Cheating age is possible. dermaoxy.com

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Cheating age is possible. dermaoxy.com"

Transkript

1 Cheating age is possible dermaoxy.com

2

3 Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til hud og hårbund. Vores idé - at skabe og udvikle et behandlingsprogram, der på en naturlig måde, med dokumenteret effekt, giver et synligt resultat. dermaoxys behandlinger og pleje produkter tilfører hud og hårbund fugt med det aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egne celler og kollagen-produktion. Ved en dermaoxy behandling påføres et tyndt lag serum, der presses blidt ind i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud, eller hovedbund, en række antioxidanter, der styrker og aktiverer. Serum består af en række naturlige ingredienser, der udskyder hudens ældningstegn. En dermaoxy behandling giver dig et synligt resultat efter første behandling - uden brug af kirurgi eller injektioner! I dermaoxy behandlingen tilføres din hud ilt under højt tryk Oxygen er ilt. dermaoxy oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud for forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter. Behandlingen er meget behagelig og afslappende. Den udføres af faguddannet og professionelt personale. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, og en følelse af opstrammelse, som et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling der er til at betale. Vi glæder os til, at din hud bliver forkælet med en dermaoxy oxygen-behandling. En del af den fremtidige hudpleje!

4 Meget god for tør og aldrende hud. Særlig velegnet til rynket hud. dermaoxy HYALURON serum dermaoxy HYALURON serum er et effektivt serum til reducering af rynker og fine linjer i huden. Serum har et meget højt indhold af hyaluronsyre, hvilket er en naturlig del af hudens bindevæv. Hyaluronsyre binder aktivt fugt i huden, og sammen med serummets øvrige ingredienser reducerer alle former for rynker og fine linjer. Den indeholder et ekstrakt, der optimerer cellernes iltoptagelse. Særlig velegnet til fugttilførsel og opfriskning af huden, og en god basis før en fest make-up. dermaoxy SYN serum dermaoxy SYN serum har et højt indhold af hyaluronsyre, colostrum whey og syn AKE peptide, der i kombination med de øvrige ingredienser, aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden. SYN serum blokerer musklernes evne til at trække sig sammen, og giver derved en øjeblikkelig reduktion af rynker og linjer i huden. Huden tilføres store mængder af næring, og får et mere ungdommeligt udseende. Anbefales ved dybere rynker, samt hvor virkningen ønskes her og nu. Særlig velegnet til opfriskning af den aldrende og rynkede hud.

5 Hyaluronsyre er en naturlig del af huden derfor anvendes den i alle produkter. God til tør og skællende hovedbund. Ingen af vores produkter er tilsat parabener! dermaoxy HAIR serum dermaoxy HAIR serum tilfører hårbunden store mængder fugt med dens indhold af hyaluronsyre, og japansk blodgræs. Bedste resultat opnås med et kurforløb på 6 behandlinger, samt opfølgende behandlinger. HAIR serum er særlig effektiv mod tør og skællet hovedbund. Den er tilsat et hårkompleks, der styrker hårstrået og optimerer hårets glans. HAIR serum kan anvendes i farvet hår, og er tilført en vitamin-kultur, der styrker, beskytter og giver en sund hovedbund. Alle serum benyttes i klinikken og tilfører hud, eller hovedbund, med brug af airbrush, in2oxy-pen og dermaoxy oxygen-maskine.

6 Tilfører fugt og øger hudens elasticitet og blødhed. Reducerer rynker, poser og mørke rande under øjet. dermaoxy HYDRA creme dermaoxy HYDRA creme tilfører øjeblikkelig fugt til huden. HYDRA har et meget højt indhold af hyaluronsyre, der tilfører og binder fugtighed i huden, øger hudens elasticitet og blødhed. Brug af HYDRA fremmer kollagenproduktionen, virker mod aldringstegn, og beskytter mod tab af fugt i hudcellerne. Påføres alene eller som supplement under DAY og NIGHT creme. Bruges til pleje hjemme og efter oxygenbehandling. dermaoxy EYE creme dermaoxy EYE creme reducerer fine rynker omkring øjet, tilfører og opbygger fugtighed. EYE har et højt indhold af hyaluronsyre og tetrapeptide 7, der begge aktivt reducerer poser og mørke rande under øjet. I sammenhæng virker EYE reducerende på rynker, og optimerer produktionen af kollagen i hudens celler. EYE anvendes i klinikken og hjemme til pleje af huden morgen og aften. Bør ikke anvendes på øjenlåg.

7 Tilfører fugt og har en opstrammende effekt. Nærende og genopbyggende creme med antiaging effekt. dermaoxy DAY cream dermaoxy DAY creme er til alle hudtyper. Cremens indhold af hyaluronsyre, binder fugten i huden og supplerer hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Cremen indeholder desuden vitaminer og mineraler, der yderligere medvirker til binding af fugt i huden, og øger hudens oxygenoptagelse. For en opstrammende effekt, er der tilført grøn the. dermaoxy DAY creme anvendes til daglig beskyttelse mod fugttab. dermaoxy NIGHT creme dermaoxy NIGHT creme er en nærende og genopbyggende creme. Cremen reducerer rynker og stimulerer kollagen-produktionen. Cremen indeholder en stor koncentration af hyaluronsyre for at fugte huden. For et boost af iltoptagelsen, og den naturlige energi i hudens celler, er cremen tilsat Q10 og vitamin E, samt tillige grøn the for den opstrammende effekt, og kornblomst for den beroligende effekt. Cremen anvendes hver aften og virker i sammenhæng med oxygen-behandlingens genopbygning af huden.

8 Giver fugt, og styrker håret og dets elasticitet. Særligt velegnet til sensitiv hovedbund. dermaoxy SHAMPOO dermaoxy SHAMPOO er en effektiv og nærende shampoo, der styrker håret og hårets elasticitet. Der er tilført hyaluronsyre for fastholdelse af en relativ fugt i håret og hårsækkene. Hårcellernes iltoptagelse boostes med et særligt aktivt kompleks af peptider og aminosyrer. Sammen med et anti-aging hårkompleks sikres en øget styrke i håret, en naturlig glans, samt fastholdelse af hårets farve. SHAMPOO har en særlig god virkning på tør hovedbund, og medvirker til reducering af hår tab/fældning. Benyt 2-3 pump ved hårvask. Produktet er meget drøjt i brug. dermaoxy HAIR TONIC dermaoxy HAIR TONIC er en intensiv hovedbundsbehandling, der stimulerer blodgennemstrømningen, så hårbunden og hårsækkene bliver sundere og stærkere. Hovedbunden næres med et aktivt vitaminkompleks, der tilfører fedtsyrer og vitaminer til håret. Det aktive kompleks har en gavnlig effekt mod infektioner, styrker håret, og er særlig velegnet til sensitiv hovedbund. Anvendes efter hårvask og eventuel balsam. Masseres godt ind i hovedbund og hår. Efterlader håret blank og blødt. Anvend tonic hver anden dag.

9 Velegnet til alle hudtyper. Efterlader huden blød og ren. dermaoxy EXFOLIATING SCRUB- PEELING dermaoxy EXFOLIATING SCRUB- PEELING er en fantastisk mild og blød scrub, der renser og plejer huden effektivt, samt tilfører næring. Den er tilsat æterisk olie af grapefrugt og indeholder et sukkerstof, der virker særlig opbyggende på hudens fugtighedsbalance. Den exfolierende effekt fås fra kiwi, mens den peelende scrub effekt fås fra abrikos-, hyben- og mandelkerner. Kan anvendes som scrub peeling inden en dermaoxy oxygen-behandling, samt hjemme 2 gange om ugen eller efter behov. Velegnet til alle hudtyper og efterlader huden blød og smidig, klar til en oxygen-behandling eller blot pleje med en dermaoxy creme. dermaoxy FACE WASH dermaoxy FACE WASH er en mild ansigtssæbe på skumform. Den giver et lækkert blødt skum og efterlader huden blød og ren. Renser huden blidt for snavs og make-up. Tilsat ekstrakt af lakridsrod samt provitamin B, der virker helende, samt celleopbyggende. Effektiv moisturizer (fugtgiver), der fastholder og bevarer fugtighedsbalancen i huden. Kan bruges til alle hudtyper, er uparfumeret og meget drøj i brug.

10 dermalrollings Specialudviklet, hudforyngende rulle, der gør din hud smidig, friskere og mere velplejet. dermaoxy dermalrollings optimerer din huds optagelse af de nærende ingredienser i vores cremer og fra oxygen-behandlingen. DermalRollings laver små micro-kanaler, giver en aktivitet i huden så kollagen og elastin aktiveres, og der produceres nye hudceller. Dermalrollings har 192 eo sterile, kirurgiske nåle med en længde på 0,2 mm, og er et must have for det bedste og flotteste resultat af dermaoxy oxygen-behandling, og vores plejende creme serie. Hud fugtmåler Hold fokus på din huds fugtighed. Med dermaoxys hudfugt måler måles din huds relative fugtbalance 0,15 mm under dit øverste hudlag - en let måde at tjekke fugtbalancen, og se hvornår det er tid for en ny dermaoxy oxygen behandling. Vejledende fugtbalance: Forår: 35-55% Sommer: 40-60% Efterår: 35-55% Vinter: 30-50%

11 Før behandling (5 min. før første behandling) Efter 1. behandling (5 min. efter første behandling) Efter 2. behandling (10 min. efter anden behandling - 2 dage efter første behandling)

12 Vi glæder os til at udføre en oxygenbehandling på dig! Aftal tid her til dit kurforløb dermaoxy Jeppe Skovgaards Vej 31 DK Varde For mere infor, tjek vores hjemmeside - eller fang os på Facebook eller Twitter! Tel facebook.com/dermaoxy twitter.com/dermaoxy

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet!

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Velkommen til Colosé Alle Colosés produkter bliver sammensat omhyggeligt for at minimere risikoen for hudirritation, og er netop derfor ideelle for problemhud.

Læs mere

HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN

HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN LING SKIN CARE LING Ling Chan har med sine mere end 35 års erfaring udviklet hudplejeserien og behandlingerne, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA. LING Skin Care er bl.a., at

Læs mere

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document :

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document : Synlige resultater med effektive produkter N Dossier / File Number : 29371 Tons directs anded colours : ARGENT A CHAUD - Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Tons cibles à composer / Target colours

Læs mere

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX UDEFRA OG IND OG INDEFRA OG UD - NU SKIN ER NØGLEN TIL velvære og et smukt ydre! Kast et blik på fremtiden se en mere ungdommelig

Læs mere

Produkt Guide Health & Beauty Systems

Produkt Guide Health & Beauty Systems Produkt Guide LR Health & Beauty Systems Januar 2013 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Parfume Parfumens baggrund 4 Parfume produkterne 5 Hvordan sælger jeg en duft 6 Vigtige spørgsmål om parfume 7 Generelt

Læs mere

Naturlig Velvære Produktkatalog

Naturlig Velvære Produktkatalog Naturlig Velvære Produktkatalog Skabt af naturlige ingredienser Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter.

Læs mere

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d ANTI-aging MeSOterapi INJEktioner Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d UNG hud Moden hud Tætte og organiserede kollagen

Læs mere

AINHOA WORLD produkter

AINHOA WORLD produkter AINHOA WORLD produkter Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet.

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet. Nr. 2 / 2011 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE Lækre nyheder fra Læs mere om de nye produktserier Integrity System og Argan Line 2-3 + Gode tilbud på stribe fra milk_shake i hele magasinet - både for dig

Læs mere

æstetiske behandlinger

æstetiske behandlinger annoncetillæg Oktober 2012 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED ANTI-AGiNG MESSEN distribueret MED BERLINGSKE, BT OG I BELLA CENTER Inspirationsguide æstetiske behandlinger Besøg Anti-aging

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Velkommen til Slagelse Hudpleje Klinik

Velkommen til Slagelse Hudpleje Klinik PRISLISTE Eyelash Extensions Makeup Tandblegning Piercing Vipper & Bryn Fjernelse af tatovering Fjernelse af karsprængning & Pigmentpletter Permanent hårfjerning Rynkereduktion Acne Laser og IPL Ansigtsbehandling

Læs mere

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade Created with love, passion and ethics. Skabt med kærlighed, passion og etik står der på vore produkter, og det beskriver

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Her er det god latin at forkæle sig selv

Her er det god latin at forkæle sig selv R O M U L U S Her er det god latin at forkæle sig selv Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du fortjener hvert eneste minut... Øjeblikke af sand lykke Med Vesterhavet, stranden, klitterne og det berømte

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ HAIR COLOUR Botaniske hennahårfarver uden parfume ZENZ MINERAL MAKE-UP Professionel

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder.

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder. Fagblad for kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-up artister og micropigmentister ESTHETIQUE OKTOBER 2013 NR. 4 Fra klinikkerne Populære trends giver skader tema Negle negle negle inspiration

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

PLAY HARD WORK HARD RECOLUTION INDUSTRIAL LOST IN INNOCENCE HELT NYE COOL FARVER TIL DENNE VINTER.

PLAY HARD WORK HARD RECOLUTION INDUSTRIAL LOST IN INNOCENCE HELT NYE COOL FARVER TIL DENNE VINTER. RECOLUTION THE NO. 1 SOAK-OFF SYSTEM FOR 100 % TILFREDSE KUNDER. Efterår / vinter udgaven WORK HARD PLAY HARD HOLDER I ENHVER SITUATION. Art.-Nr.: 64908-DK; 06 / 2015 Alle specifikationer uden garanti.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvordan virker ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II instrumentet? 2. Kan jeg bruge ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II sammen med andre Nu Skin produkter?

Læs mere

BEAUTY ANGEL LYS - FOR EN UNG & SMUK HUD. Danmark

BEAUTY ANGEL LYS - FOR EN UNG & SMUK HUD. Danmark BEAUTY ANGEL LYS - FOR EN UNG & SMUK HUD Danmark BEAUTY ANGEL LYSET ER FREMTIDEN Beauty Angel lyset er blevet en kæmpe succes i hele Danmark Beauty Angel Danmark, som er Danmarks største leverandør indenfor

Læs mere

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl.

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Spa & Wellness Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. OMRÅDET 11 2 5 11 9 3 4 8 3 10 12 1 7 6 1. HVILEOMRÅDER 4. INFRARØD SAUNA 7. IS/BRUSERE 10. DOKTORFISK 2. BEHANDLINGER 5. SOFT SAUNA

Læs mere

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk COLOR CARE PERM Teknisk Manual 2012 indholdsfortegnelse 3 Essensity filosofi 4 Budskabet 5 Permanent farve 13 Lysning 16

Læs mere

WELL-COME SPA BY. Treatments

WELL-COME SPA BY. Treatments WELL-COME SPA BY Treatments WELL-COME SPA BY FACE Luksuriøse ansigtsbehandlinger med afrensning under aromatisk dampbad, dybderensning af tilstoppede porer, plejende masker, celleiltende o2-boost, fortryllende

Læs mere

En skøn behandling. En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger

En skøn behandling. En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger En skøn behandling En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE! Den bog, du nu holder i hænderne, har et budskab: Personen, som forærede den til dig, ønsker

Læs mere

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair The kulture of beautiful hair Naturligvis Siden tidernes morgen har den menneskelige krop nydt godt af de livgivende, terapeutiske fordele af vand. Med dets naturlige styrkende kvaliteter og uforlignelige

Læs mere

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Germaine Monteil www.klinikvisage.dk HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP 2 ansigtspleje til kvinder/mænd monteil Monteil er

Læs mere

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk Produktoversigt Sund hud sat i system Sund hud er en god investering Hos Plum tager vi hændernes parti. Vi ved, at de kræver beskyttelse og helst ikke finder sig i skrappe håndrense midler. De ønsker sig

Læs mere

Hårpleje Hudpleje Kropspleje Produkt Reference Guide

Hårpleje Hudpleje Kropspleje Produkt Reference Guide produktmanual indhold Introduktion til John Masters 3 Hvorfor John Masters Organics 4 Hårpleje 5 Oversigt 6 Lavender Rosemary Shampoo 7 Evening Primrose Shampoo 8 Zinc & Sage Shampoo w/conditioner 9 Honey

Læs mere