RØDOVRE SKAK KLUB. Nr.6 marts 15oårgang. Holdreferaterne:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RØDOVRE SKAK KLUB. Nr.6 marts 15oårgang. Holdreferaterne:"

Transkript

1 RØDOVRE SKAK KLUB Nr.6 marts 15oårgang Holdreferaterne: Rødovre I - Gladsaxe I : 2t - 5t Vi var placeret som trejdesidst før kampen, foran Gladsaxe og Hillerød, og hvis muligheden for at blive i divisionen skulle holdes åben, måtte vi slå Gladsaxe, men det gik altså ikke. Verner blev trykket lidt sammen i starten og da han ville åbne ved at sætte damen ud på fløjen blev han udsat for en af-dækker, der unødvendigt kom til at koste en officer. Henning Åge spillede et udmærket parti og viste at man kunne vinde med tre lette officerer mod Dame. Orla stod godt i slutspillet med nogle gode bindinger af modstanderens officerer men overså pludselig at disse bindinger forsvandt og modstanderen kunne uhindret æde en officer. Det var på dette tidspunkt at Ole annoncerede at kun han og Harly ville vinde. For en dårlig spiller som jeg er det betryggende at have Ole med - han har sådan en sympatisk måde at fortælle ~n, at man har gjort et dårligt træk - hvad kunne vi dog gøre på en søndag uden ham? Han selv stod godt efter mystisk åbningsspil, hvor det lykkedes begge parter at få to fribønder, dog var der en lille springerkombination, som Ole overså og så tabte han. Dermed røg den profeti. Jeg stod godt i starten, men var for hurtig til at bytte af, hvorved stillingen udlignedes. Herefter satsede jeg på gevinst og tabteo På et tidspunkt i slutstillingen trak jeg, så op og observerede at mine medspillere sukkede, idet de mente jeg havde overset et gevinsttræk, det viste sig dog (heldigvis) ikke at være rigtigt. Harly Sonne var bagud med en bonde men holdt remis. Stillingen var nu den kritiske li - 4!9 og Anders og Karstens stillinger var i underkanteno Karsten var i D-slutspil, hvor han mistede et par bønt der, men han holdt evig skak, da modstanderen kun manglede et træk i at få ny dame. Anders var i et slutspil, hvor han havde tårn mod springer og løber og var endda et par bønder bagud, men på mirakuløs vis lykkedes det ham at holde remis efter næsten 7 timers spil til stillingen 2t - 5!.

2 Rødovre I - Studenterne II : 6-2 Godt på vej ud af divisionen lykkedes det,i den 11.time at bevare håbet om overlevelse. Studenterne kom, spillede og fik smæk for alle skillingerne. Lars startede som reserve blidt med at tage remis i lige stilling Herefter vandt Karsten i en stilling, hvor modstanderen var for længe om at rokere, ved kongeangreb og offer. Kølvig tog remis efter at han ifølge egne oplysninger på et tidspunkt kunne have tabt, men modstanderen havde for travlt med at flytte sine offiverer. Herefter vandt Verner, og Anders sikrede holdet endnu et point efter at være udsat for kongeangreb, afværget det, byttet af og modstanderen tabte på tid i en tabt stilling, hvor Anders havde kontrollen over brættet og for mange bønder. Harly fik lokket modstanderens officerer ind bag egen bonderække og låst dem inde og vandt slutspil, med tårn mod springer. Ole tog remis da hans angreb ingen veje førte og jeg fik som rosinen i pølseenden omsider remis i et spændende løberslutspil, og hermed blev sejren på 6-2 halet i land. Det skal dog anføres til studenternes forsvar at de stillede med 5 reservero Stillingen før sidste runde: lo Lyngby-Virum 28! 2. Helsingør 27 3o Brønshøj K.S. 2~~ 5. Rødovre Gladsaxe 21t 7. Studenterne Hillerød 19i Vi skal møde Lyngby-Virum, som i sidste runde tabte 1-7 til KS!l Helsingør kan nu kæmpe for I.pladsen hvilket må gå ud over Stud. - det kan redde os. Gladsaxe og Hillerød møder hinanden, og risikere begge at glide ud. Hvis vi skraber 3 point sammen mod Lyngby - Virum må vi være sikret. Fra II-holdet er der ikke modtaget noget referat fra 5 runde, hvor man slog Sporvejene 5t-2i. Stillingen efter 5.runde: 1. Øbro IV 25t I 6.runde tabte II-holdet til Hvidovre Hvidovre III Rødovre II Tårnby II 2o 5. Hellerup I 19t 6. Sporvejene I 18t 7. Brønshøj S.F. 17* 8. Birkerød I 15 Rødovre III - Olympia I : 6i - It 11!! Denne gang var vi på hjemmebane og med ny holdopstilling.(nye ratingtal). Vi havde dog tre afbud, men Henrik Eriksen, Preben Nielsen og Klaus Mortensen stillede velvilligt op. Det nye førstebræt Kim Paulsen havde en lige stilling i starten og lidt hen i midtspillet, da kom holdreferanten og så at Kim havde givet en sprin-

3 ger væk for en bonde. Holdreferanten anså selvfølgelig dette for et korrekt offer,men nej! Springeren manglede bare, og med det nævnte handicap tabte Kim. Andetbræt Alex Juel spillede orangutang og efter nogle få afbytninger var stillingen remis. Alex prøvede dog at vinde, men måtte give remis. Undertegnede spillede lige op med modstanderen i starten, senere vandt jeg efter sejt spil en bonde. Dette deprimerede dog modstanderen så meget at han i næste træk stillede et tårn i slag og trækket efter opgav han. Fjerdebræt Buster Andersen fejede stille og roligt modstanderen ud af brættet! Femtebræt Arne Østergård stod ret klemt efter åbningen, men kæmpede sig ud af det, hvilket kostede ham en del tid. Omkring 35. træk fik Østergård da også travlt. Men det klarede han ved at vinde en kvalitet i hurtigt spil. Der blev så taget hængestilling. Denne skal vindes, hvilket også bliver tilfældet! (det blev vundet.red.) Sjettebræt Henrik Eriksen blev tilbudt en officer i omkring lo.træk og Henrik gaflede den grådigt i sig og sejren var et spørgsmål om tid. Modstanderen håbede doh at kunne vinde den igen(han kendte ikke Henrik) og i 55.træk vandt Henrik. 7.bræt Preben Nielsen kom ind i en uhyggelig stilling, men hans modstander må have lavet noget dårligt, for da uret blev stoppet havde Preben vundet, nåh! 8. Klaus Mortensen(har lige vundet 4-klasse) spillede modstanderen ud af brættet, med ofringer og godt potentionelt spil! En fantastisk, helhjertet indsats af III-holdet der sendte Olympia hjem med 5* - li+ h(6t-li.redo) Endnu en gang viste halvdelen, fra 4.bræt og nedefter at den næsten er uundværlig. Garly Stillingen efter 5.runde: l.rødovre III 24i 2.Kampklubben IV lympia I 2o 4.Gladsaxe III 2o 5.Tåstrup III 2o 6.Skovlunde I 18i 7.Vesterbro I 17i + h 8.Brøndby ILL 15! + h I 6.runde vandt III holdet over Brøndby med 6-2, og Kampklubben vinder sandsynligvis med 5-3 over Tåstrup. Da III-holdet skal møde Vesterbro og Kampklubben Olympia i sidste runde skulle oprykningen næsten være sikret. Vi har ikke modtaget noget referat fra IV-holdet, men kan oplyse at de slog Allerød 4i - 3i. Stillingen efter 5.runde: 1. Øbro III 25! + h 2. Lyngby-Virum 23i + h 3. Frederiksb. III23i 4. Vanløse II 21 + h 5. Studenterne IV 2o + h 6. Rødovre IV 16! 7. Allerød II Albertslund II 12 I 6.runde har holdet h mod Albertslund og stillingen bliver sandsynligvis 4-4. I sidste runde møder vi studenterne, mens Albertslund møder Vanløse og Allerød skal op mod topholdet Øbro. Der skulle være gode chancer for at holdet bliver i rækken..

4 og V-holdet LEIF CLAUSEN VANDT EN HOLDKAMP!! Brønshøj S.K. - Rødovre V : 5-3 Under nærmest panikagtige scener drog vi afsted mod Brønshøj. Grunden til postyret var, at en eller anden vittig sjæl i klubben havde bildt os ind, at vi på spillestedet(bellahøj Kirke) var afskåret fra enhver skakspillers privilegium, nemlig det, at kuune købe og derefter nyde en flaskefuld øl. Brønshøj var dog ikke helt så gudelige som rygterne havde fortalt, for da vi ankom var ølkasserne kørt i stilling, og alle åndede lettet op. Med ro i sjælen kom vi med nogen forsinkelse i gang, og Orla "ofrede" resolut damen o-1. I stedet for udelukkende at koncentrere sig om at forcere sine egne fribønder, hvilket sandsynligvis havde givel mindst remis, prøvede Olsen også at stoppe modstanderens. Men man kan som bekendt ikke både blæse og have mel i munden og resultatet var, at Olsen satte sig mellem de to berømte stole, og kom hjem med et nydeligt rundt nul o-2. Men særdeles ærgeligt. Leif Clausen kunne i den aktuelle stilling ikke alle de varianter som modstanderen havde brygget sammen. Derimod kunne han bytte af i den rigtige rækkefølge, og ville i slutspillet være kommet et hav af bønder foran. Modstanderen kastede dog håndklædet 1-2. Godt spillet Leif, overskriften er velfortjent!? Vagner fik kun bonde for officer, senere ingenting for tårn og endnu senere var det hele slut 1-3. Pludselig midt i den larmende stilhed brydes alle skakspillets etiketter af Thomasen, idet han udsender et højt, råt, koldt, kynisk og ikke mindst sarkastisk jubelbrøl. Efter at han havde fået grinet af, fik han til alle os undrende sjæle fremstammet, at han det meste af aftenen tålmodigt havde ventet på at plante en tårnvindende springerskak lige midt i fjæset på den dybt demoraliserede Brønshøjmand. Endelig var det lykkedes og jubelen kunne ikke holdes tilbage 2-3. Eigil havde tidligt fået ødelagt rokaden og var kommet i slutspil med indespærret løber mod 3 bønder, hvilket så ret så håbløst ud. Men mirakler findes endnu, for pludselig blev løberen befriet, og en remis kom lidt heldigt i stand 2t-3t. Leif Redke havde kæmpestilling med masser af muligheder. Men ak og ve, han solgte en hest til højstbydende, hvilket uheldigvis var modstanderen og gik til grunde uden modspil. Ikke en gang en død i skønhed, hvad man i det mindste må kunne forlange, når Captain Clausen for en gangs skyld havde oppet sig. 2! - 4! og matchen der ellers en overgang tegnede lovende var uhjælpeligt tabt. Stillet overfor ovennævnte triste kendsgerninger valgte under.tegnede, efter en længere tænketur under hvilken man måtte lægge ører til mange spidsfindighede kommentarer, bl. a. at vi vist var gået over til at spille korre-

5 spondanceskak og deslignende, at spare tirsdagens sidste kraftressourcer og give remis i en stilling med kvalitet for bonde til slutresultat 3-5. Analyser bagefter viste at stillingen vist nok ~ remis. Jens Stillingen efter 5.runde: 1. Tårnet I 25t 2. Tåstrup II 25i for 1 kamp mere 3. Brønsh. S.F Glostrup III Brønshøj I 12! 6. Rødovre V lot for 1 kamp mere 7. Stud. V lo Posten har trukket sig, og skal slettes over hele linien. V-holdet skal møde studenterne i sidste kamp, men holdet er vist allerede på dette tidspunkt ude af rækken, men vi kunne næppe forventet andet - holdet har hele tiden kæmpet tappert mod ovennagten. Program: Tirsdag d. 27/3 Vinterturnering og lynturnering Søndag d, 1/4 Sidste runde af divisionsturne.1:ingenspilles på Valhøj skole kl. Tirsdag d. 3/4 Holdkampe Tirsdag d. lo/4.._ Tirsdag d. 17/4 Vinterturnering og lynturnering Tirsdag d. 24/4 Vinterturnering og lynturnering Søndag d. 29/4 Gøngeturnering. Alle interesserede kan godt reservere datoen. I år skal vi ikke være under 15, der tager afsted. En liste bliver hængt op, så snart indbydelse foreligger. Husk at skrive jer på i god tid, så har vi ogs.å tid til at finde ud af hvad middagen skal stå på og bestille den. Da 3. og 4.klasse snart er færdigspillet~ arrangeres der en lynturnering for disse spillere, der varer til resten af vinterturneringen er færdigspillet. På grund af de mange afbud i mesterklassen og til dels i I.klasse, må vi bede spillerne om at afvikle visse partier privat, evt. på ekstraturneringsaftener afholdt på torsdage i Rødovrehallen. I får nærmere besked. OBS! Ved aktiv-alliancens turnering lykkedes det Søren Petersen at opnå hele 4! p. i mesterklassen! Finn Bonnez og jeg fik 4p. i l.klasse. Søren viser et af sine eminente partier her i bladet næste gang.

6 Allerød II - Rødovre IV (3~ - 4~) Da det var torsdag, måtte vi stille med ikke mindre end 4 reserver - og det mod en anden nedrykningskandidat. Da vi var blevet fuldtallige, kørte vi i 3 biler af sted mod Allerød i tæt snestorm. Forrest Ejlert og Dennis, der kendte vejen - bagved forsøgte vi andre at holde kontakt med dem og med hinanden. Men i snevejr er det svært at skelne den ene bil fra den anden, og vi måtte snart forsøge os hver for sig. Sidst nåede førervognen frem - den havde kørt en "genvej". Morten tog hurtigt remis - jeg ligeså (symmetrispil) Jens tog også remis, men efter mere slagsmål: D + T + 6B mod 2L + S + L + 4B. Egil tromlede sin modstander ned: "hvis det går, behøver jeg ikke mere end 20 træk". Desværre gik det modsat hos Harry, der dog fortsatte en tid (2~-2~). Dennis tog derefter remis i en solid stilling. Ejlert forsvarer sig bravt, men bommer (sludder, ofrer!) en bonde og får pludselig vendt spillet til gevinst med en fiks serie skakker. Thomsen står som sidste mand med 2L + S + 4B mod T + L + 6B og tilbyder remis i hængestillingen. Det er ikke første gang, jeg har haft Allerød mistænkt for at spekulere i den decentrale beliggenhed! Thomsen mødte mødte dog op ugen efter og sikrede det halve point. Bjørn Rødovre IV - Albertslund II (4!- 3~).Matchen mod Albertslund skulle naturligvis kunne skaffe os en solid sejr og dermed bringe os væk fra næstsidste-pladsen, men dette håb gik nu ikke i opfyldelse. Efter kun en times spil er Flemmeng mejet ned - og da Egil har brugt mere end 20 træk er han vel også i vanskeligheder? - Nej, han ender i et rent bondeslutspil med to me rbønd er. 1-1 holder dog ikke længe, Jens har tabt en officer og må opgive. Preben tager så remis Jeg er kommet en løber foran, men tilbyder remis for at standse en bondefremmarch. Så udligner Mogens til 3-3 med et ja tak til en foræring i en lige, men presset stilling. Henrik og Morten tager begge hængeparti. Henrik er hele 3 bønder foran i en kompliceret stilling, hvor der synes at være fare for evig skak (eller kvalitetstab) Morten er i et materielt lige slutspil med bønder og en enkelt springer, men på vej til at komme bagud med en bonde. Ugen efter førte Henrik sit parti til gevinst, og Morten reddede remis'en. Totalt set altså en sejr, men er det nok? Der kræves vist en solid sejr,f.eks 5~-2t,over nr. fjerdesidst Studenterne i sidste runde..bjørn

7 Via ekspresbud har redaktøren modtaget de sidste meldinger fra fronten. Vi bringer her den uforfalskede,stilling i holdkampen efter sjette udødelige runde: det fantastiske og uovervindelige II - holdet : III - hold : 1. Øbro IV 31! 2. Hvidovre,III Herlev I 24t 4. Rødovre II Brønshøj SF III 22! 6. Tårnby II Sporvejene I 21! 8. Birkerød I 18 lo Rødovre III 3o! 2. Kampklubben IV 27t + h 3. Vesterbro I Gladsaxe III 24! 5. Olympia I 23! 6. Tåstrup III 22! + h 7. Skovlunde I Brøndby II 17! IV - holdet lo Øbro III 29! + 2h 2. Lyngby-Virum III h 3o Frederiksberg!!! 27 + h 4. Vanløse II 24! + h 5. Studenterne IV 23 + h 6. Rødovre IV Allerød 2o! + h 8. Albertslund II 15! Bemærkninger: V - holdet 1. Tårnet I 29 5 k 2. Tåstrup II Brønshøj SF II Glostrup III let 5 5. Brønshøj I 16 + h 5 NB! 7. Rødovre V lo! 5 6. Studenterne V 14 + h 5 Den forkerte placering af V-holdet er foretaget med vilje, for ikke at tage modet helt fra dem. Skønt II-holdet har fået sig mast op på en fjerdeplads, berettiger det overhovedet ikke spillerne til at ligge på den lade side i sidste runde. En uheldig pointfordeling og holdet rykker ned: Sporvejene spiller mod Birkerød, her afgøres en nedrykning. Tårnby spiller mod Rødovre og Brønshøj mod Øbro. III - holdet har ved delikate nedslagtninger tilkæmpet sig I.pladsen, men kun et lille forspring i forhold til Kampklubben. Rødovre skal møde Vesterbro og her må formanden skrige vagt i gevær, dette hold har i de to sidste runder haft sejre på 6t og 7i og har avanceret fra en nedrykningsplads til 3opladsen(holdet er dopet-ingen tvivl om det) Kamphanerne skal møde Olympia, og hvis de hvæsser deres sporrer, er der ingen oprykning for Rødovre%! IV - holdet kæmper bravt - fortsæt med deto For V-holdets vedkommende må vores tanker gå til lille Leif, holdlederen, han har det svært! Op på duppen og held og lykke!

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset RØDOVRE SKAK KLUB INTERNE TRÆK Nr10/11 Oktober -November 1989 0 26. Argang Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset INTERNE TRÆK PROGRAM-ÆNDRING. Grundet Kommunevalget

Læs mere

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2.

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Tirsdag, den 16.december 2014 mødtes vi ved skakbrætterne på vort spillested Tornved Skolen, Jyderup Afdeling, B fløjen. Vi var fuldt hold, men

Læs mere

KLUB RØDOVRE SKAK. Nr.2 4.oktober 14.'1.rgang

KLUB RØDOVRE SKAK. Nr.2 4.oktober 14.'1.rgang RØDOVRE SKAK KLUB Nr.2 4.oktober 14.'1.rgang Generalforsamling d.27/9 Tirsdag d.27/9 afholdtes generalforsamlingen, som sædvanligvis blev indledt med formandens beretnine. Som ved de forgående år blev

Læs mere

SKAKKlUB RØDOVRE PROGRAM:

SKAKKlUB RØDOVRE PROGRAM: INTERNE TRÆK RØDOVRE SKAKKlUB NR. 1 FEBRUAR 1990 27.ÅRGANG PROGRAM: 20. februar: Vinterturnering. 27. februar: KSU-Holdkampe: I-holdet oversidder. II-holdet ude mod Amager III III-holdet hjemme mod Lyngby-Virum.

Læs mere

SKAK KLUB RØDOVRE. Røcto~remeste~ 1992: Gy~la Sz~cs. Kl~bmester 1992 : Gy~la Sz~cs. Nr.2 Juni Årgang. Sæsonen

SKAK KLUB RØDOVRE. Røcto~remeste~ 1992: Gy~la Sz~cs. Kl~bmester 1992 : Gy~la Sz~cs. Nr.2 Juni Årgang. Sæsonen INTERNE TRÆK RØDOVRE SKAK KLUB Nr.2 Juni 1992 29.Årgang Sæsonen 1991-1992.J I Røcto~remeste~ 1992: Gy~la Sz~cs Kl~bmester 1992 : Gy~la Sz~cs Vinde~ af nr.2 : Frank Jensen nr.3 : Dan Grøndal nr.4 : Egil

Læs mere

Mandag den 23. februar: I holdet ude mod Øbro. Tirsdag den 24. februar: III holdet ude mod Amager. Torsdag den 26. februar: II holdet ude mod Valby.

Mandag den 23. februar: I holdet ude mod Øbro. Tirsdag den 24. februar: III holdet ude mod Amager. Torsdag den 26. februar: II holdet ude mod Valby. RØDOVRE SKAKKLUB INTERNE TRÆK Nr.. December 986.. årgang. ÅRETS JULEGAVE. Interne Træk overlever bladdøden og udkommer igen ca. en gang pr. måned. Redaktionen søger et par raske medarbejdere. Henvendelse

Læs mere

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv På Kildebjergskolen mødtes Slagelse og ber tirsdag aften til en duel på 8 kampe i første runde af A2 rækken. Kampen bølgende frem og tilbage, hvor formanden lagde ud med en remis efter en dragevariant

Læs mere

Holdskak: 1. runde (19. oktober)

Holdskak: 1. runde (19. oktober) Holdskak: 1. runde (19. oktober) Inden du læser runderapporterne fra mig og Lars, brug 5-10 min. på at løse disse skakopgaver som alle er fra denne runde: Odense 1 vs. Frem 3, bræt 3: Thor Bendix Jesper

Læs mere

RBDOVRE SKAXXtUB. ffbstyrelsenønsker alle medlemmer samt deres familier en god jul samt et godt nytår. f'vr. 3. DECEMBER

RBDOVRE SKAXXtUB. ffbstyrelsenønsker alle medlemmer samt deres familier en god jul samt et godt nytår. f'vr. 3. DECEMBER INTERNE THÆ.K RBDOVRE SKAXXtUB f'vr. 3. DECEMBER 1990 27. årgang I årets turnering deltog 48 spillere fordelt i fem klasser. Som i de foregående år havde vi den glæde at se nye spillere deltage i turneringen

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

"årgang. (:!fortsættess.ide 3, hele turneringstabellen side 2) V E S T V 0 L D il 0 L D T U R N E R I N G E N.

årgang. (:!fortsættess.ide 3, hele turneringstabellen side 2) V E S T V 0 L D il 0 L D T U R N E R I N G E N. Rødovre Skakklub INTERNE TRÆK. Nr. 5. Marts 1973. 9"årgang. V E S T V 0 L D il 0 L D T U R N E R I N G E N. Glimrende Rødovrespil af alle vore hold som i høj grad kom til atpræge turneringen med deres

Læs mere

KLUB RØDOVRE SKAK. Nr.5 21.januar 14.årgang

KLUB RØDOVRE SKAK. Nr.5 21.januar 14.årgang RØDOVRE SKAK KLUB Nr.5 21.januar 14.årgang Omsider kom det længe ventede januarnummer af det ufo? gænge1ige Interne Træk. Grunden til at det har trukket lidt ud denne gang skyldes en maveforgiftning den

Læs mere

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr.l. August 1982 3o.Å.rgang.

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr.l. August 1982 3o.Å.rgang. RØDOVRE SKAK KLUB Nr.l. August 1982 3o.Å.rgang. BACK ON THE STREET! Freden er forbi venner~efter et par sæsoner med diverse vattede redaktører, der,når bølgerne gik iøjs~,kun udsendte 1-2 numre årligt,har

Læs mere

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr Marts År~

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr Marts År~ RØDOVRE SKAK KLUB Nr.7. 15.Marts 1977 13.År~ VESTVOLDHOLDTURNERING 1977 blev ikke den store succes for klubben dennegang.i modsætning til sidste år,hvor vi blev bedste klub,måtte vi i år nøjes med en præmie

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

KLUB RØDOVRE SKAK. Nr.7 påsken 79 15.årgang

KLUB RØDOVRE SKAK. Nr.7 påsken 79 15.årgang RØDOVRE SKAK KLUB Nr.7 påsken 79 15.årgang RØDOVRE ST.AilIGI 3.DIVISION Til divisionsafslutningen på Valhøj skole ankom vore spillere med flossede ner..rerog dirrende hænder. Vi vidste at med et 3-5 nederlag

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

God Rødovreindsats i Vestvold-holdturneringen.

God Rødovreindsats i Vestvold-holdturneringen. RØDOVRE SKAK KLUB Nr.6 7.rnarts 14.nrgang God Rødovreindsats i Vestvold-holdturneringen. Turneringen, der blev spillet i Vanløse over de to onsdaee 15/2 og 22/2 med tre runder pr. aften, havde i ~r rekorddeltagelse

Læs mere

DANSK SKAK UNION SKAKNÆVNET

DANSK SKAK UNION SKAKNÆVNET DANSK SKAK UNION SKAKNÆVNET SAG NR. 182 31. marts 2008 KENDELSE: Påstande: Sagens omstændigheder: Under denne sag har Øbro ved holdleder Carsten Lodahl nedlagt påstand om, at partiet Søren Bech Hansen,

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler!

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Det har været småt med holdskakopdateringer på det seneste, bl.a. pga. sygdom, men nu starter vi op igen, og hvilken bedre dag end denne? Helt sensationelt spillede

Læs mere

SKAK KLUB RØDOVRE. Nr. 10 Oktober rgalg

SKAK KLUB RØDOVRE. Nr. 10 Oktober rgalg INTERNE TRÆ K RØDOVRE SKAK KLUB Nr. 10 Oktober 1987 23.6rgalg Redaktionen er atter tilbage med godt humfr hver mlnedll R dovremesterskabet 1987 synger pl sidste vera. RM 81 KLA87 MIT LIVS PARTI. af VerAer

Læs mere

RØDOVRE SKAK KLUB. med nedlemrnerne,for nde deres forhåbentlii;:';e fremragenle indlæg ( f.eks.

RØDOVRE SKAK KLUB. med nedlemrnerne,for nde deres forhåbentlii;:';e fremragenle indlæg ( f.eks. RØDOVRE SKAK KLUB Årgang 18 Nr 3 Oktober 22. EROLOG Selv om Llm le:rne ha.r give op, G:;_ måttet er de nye rede.,ktører ikke ijleg e for at videreio re dette verdensbei 1 1mte ( i hvert f'c.ld i Hødovre

Læs mere

Kongen 13. september 2017 Kongen er den vigtigste brik i skakspillet.

Kongen 13. september 2017 Kongen er den vigtigste brik i skakspillet. Kongen 13. september 2017 Kongen er den vigtigste brik i skakspillet. Det er nok at sætte modstanderens konge mat for at vinde det er faktisk, det spillet går ud på. I så fald har modstanderen tabt, og

Læs mere

DSU 8. Hovedkreds. 61 års jubilæumsturnering Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum

DSU 8. Hovedkreds. 61 års jubilæumsturnering Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum DSU 8. Hovedkreds 61 års jubilæumsturnering 17.10.2004 10.10.2004 16.10.2004 Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum 8 Spilletid 1. Søndag 10. oktober 13 00-18 00 2. Mandag 11. oktober 16 00-21 00 3.

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Rødovremester(endnu engang): Verner Petersen

Rødovremester(endnu engang): Verner Petersen RØDOVRE SKAK KLUB Nr.4J 6.december 14.årgang Rødovremester(endnu engang): Verner Petersen Rødovremesterskabet i år vandtes af Verner Petersen med 5p. af 6 efter en meget spændende sidste rundeo Før sidste

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Dansk SkakDommerforenings kommentarer til de nye regler til dommere og arrangører.

Dansk SkakDommerforenings kommentarer til de nye regler til dommere og arrangører. Dansk SkakDommerforenings kommentarer til de nye regler til dommere og arrangører. I Skakbladet nr. 5 var en artikel om de nye regler for skakspillet der træder i kraft 1. juli 2009. Den indeholdt omtale

Læs mere

1, Kd7 2.Kb5 2.Kc5 Kc7 2, Kc7 3.Kc5, Kd7 4.Kb6 1, Kf7 2.Kc5, Kg6 3.Kc6! 3.Kd6 Kf5 3, Kg5 4.Kd7, Kf5 5.Kd6

1, Kd7 2.Kb5 2.Kc5 Kc7 2, Kc7 3.Kc5, Kd7 4.Kb6 1, Kf7 2.Kc5, Kg6 3.Kc6! 3.Kd6 Kf5 3, Kg5 4.Kd7, Kf5 5.Kd6 A) 1, Kd7 2.Kb5, der truer med at besætte nabofeltet b6 (du så vel, at 2.Kc5 besvares med Kc7 og remis). Sort må nu spille 2, Kc7. Hvid svarer med 3.Kc5, Kd7 4.Kb6 og vinder. B) 1, Kf7 2.Kc5, Kg6 Pas på!

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Skak. Regler og strategi. Version 1.0. 1. september 2015. Copyright

Skak. Regler og strategi. Version 1.0. 1. september 2015. Copyright Skak Regler og strategi Version 1.0 1. september 2015 Copyright Forord At lære at spille skak er ikke svært. Det tager få minutter. At blive dygtig tager som regel årevis. Om man er dygtig eller ej, er

Læs mere

d.28/9 En kombination af stort fremmøde, spørgelyst og vigtige punkter generalforsamlingen,

d.28/9 En kombination af stort fremmøde, spørgelyst og vigtige punkter generalforsamlingen, Nr. 2 5.oktober 1976 13.Årgang Generalforsamling d.28/9 En kombination af stort fremmøde, spørgelyst og vigtige punkter på dagsorden, bevirkede at generalforsamlingen denne gang blev sgrde1es 1ivlig og

Læs mere

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015 Indhold: Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

Nyhedsbrev Chess House august 2011

Nyhedsbrev Chess House august 2011 Nyhedsbrev Chess House august 2011 Chess House Sommerskak 2011 CH Sommerskak blev afviklet som en 7 runders Schweizer-turnering i dagene 27. juni 3. juli med 20 deltagere. Torben Kyhl Sørensen (ego) var

Læs mere

Mester i kongernes spil

Mester i kongernes spil Mester i kongernes spil 3 Forlaget Bedre til skak Indhold Indledning... 6 Kapitel 1: Åbningsspil 9 Kapitel 2: Midtspil 11 Kapitel 3: Slutspil. 13 Kapitel 4: Centrum og udvikling. 15 Kapitel 5: Rokade og

Læs mere

NORDALS SKOLESKAK KLUB. Side 24

NORDALS SKOLESKAK KLUB. Side 24 Hvid spiller derfor: 1.Kb2!, g3 Heller ikke andre bondetræk er stort bedre: 1..., f3 2.Db8, f2 3.Df4 og sort er færdig 1..., h2 2.Dg2, g3 3.Df3, Kh3 4.Kc2 osv. og iøvrigt heller ikke kongetræk: 1..., Kg3

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2009-2010 (8hk) Indledning. Holdenes størrelse Reglement Indledning 1. Rækkerne opdeles med en mesterrække med 8 hold, en A-række med 7 hold, en B-række med 7 hold, en C- række med 4 hold og en D-række med 4 hold (4-mands hold). Tilmelding af hold

Læs mere

Fra åbning til slutspil

Fra åbning til slutspil Fra åbning til slutspil 2 Forlaget Bedre til skak Indhold Indledning... 6 Kapitel 1: Skomagermat 9 Kapitel 2: Forsvar af kongen.. 11 Kapitel 3: Godt åbningsspil. 13 Kapitel 4: Gambit eller solidt 15 Kapitel

Læs mere

TRÆK INTERNE I N D B Y D E L S E - I N D B Y D E L S E. Bru.un. KSU - klubturneringen.

TRÆK INTERNE I N D B Y D E L S E - I N D B Y D E L S E. Bru.un. KSU - klubturneringen. Rødovre Skakklub INTERNE TRÆK lo. årgang nr. 5. kpril 74. I N D B Y D E L S E - I N D B Y D E L S E til Forårsturnering i maj måned. TurneringP:..~spilJ.es i l-:r- som hurtigska..kturnering (t time pr.

Læs mere

Ja så er v~ her igen og~vi starter med at presentere: vores ansigt udadtil, nemlig K.ScU.0 Holdtu:rnering. III holdet

Ja så er v~ her igen og~vi starter med at presentere: vores ansigt udadtil, nemlig K.ScU.0 Holdtu:rnering. III holdet RØDOVRE SKAK KLUB Ja så er v~ her igen og~vi starter med at presentere: vores ansigt udadtil, nemlig K.ScU.0 Holdtu:rnering. I holdet Jo:b..nny Thylin Henning Åge Hansen Søren Godtfredsen Harly Sonne Orla

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 1. 2013 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

KLUB RØDOVRE SKAK. Vinterturneringen

KLUB RØDOVRE SKAK. Vinterturneringen RØDOVRE SKAK KLUB Nr:~8 juni 14.ftrgang Vinterturneringen Bent Kølvig genvandt klubmesterskabet i sikyer stil med maximum point, og derved mesterskabspokalen til ejendom. Vi gratulerer med det fine resultat.

Læs mere

KLUB RØDOVRE SKAK. De sidste holdreferater: NB! korrektion følger næste side. l'r.8 maj 15. årgang. Studenterne IV - Rødovre IV (5~ - 2~)

KLUB RØDOVRE SKAK. De sidste holdreferater: NB! korrektion følger næste side. l'r.8 maj 15. årgang. Studenterne IV - Rødovre IV (5~ - 2~) RØDOVRE SKAK KLUB l'r.8 maj 15. årgang De sidste holdreferater: Studenterne IV - Rødovre IV (5~ - 2~) Den sidste kamp for at komme væk fra nedrykningspladserne foregik på udebane hos Studenterne. Da nærmeste

Læs mere

Indledning. n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding.

Indledning. n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding. Reglement Indledning n1. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække á 8 hold, 2 A-rækker, 2 B-rækker, samt C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af hold og opdatering af kluboplysninger. n2.nhovedkredsen indbyder

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Lær skak træk for træk

Lær skak træk for træk Lær skak træk for træk 1 Forlaget Bedre til skak Indhold Velkommen til Skak for sjov!... 6 Kapitel 1: Bondeskak.. 9 Kapitel 2: Tapre riddere 11 Kapitel 3: Tårnskak 13 Kapitel 4: Listige løbere. 15 Kapitel

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Et lille modspilsproblem fra Klubsølv-turneringen 8/

Et lille modspilsproblem fra Klubsølv-turneringen 8/ Et lille modspilsproblem fra Klubsølv-turneringen 8/11 2018 Nord/Alle Nord DT62 DT74 K Øst K542 Vest? KB? 9652? 3 2 DT97? 7 ET3 Syd?? E?8? DB986 N-S er i 3 ut. Du sidder vest og får ruder 2 ud fra makker,

Læs mere

Skole Skak Lærerens Håndbog

Skole Skak Lærerens Håndbog Skole Skak Lærerens Håndbog Side: 1 Indholdsfortegnelse Skakskolen 3 Grundlæggende regler Generelt 4 Grundlæggende teknik Generelt 5 Åbningsspillet i skak Generelt 6 Taktik 1 Generelt 7 Taktik 2 Generelt

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

Skak, backgammon & dam

Skak, backgammon & dam Skak, backgammon & dam da Spillevejledning Varenummer: 349 582 Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg, Germany www.tchibo.dk Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92630AB6X6VII 2017-07

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

KLUB RØDOVRE SKAK. Nr. 7 juni 17.årgang. Bent Kølvig - klubmester for ~x. gang.

KLUB RØDOVRE SKAK. Nr. 7 juni 17.årgang. Bent Kølvig - klubmester for ~x. gang. RØDOVRE SKAK KLUB Nr. 7 juni 17.årgang Bent Kølvig - klubmester for ~x. gang. Bent Kølvig 1!! 1 1 1 1 1 1 8 l.prærnie Henning Age Hansen o! o 1 o 1 1 o 1 4! Preben Nielsen o 1! o! o 1!! 4 Henrik S. Eriksen!

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang løber 3 point SKOLESKAK SKOLESKAK LÆRERVEJLEDNING til skak i skolen Det skal være sjovt at blive klogere! Dansk Skoleskak og Skolemælk har i samarbejde udviklet dette materiale for at skabe mere leg, læring

Læs mere

Gul serie: Dette hæfte tilhører: Navn: Klasse:

Gul serie: Dette hæfte tilhører: Navn: Klasse: er derfor at fjerne springeren fra e6! Lad os forsøge: 30.Sf4+, Sxf4 31.b6, Se6 32.Kb5 (ikke b7 pga. Sc5+ som set før), Sd8 og sort vinder. Alt dette så hvid, hvorfor han opgav. DEN GULE SPRINGER Side

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 1. 2012 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland

Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland Torsdag den 8. november 2018 kl. 11.00 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Dette valgmøde ligger

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257

Jens Lundberg. Med venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 Sendt: 11. november 2009 02:00 Emne: Tornved Skakklub hold kamp resultater tirsdag 10.november. Tornved Skakklub har spillet hjemmekampe i 1.runde med hold 1 i A2 rækken og hold 2 i B4 rækken. Hold 2 tabte

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget.

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Kommunernes fordeling med hensyn til områdetillæg: Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Til Gruppe 0 henføres: Kommuner der ikke er henført til Gruppe 1-4. Til Gruppe

Læs mere

30/11 Vinterturnering l~runde

30/11 Vinterturnering l~runde Nr"l 31.August 1976 13"Årgang., VELKOMMEN 'l'il EN NY SÆSON'~ Ja,så er vi så småt begyndt at spille skak igen efter en dødkedelig sommerferie uden en eneste tirsdag aften i Rødovre Skakklub. Og vi fatter

Læs mere

Kvadratet (1) Hvid trækker

Kvadratet (1) Hvid trækker (1) Bondens kvadrat dannes af fire hjørner. Bondens eget felt (h6) er det første hjørne, bondens forvandlingsfelt er det næste (h1), hvorefter de to sidste hjørner bliver (c6 og c1), da der jo er tale

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Hjerl Hede 14.00: Lover den herre, Lille Guds barn hvad skader dig, Nu takker alle Gud

Hjerl Hede 14.00: Lover den herre, Lille Guds barn hvad skader dig, Nu takker alle Gud Tekster: Præd 3,1-11, Rom 8,1-4, Matt 10,24-31 Salmer. Lem 10.30: 435 Aleneste Gud, 306 O Helligånd kom til os ned, 675 Gud vi er i gode hænder, 41 Lille Guds barn, 438 Hellig, 477 Som korn, 10 Alt hvad

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold:  Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 36.årgang, nr. 2. 2012 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Danske. Han kom, han så, han sejrede. Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand

Danske. Han kom, han så, han sejrede. Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Danske Politimesterskaber Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Fyns Politi, ved Odense Politis Idrætsforening, var vært ved årets Danske Politimesterskaber

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Stævneposten 24. juni årgang nr. 3

Stævneposten 24. juni årgang nr. 3 24. juni 2008-12. årgang nr. 3 DM VM for par i Hårby 166 spillere Lørdag den 21. juni var der VM for par i Hårby, og igen i år med handicapregler. Det foregik på Hårby Krolfklubs baner ved ældrecentret

Læs mere

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Badminton København København den 14. december 2016 FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: 238441 Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Protest fra Frederiksberg FKIF (FKIF) mod Københavns Badminton

Læs mere

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2005-2006 (8hk) ikke er tilmeldt holdturneringen for en anden klub uanset hovedkreds.

Reglement. 6 Danmarksturneringen for hold 2005-2006 (8hk) ikke er tilmeldt holdturneringen for en anden klub uanset hovedkreds. Reglement Indledning n1.nalle rækker inddeles med 8 hold i hver. B/C-rækker dog efter tilmelding. Rækkerne opdeles med 1 Mesterrække, 2 A-rækker, 2 B-rækker og C-rækker efter tilmelding. Tilmelding af

Læs mere

RØDOVRE I 3. DIVISION

RØDOVRE I 3. DIVISION RØDOVRE SKAK KLUB Nr.7 maj 14.årgang RØDOVRE I 3. DIVISION Rent undtagelsesvis har redaktionen modtaget et referat fra l.holdet: l.holdet i 3.division! Så lykkedes det langt om længe! I flere sæsoner har

Læs mere

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn.

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. CANASTAKLUBBEN stiftet 20. januar 1995 For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. Canasta er et ungt spil, hvori man finder ideer fra flere kortspil.

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8. SVETS første holdopstilling til

SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8. SVETS første holdopstilling til SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8 SVETS første holdopstilling til 7-mandsfodbold 24. april 2013 Kvartalets side 2 mand Kurt Karlsen har været medlem af Måløv Boldklub siden 2004, og han spillede

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Skakopgaver for mestre

Skakopgaver for mestre Skakopgaver for mestre Kongediplom Forlaget Bedre til skak Indhold Indledning...... Test 1: Test 2: Test 3: Test 4: Test 5: Test 6: Test 7: Test 8: Test 9: Test 10: Hvilken åbning?.. Åbningsfælder. Udvikling.....

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

!-'lusk Juleskak tirsdag den 17. december: Deltagerpris kr. 25,oo.

!-'lusk Juleskak tirsdag den 17. december: Deltagerpris kr. 25,oo. INTERNE TRÆK RØDOVRE SKAK KLUB Nlr'. 4. December 1991 28. årgang. Rødovremester: Gyula Sziics I årets turnering deltog 51 spillere fordelt i fem klasser. Som i de foregående år havde vi den glæde at se

Læs mere

Før-skoleskak Undervisningsbog

Før-skoleskak Undervisningsbog Før-skoleskak Undervisningsbog Dansk Skoleskak - leg og læring Før-skoleskak - undervisningsbog Dansk Skoleskak 1. udgave, 1. oplag 2013 ISBN: 978-87-87800-88-4 Udgiver Dansk Skoleskak - Skoleskak.dk Før-skoleskak

Læs mere