Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme."

Transkript

1

2 Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience kombinerer det bedste fra naturen og teknologiens verden og indeholder en perfekt sammensætning af aktive ingredienser som giver øjeblikkelige og langvarige resultater.

3 Sea Science Senses AQUAMARIS COMPLEX Eksperience bygger på et kompleks af aktive ingredienser fra havet som kaldes Aquamaris Complex. Dette kompleks indeholder: Kildevand fra den franske ø Noirmoutier som har en konstant temperatur på 14 grader året rundt. Det rene vand indeholder næringsstoffer som er essentielle for en sund hovedbund. Alger som er en af havets mest værdifulde ingredienser og hver især har specifikke egenskaber. VIDENSKAB Omfattende forskning, produktudvikling og klinisk testet i Revlon laboratorierne for at garantere kvalitet og resultat. SANSERNE Når vores sanser stimuleres, bliver oplevelsen mere unik. Eksperience salonbehandlinger og produkter er udviklet specielt til dette formål. ET HAV AF MULIGHEDER FOR AT GØRE DIT HÅR ENDNU SMUKKERE. Sporstoffer som denne franske kilde har en særlig høj koncentration af sammenlignet med andre steder i verden. Zink, kobber, jern, silicium, kalium, natrium, chlorid og magnesium har stor indflydelse på vores hud og hår. FSC mærkning Dermatologisk og klinisk testet Ingen tilsatte parabener

4 Eksperience er en serie med aktive naturlige ingredienser som er dermatologisk testet. Giver dig en unik oplevelse både i salonen og derhjemme.

5 Salonbehandlinger specielt tilpasset dine behov Alle behandlinger indeholder en høj koncentration af aktive ingredienser og blandes friske i salonen for optimal effekt. Spørg din frisør om råd og vejledning om, hvilken behandling der passer bedst til dig. TALASSOTHERAPY Salonbehandlinger til forskellige behov som f.eks. følsom hovedbund, overproduktion af sebum, hårtab eller skæl. I behandlingerne anvendes et aktivt lerpulver i kombination med olier og udvalgte produkter fra de forskellige serier. Til hver behandling hører der en særlig massageteknik, som stimulerer hovedbunden og sanserne. RECONSTRUCT En professionel serie beriget med Keratin. Disse salonbehandlinger genopretter tørt og skadet hår og tilfører glans og vitalitet med hjælp fra udvalgte produkter fra Eksperience. BOOST En rensende og nærende serie, der giver håret elasticitet og vitalitet. Produkterne kan anvendes alene eller i kombination med andre Eksperience salonbehandlinger. Kan desuden anvendes sammen med de øvrige Eksperience produktserier til hjemmebrug.

6

7 Produktserier Til daglig pleje af hår og hovedbund. SEBUM CONTROL Balancerer produktionen af sebum i hovedbunden scalp COMFORT Beroliger sensitiv og irriteret hovedbund PURITY Renser effektivt og forebygger skæl ANTI HAIR LOSS Styrker hår og hovedbund - modvirker hårtab HYDRO NUTRITIVE Pleje og fugt til tørt og skadet hår COLOR PROTECTION Beskytter og plejer farvet hår DENSI PRO Tilfører volumen og vitalitet til fint hår

8 SEBUM CONTROL For fedtet hår, som kan skyldes en ubalance i produktionen af sebum. Virker dit hår tungt og oplever du, at det hurtigt bliver fedtet selvom du vasker det regelmæssigt? Løsningen er SEBUM CONTROL. En serie designet specielt til at kontrollere og regulere talgproduktionen. Renser effektivt og genopretter fugtbalancen i håret så du får en ren og frisk fornemmelse.

9 TREATMENT SEBUM CONTROL BALANCING hair cleanser Cleanser med aktive ingredienser som renser effektivt og regulerer fremkomsten af sebum. Genopretter balancen i hovedbunden og giver en ren og frisk fornemmelse. SOS SCALP BALANCING LOTION Intensiv behandling med mineraler og aminosyrer som normaliserer produktionen af sebum i hovedbunden.

10 SCALP COMFORT For sensitiv hovedbund. Oplever du tørhed, irritation og kløe i hovedbunden? Løsningen er SCALP COMFORT. En serie til sensitiv hovedbund som tilfører fugt og lindrer irritation. Reducerer kløe og rødmen.

11 TREATMENT SCALP COMFORT DERMO CALM HAIR CLEANSER Beroligende og lindrende cleanser til sensitiv hovedbund. Indeholder aktive ingredienser som forebygger og lindrer irritation. SCALP DERMO CALM LOTION Intensiv behandling til sensitiv hovedbund. Koncentrat som virker beroligende og samtidig giver en ren og frisk fornemmelse.

12 PURITY Reducerer og modvirker skæl. Har du problemer med skæl, tør eller irriteret hovedbund? Oplever du at din hovedbund ofte klør? Løsningen for dig er PURITY. En serie specielt formuleret til at rense hår og hovedbund og forebygge fremkomsten af skæl.

13 TREATMENT PURITY PURIFYING HAIR CLEANSER Rensende cleanser som effektivt reducerer fremkomsten af skæl. Aktive ingredienser tilfører fugt og genopretter balancen i hovedbunden. SOS SCALP PURIFYING LOTION Behandling som eliminerer skæl og giver en frisk og ren fornemmelse. Indeholder anti-oxidanter som beskytter håret mod aldring.

14 ANTI HAIR LOSS Styrker håret og modvirker hårtab. Har du problemer med hårtab og mangler dit hår fylde og vitalitet? Dette kan skyldes genetisk disponering, kost eller stress. Løsningen er ANTI HAIRLOSS. Serien som styrker håret og effektivt behandler og forebygger hårtab. Indeholder aktive ingredienser som stimulerer mikrocirkulationen i hovedbunden.

15 TREATMENT ANTI HAIR LOSS REVITALIZING HAIR CLEANSER Styrkende cleanser, som renser effektivt, styrker hårets fibre og stimulerer hovedbunden. SOS SCALP REVITALIZING LOTION Intensiv behandling som behandler og forebygger hårtab. Tilfører elasticitet og gør håret mere modstandsdygtigt. REVITALIZING TONIC Styrkende behandling med aktive ingredienser, som forebygger hårtab og giver en ren og frisk fornemmelse i hovedbunden

16 HYDRO NUTRITIVE For tørt og behandlet hår. Har du tørt og skadet hår som trænger til ekstra fugt og pleje? Løsningen er HYDRO-NUTRITIVE som øjeblikkeligt genopretter fugtbalancen og gør håret mere blødt og glansfudt.

17 TREATMENT HYDRO NUTRITIVE HYDRO-NUTRI HAIR CLEANSER Fugtgivende cleanser som tilfører pleje og glans. Håret bliver sillkeblødt og mere medgørligt. HYDRA-NUTRI HAIR MASK Intensiv kurbehandling med nærende ingredienser som forbedrer hårets elasticitet og gør det blankt og smidigt. NO RINSE KERATIN RESTRUCTURING SPRAY Leave-in spray som tilfører styrke og pleje til tørt og skadet hår. Gør håret mere medgørligt og beskytter det mod ydre påvirkninger. NO SPLIT-ENDS SHINE SERUM Plejende og fugtgivende serum som forebygger spaltede spidser.

18 COLOR PROTECTION Til farvet og behandlet hår. Har du farvet hår som mangler glans og vitalitet? Løsningen er COLOR PROTECTION. En serie af produkter som effektivt beskytter farvet hår. Genopretter fugtbalancen og tilfører ekseptionel glans.

19 TREATMENT COLOR PROTECTION COLOR INTENSIFYING HAIR CLEANSER Farvebevarende cleanser uden sulfat. Tilfører næring og pleje som forebygger at farven bliver mat og trist. Gør håret skinnende blankt. COLOR SEALING MASK En intensiv plejende kurbehandling som plejer og beskytter farvet hår. Modvirker krus og gør håret glat og blankt. UV-beskyttelse.

20 DENSI PRO Til fint hår som mangler volumen. Oplever du at dit hår mangler fylde og virker livløst og tørt? Løsningen er DENSI PRO. En serie specielt formuleret for at tilføre næring og volumen til fint hår eller hår som med alderen er blevet mere skrøbeligt.

21 TREATMENT DENSI PRO DENSIFYING HAIR CLEANSER Volumegivende cleanser med aktive ingredienser som tilfører næring og fylde. Har anti-aging effekt. THICKENING TREATMENT SPRAY Volumegivende leave-in spray som tilfører pleje uden at virke tyngende. Gør håret mere modstandsdygtigt.

22 BOOST Multifunktionel hårpleje. Boost er en fantastisk serie som kan anvendes både i salonen og derhjemme. Anvendes produkterne alene, fungerer de som en vitaminindsprøjtning til hår og hovedbund. I kombination med andre produkter booster den effekten af det enkelte produkt.

23 BOOST PHASE 0 SCALP EXFOLIATOR Rensende koncentrat med aktive ingredienser som opretholder et sundt hår og en sund hovedbund. Ved at forbedre hårets tilstand, kan det bedre optage næring og pleje. 6 VITAMINS COCKTAIL FILLER Vitamin cocktail som styrker og beskytter håret. Kan anvendes alene eller sammen med andre Eksperience produkter.

24 Vejen til et endnu smukkere hår Din frisør anbefaler disse Eksperience produkter:

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår BRAND HERITAGE Macadamia Professional, stræber efter at skabe innovative hårprodukter, der behandler de forskellige behov indenfor alle hårtyper. Hårpleje, behandling og styling produkter i salon kvalitet,

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Fugt og styrke Denne unikke formel binder vital fugt og styrke til håret indefra

Fugt og styrke Denne unikke formel binder vital fugt og styrke til håret indefra CHI Infra Repair Cationic Hydration Interlink Positivt ladede silkemolekyler bindes i hårstrået for at genopbygge, styrke og fugte håret effektivt. CHI Infra er den første hårplejeserie, som indeholder

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

The end. love. story. Beliefs. Beliefs. Free, fun & faboulous. hair INCA INCHI OIL. hair

The end. love. story. Beliefs. Beliefs. Free, fun & faboulous. hair INCA INCHI OIL. hair The end Beliefs hair A Free, fun & faboulous Hair Beliefs vil aldrig gå på kompromis med effektivitet og virkning, og Hair Beliefs vil heller aldrig gå på kompromis med vigtige værdier og det, vi i bund

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

nature caring clean ction softness pure

nature caring clean ction softness pure elements elements nature caring clean ction softness p pure pu nature carin Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden har vi ledt efter en løsning,

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

CERTIFIED PROFESSIONAL CARE

CERTIFIED PROFESSIONAL CARE CERTIFIED PROFESSIONAL CARE Kære kunde Velkommen til vores eksklusive og allergivenlige produktserie By Falengreen. By Falengreen-serien er specielt udviklet til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

I DK får vi også masser af god PR. Her styles Mascha Wang med Oribe til Go Beauty.

I DK får vi også masser af god PR. Her styles Mascha Wang med Oribe til Go Beauty. Er man modeinteresseret, har man med stor sandsynlighed også hørt om Oribe Canales. I mere end 40 år har han været en af de førende amerikanske stylister, og sammen med fotografen Steven Meisel og makeup

Læs mere

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lancerer en serie af styling produkter med vidunderingredienserne bambusekstrakt og Yucca rod, begge økologisk og etisk dyrket.

Læs mere

TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE

TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE TIL ALLE TYPER UDTYNDENDE HÅR TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE HÅRTAB & UDTYNDENDE HÅR 6 UD AF 10 PERSONER ER BEKYMRET FOR HÅRTAB* # 1 hovedbundsproblem* Stigning i antal af berørte forventes** HÅRTAB

Læs mere

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/ My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/2017 13.02 MY.ORG PRODUKTER FREMSTILLET MED PLANTEINGREDIENSER OG 100% NATURLIGE ÆTERISKE OLIER. MY.ORGANICS ER FRI FOR: DEA SLS (SODIUMLAURETH SULFAT) PARABENER

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Produkt oversigt

Produkt oversigt Produkt oversigt www.beautysystem.dk Velkommen til Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik. Den mere end 60 år gamle familievirksomhed i Essen ledes af hudlæge, allergist og anti-aging ekspert Dr. med. Christine

Læs mere

made for your happiness

made for your happiness made for your happiness DYBDEGÅENDE FUGT TIL TØRT HÅR, GØR DET STÆRKT OG MODSTANDSDYGTIGT, DAG EFTER DAG, DIT HÅR REPRÆSENTERER DIN SKØNHED milk_shake moisture plus Har 2 virkninger på dit hår MAKSIMAL

Læs mere

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG PROFESSIONEL STYLING HVER DAG Opnå det professionelle touch fra din frisør Med styling kan din frisør give din frisure det sidste touch, det der giver dig det bedste look som er originalt, personligt og

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

Beauty. in Balance with Nature

Beauty. in Balance with Nature Beauty in Balance with Nature Shampoo MIXED GREENS SHAMPOO Til normalt og tørt hår Tilfører fugt og blødgør tørt og farvebehandlet hår Fremmer naturligt krøllet og strukturbehandlet hår BASIL MINT SHAMPOO

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 BV 05.12 Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 01/05/12 08.41 Together. A passion for hair. Kundebrochure Blondme DANSK.indd

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede

ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede PROVENCE SERIEN ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede ingredienser til en professionel hårplejeserie

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

RENEW YOUR HAIR. FINAL_DK A4 Trijuven brochure.indd 1 30/03/

RENEW YOUR HAIR. FINAL_DK A4 Trijuven brochure.indd 1 30/03/ RENEW YOUR HAIR FINAL_DK A4 Trijuven brochure.indd 1 30/03/2017 11.37 FINAL_DK A4 Trijuven brochure.indd 2 30/03/2017 11.37 THE TREATMENT FOR HAIR REJUVENATION Kemiske behandlinger vil over tid, få håret

Læs mere

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS create & complete YOUR LOOK NATURAL ACTIVE INGREDIENTS wave defining fluid/medium-strong hold 150 ml Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder.

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder. 03 BEAUTIFUL HAIR and making the most of it Vil man gerne have et sundt og velplejet hår, er det nødvendigt at forstå hårets behov. Disse behov kender Hans Conzen Kosmetik GmbH. Resultatet er et førsteklasses

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

Reveal the natural beauty of your hair.

Reveal the natural beauty of your hair. Reveal the natural beauty of your hair. Ønsker du at genskabe dit hårs naturlige skønhed? Så er svaret. Få din professionelle Farmavita frisør til at give dit hår den optimale behandling i salonen, og

Læs mere

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv www.arion-premium.dk 12 2 Arion sikrer dig den bedste kvalitet. Før et Arion foderprogram eller produkt når på markedet, er det udviklet på forskningscentre

Læs mere

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt hår Giver langvarig glans Forsegler og beskytter hårfarven

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 25/10/16 12:33 . THE BARBER COMPANY. Original formulas for the beauty of men. Traditioner udvikler sig. Real tools for the beauty of men. DEPOT hylder mændenes

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres udseende som kvinder. Dog uden

Læs mere

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair The kulture of beautiful hair Naturligvis Siden tidernes morgen har den menneskelige krop nydt godt af de livgivende, terapeutiske fordele af vand. Med dets naturlige styrkende kvaliteter og uforlignelige

Læs mere

Advanced Healing Collection

Advanced Healing Collection H SEA PR Advanced Healing Collection Healing Volume Styrkende og genopbyggende serie der giver fylde. Healing Volume opbygger en helt utrolig fylde og gør hårstrået tykkere. Hårstrået får dramatisk øget

Læs mere

milk_shake natural beauty milk_shake elsker dit hår

milk_shake natural beauty milk_shake elsker dit hår hair care milk_shake natural beauty Skønhed på en ny, naturlig måde. En linje af produkter, der ved at trække på naturens fordele, kan tilbyde løsninger til alle hårtyper. Naturlige ingredienser som mælke-

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Osis er en kreativ, professionel stylingserie, som kan inspirere dig, og give dig mulighed for at fremtrylle dit eget unikke look. OSiS giver maksimal

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENE- STÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling.

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. PRODUKTER Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. Universal Contour Wrap bedst sælgende produkt - Slim Kit, kan nu også købes i Danmark. Det er

Læs mere

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER 37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER Trykt på 100 % genbrugspapir med blæk fremstillet af vegetabilske olier. PLVSUB122

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ HAIR COLOUR Botaniske hennahårfarver uden parfume ZENZ MINERAL MAKE-UP Professionel

Læs mere

Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1

Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1 Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1 20/12/2017 07.55 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt

Læs mere

OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus

OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus SEAH HAIRSPA giver førsteklasses, dybdegående resultater. Denne frisk efter Spa fornemmelse kan nu nydes

Læs mere

great hai r su st a i nable.

great hai r su st a i nable. HELE BAMBOO SERIEN BYGGER PÅ SAMME ETISKE VÆRDIER SOM ALTERNA S LUKSUSPRODUKTER OG HELE SERIEN ER DERFOR: great hai r su st a i nable. because should be MED Enzymetherapy Color Hold UDEN Parabener Sulfat

Læs mere

Eksembehandling. Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL

Eksembehandling. Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL Eksembehandling Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop Pleje der gør en forskel i din hverdag HVAD ER EKSEM? EKSEM ER

Læs mere

CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE

CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI NATURLIG BEHANDLING AF HÅRET Få et sundt og lækkert hår med disse unikke hårmaske tips.

Læs mere

PRESENTS COLORGANICS HAIR COLOR CREAM

PRESENTS COLORGANICS HAIR COLOR CREAM PRESENTS COLORGANICS HAIR COLOR CREAM THE ART OF NATURAL COLOR - OPDAG EN HELT NY ÆRA AF SMUKKE HÅRFARVER - SKAB DIT EGET NYE, NATURLIGE FARVEKONCEPT - SKAB DIN INNOVATIVE STIL MED GLANS, DYBDE OG SPIL

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet.

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet. Nr. 2 / 2011 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE Lækre nyheder fra Læs mere om de nye produktserier Integrity System og Argan Line 2-3 + Gode tilbud på stribe fra milk_shake i hele magasinet - både for dig

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

colour THE WORLD OF COLOURING Produktoversigt

colour THE WORLD OF COLOURING Produktoversigt THE WORLD OF COLOURING Produktoversigt creative Nyt Milk_shake farvesystem Total frihed, maksimal kreativitet til at opnå det perfekte resultat Milk_shake creative er et nyt højteknologisk hårfarvesystem.

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENESTÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter Ingrediensliste for dermaoy Produkter Ingredienser Serum Shampoo Tonic Virkning & Effekt Aqua Hydrolyzed Hyaluronic acid Hyaluronsyre findes naturligt i ungt hår. Binder store mængder fugt, der styrker

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENESTÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

Hair and Body Care A/S Erhvervsvej 2C DK-8653 Them Denmark +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk

Hair and Body Care A/S Erhvervsvej 2C DK-8653 Them Denmark +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk SWEDEN HÅROLOGI OF SWEDEN AB +46 (0) 8 795 48 00 info@harologi.se www.harologi.se DENMARK HAIR AND BODY CARE A/S +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk NORWAY HÅROLOGI OF SWEDEN NUF +47 62 96

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris

Læs mere

SKØNHEDS ELIKSIR TIL HÅR

SKØNHEDS ELIKSIR TIL HÅR SKØNHEDS ELIKSIR TIL HÅR CHROMA ELISIR ARGAN ELISIR KERAT ELISIR ЭЛИКСИР КРАСОТЫ ДЛЯ ВОЛОС ELISIR serien er designet til alle kvinder der virkeligt ønsker den bedste pleje og skønhed til sit hår. CHROMA

Læs mere

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER HUDPLEJE RUTINER En god hudpleje er vigtig for at holde huden robust og modstandsdygtig. Hos Christine Headwear

Læs mere

HVORFOR VÆLGE EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age Collagen Premium. Naturlig fiskekollagen Lav molekylvægt Tilsat Matcha grøn te, havtorn og vitaminer

HVORFOR VÆLGE EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age Collagen Premium. Naturlig fiskekollagen Lav molekylvægt Tilsat Matcha grøn te, havtorn og vitaminer 2/24 HVORFOR VÆLGE EQ ANTI AGE COLLAGEN 3/24 01 Naturlig fiskekollagen Lav molekylvægt Tilsat Matcha grøn te, havtorn og vitaminer EQ Anti Age Collagen Premium Ingen smagstilsætninger eller sødestoffer

Læs mere

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur,

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, vi elsker. Neutral natur er en serie fra Neutral, som

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser NATURLIG NORDISK STIL

100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser NATURLIG NORDISK STIL 100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser NATURLIG NORDISK STIL Stifter af Zenz Organic Products Anne-Sophie Skjødt Villumsen Foto Shøle B. Offenbach, www.sholeb.dk FILOSOFIEN bag Zenz Organic

Læs mere

SHOCKWAVES. Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION.

SHOCKWAVES. Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION. SHOCKWAVES Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION. Power Hold Spray Power Hold Spray For frisuren til at sidde som støbt! Et finish-produkt til at forlænge stylingeffekten. For det bedste resultat sprayes

Læs mere