ÖRESUNDSSPELEN I dagene fredag, den 9. til søndag, den 11. juli deltog KIF Ungdom ved dette års Öresundsspelen i Helsingborg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÖRESUNDSSPELEN 2010. I dagene fredag, den 9. til søndag, den 11. juli deltog KIF Ungdom ved dette års Öresundsspelen i Helsingborg."

Transkript

1 ÖRESUNDSSPELEN 2010 Af Flemming Poss I dagene fredag, den 9. til søndag, den 11. juli deltog KIF Ungdom ved dette års Öresundsspelen i Helsingborg. Vi var 19 personer af sted på denne tur, her af var der 11 fra ungdomsafdelingen og Maria H. som deltog i konkurrencerne. Bente, Klaus og Maria var trænere/ledere og Anette, Søren og Per som hjælpere. Vandy og Flemming var også med og en meget vigtig person var Louise L. s far Flemming, der transporterede bagagen frem og tilbage. Peter kom om søndagen. Vi startede fra Østerport Station kl Vandy og undertegnede tog toget til Helsingør med de unge og resten kørte i bil. Det flaskede sig så heldigt at vi alle nåede den samme færge og omkring middagstid havde vi faktisk fået etableret vores teltlejr. Det var en lukket trailer Flemming havde lejet, så her kunne vi have alle vores spiselige ting opbevaret. Det skulle vise sig at det blev en rigtig steghed forlænget weekend, samt en ret kraftig vind, der gik på tværs af stadion, altså ikke de bedste betingelser for super resultater. Spørg ikke deltagerne om mågerne. Allerede ved fire tiden om morgenen kom de i store flokke for at søge føde, der evt. lå uden for de mange telte. Hold da helt op hvor de kunne larme. Bente, havde klog af skade, taget ørepropper med, mon ikke alle vil gøre det næste gang! Heldigvis lå der et mega stort supermarked lige ved stadion, så vi havde ingen problemer med at få handlet ind og med den hede var det også begrænset hvad der kunne holde sig. Konkurrencen startede kl , så vi havde god tid til at få etableret os. Louise L., der til daglig deltager i piger 15 år, var i dag kommet i skrapt selskab i klassen piger 19 år. Louise gjorde det imidlertid godt idet hun kastede den 4 kg. Tunge Hammer ud på m. bare 17 cm. fra pr. Maria H. skulle også kaste hammer i Senior Kvinder. Maria kastede hammeren ud på m. hvilket var et stykke fra pr. Samtidig skulle Josefine haste spyd i piger 15 år. Det blev til et kast på m. Maria L. skulle på første dagen forsøge sig med kugle og med et stød på 7.39 m. blev det til en ny PR. Godt gået Maria.

2 Mikkel H. skulle løbe 3000 m., godt det ikke var mig, puha. Mikkels tid blev på m. hvilket han bestemt ikke var tilfreds med, men varmen var også en slem modstander. Ved dette stævne var der ud over guld, sølv og bronze også placeringsmedaljer og da Mikkel blev nr. 7 fik han derfor en sådan medalje. Tillykke med det Mikkel. Mikkel R. var vores sidste deltager i fredagens konkurrence. Mikkel skulle springe Højde og var medet tæt på pr. men rev desværre ned på 1.46 m., så han blev noteret for 1.41 m. Så var det hjem til lejren hvor der var kommet forbud om at grille ved teltene, så vi måtte rykke ud grusbanen hvilket også var ok. Vi havde sat to pavilloner op som opholdssted og da vi ikke havde fået bænke til at sidde på med, var pigerne heldigvis hurtige og fik tiltusket sig tre af slagsen og desuden var Per ude for at købe et bord, men næste gang skal vi nok lige tænke så lidt mere om omkring disse ting. Ellers fungerede alt fint og nu blev der grillet kyllingebryster og pølser til den store guldmedalje, samt nogle pølsebrød, der godt kunne minde om en nedbrændt negerlandsby. Anettes marinerede kartofler på spyd snuppede dog klart første pladsen og hvis nogle gik sultne til køjs, var det deres egen skyld. Vores atletik ungdom kan jo ikke sidde stille i ret mange minutter, så efter opvask og oprydning blev der dømt rundbold og nu blev der virkelig gået til den. Vi lidt ældre var mod de unge og i kampens hede glemte man faktisk sin alder og da jeg endelig fik indstillet kanonen og ramte bolden perfekt så jeg kunne løbe en hel runde blev det også hævnet, da jeg nær aldrig var kommet ud af teltet næste morgen. Heldigvis var jeg ikke den eneste. Begge hold påstod at de havde vundet, så mon ikke det blev uafgjort. Hvis Christian havde vundet præmie for sit stunt i spyd, ja, så må Søren da være den helt store vinder, da han på mystiske vis sendte køllen ud på de ca. 40 m. og stod med bolden i hånden. Godt gået Søren. Anne Sofie skal også premieres da hun ramte bolden perfekt og sendte Mikke R. til tælling. Inden godnat tid skulle vi lige fejre at Malthe om torsdagen var fyldt 12 år. Tillykke Malthe. Malthes mor havde bagt Muffins og de smagte godt. Puha, sikke en nat, varme, måger og en uvant madras, så vi var nogle stykker, der var meget tidligt oppe. Vandy og morgenkaffe hænger meget tæt sammen, men Bentes gasbrænder stod i hendes fortelt og da vi var bange for at vække hende måtte vi jo pænt vente. Det var slemt for Vandy, men endelig stak Bente hovedet ud fra teltet og Vandys dag var reddet. Anette, Maria og Klaus blev sendt ud op en lille løbetur så de på vejen hjem kunne tage dejlig koldt mælk og frisk brød med hjem og så blev der ellers gået til den. Spørg ikke om det var varmt, allerede klokken ni knaldede solen ned.

3 Josefine i piger 15 år var vores første deltager i ilden. Hun skulle løbe 80 m. hæk hvilket er ret nyt for Josefine, men hun gjorde det rigtig godt og blev noteret for tiden sek. hvilket er PR. Sådan Josefine og nu skal der bare trænes så vare det ikke længe før du er under de 15 sek. Mikkel R. og Christian var de næste, der skulle i ilden. Det var i Spyd, drenge 14 år. Med et kast på m. var han bare 7 cm. fra pr. så det var jo ærgerligt. Christian er jo løber, men da han jo p.t. er skadet og ikke må løbe må han jo forsøge sig med andre øvelser. Det blev til et kast på m. Hans sidste forsøg var dog til en flot præmie, da han fik spydet til at danse, ærgerligt at Vandy ikke fik det i kassen, for det kan simpelthen ikke gøres igen. Emil løb 200 m. på sek. og var desværre lige en plads fra finalen. Surt. Så var det Julias og Maria L. tur til at løbe 300 m. i piger 14 år. Julias tid blev så fin som sek. hvilket gav en flot 8. plads og en placeringsmedalje, men endnu bedre, er hun nu klar til DM. Tillykke Julia. Maria, der jo er skrappest i de længere distancer, løb også en flot 300 m. i tiden sek. Så var turen kommet til Louise og Josefine i Kugle, piger 15 år. Louise stødte 9.09 m. hvilket hun naturligvis ikke var tilfreds med, da hun kan støde meget længere. Derimod satte Josefine ny PR. med et stød på 8.83 m. så det var jo godt. Sådan Josefine. Julia og Maria L. skulle springe Længde i piger 14 år. Julia overtrådte desværre to gange og fik noteret 3.97 m., hvilket er noget under pr. Maria satte ny PR med et spring på 4.16 m. Flot Maria. Malthe og Albert i drenge 12 år var sent lørdag i ilden i 200 m. Begge løb rigtig godt og satte ny PR. Alberts tid bliv på sek. og Malthes tid på sek. Godt gået drenge. Da vi jo boede lige ved stadion kunne vi sagtens nå frem og tilbage fra vores base og indtage væske, hvad der var særlig behov for og få spist. Aftenens måltid stod på koteletter, tykke og tynde pølser, dejlig salat og godt brød og der blev spist godt. Stranden lå ca. 1.5 km. fra lejren så på nær Josefine, der følte sig lidt utilpas og så de gamle, Vandy og Flemming, drog alle af sted og kom friske og glade hjem, hvor de fik serveret mandelkage og saft el. Sørens gode æblemost. Der blev også lige tid til lidt hyggelig snak og lidt rundblod inden der blev dømt godnat. De fleste fik sovet noget bedre natten mellem lørdag og søndag. Mågerne var ikke så agresive som morgenen før. Måske var der nogle af dem der holdt weekend.

4 Igen i dag var solen ubarmhjertig og tilmed stod en meget kraftig vind på tværs af stadion, der skabte helt op til ca. 5 sek./m. I dag skulle vi så have et par medaljer, men ak, sådan skulle det ikke være Allerede kl. o9.30 skulle Albert og Malthe i aktion i drenge 12 år. Det var Længde og det gik rigtig godt da begge igen satte ny PR. Malthe forbedredes sig med hele 38 cm. til 4.29 m. og Albert med 7 cm. til 4.07 m. Sådan drenge. Flot. Kort tid efter skulle de så løbe 80 m. og taget den kraftige modvind i betragtning blev det til udmærkede tider. Albert løb på sek. og Malthe på sek. Og så var det at den første medalje skulle i hus. Det var Mikkel R. i Stang, drenge 14 år. Mikkel havde store problemer med sit tilløb og den kraftige sidevind og de to første forsøg på 2.60 m. blev aldrig til spring. I 3. forsøg var tilløbet dog fint og Mikkel kom også klart over, men ak, han fik ikke sluppet stangen nok væk så den rev overliggeren ned og det hele var forbi inden det var begyndt og en sikker medalje gik fløjten. Selvfølgelig var Mikkel helt knust, men sådan går det jo ind i mellem, så glem det og kom videre. Anne Sofie, deltog også i Stang i piger 17 år. Så det var en stor mundfuld. Også Anne Sofie havde som alle de øvrige stangspringere problemer ned vinden og Anne Sofie fik desværre kun noteret et spring på 2.63 m. Det gav dog en 5. plads og dermed en placeringsmedalje, et plaster på såret, hvis man kan sige det. Også til dig Sofie, kom igen. I har jo begge gjort det rigtig godt gennem hele sæsonen. Julis løb 100 m. i piger 14 år. Vinden blev målt til 4.3 så det var en barsk tur og derfor var tiden sek. også fin og ret tæt på finale, så det var fint. Også Emil skulle løbe 100 m. i drenge 17 år. Emil havde også en kraftig modvind og blev noteret for sek., der desværre heller ikke rakte til en finale plads. Maria H. stødte kuglen ud på 8.14 m. og det må siges at være ok i den stegende hede. Mikkel H., der døjer med sin skulder stillede alligevel op i Spyd og fik som bedste kast noteret m. hvilket må siges at være optimalt ud fra vejr og skulder. I 800 m. var der chance for en medalje, men desværre måtte Maria L. melde fra da hun er overfølsom for græs og måtte melde fra, da hun havde det rigtig skidt. Derimod tog Josefine kampen op i gjorde det rigti godt i den stegende hede. Tiden blev på min. og Pr. Anne Sofie Sluttede festen at i Kugle i piger 17 år. Normalt støder piger i DK med en 4 kg. Kugle, men i Sverige er det kun 3 kg. Så Anne Sofie kunne ikke bruge det til noget. Hendes bedste resultat blev på m.

5 Ind i mellem konkurrencerne var der tid til at pakke og spise og hilse på vores Transporter Flemming og sønnen Andreas, samt Peter, der jo skulle videre op i Sverige på ferie sammen med Bente. Det var en rigtig god social tur, der er med til at ryste både unge og gamle sammen. Også dejligt at der kommer nye med. Her tænker jeg især på Søren og jeg tror ikke det er sidste gang at Søren er med på en sådan tur. Det blev til 3 placeringsmedaljer og 10 PR er, så sportsligt var det jo ikke det helt store, men mange gange er det andre ting der prioriteres som vigtigere og det var jo heller ikke de bedste betingelser for konkurrence ved dette stævne. Hjemturen forløb næsten uden problemer. Emil, der skulle af i Helsingør havde pakkes sine ting i traileren, der skulle til Østerport og da gruppen, der skulle med tog ikke nåede den samme færge som os, måtte vi vente til de ankom til Helsingør. Her fandt Josefine og Anne Sofie ud af at du lige så godt også kunne tage deres bagage, da de heller ikke skulle helt med til Østerport. Da vi nåede Østerport væltede det ned og Vandy s spådom om regn holdt stik og Mikkel H. døbte ham omgående om til Voldborg. Alle der var interesserede i VM finalen var hjemme i god tid til at spilde tiden foran fjerneren. Tak til Jer alle for en rigtig fed tur, som de unge udtrykker det og rigtig god sommer til Jer alle. Mange sommerhilsner Flemming.

6 Öresundsspelen 2009 Af Mikkel Hansen Det hele startede fredag formiddag, hvor rejsen til Helsingborg begyndte. Vi mødtes kl hvorefter vi sad i toget på vej til Helsingør, derefter skulle vi på en lille sejltur over sundet, og til sidst var det en lille bustur, hvorefter vi var der. Den første og en af de største udfordringer blev at sætte telt op, især Christian, Anton og Oliver havde problemer med deres telt, det så rimelig klumpet ud. Men alle telte blev sat op, og så var det tid til stævnet. Om fredagen sprang Christian længdespring, med en vind på +3,1 sprang han 5,40 også pigerne i 13-årsgruppen sprang længde; både Annette og Maria L havde vind på +2,2. Annette sprang 4,97 m, og Maria L sprang 4,49 m. Maria slog PR også uden for meget vind, og Julia sprang også i samme aldersgruppe her sprang hun 3,98. Anne Sofie sprang tresspring med en vind på +4,0 sprang hun 9,96. Maria H skulle kaste slägga (hammer) og her kastede hun 34,09. I spyd kastede Louise med 400g (i Danmark kaster hun normalt med 600g) og kastede 31,22, og Louise stødte også kugle der stødte hun 7,43. I samme aldersgruppe stødte Aino også kugle, hvor hun stødte 6,60. Mikkel løb 3.000m, hvor det viste sig, at dagen bare ikke var der; tiden blev Fredagen var slut atletikmæssigt, og tid til aftensmad. Aftensmaden bestod af pølser, brød og noget kylling, og den blev spist, mens der blev fyret jokes af. Det bedste var, da Bente sagde: Når solen går ned i vest, bliver det godt vejr i morgen (det rigtige ordsprog, hun tænkte på, var vist nok når solen går ned i en sæk, står den op i en bæk ). Det var ikke alle, der lige forstod den Anne Sofie spurgte, om den ikke altid gjorde det, og Emil var heller ikke helt med på den. Det var nok noget af det sjoveste på turen i betragtning af hvor meget der blev grinet. Så var det tid til at gå i seng, og ifølge Emil var det hele bår dæjli. Det regnede stort set hele natten og ikke nok med det, var der nogle mega uhyggelige måger, som også skulle ødelægge vores nat, de lammede hele natten og morgenen med. Til morgenmad var der cornflakes, havregryn og brød, og efter det skulle stævnet begynde. De første, der skulle i gang, var Annette og Anne Sofie, som begge skulle lave hæk. Der var bare lige en ting vi havde glemt, nemlig afkrydsning, så Annette lavede kugle lidt senere i stedet og Anne Sofie kunne få lov at løbe alligevel, da der manglede andre i hendes aldersgruppe, hun løb i tiden Senere stødte hun kugle, hvor hun kom ud på 10,55. Tre andre der stødte kugle var Julia, Maria L og Annette, her stødte Julia 5,82, Maria L stødte 7,99 og Annette stødte 8,95. I længde sprang Sofie D 3,30, og i den lidt ældre aldersgruppe sprang Louise 3,91. Oliver kastede spyd, og han satte ny PR med et kast på 34,27. Emil løb 200m for

7 drenge 17, hvor han normalt løber for drenge 15, men her løb han i tiden 26.17, Anton løb 300m på Igen var Christian suveræn på 200m, hvor han blev nr. 1 i tiden værd at bemærke var, at vinden var -1,7. Hos pigerne løb Sofie C på 300m, Annette, Maria L og Julia løb 200m hvor Annette løb i tiden 29.25, Maria L løb og Julia løb i tiden Sofie D løb også 200m her var tiden Mere stævne var der ikke om lørdagen, så der gik tiden først med at sætte en drage op som Christian havde fået for at vinde 200m. Derefter spillede vi Amerikansk fodbold med en flaske, hvilket fungerede godt nok. Denne aften havde vi lånt en stor grill i stedet for de små engangsgriller vi brugte aftenen før. Det gik også meget hurtigere med at få lavet maden, som bestod af burger og pølser. Pølserne var både med og uden ost den med ost var det ikke alle, der var lige glade for, især Bente, for hun kunne ikke engang røre dem, men så var der Maria H, hun kan godt li ost. (Men hun spiste ikke nogen.) Så var der lagt op til en omgang stikbold, hvor alle løb rundt, undtagen en der lavede robotdans i stedet, men vi nævner ingen navne. Da vi var færdige, var der muffins, og så var der lige nogen, som kunne stort set alt fra Drengene fra Angora, lidt overtrætte var der mange, der var. Så var det tid til at sove, denne gang med bedre vejr, men da solen var gået ned i vest, forventede vi heller ikke andet. Søndag morgen gik helt på samme måde som den første morgen, bortset fra at vi havde krydset af dagen før. Dagen gik med at pakke, slå telt sammen og selve stævnet, hvor Emil løb 100m i tiden Mikkel slog klubrekord igen i spyd med et kast på 40,88. Både Aino og Anne Sofie sprang stangspring; Aino sprang 2,18 hvilke var ny PR, og Anne Sofie sprang 2,63. Maria H lavede kugle, hvor hun stødte 8,32. Anton løb en flot 800m i tiden , Oliver løb lidt kortere, nemlig 100m, og den løb han på Christian kom igen nr. 1 denne gang på 80m i tiden 10.02, Sofie C og Louise løb 100m, tiden for Sofie C var 13.89, og Louise løb På 80m løb Julia Sofie C løb også en 800m, hvor hun blev nr. 3 og kom ind i tiden , Sofie D løb 600m i tiden og Maria L og Annette løb også 600m; Annette løb på , og endnu en førsteplads hev Maria L hjem med en tid på Så var stævnet forbi for os og hjemturen begyndte over med færgen og så med toget til Østerport station, i toget var der højt humør og lidt af en gang fællessang. Tilbage er der kun at sige tak til alle forældrene! Tak for denne gang Skrevet af Mikkel Hansen Ideer: Emil Storgaard og Mikkel Hansen

Öresundsspelen Udover dette ved jeg ikke andet end, at det vidst nok var en anelse vådt at slå telte op!

Öresundsspelen Udover dette ved jeg ikke andet end, at det vidst nok var en anelse vådt at slå telte op! Af Mikkel Hansen Öresundsspelen 2012 Fredag 29/6 Om fredagen og indtil lørdag eftermiddag blev der sikkert også lavet en hel del sjov, som de andre dage, men efter som undertegnede var ude på en lille

Læs mere

Så var stævnet ellers i gang, og i løbet af dagen var der flere rigtigt gode resultater og et utal af finalepladser.

Så var stævnet ellers i gang, og i løbet af dagen var der flere rigtigt gode resultater og et utal af finalepladser. Hallo aus Berlin! Den 30. og 31. maj 2009 deltog KIF Ungdom i det 16. Internationales Pfingstsportfest på Friedrich- Ebert-Stadion i Berlin-Tempelhof, hvor de aktive opnåede flere medaljer, finalepladser

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

LOVEN. Side 3.. Moses 4. Guds lov 6. Hør mine bud 8. En anden gud 10. En kalv af guld 12. Vreden 16. Bålet 18. De ti bud 20. Ingen kalv af guld 22.

LOVEN. Side 3.. Moses 4. Guds lov 6. Hør mine bud 8. En anden gud 10. En kalv af guld 12. Vreden 16. Bålet 18. De ti bud 20. Ingen kalv af guld 22. Side 3 LOVEN historien om Moses og de 10 bud Moses 4 Guds lov 6 Hør mine bud 8 En anden gud 10 En kalv af guld 12 To tavler 14 Vreden 16 Bålet 18 De ti bud 20 Ingen kalv af guld 22 Teltet 24 Side 4 Moses

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Et styks påkrævet rejsebrev.

Et styks påkrævet rejsebrev. Et styks påkrævet rejsebrev. Beordret fra Andreas, Buster og Jørgen. Det er ikke med min gode vilje at jeg skriver dette rejsebrev, men alle i der hjemme skal have lov til at læse, hvad jeg render og laver

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven.

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven. Side 3 Kurven historien om Moses i kurven En lov 4 Gravid 6 En dreng 8 Farvel 10 Mirjam 12 En kurv 14 Jeg vil redde ham 16 En mor 18 Tag ham 20 Moses 22 Det fine palads 24 Side 4 En lov Engang var der

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik Velkomst sang: Klodshans Velkommen, sir vi her i dag Nu alle sidder på sin bag. Vi viser, jer et skuespil. Og i kan klappe, hvis i vil. Der var engang for længe siden, så begynder alle gode eventyr. Det

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september Grisejagt i Sverige 19. 22. september 2012 Onsdag den 19. september For cirka en måned siden blev jeg af et par gode jagtkammerater, Anette og Kim, spurgt om jeg ville med dem til Sverige på jagt. Det

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Da gymnasterne sammen med hjælpetrænerne havde leget nogle lege, kom Johnny og underviste i taekwondo.

Da gymnasterne sammen med hjælpetrænerne havde leget nogle lege, kom Johnny og underviste i taekwondo. I Vorbasse KFUM Idrætsforenings Gymnastikafdeling er Børneweekend blevet en dejlig tradition. En flok af glade gymnaster overnatter en nat inde i hallen, hvor der er gang i mange aktiviteter bl.a lege,

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang.

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang. Hungerbarnet I Da Larus var 11 år skulle han ud at arbejde. Hans far fik en plads til ham hos en bonde. Da de skulle gå derhen fik Larus en gave. Det var en kniv hans far havde lavet. Der var langt at

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og 1. Jeg kører sådan rimelig ofte Katrine: Skal du lave noget i weekenden? Birgitte: Ja, jeg skal faktisk til Fyn altså her den 14. Katrine: Ja. Hvordan kommer du derhen? Birgitte: Jeg skal køre i bil. Katrine:

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april

EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april Traditionen tro startede udendørssæsonen på Glostrup Stadion, idet GIC for 38. gang arrangerede Glostrup Games. I mange år blev det afholdt

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen. Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig!

Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen. Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig! N vember Sidste måneds vinder af tegnekonkurrencen blev Katrine 2.B tillykke! 2 Vinderen af Sudoku konkurrencen blev Nicolai fra 5.B også et stort tillykke til dig! Om den alternative uge før efterårsferien:

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013 Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg Ansøgt om beløb 0 Lei pr. måned Bevilget beløb 2012 400 Lei i alt Bevilget beløb Apr. 2013 500 Lei Bevilget beløb Sep. 2013 500 Lei

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

komme ind i byen. Men vi fandt frem. Fandt en parkeringsplads, og indrettede os.

komme ind i byen. Men vi fandt frem. Fandt en parkeringsplads, og indrettede os. Hässleholm Maj 2006 En begivenhedsrig tid. Masser af arbejde. Hvis det bare var sådan, at den ene sag afløste den anden, så ville det jo være fint, men den ene sag ligger sig oven i den anden, så det giver

Læs mere

Stævnereferat Tårnby Games 2017

Stævnereferat Tårnby Games 2017 Stævnereferat Tårnby Games 2017 29 FIF-atleter deltog i weekenden i forårets store stævne Tårnby Games. Lørdag i strålende forårsvejr og søndag væsentligt koldere - især først på dagen. Tårnby Games har

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far Skrevet af: Nicole 31oktober 2005 Surfer med far Kan du huske, da du fortalte mig om din tur ved stranden? Jeg kunne godt lide at høre om din oplevelse og tænkte, at du måske gerne vil huske, hvad du fortalte

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Berlin pinsestævne 2011

Berlin pinsestævne 2011 Berlin pinsestævne 2011 Fredag d. 10/6 Vi ankom til 18.00 efter en lang tur i bus. Den første bus vi skulle med kørte kl. 10.40, så det havde været en lang og udmattende tur. Da vi ankom til vandrehjemmet,

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT Et manuskript af 7.3, Helsinge Realskole 5. gennemskrivning, februar 2010 1 SC 1.ext. kvarterspladsen forår dag. THOMAS(13)kommer gående med armen rundt om foran vandrehjemmet.

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Strandgården s Affalds-uge 2009

Strandgården s Affalds-uge 2009 Strandgården s Affalds-uge 2009 Sct. icolai Skoles SFO Strandgården Strandgården er en SFO under Sct. icolai Skole i Køge. Hos os er midtbyens børn efter skoletid, ca. 250 fra 5 til 13 år. Vi bor tæt ved

Læs mere

historien om Jonas og hvalen.

historien om Jonas og hvalen. Side 3 HVALEN historien om Jonas og hvalen Jonas, vågn op! 4 Gud talte 6 Skibet 8 Stormen 10 Min skyld 12 I havet 14 Hvalen 16 Byen vil brænde 18 Kongen 20 Gud og byen 22 Jonas var vred 24 Planten 26 Side

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet.

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet. Politi Fastelavnsfesten var en fest på skolen. Altså nul alkohol til elever og andre under 18. Forældre som var med de mindre elever kunne købe øl! De kunne også købe kaffe og alt det andet. Jens kunne

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Afgang fra Fjordagerhallen Gruppen består af: Solveig, Susanne, John A, Hans, Poul, Holger, Karsten, Peder, René, Ole Steen, John D, Jens, Rollo, FredeK og Jan

Læs mere

ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen.

ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen. ÅRSBERETNING 2013. Året, der gik i ungdomsafdelingen. Som ved sidste års beretning kan jeg med glæde sige, at det i år gik endnu bedre, både på det sportslige, men bestemt også på det sociale, der helt

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø.

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Så-dan en lil-le ø kald-es en holm, og den-ne holm hed-der Klaus Nars Holm. Den lil-le ø er op-kaldt Ef-ter

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere