Tillykke med titlen. Tekst : Anne Marie Stenderup. Foto: Viggo Kaspersen. vandt Fiduspokalen i DM i foreningsudvikling. Laver en masse arrangementer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillykke med titlen. Tekst : Anne Marie Stenderup. Foto: Viggo Kaspersen. vandt Fiduspokalen i DM i foreningsudvikling. Laver en masse arrangementer"

Transkript

1 Tekst : Anne Marie Stenderup. Foto: Viggo Kaspersen. Og endnu en blæksprutte udnævnt. Susanne Pedersen får overrakt fortjente blomster. For 30 år siden kårede vi byens første blæksprutte, som var Else Marie Andersen (Høkeren), så listen af Andst-Sprutter er ved at være lang. Ideen med blæksprutten er at gøre opmærksom på, at vi i Andst og omegn har mange mennesker, som yder et stort prisværdigt arbejde, som er med i mange ting og aldrig er blege for at give et nap med i lokalsamfundet. Det er alle de tidligere blæksprutter, der står for udvælgelsen, og det er ikke nogen nem opgave, og heldigvis for det, for uden alle ildsjælenes utrættelige arbejde ville byen ikke være den samme, se blot byfesten her omkring os. Det har i år faktisk været rigtig svært at vælge imellem de mange gode emner, så det tegner rigtig godt for fremtiden i vores lille landsby. Årets blæksprutte er denne gang en kvinde, der på et tidspunkt var helt vild med farven laksefarvet : huset hun boede i, havde den farve overalt, hvor der var et synligt stykke træ. Hun er fra Svendborg, hun er blevet gift og har slået sig ned i Gamst. Hun er miljøschef hos Carlsberg. Nu vil vi afsløre, hvem årets blæksprutte 2019 er: Susanne Pedersen Og hvorfor er det så, hun bliver den næste blæksprutte? Jo - det er der en rigtig lang række gode grunde til: Et kendetegn på Susanne er, at hun er initiativtager til rigtig mange ting, og ikke bare initiativtager, men hun er også den, der får tingene til at ske, og hvad der er lige så vigtigt, så får hun andre til at gøre det samme. Og her kommer så en remse af de ting, hun er involveret i: Næstformand i AUI. Formand for AUI badminton, hvor hun er indehaver af årets lederpris Initiativtager til Event Andst, der vandt Fiduspokalen i DM i foreningsudvikling. Laver en masse arrangementer for de unge mennesker i alle aldre, så forældre kan komme til møder, kirkearrangementer, byfest osv., for eksempel Rul og leg i hallen. Arrangerer LAN-party for de unge mennesker i Andst. Samlede folk til Royal Run Projekt Andedammen, hvor der bliver arbejdet på at lave den gamle tennisbane om til outdoor - fitness. Ikke helt uden grund at hun var imellem de tre nominerede til Vejen Kommunes lederpris. Hun er uddannet førstehjælper - ja, hun uddanner sig hele tiden, uddanner unge mennesker, der sker hele tiden noget, hvor hun er. Og selvfølgelig deltager hun også gerne i byfestoptoget. Ja - listen her kunne forsætte i lang tid. Hun bor på Højgård i Gamst sammen med Arne, og de har tilsammen renoveret huset fra A-Z, og der ligger ikke et strå forkert nogen steder. To ord, der er rammende for Susanne er orden og ihærdighed. For uden disse to egenskaber ville det ikke være muligt at overkomme alt det, du formår. Tillykke med titlen.

2 Af Kurt B. Frederiksen. Ved forårets JBU-stævne nummer to havde U 7pigerne fra AUI fået hjemmebane mod de fire gæstehold fra Dalby, Seest og Erritsø. De spillede 9 forrygende fodboldkampe på de tre baner. Der blev gået til sagen på banen, der blev jublet af forældrene på sidelinien, når der blev scoret, og tilsvarende lød der dybe suk, når selv de største chancer blev brændt. Forøvrigt var det også dejligt at se at spillerne på de 6 hold viste stor fremgang siden det første stævne for tre uger siden, hvor der var rigtig mange indkast/indspark. Denne gang gik det langt bedre med at holde bolden inden for stregerne. Sidste forårssstævne er lørdag, d. 22. juni, og her vil Dalby forsøge at overtale JBU til, at vi spiller med bander, en ting, som Dalby har meget stor glæde af til træning. Tak til kamplederne, og tak til alle tilskuere for fornemt fremmøde.

3 Af Anne Margrethe Schrøder. Familien Østergaard fra Roved havde inviteret os på gårdbesøg hos dem og alle deres jerseykøer. En invitation, vi naturligvis takkede ja til. Inden vi skulle ud og se gården, havde vi kørt et tema i klassen om forskellige dyr på gårdene i Danmark, og til sidst arbejdede vi mest med fakta omkring køer. Vi var nødt til at vide lidt om det, vi skulle ud og se. Endelig kom onsdag den 22. maj, hvor 1. klasse var ude og se gården. En dag, hvor der blev overvundet nogle grænser, f.eks. at røre ved en ko, stikke fingrene ind i munden på kalvene og smage på ensilagen. Madpakkerne blev spist på halmballerne i laden med kvier og kalve som tilskuere. Alt i alt en totalt hyggelig og spændende dag. Stor tak til Per Østergaard for hans tid og enorme engagement.

4 Af Simon Toft Jensen. I en længere periode har der været arbejdet benhårdt på at samle sponsorer til nyt tøj for vores lokale U11- drengehold i AUI. Resultatet af dette arbejde kunne ses under byfesten, hvor der blev afholdt byfest hjemmestævne lørdag formiddag. Det lykkes os at få besøg af Vejen og Skanderup/Hjarup IF, hvor vi i anledningen af byfesten kæmpede om den store Andst - pokal. Der blev i alt spillet 3 kampe, hvor vores lokale drenge i deres nye tøj desværre måtte tage til takke med en flot 2.- plads efter Vejen, som fortjent tog hjem med pokalen. Til alle spillere blev der af fodboldafdelingen sponseret franske hotdogs og slush - ice. For taberne virkede det som et plaster på såret - tak for det. Der skal fra holdet lyde en stor tak til alle sponsorer samt til de forældre, der har hjulpet til på den ene eller anden måde. Det er med sådan et samarbejde ingen sag at være træner. Vi er nu for alvor klar til anden del af forårssæsonen, hvor vi lægger ud med hjemmestævne torsdag, den 6. juni kl. 18. Her får vi besøg af 4 hold, hvor der i alt skal spilles 5 kampe. Vi håber på, at mange tilskuere kommer forbi og hepper. Sponsorer: Tunetanken, Tømrer & Snedkerforretning Benny J. Pedersen, Hæsum Tagdækning, Holm Steiner, Virkelyst Landbrug, DELPRO A/S, MLS Tagteknik ApS, Aaskov byggefirma ApS, Gadeberg Begravelsesforretning, Vejen Auto og MC samt Sport 24 Vejen.

5 Tekst og foto: Rikke Ulbrandt Henriksen og Viggo Kaspersen. Det er på sin plads fra starten at sige tak til det udvalg, der har stået i spidsen for den flotte byfest. Og i forlængelse af det også en stor tak til alle de utallige hjælpere, som var med til at holde byfesten i gang og arbejde med på den gode stemning på pladsen. Vi kan hvert år glæde os over, at det lykkes byen at sætte dette arrangement i søen. Årets byfest startede i fineste stil med flagalle allerede fra tidligt torsdag morgen. Sidst på eftermiddagen bød festpladsen alle velkommen med solskin til Store Andst Efterskoles flotte gymnastikopvisning.

6 Samtidig med byfestløbet var der mulighed for børnene at dekorere deres egen poncho og både løb og det kreative værksted var velbesøgt.

7 Der var gang i slikvognen og tombolaen fra første færd og det dejlige vejr indbød til afslapning og hygge i hængekøjerne og luftpuderne, som var opstillet allerførst for på byfestpladsen.

8 AFMM stod på rad og række, velklædte og med smil på læben klar til at servere menuen til aftenens fællesspisning. Torsdagens fællesspisning var et tilløbsstykke og der blev ivrigt spist af både sild, kødpålæg og den lune leverpostej. Med lidt tålmodighed i sindet blev selv den største appetit tilfredsstillet og efterfølgende var der mulighed for at hygge sig i teltet i gode venner og naboers lag. Rundt omkring på pladsen og i teltet stod kaktusser, æsler og meget andet Mexico-inspireret pynt. Udover pynt tillavet og indkøbt fra byfestudvalget, havde børn på ABC været flittige og deres kreative projekter spredte god stemning og farver på årets byfest.

9 Fredag blev der åbnet for Byfestkroen, og blev man ikke fristet af tilbuddene derinde, kunne duften af store grillpølser lige udenfor måske være mere tillokkende. I teltet blev fredagens fest skudt i gang med en fantastisk børnekoncert med Sille og Palle. Der blev sunget, hoppet og danset og både børn og voksne kunne opleve to skønne musikere i topklasse.

10 Mens spejderne var flittige med opstilling af årets spejderland: Der blev stillet telt op og bundet rafter sammen, var der ølsmagning efterfulgt af stand-up i teltet for de voksne. Børnene havde samtidig mulighed for at deltage i et orienteringsløb arrangeret af vores egne Event Andst.

11 Ølsmagningen stod Hr. Iversen for (gift med Fru Iversen, Gesten). 4 øl - alle fra mindre bryggerier stod for skud. Stemningen var god og snakken gik lystigt ved bordene. Philip Devantier åbnende stand-up-ballet og leverede et show med masser af grin og interaktion med de fremmødte publikummer. Jesper Juhl overtog og fortsatte den gode stemning med flere jokes og gode historier. Aftenen sluttede af med live-jam og barhygge. Lørdag morgen blev der budt op med gratis morgenkaffe med rundstykker fra Lunderskovbageren og mælk og ost fra Østergaard. Der blev skænket flittigt.

12 Hele lørdagen var der pulserende liv på pladsen Hoppeborgen blev flittigt besøgt, og der blev dystet i volley. Hjertegruppen gjorde flittigt opmærksom på sin tilstedeværelse, fik tegnet nye medlemmer og gjort opmærksom på 1.-hjælpens nødvendighed, bl.a. ved fremstilling af livagtige sår.

13 ice, og hyggen bredte sig omkring de steder, hvor man kunne sikre sig lidt til livets ophold. Der er givet blevet vendt mange ting over de skænkede colaer og fadøl. Også Borgerforeningen gav muligheden for at blive medlem, og det var der faktisk 28, der benyttede sig af. Et godt rygstød til den nye bestyrelse. Salsaen rullede hen over pladsen, der var tid til slus-

14 AUI s springhold leverede flot optræden med en spændende start fine øvelser på plænen og mange flotte spring.

15 Det blev ikke mindre festligt, da The Powls kom på scenen med deres fantastiske show bestående af både komik, udklædning samt god musik. Festen fortsatte til sent ud på natten og afsluttedes med burgere til de sultne. Søndagen bar præg af gode grin over aftenens og nattens fest - og en lille smule hovedpine. Lørdag aften endte med et brag af en fest med rigtig god deltagelse. Maden var lækker og der var nok af den. DJ spillede op til fest under maden, og flere gange måtte deltagerne op på bænkene at stå.

16

17 Årets vinder blev igen Egholtvej, hvor Mexicos problem, Mr. Trump, blev præsenteret sammen med sin ønskede mur. Vejengarden kunne spille Congratulation, og de leverede som sædvanlig et festligt indslag. Der måtte rigtig mange omtrækninger til, inden vinderen af sommerhusweekenden blev fundet. Og dermed kunne Byfesten 2019 blive rundet af. Den levede op til sit ry!

18 mandag, 3. juni Næstsidste side vender frygtelig tilbage i næste nummer af avisen. Ha et godt kig! 09:30 Gymnastik på Solhøj 16:30 Sommerton for familiespillere onsdag, 5. juni 14:00 Krolf på Solhøj torsdag, 6. juni 09:30 Krolf på Solhøj 14:00 Banko på Solhøj søndag, 9. juni 10:00 Gudstjeneste AUT. EL-INST. EHMSEN Gamstvej Vejen Tlf Privat Indleveringsfrister - avisen@andstavisen.dk tirsdag kl. 19 eller på papir efter forudgående aftale til én i udvalget - alt tydeligt mærket Andst Avisen, afsender + evt. annoncestr. Udgiver: Andst Avisen, Oplag 624 Avisudvalg: Viggo K (Ansv. red./skriv/annonc), Rikke Ulbrandt Henriksen, (formand), ), Bente Ehmsen, (Økonomi), Tage (Faste annonc.), - Korrekturlæsniing: Randy Johansen.

Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts!

Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts! Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts! Sådan skrev Kaj Munk om sin dejlige, blå anemone, som han bragte med fra Lolland til den barske

Læs mere

Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste. søndag.

Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste. søndag. lave perleplader, julepynt og tegne juletegninger. Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Foto: Rikke U. H. og Viggo K. Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste

Læs mere

Vi glæder os til at se en fyldt bus. Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos

Vi glæder os til at se en fyldt bus. Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos Af Steffen Schelde. Torsdag aften havde St. Andst Borgerforening arrangeret Sankt Hans i Anlægget. Der var megen tvivl om, hvordan vejret ville arte sig, og det dryppede da også lidt under optakten, men

Læs mere

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen Af Hans Winther Med bulder og brag tilsat kaskader af vand natten før blev Andst Børne - og Skolecenter indviet fredag, den 23. maj. Mindre end en time før den officielle overgang fra navnet "Andst Skole"

Læs mere

Drop-in. Læs i denne avis om: Forståelige brokkerier! Gymnastikopvisning 8/3. Ikke et ord om mord. Lokal kunst. Indsamling 10. marts.

Drop-in. Læs i denne avis om: Forståelige brokkerier! Gymnastikopvisning 8/3. Ikke et ord om mord. Lokal kunst. Indsamling 10. marts. Læs i denne avis om: Af Viggo Kaspersen. Andst Avisen har haft det årlige repræsentantskabsmøde. Her mødes alle de foreninger, der står bag og bakker op om avisen. Der mangler nogle få foreninger, som

Læs mere

Barnedåb, mange mennesker, spillemænd og flot. pyntning af kirken skabte en varm atmosfære. Af Viggo Kaspersen.

Barnedåb, mange mennesker, spillemænd og flot. pyntning af kirken skabte en varm atmosfære. Af Viggo Kaspersen. Af Viggo Kaspersen. Barnedåb, mange mennesker, spillemænd og flot pyntning af kirken skabte en varm atmosfære. Spillemændene leverede al musikken i kirken denne søndag, og foruden det nødvendige leverede

Læs mere

Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget.

Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget. Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget. Christian B. Hansen (nederst til venstre) og hans kone Natasja Damkær satte gang i tingene, og de var også

Læs mere

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Siden nytår har 6. klasse på ABC været igennem en turbulent tid. I februar stod de på de skrå brædder til skolefesten, men efter succesen er klassen næsten halveret. Årsagen

Læs mere

2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer:

2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer: Af Viggo Kaspersen. Foto: Henning Olsen 2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer: Gudstjeneste i Andst kirke med efterfølgende kaffe i konfirmandstuen. Julefrokost på Linie Fem

Læs mere

Det var overskriften for sidste søndags gudstjeneste, hvor konfirmanderne sammen med Helle Torp havde forberedt gudstjenesten.

Det var overskriften for sidste søndags gudstjeneste, hvor konfirmanderne sammen med Helle Torp havde forberedt gudstjenesten. Af Preben Pedersen. Else Marie Andersen fik tildelt prisen af formand Preben Pedersen, Dansk Folkehjælp Vejen, ved Café Markdanner-arrangementet i Andst Forsamlingshus, torsdag d. 25. oktober. Hun hædres

Læs mere

der begynde at vise sig en balance. I korte træk, hvis ovenstående (gratis) service, skal fortsætte og det er supervigtigt for et lokalsamfund

der begynde at vise sig en balance. I korte træk, hvis ovenstående (gratis) service, skal fortsætte og det er supervigtigt for et lokalsamfund Status og fremtidsudsigter: Så kom vi ind i 2016, og regnskabet for 2015 foreligger. Dette viste desværre et underskud, på små 100.000 kr. Det er vi selvfølgelig ikke glade for. Vi har ellers mange kunder

Læs mere

Fredag den 19. maj kl

Fredag den 19. maj kl Fredag den 19. maj kl. 9.30-10.15 inviteres alle interesserede i Andst til indvielse af de nyrenoverede udeområder ved ABC. Siden 2015 har Store Andst Efterskole, Hallen, AUI og ABC arbejdet på etableringen

Læs mere

Og det var der mænd, der var klar til at gøre noget ved! Af Viggo Kaspersen. Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter.

Og det var der mænd, der var klar til at gøre noget ved! Af Viggo Kaspersen. Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter. Af Viggo Kaspersen. Loven siger, at sådan en kvinde skal dø! Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter. Nogle vil kende ham fra tegneserien Valhalla. Du taler jo så smukt om, at du er kommet

Læs mere

Af Hans Winther. Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne. Der kan vælges mellem mange kandidater

Af Hans Winther. Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne. Der kan vælges mellem mange kandidater Af Hans Winther Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne og regionerne. Der kan vælges mellem mange kandidater og politiske retninger helt i overensstemmelse

Læs mere

morede os hjerteligt over Özlems fortællinger og oplevelser som barn i en ukendt kultur med et uforståeligt sprog.

morede os hjerteligt over Özlems fortællinger og oplevelser som barn i en ukendt kultur med et uforståeligt sprog. Af Anita Thye. Foto: Birthe Boye. Så heldig kan man være en ganske almindelig onsdag aften i Andst Kirke at opleve Özlem Cekic i et inspirerende, engageret og udfordrende foredrag omhandlende Brobygning.

Læs mere

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter Kroen bliver snart fjernet fra overfladen. Ejeren Laurids Schelde har besluttet at nedrive bygningen og gøre plads til 3 nye boliger. Om alt går vel køber Vejen kommune hjørnegrunden og stiller den til

Læs mere

ON. 21. NOV. KL Nye byggegrunde i Andst til vinter

ON. 21. NOV. KL Nye byggegrunde i Andst til vinter Fra St. Andst facebookgruppe - John Raahauge. Nye byggegrunde i Andst til vinter 2019. Vejen Kommune arbejder i øjeblikket på en ny udstykning i Andst, hvilken vil komme i udbud i første kvartal af 2019

Læs mere

Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage!

Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage! Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage! fik et par omgange varme æbleskiver, jule gløgg og til

Læs mere

kommer i ANDST KIRKE Liv og død i menneskets hænder - Men er det at tage magt over for meget?

kommer i ANDST KIRKE Liv og død i menneskets hænder - Men er det at tage magt over for meget? Af Ole Hartling. Liv og død i menneskets hænder - Det synes at være vor tids tankegang, at vi har styr på liv, at liv kan kontrolleres. Vi ønsker at gøre os usårlige. Med teknologiens hjælp har vi fået

Læs mere

Og det blev gjort med maner! Selveste dronningen havde fundet sin hæksaks frem og fik med den på bedste vis klippet den røde snor.

Og det blev gjort med maner! Selveste dronningen havde fundet sin hæksaks frem og fik med den på bedste vis klippet den røde snor. Af Viggo Kaspersen. I den kommende tid vil vort personale give en ekstra hånd med, da jeg har fået konstateret Cancer. Det kræver operation og efterfølgende behandling. Anne Mette giver også en hånd med

Læs mere

Hjertegruppen. På det første indledende møde var der en positiv stemning for at komme i gang med Projekt Hjerte i

Hjertegruppen. På det første indledende møde var der en positiv stemning for at komme i gang med Projekt Hjerte i Hjertegruppen At bringe fokus på aktiv førstehjælp, ved etablering af hjertestartere placeret centralt i Andst, udbyde førstehjælpskurser indenfor Hjerte-lunge-redning og Genoplivning med hjertestarter

Læs mere

stitutioner og skoler kan arbejde med at ansvarliggøre og selvstændiggøre børn og gøre dem

stitutioner og skoler kan arbejde med at ansvarliggøre og selvstændiggøre børn og gøre dem Af Anita Thye. Onsdag 21. februar 2018 holder professor og en af Danmarks førende børneog familieeksperter Per Schultz Jørgensen foredrag i Andst kirke kl. 17- ca. 19.30 Bedsteforældre, forældre og børn

Læs mere

Stor succes med dilettant i Gamst. Det blev en festaften.

Stor succes med dilettant i Gamst. Det blev en festaften. Af Laurits Petersen. Stor succes med dilettant i Gamst. Det blev en festaften. Efter tre år uden dilettant var Gamst Dilettanterne igen på scenen med forestillingen Haglgeværer & Hængerøve. Det blev en

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE. med motorvej mod vest - så det gavner hele kommunen Stem: Niels Therkildsen. Har du fået en fiks eller fed idé?

SOCIALDEMOKRATERNE. med motorvej mod vest - så det gavner hele kommunen Stem: Niels Therkildsen. Har du fået en fiks eller fed idé? Har du fået en fiks eller fed idé? Planlægning og idéskabning omkring Andst nye samlingspunkt vores Fælles Foreningshus er godt i gang i forskellige udvalg, og der er masser af spændende ting at gå i gang

Læs mere

Vi må tænde et bål på skærmen. God Sct. Hans. Borgerforeningen.

Vi må tænde et bål på skærmen. God Sct. Hans. Borgerforeningen. Meddelelse fra Borgerforeningen. Det er med beklagelse, at vi må meddele, at der ikke bliver Sct. Hans-bål i Anlægget i år. Den tørre maj har gjort, at åben ild er forbudt, og vi har besluttet, at Sct.

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 6. juni søndag den 9. juni 2019 Byfestprogrammet

Læs mere

Læs i denne avis om: tirsdag, d. 12/3-kl. 14. Vi taler om HAABET En barsk historie om dengang, da Danmark stadig drev slavehandel. Velkommen!

Læs i denne avis om: tirsdag, d. 12/3-kl. 14. Vi taler om HAABET En barsk historie om dengang, da Danmark stadig drev slavehandel. Velkommen! Læs i denne avis om: Begynderstævne - pigefodbold Andst Lokalråd: Initiativpris Vikarpræst for Helle Torp Velfortjente JBU-medaljer Hjertegruppens generalfors. Mere begynderfodbold Spejdergudstjeneste

Læs mere

7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen

7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen Af Jens Johansen 7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen Vi startede i folkeskolen i 1956, henholdsvis i Gamst, lille Andst og i Den lille Skole ved frk. Carlsen! Lørdag d. 10. maj afholdt vi vor

Læs mere

Den indendørs sæson er for alvor ved at komme i gang, og det ideelle havde naturligvis været, at tingene stod klar nu, efter at byggeriet

Den indendørs sæson er for alvor ved at komme i gang, og det ideelle havde naturligvis været, at tingene stod klar nu, efter at byggeriet Klip fra facebook. (Tekst og fotos: LLN Press ) Rundt i haller og klubhuse er problemet kendt. Der er alt for lidt plads til bolde, redskaber, borde, stole og alt muligt andet. Det samme problem kender

Læs mere

Endelig ved første. studeret nøje. Næste mål var Lille Østrig, hvor de kunne. over Kongeådalen og se helt til Åtte Bjerge.

Endelig ved første. studeret nøje. Næste mål var Lille Østrig, hvor de kunne. over Kongeådalen og se helt til Åtte Bjerge. Af Elisabeth og Kirsten, BØRNEHAVEKLASSEN. Børnehaveklassen har været på en fantastisk tur til Præsteskoven i Lintrup, i folkemunde kaldet Viggos Søer. Skolen er så heldig at kunne få gratis buskørsel

Læs mere

Affaldsindsamling. Med venlig hilsen Borgerforeningen

Affaldsindsamling. Med venlig hilsen Borgerforeningen Af Susanne Pedersen. Denne blæsende og regnfulde søndag var det planlagt at slutte kommuneløbene af i Andst. Det foregik i Andst Borger og Aktivitetscenter. Det er første gang Andst Ungdoms- og Idrætsforening

Læs mere

Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos. Vi glæder os til at se en fyldt bus.

Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos. Vi glæder os til at se en fyldt bus. SOL OVER ANDST BYFEST (mange glimt fra festen på side 6-7) Hjertestarter blev sponsoreret (se side 2) Om Venligboernes café i anlægget (se side 3) Om kirke under forandring (se side 3) Om årets nye blæksprutte

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

Af Arne Storm Sørensen.

Af Arne Storm Sørensen. Den 22. september 2019 kl. 10.00 er der Høst- og takkegudstjeneste i Andst Kirke. En flok spillemænd bestående af Anders Løager,(violin), Jens Peder Knudsen (kontrabas) og Jan Ilsø (harmonika) vil ledsage

Læs mere

D: Nye Borgerlige. F: Socialistisk Folkeparti. I: Liberal Alliance. K: Kristendemokraterne. O: Dansk Folkeparti. V: Venstre. og Enhedslisten.

D: Nye Borgerlige. F: Socialistisk Folkeparti. I: Liberal Alliance. K: Kristendemokraterne. O: Dansk Folkeparti. V: Venstre. og Enhedslisten. Af Viggo Kaspersen. Der er ti partier at vælge imellem, når der skal sættes kryds på tirsdag. Når vi skal til stemmeurnerne på tirsdag, er antallet af partier steget til 10, så stemmesedlen bliver noget

Læs mere

Rekordstor opbakning til affaldsdag i Andst.

Rekordstor opbakning til affaldsdag i Andst. Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Foråret kom til Andst Der er var en summen af liv, solskin og smil på læben, da der for første Af Helene Kjær Klyhn. Rekordstor opbakning til affaldsdag i Andst. Søndag, d.

Læs mere

hals. Gud siger: Lille fugl, du må selv gøre dig fortjent til dine røde fjer.

hals. Gud siger: Lille fugl, du må selv gøre dig fortjent til dine røde fjer. Af Anita Thye. 2. påskedag, mandag den 22. april 2019, musikarrangement i Andst Kirke kl. 16 for børn (fra seks år), forældre og bedsteforældre og andet godtfolk. Sanger, komponist, historiefortæller Stine

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud.

Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud. Af Viggo Kaspersen. Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud. Med udgangspunkt i Selma Lagerlöfs legende om Rødhalsen fik vi 2,. påskedag en dramatiseret fortælling

Læs mere

Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl i Andst kirke. Man bliver berørt!

Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl i Andst kirke. Man bliver berørt! Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl. 10.30 i Andst kirke. Man bliver berørt! Der er gratis adgang. MENIGHEDSRÅDET BYDER VELKOMMEN. Irsk / Skotsk folkemusik i særklasse. Entre: 125. Døren åbner

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nye byggegrunde: Byrådet frigav i november ,9 mill. kr. til køb af knap 2 ha. jord og byggemodning ( langt de fleste penge til byggemodning).

Nye byggegrunde: Byrådet frigav i november ,9 mill. kr. til køb af knap 2 ha. jord og byggemodning ( langt de fleste penge til byggemodning). Niels Therkildsen, byrådsmedlem, Gamstvej 34. I de seneste måneder har byrådet i Vejen Kommune besluttet lidt af hvert med direkte relevans for Andst-området. Jeg har valgt tre områder ud: Kantstensarbejder

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Kære alle unge familier i Andst

Kære alle unge familier i Andst Kære alle unge familier i Andst Det var mørkt og koldt udenfor og lidt trist i vejret torsdag den 27. nov. men inde i Forsamlingshuset var der masser af varme og fællesskab. Der var nemlig inviteret til

Læs mere

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014 Gje GJESSTIVAS 2014 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø 22.-24. August 2014 Gjesstivas program 2014.indd 1 04/07/14 12.57 V Gje GJESSTIRADE DYT-BANKO BØRNEAKTIVITETER Fredag 22. August 2014 Fredag kl.

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE.

6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE. 6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE. Efter jul har de spillet 8 kampe over 2 lørdage. De spillede rigtig godt og flot fodbold. Øverst fra venstre: Træner Jimmi Nielsen, Emil Feldfoss,

Læs mere

Red i Andst Af Viggo Kaspersen.

Red i Andst Af Viggo Kaspersen. Red i Andst Af Viggo Kaspersen. Efter Borgermøde 2 d. 15. dec. er der 115 Andst borgere, der har tilkendegivet et ja til projektet, tusind tak for jeres opbakning. Desværre udgør dette antal tilkendegivelser

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp Andst Lokalråd indkalder herved til årsmøde i lokalrådet Det er kl. 19.00 Årssmødet afholdes i forbindelse med foreningsdagen i Andst, lørdag den 18. marts 2017. 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning. Fredag, 12. april 2013 kl i forsamlingshuset. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning. Fredag, 12. april 2013 kl i forsamlingshuset. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013 Fællesspisning Fredag, 12. april 2013 kl. 18.30 i forsamlingshuset Menûen er : Hamburgerryg med kartofler, aspargessovs og salat.

Læs mere

14. marts 2010 i Balling Hallen kl Program: Fælles indmarch Rytme- og Springpiger Ledere: Sarah, Nanna og Lona Rossen

14. marts 2010 i Balling Hallen kl Program: Fælles indmarch Rytme- og Springpiger Ledere: Sarah, Nanna og Lona Rossen Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Marts 2010 www.krejbjerg.dk Gymnastikopvisning 14. marts 2010 i Balling Hallen kl. 12.30 Program: Fælles indmarch Rytme- og Springpiger Ledere:

Læs mere

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde " Nyt stykke fortov i Andst " Som I kan se her, så har Andst skole (ABC ) Skolebestyrelsen og Andst lokalråd haft kontakt til Vejen kommune, vedr. færdiggørelse eller forlængelse af fortovet på Østervang,

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv.

50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv. Af Henriette Nielsen. 50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv. Den 9.-11. marts var der fuldt hus i Kærnehuset. Det blev indtaget af 50 spejdere mellem 11 og 14 år. Fra Andst gruppe deltog tre spejdere og

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Høkeren. Spis hvad du kan. Kokke-teamet er fra AFMM. Billetter købes hos. Torsdag 07/02 kl. 18:00. er der igen familie-café i forsamlingshuset

Høkeren. Spis hvad du kan. Kokke-teamet er fra AFMM. Billetter købes hos. Torsdag 07/02 kl. 18:00. er der igen familie-café i forsamlingshuset Torsdag 07/02 kl. 18:00 er der igen familie-café i forsamlingshuset Spis hvad du kan Voksne 40 kr. Børn 30 kr. Dessert 10 kr. Kokke-teamet er fra AFMM Ved Kommunemesterskaberne i Holsted lørdag den 5.

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 6. juni - 10. juni 2017 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 6. juni 2017 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april

til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april Af Hans Winther Kræft berører os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. 1 ud af 3 danskere får kræft. 35.000 rammes hvert år af kræft, og omkring

Læs mere

**********************************************************************************************

********************************************************************************************** Fredagsnyt, den 20. april, 2018 Kirsten er på kursus, så der ikke noget indlæg fra hende i fredagsnyt denne gang. Her i april kom årets første sommerdag i går - fantastisk, det er så skønt at se, hvordan

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

KIRKELIG VEJVISER: PRÆST: Helle E. Torp, 75 58 80 30 Kirkekontor, Markdannersvej 17. Hertil rettes henvendelser angående personregistrering;

KIRKELIG VEJVISER: PRÆST: Helle E. Torp, 75 58 80 30 Kirkekontor, Markdannersvej 17. Hertil rettes henvendelser angående personregistrering; Af Hans Winther. 2015 har på de fleste områder ikke givet de helt store udfordringer for Andst Avisen og dens medarbejdere. Jeg synes, vi har en avis her i sognet vi med rette kan være stolte af. Avis

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Søndag, d. 30/6 kl Lejlighedskoret medvirker

Søndag, d. 30/6 kl Lejlighedskoret medvirker Af Viggo Kaspersen. Andst byfest 2013 blev en byfest med stor, stor tilslutning til alle aktiviteter - ja, med indtil flere rekorder. Og tegneserier i alle afskygninger blev festligt og dygtigt illustreret,

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 21.-25. juni 2017 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 21. juni kl. 19.00 Onsdag D. 21. juni 19.00 Bankospil i hallen Torsdag D. 22. juni PROGRAM 19.00 Rafle-, whist-

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

HUSK! X ved den 3. feb. Da er der igen IRSK AFTEN i Gamst. Duoen FULL CIRCLE underholder.

HUSK! X ved den 3. feb. Da er der igen IRSK AFTEN i Gamst. Duoen FULL CIRCLE underholder. Fra spejdernes grupperåd. Spejdernes nytårsparade. Årets nytårsparade vakte opmærksomhed. Temaet var førstehjælp, og der indgik både en ægte brandbil med mandskab, en politibil med politibetjent og hund,

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Historisk og geografisk set bor vi her i Andst et Medlemmer og suppleanter i Andst Borgerforenings bestyrelse:

Historisk og geografisk set bor vi her i Andst et Medlemmer og suppleanter i Andst Borgerforenings bestyrelse: Af Viggo Kaspersen. Andst Anlæg og Lyngbakkerne er en god historie, men vi mangler at få den beskrevet. I Hans Winthers skrift, Langs livets landevej i halvtredserne og tresserne, står der følgende om

Læs mere

Gjesstivas Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø august

Gjesstivas Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø august Gjesstivas 2018 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø 17.-18. august Gjesstirade Børneaktiviteter Dytbanko Fredag den 17. august Kl. 17.30 køres årets Gjesstivas i gang med Gjesstirade optoget. Optoget

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Opsætning/monteringen vil formentlig ske lige efter sommerferien.

Opsætning/monteringen vil formentlig ske lige efter sommerferien. Kære Andst medborgere Hjertegruppen Det går godt! I hjertegruppen må vi heldigvis konstatere det går godt med arbejdet på at indsamle økonomiske midler til arbejdet. Status er p.t.: Vi har fået mange positive

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

rids i at nedbryde den gamle kro og sælge noget af grunden til Vejen Kommune, for at Lokalrådet kunne etablere et By-Torv

rids i at nedbryde den gamle kro og sælge noget af grunden til Vejen Kommune, for at Lokalrådet kunne etablere et By-Torv Kirkecafé med spørgehjørnet Tirsdag d. 12. april kl. 14.00 Af Jørgen Pedersen. Laurids Schelde modtog Forskønnelses-/Initiativprisen året 2015. Laurids Schelde var ejer af den tidligere kro i Andst, som

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Mine tanker i december. Af Inge Borum.

Mine tanker i december. Af Inge Borum. Mine tanker i december. Af Inge Borum. Sådan en decemberdag i eftermiddagstimen, hvor mørket kommer listende og gør vor verden grå, er der intet bedre end at hygge sig i stuen, medens brændeovnen får fyldt

Læs mere