Royal Golf Club - 6. Medlemsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Royal Golf Club - 6. Medlemsmøde"

Transkript

1 Royal Golf Club - 6. Medlemsmøde Den 29. april 2014 i Royal Conference Center Dirigent: Georg Petersen Referent: Kenneth Stoumann Antal deltagere: Velkomst Præsentation af dirigent: Georg Petersen Gennemgang af det juridiske for indkaldelse af medlemsmøde. Indkaldelse med dagsorden er fremsendt Medlemsmødedato fremsendt med aktivitetskalender den 3. marts 2014 Officiel indkaldelse den 4. april 2014 Remiender den 17. april 2014 Dagsorden jf. vedtægter 1. Velkommen 2. Royal Præsidiums beretning om klubbens aktiviteter i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det kommende års aktiviteter 4. Forslag fra Royal Præsidium 5. Forslag fra medlemmerne 6. Valg af repræsentanter til Royal Præsidium 7. Valg af suppleanter til Royal Præsidium 8. Eventuelt Medlemsmødet erklæres for åbnet. 2. Royal Præsidiums beretning om klubbens aktiviteter i det forløbne år v/morten Sundberg I sæsonen 2013 blev der traditionen tro afholdt mange turneringer her i Royal Golf Club. Senere i denne beretning vil de enkelte vindere i udvalgte matcher blive fremhævet. Siden sidste medlemsmøde er der blive udsendt 92 nyhedsbreve. I Royal Præsidium har vi siden sidste medlemsmøde afholdt 5 møder.

2 Vores såkaldte Orangematcher blev i 2013 vundet af følgende: Åbningsmatch Kirsten Harling og Tobias Thomsen Hole in One match (desværre ingen Hole in One) Kirsten Harling og Frank Holmfort Vores klubmesterskab blev afholdt med stor deltagelse. Vi havde et par rigtig dejlige dage og resultatet blev følgende Klubmestre i 2013: Susanne Lindholm i Ladies B Michael Brix i Gentlemen B Officiel klubmester i Royal Golf Club i Gentlemen A Sune Kærn Ladies A række blev ikke spillet i Officiel klubmester i Royal Golf Club i Gentlemen Hulspil Anders Stokvad I 2013 blev der lavet 3 Hole in One af vores medlemmer Benny Christensen - Hul 4 Søren Juul - Hul 7 Peter Davidsen - Hul 13 Order of Merit blev lanceret som et nyt tiltag i Og vi kan kun sige at det er blevet en kæmpe succes, der kun bliver større. I alt har 100 deltaget fra klubben i en af de 19 European Tour matcher over året. Vi har virkelig kunne mærke stemningen ved disse matcher og en helt speciel stemning ved Major turneringerne, hvor der både er blevet spillet Masters, British Open, US Open og US PGA Championship. Vi forfiner hele tiden turneringen. Vi håber bl.a. at medlemmerne i 2014 vil deltage i afslutningsfesten som vi har inkluderet i den samlede matchfee. Festen vil blive bygget op over European Tour temaet. Vi har foreløbigt i tankerne at der skal være er: Et Major vinder bord Et Millionæres bord (indtjening på over Euro point)

3 Og inden afslutningsfesten vil vi sikkert have fundet på mere. Sæt allerede kryds i kalenderen den 4. oktober 2014 Vi har fået Restauranten med til at bakke op omkring Order of Merit, så afslutningsfesten skulle blive festlig; alle herfra vil gøre deres ypperste for at vi får en rigtig god klubaften. Jeg vil nu præsenterer alle 2013 Majorvindere samt den samlede Order of Merit vinder: Masters 2013 Søren Juul British Open US Open Klaus Nissen Erik Langhoff US PGA Championship Rasmus Rønholt Samlet vinder af Order of Merit og vinder af rejsen med Jack Nicklaus Academy of Golf blev Niki Thane Bedste kvindelig deltager blev Kirsten Harling, der også modtog et rejsegavekort Øvrige European Tour vindere blev: Adam Scott Christensen John Lindholm Tommy Axen Tom Palmvig Arne Jacobsen Jon Walther Jensen Kenneth Aamann Tom Palmvig Erik Langhoff Søren Juul Nick Brouer Jan Berger Jonas Hedebrandt

4 Christian Kelvin Kirsten Harling Order of Merit Millionaires Club: Niki Thane Søren Juul Rasmus Rønholt Adam Scott Christensen Tom Palmvig Nick Elvius Brouer Peter Sickelkow Pierre Isambert Erik Langhoff Peter Lodberg Lars Thomsen Knud Agger Jon Walther Jensen Jesper Lodberg Buster Emil Schmidt Kenneth Aamann Tommy Axen Jonas Hedebrandt Morten Blankschön Kenneth Stoumann Michale B. Pedersen Klaus Nissen Sæsonen 2013 bød også på turneringsgolf for Royal Golf Club. Vores 1. hold sikrede oprykning til 3. division. Vores 2. hold sikrede sig oprykning til 4. division. Vores regionsgolf hold var i en meget lige gruppe og var tæt på at gå videre, men desværre var de indbyrdes kampe afgørende. Royal Runners var et nyt initiativ med henblik på at lave et medlemskab af Royal Golf Club til et livsstilsmedlemskab, desværre var opbakningen ikke stor blandt medlemmerne. Vi prøver måske med dette tiltag en anden gang.

5 På sidste medlemsmøde blev der diskuteret en del om vi havde flere medlemskategorier. DGU har bekræftet at vi kun har en medlemskategori, resten er tilvalgspakker. Til den nye golfsæson 2014 har vi valgt at skifte vores greenkeeping team ud. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi ikke var tilfreds med standen af banen efter Sankt hans sidste år. Reaktionsmønstret på banen ved nedbrud var ikke tilfredsstillende specielt, da vi indkøbte for ca. kr vand i den tørre periode. Vi valgte i efteråret at tilkalde konsulentfirmaet Turfgrass, som lagde en game plan i samarbejde med os. Hvilket resulterede i buggyforbud samt spil fra måtte over vinteren. Vi indkøbte i efteråret også for ca. kr ekstra frø og gødning. Desuden investerede vi i en ny eftersåningsmaskine til ca. kr Alt dette for at sikre os en bedre stand på banen i Vi tester i øjeblikket buggystier med en hvid kridtmarkering. Det er tanken at vi på sigt laver permanente buggystier. Dette tiltag er af hensyn til at få banens stand op i niveau. Spørgsmål: MS: Morten Sundberg, CEO LS: Lars Skjøth, Sales Manager Birgitte Flyvholm: Må der anlægges buggistier? MS: Ja der må gerne anlægges stier, dette vil blive gjort med slotsgrus, hen ad vejen, der støver mindre end almindeligt grus. Bo Skovgaard: Hvad koster de inddragede certifikater? LS: Der koster kr plus moms Bo: Hvor mange er der af disse? LS: ca. 75 stk. Bo: Hvordan vil i sælge dem? LS: De bliver solgt som først til mølle. Martin Berger: Kan der stadig lejes certifikater? LS: Ja Vi vil nu vise et slideshow på hvad der sker fra 5 7 om morgenen, på en tilfældig fredag hos det nye greenkeeperteam.

6 3. Fremlæggelse af det kommende års aktiviteter v/morten Sundberg I 2014 sæsonen vil der igen blive afholdt mange matcher, som vi håber I vil støtte godt op om. I foråret 2014 er der allerede afholdt åbningsmatch i sidste weekend med ny matchform Texas scrample. Næste orange match vil blive en scottish twosome lørdag den 24. maj. Desuden har vi lagt en suprice match ind i efteråret lørdag den 13. september. I efteråret 2014 vil der også blive afholdt klubmesterskab samt et såkaldt hulspilsmesterskab som man kvalificerer sig til ved klubmesterskabet. Afslutningsfest for sæsonen 2014 ligger den 4. oktober sammen med afslutningsmatchen. Order of Merit starter på torsdag med årets første Major Masters, hvor vi spiller om den traditionsrige grønne jakke, tilmeld jer nu i Receptionen eller på Golf Box. Der ligger et prospekt om turneringen i receptionen. Vi har i år tilmeldt 3 hold i danmarksturneringen. 1. hold i 3. division, 2. holdet i 4. division og 3. holdet i kvalifikationsrækken. Udover dette har vi tilmeldt 2 hold i regionsgolfturneringen et b-række hold og et seniorhold. Det er tanken at dette skal være et supplement til de spillere som ønsker at spille turneringer, men som ikke er holdspillere på 1., 2., og 3. holdet. Som noget nyt i år har vi valgt at indkalde til 2 informationsmøder, hvor vores Course Manager Anders Linnet giver orientering. Vi kan kun anbefale at i møder op, da Anders meget gerne svarer på alle spørgsmål i måtte have. Som informeret i et nyhedsbrev vil vi i 2015 indføre yderligere 2 tilvalgspakker for at imødekomme medlemmers ønsker, nemlig bronze og sølv. I vil i løbet af 2014 blive kontaktet for valg af tilvalgspakke i Forslag fra Royal Præsidium Ingen indkomne forslag. 5. Forslag fra medlemmerne Ingen indkomne forslag.

7 6. Valg af repræsentanter til Royal Præsidium Valg af suppleanter til Royal Præsidium Valg af repræsentanter: Asger Reher opstiller Michael Johansen opstiller 2 kandidater meldte sig under mødet: Palle Larsen Jørgen Svensen Stemmesedler uddeles Stemmer/Valg: Royal Præsidium medlemmer: Palle Larsen: 14 Jørgen Svensen: 12 Royal Præsidium suppleanter: Michael Johansen: 1 Asger Reher: 1 8. Eventuelt Kirsten Harling: Det er svært at booke i weekenden, men banen står tom da folk ikke dukker op til deres starttid. Hvad kan vi gøre? MS: Foreslår at der sendes et nyhedsbrev ud som opfordrer alle medlemmer til at slette deres tid hvis de ikke har i sinde at bruge den. Der kommer i fremtiden en maskine i receptionen hvor alle medlemmer kan tjekke sig ind og kan få udskrevet scorekort. Maskinen vil også kunne køre statistik så man kan se hvem der ikke bekræfter. Fritz Hansen: Hvordan vil de sidste certifikater bliver solgt når de 75, der er inddraget er blevet solgt? MS: Vi har 200 certifikater der ikke er pris fastsat, og det er ikke besluttet hvad disse skal koste.

8 Mødet er hævet. Efterfølgende let traktement i Members Lounge. /Referent: Kenneth Stoumann

VELKOMMEN TIL 7. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB

VELKOMMEN TIL 7. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB Royal Championship Course - Hul 3 VELKOMMEN TIL 7. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB Onsdag den 29. april 2015 1. VELKOMMEN PRÆSENTATION AF AFTENENS DIRIGENT (VALGT AF ROYAL PRÆSIDIUM) Georg Petersen, Advokat

Læs mere

Adam Scott Justin Rose Phil Mickelson Jason Dufner. Royal - Order of Merit 2014

Adam Scott Justin Rose Phil Mickelson Jason Dufner. Royal - Order of Merit 2014 Adam Scott Justin Rose Phil Mickelson Jason Dufner Royal - Order of Merit 2014 Søren Juul Erik Langhoff Klaus Nissen Rasmus Rønholt Kunne du tænke dig at iklæde dig denne jakke eller løfte et af disse

Læs mere

Royal Golf Club - 8. Medlemsmøde

Royal Golf Club - 8. Medlemsmøde Royal Golf Club - 8. Medlemsmøde Den 27. april 2016, kl. 18.00 i Royal Conference Center Dirigent: Advokat Frantz Sigersted-Rasmussen Referent: Morten Hundebøl Antal deltagere: 16 1. Velkomst v/morten

Læs mere

VELKOMMEN TIL 8. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB

VELKOMMEN TIL 8. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB Royal Championship Course - Hul 3 VELKOMMEN TIL 8. MEDLEMSMØDE I ROYAL GOLF CLUB Onsdag den 27. april 2016 1. VELKOMMEN PRÆSENTATION AF AFTENENS DIRIGENT (VALGT AF ROYAL PRÆSIDIUM) Frantz Sigersted-Rasmussen,

Læs mere

Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned

Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned Medlemskab i 2015 fra kr. 1.042 pr. måned Medlemskaber 2015 Vision Royal Golf Club skal være i samme liga og kunne måle sig med de bedste baner i Europa. Royal Golf Club vil være et anlæg der tiltrækker

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

AIG Champions Tour 2015

AIG Champions Tour 2015 BLIV EN DEL AF SUCCESEN OG AKTIVER MEDLEMMER I DIN KLUB! AIG Champions Tour 2015 Nyt koncept som kan blive en succes i din klub! Pris pr. person pr. sæson 205 kr. TURNERINGSKONCEPTET ER GENNEMTESTET MED

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK Nye veje skal styrke SGK i fremtiden STØT SGK, KIG FORBI & HØR OM SÆSON 2017 Proud Partners & Proud Sponsors inviteres til netværksmøde forår og efterår i SGK SGK Netværksarrangement

Læs mere

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK Nye veje skal styrke SGK i fremtiden STØT SGK, KIG FORBI & HØR OM SÆSON 2017 Proud Partners & Proud Sponsors inviteres til netværksmøde forår og efterår i SGK 21. april

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub Der spilles for 17. gang om det af Men' s Sections i golfklubberne Brande, Jelling, Give og Gyttegård eftertragtede RUDER CUP trofæ. Matchen spilles hvert år som afslutning

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Hereford Steak House Taastrup

Hereford Steak House Taastrup Hulspils Mesterskab 2018 RACE TO Hereford Steak House Taastrup En sand gastronomisk oplevelse! Kvalitet - hyggelig stemning og møre bøffer uden kompromis! MATCH # 1 2 1.RUNDE spillet senest 1.juni HCP

Læs mere

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år ÅRET DER GIK Og lidt om det kommende år INDHOLD 3 Passebækgård A/S 5 Greenkeeperen 6 Sponsormatch 2017 7 Klubmestre 2016 8 Hole-in-on 2016 9 Tak til vores sponsorer ÅRET DER GIK side 2 PASSEBÆKGÅRD A/S

Læs mere

Hereford Steak House Taastrup

Hereford Steak House Taastrup Hulspils Mesterskab 2018 RACE TO Hereford Steak House Taastrup En sand gastronomisk oplevelse! Kvalitet - hyggelig stemning og møre bøffer uden kompromis! MATCH # 1 2 3 1.RUNDE spillet senest 1.juni HCP

Læs mere

Opstartsmøde 27. januar 2015. Velkommen

Opstartsmøde 27. januar 2015. Velkommen Opstartsmøde 27. januar 2015 Velkommen Praktisk information Trup, Målsætning og værdier Træning og træningskultur Træningsturnering Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sæsonopstart DGU turneringer

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Generalforsamling d. 5/2 2010

Generalforsamling d. 5/2 2010 Generalforsamling d. 5/2 2010 Valg af dirigent Formandens beretning Klubaften Januar/februar/Marts 15/2 2009 Havtur LF Waders Afd. Fyn Til premiere fiskeri i Odense å/fjord Sildetur til Aalborg havn Hornfisketur

Læs mere

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne.

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Referat medlemsmøde d. 05-03-2015 Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Vi vil gerne spare lidt på rengøring af toiletter, og vil

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Commentor Squashlife Danish Open Herlev/Hjorten.

Commentor Squashlife Danish Open Herlev/Hjorten. Commentor Squashlife Danish Open 2008 Herlev/Hjorten Så er planen for turneringen i den kommende weekend ved at være på plads. Som i alle ved har flere af rækkerne været oprettet meget sent. Det betyder

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00 Deltagere: ca. 90 beboere (82 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Christian Pedersen,

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Hej Alle. Her medio oktober, hvor den officielle golfsæson nærmer sig sin afslutning, hermed endnu lidt nyt fra bestyrelsen. Læsning af nyhedsbrevet: Sidder

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

Velkommen til Ladies Section 2018: Din dag- Vores dag

Velkommen til Ladies Section 2018: Din dag- Vores dag Velkommen til Ladies Section 2018: Din dag- Vores dag Ladies Section er en klub i klubben, der hver tirsdag spiller sammen på kryds og tværs i både fristarter, er og venskabsturneringer. I 2017 var vi

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Matchformen på den store bane er Greensome og der bliver spillet Texas scramble på par 3 banen.

Matchformen på den store bane er Greensome og der bliver spillet Texas scramble på par 3 banen. RABBIT OPEN 2018 Den 29. september blev der, traditionen tro, afholdt Rabbit Open Match, matchen der markerer afslutningen af begyndernes golfsæson. Det har været en utrolig hyggelig sæson. Rabbit Open

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Side 1 af 7 Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Tilstede: 81 personer inkl. bestyrelsen: Svend Tøfting, Kim Johansen, Morten Bech, Jan Ulrik Hansen og John

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2009

Generalforsamling 24. november 2009 Generalforsamling 24. november 2009 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017

ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017 ROYAL GOLF CLUB Medlemskaber 2017 Vision Royal Golf Club vil være et anlæg, der tiltrækker store turneringer til København med deltagelse af internationale spillere. Alle medlemmer og gæster i Royal Golf

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Nystrup Start / Thisted Forsikring 2017

Nystrup Start / Thisted Forsikring 2017 Nystrup Start / Thisted Forsikring 2017 Præmietagerne ved turneringen blev: A-rækken: Netto Slagspil 1. Benny Rytter + 8 2. Henrik Borggaard + 9 B-rækken: Netto Slagspil 1. Henrik Pihl - 2 2. Anders J.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 11. april 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 24. februar 2014. 2 Velkomst til Asger, Connie og Anne. 3 Referat fra Generalforsamlingen den 24.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 12. januar 2016 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Onsdag den 10.

Læs mere