Beretning til generalforsamlingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning til generalforsamlingen"

Transkript

1 27. marts side 1 Beretning til generalforsamlingen Indhold: Formandens beretning v./ Chr. Reventlow... 1 Information fra klubberne v./ Ole Peterson... 5 Pårørende grupper v./ Birthe Magelund... 6 Parkinsonskolen v./ Birthe Magelund... 7 Formandens beretning v./ Chr. Reventlow Ja, så er der igen gået henved et år siden sidste generalforsamling og nu er det min tur til at aflægge beretning. For mig personligt har det været et spændende og travlt år. Jeg har lige skulle lære foreningen af kende finde mine egne ben, så at sige. Det har og det tror jeg alle er klar over været et travlt år. Det kan synes som at vi har fået den ene opgave efter den anden fra vores landsforening og givet er det at opgaverne omkring Kommunalvalget og ikke mindst også omkring Danseprojektet har fyldt meget. Jeg tror ikke, det er nogen hemmelighed, at vi har været mere engageret i Danseprojektet end i Kommunalvalget. Men derfor er det alligevel glædeligt med de aktiviteter, der trods alt har været i relation til valget og at det fx lykkedes, takket være Jette, at få den daværende socialudvalgsformand i Assens med på at spille Parkinsonpatient for en dag. Tilsvarende er vi nogle stykker, der har været med til diverse politiske debatter i vores respektive kommuner og også stillet os til rådighed for DH fx i bestyrelser og i forhold til Handicapråd. Men Kommunalvalget fyldte - måske også for meget og jeg måtte i hvert fald erkende, at det er svært at formidle svært tilgængeligt stof over , som dengang jeg sendte en forespørgsel ud til Jer alle pr om, hvilke mærkesager I syntes vi skulle prioritere. Det fik jeg forståeligt nok ikke så meget respons på.

2 27. marts side 2 Vi har i bestyrelsen måske derfor ikke iværksat mange aktiviteter i Vi har således alene haft eet medlemsmøde i maj måned på OUH, hvor vores 3 oplægsholdere fortalte om den nyeste forskning inden for parkinsonområdet, stamceller, placeboeffekter og meget andet spændende. Dette møde følger vi op nu her i maj 2018 med et tilsvarende møde på OUH med overlæge Per Borghammer, der er medlem af Parkinsonforeningens forskningsråd og som flere af Jer kender jeg ved der er flere, der har været med i hans forskellige forsøg. Men sideløbende hermed har der jo været masser af aktiviteter ude hos Jer i klubberne både af social art lige fra udflugter og bobspil til møder med mere oplysende indhold eller rejsebeskrivelser og meget, meget andet. Jeg bliver således dybt imponeret over de mange aktiviteter, som vi som Fynskreds takket være aktiviteterne ude i klubberne samlet kan tilbyde vores medlemmer. Og her i 2017 lykkedes oven i købet af få (vist gen-) dannet Langeland som selvstændig klub. Ikke så mange medlemmer måske, men ud fra Jeres aktivitetsplaner imponerende aktive. I den sammenhæng er det måske relevant at nævne, at 2017 jo også blev året, hvor vores hjemmeside kom i luften. Min første kontakt som mulig aktiv i Parkinsonforeningen var, at jeg i 2016 meldte mig til at stå for en kommende hjemmeside og den kom så i luften her i juli Formålet med hjemmesiden er jo sammen med vores udmærkede Parkinson Post, som Karin sætter op så fremragende at sikre formidling af alle de aktiviteter, der blomstrer rundt om på Fyn. Og så har der jo været diverse motionsaktiviteter gang i uge 23 i Odense, DHLstafetten og nu her i efteråret dannelse af en Fynsk pendant til Stive Ben nemlig Fyns Shakers. Desværre er det endnu ikke lykkedes Jer at slå jyderne, men det håber jeg kommer. Til gengæld har vi mange ideer om aktiviter her i det kommende år vi startede således hårdt ud med et medlemsmøde målrettet vores nye medlemmer i januar måned. Dette med det formål at søge at sikre, at nye medlemmer fik en hurtig kontakt til de respektive klubber og fik et indtryk af kredsens øvrige aktiviteter. Det bliver noget vi kommer til at fortsætte med og vil udvikle hen ad vejen. Én af de tilbagemeldinger vi fik på mødet var, at der var behov for en personlig kontakt til de nyindmeldte, der måske mange gange står famlende og usikre som

3 27. marts side 3 nydiagnostiserede overfor hvor det kan være relevant eller muligt for dem at deltage i foreningens aktiviteter. Dette har vi i bestyrelsen besluttet at tage op som en udfordring og arbejder i øjeblikket sammen med klublederne på forskellige løsningsmuligheder. Tilsvarende arbejder vi på fortsat at udvikle og udbrede, det som vi i bladet og på hjemmesiden beskriver som besøgsgruppen i Odense. Her har 8 mænd med Parkinson stillet sig til rådighed for besøg hos andre med Parkinson. Hos personer, der har ønske om en besøgsven eller en besøgsgruppe. Vi tror på, at ideen er god og at behovet er der, men det er ingen hemmelighed, at der er startvanskeligheder. Dette handler måske i høj grad om formidling fx til hjemmeplejen mv. Men nok også om struktur og systematik. Men vores langsigtede mål er, at der også andre steder på Fyn opstår sådanne besøgsgrupper måske i lighed med pårørendegrupperne. Men det kommer I til at høre nærmere om, måske i kommende numre af Parkinson Post. Også på andre måder har vi i bestyrelsen være aktive. Ellen Munkholm deltager i en arbejdsgruppe nedsat af Hovedbestyrelsen om, hvordan man kan have et godt liv med Parkinson og jeg selv deltager i en anden arbejdsgruppe om, hvordan vi rekrutterer nye medlemmer og måske også sikrer, at de nye medlemmer vi får også forbliver medlemmer. I den forbindelse har jeg placeret en hel masse foldere, som I meget gerne må tage med hjem og placere i Jeres lægehuse, hos Jeres fysioterapeuter eller andre steder I nu kan komme på, hvor der kommer Parkinsonpatienter, der måske ikke endnu er medlem af vores forening. En anden ting, det bliver aktuelt med Jeres hjælp til, er at vi i Parkinsonforeningen har iværksat et landslotteri, for på den måde at støtte foreningens betrængte økonomi. Lodsedlerne koster 30 kr. stk. og i gennemsnit skulle det gerne være sådan at det lykkes at sælge 5 lodsedler pr medlem. Hvis det lykkes her på Fyn vil det betyde et tilskud til vores slunkne kasse på ca kr. - så bare kom i gang. Jeg vil slutte med at takke bestyrelsens medlemmer for Jeres engagement her i det forløbne år og også med Jeres overbærenhed over mine mange mails. Jeg har den holdning, at jeg jo ikke skal sidde alene med viden, men ønsker at formidle og inddrage så mange som muligt heri til fælles gavn forhåbentlig.

4 27. marts side 4 Året i bestyrelsen har desværre også være præget af sygdom. Vi har savnet Gitte Hindhede, der allerede tilbage i juni måned 2017 måtte langtidssygemelde sig. Heldigvis har vi håb om, at hun vender tilbage med fornyede kræfter i løbet af foråret / sommeren. Og derfor har vi været glade for at Jette jeg vil nærmest sige traditionen tro har stillet sig til rådighed for arbejdet i bestyrelsen siden 1. december. Det har været godt at få dig med til møderne selvom jeg ved. at du er travlt engageret bl.a nu også som formand for yngrestyregruppen. En generalforsamling er jo også den tid på året, hvor der eventuelt skal vælges nye medlemmer således også i år, hvor Grethe og Ole stopper. Ole har vi sagt farvel på sidste bestyrelsesmøde, idet han er taget på ferie og derfor ikke kunne være med i dag. Men dig, Grete, skal vi sige farvel til her i dag. Du har været et aktivt medlem af bestyrelsen siden så vidt jeg kan se 2013 og du har bestemt været et aktiv. Tak fra os alle.

5 27. marts side 5 Information fra klubberne v./ Ole Peterson I februar havde kredsbestyrelsen det årlige møde, hvor klublederne var inviteret med, for hver især at give en orientering om klubbens aktiviteter og økonomi i det forgangne år. Sidste års 6 klubber er nu blevet til 8. Klubben på Ærø er genopstået efter ca. 3 års fravær. Lidt usædvanligt, ønsker Ærøklubben ikke økonomisk støtte fra kredsen. Kirsten Kromann er klubleder. I Nordfyns kommune er der ligeledes startet en helt ny klub med Eva Poppen som klubleder To af vores klubber har i årets løb skiftet klubleder. I Svendborg har Lise Frederiksen overtaget posten efter Gurli Nielsen, og I Faaborg-Midtfyn har Arne Pedersen overtaget posten efter Bjarne Tychsen. Generelt kan det siges, at der er godt gang i aktiviteterne i de forskellige klubber med medlemsmøder ca. én gang om måneden. Emnerne spænder vidt lige fra Parkinson-faglige foredrag på meget højt niveau til mere sociale og underholdende foredrag og fortælleaftener samt arrangementer med sang, musik og dans ja endog udflugter til spændende seværdigheder. Der er et rigtig aktivt klubliv i hele kredsen.

6 27. marts side 6 Pårørende grupper v./ Birthe Magelund Vi har i dag 9 grupper med i alt 52 medlemmer. Det går stille og roligt i den rigtige retning, og jeg er glad hver eneste gang det lykkes at samle en ny gruppe. Jeg kender kun til de grupper, som jeg selv har været med til at danne, men der kan naturligvis godt være nogen som har fundet sammen udenom mig. Facebook kan jo gøre rigtig meget i den retning. Jeg tænker der er mange der har læst artiklen i Fyens Stiftstidende i mandags om Assens Kommunes Pa rørendera dgiver. Her stod bl.a. at læse, at pa rørendegrupper er guld værd, og det er derfor jeg stadig kæmper for, at flere melder sig som interesserede i at deltage i en gruppe. Kom nu bare frem. Vi har de seneste år samlet grupperne til et par fælles arrangementer, og 2017 i april måned bød pa en overnatning pa Gl. Brydegaard, hvor vi havde en coach om eftermiddagen, og om aftenen fik vi dejlig mad og en masse snak pa tværs af grupperne. Efter morgenmad den næste dag kunne vi køre hjem beriget ved dejligt samvær med ligesindede. I november - inden travlheden omkring jul begynder - indkaldte vi til eftera rskomsammen i Palæets Selskabslokaler (Logebygningen), hvor vi startede med et festligt og dog ogsa alvorligt indslag med Nils-Peter Holm - kendt som bedemanden fra Kerteminde. Derefter en dejlig frokostbuffet. I år har Vi ogsa et forårs arrangement, der finder sted om ca. 14. dage Disse fælles arrangementer er ment som en pause til pårørende i deres hverdag, en måde at blive tanket op igen. Jeg kan altid kontaktes pa telefonen eller mail. Jeg vil altid forsøge at gøre mit bedste, og nu har jeg meldt mig til Parkinsonforeningens kursus for pårørende samt et kursus der hedder Lær at takle hverdagen som pårørende, som Assens Kommune starter pa her efter påske, og som andre kommuner ogsa er i gang med bl.a. Nordfyns.

7 27. marts side 7 Parkinsonskolen v./ Birthe Magelund Vi har i 2017 haft 6 undervisningsdage med i alt 175 deltagere. Den 25. februar fortalte Tove Henriksen, som er overlæge ved neurologisk afd. Bispebjerg Hospital, om impulskontrolforstyrrelser, effekt af medicinen, og hvorfor medicinen skal tages til tiden. Det kunne hun sagtens bruge hele dagen til. Den 25. marts havde vi to ergoterapeuter fra Odense Kommunes Parkinson Team, som fortalte, hvad ergoterapi kan hjælpe en Parkinson ramt person med. Om eftermiddagen havde vi Morten Meyer, som er lektor ved neurobiologisk forskningsafdeling, til at fortælle os noget om stamcelleforskning, hvor langt man er kommet i forskningen ift. Parkinson. Den 29. april havde Vi emnet: Nydiagnosticeret. Overlæge Morten Blaabjerg fortalte pa en god måde, hvordan man skal forholde sig og hvad man kan forvente i den nærmeste fremtid. Om eftermiddagen gjaldt det mundens pleje, hvor tandplejer Liselotte Munck fra Specialtandplejen førte os igennem, hvad vi skal være opmærksomme pa i forhold til tænder, mundhule og tyggefunktion. Det var foråret og sa springer vi til Den 16. september, hvor emnet om formiddagen var Familiesamtalen ifm. med sygdom, hvordan Vi taler sammen og støtter hinanden. Med sygeplejerske og psykoterapeut Jette Bjerre. Om eftermiddagen havde vi sygeplejerske Toni Hørup til at tale om stress og sygdom og er der en sammenhæng mellem stress og dårlig samvittighed. Den 28. oktober kom Mette Muff fra Vejen Kommune. Hun er konsulent for kroniske nervesygdomme såsom Parkinson og Sclerose. Hun talte om hjælpemidler og velfærdsteknologi og om hjælpen vi kan fa fra kommunen.

8 27. marts side 8 Det havde hun hele dagen til. Efteråret sluttede med et foredrag den 18. november, hvor vi havde fokus pa Parkinsons Sygdom og Demens. Her havde vi overlæge Lene Wermuth til at fortælle om når de kognitive forstyrrelser giver problemer i den daglige funktion og glider over i demens. Om eftermiddagen kom demenskoordinator i Assens Kommune Jinnie Hemmingsen og fortalte om hverdagens udfordringer med demens. Det var årets gang i Parkinsonskolen Syd, som jo dækker Fyn og Sønderjylland. Jeg kan kun opfordre til at søge viden og indsigt i egen livssituation og det kan bl.a. gøres ved at deltage i Parkinsonskolen

Referat: Generalforsamling i Fynskredsen, på Fangel Kro den 21. marts 2018 kl

Referat: Generalforsamling i Fynskredsen, på Fangel Kro den 21. marts 2018 kl Referat: Generalforsamling i, på Fangel Kro den 21. marts 2018 kl. 17.30 Der var 75 tilmeldte til generalforsamlingen, der afsluttedes med at Connie Olsen, Odense Fortællekreds underholdt med 3 fortællinger.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl Dagsorden til bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl. 13.30 Afbud: Gæst: Kirsten Kromann. Mads Fuglsang deltog under pkt. 1-3 Direktør Astrid Blom deltager under hele mødet. Mødet er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. September 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. September 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. September 2017 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Gitte Hindhede Valg af mødeleder og referent Chr. Reventlow valgt som mødeleder og referent Pkt. 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde med klubledere i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. februar 2019 kl

Dagsorden til bestyrelsesmøde med klubledere i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. februar 2019 kl Dagsorden til bestyrelsesmøde med klubledere i, på Fangel Kro den 20. februar 2019 kl. 13.00 Mødet er delt i to. Under første del af mødet fra kl 13.00-ca 15.30 vedr. punkt 1 til punkt 7 deltager klublederne

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen

Referat af Generalforsamlingen Referat af Generalforsamlingen Onsdag den 20. marts 2019 kl. 17.30 på Fangel Kro Fangelvej 55, 5260 Odense S Der var 88 tilmeldte til generalforsamlingen, der afsluttedes med at Jan Petersen, København,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i Parkinsonforeningens Nordjyllansakreds den 4.juni 2018 kl hos Pia Fog, Lindholmsvej 23,9400 Nørresundby

Referat fra bestyrelsesmødet i Parkinsonforeningens Nordjyllansakreds den 4.juni 2018 kl hos Pia Fog, Lindholmsvej 23,9400 Nørresundby Den 13..juni 2018 Referat fra bestyrelsesmødet i Parkinsonforeningens Nordjyllansakreds den 4.juni 2018 kl. 17-19 hos Pia Fog, Lindholmsvej 23,9400 Nørresundby Til stede: Pia Fog, Poul Israelsen, Carl

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, hos Gitte Hindhede, Algade 55, 5592 Ejby den 12. december 2018 kl

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, hos Gitte Hindhede, Algade 55, 5592 Ejby den 12. december 2018 kl Dagsorden til bestyrelsesmøde i, hos Gitte Hindhede, Algade 55, 5592 Ejby den 12. december 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen..

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Kære Rådighedslønnere Så er vi halvvejs henne i året og mange ting er sket syntes vi lever både i DSB og BaneDK i en tid hvor de holder os

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Sidste år, næsten sammen tid, dog ikke samme sted, stod jeg og sagde at år 2016 var et år hvor vi havde gjort som vi plejer. Det kan jeg bestemt

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Nr. 4 November 2013 25. årgang

Nr. 4 November 2013 25. årgang Nr. 4 November 2013 25. årgang Assensholdet Odenseholdet Parkinsonforeningen Fyn deltog med disse 3 hold. Nyborgholdet Se mere på side 15 Indhold Lidt fra formanden... 3 Glæd jer til Parkinsonskolens forårsprogram

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

Dansk Parkinsonforening

Dansk Parkinsonforening Kredsbestyrelse: Formand: Ejner Schmidt, Vestergade 12, 6240 Løgumkloster. Tlf. 7474 3670 2752 3670 eks-eks@webspeed.dk Næstformand: Erik Kragh, Møllepold 26, 6200 Aabenraa Tlf. 7462 5091 2176 7291 kragh26@youmail.dk

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Julearrangement med foredrag

Julearrangement med foredrag NYHEDSBREV DECEMBER 2007 Kære medlem Inden vi får set os om er det jul igen. Hver årstid har sin charme, men julen er jo noget særligt med dens stemning og glæde. Sædvanen tro inviterer Selvhjælpsgrupper

Læs mere

Generalforsamling 2016 Formandens beretning

Generalforsamling 2016 Formandens beretning Generalforsamling 2016 Formandens beretning Mødeaktivitet Bestyrelsen konstituerede sig på bestyrelsesmøde den 7. maj 2015 og fik samme aften et bestyrelseskursus, så alle var klædt på til opgaverne. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning, 2014-2015 Indhold

Formandens beretning, 2014-2015 Indhold Formandens beretning, 2014-2015 Indhold Formandens beretning, 2014-2015... 1 Indledning... 2 Bestyrelsens arbejde... 2 Principper og værdier... 2 Arbejdsgrupper... 3 Andre emner... 3 Synlighed... 4 Afslutning...

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Januar Kære bruger af Jobbanken i Århus Vi er trådt ind i et nyt år, og

Læs mere

Nr. 2 Maj årgang

Nr. 2 Maj årgang FYN Nr. 2 Maj 2018 30. årgang Foto: www.storkene.dk Præsentation af de 2 nye bestyrelsesmedlemmer Side 5 Gang i uge 23 og DHL Stafetten Side 6-7 Referat af generalforsamling Side 8-11 Klubbernes programmer

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Dialogmøde i Parkinsonforeningen Nordjylland 23. Sep. 2014

Dialogmøde i Parkinsonforeningen Nordjylland 23. Sep. 2014 Dialogmøde i Parkinsonforeningen Nordjylland 23. Sep. 2014 Til Stede: Bestyrelsen: Lena Blicher, Kurt Alling Nielsen, Poul Israelsen, Carl Erik Jensen, Palle Lundtorft, Morten Kristensen, Kirsten Nørbalk

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Bestyrelsens møder og arbejde 2017 har været et år som vi i Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil tænke tilbage på med glæde. 2017 var året, hvor vi kunne fejre foreningens

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn. Bestyrelsens beretning for året 2016.

Nyreforeningen Kreds Fyn. Bestyrelsens beretning for året 2016. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2016. 2016 har været et år for Nyreforeningen Kreds Fyn, hvor vi startede året med at have jubilæum, prøvede et nyt tiltag, ellers et år hvor vi

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen

Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen Nyhedsbrev nr 15 fra HK Rådighedslønsforeningen Velkommen til sommerens 1 nyhedsbrev med mange nyheder både udefra og fra vore egne rækker. Men sommer betyder også udflugt og på bare 24 timer var vi udsolgt

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 PEDER SYV SKOLEN - 1 - Skolebestyrelsens beretning for året 2012 Skolebestyrelsens beretning for året 2012 består af en beskrivelse af bestyrelsens sammensætning og

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2014.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2014. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2014. 2014 har været et år for Nyreforeningen Kreds Fyn, men store udfordringer. Lone Kiilerich valgte at trække sig som formand, efter at have

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Dansk Parkinsonforening

Dansk Parkinsonforening Kredsbestyrelse: Formand: Ejner Schmidt, Vestergade 12, 6240 Løgumkloster. Tlf. 7474 3670 2752 3670 eks-eks@webspeed.dk Næstformand: Erik Kragh, Møllepold 26, 6200 Åbenrå Tlf. 7462 5091 2176 7291 kragh26@youmail.dk

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2015 Indledning 2015 var det andet år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019

Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019 Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019 1. Valg af dirigent Thomas Rask blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtig. 2. Valg af

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19

Bestyrelsens årsberetning for Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19 Egedal/Frederikssund Lokalafdelings Årsberetning 2016 1 Bestyrelsens årsberetning for 2016 Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19 I denne beretning ser vi tilbage på året der gik i Hjerneskadeforeningens

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Palliativt Frivilligt Netværk. Årsberetning

Palliativt Frivilligt Netværk. Årsberetning Palliativt Frivilligt Netværk Årsberetning Et tilbud til uhelbredeligt syge i eget hjem på Fyn Årsberetningen er udarbejdet af Koordinator i PFN, Inge Hansen, tlf. 40 19 87 07 Mail: koordinator@foreningen-pfn.dk

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Dansk Parkinsonforening

Dansk Parkinsonforening Kredsbestyrelse: Formand: Ejner Schmidt, Vestergade 12, 6240 Løgumkloster. Tlf. 7474 3670 2752 3670 eks-eks@webspeed.dk Næstformand: Erik Kragh, Møllepold 24, 6200 Åbenrå Tlf. 7462 5091 2176 7291 kragh26@lic-mail.dk

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. 2008 generelt: 2008 har været et omtumlet år for DFSU. Vi startede uden et Disc Golf udvalg, fik alligevel en fornuftig sæson og DM stablet på benene, da gamle kræfter pustede liv i udvalget, men endte

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Praksisplan for specialet oftalmologi

Praksisplan for specialet oftalmologi Område: Sundhedsområdet Udarbejdet af: Helle Bruun Afdeling: Praksisafdelingen E-mail: Helle.Bruun@regionsyddanmark.dk Journal nr.: 10/4011 Telefon: 76631412 Dato: 26. november 2010 Notat Praksisplan for

Læs mere

Referat fra generalforsamling i foreningen Det Kardiologiske syndrom X på Danhostel, Svendborg. Tirsdag d. 1 maj 2018

Referat fra generalforsamling i foreningen Det Kardiologiske syndrom X på Danhostel, Svendborg. Tirsdag d. 1 maj 2018 Referat fra generalforsamling i foreningen Det Kardiologiske syndrom X på Danhostel, Svendborg. Tirsdag d. 1 maj 2018 Dagorden: 1. formanden åbner generalforsamlingen, der vælges dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Hooked On Country. På gensyn i næste nummer, som udkommer sidst i februar. Materiale til bladet kan indleveres som følger:

Hooked On Country. På gensyn i næste nummer, som udkommer sidst i februar. Materiale til bladet kan indleveres som følger: Side 12 På gensyn i næste nummer, som udkommer sidst i februar. Materiale til bladet kan indleveres som følger: Pr. mail: johnsen.jeanette@dk.sika.com Side 2 Side 3 2. årgang - Blad nr. 2 December 2008

Læs mere

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Til pårørende De sidste døgn... Vælg billede Vælg farve 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Når døden nærmer sig En hjælp til at kunne være til stede I denne pjece vil vi gerne fortælle jer pårørende om,

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN Januarr kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Fraværende: Pernille, Jacob. Linda er trådt ud af bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 2/10 kl. 15.30 Randi Fechtenburg Over Hollufvej 12 5220 Odense SØ tlf. og fax 6593 4800 Randi Fechtenburg

Læs mere

Vi har brug for frivillige

Vi har brug for frivillige Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Tlf 46 31 54 77 Fax 46 31 54 92 Vi har brug for frivillige Vi har brug for dig Giv os lidt af din tid Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gamle Præstegård Himmelev Sognevej

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Året 2017 har budt på mange spændende og givende oplevelser og arbejdsopgaver for foreningen Frivilligcenter

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

Dansk Parkinsonforening

Dansk Parkinsonforening Kredsbestyrelse: Formand: Ejner Schmidt, Vestergade 12, 6240 Løgumkloster. Tlf. 7474 3670 2752 3670 eks-eks@webspeed.dk Næstformand: Erik Kragh, Møllepold 26, 6200 Åbenrå Tlf. 7462 5091 2176 7291 kragh26@lic-mail.dk

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere