4. Løb: Firm Management Handicap Lærling Liam Doran tildeltes en advarsel for at anvende pisk over skulderhøjde på MONT ROSE.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "4. Løb: Firm Management Handicap Lærling Liam Doran tildeltes en advarsel for at anvende pisk over skulderhøjde på MONT ROSE."

Transkript

1 Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 22. juni VEJR: Letskyet, temperatur ca. 18 gr. BANEFORHOLD: Let - 2,7 Jesper Brendholdt Nicholas Cordrey Kim Dyhring Dopingprøver: 4. løb: EXQUEST 2. Løb: Ole Larsen Young Riders Championship PITCH PERFECT og VEJOVIS brød ud af startboksen og kom løs. PITCH PERFECTs rytter Kaia S Ingolfsland blev lettere skadet ved uheldet og red ikke mere på løbsdagen. PITCH PERFECT udgik af løbet. VEJOVIS blev checket af dyrlægen og godkendtes til ny start. 4. Løb: Firm Management Handicap Lærling Liam Doran tildeltes en advarsel for at anvende pisk over skulderhøjde på MONT ROSE. Jockey Josefin Landgren (NEGROAMARO) indberettede at være blevet trængt i sidste del af opløbssvinget af jockey Marcos Robaldo (BARNABY). Efter afhøring af parterne, gennemsyn af løbsfilmen samt besigtigelse af banen det pågældende sted efter sidste løb, finder voldgiften at Marcos Robaldo er gået et spor ind, men også, at rails rundt svinget ikke helt følger svingets kurve og kan have været medårsag til episoden. For ukorrekt ridning idømmes jockey Marcos Robaldo en bøde på kr Løb: Ole Larsen Young Riders Championship Voldgiften godkendte rytterskift på MELISSA JORDAN fra Kaia S Ingolfsland til Susanne Lyseng. Træner Allan Thelix idømtes en bøde på kr for at møde for sent i paddock med FROST (gentagelsestilfælde). 6. Løb: Bareksten Handicap Jockey Marcos Robaldo idømtes 2 dages udelukkelse samt bøde på kr for overdreven brug af pisk på FRENCH WARRIOR. Udelukkelsen gælder d. 6. og 7. juli Løb: Klampenborg Champagnesabling 3-års løb BURRE brød ud i tribunesvinget og blev taget op og udgik af løbet. Træner Flemming Poulsen forklarede, at hesten flere gange har været rundt svinget uden problemer men at han mente, at den blev for ivrig på grund af det langsomme tempo. BURRE skal godkendes i et arbejde rundt svinget før den på ny kan starterklæres på Klampenborg Galopbane. Jockey Elione Chaves (SILVERSTONE) nedlagde protest mod jockey Jan-Erik Neuroth (DRAGON S DEN) for trængning midt i opløbet. Hestene var hhv. anden og første i mål.

2 Elione Chaves forklarede, at DRAGON S DEN trak ind i banen ca. 300 m. fra mål og at han var nødsaget til at trække sin hest ud i banen, da der ikke var plads langs rails. Han mente desuden at være blevet generet ved udgangen af opløbssvinget. Jan-Erik Neuroth forklarede, at DRAGON S DEN skiftede ben ind på lige bane og hang til højre gennem opløbet, men at han hele tiden forsøgte at ride lige ud. Han orienterede sig og kunne ikke se SILVERSTONE indvendigt. Han mente ikke at have generet sin konkurrent, som han mente lå bag ham. Mht. klagen over en mulig genering ved udgangen af opløbssvinget: Af løbsfilmen fremgår, at SILVERSTONE ved udgangen af opløbssvinger er placeret bag DRAGON S DEN, der ligger ved rails med to heste udvendigt for sig. Det fremgår, at Chaves tager i sin hest, men det skyldes efter voldgiftens opfattelse, at der ikke der er plads til at ride frem. Mht. klagen over en mulig genering ca. 300 m. fra mål: Kort ind på lige bane slutter de rails, der er placeret rundt opløbssvinget og herefter starter nye rails, der ligger et par spor inden for disse rails. DRAGON S DEN kommer derfor pludseligt til at ligge i andet-tredje spor og det fremgår af løbsfilmen, at den hænger indad. SILVERSTONE trækkes først ind til rails, men trækkes så adskillige spor ud i banen, uden at Chaves stopper sin ridning men dog taber momentum herved. På tidspunktet, hvor SILVERSTONE trækkes ud i banen, synes der på voldgiftens to kameravinkler (fra siden og bagfra) at være tilstrækkelig plads til at gå indvendigt for DRAGON S DEN. Desuden fremgår det af løbsfilmen, at rails ned gennem opløbet går noget ud i banen, hvilket bevirker, at der på steder vil være mindre plads til den indvendige hest uanset at den udvendige hest løber lige ud. Det ses af løbsfilmen, at rails tilsyneladende går lidt ud i banen omkring det sted, hvor SILVERSTONE trækkes ud. På baggrund af løbsfilmen, forklaringerne og observationerne omkring rails, er det voldgiftens vurdering, at der ikke kan dokumenteres trængning eller anden genering på det foreliggende grundlag da SILVERSTONE trækkes ud i banen, hvorfor protesten afvises. Det erlagte depositum tilbagebetales. Voldgiften gør opmærksom på, at der ikke forefindes et forfrakamera, der er fokuseret på om heste skifter spor i opløbet. Et sådant kamera havde været medvirkende til at tydeliggøre afgørelsen. Fyens Væddeløbsbane den 15. juni VEJR: Vedvarende regn og let vind, temperatur ca. 15 gr. BANEFORHOLD: Blød Jesper Brendholdt Carsten Banke

3 Benedicte Castenschiold Doping prøve: LASZLO i 2. løb Slettede heste: Ingen Løb 1. FYNS GALOPKLUB S ÆRESPRÆMIE Jockey Oliver Wilson (SUNDAY PEARL) fik en advarsel for ukorrekt ridning, idet han ikke at holdt sit spor i udgangen af opløbssvinget. Løb 2. RADISSON BLU H C ANDERSEN HOTEL LØB Træner Ian Archer tildeles en bøde på kr. for at lade MEDICEAN MELODY cantre til start uden tilladelse. Løbet starttidspunkt blev forsinket i 5 minutter, da hesten BROADWAY tabte en sko på vej til start og skulle tilses af smeden. Jockey Marcos Robaldo tabte bøjlerne under løbet og forklarede, at han blev redet ned midt i opløbssvinget af Mikkel Johansen (BROCCO), som selv blev trængt ned i banen af Rafael De Oliviera (LAZSLO). Rafael de Oliviera tildeles en bøde på kr. for ukorrekt ridning uden indflydelse på løbets resultat. Løb 3. RESTAURANT EQUI S ÆRESPRÆMIE Træner Edvinas Kubllius tildeles en bøde 300 kr. for at starte hesten MISS POWER i ukorrekte farver. Jockey Sara Slot forklarede, at AMALIA JAY tabte en sko kort efter start og herefter havde svært ved at håndtere underlaget, som årsag til hestens dårlige resultat. Løb 4. LENSBARON BERNERS ÆRESPRÆMIE Hesten DOC MARTIN med jockey Michelle Viile kom skævt ud af startboksen og forårsagede en kædereaktion, således at hesten AROS kom i klemme mellem MY QUEST og VOGUELA og jockey Jan Olsen tabte bøjlerne. Jockey Michelle Viile fik en en advarsel for ukorrekt ridning Løb 5. KARL K PEDERSENS MINDELØB Træner Bolette Rosenlund fik tildelt en bøde på 500 kr. for at lade hesten PRINCETON cantre til start uden tilladelse samt en advarsel for ikke at have indberettet en stedfortræder og ønske om at søge sidst i startboks. Jockey Oliver Wilson (QUEEN LILLI) indberettede at Jockey Rafael de Oliviera red ind foran ham i starten af opløbet. Rafael de Oliviera blev tildelt en bøde på kr. for ukorrekt ridning uden indflydelse på løbets resultat.

4 Klampenborg Galopbane den 8. juni VEJR: Delvis skyet, temperatur ca. 16 gr. BANEFORHOLD: God, 3,9 Klaus Melby Nicholas Cordrey Kim Dyhring Dopingprøver: 4. løb: NOT TODAY 2. løb: Maidenløb Træner Dina Danekilde afhørtes i anledning af SIMOLA S præstation. Hun forklarede, at hesten er meget urutineret og ikke tacklede banen, og at det havde været nødvendigt at hestens jockey Maikel Narvaez Bravo måtte cantre til start uden fødderne i stigbøjlen. Voldgiften accepterede forklaringen. 3. løb: Gentofte Kommunes Ærespræmie Jockey Rafael De Oliveira (LORD OF DUBLIN) idømmes en bøde på kr for 1 kg s overvægt ved tilbagevejningen. 4. løb: Super Sprint Amatørtræner Unnie Jacobsen idømtes en bøde på kr. 500 for at møde for sent i paddock med PITCH PERFECT. 5. løb: Handicap Kl. 3 Jockey Rafael De Oliveira (DE FEM STJERNER) nedlagde protest mod jockey Oliver Wilson (FIGHTER CARLRAS) for at trække ud foran hans hest ca. 150 m. før mål, hvor han så sig nødsaget til at stoppe sin finishridning. Rafael De Oliveira mente, at han kunne have vundet løbet, såfremt han havde fået frit løb. Hestene var hhv. tredje og anden i mål. Oliver Wilson erkendte at have trukket ud i banen, men mente at der var god plads til DE FEM STJERNER og mente ikke at have generet den. Det er voldgiftens opfattelse, at FIGHTER CARLRAS generer DE FEM STJERNER men ikke forbedrer sin position derved. I den anledning afvises protesten, men det erlagte depositum tilbagebetaltes. Generingen vurderes som et udslag af ukorrekt ridning. Jockey Oliver Wilson idømtes en udelukkelse på 2 dage, en bøde på kr samt fortabelse af ridepenge (gentagelsestilfælde). Udelukkelsen gælder d. 22. og 23. juni Voldgiften afhørte jockey Annie Nilsson-Lindahl (SAW BOX CARLRAS) i anledning af hun stoppede sin ridning kort før mål. Annie Nilsson-Lindahl forklarede at hesten var meget træt. Det passerede vurderes ikke at have haft betydning for indløbsrækkefølgen. Annie Nilsson-Lindahl tildeltes en advarsel for ikke at ride hesten ud helt til mål.

5 Racing Arena Aalborg den 5. juni BANEFORHOLD: God Kim Pedersen Flemming Kristensen Søren Mogensen 1. Løb TEARS FOR TWO havde tilladelse til at komme sidst i startboks. 2. Løb SIR CHRISTIAN og ENDOFA CHAMPION havde tilladelse til at komme sidst i startboks. 3. Løb TRINITY ville ikke i startboks og blev bortvist. Træner Ian Archer idømmes en bøde på kr for utilbørlig optræden overfor officials. 5. Løb LEGIAL havde tilladelse til at komme sidst i startboks. Voldgiften observerede at, FRANKTHETANK (startspor 4) blev generet på vej ud af startboksen af indvendige DEVILS DUST (startspor 3), der ved en kædereaktion blev skubbet af TAMARIND HILL (startspor 2). Voldgiften vurderede generingen som hændelig, hvilket ved afhøring blev bekræftet af jockey Sara Slot på FRANKTHETANK. Klampenborg Galopbane den 1. juni VEJR: Letskyet, temperatur ca. 18 gr. BANEFORHOLD: god, 3,5 Klaus Melby Nicholas Cordrey Roald Larsen Doping prøver: Vinder 2. løb SCREWBOX CARLRAS Vinder 5. løb. RELIABLE CARLRAS 1. Løb: 3 års Maidenserien NOGENGANG kom løs under læsning i startboksen og udgik af løbet. ROYAL ANGEL tabte en sko under læsning i startboksen og træneren valgte at hesten skulle udgå af løbet. 2. Løb: Handicap Kl. 3

6 Lærling Liam Doran VEJOVIS gennemførte løbet uden fødderne i bøjlerne, da sadlen gled i startøjeblikket. 3. Løb: Breeders Cup Consolation Træner Søren Jensen idømtes en bøde på kr. 3 gange for at møde for sent i paddock med GAIA, CAROLUS og MAGNUM. Træner Marc Stott indberettede, at jockey Oliver Wilson BROADWAY blev generet ved indgangen til opløbet. Af løbsfilmen fremgik det, at den foranliggende jockey Josefin Landgren LADY IN FOCUS løber lidt urutineret ved indgangen til opløbet, men at hun forsøger at rette sin hest op. Ved hændelsen bliver de bagvedliggende jockeyer Martin Rodriguez ZOFFY og Oliver Wilson BROADWAY nødt til at korrigere deres heste. Josefin Landgren forklarede, at hendes hest reagerede på de andre heste der lå tæt, men at hun forsøgte at rette den op. Voldgiften betragter det passerede som hændeligt, og foretager sig ikke yderligere. Voldgiften bad træner Maria Olsson ZOFFY om en forklaring på hestens forbedrede præstation. Maria Olsson forklarede, at hesten i sin første start i år blev træt, og i dens anden start mistede længder i starten, da startboksen ikke åbnede samtidig med de andre. Voldgiften accepterede den afgivne forklaring. 4. Løb Birte Müllertz Antikviteter Dansk 2000 Guineas 2019 MY SHY GIRL rejste sig i startøjeblikket og mistede derved nogle længder. Per-Anders Gråberg MY SHY GIRL indberettede at han gennem opløbet blev generet af Jan-Erik Neuroth DRAGON S DEN der ikke holdt lige bane. Jan-Erik Neuroth forklarede, at hans hest hang ind ad, og reagerede på drivningen, men at han forsøgte at holde sit spor. Det fremgår af løbsfilmen, at DRAGONS DEN ikke holder sit spor, men det fremgår også at i starten af opløbet, at MY SHY GIRL var klart bagved DRAGONS DEN, ved 200 meter før mål var der plads mellem de to heste. Voldgiften betragter det passerede som hændeligt, og foretager sig ikke yderligere. Jan-Erik Neuroth DRAGON S DEN indberettede, at han i opløbssvinget blev generet af Rafael Schistl C EST LA VIE, der skar ind foran ham. Rafael Schistl forklarede, at hans hest løb meget urutineret, men at han ikke mente at have generet Jan-Erik Neuroth. Det fremgår af løbsfilmen, at C EST LA VIE er tæt på DRAGON S DEN da de passerer hinanden, men der er ikke kontakt mellem hestene. Det fremgår ligeledes, at der plads mellem hestene, da C EST LA VIE bagefter trækker ind til rails. Voldgiften foretager sig derfor ikke yderligere. 6. Løb: 3-Års Løb DON T GIVE IN brød ud i tribunesvinget og mistede flere længder. 7. Løb: Handicap Kl. 2 MANCHEGO startede med jernsko. Jydsk Væddeløbsbane den 26. maj

7 Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen Udgåede heste: Ingen. Dopingprøver: 1. løb: Alizeti 3. løb: Aperolea 6. løb: Sankt Peder 1. løb HH Care Ærespræmie Træner Sabina Gammelgård idømmes en bøde på kr. 500 for at møde for sent i paddocken med LASZLO. Træner Ian Archer idømmes en bøde på kr. 300 for at starte TRINITY i ukorrekt farve. 2. løb Bundgaard Bygs Ærespræmie, Jysk Champion Sprint. Jockey Jacob Johansen idømmes en advarsel for at møde for sent i paddocken. 3. løb Stormagasin Salling Petit Prix Træner Bent Olsen tildeles en advarsel for at befinde sig bag startmaskinen uden at bære hjelm. 4. løb Tattersale Jydsk Champion Stakes. Træner Ian Archer tildeles en bøde på kr. 500 for at lade Marcos Robaldo/MEDICIAN MELODY cantre direkte til start uden at have søgt tilladelse til det. Træner Jan Olsen tildeles en bøde på kr. 500 for at lade Shane Karlsson/LOTUS CAFE cantre direkte til start uden at gennemføre korrekt præsentation (dreje direkte til venstre og afcantre inden sidste hest er på banen). 5. løb Elkær Stutteris Ærespræmie. Træner Kaj Sørensen idømmes en bøde på kr. 500 for at møde for sent i paddocken med RAMBO. 6. løb Århus Stiftstidende Jydsk Derby Træner Marc Stott idømmes en bøde på kr for at møde for sent i paddocken med SIR CHURCHILL, GIBSON og STRATEGO. Voldgiften bemærkede, at Carlos Lopez /LORD OF ELSINOR blev trukket direkte til start uden ansøgt tilladelse. Carlos Lopez oplyste, at der var opstået problemer med sadeltøjet under præsentationen og man derfor valgt at trække til start for at sadle om. Voldgiften accepterede forklaringen. På baggrund af voldgiftens egen observationer, det interne banedommer kamera, samt jockey Nicolaj Stott /GERANIUM nedlagte protest mod jockey Oliver Wilson/SIR CHURCHILL for trængning gennem opløbets sidste 100 meter blev løbsafviklingen undersøgt. Hestene var hhv. fjerde og anden i mål.

8 Oliver Wilson forklarede, at han tidligere midt i opløbssvinget var blevet generet af GERANIUM og derfor holdt hårdt på med drivningen gennem opløbet i tæt kamp med GERANIUM og kort før mål skiftede et halvt spor ind, da han ikke så nogen chance til GERANIUM, eftersom GERANIUM ikke kunne kæmpe sig forbi hans hest. Nicolaj Stott forklarede, at han var blevet generet gennem opløbet af SIR CHURCHILL og da denne kort før mål trak ind i GERANIUM s spor, måtte Nicolaj Stott tage hårdt op i GERANIUM, for ikke at bliver klemt mellem indvendige Jacob Johansen/GIBSON og SIR CHURCHILL. Nicolaj Stott mente, at han kunne være blevet anden gennem mål. Voldgiften bemærkede, at trods tæt ridning vedblev Oliver Wilson med at bruge pisken i venstre hånd og dermed øge risikoen for at trække yderligere ind i banen. Voldgiften bedømmer, at der har fundet trængning sted af Nicolaj Stott/GERANIUM kort før mål, og at Oliver Wilson/SIR CHURCHILL bevidst igennem opløbet forhindrer Nicolaj Stott/GERANIUM frit spor ved at presse ham ind, og at ekvipagen mistede chancen for en yderligere fremskudt placering. For hensynsløs og ukorrekt ridning, for at forbedre sin egen placering samt bevidst at have forsøgt at holde en konkurrent tilbage deklasseres Oliver Wilson/SIR CHURCHILL fra anden- til fjerdepladsen og idømmes samtidig 2 dages udelukkelse og en bøde på kr Udelukkelsen gælder den 12. og 13. juni. Nicolaj Stott/GERANIUM idømmes 2 dages udelukkelse og en bøde på kr (gentagelsestilfælde) for ureglementeret ridning i opløbssvinget ved at have skiftet spor og derved at have generet Oliver Wilson/SIR SHURCHILL uden indflydelse på løbets resultat samt for usportslig adfærd i opløbets sidste del. Udelukkelsen gælder den 12. og 13. juni. Voldgiften observerede, at Elione Chaves/SANKT PEDER rundt i opløbssvinget kortvarigt måtte tage i sin hest. Voldgiften konkluderede, at Elione Chaves under kraftig drivning forsøgte at ride frem, hvor der ikke var plads og dermed måtte søge ud i banen. 9. løb Stutteri Hjortebos Ærespræmie Lea Olsen/EXQUEST tildeles en bøde på kr. 500 for overdreven og ukorrekt brug af pisk (slag på halsen). Klampenborg Galopbane den 25. maj VEJR: Letskyet, temperatur ca. 18 gr. BANEFORHOLD: Let, 3,2 Klaus Melby (ej løb 3) Nicholas Cordrey Kim Dyhring Erik B Rasmussen (løb 3) Dopingprøver: 4. løb. OTAMA MARELD 2. Løb: Klasse 4 Handicap

9 CLAUSES HARMONY bortvistes for uregerlighed ved og i startboksen. Træner Ian Archer idømmes en bøde på kr og hesten skal startboksgodkendes eller godkendes i prøveløb før den på ny kan startanmeldes. 3. Løb: Late May Handicap Træner Søren Jensen idømtes en bøde på kr. 500 for at møde for sent i paddock med ISETAN. Jockey Marcos Robaldo (BARNABY) nedlagde protest mod jockey Nikolaj Stott (ISETAN) for trængning i begyndelsen af opløbet. Hestene var hhv. tredje og anden i mål. Marcos Robaldo forklarede, at BARNABY gradvist var blevet trykket indad af ISETAN i første halvdel af opløbet og at han mente at kunne være blevet anden i mål. Nikolaj Stott forklarede, at hans hest hang noget indad og at han prøvede at rette den op. Han forklarede endvidere, at ISETAN blev båret flere spor ud i banen af BARNABY på vej ind på den lige bane, hvilket bekræftedes af indberetning fra jockey Annie Nilsson-Lindahl. Voldgiften bedømmer, at der har fundet trængning sted af Marcos Robaldo på vej ind på den lige bane og af Nicolaj Stott i første del af opløbet, men at den sidste trængning ikke medførte at ISETAN forbedrede sin placering i løbet. I den anledning afvises protesten og det erlagte depositum fortabes. For ukorrekt ridning idømmes Marcos Robaldo og Nicolaj Stott hver en udelukkelse på 2 dage (8. og 9. juni 2019), en bøde hver på kr samt fortabelse af ridepenge (gentagelsestilfælde). 4. Løb: Lærlinge/Amatørhandicap Kl. 5 Træner Allan Thelix idømtes en bøde på kr. 500 for at møde for sent i paddock med PEGGYS DAUGHTER. Amatørrytter Mikkel Johansen (FOREVER ROMANCE) idømtes en bøde på kr. 500 for ukorrekt ridning, idet han ikke rettede sin hest op, da han anvendte pisken på højre side, hvorved hesten i sidste del af opløbet trak ud foran konkurrenterne, dog uden indflydelse på løbets resultat. Amatørrytter Lea Olsen (HOLY STAR) idømtes en bøde på kr. 750 for overvægt på 1 kg. ved tilbagevejning. Amatørtræner Emma Markusson tildeltes en advarsel for ikke at sikre sig, at HOLY STAR s sadel havde den korrekte vægt. Amatørtræner Pia Larsen Jensen indberettede, at MINK S CHANEL pådrog sig en flænge på venstre forben under løbet. 5. Løb Henrik Leths Mindeløb Jockey Oliver Wilson (INSPIRATOR) nedlagde protest mod jockey Elione Chavez (MR OBAN) for trængning kort ind på opløbet. Hestene var anden og første i mål. Oliver Wilson forklarede, at MR OBAN trak ud i banen kort ind i opløbet og derved tvang ham til at tage i sin hest og selv skifte spor.

10 Elione Chaves forklarede, at MR OBAN selv trak et spor ud i banen, da han gav den marchordre, at han ikke var opmærksom på INSPIRATOR, men at han omgående rettede hesten op. Voldgiften finder, at MR OBAN s skift af spor er udtryk for ukorrekt ridning men finder ikke, at dette har medført en forbedret placering, hvorfor protesten afvises. Jockey Elione Chavez idømtes en bøde på kr Det erlagte depositum tilbagebetales. Ved afgørelsen har voldgiften lagt vægt på, at forseelsen sker forholdsvis langt fra mål, at Oliver Wilson på det pågældende tidspunkt ikke var fuldt ridende og ikke havde startet sin egentlige finishridning, samt at INSPIRATOR ca. 300 m. fra mål er foran MR OBAN, men ikke formår at holde MR OBAN bag sig. 7. Løb: 3-Års Løb Jockey Carlos Lopez (MERINGUE) vejede tilbage med 700 gram for meget. Carlos Lopez forklarede, at årsagen var, at der uden hans vidende var lagt en ekstra pad under sadlen ved sadling af hesten. Træner Bent Olsen (MERINGUE) idømmes en bøde på 1000 kr. for at være årsag til tilbagevejning med overvægt. Klampenborg Galopbane den 18. maj VEJR: Sol, let skyet 18 grader BANEFORHOLD: God bane, 3,7 Klaus Melby Jesper Brendholdt Nicholas Cordrey DOPINGPRØVE: Løb 5, vinderen QUEEN ROUGE Løb 6, vinderen SIR ANTONELLI Løb 2. Lærling Catharina Gundelach PEGGY S DAUGHTER gives en advarsel for ukorrekt brug af pisk. Løb 3. Jockeys Marcos Robaldo samt Carlos Lopez idømmes en bøde på 500 kr. hver for ikke at efterkomme officials ordre og hermed forsinke starten. Lærling Liam Doran MONT ROSE gives en advarsel for ukorrekt brug af pisk. Træneren af ZOFFY, Maria Olsson, indberettede, at startbokslågen åbnede sent. MONT ROSE tabte 2 længder i starten. Løb 4. Jockey Marcus Robaldo VALDE idømtes en bøde på kr. for overdreven brug af pisk Træneren af BIJOU, Søren Jensen, indberettede, at startbokslågen åbnede sent.

11 Løb 5. Voldgiften observerede, at WINGS OF LOVE samt SILVERSTONE tilsyneladende blev klemt ca. 200 meter efter start. Jockey Marcos Robaldo MISS SPECTRE, der lå indvendig for det passerede forklarede, at de udvendigt liggende heste trak ind ad, men kunne ikke se hvem der forårsagede hændelsen. Jockey Elione Chaves SILVERSTONE, der lå udvendig for Jacob Johansen, forklarede, at de udvendigt liggende heste trak indad men kunne ikke afgøre, hvem der forårsagede hændelsen. Jockey Nicolaj Stott PARIS PEARL, der lå udvendig for SILVERSTONE, forklarede ligeledes, at de udvendigt liggende heste trak indad, men kunne ikke afgøre, hvem der forårsagede hændelsen. Jockey Michael Narvaez GOOD LOOK, der lå udvendig for PARIS PEARL, forklarede, at han trak indad men mente, at der var rigeligt plads indvendigt for ham på det tidspunkt. Løbsfilmen viser ikke tydeligt hvad der sker, og voldgiften kan derfor ikke foretage sig yderligere. JEUNESSE LILI slog hovedet mod startboksen og blødte, da hesten kom i mål. Nicolaj Stott oplyste, at PARIS PEARL hang voldsomt, og at han derfor måtte standse sin ridning i opløbet.. Løb 7. ROYAL ANGEL blev bortvist fra start, og skal startboksgodkendes sammen med andre heste, før den igen kan startanmeldes. Starteren indberettede at startboks nr. 6 GOLD DEVISOR åbnede sent. Fyens Væddeløbsbane den 14. maj VEJR: Lettere overskyet og let vind, temperatur ca. 15 gr. BANEFORHOLD: Let hård Gitte Hansen Carsten Banke Benedicte Castenschiold Doping prøve: Ingen dopingprøver Slettede heste: Ingen Løb 1. ASCOT HANDICAP Voldgiften observerede at jockey Nicolai Stott tog hesten Devils Dust kortvarigt op i starten af opløbssvinget samt at Latizmas/ Marcos Robaldo, som en følgevirkning, måtte unødvendigt langt ud i banen i udgangen af opløbssvinget. Begge ryttere forklarede, at lærling Kelvin C Belcourt havde problemer med at styre hesten Sapper og generelt ikke orienterede sig hensigtsmæssigt under løbet. Efter afhøring af samtlige ryttere besluttede voldgiften at idømme Kelvin C Belcourt en bøde på 300 kr. for trængning af Devils Dust/Nicolai Stott. Løb 2. VARNA HANDICAP Frankthetank/ Sara Slot og Ritas Girl/Jacob Johansen sprang begge igennem startbokslågerne før løbets start.

12 Doc Martin kom skævt ud af startboksen i startøjeblikket og fik kontakt til Lima/Marcos Robaldo. Hændelsen skønnes ikke at have indflydelse på løbets resultat. Voldgiften observerede, at Ritas Girl/Jacob Johansen passerede Frankthetank/Sara Slot meget snævert i den første del af opløbssvinget. Efter undersøgelse af løbsfilmen fandt voldgiften ikke anledning til at fortage sig yderligere. My Quest gik umotiveret langt ud i opløbssvinget, hvilket kostede flere længder. Løb 3. NEWCOMBER LØB Margiduddi / Le Tølbøl blev slettet pga. boksværgring. Det var 2. gang Margiduddi værgrede at gå i startboks og henvises til startboksgodkendelse. Løb 5. BOLZANO HANDICAP Træner Jeanette Rosenby idømmes en bøde på 200 kr. for ikke at have jockey Marcos Robaldo på ryggen af Queen of Dreams under præsentation. Marcos Robaldo forklarede, at han selv opfordrede til at gennemføre præsentationen i sadlen på hesten men blev bedt om at hoppe af. Jeanette Rosenby havde ansøgt voldgiften om at trække hesten til start på forhånd, hvilket var blevet godkendt. Jydsk Væddeløbsbane den 10. maj I voldgiften: Flemming Kristensen Uffe Møller Aksel Møller 1. løb. Fair and Square havde ansøgt om at komme sidst i boks Sir Antonelli tabte en sko under afcantring. En tilkaldt smed kunne ikke lægge skoen på igen, da hesten optrådte uregerligt. Hesten blev herefter bortvist. 2. løb. Geranium havde ansøgt om at komme sidst i boks. Under afcantring mistede Alli Cat sin jockey Francis Waweru og løb løbsk. Hesten blev indfanget efter at have løbet mindre end en omgang og fik derfor lov til at starte. Jockey Oliver Wilson/Novicell nedlagde efter løbet protest mod Geranium/ Nicolaj Stott for trængning i opløbet. Protesten blev afvist. Træner Marc Stott og Oliver Wilson fik forevist løbsfilmen og accepterede afgørelsen. Racing Arena Aalborg den 6. maj BANEFORHOLD: God

13 Søren Aaen Flemming Kristensen Søren Mogensen 1. løb. CLAUSES HARMONY ville ikke i startboks og blev bortvist pga. uregerlighed. Hesten skal startboksgodkendes. Voldgiften observerede, at lærling Susanne Lyseng (ALIZETI) tabte bøjlerne kort efter start og efter første sving brød ud i banen. Susanne Lyseng forklarede efterfølgende, at sadlen skred og at dette var årsagen. 2. Løb. CLAUSES IVORY var uregerlig i paddocken og blev bortvist. SHOW OF FAITH, LEGIAL, CLAUSES IVORY havde tilladelse til at komme sidst i startboks. Klampenborg Galopbane den 4. maj VEJR: Skyet, temperatur ca. 12 gr. BANEFORHOLD: God, 3,6 Søren Mogensen Nicholas Cordrey Kim Dyhring Doping prøver: 5 Løb: King David 7. løb: Xanthippe 1. Løb. Jockey Jacob Johansen (GOLD DEVISOR) indberettede, at startbokslåge 5 åbnede senere end de øvrige låger. 4. Løb. For utilbørlig opførsel overfor official i forbindelse med tilbagevejningen er jockey Nicolai Stott idømt en bøde på kr Det bemærkes, at voldgiften fik samstemmende henvendelse fra et neutralt vidne, der havde overværet episoden. 5. Løb. Voldgiften observerede, at BUDDY BOB (Jan-Erik Neuroth) tilsyneladende kom ud af balance midt i opløbssvinget og at Jan-Erik Neuroth kortvarigt tog op i sin hest. Jan-Erik Neuroth forklarede, at de udvendige heste trak lidt ned i banen, og at hans hest reagerede på det. Det er ikke muligt ud fra løbsfilmen at tage stilling til, om nogen jockey kan gøres ansvarlig for det passerede. Voldgiften foretager sig derfor ikke yderligere i sagen. Jockey Oliver Wilson idømtes en bøde på kr for overdreven brug af pisk på KING DAVID. 8. Løb. Voldgiften observerede at RUN FOR ROSES brød ud i banen kort efter start og tabte en del længder.

14 Voldgiften observerede, at lærling Susanne Lyseng (SAW BOX CARLRAS) tabte venstre bøjle i startmomentet og gennemførte løbet med kun én fod i bøjlerne. 9. Løb. ROSA mistede jockey Manuel Martinez i startøjeblikket. Jockey og startbokspersonale afhørtes, men da løbsfilmen ikke tydeligt viser situationen, ser voldgiften ikke mulighed for at foretage sig yderligere. Klampenborg Galopbane den 27. april VEJR: Skyet, lette byger, 14 grader BANEFORHOLD: God bane, 3,5 Kim Dyhring Klaus Melby (ej løb 3) Nicholas Cordrey Erik Rasmussen (løb 3) Doping prøver: 4. løb BARNABY 1.løb. Voldgiften observerede, at COAT OF ARMS (Rafael de Oliveira) trak ud i banen, da rytteren anvendte pisken på højre side, og derved generede STORMY OCEAN (Jacob Johansen). Rafael de Oliveira skiftede omgående pisken over i venstre hånd og det passerede anses for at være af hændelig karakter. 2. løb. FAIR AND SQUARE blev stående i starten og tabte mange længder. Jockey Jacob Johansen indberettede at startbokslågen for GOOD LOOK åbnede senere end de øvrige låger. GOOD LOOK trak kraftigt mod venstre lige efter start og mistede nogle længder herved. 3.løb. Jockey Jacob Johansen (WINGS OF LOVE) nedlagde protest mod jockey Nicolaj Stott (A DREAM CARLRAS) for trængning ca. 400 m. fra mål. Hestene var hhv. 5. og 2. i mål. Jacob Johansen forklarede, at A DREAM CARLRAS gik op indvendigt for ham men trak ud i ham, så han blev presset ud i den udvendige PARIS PEARL. Jacob Johansen følte sig ikke generet af PARIS PEARL. Jockey Nicolaj Stott forklarede, at A DREAM CARLRAS hang indad mod rails og at hesten trak ud i banen, da han anvendte pisk på hestens højre side. Voldgiften finder, at trængning har fundet sted, men at Nicolaj Stott ikke har forbedret sin placering ved det passerede. I den anledning afvises protesten. Voldgiften finder også, at Nicolaj Stott burde have gjort mere for at ride lige ud, da A DREAM CARLRAS allerede inden trængningen var gået et spor ud i banen. Nicolaj Stott idømtes en bøde på kr. for ukorrekt ridning. Depositum for protest tilbagebetales. 4. løb. Amatørtræner Unnie Jacobsen indberettede, at WARP CORE tabte en forsko på vej ind på lige bane. 5.løb. Amatørtræner Maria Olsson idømtes en bøde på 300 kr. for ikke at starte NEPHERTITI i korrekte farver.

15 MARGIDUDDI blev bortvist fra start pga. start boksvægring. Træner Helle Christensen indberettede, at startbokslågen for FINAL EXPERIMENT åbnede senere end de øvrige låger. Lærling Catharina Gundelack (PEGGY S DAUGHTER) faldt af hesten ca. 500 m. efter start. Ud fra løbsfilmen og afhøring af Catharina Gundelack og bagvedliggende ryttere vurderer voldgiften, at det passerede er af hændelig karakter. 6. løb. Jockey Rafael de Oliveira (CHRISTMAS) idømtes en bøde på kr. for overdreven brug af pisk. 8. løb. Jockey Shane Karlsson (GOOD EYE) indberettede, at jockey Elione Chavez (NO COMMENT) red ned foran ham ca. 400 meter efter start, så han måtte tage sin hest op kortvarigt. Elione Chavez forklarede, at hans hest skiftede ben og gik lidt indad, men at den ikke derved generede andre. Løbsfilmen giver ikke mulighed for at vurdere sagen yderligere. Jydsk Væddeløbsbane den 10. april I voldgiften: Ejner Anegaard Carsten Banke og Bent Koch 1.løb. Ingen bemærkninger. 2.løb. Jockey Sara Slot (Alamaana) idømmes en bøde på 1000 kr. for overdreven brug af pisk. Jockey Marcos Robaldo (Minute Diamond) idømmes en bøde på 300 kr. for trængning uden indflydelse på løbets resultat.

Løb 2. Lærling Catharina Gundelach PEGGY S DAUGHTER gives en advarsel for ukorrekt brug af pisk.

Løb 2. Lærling Catharina Gundelach PEGGY S DAUGHTER gives en advarsel for ukorrekt brug af pisk. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 18. maj VEJR: Sol, let skyet 18 grader BANEFORHOLD: God bane, 3,7 Klaus Melby Jesper Brendholdt Nicholas Cordrey DOPINGPRØVE: Løb 5, vinderen QUEEN ROUGE Løb

Læs mere

Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen

Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen Voldgiftsrapporter Jydsk Væddeløbsbane den 26. maj Vejr: let skyet med sol, 15 grader. Baneforhold: 2,9 God Voldgift: Jesper Brendholdt, Ejner Anegaard, Benedicte Castenschiold og Gitte Hansen Udgåede

Læs mere

2. Løb: Handicap Kl. 3 Lærling Liam Doran VEJOVIS gennemførte løbet uden fødderne i bøjlerne, da sadlen gled i startøjeblikket.

2. Løb: Handicap Kl. 3 Lærling Liam Doran VEJOVIS gennemførte løbet uden fødderne i bøjlerne, da sadlen gled i startøjeblikket. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 1. juni VEJR: Letskyet, temperatur ca. 18 gr. BANEFORHOLD: god, 3,5 Klaus Melby Nicholas Cordrey Roald Larsen Doping prøver: Vinder 2. løb SCREWBOX CARLRAS

Læs mere

Løbet starttidspunkt blev forsinket i 5 minutter, da hesten BROADWAY tabte en sko på vej til start og skulle tilses af smeden.

Løbet starttidspunkt blev forsinket i 5 minutter, da hesten BROADWAY tabte en sko på vej til start og skulle tilses af smeden. Voldgiftsrapporter Fyens Væddeløbsbane den 15. juni VEJR: Vedvarende regn og let vind, temperatur ca. 15 gr. BANEFORHOLD: Blød Jesper Brendholdt Carsten Banke Benedicte Castenschiold Doping prøve: LASZLO

Læs mere

1. løb. MAIDENLØB JESSIE, ROYAL ANGEL og MY SHY GIRL kom løs under afcantringen. Alle heste godkendtes af banens dyrlæge og deltog i løbet.

1. løb. MAIDENLØB JESSIE, ROYAL ANGEL og MY SHY GIRL kom løs under afcantringen. Alle heste godkendtes af banens dyrlæge og deltog i løbet. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 30. juni VEJR: Sol, temperatur ca. 28 gr. BANEFORHOLD: Let - 2,5 Søren Mogensen Klaus Melby Kim Dyhring Dopingprøver: 5. løb: GUISEPPE PIAZZI 1. løb. MAIDENLØB

Læs mere

1.løb 2-årsløb Træner Helle Christensen idømmes en bøde på 300 for forkert angivet vægt på STARLIGHT RUNNER.

1.løb 2-årsløb Træner Helle Christensen idømmes en bøde på 300 for forkert angivet vægt på STARLIGHT RUNNER. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 13. juli VEJR: Letskyet, temperatur ca. 22 grader BANEFORHOLD: god til let 3,2 Klaus Melby Søren Mogensen Nicholas Cordrey Doping prøver: Vinder løb 6: Silverstone

Læs mere

Det fremgår af løbsfilmen, at også TRISTAN TORKDAHL reagerede på underlaget det pågældende sted.

Det fremgår af løbsfilmen, at også TRISTAN TORKDAHL reagerede på underlaget det pågældende sted. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 27. juli VEJR: Tørt, ca. 23 gr. BANEFORHOLD: Let - 2,9 Nicholas Cordrey Klaus Melby Kim Dyhring Søren Mogensen Dopingprøver: 2. løb: SPEEDMAN 8. løb: ARISTOTELES

Læs mere

1. løb. Træner Jens Højbjerg oplyste, at VERA VOLKOVA tabte en bagsko under løbet.

1. løb. Træner Jens Højbjerg oplyste, at VERA VOLKOVA tabte en bagsko under løbet. Voldgiftsrapporter Racing Arena Aalborg den 6. august BANEFORHOLD: God Kim Pedersen Flemming Kristensen Søren Mogensen Dopingprøver: RAMBO (løb 2) og FRANKTHETANK (løb 5) 1. løb. Træner Jens Højbjerg oplyste,

Læs mere

3. løb: VIKING INTERNATIONAL CUP Der blev godkendt rytterskift på STORM WIND fra Lisa Lindbjerg til Joanna Mason.

3. løb: VIKING INTERNATIONAL CUP Der blev godkendt rytterskift på STORM WIND fra Lisa Lindbjerg til Joanna Mason. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 11. august VEJR: Tørt, ca. 22 gr. BANEFORHOLD: God 3,8 Nicholas Cordrey Klaus Melby Kim Dyhring Søren Mogensen Dopingprøver: 1. løb: MERINGUE 2. løb: HONGKONG

Læs mere

4. Løb: TAITTINGER SKANDINAVISK LADIES CUP Træner Johnny Reimer indberettede, at sadlen på DOC MARTIN var gledet under løbet.

4. Løb: TAITTINGER SKANDINAVISK LADIES CUP Træner Johnny Reimer indberettede, at sadlen på DOC MARTIN var gledet under løbet. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 1. september VEJR: Skyet og byger, ca. 20 gr. BANEFORHOLD: God 3,5 Nicholas Cordrey Klaus Melby Kim Dyhring Jesper Brendholdt Dopingprøver: 2. løb: LABAN og

Læs mere

Jockey Nicolaj Stott/SAPPER måtte standse ridningen i opløbet, da hesten hang voldsomt ud i banen.

Jockey Nicolaj Stott/SAPPER måtte standse ridningen i opløbet, da hesten hang voldsomt ud i banen. Voldgiftsrapporter Fyens Væddeløbsbane den 21. september VEJR: Sol, let vind og temperatur på ca. 20 grader. BANEFORHOLD: God. Bent Koch Jesper Brendholdt Carsten Banke Benedicte Castenschiold Gitte Hansen

Læs mere

Træner John Nielsen idømmes en advarsel for ej at præsentere korrekt med ANGELS CALLING/Marcos Robaldo. (cantre direkte til start uden tilladelse)

Træner John Nielsen idømmes en advarsel for ej at præsentere korrekt med ANGELS CALLING/Marcos Robaldo. (cantre direkte til start uden tilladelse) Voldgiftsrapporter Jydsk Væddeløbsbane den 5. oktober Vejr: overskyet og 9 grader. Baneforhold: 4,5 - blød. Voldgift: Jesper Brendholdt, Per Sørensen og Gitte Hansen. Dopingprøver: Vinder 3 løb: SPEEDMAN

Læs mere

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr.

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr. STRAFFE, TRÆNERE Manglende pas (hest bortvises) 1.000 kr. 1.500 kr. 2.000 kr. Ukorrekt pas (f.eks. forkert angivelse af køn) 500 kr. 1.500 kr. 2.500 kr. Ukorrekt vaccination (hest bortvises) 1.000 kr.

Læs mere

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr.

FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG. Manglende pas (hest bortvises) kr kr kr. STRAFFE, TRÆNERE FORSEELSE 1. GANG 2. GANG 3. GANG Manglende pas (hest bortvises) 1.000 kr. 1.500 kr. 2.000 kr. Ukorrekt pas (f.eks. forkert angivelse af køn) 500 kr. 1.500 kr. 2.500 kr. Ukorrekt vaccination

Læs mere

Løb 3 Kasper Schmeichelløb Voldgiften godkendte rytterskifte på BARNABY fra Marcos Robaldo til Francis Waweru.

Løb 3 Kasper Schmeichelløb Voldgiften godkendte rytterskifte på BARNABY fra Marcos Robaldo til Francis Waweru. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 16. juni 2018 VEJR: skyet 22 grader BANEFORHOLD: Hård til let bane (2,2) Nicholas Cordrey Stine Julø Kim Dyhring Doping prøver: Vinder i 3.Løb.: BAYONET Vinder

Læs mere

8 Fingerprints, Niels Petersen Nedsat almentilstand 10 Elusiv Island, Linda Bro Hovbyld 10 Lemon, Bettina Andersen Nedsat almentilstand

8 Fingerprints, Niels Petersen Nedsat almentilstand 10 Elusiv Island, Linda Bro Hovbyld 10 Lemon, Bettina Andersen Nedsat almentilstand Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 2. september VEJR: Let skyet, 19 grader BANEFORHOLD: God (3,7) Nicholas Cordrey Stine Julø Klaus Melby Doping prøver: Vinder i 2. Løb: Valentin Apache Vinder

Læs mere

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 14. juli VEJR: sol 20 grader. BANEFORHOLD: Let til hård bane (2,2)

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 14. juli VEJR: sol 20 grader. BANEFORHOLD: Let til hård bane (2,2) Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 14. juli 2018 VEJR: sol 20 grader BANEFORHOLD: Let til hård bane (2,2) Benedicte Castenschiold Nicholas Cordrey Klaus Melby Doping prøver: Vinder i 5. løb Løb

Læs mere

2. løb Birgervest.dk Løbet Jockey Manuel Martinez udeblev uden gyldig grund og idømmes 2 dages udelukkelse samt kr i bøde.

2. løb Birgervest.dk Løbet Jockey Manuel Martinez udeblev uden gyldig grund og idømmes 2 dages udelukkelse samt kr i bøde. Voldgiftsrapporter Jydsk Væddeløbsbane 10. november 2018 VEJR: Gråvejr, temperatur ca. 10 gr. BANEFOREHOLD: Blød Aksel Møller Ejner Anegård Per Sørensen Gitte Hansen Dopingprøver: 2. Løb - LADY LEE 4.

Læs mere

Løb 5. Københavns Store Handicap Jockey Elione Chaves (VALDE) idømmes en bøde på 300 kr. for at veje ud med 1 kilos overvægt.

Løb 5. Københavns Store Handicap Jockey Elione Chaves (VALDE) idømmes en bøde på 300 kr. for at veje ud med 1 kilos overvægt. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 20. oktober VEJR: Let skyet, temperatur ca. 14 gr. BANEFOREHOLD: God, 3,6 Roald Larsen Stine Julø Klaus Melby Doping prøver: 5. løb: KING DAVID Slettede heste:

Læs mere

Oliver Wilson forklarede, at han måtte trække hans hest udenom Nicolaj Stott (TEARS FOR TWO), for ikke selv at styrte.

Oliver Wilson forklarede, at han måtte trække hans hest udenom Nicolaj Stott (TEARS FOR TWO), for ikke selv at styrte. Voldgiftsrapporter Fyens Væddeløbsbane den 8. september VEJR: Skyet og byger, 20 grader BANEFORHOLD: God til blød Bent Koch Jesper Brendholdt Carsten Banke Gitte Hansen Dopingprøver: Vinder i 6. løb: Manchego

Læs mere

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 29. september

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 29. september Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 29. september VEJR: Gråvejr, temperatur ca. 12 gr. BANEFOREHOLD: God, 3,7 Benedicte Castenschiold Klaus Melby Kim Dyhring Dopingprøver: 3. løb: ALTHON 5. løb:

Læs mere

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 29. september

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 29. september Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 29. september VEJR: Gråvejr, temperatur ca. 12 gr. BANEFOREHOLD: God, 3,7 Benedicte Castenschiold Klaus Melby Kim Dyhring Dopingprøver: 3. løb: ALTHON 5. løb:

Læs mere

Voldgiften observerede, at FAUNA sprang dårligt ud af startboksen og mistede flere længder i starten af løbet.

Voldgiften observerede, at FAUNA sprang dårligt ud af startboksen og mistede flere længder i starten af løbet. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 15. september VEJR: Let skyet, 15 grader BANEFORHOLD: God (3,9) Nicholas Cordrey Benedickte Castenskiold Klaus Melby DOPING PRØVER: Løb 3: IRISH TRILOGY Løb

Læs mere

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 7. juli VEJR: solrigt 22 grader. BANEFORHOLD: Let bane (2,6)

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 7. juli VEJR: solrigt 22 grader. BANEFORHOLD: Let bane (2,6) Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 7. juli 2018 VEJR: solrigt 22 grader BANEFORHOLD: Let bane (2,6) Nicholas Cordrey Stine Julø Klaus Melby Søren Mogensen Doping prøver: 3. løb: Houdinithemagician

Læs mere

Løb 2: Goffs Futurity Stakes Træner Francisco Castro idømtes en bøde på kr. 250 for manglende hjelm på trækker i paddock.

Løb 2: Goffs Futurity Stakes Træner Francisco Castro idømtes en bøde på kr. 250 for manglende hjelm på trækker i paddock. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 12. august VEJR: Overskyet og let regn fra kl.15:00, ca. 20 grader BANEFORHOLD: God (3,4) Nicholas Cordrey Søren Mogensen Klaus Melby Kim Dyhring Doping prøver:

Læs mere

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 29. september. Jydsk Væddeløbsbane 6. oktober 2018

Voldgiftsrapporter. Klampenborg Galopbane den 29. september. Jydsk Væddeløbsbane 6. oktober 2018 Voldgiftsrapporter Jydsk Væddeløbsbane 6. oktober 2018 Vejr: Gråvejr, temperatur ca. 12 gr. Baneforhold: God Voldgiftsmedlemmer: Aksel Møller Ejner Anegård Per Sørensen Gitte Hansen Dopingprøve: 2. løb:

Læs mere

Vedrørende løbsdagen: Jockey Manuel Martinez idømmes bøde kr. for at acceptere ridt på en løbsdag, hvor han er idømt udelukkelse.

Vedrørende løbsdagen: Jockey Manuel Martinez idømmes bøde kr. for at acceptere ridt på en løbsdag, hvor han er idømt udelukkelse. Voldgiftsrapporter Klampenborg Galopbane den 27. oktober VEJR: Gråt, temperatur ca. 10 gr. BANEFOREHOLD: Blød, 4,7 Benedicte Castenschiold Stine Julø Nicholas Cordrey Kim Dyhring Klaus Melby Doping prøver:

Læs mere

V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr.

V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr. Ekspertanalyse V5 10.07.2019, Odense Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: 7 Vejovis V5-2: 6-7-9-2 V5-3: 4 Legial V5-4: 5-1-6-7-9-10 V5-5: Alle 7 Pris: 168 kr. V5-1 Formstærke heste mødes i dette sprintopgør,

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 6/2019 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 6/2019 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 7/2019 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem.

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem. Ekspertanalyse V5 29.06.2019, Aarhus Galop Af Christina Borreby V5-1: 5-1-4 V5-2: 3-4-1-2 V5-3: 10-4-6 V5-4: 5-1-6-9-2 V5-5: 8-3 Pris: 360kr. 2. løb / V5-1 V5-spillets indledende afdeling ser ud til at

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl )

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Fyens Væddeløbsbane Send anmeldelser, starterklæring etc. til: Provinsens Galopsekretariat v/henrik Brendholdt tlf. 27 79 01 85 eller mail: hb@danskhv.dk (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl )

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Fyens Væddeløbsbane (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl. 10.00-12.00) Lørdag d. 20. maj (2 løb) Anmeldes: Mandag den 8. maj - Starterklæres: Fredag den 12. maj Løb 1) Ferrari Junior

Læs mere

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med.

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med. Ekspertanalyse V5 21.09.2019, Odense Galop Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: Alle 12 V5-2: 9 Stratego V5-3: 2-8 V5-4: 8-3-2 V5-5: 8-2-5-9-12-3 Pris: 432 kr. V5-1 V5-spillet indledes med et meget åbent

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 28 April 2018 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 28 April 2018 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1200 gr Maidenløb ca kl 12.45 32.000 kr 16.000-8.000-3.840-2.560-1.600 For 3-årige og ældre heste der ej har sejret Vægt: 3- årige 58.0 kg, ældre 63.0 kg 1 1.13,3 2 1.13,7 3 1.13,9 4 1.15,1

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 5/2019 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 28 Juli 2018 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 28 Juli 2018 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1200 gr 2-ÅRS MAIDENSERIEN ca kl 16.45 45.000 kr 22.500-11.250-5.400-3.600-2.250 For 2-årige skandinaviskopdrættede maidens. Vægt: 59 kg. Anm afg: 400 kr Starterklæring afg: 1.350 kr. Rek 1200

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 5/2019 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Søndag den 29. april (2 løb)

Fyens Væddeløbsbane. (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl ) Søndag den 29. april (2 løb) Fyens Væddeløbsbane Send anmeldelser, starterklæring etc. til: Provinsens Galopsekretariat v/henrik Brendholdt tlf. 27790185 eller mail: hb@danskhv.dk (Alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er

Læs mere

Propositioner Fyens Væddeløbsbane

Propositioner Fyens Væddeløbsbane Propositioner 2016 - Fyens Væddeløbsbane (alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl. 10.00-12.00) Lørdag den 7. maj (1 løb) Starttidspunkt for løbsdagens 1. løb: kl. 13.15 mandag den 25. april

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 21 April 2018 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 21 April 2018 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1400 gr 3-års Trial ca kl 12.45 40.000 kr 20.000-10.000-4.800-3.200-2.000 For 3-årige hopper Vægt: 58 kg. Lettelse: Heste der ikke i 2017/18 ikke har indtjent: 25.000 kr.: - 2,0 kg. 1 1.27,8

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 27 Oktober 2018 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 27 Oktober 2018 Løb 1 V4-1 REULTATLITA Løb 1 V4-1 1300 gr 2-Års Maidenserien Finale ca kl 12.45 45.000 kr 22.500-11.250-5.400-3.600-2.250 For 2-årige heste. Vægt: 59 kg. 1 1.24,9 2 1.25,3 3 1.25,6 4 1.26,0 5 1.26,5 6 1.28,1 31 47

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 8/2019 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 27 April 2019 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 27 April 2019 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1800 gr Klampenborg Galobanes Åbningsløb ca kl 12.45 70.000 kr 35.000-17.500-8.400-5.600-3.500 For 4-årige og ældre heste vægt: 62 kg. Lettelse: Heste der ikke i 2018/2019 ikke har vundet løb

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 9/2019 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 6/2018 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 20 Oktober 2018 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 20 Oktober 2018 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1200 gr Klasse 5 printen ca kl 12.45 25.000 kr 12.500-6.250-3.000-2.000-1.250 For 3-årige og ældre heste klasse 3 Vægt: Aldersvægtreg. hcp 3-årige +7,5 kg ældre +8,0 kg anförhållande : God Vægt

Læs mere

Fast Track-program Pris 30,- SUMMER RACING FALKONERTJENESTEN. DK DET 118 POKALLØB. Søndag 30. juni kl Official beer & beverage partner

Fast Track-program Pris 30,- SUMMER RACING FALKONERTJENESTEN. DK DET 118 POKALLØB. Søndag 30. juni kl Official beer & beverage partner Fast Track-program Pris 30,- V4 V5 Grundlagt 1910 SUMMER RACING FALKONERTJENESTEN. DK DET 118 POKALLØB Søndag 30. juni kl. 12.00 Official beer & beverage partner 2 KLAMPENBORG / BANE 10 / SØNDAG 30. JUNI

Læs mere

V64-forslag. Ekspertanalyse V64. V64-1: V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: V64-5: V64-6: Pris: 324kr.

V64-forslag. Ekspertanalyse V64. V64-1: V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: V64-5: V64-6: Pris: 324kr. Ekspertanalyse V64 11.08.2019, Klampenborg Af Christina Borreby V64-forslag V64-1: 1-5-4 V64-2: 4 Negroamaro V64-3: 4-1 V64-4: 4-3-5 V64-5: 7-4-2-8-9-11 V64-6: 10-4-11 Pris: 324kr. V64-1 V64-spillet indledes

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 18 Maj 2019 Løb 1 V N Stott

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 18 Maj 2019 Løb 1 V N Stott Løb 1 V4-1 2400 gr Fodboldminiteriet Forårhandicap ca kl 12.45 70.000 kr 35.000-17.500-8.400-5.600-3.500.For 3-årige og ældre hete frit handicap Vægt: Højt tarterklærede, handicap, ældre het vægt ætte

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane Bane 15 AMERICAN NIGHT Fem spændende galopløb krydret med soulmusik, cheerleadere og amerikanske biler FAST T R AC K - program

Fyens Væddeløbsbane Bane 15 AMERICAN NIGHT Fem spændende galopløb krydret med soulmusik, cheerleadere og amerikanske biler FAST T R AC K - program Fyens Væddeløbsbane Bane 15 AMERICAN NIGHT Fem spændende galopløb krydret med soulmusik, cheerleadere og amerikanske biler V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- / Entré 30,- Lørdag 15. juni kl. 17.00

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 8/2018 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 10/2018 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81

Læs mere

1 HVID, sort stjerne Ingelise Og Tony Saunders 2019: Ej startet Bent Olsen Formtal: 2018: Ej startet

1 HVID, sort stjerne Ingelise Og Tony Saunders 2019: Ej startet Bent Olsen Formtal: 2018: Ej startet Ca kl. 00 gr V- -ÅRS MAIDENSERIEN TrioT.000 kr.00-.0-.00-.00-.0 For -årige heste som ej har sejret Vægt: 9,0 kg. LABAN 9 Carlos Lopez, brun h Pistachio-Loquita / Final Appearance (Bechmann Racing) Livs:

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

1 V MKBLÅ m. rosa striber; mkblå; mkblå Søren Jensen 2019: Søren Jensen Formtal: 2018: Ej startet

1 V MKBLÅ m. rosa striber; mkblå; mkblå Søren Jensen 2019: Søren Jensen Formtal: 2018: Ej startet Ca kl. V- TOTALLY CONVINCED 9 Rafael De Oliveira, brun v Appel Au Maitre-Totally Invincible / Invincible Spirit (Stutteri Hjortebo) Livs: 0-0-.00 MKBLÅ m. rosa striber; mkblå; mkblå Søren Jensen 09: 0-0-.00

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 16 Juni 2018 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 16 Juni 2018 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 2200 gr Åge Hareide 3-Års Løb ca kl 13.00 40.000 kr 20.000-10.000-4.800-3.200-2.000 For 3-årige heste Vægt: 3-årige 59 kg 1 2.14,9 2 2.16,7 3 2.16,8 4 2.17,2 5 2.17,5 6 2.26,9 38 21 126 99 42

Læs mere

Fast Track-program Pris 30,- GENTLEMEN S DAY. Lørdag 22. juni kl Official beer & beverage partner

Fast Track-program Pris 30,- GENTLEMEN S DAY. Lørdag 22. juni kl Official beer & beverage partner Fast Track-program Pris 30,- V4 V5 Grundlagt 1910 GENTLEMEN S DAY Lørdag 22. juni kl. 12.00 Official beer & beverage partner 2 KLAMPENBORG / BANE 10 / LØRDAG 22. JUNI 2019 VELKOMMEN Af Carsten Baagøe Schou

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 27 Juli 2019 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 27 Juli 2019 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1200 gr 2-ÅR MAIDENERIEN ca kl 17.00 45.000 kr 22.500-11.250-5.400-3.600-2.250 For 2-årige og heste der ej har sejret Vægt: 59,0 kg. 1 1.13,4 2 1.13,9 3 1.13,9 4 1.14,1 5 1.15,4 49 32 32 34

Læs mere

Fast Track-program Pris 30,- SUMMER RACING FALKONERTJENESTEN. DK DET 118 POKALLØB. Søndag 30. juni kl Official beer & beverage partner

Fast Track-program Pris 30,- SUMMER RACING FALKONERTJENESTEN. DK DET 118 POKALLØB. Søndag 30. juni kl Official beer & beverage partner Fast Track-program Pris 0,- V V Grundlagt 90 SUMMER RACING FALKONERTJENESTEN. DK DET 8 POKALLØB Søndag 0. juni kl..00 Official beer & beverage partner KLAMPENBORG / BANE 0 / SØNDAG 0. JUNI 09 KLAMPENBORG

Læs mere

1 LILL/MØRKLILLA langstr;mørklilla;mørkl Paganini Stud 2019: Ej startet Marc Stott Formtal: 2018: Ej startet

1 LILL/MØRKLILLA langstr;mørklilla;mørkl Paganini Stud 2019: Ej startet Marc Stott Formtal: 2018: Ej startet Ca kl.00 00 gr V- -ÅRS MAIDENSERIEN.000 kr.00-.0-.00-.00-.0 For -årige og heste der ej har sejret Vægt: 9,0 kg. THE MAESTRO 9 Oliver Wilson, brun h Juniper Tree-All A Dream / Desert Story (York Stutteri)

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 11 August 2018 Løb

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 11 August 2018 Løb Løb 1200 gr Charlottenlund Hestehospital Derbysprint ca kl 12.45 50.000 kr 25.000-12.500-6.000-4.000-2.500 For 3-årige heste Vægt: 59 kg. anförhållande : God Vægt Rytter Præmie/ (onus) Tränare/Ägare 1

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 28 September2019 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 28 September2019 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1400 gr JÆLLAND VINDUE- OG DØRCENTER 2-ÅR MAIDENERIEN ca kl 12.45 45.000 kr 22.500-11.250-5.400-3.600-2.250 For 2-årige heste der ej har sejret. Vægt: 59 kg. 1 1.31,1 2 1.31,7 3 1.32,2 4 1.32,2

Læs mere

Fyens Væddeløbsbane Bane 15 STARK FYENSLØBET Steinway vindertippet i det fynske galopderby Speedway opvisning med landsholdskørere

Fyens Væddeløbsbane Bane 15 STARK FYENSLØBET Steinway vindertippet i det fynske galopderby Speedway opvisning med landsholdskørere Fyens Væddeløbsbane Bane 15 STARK FYENSLØBET Steinway vindertippet i det fynske galopderby Speedway opvisning med landsholdskørere V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- / Entré 50,- Lørdag 21. september

Læs mere

Fast Track-program Pris 30,- GENTLEMEN S DAY. Lørdag 22. juni kl Official beer & beverage partner

Fast Track-program Pris 30,- GENTLEMEN S DAY. Lørdag 22. juni kl Official beer & beverage partner Fast Track-program Pris 0,- V4 V5 Grundlagt 90 GENTLEMEN S DAY Lørdag. juni kl..00 Official beer & beverage partner KLAMPENBORG / BANE 0 / LØRDAG. JUNI 09 KLAMPENBORG / BANE 0 / LØRDAG. JUNI 09 VELKOMMEN

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 22 Juli 2017 Løb 1 V N Stott. 59 S Karlsson

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 22 Juli 2017 Løb 1 V N Stott. 59 S Karlsson Løb 1 V4-1 1200 gr 2-Års Maidenløb ca kl 12.45 45.000 kr 25.000-10.000-5.000--2.000 For 2-årige skandinaviskopdrættede heste, der ej har sejret Vægt: 59,0 kg. anförhållande : God 1 1.16,6 2 1.16,7 3 1.16,7

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 05 Maj 2018 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 05 Maj 2018 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1200 gr Amatør Handicap ca kl 12.45 25.000 kr 12.500-6.250-3.000-2.000-1.250 Rides af Amatørryttere For 3-årige og ældre heste klasse 5 Vægt: Aldersvægtreg. hcp 3-årige -0.5 kg ældre +4.0 kg

Læs mere

Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense)

Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense) Propositioner 2011 Royal Canin Arena (Odense) Alle anmeldelsesdatoer, starterklæringsfrister & vægtoffentliggørelser er kl. 10 12 på de nævnte datoer Fredag den 29. april (1 løb) Anmeldes: fredag den 15.

Læs mere

SUMMER RACING. Official beer & beverage partner PRODUCE STAKES. Lørdag 27. juli kl

SUMMER RACING. Official beer & beverage partner PRODUCE STAKES. Lørdag 27. juli kl Fast Track-program V4 Grundlagt 1910 SUMMER RACING PRODUCE STAKES Lørdag 27. juli kl. 17.00 Official beer & beverage partner Pris 30,- V5 2 KLAMPENBORG / BANE 10 / LØRDAG 27. JULI 2019 VELKOMMEN Af Carsten

Læs mere

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Søndag 18. august kl. 17.00 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / SØNDAG 18. AUGUST 2019 VELKOMMEN Velkommen

Læs mere

ROYAL DANSK ST. LEGER

ROYAL DANSK ST. LEGER Fast Track-program Pris 0,- V V Grundlagt 110 ROYAL DAY ROYAL DANSK ST. LEGER Lørdag. september kl. 1.00 Official beer & beverage partner KLAMPENBORG / BANE 10 / LØRDAG. SEPTEMBER 01 KLAMPENBORG / BANE

Læs mere

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST

FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FART, SPÆNDING OG DET VILDE VEST V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Søndag 18. august kl. 17.00 2 JYDSK VÆDDELØBSBANE / BANE 12 / SØNDAG 18. AUGUST 2019 JYDSK VÆDDELØBSBANE

Læs mere

PROPOSITIONER DANMARK 2016

PROPOSITIONER DANMARK 2016 PROPOSITIONER DANMARK 2016 KLAMPENBORG 1. dag Lørdag 23 april 2016 kl 12.30 Anmeldes Tirsdag 12 april 12.00 Vægter Torsdag 14 april 12.00 Startanm Mandag 18 april 09.30 1. HCP 1 60.000 kr 1200 gr. Aktuellt

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Fredag 25 Maj 2018 Løb 1 V4-1. S Jensen Slettet (Af vet pga baneforh.)

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Fredag 25 Maj 2018 Løb 1 V4-1. S Jensen Slettet (Af vet pga baneforh.) Løb 1 V4-1 2200 gr 3-år Ditance Teten ca kl 17.00 32.000 kr 16.000-8.000-3.840-2.560-1.600 For 3-årige hete der ej har ejret Vægt: 59 kg. 1 2.24,6 2 2.25,6 3 2.25,8 4 2.27,9 30 32 19 132 4 Arahat (USA)

Læs mere

Propositioner - Fyens Væddeløbsbane

Propositioner - Fyens Væddeløbsbane Propositioner - Fyens Væddeløbsbane (alle anmeldelses- og starterklæringstidspunkter er kl. 10.00-12.00) Fredag den 8. maj (2 løb) Anmeldes: mandag den 27. april - Starterklæres: onsdag den 29. april Løbene

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 14 Juli 2018 Løb 1 V J Johansen (53) 55,5 M Rodriguez

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 14 Juli 2018 Løb 1 V J Johansen (53) 55,5 M Rodriguez Løb 1 V4-1 1200 gr tratford-on-avon Ærespræmie ca kl 16.45 70.000 kr 35.000-17.500-8.400-5.600-3.500 For 3-årige og ældre heste Vægt: 3-årige 60 kg, ældre 62,5 kg Lettelse: Heste der ikke i 2017/2018 har

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere.

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere. Racing Arena Aalborg Bane 17 DM for kvindelige ryttere HARLEY ER OG HURTIGE HESTE Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows V5 FA S T T R A C K - program / Pris 25,- Tirsdag 6. august kl. 17.00

Læs mere

SUMMER NIGHT CLASSIC BIRTE MÜLLERTZ ANTIKVITETER DANSK 2000 GUINEAS DANSK BREEDERS CUP

SUMMER NIGHT CLASSIC BIRTE MÜLLERTZ ANTIKVITETER DANSK 2000 GUINEAS DANSK BREEDERS CUP Fast Track-program Pris 30,- V4 V5 Grundlagt 1910 SUMMER NIGHT CLASSIC BIRTE MÜLLERTZ ANTIKVITETER DANSK 2000 GUINEAS DANSK BREEDERS CUP Lørdag 1. juni kl. 16.30 Official beer & beverage partner 2 KLAMPENBORG

Læs mere

SUMMER RACING. Lørdag 6. juli kl Official beer & beverage partner

SUMMER RACING. Lørdag 6. juli kl Official beer & beverage partner Fast Track-program V4 Grundlagt 1910 SUMMER RACING Lørdag 6. juli kl. 17.00 Official beer & beverage partner Pris 30,- V5 2 KLAMPENBORG / BANE 10 / LØRDAG 6. JULI 2019 VELKOMMEN Af Carsten Baagøe Schou

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 5/2018 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere.

HARLEY ER OG HURTIGE HESTE. Racing Arena Aalborg. Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows. DM for kvindelige ryttere. Racing Arena Aalborg Bane 17 DM for kvindelige ryttere HARLEY ER OG HURTIGE HESTE Galopdag krydret med motorcykler og flotte shows V FA S T T R A C K - program / Pris 2,- Tirsdag. august kl. 17.00 2 RACING

Læs mere

1 V HVID,gr logo;grønne,hv armr;hvid The Racing Club 2019 I/S 2019: Søren Jensen Formtal: : Ej startet.

1 V HVID,gr logo;grønne,hv armr;hvid The Racing Club 2019 I/S 2019: Søren Jensen Formtal: : Ej startet. Ca kl. V- 800 gr BASNÆSLØB 0.000 kr 0.000-0.000-.000-0.000-.000 Vandrepræmie til vindende hests ejer udsat af Hvidegården. For -årige heste. Vægt:, kg. Tillæg: For hver - ved sejr & plads - indtjente kr.

Læs mere

Dansk Væddeløbskalender

Dansk Væddeløbskalender Dansk Væddeløbskalender Danish Racing Calender Nr. 7/2017 DANSK GALOP/Foreningen til den Ædle Hesteavls Fremme/Danish Jockey Club Hestesportens Hus Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tel (45) 88 81 12

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

Fast Track-program Pris 30,- SPRING RACING. Lørdag 25. maj kl Official beer & beverage partner

Fast Track-program Pris 30,- SPRING RACING. Lørdag 25. maj kl Official beer & beverage partner Fast Track-program Pris 0,- V V Grundlagt 90 SPRING RACING Lørdag. maj kl.. Official beer & beverage partner KLAMPENBORG / BANE 0 / LØRDAG. MAJ 09 KLAMPENBORG / BANE 0 / LØRDAG. MAJ 09 VELKOMMEN Af Carsten

Læs mere

SUMMER RACING. Official beer & beverage partner PRODUCE STAKES. Lørdag 27. juli kl

SUMMER RACING. Official beer & beverage partner PRODUCE STAKES. Lørdag 27. juli kl Fast Track-program V Grundlagt SUMMER RACING PRODUCE STAKES Lørdag. juli kl.. Official beer & beverage partner Pris,- V KLAMPENBORG / BANE / LØRDAG. JULI KLAMPENBORG / BANE / LØRDAG. JULI VELKOMMEN Af

Læs mere

FARTFEST OG FEDE EVENTS

FARTFEST OG FEDE EVENTS Jydsk Væddeløbsbane Bane 12 FARTFEST OG FEDE EVENTS OBS! 1. løbs sta rt kl. 12.45 Speedman - holdepunktet i V5-spillet Motocross-opvisning ved Herning MotoCross Opvisning i hunde-agility ved DCH Odder

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 15 September2018 Løb 1 V4-1

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Lørdag 15 September2018 Løb 1 V4-1 Løb 1 V4-1 1500 gr Kjeldbjerggaard 2-års maidenserien A ca kl 12.45 45.000 kr 22.500-11.250-5.400-3.600-2.250 For 2 årige heste der ej har sejret Vægt: 59,0 kg. Anm afg: 400 kr Starterklæring afg: 1.350

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til årets sidste sportslørdag! Og hvad er så en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver

Læs mere

SUMMER RACING. Lørdag 17. august kl Official beer & beverage partner

SUMMER RACING. Lørdag 17. august kl Official beer & beverage partner Fast Track-program V4 Grundlagt 90 SUMMER RACING Lørdag. august kl..00 Official beer & beverage partner Pris 0,- V KLAMPENBORG / BANE 0 / LØRDAG. AUGUST 09 VELKOMMEN KLAMPENBORG / BANE 0 / LØRDAG. AUGUST

Læs mere

Særlige bestemmelser for Provinsbanerne

Særlige bestemmelser for Provinsbanerne Særlige bestemmelser for Provinsbanerne Fyens Væddeløbsbane (Odense), Jydsk Væddeløbsbane (Aarhus) og NKI Racing Arena (Aalborg) Alle galopløb i provinsen afholdes i henhold til Dansk Væddeløbsreglement

Læs mere

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Torsdag 23 August 2018 Løb 1 V O Wilson. 59 E Chaves. 59 R Oliveira. 59 N Stott.

RESULTATLISTA. Klampenborg Galop Torsdag 23 August 2018 Løb 1 V O Wilson. 59 E Chaves. 59 R Oliveira. 59 N Stott. Løb 1 V4-1 1400 gr 2-års Maidenserien ca kl 17.15 45.000 kr 22.500-11.250-5.400-3.600-2.250 For 2-årige heste der ej har sejret Vægt: 59 kg. anförhållande : God Vægt Rytter Præmie/ (onus) Tränare/Ägare

Læs mere

Særlige bestemmelser for Provinsbanerne 2012 Jydsk Væddeløbsbane (Århus), Royal Canin Arena (Odense) og NKI Racing Arena (Aalborg).

Særlige bestemmelser for Provinsbanerne 2012 Jydsk Væddeløbsbane (Århus), Royal Canin Arena (Odense) og NKI Racing Arena (Aalborg). Særlige bestemmelser for Provinsbanerne 2012 Jydsk Væddeløbsbane (Århus), Royal Canin Arena (Odense) og NKI Racing Arena (Aalborg). Alle galopløb i provinsen afholdes i henhold til Dansk Væddeløbsreglement

Læs mere

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE

HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Onsdag 4. Racing Arena Aalborg se Høje hatte Bane 17 HØJE HATTE OG HURTIGE HESTE Oplev nord og jysk derby stemning / Gratis bobl Kom med til en h el t særlig løbsd fart på, når R ag m galopdag medacing

Læs mere

ARQANA SCANDINAVIAN OPEN CHAMPIONSHIP & GARDEN PARTY

ARQANA SCANDINAVIAN OPEN CHAMPIONSHIP & GARDEN PARTY Fast Track-program Pris 30,- V4 V5 Grundlagt 1910 ARQANA SCANDINAVIAN OPEN CHAMPIONSHIP & GARDEN PARTY Lørdag 10. august kl. 12.00 Official beer & beverage partner 2 KLAMPENBORG / BANE 10 / LØRDAG 10.

Læs mere