Small Danish Hotels Moments of Happiness

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Small Danish Hotels Moments of Happiness"

Transkript

1 2014 Small Danish Hotels Moments of Happiness Danmarks suverænt største hotelkæde, Small Danish Hotels, repræsenterer omkring 100 hoteller, kroer, slotte og herregårde i Danmark. Hotelkæden er landsdækkende leverandør inden for hygge, kvalitetstid, det gode værtsskab og den personlige betjening både over for privat- og erhvervsgæster i by, på land og ved vand. Gæstfrihed, unikke oplevelser, god gastronomi og attraktiv beliggenhed er væsentlige parametre, når man skal vælge, hvor man skal bo på ferien eller holde konferencen. Uanset om man er af sted med jobbet eller tager på romantisk miniferie, golftur eller forkæler sig selv og veninderne med wellness, er det ofte de små øjeblikke, der fuldender ferien. Kort sagt: Moments of Happiness. Det handler om at komme helt ned i gear, mærke gæstfriheden, opleve den personlige betjening og føle sig mere end velkommen. Det er netop det, som Small Danish Hotels sætter en ære i at give sine gæster. Small Danish Hotels består af en buket af håndplukkede hoteller, kroer, slotte og herregårde i hele Danmark. Danmarks største hotelkæde tilbyder både trendy boutique- og cityhoteller, eventyrlige oplevelser i historiske og naturskønne omgivelser på slotte og herregårde, unikt dansk gæstgiveri på kongelige privilegerede kroer og klassiske hoteller ved land, vand og by i hele Danmark. Nøgleordene er den personlige betjening og det gode værtskab, og samtlige overnatningssteder oser af charme. På papiret har de tre eller fire stjerner, men når det kommer til menneskelige kvaliteter, indsigt i gæsternes behov og værtsskab, er ambitionerne alle steder fem store stjerner. Danskerne er gennem flere år blevet udnævnt som verdens lykkeligste folkefærd. Den danske hygge får en stor del af æren og det er netop hygge, nærvær, intimitet, menneskelige relationer og tid til at være sammen, der er kernen i Small Danish Hotels. Alle overnatningssteder i den frivillige kæde er privat ejet og drives af selvstændige hotelejere, slotsfruer og krofædre, som i nogle tilfælde er 2. og 3. generation på stedet. Og som medlemmer af Small Danish Hotels kan hotellerne koncentrere sig om det, de er eksperter i: At give gæsterne kvalitetsrige hoteloplevelser. Small Danish Hotels står nemlig for den samlede branding og markedsføring både over for private, erhvervskunder og turoperatører i ind- og udland.

2 Romantisk slotsferie, gedigen krohygge & boutiquehoteller Nok er Danmark et lille land, men der er mange muligheder for at holde ferie. Fra Skagen til Gedser og fra Blåvandshuk til Christiansø. Fra det brusende Vesterhav til hovedstadens pulserende liv. Fra de lysegrønne bøgeskove og den stille idyl på landet til de gamle byers charmerende gader med deres smukke huse og toppede brosten. Nærmest hvor turen end går hen, kan man nyde et ophold på et af Small Danish Hotels overnatningssteder, der tilbyder skræddersyede ferieophold, miniferier eller weekendophold krydret med alt fra naturoplevelser, golf, fiskeri og wellness til ypperlig dansk og international gastronomi. Man kan vælge mellem en traditionel landevejskro, der spreder dansk hygge, et trendy boutiquehotel lige midt i byen, et klassisk hotel ved vandet, en moderne kro med gastronomien i højsædet eller herskabelige omgivelser på et slot eller en herregård, hvor der er mulighed for at sove i grevindens røde værelse og spise i de fornemme sale. Kroer som i de gode, gamle dage Ude på landet ligger de gamle kroer med deres stolte traditioner for gæstgiveri og udskænkning. De har mange hundrede års erfaring i at tage godt imod gæster, og kendetegnene på kroerne er atmosfære, klassiske egnsretter, komfort og personlig service. De gode, gamle dyder bevares stadig, men er i dag garneret med alle moderne faciliteter og ikke mindst fortrinlig gastronomi. Alt sammen tilført ægte krohygge, der varmer om hjertet uanset årstiden. Wellness en verden af forkælelse Hvis man ikke forkæler sig selv og hinanden, hvem gør det så? Small Danish Hotels tilbyder masser af muligheder for forkælelse i en afslappende atmosfære med et stort udvalg af behandlinger. Den rene luksus! Et wellness-ophold kan være mange ting. Det handler naturligvis om at slappe af, komme på afstand af hverdagens stress og få balance i sjæl og legeme, men det er op til én selv at definere, hvad der skaber den helt rigtige harmoni. Flere kroer, hoteller, slotte og herregårde i Small Danish Hotels har deres egne wellness-faciliteter, mens andre tilbyder adgang til nærtliggende wellness-klinikker. Smagen af god tid Man behøver ikke lede længe for at få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Helt fra tidernes morgen var en kro ikke blot et overnatningssted, men også et sted, hvor man kunne få noget at spise. Og så havde kromanden i øvrigt eneret på at brygge øl og lave brændevin. De fine madtraditioner lever i bedste velgående på de danske kroer, hoteller, slotte og herregårde. Nogle har specialiseret sig i det gode gedigne danske køkken, mens kokkene andre steder fokuserer på store gourmetoplevelser med inspiration fra blandt andet det nye nordiske køkken, Frankrig og Italien.

3 Lev livet som grever og baroner H. C. Andersen var ofte gæst på de danske slotte og herregårde, men ellers har de altid været forbeholdt adelen og de kongelige. Sådan er det ikke længere. I dag er mange slotte og herregårde i Danmark indrettet som herregårdshoteller, hvor man kan leve som grever og baroner i enestående historiske og naturskønne omgivelser. De forunderlige slotsparker, de unikke bygninger, roen og autenticiteten, der hersker på disse steder, er en fantastisk ramme for en uforglemmelig oplevelse. Ud i naturen Fra Small Danish Hotels' kroer, hoteller, slotte og herregårde er der er aldrig langt til skønne naturoplevelser. Mange overnatningssteder er et fortræffeligt udgangspunkt for dem, som gerne vil udforske de danske skove, gå lange ture ved stranden, trampe godt i pedalerne på udfordrende mountainbiketure, tilbringe en dag på greenen med at svinge golfkøllerne eller bruge nogle timer ved kysten eller åen med fiskestangen. Ferie i byen Uanset hvor man befinder sig i Danmark, er der altid en by inden for rækkevidde, der er et besøg værd. Danmarks mange byer er en god blanding bestående af lige dele shopping, sightseeing, kunst og kultur, mens de større byer som København, Aarhus og Aalborg også har kvarterer med deres helt eget særpræg, hvor små designer- og vintagebutikker lokker og indbyder til nærmere bekendtskaber. Bedste pris og point i Club Matas Det er både fritids- og erhvervsgæster, som lægger vejen forbi hotelkædens overnatningssteder, men uanset hvem man er, er man altid garanteret dagens bedste værelsespris samt en række fordele, når man booker direkte på Small Danish Hotels hjemmeside smalldanishhotels.dk. Hvis man er medlem af Club Matas, optjener man automatisk point på sit Club Matas-kort, når man køber et gavekort eller booker et ophold. Pointene kan efterfølgende omsættes direkte til lækre cremer, parfumer, makeup og meget mere i Club Matas pointshop. Overnatter man i forbindelse med sine møder og konferencer rundt i landet, giver det derimod rigtig god mening at booke på hotelkædens nye bookingportal Benefits-bonuskort til erhvervsgæster På den nye portal kan erhvervsgæster booke deres ophold direkte og få et gratis Benefits-bonuskort, der åbner op for uanede muligheder for forsøde tilværelsen med attraktive fordele. Med et Benefits-kort i hånden optjener man nemlig op til 1,5 point per krone, man overnatter for. Det personlige Benefits-kort er en videreudvikling af Small Danish Hotels loyalitetsprogram, der giver gæsterne nogle unikke fordele, som de ikke kan opnå ved at booke via de internationale bookingportaler. Med det nye website Benefits.dk garanteres gæsterne dagens bedste pris, når de booker, og samtidig får de en god bunke point, som de kan spare sammen og omsætte til for eksempel en ny ipad, ipod, brugskunst, blomster eller et nyt gratis hotelophold.

4 Hotelkæden med stolte historiske aner Landevejskroer har i flere hundrede år været en fast del af det danske landskab, og dem kan vi takke Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe den 1. for. Dronningen besluttede nemlig i 1396, at der langs hovedvejene skulle være en kongeligt privilegeret kro for hver fjerde mil (cirka 30 kilometer), hvilket svarede til en dagsrejse på hest eller til vogns. Kroernes historie går således mere end 600 år tilbage i tiden. I 1981 fik nogle kroejere i Jylland den tanke at arbejde sammen om at tiltrække flere gæster til deres kroer. Siden kom også fynske og sjællandske kroer med i samarbejdet, og det blev til sammenslutningen Dansk Kroferie, der i dag er en del af Small Danish Hotels. Mange af kroerne var og er kongeligt privilegerede kroer, og de sætter en ære i at fastholde de gode gamle traditioner for godt gæstgiveri. Efterhånden voksede foreningen med nye overnatningssteder som hoteller, slotte og herregårde, og i 2012 ændrede kæden navn fra Danske Kroer & Hoteller til det mere internationale navn Small Danish Hotels, der i højere grad harmonerer med foreningens alsidige overnatningsprodukter og oplevelser. De 100 hoteller tilbyder tilsammen cirka 5000 værelser. Fremgang og vokseværk Small Danish Hotels er en af de få hotelkæder i Danmark, der oplever fremgang i en tid, hvor internationale kæder og hotelbranchen som helhed har det svært. Med en rekordomsætning på 106,5 millioner kroner i 2013 har Small Danish Hotels præsenteret det bedste resultat nogensinde i den frivillige hotelkædes historie. Den samlede omsætning for alle overnatningssteder lå i 2013 på cirka 1,4 milliarder kroner. Fremgangen skyldes især en eksplosiv stigning i salget på hjemmesiden Smalldanishhotels.dk, der i 2013 nåede helt op på 1,1 million besøgende. Samtidig steg antallet af bookinger på hjemmesiden med 32 procent. På erhvervsmarkedet har der fra været en stigning i antallet af overnatninger på 10 procent, og også markedet for fritidsmarkedet viser gode takter. Det er ikke mindst navneskiftet til Small Danish Hotels, der har bidraget til at styrke kædens brand og gjort det muligt at tiltrække endnu flere gæster fra udlandet. Desuden er online salg af gavekort kommet i høj kurs. Det er både yngre og ældre, der i stigende grad køber gavekort til hoteloplevelser, som kan benyttes på et af hotelkædens 100 hoteller landet over. Trænger man til inspiration fra fjernere himmelstrøg, kan et gavekort til Small Danish Hotels som noget nyt også bruges uden for Danmarks grænser. Hotelkæden er nemlig blevet en del af det internationale samarbejde Private Hotels Europe, der foruden Small Danish Hotels omkring 100 overnatningssteder tæller mere end 200 udvalgte hoteller i Sverige, Finland, Tyskland og Østrig.

5 Fakta om Small Danish Hotels 1981 var året, hvor den frivillige hotelkæde blev stiftet af jyske kroejere. Omkring 100 danske kroer, hoteller, slotte og herregårde fordelt i hele Danmark er medlem af Small Danish Hotels. Small Danish Hotels tilbyder 5000 værelser på kroer, klassiske hoteller, cityhoteller, slotte og herregårde landet over. For mere information, se venligst For yderligere information kontakt venligst Small Danish Hotels direktør, Jørgen Christensen, på telefon eller mail For pressebilleder, pressetekster og andre spørgsmål kontakt venligst Tina Baungaard- Jensen hos Small Danish Hotels PR-bureau, EHRENBERG Kommunikation, på telefon eller mail

Kroer, Hoteller, Slotte & Herregårde HOTEL GUIDE. Danmark 2015

Kroer, Hoteller, Slotte & Herregårde HOTEL GUIDE. Danmark 2015 Kroer, Hoteller, Slotte & Herregårde HOTEL GUIDE Danmark 2015 Vi byder velkommen til Small Danish Hotels hotelguide 2015 Hotelguide 2015 er din guide til det dejligste Danmark og vejen til mangfoldige

Læs mere

FERIE I KYSTDANMARK - VARFÖR INTE?

FERIE I KYSTDANMARK - VARFÖR INTE? FERIE I KYSTDANMARK - VARFÖR INTE? Præsentation af kvalitativ analyse Region Syddanmark VisitDenmark Videncenter for Kystturisme November 2014 HVAD ER BAGGRUNDEN FOR OG FORMÅLET MED ANALYSEN? Denne rapport

Læs mere

HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY

HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY ÅRETS GAVEIDÉ Giv et gavekort til din kollega, familien eller bare én du holder af... Gavekortene

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

Historiske kroer og hoteller moderne hoteldrift i gamle bygninger. Januar 2007

Historiske kroer og hoteller moderne hoteldrift i gamle bygninger. Januar 2007 Historiske kroer og hoteller moderne hoteldrift i gamle bygninger Januar 2007 Indhold Forord 5 1 Markedspotentialet for nostalgi og kulturarv 7 1.1 Turisterne går efter kulturarven 7 1.2 Vor tids forbruger

Læs mere

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision COMWELL MØDER & KONFERENCER Harmoni, nærvær & præcision INDHOLD hoteller og facts 4-5 Møder og Konferencer 6-7 Motiverende Møder 8-9 Comwell Care 10-11 Sjælland 12-13 Comwell Conference Center Copenhagen

Læs mere

LISELEJE BYDER VELKOMMEN. Potentialeplan for Liseleje AB SO LUTLA NDS KAB. nyt billede. Den danske riviera

LISELEJE BYDER VELKOMMEN. Potentialeplan for Liseleje AB SO LUTLA NDS KAB. nyt billede. Den danske riviera LISELEJE BYDER VELKOMMEN Potentialeplan for Liseleje AB SO LUTLA NDS KAB nyt billede Den danske riviera LISEleje LISEleje LISELEJE BYDER VELKOMMEN Udarbejdet for VisitNordsjælland, 2013-2014. Redaktion:

Læs mere

Distance: Fra den tyske grænse: 400 km. Fra Tirstrup Lufthavn: 220 km. Fra Billund lufthavn: 300 km. Fra Aalborg Lufthavn: 110 km.

Distance: Fra den tyske grænse: 400 km. Fra Tirstrup Lufthavn: 220 km. Fra Billund lufthavn: 300 km. Fra Aalborg Lufthavn: 110 km. M e e t i n g s 2 3 Det er nemt at komme til Skagen! Distance: Fra den tyske grænse: 400 km. Fra København: 500 km. Fra Århus: 220 km. Fra Aalborg: 100 km. Fra Tirstrup Lufthavn: 220 km. Fra Billund lufthavn:

Læs mere

Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23

Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23 Rapporten er udarbejdet af Udarbejdet for Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund... 1 2. Fremgangsmåde... 1 3. Målgruppe... 3 3.1.

Læs mere

DINNDK09D. Gastronomi for 2. Vælg frit mellem 30 restauranter

DINNDK09D. Gastronomi for 2. Vælg frit mellem 30 restauranter DINNDK09D Gastronomi for 2 Vælg frit mellem 30 restauranter 2 En helt speciel oplevelse! Den bog du nu holder i hænderne har et budskab: Personen som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel

Læs mere

- oplevelser med indhold...

- oplevelser med indhold... Design & opsætning: DUETdesign.dk Udgiver: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Tlf. 99 66 70 00 info@vesthimmerland.dk Turistpolitik i Vesthimmerland 2010 2013 - oplevelser med indhold...

Læs mere

Resultat og retning 2013-2014

Resultat og retning 2013-2014 Resultat og retning 2013-2014 #tivoli #odense #aarhus #sharingcph #skagen #legoland #bornholm #visitdenmark Indhold Resultater 3 Formandens beretning 4 Turismen er vigtig for Danmark 6 Kort om VisitDenmark

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

FERIEOPLEVELSER I DANSK KYSTTURISME KVALITATIV AFRAPPORTERING FRA 10 FOKUSGRUPPER

FERIEOPLEVELSER I DANSK KYSTTURISME KVALITATIV AFRAPPORTERING FRA 10 FOKUSGRUPPER FERIEOPLEVELSER I DANSK KYSTTURISME KVALITATIV AFRAPPORTERING FRA 10 FOKUSGRUPPER FERIEOPLEVELSER I DANSK KYSTTURISME KVALITATIV AFRAPPORTERING FRA 10 FOKUSGRUPPER Rapporten er del af projekt Oplevelsesbaseret

Læs mere

HOTEL GUIDE. Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy. Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro. Hotel.

HOTEL GUIDE. Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy. Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro. Hotel. Hotel Vildbjerg Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy HOTEL GUIDE Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro Hotel Søparken Dronninglund hotel Hotel Limfjorden Hotel Marina

Læs mere

FREDENSBORG STORE KRO ANNO 1723

FREDENSBORG STORE KRO ANNO 1723 FREDENSBORG STORE KRO ANNO 1723 EN GLORVÆRDIG FORTID HAR DEN EN FREMTID? Vi er allerede godt på vej... INTRODUKTION Fredensborg Store Kro har en lang og spændende historie bag sig lige siden dets opførelse

Læs mere

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning Sommer 2015 Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære Kreta Klassikeren indbyder til afslapning Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser 2 : Indhold Læs mere om vores rejser på detur.dk

Læs mere

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Fortællinger sælger - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Forord Fortælling er et effektivt redskab i markedsføring og branding. De bedste fortællere har alle dagetiltrukket det største

Læs mere

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010 S2010 DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 Severin Kursuscenter A/S Skovsvinget 25 5500 Middelfart T: 6341 9100 F: 6441 6902 severin@fdb.dk INDH S Skribenter: Søren

Læs mere

Vi kan sove i flyvemaskinen. Opdag Østeuropas Paris Budapest har rammerne for det perfekte virksomhedsarrangement. I Ulla Terkelsens selskab

Vi kan sove i flyvemaskinen. Opdag Østeuropas Paris Budapest har rammerne for det perfekte virksomhedsarrangement. I Ulla Terkelsens selskab Nr. 02 2012 onnect Erhvervsrejsemagasin for Carlson Wagonlit Travel gratis magasin T R A V E L M A G A Z I N E Vi kan sove i flyvemaskinen I Ulla Terkelsens selskab Opdag Østeuropas Paris Budapest har

Læs mere

DEN DANSKE RIVIERA HUMLEBÆK-NIVÅ POTENTIALEPLAN FOR HUMLEBÆK - DET KULTURELLE FYRTÅRN

DEN DANSKE RIVIERA HUMLEBÆK-NIVÅ POTENTIALEPLAN FOR HUMLEBÆK - DET KULTURELLE FYRTÅRN DEN DANSKE RIVIERA HUMLEBÆK-NIVÅ POTENTIALEPLAN FOR HUMLEBÆK - DET KULTURELLE FYRTÅRN POTENTIALEPLAN FOR NIVÅ - BØRNEFAMILIERNES BADEBY AB SO LUTLA NDS KAB HUMLEBÆK-NIVÅ HUMLEBÆK - DET KULTURELLE FYRTÅRN

Læs mere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere EJER MAGASIN MAGASINET FOR SOMMERHUSEJERE Nr. 2 2008 Peter Gade: Nyder livet som sommerhusejer Foto: www.petergade.net Erik Peitersen: Giv dit sommerhus personlighed Bente og Egon: Renovering gav flere

Læs mere

Analyse af turismen på Nordfyn

Analyse af turismen på Nordfyn Analyse af turismen på Nordfyn Denne analyse er udarbejdet for Nordfyns Kommune som en del af K-ANT -projektet. December 2013 Analyse af turismen på Nordfyn Udarbejdet af Seismonaut side 2 Turisme i skuldersæsonen

Læs mere

DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk

DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business SÆT BEVÆGELSE I DIT MØDE! DGI2Business består af otte unikke hotel-, konference- og idrætscentre. Hvad enten du skal holde et

Læs mere

SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN

SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN ERHVERVS SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN ØSTFYNS ERHVERVSRÅD 2 www.erhverssucces.dk ERHVERVS SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN www.erhvervssucces.dk INDHOLD Ansvarshavende: Erhvervschef Kjeld Livoni Tekster: Marie Claire

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Liv, Natur & Kultur 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og

Læs mere

Nr. 28 - december 2014

Nr. 28 - december 2014 Nr. 28 - december 2014 Erhvervsliv og kommune er rykket tættere på hinanden Virksomheder gør plads til borgere uden joberfaring Gazellerne flokkes i Holbæk Videnspilot har været med til at holde gang i

Læs mere

magazine velkommen til en anden bank Et rigere liv rejsemål

magazine velkommen til en anden bank Et rigere liv rejsemål Nr 1-2013 Velkommen til en anden bank magazine Et rigere liv Sådan sender du penge over hele verden Rejsemål Kys en alligator i Florida Meget mere end mur og and Peking Bedste bilist-tips i USA Madkaravane

Læs mere

Medlemskab gør en forskel

Medlemskab gør en forskel Medlemskab gør en forskel bestwestern.com bestwestern.dk Hvad betyder det for hotellet? Best Western - fordelene ved at være en del af verdens største hotelkæde Best Western er en sammenslutning af individuelt

Læs mere

Case Small Danish Hotels

Case Small Danish Hotels Case Small Danish Hotels Konverteringsvækst og perfekte gavekort løfter Small Danish Hotels Illumi leverede ny cms-platform, der gav en vækst på 50 % i kundekonverteringerne på hjemmesiden og topkaraktereren

Læs mere