Nr: 2, Årgang.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr: 2, Årgang."

Transkript

1 Klubblad Nr: 2, Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Dykkertur man ikke vil hjem fra... 2 Dykning med handicappede... 3 Åbning af Salling Aquapark i Glyngøre... 4 Nyt fra uddanelsesudvalget... 5 Nitrox-kursus... 5 Kalenderen... 6 Næste nummer... 6 Bestyrelse: Formand: John Møller Nielsen Mobil: Næstformand Bent Heltborg Kasserer: Marianne Lykke Nielsen Bestyrelsesmedlem Jess Pedersen Bo Laursen Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Junior: Peter Mikkelsen Båd: John Møller Nielsen Kompressor: Jess Pedersen Uddannelse: Jens Skovgaard Sikkerhed Jess Pedersen Arkæologi: Jens Skovgaard Blad: Jens Skovgaard Aktiviteter John Møller Nielsen

2 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 2 Kære Dykkere Her på denne flotte Grundlovsdag skinner solen og alt er ved at være grønt udenfor. Vi var i Lillebælt med elever i går aftes, så nu har alle vores CMAS* bestået deres prøver. 1. juni var jeg på kuttertur med DSF Dykkerudvalg, det kan I læse mere om inde i bladet. Vores lokaler skulle gerne snart være klar til brug, og de hurtigste har allerede fået deres nøgler, selvom det var lidt af en kamp. - Vel mødt i vandet - Divers do it deeper... Vores første dyk i åbent vand bød på det klareste vand i mands minde (10 år) og det var helt sjovt at kunne få en fornemmelse af hele rummet omkring en. Lasse fra Skawdyk Dykkertur man ikke vil hjem fra I år gik Dykkerudvalgets junitur til Søjlerne ved Frederikshavn som dykkerstedet populært kaldes. Sandstenskorallerne ved Hirsholmen er nok et mere rigtigt navn. Vi mødtes i Strandby kl. 09:00, og gik i gang med at laste Skawdyks fine dykkerbåd Oberon med alt vores udstyr. Solen skinnede, havet var blikstille, og det eneste lille minus var at vi ikke kunne fylde båden op med dykkere. Vi var en blandet flok fra forskellige klubber, og ikke alle kendte hinanden, men det gjorde ikke noget. Lidt senere sejlede vi fra havnen i Strandby ud mod Søjlerne, og efter lidt morgenmad om bord var vi på dykkerstedet. Der lå dog et andet dykkerskib på stedet, og da vi ikke kunne få fat på nogen af dem, så sejlede vi videre til det som de lokale kalder Hulekorallerne. Det minder faktisk meget om nogle formationer i Rødehavet, og der er da også dybe huller ind i dem. Hullerne kan med fordel udforskes med en dykkerlygte. Vi blev inddelt i dykkerhold, og efter tur kom vi alle i vandet. Vi dykkede uden mellemliner og overfladebøjer pga. stedets natur, da vi ikke ville risikere at ødelægge noget. Mens vi dykkede var der kommet et nyt dykkerskib ved siden af vores. Det var et hold juniorer fra en anden dykkerklub, der lige skulle se hvordan vi flaskedykkere gebærdede os. Vi gjorde forhåbentlig et godt indtryk på dem... Efter vores første dyk var det tid til at åbne madpakkerne og fortælle lidt røverhistorier. Her er det jo fordelen at dykke med nogen man ikke kender, for de har jo heller ikke hørt ens røverhistorier tidligere. Efterfølgende sejlede vi hen til Søjlerne, og her var mandskabet på den anden dykkerbåd kommet til overfladen. Vi lagde til ved siden af dem, og udspurgte dem om deres dyk på stedet. Vi blev inddelt i hold igen, og gjorde klar til dagens andet dyk. Det var mit første dyk på Søjlerne, og jeg var spændt på at se hvad det nu var for noget. Vi havde et fantastisk dyk, selvom sigten ikke var alverden. Søjlerne er meget specielle, og meget begroet med planter som jeg ikke har set før i Danmark. Vi havde alle et godt dyk, selvom en kom i overfladen lidt hurtigere end beregnet, men så kan man jo lære at lyne sin tørdragt, inden man hopper i.

3 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 3 Efter dykket snakkede vi om et tredje dyk, men det var ved at blive for sent, så vi valgte at sejle i havn igen. Det så dog ud til at regne inde i havnen, så vi tog en pause ude på vandet, hvor vejr og vind stadig var i sit bedste hjørne. Da vi kom i havn skinnede solen, og vi gik i gang med at grille lidt pølser. Iskolde øl og vand kunne købes om bord på Oberon til fornuftige priser. Siddende på Oberon i Strandby havn med en kold øl, og en lækker grillpølse, så var det svært at sige farvel og komme hjem. Vi kunne jo altid overnatte på Oberon. Fornuften vandt dog, så vi kørte hjem efter en lang dag, og efter et glas rødvin på sofaen var batterierne brugt op efter en dejlig dag med en dykkertur man ikke ville hjem fra. Efter denne tur skal der lyde en stor tak til Skawdyk for at stille med kutter og et engageret mandskab til rådighed, som gjorde dagen til en rigtig god dag for os alle. muligt, så prøver vi igen at arrangere et isdyk i Silkeborg søerne til vinter. DSF Dykkerudvalg arrangerer ture for interesserede dykkere. Turene går til forskellige steder, så man gerne skulle prøve noget nyt. Vi får hjælp fra de lokale klubber, som stiller båd og lignende til vores rådighed. Hold øje med kalenderen, for vi vender tilbage næste år på samme tid, og hvis det er Dykning med handicappede På vores instruktørseminar i Roskilde var der et indlæg omkring handicappede og dykning. Der findes en organisation der hedder (disabled divers) De uddanner instruktører og hjælpere til at kunne dykke med handicappede. Handicappede personer sidder ikke altid i en kørestol, og for nogen ville det måske være en kæmpe oplevelse at få lov til at dykke. Søndag den 25. august afholdes der store handicap dag ved Horsens Forum, hvor mange klubber i Horsens kommer og fortæller om hvilke muligheder man kan tilbyde handicappede i klubberne. Vi arrangerer prøvedyk for dem der har lyst, og det eneste krav er at man skal kunne trække vejret ved egen hjælp. Vi går ikke efter at uddanne handicappede til et CMAS bevis, da det jo kræver en OK lægeerklæring, men mere efter at give dem en rigtig god oplevelse i et vægtløst miljø, hvor det reelt intet betyder om man mangler noget fysisk. Undertegnede og Klaus Vest fra Dykanden har søgt lokale fonde om midler til en instruktør-uddannelse (overbygning) og indtil videre har vi fået ,- kr. til dette formål fra Eniro fonden. Planen var at to instruktører fra hver klub skulle deltage, men som det ser ud lige nu er der kun penge til 2½ person. Hvis nogen ligger inde med lidt sponsormidler, eller har lyst til at vise hvad klubben kan, så giv lige besked til mig. Har du venner eller bekendte med et handicap, så inviter dem endelig til Horsens Forum denne dag.

4 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 4 Åbning af Salling Aquapark i Glyngøre På vegne af DSF kørte Kim fra Dykanden og undertegnede til åbningen af dette nye dykkermål. HKH Kronprins Frederik skulle åbne parken officielt, og hele Glyngøre var finpudset, og alle Dannebrogsflagene var hejst. Dykkerparken består af forskellige nedsænkede ting. Det er en Leopard 1 kampvogn, en svensk minestryger samt et kunstigt stenrev. Det hele ligger med svømmeafstand imellem delene, selvom det vil være en god ide at blive sejlet derud i en gummibåd. Kronprins Frederik fik det første officielle dyk på stedet, sammen med de lokale dykkere. Efterfølgende var der frokost med de lokale spidser og en reception for indbudte. Som formand for Dykkerudvalget deltog Kim fra Dykanden i receptionen, hvor også de lokale dykkere var med. Efter receptionen var der uddeling af CMAS* dykkercertifikater, og her var det Kronprinsen der uddelte dem. Det glemmer de nye dykkere nok aldrig, og jeg tror også at det bliver lidt svært at få ham til Horsens og uddele certifikater. Jeg deltog i en stand for DSF, hvor vi gjorde reklame for forbundet. Vores store strandflag var stillet op strategiske steder, og man kan heller ikke undgå at se dem på de mange billeder og videoer der blev taget. Se den lokale TV kanals indslag her. Pia fra DSF biologiudvalg havde taget en masse plastikkasser med, med et indhold af forskellige ting fundet i havet aftenen før. Der var to hummere, et par krabber samt en masse andet liv. Pia er en glødende fortæller, og nu ved jeg meget mere om hummere end jeg gjorde før. Det samme gør en masse andre mennesker, inklusiv de små skoleklasser der kiggede forbi. Den ene krabbe hed efter sigende Benny Bomstærk fordi den ville slås hele tiden. Mange var efterfølgende henne og røre eller løfte hummerne, efter at Pia eller undertegnede instruerede dem. Kronprinsen var selv henne og løftede hummeren, og Pia i rød DSF trøje, forklarede ham lidt om hummeren.

5 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 5 Nogen vil sikkert spørge om hvad der skete med de to hummere... De findes ikke længere, og iflg. Kim smagte de rigtig godt. Vi tror på at Kronprinsen havde en rigtig god og afslappet dag, og han fik snakket med en masse almindelige mennesker. Da han kørte hjem i kronebilen fik vi lige royalt thumbs up tegn fra ham selv, og så gjorde det jo ikke noget at det var en lang dag inden vi var hjemme igen. Salling Aquapark bliver destinationen for næste års dyk med Dykkerudvalget, men måske skulle vi lige lave en klubtur derop før det. Nyt fra uddanelsesudvalget Af Jens Skovgaard Årets CMAS* elever har nu alle gennemført deres dyk i åbent vand med tilfredsstillende resultat og nogle gode oplevelser. Det betyder at Berit, Jan og Morten nu er certificerede CMAS* dykkere. Dermed er de klar til at samle en masse erfaringsdyk og om de Nitrox-kursus Af Jens Skovgaard En god og naturlig efteruddannelse efter CMAS* eller i forbindelse med uddannelse til CMAS** er nitrox et rigtig godt springbræt. Ikke fordi vi kan levere nitrox i klubben, men kommer man på dykkerferie er det muligt på de fleste dykkercentre. En del Live-aboard arrangører har det efterhånden som standard på deres ture. Dykkemæssigt er der nogle regler man absolut skal overholde, men til gengæld kan man få større sikkerhed og kortere overfladetider. Med dykkecomputer vil det ofte være muligt at opnå et ekstra dyk pr dag, idet kvælstofbelastningen reduceres Forudsætningerne er bestået CMAS* sportsdykker og gyldig lægeerklæring. Efter alt det besvær giver det dig mulighed for at dykke med oxygenberiget luft op til 40% oxygen. måtte have interesse - at gå i gang med Nitroxcertifikat og CMAS**. Til lykke til hver enkelt med vel udført uddannelse Næste hold starter traditionen tro i sidste halvdel af oktober og varer til hen i slutningen af maj måned 2014 eller lidt ind i juni måned hvis vejret driller Det er et rent teoretisk kursus som vi planlægger at afholde: Torsdag den 24. oktober kl med introduktion og de grundlæggende begreber Lørdag den 26. oktober kl hvor vi går ned i teorierne og terper dykkerjournaler inden vi slutter af med en teoriprøve. Prisen er 800, kr inkl. teoribog, Nitroxtabel og bevis for medlemmer af Horsens Dykkerklub. Har du anskaffet eller kan låne noget af undervisningsmaterialet reduceres kursusprisen tilsvarende. Giv mig eller John et praj, hvis du er interesseret. Så får du den nøjagtige pris, nå vi har beregnet den + et girokort til kursusafgiften.

6 Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 6 Kalenderen Dato ugedag KL: Aktivitet Ansvarlig Juni Juni 2013 Weekend dykke-hygge og familietur Hele klubben Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Karin Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: John Sommerferie Juli Sommerferie Men det er tilladt at aftale dyk alligevel August Onsdag 20:00 Klubmøde Formanden Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Bo Søndag?? Store handicapdag Formanden Forum Horsens Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Hans Henrik September Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Jens Onsdag 20:00 Klubmøde Formanden Lørdag Klubfest Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Jess Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Stefan Søndag 18:00 Svømmehal Vagt: Bent Søndag 18:00 Svømmehal Vagt Karin Næste nummer Indlæg til næste nummer sendes til Jens Skovgaard på mailadressen: jens.skovgaard@stofanet.dk Senest mandag den 9. september 2013

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 3, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i

Læs mere

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Årets generalforsamling...

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 4, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3

Læs mere

Nr: 1, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2014...

Læs mere

Sportsdykkerens december udgave 2013.

Sportsdykkerens december udgave 2013. Sportsdykkerens december udgave 2013. Tæt på Teknisk udvalg vil gerne opfordre til at alle skriver ind med tæt på hændelser igennem episoderapport på DSF hjemmesiden under Teknisk Udvalg. Ideen med ikke

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet.

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Junior dykning Hvor og hvornår Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Undervisningen foregår i Durup Svømmehal på onsdage fra

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Koralrevs Kursus og Koralrevs Togt med Dansk Sportsdykkerforbunds Biologiudvalg Koralrevs kursus den 5-6. oktober på RUC med besøg på Den Blå Planet. Koralrevs dykkertur 26. okt. - 2. november 2013. Liveaboard

Læs mere

Klubblad. Nr: 2, 2005 13. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. www.horsensdykkerklub.dk. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 2, 2005 13. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. www.horsensdykkerklub.dk. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 2, 2005 13. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Rebreatheraften... 4 Fra turen til Langeland... 5 Køb klubmærker... 8 Junior... 9 Junior,

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Nummer 2 - Årgang 2019 Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Medlem af Dansk Sportsdykker Forbund RSKNyt nr. 2-2019 Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre Bank:

Læs mere

Klubblad. Nr: 4, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 4, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 4, 2006 14. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Generalforsamling... 4 SAFE-DIVE... 5 Juniordykkertur... 8 Juniornyt... 10 Uddannelse...

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

LEDEREN. Vores første onsdagsdyk er blevet afholdt med stor tilslutning, det håber vi holder sommeren igennem.

LEDEREN. Vores første onsdagsdyk er blevet afholdt med stor tilslutning, det håber vi holder sommeren igennem. LEDEREN Først et stort tillykke til eleverne som endelig har fået deres CMAS bevis, og tak for en rigtig god elevfest, hvor der serveret store bøffer fra grillen lige så mange man kunne spise (ca. 3-4

Læs mere

Klubblad. Nr: 3, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2

Klubblad. Nr: 3, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2 Klubblad Nr: 3, 2009 17. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse:...2 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:...2 Kære Dykkere...3 CMAS ***...4 Kompressorkursus...5 Kompressorvejledning...5 CMAS* flaskekursus...6

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Vestdyk. Ringkøbing Sportsdykkerklub

Vestdyk. Ringkøbing Sportsdykkerklub Vestdyk Ringkøbing Sportsdykkerklub Bliv medlem... Meld dig ind i Vestdyk, og få nogle rigtig spændende oplevelser sammen med en flok gæve vestjyder... Svømmehalstider... Generelt har vi svømmehalstider

Læs mere

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr.

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen Nr. 4-2006 UNDER OVERFLADEN Anders Rask og Anna Bang på togt Se klubbladet i farver på www.annabang.dk Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00 Julefrokost Julefrokost

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Nummer 3 - Årgang 2019 Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Medlem af Dansk Sportsdykker Forbund RSKNyt nr. 3-2019 Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre Bank:

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Af naturvejleder Villy K. Hansen, Naturstyrelsen Vendsyssel Da det kan være alt for sjældent at handicappede kommer ud i naturen, har Naturstyrelsen Vendsyssel

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Sportsdykkerens april udgave 2015.

Sportsdykkerens april udgave 2015. Sportsdykkerens april udgave 2015. Vinderen af Tæt På konkurrencen 2014 Formanden for Dykkerklubben Bunden (til venstre i billedet), blev den heldige vinder af lodtrækningen. Tæt på konkurrencen fortsætter

Læs mere

Sportsdykkerens december udgave 2012.

Sportsdykkerens december udgave 2012. Sportsdykkerens december udgave 2012. Nyt Fra Teknisk Udvalg (TU) Nye certificeringer TU har i 2012 afholdt flere kurser og dette har indtil videre resulteret i følgende certificeringer. Vi vil gerne ønske

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Sportsdykkerens februar udgave 2016.

Sportsdykkerens februar udgave 2016. TÆT PÅ episode Sportsdykkerens februar udgave 2016. Bøjeline- viklet rundt om halsen Jeg laver UV Jagt på forholdsvis lavt vand 3-4 meter, og der er moderat strøm. Svømmer med strømmen. Bøjen er forude.

Læs mere

Vejledning til sikker dykning - Juniordykning

Vejledning til sikker dykning - Juniordykning Herlev Dykkerklub Jernlungerne Vejledning til sikker dykning - Juniordykning En anbefaling til sikker dykning Dykker-Teknisk Udvalg 14/04/2014 1 Forord For at forbedre sikkerheden omkring dykningen, har

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

Maj Årgang 10, 2. udgave.

Maj Årgang 10, 2. udgave. Maj 2013. Årgang 10, 2. udgave. Dykkerklubbens bestyrelse Formand: Arne Munk Laursen tlf. 41 61 83 18 E-mail: dyk.laursen@gmail.com Næstformand: Robert Knudsen tlf. 86 68 07 89 E-mail: mail@robertknudsen.dk

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Sportsdykkerens oktober udgave 2013.

Sportsdykkerens oktober udgave 2013. Sportsdykkerens oktober udgave 2013. Dykkerlederkursus hos Vedbæk Sportsdykkerklub Som et led i TU s handlingsplan om at tilbyde kurser til afvikling lokalt i klubberne, blev der i weekenden den 24-26.

Læs mere

4/9-02. Sidste frist for stof til bladet:

4/9-02. Sidste frist for stof til bladet: Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Islevbrovej 39 2610 Rødovre Tlf. 44 94 21 04 Giro 332 3412 Web: www.dykkerklub.dk Bestyrelsen: Formand Johnny Reitz Telefon 36 78 50 09 E-Mail Formand@dykkerklub.dk

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018 Efter den flotte afslutning på vintercup 2018, har vi valgt at lave en lille opsamling af cuppens første gennemførelse. Forberedelserne startede allerede tilbage i eftersommeren 2017, hvor Sven Møller

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Sportsdykkerens juni udgave 2014.

Sportsdykkerens juni udgave 2014. Sportsdykkerens juni udgave 2014. Nær ved ulykke! Involverede: Ny elev: Pige 11år. Aftenens primære instruktør: Delfin dykker Træner Aftenens sekundære instruktør: Delfin dykker Træner. 1*Snorkel dykker

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Vi har haft en rigtig god tur og jeg har fået lidt farve men jeg vil ikke kalde mig brun hi hi, Maria er til gengæld negerbrun.

Vi har haft en rigtig god tur og jeg har fået lidt farve men jeg vil ikke kalde mig brun hi hi, Maria er til gengæld negerbrun. HejMor&Far Så kom vi hjem til Danmark igen... uha her er lidt koldt men også sol med mellemrum så det er ok og her er dejlig grønt over det hele, det har har jeg savnet. Viharhaftenrigtiggodturogjegharfåetlidtfarvemenjegvilikkekaldemig

Læs mere

Sportsdykkerens oktober udgave 2014.

Sportsdykkerens oktober udgave 2014. Sportsdykkerens oktober udgave 2014. Information fra Teknisk Udvalg (TU) Tæt På konkurrencen I 2014 udlodder vi en præmie til en værdi på ca. 500 kr. blandt de indlæg der offentligøres i Sportsdykkeren.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Nummer 3 - Årgang 2017 Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Medlem af Dansk Sportsdykker Forbund RSKNyt nr. 3-2017 Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre Bank:

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 4. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 4 August 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Kære alle Velkommen tilbage efter sommerferien sikke

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Sportsdykkerens august udgave 2016.

Sportsdykkerens august udgave 2016. Sportsdykkerens august udgave 2016. Tæt På konkurrencen I 2016 udlodder vi en præmie til en værdi af ca. 500,- kr. blandt de indlæg der offentliggøres i Sportsdykkeren. Send dem til tu-sikkerhed@sportsdykning.dk.

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Sportsdykkerens august udgave 2013.

Sportsdykkerens august udgave 2013. Sportsdykkerens august udgave 2013. Vi tager chancer Skal vi forbedre sikkerheden blandt dykkere, bør vi fokusere på vedligeholdelse af udstyr, manglende træning og erfaring, og chancetagning. Det viser

Læs mere

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Fredag den 2. oktober kl 17:00 stævnede to både ud fra Jyllinge havn. Team Trojka og Team Donna. Vi var i alt 11 skippere og gaster med blandet erfaring, og vi skulle

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 vordingborg.dk Mandag 01. 10.00-12.00 Vi går tur i Liselund park, sammen med Projekt Den grønne port Gå tur med vennerne hvis vejret tillader Tirsdag

Læs mere

Sportsdykkerens august udgave 2014.

Sportsdykkerens august udgave 2014. Sportsdykkerens august udgave 2014. Tæt På konkurrencen I 2014 udlodder vi en præmie til en værdi på ca. 500 kr. blandt de indlæg der offentligøres i Sportsdykkeren. Har du en Tæt På episode du gerne vil

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF.

Hold Øje uge 39. Aften- BØF fortsat. Hver torsdag er der Aften- BØF. Hold Øje uge 39 Aften- BØF første udgave. Torsdag eftermiddag/aften var der aktivitet på Næringen 98. John, Helen, Mia, undertegnede og ikke mindst Birthe Hansen var trukket i arbejdstøjet. Med hjælp fra

Læs mere

Sportsdykkerens juni udgave 2013.

Sportsdykkerens juni udgave 2013. Orientering fra TU Instruktør seminar Sportsdykkerens juni udgave 2013. Den 16 marts 2013 afholdte vi et Instruktør seminar. Vi takker alle der har afleveret evalueringsskemaet, og en særlig tak til de

Læs mere