P R O D U C T G U I D E

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "P R O D U C T G U I D E"

Transkript

1 PRODUCT GUIDE

2 SULPHATE & PARABEN FREE. VEGAN FRIENDLY. 2.

3 NAK HAIR. 2 VORES HISTORIE MISSION VÆRDI NAK HAIR SANDHEDER NAK HAIR SIGNATURE. 6 CLEANSING. 10 Nourish Shampoo & Conditioner Hydrate Shampoo & Conditioner Volume Shampoo & Conditioner BLONDES. 12 Platinum Blonde Shampoo Blonde Plus Shampoo Blonde Shampoo Blonde Conditioner Platinum Blonde Treatment Blonde Plus 10V Toning Foam Structure Complex Shampoo & Conditioner Structure Complex Treatment Dandruff Control Shampoo Ultimate Cleanse Shampoo Dry Clean Shampoo TREATMENTS & DAILY ESSENTIALS Ultimate Treatment Replends Moisture Mask Replends Crème STYLING & FINISHING Hydrate Detangle Mist Sea Salt Mist Root Lift Mist Luxe Finishing Crème Sheer Style Glaze Ultimate Potion Options Sculpting Lotion Curls Crème Amped Up Styling Gel Done & Dusted Dry Zone Spray Wax High Volume Shine Mist Thermal Shield Volume Foam Fixation Finishing Spray INGREDIENS OVERSIGT FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. NAK HAIR 3.

4 NAK HAIR INGREDIENS OVERSIGT. FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. Vi er et australsk etableret og ejet selskab med en afslappet kultur rodfæstet i vores DNA. Vores historie inden for hårpleje startede i 2003, og vores vision er at skabe et udvalg af salonprodukter og samtidigt bygge et brand der afspejler vores Naurlige Australske Livsstil. Vores brand er bygget på vores dybe forståelse af salonlivet og en oprigtig passion for at skabe lækre produkter inspireret af den australske livsstil. NAK Hair er stolt af at være en autentisk repræsentant for saloner og en moderne tilgang til at drive forretning. Vores produktudvalg indeholder Naturlige Veganske Ingredienser, Luksuriøse Botaniske Urter og Rene Essentielle olier, som skaber en fantastisk rituel hårpleje med respekt for skrøbeligheden af hår og hud. I NAK teamet er vi dedikerede til at kreere produkter skabt til fremtiden; australske produkter designet til dig. Vores kultur, din rejse. NAK HAIR. 2.

5 NAK VEGAN COMPLEX. FRI FOR KOKOSOLIE, SULFATER OG ALOE PARABENER. VERA, HYDROLESERET VELEGNET TIL RISPROTEIN VEGANERE. & PÆREEKSTRAKT. NAK HAIR 3.

6 NAK HAIR MISSION. FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. at skabe skøn hårpleje som alle kan bruge. VISION. Baseret på en den australske levevis som kerneværdi vil vi opbygge et globalt brand inden for hårpleje som anerkendes af saloner og stylister VÆRDIER. VI ELSKER DET VI LAVER Vi bestræber os på at være de bedste i alt hvad vi kommunikerer og hvordan vi interagerer. SAMARBEJDE MED FRISØRER FOR AT SKABE SUCCES Vi inspirerer saloner igennem kreativ uddannelse, forretningsledelse og exceptionel support. OMSORGSFULD KULTUR Igennem tro, ansvar og ærlig kommunikation tror vi på vores medmennesker, lærer igennem vores udfordringer og fejrer vores successer. EVENTYRLYSTEN Omfavn forandringer, lad dig drive med, vær passioneret og åben over for nyt, og vigtigst af alt: nyd alle eventyrerne. 4.

7 NAK HAIR SANDHEDERNE. SIKRE INGREDIENSER. Vores vigtigste prioritet: ingredienserne bliver nøje udvalgt for at kunne leve op til den Europæiske Unions retningslinjer. Videnskabens eksperter har sikkerhedsgodkendt hver enkelt ingrediens. VIDENSKAB OG NATUR. Spiller en vigtig rolle i kreationen af NAK Produkter. Denne essentielle balance sikrer at vi kan skabe skønne produkter der lever op til den højeste standard og respekterer hårets og hudens skrøbelighed. VIRKSOMHEDSETOS. Vi følger en streng fremstillingsprotokol som en del af vores virksomhedsetos. NAK produkter testes, certificeres og evalueres på uafhængigt grundlag i Frankrig. IMOD DYREFORSØG. Vi forpligter os fortsat til at anvende sikre og gennemtestede ingredienser som ikke er testet på dyr. Vi lever op til Europæisk lovgivning, som forbyder test af kosmetiske ingredienser og produkter på dyr. DET GRØNNE LIV. Vi spiller alle en rolle når det kommer til at passe på vores miljø. Vi tager de første skridt i den rigtige retning i anvendelsen af genanvendelig emballage, certificerede farver, papir og materialer. Vi forpligter os til fortsat at forbedre vores Grønne Politik. FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. SALONSUPPORT Vores kreative undervisning er designet til at hjælpe dig til at udvikle forretningen i din salon og få dit talent til at blomstre. NAK teamet er der for at supporte din rejse. Tak for din fortsatte loyalitet og support. NAK HAIR 5.

8 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. 6.

9 NAK HAIR. Vores Natural Vegan Complex sammensætning af Kokos,Ris, Aloe Vera og Pære styrkes af en mangfoldighed af beskyttende vitaminer og kraftfulde botaniske planter som Hyldeblomst, Baobab, Quinoa, Agave og Indigo. Designet til en sublim hårvask, skønne behandlinger og nem styling. VEGANSK. FRI FOR SULFATER. FRI FOR PARABENER. GLUTENFRI. NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT. NAK HAIR SIGNATURE 7.

10 NAK HAIR NATURAL VEGAN COMPLEX Den luksuriøse sammensætning er beriget med Kokos, Ris, Aloe Vera og Pære som tilfører en sund dosis aktive botaniske stoffer for et glansfuldt og skinnende hår. FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. KOKOSOLIE Kokosolie har en fantastisk evne til at blødgøre og giver smidighed og blødhed til hår og hud. Kokosolie er rig på naturlige Triglycerider og Laurinyre, som også forekommer naturligt i hårproteinet. Takket være oliens lette molekylesammensætning og lineære opbygning kan den effektivt gennemtrænge hårstrukturen og forbedre hårets styrke, elasticitet, naturlige smidighed og glans. ALOE VERA Et intensiv fugtgivende ekstrakt som hjælper med at binde fugten i håret og huden. Beroliger og køler; lindrer rødmen og hudirritation. Modvirker udtørring og dehydrering i alle hårtyper. HYDROLYSERET RISPROTEIN Et stærkt nærende protein som genopbygger og plejer tørt og ødelagt hår. Genopretter fugten og forstærker hårfibrene; giver mærkbar naturlig volumen til fint og glat hår. Optimerer styrke, pleje og glans i alle hårtyper.. PÆREEKSTRAKT Ekstraktet er rig på vitaminer, Karotin, Flavonoid og mineraler og giver styrke og balance til alle hårtyper. Fugtbalancen i hår og hud intensiveres hvorved der opnås optimal pleje og fugt. AKTIVE BOTANISKE INGREDIENSER Vores NAK Signaturprodukter er alle tilført en mangfoldig og styrkende sammensætning af botaniske ekstrakter og specielle vitaminer som blandt andet Hyldeblomst, Baobab, Agave, Quinoa og Indigo. FRI FOR SULFATER ISELUX et rensende overfladeaktivt middel baseret på grøn kemi renser nænsomt og skummer minimalt for at forhindre hårfarven i at falme. En mild ph balance giver optimal beskyttelse af hår og hovedbund. FRI FOR PARABENER Milde konserveringsstoffer sikrer indholdet i vores produkter mod bakteriel forurening. Dette beskytter produktet og sikrer en forventet holdbarhed på 12 måneder efter første brug og 36 måneder i uåbnet tilstand. GLUTEN & NØDDEFRI Et udvalg af NAK Signaturprodukter er Glutenfri og/eller Nøddefri. Vi henviser til vores produktguide på side for nemt at kunne identificere specifikke indholdsstoffer. 8.

11 N A K H A I R S I G N AT U R E 9. N A K V E G A N C O M P L E X. KO KO S O L I E, A LO E V E R A, H Y D R O L E S E R E T R I S P R OT E I N & PÆ R E E K S T R A K T.

12 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. NOURISH NÆRER OG BESKYTTER HÅRET MOD FARVETAB TIL TØRT, ØDELAGT ELLER FARVET HÅR NOURISH SHAMPOO En cremet, luksuriøs shampoo designet til at nære og beskytte håret mod farvetab. Plejer farvet, tørt og ødelagt hår for at optimere hårfarvens holdbarhed. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Skyl grundigt og gentag efter behov for at opnå en optimal hårvask. HYDRATE GIVER FUGT, LINDRER OG GENDANNER FUGTBALANCEN I NORMALT, DEHYDRERET ELLER FARVET HÅR HYDRATE SHAMPOO Shampooen er rig på fugt og designet til at pleje, udglatte samt gendanne hårets fugtbalance. Giver optimal fugt til normalt, dehydreret, kruset og farvet hår. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Skyl grundigt og gentag efter behov for at opnå en optimal hårvask. VOLUME FORSTÆRKER DEN NATURLIGE FYLDE, SPÆNDSTIGHED OG GLANS TIL FEDTET, GLAT OG FINT HÅR VOLUME SHAMPOO En let, sulfatfri shampoo designet til at forstærke naturlig volumen og øge hårets fylde, spændstighed og glans. Optimerer og fuldender stylingen ved nænsomt at fjerne overskydende olie i fint eller glat hår. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Skyl grundigt og gentag efter behov for at opnå en optimal hårvask. NOURISH CONDITIONER En cremet, luksuriøs balsam designet til at nære og beskytte håret mod farvetab. Plejer farvet, tørt og ødelagt hår for at optimere hårfarvens holdbarhed. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad balsamen virke 1 til 5 minutter og skyl derefter grundigt. HYDRATE CONDITIONER Balsamen er rig på fugt og designet til at pleje, udglatte samt gendanne hårets fugtbalance. Giver optimal fugt til normalt, dehydreret, kruset og farvet hår. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad balsamen virke 1 til 5 minutter og skyl derefter grundigt. VOLUME CONDITIONER En let balsam designet til at forstærke naturlig volumen og øge hårets fylde, spændstighed og glans. Optimerer og fuldender stylingen i fint eller glat hår. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad balsamen virke 1 til 5 minutter og skyl derefter grundigt. Vitamin E Et super antioxidantisk vitamin som beskytter hår og hud mod frie radikaler, aldring og slitage fra vind og vejr. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 100ml, 375ml, 1L Vitamin A Et super antioxidantisk essentielt vitamin som normaliserer celleproduktionen og balancerer talgproduktionen. Beskytter håret mod aldring samt slitage fra vind og vejr. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 100ml, 375ml, 1L Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Volumengivende Copolymer Giver en fuldendt styling og styrker naturlig volumen, fylde, spændstighed og glans i glat og fint hår. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 100ml, 375ml, 1L 10.

13 NAK HAIR SIGNATURE 11. NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT.

14 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. PLATINUM BLONDE ANTI-YELLOW SHAMPOO ELIMINERER STÆRKT GULT, GYLDENT ELLER VARMT SKÆR TIL NATURLIGT BLOND, AFBLEGET ELLER GRÅT HÅR TONE FACTOR 8 BLONDE PLUS SHAMPOO NEUTRALISERER STÆRKT GULT, GYLDENT ELLER VARMT SKÆR TIL NATURLIGT BLOND, AFBLEGET ELLER GRÅT HÅR TONE FACTOR 6 BLONDE SHAMPOO TONER NÆNSOMT SVAGT GULT, GYLDENT ELLER VARMT SKÆR TIL NATURLIGT BLOND, AFBLEGET ELLER GRÅT HÅR TONE FACTOR 4 En stærkt tonende shampoo designet til at eliminere stærkt gult, gyldent og varmt skær. Koncentrerede blåviolette pigmenter toner blond hår og skaber et køligt, afdæmpet skær i naturligt blond, afbleget eller gråt hår. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Fokuser på uønskede gyldne og varme områder for at opnå optimal toning og et køligt skær. Lad produktet virke 1 til 5 minutter. Skyld grundigt og gentag efter behov. TIP Anvend ugentligt eller indtil der opnås den ønskede toning, og skift derefter til din foretrukne NAK shampoo. Anti-gyldne Tonende Virkestoffer En blanding af platinblå og violette pigmenter som toner og neutraliserer et stærkt gult, gyldent og varmt skær. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Volumengivende Copolymer Giver en fuldendt styling og styrker naturlig volumen, fylde, spændstighed og glans i glat og fint hår. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 100ml, 375ml, 1L En tonende shampoo designet til at neutralisere stærkt gult, gyldent og varmt skær. Blåviolette pigmenter toner blond hår og skaber et køligt, afdæmpet skær i naturligt blond, afbleget eller gråt hår. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Fokuser på uønskede gyldne og varme områder for at opnå optimal toning og køligt et skær. Lad produktet virke 1 til 5 minutter. Skyld grundigt og gentag efter behov. TIP Udskift ugentligt med NAK Platinum Blonde Anti-Yellow Shampoo for at opnå en stærkere toning. Anti-gyldne Tonende Virkestoffer En blanding af platinblå og violette pigmenter som toner og neutraliserer et stærkt gult, gyldent og varmt skær. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Volumengivende Copolymer Giver en fuldendt styling og styrker naturlig volumen, fylde, spændstighed og glans i glat og fint hår. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 100ml, 375ml, 1L En let tonende shampoo designet til nænsomt at tone stærkt gult, gyldent og varmt skær. Violette pigmenter toner blond hår og skaber et køligt, afdæmpet skær i naturligt blond, afbleget eller gråt hår. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Fokuser på uønskede gyldne og varme områder for at opnå optimal toning og køligt et skær. Lad produktet virke 1 til 5 minutter. Skyld grundigt og gentag efter behov. TIP Anvend NAK Blonde Plus 10V Toning Foam for at forstærke toningen. Anti-gyldne Tonende Virkestoffer En blanding af platinblå og violette pigmenter som toner og neutraliserer et stærkt gult, gyldent og varmt skær. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Volumengivende Copolymer Giver en fuldendt styling og styrker naturlig volumen, fylde, spændstighed og glans i glat og fint hår. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 375ml, 1L 12.

15 BLONDE CONDITIONER UDGLATTER, BLØDGØR OG PLEJER TIL NATURLIGT BLOND, AFBLEGET ELLER GRÅT HÅR En nærende, blond balsam designet til at gøre håret blødt, glat og nemt at rede igennem. Genopretter den optimale balance og minimerer beskadigelse af hårets yderste lag i naturligt blond, afbleget og gråt hår. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad balsamen virke 1 til 5 minutter og skyl derefter grundigt. TIP Skift mellem NAK Platinum Blonde Anti-Yellow Treatment for at opnå optimal pleje. Anti-gyldne Tonende Virkestoffer En blanding af platinblå og violette pigmenter som toner og neutraliserer et stærkt gult, gyldent og varmt skær. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 100ml, 375ml, 1L PLATINUM BLONDE ANTI-YELLOW TREATMENT TONER VARMT SKÆR, BLØDGØR OG REPARERER ØDELAGT HÅR TIL NATURLIGT BLOND, AFBLEGET ELLER GRÅT HÅR TONING FAKTOR 6 En luksuriøs blond kur der modvirker varmt skær og er designet til at blødgøre, reparere og udglatte håret på 60 sekunder. Blåviolette pigmenter toner nænsomt håret og giver et køligt, afdæmpet skær i naturligt blond, afbleget og gråt hår. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad balsamen virke i 60 sekunder og skyl derefter grundigt. Anvend efter behov. TIP Skift mellem NAK Replends Moisture Mask og NAK Platinum Blonde Anti-Yellow Treatment. Ekstrakt fra Indigobladet Rig på mineraler, proteiner og mørk indigoblå pigmenter. Også kendt som sort Henna. Ekstraktet tilfører håret fugt, giver elasticitet og en klar glans. Ekstrakt fra Baobabkernen Et dybdegående, plejende virkestof som tilfører protein og gendanner hårets kerne. Blødgør og udglatter tørt og ødelagt hår. Candelillavoks Et vegansk alternativ til bivoks som giver essentiel fugt og beskyttelse til hårets barriere og blødgør tørt og ødelagt hår. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Anti-gyldne Tonende Virkestoffer En blanding af platinblå og violette pigmenter som toner og neutraliserer et stærkt gult, gyldent og varmt skær. Titandioxider En suveræn solbeskyttelse der aktivt bruges for at skærme stærkt lys og UV stråling. Beskytter håret mod forurening og farvetab. BLONDE PLUS 10V TONING FOAM HALVPERMANENT TONING TIL GULT, GYLDNET OG VARMT SKÆR TIL NATURLIGT BLOND, AFBLEGET ELLER GRÅT HÅR TONING FAKTOR 4 Et halvpermanent tonende skum designet til at modvirke uønsket gult, gyldent og varmt skær. Holder 5 til 6 hårvaske. Blåviolette pigmenter giver et køligt, afdæmpet skær og pasteltoner i blond, afbleget og gråt hår. Trin 1: Vask og frottétør håret Trin 2: Tag handsker på (produktet kan efterlade farve på hænderne) Trin 3: Ryst dåsen, hold applikatoren nedad og tryk øverst. Påfør skum i håndfladen. Trin 4: Fordel en passende mængde skum i håret og benyt dertil en bredtandet kam. Lad produktet virke 5 til 30 minutter (den tonende effekt forstærkes ved længere indvirkning). Trin 5: Skyl grundigt og style dit hår som ønsket. Blødgørende Virkestoffer Tilfører skum en cremet konsistens og plejende virkning for at opnå en optimal anvendelse og absorbering. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Anti-gyldne Tonende Virkestoffer En blanding af platinblå og violette pigmenter som toner og neutraliserer et stærkt gult, gyldent og varmt skær. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 100g NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT. 50ml, 150ml, 1L NAK HAIR SIGNATURE 13.

16 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. STRUCTURE COMPLEX REDDER & REPARERER ØDELAGT HÅR TIL PORØST, KEMISK BEHANDLET, TØRT ELLER ØDELAGT HÅR Bond-Building Teknologi En suveræn sammensætning af Glycosphingolipider, aimonosyre-proteiner, Soja Isoflavoner indkapslet i Vandmelonskerner & Hasselnøddeekstrakt for at optimere styrken i alle hårtyper. Maleat Copylemer En suverænt plejende ingrediens der opretholder hårets indre styrke og beskytter håret mod temperaturer op til 220 grader celsius. Cyclopentasiloxane Et suverænt blødgørende og glanstilførende ekstrakt der øjeblikkeligt udglatter håret og giver blødhed og pleje til tørt og ødelagt hår. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 14.

17 STRUCTURE COMPLEX PROTEIN SHAMPOO En styrkende proteinshampoo designet til at redde og reparere ødelagt og porøst hår. Beskytter håret mod ekstreme temperaturer og tilfører fugtgivende ekstrakter som optimerer hårets tilstand samt gør det blødt og nemt at styre. Efterlader håret silkeblødt. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Skyl grundigt og gentag efter behov for at opnå en optimal hårvask. 375ml, 1L STRUCTURE COMPLEX PROTEIN CONDITIONER En styrkende proteinbalsam designet til at redde og reparere ødelagt og porøst hår. Beskytter håret mod ekstreme temperaturer og tilfører fugtgivende ekstrakter som optimerer hårets tilstand samt gør det blødt og nemt at styre. Efterlader håret silkeblødt. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad balsamen 1 til 5 minutter og skyl derefter grundigt. TIP Erstat balsamen med No.3 Bond Enhancer Repair Treatment en gang om ugen. 375ml, 1L STRUCTURE COMPLEX NO.3 BOND ENHANCER REPAIR TREATMENT Avanceret hårpleje baseret på bond-building teknologien designet til at redde og reparere håret indefra. Maksimerer hårets tilstand, gør det nemt at styre samt tilføre styrke og glans til kemisk behandlet, tørt, porøst eller ødelagt hår. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad produktet virke 3 til 5 minutter og skyl derefter grundigt. Anvend ugentligt eller efter behov. TIP Spørg efter en professionel bond-building behandling hos din frisør for at opnå en suveræn behandlingseffekt. NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT. 150ml NAK HAIR SIGNATURE 15.

18 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. ULTIMATE CLEANSE SHAMPOO FJERNER KLORRESTER, FORURENING, STÆDIGE OLIERESTER OG OVERSKYDENDE PRODUKTRESTER En rensende shampoo designet til aktivt og effektivt at fjerne klorrester, forurening, stædige olierester og overskydende produktrester. Revitaliserer hår og hovedbund og beskytter den naturlige fugtbalance. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Skyl grundigt og gentag. Lad den anden vask virke 1 til 5 minutter for at opnå en optimal hårvask. Skyld grundigt. TIP Anvend ugentligt for at sikre en frisk, ren og let hårstruktur. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Tetranatrium ETDA Et dybderensende aktivt indholdsstof som indkapsler mineraler fra klor, forurening, stylingprodukter og snavs. Renser hår og hovedbund. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 375ml, 1L DANDRUFF CONTROL SHAMPOO ELIMINERER SKÆL, AFSKALNING OG FASTGROET SNAVS Shampooen renser målrettet hovedbunden og er designet til at lindre og kontrollere skæl, afskalning, kløe og hårtab. Påfør i vådt hår og masser nænsomt til produktet skummer. Skyl grundigt og gentag. Lad den anden vask virke 1 til 5 minutter for at opnå en optimal hårvask. Skyld grundigt. TIP Påfør NAK Beard Elixir i hovedbunden for at blødgøre hårbunden. Børst nænsomt håret inden hårvask. Påfør Scalp to Hair Mineral Defence i irriterede områder for at lindre rødmen og kløe. Tetranatrium ETDA Et dybderensende aktivt indholdsstof som indkapsler mineraler fra klor, forurening, stylingprodukter og snavs. Renser hår og hovedbund. Zinkpyrition Hjælper med at kontrollere skæl, afskalning og hårtab; lindrer kløe og hudirritation, kontrollerer mikroorganismer og bakterier som forårsager hovedbundsproblemer. Pebermynteolie En medicinsk urt rig på Vitamin A og C som køler, beroliger og lindrer hovedbundsirritation. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. DRY CLEAN SHAMPOO ABSORBERER OLIE, RENSER & GENOPFRISKER HÅRET UDEN VASK En vandfri tørshampoo designet til at forlænge din hårstyling mellem hårvask. Absorberer olie og overskydende fedt fra hår og hovedbund. Giver en let tekstur og frisk stylingkontrol. Ryst grundigt inden brug. Hold dåsen 30cm væk fra hovedbunden og fordel jævnt i små områder ved hårrøddere. Lad produktet sætte sig 1 til 2 minutter. Børst eller kram produktet ind i håret for at opnå en optimal finish. Beriget med Kaolinpulver Et naturligt mineral som absorberer uønsket olie og overskydende snavs: giver en blød, mat stylingeffekt og tekstur. Renser og genopfrisker aktivt ved hårroden og forlænger stylingen med en dag. Abrikoserneolie En let, naturligt blødgørende ingrediens som styrker stylingkontrollen og giver en frisk tekstur og look. 200ml 375ml 16.

19 NAK HAIR SIGNATURE 17. NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT.

20 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. 18.

21 ULTIMATE TREATMENT 60 SECOND REPAIR STYRKER & GENOPLIVER ØDELAGT HÅR En luksuriøs, styrkende behandling designet til at genoplive håret på 60 sekunder. Giver hårstrukturen optimal modstandskraft, glans og balance. Blødgør ru og porøse hårstrå så der opnås en blød og medgørlig tilstand. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad produktet virke i 60 sekunder og skyl derefter grundigt. Anvend efter behov. Ekstrakt fra Baobabkernen Et dybdegående, plejende virkestof som tilfører protein og gendanner hårets kerne. Blødgør og udglatter tørt og ødelagt hår. Quinoa Ekstrakt Rig på naturlige mineraler fra Calcium, Jern og Fosfor; beskytter hår og hovedbund og giver ødelagte hårfibre en optimal tilstand, styrke, elasticitet. Arganolie En årtusinde gammel medicinsk olie som stammer fra Marokko og er kendt for sine stærkt foryngende og beskyttende egenskaber. Bidrager til sundt hår og hud og forebygger spaltede spidser samt forhindrer at håret knækker. Cyclopentasiloxane Et suverænt blødgørende og glanstilførende ekstrakt der øjeblikkeligt udglatter håret og giver blødhed og pleje til tørt og ødelagt hår. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 50ml, 150ml, 1L REPLENDS MOISTURE MASK HYDRATING TREATMENT FUGTER, BLØDGØR OG UDGLATTER HÅRET Den nærende behandling er en helt inden for hårkure og designet til at fugte, blødgøre og udglatte håret. Mætter håret med essentielle fugtstoffer for at modvirke fugttab. Hårrodens overflade blødgøres og tilføres glans for at opnå optimal blødhed og et medgørligt hår. Påfør i rent, vådt hår og masser produktet ind fra hårrødderne til spidserne. Lad produktet virke 1 til 5 minutter og skyl derefter grundigt. Anvend efter behov TIP Fuldend behandlingen ved at style håret med NAK Replends Crème Ekstrakt fra Baobabkernen Et dybdegående, plejende virkestof som tilfører protein og gendanner hårets kerne. Blødgør og udglatter tørt og ødelagt hår. Hyldeblomstekstrakt En suverænt nærende blomsterekstrakt, som genopbygger og plejer tørt og ødelagt hår. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Cyclopentasiloxane Et suverænt blødgørende og glanstilførende ekstrakt der øjeblikkeligt udglatter håret og giver blødhed og pleje til tørt og ødelagt hår. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. REPLENDS CRÈME LEAVE-IN MOISTURISER NÆRER, BLØDGØR OG BESKYTTER HÅRET Den nærende crème er en helt inden for leave-in hårcrèmer og essentiel i den daglig hårpleje. Designet til at blødgøre og beskytte håret. Udglatter hårstråene og reducerer spaltede spidser samt slitage fra vind og vejr. Tilfører glans, fugt og næring. Påfør en lille mængde i længder og spidser og lad produktet virke. Skal ikke vaskes ud. Kan anvendes i vådt eller tørt hår. Anvend efter behov. TIP Mix med andre NAK stylingprodukter for at opnå et optimalt hold i stylingen. Ekstrakt fra Baobabkernen Et dybdegående, plejende virkestof som tilfører protein og gendanner hårets kerne. Blødgør og udglatter tørt og ødelagt hår. Agaveekstrakt Rig på naturlige polysakkarider, forebygger fugttab og svind; optimerer fugtbalancen i hårets inderste og yderste lag. Cyclopentasiloxane Et suverænt blødgørende og glanstilførende ekstrakt der øjeblikkeligt udglatter håret og giver blødhed og pleje til tørt og ødelagt hår. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 50ml, 150ml NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT. 50ml, 150ml, 1L NAK HAIR SIGNATURE 19.

22 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. HYDRATE DETANGLE MIST UDGLATTER, BESKYTTER OG TILFØRER FUGT En let og udglattende spray designet til at tilføre fugt og beskytte håret mod slitage. Hjælper med at genopbygge fugtbalancen, forbedrer hårets styrke, elasticitet og gør håret medgørligt. Spray i rent, fugtigt eller tørt hår. Håret skal ikke vaskes efter påføring. Anvend efter behov. TIP Afslut med NAK Replends Crème Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Cyclopentasiloxane Et suverænt blødgørende og glanstilførende ekstrakt der øjeblikkeligt udglatter håret og giver blødhed og pleje til tørt og ødelagt hår. 250ml SEA SALT MIST GIVER SALTVANDSSTRUKTUR OG EN LET STYLINGKONTROL HOLD FACTOR 5 Saltvandssprayen er inspireret af havet og stranden og designet til at give håret saltvandsstruktur og en nem stylingkontrol. Havsaltet giver fylde og bølgende, krøllet, afslappet bevægelse i håret. Spray i fugtigt hår. Lad håret lufttørre eller style håret med en diffuser for at opnå et bølgende look. TIP Mix med NAK Ultimate Potion for at opnå en blød saltvandsstruktur. Magnesiumsulfat Udvundet fra mineraler som giver tekstur og bevægelse og naturligt booster krøl og bølger i håret. Saltvand Natriumklorin Et formende og antibakterielt ekstrakt som renser hår og hovedbund. Giver en fyldig styling og saltvandsstruktur. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Perlemorspigment Glitrende partikler giver håret intensiv glans og refleksion. Titandioxid Et suverænt virkestof som beskytter mod solen og skærmer mod kraftigt lys og UV-stråling. Beskytter håret mod forurening og forhindrer at farven falmer. ROOT LIFT MIST FORSTÆRKER VOLUMEN & LØFTER HÅRET SPECIELT TIL FINT HÅR HOLD FACTOR 6 En hovedbundsspray designet til at forstærke volumen, fylde og spændstighed i alle hårstrukturer. Efterlader håret med en glitrende glans og modstår fugt. Perfekt til føntørring, krølning eller varmestyling. Spray i et jævnt lag i hovedbunden i frottétørret hår. Anvend en rundbørste ved føntørring eller føntør normalt for at modvirke tyngdekraften. TIP Mix med NAK Ultimate Potion for at opnå en blød stylingeffekt. Ekstrakt fra sojabønner Det plantebaserede virkestof beskytter og booster stylingen og styrker hårets tekstur og bevægelse. Håret beskyttes mod høje varme. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Benzophenone-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. 250ml 250ml 20.

23 NAK HAIR SIGNATURE 21. NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT.

24 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. LUXE FINISHING CRÈME GIVER ET ENKELT OG LET UDTRYK & TÆMMER KRUS HOLD FACTOR 2 En enkel og lækker crème designet til at give håret et underspillet, enkelt og let udtryk. Tæmmer krus, krøl og flyvske hårstrå. Perfekt til hurtige håropsætninger og fletninger. Varm en lille mængde med fingerspidserne og fordel i tørt hår. Style håret efter ønske. Produktet kan alternativt anvendes i vådt hår for at opnå et glat stylingresultat. TIP Anvend i fugtigt, krøllet hår og lad det lufttørre for at opnå bløde krøller. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Stylingcopylemer Giver en enkel, fleksibel stylingkontrol og et underspillet resultat. Plejer hårets ydre lag. 100ml 22.

25 SHEER STYLING GLAZE LET & NATURLIG STYLINGSUPPORT SPECIELT TIL FINT HÅR HOLD FACTOR 2 Et enkelt og let stylingprodukt designet til at give naturlig fylde og en glitrende glans i alle hårstrukturer. Giver en naturlig form og stylingsupport. Fordel jævnt i rent, fugtigt hår. Føntør eller style efter ønske. TIP Mix med NAK Options Sculpting Lotion for et stærkere hold. Enkle Copylemer Giver en naturlig stylingkontrol og let effekt. Gør glat og fint hår medgørligt og nemt at redde igennem. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Perlemorspigment Glitrende partikler giver håret intensiv glans og refleksion. 150ml ULTIMATE POTION GIVER FUGT & PLEJE VED HÅRSTYLING HOLD FACTOR 3 Et tørstslukkende stylingserum med let tekstur, designet til at pleje og give fugt til håret ved styling. Udvalgte ingredienser modstår effektivt fugt og hjælper med at genskabe krøl, kontrollere krus og blødgøre håret. Hårstylingen forbedres og håret bliver mere medgørligt. Anvend en lille mængde i rent, frottétørret hår. Lad håret lufttørre eller style efter ønske. TIP Mix med NAK Replends Crème ved styling. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Perlemorspigment Glitrende partikler giver håret intensiv glans og refleksion. Stylingcopylemer Giver en enkel, fleksibel stylingkontrol og et underspillet resultat. Plejer hårets ydre lag. Titandioxid Et suverænt virkestof som beskytter mod solen og skærmer mod kraftigt lys og UV-stråling. Beskytter håret mod forurening og forhindrer at farven falmer. OPTIONS SCULPTING LOTION GIVER EN BLØD, UNDERSPILLET STYLING HOLD FACTOR 5 En fleksibel, modellerende lotion designet til at tilføre glans og give en blødt og lækker stylingeffekt. Beroliger krus og hjælper med at forme håret ved lufttørring eller føntørring. Giver en fuldendt finish. Fordel jævnt i rent, fugtigt hår. Lad håret lufttørre eller føntør og style efter ønske. TIP Mix med NAK Amped Up Styling Geld for at styrke stylingkontrollen. Biologisk cellulose Et vandopløseligt stylingpolymer som anvendes til at give en fuldendt styling. Enkle Copylemer Giver en naturlig stylingkontrol og let effekt. Gør glat og fint hår medgørligt og nemt at redde igennem. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. 150ml NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT. 150ml NAK HAIR SIGNATURE 23.

26 NAK HAIR CURLS CRÈME DEFINERER KRØLLER OG TÆMMER KRUS HOLD FACTOR 6 En fleksibel stylingcrème designet til at definere krøller og tæmme krus. Adskiller krøllerne for at give naturlig bevægelse, aktiv fylde og spændstighed. Tilfører naturlig glans til krøllerne og giver en holdbar stylingsupport. Anvend en lille mængde i rent, frottétørret hår og fordel jævnt i håret. Lad håret lufttørre eller style med en diffuser. TIP Anvend sammen med NAK Ultimate Potion for at opnå et blødt stylingresultat. Ekstrakt fra sojabønner Det plantebaserede virkestof beskytter og booster stylingen og styrker hårets tekstur og bevægelse. Håret beskyttes mod høje varme. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Formende copylemer Molekulet egner sig perfekt til styling og booster krøl for at give naturlig bevægelse. Hjælper med at definere krøller og kontrollere krus. FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. 150ml AMPED UP STYLING GEL GIVER MAKSIMAL STYLINGKONTROL HOLD FACTOR 8 En stærk fiberbaseret gele designet til at give maksimal stylingkontrol og styre umedgørlige hårteksturer. Modvirker at håret tynges og er ideel til styling af et wet-look. Anvend i fugtigt hår. Lad håret lufttørre, føntør eller style efter ønske. TIP Anvend sammen med NAK Sheer Styling Glaze for at opnå et blødt stylingresultat. Fiberrige Vokscopylemer Disse stylingmolekuler giver et stærkt hold som løfter håret og hjælper med at opnå en fuldent styling. Giver en holdbart og stærk effekt, og håret holdes på plads. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. 150ml DONE & DUSTED GIVER EN LET OG MAT TEKSTUR & FAST HOLD HOLD FACTOR 8 Et let stylingpulver designet til at give et stærkt hold og mat tekstur. Ideel til at forme og modellere enhver styling. Pulverpartiklerne giver volume og løfter fra hårrødderne. Håret tilføres fylde og hårstråene adskilles for at opnå optimal holdbarhed. Ryst grundigt inden brug. Sprøjt i tørt hår omkring hovedbunden, fordel med hænderne og modeller håret efter ønske. TIP Fuldend med NAK Fixation Finishing Spray for at opnå ekstra hold. Silica Et naturligt mineralpulver som indeholder olieabsorberende partikler og virkestoffer som indkapsler overskydende fedt for at opnå en mat styling. Lette Pulverpartikler Partiklerne forbinder sig for at adskille hårstråene og give en lækker hårtekstur. Teksturgivende Copylemer Giver stærkt hold og en kontrolleret hårtekstur. Hæfter sig i de enkelte hårstrå for at skabe bevægelse og fylde. Ketonske Delta-Damascone med Rose En underspillet rosenduft som giver en ren og frisk aroma. 10g 24.

27 NAK HAIR SIGNATURE 25. NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT.

28 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. DRY ZONE SPRAY WAX GIVER EN MAT TEKSTUR DEFINITION & HOLD HOLD FACTOR 4 En tør, matterende spray designet til at skabe tekstur, definition og hold. Tæmmer krus og flyvske hårstrå, perfekt til en fuldendt styling. Det oplagte stylingprodukt. Ryst grundigt inden brug. Hold 30cm fra hovedbunden og spray jævnt i tørt hår for at opnå definition og hold. Fordel produktet med hænderne og style efter ønske. TIP Spray i naturligt krøllet, fugtigt hår og lad håret lufttørre for at opnå en blød og naturlig effekt. Beriget med Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Sheasmør Plejer og giver fugt. Håret bliver medgørligt og nemt at style. Matterende Stylingcopylemer De matterende stylingcopylemer skylles ud ved hårvask og giver tekstur, fuldendt finish og stylingkontrol. HIGH VOLUME GIVER VOLUME, SPÆNDSTIGHED & TEKSTUR HOLD FACTOR 6 En let anvendelig stylingspray designet til at skabe volume, spændstiged og tekstur. Løfter håret fra hovedunden og giver en fuldendt styling. Modstår aktivt fugt. Ryst grundigt inden brug. Hold 30cm fra håret, sprøjt jævn i fugtigt hår inden føntørring. TIP Forbered håret med NAK Sheer Styling Glaze og påfør efterfølgende en lille mængde NAK High Volume. Beriget med Teksturgivende Copylemer Giver et stærkt hold og en kontrolleret hårtekstur. Hæfter sig i de enkelte hårstrå for at skabe bevægelse og fylde. Termalske Virkestoffer Skærmer og beskytter håret mod høj varme under hårstylingen. 150g SHINE MIST GIVER REFLEKSION & GLANS HOLD FACTOR 0 En let og nærende spray designet til at give reflekterende glans og klarhed. Ideel til at opnå en elegant finish og tilfører holdbar glans til stylingen. Ryst grundigt inden brug. Anvend i tørt eller stylet hår. Hold 30cm fra håret og sprøjt forsigtigt eller efter ønske. TIP Sprøjt i længder og spidser for at forrebygge udtørring inden hårvask. Beriget med Dimethicone Et koncentreret, blødgørende virkestof som aktivt skaber refleksion og glans. Tri-Siloxaner Blødgør og beskytter håret og giver en sikker styling og termisk varmebeskyttelse. 150g 140g 26.

29 THERMAL SHIELD BESKYTTER HÅRET MOD HØJ VARME EKSPONERING OG FUGTIGHED HOLD FACTOR 3 En termisk stylingspray designet til at beskytte and skærme håret mod ekstrem varme. Beskytter håret under styling, modstår aktivt fugtighed og hjælper med at forebygge at stylingen ødelægges. Forebygger krus og flyvske hårstrå. Ryst grundigt inden brug. Hold 30cm fra fåret og spray jævnt i håret. TIP Kan anvendes i fugtigt hår inden føntørring eller i tørt hår inden varmestyling. Kan også anvendes som finish for at modvirke fugtighed. Beriget med Termalske Virkestoffer Skærmer og beskytter håret mod høj varme under hårstylingen. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Dimetylæter Et let og blødgørende virkestof som beskytter håret mod fugt samt slitage fra vind og vejr. Octyl Akrylamide Akrylater En let stylingkontrol som modstår varme og fugtiged. Stylingcopylemer Giver en enkel, fleksibel stylingkontrol og et underspillet resultat. Plejer hårets ydre lag. VOLUME FOAM GIVER VOLUMEN & FYLDIG STYLING SPECIELT TIL FINT HÅR HOLD FACTOR 6 Et let anvendeligt stylingskum designet til at give håret fylde, volume og en fuldendt styling. Giver et stærkt hold som et kan børstes ud og er perfekt til føntørring. Ryst dåsen grundigt, hold åbningen nedad og sprøjt skummet ud i håndfladen. Fordel jævnt i rent, frottétørret hår og føntør eller style efter ønske.. TIP Anvend sammen med NAK Sheer Styling Glaze for et lettere hold i håret. Beriget med Bindende Copylemer Giver et fast hold og en langtidsholdbar stylingkontrol for at styrke fyldigheden i glatte eller fine hårteksturer. Glycerin Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. 250g FIXATION FINISHING S P R AY STÆRKT HOLD & LANGTIDSHOLDBAR FINISH HOLD FACTOR 8 En vandfri hårspray med stærkt hold designet til at give en fleksibel og samtidig stærk stylingkontrol. Sætter øjeblikkeligt håret på plads og giver en langtidsholdbar finish uden at håret efterlades tørt eller knækker. Kan nemt børstes ud uden af afskalle. Kan vaskes ud med shampoo. Ryst grundigt inden brug. Hold 30 cm fra håret og sprøjt jævnt ud i håret, som styles efter ønske. Beriget med Tværgående Stylingcopylemer Stylingpartikler som sammenkæder sig for at skabe minimalt rum mellem hårstråene og giver en fuldendt styling. Vitamin B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. Cyclopentasiloxane Et suverænt blødgørende og glanstilførende ekstrakt der øjeblikkeligt udglatter håret og giver blødhed og pleje til tørt og ødelagt hår. Aminoetylpropanol En shampoo-opløselig ingrediens som modvirker opbygning af fedt og snavns fra overskydende stylingprodukt. 100g, 400g, 500g NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT. 150g NAK HAIR SIGNATURE 27.

30 NAK HAIR NAK SIGNATURE INGREDIENS OVERSIGT FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. VORES NATURAL VEGAN COMPLEX Kokosolie, Aloe Vera, Risprotein & Pæreekstrakt KOKOSOLIE Kokosolie er en vidunderligt blødgørende ingrediens, som gør hår og hud blødt og smidigt. Olien er rig på naturlige triglycerider og laurinsyre, som forekommer naturligt i hårproteinet. Kokosolie kan takket være sin lette molekylære sammensætning og lineære opbygning effektivt trænge ind i håret og give styrke, elasticitet, naturlig spændstighed og glans. ALOE VERA Et intensivt fugtgivende ekstrakt som hjælper med at opbygge fugt i hud og hår. Beroliger og køler; lindrer rødmen og dehydrering i alle hårtyper. HYDROLESERET RISPROTEIN Et stærkt nærende protein som genopbygger og plejer tørt eller ødelagt hår. Gendanner fugtindholdet i håret og styrker hårproteinet; giver signifikant naturlig volumen i fint eller glat hår. Styrker, plejer og giver glans til alle hårtyper. PÆREEKSTRAKT Rig på vitaminer, carotenoider, flavonider og mineraler. Pæreekstrakt giver styrke og genskaber hårbalancen. Øger fugtindholdet i hår og hud og sikrer optimal pleje og fugt. AGAVEEKSTRAKT Rig på naturlige polysakkarider, forebygger fugttab og svind; optimerer fugtbalancen i hårets inderste og yderste lag. AMINOETYLPROPANOL En shampoo-opløselig ingrediens som modvirker opbygning af fedt og snavns fra overskydende produktrester. TONENDE VIRKESTOFFER MOD VARMT SKÆR Sammensætningen af blå og violette pigmenenter toner og neutraliserer gyldent og varmt skær. ABRIKOSKERNEOLIE En let, naturligt blødgørende ingrediens som giver en stærk styling samt frisk tekstur og look. ARGANOLIE En årtusinde gammel medicinsk olie som stammer fra Marokko og er kendt for sine stærkt foryngende og beskyttende egenskaber. Bidrager til sundt hår og hud og forebygger spaltede spidser samt forhindrer at håret knækker. EKSTRAKT FRA BAOBABKERNEN Et dybdegående, plejende virkestof som tilfører protein og gendanner hårets indre kerne. Blødgør og udglatter tørt og ødelagt hår. BENZOPHENONE-4 Et specielt UV-filter som skærmer for stærkt lys og beskytter hårfarven mod forurening og farvetab. BIOLOGISK CELLULOSE Et vandopløseligt stylingpolymer som anvendes til at give en fuldendt styling. BOND-BUILDING TEKNOLOGI En suveræn sammensætning af Glycosphingolipider, aimonosyre-proteiner, Soja Isoflavoner indkapslet i Vandmelonskerner & Hasselnøddeekstrakt for at optimere styrken i alle hårtyper. CANDELILLAVOKS Et vegansk alternativ til bivoks som giver essentiel fugt og beskyttelse til hårets barriere og blødgør tørt og ødelagt hår. TVÆRGÅENDE STYLINGCOPYLEMER Stylingpartikler som sammenkæder sig for at skabe minimalt rum mellem hårstråene og giver en fuldendt styling. CYCLOPENTASILOXANE Et suverænt blødgørende og glanstilførende ekstrakt der øjeblikkeligt udglatter håret og giver blødhed og pleje til tørt og ødelagt hår. CYCLOTETRASILOXANE Et suverænt udglattende ekstrakt som gør håret glat og nemt at redde igennem. Den lette pleje sørger for at håret ikke tynges for at give en optimal styling. DIMETYLÆTER Et let og blødgørende virkestof som beskytter håret mod fugt samt slitage fra vind og vejr. DIMETHICONE Et koncentreret, blødgørende virkestof som aktivt skaber refleksion og glans. HYLDEBLOMSTEKSTRAKT En suverænt nærende blomsterekstrakt, som genopbygger og plejer tørt og ødelagt hår. FIBERRIGE VOKSCOPYLEMER Disse stylingmolekuler giver et stærkt hold som løfter håret og hjælper med at opnå en fuldent styling. Giver en holdbar og stærk effekt, og håret holdes på plads. GLYCERIN Et grøntsagsbaseret fugtighedsbevarende virkestof som øger fugten i håret og forebygger udtørring og dehydrering. HYDROLESERET SOJAPROTEIN Et vandopløseligt protein som styrker og genopbygger ødelagte hårfibre. Danner et passende fugtindhold og giver styrke, glans og blødhed til håret. Det hydroleserede sojaprotein binder sig temporært til håret som modvirker slitage fra styling. EKSTRAKT FRA INDIGOBLADET Rig på mineraler, proteiner og mørk indigoblå pigmenter. Også kendt som sort Henna. Ekstraktet tilfører håret fugt, giver elasticitet og en klar glans. KAOLINPULVER Et naturligt mineral som absorberer uønsket olie og overskydende snavs: giver en blød, mat stylingeffekt og tekstur. Renser og genopfrisker aktivt ved hårroden og forlænger stylingen med en dag. MALEAT COPYLEMER En suverænt plejende ingrediens der opretholder hårets indre styrke og beskytter håret mod temperaturer op til 220 grader celsius. MATTERENDE STYLINGCOPYLEMER De matterende stylingcopylemer kan skylles ud ved hårvask og giver tekstur, fuldendt finish og stylingkontrol. PERLEMORSPIGMENT Glitrende partikler giver håret intensiv glans og refleksion. OCTYL AKRYLAMIDE AKRYLATER En let stylingkontrol som modstår varme og fugtiged. PEBERMYNTEOLIE En medicinsk urt rig på Vitamin A og C som køler, beroliger og lindrer hovedbundsirritation. QUINOA EKSTRAKT Rig på naturlige mineraler fra Calcium, Jern og Fosfor; beskytter hår og hovedbund og giver ødelagte hårfibre en optimal tilstand, styrke, elasticitet. KETONSKE DELTA-DAMASCONE MED ROSE En underspillet rosenduft som giver en ren og frisk aroma. SALTVAND NATRIUMKLORIN Et formende og antibakterielt ekstrakt som renser hår og hovedbund. Giver en fyldig styling og saltvandsstruktur. FORMENDE COPYLEMER Molekulet egner sig perfekt til styling og booster krøl for at give naturlig bevægelse i håret. Hjælper med at definere krøller og kontrollere krus. SHEASMØR Plejer og giver fugt. Håret bliver medgørligt og nemt at style. ENKLE COPYLEMER Giver en naturlig stylingkontrol og let effekt. Gør glat og fint hår medgørligt og nemt at redde igennem. SILICA Et naturligt mineralpulver som indeholder olieabsorberende partikler og virkestoffer som indkapsler overskydende fedt for at opnå en mat styling. BLØDGØRENDE VIRKESTOFFER Tilfører skummende produkter en cremet konsistens og plejende virkning for at opnå en optimal anvendelse og absorbering. EKSTRAKT FRA SOJABØNNER Det plantebaserede virkestof beskytter og booster stylingen og styrker hårets tekstur og bevægelse. Håret beskyttes mod høje varme. STYLINGCOPYLEMER Giver en enkel, fleksibel stylingkontrol og et underspillet resultat. Plejer hårets ydre lag. TETRANATRIUM ETDA Et dybderensende aktivt indholdsstof som indkapsler mineraler fra klor, forurening, stylingprodukter og snavs. Renser hår og hovedbund. TEKSTURGIVENDE COPYLEMER Giver stærkt hold og let til stærk stylingsupport. Tilfører volumen, spændstighed og fylde i enhver hårtekstur. TERMALSKE VIRKESTOFFER Skærmer og beskytter håret mod høj varme under hårstylingen. BINDENDE COPYLEMER Giver et fast hold og en langtidsholdbar stylingkontrol for at styrke fyldigheden i glatte eller fine hårteksturer. TITANDIOXID Et suverænt virkestof som beskytter mod solen og skærmer mod kraftigt lys og UV-stråling. Beskytter håret mod forurening og forhindrer at farven falmer. TRI-SILOXANER Blødgør og beskytter håret og giver en sikker styling og termisk varmebeskyttelse. VITAMIN A Et essentielt og super antioxidantisk vitamin som normaliserer celleproduktionen og genopretter talgproduktionen. Beskytter håret mod aldring og slitage fra vind og vejr. VITAMIN B5 Et gruppe B vitamin med dybdegående plejende virkning som beskytter hår og hud mod dehydrering og fugttab. VITAMIN E Et super antioxidantisk vitamin som beskytter hår og hud mod frie radikaler, aldring og slitage fra vind og vejr. VOLUMENGIVENDE COPOLYMER Giver en fuldendt styling og styrker naturlig volumen, fylde, spændstighed og glans i glat og fint hår. LETTE PULVERPARTIKLER Partiklerne forbinder sig for at adskille hårstråene og give en lækker hårtekstur. ZINKPYRITION Hjælper med at kontrollere skæl, afskalning og hårtab; lindrer kløe og hudirritation, kontrollerer mikroorganismer og bakterier som forårsager hovedbundsproblemer. 28.

31 NAK SIGNATURE INGREDIENS OVERSIGT PRODUCT GUIDE CLEANSERS & CONDITIONERS FRI FOR SULFATER FRI FOR PARABENER GLUTENFRI FRI FOR NØDDER HOLD FAKTOR Nourish Shampoo Nourish Conditioner Hydrate Shampoo Hydrate Conditioner Volume Shampoo Volume Conditioner Ultimate Cleanse Shampoo Dandruff Control Shampoo BLONDES Platinum Blonde Anti-Yellow Shampoo 8 Blonde Plus Shampoo 6 Blonde Shampoo 4 Blonde Conditioner Platinum Blonde Anti-Yellow Treatment 6 Blonde Plus 10V Toning Foam 4 STRUCTURE COMPLEX Structure Complex Protein Shampoo Structure Complex Protein Conditioner Structure Complex No.3 Bond Enhancer Repair Treatment TREATMENTS & DAILY ESSENTIALS Ultimate Treatment 60 Second Repair Replends Moisture Mask Hydrating Treatment Replends Crème Leave-In Moisturiser Colour Fix Anti Fade Treatment Colour Fix Blonde Plus Anti Yellow Treatment 2 Hydrate Detangle Mist STYLING & FINISHING Volume Foam 6 Thermal Shield 3 Shine Mist High Volume 6 Fixation Finishing Spray 8 Dry Zone Spray Wax 4 Dry Clean Shampoo Done & Dusted 8 Sea Salt Mist (Sodium Sulphate Free) 5 Root Lift Mist 6 Options Sculpting Lotion 5 Ultimate Potion 3 Sheer Styling Glaze 2 Curls Crème 6 Amped Up Styling Gel 8 Luxe Finishing Crème 2 TONING VEGANSK NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT. NAK HAIR SIGNATURE 29.

32 NAK HAIR FRI FOR SULFATER OG PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. 30.

33 NAK HAIR SIGNATURE 31. NAK VEGAN COMPLEX. KOKOSOLIE, ALOE VERA, HYDROLESERET RISPROTEIN & PÆREEKSTRAKT.

34 NAKHAIR.COM.AU. NAKHAIR NMANUAL FRI FOR SULFATER & PARABENER. VELEGNET TIL VEGANERE. IKKE TESTET PÅ DYR. AUSTRALSK SKABT OG EJET Cypresvej 25, DK-7400 Herning Tlf (Hverdage :00, fredag )

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt hår Giver langvarig glans Forsegler og beskytter hårfarven

Læs mere

Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1

Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1 Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1 20/12/2017 07.55 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt

Læs mere

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår BRAND HERITAGE Macadamia Professional, stræber efter at skabe innovative hårprodukter, der behandler de forskellige behov indenfor alle hårtyper. Hårpleje, behandling og styling produkter i salon kvalitet,

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt

Læs mere

The end. love. story. Beliefs. Beliefs. Free, fun & faboulous. hair INCA INCHI OIL. hair

The end. love. story. Beliefs. Beliefs. Free, fun & faboulous. hair INCA INCHI OIL. hair The end Beliefs hair A Free, fun & faboulous Hair Beliefs vil aldrig gå på kompromis med effektivitet og virkning, og Hair Beliefs vil heller aldrig gå på kompromis med vigtige værdier og det, vi i bund

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS create & complete YOUR LOOK NATURAL ACTIVE INGREDIENTS wave defining fluid/medium-strong hold 150 ml Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 BV 05.12 Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 01/05/12 08.41 Together. A passion for hair. Kundebrochure Blondme DANSK.indd

Læs mere

nature caring clean ction softness pure

nature caring clean ction softness pure elements elements nature caring clean ction softness p pure pu nature carin Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden har vi ledt efter en løsning,

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair The kulture of beautiful hair Naturligvis Siden tidernes morgen har den menneskelige krop nydt godt af de livgivende, terapeutiske fordele af vand. Med dets naturlige styrkende kvaliteter og uforlignelige

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

made for your happiness

made for your happiness made for your happiness DYBDEGÅENDE FUGT TIL TØRT HÅR, GØR DET STÆRKT OG MODSTANDSDYGTIGT, DAG EFTER DAG, DIT HÅR REPRÆSENTERER DIN SKØNHED milk_shake moisture plus Har 2 virkninger på dit hår MAKSIMAL

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Fugt og styrke Denne unikke formel binder vital fugt og styrke til håret indefra

Fugt og styrke Denne unikke formel binder vital fugt og styrke til håret indefra CHI Infra Repair Cationic Hydration Interlink Positivt ladede silkemolekyler bindes i hårstrået for at genopbygge, styrke og fugte håret effektivt. CHI Infra er den første hårplejeserie, som indeholder

Læs mere

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lancerer en serie af styling produkter med vidunderingredienserne bambusekstrakt og Yucca rod, begge økologisk og etisk dyrket.

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

HAIR EXTENSIONS. pleje

HAIR EXTENSIONS. pleje HAIR EXTENSIONS pleje Hair Extensionshår har en forventet anvendelsestid på mellem 3 til 8 måneder. Selvom kvaliteten på håret er i top, er holdbarheden meget afhængig af din evne og vilje, til at pleje

Læs mere

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG PROFESSIONEL STYLING HVER DAG Opnå det professionelle touch fra din frisør Med styling kan din frisør give din frisure det sidste touch, det der giver dig det bedste look som er originalt, personligt og

Læs mere

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/ My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/2017 13.02 MY.ORG PRODUKTER FREMSTILLET MED PLANTEINGREDIENSER OG 100% NATURLIGE ÆTERISKE OLIER. MY.ORGANICS ER FRI FOR: DEA SLS (SODIUMLAURETH SULFAT) PARABENER

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

COME CLEAN NYT FRA STYLE CONNECTION: NEW POWDER REFRESH 01 DRY SHAMPOO REDKEN.DK

COME CLEAN NYT FRA STYLE CONNECTION: NEW POWDER REFRESH 01 DRY SHAMPOO REDKEN.DK COME CLEAN NYT FRA STYLE CONNECTION: NEW POWDER REFRESH 01 DRY SHAMPOO REDKEN.DK FØLELSEN AF RENT HÅR MED NEW POWDER REFRESH 01 DRY SHAMPOO Redken s første tørshampoo absorberer olie, neutraliserer duft,

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

milk_shake natural beauty milk_shake elsker dit hår

milk_shake natural beauty milk_shake elsker dit hår hair care milk_shake natural beauty Skønhed på en ny, naturlig måde. En linje af produkter, der ved at trække på naturens fordele, kan tilbyde løsninger til alle hårtyper. Naturlige ingredienser som mælke-

Læs mere

Styling and smoothing Collection

Styling and smoothing Collection Styling and smoothing Collection is the perfection of a point of view some like it stylish Produkter kun til styling Let, alsidigt og nytænkende. Utraditionelt, kompromisløst, elegant og individuelt. No

Læs mere

CERTIFIED PROFESSIONAL CARE

CERTIFIED PROFESSIONAL CARE CERTIFIED PROFESSIONAL CARE Kære kunde Velkommen til vores eksklusive og allergivenlige produktserie By Falengreen. By Falengreen-serien er specielt udviklet til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker

Læs mere

Advanced Healing Collection

Advanced Healing Collection H SEA PR Advanced Healing Collection Healing Volume Styrkende og genopbyggende serie der giver fylde. Healing Volume opbygger en helt utrolig fylde og gør hårstrået tykkere. Hårstrået får dramatisk øget

Læs mere

OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus

OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus SEAH HAIRSPA giver førsteklasses, dybdegående resultater. Denne frisk efter Spa fornemmelse kan nu nydes

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENE- STÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

I DK får vi også masser af god PR. Her styles Mascha Wang med Oribe til Go Beauty.

I DK får vi også masser af god PR. Her styles Mascha Wang med Oribe til Go Beauty. Er man modeinteresseret, har man med stor sandsynlighed også hørt om Oribe Canales. I mere end 40 år har han været en af de førende amerikanske stylister, og sammen med fotografen Steven Meisel og makeup

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

RENEW YOUR HAIR. FINAL_DK A4 Trijuven brochure.indd 1 30/03/

RENEW YOUR HAIR. FINAL_DK A4 Trijuven brochure.indd 1 30/03/ RENEW YOUR HAIR FINAL_DK A4 Trijuven brochure.indd 1 30/03/2017 11.37 FINAL_DK A4 Trijuven brochure.indd 2 30/03/2017 11.37 THE TREATMENT FOR HAIR REJUVENATION Kemiske behandlinger vil over tid, få håret

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Sådan styler du dit hår med

Sådan styler du dit hår med Sådan styler du dit hår med Oversigt Fremhæv naturligt struktur i håret... Slide 3 Pleje og styling af naturlige krøller... Slide 4 Volumen i et glat langt hår... Slide 5 Til at lave volume i langt hår

Læs mere

great hai r su st a i nable.

great hai r su st a i nable. HELE BAMBOO SERIEN BYGGER PÅ SAMME ETISKE VÆRDIER SOM ALTERNA S LUKSUSPRODUKTER OG HELE SERIEN ER DERFOR: great hai r su st a i nable. because should be MED Enzymetherapy Color Hold UDEN Parabener Sulfat

Læs mere

Beauty. in Balance with Nature

Beauty. in Balance with Nature Beauty in Balance with Nature Shampoo MIXED GREENS SHAMPOO Til normalt og tørt hår Tilfører fugt og blødgør tørt og farvebehandlet hår Fremmer naturligt krøllet og strukturbehandlet hår BASIL MINT SHAMPOO

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ HAIR COLOUR Botaniske hennahårfarver uden parfume ZENZ MINERAL MAKE-UP Professionel

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENESTÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE

CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI NATURLIG BEHANDLING AF HÅRET Få et sundt og lækkert hår med disse unikke hårmaske tips.

Læs mere

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur,

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, vi elsker. Neutral natur er en serie fra Neutral, som

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 25/10/16 12:33 . THE BARBER COMPANY. Original formulas for the beauty of men. Traditioner udvikler sig. Real tools for the beauty of men. DEPOT hylder mændenes

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR

NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR NYCE COLOR CARE SYSTEM NYCE OIL COLOR Blandingsforhold 1:1 FARVER: Dækkeevne op til 100% 4,5 % - 6,9 % - 9,9 % - 12 % TONING: Dækkeevne op til 70% 1,5% - 4,5% LYSNINGS FARVER: Lysner op til 3 toner 9,9%

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

ET MOLEKYLE SOM FORANDRER ALT. Made with love in California

ET MOLEKYLE SOM FORANDRER ALT. Made with love in California ET MOLEKYLE SOM FORANDRER ALT Made with love in California Hvad er det? INDHOLD 2 Hair Breakage Solved - hvad er OLAPLEX egentlig? 3 Hvad er... Olaplex no.1 Bond Multiplier Olaplex no.2 Bond Perfector

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Teknisk Manual INDHOLD

Teknisk Manual INDHOLD TeKNISK Manual 2 BLONDME l Indhold Teknisk Manual INDHOLD Side 3 Koncept Side 5 Information & konsultation Side 7 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Lysning & Farve Premium Performance

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

SHOCKWAVES. Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION.

SHOCKWAVES. Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION. SHOCKWAVES Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION. Power Hold Spray Power Hold Spray For frisuren til at sidde som støbt! Et finish-produkt til at forlænge stylingeffekten. For det bedste resultat sprayes

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Osis er en kreativ, professionel stylingserie, som kan inspirere dig, og give dig mulighed for at fremtrylle dit eget unikke look. OSiS giver maksimal

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Learn. Know. Understand. PRODUCT FACT FINDER DK_KMS_FactFinder -7.indd :41

Learn. Know. Understand. PRODUCT FACT FINDER DK_KMS_FactFinder -7.indd :41 Learn. Know. Understand. PRODUCT FACT FINDER 195879DK_KMS_FactFinder -7.indd 1 24.04.15 09:41 195879DK_KMS_FactFinder -7.indd 2 24.04.15 09:41 nature // 195879DK_KMS_FactFinder -7.indd 3 24.04.15 09:41

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENESTÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet.

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet. Nr. 2 / 2011 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE Lækre nyheder fra Læs mere om de nye produktserier Integrity System og Argan Line 2-3 + Gode tilbud på stribe fra milk_shake i hele magasinet - både for dig

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01 PURE SHAMPOO NO. 01 Svanemærket shampoo til daglig brug med økologisk koldpresset avocadoolie Indeholder hverken parfume eller æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere.

Læs mere

Reveal the natural beauty of your hair.

Reveal the natural beauty of your hair. Reveal the natural beauty of your hair. Ønsker du at genskabe dit hårs naturlige skønhed? Så er svaret. Få din professionelle Farmavita frisør til at give dit hår den optimale behandling i salonen, og

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

MEN S GROOMING PRODUCTS

MEN S GROOMING PRODUCTS MEN S GROOMING PRODUCTS CLEANSING & VITALISING BRICKYARD 500 SUPERFRESH SHAMPOO STOWE WAX OUT CHARCOAL SHAMPOO Renser blidt og udtørrer ikke håret. Til alle hårtyper. Med panthenol, koffein og sølvpilekstrakt.

Læs mere

PRESENTS COLORGANICS HAIR COLOR CREAM

PRESENTS COLORGANICS HAIR COLOR CREAM PRESENTS COLORGANICS HAIR COLOR CREAM THE ART OF NATURAL COLOR - OPDAG EN HELT NY ÆRA AF SMUKKE HÅRFARVER - SKAB DIT EGET NYE, NATURLIGE FARVEKONCEPT - SKAB DIN INNOVATIVE STIL MED GLANS, DYBDE OG SPIL

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

INGREDIENSER NATURLIGE PA R A B E N P P D U D E N

INGREDIENSER NATURLIGE PA R A B E N P P D U D E N & UDEN A M MONIAK P e r m a n e n t fa r v e c r e m e u d e n a m m o n i a k NATURLIGE INGREDIENSER PA R A B E N P P D U D E N be BLACK be RED be BROWN be BLOND At være GREEN : Det er en ansvarlig og

Læs mere

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres udseende som kvinder. Dog uden

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

colour THE WORLD OF COLOURING Produktoversigt

colour THE WORLD OF COLOURING Produktoversigt THE WORLD OF COLOURING Produktoversigt creative Nyt Milk_shake farvesystem Total frihed, maksimal kreativitet til at opnå det perfekte resultat Milk_shake creative er et nyt højteknologisk hårfarvesystem.

Læs mere

ZENZ PEACH NO. 80 - golden blond henna

ZENZ PEACH NO. 80 - golden blond henna ZENZ PEACH NO. 80 - golden blond henna PEACH NO. 80 - golden blond henna INCI: Cassia Obovata leaf powder, Matricaria Recutita flower powder, Rheum Officinale root powder, Lawsonia Inermis leaf powder.

Læs mere

AFFINAGE INTENSIVES. Teknisk vejledning Opdateret 7. marts 2013 Tidligere udgaver er ikke længere gældende

AFFINAGE INTENSIVES. Teknisk vejledning Opdateret 7. marts 2013 Tidligere udgaver er ikke længere gældende AFFINAGE INTENSIVES Teknisk vejledning www.salonsupport.dk - 36 16 16 09 Affinage intensive - Side 1/5 BRUGSANVISNING Infiniti Intensives serie er koncentreret farve pigmenter. 7 rene pigmenter, som kan

Læs mere

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder.

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder. 03 BEAUTIFUL HAIR and making the most of it Vil man gerne have et sundt og velplejet hår, er det nødvendigt at forstå hårets behov. Disse behov kender Hans Conzen Kosmetik GmbH. Resultatet er et førsteklasses

Læs mere

Blandings forhold: 1:2 LYSNINGSFARVER. Blanding forhold: 1:3

Blandings forhold: 1:2 LYSNINGSFARVER. Blanding forhold: 1:3 FARVER Dækkeevne 100% Blandings forhold: 1:2 Alle nuancer fra tonehøjde 1-10 Med 3%, 6%, 9%, 12% LYSNINGSFARVER Blandings forhold: 1:3 10 BEC & 10 EC nuancerne 11-nuancerne Med 9% 12% TONINGSFARVE Dækkeevne

Læs mere

Kontrolleret naturkosmetik

Kontrolleret naturkosmetik Naturlig hårpleje Kontrolleret naturkosmetik Produkterne fra SANTE bærer alle mærket»kontrolleret Naturkosmetik«, som overholder de strenge tyske BDIHs strenge kriterier. Plej og sæt dit hår med de naturlige

Læs mere

AFFINAGE. INFINITI Teknisk vejledning Opdateret 7. marts 2013 Tidligere udgaver er ikke længere gældende

AFFINAGE. INFINITI Teknisk vejledning Opdateret 7. marts 2013 Tidligere udgaver er ikke længere gældende AFFINAGE INFINITI Teknisk vejledning www.salonsupport.dk - 36 16 16 09 Affinage Infiniti - Side 1/7 BRUGSANVISNING Infiniti regular serie, ultra lavt ammoniak indhold. Mere end 90% naturbaserede ingredienser,

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Blondt hår: Et fascinerende symbol på ideel kvindelighed,

Blondt hår: Et fascinerende symbol på ideel kvindelighed, INNOVATION SUBTIL DYRKER DET MAGELØST BLONDE Blondt hår: Et fascinerende symbol på ideel kvindelighed, barnlig blidhed og uskyld SUBTIL giver mulighed for at udforske den uendelige palet af farvenuancer

Læs mere

SKØNHEDS ELIKSIR TIL HÅR

SKØNHEDS ELIKSIR TIL HÅR SKØNHEDS ELIKSIR TIL HÅR CHROMA ELISIR ARGAN ELISIR KERAT ELISIR ЭЛИКСИР КРАСОТЫ ДЛЯ ВОЛОС ELISIR serien er designet til alle kvinder der virkeligt ønsker den bedste pleje og skønhed til sit hår. CHROMA

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager ww Pressemeddelelse efterårslook 2010 Inspiration Dennis Knudsen har til efterårslooket fra INK by Dennis Knudsen fundet inspiration i udtrykkene Naturlig skønhed og Power. Det nye look sammenfatter tendensen,

Læs mere