Bestyrelsesmøde Tirsdag den 2. september 2014, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde Tirsdag den 2. september 2014, kl. 17.00"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde Tirsdag den 2. september 2014, kl Fra bestyrelsen: Fra skolen: Claus Billehøj (CB), bestyrelsesformand Karina Keil Thye (KT), bestyrelsesnæstformand Daniel Egmose (DE), skoleleder Torben Falhof Koltze (TK) Thomas Riis (TR), viceskoleleder Birgitte Hald (BH) Vibeke Kilde (VK), regnskabsfører, referent Trine Jakobsen (TJ) Henriette Grinder Mørk (HG), sfo-leder Filip von Spreckelsen (FS) Karin Munkholm (KM), lærerrepr./tillidrepr. Max Andersen (MA) Jacob Rønne (JR), lærerrepr./ lærerrådsform. Mai-Britt Andreasen (MBA)(Suppl.) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, referat og kommende mødedatoer for skoleåret 2014/15: Tirsdag den 2. september, kl Onsdag den 29. oktober, kl Torsdag den 4. december, kl (efterfølgende julemiddag) Tirsdag den 24. februar, kl (er ændret fra den 23.feb. pga skolebal den 22.feb.) Torsdag den 16. april, kl Torsdag den 21. maj Generalforsamling, kl formøde Meddelelser - Bestyrelsesformand - Skolens ledelse - Sfo ledelse - Andre 3. Forventninger til forældretilfredshedsundersøgelse/tr/de, debat 4. Regnskabsanalyse (bilag), orientering, debat/de/vk 5. Ny lovgivning UU-vejledning (bilag) orientering/tr/de 6. Svømning i 2. og 3. klasse/orientering/tr/de, debat 7. Skolens og FSO s opstart, orientering/de/tr/hgm 8. Evt.

2 Bestyrelsesmøde Tirsdag den 2. september 2014, kl Fra bestyrelsen: Fra skolen: Claus Billehøj (CB), bestyrelsesformand AFBUD Karina Keil Thye (KT), bestyrelsesnæstformand Daniel Egmose (DE), skoleleder Torben Falhof Koltze (TK) AFBUD Thomas Riis (TR), viceskoleleder Birgitte Hald (BH) Vibeke Kilde (VK), regnskabsfører, referent Trine Jakobsen (TJ) Henriette Grinder Mørk (HG), sfo-leder Filip von Spreckelsen (FS) Karin Munkholm (KM), lærerrepr./tillidrepr. Max Andersen (MA) Jacob Rønne (JR), lærerrepr./ lærerrådsform. Mai-Britt Andreasen (MBA)(Suppl.) Referat Christian Terp var inviteret til at indlede bestyrelsesmødet vedr. skolens nuværende og kommende internetløsning. CT orienterede kort om de udfordringer, som skolen har på IT-området. Vores netværk er ikke stærkt nok til alle vores brugere. Løsningen er at anskaffe et nyt netværk. Det er dyrt men noget kunne bl.a. finansieres ved, at eleverne i udskolingen fremover selv medbringer deres egne computere i stedet for at skolen finansierer pc ere til eleverne fra 7.klasse. Med denne løsning ville eleverne stadigvæk få adgang til en fuld Office-pakke samt en office-365 løsning der giver eleven mulighed for at dele og redigere filer med andre elever og lærere i skyen og de vil have 25gb hukommelse til rådighed. Bestyrelsen bakkede klart op om at finde en ny løsning på skolens netværk. CT vil komme med flere forslag/oplæg til bestyrelsen. Bestyrelsen ønskede dog ikke i samme moment at diskutere, hvor pengene skulle tages fra. Det må være en selvstændig diskussion, når vi skal til at lægge budget for år Godkendelse af dagsorden, referat og kommende mødedatoer for skoleåret 2014/15: Tirsdag den 2. september, kl Onsdag den 29. oktober, kl Torsdag den 4. december, kl (efterfølgende julemiddag) Tirsdag den 24. februar, kl (er ændret fra den 23.feb. pga skolebal den 22.feb.) Torsdag den 16. april, kl (Godkendelse og underskrift af regnskab 2014)

3 Torsdag den 21. maj Generalforsamling, kl formøde Dagsorden, referat samt mødedatoer blev godkendt. 2. Meddelelser - Bestyrelsesformand. Der var ingen meddelelser, da formanden først kom i slutningen af mødet. - Skolens ledelse: - DE orienterede kort om, at han har haft elevsamtaler i 9. klasse, hvilket har været en positiv oplevelse. Vi har nogle meget ambitiøse unge mennesker, som er glade for fællesskabet på skolen. De er glade for, at alle kender alle. De giver udtryk for, at FBS er en meget tryg skole, hvor der ingen mobning er. - DE orienterede kort om, at faget idræt bliver udtræksfag til kommende afgangsprøver. Der bliver en praktisk del og en mundtlig del. I dag er der 6 idrætslærere på kursus i den nye prøveform og TR og DE skal til møde den 10/9 og blandt andet høre om dette. - DE orienterede kort om, at det nye rengøringsselskab er startet her den 1, september og vi håber, at vi denne gang bliver tilfredse, da det er et firma, som vi er blevet anbefalet af en tidligere medarbejder. Rengøringsfirmaet hedder Hjemmeservice. - DE orienterede om, at skolens elevtal er 240 i skrivende stund og det regner vi klart med, at det også er på fredag den 5. september, som er skæringsdatoen for tilskud. Det er meget tilfredsstillende, at vi er fyldt op i alle klasser. - DE orienterede kort om, at der er kommet en meget fin billedudsmykning i nr. 36 og at også SFO er begyndt at udsmykke siderne udenfor boldburet. - DE orienterede kort om sygefraværet på FBS i skoleåret var 6,4 dage. Til sammenligning: At ansatte i den private sektor ligeledes har sygefravær på 6,4 dage. I de kommunale folkeskoler er fraværet 10,2 dage. - DE orienterede kort om, at han i dette skoleår afholder månedlige møder med TK og KM om de nye tider, blandt andet for at styrke dialogen mellem ledelse og med tillidsmand og arbejdsmarkedsmiljørepræsentant. DE orienterede kort om, at han sidste skoleår blev mødt med usikkerhed og utryghed fra lærerenes side vedr. bl.a. hans udmelding om den nye skolereform. Det er derfor også blevet besluttet at tage følgende 4 fokuspunkter fra APV en og arbejde videre med dem på kommende lærerrådsmøder: - Unødvendigt arbejde (behandlet på personalemøde 27/8) - Ledelsens konflikthåndtering - Anerkende hinanden kollegialt - Den psykiske belastning i arbejdet - DE orienterede kort om, at 9. klasse havde en meget vellykket lejrskole til Hamborg.

4 - DE orienterede kort om, at ledelsen har besluttet ikke at lave en skoleudflugt i år pga manglende økonomi. Der bliver til gengæld lavet en tur til ZOO for hele skolen den 17.sept. - DE orienterede kort om, at han sammen med JJ og VK havde holdt et møde med et energiselskab, Grøn Energi, som lovede besparelser på ca.kr ,- årligt på skolens elregninger, hvis vi skiftede alle lysarmaturer ud til LED. Vi skal betale halvdelen af besparelsen til energiselskabet. Selskabet vil stå for al udskiftning til de nye armaturer og efterfølgende udskiftninger af pærer m.m. Vi har underskrevet en 36 mdrs. kontrakt, hvorefter udstyret er vores. Lysinstallationerne vil blive udført i uge HG orienterede kort om, at SFO en har været i gang med at dekorere boldburet udvendigt de sidste par dage sammen med en graffiti-kunstner. Resultatet af den vundne konkurrence i gennem Super Brugsen. - HG orienterede kort om, at SFO en er vært ved SFO OL og får i den forbindelse besøg af SFO-børn fra Herlev Privatskole og Kaptajn Johnsens skole i tidsrummet Naboer vil blive adviseret om muligheden for lidt ekstra larm denne eftermiddage, da aktiviteterne foregår udendørs. Ved heldagsregn bliver arrangementet aflyst. - HG orienterede kort om, at SFO en får besøg af en sushi-kok (forælder) - HG orienterede kort om, at Helen desværre holder op den 31. oktober, da hun ønsker at færdiggøre sit studie - HGM orienterede kort om, at TS går på barsel den 13. november. JL og HGM skal tale med en uddannet pædagog til TS barselsvikariat den 3. september. - HG opfordrede bestyrelsen til at anbefale eksterne undervisere til hvad som helst i SFO regi og selvfølgelig helst ikke for dyrt. - Andre: - FS opfordrede endnu engang til, at man har fokus på evt. klubproblem med den nye skolereform. 3. Forventninger til forældretilfredshedsundersøgelse/tr/de, debat DE orienterede om, at der vil blive lavet et udkast til et spørgeskema til forældrene til næste bestyrelsesmøde. DE forestiller sig 5 punkter med flere underspørgsmål vedr.: Undervisning, skole/hjem, SFO, bestyrelsen, ledelsen. Man kan evt. spørge om nogle studerende vil udfærdige skemaerne og spørgsmålene. 4. Regnskabsanalyse (bilag), orientering, debat/de/vk DE og VK gennemgik i hovedtræk de væsentligste punkter i regnskabsanalysen. Konklusionen på undersøgelsen er, at FBS bruger flest penge på kerneopgaven, nemlig undervisning, har færre elever pr. lærerårsværk, en meget stor egenkapital samt likviditetsgrad sammenlignet med andre privatskoler med vores elevantal. Dette er meget tilfredsstillende set ud fra et revisorsyns punkt.

5 VK uddelte derudover en budgetkontrol for årets 8 måneder. VK forklarede de steder, hvor budgetafvigelserne var større eller mindre end 10%. 5. Ny lovgivning UU-vejledning (bilag) orientering/tr/de DE orienterede om, at der pr er vedtaget nye regler på UU området. DE og TR har holdt møde med Camilla UU i starten af august. Det nye er, at eleverne allerede skal erklæres uddannelses parate i december i 8.kl. Endelig parathed skal vurderes i januar måned i 9.kl. DE orienterede om, at UU-området også er beskrevet i Fælles Mål; under Uddannelse og Job. Her på FBS arbejder vi i dette skoleår med de nye Fælles Mål i dansk og matematik. De ansatte skal arbejde med trinmålene på den pædagogiske dag den 19. september. 6. Svømning i 2. og 3. klasse/orientering/tr/de, debat DE orienterede kort om, at der desværre er sket en dobbeltbookning af svømmehallen i år fra deres side, så Barfod ikke kan benytte den i det ellers aftalte tidsrum. Problemet er blevet løst ved at få Brønnums Turistfart til at hente 2. og 3. klasse på skolen om mandagen og køre dem til og fra Hillerødgade Svømmehal. Dette kommer dog til at koste skolen ca. kr ,- i skoleåret 14/15. Man vil derfor drøfte, om det fremover kun skal være 3.klasse, som tilbydes svømning. Dette skal blandt andet ses i lyset af, at svømmelærerne samtidig synes, at 2. klasses børn måske er for små til at være med i svømmehallen. 7. Skolens og SFO s opstart, orientering/de/tr/hgm -DE udtrykte begejstring over blomsterkasserne med blomster og krydderurter, som SFO en har lavet sammen med børnene. -DE synes, at der har været god stemning blandt både elever og lærere. -DE orienterede kort om, at der nu er indført en tilstedeværelsesdag om onsdagen. -DE orienterede kort om, at det er en rigtig god tradition, at 9.kl. følger bh.kl. ned i Multisalen på deres 1. skoledag og overrækker dem hver en rose. -KM orienterede kort om, at det er en tilvænningssag for lærerne at skulle være her længe en dag uden undervisning og dermed få en rytme med mødeplanlægning og forberedelse. 8. Evt. Der var intet under evt.

6 Referent: Vibeke Kilde

Bestyrelsesmøde Mandag den 15. juni 2015, kl. 18.30

Bestyrelsesmøde Mandag den 15. juni 2015, kl. 18.30 Bestyrelsesmøde Mandag den 15. juni 2015, kl. 18.30 Fra bestyrelsen: Filip von Spreckelsen (FvS), bestyrelsesformand Anne Marie Levy Rasmussen (ALR) bestyrelsesnæstformand Torben Falhof Koltze (TK) Trine

Læs mere

Frederik Barfods Skole en introduktion

Frederik Barfods Skole en introduktion Frederik Barfods Skole en introduktion På Frederik Barfods Skole vil vi skabe en skole, hvor elever og medarbejdere er glade for at komme om morgenen, glade, mens de er på skolen og glade, når de går igen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år.

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år. Mødeleder: Irene Gabel Referent: Rikke Munkholm Orientering Beslutning/produktionsdomæne Debat/det personlige domæne Refleksion/Refleksionsdomæne Skolen sørger for forplejning til mødet under punkt 7.

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 3/10 2017 kl. 19.00-21.00 Afbud fra: JM, Sidsel Deltagere: Flemming, Monica, Karina, Bo, Birgitte, JAA, JH, PBL, MS, Elevrepræsentanter: ingen Elevrådet 10 min Nyt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Dorte, Sanne, Lene & Malene Ledelse: Klaus og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg,

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg, Skolebestyrelsesmøde mandag den 9.03.2015 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, John Petersen, Søren Sørensen,

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013 ID Dagsordenspunkt Ansvar Beskrivelse Mødedeltagelse 0. Valg af referent Esben Afbud fra: Jonas 1. Fællessang Esben Svantes vise 2. Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt 3. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18.

Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18. Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18. Tilstede: Vivi Kristensen, Linda Kristensen, Henning Bilberg, Torben Kragh, Cathrine Bie Pedersen, Malene Henschke, Birgit Hansen, Jens

Læs mere

Generalforsamling Nyk Falster Realskole torsdag den 23. april Velkomst ved formand Jakob Thomas Nielsen

Generalforsamling Nyk Falster Realskole torsdag den 23. april Velkomst ved formand Jakob Thomas Nielsen Generalforsamling Nyk Falster Realskole torsdag den 23. april 2015 Velkomst ved formand Jakob Thomas Nielsen Valg af dirigent fravælges pga. det lave fremmøde. Skoleleder Kenneth Mogensen erklærer generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 30. Maj 2012 kl. 19.00 Møde nr. 20 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/the/sodavand Bestyrelsen Mødt

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 4. december 2013 Tidspunkt Sted 18.00: Skolebestyrelsesmøde start 20.30: Spisning i anledningen af sidste møde inden jul. 21.30: Møde slut Afdelingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Henrik Fomsgaard, næstformand

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Tirsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Tirsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 6 2016-17 Tirsdag d. 21.02.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 21.2.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: mandag den 19. marts Tid: 19.00 21.00 Sted: afd. Korskilde Tilstede: Søren Blak Rasmussen, Heidi Nonbo, Camilla Nerup, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Anakarina

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 13. januar 2009 kl. 19.00 til 21.30 i mødelokalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Svenstrup Skole. Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015

Svenstrup Skole. Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015 Skolebestyrelsesmøde d. 13.1.2015, kl. 17.00-19.00 9.1.2015 Fremmødte: Birgit Niss, Frank Rosager, Carsten Mølgaard, Charles Lydersen, Jan Madsen, Jakob Thøgersen, Lene Klitgaard, Jacob (elevrådet), Tina

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde

Referat Skolebestyrelsesmøde Referat Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: 13.08.15 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Birgitte Dyreborg, Jens-Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Anja Leschly, Tine Saabye, Anthony Verniere Jr.,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Referat Bestyrelsesmøde d. 04-04 2019. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. debat info beslut. 1 Godkendelse af dagsorden. 5 B føjet lukket punkt under nyt fra Ole N ledelsen. Nyt bilag fra strukturudvalget

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl. 19.00. 21.30. Espergærdeskolen Stokholmsvej 10 3060 Espergærde Tlf. 49 28 12 20 uha37@helsingør.dk Indkaldte Funktion Tilstede Underskrift

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 14. marts 2016 kl. 15.30-21.00 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Suppleanter: Thomas Bollerup Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017 Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 17.8. 2016 kl. 19.00-22.00. Indtryk: Grethe Afbud: Anders A (Lise deltog som suppleant) Dagsorden: 1. Underskrivning af referat fra sidste møde. 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af SB-møde d Tid Mandag den 28. august 2017, kl

Referat af SB-møde d Tid Mandag den 28. august 2017, kl Heibergskolen Randersgade 10 2100 København Ø. Tlf. 82 32 41 00 SKOLEBESTYRELSEN af SB-møde d. 28.8.17 Tid Mandag den 28. august 2017, kl. 17.00-19.30 Sted Dagsorden og bilag Kommende mødedatoer Personalerummet

Læs mere

Kragenyt august 2015 Indhold

Kragenyt august 2015 Indhold Kragenyt august 2015 Indhold Ny skoleledelse Ny Mælkebøtte Trafik husk det nu Lektiehjælp og faglig fordybelse år 2 Velkommen tilbage efter sommerferien. Vi udsender lidt udenfor nummer et mini Kragenyt,

Læs mere

Medarbejderrepræsentanter: Morten Bæk Lone Schjødt. Ledelse: Torben Aksel Hansen Lone Møller Andresen

Medarbejderrepræsentanter: Morten Bæk Lone Schjødt. Ledelse: Torben Aksel Hansen Lone Møller Andresen Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 19-21.45 Sted: Personalerummet UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Lundskolen Deltagere Forældrerepræsentanter: Lotte Bidstrup Ipsen (formand) Birgit Nielsen Henriette Slot Allan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Deltagere fra skolen: Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Dorte Lindhardt, skoleleder

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag den 21. november 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Deltagere fra skolen: Maja

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Nyt fra elevrådet. 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 47 Mødedato 7. november 2012 Referat godkendt og udsendt d. 14. november 2012 Deltagere: Anne, Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja (afbud fra Ingelise).

Læs mere

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet N Y H E D S B R E V N R. 8 2 0 1 4 Onsdagsholdet Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Lokalrådet for Tybjerg og omegn har lavet en spørgeskema undersøgelse som har ligget

Læs mere

Fraværende: Mette Elmerdahl Caja Fournaise Thomas Erlandsen Camilla Rudebeck Juhl. Beslutning/referat: Godkendt

Fraværende: Mette Elmerdahl Caja Fournaise Thomas Erlandsen Camilla Rudebeck Juhl. Beslutning/referat: Godkendt Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Dato: 12. december 2017 Kl.: 17.00 19.00 + julefrokost efterfølgende Sted: Lokale 21, Sønderskov-Skolen Deltagere: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018 Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Elevråd 15 min. Referat: Deltog ikke. Elevrådet arbejder med at planlægge en trivselsdag: sommer-markedsplads torsdag den Spisning 20 min.

Elevråd 15 min. Referat: Deltog ikke. Elevrådet arbejder med at planlægge en trivselsdag: sommer-markedsplads torsdag den Spisning 20 min. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 17.00 20.30 Sted Verninge Skole Fraværende: Vibeke Dagsorden Velkommen Elevråd 15 min. Deltog ikke. Elevrådet arbejder med at planlægge

Læs mere

Forældrebrev 15. marts 2013

Forældrebrev 15. marts 2013 Forældrebrev 15. marts 2013 1. Forårskoncert Tak for et godt fremmøde til vores forårskoncert i tirsdags Mit indtryk var at både børn og forældre hyggede sig og var glade for børnenes optræden både gennem

Læs mere

Bestyrelsesmøde Imarsiornermik Ilinniarfik

Bestyrelsesmøde Imarsiornermik Ilinniarfik Bestyrelsesmøde Imarsiornermik Ilinniarfik REFERAT 01.11.2013 1400-1730 QORSUSSUAQ MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT INVITEREDE DELTAGERE Ordinært Bestyrelsesmøde Mike Høegh (MH), Line Mika Skov

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl på Ganløse Skole

Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl på Ganløse Skole Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 29. januar 2018 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson Forældrerepræsentanter: Christina Sindt

Læs mere

Evaluering og opfølgning:

Evaluering og opfølgning: Evaluering og opfølgning: Århus Privatskole underviser efter de af Undervisningsministeriet opstillede Fælles Mål (læs disse andetsteds på hjemmesiden under Lovpligtig information). Dette sikrer, at skolens

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37 Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Skolebestyrelsen: Forældrevalgte: Mette Højby Germansen (Formand), Marie Lundberg

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Sags Id Kopi til: Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Sags Id Kopi til: Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: Skolebestyrelsesmøde Mødedato: 25012018 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Mødedato 11. april 2013 Bestyrelsesmøde nr. 51 Referat godkendt og udsendt d. 15. april Deltagere: Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja. Pia deltog under alle punkter grundet

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Referat af Skolebestyrelse. Dato: 29/2 2012. Tidspunkt: 19.00. Sted: Ellekildevej

Referat af Skolebestyrelse. Dato: 29/2 2012. Tidspunkt: 19.00. Sted: Ellekildevej Referat af Skolebestyrelse Dato: 29/2 2012 Tidspunkt: 19.00 Sted: Ellekildevej Fremmødte: Afbud: Camilla R., samt elevrepræsentanter Punkter til evt. Ordensregler ved snevejr: Forælder har spurgt til om

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen.

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen. Afbud fra: Anja, Randi, Tidsramme: kl. 17:30-20:00 Deltagere: Dorthe, Julie, Mette, Dan, Maria, Anni, Torben, Michael, Thomas, elevråd: Rosa. 1. Godkendelse af referat fra d. 8.1.2016 (5 minutter) 2. Velkommen

Læs mere

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe Nyhedsbrev til forældre september 2014. IT Nedenstående gælder elever fra 4. klasse-9. klasse. Skolens IT-vejledere Ida Larsen og Frank Andreasen har følgende anbefalinger vedr. køb at egen computer, tablet

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard Art. Tid Ved 5 Tel efon skole 88 88 56 00 Tel efon SFO 88 88 56 30 Røjl emose ve j 9, Strib / 550 0 Middelfar t Strib Skole Dato 1/11 Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato Onsdag den 4. november 2015 Fra-til

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23. februar 2015

Bestyrelsesmøde d. 23. februar 2015 Bestyrelsesmøde d. 23. februar 2015 Start kl. 19.00 Slut kl. 21.00 Mødeleder: Dorte Referent: Christa Deltagere: Peder, Helle, Lars, Morten, Dorte, Lene, Christa, Louise, Christian, Christian, Didde, Bent

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Thoustrup, Bo Wolff, Kirsten Rübner, Kaastrup, Rikke Mosekjær, Bettina

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 13. marts 2017 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Nina Alleslev, Daniel Denta, Lone Sewerin, Betina Thorndal Sørensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Jonas

Læs mere

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale Dagsorden og referat Vedrørende: Skolebestyrelse Mødedato: 08.10.2013 kl. 20.00 Deltagere: Jens, Majken, Søren, Helle, HØ, JEN, ML, Ditte, Ayuub, Andreas, tla Afbud: Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 4. december 2018 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.00 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Souschef

Læs mere

Referat fra informationsmøde for forældre den 27/1-14.

Referat fra informationsmøde for forældre den 27/1-14. Efter velkomst og en kort præsentation af bestyrelsens medlemmer, orienterede Steen om skolens økonomi. Steen forklarede søjlediagrammet, hvor hele søjlen viser udgiften pr. elev i folkeskolen. 120 100

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 27. maj 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd.

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd. Referat af bestyrelsesmøde på Odense Friskole 20. januar 2015 - Kl. 17.00-20.00 Til stede: Birgit, Ann-Louise, Magnus, Stig, Lisbet, Torsten Bo, Hanne, Thomas H., Thomas A, Louise, Tommy Fraværende: Bjarne

Læs mere

Bilag (er sendt ud via mail):

Bilag (er sendt ud via mail): REFERAT AF MØDE I FÆLLESBESTYRELSEN FOR MØNSTED SKOLE OG SPARKÆR LBO. Deltagere: Uds. dato: 11. august 2016 Forældrerepræsentanter: Henrik Andersen, Jens Malmkvist, Majbritt Jønsson, Susanne Vestergaard,

Læs mere

Lock-out Bestyrelsen følger udviklingen nøje og drøfter løbende situationen.

Lock-out Bestyrelsen følger udviklingen nøje og drøfter løbende situationen. Orientering fra bestyrelsesmødet onsdag den 12. juni 2013 Meddelelse fra bestyrelsesformanden Bestyrelsesmedlem Mette Thorsen udtræder af skolebestyrelsen, da hun fraflytter Aarhus. Ib Kimose, der er valgt

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Torsdag den 19-3-2015

Torsdag den 19-3-2015 Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 19-3-20 kl. 17.30-20 (bemærk ændret klokkeslæt) Til stede (fraværende i parentes): Jørgen Thorsgaard Jacobsen, Anne-Dorthe Schrøder, Camilla Barner-Christensen, (Christina

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere