NOVEMBER ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG"

Transkript

1 FORSIDE NR. 180 NOVEMBER ÅRGANG

2 RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG: BÅDUDVALG: FANGSTRAPPORTER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf / Lars W. Hansen, Vestre Søvej 22, 4100 Ringsted Tlf / Kasper Nielsen, Kildebovej 6, 4100 Ringsted Tlf / Bestyrelsen Ingen fast. Frank Clausen, Allindemaglevej 34, 4100 Ringsted Tlf Jørgen Kristensen, Lokesvej 10, 4100 Ringsted Tlf Ole Nielsen, Hagbardsvej 10, 4100 Ringsted Tlf / (tilmelding havture) Rasmus Kruse, Magleagervej 12, 4100 Ringsted Tlf (tilmelding kystture) Lars W. Hansen, Vestre Søvej 22, 4100 Ringsted Tlf Finn Lystrup, Ravelinen 5, 4100 Ringsted Tlf Henrik Mølgaard, Alstedvej 85, 4173 Fjenneslev Tlf Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf Johnni Hansen, Gyrstinge Bygade 44, Gyrstinge, 4100 Ringsted Tlf / Bestyrelsen BÅDBESTYRER af foreningens både i søerne: Jørgen Kristensen, Lokesvej 10, 4100 Ringsted Tlf HUSBESTYRER: Frank Clausen, Allindemaglevej 34, 4100 Ringsted Tlf GÆSTEKORT til foreningens fiskevande kan købes hos samtlige bestyrelsesmedlemmer. MEDLEMSBLADET FEJLHUGGET Fejlhugget@hotmail.com Redaktør: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf Annoncer: Jørgen Kristensen, Lokesvej 10, 4100 Ringsted Tlf Trykkeri: Quickly Tryk A/S Mose Allé Rødovre

3 Præmiedag november Årets sidste præmiedag efter aborre, gedde og sandart afvikles søndag d. 7. november efter gældende retningslinier med indvejning kl. 14 ved Gyrstinge Sø for fisk der skal genudsættes der, samt kl. 15 ved Huset for fisk der er med til indvejning her. Husk at reservere foreningsbåd i forvejen. Bådene op Foreningen tager både og bådebro op lørdag d. 4. december. Vi starter med en bid morgenbrød, en kop kaffe og en dram kl i Huset, og fra ca. kl. 9 pågår arbejdet. Bådene i Gyrstinge Sø hentes ca. kl , så skal nogen have en privatbåd taget op derude, så er det på det tidspunkt. Julehyggeaften Tirsdag d. 14. december sætter vi en stor gryde gløgg over, samt fyrer op i ovnen og luner en masse æbleskiver, og det serveres fra kl i Huset til billige penge. Der er ikke noget tema for aftenen, Blot lidt julehygge, og nok en masse fiskehistorier fra året der er ved at rinde ud. Mød op og nyd et par hyggelige timer i godt selskab. Generalforsamlingen 2011 Næste års generalforsamling er planlagt til torsdag d. 24. marts Forslag fra medlemmer der ønskes behandlet på denne, skal være bestyrelsen i hænde senest 5. Januar Vejen ved Gyrstinge Sø og skovrydning ved Huset Her i efteråret er vejen blevet repareret lidt, så de vandfyldte huller og ujævne steder er forsvundet. Den trængte lidt efter at Københavns Energi havde maset lidt for at få vandet ud ved skovkanten i foråret. De har velvilligt sponsoreret lidt stabil og nogle ihærdige sjæle har udført arbejdet til gavn for foreningens medlemmer. Desuden har andre ihærdige medlemmer gået til den med sav og saks, og fået ryddet et stort areal hyben og andet krat ved Huset. Det har givet noget luft, planen er at anlægge en lille bålplads på stedet, i læ af det tilbageværende levende hegn. Udsætninger i søerne I maj blev der udsat geddeyngel i begge søer, og i starten af juli var det ålenes tur stk. i Gyrstinge Sø samt stk. i Haraldsted Sø blev nænsomt fordelt langs kanterne, så de blev godt fordelt. Det kan vi så glæde os til om en årrække. Mede I år blev der ikke fundet nogen mede mester, for 4 ud af 6 stævner blev aflyst. Præmiemeden i september blev aflyst, da vi ikke kunne få nogen maddiker. Leverandøren havde udsolgt. Medemøde. Til alle foreningens medefiskere. Der er planlægningsmøde mandag den 29. november kl i Huset. Her vil sæsonen 2011 blive planlagt, hvis man vil have indflydelse på tid, sted og andet er det her man skal møde op. Medeudvalget.

4 Juniorudvalget. Vi skulle igen i år have deltaget i Ringsted Kommunes projekt Aktiv i din fritid, hvor kommunen prøver at få unge mennesker til at dyrke en eller anden form for fritidsaktivitet. Desværre glemte kommunen vores deltagelse, så der har ikke været mange nye juniorer om tirsdagen. De 6 gange i august og september måned, hvor vi har været ved søen, har vi været 10 til 15 juniorer og nogle voksne. Vejret har været meget dårligt, meget regn, vind fra øst og rigtig mange myg de sidste to gange. Når vinden er i øst bliver dæmningen meget glat, og farlig at stå på. Fiskeriet har foregået både fra land, (medefiskeri og spin), og fra båd, mest fiskeri fra land. Fiskeriet fra dæmningen og slusen har været efter aborrre og skaller. Fangsten har været skaller, aborrer og en enkelt ål. Der er også blevet fisket lidt efter søens rovfisk og enkelte gedder er blevet fanget. Søen var i starten grøn, så fiskeriet efter rovfiskene har været svært. Den sidste gang var der pølser, Frank havde handlet ind og Finn fik dem grillet. Uhhmm! Aktiviteterne på Benløse skole. Vinteraktiviteterne for juniorerne vil igen i år forgå i billedkunstlokalet på Benløse Skole. Lokalerne er søgt, og bekræftelsen er nu også modtaget. Dette tilbud er for juniorer mellem 12 og 18 år, men unge under 12 er selvfølgelig også velkomne, de skal bare være i følgeskab med en voksen. Unge, som ikke er medlem af Ringsted Sportsfiskerforening, eller har man en kammerat, som gerne vil se, hvad vi laver, er meget velkomne. Seniormedlemmer, nye som gamle, må også meget gerne møde op. Den første gang er tirsdag den 1. marts fra kl til Der vil være mulighed for at købe sodavand (kr. 3,-) eller bruge cafeteriet, hvor vi går samlet op og køber. I vinter har vi valgt, at der vil være 7 gange, og det er hver gang tirsdag. Det vil være teori, grejfremstilling, film, filetering og stegning af fisk, og bankospil den sidste gang. Grejfremstilling vil være fangstnet, agnnet, stangholder til båd, stangholder til brug på land, fluer, wobleer osv : grej og teori : grej og teori : grej og teori : grej og teori : film og grej : slagtning og tilberedelse af fisk (torsk) : bankospil Kysten På kysten er der desværre ikke fanget ret meget i løbet af sommeren, og heller ikke på den sidste aftentur for i år. I skrivende stund har vi ikke været på Sejerø endnu, men det vil Ii høre meget mere om i næste nummer af Fejlhugget. Der bliver forhåbentlig fanget en del fisk. Til dem, som ikke har fanget nok fladfisk på Sejerø, vil der være en fælles fladfisketur søndag d. 14 nov. På denne novembertur må man godt fiske ørred hvis man lyster, men formålet er de tykke fladfisk. Tilmeldingen skal ske senest aften før til mig på tlf.: Vi mødes på kroen kl og indvejningen sker kl på stedet såfremt vi har en bismervægt med, ellers bliver det i Huset. Juniorer er meget velkomne på kystturene, de skal dog kunne klare sig selv på kysten i waders.

5 Den samlede stilling er uændret. Top 3 er fortsat: Rasmus K med 53 point Anrdè J med 37 point Søren H. med 20 point Vi har haft et lille møde i klubhuset om kysten, og hvordan det skal foregå fremover, med indvejning af fisk, og hvor vi fisker o.s.v. Alt i alt et godt møde, og alle havde forslag, og vi kom frem til følgende: Der vil være nogle fællesture og nogle kørselvture. På fællesturene mødes alle tilmeldte på Benløse Kro, på det skrevne mødetidspunkt. Der vil være flest fællesture. På kørselvture mødes man i klubhuset, med de andre som har været ude, og vejer fisk ind, på det skrevne tidspunkt lige som til præmiedagene. Ellers ringer man sammen med de andre og finder et passende sted. (man må dog gerne fiske samme sted selvom det er en kørselvtur) Hvis man vil slippe for at køre ud i klubhuset, er man velkommen til at hente en bismervægt dagen før eller to dage før, det kan aftales med mig eller en anden fra bestyrelsen, som har nøgle til dem. Hvis man gerne vil fiske videre efter en kørselvtur en man velkommen til det, men efter indvejningstispunktet sendes en sms til mig og, gerne også til de andre som er ude, med hvad der er fanget, der må meget gerne tages billede, også så vi har noget at kigge på i bladet. Der skal dog stadig være vejer og vidne til fangsten som altid. På kørselvture vil der være et tidspunkt, hvor man må starte fiskeriet uden at møde op på kroen, og så vil der være et indvejningstidspunkt, som er i klubhuset, ellers aftales et sted med de andre, da det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at køre til de forskellige pladser. Alt på kysten må KUN indvejes med en bismervægt, ikke på den vægt som står på bordet i huset. Det blev vi enige om er for upræcist, da både hornfisk og fladfisk tit afgøres inden for 5 eller 10 gram. Det vil betyde meget om der ligger lidt vand eller lidt slim på vægten fra gang til gang, derfor kun bismervægte. Såfremt de skrevne regler ikke overholdes, kan fiskene IKKE godkendes og tælle med i den samlede stilling. I må sige, hvis der er input til dette, eller ting som er glemt at blive nævnt, så vil det blive rettet i næste blad. Kystudvalget Kvartalets fisk Perioden 6. juli 5. oktober har givet en del fangstrapporter og den, der i.h.t. sammenligningslisten er størst er en aborre på 1030 gr., svarende til 85,8% fanget af Krestian Larsen i Haraldsted Sø d. 30. september. Til lykke med fangsten! I øvrigt har et medlem af pensionistudvalget fanget en fisk der i.h.t. sammenligningstabellen er over 100%. Det er Knud Jensen, der på en pensionisttur på Øresund d. 29. september fangede en torsk på 6,1 kg, = 101,7%. Flot fangst. Pokalkonkurrencen Senior: Kim Hansen - sandart 5,1 kg Krestian Larsen - aborre 1,4 kg Lars W. Hansen - gedde 8,75 kg Junior: Ingen tilmeldte endnu RINGSTED SPORTSFISKERFORENING EN FORENING MED BID I!

6

7

8

9 HAV det var et rigtigt Tycho Brahe vejr! Havfiskergruppen havde lovet de 12 unge fra Ringsted Ungdomsskole at give dem en undervisningslektion i havfiskeri. Men var der taget højde for vejret NEJ! Målet med dagens fiskeri var at fange sild og torsk men hvor nemt er det med vindstød på op til 20 sek/meter, og dermed meterhøje bølger. Her har man nok at gøre med at passe på sig selv og sin fiskestang, eller sin søsyge. Skipper valgte at ligge i læ på østsiden af den flotte ø midt i Øresund, Hven. Så fiskeriområdet blev begrænset til udsigt mod havnebyen Backviken, og en kort snak om den danske stjernetyder Tycho Brahe, der forsøgte at skabe grunden for et nyt verdensbillede i 1600-tallet. Havnebyen Backviken på Hven blev passeret ca gange så nu ved vi hvor den ligger. Fiskeriet gik nogenlunde, vi fik fanget 5 arter: Torsk Sild Hvilling Hornfisk Makrel. Men den store sildetur vi havde drømt om blev det ikke, max 20 styk til dem, der fik flest - men så fik alle til gengæld en fisketoplevelse, de sent vil glemme. Ungdomsskolens unge fik dog plads til lidt hygge en kasse småkager bliver hurtigt omsat men om den forebygger søsygen det skal være usagt.

10 Ungdommen viste vejen! Årets havfisketur sammen med juniorfiskerne i Ringsted Sportsfiskerforening blev en succes. Der var mange sild til alle de 20 havfiskere der deltog i turen, på en god oktoberdag. Det var dog et tåget vejr der kun gav udsigt til de andre turbåde i området. Juniorfiskerne havde taget deres Instruktør Lars W. Hansen med, og om det var for at vise ham at man havde forstået lektien skal være usagt, men fakta var at dagens største fangst gik til Juniorfisker Phillip Jensen. Det blev til 74 flotte sild og en stor torsk på 4 kilo. En flot fangst, der gav alle de andre gamle havfiskere baghjul. Det er ikke sidste gang vi forsøger at give vores unge en mulighed for at snuse til havfiskeri, siger formand Ole Nielsen. Det kunne være sjovt hvis vi kunne være med til at give dem en god oplevelse, og på den måde skabe nogle nye unge havfiskere i klubben. Årets sidste havture 14. nov. Bien, Korsør Torsk, kl. 8 14, afg Pris kr. 230,- 28. dec. Bien, Korsør Nytårstorsk, kl. 8 14, afg Pris kr. 230,- Turene markeret med kursiv afgør klubmesterskab og evt. udtagelse til regionsmesterskab / DM. OBS: Husk havmøde om planlægning af næste års ture. Det foregår onsdag d. 3. november i Huset, kl Husk tilmelding senest 14 dage i forvejen til: Ole Nielsen, tlf , eller olenielsen@hotmail.com Kontonummer Vi aftalte ved generalforsamlingen at bringe foreningens kontonummer, hvis nogen agter at indbetale via foreningens konto: Reg.nr: 1551 Kontonr: Rengøring af både Som omtalt tidligere på siderne her, så er foreningen nu indehaver af to nye både, men vi har også de 6 gamle glasfiberbåde. Der appelleres her kraftigt til, at alle er med til at holde bådene i pæn og ren stand, d.v.s. fjerner affald efter fisketur, grus/sand efter udlægning af åleline, samt melde eventuelle mangler eller skader til bådudvalget, eller andre i bestyrelsen. Alt sammen til fælles gavn og glæde, så vi kan benytte bådene mange år fremover.

11 November December Januar Ma 1 On 1 Lø 1 Ti 2 To 2 Pensionisttræf Sø 2 On 3 Havmøde Fr 3 Ma 3 To 4 Pensionisttræf Lø 4 Både op Ti 4 Fr 5 Sø 5 On 5 Deadline - FH Lø 6 Ma 6 To 6 Pensionisttræf Sø 7 Præmiedag Ti 7 Fr 7 Ma 8 On 8 Lø 8 Ti 9 To 9 Sø 9 On 10 Fr 10 Ma 10 To 11 Lø 11 Ti 11 Fr 12 Sø 12 On 12 Lø 13 Ma 13 To 13 Sø 14 Havtur / Kysttur Ti 14 Julehygge Fr 14 Ma 15 On 15 Lø 15 Ti 16 To 16 Sø 16 On 17 Fr 17 Ma 17 To 18 Lø 18 Ti 18 Fr 19 Sø 19 On 19 Lø 20 Ma 20 To 20 Sø 21 Ti 21 Fr 21 Ma 22 On 22 Lø 22 Ti 23 To 23 Sø 23 On 24 Fr 24 Ma 24 To 25 Lø 25 Ti 25 Fr 26 Sø 26 On 26 Lø 27 Ma 27 To 27 Sø 28 Ti 28 Havtur Fr 28 Ma 29 Medemøde On 29 Lø 29 Ti 30 To 30 Sø 30 Fr 31 Ma 31

12

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG FORSIDE NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

NR. 193 November ÅRGANG

NR. 193 November ÅRGANG NR. 193 November 2013 36. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG

FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG

FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER ÅRGANG. RSF1935.dk

F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER ÅRGANG. RSF1935.dk F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER 2016 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG:

Læs mere

NR. 203 MAJ ÅRGANG RSF1935.dk

NR. 203 MAJ ÅRGANG RSF1935.dk NR. 203 MAJ 2016 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG

F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

NR. 190 FEBRUAR ÅRGANG

NR. 190 FEBRUAR ÅRGANG NR. 190 FEBRUAR 2013 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 187 AUGUST ÅRGANG

FORSIDE NR. 187 AUGUST ÅRGANG FORSIDE NR. 187 AUGUST 2012 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

75 år 75 år FORSIDE. 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG

75 år 75 år FORSIDE. 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG 75 år 75 år FORSIDE 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG:

Læs mere

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening ønsker hermed alle et rigtigt GODT NYTÅR. Vi vil starter med at gøre opmærksom på at vores tur priser er reguleret

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

NR. 194 Februar ÅRGANG

NR. 194 Februar ÅRGANG NR. 194 Februar 2014 36. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

HELDIGE (DYGTIGE) HENNING I LAGAN

HELDIGE (DYGTIGE) HENNING I LAGAN HELDIGE (DYGTIGE) HENNING I LAGAN Lystfiskerforeningen NEPTUN Lyngby - Taarbæk NR. 3 November 2015 46. Årgang PRAKTISKE OPLYSNINGER BESTYRELSE: Formand: Henning Loesch 45 42 37 41 Nøddehøj 16, 2840 Holte

Læs mere

FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG

FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

NR. 196 AUGUST ÅRGANG

NR. 196 AUGUST ÅRGANG NR. 196 AUGUST 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff E-mail:

Læs mere

Per med 7,8 kg torsk (Færøerne)

Per med 7,8 kg torsk (Færøerne) Per med 7,8 kg torsk (Færøerne) Lystfisker Foreningen NEPTUN Lyngby - Taarbæk NR. 2. September 2009 41. Årgang PRAKTISKE OPLYSNINGER BESTYRELSE: Formand: Steen Brynov 45 85 92 12 Snebærvænget 11, 2830

Læs mere

NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG

NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST ÅRGANG. RSF1935.dk

F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST ÅRGANG. RSF1935.dk F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST 2016 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG:

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG

FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i N.S.F. ønsker hermed alle et rigtigt Godt Nytår Vi havde i det forgangene år den store fornøjelse at kunne fejre Nakskov Torskefestivals 60 års

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Fiskeoplevelser Året rundt i Vestjylland Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk SILD Sildefiskeriet starter i fjordmundingerne ca. midt i april og holder på til ca. midt i maj-juni hvor hornfiskene

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2014/6 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk Fiskestævnet DM i fladfisk i Onsevig var igen i år en stor succes også selv om fiskeriet blev aflyst

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde

Læs mere

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender Forsiden på dette nyhedsbrev siger nærmest det hele: Det har været småt med fangsterne i den forgangne måned. Storebælt har været ekstremt stille og der er

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2013

Nyhedsbrev juni 2013 Nyhedsbrev juni 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard dbkformand@live.dk DBK Weekend på Hven Årets DBK-Weekend blev afholdt d. 7.-9. juni. Hvor de to foregående weekender har været præget

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Kalundborg Fisken. December 2015 - nr. 2 Kalundborg Sportsfiskerforening. Velkendt kyst - tegnet af Bent Lundgren

Kalundborg Fisken. December 2015 - nr. 2 Kalundborg Sportsfiskerforening. Velkendt kyst - tegnet af Bent Lundgren Kalundborg Fisken December 2015 - nr. 2 Kalundborg Sportsfiskerforening Velkendt kyst - tegnet af Bent Lundgren Medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund Bestyrelse/udvalg/kontaktpersoner Formand: Hans Munk,

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. august 2015 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Hovedsponsor: Fiskekortet.dk Hirsholmene Cup 2015 Så er vi klar

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ ÅRGANG

F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ ÅRGANG F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ 2015 38. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk

Læs mere

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum Naturvejledning på Morslands Historiske Museum ÅRSRAPPORT 2012 Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Jeg blev ansat 1. marts 2009. Friluftsrådet, Morsø Kommune og museet yder løntilskud til stillingen.

Læs mere

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 147, 43. årgang November/December 2009 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno viser en pakket båd på Esrumsø Tryk: Scandinavian

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Fjends Lystfiskerklub Stiftet den 26. januar 1999 November 2015 Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Se side 2 3 Kom og få nogle hyggelige timer sammen med gode venner - du kan binde nogle

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Årgang 24. Nr. 1 - januar 2004. Stand- Pladsen

Årgang 24. Nr. 1 - januar 2004. Stand- Pladsen Årgang 24 Nr Nr. 1 - januar 2004 Stand- Pladsen Formand: Gert Schjönning Strandvej 56 4220 Korsør 58 35 23 95 schjoenning@mail.tele.dk Bestyrelse, mv: Næstformand: Preben Rasmussen Fasanhaven 67, 2th 4220

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532 Formanden på nytårsdyk 2014 I denne parole finder du: Bestyrelsesmøde d. 20 marts2014...2 Program for april

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

FORSIDE NR. 181 FEBRUAR ÅRGANG

FORSIDE NR. 181 FEBRUAR ÅRGANG FORSIDE NR. 181 FEBRUAR 2011 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Lars

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2014-2015 Vi starter mandag den 1. september 2014 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com Velkommen til Erik den Rødes projektuge 2011 Velkommen til Erik den Røde's projektuge 2011, som igen i år ligger i forbindelse med "Spejder for dag", som er

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien. bb bbb Børnebiksen, Juli 2013. GOD SOMMER. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er det sommer, selvom vejret ikke helt viser det. Men

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion: www.kaj.flindt@hotmail.dk Nyhedsbrev januar 2011 Udsendt den 30/12 2010 Klubmøder Mød op på Sydgården til hyggelig samvær uden cykel, vi skal fastlægge

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere