Royal Golf Club - 6. Medlemsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Royal Golf Club - 6. Medlemsmøde"

Transkript

1 Royal Golf Club - 6. Medlemsmøde Den 29. april 2014 i Royal Conference Center Dirigent: Georg Petersen Referent: Kenneth Stoumann Antal deltagere: Velkomst Præsentation af dirigent: Georg Petersen Gennemgang af det juridiske for indkaldelse af medlemsmøde. Indkaldelse med dagsorden er fremsendt Medlemsmødedato fremsendt med aktivitetskalender den 3. marts 2014 Officiel indkaldelse den 4. april 2014 Remiender den 17. april 2014 Dagsorden jf. vedtægter 1. Velkommen 2. Royal Præsidiums beretning om klubbens aktiviteter i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det kommende års aktiviteter 4. Forslag fra Royal Præsidium 5. Forslag fra medlemmerne 6. Valg af repræsentanter til Royal Præsidium 7. Valg af suppleanter til Royal Præsidium 8. Eventuelt Medlemsmødet erklæres for åbnet. 2. Royal Præsidiums beretning om klubbens aktiviteter i det forløbne år v/morten Sundberg I sæsonen 2013 blev der traditionen tro afholdt mange turneringer her i Royal Golf Club. Senere i denne beretning vil de enkelte vindere i udvalgte matcher blive fremhævet. Siden sidste medlemsmøde er der blive udsendt 92 nyhedsbreve. I Royal Præsidium har vi siden sidste medlemsmøde afholdt 5 møder.

2 Vores såkaldte Orangematcher blev i 2013 vundet af følgende: Åbningsmatch Kirsten Harling og Tobias Thomsen Hole in One match (desværre ingen Hole in One) Kirsten Harling og Frank Holmfort Vores klubmesterskab blev afholdt med stor deltagelse. Vi havde et par rigtig dejlige dage og resultatet blev følgende Klubmestre i 2013: Susanne Lindholm i Ladies B Michael Brix i Gentlemen B Officiel klubmester i Royal Golf Club i Gentlemen A Sune Kærn Ladies A række blev ikke spillet i Officiel klubmester i Royal Golf Club i Gentlemen Hulspil Anders Stokvad I 2013 blev der lavet 3 Hole in One af vores medlemmer Benny Christensen - Hul 4 Søren Juul - Hul 7 Peter Davidsen - Hul 13 Order of Merit blev lanceret som et nyt tiltag i Og vi kan kun sige at det er blevet en kæmpe succes, der kun bliver større. I alt har 100 deltaget fra klubben i en af de 19 European Tour matcher over året. Vi har virkelig kunne mærke stemningen ved disse matcher og en helt speciel stemning ved Major turneringerne, hvor der både er blevet spillet Masters, British Open, US Open og US PGA Championship. Vi forfiner hele tiden turneringen. Vi håber bl.a. at medlemmerne i 2014 vil deltage i afslutningsfesten som vi har inkluderet i den samlede matchfee. Festen vil blive bygget op over European Tour temaet. Vi har foreløbigt i tankerne at der skal være er: Et Major vinder bord Et Millionæres bord (indtjening på over Euro point)

3 Og inden afslutningsfesten vil vi sikkert have fundet på mere. Sæt allerede kryds i kalenderen den 4. oktober 2014 Vi har fået Restauranten med til at bakke op omkring Order of Merit, så afslutningsfesten skulle blive festlig; alle herfra vil gøre deres ypperste for at vi får en rigtig god klubaften. Jeg vil nu præsenterer alle 2013 Majorvindere samt den samlede Order of Merit vinder: Masters 2013 Søren Juul British Open US Open Klaus Nissen Erik Langhoff US PGA Championship Rasmus Rønholt Samlet vinder af Order of Merit og vinder af rejsen med Jack Nicklaus Academy of Golf blev Niki Thane Bedste kvindelig deltager blev Kirsten Harling, der også modtog et rejsegavekort Øvrige European Tour vindere blev: Adam Scott Christensen John Lindholm Tommy Axen Tom Palmvig Arne Jacobsen Jon Walther Jensen Kenneth Aamann Tom Palmvig Erik Langhoff Søren Juul Nick Brouer Jan Berger Jonas Hedebrandt

4 Christian Kelvin Kirsten Harling Order of Merit Millionaires Club: Niki Thane Søren Juul Rasmus Rønholt Adam Scott Christensen Tom Palmvig Nick Elvius Brouer Peter Sickelkow Pierre Isambert Erik Langhoff Peter Lodberg Lars Thomsen Knud Agger Jon Walther Jensen Jesper Lodberg Buster Emil Schmidt Kenneth Aamann Tommy Axen Jonas Hedebrandt Morten Blankschön Kenneth Stoumann Michale B. Pedersen Klaus Nissen Sæsonen 2013 bød også på turneringsgolf for Royal Golf Club. Vores 1. hold sikrede oprykning til 3. division. Vores 2. hold sikrede sig oprykning til 4. division. Vores regionsgolf hold var i en meget lige gruppe og var tæt på at gå videre, men desværre var de indbyrdes kampe afgørende. Royal Runners var et nyt initiativ med henblik på at lave et medlemskab af Royal Golf Club til et livsstilsmedlemskab, desværre var opbakningen ikke stor blandt medlemmerne. Vi prøver måske med dette tiltag en anden gang.

5 På sidste medlemsmøde blev der diskuteret en del om vi havde flere medlemskategorier. DGU har bekræftet at vi kun har en medlemskategori, resten er tilvalgspakker. Til den nye golfsæson 2014 har vi valgt at skifte vores greenkeeping team ud. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi ikke var tilfreds med standen af banen efter Sankt hans sidste år. Reaktionsmønstret på banen ved nedbrud var ikke tilfredsstillende specielt, da vi indkøbte for ca. kr vand i den tørre periode. Vi valgte i efteråret at tilkalde konsulentfirmaet Turfgrass, som lagde en game plan i samarbejde med os. Hvilket resulterede i buggyforbud samt spil fra måtte over vinteren. Vi indkøbte i efteråret også for ca. kr ekstra frø og gødning. Desuden investerede vi i en ny eftersåningsmaskine til ca. kr Alt dette for at sikre os en bedre stand på banen i Vi tester i øjeblikket buggystier med en hvid kridtmarkering. Det er tanken at vi på sigt laver permanente buggystier. Dette tiltag er af hensyn til at få banens stand op i niveau. Spørgsmål: MS: Morten Sundberg, CEO LS: Lars Skjøth, Sales Manager Birgitte Flyvholm: Må der anlægges buggistier? MS: Ja der må gerne anlægges stier, dette vil blive gjort med slotsgrus, hen ad vejen, der støver mindre end almindeligt grus. Bo Skovgaard: Hvad koster de inddragede certifikater? LS: Der koster kr plus moms Bo: Hvor mange er der af disse? LS: ca. 75 stk. Bo: Hvordan vil i sælge dem? LS: De bliver solgt som først til mølle. Martin Berger: Kan der stadig lejes certifikater? LS: Ja Vi vil nu vise et slideshow på hvad der sker fra 5 7 om morgenen, på en tilfældig fredag hos det nye greenkeeperteam.

6 3. Fremlæggelse af det kommende års aktiviteter v/morten Sundberg I 2014 sæsonen vil der igen blive afholdt mange matcher, som vi håber I vil støtte godt op om. I foråret 2014 er der allerede afholdt åbningsmatch i sidste weekend med ny matchform Texas scrample. Næste orange match vil blive en scottish twosome lørdag den 24. maj. Desuden har vi lagt en suprice match ind i efteråret lørdag den 13. september. I efteråret 2014 vil der også blive afholdt klubmesterskab samt et såkaldt hulspilsmesterskab som man kvalificerer sig til ved klubmesterskabet. Afslutningsfest for sæsonen 2014 ligger den 4. oktober sammen med afslutningsmatchen. Order of Merit starter på torsdag med årets første Major Masters, hvor vi spiller om den traditionsrige grønne jakke, tilmeld jer nu i Receptionen eller på Golf Box. Der ligger et prospekt om turneringen i receptionen. Vi har i år tilmeldt 3 hold i danmarksturneringen. 1. hold i 3. division, 2. holdet i 4. division og 3. holdet i kvalifikationsrækken. Udover dette har vi tilmeldt 2 hold i regionsgolfturneringen et b-række hold og et seniorhold. Det er tanken at dette skal være et supplement til de spillere som ønsker at spille turneringer, men som ikke er holdspillere på 1., 2., og 3. holdet. Som noget nyt i år har vi valgt at indkalde til 2 informationsmøder, hvor vores Course Manager Anders Linnet giver orientering. Vi kan kun anbefale at i møder op, da Anders meget gerne svarer på alle spørgsmål i måtte have. Som informeret i et nyhedsbrev vil vi i 2015 indføre yderligere 2 tilvalgspakker for at imødekomme medlemmers ønsker, nemlig bronze og sølv. I vil i løbet af 2014 blive kontaktet for valg af tilvalgspakke i Forslag fra Royal Præsidium Ingen indkomne forslag. 5. Forslag fra medlemmerne Ingen indkomne forslag.

7 6. Valg af repræsentanter til Royal Præsidium Valg af suppleanter til Royal Præsidium Valg af repræsentanter: Asger Reher opstiller Michael Johansen opstiller 2 kandidater meldte sig under mødet: Palle Larsen Jørgen Svensen Stemmesedler uddeles Stemmer/Valg: Royal Præsidium medlemmer: Palle Larsen: 14 Jørgen Svensen: 12 Royal Præsidium suppleanter: Michael Johansen: 1 Asger Reher: 1 8. Eventuelt Kirsten Harling: Det er svært at booke i weekenden, men banen står tom da folk ikke dukker op til deres starttid. Hvad kan vi gøre? MS: Foreslår at der sendes et nyhedsbrev ud som opfordrer alle medlemmer til at slette deres tid hvis de ikke har i sinde at bruge den. Der kommer i fremtiden en maskine i receptionen hvor alle medlemmer kan tjekke sig ind og kan få udskrevet scorekort. Maskinen vil også kunne køre statistik så man kan se hvem der ikke bekræfter. Fritz Hansen: Hvordan vil de sidste certifikater bliver solgt når de 75, der er inddraget er blevet solgt? MS: Vi har 200 certifikater der ikke er pris fastsat, og det er ikke besluttet hvad disse skal koste.

8 Mødet er hævet. Efterfølgende let traktement i Members Lounge. /Referent: Kenneth Stoumann

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt.

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt. BANEN Vejret i årets 3 første uger startede meget mildt. Den 20/1 kom frosten som varede til sidst i februar; den var så hård, at jorden frøs helt ned i 70-80 cm s dybde, og det forvoldte store frostsprængninger

Læs mere

Nyhedsbrev Juni August 2015

Nyhedsbrev Juni August 2015 Nyhedsbrev Juni August 2015 Syd 9 og Øst 1 den 19. maj 2015!!!! - Hva pokker er der sket med din papegøje, der bandede så vederstyggeligt? - Den døde af et chok. Den slap en dag ud af sit bur og forvildede

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens 1.) Konstatering af møderet og stemmetal Jørgen Bitsch, Formand DMU, bød Hovedbestyrelsen og de fremmødte klubrepræsentanter

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kalundborg Golfklub tirsdag den 26. februar 2014.

Referat af ordinær generalforsamling i Kalundborg Golfklub tirsdag den 26. februar 2014. Referat af ordinær generalforsamling i Kalundborg Golfklub tirsdag den 26. februar 2014. Til stede var 103 stemmeberettigede medlemmer. Inden generalforsamlingens start mindedes de fremmødte i stilhed

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2010 onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat nr. 2010/2 Møde start: kl. 19:35 Møde slut: kl. 20:55 Antal deltagere: 22 personer: Mogens Petersen, Erik B. Olsen, Marianne

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk bgc@tiscali.dk Sekretariatet/ Golf Manager: Michael Klose

Læs mere

DARU GENERALFORSAMLING 2015 Tid: 22/3-2015 kl 12 Sted: DGI Østjylland, Søren Frichs Vej 42B, 2. sal, 8230 Åbyhøj.

DARU GENERALFORSAMLING 2015 Tid: 22/3-2015 kl 12 Sted: DGI Østjylland, Søren Frichs Vej 42B, 2. sal, 8230 Åbyhøj. DARU GENERALFORSAMLING 2015 Tid: 22/3-2015 kl 12 Sted: DGI Østjylland, Søren Frichs Vej 42B, 2. sal, 8230 Åbyhøj. Fremmødte: Johan Thorup Nielsen, DARU formand John Fatum, DARU + CAS Mogens, Team Delta

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk info@bggc.dk Kontoret/Golf Manager Carina Tranum 75 11

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub

Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub Onsdag d. 25. februar 2015 kl. 18:30 Varde Cykelklub s lokaler på Håndværkervej 10A, 6800 Varde. DAGDORDEN 1. Valg af dirigent. Dirigent Johan Brøndsted

Læs mere

Nyhedsbrev maj - juni 2013

Nyhedsbrev maj - juni 2013 Nyhedsbrev maj - juni 2013 Nord 1 green Golf er det sjoveste, man kan foretage sig - uden at tage tøjet af Juan Antonio "Chi-Chi" Rodríguez (born October 23, 1935). A Puerto Rican professional golfer 1

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen Referat Mødedato og tid 11. november 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Møllevangsskolen Frode Holm Ditte Løgager Emne Dagsorden Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen 1. Valg af Dirigent

Læs mere

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2010. Før vi blev en forening: Der var været 4 forestillinger i 2010, før vi blev en forening. Vi var et forretningsudvalg, der bestod af Halla, Henrik, Gitte, Nicki, Mads og Mark. Jimmy deltog,

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Generalforsamlingsbladet

Generalforsamlingsbladet Generalforsamlingsbladet 18. februar 2015 Medlemmer af Fredericia Tegnsprogsforening indkaldes til ordinær generalforsamling Lørdag den 21. marts 2015 kl. 13:00 Som noget nyt i år arrangerer vi fælles

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Referat af generalforsamling i Århus 1900 Tennis afholdt torsdag den 6. marts kl. 19.00 på Lyseng Allé 25, 8270 Højbjerg.

Referat af generalforsamling i Århus 1900 Tennis afholdt torsdag den 6. marts kl. 19.00 på Lyseng Allé 25, 8270 Højbjerg. Referat af generalforsamling i Århus 1900 Tennis afholdt torsdag den 6. marts kl. 19.00 på Lyseng Allé 25, 8270 Højbjerg. Dagsorden for generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere