Ordbog over fagudtryk indenfor låse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordbog over fagudtryk indenfor låse"

Transkript

1 Ordbog over fagudtryk indenfor låse A-mål er et mål fra låsekassens midte til udvendig side. Anvendes til beregning af tilbehør. ABDL-anlæg (automatisk branddørlukningsanlæg) har til formål at tillade branddøre i brandcelleadskillelser og brandsektionsadskillelser og røgstoppende døre holdes åbne Adgangskontrolanlæg (ADK-anlæg) har til opgave at overvåge og kontrollere trafikken igennem en adgangsvej. B-mål er et mål fra låsekassens midte til indvendig side. Anvendes til beregning af tilbehør. BD-dør (BD-branddør) er en selvlukkende branddrøj dør, som opfylder kravene til integritet, tæthed og isolation (temperaturstigning højst 140 C/180 C) i klassifikationstiden. Kan være udført af brandbare materialer. BD-dør 30-M (BD-brandør) er en en-fløjet BD-dør 30, som ikke er forsynet med lukkeanordning og derfor ikke er selvlukkende. BS-dør (BS-brandsikker) er en selvlukkende brandsikker dør, som opfylder kravene til integritet, tæthed og isolation (temperaturstigning højst 140 C/180 C) i klassifikationstiden. Skal være udført af ubrændbare materialer. Dog kan tætningslister af brændbare materialer anvendes i false og anslag. Borebeskyttelseskappe er en ekstra beskyttelse i hærdet stål som kan monteres udenpå låsekassen for at beskytte med angreb og opboring af låsekassen. Centrallåsesystem består af et antal forskelligt lukkende låse samt en eller flere fælleslåse (gadedøre, kælderdøre og lign.) hvor samtlige eller grupper af nøgler kan åbne. Centerafstand mål som anvendes til at beskrive låsens størrelse, måles fra center af dørgrebshul til center af cylinderfallerør. Cylinder den del af låseenheden hvor nøglen føres ind. Indeholder koden for om nøglen passer. Cylinderring en krave af modstandsdygtigt materiale, der er monteret omkring låsecylinderen for at vanskeliggøre et voldeligt angreb på cylinderen.

2 Dobbeltaflåsning 2 låseenheder på samme dør anbragt med en indbyrdes afstand på min. 400 mm. Dornmål mål som anvendes til at beskrive låsens størrelse, måles fra ydersiden af stolpen til center af cylinderfallerør. Dørbeslag / beslag omfatter dørgreb og tilbehør. Dørgreb / dørhåndtag Trækker falle og/eller rigel ind i låsekassen. Dørgrebskobling binder det udvendige og indvendige dørgreb sammen og fungerer som brudsikring, så det er koblingen, der går i stykker ved indbrudsforsøg, og ikke låsen. Ekstralåse ekstralåse er karakteriseret ved at være placeret over hovedlåsen og uden dørgreb. De kan være udenpåliggende eller indstukket afhængig af dørens kvalitet og konstruktion. El-slutblik slutblik med bevægelig flap, der er elektrisk styret. Giver mulighed for at åbne en dør, uden at fallen trækkes ind i låsekassen. Enslukkende låse enslukkende låse består af et antal ens-kodede låsecylindre, der alle kan åbnes med samme nøgle. Envejsskrue en skrue med specielt udformet kærv, der vanskeliggør at skruen kan skrues ud. F-dør (F-flammestoppende) er en selvlukkende, flammestoppende dør, som opfylder integritet/tæthed kravene i klassifikationstiden. Kan være udført af brændbare materialer. Falle den skrå spærredel i en lås. Fallen går i indgreb med slutblikket og holder døren lukket. Låsen kan være forsynet med en hjælpefalle som spærrer fallen i fremskudt stilling. Gammel rund cylinder Låsekassen monteres med gammel rund cylinder, f.eks. RH1650 Generalhovednøglesystem Generalhovednøglesystemet er opbygget med en GH-nøgle, der åbner alle låse og et antal gruppe- eller distriktshovednøgler med tilhørende enkeltnøgler.

3 Gitterportcylinder Låsekassen monteres med gitterportcylinder, f.eks. RH2608 Heavy duty Låsekasser med kraftig dørgrebsfjeder, rustfri stolpe, krom overflade på falle og rigel. Hjemmesikker lås låseenhed, der kan åbens indefra uden brug af nøgle (med vridergreb). Hovednøglesystem Hovednøglesystemet består af et antal låse, der kan åbnes af hver sin nøgle. Samtidig findes en hovednøgle der kan åbne samtlige låse. Flere låsecylindre kan godt være enslukkende over samme enkeltnøgle. Kasselås en ekstralås, som er udenpåliggende, hvilket betyder, at den sidder uden på døren frem for at være indstukket. Er særligt velegnet til døre, som er tyndere end 40 mm. Kombineret låsesystem Princippet i et kombineret system er, at hver person kun har en nøgle, der passer til de lokaler, hvortil den pågældende har adgang. Et kombineret system opbygges derfor specielt efter forhold og ønsker i den aktuelle bolig eller virksomhed. Låseenhed en komplet låseenhed består af låsekasse, cylinder, Cylinderring og slutblik. Låsekassen monteres som regel skjult i døren - det er kun stolpe, falle og rigel, der er synlige. Låsekassen er den centrale del af låseenheden, som de øvrige dele tilpasses efter. En Skafor godkendt låseenhed kræver, at alle dele er godkendte. Det vil sige låsekasse, cylinder, cylindertilbehør og slutblik. Mekanisk adgangskontrol låseenhed bestående af smæklås, dørlukker og cylinder, så kun personer med nøgle kan passere. Modullås låsekasser med forskellige funktioner, men som kan monteres i samme udstemning i dørbladet. Konstruktionen af låsekassen er symmetrisk. Nokker ståltappe der er placeret i dørpladens bagkant. Nokkerne griber ind i en udfræsning i karmen og forhindrer, at dørpladen kan udtages, f.eks. hvis hængslerne saves over. Nøgleafbryder en nøglebetjent afbryder i svagstrømsinstallationer er en cylinder hvor der er påmonteres en afbryder eller afbryder boks til f.eks. til forbikobling af tyverialarm, sikring af maskiner m.m. Nøglerør opbevaringsenhed for nøgler, der normalt anbringes ved indgangen til det overvågede område.

4 Nøgleskilt et beslag, der placeres omkring nøglehullet. Oval cylinder En cylindertype med oval form, f.eks. RH2602 Patenteret profil patenteret nøgle, er lovbeskyttet mod piratkopier i hele patentets løbetid. Piratkopi uregistrerede nøgler til et låsesystem. Nedbryder nøglestyringen (nøglekontrollen) i låsesystemet. Profilcylinder er en cylindertype med 'dråbe-formet" udseende f.eks Rigel spærredelen i en lås. Kan bringes i fremskudt, spærret og tilbagetrukket position ved brug af nøgle eller vrider. Roset beslag, der placeres omkring dørgrebet. Røgtæt dør er en sidehængt dør, der har fuger mellem dørplade og karm som foreskrevet i DS 1070, og hvor dørpladen kan betegnes som tæt overfor kold røg. Sikret område er et område, hvis afgrænsninger er mekanisk tyverisikrede. Sikkerhedscylinder en cylinder der opfylder forsikringsselskabernes krav i højeste kategori mod angreb,monteres med 4 hærdet gennemgående stål skruer. Sikkerhedslangskilt mekanisk afdækning af dørpladen ud for låsekassen. Ekstra kraftig konstruktion og montage gør det vanskeligt at opbryde, udbore eller udvride låseenheden. Sikkerhedsslutblik er et slutblik, der grundet dets ekstra kraftige konstruktion og montage vanskeliggør opbrydning af områden omkring låsen. Skallen samtlige de bygningsdele, som ud fra et indbrudsmæssigt synspunkt danner begrænsning for et rumligt afgrænset område. Skalsikring mekanisk indbrudssikring af bygningsdele i skallen.

5 Slagfast sikkerhedscylinder rund slagfast sikkerhedscylinder f.eks. RH2612 Slutblik den del af låsen, der er placeret i dørens karm, og som låsen låser i. System / låsesystem Se under Hovednøgle-, Centrallåse- eller Generalhovednøglesystem. Smæklås en låseenhed som kan låses uden brug af nøgle. Spærret profil originale nøgler som kun findes tilgængelige hos Ruko. Stolpe yderste firkantede del af låsekassen, som er indstukket i døren Ståltappe griber ind i en række huller i dørens bagkant som forstærkning, hvis dørens hængsler skulle blive skruet af. Svingrigel er spærredelen i en lås. En svingrigel er rund med en lille krog som ekstra sikring, der griber fat i slutblikket. Er særligt egnet til skydedøre To-delte fallerør findes i en låsekasse som har forskellige dørgrebs funktioner på indvendig og udvendig side, f.eks. indvendig dørgreb trækker både falle og rigel ind i låsekassen samtidige og udvendig dørgreb trækker kun fallen ind. Tromle den inderste del af cylinderen, hvor nøglen stikkes ind. Tvangslukkende lås en låseenhed, hvor nøglen kun kan udtages i låst position. Tvangsstyret rigel findes i en låsekasse med rigel eller svingrigel, hvor nøglen skal drejes 360 grader, som garanti for at riglen er i låst eller ulåst stilling når nøglen tages ud. Udesikker lås en låsehed der ikke kan åbnes fra ud- og indvendig side uden brug af nøgle. Vendbar lås Afhængig af om en dør er hængslet i højre eller venstre side, er låsekassen (kun med falle) venstre- eller højrevendt. Ruko s låsekasser og flere andre låsekasser er forsynet med vendbar falle. Det indebærer, at låsen nemt og hurtigt kan vendes på stedet til højre- eller venstregående døre.

6 Vridergreb et vridergreb sidder over dørgrebet og styrer selve låsefunktionen. Åben profil alle nøgler i åben profil kan frit kopieres.

Slagfast sikkerhedscylinder. Slagfast sikkerhedscylinder. Manual. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Slagfast sikkerhedscylinder. Slagfast sikkerhedscylinder. Manual. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Slagfast sikkerhedscylinder Manual ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Anvendelse... 4 Beregning af tilbehør... 14 Nye komponenter... 7 Klargøring udvendig cylinder... 8 Klargøring

Læs mere

Aperio Låsekasse valg Sprog: DK Ekstern/Intern Aperio låsekasse valg Revision 3 2013-08-16. Aperio låsekasse valg

Aperio Låsekasse valg Sprog: DK Ekstern/Intern Aperio låsekasse valg Revision 3 2013-08-16. Aperio låsekasse valg Aperio låsekasse valg 1 Indholdsfortegnelse Baggrund... 3 Fagudtryk... 3 Oversigt over låsekasser/aperio læsere... 5 Fallelåse... 5 Riglelåse... 6 2 Baggrund Dette dokument benyttes som opslagsværk, men

Læs mere

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex Dørgreb og tilbehør i enkelt og funktionelt design ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør.

Læs mere

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Låsesystem med højeste sikkerhed ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 låsesystem Ruko s nyeste stjerne er låsesystemet Triton 501. Det er et patenteret låsesystem,

Læs mere

Sikringskatalog. Kapitel 7. Låseenheder. Forsikring & Pension Januar 2014

Sikringskatalog. Kapitel 7. Låseenheder. Forsikring & Pension Januar 2014 Forsikring & Pension Januar 2014 Sikringskatalog Kapitel 7 Låseenheder Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse 10 Indledning...

Læs mere

Clips on. Komplettering / Let adgang til installationer. Nem montage. MK-godkendt konstruktion. Kan leveres i andre farver og i rustfrit stål.

Clips on. Komplettering / Let adgang til installationer. Nem montage. MK-godkendt konstruktion. Kan leveres i andre farver og i rustfrit stål. LETTE INDERVÆGGE MED GIPSPLADER Komplettering / Clips on Clips on har en hvidlakeret stålplade som låge. Lågen ligger uden på den konstruktion, som inspektionslem men indbygges i. Let adgang til installationer.

Læs mere

Indhold. Indledning 2. Fane 40 INDBRUDSSIKRING. Tyvens risiko 2. Beplantning 2. Grænsefladen 3. Mekanisk sikring 3. Aflåsning 3. Døre 3.

Indhold. Indledning 2. Fane 40 INDBRUDSSIKRING. Tyvens risiko 2. Beplantning 2. Grænsefladen 3. Mekanisk sikring 3. Aflåsning 3. Døre 3. Indhold Indledning 2 Tyvens risiko 2 Beplantning 2 Grænsefladen 3 Mekanisk sikring 3 Aflåsning 3 Døre 3 Låseenhed 4 Slutblik 5 Nøgler 6 Spærreorgan 6 Hængsler 6 Brevsprække 6 Vinduer 7 Andre åbninger i

Læs mere

ORDFORKLARING. Indhold. Alfabetisk ordliste 2. Låsekasser 7. Låsedele 9. Låsesystemer 11

ORDFORKLARING. Indhold. Alfabetisk ordliste 2. Låsekasser 7. Låsedele 9. Låsesystemer 11 Indhold Alfabetisk ordliste 2 Låsekasser 7 Låsedele 9 Låsesystemer 11 1 Alfabetisk ordliste AIA-anlæg (Automatiske IndbrudsAlarmanlæg) Skafor-godkendt er et elektronisk overvågningsanlæg, der automatisk

Læs mere

GÆLDENDE FRA 1. NOVEMBER 2013 CYLINDRE 2013/2014 PRISLISTE. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

GÆLDENDE FRA 1. NOVEMBER 2013 CYLINDRE 2013/2014 PRISLISTE. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions GÆLDENDE FRA 1. NOVEMBER 2013 PRISLISTE 2013/2014 CYLINDRE ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgler CLIQ dp+ CLIQ Remote dp+ CLIQ og CLIQ Remote cylindre dp+ Cylindre dp+ Cylindre

Læs mere

E v o l u t i o n l å s e k a s s e r

E v o l u t i o n l å s e k a s s e r Evolution låsekasser RUKO EVOLUTION RUKO EVOLUTION HØJ LÅSESIKKERHED NU OG I FREMTIDEN Ruko Evolution er en helt ny generation af låsekasser baseret på en stærk låseplatform, der passer til alle døre og

Læs mere

Låseteknik. Ejendomsservice

Låseteknik. Ejendomsservice Ejendomsservice Låseteknik Indledning Københavnerlås Tilholdere af det såkaldte chubbske system Lodret forskydelige tilholdere Tilholderlås Cylinderlås Funktionsbeskrivelse Vedligeholdelse Centrallåsanlæg

Læs mere

VÆLG SIKKERHED VÆLG RUKO. Sådan sikrer du din bolig bedst muligt. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

VÆLG SIKKERHED VÆLG RUKO. Sådan sikrer du din bolig bedst muligt. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions VÆLG SIKKERHED VÆLG RUKO Sådan sikrer du din bolig bedst muligt ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Her bør hjemmet og med Ruko kan du få samme nø Vinduer Det er en god idé at udstyre

Læs mere

Triton 501. Sig goddag til sikkerheden med Triton låsesystem

Triton 501. Sig goddag til sikkerheden med Triton låsesystem Sig goddag til sikkerheden med Triton låsesystem låsesystem ASSA ABLOYs seneste stjerne er låsesystemet. Det er et patenteret låsesystem, der er kendetegnet ved høj sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel

Læs mere

G*D*S. Tænk som en tyv. Gør-Det-Selv håndbog til bedre sikring af boligen

G*D*S. Tænk som en tyv. Gør-Det-Selv håndbog til bedre sikring af boligen G*D*S Tænk som en tyv Gør-Det-Selv håndbog til bedre sikring af boligen Som en del af Gør-Det-Selv konceptet har Ruko lanceret en hjemmeside på adressen www.ruko.dk/gds. Her kan du finde vejledning og

Læs mere

Ruko ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Ruko ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ruko ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Dørgreb og tilbehør i enkelt og funktionelt design ScanFlex er en klassisk,

Læs mere

TÆNK SOM EN TYV! Gør-Det-Selv håndbog. Bedre sikring af din bolig. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

TÆNK SOM EN TYV! Gør-Det-Selv håndbog. Bedre sikring af din bolig. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions TÆNK SOM EN TYV! Gør-Det-Selv håndbog Bedre sikring af din bolig ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sørg selv for sikkerheden God låsesikkerhed drejer sig ikke blot om at have mange

Læs mere

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt

ScanFlex. dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex dørgreb og beslag af rustfrit stål - enkelt og funktionelt ScanFlex Dørgreb og tilbehør i enkelt og funktionelt design ScanFlex er en klassisk, matchende produktserie med beslag og dørtilbehør.

Læs mere

ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Vindueslås Manual

ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Vindueslås Manual AA ABLOY, the global leader in door opening solutions Vindueslås Manual PAT. Vindueslås Ruko Vindueslås Denne manual kan bruges til at få overblik over hvilke komponenter der indgår i Ruko Vindueslås.

Læs mere

PRISLISTE l BESLAG. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

PRISLISTE l BESLAG. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2015 PRISLISTE l BESLAG ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions :DO:RE:MI: dørbeslag af Arkitema Holgaard dørgreb RukoLine dørbeslag ScanFlex dørbeslag Code Handle låsbare greb Residenz

Læs mere

Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir SmartAir Ruko

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

Varenr. Beskrivelse Pris excl. moms Udskæring, hul m.m. kr. 31,00 4825. kr. 35,00 4825. kr. 95,00. kr. 95,00. kr. 75,00. kr. 75,00. kr.

Varenr. Beskrivelse Pris excl. moms Udskæring, hul m.m. kr. 31,00 4825. kr. 35,00 4825. kr. 95,00. kr. 95,00. kr. 75,00. kr. 75,00. kr. Prisliste gældende f.o.m 28.01.2014 og erstatter tidligere. Med forbehold for prisændringer, udsolgte varer og trykfejl. side 1 BRUSEBESLAG 30100 Afrundet klemmebeslag i blank krom til montering af glas

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS. Statistik Indbrudssikring, Nabohjælp Mærkning

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS. Statistik Indbrudssikring, Nabohjælp Mærkning Statistik Indbrudssikring, Nabohjælp Mærkning 1 Tyvens tjekliste Huset afsides beliggende Tæt bevoksning ved huset Ingen naboer Gode flugtmuligheder Ingen hjemme Tegn på værdier Ingen alarm Ingen hund

Læs mere

Indhold. Orientering om indbrudssikring udarbejdet af Det Kriminalpræventive. Fane 20 DET KRIMINALPRÆVENTIVE RÅD

Indhold. Orientering om indbrudssikring udarbejdet af Det Kriminalpræventive. Fane 20 DET KRIMINALPRÆVENTIVE RÅD Indhold Orientering om indbrudssikring udarbejdet af Det Kriminalpræventive Råd Låse 3 Suppleringslåse Hagelås Hagerigellås Sikring af oval låsecylinder Sikkerhedslangskilt Aflastning af foldeport (indvendig)

Læs mere

Går tyven ind når du går ud

Går tyven ind når du går ud HUSK! Tænk som en tyv Sæt to låse på alle yderdøre Tjek vinduerne Lås terrassedøren Lås værktøjet inde hovedkontor og fabrik uko A/S Marielundvej 20 2730 Herlev Tel: 44 54 44 54 Fax: 44 54 44 44 e-mail:

Læs mere

Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING

Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING 2012 Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING 2 VMZ Stikfals Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse VMZ stikfals side 4 Produktinformation/anbefalinger side 5 Paneler side 6 Tilbehør side 8 Fastgørelse/befæstigelse

Læs mere

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle Pr. januar 2013 VELFAC Ribo Et energivindue udviklet specielt til vinduesudskiftning VELFAC Ribo er specielt udviklet til vinduesudskiftninger

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: Glasklemliste på væg Glasklemliste i væg. Montage af glasdør med glasklemliste på væg

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: Glasklemliste på væg Glasklemliste i væg. Montage af glasdør med glasklemliste på væg glasklemliste på væg glasklemliste på væg CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Dør med: Glasklemliste på væg Glasklemliste i væg glasklemliste på væg glasklemliste på væg For at monterer et

Læs mere

Hvis du leder efter et billigt haveskur,

Hvis du leder efter et billigt haveskur, Den overdækkede hyggekrog giver skuret en ekstra dimension. Med plads til alle havens redskaber og en hyggekrog oven i købet overgår dette solide haveskur langt de skure, du kan købe dig til. Den solide

Læs mere

ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24

ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24 ap facader a/s Industrivej 35 9700 Brønderslev Tlf: 98 82 07 44 Fax: 98 80 02 44 www.ap-facader.dk CVR: 13 10 83 90 Side 24 Montagevejledning Drift & vedligeholdelsesvejledning Vinduer 1074 og 1086 Døre

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

Produktkatalog Beslag

Produktkatalog Beslag Produktkatalog Beslag www.copiax.dk Copiax - nu og i fremtiden Copiax Danmark er en selvstændig og uafhængig virksomhed, som har udviklet sig fra at være et traditionelt grossistfirma til at være konceptudvikler

Læs mere

PRISLISTE l LÅSE. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

PRISLISTE l LÅSE. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2015 PRISLISTE l LÅSE ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Mekaniske låse Tilbehør til møbel og industrilåse Hængelåse uden system og hængelåsbeslag Nøgleskabe, nøglerør og nøglebokse

Læs mere

Indbrudssikring. - af hus og hjem. Det Kriminalpræventive Råd

Indbrudssikring. - af hus og hjem. Det Kriminalpræventive Råd Indbrudssikring - af hus og hjem Det Kriminalpræventive Råd Indbrudssikring Udgivet af Det Kriminalpræventive Råd Illustrationer: Terese J. Andersen AD/Produktion: Schat-Holm Reklamebureau ApS Tryk: Kailow

Læs mere

Prisliste 2016 Ældre låsesystemer

Prisliste 2016 Ældre låsesystemer liste 2016 Ældre låsesystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgler og nøgleemner CLIQ dp+ CLIQ Remote CLIQ og CLIQ Remote dp+ dp+ dp640 640 CLIQ Combi Plus Combi Plus Garant 10

Læs mere

ANLÆGSPROJEKTERING FANE 030. 10 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning

ANLÆGSPROJEKTERING FANE 030. 10 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning FANE 030 0 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning 20 Valg af detektor Generelt Skalovervågning/celleovervågning Rumovervågning Objektovervågning Anvendelse og placering Forsikring

Læs mere

Indhold. Indledning 2. Montering af låseenhed i dør 2. Montering af kasselåseenheder 3. Fane 50 SIKRINGSLØSNINGER. Forstærkning af dørplade 4

Indhold. Indledning 2. Montering af låseenhed i dør 2. Montering af kasselåseenheder 3. Fane 50 SIKRINGSLØSNINGER. Forstærkning af dørplade 4 Indhold Indledning 2 Montering af låseenhed i dør 2 Montering af kasselåseenheder 3 Forstærkning af dørplade 4 Forstærkning af dørkarm 5 Sikring af udadgående døre 5 Sikring af dobbeltdøre 6 Sikring af

Læs mere

Ikons-Guiden. Langskilte til Arne Jacobsen og andre Ikons dørgreb

Ikons-Guiden. Langskilte til Arne Jacobsen og andre Ikons dørgreb Ikons-Guiden Langskilte til Arne Jacobsen og andre Ikons dørgreb Forord I denne guide kan man se, hvilke langskilte der passer til Arne Jacobsen og andre Ikons greb. Guiden viser de langskilte og kombinationer,

Læs mere

Ruko dørgreb :DO:RE:MI:, Holgaard, Brighthandle og Ruko-Line. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Ruko dørgreb :DO:RE:MI:, Holgaard, Brighthandle og Ruko-Line. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ruko dørgreb :DO:RE:MI:, Holgaard, Brighthandle og Ruko-Line ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ruko :DO:RE:MI: dørbeslag af Arkitema Ruko dørgreb af Holgaard Ruko dørgreb af Brighthandle

Læs mere

Aluproff I Midtager 9-11 I 2605 Brøndby I Tlf: +45 43600063 I Email: aluproff@aluproff.dk I www.aluproff.dk 2/2

Aluproff I Midtager 9-11 I 2605 Brøndby I Tlf: +45 43600063 I Email: aluproff@aluproff.dk I www.aluproff.dk 2/2 SB 3001 Stoffet klippes (husk sømrum) og 2 cm sidesømme syes Velcrobåndet påsyes foroven på gardinet, og der syes en 2,5 cm løbegang forneden. Lommebånd påsyes med ca. 20-25 cm afstand på tværs af gardinet.

Læs mere

Monteringsvejledning 3- og 4-fløjede døre

Monteringsvejledning 3- og 4-fløjede døre Monteringsvejledning 3- og 4-fløjede døre Sådan gør du! På dette opslag finder du monteringsvejledning af karmen punkt 1-3. På bagsiden af opslaget finder du monteringsvejledning af dørplader punkt 4-8.

Læs mere

Går tyven ind når du går ud

Går tyven ind når du går ud HUSK! Tænk som en tyv Sæt to låse på alle yderdøre Tjek vinduerne Lås terrassedøren Lås værktøjet inde HOVEDKONTO OG FABIK uko A/S Marielundvej 20 2730 Herlev Tel: 44 54 44 54 Fax: 44 54 44 44 e-mail:

Læs mere

GÆLDENDE FRA 1. NOVEMBER 2013 BESLAG 2013/2014 PRISLISTE. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

GÆLDENDE FRA 1. NOVEMBER 2013 BESLAG 2013/2014 PRISLISTE. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions GÆLDENDE FRA 1. NOVEMBER 2013 PRISLISTE 2013/2014 BESLAG ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions :DO:RE:MI: dørbeslag af Arkitema Holgaard dørgreb RukoLine dørbeslag ScanFlex dørbeslag

Læs mere

I G A R A N T. års. Line 18 serien tilbyder 7 forskellige dørgreb i et enkelt og funktionelt design.

I G A R A N T. års. Line 18 serien tilbyder 7 forskellige dørgreb i et enkelt og funktionelt design. Line 18 serien tilbyder 7 forskellige dørgreb i et enkelt og funktionelt design Funktionsgaranti på dørgreb 5 års I G A R A N T Line 18 dørgreb og tilhørende besætninger leveres med enten massiv roset,

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

FIX FIX AB FIX A/S. I dag eksporterer FIX AB af den totale omsætning ca. 50 %.

FIX FIX AB FIX A/S. I dag eksporterer FIX AB af den totale omsætning ca. 50 %. FIX An ASSA ABLOY Group Company 1 FIX AB I starten af 1920'erne udviklede en mand ved navn Walter Bengtsson en ny type paskvil og fik hans første patent af mange. I 1925 grundlagde han paskvil fabrikken

Læs mere

Standard skabe og monteringskasser

Standard skabe og monteringskasser Standard skabe og monteringskasser Valgguide fra Schneider Electric alsidighed tid effektivitet service Spacial S3D Spacial S3D vægmonterede stålskabe RAL 7035 IP66 rustfrit stål vægmonterede skabe Børstet

Læs mere

SAMLEVEJLEDNING Quatro silo

SAMLEVEJLEDNING Quatro silo SAMLEVEJLEDNING Quatro silo Version 2.0 Nørrevangen 7 DK-9631 Gedsted Tlf. +45 98645222 Fax. +45 98645244 Mail: twinheat@twinheat.dk Web: www.twinheat.dk 1 Denne vejledning henvender sig alene til fagfolk

Læs mere

Indbygningskarm. www.svalk.dk

Indbygningskarm. www.svalk.dk Indbygningskarm www.svalk.dk Indbygningskarm 70/95 Indbygningskarm 70/95 - træ/stål. Svalk indbygningskarm er en 1- fløjet karm med solidt rammeværk. Karmen er nem at montere. Indbygningskarmen leveres

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

SIKU RB. Kanthængslet for facadedøre i pvc, plast og komposit

SIKU RB. Kanthængslet for facadedøre i pvc, plast og komposit SIKU RB Kanthængslet for facadedøre i pvc, plast og komposit indeks RB 5010 3D op til 120 kg RB 5015 3D op til 120 kg RB 5020 3D op til 120 kg Teknisk Information Borelærer boreposition på 10,0 mm boreposition

Læs mere

Ruko. Produktkatalog. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Ruko. Produktkatalog. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ruko Produktkatalog ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Genereret d. 9-12-2010 kl. 8.02 Magnetlåse Motorlåse El-slutblik INDHOLDSFORTEGNELSE Magnetlåse Motorlåse El-slutblik Magnetlåse...................................................................

Læs mere

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering

6. Vind & Vandtæthed Konstruktionen er overfalset, det gør vinduet ekstrem vind & vandtæt, da det giver mulighed for montering Teknisk information - det ultimative vindue i et unikt design Vrøgum har udviklet det ultimative vindue svarre. Vinduet kombinerer et unikt design med et vedligeholdelsesfrit eksteriør med nogle af de

Læs mere

Nøgler. CLIQ Combi Plus. CLIQ cylindre Combi Plus. Cylindre Combi Plus. Cylindre Garant 10. Cylindre Combi 1100

Nøgler. CLIQ Combi Plus. CLIQ cylindre Combi Plus. Cylindre Combi Plus. Cylindre Garant 10. Cylindre Combi 1100 Nøgler CLIQ Combi Plus CLIQ cylindre Combi Plus Cylindre Combi Plus Cylindre Garant 10 Cylindre Combi 1100 Cylindre Serie 600 i Combi 1100 systemer Cylindre Serie 600 Cylindre Serie 500 Leveringsbetingelser,

Læs mere

Sikringskatalog. Kapitel 7. Låseenheder. Forsikring & Pension November 2015

Sikringskatalog. Kapitel 7. Låseenheder. Forsikring & Pension November 2015 Forsikring & Pension November 2015 Sikringskatalog Kapitel 7 Låseenheder Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse 10 Indledning...

Læs mere

BRUSEDØR 776/ 876/ 976 DK MONTERINGSVEJLEDNING

BRUSEDØR 776/ 876/ 976 DK MONTERINGSVEJLEDNING 2023 BRUSEDØR 776/ 876/ 976 DK MONTERINGSVEJLEDNING DK INDHOLD 1 stk. brusedør i 8 mm hærdet glas 2 stk. rustfrie stålhængsler inkl. rawplugs og skruer 1 stk. 5 mm gummiliste DK DIMENSIONER GlassLine topstang

Læs mere

Simpelt tyveri eller Kode 12 angreb?

Simpelt tyveri eller Kode 12 angreb? Simpelt tyveri eller Kode 12 angreb? kopiering tilladt med kildeangivelse Network Indledning Langt de fleste låse i større etage- eller parcelhusbyggerier, er så nemme for indbrudstyve at åbne, at de reelt

Læs mere

ALSTER P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER DESIGN-SERIEN FARVER/FINISH VENDBAR. Ydelse W (dt60) (watt) C/C mål (mm)

ALSTER P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER DESIGN-SERIEN FARVER/FINISH VENDBAR. Ydelse W (dt60) (watt) C/C mål (mm) TEKNISKE DETALJER ALSTER Farve Type Vvs-nr. Mål (H&B) (mm) C/C mål (mm) Vægt (kg) Ydelse W (dt60) (watt) DESIGN-SERIEN Central/fjernvarme AL-10-W AL-10-WS AL-10-C AL-10-CS 3325.3 3325.352 3325.354 3325.356

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan-brandglasvægge (TP Fire, TP Fire Lite) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Brandglasvæg. Et lag brandglas monteret i ståleller aluminiumsramme. Samlet med lodret

Læs mere

Indhold. Vejledning i værdiopbevaring 2. Indledning 3. Definitioner 3. Kategori 1 Værdiopbevaringsenheder 4. Kategori 2 Værdiskabe 5

Indhold. Vejledning i værdiopbevaring 2. Indledning 3. Definitioner 3. Kategori 1 Værdiopbevaringsenheder 4. Kategori 2 Værdiskabe 5 Indhold Vejledning i værdiopbevaring 2 Indledning 3 Definitioner 3 Kategori 1 Værdiopbevaringsenheder 4 Kategori 2 Værdiskabe 5 Kategori 3 Sikringsskabe 5 Kategori 4 Gamle pengeskabe 6 Kategori 5 Gitterskabe/pladeskabe

Læs mere

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI Ruko Panik- og nødudgangsbeslag er velegnet til døre ved flugtveje og nødudgange i lokaler, hvor mange mennesker opholder sig og hvor dørene er aflåste

Læs mere

ALLOCK CONTAINER LOCK - HVOR SIKKER AFLÅSNING ØNSKES

ALLOCK CONTAINER LOCK - HVOR SIKKER AFLÅSNING ØNSKES ALLOCK CONTAINER LOCK - HVOR SIKKER AFLÅSNING ØNSKES ALLOCK CONTAINER Allock Container låsebeslag er udviklet til aflåsning af lager-, kontor- og værkstedscontainere. Allock Container låsebeslag er desuden

Læs mere

Standardskabe, ventilation & montagekasser

Standardskabe, ventilation & montagekasser Standardskabe, ventilation & montagekasser Standardskabe, ventilation og montagekasser I denne quickguide kan du nemt og hurtigt finde Schneider Electrics forskellige produkter inden for standardskabe,

Læs mere

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED!

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! Nye låger til have og indkørsel Havehegn i træ og net Hegn og udstyr til hund NYHED! FLOT OG HELT TÆT - Lund Lund hegnet er kendetegnet ved de særlige lægteprofiler, som giver

Læs mere

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Vedligeholdelsesfrit Udemiljø Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Farveægte - Vejrbestandig - Slagfast E n m i l j ø r i g t i g l ø s n i n g E n k e lt o g r e n t d e s i g n Byinventar

Læs mere

RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER

RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER DK MONTERINGSVEJLEDNING RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER Sun & Safe Systems INDEXLISTE 4 Montagekontrol 4 Fastlæg montagetype 6 Montering af valserør 6 Montering af gittermåtte 8 Justering af motorens endestop

Læs mere

specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk

specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk specialkatalog låsesmede MILA BESLAG A/S H C Ørsteds Vej 18 DK-3000 Helsingør Telefon: +45 49 13 99 00 www.mila.dk info@mila.dk Indholdsfortegnelse: indstikslåse.... 3-24 flerpunktslåse.... 25-34 slutblik....

Læs mere

Standardskabe, ventilation og montagekasser. Valgguide

Standardskabe, ventilation og montagekasser. Valgguide Standardskabe, ventilation og montagekasser Valgguide 1 Standard skabe, ventilation og montagekasser I denne valgguide kan du nemt og hurtigt finde Schneider Electrics forskellige produkter inden for standard

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 21-02-2016 17:59:56 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (2c426a48-a1b-04cf-a8b3-13a6OefO1cdf1) 21-02-2016 1759:56 Side 1 af 4 Ansøger Ansøgningens titel Projekt

Læs mere

Sikringskatalog Kapitel 5 Grundlæggende mekanisk indbrudssikring

Sikringskatalog Kapitel 5 Grundlæggende mekanisk indbrudssikring Forsikring & Pension Januar 2014 Sikringskatalog Kapitel 5 Grundlæggende mekanisk indbrudssikring Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

BOLIG. Giv den gamle et spark FORENINGER. Udskiftning af låsesystemer i boligforeninger. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

BOLIG. Giv den gamle et spark FORENINGER. Udskiftning af låsesystemer i boligforeninger. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE BOLIG FORENINGER Giv den gamle et spark Udskiftning af låsesystemer i boligforeninger ASSA ABLOY, the global leader in door

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Byg sådan 4. Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt

Byg sådan 4. Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Byg sådan 4 Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning paroc.dk PAROC PROTECTION Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Januar 2013 INVENDIG ISOLERING HVIS FACADEN SKAL BIBEHOLDES, SOM

Læs mere

Pris og lager liste med data og foto. Side 1

Pris og lager liste med data og foto. Side 1 Dato. 01/12-2015 Udgave 4. JSØ42400 Pris og lager liste med data og foto. Side 1 Ø42 x 400 mm. Jordskrue Åben indv. Ø36/37 mm. kan bruges til bach flag op til 4,5 meter i højde. Skilte, Vindsikring og

Læs mere

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE Klatreribbe HURLUMHEJHUS med masser af muligheder 10 Af Søren Stensgård. Idé: Birgitte Matthiesen. Foto: Lasse Hansen. Tegninger: Christian Raun Gør Det Selv 10/2004 Det flotte legehus

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle A/S - Fabriksvej 5 - DK-8544 Mørke Tlf. +45 86 37 24 77 Fax +45 86 37 24 78 www.jetrae.dk - jetrae@vahle.dk INDHOLD Montering af dør side 2 Montering af sideparti side 6 Montering

Læs mere

PLASTTAGRENDER. Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende

PLASTTAGRENDER. Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende PLASTTAGRENDER Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende plasttagrender Rodena tagrendeprogram er et komplet system til den, som ønsker at gøre det selv og til den professionelle håndværker.

Læs mere

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Ruko dørgreb Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Detaljen, der skaber merværdi Designede dørgreb fra Ruko er med til at skabe et sammenhængende udtryk, der kombinerer høj sikkerhed

Læs mere

Easy-808/808A Manual Easy2Access A/S Easy-808 Fingerprint lock

Easy-808/808A Manual Easy2Access A/S Easy-808 Fingerprint lock Easy-808/808A Manual 1 Dansk brugervejledning Indledning: Tak for at du benytter vores Fingeraftrykslås EASY-808. Denne manual indeholder vejledning til installation og brug. Venligst læs denne manual

Læs mere

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift 2014 Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift.dk, Søgårdparken 20, 7250 Hejnsvig 2 FORSIKRING)OM)OVERENSSTEMMELSE)) Søgårdparken20 7250Hejnsvig

Læs mere

VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD

VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD PLACER DENNE SEDDEL TYDELIGT VED PUSLEBORDET VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD Barnet må ALDRIG efterlades alene på puslebordet. HÅNDBETJENINGEN skal altid efterlades uden

Læs mere

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Højsikkerheds låsesystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Foran med teknologien Det er på baggrund af vores ønske om at være den førende leverandør på markedet for sikkerhed,

Læs mere

08.10.07. Indholdsfortegnelse. Produktbeskrivelse. Tekniske specifikationer. Montage. Vinklede og buede radiatorer. Tilbehør

08.10.07. Indholdsfortegnelse. Produktbeskrivelse. Tekniske specifikationer. Montage. Vinklede og buede radiatorer. Tilbehør Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Produktbeskrivelse 08.10.07 Tekniske specifikationer Montage Vinklede og buede radiatorer Tilbehør Standard specifikationsklausuler Vedligeholdelse www.hudevad.com

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Prisliste og teknisk information

Prisliste og teknisk information Lindab Doorline Prisliste og teknisk information Lindab Doorline garageport Prisliste og teknisk information Incl. moms - 15. juli 2008 1112.07 Priser for Lindab Doorline garageporte Lindab Doorline garageporte

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012 Produktkatalog Udarbejdet specielt til Forår 2012 1 Kære Kunde Multi-Living ønsker med dette katalog, at tilbyde sine kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger til skuffer og skabe

Læs mere

STÅLTAGRENDER. Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende.

STÅLTAGRENDER. Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende. STÅLTAGRENDER Tagrender og tilbehør, som forskønner husets udseende. Ståltagrender Rodena ståltagrender er lette at arbejde med og montere med almindeligt håndværktøj. Tagrenderne har et æstetisk udseende

Læs mere

JUMBO JUMBO BUKKESTILLADS MONTAGEVEJLEDNING. 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi

JUMBO JUMBO BUKKESTILLADS MONTAGEVEJLEDNING. 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi Montagevejledning EN 1298-IM-DK MONTAGEVEJLEDNING JUMBO BUKKESTILLADS 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi 4. Opstilling af buk 5. Forhøjelse af buk 6. Montage af platform 6.1

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING. Træ & Træ/Alu

GENEREL VEJLEDNING. Træ & Træ/Alu GENEREL VEJLEDNING Træ & Træ/Alu OPMÅLING GUIDE TIL OPMÅLING AF VINDUER OG DØRE Det er ikke så vanskeligt, som du måske tror, at tage mål til døre og vinduer. Hvis du følger denne vejledning, vil du opnå

Læs mere

Driftsmæssige forskrifter. for. Daginstitutioner

Driftsmæssige forskrifter. for. Daginstitutioner Driftsmæssige forskrifter for Daginstitutioner STATENS BRANDINSPEKTION 1. FEBRUAR 1983 Disse driftsmæssige forskrifter er udsendt i medfør af 40 i brandloven, jfr. lovbekendtgørelse nr. 641 af 29. december

Læs mere

design tagrender DARNELL as

design tagrender DARNELL as design tagrender NYHED! Skjult ophæng Titanzink DARNELL as DARNELL design titanzink tagrende DARNELLs designbeskyttede titanzink tagrende er en smagfuld og elegant løsning, hvor der lægges stor vægt på

Læs mere

TERANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

TERANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme THC5850 TKC5850 TSC5850 THC7950 TKC7950 TSC7950 THC7960 TKC7960 TSC7960 THC1250 TKC1250 TSC1250 THC1260 TKC1260 TSC1260 331224.050 331224.054 331224.056

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Amroc cementspånplader anvendt som facadebeklædning på underlag af træ

Amroc cementspånplader anvendt som facadebeklædning på underlag af træ Oplæg til beskrivelsespositioner for: Rev. 02.12.04 Amroc cementspånplader anvendt som facadebeklædning på underlag af træ Leverandør: Holbæk Byggemateriale Compagni A/S, tlf. 59 44 12 00 www.hbc-as.dk

Læs mere

justeringer kan være farlige og bør udføres af kvalificeret/uddannet personer.

justeringer kan være farlige og bør udføres af kvalificeret/uddannet personer. Side 1 Side 1-2 Side 4 Vedlagt SIKKERHED INSTALLATIONSVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESPLAN BORTSKAFFELSE EF OVERENSTEMMELSESERKLÆRING MOTOR INSTALLATIONSVEJLEDNING - Stykliste på motorindhold - Brugervejledning

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING FOR PERSIENNER I TERMORUDER

MONTERINGSVEJLEDNING FOR PERSIENNER I TERMORUDER MONTERINGSVEJLEDNING FOR PERSIENNER I TERMORUDER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Montering af termoruder med manuelt betjente persienner...... Side 1 1.1 Betjeningsmekanismens pladsbehov........ Side 1 1.2 Montering

Læs mere