RSL VINGSTEDLEJREN UGE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RSL VINGSTEDLEJREN UGE"

Transkript

1 RSL VINGSTEDLEJREN UGE 29 Program juli Program, rejseplan og deltagerliste

2 Praktiske oplysninger - Til dig og dine forældre Det er meget vigtigt, at du og dine forældre læser alle de praktiske oplysninger, der er med til at sikre en rigtig god uge i RSL Vingstedlejren. Tag gerne en kopi, og lad den blive hjemme. KURSUS-ADRESSE: DGI Nordsjælland Badminton, Vingstedcentret, Vingsted Skovvej Bredsten. Telefon: (Opringninger til kursisterne må kun ske i nødstilfælde). MEDICIN: Hvis nogle af deltagerne bruger piller eller medicin, skal brev medbringes til kursuslederen. Dette brev skal afleveres i bussen til en instruktør eller til kursuslederen umiddelbart efter ankomst til Vingstedcentret. BANK: Som tidligere vil vi også i år, i de dage kurset varer, oprette en bank, hvor deltagerne kan deponere deres lommepenge. Banken er åben daglig efter frokost og efter aftensmad. Hvis du har flere penge tilbage når vi kommer til lørdag, så HUSK at afhente dem i forbindelse med aftensmaden. MOBILTELEFONER: Du må godt medbringe din mobiltelefon, men det er på dit eget ansvar. Mobiltelefoner må ikke bruges, når der er nogen form for aktivitet heller ikke under spisning eller i hallerne under turnering. FØLGENDE SKAL MEDBRINGES: 1 madpakke til frokost mandag, toiletartikler, håndklæder, mindst 2 ketsjere, badmintontøj (regn med minimum 2 stk. T-shirts og 2 par sokker til hver dag), badetøfler, træningstøj, 2 par træningssko (indendørs og udendørs) IKKE nye sko de giver vabler! Dine udendørssko skal kunne bruges til løb. Det er vigtigt, at deltagerne husker at drikke meget i løbet af dagen. HUSK derfor masser af saftevand eller sportsdrik - da deltagerne ellers hurtigt kan bruge rigtig mange penge på sodavand. ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/NILS ROSENVOLD

3 TØJ: Det er vigtigt, at du har rigeligt med sokker til uden- og indendørs brug med på turen og det er vigtigt, at du husker at skifte disse, når de bliver fugtige/våde, idet du ellers meget nemt får vabler. Det er ligeledes vigtigt at have rigeligt med tøj med på turen, idet vådt og fugtigt tøj ikke er behageligt at have på. En tynd regnjakke kan være en rigtig god idé at have med. I Vingstedcentret har vi et tørrerum, hvor du skal hænge vådt tøj (f.eks. badetøj, håndklæder, t-shirts) op. Det gør det mere rart at bo på værelserne, hvis man ikke tørrer sit tøj der. Den sidste aften er det festaften på lejren og dermed afslutningen på ugen. Vi holder en fest med musik og dans, så husk derfor festtøjet. HOLDINDDELING: Som du kan se i programmet, bliver spillerne inddelt i fire hold. Alle hold kommer igennem de samme temaer og lektioner. Du kan ikke ønske eller påvirke, hvilket hold du kommer på, ligesom spillestyrke og resultater ikke er afgørende for, hvor du bliver placeret. I starten af kurset bliver alle deltagere vurderet med henblik på holdinddelingen. I vurderingen bliver der primært lagt vægt på det tekniske niveau. Det betyder, at du kommer på hold med andre deltagere, som har samme tekniske niveau. På det enkelte hold er instruktionen dermed rettet mod det tekniske niveau, du har. Vi er meget grundige i denne vurdering for at sikre, at du kommer på det hold, der passer til dig. Du er velkommen til at snakke med kursuslederen eller trænerne på dit hold, hvis du gerne vil vide, hvorfor du er placeret, som du er. MAD: Det er vigtigt, at du husker at spise og drikke rigeligt, når måltiderne bliver serveret, da du har brug for masser af energi og væske gennem hele dagen. Hav evt. en pose æbler, kiks eller f.eks. grovboller med til et ekstra energitilskud ugen igennem. Der bliver ikke serveret forplejning efter aftensmaden. INDKVARTERING: I Vingstedcentret er opholdet inklusiv dyne og hovedpude. Det vil sige at I ikke selv skal have med, med mindre I vil have hovedpuden med i hallen. HUSK Centerets dyne og hovedpude SKAL forblive på værelserne.

4 Hvis du ikke har aftalt indkvartering med nogle, når du kommer til Vingstedcentret, er dette ikke noget problem så finder vi ud af det Drenge og piger bor hver for sig. I skal bo 3-4 på værelserne. Værelser må ikke låses pga. brandsikkerhed. FOTO: På anden dagen vil der blive taget et fællesfoto. Dette billede er inkluderet i deltagerprisen og vil blive udleveret i bussen på vejen hjem. Alle skal være iklædt en hvid T-shirt på billedet. HJEMVE: En uge på RSL Vingstedlejren er en kanon oplevelse! Uanset om det er første gang, du er af sted eller du har været på ture mange gange før, kan man sagtens komme til at savne dem derhjemme. Hænger du lidt med snuden eller er du ked af det, så snak med dine kammerater eller med instruktørerne, og tænk på alle de gode oplevelser I har haft og skal have (for dem er der mange af). Det er ikke en god idé at ringe hjem/blive ringet op om aftenen for at sige godnat, idet du med stor sikkerhed er rigtig træt og så for alvor kommer til at tænke på dem derhjemme. Aftal i stedet, at I evt. snakker sammen om morgenen og måske lige efter aftensmaden. BESØG: Vi anmoder om, at forældrebesøg på lejren kun sker efter aftale med os. Der anbefales ikke at forældrene besøger lejren undervejs, da besøgene hurtigt kan medføre hjemve hos egne, såvel som andre, børn på lejren.

5 SPØRGSMÅL: Skulle der opstå problemer eller har du spørgsmål inden afrejsen, er du meget velkommen til at ringe til DGI Nordsjællands kontor på telefon PROGRAMMET: Du finder programmet for RSL Vingstedlejren på de kommende sider. Der kan blive ændret undervejs ændringer vil blive sat op i hallen, i nærheden af værelserne og bliver fortalt af dine instruktører. Som du kan se, er vi i gang rigtig mange timer hver dag. Det er derfor vigtigt, at du ikke er plaget af skader i væsentligt omfang, idet det forventes, at alle deltager aktivt i hele programmet. Kontakt evt. kursusleder, hvis du er ramt af småskader forud for start. Det er en rigtig god ide, hvis du møder op i god kondition, da vi er i gang fysisk - mange timer hver dag. Venlig hilsen og god tur, Kasper Simonsen DGI Nordsjælland Badminton Tlf: LEJRLEDER: Betina Roswall, mobil: , betina@blistrup.dk Opkald i uge 29 (under lejren) bedes begrænset så meget som muligt. Akutte og nødvendige opkald bedes lagt i tidsrummet mellem kl. 9 og 10. I nødstilfælde kan lejrlederen træffes via Vingstedcentret.

6 Rejseplan RSL Vingsted uge 29 / juli 2019 UDREJSE mandag 15. juli 2019 Hillerød: Busansvarlig Julie Rohde Tlf: Tid: kl. 9:10 kører bussen (kom i god tid, da det er afgangstiden) Sted: Parkeringsplads ved Teglgårdssøen i Hillerød (se billede) Ballerup: Busansvarlig Magnus Frovst Tid: kl. 10:00 kører bussen (kom i god tid, da det er afgangstiden) Sted: Ballerup Station Ankomst Vingsted: ca. kl. 13:30 Se bagerst i programmet hvor du er tilmeldt bustransport. Det er samme bus som kører fra Hillerød og laver opsamling af deltager i Ballerup. HUSK at møde på opsamlingsstedet ca. 15 min. før afgang!!

7 HJEMREJSE søndag 21. juli 2019 Afgang Vingsted: kl. 9:30 Ankomst Ballerup: 12:30 Ankomst Hillerød: 13:00 Er der ændringer i forhold til, om du skal med bussen eller ej, vil vi meget gerne vide det, inden lejren starter. Deltagerne skal stå af samme sted, som de er opsamlet, hvis intet andet er aftalt!

8 Instruktører 2019: Sune Levy Thomsen Nikolaj Filt Albrectsen Kasper Simonsen Simon Friis Amossen Jonathan Aagren Rasmus Thier Julie Rohde Larsen Christine Thier Jesper Pølkemann Mikkelsen Magnus Frovst Bendtsen Anders Colstrup Lejrleder: Betina Roswall (Ændringer kan forekomme)

9 MANDAG 15. juli 2019 Dag 1 Kl Ankomst Indkvartering Velkomst Rundvisning Indspilningsturnering Aftensmad Banken åbner Træning i workshops præsentation af workshops Fællesaktivitet Sengetid Godnat

10 TIRSDAG 16. juli 2019 Dag 2 Kl. Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold Singletaktik og teori Intro, greb, single-server og Singletaktik og teori Intro, greb, single-server og clear clear Intro, greb, single-server og Singletaktik og teori Intro, greb, single-server og Singletaktik og teori clear clear Fysisk træning Overhåndsslag Idrætsskader/massage Overhåndsslag Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Overhåndsslag Idrætsskader/massage Overhåndsslag Idrætsskader/ massage Idrætsskader/massage Benarbejde Fysisk træning Benarbejde spil v/nettet spil v/nettet Eftermiddagspause Eftermiddagspause Eftermiddagspause Eftermiddagspause Instruktørmøde Instruktørmøde Instruktørmøde Instruktørmøde Fotografering Fotografering Fotografering Fotografering Benarbejde Fysisk træning Benarbejde Fysisk træning spil v/nettet spil v/nettet Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Hal 1: Hal 2: Singleturnering i puljer Singleturnering i puljer Sengetid Sengetid Sengetid Sengetid Godnat Godnat Godnat Godnat

11 ONSDAG 17. juli 2019 dag 3 Kl. Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold Overhåndsslag og benarbejde Doubletaktik og teori Overhåndsslag og benarbejde Doubletaktik og teori Doubletaktik og teori Doubleserver og modtagning Doubletaktik og teori Doubleserver og modtagning Doubleserver og modtagning Strategiløb og boldkast Doubleserver og modtagning Træningslære/ turneringsvejledning Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Strategiløb og boldkast Overhåndsslag og benarbejde Træningslære/ Overhåndsslag turneringsvejledning og benarbejde Doubletaktik og praktik Træningslære/ Doubletaktik og praktik Strategiløb og boldkast turneringsvejledning Eftermiddagspause Eftermiddagspause Eftermiddagspause Eftermiddagspause Instruktørmøde Instruktørmøde Instruktørmøde Instruktørmøde Træningslære/ Doubletaktik og praktik Strategiløb og boldkast Doubletaktik og praktik turneringsvejledning Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Hal 1: Hal 2: Doubleturnering i puljer Doubleturnering i puljer Sengetid Sengetid Sengetid Sengetid Godnat Godnat Godnat Godnat

12 TORSDAG 18. juli 2019 Dag 4 Kl. Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold Baghåndsslag Mentaltræning og massage Baghåndsslag Mentaltræning og massage Mentaltræning og massage Offensiv for- og bagbane Mentaltræning og massage Offensiv for- og bagbane Offensiv for- og bagbane Aktivitetstimen Offensiv for- og bagbane Aktivitetstimen Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben TERRÆNLØB TERRÆNLØB TERRÆNLØB TERRÆNLØB Hemmelig aktivitet Hemmelig aktivitet Hemmelig aktivitet Hemmelig aktivitet Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Hold Hold Serveturnering i hal Serveturnering i hal Den store RSL Vingstedlejren holdkamp Hold Sengetid Sengetid Sengetid Sengetid Godnat Godnat Godnat Godnat

13 FREDAG 19. juli 2019 Dag 5 Kl. Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold Aktivitetstimen Baghåndsslag Aktivitetstimen Baghåndsslag Singledefensiv og Mental træning Singledefensiv og 60m løb og mellembanespil mellembanespil længdespring Mental træning Singledefensiv og 60m løb og længdespring Singledefensiv og mellembanespil mellembanespil Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Benarbejde og specialslag 60m løb og længdespring Benarbejde og specialslag Mental træning m løb og længdespring Benarbejde og specialslag Mental træning Benarbejde og specialslag Eftermiddagspause Eftermiddagspause Eftermiddagspause Eftermiddagspause Instruktørmøde Instruktørmøde Instruktørmøde Instruktørmøde Hemmelig aktivitet Hemmelig aktivitet Hemmelig aktivitet Hemmelig aktivitet Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Vingsted Cup Vingsted Cup Sengetid Sengetid Sengetid Sengetid Godnat Godnat Godnat Godnat

14 LØRDAG 20. juli 2019 Dag 6 Kl. Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold Boldspil Boldspil Emnetime og opsamling hal 1 Emnetime og opsamling hal Emnetime og opsamling hal 1 Emnetime og opsamling hal 2 Boldspil Boldspil Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Frokost og hvil Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Hal 1: Hal 2: Vingsted Cup fortsat Vingsted Cup fortsat Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Banken er åben Banken er åben Banken er åben Banken er åben Afslutningsfest Afslutningsfest Afslutningsfest Afslutningsfest??? Sengetid Sengetid Sengetid Sengetid SØNDAG 21. juli 2019 Dag 7 Kl. Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold , pakning og oprydning, pakning og oprydning, pakning og oprydning Afrejse Afrejse Afrejse Afrejse, pakning og oprydning

15 DELTAGERLISTE: Navn Forening Bus Ballerup Bus Hillerød Ingen bus Alfred Moyell Johansen 1 Bjørg Trille Sørensen 1 Christian Berg Petersen 1 David Syderbø 1 Inez Zenteno 1 Jaspur Jacobsen 1 Julianna í Heiðunum 1 Kristoffur Samuelsen 1 Leiki Dal-Christiansen 1 Oscar Svantemann Merit 1 Róar Frederiksen 1 Sebastian Busk Stie 1 Sjúrður Elias H. Eysturoy 1 Frederik Skræp Houman Birkerød Badminton Klub 1 Oscar Emil Svendsen Birkerød Badminton Klub 1 Philip August Svendsen Birkerød Badminton Klub 1 Herman Dürr Drive Badmintonklub 1 Victor Wang Nørgaard Drive Badmintonklub 1 William Dürr Drive Badmintonklub 1 William Hartvig Farum Badminton 1 Magne sandmann Bech Ganløse Badminton Club 1 Mathias Rigtrup Ganløse Badminton Club 1 Anna Emilie Jørgensen Græsted Badminton 1 Clara Amalie Hegelund Bruun Græsted Badminton 1 Lærke Schmidt Græsted Badminton 1 Magni Ravnsborg Græsted Badminton 1 Monica Ravnsborg Græsted Badminton 1 Sebastian Hatt Hvidberg Græsted Badminton 1 Valdemar Jessen Græsted Badminton 1 Victor Emil Hegelund Bruun Græsted Badminton 1 Kasper Torp Hansen Helsinge Si - Badminton 1 Marcus Adamsen Helsinge Si - Badminton 1 Johannes Rønne Steffensen Hillerød Badmintonklub 1 Josva Skov Nielsen Hillerød Badmintonklub 1 Malika Hellström Hillerød Badmintonklub 1 Martin Østereng Helfelt Hillerød Badmintonklub 1 Natasja Pilvad Hillerød Badmintonklub 1 Rebecca Uldall Hillerød Badmintonklub 1 Sebastian Geisshirt-Rasmussen Hillerød Badmintonklub 1 Sebastian Vale Blomgreen Hvidovre Badminton Club 1 Claudia Pagans Frandsen Hørsholm Badmintonklub 1 Samuel Pagans Frandsen Hørsholm Badmintonklub 1 Kristoffer Skou Thomsen Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening 1 Linus Juhl Københavns Badminton Klub 1 Snorre Venborg Københavns Badminton Klub 1

16 Anton Berner Lyngby Badminton Klub 1 Amalie Degn Pedersen Næstved IF - Badminton 1 Josefine Degn Pedersen Næstved IF - Badminton 1 Oliver Rohde Nielsen Slangerup Og Omegns IF Fodbold 1 Casper Groos Bruun Pettersson Solrød Strand Badmintonklub 1 August Bjørnø Petersen Svendborg Badmintonklub 1 Mathilde Bjørnø Petersen Svendborg Badmintonklub 1 Hans Zhao Virum Sorgenfri Badminton Klub 1 Jenny Lin Virum Sorgenfri Badminton Klub 1 Lucas Zekun Hu Virum Sorgenfri Badminton Klub 1 Villads Rosenfeld Lunn Virum Sorgenfri Badminton Klub 1 Yaowei Shen Virum Sorgenfri Badminton Klub 1 Emma Fjelksted Vordingborg Badminton Klub 1 Freja Fjelksted Vordingborg Badminton Klub 1

VEJEN LEJR UGE 30. Aktivitetsoversigt. Uge 30

VEJEN LEJR UGE 30. Aktivitetsoversigt. Uge 30 VEJEN LEJR 2017 - UGE 30 Aktivitetsoversigt Uge 30 MANDAG den 24. juli 2017 Dag 1 Kl. 13.00 Ankomst 13.00 Indkvartering 13.30 13.45 Velkomst og rundvisning 14.15 Indspilningsturnering 17.30 Aftensmad Banken

Læs mere

VINGSTED LEJR UGE

VINGSTED LEJR UGE VINGSTED LEJR 2018 - UGE 29 Program 16.-22. juli Program, rejseplan og deltagerliste www.dgi.dk/201818106000 Praktiske oplysninger: - Til dig og dine forældre Det er meget vigtigt, at du og dine forældre

Læs mere

RSL VINGSTEDLEJREN UGE

RSL VINGSTEDLEJREN UGE RSL VINGSTEDLEJREN 2019 - UGE 30 Program 22.-28. juli Program, rejseplan og deltagerliste www.dgi.dk/201918106002 Praktiske oplysninger: - Til dig og dine forældre Det er meget vigtigt, at du og dine forældre

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/NILS ROSENVOLD. Program uge juli -4. august Rejseplan og deltagerliste

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/NILS ROSENVOLD. Program uge juli -4. august Rejseplan og deltagerliste ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/NILS ROSENVOLD Program uge 31 29. juli -4. august Rejseplan og deltagerliste Praktiske oplysninger: - Til dig og dine forældre Det er meget vigtigt, at du og dine forældre læser

Læs mere

VEJEN LEJR UGE

VEJEN LEJR UGE VEJEN LEJR 2017 - UGE 29 Program 17.-23. juli Program, rejseplan og deltagerliste www.dgi.dk/201718106000 Praktiske oplysninger - Til dig og dine forældre Det er meget vigtigt, at du og dine forældre læser

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d oktober. 2016 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 7. - 9. oktober. 2016 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 10 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017

Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d marts. 2017 Brogården & Mosede Klub Lalandiatur d. 24. - 26. marts. 2017 Så er det ved at være tid til at vi igen skal til Lalandia. Vi har 9 stk. 8-mands hytter med plads til 7-8 børn/unge og en medarbejder i hver

Læs mere

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER LIDT OM Høve strand lejren Lejren ligger i hyggelige omgivelser i Odsherred, i nærheden af strand og skov. Der er også grønne arealer

Læs mere

Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19M turnering Lørdag og søndag den 3. og 4. februar 2018 i Lillerød hallerne

Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19M turnering Lørdag og søndag den 3. og 4. februar 2018 i Lillerød hallerne Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19M turnering Lørdag og søndag den 3. og 4. februar 2018 i Lillerød hallerne Lillerød Badmintonklub byder velkommen til U17/19M turneringen den 3. og 4. februar

Læs mere

Velkommen til SYDBANK CUP i Næstved for U17/U19 M, A og B.

Velkommen til SYDBANK CUP i Næstved for U17/U19 M, A og B. Velkommen til SYDBANK CUP i Næstved for U17/U19 M, A og B. Turneringen afvikles lørdag den 17. februar og søndag den 18. februar 2018. i Arena Næstved, hal 2, Ved Stadion 11, 4700 Næstved, tlf. 55 72 44

Læs mere

Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19M turnering Lørdag og søndag den 3. og 4. februar 2018 i Lillerød hallerne

Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19M turnering Lørdag og søndag den 3. og 4. februar 2018 i Lillerød hallerne Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19M turnering Lørdag og søndag den 3. og 4. februar 2018 i Lillerød hallerne byder velkommen til U17/19M turneringen den 3. og 4. februar 2018. Spillested: Web:,

Læs mere

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere.

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere. Program Idrætsferielejr Årets program til alle deltagere www.dgi.dk Indhold: Velkomst fra Lejrledelsen side 2 Huskeliste side 3 Lejrregler side 4 Adresser Side 5 Lejrbank Side 5 Stillerum Side 5 Program

Læs mere

Forældremøde 12 / 03 / 2013

Forældremøde 12 / 03 / 2013 Forældremøde 12 / 03 / 2013 U11 årgang 2002 Roskilde KFUM Christina Velkomst Velkommen Vi har en del punkter, som vi gerne vil gennemgå i dag, hvor vi slutter af med information om Holland Cup. Denne præsentation

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Sommerkoloni. Transport: Hytter:

Sommerkoloni. Transport: Hytter: Sommerkoloni Transport: BORNHOLMERBUSSEN (linje 866) kører fra Hovedbanegården i København, stoppestedet er placeret i Bernstorffsgade - overfor Tivoli (ved Hotel Plaza.) Hvor vi alle mødes kl. 10.15 HUSK

Læs mere

VELKOMMEN TIL GREVES U15-17 og 19 MESTERRÆKKETURNERING. 27.-28. DECEMBER 2014.

VELKOMMEN TIL GREVES U15-17 og 19 MESTERRÆKKETURNERING. 27.-28. DECEMBER 2014. VELKOMMEN TIL GREVES U15-17 og 19 MESTERRÆKKETURNERING. 27.-28. DECEMBER 2014. Greve Strand Badminton har fornøjelsen at byde jer velkommen til vores U15-17 mesterrækketurnering i Greve Idræts Center,

Læs mere

Velkommen til SYDBANK CUP i Næstved for U17/U19 M, A og B.

Velkommen til SYDBANK CUP i Næstved for U17/U19 M, A og B. Velkommen til SYDBANK CUP i Næstved for U17/U19 M, A og B. Turneringen afvikles lørdag den 17. februar og søndag den 18. februar 2018. i Arena Næstved, hal 2, Ved Stadion 11, 4700 Næstved, tlf. 55 72 44

Læs mere

Program. Begynderturnering i Præstø. dgi.dk/badminton

Program. Begynderturnering i Præstø. dgi.dk/badminton Program Begynderturnering i Præstø dgi.dk/badminton Program for Begynderstævne Lørdag den 7. januar 2017 Præstø Multicenter Rosagervej 37 4720 Præstø Programmet kan også downloades fra www.cup2000.dk Vær

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOLTES REMA 1000 CUP FOR SENIOR A OG SENIOR C. TID: Turneringen afvikles lørdag den 16. og søndag den 17. marts 2019.

VELKOMMEN TIL HOLTES REMA 1000 CUP FOR SENIOR A OG SENIOR C. TID: Turneringen afvikles lørdag den 16. og søndag den 17. marts 2019. VELKOMMEN TIL HOLTES REMA 1000 CUP FOR SENIOR A OG SENIOR C TID: Turneringen afvikles lørdag den 16. og søndag den 17. marts 2019. STED: -Hal 1, Kongevejen 464, 2840. BEMÆRK VENLIGST FØLGENDE: AT: Spillerne

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOLTES REMA 1000 CUP FOR SENIOR A OG SENIOR C. TID: Turneringen afvikles lørdag den 16. og søndag den 17. marts 2019.

VELKOMMEN TIL HOLTES REMA 1000 CUP FOR SENIOR A OG SENIOR C. TID: Turneringen afvikles lørdag den 16. og søndag den 17. marts 2019. VELKOMMEN TIL HOLTES REMA 1000 CUP FOR SENIOR A OG SENIOR C TID: Turneringen afvikles lørdag den 16. og søndag den 17. marts 2019. STED: -Hal 1, Kongevejen 464, 2840. BEMÆRK VENLIGST FØLGENDE: AT: Spillerne

Læs mere

Holte Badmintonklub. TID: Turneringen afvikles lørdag den 17. og søndag den 18. september 2016

Holte Badmintonklub. TID: Turneringen afvikles lørdag den 17. og søndag den 18. september 2016 Badmintonklub VELKOMMEN TIL HOLTES U7/U9M TID: Turneringen afvikles lørdag den 7. og søndag den 8. september 06 STED: -Hal, Kongevejen 464, 840 BEMÆRK VENLIGST FØLGENDE: AT: Spillerne bedes være klar mininum

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info.

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info. DGI Fyn og SHORES Vandsportsferielejr Program og praktisk info www.dgi.dk 0 Indhold Velkomst til Vandsportsferielejren på Strynø 2 Huskeliste 3 Lejrregler 4 Kontaktoplysninger 5 Lejrbank 5 Stilletelt 5

Læs mere

PROGRAM TAASTRUP ELITE BADMINTON U17 CUP 2015

PROGRAM TAASTRUP ELITE BADMINTON U17 CUP 2015 PROGRAM TAASTRUP ELITE BADMINTON U17 CUP 2015 Hermed har vi fornøjelsen af at byde velkommen til TEB U17 Cup 2015 Vi takker påny for Jeres store opbakning til turneringen! Vi har stilet mod at få lavet

Læs mere

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/19 ABC turnering 2016

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/19 ABC turnering 2016 Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/19 ABC turnering 2016 Turneringen spilles den 15. og 16. oktober 2016 i Lillerød hallerne Lillerød Badmintonklub byder spillere og ledere velkommen til vores U17/19

Læs mere

Lillerød Badmintonklub

Lillerød Badmintonklub Spillested: Web:, Banevang 7, 3450 Allerød www.badminton-lb.dk Telefon: 20 80 53 85 Program: LB's hjemmeside og Cup 2000. Afvikling: Indskud Pulje/Cup i henhold til Badminton Danmarks turneringsreglement.

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Holte Badmintonklub. TID: Turneringen afvikles lørdag den 17. og søndag den 18. september 2016

Holte Badmintonklub. TID: Turneringen afvikles lørdag den 17. og søndag den 18. september 2016 VELKOMMEN TIL HOLTES U17/U19M TID: Turneringen afvikles lørdag den 17. og søndag den 18. september 216 STED: -Hal 1, Kongevejen 464, 284 BEMÆRK VENLIGST FØLGENDE: AT: Spillerne bedes være klar mininum

Læs mere

Eventuelle afbud gives til Jette Rasmussen på mail: turnering@grevebadminton.dk eller på 26228074

Eventuelle afbud gives til Jette Rasmussen på mail: turnering@grevebadminton.dk eller på 26228074 Greve Strand Badminton har fornøjelsen at byde jer velkommen til vores U15-17mesterrækketurnering i Greve Idræts Center, Lillevangsvej 88, 2670 Greve. U19 er udgået på grund af for få tilmeldinger. Vi

Læs mere

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 6. stævne 2012/ marts 2013

DGI Midtjylland. 7-Club Træfstævne. 6. stævne 2012/ marts 2013 7-Club Træfstævne 6. stævne 2012/2013 15-17 marts 2013 Spillested: Hyldgårdshallen, Hyldgaardsallé, 7430 Ikast Arrangører: Isenvad Badminton Mail: ingen Stævnetelefon: 30 48 43 02 FREDAG: række 5-6 - 7-8

Læs mere

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/19 ABC turnering 2016

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/19 ABC turnering 2016 Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/19 ABC turnering 2016 Turneringen spilles den 15. og 16. oktober 2016 i Lillerød hallerne Lillerød Badmintonklub byder spillere og ledere velkommen til vores U17/19

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status Side: 1 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Frederikshavn Arrangør: FFI Svømning Overdommer: Walther Lundis Stævneleder: Berit Svendsen Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler

Læs mere

Så brager det snart løs med Lundaspelen 2017! Fire dage med total håndboldsjov!

Så brager det snart løs med Lundaspelen 2017! Fire dage med total håndboldsjov! Så brager det snart løs med Lundaspelen 2017! Fire dage med total håndboldsjov! Værløse og Furesø håndbold ser frem til at 127 af vore spillere skal spille håndbold og hygge med venner i årets sidste dage.

Læs mere

Farum Badminton. Åben turnering U13C og U15C Lørdag d. 4. marts Farum Badminton

Farum Badminton. Åben turnering U13C og U15C Lørdag d. 4. marts Farum Badminton Åben turnering U13C og U15C Lørdag d. 4. marts 2017 Farum Badminton Ungdomsspilleudvalget i byder velkommen til C-turnering for U13 og U15 spillere. spillested: Stenvadhallen, Hvilebækgårdsvej 3B, Farum,

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Velkommen til Sydbank Cup for U17/U19 M og A i Næstved IF Badminton

Velkommen til Sydbank Cup for U17/U19 M og A i Næstved IF Badminton Næstved I.F., Badminton Velkommen til Sydbank Cup for U17/U19 M og A i Næstved IF Badminton Turneringen afvikles lørdag den 10. november og søndag den 11. november 2018 i Arena Næstved, Hal 2, Ved Stadion

Læs mere

Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Aars Arrangør: Aars Svømmeklub Overdommer: Dan Nieslsen Stævneleder: Joan Sørensen

Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Aars Arrangør: Aars Svømmeklub Overdommer: Dan Nieslsen Stævneleder: Joan Sørensen Side: 1 Dato: 29 januar 2017 Tid: 16:00:33 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Aars Arrangør: Aars Svømmeklub Overdommer: Dan Nieslsen Stævneleder: Joan Sørensen Løb 1, 25m Frisvømning

Læs mere

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge Ski-møde 20/3 kl. 17.30 La Rosiere uge 15 2019 Afgang/hjemkomst Mødetid i Kastrup lufthavn: Lørdag den 6. april senest kl. 7.00 Terminal 2 HUSK PAS / PENGE / mad til flyturen Fly nr. EZY2654 til Milano

Læs mere

Resultat fra Træningsløb i Skærbæk

Resultat fra Træningsløb i Skærbæk Piger 6 år og under (kørte i heat med Expert 6 år og under) Mathilde Holmgaard Køge 1 6 4 5 Piger 8 år og under (kørte i heat med Piger 10 år) Mille Larsen Kalundborg 1 1 1 1 Laura Schack Tønder 2 5 4

Læs mere

Albertslund I.F. Badminton. Albertslund I. F. Badminton www.aif-badminton.dk. Yonex Cup. Program til åben U15 AB turnering 4/10-2015

Albertslund I.F. Badminton. Albertslund I. F. Badminton www.aif-badminton.dk. Yonex Cup. Program til åben U15 AB turnering 4/10-2015 Albertslund I. F. Badminton www.aif-badminton.dk Yonex Cup Program til åben U15 AB turnering 4/10-2015 Lørdag den 10. oktober 2015 Søndag den 11. oktober 2015 Albertslund Stadion Skallerne 14 2620 Albertsund

Læs mere

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 1 10. 16. oktober 2015 Indhold Glæd dig det gør vi!... 3 Alle medbringer... 4 Diverse praktiske oplysninger om Efterårskurset... 5 Aktivitetsdag... 5 Bank... 5 Bureau...

Læs mere

U13M og U13A turnering. den 30. og 31. Januar 2016

U13M og U13A turnering. den 30. og 31. Januar 2016 U13M og U13A turnering den 30. og 31. Januar 2016 Version 3.0 Opdateret 29/1 - ændringer i: U13A DS Opdateret 26/1 - ændringer i: U13M MD U13M DS U13A DS Kære spillere og forældre, Velkommen til vores

Læs mere

Velkommen til Sydbank Cup for U17/U19 M og A i Næstved IF Badminton

Velkommen til Sydbank Cup for U17/U19 M og A i Næstved IF Badminton Næstved I.F., Badminton Velkommen til Sydbank Cup for U17/U19 M og A i Næstved IF Badminton Turneringen afvikles lørdag den 10. november og søndag den 11. november 2018 i Arena Næstved, Hal 2, Ved Stadion

Læs mere

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17M turnering januar 2014 Lillerød Hallerne Lillerød Hallerne Banevang Allerød

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17M turnering januar 2014 Lillerød Hallerne Lillerød Hallerne Banevang Allerød Velkommen til s U17M turnering 25. - 26. januar 2014 Lillerød Hallerne Lillerød Hallerne Banevang 7 3450 Allerød Badminton Roskilde Josefine Mogensen (DS+DD+MD) Lasse Enøe Ternstrøm (HS+MD) Michelle Andersen

Læs mere

Sommercamp Mikro- og MiniKompagni

Sommercamp Mikro- og MiniKompagni Sommercamp Mikro- og MiniKompagni Kære alle Nu nærmer vi os d. 2/8 hvor vi skal afsted på sommercamp til Aarhus. Vi glæder os helt vildt meget! Det bliver den fedeste tur Nedenfor følger program for turen,

Læs mere

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG

DUSK-NET SAMLING SILKEBORG DUSK-NET SAMLING SILKEBORG Årets første samling finder sted fredag den 04. nov. til søndag den 06. nov. på Silkeborg Ungdomsskole. Oslovej 2, 8600 Silkeborg. Den røde tråd for alle denne sæsons samlinger

Læs mere

Nykøbing F. den RESULTATLISTE FRA ØBTU S UNGDOMSMESTERSKABER AFHOLDT I TÅSTRUP DEN JANUAR 2016

Nykøbing F. den RESULTATLISTE FRA ØBTU S UNGDOMSMESTERSKABER AFHOLDT I TÅSTRUP DEN JANUAR 2016 Nykøbing F. den 18-1-2016 RESULTATLISTE FRA ØBTU S UNGDOMSMESTERSKABER AFHOLDT I TÅSTRUP DEN 16. - 17. JANUAR 2016 HERRE JUNIOR A SINGLE 1.Martin Buch Andersen,Virum 2.Nicolai Christoffersen,Slagelse 3.Jeppe

Læs mere

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U15M turnering 18. og 19. september 2010 Lillerødhallerne Banevang Lillerødhallerne Banevang Allerød

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U15M turnering 18. og 19. september 2010 Lillerødhallerne Banevang Lillerødhallerne Banevang Allerød Badmintonklub Velkommen til Badmintonklubs U15M turnering 18. og 19. september 2010 hallerne Banevang hallerne Banevang 7 3450 Allerød Badmintonklub Badmintonklub Badmintonklub Amager ABC Philip Busch

Læs mere

Farum Badminton. Åben turnering U13C og U15C Lørdag d. 4. marts Revideret : U13C Damesingle og -double ændret.

Farum Badminton. Åben turnering U13C og U15C Lørdag d. 4. marts Revideret : U13C Damesingle og -double ændret. Åben turnering U13C og U15C Lørdag d. 4. marts 2017 Revideret 2017-03-01: U13C Damesingle og -double ændret Ungdomsspilleudvalget i byder velkommen til C-turnering for U13 og U15 spillere. spillested:

Læs mere

Fødselsdagsbørn i Marts

Fødselsdagsbørn i Marts Fødselsdagsbørn i Marts 2. Max Ring 3. Amalie Spatzek, Jonas Sørstrøm 4. Victor Ryan, Frederikke Lindener 6. Mikkel Falkenberg 7. Patrick Simonsen, Mathilde Husum, Bastian Møller 8. Helin Yagci 9. Ida

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

Vallensbæk IF af 1939, badmintonafd. Program for klubmesterskaber for børn og unge VI39 Badminton spiller med bolde fra

Vallensbæk IF af 1939, badmintonafd. Program for klubmesterskaber for børn og unge VI39 Badminton spiller med bolde fra Program for klubmesterskaber for børn og unge 2017 VI39 Badminton spiller med bolde fra Velkommen......til klubmesterskab for børn og ungdom. Vi glæder os til nogle gode dage sammen med spillere i alle

Læs mere

Vallensbæk IF af 1939, badmintonafd. Program for klubmesterskaber for børn og unge VI39 Badminton spiller med bolde fra

Vallensbæk IF af 1939, badmintonafd. Program for klubmesterskaber for børn og unge VI39 Badminton spiller med bolde fra Program for klubmesterskaber for børn og unge 2017 VI39 Badminton spiller med bolde fra Velkommen......til klubmesterskab for børn og ungdom. Vi glæder os til nogle gode dage sammen med spillere i alle

Læs mere

TIK Badminton. byder velkommen til. YONEX/Transocean Sports Cup. U13ABCD turnering. d.20.februar i Taastrup Idrætshaller

TIK Badminton. byder velkommen til. YONEX/Transocean Sports Cup. U13ABCD turnering. d.20.februar i Taastrup Idrætshaller TIK Badminton byder velkommen til YONEX/Transocean Sports Cup U13ABCD turnering d.20.februar 2016 i Taastrup Idrætshaller Parkvej 78, 2630 Taastrup TIK-Badminton byder spillere og forældre velkommen til

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Amager Badminton Club Mads P.-turneringen Program U17M 24. og 25. november 2012 i ABC-hallen

Amager Badminton Club Mads P.-turneringen Program U17M 24. og 25. november 2012 i ABC-hallen Mads P.-turneringen Program U17M 24. og 25. november 2012 i ABC-hallen Vi gør opmærksom på: - at spillerne skal melde sig ved dommerbordet umiddelbart efter ankomst til hallen - at spillerne skal være

Læs mere

Der er fælles afgang fra vandrehjemmet med bus til Falkenberg station. Torsdag den 2. april 2015 klokken 15.34.

Der er fælles afgang fra vandrehjemmet med bus til Falkenberg station. Torsdag den 2. april 2015 klokken 15.34. Falkenberg 2015 Rejseplan Udrejse: Sted: Mødetid: Afgang: Rejseinfo: Københavns Hovedbanegård (ved informationscenteret) Lørdag den 28. marts 2015, klokken 09.00. Lørdag den 28. Marts 2015, klokken 09.32.

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens. Un peu. Tur til Paris 2015

Velkommen til Ungdomsskolens. Un peu. Tur til Paris 2015 Velkommen til Ungdomsskolens Un peu Tur til Paris 2015 Personale Arne Houmøller Jan Maigaard Inger Nielsen Lene Svenningsen Kontakttelefon: +45 99 70 62 81 Rejseplan Mødetid på Tranevej 2, Onsdag den 13.maj

Læs mere

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE 1 Kære væbner! Vi glæder os til vi skal på sommerlejr sammen lige om lidt. Vi kalder lejren for Væbner for Livet, fordi vi er

Læs mere

PROGRAM TAASTRUP U17/U19 M 2018

PROGRAM TAASTRUP U17/U19 M 2018 PROGRAM TAASTRUP U17/U19 M 2018 Hermed har vi fornøjelsen af at byde velkommen til TAASTRUP U17/U19 M 2018 Vi er glade over Jeres opbakning til turneringen, som forhåbentlig betyder en spændende turnering

Læs mere

Onsdag d. 17. marts til torsdag d. 18. marts. Brøndby, den 2. marts 2010.

Onsdag d. 17. marts til torsdag d. 18. marts. Brøndby, den 2. marts 2010. Brøndby, den 2. marts 2010. Til - nedennævnte spillere - nedennævnte spilleres klubber - lokalunionerne - DBUs Herreeliteungdomsudvalg DBU U/16 Talenttræning for herre-ungdomsspillere født i 1994. To-dags

Læs mere

Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19 ABC turnering Turneringen spilles den 13. oktober 2018 i Lillerød hallerne

Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19 ABC turnering Turneringen spilles den 13. oktober 2018 i Lillerød hallerne Badmintonklub Velkommen til badmintonklubs U17/19 ABC turnering Turneringen spilles den 13. oktober 2018 i hallerne Badmintonklub illerød Badmintonklub byder velkommen til U17/19 ABC turneringen den 13.

Læs mere

HILLERØD BADMINTONKLUBS ÅBNE SENIOR A- OG B-RÆKKE TURNERINGER

HILLERØD BADMINTONKLUBS ÅBNE SENIOR A- OG B-RÆKKE TURNERINGER Badmintonklub HILLERØD BADMINTONKLUBS ÅBNE SENIOR A- OG B-RÆKKE TURNERINGER Lørdag den 7. januar 2012 Søndag den 8. januar 2012 Badmintonhal Milnersvej 37C 3400 E-mail: kontor@hb-badminton.dk Badmintonklub

Læs mere

Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19 ABC turnering Turneringen spilles den 13. oktober 2018 i Lillerød hallerne

Velkommen til Lillerød badmintonklubs U17/19 ABC turnering Turneringen spilles den 13. oktober 2018 i Lillerød hallerne Badmintonklub Velkommen til badmintonklubs U17/19 ABC turnering Turneringen spilles den 13. oktober 2018 i hallerne Badmintonklub illerød Badmintonklub byder velkommen til U17/19 ABC turneringen den 13.

Læs mere

Resultatliste. Lillerød Badmintonklub

Resultatliste. Lillerød Badmintonklub Herresingle U17/U19 M 1. (P.1) 010810-04 Magnus Hede (Lyngby) 2. (P.1) 981023-03 Christian Andersen (Taastrup Elite) 3. (P.1) 010605-05 Simon Bay (KMB2010) 3. (P.1) 010710-03 Mathis Kragh (KBK Kbh.) 5.

Læs mere

Viborg Badminton Klub. Program for. Stein P CUP Lørdag den 24. november U11 CD og U13 BC

Viborg Badminton Klub. Program for. Stein P CUP Lørdag den 24. november U11 CD og U13 BC Program for Stein P CUP 2012 Lørdag den 24. november 2012 U11 CD og U13 BC Spillested: Badmintonhallen, Overdamsvej 4, 8800, Tlf. 86627456 / 21544998. Generelt: Stævnet begynder kl. 10.00. Spillerne skal

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 22-06-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

Løb: 36 Herre Senior K1 500m A-finale 13:20. Løb: 37 Pige U14 K1 500m B-finale 13:25. Løb: 38 Pige U14 K1 500m A-finale 13:30

Løb: 36 Herre Senior K1 500m A-finale 13:20. Løb: 37 Pige U14 K1 500m B-finale 13:25. Løb: 38 Pige U14 K1 500m A-finale 13:30 35 Dame Senior K 500m A-finale 3:5 3 Emma Broberg Hvidovre 4 Solveig Schmidt Odense 5 Annemia Pretzmann Silkeborg 3 Herre Senior K 500m A-finale 3:0 Peter Larsen Sorø Nils Boe Maribo 3 Emil Noe Nielsen

Læs mere

Albertslund I.F. Badminton. Albertslund I. F. Badminton Yonex Cup

Albertslund I.F. Badminton. Albertslund I. F. Badminton   Yonex Cup Albertslund I. F. Badminton www.aif-badminton.dk Yonex Cup Program til åben U15 AB turnering udarbejdet 28-10-2018 opdateret 29-10-2018 Lørdag den 3. november 2018 U15 A spilles lørdag U15 B spilles lørdag

Læs mere

Velkommen til turnering i Næstved for U15M og U11A

Velkommen til turnering i Næstved for U15M og U11A Velkommen til turnering i Næstved for U15M og U11A Turneringen afvikles lørdag den 5. januar og søndag den 6. januar 2019 i Arena Næstved, Hal 2, Ved Stadion 11, 4700 Næstved, tlf. 55 72 44 15. Dommerbordets

Læs mere

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 HSO skal til Spanien!! For nogen er det første gang at de skal med HSO til udlandet, andre har både været med HSO i Burgsteinfurt i Tyskland og Tranemo

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

Farum Badminton. Åben turnering U17/19A og U17/19B Lørdag d. 24. november Farum Badminton

Farum Badminton. Åben turnering U17/19A og U17/19B Lørdag d. 24. november Farum Badminton Åben turnering U17/19A og U17/19B Lørdag d. 24. november 2018 Farum Badminton Ungdomsspilleudvalget i byder velkommen til A- og B-turnering for U17/19- spillere. spillested: Stenvadhallen, Hvilebækgårdsvej

Læs mere

DELTAGERLISTE for U13 A og U13 B:

DELTAGERLISTE for U13 A og U13 B: DELTAGERLISTE for U13 A og U13 B: U13 A Beder-Malling Isabella Bergstrøm (DS+DD+MD) Nikolaj Stryhn (HS+HD+MD) Broager Annette P. Kjær (DS+DD+MD) Erritsø Martin Thomsen (HS+HD) Anders Hulgren (HS+HD) Casper

Læs mere

Horn/Fårvang I.F. Program vil altid være opdateret på www.cup2000.dk under onlineturneringer som nr 3914.

Horn/Fårvang I.F. Program vil altid være opdateret på www.cup2000.dk under onlineturneringer som nr 3914. Horn/Fårvang I.F Badminton og DGI Østjylland byder hermed velkommen til Ok Plus stævne for U15 ABCD lørdag 28. marts 2015 i Fårvang Hallen, Thorsøvej 19, 8882 Fårvang. Taberne på de forskellige baner tæller

Læs mere

Viby BK klubmesterskaber 2012

Viby BK klubmesterskaber 2012 Velkommen til årets største og vigtigste brag af en turnering Viby BK klubmesterskaber 2012 I programmet er ugedagen nævnt før tidspunkt. Ma. = mandag, Ti. = tirsdag, On. = onsdag, To. = torsdag. Mandag

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 08-08-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

Holte Badmintonklub. TID: Turneringen afvikles lørdag den 21. og søndag den 22. november 2015

Holte Badmintonklub. TID: Turneringen afvikles lørdag den 21. og søndag den 22. november 2015 VELKOMMEN TIL HOLTES TURNERING FOR U13M, U13A OG U17/U19C TID: Turneringen afvikles lørdag den 21. og søndag den 22. november 2015 STED: Turneringen spilles i Holte-Hal 1, Kongevejen 464, 2840 Holte, tlf.

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

U13M og U13A turnering. den 30. og 31. Januar 2016

U13M og U13A turnering. den 30. og 31. Januar 2016 U13M og U13A turnering den 30. og 31. Januar 2016 Version 3.0 Opdateret 29/1 - ændringer i: U13A DS Opdateret 26/1 - ændringer i: U13M MD U13M DS U13A DS Kære spillere og forældre, Velkommen til vores

Læs mere

RESULTATLISTE. Eley-Cup 2016

RESULTATLISTE. Eley-Cup 2016 RESULTATLISTE Eley-Cup 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 109719 Jonas R. Pedersen 23-006 Næstved Skytteforening 200/14 200/13 400/27 G+P 2 121512 Laurits Mandrup 23-006 Næstved Skytteforening 200/10

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Lillerød Badmintonklub

Lillerød Badmintonklub Herresingle U13 M 1. (P.1) 030120-02 Victor Ørding Kauffmann (Gentofte) 2. (P.1) 010815-03 Oliver Barsholm (Greve) 3. (P.1) 030325-01 Christopher Vittoriani (Gentofte) 3. (P.1) 000526-10 Shawn Jerrico

Læs mere

Velkommen til. Københavns Badminton Klubs. U17M Turnering. Sponseret af Nykredit. d. 27. og 28. september 2014

Velkommen til. Københavns Badminton Klubs. U17M Turnering. Sponseret af Nykredit. d. 27. og 28. september 2014 Velkommen til s U17M Turnering Sponseret af Nykredit d. 27. og 28. september 2014 KBK Hallen Krausesvej 12 2100 København Ø Spillested: KBK-Hallen, Krausesvej 12, 2100 København Ø Der skal betales for

Læs mere

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/U19 M turnering 2017 Lørdag og søndag den 4. og 5. februar 2017 i Lillerød hallerne

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/U19 M turnering 2017 Lørdag og søndag den 4. og 5. februar 2017 i Lillerød hallerne Lillerød Badmintonklub Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/U19 M turnering 2017 Lørdag og søndag den 4. og 5. februar 2017 i Lillerød hallerne Lillerød Badmintonklub Lillerød Badmintonklub byder

Læs mere

RESULTATER PIGER 8-9 ÅR - 60 METER - INDLEDENDE ONS KL. 17.30 PIGER 14-15 ÅR - HØJDESPRING ONS KL. 17.30 DRENGE 14-15 ÅR - HØJDESPRING ONS KL. 17.

RESULTATER PIGER 8-9 ÅR - 60 METER - INDLEDENDE ONS KL. 17.30 PIGER 14-15 ÅR - HØJDESPRING ONS KL. 17.30 DRENGE 14-15 ÅR - HØJDESPRING ONS KL. 17. RESULTATER PIGER 8-9 ÅR - 60 METER - INDLEDENDE ONS KL. 17.30 Til finale: 6 bedste tider Nr Resultat Navn Klub w: 1h: +0.1m/s 2h: +1.8m/s 3h: -1.5m/s 1 10.28 2h Clara Reib -2003 Fredensborg AK 2 10.63

Læs mere

Farum Badminton. Åben turnering U17/19A og U17/19B Lørdag d. 24. november Farum Badminton

Farum Badminton. Åben turnering U17/19A og U17/19B Lørdag d. 24. november Farum Badminton Åben turnering U17/19A og U17/19B Lørdag d. 24. november 2018 Farum Badminton Ungdomsspilleudvalget i byder velkommen til A- og B-turnering for U17/19- spillere. spillested: Stenvadhallen, Hvilebækgårdsvej

Læs mere

Bindslev -Tversted I.F., Badmintonafd. Program YONEX CUP Åbent U9, U11 ABCD & U13 MABCD stævne. 23. & 24 november 2013

Bindslev -Tversted I.F., Badmintonafd. Program YONEX CUP Åbent U9, U11 ABCD & U13 MABCD stævne. 23. & 24 november 2013 Program YONEX CUP 2013 Åbent U9, U11 ABCD & U13 MABCD stævne 23. & 2 november 2013 TANNISBUGTHALLEN Stadion Allé 7, 9881 Bindslev TIDSPLAN Lørdag - Tannisbugthallen 1-15 09:00 16-27 10:00 28-39 11:00

Læs mere

Dalum Hjallese Badminton Klub byder velkommen til Nordea Cup. Åben turnering for U13 A-B-C-D, den 19. Marts 2011.

Dalum Hjallese Badminton Klub byder velkommen til Nordea Cup. Åben turnering for U13 A-B-C-D, den 19. Marts 2011. Dalum-Hjallese G.F. Badminton Dalum Hjallese Badminton Klub byder velkommen til Nordea Cup. Åben turnering for U13 A-B-C-D, den 19. Marts 2011. DHBK byder velkommen til Nordea Cup lørdag den 19. marts

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

ChessCamp 2005 SKAKLEJREN I 2. HOVEDKREDS DE ENDELIGE OPLYSNINGER

ChessCamp 2005 SKAKLEJREN I 2. HOVEDKREDS DE ENDELIGE OPLYSNINGER ChessCamp 2005 SKAKLEJREN I 2. HOVEDKREDS DE ENDELIGE OPLYSNINGER LIDT OM CHRISTIANSSÆDE-CENTERET Lejren ligger i hyggelige omgivelser i Christianssæde Skov på det vestlige Lolland, i nærheden af Christianssæde

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Blistrup Cup 2014 RESULTATER. U9 B-rækken & U11 A, B-, C- og D-rækken. BSI Badminton. Lørdag den 8. februar 2014 Blistrup Hallen. www.blistrup.

Blistrup Cup 2014 RESULTATER. U9 B-rækken & U11 A, B-, C- og D-rækken. BSI Badminton. Lørdag den 8. februar 2014 Blistrup Hallen. www.blistrup. LI-NING er sponsor for turneringen RESULTATER U9 B-rækken & U11 A, B-, C- og D-rækken BSI Badminton www.blistrup.dk Lørdag den 8. februar 2014 Blistrup Hallen Blistrup Cup 2014 Amager ABC Eddie Arthur

Læs mere

Program til U 13-stævnet B-række, C-række og D*(Begynderrække) lørdag d. 27. november Ulshøjhallen

Program til U 13-stævnet B-række, C-række og D*(Begynderrække) lørdag d. 27. november Ulshøjhallen Program til U 13-stævnet B-række, C-række og D*(Begynderrække) lørdag d. 27. november 2010 Ulshøjhallen Skovbrynet 51, 4400 Kalundborg Tlf.: 22 59 23 24. Til orientering skal anføres: Alle U 13-spillere

Læs mere

Velkommen til NETDROP CUP for U13 M og A i Næstved

Velkommen til NETDROP CUP for U13 M og A i Næstved Velkommen til NETDROP CUP for U13 M og A i Næstved Turneringen afvikles lørdag den 19. marts og søndag den 20. marts 2016 i Næstved Hal 2, Rolighedsvej 20, 4700 Næstved, tlf. 55 72 44 15. NB! Ved søgning

Læs mere