Generalforsamling, søndag den kl Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling, søndag den 17.03.13 kl. 10 - Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør"

Transkript

1 Generalforsamling, søndag den kl Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør REFERAT 1. Velkomst Formanden bød velkommen og ønskede samtidig tillykke med den 70 års fødselsdag til Luffe (Elof). 2. Valg af dirigent Henrik Ege blev valgt som dirigent. 3. Valg af stemmetællere Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 57 stemmeberettiget var mødt frem. Stemmetællere for hvert bord: C30 Grete, C28 Mister Pete, A23 Leif, B90 Mitzi, A39 Annette, A28 Tove, C4 Michael. 4. Beretning Inden beretningen blev påbegyndt bad Arno A16 om ordet. Arno A16: Ordensreglerne indeholder på nuværende tidspunkt nogle regler, som bør behandles under deklarationen og ikke under ordensreglerne. De samme regler må, ifølge A16 ikke figurere begge steder. Formanden svarede på indslaget: Det er vigtigt at understrege, at ordensreglerne ikke skal vedtages på en generalforsamling. De enkelte ændringer er udarbejdet på baggrund af de problemer vi i bestyrelsen oplever, at I som medlemmer finder problematiske. Ændringsforslagene i deklarationen vil der blive redegjort for når vi kommer til punkt 8. Er det i orden for alle, at vi gennemgår de enkelte punkter, når vi når dertil? Salen svarede ja. Efter dette indslag begyndte formanden sin beretning. Af punkter (udover det i den skriftlige beretning) blev nævnt:

2 1. Tak til de mange frivillige der gør en særlig indsats hele året og holder fester for os og holder wc og bad pænt og rent. Husk alle sammen at der ALDRIG må komme tørre-hænder-papir (det hårde der forefindes ved håndvaskene) i toilettet, da toilettet bliver stoppet med store (hygiejniske og økonomiske) gener til følge. 2. Formanden opfordrede medlemmerne til at overveje om der var en der ville indtræde i bestyrelsen som kasserer og om der var en vandmand der kan assistere ved alt der har med vand og vandproblemer at gøre. Punktet blev yderligere gennemgået senere. 3. Orbicon: Formanden forklarede, at foreningen af OF er udråbt som det område der har de største vandproblemer. Orbicon har derfor udarbejdet en rapport med en række forslag til hvordan vi kan komme nogle af disse problemer til livs. Bestyrelsen indhenter tilbud fra Orbicon om udarbejdelse af udbudsmateriale på bl.a. udbygning af sø ved fælleshuset, udbygning af sø i A-området (begge kræver kommunens godkendelse), undersøgelse/afpropning af gammelt drænsystem (fra 1950 erne), etablering af nyt, dybereliggende drænsystem, en ca. 100 meter ny rørføring ud til munkesøvandløbet, hævning af brønddæksler m.m. Dette udbudsmateriale sendes derefter til 3 entreprenører, hvorefter vi ansøger forretningsudvalget om økonomisk tilskud. Vi må forvente at det bliver et omkostningstungt projekt, derfor har vi også afsat ,- til gennemførelsen, såfremt forslaget bliver vedtaget på generalforsamlingen. Denne budgettering er ikke ny, men blev allerede vedtaget sidste år (2012) dog ønsker bestyrelsen medlemmernes begunstigelse, før end projektet igangsættes. 4. Vandmåler: Vi betaler kun vandafledningsafgift for det vand der kører ind i klubhuset, da resten af området ikke er kloakeret. Der er nu indgået aftale om opsætning af ny vandmåler, så vi kan få klarhed over præcis hvad vi bruger af hensyn til den efterfølgende afregning. Men alt i alt sparer vi rundt regnet kroner årligt, da vi nu kan bevise præcis hvor meget (eller lidt) vand vi bruger. 5. Fællesarbejde: Formanden opfordrede alle til at deltage i fællesarbejdet og blandt andet male klubhuset i løbet af sommeren. Det blev pointeret, at fællesarbejdet også giver den enkelte mulighed for hyggeligt, socialt samvær og penge med hjem i lommen. 6. De ændringer vi besluttede i forhold til deklarationen på sidste års generalforsamling er endnu ikke gået igennem. Vi har bedt Gothersgade vente med at kontakte kommunen igen, indtil vi ved om der kommer flere punkter på denne generalforsamling. Efter formandens gennemgang af beretningen blev der, af dirigenten, åbnet op for spørgsmål til beretningen. Spørgsmål i faktisk rækkefølge: 1. Græskarper i søen:

3 A16 Arno: Der har tidligere været tale om at udsætte græskarper i søen. Det kræver en vanddybde på mellem 70 og 100 centimeter. Græskarperne reducerer mængden af græs i søen, så søen kan indeholde tre-fire gange så meget vand som i dag. Er det en fremadrettet mulighed i foreningen? Steen B2 kommenterede: En sådan løsning vil medføre mange fiskehejre. Birte B61 kommenterede: Forslaget har været fremme tidligere, men det betød at vandstanden i så fald skal hæves. Henrik C8 kommenterede: Der har tidligere været fremsat to forslag: 1) Grave søen ud eller 2) Sætte fisk ud. Det første var for dyrt og det andet kan ikke lade sig gøre. Vi kan ikke have græskarper da søen er for forurenet. Henrik mener at hvis søen havde været tom var området i B ikke blevet oversvømmet. Per C22 kommenterede: Hvor ligger grænsen mellem kommunens matrikel og foreningens. Det er vigtigt at huske på, at det er kommunens forpligtigelse at ordne problemet, hvis det ligger på deres grund. Formanden svarede: Formanden understreger, at hun godt forstå at Per ser det som kommunens ansvar, men reglerne er således, at de der har glæde af det skal betale. Hvis vi kan forbedre vores område ved at indgå i forhandlinger med kommunen, ser formanden det derfor som umagen værd at indgå i et samarbejde. 2. Træer: Tove B47: Træer i haverne. Hvor høje må de være? Formanden svarede: Hvis træerne ikke er til fare for at falde og ikke generer naboer unødigt er der ingen grund til at fælde eller beskære træet. 3. Vaskehuset: Per C22: Undrer sig over hvorfor vaskehuset skal repareres allerede. Bygmester/entreprenør startede med at lave fejl, men hvad er det for nogle fejl der nu er opstået? Formanden svarede: Formanden vil ikke kalde det fejl, men mere vedligeholdelse. Rummene bruges af rigtig mange mennesker i både fugt og varme. Og alle behandler det forskelligt. Formanden giver Per ret i, at vi skal have nogle eksperter som holder øje med entreprenøren i processen. Det er derfor vigtigt, at der er nogle der har opsynet med byggeprojekter. Annette A39 kommenterede: Når man laver en udbudsrunde har vi et bygherreansvar. Man er nødt til at møde op til alle møder og kan ikke købe sig fra det stykke arbejde. Formanden svarede: Det er fuldstændig rigtig, det er også derfor vi deltager i møderne med Orbicon, men vi er mere sikre med en god konsulent i ryggen. Vi vil hellere have dem med et godt renommé og erfaring. Vi gør hvad vi kan for at gøre det bedst muligt.

4 4. Fredsskoven: Charlotte B80: Er der nogle regler for hvor høje træerne må være op imod fredsskoven? Formanden svarede: Vi må i princippet ikke røre fredsskoven. De skal falde selv og formulde. Medmindre de er til fare for mennesker. 5. Kontingentforøgelse: Per C22: Vi skal passe på at kontingentet ikke kommer for højt op i pris, for så er der mange der vil falde væk i området. Der skulle have været nedsættelse i stedet. Formanden svarede: Vi står overfor nogle økonomiske udgifter i de kommende år, således at en eventuel sænkning af kontingent ville få store konsekvenser for vedligeholdelse af vores område. 6. Fældning af træer: Per C22: Har i to år på Toves? vegne bedt om at få fjernet nogle træer, hvad sker der med dem? Formanden svarede: Personlige sager tager vi på søndagsmøder. Men vi har besigtiget din grund. Per C22 gentog sit spørgsmål: Det er de træer der står i kanten af skoven vi taler om. Formanden svarede: Vi tager det bagefter. 7. Kontingentdifferencer: Ursula C26: Kan man få nedsat kontingentet hvis man er under en vis indtægtsgrænse? Tages procenten af depositummet? Formanden svarede: Når man er folkepensionist eller har en særlig indkomst, ja. Kontakt OF Gothersgade for mere information. 8. Nobels Plads: Flemming C13: I vil indhegne Nobels plads. Hvordan og får vi alle en nøgle? Og hvad koster det? Formanden svarede: Kun de grønne mænd og bestyrelsen får adgang til den del der indhegnes. Det handler også om at gøre arbejdet lettere for de grønne mænd der dagligt bruger maskinerne. Det bliver et solidt hegn med dobbelt låger og koster cirka kroner. 9. Indkøb af vaskemaskine: Flemming C13: Nu vil bestyrelsen købe endnu en vaskemaskine. Hvad bliver det næste? Hvad koster det vaskeri? Og hvad gør vi med C7 s træer? Det spørgsmål mener Flemming C13, at bestyrelsen skal behandle med det samme. Formanden svarede: En generalforsamling er ikke til at behandle hver parcels individuelle problemer. Ang. vaskehuset. Vi ser at der er kø og at flere må vaske klokken tolv om natten. Hvis man er uenig i beretningen, er alternativet at vælte bestyrelsen, da beretningen ikke er til afstemning. Lad os forsøge, at holde spørgsmålene til beretningen.

5 10. En tak: Mette A1: Vil gerne sige tak til bestyrelsen for at have reageret på flisbunken og for det store stykke arbejde i foreningen i øvrigt. 11. Flis: Per C22: Der ligger stadig grene til flis i området og de skulle være fliset for længst, det er for dårligt. Bestyrelsen må da gøre noget ved de bunker nu! Formanden svarede: Vi forsøger at nå det hele, men der er rigtig mange opgaver i foreningen hele året rundt. Formanden opfordrer alle til at give en hånd med i løbet af sæsonen. Kom til fællesarbejdet. Ordstyreren afsluttede spørgsmålsrækken og gik videre til næste punkt. 5. Årsrapport - regnskab Nuværende kassere Anne Sommer forklarede hvordan arbejdet som kassere foregår i bestyrelsen. Alle regninger er løbende blevet godkendt af formand eller næstformand. En gang i kvartalet sendes alle bilag til en bogholder (Kirsten Munck) i Kvistgård som bogfører samtlige bilag og regninger. Kirsten Munck er fantastisk og fortsætter sit gode arbejde under den nye kassere. Cirka en gang i kvartalet gennemser hele bestyrelsen regnskabet, og på hvert bestyrelsesmøde gennemgås kontoudtog fra banken med mere. Derefter gik kasseren i gang med at gennemgå regnskabet. Kasseren: De to store afvigelser mellem budget og regnskab er primært brugt på vej og stier. Et langt vejstykke er hævet og udbedret og det kan derfor afspejles i regnskabet. En anden stor afvigelse er vandforbruget. Som formanden tidligere sagde, så har kommunen i år pålagt os at betale fuld vandafledningsafgift. Men Jette og bestyrelsen har forhandlet og fået godkendt at de fremadrettet er det kun det vand der er kloakeret (klubhus, bad m.m.) der skal betales vandafledningsafgift af. Alt det vand der benyttes på de enkelte parceller, skal vi ikke betale denne afgift af. En anden afvigelse er drænpumperne, en del er blevet udskiftet hvad de jo skal ind i mellem. Udgifterne for området er i alt: kroner. Udgifterne for administration er lidt mindre end budgetteret. Årets resultat er kroner. Spørgsmål til regnskabet: (I fremført rækkefølge.) 1. Leif A23: Klubhuset fremgår ikke af regnskabet? Kassere og formand svarede: Maskinerne er udgiftsført. Og klubhuset tilhører OF men vi vedligeholder det.

6 2. Per C22: Veje og stier og bestyrelsesmøder er sat til at stige. Hvorfor? Formanden svarede: Det forventes at vejene skal laves igen i fremtiden, og generalforsamlingen plejer at bære præg af, at mange klager over vejene. Det forsøger vi nu at komme i forkøbet. Dirigenten svarede: Det tager vi under budget. 3. Annette A39: Vi bruger mere end en fjerdedel af vores samlede udgifter i administration. Det er uforskammet af bestyrelsen og Annette opfordrede medlemmerne til ikke at godkende budgettet for næste år. Kasseren svarede: Medlemsarrangementerne er en del af administrationsudgifterne og dækker over sommerfest og Sankt Hans-fester med mere. Det er således primært fællesskabet der nyder godt at de tiltag der er under punktet administration. Derudover får hvert bestyrelsesmedlem én gang om året 3200 i godtgørelse for de udgifter der måtte opstå i forbindelse med bestyrelsesarbejdet. Dirigenten kommenterede: Der er også under punktet administration indregnet løn til arbejde udført på anmodning. Når der bliver slået græs på fællesarealerne er det sjovt nok ikke gratis. Samtidig skal budgettet ikke vedtages, det fremlægges til orientering. Og lige nu er vi ved regnskab. Formanden svarede: Samtidig er fællesarbejdet både en indtægt der trækkes automatisk og en udgift der udbetales ved fremmøde, hvilket måske kan forvirre lidt. Derudover har vi de sidste to år ikke holdt noget arrangement for bestyrelsen og de frivillige, men det gjorde vi i år og satte samtidig penge af i budgettet til næste år. 4. Marianne B58: Telefonudgifter figurerer to steder? Kassereren svarede: Der er tale om dels godtgørelse for bestyrelsens egne telefoner og for foreningens telefon. Sofie B26 svarede: Den første udgift til telefon dækker over vores godtgørelse, da vi hver især bruger vores private mobil ifb. med bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen ringer ofte til hinanden i sager relateret til bestyrelsesarbejdet og særligt Jette ringer til kommunen, OF og har løbende kontakt med Orbicon. Vi er til rådighed for medlemmerne på vores private telefoner og ringer til de grønne mænd når der opstår problemer i vores område. Vi printer dagsordner m.v. ud på egen printer, eget blæk og eget papir, så jeg synes at det er rimeligt, at vi får et årligt honorar for vores arbejde. 5. Flemming C13: Hvorfor er der så store udgifter på forbrugsvarer? Hvorfor ikke lave nogle noter i regnskabet, så vi i fremtiden undgår så mange spørgsmål? Kasseren svarede: Ja, det kan måske se indlysende ud, når man sidder med det, og måske det kan gøres lettere med nogle noter. Men det er altid en god ide at deltage i fællesmøder m.m. og lytte og stille spørgsmål, det kan afklare de fleste spørgsmål.

7 Der blev derefter stemt om regnskabet: 51 stemte for. 4 stemte imod. 2 stemte ikke. 6. Budget til orientering Kasseren præsenterede kort budgettet og dirigenten gik videre til spørgsmål. Spørgsmål i fremført rækkefølge. 1. Per C22: Tror ikke på, at det koster så meget at få lavet veje og stier. Kasseren svarede: De der er budgetteret til veje og stier indeholder også indhegning af Nobels Plads. 2. Annette A39: Det ville klæde bestyrelsen at holde sig indenfor indtægterne fremfor at spise af de likvide midler. Vi kan ikke budgettere med et underskud år efter år. Annette opfordrede til at bestyrelsen lavede et nyt budget, hvor de holdt sig indenfor indtægterne. Formanden svarede: Er fuldstændig enig i, at vi ikke kan bruge flere penge end vi har. Men vi har en masse områder der skal vedligeholdes. Det står i beretningen, at vi har et underskud men vi har også en bufferpulje - vi er ikke uansvarlige, men vi bruger hovedparten af vores penge på at forbedre området og udbedre de ting der kræver vedligeholdelse. Hvis det står til mig laver vi ikke regnskabet om for Per C22: Tidligere brugte vi alle pengene til fællesarbejdet på fællesarbejdet? Michael C4 svarede: De grønne mænd må lave mere, da der ikke kommer særligt mange til fællesarbejdet, så de penge der går ind på fællesarbejdet bliver brugt til de grønne mænd. Per C22: De grønne mænd får løn. Men jeg har flere eksempler på, at der er flere der gerne vil lave mere. Dirigenten svarede: Så vidt han ved, er der grænser på hvor meget man må uddele til en parcelindehaver uden at betale skat. Formanden kommenterede: Det der gennemsyrer det her regnskab, det er at vi ikke udbetaler fri løn og vi giver ikke fryns til bestyrelsen. Kasseren kommenterede: To gange årligt er regnskabet blevet tjekket igennem af en bilagskontrollant. Jeg vil opfordre dig (Flemming C13) til at komme op og se dokumentationen igennem, så slipper du for at gå herfra med tvivl i sindet og så ved du hvad pengene er brugt til.

8 4. Flemming C13: Hvorfor står der nul kroner i indtægt ved nøglesalg? Formanden svarede: Når man sælger sit hus går nøglen med i handlen. Næste år kan vi se hvor mange der har købt ekstra nøgler. Dirigenten annoncerede pause i generalforsamlingen. 7. Orientering om nye ordensregler Dirigenten gav ordet til Ken fra bestyrelsen, som sammen med næstformanden Annemette orienterede om ordensreglerne. Ken A13: At der ikke må figurere de samme regler i deklarationen og ordensreglerne er noget bestyrelsen vil se nærmere på, på næste møde. Spørgsmål til ændringerne i ordensreglerne: (I fremført rækkefølge.) 1. C50: Placering af faskiner, som det står skrevet, er på nogle grunde ikke muligt, grundet reglerne for placering ift. skel. Formanden svarede: Det er rigtigt at man ikke kan lægge en faskine over fugtig jord, for så synker jorden. Samtidig bør man indskrive en faskine på en tegning over parcellen i fremtiden. Det handler for os om at få sat tingene lidt i system og få overblik. 2. C50: Beplantning. Hvad er det for et skema som OF har lavet? Næstformanden svarede: Vores nye skema er et tiltag, som vi vil prøve i næste sæson, da vi ved at træer kan volde problemer mellem naboer. Det betyder i praksis at parcelindehaverne ved eventuelle problemer bedes opsøge hinanden inden de tager kontakt til bestyrelsen. Vi opfordrer altså parcellerne til at gå i dialog med hinanden og tænke i løsninger. Bestyrelsen inddrages derefter - om nødvendigt - i processen. Virker det ikke og bliver det alt for besværligt, så laver vi det om igen. For en af de største udfordringer er for bestyrelsen at skulle vurdere om et træ er for højt og til gene. 3. Arno A16: Gentager sit punkt fra først på generalforsamlingen og siger, at man ikke kan opstille de samme regler i deklarationen og ordensreglerne. Det der står i ordensreglerne kan bestyrelsen behandle udenom generalforsamlingen. Formanden svarede igen: Jeg er stadig helt enig med dig Arno. Vi behandler ikke ordensreglerne, men der står også kun at den er til orientering. Måske der kommer forståelsesspørgsmål ift. ordensreglerne og dem tager vi her. 4. Arno A16: Hvordan løser I de problemer der kommer af de ændringer I gerne vil foretage?

9 Dirigenten kommenterede: Han var enig med Arno og understregede at ordensreglerne tager udgangspunkt i deklarationen. C22 Per kommenterede: Var enig med Arno og synes at det var fornuftigt. Formanden svarede: Nu har vi uddybet ordensreglerne og så lad os fortsætte med deklarationen. Og lad os huske på, at vi taler roligt og pænt til hinanden. 8. Indkomne forslag a. Deklarationsændringer: Formanden indledte: 1. Det er et gammelt ønske i bestyrelsen, at vi skulle få opdateret vores deklaration, så den er mere tidssvarende. Samtidig vil vi gerne have de indkomne forslag, som vi på tidligere generalforsamlinger har besluttet og efterfølgende fået kommunens godkendelse af, til at fremgå af deklarationen. 2. Vi har ikke været gode nok til at sige velkommen til de nye parcelindehavere og det vil vi gerne rette op på. Og blandt andet derfor har vi i bestyrelsen fået overtalt Britta til at indtræde i bestyrelsen som suppleant, så vi kan få lavet velkommen-tilforeningen-mapper m.m. 3. Vi har tidligere forsøgt at få godkendt hemse men har fået nej fra kommunen. Og så er det ærgerligt at opdage, at nye bebyggelser ind i mellem har en hems, hvilket er ulovligt. Det er ikke hensigtsmæssigt for parcellerne. Derfor har vi nu gennemgået hele deklarationen for lignende problemstillinger. 4. Vi har også oplevet at parcelindehaverne forsøger at skjule at de har vandskyllende toilet. Kommunen kan komme uanmeldt og tjekke grunden og grave jorden op for at tjekke forurening. Betalingen kommer til at tilfalde parcelindehaveren 100 procent. Vi ønsker også at få skrevet ind, at man ikke må skylle sæbevand ud i overfladen via vaskemaskiner og opvaskemaskiner, da det er meget forurenende og samtidig bidrager til den i forvejen våde jord i området. Deklarationen blev gennemgået og spørgsmål besvaret undervejs. (Spørgsmål fremgår i fremført rækkefølge.) 1. Per C22: I tidligere deklaration stod der noget om havelåger ud mod vejene var forbudt. Det står der ikke længere. Hvorfor ikke? Formanden svarede: Det står ikke og har aldrig stået i deklarationen, det står i ordensreglerne. Så vi fortsætter.

10 2. Flemming C13: Paragraf 4. Hvad med mobile Homes? De er stadig ulovlige? Formanden svarede: Vi har bibeholdt det meste i paragraf 5, for det er stadig ulovligt bare at opstille skurvogne. Og det du siger er rigtigt. Fremover ønsker vi mulighed for opsættelse af skurvogne, men kun såfremt alle formalia overholdes. (godkendte tegninger af sammenbygning, m.m.) Er det svar nok? Flemming C13: Ja. 3. Henrik C8: Farver på husene. At fjerne forbuddet mod visse husfarver, kan betyde, at kommunen siger nej og kommer og tjekker de husfarver vi allerede har. Tør vi det? Formanden svarede: Kommunen er i forvejen ofte i området og det har ikke tidligere været et problem og bestyrelsen ønsker, at deklarationen bliver mere tidssvarende. 4. Flemming C13: Paragraf 6. Hvad er forskellen på opvaskemaskine og køkkenvand fra vasken? Formanden svarede: Vandmængden er forskellig og opvaskemaskinen indeholder mere forurening i form af kemikalier. 5. Arno A16: Der har gennem en lang periode stået det med de overfladefaskiner. Men ingen har gennem årene kunne forklare mig hvad det egentlig er? Samtidig vil jeg gerne have en forklaring på forskellen mellem opvask i balje og i maskine? Sofie B26 (referenten) svarede: Der er mange undersøgelser der viser, at der er stor miljømæssig forskel på at vaske op i en balje og i en maskine. Samtidig bor vi i et vådområde, så jeg synes ikke det er smart at hælde endnu mere vand ud i området end højst nødvendigt. Hvis du gerne vil se dokumentation på undersøgelser, der støtter mine argumenter, vil jeg meget gerne sende dem til dig? 6. Ursula C26: Er det i orden at bruge klor i husholdningen? Dirigenten svarede: Det er ikke lovligt. 7. Annette A39: Det er vigtigt at skelne mellem at skrive ting i ordensregler eller i deklarationen, da vi kan få bøder af kommunen. Det I egentlig gerne vil have, er at parcelindehaverne forpligter sig miljømæssigt, men det er noget andet end at forpligte sig i samfundet som helhed. Det er derfor ikke uvigtigt hvor vi skriver det. Jeg opfordrer til at I begrænser forbudspolitikken. Vaskemaskine/opvaskemaskine forbuddet bør derfor lægges i ordensreglerne og ikke deklarationen af rets ansvars grunde. Formanden svarede: Hvordan er det nogensinde blevet relevant at tage denne snak, når der altid har stået PortaPotti og aldrig vandskyllende toilet? Det er fordi folk gør noget der er ulovligt. Vi gør det her af miljømæssige hensyn, ja men vi gør det i særdeleshed fordi kommunen puster os i nakken hele tiden. Kommunen kan tvinge alle til at droppe PortaPotti, muldtoiletter, bad m.m. og i stedet udelukkende have fællestoiletter/fællesbad hvis vi ikke skiller os af med vand og efterladenskaber

11 på en korrekt måde.. Vi er nødt til at holde op med at gøre ulovligheder. Den eneste grund til, at der ikke nævnes noget om vaskemaskiner/opvaskemaskiner er, at det havde man ikke for 40 år siden. Henrik C8 kommenterede: paragraf 6: Vil gerne indstille at man, inden man lukker det her ud til kommunen, undersøger det med OF, da der er flere her der p.t. gør noget ulovligt. Og hvem har ansvaret, hvis man køber en parcel der er ulovlig. Henrik frygter at kommunen kommer ud og tjekker om faskinen ligger lovligt på grunden. Formanden svarede: Vi har meget kontakt til miljøafdelingen i Helsingør Kommune, Anne Marie West. Vi taler ikke om at grave alle haverne op, men om at være opmærksom på det, når faskinerne bryder sammen og det gør de. Det er de ny anlagte faskiner vi taler om. Det kan vi sagtens skrive ind i deklarationen. Og vi vil selvfølgelig forsøge at få de enkelte mål ned. Det indskrives i deklarationen, at det omhandler nye faskiner. 8. Flemming C13: paragraf 6: Er det betegnelsen ny anlagt der gælder, også hvis jeg sælger mit hus? Formanden svarede: Ja, det er rigtigt forstået. Gennemgangen af punktet: a) deklarationsændringer blev afsluttet og der blev stemt: 45 stemte for. 1 stemte imod. 7 stemte ikke. Næste punkt blev introduceret: b. Bemyndigelse af bestyrelsen Bestyrelsen forventer udgifter til projekteringen af foreningens vandproblemer- og løsninger. Derfor vil bestyrelsen gerne være sikre på medlemmernes bemyndigelse af fremtidige tiltag indenfor en beløbsramme af kroner. Indvendinger og spørgsmål: (I fremført rækkefølge) 1. Per C22: Vil ikke give bestyrelsen Card blanche, men først se en plan før projektet bør sættes i gang. Dirigentens bemærkning: Et sådan beløb kan ikke disponeres på et medlemsmøde, hvis der skal disponeres over en halv million så skal det være på en generalforsamling - evt. en ekstraordinær én. Kasseren svarede: Det er jo ikke en ny halv million, men en allerede tidligere disponeret halv million, som vi allerede har præsenteret for medlemmerne. Vi har blot valgt endnu engang at afveje stemningen blandt medlemmerne, trods tidligere vedtagelser. Punktet b. Bemyndigelse af bestyrelsen blev afsluttet og der blev stemt:

12 51 stemte for. 1 stemte imod. - Stemte ikke/var gået/på toilettet. 9. Valg til bestyrelse 1. Kasserer (2 år) Der blev summet i grupper og den nuværende kassere, Anne Sommer A29 fortalte lidt om hvordan det er at være kassere i bestyrelsen. Merete B58 meldte sig til posten som kassere. Ingen andre kandidater. 2. Bestyrelsesmedlem (2 år) Ken A13 genopstiller. Blev genvalgt for to år. 3. Bestyrelsesmedlem (2 år) Annemette B83 genopstiller. Blev genvalgt for to år. 4. Bestyrelsesmedlem (2 år) Sofie B26 genopstiller. Blev genvalgt for to år. Formanden fremsatte et forslag: Bestyrelsen har meget arbejde med vandprojektet og Sofie går på barsel i august, vi tilskynder derfor at Claus A35 vælges som bestyrelsesmedlem. Forslaget blev vedtaget suppleant (2 år) nyvalg Nina C49 genopstiller og blev valgt som 1. suppleant for 2 år suppleant (1 år) nyvalg Britta B29 blev valgt som 2. suppleant for 1 år. 7. Bilagskontrollantsuppleant (2 år) Anne Sommer A29 blev valgt som bilagskontrollantsuppleant for 2 år. 8. Lokalredaktør/webredaktør (2 år) Helle A13 var ikke tilstede, men har tidligere meldt sig som lokalredaktør.

13 10. Valg til udvalg 1. Festudvalg Luffe, Gitte, Mike, Johannes 2. Legeplads Sofie, Henning A7, Matilde A7, 3. Vaskehus Olivia, Majbritt, Ulla 4. IT Ken A13: Det trådløse net døde for to uger siden. En TDC-mand konstaterede, at vores trådløse net var meget langsomt og dårligt. Det er nu afgået ved døden. Men i IT udvalget påtænker vi, at sætte en router op ved klubhuset, så man kan gå på trådløst der. Edith C34 meldte sig ind i IT-udvalget. 11. Eventuelt Formanden: Er der ingen der føler, at de har lyst til at få indsigt i vandproblemer, vandrør, pumper og dræn? Det var der ikke. Så må vi ansætte én til arbejdet i stedet. Så vil jeg gerne sige tak til dirigenten for hans indsats i dag. Og tak til kasseren for indsatsen! Tak for i dag og fordi I kom. Vi håber at se mange af jer til fællesarbejdet og fællesmøderne. Dirigenten spurgte om der var nogle afsluttende bemærkninger? (I fremført rækkefølge) 1. Annette A39: Gentagne gange hører jeg bestyrelsen omtale os som en kolonihaveforening. Men vi er en grundejerforeningen og det håber jeg, at foreningens repræsentanter husker på når vi møder kommunen. Vi er grundejere i den her kommune. 2. Birte B61: Tak til bestyrelsen. Birte opfordrer de ældre til at tage sig mere af de unge og at alle forsøger at involvere den yngre generation i de fælles arrangementer der er. Generalforsamlingen afsluttes. Klokken 13.15

14 Sofie Gro Søndergaard Szymanski /referent Referentens bemærkning: Det er med forbehold for trykfejl, misforståelser og forkert anførelse af navn og/eller parcelnummer, at referatet sendes til underskrift. Formand, Jette Szymanski Dirigent, Henrik Ege

Referat Generalforsamling i OF-Kvistgård Lørdag den 29.marts 2014 kl. 10 i Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør.

Referat Generalforsamling i OF-Kvistgård Lørdag den 29.marts 2014 kl. 10 i Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør. Referat Generalforsamling i OF-Kvistgård Lørdag den 29.marts 2014 kl. 10 i Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør. Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Jette bød velkommen. 2. Valg af dirigent Henrik Ege

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard 1. Valg af dirigent Anne, Have 89 blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var rettidig indkaldt.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Tilstede: 32 husstande samt Hanne, John, John Ras, Steen, Jan, Mona fra bestyrelsen og Jan Togersen fra Lejerbo Referent: Tine

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56.

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56. Min forundring Når jeg læser skrivelse fra Strandparkens advokat ser jeg han blandt har skrevet: Under henvisning til Rettens fristudsættelse skal jeg oplyse at bestyrelsen hos min klient delvist er fratrådt(min

Læs mere

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet?

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet? Referat af generalforsamling på Kerteminde Skole d. 20. marts 2007 Velkomst v. Formand Jørgen Andersen 1) Valg af Dirigent. Bestyrelsen foreslog Mogens Jacobsen. Mogens blev valgt. Nr. 61 Generalforsamling

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008 Nr. 48 i rækken. Antal fremmødte: 40 Pkt. 1: Valg af dirigent: Ledgaard Kobjældevej 16 valgt. Pkt. 2: Valg af referent: Ebbe Nørtved valgt. Pkt. 3: Formandens beretning. Stranden: For øjeblikket er stranden

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ULLERØDPARK

GRUNDEJERFORENINGEN ULLERØDPARK GRUNDEJERFORENINGEN ULLERØDPARK Referat af ordinær generalforsamling Torsdag, den 7. februar 2013 kl. 19.00 på Niverødgårdskolen I alt var 30 huse repræsenteret på generalforsamlingen og heraf 7 ved fuldmagt.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 28. april 2005, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var i alt 29 husstande: 3, 5, 12, 21, 23, 24, 40, 48, 56, 58, 60,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Punkt 1: Valg af dirigent. Frode Pagh Bæk (FPB) Blev valgt, og han kunne konkludere at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Punkt 1. Velkomst ved formanden. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Anne (have 89) som blev valgt. Anne konstaterede at GF var lovligt indkaldt.

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 1. Valg af dirigent og referent Bjarne Sjørup Sørensen blev valgt til dirigent. Steffen Klemmensen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup 1 Foreningens hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen 1DO Båstrup. Dens hjemsted er Fredensborg Kommune. Grundejerforeningens område er Dannevang

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN Dato: 28. maj 2012 Referat fra generalforsamlingen den 16. april 2012 Fremmøde: 33 husstande Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Fremlæggelse af budget

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Kollerupparkens Grundejerforening Referat af generalforsamling den 27. juni 2013 Egholmskolen

Kollerupparkens Grundejerforening Referat af generalforsamling den 27. juni 2013 Egholmskolen Vallensbæk Strand den 29. juni 2013 Kollerupparkens Grundejerforening Referat af generalforsamling den 27. juni 2013 Egholmskolen Formanden, Morten Lind, bød velkommen. Der var mødt 25 stemmeberettigede.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i HF Rørvangsparken

Referat af ordinær generalforsamling i HF Rørvangsparken Referat af ordinær generalforsamling i HF Rørvangsparken Torsdag d. 10. marts 2016 kl. 19.00 Holbæk Slot, Slotsvolden 2 1. Valg af dirigent og referent. Kredsformand Conni Jensen blev valgt som dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat. Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland

Referat. Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland Møde indkaldt af: Carsten, for bestyrelsen Deltagere: 19 husstande repræsenteret Valg

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 13, MARTS 2013 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro mandag den 25. marts 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

Lalandia præsenterede derefter deres krav, hvor GF Poppelens bestyrelse skulle acceptere:

Lalandia præsenterede derefter deres krav, hvor GF Poppelens bestyrelse skulle acceptere: Kære Feriehusejer Så skete det desværre. En magt demonstration fra Lalandias side. Brevet som I alle har modtaget fra Lalandia understreger med al tydelighed, at Lalandia kan pålægge feriehusejerne alle

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Jura for spejdere. Skrevet af Annemette Hommel og Dorthe Sølling, De grønne pigespejdere, Præstø Gruppe

Jura for spejdere. Skrevet af Annemette Hommel og Dorthe Sølling, De grønne pigespejdere, Præstø Gruppe Jura for spejdere De relevante bestemmelser i folkeoplysningsloven, forvaltningsloven og offentlighedsloven på almindeligt dansk, samt nogle gode råd særligt med fokus på tilskud efter folkeoplysningsloven.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Grundejerforeningen Villabyen Hindholm

Grundejerforeningen Villabyen Hindholm Referat fra generalforsamlingen onsdag den 26. marts 2014 Formanden Mark Schiller bød velkommen til den ordinære generalforsamling 2014. Formanden gik derefter over til første punkt på dagsorden, valg

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Dato 26. august 2015 kl. 19.00 Sted Spaniensgade 25 A, kælderen Deltagere Fra afdelingen: 12 lejemål repræsenteret Fra fsb: Steen Søndergaard Thomsen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Fremmødte: 28 parceller repræsenteret, 27 personer, 1 gæst og 7 fra bestyrelsen. Punkt 1 - Valg af ordstyrer

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDEHÆFTE 2012 Bilag til årsmøde og generalforsamling meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDE & GENERALFORSAMLING 2012 Velkommen 2 Er du jubilar, eller bliver du diakon i morgen?

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Formanden indledte med at foreslå, jf. nærmere nedenfor, at alle fremmødte præsenterede sig med

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne år. 3. Det reviderede regnskab forelægges. 4. Budget for det kommende år fremlægges.

Læs mere