Referat Fyens Stift Møder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Fyens Stift Møder"

Transkript

1 Referat Fyens Stift Møder Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift - d kl. 13:00 til 15:30 Deltagere: Stiftsrådsmedlemmer Fyn Afbud: Hanne Møller Wolfsberg Møller, Adam Torp, Regina Ljung Søren Herluf M. Sørensen, Mødepunkt Referat 1 - Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et nyt punkt 8 vedr. anmodning fra Vor Frue Menighedsråd i Svendborg Provsti om afvigelse fra lånepolitikken i forbindelse med opførelse af nyt sognehus. Bilag til punktet blev omdelt. 2 - Orientering fra formanden EV bød velkommen til Hanne Uhre Hansen Velkomst og præsentation af religionspædagog Hanne Uhre Hansen Evaluering af temalørdagen - "Hvem ejer gudstjenesten" den 23. marts 2019 Landsforeningens årsmøde temaer Tilbagemeldinger fra Landsforeningens møde for alle stiftsrådsformænd Programovervejelser for Landemodet den 28. september Andet EL refererede fra temadagen "Hvem ejer gudstjenesten". Det var en god dag med en levende interesse for at diskutere gudstjenestesordning og hvad der kunne ændres og hvad der skal betragtes som umisteligt i gudstjenesten. Samarbejdet med Distriktsforeningen fungerede igen fint og vil fortsætte. TL - supplerede med orientering om det fortsatte liturgiarbejde om "gudstjenesten" og "dåb og nadver" og offentliggørelsen af rapporterne i forbindelse med Himmelske Dage i Kr. Himmelfartsdagene. Det fysiske materialet vil blive fordelt til menighedsråd via provstierne. de elektroniske udgaver af rapporterne vil blive tilgængelige via stiftets hjemmeside. EV - orienterede fra Landsforeningens årsmøde fra den maj EV - orienterede fra det møde med alle stiftsrådsformænd som Landsforeningen havde indbudt til. Mødet forventes at blive en fast tilbagevendende begivenhed i forbindelse med årsmødet. EV - orienterede om de foreløbige programovervejelser for Landemodet den 28.

2 september 2019 TL - orienterede om stiftsanalysearbejdet og det såkaldte ministeroplæg og de 16 konkrete forslag til initiativer. EV orienterede om Helsingør Stiftsråds henvendelse til KIrkeministeriet, hvor de anmoder om at diætbekendtgørelsen ændres. 3 - Orientering fra biskoppen Strukturprocesser og ledige embeder Fremstød på pastoralseminariet Pressesager Pensionsforpligtelse i forhold menighedsrådenes tjenestemænd Orientering fra bispemøde Stiftsanalyse - Se link for ministeroplægget g/news/16-nye-forslag-skal-styrkestiftsadministrationernes-arbejde/? no_cache=1&tx_news_pi1%5bcontroll er%5d=news&tx_news_pi1%5baction %5D=detail&cHash=19e2e8d482991ae d9a031100d964618e Rapport og idékatalog om Kirken i Sommerlandet - se evt. link jekter-undersoegelser-ograpporter/kirken-i-sommerlandet Det igangværende liturgiarbejde Andet Biskoppen orienterede om - ledige embeder og strukturovervejelserne i den anledning. Provstestillingen i Svendborg samt en lang række embeder er p.t. i opslag. Det er en fast procedure, at der hver gang en stilling bliver ledig, sker en vurdering af stillingskonstruktionen forinden et genopslag af stillingen. - fremstød på Pastoralseminariet i forhold de ledige stillinger. Se evt. provstibeskrivelserne på hjemmesiden. - aktuelle pressesager - løsning på udfordringen med pensionsforpligtelsen overfor de tjenestemandsansatte kirkefunktionærer - det seneste bispemøde - stiftsanalysen - se under formandens orienteringspunkt. - analysen og idekataloget vedr. "Kirken i Sommerlandet" og det videre arbejde med den i stiftsregi - liturgiarbejdet og opfordrede kraftigt til at man drøftede rapporterne og meldte sine synspunkter ind. Kort fortalt pjecerne er trykt i exemplarer til så alle præster og menighedsrådsmedlemmer kan modtage et eksemplar. Se også punkt under formandens orientering. 4 - Handlingsplan og igangsatte initiativer på det religionspædagogiske område Hanne Uhre Hansen fremlægger den foreløbige Hanne Uhre Hansen præsenterede sig og gennemgik den foreløbige handlingsplan for det religionspædagogiske arbejde. Handlingsplanen blev

3 handlingsplan for 2019 og 2020 og fortæller om de initiativer, som er i støbeskeen. udleveret som bilag. Orienteringen blev taget til positiv efterretning. Stiftsrådet ser frem til at følge det konkrete arbejde. 5 - Præsentation af Sankt Knuds Provsti v/ Kjeld Danielsen Kjeld Danielsen - præsenterede Domprovstiet og talte om provstiet i tal, om nye initiativer, byudvikling, samarbejde med Odense Kommune, demografiske tendenser og kirkens tilpasningsevne, vedligeholdelsesudgifter på kirker og øvrige bygninger m.m. Provstiet består af 11 sogne og pastorater og har ca indbyggere - ca. 66 % er medlemmer af Folkekirken (79% på hele Fyn) Den røde tråd i præsentationen kredsede om ordspillet mellem "at gå i kirke og at kunne gå i kirke". 6 - Økonomi - rapportering af kapitalforvaltning ved Jyske Capital ON - orienterede fra det sidste bestyrelsesmøde. Presseomtalen i den seneste tid blev drøftet. Ole Nielsen orienterer evt. fra det seneste møde i Kapitalforvaltningens bestyrelse AWG orienterer om tilbagemeldingen på stiftmiddelregnskabet AWG - orienterede om tilbagemeldingen på årsrapporten for 2018 for stiftsmidlerne - herunder udlånsomfanget i Fyens Stift og de øvrige stifter. Bilag: Aktdokument, Fyens Stift_ _ Økonomi - budgetopfølgning Budgetopfølgningen blev taget til efterretning. På mødet gives en budgetopfølgning for perioden indtil 30. april Tillægspunkt - Anmodning om afvigelse fra lånepolitikken - Vor Frue Sogn Svendborg - opførelse af nyt sognehus Med henblik på opførelsen af et nyt menighedshus i Vor Frue sogn, Frue Kirkestrædet 4, 5700 Svendborg, Svendborg Provsti, ansøger Vor Frue Menighedsråd om et lån i stiftsmidlerne på kr. med en afdragsperiode på 30 år og med første afdrag juni termin Ansøgningen blev imødekommet. Det blev samtidigt besluttet at sætte Udlånspolitikken til drøftelse og evt. revision på det næstkommende stiftsrådsmøde.

4 Anmodningen anbefales af provstiudvalget og stiftsadministrationen. Indstillingsnotat er udleveret som bilag. 9 - Ansøgning - Forlaget Eksistensen søger om støtte til tidsskriftet "Kritisk forum for praktisk teologi" Forlaget Eksistensen ansøger om støtte i en 3-årig periode til udgivelse af tidskriftet "Kritisk forum for praktisk teologi " Der søges om i alt kr fordelt på alle stiftsråd. Der er sammen med ansøgningen medsendt anbefalinger fra sognepræst Jørgen Demant, lektor Kirstine Helboe Jørgensen, dr. theol Hans Raun Iversen. Sager: Sag hørende til mødet: Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift ( ) Bilag: Aktdokument, DOC261, DOC260, Anmodning om støtte Afvises. Stiftsrådet støtter ikke initiativer, der retter sig mod private virksomheders drift Ansøgning vedr. projektet "Bevægelige samtaler" - et bæredygtigt Danmarks roadtrip med 4 spor Afvises. Stiftsrådet ønsker at styrke og prioritere midler til eget religionspædagogisk arbejde og de initiativer, der allerede ligger i støbeskeen her. Sognepræst Regitze Marker søger om økonomisk støtte til at gennemføre projektet "Bevægelige samtaler - et bæredygtigt Danmarks-Roadtrip med 4 spor". Projektets slutprodukt er samtaler og portrætfilm som distribueres via podcast og diverse sociale medier. Der søges om kr Ansøgningen er sendt til alle stiftsråd. Der er medsendt budget og projektbeskrivelse Sager: Sag hørende til mødet: Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift ( ) Bilag: Aktdokument, Stifter bevægelige samtaler præsentation 11 - Ansøgning fra Kommunikationsudvalget vedr. Kirkens veje - tillæg til Fyens Stifttidende i 2020 Kommunikationsudvalget har på deres møde i april 2019 besluttet også i 2020 at fortsætte samarbejdet Anmodningen imødekommes for For evt. udgivelse af tillæg i 2021 og 2022 må det overvejes at lade udgiften indgå i den samlede udgiftsbudgettering af stiftsbidraget.

5 med Fyens Stifttidende om udgivelse af et tillægget "Kirkens veje". Tillægget har tidligere kunnet finansieres via midler fra Stiftsbibliotekslegatet. Da dette ikke længere er muligt søger Kommunikationsudvalget om, at der på det endelige driftsbudget for kommunikation i 2020 indregnes en udgift på kr til "Kirkens veje" Ansøgning fra Valgmenigheden Church of Love Valgmenigheden Church of Love ansøger om støtte til afholdelse af deres missionskonference i august Der søges om kr Der er vedlagt ansøgning, program og budget for konferencen. Ansøgningen imødekommes med kr til en konkret udgift i forbindelse med konferencen. Sager: Sag hørende til mødet: Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift ( ) Bilag: Aktdokument, Ugens program-dk, MMC Ansøgning Status på fristiftsforsøg Asger Gewecke giver en status på fristiftforsøgene. Hvilke forsøg kommer til at køre og hvem deltager i dem. AWG gav en status på iværksatte forsøg. Menighedråderne har meldt ind på ialt 135 forsøgskonstruktioner. Størst efterspørgsel har der været på deltagelse i forsøget vedr. suppleanternes deltagelse i menighedsrådsmøder. 20 råd har tilmeldt sig dette forsøg. Alle forsøg vil blive evalueret. Evalueringsformen er fortsat i proces. Der er fortsat mulighed for at melde sig til forsøgene Indmeldte punkter fra rådsmedlemmer Ingen punkter var meldt ind Kommende møder Mødedatoer og tidspunkter for resten af september 2019 fra Formøde holdes den 21.8 fra september 2019 Landemodegudstjeneste og stiftsdag 9. oktober 2019 fra Ekstra temamøde med efterfølgende spisning i bispegården. Bemærk at mødetidspunktet den 4. september 2019 er fra kl til og ikke som angivet i dagsordenen fra til Mødet forventes afholdt i bispegården i Klaregade. Endelig information vil gå ud sammen med dagsordenen. Mødeforslag for 2020 blev godkendt.

6 Religionspædagogen indbydes 2. november Fælles stiftsrådsmøde i Ribe 13. november 2019 fra Formøde holdes den 30. oktober fra Mødedatoer - forslag for februar 202 fra maj 2020 fra september 2020 fra november fra afholdes i bispegården med efterfølgende spisning 16 - Eventuelt ON -orienterede kort fra det seneste møde i Folkekirke og Religionsmøde Underskrift af protokol Sognepræst Jesper Hougaard Larsen er blevet valgt til forretningsudvalget i Folkekirke og Religionsmøde Fyens Stift Møder , 13:00

7 Stiftsrådsmedlemmer Fyn Fyens Stift Møder , 13:00

8 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 6 Økonomi - rapportering af kapitalforvaltning ved Jyske Til: Fyens Stift (KMFYN@KM.DK) Fra: cm.clientservice@jyskebank.dk (cm.clientservice@jyskebank.dk) Titel: Rapportering af kapitalforvaltning ved Jyske Capital Sendt: :38 Bilag: Fyens Stift_ _ pdf; Hermed fremsendes rapportering for Fyens Stift. Skulle i have kommentarer eller andet, er i altid velkommen til at rette henvendelse til cm.clientservice@jyskebank, eller jeres normale kontaktperson hos Jyske Capital. Venlig hilsen Jyske Capital T M cm.clientservice@jyskebank.dk Vestergade Silkeborg CVR-nr

9 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 6 Økonomi - rapportering af kapitalforvaltning ved Jyske Jyske Capital MARTS 2019 Fyens Stift Klingenberg 2 P.O.Box Odense C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: Rapportering af kapitalforvaltning

10 Jyske Capital FØLGEBREV MARTS 2019 Rapportering på kapitalforvaltningsaftale med Fyens Stift Hermed fremsendes rapportering på aftalen for perioden til Perioden har resulteret i et tidsvægtet afkast på 1,64% efter omkostninger. Nyt format giver nye muligheder Det er nu muligt, at modtage dele af den normale afkastrapport i excel, i forbindelse med den månedlige rapport. Hvis I har ønsker om dette, eller andre forespørgsler, kan I kontakte undertegnede eller Client Service på / cm.clientservice@jyskebank.dk. Med venlig hilsen Jan Andersen

11 Jyske Capital INDHOLD MARTS 2019 Indhold Side Porteføljeoverblik... 4 Afkastoversigt... 5 Tidsvægtet afkast... 6 Resultatspecifikation... 7 Beholdningsoversigt... 8 Beholdningsspecifikation... 8 Transaktionsliste Forklaringer til rapporten Ansvarsfraskrivelse... 12

12 Jyske Capital PORTEFØLJEOVERBLIK MARTS 2019 Fyens Stift Periode: PORTEFØLJEOVERBLIK Afkast seneste måned pr. aktivklasse ( ) Aktivtype Afkast (DKK) Afkast (%) Obligationer Danmark ,46 0,70 Kontanter / Gebyr 0,00 Total ,46 0,70 0,00% 0,20% 0,40% 0,60% 0,80% Afkast år til dato pr. aktivklasse ( ) Aktivtype Afkast (DKK) Afkast (%) Obligationer Danmark ,34 1,64 Kontanter / Gebyr -350,19 Total ,15 1,64 0,00% 0,50% 1,00% 1,50% 2,00% Beholdningsoversigt pr. aktivklasse ( ) Aktivtype Markedsværdi Andel (%) Obligationer Danmark ,85 100,00 Total ,85 100,00 Side 4 / 12

13 Jyske Capital AFKASTOVERSIGT MARTS 2019 Fyens Stift Periode: AFKASTOVERSIGT Afkastopgørelse Formueværdi ,16 Realiseret gevinst/tab ,00 Urealiseret gevinst/tab ,94 Rente -350,19 Ændring i vedhængende rente 0,00 Udbytte ,40 Gebyrer 0,00 Resultat efter gebyrer ,15 Hævet/indsat/udbytteskat ,54 Formueværdi pr ,85 Periodens afkast (pengevægtet) 1,64% Tidsvægtet afkast 2,0% 1,5% 1,0% 0,5% 0,0% jan feb mar Periodens resultat Akkumuleret Side 5 / 12

14 Jyske Capital TIDSVÆGTET AFKAST MARTS 2019 Fyens Stift Periode: TIDSVÆGTET AFKAST (%) Periode Depot til , til , til , til ,64 Side 6 / 12

15 Jyske Capital RESULTATSPECIFIKATION MARTS 2019 Fyens Stift Periode: RESULTATSPECIFIKATION Værdipapir OBLIGATIONER DANMARK Realiseret kursgevinst Realiseret valutagevinst Urealiseret kursgevinst Urealiseret valutagevinst Rente / udbytte Samlet resultat Afkast (%) Danske kroner Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms ,00 0, ,55 0, , ,55 Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms ,50 0, ,64 0, , ,14 Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms ,50 0, ,74 0, , ,64 Danske kroner total ,00 0, ,94 0, , ,34 1,64 OBLIGATIONER DANMARK TOTAL ,00 0, ,94 0, , ,34 1,64 KONTANTER Danske kroner Transaktionskonto (DKK) 0,00-350,19-350,19 Danske kroner total 0,00-350,19-350,19-0,10 KONTANTER TOTAL 0,00-350,19-350,19-0,10 PORTEFØLJE TOTAL ,00 0, ,94 0, , ,15 1,64 Det totale portefølje afkast inkluderer et gebyr på DKK 0,00 Handelsomkostninger DKK 0,00 er indregnet i resultatet. Ønsker du at få omkostningerne uddybet, så kontakt din rådgiver i Jyske Bank. Side 7 / 12

16 apr-18 maj-18 jun-18 jul-18 aug-18 sep-18 okt-18 nov-18 dec-18 jan-19 feb-19 mar-19 Jyske Capital BEHOLDNINGSOVERSIGT MARTS 2019 BEHOLDNINGSOVERSIGT Top 5 beholdninger ( ) Aktivtype Markedsværdi Andel (%) Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms ,64 Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms ,20 Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms ,16 Total ,00 Allokering seneste år ( ) 120,0% 100,0% 80,0% 60,0% 40,0% 20,0% 0,0% -20,0% OBLIGATIONER DANMARK KONTANTER Primo Kontanter ( ) Valuta Beløb Ingen Primo Kontanter 0,00 KONTANTER TOTAL 0,00 Side 8 / 12

17 Jyske Capital BEHOLDNINGSSPECIFIKATION MARTS 2019 Fyens Stift Periode: BEHOLDNINGSSPECIFIKATION Værdipapir Beholdning Gns. købskurs Kurs Markedsværdi Vedhængende rente Markedsværdi inkl. vedhængende rente Portefølje andel (%) Horisont afkast (%) Mod. varighed Varighed OBLIGATIONER DANMARK Danske kroner Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms ,00 100,40 103, , ,29 33,64 Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms ,00 102,69 102, , ,51 33,20 Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms ,00 102,36 101, , ,05 33,16 Danske kroner total , ,85 100,00 OBLIGATIONER DANMARK TOTAL , ,85 100,00 PORTEFØLJE TOTAL ,85 0, ,85 100,00 0,00 0,00 0,00 Side 9 / 12

18 Jyske Capital TRANSAKTIONSLISTE MARTS 2019 Fyens Stift Periode: TRANSAKTIONSLISTE Handelsdato Valørdato Værdipapir ISIN Transaktion Antal Kurs Valuta kurs Handelsbeløb Kurtage Andre omk. Rente / udbytte Total beløb Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms DK DK Køb Køb , ,00 102, , ,00 100, , , , , Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms. DK Køb ,00 101, , , , Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms DK Køb ,00 102, , , , Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms DK Køb ,00 100, , , , Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms. DK Køb ,00 102, , , , Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms DK Køb ,00 101, , , , Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms DK Køb 5.031,00 100, , , , Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms. DK Køb 2.479,00 101, , , , Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms DK Udbytte 100, , , Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms DK Udbytte 100, , , Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms. DK Udbytte 100, , , Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms DK Køb 5.000,00 102, , , , Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms DK Køb 5.000,00 100, , , , Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms. DK Køb 5.000,00 102, , , , Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms DK Salg ,00 102, , , , Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms DK Salg ,00 100, , , , Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms. DK Salg ,00 102, , , , Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms DK Køb ,00 102, , , , Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms DK Køb ,00 101, , , , Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms. DK Køb ,00 102, , , , Kap. JI Inst. Stifternes Kapitaler (1) Oms DK Salg ,00 102, , , , Kap.JI Inst. Stifternes Kapitaler (2) Oms DK Salg ,00 101, , , , Kap JI Inst. Stifternes Kapitaler (3) Oms. DK Salg ,00 103, , , , Transaktionskonto (DKK) Rente 100,00-350,19-350,19 Side 10 / 12

19 Jyske Capital FORKLARINGER TIL RAPPORTEN MARTS 2019 FORKLARINGER TIL RAPPORTEN Afkastprocent Afkastprocenten angives som periodens afkast. Afkastet er opgjort som pengevægtet, med mindre andet fremgår af tabellen/teksten. Et pengevægtet afkast betyder, at afkastprocenten påvirkes, hvis der foretages nye indskud til aftalen eller der er trukket midler ud af aftalen i den givne periode. Ændringer i allokering mellem de forskellige aktivklasser kan også påvirke afkastprocenten på aktivklasse niveau. Tidsvægtet afkastprocent Tidsvægtede afkast viser periodens afkast uden hensyntagen til hvor stor andel af porteføljen, der har været investeret på forskellige tidspunkter. Det tidsvægtede afkast er derfor uafhængigt af udtræk eller indskud i aftalen, og derfor den mest retvisende afkastprocent i forhold til investeringsbeslutninger truffet af Jyske Capital. Tidsvægtede afkast er derfor det mest anvendelige i sammenligninger med benchmark og på tværs af kapitalforvaltere. Markedsværdi Markedsværdien er opgjort på grundlag af seneste officielle lukkekurs, med mindre denne kurs er misvisende eller beregnet på grundlag af en atypisk omsætning. Markedsværdier pr er opgjort på grundlag af skattekurser fra VP. Ved Valutakurs anvendes Jyske Banks referencekurs, som er leveret af SIX Financial Information og er fastsat kl. 14:15. Den er angivet i "Beholdningsspecifikationen" i kolonnen "Værdipapir" i parentes efter valutabetegnelsen. Vedhængende rente Vedhængende rente for obligationer henviser til de renter, som porteføljen har optjent, men endnu ikke fået udbetalt. Horisontafkast Horisontafkast viser det forventede annualiserede afkast for en given obligation de næste seks måneder. Varighed Varighed er den officielle varighed, som fremgår af kurslisterne. Varigheden måles i antal år og angiver hvornår investor har fået sin investering igen. Varigheden er også et risikomål, der angiver hvor kursfølsom en obligation er over for ændringer i renten. Den officielle varighed tager ikke hensyn til optionselementet i konverterbare obligationer, hvorfor den ikke afspejler den korrekte risiko. Modificeret varighed Modificeret varighed beregnes ved, at dividere varigheden for den pågældende obligation med 1 plus den effektive rente på instrumentet. For konverterbare obligationer anvendes Jyske Banks model til beregning af modificeret varighed. Den modificerede varighed er også et risikomål, der angiver hvor kursfølsom en obligation er over for ændringer i renten. Benchmark Benchmark er det sammenligningsgrundlag, der er defineret i "Aftalen om Kapitalforvaltning". Benchmarks repræsenterer de enkelte aktivklasser og viser markedsafkastet. Der er ingen investeringsomkostninger i et benchmark. Udbytte Udbytte indgår kun netto i kontantbeholdninger, mens afkastberegninger sker på baggrund af bruttoudbytte. Udbytteskat fremgår af afkastoversigten i rapporten sammenlagt med hævede og indsatte beløb. Kurs- og valutagevinst Realiseret og urealiseret kurs- og valutagevinst er opgjort i forhold til værdien primo rapporteringsperioden eller værdien af køb foretaget i rappoteringsperioden. Eventuelle handelsomkostninger er indregnet. Gennemsnitlig købskurs Kursen er opgjort efter FIFO metoden. For køb der ligger før eller startdato for depotet vises ikke den reelle anskaffelsessum, men kursen pr eller pr. startdatoen. Side 11 / 12

20 Jyske Capital ANSVARSFRASKRIVELSE MARTS 2019 ANSVARSFRASKRIVELSE Denne afkastrapport bør ikke anvendes som bogføringsmateriale. Til dette formål bør fondsnotaer, kontoudtog og depotudtog benyttes. Rapporten er baseret på informationer, som Jyske Bank finder pålidelige, men Jyske Bank påtager sig ikke ansvar for materialets rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af dettes informationer eller vurderinger. Der kan være manglende eller fejlagtige beregninger, hvis depotet indeholder værdipapirer, hvor der indgår ikke afsluttede corporate actions. Investering i finansielle instrumenter er behæftet med risiko og man kan risikere at miste hele eller en del af sin investering. Historiske afkast og kursudvikling kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Afkast og/eller kursudvikling kan blive negativ Materialet er til personligt brug for Jyske Banks kunder og må ikke kopieres. Side 12 / 12

21 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 9 Ansøgning - Forlaget Eksistensen søger om støtte til tid

22 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 9 Ansøgning - Forlaget Eksistensen søger om støtte til ti

23

24 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 9 Ansøgning - Forlaget Eksistensen søger om støtte til ti

25

26 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 9 Ansøgning - Forlaget Eksistensen søger om støtte til ti

27

28 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 10 Ansøgning vedr. projektet "Bevægelige samtaler" - et Til: Fra: Titel: Fyens Stift (KMFYN@KM.DK) Regitze Marker (REM@KM.DK) Sv: REVIDERET ansøgning med NY tidsramme og revideret budget vedlagt : Ansøgning til Fyns Stiftsråd: "bevægelige samtaler" Sendt: :35 Bilag: Stifter bevægelige samtaler præsentation.pdf; Kære Pernille Hac, Hermed sidste reviderede udgave af ansøgning vedr. "bevægelige samtaler" og jeg beder dig derfor annullere alle tidl. sendte herfor. På forhånd tak. Med venlige hilsner, Regitze Marker Sognepræst rem@km.dk Fra: Regitze Marker Sendt: 18. marts :33:24 Til: Fyens Stift Emne: REVIDERET ansøgning med NY tidsramme og revideret budget vedlagt : Ansøgning til Fyns Stiftsråd: "bevægelige samtaler" I håb om en positiv behandling af min ansøgning. Med venlige hilsner, Regitze Marker Sognepræst rem@km.dk

29 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 10 Ansøgning vedr. projektet "Bevægelige samtaler" - e og gæster kirker, præster og menigheder på Danmarksturen, og taler med dem om klima, kirke & kristendom. Hvor jeg samtaler med unge med-passagerer Danmark rundt om deres syn på klimaet med en eksistentiel optik, sætter spot på nye bæredygtige fællesskaber/samfund i Danmark gennem filmet reportage. Jeg ansøger om økonomisk støtte til at gennemføre bevægelige samtaler, en bæredygtig Danmarks-Roadtrip med 4 spor, der Endelig samtaler jeg med lokale kunstnere, forfattere, filosoffer, teologer, musikere o.a. samfundsengagerede stærke stemmer, der er med på sammen at forsøge at fremkalde nye måder at gentænke vores fælles fremtidsscenarie og fortælling. Status: GoMore lægger digital platform til Danmarksturen og promoter den tilrettelagte tur på alle de sociale medier. DFI (det danske filminstitut) støtter med idé- og udviklingsstøtte. Ansøgning om produktionsstøtte kr / total kr Ansøgninger sendt til alle 10 af landets stifter: kr = kr / total kr (se budget s.7)

30 bevægelige samtaler er, at jeg i sommeren 2017 som sognepræst, tv-tilrettelægger og eventkoordinator blev inviteret til at samle Afsættet for alle trosretninger på Roskilde Festival. TROværdige Samtaler s mange unge gæster, præstekollegaer og repræsentanter fra mange trosretninger og DR-værterne Carsten Ortmann og Christoffer Emil Bruun viste os, at det var muligt at tale frygten for den fremmede mindre og styrke identiteten hos os selv til fordel for en større fællesskabende fortælling.

31 d.1.juni 2019 flytter de TROværdige Samtaler, nu bevægelige samtaler ud på landevejen i en bæredygtig el-bil-tur gennem Danmark i 3 måneder, hvor unge medpassagerer (delebil), lokale samfundsengagerede kendte kunstneriske, eksistentielle, kirkelige og musiske stemmer fra hele landet forsøger at give et eftertænksomt, klogt og fantasifuldt bud på nye bæredygtige fælleskabende fremtids-senarier.

32 bevægelige samtaler - et åndline medie for unge I stedet for at spørge hvad er meningen med mit liv, måske svaret findes i spørgsmålet om, hvad er meningen med fællesskabet, når klimakrisen kalder på akutte og kloge løsninger af os? Jeg starter bæredygtig dele-el-bil, samtalerne og kameraet d.1.juni og kører 3 måneder igennem Danmark, for at finde ud af om vi stadig kan bevæges Sognepræst og tilrettelægger, Regitze Marker

33 Karsten Møller Hansen Natasha Al-Hariri Christian Lollike Rasmus Willig Elisa Kragerup Wincent Hendrix Malene Trock Hempler Søren Huss Signe Danielsen Anohni (us) Laurie Anderson & Zeitzratzer (us/de) Lilian Munk Rösing Athena Farrokhzad(sv) Mickey Gjerris Le Klint Bodil Jørgensen Maria Reumert Gjerding Phie Ambo Kristian Leth Kaspar Colling Max Kestner Superflex Eksempler på bevægelige samtalers samtalepartnere Rikke Juul Simon Kvamm Tina Dickow Søs Bjerre Svend Brinkman Anders Matthesen Anders Morgenthaler Mia Miriam Lund Rao Johan Olsen & Mickey Gjerris Nanna & Josephine Friesbeforguys Niels Hausgaard Ida Red Eva Schmidt Suzanne Brøgger Tina Brixtofte Carsten Jensen Line Knutzon Rytteriet Den sorte skole Emma Holsten Niclas Sahl Agnes Obel

34 Tilgængelig for alle på web og mobil FREKVENS: Ny udvalgt samtale hver uge i 3 mdr. (i alt 12) HVER UGE: 1 portrætfilm 1 podcast 1 PR kampagne-spot DISTRIBUTION: Web, App, Youtube, Spotify, Apple, Facebook MÅLGRUPPE: år FORMATER: Portræt-film (5 min.) podcast (1/2 time) spot (30 sek.) INDHOLD: Samtaler med bæredygtige first-movers, forfattere, teologer, filosoffer, psykologer, kunstnere, billedskabere og unge med-passagere om fremtidens fællesskaber.

35 Budget og projektperiode 6 måneders projektperiode Pre + post-produktion - 3 måneder Broadcast 3 måneder (juni aug.) 2019) TIDSHORISONT Producent - Klassefilm, Lise Saxtrup Instruktør - Regitze Marker Fotografer - Talib Rasmussen, Manuel Claro Lyddesigner - Roar Scou Olsen Klipper - Line Schou Klippekonsulent - Åsa Mossberg TeKo - Casper Gaston HOLDLISTE

36 bevægelige samtaler Regitze Marker, sognepræst og tilrettelægger / Vedhæftet CV Bilag 2 LinkedIn: linkedin.com/in/regitze-marker-b795b54b/ Lise Saxtrup, producent, Klassefilm ApS LinkedIn:

37 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 12 Ansøgning fra Valgmenigheden Church of Love == BI Til: Fyens Stift (KMFYN@KM.DK) Fra: Grethe Skree (skree.grethe@gmail.com) Titel: Ansøgning fra Church of Love Sendt: :48 Bilag: Ugens program-dk.pdf; MMC Ansøgning 2019.pdf; Til Fyens Stift, Stiftsrådet Se venligst vedhæftede fil. Vi ser meget frem til at høre fra Jer, og skulle der være spørgsmål tøv da ikke med at kontakte os. Med venlig hilsen P.v.a. valgmenigheden Church of Love Grethe Skree Tlf:

38 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 12 Ansøgning fra Valgmenigheden Church of Love == BI Ugens program for Missionskonferencen 04. august til 10. august 2019 (Solgården efterskole, Vardevej 68, 6880 Tarm) Tidspunkt Søndag Mandag Tirsdag Onsdag* Torsdag Fredag Lørdag 7:30-8:00 Bøn Bøn Bøn Bøn Bøn Bøn 8:00-9:00 Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad 9:00-9:30 Opvask og Rengøring Opvask og Rengøring Opvask og Rengøring Opvask og Rengøring Opvask og Rengøring Opvask og Rengøring 9:30-11:00 Gudstjeneste Gudstjeneste Seminar 6 Gudstjeneste Gudstjeneste 11:00-11:30 Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe 11:30-13:00 Ankomst og Registrering Seminar 2 Seminar 4 Gudstjeneste Seminar 7 Seminar 7 Vi pakker sammen & Fælles Rengøring & Afgang 13:00-14:00 Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost 14:00-14:30 Opvask Opvask Opvask Opvask Opvask Opvask 14:30-17:00 Information og Velkomst & Lovsang Sport og Fritid Sport og Fritid Sport og Fritid Sport og Fritid Sport og Fritid 17:00-17:30 Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe 17:30-19:00 Seminar 1 Seminar 3 Seminar 5 Gudstjeneste Seminar 8 Gudstjeneste og Altergang 19:00-20:00 Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad 20:00-20:30 Opvask Opvask Opvask Opvask Opvask Opvask 20:30-22:00 Gudstjeneste Gudstjeneste Gudstjeneste Årets Generalforsamling Gudstjeneste Filmaften & oprydning 22:00-22:30 Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe Te/Kaffe 23:00 Godnat Godnat Godnat Godnat Godnat Godnat Onsdag: Internationaldag med simultantolkning Hvor er det godt og herligt, når brødre sidder sammen! Det er som den gode olie på hovedet, der flyder ned over skægget, over Arons skæg, ned over kjortlens halsåbning. Det er som Hermons dug, der falder på Zions bjerge. For dér giver Herren velsignelsen, livet i al evighed. Salm 133,1-3

39 == MØDE Stiftsrådsmøde nr Fyens Stift == PUNKT 12 Ansøgning fra Valgmenigheden Church of Love == BI Vissenbjerg, februar 2019 Vedr.: Økonomisk støtte til missionskonference MMC fra d. 04. aug. 10. aug Missionsbevægelsen Church of Love er nu siden den. 15. oktober 2014 anerkendt som Danmarks første migrantvalgmenighed, der arbejder med mission blandt muslimer. Vi arbejder på tværs af hele det kirkelige landskab, og særligt med alle de kirkelige organisationer, der er interesseret i denne form for mission. Vi er også med i flere internationale sammenhænge, hvor vi skaber kontakter til andre kirker med samme vision. Valgmenigheden Church of Love har lokale menigheder flere steder i landet (København, Vissenbjerg, Odense, Århus) og husmenigheder i flere byer. Disse menigheder - og en lang række interesserede fra hele landet - samles på den første lørdag i måneden i Odense, hvor vi holder "Stor Lørdag" - et arrangement og fælles gudstjeneste, som er åbent for alle interesserede, og hvor også en lang række etniske danskere deltager fast og arbejder til gavn for missionen. Alle er velkomne. Missionen blandt muslimer bliver vigtigere dag for dag - og det er et område, hvor der sker meget positivt. På det økonomiske område er det dog noget op af bakke, da valgmenigheden Church of Love i et og alt er afhængig af frivillige bidrag. Der er en lang række frivillige medarbejdere i valgmenigheden Church of Love, som arbejder efter frivillighedens og tjenestens princip. Kirken og medarbejderne arbejder meget målrettet med at oplyse og formidle evangeliet og de kristne værdier til bl.a. vores nye medborgere, nydanskerne. Derfor går alle midler, der kommer ind, direkte til arbejdet med og for mission og forkyndelsen af evangeliet purt og rent. Et af de områder, vi fokuserer meget på, er kirkens årlige sommerstævne Mohabats Mission Konference (MMC), som har fundet sted siden Det er et ugelangt stævne med undervisning og socialt samvær, som i år igen holdes på Solgården Efterskole, Vardevej 68, 6880 Tarm. Der kommer normalt omkring deltagere, både voksne og børn, og det er både kristne, konvertitter og muslimer, der ønsker at lære mere om kristendommen. Østergade 11 D, 5492 Vissenbjerg , kontakt@mohabat.net, CVR Danske Bank - Reg. nr Kontonr , IBAN: DK , SWIFT: DABADKKK

40 MMC er et vigtigt tiltag for de muslimer, der allerede er konverteret, da det jo ikke er nogen hemmelighed, at konvertering ofte har konsekvenser for deres tilknytning til familie og venner. Derfor er et nyt, solidt netværk af umådelig betydning for dem. Det har også stor betydning for de "nye" muslimer, der på den måde kan lære om kristendommen - både i teori og praksis, når de deltager i et kristent stævne. MMC er et af de kristne arrangementer, der giver os flest nye kontakter i det muslimske miljø. Det er også et forum for integration, da stævnedeltagerne er både nye og "gamle" danskere. Vi vil derfor anmode om, at I støtter dette stævne økonomisk, så vi atter en gang kan holde evangeliets fane op. Vores budget for dette års stævne ser således ud, idet vi fortsat har den udfordring, at kun få af deltagerne har økonomi nok til at kunne støtte konferencen med egenbetaling (se venligst den vedhæftede opgørelsen fra sidste år). Husleje + kopiering/telefon/internet Kost og forplejning (ca. 140 pers.) Busser, rejse, honorar Diverse (Tryk, kopi, EDB og teknik) i alt kr kr kr kr kr. Vi håber meget på, at I vil se venligt på vores ansøgning, hvor vi søger kr til dette vigtige kernearbejde i kirkens missionsbefaling. Vi ser meget frem til at høre fra jer igen. I kan naturligvis se yderligere oplysninger om valgmenigheden Church of Love på vores hjemmeside: - ligesom undertegnede gerne står til rådighed, hvis der ønskes yderligere oplysninger, eller vi på anden vis kan være behjælpelige. Guds fred Massoud Fouroozandeh Cand.theol. valgmenighedspræst Østergade 11 D, 5492 Vissenbjerg, , kontakt@mohabat.net, CVR Danske Bank - Reg. nr Kontonr , IBAN: DK , SWIFT: DABADKKK

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning SEPTEMBER 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning NOVEMBER 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning SEPTEMBER 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JANUAR 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning OKTOBER 2018 Helsingør Stift Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning OKTOBER 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2018 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning FEBRUAR 2018 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning NOVEMBER 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning NOVEMBER 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JANUAR 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2019 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2019 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2019 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning FEBRUAR 2019 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JANUAR 2019 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2017 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JANUAR 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Klingenberg 2 P.O.Box 1140 5100 Odense C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning FEBRUAR 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning NOVEMBER 2017 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning OKTOBER 2017 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2019 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2019 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2017 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2017 Domkirkestræde 1 8800 Viborg Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2016 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2018 Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Alle 2 5750 Ringe Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2018 Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Alle 2 5750 Ringe Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Blad nr. 120. Sct. Hans Kirke Mødested Ansvarlig. Afbud: Tage R.

Blad nr. 120. Sct. Hans Kirke Mødested Ansvarlig. Afbud: Tage R. Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 07.04.15 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard, Inge Kamp,

Læs mere

Protokol for: Stiftsrådsmødet onsdag den 5. september 2018 kl

Protokol for: Stiftsrådsmødet onsdag den 5. september 2018 kl Protokol for: Stiftsrådsmødet onsdag den 5. september 2018 kl. 13.00 15.30 Mødedeltagere: Tine Lindhart, Erik Vind, Regina Ljung, Ester Larsen, Hanne Møller Wolfsberg, Mikael Krarup, Ole Nielsen, Kjeld

Læs mere

Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl

Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl. 13.00 15.30 Mødedeltagere: Erik Vind, Ester Larsen, Tine Lindhardt, Regina Ljung, Kjeld Danielsen, Erik Witten, Doris Krarup Mogensen, Mikael

Læs mere

Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl

Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl. 15.00 17.30 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Regina Ljung, Ester Larsen, Hanne Møller Wolfsberg, Mikael Krarup, Ole Nielsen, Kjeld Danielsen,

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2017 Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Alle 2 5750 Ringe Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2017 Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Alle 2 5750 Ringe Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Protokol. Stiftsrådsmødet onsdag den 24. januar kl til 15.30

Protokol. Stiftsrådsmødet onsdag den 24. januar kl til 15.30 Protokol: Stiftsrådsmødet onsdag den 24. januar kl. 13.00 til 15.30 Mødedeltagere: Erik Vind, Tine Lindhardt, Kjeld Danielsen, Tom Søgaard (stedfortræder for Vibeke Westphal), Erik Witten, Doris Krarup

Læs mere

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård Aarhus Stift Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Den 30. august 2018 Akt.id.: 172429 Sagsbehandler: PEEL/uga 13104 Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Referat af Stiftsrådsmødet onsdag den 23. november 2016 kl

Referat af Stiftsrådsmødet onsdag den 23. november 2016 kl Referat af Stiftsrådsmødet onsdag den 23. november 2016 kl. 13.00 16.15 Mødedeltagere: Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Jakobsen, Tine Lindhardt, Regina Ljung, Birte Jacobsen, Mads Davidsen,

Læs mere

Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl

Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Henrik Wigh-Poulsen, Eva Fischer Boel, Grethe

Læs mere

Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 20. februar 2019 kl

Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 20. februar 2019 kl Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 20. februar 2019 kl. 15.00 17.30 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Erik Vind, Ester Larsen, Jesper Fabricius, Hanne Møller Wolfsberg Søren Herluf Sørensen, Lars Ole

Læs mere

Referat af: Stiftsrådsmødet torsdag den 7. september 2017 kl

Referat af: Stiftsrådsmødet torsdag den 7. september 2017 kl Referat af: Stiftsrådsmødet torsdag den 7. september 2017 kl. 13.00 15.30 Mødedeltagere: Erik Vind, Ester Larsen, Erik Buch, Jørgen Bay Jepsen, Helga Halck Højsager, Mikael Krarup, Torben Haarbøl, Grethe

Læs mere

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag d. 15. maj 2019 kl. 16.30-20.00 i Helligaandshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra: Karen-Lisbeth Rasmussen, Anders Gadegaard 1. Godkendelse

Læs mere

Referat Lolland-Falsters Stift Møder

Referat Lolland-Falsters Stift Møder Referat Lolland-Falsters Stift Møder Stiftsrådsmøde den 12. september 2019 - d. 12-09-2019 kl. 09:00 til 11:00 Deltagere: Marianne Gaarden, Anne Birgitte Reiter, Michael Fagerlund, Per Møller, Rebekka

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl

Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 7. marts 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Ester Larsen, Tine Lindhardt, Paul Verner Skærved, Grethe Jakobsen, Erik Vind, Rasmus Kr. Rasmussen,

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: 14. marts 2017 Kl. 16.00-17.00: Besøg på stiftsbiblioteket Kl. 17.00-19.30: Stiftsrådsmøde Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering

Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering 4. Kvartal 2014 Fair Value MARKEDSVÆRDI PR. AKTIV KLASSE Dato: 12-31-2014 Aktivklasse Markedsværdi Vægt Kontanter 1,550,941.58 1.0 Akt Inv.for. 3,268,538.16

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat Stiftsrådet Dato: 22. maj 2019 Kl. 17.00-20.30: Stiftsrådsmøde Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 26. maj 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 26. maj 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet torsdag den 26. maj 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Paul Verner Skærved, Inge Dalsgaard, Eva Boel, Grethe Krogh Jakobsen, Bente Kaysen, Jens Hebsgaard, Kresten

Læs mere

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Onsdag den 17. november 2010. Følgende deltog i mødet: Biskop Steen Skovsgaard Provst Jens Lose Domprovst

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune Investeringsrapport September 2017 Faaborg-Midtfyn Kommune Anders Fisker Ross-Hansen +45 55474323 anders.fisker@nordea.com Asset Management Afkastoversigt Faaborg-Midtfyn Kommune Absolut 0,40% Relativ

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Referat af stiftsrådsmødet onsdag den 15. marts 2017 kl

Referat af stiftsrådsmødet onsdag den 15. marts 2017 kl Referat af stiftsrådsmødet onsdag den 15. marts 2017 kl. 13.00 15.30 Mødedeltagere: Erik Vind, Ester Larsen, Bente Kaysen, Grethe Jakobsen, Helga Halck, Mikael Krarup, Erik Buch, Paul Verner Skærved, Torben

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat Stiftsrådet Dato: 12. september 2018 Kl. 17.00-20.30: Stiftsrådsmøde Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Konstitueret biskop og domprovst

Læs mere

Referat af Stiftsrådsmødet onsdag den 11. maj 2016 kl

Referat af Stiftsrådsmødet onsdag den 11. maj 2016 kl Referat af Stiftsrådsmødet onsdag den 11. maj 2016 kl. 13.00 15.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Regina Ljung, Erik Vind, Ester Larsen, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael Krarup, Erik Buch, Torben

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 42086/15 BAB/mni REFERAT AF MØDE i Den Fælles Kapitalforvaltning, afholdt torsdag den 16. april 2015 i Århus Bispegård, Århus Stift Tilstede var: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Mandag den 19. november 2012 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud til mødet fra: Pernille Østrem Tom Allan

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere