Ved udgangen af 2013 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ved udgangen af 2013 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:"

Transkript

1 Afdelingsberetning til PI s årsberetning. PI Fodbold Ved udgangen af 2013 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Lasse Vinther Kenneth Toft Andersen Erik Holm-Hansen Nikolai Mouritsen Lone Mikkelsen Martin Møller Marcus Persson Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 26. januar Der var fremmødt 28 medlemmer, inkl. PI Københavns formand Gunnar Nørager, der blev valgt som mødets dirigent. Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen: Kenneth Toft Andersen (genvalg), Martin Møller (tidligere materielforvalter, nu bestyrelsesmedlem), Lone Mikkelsen (tidligere bestyrelsesmedlem, nu sekretær), Marcus Persson (nyvalg) og Nikolai Mouritsen (nyvalg). Følgende ønskede ikke genvalg: Martin Haakansson og Jesper Ahleson. Bestyrelse og samarbejdspartnere Der skal lyde en stor tak til en meget arbejdsivrig og kreativ bestyrelse, der har tacklet klubbens udfordringer særdeles professionelt. I har alle uden tøven udført en kæmpe indsats for alle medlemmerne i fodboldafdelingen. Vi har desværre sagt farvel til 2 gamle bestyrelsesmedlemmer, der ikke ønskede genvalg: Martin Haakansson og Jesper Ahleson, som begge to trængte til en velfortjent bestyrelsespause. Ahle holdt skansen i 5 år og fungerede som limen mellem 1. og 3. holdet og bestyrelsen. Han var desuden indledningsvis kontaktperson til dameholdet, hvilket han udnyttede på det groveste, idet han nu har stiftet familie med damespiller Ingrid. Haakan var i bestyrelsen i 7 år og bærer en meget stor del af ansvaret for såvel de gamle og nye bornholmers vellykkede integration i PI Fodbold. I er begge savnet i bestyrelsen, men heldigvis fortsat aktive spillere på div. hold. Og I har desuden begge ladet jer overtale til at tage del i trænerdelen på herresiden, hvilket klubben sætter stor pris på.

2 Fodboldafdelingens samarbejde med eksterne parter herunder Idrætskontoret ved Ole og Stine, FU og KBU har ligeledes fungeret upåklageligt. Og stor tak til Station City for udlån af lokaler til vores afslutningsfest, samt vores sponsorer Ivan fra restaurant Hercegovina i Tivoli og John fra Fair Play. Vores hovedsponsor ejendomsmæglerfirmaet HOME v/ Bjerregaard & Co., skal selvfølgelig også nævnes igen i år. HOME/v Bjerregaard og Co. yder hvert år et stort bidrag til klubben, som er skyld i, at vi har de privilegerede muligheder for bl.a. tøjvask, træningstøj, tilskud til div. arrangementer osv. v/ Bjerregaard & Co. Træner og holdlederfunktioner i 2013: - Tommy Schmidt, 1.holdstræner i foråret. - Jan Madsen, 1.holdstræner i efteråret. - Jens Jønholt, holdleder for 1. holdet. - Martin Haakansson og Martin Møller, assistenttrænere for 1. og 2. holdet. - Flemming Jørgensen og Mads Tranberg, 2.holdstrænere. - Jesper Ahleson og Paw, trænere/holdledere for 3. holdet. - Lars Engel og Jakob Ibsen, trænere/holdledere for oldboys. - Gunnar Nørager, Bjørn Bæk og Kristian Kjær, trænere/holdledere for veteranholdet. - Klaus Brøchner, træner for dameholdet. - Andrea, holdleder for dameholdet. Jeg vil gerne takke vores trænere, holdledere og de mange arbejdsomme medlemmer, der i det forgangne år har ydet et kæmpe arbejde for PI Fodbold. Det er tid til at gøre status i PI Fodbold for de sportslige resultater: Veteranholdet, der pga. manglende tilslutning, har været opløst i knap et år, genopstod i efterårssæsonen (½-årsturnering) med 3 gamle kendinge (og tidligere fodboldbestyrelsesmedlemmer) ved roret: Kristian Kjær, Bjørn Bæk og Gunnar Nørager. Det er vigtigt for helheden i PI Fodbold at være repræsenteret i alle aldersrækker. 7- mandsholdet sluttede på en 4. plads ud af 10 hold med kun et nederlag i bagagen. Oldboysholdet, som spillede helårsturnering i OB2 (forår/efterår), sluttede på en acceptabel 7. plads ud af 12 mulige. Holdet havde et katastrofalt forår, men fik comeback i et velspillet efterår. De står fortsat for en vellykket integration blandt de gråsprængte politi er og bornholmere.

3 Dameholdet, der spiller 11-mandsfodbold serie 2 (½-årsturnering), sluttede efteråret på en 5. plads ud af 9 mulige. Et flot resultat eftersom flere af kampene blev afviklet på trods af, at holdet ikke kunne stille fuldtalligt op til start. Dameholdet er sultne efter nye spillere. 3. holdet, der spiller 7-mandsfodbold (½-årsturnering), sluttede efteråret på 8. pladsen ud af 11 mulige. Holdet består primært af ikke-bornholmere, der ikke har tid til at træne ret meget. Der er rift om pladserne på holdet, hvor hygge og socialt samvær efter kampen er i højsædet. 2. holdet, der spiller 11-mandsfodbold serie 3 (½-årsturnering), sluttede efteråret på en 8. plads ud af 12 mulige. Holdet havde desværre til tider store vanskeligheder med at skaffe spillere nok til kampstart, hvilket PI s bestyrelse og trænere har meget fokus på efter nytår. 1.holdet, der spiller helårsturnering i serie 3 (efterår/forår), overvintrer på 5. pladsen ud af 13 mulige. Holdet fik en dårlig opstart, men har efterfølgende fundet rytmen. 1.holdet slog bl.a. rækkens tophold af tronen og vandt efterårets 3 sidste kampe overbevisende. 1.holdet, der har det stærkeste hold i over 5 år, har potentiale til at være med i kampen om oprykning. Der er desuden kommet kamp om pladserne på holdet, hvilket vi skal flere år tilbage i historiebøgerne for at finde vil blive husket som det år, hvor Bornholmerholdet nedbrød de sidste grænser og gjorde PI Fodbold til en 100% åben klub uden lukkede hold. Bornholmerne accepterede, at der var behov for deres engagement, humør og ikke mindst store fremmøde til såvel træning og kamp for, at klubben seniorafdeling skulle bestå. Ingen bornholmere, ingen1., 2. og 3.hold! Integrationen er nu fuldendt. Og 1.holdet stiller, for første gang i flere år, hold efter: Træningsindsats og evner, hvilket er enhver bestyrelse og træners ønske. Hædersbevisninger: Klubbens hædersbevisninger for sæsonen efterår 12/forår 13 er selvfølgelig igen i år præmieret med et gavekort, der er sponsoreret af PI Fodbolds HOVEDSPONSOR HOME v/ JENS BJERREGAARD. Fidusvindere: Følgende spillere fra klubbens hold skal fremhæves som fidusvindere, dvs. de spillere, der har fået flest stemmer fra deres holdkammerater efter hver kamp: Old Boys: Thomas Jensen med 54 stemmer. Dameholdet: Mette Jørgensen med 27 stemmer. 3.holdet: Brian Rene Andersen, kaldet Cliff, med 12 stemmer. 2.holdet (under Mads): Martin Kjøller med 31 stemmer. 1.holdet (under Tommy): Lasse Vinther med 34 stemmer.

4 Topscorerpokalen: Sidste års topscorer, Tina, der bl.a. scorede 3 hattricks igen i år, blev i år forvist til 2.pladsen. Topscorerpokalen gik i stedet for til en mand, der havde scoret mål på både 1. og 2. holdet, samt på OB-holdet. Med 16 mål gik pokalen til Christian Vinther. Årets damespiller. Hun har de seneste mange sæsoner vist et højt stabilt niveau og er altid at se på træningsbanen og til kamp. Hun er stadig indstillet på at forbedre sit spil og har nu også lært at bruge hovedet. Hun er en vigtig spiller på holdet og viser ansvar, hvorfor hun nu også bærer anførerbindet. Årets damespiller: Pernille Sørensen. Fidusfadet: De to spillere, som har været i klubben i nogle år, er stort set uadskillelige. De har altid gået til hånde og vist vejen frem ved deres positive væsen, men det har tidligere været lokalt. De to spillere har siden nytår engageret sig 100% i hele PI Fodbold, idet de nu er en del af bestyrelsen. Spillerne holder sig ikke tilbage og har givet bestyrelsen en dejlig saltvandsindsprøjtning. De to har haft meget stor indflydelse på holdningsændringen omkring det tidligere lukkede Bornholmerhold, der nu har åbnet grænserne for alle uanset dåbsattest. En beslutning, der har styrket hele PI markant både sportsligt og socialt. Fidusfadet gik til Marcus Persson og Nikolai Mouritsen. Fodboldspilleren: En PI-spiller, der ikke har modtaget andre æresbevisninger samme år, men alligevel har ydet en beundringsværdig indsats. Han har en høj fodboldintelligens, hvilket præger hans spil. Han er et stort aktiv for klubben, da han spiller på tværs af alle hold. Han er vellidt og har en dejlig personlighed, der favner bredt. Han har en uhørt stor tålmodighed, hvilket vi alle kunne lære noget af. Årets fodboldspiller: Anders Pedersen. Tørsleffpokalen: Er klubbens fornemste æresbevisning, uddeles til den spiller, der har betydet mest for PI Fodbold både på og udenfor banen. Han har et meget højt bundniveau, han er en spiller, der går forrest hver gang. Han er irriterende at spille over for; man slår sig på ham og man undervurderer kun hans hastighed en gang. Han er respekteret på banen og i omklædningsrummet og spiller for at vinde. Han er målfarlig, sætter krav til holdkammeraterne og spiller gerne for flere hold. Tørsleffpokalen går til PI s topscorer: Christian Vinther.

5 Nice to know PI Fodbold er meget mere end 6 forskellige fodboldhold. Vi er en meget engageret og ikke mindst social klub, der laver mange forskellige arrangementer hele året, bl.a.: - Der blev spillet indefodbold fredag aften hen over vinteren i Valbyhallerne med 10 spillere i gennemsnit. - I januar afholdt klubben det årlige Politi Indendørsstævne med 11 oldboyshold 23 seniorhold. St. Amager vandt OB og Vestegnen vandt seniorrækken. - I april afholdt vi fælles træningsdag med omkring 35 deltagere, hvor der blev spist brunch, afholdt spillermøde, lavet dødsjoga og spillet minturnering. Der var desuden bøf & bowling på Big Bowl med afsluttende disco for de unge og værtshus for de gamle. - Fodboldafdelingen var vært for politi-dm for herrer i juni Finalen blev vundet af St. Bellahøj. - Afslutningsfest på station City ligeledes i juni med godt 50 deltagere på tværs af klubbens 5 hold. - Fodboldgolf på midtsjælland i september med omkring 35 deltagere. - Sidst-kamp-fest i november, hvor 1.holdet spillede kamp mens øvrige blev serviceret med Ibsens grillarrangement. Der var godt 40 deltagere som traditionen tro fortsatte på restaurant Hercegovina, som sponsorerede aftensmaden. Se i øvrigt vores hjemmeside Lasse T. Vinther afdelingsformand

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 1. februar 2014 kl. 1300 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Referat af medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 26. januar 2013 kl. 1300 i restauranten, Valby hallen. DAGSORDEN: 1: Valg af dirigent.

Læs mere

AFDELINGSBERETNING 2014 for FODBOLDAFDELINGEN

AFDELINGSBERETNING 2014 for FODBOLDAFDELINGEN PI Fodbold AFDELINGSBERETNING 2014 for FODBOLDAFDELINGEN Ved udgangen af 2014 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Onsdag den 18. februar 2015 Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Kenneth

Læs mere

AFDELINGSBERETNING 2011 for FODBOLDAFDELINGEN

AFDELINGSBERETNING 2011 for FODBOLDAFDELINGEN PI Fodbold AFDELINGSBERETNING 2011 for FODBOLDAFDELINGEN Ved udgangen af 2011 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Politiets Fodboldklub. Fodbold. Ved udgangen af 2008 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:

Politiets Fodboldklub. Fodbold. Ved udgangen af 2008 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Politiets Fodboldklub Fodbold Ved udgangen af 2008 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Lasse

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Fodbold. Ved udgangen af 2007 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:

Fodbold. Ved udgangen af 2007 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Fodbold Ved udgangen af 2007 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Lasse Vinther Kenneth Toft

Læs mere

PI Fodbold. Fodbold. Ved udgangen af 2010 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:

PI Fodbold. Fodbold. Ved udgangen af 2010 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: PI Fodbold Fodbold Ved udgangen af 2010 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Lasse Vinther

Læs mere

AFDELINGSBERETNING 2012 for FODBOLDAFDELINGEN

AFDELINGSBERETNING 2012 for FODBOLDAFDELINGEN PI Fodbold AFDELINGSBERETNING 2012 for FODBOLDAFDELINGEN Ved udgangen af 2012 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Lasse Vinther.

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 04. februar 2017 kl. 15.30 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Hillerød Håndboldklub. Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011

Hillerød Håndboldklub. Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011 Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning for det forløbne år Forelæggelse af årsrapport inkl. det reviderede regnskab Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 8. marts 2013

Generalforsamling 8. marts 2013 Generalforsamling 8. marts 2013 Vi sætter værdierne i centrum Indkaldelse til generalforsamling 2013 Kære Søborg-medlem Du indkaldes til ordinær generalforsamling fredag den 8. marts 2013 kl. 18.00. Generalforsamlingen

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Sommerhilsen fra ungdomstrænerne I disse dage har mange startet bilerne og kørt mod syd eller sommerhus. Nogle vælger også at tage i skole; fodboldskole. Om du nu er i nord,

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen onsdag den 9. marts 2016 St. Bellahøj

Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen onsdag den 9. marts 2016 St. Bellahøj Referat af medlemsmøde i Golfafdelingen onsdag den 9. marts 2016 St. Bellahøj Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse af særkontingent

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Formandens klumme! Samtidig lykønskes alle modtagere af hædersbevisninger det er velfortjent.

Formandens klumme! Samtidig lykønskes alle modtagere af hædersbevisninger det er velfortjent. Formandens klumme! Det er tid til at gøre status for sæsonen 2010/2011, her hvor sommerferien står for døren. Det har været en spændende sæson med meget svingende resultater. Afdelingens 6 hold har både

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Danske. Han kom, han så, han sejrede. Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand

Danske. Han kom, han så, han sejrede. Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Danske Politimesterskaber Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Fyns Politi, ved Odense Politis Idrætsforening, var vært ved årets Danske Politimesterskaber

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat General forsamling Referat nummer: 2014-03 Mødedato: 19. maj 2014 Fredericia den 19.maj 2014 0. Fremmødte a. Bestyrelsen b. Navne Per Hermansen, Tommy Larsen, Niels

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. 7-mands fodbold. 3. oktober 2012. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: PI Fredericia

Dansk Politiidrætsforbund. 7-mands fodbold. 3. oktober 2012. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: PI Fredericia Danske Politimesterskaber i 7-mands fodbold 3. oktober 2012 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Fredericia Velkommen til Fredericia Velkommen til Fredericia politiidrætsforenings afviklingen af de danske

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Bordtennis. Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012. Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Bordtennis. Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012. Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Arrangør: PI-Aalborg Danske Politimesterskaber i Bordtennis Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012 Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Dansk Politiidrætsforbund Tryksager kræver

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Referat: Tirsdag d.26. oktober 2010 kl. 18.00 Raffinaderivej 3, 2300 København S 1. Valg af dirigent. Flemming Kyllensbech vælges til dirigent. Konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015

Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015 Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015 med efterfølgende medlemsmøde og fællesspisning. Udlevering af scorekort foregik i forhallen, og de 98 fremmødte medlemmer hyggede sig i ventetiden. De fleste var

Læs mere

PI FODBOLD 2014-15! FESTAVIS

PI FODBOLD 2014-15! FESTAVIS PI FODBOLD 2014-15 FESTAVIS Herrer Trænerens sæsonberetning For et år siden lige før sæson start lavede vi (Bestyrelsen og Cheftræneren) en målsætning der hed. 1. holdet skal sommer 2015 være rykket op

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra NORDFYNS BANK byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra NORDFYNS BANK byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra NORDFYNS BANK byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Middelfart Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division

Læs mere

Beretning. for. sæsonen 2003-2004

Beretning. for. sæsonen 2003-2004 Beretning for sæsonen 2003-2004 Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsens overordnede/generelle arbejde i 2003-2004... 2 1.1 Sammensætning og konstituering i sæsonen... 2 1.2 Kick-off møde... 2 1.3 Samarbejdet

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Fremad Amager for 2012

Ordinær generalforsamling i Fremad Amager for 2012 Ordinær generalforsamling i Fremad Amager for 2012 Der var mødt 73 medlemmer frem til aftenens generalforsamling, som startede klokken 18.35, efter at alle medlemmerne havde fået fyldt maverne ovenpå den

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

FREMAD AMAGER vs HIK KAMPPROGRAM. Torsdag d. 2. april 2015

FREMAD AMAGER vs HIK KAMPPROGRAM. Torsdag d. 2. april 2015 FREMAD AMAGER vs KAMPPROGRAM Torsdag d. 2. april 2015 HIK FREMAD AMAGER 2014/15 1 2 3 4 KIM DREJS ALLAN OLESEN KRISTIAN BO ANDERSEN MIKE MORTENSEN 5 6 7 8 JETMIR ASLANI CHRISTIAN MØLLER MARTIN JENSEN CEM

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

TINGSTED BOLDKLUB'S FORÆLDRE OG VENNEFORENING. PROGRAM TIL JULESTÆVNE I TINGSTED HALLEN. Den 27. - 30. december 2013

TINGSTED BOLDKLUB'S FORÆLDRE OG VENNEFORENING. PROGRAM TIL JULESTÆVNE I TINGSTED HALLEN. Den 27. - 30. december 2013 TINGSTED BOLDKLUB'S FORÆLDRE OG VENNEFORENING PROGRAM TIL JULESTÆVNE I TINGSTED HALLEN. Den 27. - 30. december 2013 Tingsted hallens Cafeteria Tingsted Hallen, Stationsvej 63, Tingsted, 4800 Nykøbing F.

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

ANSVARSOMRÅDER FOR UDVALG

ANSVARSOMRÅDER FOR UDVALG Nyt fra fodboldudvalget Der er cirka 100 medlemmer af fodboldafdelingen i Herrup plus cirka 30 spillere fra Sevel, Mogenstrup og Sevel, som også spiller på Herrup Stadion gennem holdsamarbejdet TEAM HSM.

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI E-mail adresse er: bsi@bsi-fodbold.dk Hjemmeside navn: Bsi-fodbold.dk Brøndby Strand IK blev stiftet i 1935 og er snart 80 år gammel

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Holdskydnings- Turnering 2016 for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Odense jagtfor. 1 FFK 1 Tranekær/Tullebølle Strandager 69 èrs Stige 1 F F F Østrup 1 Mester-rækken Udebane År 2016 Hjemmebane

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Svend Åge Jensen, Bjørn Thiesen Bestyrelsessuppleanter: Thomas Hejn, Allan Christensen Revisorsuppleant: Anita Skelmose

Svend Åge Jensen, Bjørn Thiesen Bestyrelsessuppleanter: Thomas Hejn, Allan Christensen Revisorsuppleant: Anita Skelmose TÅGEHORNET NR. 118 FANØ SEJLKLUB, POSTVEJEN 8, 6720 FANØ Fanø Sejlklubs bestyrelse: Formand: Per S. Hansen 26 28 59 23 Næstformand: Iben Gejl Christensen 21 28 83 24 Kasserer: Kirsten Obeling 30 57 77

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg, Tlf 38 74 00 19 - www.frederiksberg-boldklub.dk. Kampprogram. Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20.

Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg, Tlf 38 74 00 19 - www.frederiksberg-boldklub.dk. Kampprogram. Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20. Kampprogram vs Dato og sted: fredag d. 17 juni kl. 20.00 Venue: minibanen på Jens Jessen Vej Entrepriser: alt er udsolgt 1 Forord Velkommen til årets brag i dansk fodbold. FB s fantastiske All Stars hold,

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Dansk Politimesterskab Juni 2011. Skydning Arrangør: Politiets Idrætsforeninger Viborg og Aalborg Sted: Viborg Skytteforening, Danerlyng.

Dansk Politimesterskab Juni 2011. Skydning Arrangør: Politiets Idrætsforeninger Viborg og Aalborg Sted: Viborg Skytteforening, Danerlyng. Dansk Politimesterskab Juni 2011. Skydning Arrangør: Politiets Idrætsforeninger Viborg og Aalborg Sted: Viborg Skytteforening, Danerlyng. Tjenestepistol Åben "Præcision" Navn Forening 150 sek. 20 sek.

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere