Fastligger på Jammerbugt camping og Motel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fastligger på Jammerbugt camping og Motel"

Transkript

1 Katalog for fastliggere Fastligger på Jammerbugt camping og Motel Hvad vil det sige at være fastligger? En fastligger er en campist, der har sin vogn stående fast på den samme campingplads for en sæson eller for flere år i træk Indhold Hvad vil det sige at være fastligger? Hvorfor være fastligger? Du slipper for at køre rundt med vognen og sparer dermed tid og benzinpenge Vognen står klar, når du kommer, du skal ikke bruge tid på at pakke ud og ned igen Du kan have fast bund i dit fortelt, så borde, stole og køleskab står stabilt og sikkert Du kan bo, som du vil, for et par timer, i weekends eller nogle uger i træk Du kan få gode naboer, og dine børn kan få gode venner Det er billigere! Hvorfor være fastligger Fordele på Jammerbugt Camping Regler for sæsonpladser Gæster og gæstekort Forskellige sæsoner Afregning af strøm Affald Parkering Bommen og bomkortet Hunde El, ledning og kabler Fraflytning Græsplæneklipning Kommunikation Miljøbevidsthed Ro- og orden Salg af camping Tvistigheder

2 Børne pool Fordele på Jammerbugt Camping? Store og små pladser, alle med eget strøm. Mini-vandland med stor rutsjebane og krokodille rutsjebane til børnene børnebassin. Bistro, butik og bake off. Stor legeplads, med bla. svævebane. Boldbane. Mini Hundeskov. Fantastisk og unik natur Gratis adgang til swimmingpool. Gratis internet Campingkøkken med gratis varmt vand. Vinter-åbent Dejlig familiecamping, hvor der er plads til alle Regler for sæsonpladser Lejemål, opstilling m.m. Lejemålet gælder kun for de på kontrakten omfattede personer fra lejers husstand og hjemmeboende børn samt husdyr (hund etc). Alle personer skal navngives,- stedfortræder kan ikke benyttes, heller ikke ved salg af vognen. Du kan i princippet vælge alle pladser, nogle enkelte pladser vil dog være reserveret til turister, der kommer med egen vogn. Du får udleveret en liste i receptionen over alle ledige pladser og kan herefter frit vælge den plads, du gerne vil have. Finder du senere en anden plads, du hellere vil have, kan du til enhver tid flytte plads. Du kan opstille én campingvogn ét fortelt og ét redskabstelt pr. plads. Du må vende campingvognen den vej, du selv ønsker. I henhold til brandvedtægtens 3-meters regel skal vogn og telt mm. opstilles, så det ikke forringer naboens opstillingsmulighed. Der skal være mindst 3 meter mellem din og din nabos vogn/telt, så både du og naboen skal have 1½ meters afstand til skellet. På pladsen må der ikke lægges stenfliser, plantes planter, opstilles terrasser eller læhegn af permanent karakter. Skure og lignende faste installationer må ikke opføres. Alt, der står udenfor vogn, telt og redskabstelt, skal fjernes hver gang pladsen forlades. Det gælder læskærm, havemøbler, cykler, gummibåde, grill, løse genstande, mm. Står vognen på pladsen efter 1/11, skal forteltet tages ned inden 1/11. Efter 1/11 må et eventuelt fortelt kun være af typen vinter fortelt, der kan klare snetryk, vind. Det er af hensyn til dine naboer, så forteltet ikke flyver væk og beskadiger andre vogne. Efter 1/11 skal redskabsteltet sikres med ekstra barduner af god, kraftig kvalitet. En sæsonplads er tidligst gyldig fra betalingsdato, indtil da betales almindeligt overnatningsgebyr. Fremleje eller videresalg af pladsen er ikke tilladt Opstår der tvivlsspørgsmål vedrørende lejemålet så spørg lejrchefen.

3 Hvad mener andre Gæster & gæstekort Såvel lejer som overnattende gæster skal aflevere gyldigt campingpas til opbevaring i receptionen Dagsgæster skal betale gæsteafgift for at besøge dig på pladsen. Du kan købe et gæstekort, som giver adgang for dine inviterede gæster. Så slipper dine gæster for selv at betale prisen som dagsgæst, når de besøger dig. Gæstekortet giver kun adgang for inviterede gæster, når du selv opholder dig i din vogn og får gæsterne på besøg til en kop kaffe eller aftensmad etc. Gæstekortet gælder for op til 8 personer om dagen i tidsrummet fra kl. 08:00 22:00. Har du gæstekort kan børnebørn under 18 år overnatte gratis ellers skal der betales alm. overnatningstakst. Gæstekortet giver adgang til aktiviteter, og det giver adgang til badelandet. Dine gæster skal gå ind på pladsen. Det er forbudt at lukke gæster ind på dit eget kort, og hvis du har en gæst, der kører ind, skal du selv parkere udenfor. Der kan kun holde én bil parkeret på din plads, parkering på nabopladsen er forbudt. Citat fra campingrådets konsulent rapport 2015 Citat start: En velorganiseret plads med nyere bygningsmæssige faciliteter af generelt meget god standard, hvor det er tydeligt at struktur og godt orden har høj prioritet. Overalt er der ryddeligt og rent. Flot pladspleje. Og det bringer mig så til den efterhånden rutinemæssige konstatering, at det altid er en fornøjelse at besøge jeres dejlige plads, der placerer sig i den bedste ende af de 3-stjernede campingpladser. Citat slut. Forskellige sæsoner Forårspladser. Sæsonpladser. Højsæson. Efterårspladser. Vintersæson. Helårspladser: Tilkøb: Campingpas, årsmærke, eltilslutning, gæstekort, evt. id plade.

4 Afregning af strøm Du får egen strømmåler. Udlånes vognen skal det meddeles i informationen, gæsterne skal indskrives som almindelige campister og betale almindeligt overnatningsgebyr. Strømforbruget går på fastliggerens måler. En sæsonplads lejes for én sæson og elforbruget betales pr. måler senest ved sæsonens afslutning og mindst hver 3. mdr. Pris for strøm kan ændres uden varsel. Affald Der er opstillet containere til glas, flasker og DAGRENOVATION. Brug genbrugspladsen til storskrald. Det er gratis. Det er forbudt at efterlade affald på pladsen. Parkering Der må kun køre én bil ind og holde parkeret pr. plads. Bilen skal holdes indenfor campingenheden. Øvrig parkering på parkeringspladsen (den gamle rasteplads). Parkering forbudt på ind- og udtjekningspladsen ved receptionen. Parkering forbudt foran motellet, da denne plads er forbeholdt for gæster til motel og Bistro. Kun ét køretøj pr. campingenhed skal forhindre, at vi alle sammen kommer til at bo på en parkeringsplads, og at biler parkerer på tomme enhedspladser, der kan være reserveret af en anden campist. Bommen & bomkortet Du får udleveret et bomkort, som kun er til eget brug. Det er forbudt at lukke andre ind på eget bomkort. Det betyder, at du ikke skal være flink og hjælpe en anden foran dig, som ikke kan åbne bommen med sit kort eller ikke har fået udleveret et bomkort. Hunde Vi elsker hunde, men de skal være i snor. Brug hundeskoven, hvis hunden skal være uden snor. Hunde-høm-høm skal samles op med det samme, og høm-høm posen skal smides i en skraldespand.

5 Camping kan også være om vinteren. El, ledninger og kabler Al elforbrug skal gå igennem pladsens elmåler. Elkablet fra vognen til 220 volt elstikket skal være et godkendt gummikabel med jord Ledningerne skal være minimum 3 x 2,5 kvadrat jf.stærkstrømsreglerne. Tynde 2-ledede el-ledninger er forbudt og må ikke tilsluttes pladsens elstik. Elstik på kablet skal være de blå, trebenede CEE stik. Elkabler m.v. skal graves ned i græsset. Det er forbudt at lægge elkabler eller ledninger ovenpå græsset. Såfremt et el-kabel beskadiges under græsslåning, erstattes kablet ikke, og lejeren er ansvarlig for evt. personskader eller skader på campingpladsens materiel. Ta en spade og vrik en lille 1-2 centimeter dyb rende i græsset, læg ledningen ned i renden og stamp græsset til igen. Lad den løse del af ledningen ligge midt inde i hegnet, imellem træerne og buskene. Fraflytning Lejemålet er uopsigeligt i den løbende periode. Der gives ingen form for økonomisk kompensation sted ved fraflytning i utide. Opsiges en lejer til fraflytning pga. misligholdelse af aftalen eller af anden årsag, tilbagebetales der ikke noget af den erlagte leje. Leje på en campingplads er ikke omfattet af Forbrugeraftalelovens 18, stk, 2, pkt. 12.

6 Græsplæneklipning Det er lejers ansvar at klippe græs, kanter og hæk omkring campingvogn/fortelt samt på hele den lejede plads (husk på det inden, I tager hjem). Græs og kanter klippes mindst hver 3. uge, hække klippes inden 12. juni og igen inden 25. september. Når vi slår græs, kører vi ikke tættere på din campingvogn end ca. 1,5 meter, og vi kører ikke ind imellem campingvognene. På den måde undgår vi eventuelle diskussioner om, hvorvidt vi har ridset en campingvogn med græsslåmaskinen. Du kan låne en håndskubber plæneklipper af os. Den står ved udslagsrummet. Husk af levere den tilbage efter brug. Kommunikation Hvis der er noget, du vil fortælle os eller tale om, så send en mail eller kom ind i receptionen. Vi vil rigtig gerne høre fra dig, når du har noget, men vi har svært ved at huske, hvad du fortæller os, når du tilfældigt møder os ude på pladsen. Så skriv til os eller gå op i receptionen. Ser du nogen begå hærværk, bruge vores faciliteter forkert eller du mener, de opfører sig uacceptabelt sig det øjeblikkeligt i receptionen. Så behøver du ikke selv blive involveret. Vi ordner det. Til standerhejsning mødes vi til hygge, ordet er frit, og vi snakker om stort og småt. Vi skal have din adresse, da vi kun sender information ud på mail og Facebook. Miljø-bevidsthed Vi er miljøbeviste så være med til at tænke i den retning. Vær med til at holde tingene i orden og i pæn stand. Behandl tingene på samme måde, som du behandler dine egne ting. Det er til glæde for os alle og højner standarden, ligesom det er med til at holde omkostningerne nede. Ser du noget, som ikke er i orden eller i stykker, en vandhane der drypper, noget som er ødelagt eller skal kikkes efter - så sig til, så laver vi det hurtigst muligt. Ro- og orden. Der skal være ro på pladsen fra kl til kl Du kan ikke køre ind eller ud i dette tidsrum og må i stedet parkere på parkeringspladsen udenfor bommen.

7 Salg af campingvogn Ved salg af vognen kan pladsen ikke overdrages eller med-sælges. Køber af vognen skal betale pladsleje på ny til Jammerbugt Camping, og pladsen kan af køber kun overtages efter forudgående aftale med Jammerbugt Camping. Før du sælger vognen på pladsen, snak med lejrchefen og aftal, hvordan du gør det bedst. Tvistigheder Ved tvister eller uoverensstemmelser naboer imellem, hvor man ikke selv kan blive enige, træffer lejrchefen den endelige afgørelse. Vi beder dig respektere Jammerbugt Campings ordensreglement og Campingrådets Campingreglement. Med venlig hilsen Britt og Tommy Jammerbugt Camping og Motel

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads Campingpladsen: udlejer herved sæsonplads nr. til navn: adresse: postnr. og by: tlf.nr.: med følgende hjemmeboende børn under 18 år Børn over 18 år er ikke omfattet af lejeaftalen. Aftalen er indgået for

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN HUSORDEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 30 Fladstrandsparken ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning

Læs mere

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT 2013 Indhold: Generelt.. 3 Hæk. 3 Græs. 4 Træer 4 Terrasser 4 Facader 5 Redskaber, værktøjer og færdsel.. 5 Haveaffald og andet affald...

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Hørhus Kollegiets husorden

Hørhus Kollegiets husorden Hørhus Kollegiets husorden 1: Generelt. Beboere må under deres udfoldelse på Hørhus Kollegiet respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til kollegiets forsvarlige drift kræver.

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække:

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Generelt Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige

Læs mere

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013 HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE November 2013 Beboerne har pligt til at være bekendt med og overholde foreningens vedtægter og husorden. Eventuelle uoverensstemmelser bør søges løst mellem de enkelte beboere.

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016

Boligforeningen B42. Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016 Boligforeningen B42 Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 16.3.2016 erstatter dette ordensreglement

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

Husorden 1-1036 Midgård

Husorden 1-1036 Midgård Husorden 1-1036 Midgård Vedtaget af Organisationsbestyrelsen den 11. december 2014 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Sommerlejr 2015 Skagen

Sommerlejr 2015 Skagen Sommerlejr 2015 Skagen Velkommen til sommerlejr SÅ BLEV DET ENDELIG SOMMERLEJR Det er os en stor glæde at byde dig og din familie, hjertelig velkommen til sommerlejr 2015. Et stort stykke forarbejde skal

Læs mere

VILLAS FLORIDAS ORDENSREGLEMENT

VILLAS FLORIDAS ORDENSREGLEMENT ORDENSREGLEMENT 1. Med henvisning til dispositionerne af 6 spansk Lov om Ejerlejligheder (Ley de Propiedad Horizontal, LPH), ændret ved Lov 8/99, og 2 af vedtægter for Ejerforeningen angående reglementerne

Læs mere

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning.

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Beboere og gæster opfordres til at vise hensynsfuldhed overfor hinanden og ejendommen. Alle skal aktivt bidrage

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Regler for leje af beboerhuset i Hedelyparken Vers. 06 april 2010 Indholdsfortegnelse Velkomst... 2 Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Lejekontrakt og betaling af leje og depositum... 3 Påbegyndelse

Læs mere

90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN

90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN 90104 -BØRGLUMPARKEN HUSORDEN GODE RÅD OG ANVISNINGER Vi lever ret tæt sammen i en boligafdeling og vi er forskellige. Det kan være spændende og udviklende, samt give et varmt menneskeligt fællesskab.

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser.

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser. HUSORDEN VELKOMMEN HOS AAB S AFDELING 42 SKOVVÆNGET/SKOVVEJEN Vi glæder os til at have dig som beboer. En husorden handler ikke kun om løftede pegefingre og begrænsninger i din færden. Når du er beboer

Læs mere

NB.: Godkendt på afdelingsmøde den 4. april 2006 og ændret den 26. februar 2007

NB.: Godkendt på afdelingsmøde den 4. april 2006 og ændret den 26. februar 2007 Side 1 af 5 Tillæg til vedligeholdelsesreglement Model A Råderetsregler samt ordens- og vedligeholdelsesregler for udendørsarealer for afdeling 766, Humlekærgård i Køge NB.: Godkendt på afdelingsmøde den

Læs mere

Notat. Overnatningsfaclilteter for autocampere 22. juni 2011. : Autocamperrådet. : Kim Lyster Hansen & Jane Maindal 1 INDLEDNING

Notat. Overnatningsfaclilteter for autocampere 22. juni 2011. : Autocamperrådet. : Kim Lyster Hansen & Jane Maindal 1 INDLEDNING Notat Madevej 13 6200 Aabenraa Danmark T +45 7362 8880 F +45 7362 8881 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Overnatningsfaclilteter for autocampere 22. juni 2011 Projekt: 25.9980.01 Til Fra : Autocamperrådet

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER BREDGADE 30, 1260 KØBENHAVN K VIL DU HØRE MERE - RING TLF 7010 6070 FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Møbleret kontor til 6 og lækre fællesfaciliteter. Du kan få begge dele i det spektakulære

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET Affaldssortering: Der må kun komme husholdnings -affald i skakten og det skal være indpakket i de uddelte sorte poser. Posen må ikke indeholde væske. Øvrigt

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde Information Lejemålet har flere gode kontorer i forskellige størrelser og et storrumskontor. Der adgang til dejlig tagterasse. Alle kontorerne har flotte

Læs mere

Romalt har 3 hjertestartere

Romalt har 3 hjertestartere GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT Romalt har 3 hjertestartere Se kortet på bagsiden Informations folder efteråret 2015 Nyt fra Grundejerforeningen Kære Grundejere I Grundejerforeningen Romalt Velkommen til den

Læs mere

Velkommen Til Vallensbækhus

Velkommen Til Vallensbækhus Velkommen Til Vallensbækhus Indeholder vores husorden plus nogle praktiske oplysninger. Læs den! Brug den! Så vi alle kan færdes og bo i et godt boligmiljø. Indhold AFFALD...2 ALTANER...2 BADEVÆRELSER...3

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN For beboere i Vordingborg Boligselskab, Afdeling 424, Egelyparken, Præstø Under henvisning til husleje kontraktens

Læs mere

Husorden. Egeparken 1

Husorden. Egeparken 1 Husorden Egeparken 1 Indholdsfortegnelse Husorden... 3 Ansvar... 3 Klageadgang... 3 Støj og musikudøvelse... 3 Rygning... 3 Fællesarealer... 4 Haver... 4 Trafik... 4 Affald... 4 Husdyr... 5 Vask... 5 Leg...

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge ØKODAG Den 17. April 016 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-070 Kirke Hyllinge Email: kontakt@stensbolgaard.dk Tlf. Johan: 0 0 - Tlf. Kirsten 6 71 #stensbølgård www.stensbolgaard.dk

Læs mere

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge D. 1. April 015 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-4070 Kirke Hyllinge Email: siv.kirsten@gmail.com Tlf. Johan: 0 40 - Tlf. Kirsten 46 715 www.stensbolgaard.dk 1 4 5 Køerne lukkes

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Husorden. Indledning. Der er affaldssortering i afdelingen. Dette betyder, at alt affald, der ikke er køkkenaffald, skal sorteres.

MØLLEPARKEN 1. Husorden. Indledning. Der er affaldssortering i afdelingen. Dette betyder, at alt affald, der ikke er køkkenaffald, skal sorteres. Husorden Indledning Nærværende husorden har gyldighed som et tillæg til huslejekontrakten og er udformet i beboernes og selskabets interesse med henblik på at opretholde rolige og ordentlige forhold i

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Ordensreglement. For. Boligselskabet Rosenvænget. Afdeling 08/26. Græse Bakkeby

Ordensreglement. For. Boligselskabet Rosenvænget. Afdeling 08/26. Græse Bakkeby Ordensreglement For Boligselskabet Rosenvænget Afdeling 08/26 Græse Bakkeby Redigeret på afd. mødet 28.febr.2011 1 Indholdsfortegnelse: 1. Affald 2. Antenner 3. Bad og toilet 4. Boligens benyttelse 5.

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Puerto Blanquillo Frigiliana en kort vejledning til jeres ophold

Puerto Blanquillo Frigiliana en kort vejledning til jeres ophold Puerto Blanquillo Frigiliana en kort vejledning til jeres ophold Adresse Lejlighedens adresse er Calle d. Claudio Guillen Cahen, nr. 12, Vivienda 5, 29788 Frigiliana. Stedet er meget let at finde - se

Læs mere

Når skraldet skal fjernes

Når skraldet skal fjernes Når skraldet skal fjernes Information om affaldssystemet i Horsens Kommune KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Horsens Kommunes affaldssystem - nemt for dig og godt for miljøet Horsens Kommune har et velfungerende

Læs mere

Frederiksberg forenede Boligselskaber

Frederiksberg forenede Boligselskaber For Thielebo-ungdomsboliger Frederiksberg forenede Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826 Næstved Kommune Center for Ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved LEJEKONTRAKT mellem Næstved Kommune og Kolonihaveforeningen Ellevang 1 1 Parterne Mellem Næstved Kommune i det følgende kaldet ejeren

Læs mere

Svend Erik Tvergaard På Lyngen 20. Campingtilladelse Lynæs Camping. Halsnæs Kommune giver hermed campingtilladelse til: Lynæs Camping

Svend Erik Tvergaard På Lyngen 20. Campingtilladelse Lynæs Camping. Halsnæs Kommune giver hermed campingtilladelse til: Lynæs Camping Plan og Byg Rådhuspladsen 1 DK 3300 Frederiksværk 11. november 2015 Side 1 af 5 Sagsnr 2014/0005004 Svend Erik Tvergaard På Lyngen 20 3390 Hundested Campingtilladelse Lynæs Camping Halsnæs Kommune giver

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

Retningslinier for Godt naboskab i Svenstrup Strand

Retningslinier for Godt naboskab i Svenstrup Strand Godt naboskab Et godt naboskab i det daglige kan forebygge mange af de kon3likter, som ellers kan give bekymringer og søvnløse nætter. Specielt hvis irritationen over naboen bliver til en egentlig kon3likt.

Læs mere

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 VI HAR HUND! NAVN LEJERS NAVN RACE ADRESSE FØDSELSDATO DATO UNDERSKRIFT HVALP: SENEST EN UGE EFTER, AT HUNDEN ER ANKOMMET PÅ ADRESSEN, SKAL HUSDYRUDVALGET

Læs mere

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING Notat Madevej 13 6200 Aabenraa Danmark T +45 7362 8880 F +45 7362 8881 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011 Projekt: 25.9980.01 Til Fra : Autocamperrådet

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Jorden er lejet af Herning Kommune, og vi er som lejer, derfor underlagt Herning kommunes Reglement, som vi ikke kan tilsidesætte. Kolonihaveforeningerne i Herning

Læs mere

Notat. Rettelsesblad til Lokalplan 4.1-2 for et område til campingformål på Helnæs

Notat. Rettelsesblad til Lokalplan 4.1-2 for et område til campingformål på Helnæs Notat Rettelsesblad til Lokalplan 4.1-2 for et område til campingformål på Helnæs Der anbefales nedenstående rettelser af lokalplanens bestemmelser. Lokalplanens redegørelsesdel vil gennemgå en konsekvenstilretning

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 8 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 8 sider Afdelingens regler Reglerne for afdelingen

Læs mere

INDKOMNE FORSLAG. Randkløvehuse. Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016.

INDKOMNE FORSLAG. Randkløvehuse. Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016. Randkløvehuse Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016. 1 2 Fra afdelingsbestyrelsen: Afdelingsbestyrelsen foreslår, at afdelingsmødet bemyndiger afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Nyt til sæson 2015; der skal indbetales a conto DKK 300,- i strøm senest den 15. april.

Nyt til sæson 2015; der skal indbetales a conto DKK 300,- i strøm senest den 15. april. Lejekontrakt for sæson 2015/2016 KOPI TIL Skovly Camping Skovly Camping udlejer herved sæsonplads nr. [@ENHED] til: Adresse: Postnr. og by: Tlf.nr.: E-mail: Registreringsnr. / Grøn nr. plade nr.: Navn

Læs mere

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker

Læs mere

Formandens beretning for 2015

Formandens beretning for 2015 Hermed følger min beretning for året der gik i 2015, og et kig ind i 2016. Arealpleje Arealpleje omhandler de aktiviteter som primært udføres af vore 3 gartnere. Aktiviteterne er sæsonbestemte, og mange

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 8. Tronnealle 1. GENBRUGSØ Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere som forefindes på genbrugsøen.

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

Dit haveaffald sådan gør du!

Dit haveaffald sådan gør du! Dit haveaffald sådan gør du! Din have og dit affald Som haveejer er du selv ansvarlig for at komme af med dit haveaffald. I denne folder kan du se, hvordan du kan komme af med det. Du kan også læse om,

Læs mere

Fastliggere. konflikten er permanent

Fastliggere. konflikten er permanent Et vue ud over en svensk campingplads, hyggeligt med disse store mobilhomes Fastliggere konflikten er permanent Campingregulativet kræver afvikling af STORE campingvogne MOBILHOMES og andre uindregistrerede

Læs mere

Selvom sommeren er slut, og turisterne for længst har rykket teltpløkkerne op, er der stadig folk på campingpladserne. For nogle mennesker er

Selvom sommeren er slut, og turisterne for længst har rykket teltpløkkerne op, er der stadig folk på campingpladserne. For nogle mennesker er Selvom sommeren er slut, og turisterne for længst har rykket teltpløkkerne op, er der stadig folk på campingpladserne. For nogle mennesker er campingpladsen et hjem og naturen en livsstil. Campist på fuld

Læs mere

Velkommen. Mosede Bypark. til nye beboere i grundejerforeningen. Vesthegnet Blåhegnet Damhaven

Velkommen. Mosede Bypark. til nye beboere i grundejerforeningen. Vesthegnet Blåhegnet Damhaven Velkommen til nye beboere i grundejerforeningen Mosede Bypark Vesthegnet Blåhegnet Damhaven Velkommen til Grundejerforeningen Mosede Bypark. Vi håber at du/i bliver glade for at bo her. Grundejerforeningen:

Læs mere

Husorden for Kajplads 24

Husorden for Kajplads 24 Husorden for Kajplads 24 Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Ebeltoft Boligselskab, afdeling 12 Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement Ebeltoft Boligselskab, afdeling 12 Model A normalistandsættelse «Dagsdato» Vedligeholdelsesreglement er udarbejdet efter oplæg fra Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Åbningstider: Receptionen er åben i tidsrummet kl. 8.00-15.00 mandag-torsdag og kl. 8.00-14.00 fredag.

Åbningstider: Receptionen er åben i tidsrummet kl. 8.00-15.00 mandag-torsdag og kl. 8.00-14.00 fredag. FOLKESTEDET PRAKTISKE OPLYSNINGER 2015 FOLKESTEDET Carl Blochs Gade 28 8000 Aarhus C Tlf: 87 13 54 15 Mail: folkestedet@folkestedet.dk Find os også på www.folkestedet.dk og Facebook Åbningstider: Receptionen

Læs mere

Velkommen i Ejerforeningen Silkeborgvej 174-176

Velkommen i Ejerforeningen Silkeborgvej 174-176 Velkommen i Ejerforeningen Silkeborgvej 174-176 September, 2009 Resumé Dette dokument er en velkomst til nye beboer på Silkeborgvej 174-176. Dokumentet beskriver retningslinjerne for ejerforeningen, og

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN Frederiksberg, 18-11-2015 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg www.deas.dk Tel +45 70 30 20 20 info@deas.dk cvr. 20 28 34 16 Regionskontorer: Aalborg

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding HAVEFORENINGEN FINMARKEN Revideret 20/2-14 LEJEKONTRAKT 50.- Depositum andrager: Betalt tidligere ejer 800.- 0.- Kontingent Vand 300.- 125.- Havens areal udgør 350 m² a 1.00 kr. pr m² 350.- Forsikring

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Vilkår, der kan mærkes på dit budget. Dit kontorlejemål kan opsiges med 3 måneders varsel, og der er ingen uopsigelighedsperiode. Depositum udgør 3 måneders leje og kan erstattes af en bankgaranti. 1.

Læs mere

HUSORDEN DVB GREVE. DVB Greve 5201-6 Freyas Kvarter Godkendt på afdelingsmødet den 22. september 2010

HUSORDEN DVB GREVE. DVB Greve 5201-6 Freyas Kvarter Godkendt på afdelingsmødet den 22. september 2010 DVB GREVE HUSORDEN E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 11 GENERELT: Ifølge lejeloven påhviler det boligforeningen at sørge for, der hersker god ro og orden i afdelingen. Denne

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab 3401-7 Mosegårdsparken, 2820 Gentofte Husorden for Mosegårdsparken

Gentofte Ejendomsselskab 3401-7 Mosegårdsparken, 2820 Gentofte Husorden for Mosegårdsparken Trivselen i Mosegårdsparken er meget værd. Udgangspunktet for Mosegårdsparkens husorden er det værdigrundlag, som fremgår af Gentofte Ejendomsselskabs vedtægter. En husorden kan let blive opfattet som

Læs mere

DcH Bjerringbro. D - Programmet. Gældende fra marts 2015. TU og KU

DcH Bjerringbro. D - Programmet. Gældende fra marts 2015. TU og KU DcH Bjerringbro D - Programmet Gældende fra marts 2015 TU og KU Rev. 19/3 2015 D-klassen D-klassen er ikke en officiel klasse indenfor DcHs lydighedsprogram. Dette vil sige, at det kun er muligt at stille

Læs mere

Campingtilladelse Bildsø Camping

Campingtilladelse Bildsø Camping Bildsø Camping v/ Dorthe Kristensen 4200 Slagelse Sendt som digitalt post Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Campingtilladelse Bildsø Camping Slagelse

Læs mere

NYT Sæk og container ud til skel. Affaldshåndbog 2016. boliger

NYT Sæk og container ud til skel. Affaldshåndbog 2016. boliger NYT Sæk og container ud til skel Affaldshåndbog 2016 boliger Indhold Meget mere genbrug side 2 Kontakt os når DU har tid side 3 Velkommen på genbrugspladsen side 4 og 5 Storskrald side 6 Papir, karton,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 Revideret husordensreglement 2015. Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere