ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen."

Transkript

1 ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen. Som ved sidste års beretning kan jeg med glæde sige, at det i år gik endnu bedre, både på det sportslige, men bestemt også på det sociale, der helt sikkert har gjort at resultaterne bliver ved med at blive bedre og bedre. Selvfølgelig kommer det ikke af sig selv. Der bliver gjort et stort stykke arbejde fra Bente og klubbens trænerstab og de unge har været flittige til at møde til træning uanset vejr og ligeledes meldt sig til de stævner, der har været udbudt i årets løb. Så har der været stor tilgang, især i 10 til 13 års alderen og klubben har en overgang været nød til at stoppe tilgangen. Det ministævne for de 8 til 11 årige, der blev annonceret sidste år blev afholdt i maj, hvor Mikkel H. var primus motor og det gik over al forventning og vi har i år fået gang i de 8/9åriges deltagelse ved de stævner de nu engang må deltage i. Ungdomsudvalget har igen i år været aktive, og der er kommet mange kreative ting på bordet til gavn for de unge og deres trivsel. Vores nye medlemmer er hurtigt kommet ind i truppen og alt det gør at resultaterne på atletikstadionerne også kommer, så lad os holde fast i denne recept, så vil KIF blomstre i mange år frem i tiden. Her på det sidste har det næsten været fuldtids arbejde for Bente med at få ført alle resultater og udregning af atletikmærket, Klubmestre og Klubrekorder ud, utroligt at hun også når at komme på arbejdet og undertegnede har også haft nok at se til med at ajourfører PR er m.v., men når det går så godt og at man altid bliver mødt med glade smil, ja, så tager man jo et nap mere. Vi starter med det sportslige. Året 2013 har haft mange store sportslige oplevelser. Sidste år var det jo især Andreas T. flotte Sølv ved WM, der var i fokus. Desværre har Andres været skadet det meste af året, men så er det jo godt at andre kan tage over. Da året startede havde vi foruden Andreas 6 unge med i DAF s talent udviklings gruppe, nemlig Louise L., årgang 95, Maria L., Annette N., Peter T., Christian C. og Mikkel R., alle årgang 96 og de har alle allerede klaret DAF 2 krav til den kommende sæson. Det er også glædeligt at vi har fået udvidet gruppen med 3 nye, nemlig Sarah M., årgang 95, Liv P., årgang 97 og Albert R., årgang 98. Tillykke Og bare rolig. Vi har flere på vej, de skal dog bare lige blive 15 år før de kan optages. Igen i år toppede mange af vores unge på Statletiks rangliste. Louise M. piger 12 år, på 100, 200, 300 og 400 m., samt længde og diskos. Sofie R., piger 13 år i højde og trespring, Maria L. på 800 og 3000 m, samt 4 km. cross og så vores 4 stangspringere Peter A., drenge 13 år, Annette N., piger 17 år, Mikkel R., drenge 17 år og Anne Sofie O., piger 19 pr. Desuden mange på 2. og 3. pladser. Jo, det ser lyst ud. I løbet af året har der været VM for unge under 18 år i Ukraine, NM for Juniorer i Finland, DAF s ØST/VEST tur til Tyskland og Landsholdets tur til Litauen i Europa ligaen. Ved alle de nævnte stævner var KIF repræsenteret.

2 Desuden ungdomsturen til Berlin i Pinsen, samt diverse stævner i Europa med en til flere deltagere, både inde som ude. På den hjemlige front har der også været gang i den og selvfølgelig er det jo især De Danske Mesterskaber man hæfter sig ved, men der har også været mange andre stævner, der er gået over i historien, ikke mindst afslutnings stævnet i Greve med hele 8 KR er. Så skal vi have nogle tal på bordet. Vores unge deltog i årets løb i 59 stævner fra en enkelt til hele 88 ved Copenhagen Games på Østerbro. Atter i år blev rekorden fra sidste år slået. Utroligt, men sandt og glædeligt. Der blev vundet 177 Guld (156 i 12), 165 Sølv (139 i 12) og 175 Bronze (116 i 12), sat 30 KR er af 20 unge i alderen 10 til 17 år og hele 1406 PR er med 1332 i Der blev kåret 49 Klub Mestre i en til flere øvelser og hele 85 unge opnåede DAF s Atletikmærke, enten i Guld, Sølv og Bronze. Tillykke til Jer alle. Christian Clausen satte DUR på 400 m., både inde som ude, 800 m. inde og 300 m. ude. Christian forbedrede sin rekord på 800 m. i 5 stævner i træk. Imponerende. Også Sofie C., piger 18 år, satte DUR på 300 m. og Johan, drenge 14 år, DUR på 2000 m. Kapgang. I vintersæsonen deltog vi som sædvanlig i Pallas- og Atleticumspelen i Malmø, hvor vi havde mange unge med og det blev til flere medaljer af alle karader. Christian og Peter var i Växjö i Sverige og det blev til 2 x Guld og 4 PR er. Christian vandt Bronze på 800 m. og satte PR. i Göteborg Inomhus. Ved de Danske Mesterskaber for seniorer i Skive havde vi Maria L. og Sarah M. med og det blev til Sølv på 1500 m. og Bronze på 800 m. og 2 PR er til Maria og Bronze og PR. på 400 m. til Sarah. Ved DMU ugen efter også i Skive havde vi 23 deltagere med, heraf 5 debutanter. Der blev vundet 7 Guld, 7 Sølv og 3 Bronze og samlet en 3. plads i klubkonkurrencen. Det var her at Christian aflivede den 32 år gamle DR på 800 m. Desuden satte Maria Arena Rekord på 1500 m. Ved ØST Mesterskaberne i Super Arenaen i Ballerup blev det til 8 Guld, 8 Sølv og 13 Bronze, samt 97 PR er. Vi havde 43 unge til start. Slutteligt deltog vi igen i år med stor succes ved Kronborg Games 3. afdelinger. Det blev til en sikker 2. plads i Klub Konkurrencen og en Kronborg Mester ved Liv. Havde flere af vores unge deltaget i de 3 øvelser man måtte var det blevet til nogle flere. Vi deltog også i ØST Vinterløbeturnering, der blev afholdt over 4 runder. Her blev det til 1 Sølv i det samlede resultat. Der har desværre ikke været den store deltagelse de senere år.

3 Udendørs stævner. Jeg lægger ud med VM U18 år i Ukraine hvor Maria L., Christian C. og Peter T. havde klaret DAF s kvalifikations krav. Maria løb 800 m., Peter 200 m. og her satte han PR. Desværre blev Christian ramt af maveonde og kunne derfor ikke deltage. Dette års NM for Juniorer (indtil 19 år) blev afhold i Finland. Her er det de bedste på ranglisten, der bliver udtaget og her havde vi Maria L. med på 3000 m. og hun vandt en flot Bronze, Louise L. i Hammer, Sarah M. på 4 x400 m Stafet, Mikkel R. i Stang og Christian C. på 4 x 400 m. stafet. Senior Landsholdet, der dyster i 2dn Europa Ligaen var i år i Litauen og her havde Maria L., igen, igen kvalificeret sig på 3000 m. hvor hun satte PR. og Christian C. også igen, igen med på 4 x 400 m. Stafet. DAF havde i år et samlet hold fra ØST og VEST i Löwenberg i Tyskland og her var Sigrid, Rita og Malthe udtaget. Desværre måtte Sigrid melde afbud. Malthe satte PR. i Trespring. Vi havde 16 deltagere med ved Världsungdomsspelen i Göteborg, et kolonormt stort stævne med deltagelse fra mere end 10 Nationer, så her fik vi kam til vores hår. Det blev dog til medaljer ved Sofie R. i højde med Bronze og Sølv til Mikkel i Stang og 11 PR er. På teltturen til Öresundsspelen i Helsingborg havde vi i år hel 27 unge med og ud over det sportslige med 3 Guld, 6 Sølv og 4 Bronze, var det jo samtidig en rigtig social tur, hvor der blev råhygget og heppet. Så har enkelte unge yderligere deltaget uden for Danmark. Sigrid var i januar i Singapore med familien og så kan man jo lige så godt deltage i en konkurrence. Maria L. løb på Bislet Stadion i Oslo og satte PR. Louise satte PR. i Hammer i Halle i Tyskland og i Bottnaryd i Sverige blev det til en Tangering. Og så skal vi jo ikke glemme turen til Berlin i Pinsen, hvor 25 af vores unge deltog ved det 18. Internationale Pfingstensportfest og det blev den fest. Det blev til hele 7 Guld, 8 Sølv, 8 Bronze og 33 PR er, samt et utroligt godt kammeratskab grupperne imellem. Det hele kulminerede søndag eftermiddag dag hele flokken, stående i de røde overtrækstrøjer, sang den danske melodi grand prix vinder melodi. Da måtte selv tyskerne overgive sig. På hjemmefronten havde vi 7 unge med ved dette års Senior DM i Aalborg. Til sammen hjemtog de 2 Guld, 4 Sølv og 2 Bronze. DMU blev i år afhold i Århus. Vi havde her 25 deltagere med, hvoraf de 7 var debutanter.

4 Medaljehøsten blev desværre ikke så stor som sidste år og det skyldes at flere sikre medaljetagere havde meldt fra af forskellige årsager, samt op til flere skader. Det blev til 4 DM titler til Annette og Mikkel i Stang, Christian på 800 m. og Louise i Hammer. Desuden 8 Sølv og 9 Bronze, samt hele 3 KR er, ved Annette, årgang 96, i Trespring, Albert, årgang 98, i Højde og Victor (debut), årgang 97 i Hammer. Tillykke. Efter års pause var vi igen med ved ØST Mangekamp og med stor succes. Sofie R., der har haft en forrygende sæson, vandt Bronze i piger 13 år 5 kamp og satte tilmed ny KR. Sigrid, Klara og Rita vandt Sølv i pigernes hold 7 kamp. Stort Tillykke. Ved ØST Holdkampene i de forskellige aldersgrupper, som i år blev afholdt i Bagsværd blev det til 2 x Sølv og 2 x Bronze, samt 2 KR. og 35 PR er. Rigtig mange af vores unge talenter var med til at hjembringe 2 x Bronze ved dette års DT finale i Elite Divisionen afholdt på Østerbro og de unge gjorde det rigtig godt. I mange år har vi jo haft familien Trajkovski til start også i år, men i år havde klubben endnu en familie med, nemlig Søren K. og sønnen Albert. Udendørs sæsonen startede med Glostrup Games og med 49 deltagere hev vi igen en flot 2. plads hjem i Klubkonkurrencen. Ved Copenhagen Games afholdt af Sparta, stillede vi talstærkt op på hjemmebane med hele 88 deltagere og med 20 Guld, 12 Sølv, 15 Bronze og 113 PR er fik vi rigtig vist flaget. Slutteligt blev afslutningsstævnet i Greve jo helt specielt med hele 8 KR er. Selvfølgelig var der også masser af succes i de stævner jeg ikke har nævnt og man kan jo altid finde artiklerne på vores hjemmeside, hvis man vil have noget opfrisket. Maria L. fortsætter succesen, idet hun vandt første afdeling i cross i Middelfart og blev bedste dansker ved NM i Reykavik og derfor udtaget til EM i december. På det sociale må turen til Verbania i Italien komme i første række. Her havde 27 unge tilmeldt sig turen og sammen med 6 ledere/trænere/kokke havde de en super uge, hvor der blev trænet op til 2 gange om dagen, men også tid til megen samvær og skønne oplevelser. Det er sådan en tur, der styrker sammenholdet og dermed giver sportslige resultater. Man kan læse meget mere om turen ved at gå ind på gemte arkiver på hjemmesiden, hvor de unge på skift har berettet om turen og alle dens sjove episoder m.m. Selvfølgelig må turen til Berlin og teltturen til Helsingborg igen nævnes da det sociale rigtig kommer frem i lyset. Her kan man også endnu engang læse om de glade dage på hjemmesiden, hvis man vil genopfriske dette.

5 Igen i år var ungdommen med til at hjælpe til ved Femina løbet, dog denne gang uden at skulle pakke poser. Til gengæld blev der samlet mange dejlige flasker sammen og alt med et smil. Ligeledes var der som altid god stemning og hurtighed ved årets Eremitage løb og som på Atletikstadions blev der igen sat rekord i påfyldning af bægre med vand og samtidig sjov og ballade og igen i flot vejr. Dejligt at se at også mange af de unges forældre møder frem gang på gang. Har man først været med en gang, så er man solgt. En dejlig dag i Dyrehaven og gode penge i kassen til den komme sæson. Som vanen tro blev der igen i år afholdt Grill fest i juni og selv om at man grundet regn måtte fortrække fra Fælledparken til klubhuset blev det alligevel en rigtig hyggelig aften. Familiedysten er kommet for at blive. Det blev igen en fin og hyggelig aften hvor mange forældre viste at de godt kan når det gælder. Det skorter dog ikke fra mange tilråb fra deres poder. Hytten ved Vedbæk lagde igen i år ryg til en god, hyggelig og sjov weekend for de unge, hvor der også blev trænet. Så har der i årets løb været hyggeaftener i klubhuset til stor glæde og gavn for alle. Mange forældre har i år været flinke til at hjælpe med ved de forskellige stævner, når der er blevet kaldt og det er med til, at også forældrene kommer tættere på hinanden og det smitter også af på de unge. Det kan være ret så morsomt at lede konkurrencen i længde, især når kanon fotografen og mad elskeren Søren K. er med, så sker der altid noget. I det hele taget har mange forældre vist interesse ved årets stævner og det er rigtig godt. Flere har også været på medhjælperkursus, så de kan hjælpe de uddannede dommere og det er gået rigtig fint og gør at vores trænere kan koncentrerer sig om de unge og se, alt dette er jo med til at gøre livet lidt lettere og lysere, så bliv ved med det og flere er meget velkomne. Giv Emanuels mor Bernadette, der står for det med dommergerninger, et praj, når I ser hende. Så har jeg kun at sige tak til alle for en forrygende sæson og endnu engang et stort Tillykke til Jer unge med de flotte resultater i årets løb. Alle ønskes et godt Nytår. Flemming.

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning Gældende fra 1. januar 2011 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/resultater, talent og deltagelse på forskellige hold (landshold, DT og LTU). For at få støtte af

Læs mere

Løb og indendørs atletikstævner 2011

Løb og indendørs atletikstævner 2011 Løb og indendørs atletikstævner 2011 KIF - Ungdom deltager i to vinterturneringer. En løbeturnering l og en indendørs atletikturnering: Kronborg Games. Vinterløbeturneringen er både en individuel, en hold-

Læs mere

Københavns Idræts Forenings støtteordning

Københavns Idræts Forenings støtteordning Københavns Idræts Forenings støtteordning Gældende fra 1. oktober 2010 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/ resultater, talent og deltagelse på forskellige hold

Læs mere

FIF HILLERØD ATLETIK

FIF HILLERØD ATLETIK FIF HILLERØD ATLETIK Resultater 2014 inde Stævner med deltagelse fra FIF Hillerød: 5 stævner FIF H: *) 72 / 199 / 167 / *) Antal stævner - FIF H: deltagere / starter / pr / KR - DR o.l. 11. januar 2014

Læs mere

Stævnereferat Tårnby Games 2017

Stævnereferat Tårnby Games 2017 Stævnereferat Tårnby Games 2017 29 FIF-atleter deltog i weekenden i forårets store stævne Tårnby Games. Lørdag i strålende forårsvejr og søndag væsentligt koldere - især først på dagen. Tårnby Games har

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april

EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april Traditionen tro startede udendørssæsonen på Glostrup Stadion, idet GIC for 38. gang arrangerede Glostrup Games. I mange år blev det afholdt

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2014 06.03.2015 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi er godt på vej til at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag

Læs mere

Generalforsamling i Korsør AM

Generalforsamling i Korsør AM Generalforsamling i Korsør AM 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastlæggelse af kontingent 5. behandling af indkomne forslag

Læs mere

Hammer Diskos Kugle (3kg) (0.75kg) 6.50 (3kg) (3kg) (4kg) (0.75kg) (1kg)

Hammer Diskos Kugle (3kg) (0.75kg) 6.50 (3kg) (3kg) (4kg) (0.75kg) (1kg) Rasmus har haft en stærk udvikling i kastedisciplinerne. Han arbejder hårdt med sin kasteteknik og synes at have særligt talent for især diskos og hammerkast. Rasmus satte i 2014 Dansk ungdomsrekord i

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Atletikstævner for Ungdom

Atletikstævner for Ungdom Atletikstævner for Ungdom Sommeren 2012 Glostrup Games på Glostrup Stadion Lørdag den 28. april kl. 10.00 ca. 16.00 10/11 år (02-01) 60 m, 200 m, 1000 m, længde, højde, kugle, bold. 12/13 år (00-99) 80

Læs mere

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

Masters-afdelingen i Vejle IF

Masters-afdelingen i Vejle IF Masters-afdelingen i Vejle IF Nyhedsbrev oktober 2018 Af Ove Lausten Mia Sørensen verdensmester på halvmaraton i Malaga. Klubrekord af Poul Bachmann ved VM og Peer Jensen nr. 6 i kaste femkamp. Rigmor

Læs mere

Helsingør IF Indbyder til

Helsingør IF Indbyder til Helsingør IF Indbyder til Kronborg Games 2015 - en indendørs vinterturnering med 3 afdelinger Søndag den 4. januar 2015 Lørdag den 31. januar 2015 Lørdag den 28. februar 2015 i Snekkersten Idrætscenter

Læs mere

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde 24/5-2011. Så fik vi afholdt generalforsamling vi sagde desværre farvel til Pia og Henrik samt Maria. Vi sagde ikke helt farvel til Pia da hun fortsætter som træner.

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

Femte gang med succes

Femte gang med succes Femte gang med succes Det kan man sige om de Sjællandske mesterskaber i Kalundborg Hallerne. Samtidigt kan vi også allerede nu love at det ikke bliver sidste gang, og at stævnet vil ligge nogenlunde samtidigt

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Masters-afdelingen i Vejle IF

Masters-afdelingen i Vejle IF Masters-afdelingen i Vejle IF Nyhedsbrev februar 2018 Af Ove Lausten Lørdag, den 27. januar var der DM i kort trail på Bornholm. Her kunne Rie Moos Villumsen vinde årets første guldmedalje til Vejle If.

Læs mere

KIFs støtteordning. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning. KIFs støtteordning KIFs støtteordning KIFs bestyrelse har udarbejdet en støtteordning, som skal være med til at skabe overskuelige rammer for hvordan KIF støtter den enkelte aktive atlet i arbejdet mod bedre resultater.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Ved et tilbageblik på året 2015 var det igen et år vi i klubben kan se tilbage på med glæde og med mange sportslige højdepunkter igennem året. Lidt malurt i bærgeret må være

Læs mere

Ungdomsudvalget, Esben Kryger, tlf ,

Ungdomsudvalget, Esben Kryger, tlf , FIF Hillerød Atletik Sæsonplan, maj-juni 2009 Hermed en oversigt over de stævner, vi planlægger at deltage i i første halvdel af udendørssæsonen. På de næste sider følger tilmeldingsinfo. Alle spørgsmål

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Atletikstævner for Ungdom Sommeren 2011

Atletikstævner for Ungdom Sommeren 2011 Atletikstævner for Ungdom Sommeren 2011 Glostrup Games på Glostrup Stadion Lørdag den 30. april kl. 10.00 ca. 16.00 10/11 år (01-00) 60 m, 200 m, 1000 m, længde, højde, kugle, bold. 12/13 år (99-98) 80

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck

Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck Heldigvis er der også holdkonkurrencer i atletik. Lørdag d. 16. september var det igen glimrende atletik vejr, så rammerne var

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Beretning masters 2017 Af Ove Lausten

Beretning masters 2017 Af Ove Lausten Beretning masters 2017 Af Ove Lausten Beretningen for masters i Vejle If. bliver kun et glimt af årets mange begivenheder. Der sker simpelthen så meget i løbet af en sæson, at det er umuligt at få alt

Læs mere

Statistik Medaljehøsten Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze

Statistik Medaljehøsten Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze Mikkel Roald-Arbøl Medaljehøst Ungdom Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze Østmesterskaber Indendørs Ballerup 23-24.januar (0+0+6) 12-13 Clara Iding

Læs mere

For 2016 blev der indberettet 112 medlemmer, så vi har oplevet et medlemsfald.

For 2016 blev der indberettet 112 medlemmer, så vi har oplevet et medlemsfald. Bestyrelsens beretning for 2017 Som bestyrelse i FIF Hillerød Atletik sidder vi med lidt blandede følelser omkring året 2017. Der har bestemt været lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på

Læs mere

DM Indledende årige hold & DM junior hold

DM Indledende årige hold & DM junior hold Foto Michael Hyllested Dansk Atletik Forbund og Ballerup Atletik Klub indbyder til: DM Indledende 12-15 årige hold & DM junior hold Søndag d. 28 maj kl. 10.00 Sted: Ballerup Atletik Stadion Arrangør: Ballerup

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2016 08.03.2017 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi arbejder på at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag til

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Amager Atletik Club. Elite-koncept. Krav og støtte til Amager Atletik Club s Elite. August 2015 Side 1 af 7

Amager Atletik Club. Elite-koncept. Krav og støtte til Amager Atletik Club s Elite. August 2015 Side 1 af 7 Amager Atletik Club Elite-koncept Krav og støtte til Amager Atletik Club s Elite August 2015 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Målsætning for AAC s elitekoncept... 3 3 Elite- og talentarbejdet...

Læs mere

Masters-afdelingen i Vejle IF

Masters-afdelingen i Vejle IF Masters-afdelingen i Vejle IF Nyhedsbrev juli 2018 Af Ove Lausten I den første del af banesæsonen har aktiviteten været meget høj, og vi har rigtig mange gode resultater at glæde os over. Vi kan ikke nå

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Den smukke Snekkerstenhal

Den smukke Snekkerstenhal Kronborg Games 2018 1. runde lørdag den 13. januar 2018 i Snekkersten Det første af vinterens store indendørs atletikstævner er traditionen tro Helsingør Atletiks Kronborg Games 1. runde, som er henlagt

Læs mere

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED Interessen for cross er stor i hele verden, og den er støt stigende i Danmark. Og med god grund. Cross er en af de smukkeste og mest traditionelle

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

ÖRESUNDSSPELEN 2010. I dagene fredag, den 9. til søndag, den 11. juli deltog KIF Ungdom ved dette års Öresundsspelen i Helsingborg.

ÖRESUNDSSPELEN 2010. I dagene fredag, den 9. til søndag, den 11. juli deltog KIF Ungdom ved dette års Öresundsspelen i Helsingborg. ÖRESUNDSSPELEN 2010 Af Flemming Poss I dagene fredag, den 9. til søndag, den 11. juli deltog KIF Ungdom ved dette års Öresundsspelen i Helsingborg. Vi var 19 personer af sted på denne tur, her af var der

Læs mere

Øst/Vest mesterskaber mangekamp 2019 Stævneinformation

Øst/Vest mesterskaber mangekamp 2019 Stævneinformation Øst/Vest mesterskaber mangekamp 2019 Stævneinformation Kære atleter, forældre, trænere og klubber Velkommen til Øst-Vest mangekamp på Viby Stadion. Stadion: Mesterskabet afholdes på Viby Stadion, Skanderborgvej

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013.

Bestyrelsens beretning for 2013. Bestyrelsens beretning for 2013. 21.02.2014 Medlemmer og fastholdelse af disse FIF Hillerød Atletik har ved årets udgang ca. 100 medlemmer, hvilket er lidt færre end det vi kunne konstatere ved generalforsamling

Læs mere

Først på programmet var kåring af top tre resultater og klubmestre fra septembers klubmesterskab for alle aldersgrupper:

Først på programmet var kåring af top tre resultater og klubmestre fra septembers klubmesterskab for alle aldersgrupper: Præmieuddelingsfest den 18. november Traditionen tro blev der i midten af november holdt præmieuddelingsfest for børne- og ungdomsafdelingen. Sæsonen har budt på mange fine resultater, og klubben er vokset

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Atletikmedhjælperkursus

Atletikmedhjælperkursus Atletikmedhjælperkursus Skovdalen den 11 november 2015 20151110 Finn Yde www.aalborgatletik.dk Kursus indhold Atletik Stadion Stævner Dicipliner Løb Spring Kast Stævneprogrammer 20151110 Finn Yde Side

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

DM Individuelt: Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner!

DM Individuelt: Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner! Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner! De sidste 3 år har jeg hvert år sagt, at det var det bedste resultat sportsligt nogensinde i klubbens historie! Det bliver sværere og sværere at vurdere, - er

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

At sige at 2014 blev et turbulent år for HIF Atletik er absolut ingen overdrivelse.

At sige at 2014 blev et turbulent år for HIF Atletik er absolut ingen overdrivelse. Formandens beretning - Helsingør IF Atletik 2014 At sige at 2014 blev et turbulent år for HIF Atletik er absolut ingen overdrivelse. Nye trænere Den største omvæltning umiddelbart var at klubben på grund

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00

Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00 Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00 1 Dagsorden for Synkrosektionens områdemøde 2011 1. Valg af dirigent 2. Synkrosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl Velkommen til Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset

Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Valg af kasserer

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Statistik Indendørs Rangliste Mænd

Statistik Indendørs Rangliste Mænd Lasse Laudrup Hansen INDENDØRS RANGLISTE MÆND 2008-2009 Da indendørssæsonen går hen over nytåret, så dækker den reelt 2 sæsoner. For de aktive der har opnået resultater på begge sider af nytåret, er begge

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2019 Af Ove Lausten

Nyhedsbrev marts 2019 Af Ove Lausten Nyhedsbrev marts 2019 Af Ove Lausten Indendørssæsonen går på held efter et vellykket DM i Randers med flere guldmedaljer til Vejle If. Cross sæson 18/19 slutter for vort vedkommende den 9/3, når der er

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere