Parat til en fremtid, der er begyndt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Parat til en fremtid, der er begyndt."

Transkript

1

2 Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders synlighed og identitet. Det gælder ikke mindst, hvis man har besøgt os i vores nye domicil. Med klare farver og højt til loftet fremhæver det vores eksistensgrundlag over for både gæster og forbipasserende. Vi er glade for huset. Men vores vestjyske arv fornægter sig ikke det er samtidig en daglig påmindelse om, at vi skal leve op til de høje forventninger, som krævende, men loyale kunder har opbygget gennem tre årtier. Det nye hus afspejler, at vi er sat i verden for at skabe synlighed for vores kunders kunder! Og ved nærmere øjesyn kan det ses, at vi har indbygget mange års erfaring med levering af høj, ensartet kvalitet og stabil logistik. Vores domicil er ned til mindste detalje udviklet til service, effektivitet, vækst og bedre løsninger. Der er også blevet plads til en række nye tiltag som f.eks. lagerhotel og et nyt servicekoncept, der hver især skal øge værdien af et samarbejde med ID. Vi har med andre ord rustet os til at være et solidt og fremtidssikkert valg for nye kunder. Men også til at sikre vores nuværende kunder og samarbejdspartnere, at dét, de kender og vælger os for, fortsætter. Ikke blot som hidtil, men tilpasset den fremtid, vi allerede har taget hul på. ID Lægårdvej 138 DK Holstebro ID, the ID Identity logo are registered trademarks of the company Rexholm A/S 2013 Rexholm. All rights reserved

3

4 International Dansk kvalitet i internationalt format. I dag er ID en international virksomhed med kunder på flere europæiske markeder. Her er vi værdsat for vores danske kvalitet og et moderne logistiksystem, som er indrettet til at overholde den leveringssikkerhed, der er en integreret del af vores forretningskoncept også i international målestok. Kvalitet efterspørges globalt Der findes et marked for kvalitet overalt i verden. Men vi er også bevidste om, at der er forskellige forventninger og behov på de enkelte markeder. Vi gør os derfor umage med at lytte til individuelle behov og ønsker, så du som kunde kan trække på basisydelser fra ID, men også har muligheden for at få tilpasset produkter og samarbejdsforhold, så de dækker såvel dine egne som dine kunders behov. Nærhed over lange afstande Ligesom på vores hjemmemarked prioriterer vi nærhed til vores kunder uden for Danmark højt. Vi har derfor ansat lokale sælgere på alle vores eksportmarkeder, så den tryghed og det serviceniveau, vi ønsker at levere, gælder alle kunder hos ID. I samme ånd taler vores personale i Customer Support flere sprog, så du kan aflægge ordre eller stille spørgsmål uden sproglige barrierer. Vi er imidlertid stærkt forankret i det vestjyske den region af Danmark, hvor virksomheden er grundlagt, og hvor vi stadig har vores hovedsæde. Det smitter af på vores virksomhedskultur, og måden vi driver forretning på. Og heldigvis forstås værdier som ordholdenhed, loyalitet og sund fornuft på tværs af landegrænser.

5 Det lange seje træk ligger dybt i os både i forhold til leverandører og kunder. At overvinde udfordringer øger loyaliteten i alle relationer. Vi tager ansvar for den kvalitet, vi lover. Bl.a. ved at teste vores produkter under forhold, der matcher det, de udsættes for i daglig brug. ID Identity Vi vil vælges på kvaliteten. Navnet ID skal give vores kunder sikkerhed for en kvalitet, som de trygt kan give videre. Det er en væsentlig del af den drivkraft, der har holdt os i branchen i 30 år. Og historien forpligter. Kvalitet vi vil lægge navn til Vores produkter er med til at tegne slutkundens profil. Det stiller et ufravigeligt krav om de rigtige produkter i et appellerende design, men også om høj kvalitet: En stor del af det tøj, vi producerer, bruges af mennesker, der er på arbejde. Derfor vil vi skabe holdbare ting, som det kan betale sig at investere i: Syninger, der holder, farver, der klarer vask efter vask og lynlåse, der virker i hele produktets levetid. Det er store løfter. Derfor tester vi vores produkter grundigt og løbende både internt og hos laboratorier. Så kan vi sende dig dine ordrer med løftet om rigtig god kvalitet ned til vores billigste T-shirt for den bærer stadig vores navn. Et stabilt sortiment Hos ID kan du købe ind i en omfattende og stabil basiskollektion og vi har den på lager i rigelige mængder. Det er et valg, vi har truffet, for at gøre det nemt og sikkert for dig at supplere dit sortiment at du kan få dét, du skal bruge og få det hurtigt. Vi tilpasser naturligvis detaljer som f.eks. kraver, farver og lukninger, så hver style altid fremstår tidssvarende. Men vores samlede kollektion er et udtryk for de produkter, som vores kunder foretrækker og efterspørger så selvfølgelig lancerer vi produktnyheder. Men vi indrømmer også gerne, at vi i mange henseender er en lille smule konservative måske hænger det sammen med, at vi vil være til at stole på. Værdien af vedholdenhed Den lange historie har opbygget en omfattende erfaring hos både ID og vores samarbejdspartnere. Vi tror på, at vedholdenhed betaler sig at det er sund fornuft at udvikle sig sammen i stedet for at begynde forfra med en ny leverandør, hver gang man støder på en udfordring. Vi har samarbejdet med en af vores leverandører i 22 år, og vi er ikke i tvivl om værdien af sådanne partnerskaber. Den lange erfaring i Asien gør også, at vi har alternative løsninger til de fabrikker, vi bruger fast. På den måde sikrer vi dig mod forsinkelser og fejl ved f.eks. produktionsnedbrud.

6 Mange af de løsninger, der efterspørges, kan vi vise eksempler på i vores showroom, så det er let for dig at tage beslutningen. ID Direct Et bredt sortiment med indbygget fleksibilitet. En af virksomhedens største styrker er, at vi altid er lagerførende med et stort, bredt basissortiment. Men der kan også være tilfælde, hvor du som kunde har brug for et helt nyt design eller tilpasninger af vores basisvarer. En betydelig del af de varer, der forlader vores lager er derfor produceret som private label og specialtilpassede produkter. Vi har samlet det under navnet ID Direct. Ændringer er velkomne Profiltøj er oftest arbejdstøj. Derfor skal det opfylde vidt forskellige behov, alt efter hvilke medarbejdere der skal bære det, og det arbejde de udfører. F.eks. bør en T-shirt, der bruges af en medarbejder i Barcelona, være køligere end den, der sendes til Stockholm selvom modellen er den samme. En løsning kan her være at få partiet syet i en lettere metervare. Har I f.eks. behov for et parti poloshirts i en særlig corporate-farve eller sweatshirts, hvor måleskemaet er tilpasset mindre og slankere brugere, kan det ligeledes løses gennem ID Direct. Fleksibiliteten omfatter også logistik: ID Direct varer kan eksempelvis pakkes specielt, hvis der er behov for særlige forsendelser. En del af vores forretningsidé Vi har opnået et tæt og langvarigt samarbejde til vores faste kunder ved at lytte til deres behov og løbende tilpasse vores forretning efter dem. Den holdning har stor og direkte indflydelse på hele vores virksomhed fra den overordnede strategi til de konkrete ydelser. Vi sætter derfor ingen umiddelbare begrænsninger for, hvor langt vi vil gå for at imødekomme en kundes særlige behov. Og vi vil gerne udfordres.

7 Vi producerer specialløsninger på basisvarer ned til 500 stk. og på specialdesigns fra 1000 stk. Vores kunder er vænnet til høj kvalitet det gælder også private label og specialvarer. Samme sikkerhed og kvalitet Specialvarer indgår i det samme produktionsflow som standardvarer. Det øger træfsikkerheden, da vores produktion varetages af leverandører, vi har samarbejdet med i mange år, og som derfor har stor erfaring med kvalitet og teknikker. Det gælder også den del, der produceres i Bangladesh. Desuden har vi ansat vores egne medarbejdere lokalt, der sikrer kvaliteten og designforståelsen. På samme måde indgår ID Direct varerne i det naturlige flow af løbende leverancer fra produktionslandende. Derfor kan vi garantere korte leveringstider.

8 Vi siger, det vi gør, og gør det vi siger. ID Warehouse Præcis logistik er en del af kvaliteten. Vi gør vores bedste for at levere produkter i god kvalitet. Men opgaven er ikke fuldført, før vi har leveret ordren i rette mængde og på rette tid og sted. Derfor investerer vi mange ressourcer i en præcis logistik, der giver vores kunder sikkerhed. Et intelligent koncept Senest har vi bygget et kvadratmeter stort lager i tilknytning til vores nye domicil. Men størrelsen alene har ingen betydning, hvis ikke det tilhørende system og endnu vigtigere de rigtige kompetencer følger med. Vi har i dag udviklet et meget stærkt logistikkoncept, drevet af kompetente og stabile medarbejdere, der trækker på både årelang erfaring og den nyeste teknologi på området. De ekspederer såvel små som meget omfattende ordrer med stor præcision og sender enhver ordre til hele Europa inden for 24 timer. Teknik øger sikkerheden Der er ingen papirer mellem salg og lager. Alt ekspederes 100% elektronisk. Når kunden eller Customer Support har indtastet en ordre, sendes disse data hele vejen igennem systemet. Faktum er, at de fleste logistikfejl er menneskeskabte. Så ved at reducere processen til en enkelt indtastning, sænker vi fejlmarginen markant. Når kunden afgiver sin ordre i webshoppen, går den i princippet direkte til den medarbejder, der pakker varerne. Vi har desuden øget sikkerheden yderligere ved at indbygge talrige kontrolpunkter ved alle trin i ordrebehandlingen.

9 Vi går mod strømmen og øger vores lager, mens andre begrænser vi tror på, at dét er vores kunders behov. ID som lagerhotel Vi har i dag kapacitet såvel som kompetencer til at tilbyde vores kunder mulighed for at benytte vores logistiksystem som en særskilt ydelse også til opbevaring og forsendelse af varer, der ikke er købt hos ID. Bestiller man en specialproduktion, som skal leveres i mindre partier over længere tid, er det også en praktisk og økonomisk løsning, der sparer jer for selv at skulle afholde lagerplads. Lagerhotellet ligger i vores afdeling i Ulfborg og benytter det samme effektive logistiksystem, som resten af virksomhedens aktiviteter. Som kunde kan du leje det antal kvadratmeter, du behøver på månedsbasis. Du får nu fordelene ved både vores medarbejdere, vores system og de attraktive transportpriser, som vores volumen giver os mulighed for at opnå. Vi sender dine varer i de mængder, du ønsker og til den destination, du forlanger det hele i dit navn, så jeres egne kunder oplever, at leverancen kommer direkte fra jer. Det betyder, at du kan styrke jeres forretning og servicen til jeres kunder med et stort og moderne logistikcenter i den tunge ende af kompetenceskalaen selv med mindre beholdninger og forsendelser.

10 ID Service Muligheden for at handle ét sted. Stort set alt det profiltøj vi producerer, bliver efterfølgende trykt, printet eller broderet på. En stor del af de ordrer, der udgår fra ID, sendes således videre til trykkerier i ind- og udland. One-stop-shopping I nogle tilfælde kan der imidlertid være behov for at samle ordren hos én leverandør, så I afkorter processen og får den færdige vare direkte fra os. Derfor kan du vælge one-stop-shopping med ID Service, der er vores nye afdeling for videreforarbejdning af profiltøj. Med afsæt i vores beslutning om at være en attraktiv samarbejdspartner, har vi investeret i uddannelse og udstyr, så vi nu tilbyder montage af bl.a. transfer, badge, chip, stregkoder og anden dekoration, der påføres ved påvarmning. Nem genbestilling Hos ID kan vi opbevare jeres logo i vores logobank, så det er let for jer at genbestille nye varer. I faste samarbejdsforhold investerer vi gerne i f.eks. badges med jeres logo m.v. og lægger dem på lager, til I har behov for en ny forsendelse. ID Service giver jer også mulighed for at bestille små ordre til en attraktiv stykpris, ligesom vi er fleksible med hensyn til at pakke i det ønskede sortiment.

11 Vi er bevidste om, at vi har et dobbelt ansvar, fordi vi i arbejdet med ansvarlig produktion skal stå inde for vores kunders troværdighed. Responsibility CSR sund fornuft og personlige relationer. Vi er et handelshus og er afhængige af et tillidsfuldt forhold til de leverandør, der fremstiller vores varer. Kvalitet er bl.a. ensartethed både hvad etik og produkter angår. Den tror vi på, man opnår bedst ved at holde fast i gode leverandører, der er villige til at leve op til skiftende krav over tid. Også når kravene handler om ansvarlighed over for mennesker og miljø. Certificeringer med mere På den måde afhænger kvaliteten af vores CSR af personlige relationer. Derfor producerer vi aldrig et sted, vi ikke selv har set, eller hvor vi ikke personligt har mødt de mennesker, der har ansvaret. For os betyder det mere end certificeringer. Men vi har dem naturligvis certificeringerne. Og vi har desuden formuleret en Code of Conduct med klare krav til vores samarbejdspartnere om bl.a. garanti mod børnearbejdere samt mindstekrav til arbejdstider, løn, sikkerhed og miljø. Det er muligt at læse mere om vores certificeringer på Nyt og alligevel ikke Efterspørgslen på certificeringer og dokumentation er steget kraftigt det seneste årti. Derfor er vi også indstillet på, at vi kommer til at øge vores indsats på området yderligere. Arbejdet med tryghed og etik ligger os imidlertid langt fra fjernt. I mange henseender afspejler det den måde, vi har drevet forretning på gennem hele virksomhedens historie. Vi fik tidligt det privilegium, at vores kunder forbandt os med kvalitet og høj standard. Det betød, at forventningerne var og stadig er høje, og det forpligter!

12

13 Visse ting klares nemmest pr. telefon vi sidder klar, når du ringer. Customer Support Vi er stadig klar ved telefonen. Hos ID har vi gennem 30 år taget telefonerne, når vores kunder ringede. Det bliver der ikke lavet om på, selvom vi i dag tilbyder muligheden for at handle gennem vores webshop, og vi desuden kan kontaktes gennem alle moderne kommunikationskanaler. Altid personlig kontakt Vi tror på, at den personlige kontakt til vores kunder gør en forskel, der ikke kan erstattes af digitale medier. De er velegnede, hvor de kan gøre samarbejdet lettere og bedre for vores kunder. Men det ligger dybt i os, at fastholde den personlige kontakt pr. telefon eller ansigt til ansigt som en del af den måde, vi gør forretning på. Vi taler dit sprog I vores Customer Support taler du med erfarne, fastansatte medarbejdere, der har en stor viden om både vores produkter, logistikken og vores kunders individuelle behov. Vi tilstræber, at du altid kan kontakte en medarbejder, der taler dit sprog. Det sikrer, at du får fyldestgørende svar på dine spørgsmål, og at det er let for dig at afgive mere komplicerede ordrer eller kommentarer til os.

14 Vi er en forhandlerorienteret virksomhed. Webshoppen skal gøre os endnu mere tilgængelige for vores kunder. Webshop Shop online for nemheds skyld. Hos ID er vores overordnede udviklingsmål, at blive så let og attraktiv at samarbejde med for vores kunder som overhovedet muligt. Et væsentligt tiltag i den strategi er vores webshop. Her har vores kunder ubegrænset adgang til at afgive ordrer, se ordrehistorik og tjekke lagerbeholdningen for varenumre, størrelser og farver døgnet rundt, og uanset hvor i verden du befinder dig. Minimerer fejl Som den største fordel, reducerer webshoppen risikoen for fejl. Sker der mod forventning en sjælden gang fejl i en telefonbestilling, er der næsten altid tale om menneskelige tastefejl eller misforståelser omkring detaljer i ordren. I webshoppen kan du selv kontrollere, at ordren stemmer 100% overens med dine ønsker, inden du trykker send. Herefter går din bestilling direkte gennem vores system præcis som du har afgivet den helt frem til afsendelsen. Det skal være nemt Vi har bestræbt os på at udvikle en brugervenlig webshop, som er let at gå til den skal afspejle vores tanke om aldrig at gøre noget mere kompliceret end højst nødvendigt. Desuden arbejder vi løbende på at videreudvikle webshoppen, så den medvirker til at give dig en endnu bedre service. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til, hvordan den kunne gøre det endnu lettere og mere fordelagtigt for dig at aflægge ordre hos ID. Vi har naturligvis stadig vores velfungerende kundeservice. Så har du brug for at kontakte os med spørgsmål, reklamationer m.m., eller foretrækker du at aflægge din ordre telefonisk, så sidder vores personale fortsat klar til at hjælpe dig.

15 Det betyder meget for engagementet, at man går ind ad døren og føler sig ventet og værdsat på sin arbejdsplads. The Workplace Giver man dét, man ønsker at få igen, lægger man grundstenen til en god arbejdsplads. En sund og produktiv virksomhed handler om andet end sort bundlinje og effektive processer. Råmaterialet i virksomheden er den erfaring og de kompetencer, der ligger hos vores medarbejdere. Dem vil vi gerne passe på. Vi forventer performance og ansvarlighed fra de ansatte, men ved også at deres engagement og fleksibilitet er afgørende både for virksomhedens udvikling og for den daglige drift. Derfor er målet, at alle ledelse såvel som medarbejdere giver dét, de selv forventer at få igen. En sund holdning til arbejde Vi prioriterer små ting, der styrker vores samarbejde, sammenhold og arbejdsmiljø elementer, der gør ID til en tryg og spændende arbejdsplads at være på. Det betyder, at man som medarbejder kan nyde godt af bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og et konstruktivt syn på faglig udvikling. Gennem bl.a. samarbejde med motionscentre forsøger vi også at fremme en sund virksomhedskultur, hvor motion og sund kost er naturlig del af hverdagen. Nærvær kan ikke erstattes Der findes masser af elektroniske redskaber til vidensdeling. Vi supplerer dem imidlertid med at begynde dagen med fælles morgenmad, hvor vi mødes på tværs af afdelinger. Her kan vi tale sammen om dagens opgaver og blive opdateret på relevante nyheder over et lækkert morgenbord. I løbet af dagen har alle medarbejdere fri adgang til frisk frugt, kaffe, the og kildevand. Grundtanken er i bund og grund enkel. Vi tror på, at ansvar avler ansvar, og at det samme gælder omsorg, loyalitet og sund fornuft.

16 The Future Fremtiden i trygge hænder. Da Peder Holm begyndte den handelsvirksomhed, der senere skulle blive til ID, tog det en uge at sende et brev fra Danmark til Asien. Det mest avancerede udstyr var en rejseskrivemaskine, og ordrerne blev pakket i kælderen om aftenen. Det er svært at forstå, når vi i dag ser os omkring hos ID, hvor vi hvert år afsender 7 millioner artikler fra vores professionelle logistikcenter. Fortsat på sidelinjen Ind imellem ligger 30 års erfaring med indkøb og udvikling af profiltøj og et af de længstvarende samarbejdsforhold mellem en dansk tekstilvirksomhed og de asiatiske producenter. Den uddannede regnskabsmand, der begyndte at handle med tekstiler i sin fritid, er nu i gang med et generationsskifte hos ID, hvor vi har oplevet vækst siden den spæde opstart i begyndelsen af 80 erne. Det betyder imidlertid ikke, at iværksætteren har trukket sig. Som arbejdende bestyrelsesformand har Peder Holm fortsat sin gang i det nye domicil, og han bruger en stor del af sin tid på rejser til Østen, butiksbesøg og overvågning af markedet til gavn for ID og virksomhedens kunder. Værdier der holder Direktørposten deles i dag mellem Thomas Husted og Hans Henrik Kærgaard, der begge har været ansat i virksomheden i en årrække som hhv. indkøbs- og salgschef, og som i dag er medejere. Værdierne er dog uændrede vi arbejder på at skabe overskud i opgangstider, så vi f.eks. kan investere os ud af modgang. Peder Holms høje prioritering af personalet er der heller ikke ændret på. Vision og mission arbejder vi derimod løbende med, så de afspejler forandringerne i omverden. Strategien for de næste fem år ligger også fast: ID skal fortsætte sin vækst gennem en markant øget eksport. Salget skal forsat gå gennem forhandlere, og der skal som hidtil satses på produkter med lang levetid. Det tror vi på, at der altid er kunder til især på det professionelle marked. Derfor investerer vi i at gøre samarbejdet let for vores kunder at kunne levere fra dag til dag og holde vores høje kvalitet. Et navn der passer til os Med til den seneste tids forandringer hører også et navneskifte. Virksomheden var gennem tre årtier kendt som Rexholm, opkaldt efter Peder Holm og hans mangeårige kompagnon Per Rex, der forlod virksomheden i Med en klar ambition om at tilpasse sig et globalt marked og profilere sig tydeligere, skiftede virksomheden i 2013 navn til ID kort, godt og helt i tråd med virksomhedens produkt. Så når grundlæggeren i dag træder ind ad døren i vores nye domicil, er det til en fremtidssikret virksomhed på ledelsesfronten og som arbejdsplads, men først og fremmest som en tryg og konkurrencedygtig leverandør. Og som Peder Holm siger, det er rart at se, at man har været med til at skabe noget godt.

17

Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen.

Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen. Godt nyt for kontorforsyninger og boghandlere Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen. kontakt os for at få resten af året. Sådan kan du yde god kundeservice

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk Om os PaperlinX blev grundlagt i Holstebro i 1918, dengang under navnet Christian Christensen & Co., eller kort og godt: CC&CO. Vi har altid været en handelsvirksomhed med et meget bredt produktsortiment

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling EPI-center Danmark er et dynamisk og udviklende branchekontorfællesskab for iværksætter- og mikrovirksomheder, der arbejder inden for online salg og markedsføring. Vores kontorfællesskab strækker sig over

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES

BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES EXPERTS WITH PASSION 6500 medarbejdere. 60 000 artikler. International logistikkæde. Kort fortalt: En af Europas førende virksomheder inden for direkte salg til bygge-

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer

GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer GAMING hurtig håndtering af spillematerialer 1 2 3 Helhedsløsning til events og spil Kæmper du med at få logistikken til flere tusind spilsalgssteder til at fungere med en leveringstid på bare et par timer?

Læs mere

21. Maj 2014 Har produktion af printkort en fremtid i Danmark?

21. Maj 2014 Har produktion af printkort en fremtid i Danmark? 21. Maj 2014 Har produktion af printkort en fremtid i Danmark? Europas produktion af PCB 80erne Produktionen tredoblede Europa har stabil markedssandel på 15-17% Kort nedgang 1990-1992 90 erne Produktionen

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod DI s strategi Et stærkere Danmark frem mod 2020 Forord Siden dannelsen af DI i 1992 har vi skabt et fællesskab, hvor både de allerstørste og de mange tusinde mindre og mellemstore virksomheder i Danmark

Læs mere

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT!

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! Scan Office er den største 100% danskejede kontorforsyning og den førende udbyder af kontormøbler, med en omsætning på mere end 500 mio. i regnskabsåret 12/13.

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Microsoft Partner Awards W O R L D W I D E 2009 AWARD WINNER Mamut Partnerprogram Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Enestående forretningsmuligheder som Mamut Partner I

Læs mere

UPDATE #07, JUNI 2013

UPDATE #07, JUNI 2013 UPDATE #07, JUNI 2013 Kære læser Selvom det er ved at være feriesæson, ligger vi i Hydra-Grene ikke på den lade side. Vi er tværtimod i fuld sving med at forberede vores to store stande til hi[13]-messen

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Facility Service med Remmer Depot Hvordan du sparer over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Det er ikke virksomhedens kontorartikler, der koster pengene. Det er arbejdet med at styre

Læs mere

Mobilitet baseret på en kompetencegivende undervisning, der er: 1. Overgange til uddannelse Mangfoldighed, profilering og differentiering (P)

Mobilitet baseret på en kompetencegivende undervisning, der er: 1. Overgange til uddannelse Mangfoldighed, profilering og differentiering (P) VUC Århus Bestyrelsen BS 21 29.3. 2011 4. Strategiplan 2016: Forandring gennem forankring Indhold: I Værdigrundlag i prioriteret rækkefølge side 2 1. Faglighed 2. Udvikling 3. Åbenhed 4. Rummelighed II

Læs mere

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen MONOPOLET.com Unikke løsninger tilpasset dit produkt Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen Store besparelser på transport Partnerskab at vokse sammen 99,8% leveringssikkerhed Granby Pack A/S Holmen

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal

Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal Lancering i udlandet eller succes i udlandet? - Internationalisering er meget mere end oversættelser og betalingsmetoder,

Læs mere

QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care

QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen Committed to your care Mediq Danmark vil fremme borgernes livskvalitet Mediq Danmark vil

Læs mere

fordi styrke forpligter

fordi styrke forpligter fordi styrke forpligter B R Ø D R E N E D A H L W W W. B D. D K Vi er store nok ti Få endnu mere ud af os Du kender allerede lidt til Brødrene Dahl. Det er vi glade for. Vi tror også, at du kan få endnu

Læs mere

Det strategiske aspekt:

Det strategiske aspekt: 1 af 1 sider Det strategiske aspekt: I forbindelse med opstart af internetbutik er der mange overvejelser der skal foretages: 1. Strategisk analyse: Eksterne faktorer o Er der økonomiske forhold der gør

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

Næste generation rykker ind i Herning

Næste generation rykker ind i Herning Fagblad for den danske kontorartikelbranche Nr. 8, november/december 2010 Næste generation rykker ind i Herning w w w. k o n t o r p a p i r. d k Næste generation overtager KD Gruppen Hjernen bliver magelig

Læs mere

Vi vil være din fokuserede leverandør

Vi vil være din fokuserede leverandør Fusion og ny struktur hos din kontorforsyning og emballageleverandør Vi vil være din fokuserede leverandør OneCompany A/S Det handler om at fokusere - og blive dygtigere Både Redoffice I.K. og KD Gruppen

Læs mere

FORANDRING FORANKRING GENNEM STRATEGIPLAN 2016

FORANDRING FORANKRING GENNEM STRATEGIPLAN 2016 FORANDRING GENNEM FORANKRING STRATEGIPLAN 2016 INDHOLD INDLEDNING 5 I VÆRDIGRUNDLAG I PRIORITERET RÆKKEFØLGE 6 1. Faglighed 2. Udvikling 3. Åbenhed 4. Rummelighed II MISSION 7 Mobilitet baseret på en

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof"

Strategi-plan 2020: På vej mod Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Skolens VISION for 2020

Læs mere

We move it all... så hvad kan vi gøre for jer...? E3-Spedition E3 Gruppen AS Tlf.: +45 74 67 15 13 mail: e3@e3spedition.com

We move it all... så hvad kan vi gøre for jer...? E3-Spedition E3 Gruppen AS Tlf.: +45 74 67 15 13 mail: e3@e3spedition.com We move it all... så hvad kan vi gøre for jer...? Dit gods - vores fornemmeste opgave...og længere er den ikke Vi vil være den transportvirksomhed, som vores kunder vælger at handle med. Det forpligter

Læs mere

Mere end blot et skilt

Mere end blot et skilt Mere end blot et skilt Servicepakken Velkommen til en verden af løsninger Vi vil gerne byde dig velkommen til Modulex verden! For os bliver en optimal Modulex skilteløsning altid til via et godt sammenspil

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

Lagerhotel og transport af fødevarer med et køligt overblik. Få sikret dine leverancer i hele Danmark med en effektiv logistikløsning!

Lagerhotel og transport af fødevarer med et køligt overblik. Få sikret dine leverancer i hele Danmark med en effektiv logistikløsning! Lagerhotel og transport af fødevarer med et køligt overblik Få sikret dine leverancer i hele Danmark med en effektiv logistikløsning! 03 Al forretning handler om at flytte varer... Vi tilbyder at gøre

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

Veje til vækst "Tag dit pæne tøj på!"

Veje til vækst Tag dit pæne tøj på! Veje til vækst "Tag dit pæne tøj på!" 21. november 2013 Per Tønsberg Frandsen Lidt om mig 1 Tag dit pæne tøj på 2 Tag dit pæne tøj på 3 Agenda Finansieringskilder Finansieringen Den rette finansiering

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig!

ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig! ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig! www.actonacompany.com 2 FORDELE Du kan afgive ordrer via vores website, når det passer dig. Få detaljeret produktinformation, når du har

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

kvalitet i samarbejde

kvalitet i samarbejde kvalitet i samarbejde EN DANSK VIRKSOMHED Dahetra er en virksomhed der tager ansvar, ansvar for danske arbejdspladser i et velorganiseret miljø. Dahetra der blev grundlagt i 1973, besidder alene på denne

Læs mere

Vores rejse med ServiceNow

Vores rejse med ServiceNow Vores rejse med ServiceNow Lisbeth Smed Lisbeth.Smed@Coop.dk SIDE 1 Indhold Om Coop Vores rejse med ServiceNow Lessons learned Om Coop Coop er Danmarks største detailvirksomhed og er ejet af medlemmerne.

Læs mere

Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop

Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop Indholdsfortegnelse 1. Kom godt i gang med STARK Tøjwebshop.... 2 1.1. Hvor og hvornår kan du tilgå STARK Tøjwebshoppen?... 2 2. Køb på STARK Tøjwebshop....

Læs mere

Smartprint side 1 af 5

Smartprint side 1 af 5 Smartprint side 1 af 5 Smartprint introducerede i 2011 et fotograf-system specifikt udviklet til studiefotografer, kaldet Gofolo. Gofolo er et online system, som udvikles og vedligeholdes af Smartprint.

Læs mere

Flexi Element. den funktionelle kassedisk

Flexi Element. den funktionelle kassedisk den funktionelle kassedisk 2010 lever til fulde op til sit navn med en fleksibel indretning og opbygning samt anvendelsesmuligheder i vidt forskellige brancher. Kort sagt får du med en kassedisk, der præcis

Læs mere

Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK. for HOLBÆK KOMMUNE

Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK. for HOLBÆK KOMMUNE Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK HOLBÆK KOMMUNE for Kære medarbejder i Holbæk Kommune Vores personalepolitik har til formål at udvikle Holbæk Kommune som en attraktiv arbejdsplads.

Læs mere

Om undersøgelsen... 3. Respondenter... 4. 1. Konferencer for medarbejderne... 5. 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6

Om undersøgelsen... 3. Respondenter... 4. 1. Konferencer for medarbejderne... 5. 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6 - Medierapport 2010 Indhold Om undersøgelsen... 3 Respondenter... 4 1. Konferencer for medarbejderne... 5 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6 3. Typiske konferencedeltagere... 7 4. Vil have alt

Læs mere

BoligOne. ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere. Bliv selvstændig BoligOne mægler

BoligOne. ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere. Bliv selvstændig BoligOne mægler BoligOne ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere Bliv selvstændig BoligOne mægler Få tid til at prioritere de ting, som er vigtige for dig Indhold 5 hurtige om BoligOne Til

Læs mere

Værdi på bundlinjen. Vi gør arbejdet for dig.. enkelt. Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et

Værdi på bundlinjen. Vi gør arbejdet for dig.. enkelt. Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et Værdi på bundlinjen og social ansvarlighed for din virksomhed Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et fleksjob. Så når du bruger Topvirk, er du socialt

Læs mere

- Complete Packaging Solutions

- Complete Packaging Solutions - Complete Packaging Solutions Fleksible og miljøvenlige Transportkasser Vores transportkasser, i træ og krydsfinér, kan leveres i standardstørrelser eller efter mål. Kasserne kan leveres i fleksible konstruktioner,

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

Compliance og international forsikring til erhvervslivet

Compliance og international forsikring til erhvervslivet Europæiske ERV sætter fokus på : Compliance og international forsikring til erhvervslivet Hvad betyder det for din virksomhed? Compliance i et forsikringsperspektiv ved forretningsrejse og udstationering

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Dato: 22-08-2014 Copyright af Bach & McKenzie 2014 Introduktion Indholdsfortegnelse 03 Hovedtal Kære VIRKSOMHED A/S Tillykke med jeres nye Social

Læs mere

Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt

Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt Danfoss e-handel Danfoss tilbyder en række e-handelstjenester, som kan hjælpe dig med at drive din forretning på en mere effektiv måde: Web-bestilling

Læs mere

[ en solid samarbejdspartner ]

[ en solid samarbejdspartner ] [ en solid samarbejdspartner ] [ landsdækkende ] Med 385 medarbejdere og en årsomsætning på kr. 680 mio. er Scan Office - CJC Gruppen den største kontorforsyning i Danmark. LOKALT REPRÆSENTERET BUTIKKER

Læs mere

Tilgængelighed og bevaring af arkiver

Tilgængelighed og bevaring af arkiver Tilgængelighed og bevaring af arkiver Vor tagline er Tilgængelighed og bevaring af arkiver. Det er kendetegnende for vore aktiviteter, produkter og produktsammensætning. Kurt Nielsen, Adm. Direktør 2 Tilgængelighed

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler Værd at vide... www.efg.dk Fleksible kontormøbler Kontorets ABC De fleste mennesker køber kun kontormøbler få gange i deres liv og da det er en vigtig investering, skal resultatet også være bedst muligt.

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

CSR-rapport 2013/14. Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a

CSR-rapport 2013/14. Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a CSR-rapport 2013/14 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a 2 PwC s årsrapport 2013/14: CSR-rapport En ansvarlig forretning Et væsentligt led i at drive en ansvarlig forretning

Læs mere

KNI Værdier. KNI Værdier Side 1

KNI Værdier. KNI Værdier Side 1 KNI Værdier KNI Værdier Side 1 Indhold Fra CEO 3 KNI 4 Historie 5 KNI ånden 6 KNI værdier 7 Leveregler i KNI 8 Medarbejderprofil i KNI koncernen 9 Kompetenceudvikling i KNI 10 KNI Værdier Side 2 Fra CEO

Læs mere

DANSKERNE & E-HANDEL 2014 Vi har spurgt danskerne, hvad der skal til, for at de er tilfredse med at handle på nettet. Du får deres svar her.

DANSKERNE & E-HANDEL 2014 Vi har spurgt danskerne, hvad der skal til, for at de er tilfredse med at handle på nettet. Du får deres svar her. DANSKERNE & E-HANDEL 2014 Vi har spurgt danskerne, hvad der skal til, for at de er tilfredse med at handle på nettet. Du får deres svar her. BRUG LEVERING TIL AT FÅ FLERE OG MERE TILFREDSE KUNDER Når

Læs mere

Ved du, KONCERNTANKER BAG INDKØBSPOLITIKKEN

Ved du, KONCERNTANKER BAG INDKØBSPOLITIKKEN INDKØBSPOLITIK VEDTAGET AF AARHUS BYRÅD D. 27. OKTOBER 2010 KONCERNTANKER BAG INDKØBSPOLITIKKEN at din viden er vigtig når vi laver indkøbsaftaler? Når vi laver et udbud på en vare eller en tjenesteydelse,

Læs mere

Erhvervscase JBS. Problemstilling

Erhvervscase JBS. Problemstilling Erhvervscase JBS JBS A/S er en dansk tekstilvirksomhed, der hovedsageligt producerer undertøj. JBS blev grundlagt i 1939 af Jens Bjerg Sørensen, der så en oplagt mulighed for at tjene penge ved at sælge

Læs mere

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier ASSA ABLOY Entrance Systems 1 Genanvend. Reparer. Udskift. Modernisering er en af de mest effektive metoder til opfyldelse af moderne budgetkrav.

Læs mere

Illumi bidrager til dansk softwareeksport

Illumi bidrager til dansk softwareeksport Case Systematic Illumi bidrager til dansk softwareeksport Illumi leverer software til Danmarks største privatejede softwareproducent. Globalt ekspanderende Systematic kunne have bygget sit eget website,

Læs mere

Implementeringsplanen skal beskrive, hvordan HR-strategien implementeres i praksis i forvaltninger, afdelinger og institutioner.

Implementeringsplanen skal beskrive, hvordan HR-strategien implementeres i praksis i forvaltninger, afdelinger og institutioner. Projekt: HR-strategi Projektet er en toledet størrelse: Første del handler om at udvikle en strategi for HR (Human Ressources) en HR-strategi - for Frederikshavn Kommune, herunder definere, hvad vi i Frederikshavn

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, maj 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi går

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere

NETHANDEL OG LEVERING HURTIG OG FLEKSIBEL FORSENDELSE GIVER TILFREDSE KUNDER OG ØGET SALG

NETHANDEL OG LEVERING HURTIG OG FLEKSIBEL FORSENDELSE GIVER TILFREDSE KUNDER OG ØGET SALG NETHANDEL OG LEVERING HURTIG OG FLEKSIBEL FORSENDELSE GIVER TILFREDSE KUNDER OG ØGET SALG DISTRIBUTION ER EN AFGØRENDE FAKTOR, NÅR EN NETBUTIK SKAL HAVE SUCCES Varerne skal hurtigt og sikkert frem og på

Læs mere

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Udvikling & Kommunikation Godkendt af byrådet august 2010 Kommunikationspolitik Aabenraa Kommune er en stor arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kommunikerer

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt

mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt Sådan tager du mytnt i brug 1. Gå til TNTs hjemmeside www.tnt.dk 2. Klik på linket send - mytnt i menuen til venstre 3. Opret dig

Læs mere

Personalepolitik VÆRDIER I NÆSTVED KOMMUNE

Personalepolitik VÆRDIER I NÆSTVED KOMMUNE Personalepolitik VÆRDIER I NÆSTVED KOMMUNE Den fælles vision Denne personalepolitik er gældende fra den 1. januar 2008. Og da en personalepolitik aldrig må blive statisk, vil den blive evalueret og revurderet

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK

FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK FORRETNINGSSTRATEGI SUNDHED.DK INDHOLD 01 Om dokumentet 3 02 Sundhed.dk s forretning 4 02.1 Mission og vision 4 02.2 Sundhed.dk s position og marked 4 02.3 Sundhed.dk s fundament og leverancer 5 02.4 Målgrupper

Læs mere

Sådan arbejder vi med elevernes sociale kompetencer på Elsesminde Odense Produktions-Højskole

Sådan arbejder vi med elevernes sociale kompetencer på Elsesminde Odense Produktions-Højskole Sådan arbejder vi med elevernes sociale kompetencer på Elsesminde Odense Produktions-Højskole På Elsesminde Odense Produktions-Højskole arbejder vi hele tiden på at udvikle pædagogikken og indsatserne,

Læs mere

MÅLGRUPPER OG KØBMANDSKAB

MÅLGRUPPER OG KØBMANDSKAB MÅLGRUPPER OG KØBMANDSKAB Målgrupper 2 B-t-B Nordic 3 Oms 3,9b JYSK CUSTOMER PROMISES 4 JYSK VALUES 5 Den gode sælger 6 1 MÅLGRUPPER JYSK er for alle JYSK definerer i sin mission sin målgruppe til at være

Læs mere

UPDATE #5, december 2012

UPDATE #5, december 2012 UPDATE #5, december 2012 Kære læser Velkommen til femte udgave af UPDATE, hvor du får seneste nyt fra os i Hydra-Grene. Og lad mig gå lige til sagen med en god nyhed: Efter mange års tæt samarbejde er

Læs mere

Udvidet ansvar på byggematerialer

Udvidet ansvar på byggematerialer Udvidet ansvar på byggematerialer Trælasthandlerunionen TUN opdaterer salgs- og leveringsbetingelser til TUN12. Disse åbner op for en videregivelse at et udvidet ansvar på byggematerialer fra 1. november

Læs mere

At vi lever op til gældende lov og har et bredt spekter af unge, som afspejler unge i Odense Kommune.

At vi lever op til gældende lov og har et bredt spekter af unge, som afspejler unge i Odense Kommune. Visioner for Elsesminde Odense Produktions-Højskole En god skole En god arbejdsplads Vi adskiller os positivt Visionen er: At vi med tiden, viden og ressourcer kan medvirke til at løfte unge personligt,

Læs mere

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi Social-, Børne- og Integrationsministeriet Kommunikationsstrategi 2 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Social-, Børne- og Integrationsministeriet arbejder for at skabe reelle fremskridt for den enkelte borger. Det

Læs mere

DANMARKS STØRSTE UDVALG AF MASSAGESTOLE

DANMARKS STØRSTE UDVALG AF MASSAGESTOLE DANMARKS STØRSTE UDVALG AF MASSAGESTOLE Vælg kvalitet DERFOR CARERELAX har Danmarks største sortiment af massagestole. Vi sælger udelukkende gode kendte produkter som Panasonic, Fuji og Keyton. En mærkevare

Læs mere

ODIN. eshop for IT-forhandlere

ODIN. eshop for IT-forhandlere ODIN eshop for IT-forhandlere Når vi snakker om løsninger indenfor IT branchen så er det svært at komme udenom Emini. Vi har arbejdet sammen med dem i flere år og for Scribona har vores webløsning været

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere