Parat til en fremtid, der er begyndt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Parat til en fremtid, der er begyndt."

Transkript

1

2 Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders synlighed og identitet. Det gælder ikke mindst, hvis man har besøgt os i vores nye domicil. Med klare farver og højt til loftet fremhæver det vores eksistensgrundlag over for både gæster og forbipasserende. Vi er glade for huset. Men vores vestjyske arv fornægter sig ikke det er samtidig en daglig påmindelse om, at vi skal leve op til de høje forventninger, som krævende, men loyale kunder har opbygget gennem tre årtier. Det nye hus afspejler, at vi er sat i verden for at skabe synlighed for vores kunders kunder! Og ved nærmere øjesyn kan det ses, at vi har indbygget mange års erfaring med levering af høj, ensartet kvalitet og stabil logistik. Vores domicil er ned til mindste detalje udviklet til service, effektivitet, vækst og bedre løsninger. Der er også blevet plads til en række nye tiltag som f.eks. lagerhotel og et nyt servicekoncept, der hver især skal øge værdien af et samarbejde med ID. Vi har med andre ord rustet os til at være et solidt og fremtidssikkert valg for nye kunder. Men også til at sikre vores nuværende kunder og samarbejdspartnere, at dét, de kender og vælger os for, fortsætter. Ikke blot som hidtil, men tilpasset den fremtid, vi allerede har taget hul på. ID Lægårdvej 138 DK Holstebro ID, the ID Identity logo are registered trademarks of the company Rexholm A/S 2013 Rexholm. All rights reserved

3

4 International Dansk kvalitet i internationalt format. I dag er ID en international virksomhed med kunder på flere europæiske markeder. Her er vi værdsat for vores danske kvalitet og et moderne logistiksystem, som er indrettet til at overholde den leveringssikkerhed, der er en integreret del af vores forretningskoncept også i international målestok. Kvalitet efterspørges globalt Der findes et marked for kvalitet overalt i verden. Men vi er også bevidste om, at der er forskellige forventninger og behov på de enkelte markeder. Vi gør os derfor umage med at lytte til individuelle behov og ønsker, så du som kunde kan trække på basisydelser fra ID, men også har muligheden for at få tilpasset produkter og samarbejdsforhold, så de dækker såvel dine egne som dine kunders behov. Nærhed over lange afstande Ligesom på vores hjemmemarked prioriterer vi nærhed til vores kunder uden for Danmark højt. Vi har derfor ansat lokale sælgere på alle vores eksportmarkeder, så den tryghed og det serviceniveau, vi ønsker at levere, gælder alle kunder hos ID. I samme ånd taler vores personale i Customer Support flere sprog, så du kan aflægge ordre eller stille spørgsmål uden sproglige barrierer. Vi er imidlertid stærkt forankret i det vestjyske den region af Danmark, hvor virksomheden er grundlagt, og hvor vi stadig har vores hovedsæde. Det smitter af på vores virksomhedskultur, og måden vi driver forretning på. Og heldigvis forstås værdier som ordholdenhed, loyalitet og sund fornuft på tværs af landegrænser.

5 Det lange seje træk ligger dybt i os både i forhold til leverandører og kunder. At overvinde udfordringer øger loyaliteten i alle relationer. Vi tager ansvar for den kvalitet, vi lover. Bl.a. ved at teste vores produkter under forhold, der matcher det, de udsættes for i daglig brug. ID Identity Vi vil vælges på kvaliteten. Navnet ID skal give vores kunder sikkerhed for en kvalitet, som de trygt kan give videre. Det er en væsentlig del af den drivkraft, der har holdt os i branchen i 30 år. Og historien forpligter. Kvalitet vi vil lægge navn til Vores produkter er med til at tegne slutkundens profil. Det stiller et ufravigeligt krav om de rigtige produkter i et appellerende design, men også om høj kvalitet: En stor del af det tøj, vi producerer, bruges af mennesker, der er på arbejde. Derfor vil vi skabe holdbare ting, som det kan betale sig at investere i: Syninger, der holder, farver, der klarer vask efter vask og lynlåse, der virker i hele produktets levetid. Det er store løfter. Derfor tester vi vores produkter grundigt og løbende både internt og hos laboratorier. Så kan vi sende dig dine ordrer med løftet om rigtig god kvalitet ned til vores billigste T-shirt for den bærer stadig vores navn. Et stabilt sortiment Hos ID kan du købe ind i en omfattende og stabil basiskollektion og vi har den på lager i rigelige mængder. Det er et valg, vi har truffet, for at gøre det nemt og sikkert for dig at supplere dit sortiment at du kan få dét, du skal bruge og få det hurtigt. Vi tilpasser naturligvis detaljer som f.eks. kraver, farver og lukninger, så hver style altid fremstår tidssvarende. Men vores samlede kollektion er et udtryk for de produkter, som vores kunder foretrækker og efterspørger så selvfølgelig lancerer vi produktnyheder. Men vi indrømmer også gerne, at vi i mange henseender er en lille smule konservative måske hænger det sammen med, at vi vil være til at stole på. Værdien af vedholdenhed Den lange historie har opbygget en omfattende erfaring hos både ID og vores samarbejdspartnere. Vi tror på, at vedholdenhed betaler sig at det er sund fornuft at udvikle sig sammen i stedet for at begynde forfra med en ny leverandør, hver gang man støder på en udfordring. Vi har samarbejdet med en af vores leverandører i 22 år, og vi er ikke i tvivl om værdien af sådanne partnerskaber. Den lange erfaring i Asien gør også, at vi har alternative løsninger til de fabrikker, vi bruger fast. På den måde sikrer vi dig mod forsinkelser og fejl ved f.eks. produktionsnedbrud.

6 Mange af de løsninger, der efterspørges, kan vi vise eksempler på i vores showroom, så det er let for dig at tage beslutningen. ID Direct Et bredt sortiment med indbygget fleksibilitet. En af virksomhedens største styrker er, at vi altid er lagerførende med et stort, bredt basissortiment. Men der kan også være tilfælde, hvor du som kunde har brug for et helt nyt design eller tilpasninger af vores basisvarer. En betydelig del af de varer, der forlader vores lager er derfor produceret som private label og specialtilpassede produkter. Vi har samlet det under navnet ID Direct. Ændringer er velkomne Profiltøj er oftest arbejdstøj. Derfor skal det opfylde vidt forskellige behov, alt efter hvilke medarbejdere der skal bære det, og det arbejde de udfører. F.eks. bør en T-shirt, der bruges af en medarbejder i Barcelona, være køligere end den, der sendes til Stockholm selvom modellen er den samme. En løsning kan her være at få partiet syet i en lettere metervare. Har I f.eks. behov for et parti poloshirts i en særlig corporate-farve eller sweatshirts, hvor måleskemaet er tilpasset mindre og slankere brugere, kan det ligeledes løses gennem ID Direct. Fleksibiliteten omfatter også logistik: ID Direct varer kan eksempelvis pakkes specielt, hvis der er behov for særlige forsendelser. En del af vores forretningsidé Vi har opnået et tæt og langvarigt samarbejde til vores faste kunder ved at lytte til deres behov og løbende tilpasse vores forretning efter dem. Den holdning har stor og direkte indflydelse på hele vores virksomhed fra den overordnede strategi til de konkrete ydelser. Vi sætter derfor ingen umiddelbare begrænsninger for, hvor langt vi vil gå for at imødekomme en kundes særlige behov. Og vi vil gerne udfordres.

7 Vi producerer specialløsninger på basisvarer ned til 500 stk. og på specialdesigns fra 1000 stk. Vores kunder er vænnet til høj kvalitet det gælder også private label og specialvarer. Samme sikkerhed og kvalitet Specialvarer indgår i det samme produktionsflow som standardvarer. Det øger træfsikkerheden, da vores produktion varetages af leverandører, vi har samarbejdet med i mange år, og som derfor har stor erfaring med kvalitet og teknikker. Det gælder også den del, der produceres i Bangladesh. Desuden har vi ansat vores egne medarbejdere lokalt, der sikrer kvaliteten og designforståelsen. På samme måde indgår ID Direct varerne i det naturlige flow af løbende leverancer fra produktionslandende. Derfor kan vi garantere korte leveringstider.

8 Vi siger, det vi gør, og gør det vi siger. ID Warehouse Præcis logistik er en del af kvaliteten. Vi gør vores bedste for at levere produkter i god kvalitet. Men opgaven er ikke fuldført, før vi har leveret ordren i rette mængde og på rette tid og sted. Derfor investerer vi mange ressourcer i en præcis logistik, der giver vores kunder sikkerhed. Et intelligent koncept Senest har vi bygget et kvadratmeter stort lager i tilknytning til vores nye domicil. Men størrelsen alene har ingen betydning, hvis ikke det tilhørende system og endnu vigtigere de rigtige kompetencer følger med. Vi har i dag udviklet et meget stærkt logistikkoncept, drevet af kompetente og stabile medarbejdere, der trækker på både årelang erfaring og den nyeste teknologi på området. De ekspederer såvel små som meget omfattende ordrer med stor præcision og sender enhver ordre til hele Europa inden for 24 timer. Teknik øger sikkerheden Der er ingen papirer mellem salg og lager. Alt ekspederes 100% elektronisk. Når kunden eller Customer Support har indtastet en ordre, sendes disse data hele vejen igennem systemet. Faktum er, at de fleste logistikfejl er menneskeskabte. Så ved at reducere processen til en enkelt indtastning, sænker vi fejlmarginen markant. Når kunden afgiver sin ordre i webshoppen, går den i princippet direkte til den medarbejder, der pakker varerne. Vi har desuden øget sikkerheden yderligere ved at indbygge talrige kontrolpunkter ved alle trin i ordrebehandlingen.

9 Vi går mod strømmen og øger vores lager, mens andre begrænser vi tror på, at dét er vores kunders behov. ID som lagerhotel Vi har i dag kapacitet såvel som kompetencer til at tilbyde vores kunder mulighed for at benytte vores logistiksystem som en særskilt ydelse også til opbevaring og forsendelse af varer, der ikke er købt hos ID. Bestiller man en specialproduktion, som skal leveres i mindre partier over længere tid, er det også en praktisk og økonomisk løsning, der sparer jer for selv at skulle afholde lagerplads. Lagerhotellet ligger i vores afdeling i Ulfborg og benytter det samme effektive logistiksystem, som resten af virksomhedens aktiviteter. Som kunde kan du leje det antal kvadratmeter, du behøver på månedsbasis. Du får nu fordelene ved både vores medarbejdere, vores system og de attraktive transportpriser, som vores volumen giver os mulighed for at opnå. Vi sender dine varer i de mængder, du ønsker og til den destination, du forlanger det hele i dit navn, så jeres egne kunder oplever, at leverancen kommer direkte fra jer. Det betyder, at du kan styrke jeres forretning og servicen til jeres kunder med et stort og moderne logistikcenter i den tunge ende af kompetenceskalaen selv med mindre beholdninger og forsendelser.

10 ID Service Muligheden for at handle ét sted. Stort set alt det profiltøj vi producerer, bliver efterfølgende trykt, printet eller broderet på. En stor del af de ordrer, der udgår fra ID, sendes således videre til trykkerier i ind- og udland. One-stop-shopping I nogle tilfælde kan der imidlertid være behov for at samle ordren hos én leverandør, så I afkorter processen og får den færdige vare direkte fra os. Derfor kan du vælge one-stop-shopping med ID Service, der er vores nye afdeling for videreforarbejdning af profiltøj. Med afsæt i vores beslutning om at være en attraktiv samarbejdspartner, har vi investeret i uddannelse og udstyr, så vi nu tilbyder montage af bl.a. transfer, badge, chip, stregkoder og anden dekoration, der påføres ved påvarmning. Nem genbestilling Hos ID kan vi opbevare jeres logo i vores logobank, så det er let for jer at genbestille nye varer. I faste samarbejdsforhold investerer vi gerne i f.eks. badges med jeres logo m.v. og lægger dem på lager, til I har behov for en ny forsendelse. ID Service giver jer også mulighed for at bestille små ordre til en attraktiv stykpris, ligesom vi er fleksible med hensyn til at pakke i det ønskede sortiment.

11 Vi er bevidste om, at vi har et dobbelt ansvar, fordi vi i arbejdet med ansvarlig produktion skal stå inde for vores kunders troværdighed. Responsibility CSR sund fornuft og personlige relationer. Vi er et handelshus og er afhængige af et tillidsfuldt forhold til de leverandør, der fremstiller vores varer. Kvalitet er bl.a. ensartethed både hvad etik og produkter angår. Den tror vi på, man opnår bedst ved at holde fast i gode leverandører, der er villige til at leve op til skiftende krav over tid. Også når kravene handler om ansvarlighed over for mennesker og miljø. Certificeringer med mere På den måde afhænger kvaliteten af vores CSR af personlige relationer. Derfor producerer vi aldrig et sted, vi ikke selv har set, eller hvor vi ikke personligt har mødt de mennesker, der har ansvaret. For os betyder det mere end certificeringer. Men vi har dem naturligvis certificeringerne. Og vi har desuden formuleret en Code of Conduct med klare krav til vores samarbejdspartnere om bl.a. garanti mod børnearbejdere samt mindstekrav til arbejdstider, løn, sikkerhed og miljø. Det er muligt at læse mere om vores certificeringer på Nyt og alligevel ikke Efterspørgslen på certificeringer og dokumentation er steget kraftigt det seneste årti. Derfor er vi også indstillet på, at vi kommer til at øge vores indsats på området yderligere. Arbejdet med tryghed og etik ligger os imidlertid langt fra fjernt. I mange henseender afspejler det den måde, vi har drevet forretning på gennem hele virksomhedens historie. Vi fik tidligt det privilegium, at vores kunder forbandt os med kvalitet og høj standard. Det betød, at forventningerne var og stadig er høje, og det forpligter!

12

13 Visse ting klares nemmest pr. telefon vi sidder klar, når du ringer. Customer Support Vi er stadig klar ved telefonen. Hos ID har vi gennem 30 år taget telefonerne, når vores kunder ringede. Det bliver der ikke lavet om på, selvom vi i dag tilbyder muligheden for at handle gennem vores webshop, og vi desuden kan kontaktes gennem alle moderne kommunikationskanaler. Altid personlig kontakt Vi tror på, at den personlige kontakt til vores kunder gør en forskel, der ikke kan erstattes af digitale medier. De er velegnede, hvor de kan gøre samarbejdet lettere og bedre for vores kunder. Men det ligger dybt i os, at fastholde den personlige kontakt pr. telefon eller ansigt til ansigt som en del af den måde, vi gør forretning på. Vi taler dit sprog I vores Customer Support taler du med erfarne, fastansatte medarbejdere, der har en stor viden om både vores produkter, logistikken og vores kunders individuelle behov. Vi tilstræber, at du altid kan kontakte en medarbejder, der taler dit sprog. Det sikrer, at du får fyldestgørende svar på dine spørgsmål, og at det er let for dig at afgive mere komplicerede ordrer eller kommentarer til os.

14 Vi er en forhandlerorienteret virksomhed. Webshoppen skal gøre os endnu mere tilgængelige for vores kunder. Webshop Shop online for nemheds skyld. Hos ID er vores overordnede udviklingsmål, at blive så let og attraktiv at samarbejde med for vores kunder som overhovedet muligt. Et væsentligt tiltag i den strategi er vores webshop. Her har vores kunder ubegrænset adgang til at afgive ordrer, se ordrehistorik og tjekke lagerbeholdningen for varenumre, størrelser og farver døgnet rundt, og uanset hvor i verden du befinder dig. Minimerer fejl Som den største fordel, reducerer webshoppen risikoen for fejl. Sker der mod forventning en sjælden gang fejl i en telefonbestilling, er der næsten altid tale om menneskelige tastefejl eller misforståelser omkring detaljer i ordren. I webshoppen kan du selv kontrollere, at ordren stemmer 100% overens med dine ønsker, inden du trykker send. Herefter går din bestilling direkte gennem vores system præcis som du har afgivet den helt frem til afsendelsen. Det skal være nemt Vi har bestræbt os på at udvikle en brugervenlig webshop, som er let at gå til den skal afspejle vores tanke om aldrig at gøre noget mere kompliceret end højst nødvendigt. Desuden arbejder vi løbende på at videreudvikle webshoppen, så den medvirker til at give dig en endnu bedre service. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til, hvordan den kunne gøre det endnu lettere og mere fordelagtigt for dig at aflægge ordre hos ID. Vi har naturligvis stadig vores velfungerende kundeservice. Så har du brug for at kontakte os med spørgsmål, reklamationer m.m., eller foretrækker du at aflægge din ordre telefonisk, så sidder vores personale fortsat klar til at hjælpe dig.

15 Det betyder meget for engagementet, at man går ind ad døren og føler sig ventet og værdsat på sin arbejdsplads. The Workplace Giver man dét, man ønsker at få igen, lægger man grundstenen til en god arbejdsplads. En sund og produktiv virksomhed handler om andet end sort bundlinje og effektive processer. Råmaterialet i virksomheden er den erfaring og de kompetencer, der ligger hos vores medarbejdere. Dem vil vi gerne passe på. Vi forventer performance og ansvarlighed fra de ansatte, men ved også at deres engagement og fleksibilitet er afgørende både for virksomhedens udvikling og for den daglige drift. Derfor er målet, at alle ledelse såvel som medarbejdere giver dét, de selv forventer at få igen. En sund holdning til arbejde Vi prioriterer små ting, der styrker vores samarbejde, sammenhold og arbejdsmiljø elementer, der gør ID til en tryg og spændende arbejdsplads at være på. Det betyder, at man som medarbejder kan nyde godt af bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og et konstruktivt syn på faglig udvikling. Gennem bl.a. samarbejde med motionscentre forsøger vi også at fremme en sund virksomhedskultur, hvor motion og sund kost er naturlig del af hverdagen. Nærvær kan ikke erstattes Der findes masser af elektroniske redskaber til vidensdeling. Vi supplerer dem imidlertid med at begynde dagen med fælles morgenmad, hvor vi mødes på tværs af afdelinger. Her kan vi tale sammen om dagens opgaver og blive opdateret på relevante nyheder over et lækkert morgenbord. I løbet af dagen har alle medarbejdere fri adgang til frisk frugt, kaffe, the og kildevand. Grundtanken er i bund og grund enkel. Vi tror på, at ansvar avler ansvar, og at det samme gælder omsorg, loyalitet og sund fornuft.

16 The Future Fremtiden i trygge hænder. Da Peder Holm begyndte den handelsvirksomhed, der senere skulle blive til ID, tog det en uge at sende et brev fra Danmark til Asien. Det mest avancerede udstyr var en rejseskrivemaskine, og ordrerne blev pakket i kælderen om aftenen. Det er svært at forstå, når vi i dag ser os omkring hos ID, hvor vi hvert år afsender 7 millioner artikler fra vores professionelle logistikcenter. Fortsat på sidelinjen Ind imellem ligger 30 års erfaring med indkøb og udvikling af profiltøj og et af de længstvarende samarbejdsforhold mellem en dansk tekstilvirksomhed og de asiatiske producenter. Den uddannede regnskabsmand, der begyndte at handle med tekstiler i sin fritid, er nu i gang med et generationsskifte hos ID, hvor vi har oplevet vækst siden den spæde opstart i begyndelsen af 80 erne. Det betyder imidlertid ikke, at iværksætteren har trukket sig. Som arbejdende bestyrelsesformand har Peder Holm fortsat sin gang i det nye domicil, og han bruger en stor del af sin tid på rejser til Østen, butiksbesøg og overvågning af markedet til gavn for ID og virksomhedens kunder. Værdier der holder Direktørposten deles i dag mellem Thomas Husted og Hans Henrik Kærgaard, der begge har været ansat i virksomheden i en årrække som hhv. indkøbs- og salgschef, og som i dag er medejere. Værdierne er dog uændrede vi arbejder på at skabe overskud i opgangstider, så vi f.eks. kan investere os ud af modgang. Peder Holms høje prioritering af personalet er der heller ikke ændret på. Vision og mission arbejder vi derimod løbende med, så de afspejler forandringerne i omverden. Strategien for de næste fem år ligger også fast: ID skal fortsætte sin vækst gennem en markant øget eksport. Salget skal forsat gå gennem forhandlere, og der skal som hidtil satses på produkter med lang levetid. Det tror vi på, at der altid er kunder til især på det professionelle marked. Derfor investerer vi i at gøre samarbejdet let for vores kunder at kunne levere fra dag til dag og holde vores høje kvalitet. Et navn der passer til os Med til den seneste tids forandringer hører også et navneskifte. Virksomheden var gennem tre årtier kendt som Rexholm, opkaldt efter Peder Holm og hans mangeårige kompagnon Per Rex, der forlod virksomheden i Med en klar ambition om at tilpasse sig et globalt marked og profilere sig tydeligere, skiftede virksomheden i 2013 navn til ID kort, godt og helt i tråd med virksomhedens produkt. Så når grundlæggeren i dag træder ind ad døren i vores nye domicil, er det til en fremtidssikret virksomhed på ledelsesfronten og som arbejdsplads, men først og fremmest som en tryg og konkurrencedygtig leverandør. Og som Peder Holm siger, det er rart at se, at man har været med til at skabe noget godt.

17

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Bringing home. value

Bringing home. value Bringing home value velkommen til actonas med actona company som samarbejdspartner åbner der sig en helt ny møbelverden. vores vision er, sammen med vore leveran-dører, medarbejdere, detailforhandlere

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

HØJPROFIL LAVPROFIL. bliver. Fra idé til virkelighed. Når. Profilerede produkter handler ofte om detaljer. Det er detaljerne

HØJPROFIL LAVPROFIL. bliver. Fra idé til virkelighed. Når. Profilerede produkter handler ofte om detaljer. Det er detaljerne 1 Når LAVPROFIL bliver HØJPROFIL Fra idé til virkelighed Profilerede produkter handler ofte om detaljer. Det er detaljerne som gør forskellen og det er detaljerne som gør, at varen opfattes som mere eksklusiv.

Læs mere

EFTERSKOLER UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. Tæt samarbejde. God økonomi. Webshop.

EFTERSKOLER UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. Tæt samarbejde. God økonomi. Webshop. EFTERSKOLER Unikt koncept Kvalitet God økonomi Hurtig levering Lokalt setup Webshop BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT KONCEPT TIL EFTERSKOLER Tæt samarbejde Vi skræddersyr en løsning til netop jeres efterskole,

Læs mere

G11066 WOMAN URBAN S/S TEE. 100 % polyester 110 g / 130 g på melange farver S - M - L - XL - 2XL GEYSER ACTIVE G11068 WOMAN URBAN L/S TEE

G11066 WOMAN URBAN S/S TEE. 100 % polyester 110 g / 130 g på melange farver S - M - L - XL - 2XL GEYSER ACTIVE G11068 WOMAN URBAN L/S TEE SPORT Sportstøj med høj komfort og funktionalitet er vigtigt, når der skal præsteres. Vores produkter er designede og udviklede ned til mindste detalje, så de kan tilfredsstille sportsfolk og aktive mennesker

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT

EFTERSKOLER. Lokalt setup. Unikt koncept. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT EFTERSKOLER Unikt koncept Kvalitet God økonomi Hurtig levering Lokalt setup Webshop BRANDS UNIKT OG NYTÆNKT EFTERSKOLE KONCEPT Tæt samarbejde Vi skræddersyr en løsning til netop din efterskole, med udgangspunkt

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

Unikt koncept. Lokalt setup. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet UNIKT OG NYTÆNKT HÅNDBOLD KONCEPT BRANDS

Unikt koncept. Lokalt setup. Hurtig levering. God økonomi. Tæt samarbejde. Webshop. Kvalitet UNIKT OG NYTÆNKT HÅNDBOLD KONCEPT BRANDS H Å N D B O L D Unikt koncept Kvalitet God økonomi Hurtig levering UNIKT OG NYTÆNKT HÅNDBOLD KONCEPT Lokalt setup Webshop BRANDS Tæt samarbejde Vi skræddersyr en løsning til netop jeres håndboldklub, med

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling EPI-center Danmark er et dynamisk og udviklende branchekontorfællesskab for iværksætter- og mikrovirksomheder, der arbejder inden for online salg og markedsføring. Vores kontorfællesskab strækker sig over

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer

GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer GAMING hurtig håndtering af spillematerialer 1 2 3 Helhedsløsning til events og spil Kæmper du med at få logistikken til flere tusind spilsalgssteder til at fungere med en leveringstid på bare et par timer?

Læs mere

DIN PARTNER PÅ LOGOTRYK OG BEKLÆDNING

DIN PARTNER PÅ LOGOTRYK OG BEKLÆDNING DIN PARTNER PÅ LOGOTRYK OG BEKLÆDNING I mere end 50 år har NS System sørget for synlighed på tekstil. I dag driver Niels Rask virksomheden, som består af 65 dygtige medarbejdere og 4.000 m2 fuldautomatiseret

Læs mere

Fra idé til virkelighed

Fra idé til virkelighed 1 2 CASE: AQUATOUR Fra idé til virkelighed Profilerede produkter handler ofte om detaljer. Det er detaljerne som gør forskellen og det er detaljerne som gør, at varen opfattes som mere eksklusiv. Når du

Læs mere

Code of Conduct Vores Ansvar

Code of Conduct Vores Ansvar Code of Conduct Vores Ansvar Forord Hos IAT arbejder vi målrettet på at udvikle vores forretning på en ansvarlig måde. Vi ved, at vi kun opnår succes på langt sigt, hvis vi tilfører værdi til kunder, partnere

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES

BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES BERNER SERVICES PARTNERSKAB TIL SUCCES EXPERTS WITH PASSION 6500 medarbejdere. 60 000 artikler. International logistikkæde. Kort fortalt: En af Europas førende virksomheder inden for direkte salg til bygge-

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen.

Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen. Godt nyt for kontorforsyninger og boghandlere Sådan minimerer du lagerbindingen på kontorartikler uden at miste konkurrenceevnen. kontakt os for at få resten af året. Sådan kan du yde god kundeservice

Læs mere

BOSWEEL Corporate Social Responsibility Strategi Independent Shirtmakers since 1937

BOSWEEL Corporate Social Responsibility Strategi Independent Shirtmakers since 1937 BOSWEEL Corporate Social Responsibility Strategi 2015 2017 Bosweels kerneværdier Idégrundlag, vision og værdier 02 IDÉGRUNDLAGET Bosweel udvikler, fremstiller og leverer skjorter og nært beslægtede produkter

Læs mere

Dropshipping. Dennis Wormark Larsen

Dropshipping. Dennis Wormark Larsen Dropshipping Dennis Wormark Larsen Dropshipping Er du på vippen til at begive dig ud på et webshop-eventyr, har du sikkert allerede bemærket, at der er rigtig mange ting at have styr på. Indkøb af varelager

Læs mere

Velkommen til SAL Tryk

Velkommen til SAL Tryk DIN TRYKSAG HER Velkommen til SAL Tryk Vi ved, hvad gode kvalitets tryksager og god markedsføring vil sige, og hvilken betydning det har for den gode forretning. Vi hjælper dig med seriøs rådgivning, sørger

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Vi vil være din fokuserede leverandør

Vi vil være din fokuserede leverandør Fusion og ny struktur hos din kontorforsyning og emballageleverandør Vi vil være din fokuserede leverandør OneCompany A/S Det handler om at fokusere - og blive dygtigere Både Redoffice I.K. og KD Gruppen

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Røsfeld A/S er Danmarks mest erfarne leverandør af alt indenfor kontorartikler, kontormøbler og tilhørende kontorservices. Denne brochure fortæller

Røsfeld A/S er Danmarks mest erfarne leverandør af alt indenfor kontorartikler, kontormøbler og tilhørende kontorservices. Denne brochure fortæller Røsfeld A/S er Danmarks mest erfarne leverandør af alt indenfor kontorartikler, kontormøbler og tilhørende kontorservices. Denne brochure fortæller lidt om, hvad vores kunder kan forvente af os, og hvordan

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

Smartprint side 1 af 5

Smartprint side 1 af 5 Smartprint side 1 af 5 Smartprint introducerede i 2011 et fotograf-system specifikt udviklet til studiefotografer, kaldet Gofolo. Gofolo er et online system, som udvikles og vedligeholdes af Smartprint.

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Würth additiver. Mere værdi hele vejen

Würth additiver. Mere værdi hele vejen Würth additiver Mere værdi hele vejen Mange leverandører sælger gode additiver Würth udvikler din forretning Tænk over det. Hvad er det, dine leverandører, din egen virksomhed og dine kunder alle ønsker?

Læs mere

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk Om os PaperlinX blev grundlagt i Holstebro i 1918, dengang under navnet Christian Christensen & Co., eller kort og godt: CC&CO. Vi har altid været en handelsvirksomhed med et meget bredt produktsortiment

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Tom Frank Christensen

Tom Frank Christensen Start af webshop? Tom Frank Christensen Brænder for Optimering Iværksætter, Programmør ~70% ejer af Modified & avecdo s Holding (og fejedreng) (resten ejer teamet) Erfaring Sysadmin, IT afd. Skive Kommune

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Christian Alstrup Adm. direktør Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup i hjemmets staldbygninger ved Nøvling

Læs mere

Problemfri skiltning og visuel branding

Problemfri skiltning og visuel branding Problemfri skiltning og visuel branding Modulex gør det nemt at gennemføre komplekse projekter, der omfatter skiltning og visuel branding. Du finder vores arbejde overalt, hvor mange mennesker færdes:

Læs mere

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod DI s strategi Et stærkere Danmark frem mod 2020 Forord Siden dannelsen af DI i 1992 har vi skabt et fællesskab, hvor både de allerstørste og de mange tusinde mindre og mellemstore virksomheder i Danmark

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

Kvalitet og nemhed gør en forskel

Kvalitet og nemhed gør en forskel Kvalitet og nemhed gør en forskel RV Unique er din totalleverandør af hygiejne-, rengørings- og forbrugsartikler Engangsartikler Papir Værnemidler Rengøringsmidler Måtter Vores ekspertise er din tryghed

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup under navnet: KONF-AIR Miljøfiltre ApS. De første to år fremstillede

Læs mere

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi Vand og Affald 2012 2016 Virksomhedsstrategi forord Vand og Affalds virksomhedsstrategi 2012 2016 er blevet til i samarbejde med virksomhedens medarbejdere, ledelse og bestyrelse. I løbet af 2011 er der

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014)

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014) Performance : 4,10 (4,12) Importance : 4,25 (4,28) Respondenter : 91 (93) Organisation 3,87 (3,94) 5.0 Økonomi 4,06 (4,10) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,34 (4,18) 3.0 Interessenter 3,94 (3,97) Afdeling/enhed 4,39

Læs mere

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT!

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! Scan Office er den største 100% danskejede kontorforsyning og den førende udbyder af kontormøbler, med en omsætning på mere end 500 mio. i regnskabsåret 12/13.

Læs mere

NSF. - innovation og koncepter

NSF. - innovation og koncepter NSF - innovation og koncepter NSF s baggrund Hvad kan NSF tilbyde sine kunder NSF (Nordisk Skoletavle Fabrik A/S) har gennem mere end 60 år produceret og markedsført en stor palette af produkter og koncepter

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Jeg har brug for en løsning, som hurtigt kan servere rigtig god kaffe Mulighederne Kaffekunderne bliver mere og mere krævende. De vil have rigtig

Læs mere

Sikkerhedsstyrelsens strategi

Sikkerhedsstyrelsens strategi Sikkerhedsstyrelsens strategi 2016-2020 Fire år, to faser og én klar retning: Vi skal være en moderne serviceorienteret myndighed Danske virksomheder skal have Europas bedste vækstvilkår. Produktiviteten

Læs mere

en vigtig del af DIN hverdag DIN STRATEGI

en vigtig del af DIN hverdag DIN STRATEGI en vigtig del af DIN hverdag DIN STRATEGI Indhold 2020 DIN Strategi... 4 Mission... 5 Vision... 6 Indsatsområder for Strategi 2020.... 7 Kundefokuserede produkter og ydelser.... 7 Forsyningssikkerhed og

Læs mere

Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof"

Strategi-plan 2020: På vej mod Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Skolens VISION for 2020

Læs mere

Der er mange håndtag, der skal skrues på, før vi er i mål.

Der er mange håndtag, der skal skrues på, før vi er i mål. Vi sparer penge, når vi køber ind sammen Region Midtjylland køber årligt varer og tjenesteydelser for cirka 8 milliarder kroner. Det svarer til næsten 30 % af regionens samlede økonomi, og derfor er der

Læs mere

Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen!

Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen! Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen! Hvorfor vælge KJ? KJ tilbyder dig fordele, der kan måles direkte på din bundlinje: Rådgivning på højt teknisk niveau Korte svartider Leveringssikkerhed

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN DIN TOTALLEVERANDØR

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN Har du ren

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

C S R. Corporate Social Responsibility. I BabySam tror vi på at en god start på eget liv er grundstenen for selv at skabe det gode Børneliv.

C S R. Corporate Social Responsibility. I BabySam tror vi på at en god start på eget liv er grundstenen for selv at skabe det gode Børneliv. C S R Corporate Social Responsibility a Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a Denne redegørelse udgør en del af ledelsesberetningen i årsrapporten for BabySam A/S for 2016/17.

Læs mere

Københavns Amts. Kommunikationspolitik

Københavns Amts. Kommunikationspolitik Københavns Amts Kommunikationspolitik INDHOLD Indledning 3 Principper for god kommunikation i Københavns Amt 4 1. Vi vil være synlige og skabe indsigt i de opgaver, amtet løser 5 2. Vi vil skabe god ekstern

Læs mere

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op.

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Bliv butikselev hos AO Hos AO lærer du at sælge. Ikke hvad som helst. Men præcis det, kunden har brug for. Uanset om det

Læs mere

Vi lever og brænder for faget. randører

Vi lever og brænder for faget. randører GROSSISTVAREVIRKSOMHED & DISTRIBUTØR Vi lever og brænder for faget samt sætter en stor ære i kundernes samarbejde med os. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at opfylde vores kunders behov

Læs mere

Webshop. Kom godt i gang

Webshop. Kom godt i gang Webshop Kom godt i gang Agenda IT infrastruktur, arbejdsgange samt flow i en webshop Pause Vækst på top og bund Pause Brugervenlighed og IBIZ-center Tak for i dag Introduktion Mikkel Leth Olsen mikkel@ibiz-center.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

- Complete Packaging Solutions

- Complete Packaging Solutions - Complete Packaging Solutions Fleksible og miljøvenlige Transportkasser Vores transportkasser, i træ og krydsfinér, kan leveres i standardstørrelser eller efter mål. Kasserne kan leveres i fleksible konstruktioner,

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care

QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen Committed to your care Mediq Danmark vil fremme borgernes livskvalitet Mediq Danmark vil

Læs mere

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack Westpack when packaging matters Kun 80 kr. i fragt og fragtfri levering ved bestilling over 3.000 kr. Ordrer afsendes inden for 24 timer (hverdage) Stort udvalg og mere end 60 års erfaring EFTERÅR 2014

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

HISTORIEN. Fra 1946. Leverandør af sikkerhedsudstyr og tekniske artikler til industri og byggeri. Drivkraften bag vores konsolidering.

HISTORIEN. Fra 1946. Leverandør af sikkerhedsudstyr og tekniske artikler til industri og byggeri. Drivkraften bag vores konsolidering. HISTORIEN Fra 1946 Leverandør af sikkerhedsudstyr og tekniske artikler til industri og byggeri. Drivkraften bag vores konsolidering. Leverandør af sikkerhedsudstyr siden 1946 og medvirkende til at gøre

Læs mere

Kommunikationspolitik Assens Kommune

Kommunikationspolitik Assens Kommune Kommunikationspolitik Assens Kommune Indholdsfortegnelse 1.0 Kommunikationspolitik...3 1.1 Sådan omsætter vi kommunikationsprincipperne...4 1.2 Sådan føres Kommunikationspolitikken ud i livet...5 1.3 Kommunikation

Læs mere

Kommunikationspolitik Assens Kommune

Kommunikationspolitik Assens Kommune Kommunikationspolitik Assens Kommune Indholdsfortegnelse 1.0 Kommunikationspolitik...3 1.1 Sådan omsætter vi kommunikationsprincipperne...4 1.2 Sådan føres Kommunikationspolitikken ud i livet...5 1.3 Kommunikation

Læs mere

Hvad indeholder personalepolitikken? Personalepolitikken er en ramme, som udgøres af et enkelt fundament og en række delpolitikker.

Hvad indeholder personalepolitikken? Personalepolitikken er en ramme, som udgøres af et enkelt fundament og en række delpolitikker. Forord Hvad skal vi bruge en personalepolitik til? Personalepolitikken i Frederikshavn Kommune er et fælles ansvar, som vi skal forpligte hinanden på. På samme måde som vi forpligter hinanden på, at vi

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2017 MARTS

UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2017 MARTS UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2017 MARTS TILKENDEGIVELSE AF FORTSAT STØTTE Vi er glade for, at vi igen i år kan forsætte vores støtte til, og medlemskab af, UN Global Compact. Cheval Blanc

Læs mere

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen MONOPOLET.com Unikke løsninger tilpasset dit produkt Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen Store besparelser på transport Partnerskab at vokse sammen 99,8% leveringssikkerhed Granby Pack A/S Holmen

Læs mere

Stærke virksomheder i et stærkt samfund

Stærke virksomheder i et stærkt samfund Stærke virksomheder i et stærkt samfund D É T A R B E J D E R D I FO R D É T A R BEJ D ER D I FO R Stærke virksomheder i et stærkt samfund Danmark skal være verdens bedste land at leve i og verdens bedste

Læs mere

Quick guide TVILUMS E-SHOP.

Quick guide TVILUMS E-SHOP. Quick guide TVILUMS E-SHOP www.tvilum.com INDHOLD Quick Guide Tvilums E-shop 3 Oprettelse af forhandler-konto 4-5 Log ind som forhandler 6-7 E-shop 2 velkomst siden 8 estil varer 9-12 Priser 13 fslut ordre

Læs mere

Fragt og forsendelse. Dennis Wormark Larsen

Fragt og forsendelse. Dennis Wormark Larsen Fragt og forsendelse Dennis Wormark Larsen Fragt & forsendelse Når du skal starte en webshop, kommer du ikke udenom, at der skal sendes nogle pakker. Forhåbentligt kommer du til at sende en masse af dem,

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Brug og bevar Bæredygtige grunde til at vælge træmøbler

Brug og bevar Bæredygtige grunde til at vælge træmøbler Brug og bevar Bæredygtige grunde til at vælge træmøbler Ting, der holder længe, giver langt mindre miljøbelastning end ting, der kræver løbende udskiftning. Og de giver som regel større brugsglæde og mere

Læs mere

Afrapporteringsskabelon til styregruppe på baggrund af visionsseminar

Afrapporteringsskabelon til styregruppe på baggrund af visionsseminar Afrapporteringsskabelon til styregruppe på baggrund af visionsseminar Support og service Hvilke temaer er helt centrale at lave pejlemærke for inden for jeres hovedområde? T1 T2 TEMA 1 På professionshøjskolen

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, april 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi

Læs mere

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik.

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Totalløsninger i sygepleje og lægeartikler Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Procesoptimering Abena tilbyder kompetence på et højt niveau, hvilket afspejles

Læs mere