Af Arne Storm Sørensen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Af Arne Storm Sørensen."

Transkript

1 Den 22. september 2019 kl er der Høst- og takkegudstjeneste i Andst Kirke. En flok spillemænd bestående af Anders Løager,(violin), Jens Peder Knudsen (kontrabas) og Jan Ilsø (harmonika) vil ledsage sangen og bidrage med folkemusik undervejs. Vi skal fejre dåb og glæder os til en festlig gudstjeneste. Af Birte Boye. Af Arne Storm Sørensen. I foråret ønskede U 12-drengene i fodboldafdelingen i Andst U&I sig nye spilledragter, og i forbindelse med at søge sponsormidler meldte Tunetanken sig som en af mange sponsorer. Tunetanken tilbød at sponsere to flotte udskiftningsbokse på Andst Stadion. En projektgruppe med Simon A. Jensen i spidsen blev nedsat, og det lykkedes med stor hjælp fra udvalgsmedlemmer, trænere og andre fodboldglade forældre, dels at få materialer leveret, dels at få gravet ud og få støbt underlaget til de flotte udskiftningsbokse, som allerede er taget i brug, ikke alene af serie 6-spilllerne, men også af de mange ungdomshold i Andst U&I, som syntes, at det er vidunderligt som udskiftningsspiller at kunne krybe i tørvejr, når det regner. 22. september kl Velkommen Samtidigt er der opstillet et sponsorhegn med mulighed for øget sponsorvirksomhed til fodboldafdelingen i Andst U&I Tak til Tunetanken UNICON Schelde Byg Petersborg. Fodboldudvalget TUNETANKEN (SCANPLAST A/S) Andst har sponsoreret 2 meget fine udskiftningsbokse Der er 7 siddepladser i hver boks. Projektgruppen har gravet og støbt, således de nye bokse kan blive fastgjort.

2 NYT PÅ ANDST STADION SPONSORHEGN Det er nu muligt at købe reklameplads på Andst stadion. Køb en reklameplads i 3 år for kr. incl. skilt. Af Viggo Kaspersen. Lige hjemkommet fra en betagende aften med musik, ord og indtryk fra mødet med Danmarks nationalskjald. Musikken dukkede for alvor op, efter at han havde hørt en plade med Little Richard på 2 min. og 25 sek. Melodierne kom flyvende, men teksterne krævede lang tids indsats, ja, nogen gange flere år. Der var lovet et muntert og musikalsk foredrag, og det blev til fulde opfyldt af de agerende, forfatter Jens Andersen og højskolelærer Christian la Cour. Sponsorhegnet kan også bruges til andet end reklamer, for folk i alle aldre. Jens Andersen ikke blot holdt foredrag om, men spillede Kim Larsen, når han læste citater fra sin bog: Jens Andersen mødte Kim Larsen på Skanderborg festivalen, hvor han skulle hjælpes op på scenen, men når han sad der med sin guitar, var det Larsen selv. Der blev aftalt et ottende møde, men det blev så aldrig til noget. Bogen blev til efter 7 møder á 3 timer, hvor Kim Larsen fortalte, og hvor der helst ikke skulle stilles for mange forstyrrende spørgsmål. Kim Larsen betragtede sig selv som lidt konservativ, der ikke lod sig rive med af tidens strømninger. En af hans tekster fra 2017 kalder han: Den lige vej. Her er det, som om han aner, at der måske ikke er så længe igen. Han siger: Når mit regnskab det ska gøres op Så tror jeg nok Vor Herre får en prop For jeg har syndet så det stod i stænger Men det vil jeg ikke længer. Så vis mig nåde og miskundhed Der var momenter af kærlighed. Der bliver nok travlt på biblioteket, med mindre man fik købt bogen i aften, for det var en fyldt kirke, der fik en meget levende indsprøjtning om gode Larsen

3 Af Kurt B. Frederiksen. Fodboldpigerne på U 8-holdet i Andst U&I har haft en travl uge. Om onsdagen spillede holdet på hjemmebane mod Vamdrup, der havde ønsket at spille 3-mands fodbold, fordi de endnu ikke havde prøvet 5-mands fodbold, som ellers er det normale for aldersgruppen. Men i øsende regnvejr i overværelse af et hav af tilskuere spillede de to hold en forrygende kamp på en halv time med 10 mål, 5 til hver. Søndagens kampe foregik i Vejle, og det var JBU-kampe i 5-mands fodbold. Første kamp var mod Dalby, og der blev virkelig løbet nogle meter frem og tilbage i en meget jævnbyrdig kamp, som da også sluttede 1-1. I anden runde havde Andst pause, og den brugte vi til at se Erritsø spille mod Seest. Vi fik en snak om, hvad de to hold gjorde godt, og hvad de gjorde mindre godt, og det gav pote i vores anden kamp, hvor vi skulle møde Erritsø. Spillerne flyttede sig meget bedre for hinanden, vi kom ud i siderne, ikke så meget klumpspil, og det resulterede i et flot mål til 1-0, og der var chancer til flere mål, men begge målpiger var rigtig dygtige i målene. Erritsø har nogle skrappe angribere, og selvom forsvarsspillerne hos Andst gjorde det godt, kunne de ikke forhindre, at Erritsø fik tre mål. U 12-pigerne fra Andst "United" har spillet de sidste af tre indledende JBU-stævner i fodbold, og det blev til to uafgjorte kampe på Vonsilds baner. "United"- holdet måtte stille op uden de spillere, der var på Men pyt med det. Der er fremgang fra kamp til kamp, og spillernes fodboldudvikling går den rigtige vej, og det er det vigtigste. lejskole på Samsø, men afløserne fra "City" gjorde det fortræffeligt, og med bare en lille smule mere træfsikkerhed havde vi vundet over hjemmeholdet i en kamp, der sluttede 1-1. Næste modstander var Christiansfeldt/FIF, og her kom Andst foran 2-0 i første halvleg. De gulblusede reducerede til 2-1 og fik tilkæmpet sig et hjørnespark kort før tid. I første omgang blev bolden sparket væk, men en CIF-spiller sendte bolden mod mål, og i samme sekund, kampdommerens ur ringede, røg bolden i mål. Surt show og 2-2. "United" bliver nr. 3 i puljen, og venter nu spændt på, hvem holdet skal møde i de to sidste runder lørdagene, d. 28/9 og 5/10. Men tre ugers kamppause du er ikke, så vi spiller nogle træningskampe.

4 Af Kurt B. Frederiksen. Der var fuldt program på tre 5mands baner på Andst Stadion, da den sidste indledende række af JBU-stævner blev afviklet i et herligt septembervejr med rigtig mange tilskuere. U 10-pigerne lagde ud mod Skanderup/Hjarup, som vi efterhånden har mødt mange gange, og vi har ikke de bedste erfaringer med de "blå". Men det er ligesom om, at Andstpigerne kommer op i et højere gear, når de er på hjemmebane, og efter en absolut godkendt indsats tabte vi med beskedne 1-4. Efter en pause var næste modstander fra Bramdrupdam 3. Sidste lørdag tabte vi stort til Bramdrupdam 2, og mens vi holdt pause mellem kampene, vandt BGIF 3 med 2-0 over BGIF 2, så man kunne frygte et nyt nederlag. Men fodbold er forunderligt, og de 8 Andstpiger spillede en fornem kamp, og holdet kunne med stor tilfredshed synge slagsangen efter sejren på 4-2. Samtidig med pigerne spillede U 9 -drengene fra Andst deres to kampe, og det gav to sejre på 6-4 over Vejen og 5-3 over Askov. Jo, der er gang i fodboldspillet i Andst U&I. U 12-pigerne fra Andst "City" spillede tredje og sidste indledende JBU-kamp på Andst Stadion mod Askov, og det blev en særdeles velspillet kamp fra begge sider. Kampens højdepunkt var et formidabelt langskud i første halvleg, hvor en af Andstpigerne fra næsten 40 meters afstand hamrede bolden op i det ene målhjørne. Det må betegnes som årets drømmemål på Andst Stadion. Retfærdigvis skal det også siges, at Askov havde deres gode forsøg, men begge AUI-målpiger spillede hver sin fremragende halvleg. Midt i 2. halvleg kom Andst foran 2-0 på et nyt godt gennemspillet angreb, men i næste angreb scorede Askov til 2-1. Gæsterne pressede hårdt på for at udligne, mens Andst var farlige på kontraangreb, men der blev ikke scoret flere mål.

5 Hvad angår fænomenet magt er sagen, ganske simpelt sagt, at hvis man koncentrerer den for meget, exploderer den. Svar på opgave uge 37: 20 min. over 9. Hvis man lægger 1000 til et bestemt tal, bliver resultatet større, end hvis man ganger det pågældende tal med Hvilket tal tænkes der på? Se svaret i næste avis. er et sælsomt væsen. Han går altid rundt med et fingerbøl på næsen. sloges med en drage. Da han hugged hodet af blev den til en krage. sang en lille slagsang. Da han havde sunget den blev han til en flagstang. er et sælsomt væsen. Han må stå i haven med Dannebrog på næsen!

6 16/09/2019 9:30-11:30 Gymnastik på Solhøj 18/09/ :00-16:00 Krolf på Solhøj 19/09/2019 9:30-11:00 Krolf på Solhøj 19/09/ :30-17:00 Udflugt til Prikken i Vorbasse fra Solhøj 22/09/ :00-11:30 Høstgudstjeneste AUT. EL-INST. EHMSEN Gamstvej Vejen Tlf Privat Indleveringsfrister - avisen@andstavisen.dk tirsdag kl. 19 eller på papir efter forudgående aftale til én i udvalget - alt tydeligt mærket Andst Avisen, afsender + evt. annoncestr. Udgiver: Andst Avisen, Oplag 624 Avisudvalg: Viggo K (Ansv. red./skriv/annonc), Rikke Ulbrandt Henriksen, (formand), ), Bente Ehmsen, (Økonomi), Tage (Faste annonc.), - Korrekturlæsniing: Randy Johansen.

Og det var der mænd, der var klar til at gøre noget ved! Af Viggo Kaspersen. Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter.

Og det var der mænd, der var klar til at gøre noget ved! Af Viggo Kaspersen. Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter. Af Viggo Kaspersen. Loven siger, at sådan en kvinde skal dø! Peter Madsen er dansk tegneserietegner og forfatter. Nogle vil kende ham fra tegneserien Valhalla. Du taler jo så smukt om, at du er kommet

Læs mere

Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts!

Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts! Hvad var det dog, der skete, mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts! Sådan skrev Kaj Munk om sin dejlige, blå anemone, som han bragte med fra Lolland til den barske

Læs mere

stitutioner og skoler kan arbejde med at ansvarliggøre og selvstændiggøre børn og gøre dem

stitutioner og skoler kan arbejde med at ansvarliggøre og selvstændiggøre børn og gøre dem Af Anita Thye. Onsdag 21. februar 2018 holder professor og en af Danmarks førende børneog familieeksperter Per Schultz Jørgensen foredrag i Andst kirke kl. 17- ca. 19.30 Bedsteforældre, forældre og børn

Læs mere

Vi må tænde et bål på skærmen. God Sct. Hans. Borgerforeningen.

Vi må tænde et bål på skærmen. God Sct. Hans. Borgerforeningen. Meddelelse fra Borgerforeningen. Det er med beklagelse, at vi må meddele, at der ikke bliver Sct. Hans-bål i Anlægget i år. Den tørre maj har gjort, at åben ild er forbudt, og vi har besluttet, at Sct.

Læs mere

Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget.

Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget. Af Viggo Kaspersen. Takket være nogle ildsjæle blev det alligevel til Sct. Hans bål i Anlægget. Christian B. Hansen (nederst til venstre) og hans kone Natasja Damkær satte gang i tingene, og de var også

Læs mere

Den indendørs sæson er for alvor ved at komme i gang, og det ideelle havde naturligvis været, at tingene stod klar nu, efter at byggeriet

Den indendørs sæson er for alvor ved at komme i gang, og det ideelle havde naturligvis været, at tingene stod klar nu, efter at byggeriet Klip fra facebook. (Tekst og fotos: LLN Press ) Rundt i haller og klubhuse er problemet kendt. Der er alt for lidt plads til bolde, redskaber, borde, stole og alt muligt andet. Det samme problem kender

Læs mere

Barnedåb, mange mennesker, spillemænd og flot. pyntning af kirken skabte en varm atmosfære. Af Viggo Kaspersen.

Barnedåb, mange mennesker, spillemænd og flot. pyntning af kirken skabte en varm atmosfære. Af Viggo Kaspersen. Af Viggo Kaspersen. Barnedåb, mange mennesker, spillemænd og flot pyntning af kirken skabte en varm atmosfære. Spillemændene leverede al musikken i kirken denne søndag, og foruden det nødvendige leverede

Læs mere

med Laura Kjærgaard fra X-factor.

med Laura Kjærgaard fra X-factor. Indsendt af en livsklog læser. Hver eneste dag strikker vi et lille stykke videre på vort liv. Nogle strikker fuld af kærlighed og med omhu, man mærker, hvilken glæde de har af at frembringe deres livsværk.

Læs mere

Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste. søndag.

Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste. søndag. lave perleplader, julepynt og tegne juletegninger. Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Foto: Rikke U. H. og Viggo K. Der var summen af liv og hygge for alle pengene i forsamlingshuset til julearrangementet sidste

Læs mere

Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage!

Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage! Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage! fik et par omgange varme æbleskiver, jule gløgg og til

Læs mere

Stor succes med dilettant i Gamst. Det blev en festaften.

Stor succes med dilettant i Gamst. Det blev en festaften. Af Laurits Petersen. Stor succes med dilettant i Gamst. Det blev en festaften. Efter tre år uden dilettant var Gamst Dilettanterne igen på scenen med forestillingen Haglgeværer & Hængerøve. Det blev en

Læs mere

Nye byggegrunde: Byrådet frigav i november ,9 mill. kr. til køb af knap 2 ha. jord og byggemodning ( langt de fleste penge til byggemodning).

Nye byggegrunde: Byrådet frigav i november ,9 mill. kr. til køb af knap 2 ha. jord og byggemodning ( langt de fleste penge til byggemodning). Niels Therkildsen, byrådsmedlem, Gamstvej 34. I de seneste måneder har byrådet i Vejen Kommune besluttet lidt af hvert med direkte relevans for Andst-området. Jeg har valgt tre områder ud: Kantstensarbejder

Læs mere

morede os hjerteligt over Özlems fortællinger og oplevelser som barn i en ukendt kultur med et uforståeligt sprog.

morede os hjerteligt over Özlems fortællinger og oplevelser som barn i en ukendt kultur med et uforståeligt sprog. Af Anita Thye. Foto: Birthe Boye. Så heldig kan man være en ganske almindelig onsdag aften i Andst Kirke at opleve Özlem Cekic i et inspirerende, engageret og udfordrende foredrag omhandlende Brobygning.

Læs mere

Drop-in. Læs i denne avis om: Forståelige brokkerier! Gymnastikopvisning 8/3. Ikke et ord om mord. Lokal kunst. Indsamling 10. marts.

Drop-in. Læs i denne avis om: Forståelige brokkerier! Gymnastikopvisning 8/3. Ikke et ord om mord. Lokal kunst. Indsamling 10. marts. Læs i denne avis om: Af Viggo Kaspersen. Andst Avisen har haft det årlige repræsentantskabsmøde. Her mødes alle de foreninger, der står bag og bakker op om avisen. Der mangler nogle få foreninger, som

Læs mere

Læs i denne avis om: tirsdag, d. 12/3-kl. 14. Vi taler om HAABET En barsk historie om dengang, da Danmark stadig drev slavehandel. Velkommen!

Læs i denne avis om: tirsdag, d. 12/3-kl. 14. Vi taler om HAABET En barsk historie om dengang, da Danmark stadig drev slavehandel. Velkommen! Læs i denne avis om: Begynderstævne - pigefodbold Andst Lokalråd: Initiativpris Vikarpræst for Helle Torp Velfortjente JBU-medaljer Hjertegruppens generalfors. Mere begynderfodbold Spejdergudstjeneste

Læs mere

Endelig ved første. studeret nøje. Næste mål var Lille Østrig, hvor de kunne. over Kongeådalen og se helt til Åtte Bjerge.

Endelig ved første. studeret nøje. Næste mål var Lille Østrig, hvor de kunne. over Kongeådalen og se helt til Åtte Bjerge. Af Elisabeth og Kirsten, BØRNEHAVEKLASSEN. Børnehaveklassen har været på en fantastisk tur til Præsteskoven i Lintrup, i folkemunde kaldet Viggos Søer. Skolen er så heldig at kunne få gratis buskørsel

Læs mere

kommer i ANDST KIRKE Liv og død i menneskets hænder - Men er det at tage magt over for meget?

kommer i ANDST KIRKE Liv og død i menneskets hænder - Men er det at tage magt over for meget? Af Ole Hartling. Liv og død i menneskets hænder - Det synes at være vor tids tankegang, at vi har styr på liv, at liv kan kontrolleres. Vi ønsker at gøre os usårlige. Med teknologiens hjælp har vi fået

Læs mere

ON. 21. NOV. KL Nye byggegrunde i Andst til vinter

ON. 21. NOV. KL Nye byggegrunde i Andst til vinter Fra St. Andst facebookgruppe - John Raahauge. Nye byggegrunde i Andst til vinter 2019. Vejen Kommune arbejder i øjeblikket på en ny udstykning i Andst, hvilken vil komme i udbud i første kvartal af 2019

Læs mere

D: Nye Borgerlige. F: Socialistisk Folkeparti. I: Liberal Alliance. K: Kristendemokraterne. O: Dansk Folkeparti. V: Venstre. og Enhedslisten.

D: Nye Borgerlige. F: Socialistisk Folkeparti. I: Liberal Alliance. K: Kristendemokraterne. O: Dansk Folkeparti. V: Venstre. og Enhedslisten. Af Viggo Kaspersen. Der er ti partier at vælge imellem, når der skal sættes kryds på tirsdag. Når vi skal til stemmeurnerne på tirsdag, er antallet af partier steget til 10, så stemmesedlen bliver noget

Læs mere

2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer:

2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer: Af Viggo Kaspersen. Foto: Henning Olsen 2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer: Gudstjeneste i Andst kirke med efterfølgende kaffe i konfirmandstuen. Julefrokost på Linie Fem

Læs mere

Historisk og geografisk set bor vi her i Andst et Medlemmer og suppleanter i Andst Borgerforenings bestyrelse:

Historisk og geografisk set bor vi her i Andst et Medlemmer og suppleanter i Andst Borgerforenings bestyrelse: Af Viggo Kaspersen. Andst Anlæg og Lyngbakkerne er en god historie, men vi mangler at få den beskrevet. I Hans Winthers skrift, Langs livets landevej i halvtredserne og tresserne, står der følgende om

Læs mere

Hjertegruppen. På det første indledende møde var der en positiv stemning for at komme i gang med Projekt Hjerte i

Hjertegruppen. På det første indledende møde var der en positiv stemning for at komme i gang med Projekt Hjerte i Hjertegruppen At bringe fokus på aktiv førstehjælp, ved etablering af hjertestartere placeret centralt i Andst, udbyde førstehjælpskurser indenfor Hjerte-lunge-redning og Genoplivning med hjertestarter

Læs mere

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde " Nyt stykke fortov i Andst " Som I kan se her, så har Andst skole (ABC ) Skolebestyrelsen og Andst lokalråd haft kontakt til Vejen kommune, vedr. færdiggørelse eller forlængelse af fortovet på Østervang,

Læs mere

Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud.

Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud. Af Viggo Kaspersen. Om Rødhalsen, der ikke var tilfreds med sit udseende og brokkede sig over for Gud. Med udgangspunkt i Selma Lagerlöfs legende om Rødhalsen fik vi 2,. påskedag en dramatiseret fortælling

Læs mere

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Siden nytår har 6. klasse på ABC været igennem en turbulent tid. I februar stod de på de skrå brædder til skolefesten, men efter succesen er klassen næsten halveret. Årsagen

Læs mere

nødvendige ting. Jeg gik på en almindelig pigeskole, og jeg havde en normal barndom uden luksus, men med mange restriktioner og megen disciplin.

nødvendige ting. Jeg gik på en almindelig pigeskole, og jeg havde en normal barndom uden luksus, men med mange restriktioner og megen disciplin. Ingrids historie. Mit navn er Ingrid. Jeg er fra Colombia, og for fem år siden kom jeg til Danmark. Danmark blev tildelt os af Røde Kors og FN, som var de eneste myndigheder, der tog vores sag alvorligt.

Læs mere

Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl i Andst kirke. Man bliver berørt!

Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl i Andst kirke. Man bliver berørt! Fangekoret kommer! GUDSTJENESTE d. 21. januar kl. 10.30 i Andst kirke. Man bliver berørt! Der er gratis adgang. MENIGHEDSRÅDET BYDER VELKOMMEN. Irsk / Skotsk folkemusik i særklasse. Entre: 125. Døren åbner

Læs mere

Vi glæder os til at se en fyldt bus. Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos

Vi glæder os til at se en fyldt bus. Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos Af Steffen Schelde. Torsdag aften havde St. Andst Borgerforening arrangeret Sankt Hans i Anlægget. Der var megen tvivl om, hvordan vejret ville arte sig, og det dryppede da også lidt under optakten, men

Læs mere

Af Hans Winther. Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne. Der kan vælges mellem mange kandidater

Af Hans Winther. Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne. Der kan vælges mellem mange kandidater Af Hans Winther Tirsdag afgøres det, hvem der skal forme politikken i de næste fire år i kommunerne og regionerne. Der kan vælges mellem mange kandidater og politiske retninger helt i overensstemmelse

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE. med motorvej mod vest - så det gavner hele kommunen Stem: Niels Therkildsen. Har du fået en fiks eller fed idé?

SOCIALDEMOKRATERNE. med motorvej mod vest - så det gavner hele kommunen Stem: Niels Therkildsen. Har du fået en fiks eller fed idé? Har du fået en fiks eller fed idé? Planlægning og idéskabning omkring Andst nye samlingspunkt vores Fælles Foreningshus er godt i gang i forskellige udvalg, og der er masser af spændende ting at gå i gang

Læs mere

Det var overskriften for sidste søndags gudstjeneste, hvor konfirmanderne sammen med Helle Torp havde forberedt gudstjenesten.

Det var overskriften for sidste søndags gudstjeneste, hvor konfirmanderne sammen med Helle Torp havde forberedt gudstjenesten. Af Preben Pedersen. Else Marie Andersen fik tildelt prisen af formand Preben Pedersen, Dansk Folkehjælp Vejen, ved Café Markdanner-arrangementet i Andst Forsamlingshus, torsdag d. 25. oktober. Hun hædres

Læs mere

Og det blev gjort med maner! Selveste dronningen havde fundet sin hæksaks frem og fik med den på bedste vis klippet den røde snor.

Og det blev gjort med maner! Selveste dronningen havde fundet sin hæksaks frem og fik med den på bedste vis klippet den røde snor. Af Viggo Kaspersen. I den kommende tid vil vort personale give en ekstra hånd med, da jeg har fået konstateret Cancer. Det kræver operation og efterfølgende behandling. Anne Mette giver også en hånd med

Læs mere

hals. Gud siger: Lille fugl, du må selv gøre dig fortjent til dine røde fjer.

hals. Gud siger: Lille fugl, du må selv gøre dig fortjent til dine røde fjer. Af Anita Thye. 2. påskedag, mandag den 22. april 2019, musikarrangement i Andst Kirke kl. 16 for børn (fra seks år), forældre og bedsteforældre og andet godtfolk. Sanger, komponist, historiefortæller Stine

Læs mere

Mine tanker i december. Af Inge Borum.

Mine tanker i december. Af Inge Borum. Mine tanker i december. Af Inge Borum. Sådan en decemberdag i eftermiddagstimen, hvor mørket kommer listende og gør vor verden grå, er der intet bedre end at hygge sig i stuen, medens brændeovnen får fyldt

Læs mere

rids i at nedbryde den gamle kro og sælge noget af grunden til Vejen Kommune, for at Lokalrådet kunne etablere et By-Torv

rids i at nedbryde den gamle kro og sælge noget af grunden til Vejen Kommune, for at Lokalrådet kunne etablere et By-Torv Kirkecafé med spørgehjørnet Tirsdag d. 12. april kl. 14.00 Af Jørgen Pedersen. Laurids Schelde modtog Forskønnelses-/Initiativprisen året 2015. Laurids Schelde var ejer af den tidligere kro i Andst, som

Læs mere

Af Anita Thye. Udflugt til Kolding Politi Museum med Andst Læsekreds

Af Anita Thye. Udflugt til Kolding Politi Museum med Andst Læsekreds Af Helle Torp. Middagsgudstjeneste. Torsdag d. 10. maj kl. 17.00 fejrer vi Kristi himmelfart, og i år gør vi det på en ny måde. Vi holder gudstjeneste i konfirmandstuen ved dækkede borde. Undervejs i gudstjenesten,

Læs mere

AndstAvisen vil gerne ønske alle konfirmander et stort til lykke med jeres konfirmation og ønsker jer en rigtig god dag.

AndstAvisen vil gerne ønske alle konfirmander et stort til lykke med jeres konfirmation og ønsker jer en rigtig god dag. Af Viggo Kaspersen. AndstAvisen vil gerne ønske alle konfirmander et stort til lykke med jeres konfirmation og ønsker jer en rigtig god dag. Det vil vi gøre med denne lille sang, som er skrevet af en af

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter Kroen bliver snart fjernet fra overfladen. Ejeren Laurids Schelde har besluttet at nedrive bygningen og gøre plads til 3 nye boliger. Om alt går vel køber Vejen kommune hjørnegrunden og stiller den til

Læs mere

Kirken er åben selvom døren er lukket. Kirken er som regel åben for besøgende eller eftertænksomme i dagtimerne, når graveren er på arbejde.

Kirken er åben selvom døren er lukket. Kirken er som regel åben for besøgende eller eftertænksomme i dagtimerne, når graveren er på arbejde. Af Helle Torp. Strikkepindene hviler i varmen. Den trofaste flok af strikkende, som producerer dåbsservietter til sognets dåbsbørn, holder pause fra pindene og tager i stedet ud i sommerlandet for at finde

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Solhøj på udflugt til Filskov

Solhøj på udflugt til Filskov Solhøj på udflugt til Filskov Præstens spalte Af Karina Bunkenborg. En af årets udflugter fra Solhøj gik til Filskov Kro. Vi var 20 personer af sted fordelt i områdebussen og private biler. Vejret var

Læs mere

OK18 Osse konfirmation i 2018.

OK18 Osse konfirmation i 2018. OK18 Osse konfirmation i 2018. Af Helle Torp. I tilfælde af konflikt/lockout vil der stadig være konfirmation i Andst kirke. Vi respekterer arbejdsmarkedets regler og må i så fald undvære graverens indsats,

Læs mere

Høkeren. Spis hvad du kan. Kokke-teamet er fra AFMM. Billetter købes hos. Torsdag 07/02 kl. 18:00. er der igen familie-café i forsamlingshuset

Høkeren. Spis hvad du kan. Kokke-teamet er fra AFMM. Billetter købes hos. Torsdag 07/02 kl. 18:00. er der igen familie-café i forsamlingshuset Torsdag 07/02 kl. 18:00 er der igen familie-café i forsamlingshuset Spis hvad du kan Voksne 40 kr. Børn 30 kr. Dessert 10 kr. Kokke-teamet er fra AFMM Ved Kommunemesterskaberne i Holsted lørdag den 5.

Læs mere

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp Andst Lokalråd indkalder herved til årsmøde i lokalrådet Det er kl. 19.00 Årssmødet afholdes i forbindelse med foreningsdagen i Andst, lørdag den 18. marts 2017. 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg

Læs mere

der begynde at vise sig en balance. I korte træk, hvis ovenstående (gratis) service, skal fortsætte og det er supervigtigt for et lokalsamfund

der begynde at vise sig en balance. I korte træk, hvis ovenstående (gratis) service, skal fortsætte og det er supervigtigt for et lokalsamfund Status og fremtidsudsigter: Så kom vi ind i 2016, og regnskabet for 2015 foreligger. Dette viste desværre et underskud, på små 100.000 kr. Det er vi selvfølgelig ikke glade for. Vi har ellers mange kunder

Læs mere

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen Af Hans Winther Med bulder og brag tilsat kaskader af vand natten før blev Andst Børne - og Skolecenter indviet fredag, den 23. maj. Mindre end en time før den officielle overgang fra navnet "Andst Skole"

Læs mere

Mandag, d. 10. juni 2. PINSEDAG

Mandag, d. 10. juni 2. PINSEDAG Af Jens Kristian Mygent. Den 5. april 2019 overraktes Andst Lokalråds Initiativpris 2019 til ledelsen på Andst Børne- og Skolecenter. Af Jørgen Hanssen. Ritualer og konfirmation. I kirken bruger vi ritualer.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen

7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen Af Jens Johansen 7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen Vi startede i folkeskolen i 1956, henholdsvis i Gamst, lille Andst og i Den lille Skole ved frk. Carlsen! Lørdag d. 10. maj afholdt vi vor

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

BGIF Jubilæumscup 2015

BGIF Jubilæumscup 2015 Program: BGIF Jubilæumscup 2015 AFHOLDES : lørdag/søndag d. 5/6. september 2015 Ved Bramdrupdam Hallerne Bramdrupskovvej 110 6000 Kolding SENEST 15 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP MELDES ANKOMST VED STÆVNEKONTORET

Læs mere

Velkommen MENIGHEDSRÅDET

Velkommen MENIGHEDSRÅDET Af Viggo Kaspersen. Velkommen til et nyt år med AndstAvisen. Vi har taget hul på 15. årgang og håber, at der bliver lige så god opbakning til avisen som i 2017. Da udkom 43 aviser med i alt 234 sider,

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

Velkommen. Cup Ankomst Alle hold skal melde sig ved stævnebordet senest 20 minutter før holdets første kamp.

Velkommen. Cup Ankomst Alle hold skal melde sig ved stævnebordet senest 20 minutter før holdets første kamp. Program Velkommen Vi er glade for, at byens og omegnens klubber igen i år har bakket op om stævnet. Tak til alle vores sponsorer, som har gjort det muligt at afholde stævnet. Ankomst Alle hold skal melde

Læs mere

HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med

HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med og PROGRAM FOR WEEKENDEN Fredag d. 1. dec - Lørdag d. 2. dec - Søndag d. 3. dec I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS

Læs mere

Onsdag, d. 25. okt. kl sætter vi i gang. Kan du li at synge, så kom og vær med. Vi laver musikalsk optakt til jul i uge 51.

Onsdag, d. 25. okt. kl sætter vi i gang. Kan du li at synge, så kom og vær med. Vi laver musikalsk optakt til jul i uge 51. Af Helle Torp. Den stille bladregn, som kan følges i disse dage, kan godt stemme sindet lidt vemodigt. Den farveløse vinter venter. Men sommerhalvåret takker af med manér, når georginer benytter sig af

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Tillykke med titlen. Tekst : Anne Marie Stenderup. Foto: Viggo Kaspersen. vandt Fiduspokalen i DM i foreningsudvikling. Laver en masse arrangementer

Tillykke med titlen. Tekst : Anne Marie Stenderup. Foto: Viggo Kaspersen. vandt Fiduspokalen i DM i foreningsudvikling. Laver en masse arrangementer Tekst : Anne Marie Stenderup. Foto: Viggo Kaspersen. Og endnu en blæksprutte udnævnt. Susanne Pedersen får overrakt fortjente blomster. For 30 år siden kårede vi byens første blæksprutte, som var Else

Læs mere

til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april

til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april Af Hans Winther Kræft berører os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. 1 ud af 3 danskere får kræft. 35.000 rammes hvert år af kræft, og omkring

Læs mere

Bjert Cup. Program Program

Bjert Cup. Program Program Program 201 7 Program Velkommen Bjert IF s fodboldafdeling byder velkommen til et hyggeligt, udendørs fodboldstævne, hvor vægten ligger på Fair Play på børnenes præmisser. Sideløbende med stævnet kan nævnes

Læs mere

bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet vil stå dåbskandidatens

bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet vil stå dåbskandidatens Af Helle Torp. Midt i november fik vi indviet kirkens dåbstræ. Fremover, når et barn bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet

Læs mere

PROGRAM TIL VARIANT CUP 2009 I HARTE FRITIDSCENTER 6000 KOLDING SAMT D. 13. DECEMBER PROGRAMMET OPDATERES LØBENDE PÅ

PROGRAM TIL VARIANT CUP 2009 I HARTE FRITIDSCENTER 6000 KOLDING SAMT D. 13. DECEMBER PROGRAMMET OPDATERES LØBENDE PÅ PROGRAM TIL VARIANT CUP 2009 I HARTE FRITIDSCENTER 6000 KOLDING TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG D. 3. DECEMBER D. 4. DECEMBER D. 5. DECEMBER D. 6. DECEMBER SAMT FREDAG LØRDAG SØNDAG D. 11. DECEMBER D. 12.

Læs mere

Kære alle unge familier i Andst

Kære alle unge familier i Andst Kære alle unge familier i Andst Det var mørkt og koldt udenfor og lidt trist i vejret torsdag den 27. nov. men inde i Forsamlingshuset var der masser af varme og fællesskab. Der var nemlig inviteret til

Læs mere

6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE.

6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE. 6. klasserne fik bronze i deres pulje. STORT TILLYKKE. Efter jul har de spillet 8 kampe over 2 lørdage. De spillede rigtig godt og flot fodbold. Øverst fra venstre: Træner Jimmi Nielsen, Emil Feldfoss,

Læs mere

HUSK! X ved den 3. feb. Da er der igen IRSK AFTEN i Gamst. Duoen FULL CIRCLE underholder.

HUSK! X ved den 3. feb. Da er der igen IRSK AFTEN i Gamst. Duoen FULL CIRCLE underholder. Fra spejdernes grupperåd. Spejdernes nytårsparade. Årets nytårsparade vakte opmærksomhed. Temaet var førstehjælp, og der indgik både en ægte brandbil med mandskab, en politibil med politibetjent og hund,

Læs mere

Fredag den 19. maj kl

Fredag den 19. maj kl Fredag den 19. maj kl. 9.30-10.15 inviteres alle interesserede i Andst til indvielse af de nyrenoverede udeområder ved ABC. Siden 2015 har Store Andst Efterskole, Hallen, AUI og ABC arbejdet på etableringen

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Affaldsindsamling. Med venlig hilsen Borgerforeningen

Affaldsindsamling. Med venlig hilsen Borgerforeningen Af Susanne Pedersen. Denne blæsende og regnfulde søndag var det planlagt at slutte kommuneløbene af i Andst. Det foregik i Andst Borger og Aktivitetscenter. Det er første gang Andst Ungdoms- og Idrætsforening

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL SPAR NORD SKOLE-CUP 2018 Hirtshals Boldklub ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kransen var sat op. Det var tid til rejsegilde.

Kransen var sat op. Det var tid til rejsegilde. Af Viggo Kaspersen. med LR-Kredit har givet os mulighed for at låne pengene. Jorton, hovedentreprenør, enestående godt og professionelt arbejde i tæt samarbejde med de mange underentreprenører. Arkitekt,

Læs mere

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf.

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf. Program Gladsaxe mesterskaber i Streetfodbold 4.-6. klasse Gladsaxe Stadions streetbane ved kunstgræsbanerne. Tirsdage den 7. maj, 14. maj, 21. maj og 28. maj 2019 Så er det tid til Gladsaxe Mesterskaberne

Læs mere

PROGRAM TIL HARTE CUP i samarbejde med

PROGRAM TIL HARTE CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2017 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 19. august Søndag d. 20. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

SØNDAG, d. 12. AUG FOR BIRGIT FINDERUP. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970.

SØNDAG, d. 12. AUG FOR BIRGIT FINDERUP. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970. Af Viggo Kaspersen. Birgit Finderup søgte stillingen i 1970 efter moden overvejelse i hjemmet, hvor en mor havde haft behov for Birgits hjælp

Læs mere

PROGRAM. Sportigan Egtved Cup Januar Øster Starup Vester Nebel Hallen Starupvej 45, Aagård 6040 Egtved

PROGRAM. Sportigan Egtved Cup Januar Øster Starup Vester Nebel Hallen Starupvej 45, Aagård 6040 Egtved PROGRAM Sportigan Egtved Cup 13. 14. Januar 2018. Øster Starup Vester Nebel Hallen Starupvej 45, Aagård 6040 Egtved VELKOMMEN TIL SPORTIGAN EGTVED INDESTÆVNE 2018 ØSVN IF er stolte af sammen med vores

Læs mere

Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos. Vi glæder os til at se en fyldt bus.

Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos. Vi glæder os til at se en fyldt bus. SOL OVER ANDST BYFEST (mange glimt fra festen på side 6-7) Hjertestarter blev sponsoreret (se side 2) Om Venligboernes café i anlægget (se side 3) Om kirke under forandring (se side 3) Om årets nye blæksprutte

Læs mere

samtidig er cyklister og fodgængere og børn fra bussen, som benytter denne indgang til ABC.

samtidig er cyklister og fodgængere og børn fra bussen, som benytter denne indgang til ABC. Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Endnu et skoleår har haft sin afslutning, og et nyt er begyndt. Når jeg kigger tilbage på årets gang i bestyrelsen, har vi haft gang i mange forskellige opgaver og tiltag.

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

PROGRAM TIL HARTE CUP 2015. i samarbejde med

PROGRAM TIL HARTE CUP 2015. i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2015 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 22. august Søndag d. 23. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

Rekordstor opbakning til affaldsdag i Andst.

Rekordstor opbakning til affaldsdag i Andst. Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Foråret kom til Andst Der er var en summen af liv, solskin og smil på læben, da der for første Af Helene Kjær Klyhn. Rekordstor opbakning til affaldsdag i Andst. Søndag, d.

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019 3/5: Kampnumre opdateret 5/5: U10A opdateret Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget

Læs mere

Af Viggo Kaspersen. livet på spil og risikerer alt for at få sin familie i sikkerhed for krigens rædsler.

Af Viggo Kaspersen. livet på spil og risikerer alt for at få sin familie i sikkerhed for krigens rædsler. Af Viggo Kaspersen. Af Viggo Kaspersen. Den danske sang, og det gælder på sange, salmer og viser, er på vej opad. Snart kommer der en ny Højskolesangbog. Et barn uden sine forældre helt alene på flugtruten.

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

HARTE CUP i samarbejde med

HARTE CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2012 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 18. august Søndag d. 19. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

Red i Andst Af Viggo Kaspersen.

Red i Andst Af Viggo Kaspersen. Red i Andst Af Viggo Kaspersen. Efter Borgermøde 2 d. 15. dec. er der 115 Andst borgere, der har tilkendegivet et ja til projektet, tusind tak for jeres opbakning. Desværre udgør dette antal tilkendegivelser

Læs mere

50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv.

50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv. Af Henriette Nielsen. 50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv. Den 9.-11. marts var der fuldt hus i Kærnehuset. Det blev indtaget af 50 spejdere mellem 11 og 14 år. Fra Andst gruppe deltog tre spejdere og

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen til årets skolefodboldstævne,

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

HARTE INDOOR CUP 2016 i samarbejde med

HARTE INDOOR CUP 2016 i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE INDOOR CUP 2016 i samarbejde med og PROGRAM FOR WEEKENDEN Fredag d. 2. dec - Lørdag d. 3. dec - Søndag d. 4. dec I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE. med intakte landsbyer i udvikling og vækst. Stem: Niels Therkildsen. ved byrådsvalget 21. november

SOCIALDEMOKRATERNE. med intakte landsbyer i udvikling og vækst. Stem: Niels Therkildsen. ved byrådsvalget 21. november Børn og voksne foldede sig ud i søndagens gudstjeneste. I et fint samarbejde mellem Helle og konfirmanderne udfoldedes søndagens stærke evangelium om indbydelsen til den store fest, hvor nogen takkede

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere