ZA-V sprederen til alle opgaver

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ZA-V sprederen til alle opgaver"

Transkript

1 ZA-V

2 ZA-V ZA-V sprederen til alle opgaver Op til 33 ha/t Op til 6,4 kg/s Op til 30 km/t arbejdshastighed Op til 36 m arbejdsbredde Topmoderne ISOBUSkommunikation 200 Hz vejeteknik med hældningssensor Fra 1700 til 4200 liter beholderstørrelser SPEED spreading ZA-V for (mere) hastighed

3 2 3 Brugervenlig rullepresenning I overhalingsbanen med ZA-V Med ZA-V lancerer AMAZONE en effektiv gødningsspreder, der især er konstrueret til høje arbejdshastigheder på op til 30 km/t. ISOBUS-kommunikation, vejeteknik og mange andre innovationer gør ZA-V til en af de mest moderne gødningsspredere i sin klasse. Det store gennemløb på op til 6,4 kg/s og en maksimal arbejdsbredde på 36 m muliggør store arealydelser på 33 ha/t. En stabil ramme og den gode tyngdepunktsplacering udmærker ZA-V som robust påbygningsredskab. Den dybtrukne kvalitetsbeholder er fremstillet i et stykke, så gødningen let kan glide ned. Takket være de forskellige beholderudvidelser kan ZA-V udstyres med beholderstørrelser fra 1700 l til 4200 l og derved tilpasses enhver bedrift. For sikker og præcis kant-, grænse- eller grøftspredning kan ZA-V udstyres med grænsespredeanordningen Limiter V +, der kan indstilles meget præcist. Variabel, elektrisk grænsespredeanordning Limiter V +»Vores arbejde med ZA-V var kort, men overbevisende.«(professionel kørselsberetning om gødningsspreder ZA-V 2000 Profis Tronic 03/2015) Vis film:

4 ZA-V Stabil beholder og ramme Grundlaget for perfekt spredning Super- og Ultra-ramme Stabil og robust Super-rammen kan bære en nyttelast på 3200 kg og har påbygningsmål svarende til kategori II. Ultra-rammen kan bære en nyttelast på 4500 kg og har påbygningsmål svarende til kategori III. Den dybdebukkede beholder Grundbeholderen på 700 l er dybdebukket og uden hjørner, kanter og svejsesømme. Dette bevirker, at gødningen glider kontinuerligt og ensartet ned. Det bliver også lettere at rengøre sprederen som følge af denne udformning. Den rigtige opsats til alle Til ZA-V tilbydes to beholderbredder i mange størrelser. Grundbeholderen kan udvides op til 4200 l ved hjælp af opsatser, der let kan skrues på. Direkte påfyldning fra lastbil eller bigbags er ikke noget problem. Især ved brug af store læsseskovle er den brede opsats L en stor fordel. Opsats S 1700 (indfyldningsbredde 2,22 m) Opsats S 2000 (indfyldningsbredde 2,22 m) Opsats L 2200 (indfyldningsbredde 2,71 m) Opsats L 2700 (indfyldningsbredde 2,71 m) Opsats L 3200 (indfyldningsbredde 2,71 m) Opsats L 4200 (indfyldningsbredde 2,71 m) Tommeldesensorer Tommeldesensorerne i beholderspidserne overvåger niveauet i gødningssprederen. Systemet sender en advarsel til terminalen, så snart niveauet har nået minimum.

5 Beholder og ramme Vejeramme og hældningssensor 4 5 Den, der vejer, vinder! ZA-V Profis med vejeramme og hældningssensor Ingen kalibrering. Angiv spredemængden, og kør! Lettere bliver det ikke! Vejesystemet tilbyder kontrolleret komfort og mere sikkerhed. Ved hjælp af 200 Hz-vejeteknik finder systemet online de forskellige egenskaber i spredemediet og det med høj målenøjagtighed. Systemet sammenligner automatisk den faktisk udbragte mængde med den nominelle mængde. Afvigelser i flowforholdene, f. eks. ved heterogene mineralgødningstyper, registreres, og sprederen indstilles automatisk igen via de elektriske doseringsspjæld. En udbragt mængde dokumenteres desuden nøjagtigt til det markrelaterede næringsstofregnskab (ASD). For at opnå en afbalanceret forsyning af næringsstoffer kan udbringningsmængden ændres med et tryk på en knap på ISOBUS-terminalen Vejeramme ZA-V 2700 Profis 2 Horisontalt rettet trækstang 3 Vejeceller Hældningssensoren til meget bakket terræn På ZA-V tages der ved målingerne hensyn til de mulige virkninger af tyngdepunktets forskydning under kørslen ved hjælp af en hældningssensorik: En toakset hældningssensor, der registrerer hældningen fremad og bagud samt mod venstre og højre, korrigerer målefejl, der kan opstå ved kørsel op eller ned ad bakke eller på langs af en skråning. I kombination med en intelligent vejealgoritme registreres afvigelser i flowforholdene ved heterogene mineralgødninger således endnu bedre, og sprederen indstilles automatisk igen via de elektriske doseringsspjæld.

6 ZA-V Præcisionsspredeværk For maksimal ydelse Spredeværk med Soft Ballistic system Det topmoderne spredeværk på ZA-V opnår med sin store spjældåbning et gennemløb på op til 6,4 kg/s. Tragtspidsen, der munder ud i spjældåbningen, er med til at minimere restmængder og er let at rengøre. Udløbsåbningen er positioneret frit over spredeskiven. Det har den fordel, at gødningen er meget tæt på midten af spredeskiven og påvirkes og bevæges særdeles skånsomt, idet spredeskivens rotationshastigheder bliver meget lave. Derved accelereres gødningen på en meget skånsom måde. Spredeværk på ZA-V Ved ZA-V spredere er hele spredesystemet fremstillet af specialstål og førsteklasses glasfiberforstærket plast, hvilket giver en lang levetid og en høj gensalgsværdi. Multi-spredevifte særdeles god tværfordeling, da den lange skovls spredevifte bevæger sig hen over spredeviften på den korte skovl. SBS pro Soft Ballistic system Mineralgødning skal behandles særlig skånsomt, så den kan fordeles præcist og bringes eksakt ud til planterne over hele arbejdsbredden. Gødning, der er blevet beskadiget allerede i sprederen, kan ikke længere fordeles præcist. Røreværk, doseringselementer og spredeskiver er afstemt optimalt til hinanden på ZA-V. Det skåner gødningen og sikrer dit udbytte. 100 % pro 50 % 0 % Tværfordeling (arbejdsbredde 36 m) Kastelængde 72 m Dobbelt overlapning op til 36 m arbejdsbredde Spredeværket på ZA-V er udviklet med tredimensionelle spredebilleder, så der opnås en perfekt tværfordeling. Takket være SBS kan der genereres arbejdsbredder på op til 36 m. De store overlapningszoner giver et perfekt spredebillede.

7 Spredeværk Spredeskiver og røreværk 6 7 Spredeskiver og røreværk Præcis og gødningsskånende Spredeskiver med QuickSet 1 2 Kun 3 spredeskivepar dækker hele arbejdsområdet fra 10 m til 36 m. Arbejdsbredden indstilles nemt, hurtigt og sikkert via spredeskovlpositionen. Spredeskovlene indstilles helt uden brug af værktøj via indstillingssystemet QuickSet. Spredeskivens omdrejningstal er altid konstant på gødningsskånende 720 o/min. De nyudviklede spredeskovle på ZA-V sikrer en særdeles god tværfordeling med deres specielle form og gødningsafleveringspunkter ved spredeskovlens øverste og nederste ende. De forskellige spredeskovlenheder kan hurtigt og let udskiftes via et skiftesystem. Den perfekte løsning f.eks. til maskinstationen. Ved ZA-V er hele spredesystemet fremstillet af specialstål, hvilket giver en lang levetid. 4 1 Spredeskovl, 2 Spredeskivelegeme, 3 Entydige skalapositioner, 4 Indstillingssystem QuickSet til indstilling af skovlpositionen»amazone har også fundet en praktisk løsning på tilpasningen af kastelængden. Den udføres uden værktøj direkte på spredeskovlene, der låses med en fjederbelastet arm i en stilling, der er svinget omkring et drejepunkt.«(professionel kørselsberetning om gødningsspreder ZA-V 2000 Profis Tronic 03/2015) 3 Det intelligente røreværk Det nye mekaniske stjernerøreværk på ZA-V sidder direkte over den dybtliggende udløbsåbning og sikrer således en permanent og kontinuerlig gødningsstrøm ved alle udbringningsmængder. Med kun 45 o/min arbejder det meget gødningsskånende. Når spjældene er lukkede, reduceres røreværkshastigheden automatisk indtil komplet stilstand for ikke at beskadige gødningen unødigt. Arbejdsbreddeområder: V-Set 1: 10 m til 21 m V-Set 2: 21 m til 28 m (hårdmetalbeklædte spredeskovle) V-Set 3: 27 m til 36 m (hårdmetalbeklædte spredeskovle)

8 ZA-V Grænsespredeanordning Limiter V + Præcis og komfortabel Kant-, grænse- og grøftspredning Elektrisk Limiter V + For spredning langs med tilstødende marker, veje eller vandløb/søer kan ZA-V udstyres med Limiter V +. Grænsespredeanordningen kan sænkes variabelt ned i gødningsstrømmen. Den svingbare indstillingsmekanisme omkring spredeskivens midtpunkt indstiller Limiter V + til de forskellige arbejdsbredder og gødningstyper. På denne måde opnås en præcis spredeflanke ved grænsen. Normalspredning Via den fintfølende elektriske tilpasning af Limiter V + til den pågældende markgrænse kan man således bekvemt fra traktorkabinen skifte mellem kant-, grænse- og grøftspredning under gødningsudbringningen. På grund af den åbne udførelse af Limiter V + kan denne fintfølende svinges ind i spredeviften til markgrænsen fra oven: 1. Ved mindre nedsænkningsdybde for Limiter V + omdirigeres kun den lange spredeskovls gødningsstrøm. 2. Ved yderligere nedsænkning af Limiter V + omdirigeres begge spredeskovles gødningsstrøm. På grund af lamelformen omdirigeres gødningen yderligere i helt sænket position. 3. I helt sænket position sørger ekstra lameller for et præcist spredebillede mod grænsen. Kantspredning Grænse- og grøftspredning 3 1 2

9 Limiter V + Udstyr 8 9 Udstyr Perfekt til mindste detalje SafetySet AMAZONE ZA-V med SafetySet-udstyret giver mere sikkerhed. Arbejdsudstyr, der er monteret bag på hurtigtkørende traktorer, skal være tydeligt markeret ved transport på offentlig vej. AMAZONE har integreret de strengeste krav til sikkerhed i et moderne design. Den omgivende beskyttelsesbøjle opfylder arbejdsmiljøreglerne. Store advarselstavler bagpå samt belysningsanlægget sikrer synlighed og entydighed i trafikken. Rullepresenning Den manuelt betjente eller hydraulisk fjernbetjente rullepresenning garanterer tørt spredemateriale også i vådt vejr og gør det muligt at fortsætte spredearbejdet, selv under dårlige vejrforhold. Rullepresenningen fås til alle opsatser S og L. Rulle- og parkeringshjul De svingbare rulle- og parkeringshjul gør det lettere at tilog frakoble sprederen og at manøvrere den på gården. Hjulene klappes hurtigt ind og ud og er optimalt beskyttede imod snavs. Som alternativ til de svingbare rulle- og parkeringshjul fås også en billigere parkeringsanordning til henstilling på integrerede meder. Rulle- og parkeringshjul Parkeringsanordning med mede

10 ZA-V ISOBUS-terminaler ISOBUS står for en globalt gældende kommunikationsstandard mellem betjeningsterminaler, traktorer og påmonterede redskaber på den ene side og landbrugsrelateret kontor-software på den anden side. Det betyder, at du med én terminal kan styre alle ISOBUS-kompatible redskaber. ZA-V kan betjenes med forskellige AMAZONE ISOBUS-terminaler: Til styring af ZA-V fås to terminaler med topmoderne ISOBUSkommunikation. Med den praktiske og overskuelige kørecomputer AMATRON 3 eller CCI 100 behøver du kun en terminal til betjening af de forskellige gødskningsfunktioner. På terminalerne har du et godt overblik over alle relevante data. Alle funktioner i arbejdsmenuen kan også betjenes via multifunktionsgrebet AmaPilot + eller andre ISOBUS-joystick (AUX-N). Tasterne kan let konfigureres frit med de vigtigste funktioner.»betjeningen med terminalen AMATRON 3 og det valgfri multifunktionsgreb er helt i top.«(professionel kørselsberetning om gødningsspreder ZA-V 2000 Profis Tronic 03/2015) F.eks. Fendt Vario-terminal F.eks. John Deere GreenStar F.eks. Müller COMFORT-terminal Flere ISOBUS-terminaler Ud over AMAZONE ISOBUSterminalerne kan ZA-V også betjenes med ISOBUS-terminaler fra andre producenter.

11 ISOBUS-terminaler Dine fordele ved AMAZONE ISOBUS-spredere: Maskinbetjening, jobstyrefunktion, dokumentation og delbreddeomkobling på ZA-V er muligt på alle gængse ISOBUSterminaler. Enkelte funktioner kan tildeles frit ved samtidig brug af flere ISOBUS-terminaler. AUX-N-betjeningen muliggør brug af traktorens betjeningselementer til ZA-V. AMAZONE-komponenter, som f.eks. multifunktionsgrebet AmaPilot, kan anvendes på alle ISOBUS-traktorer. Frit konfigurerbare brugergrænseflader til maskinbetjeningen og et individuelt konfigurerbart informationspanel med ZA-V ens status betyder større brugervenlighed. I gødningsmenuen kan man oprette, redigere og administrere indstillingsværdier for 20 gødningstyper. Endnu større præcision med GPS-Switch, GPS-Track og GPS-Maps Du har mulighed for at anskaffe det valgbare ekstraudstyr automatisk forager- og delbreddeomkobling GPS-Switch, parallel-kørehjælpen GPS-Track og den delarealspecifikke applikation GPS-Maps. GPS-Switch read GPS-Switch automatiserer til- og frakobling af sprederen på nøjagtige positioner på forageren, i udløbere og kiler. Den standardmonterede 8-dobbelte delbreddeomkobling udføres på ZA-V via mængdetilpasning. De mængdeeffektfri udløbsåbninger på de nyudviklede spredeværk muliggør stabile, trekantede spredebilleder. GPS-Track read Parallel-kørehjælpen GPS-Track er en enorm lettelse, når man skal orientere sig på marken. GPS-Maps read Ud over ISO-XML-datastyringen er terminalens jobstyrefunktion (Task Controller) også i stand til at forarbejde applikationskort (Shape-format). Således gives der, afhængigt af mål og terminal, flere muligheder for en delarealspecifik applikation efter kort eller efter sensor. Spredeskive V-Set venstre Spredeskive V-Set højre SwitchPoint Med SwitchPoint er det ved brug af GPS-Switch muligt at indstille tilog frakoblingspunkterne gødningstype- og arbejdsbreddeafhængigt. Begge værdier kan findes i spredetabellen og indtastes i den pågældende betjeningsterminal. Kørespor i forageren Køresporets midte SwitchPoint off (frakoblingstidspunkt) SwitchPoint on (tilkoblingstidspunkt)

12 Tekniske data Illustrationer, indhold og angivelse af tekniske data er uforbindende! Billederne af maskinerne kan afvige fra, hvad det enkelte lands færdselslov foreskriver. ZA-V 1700 ZA-V 2000 ZA-V 2200 ZA-V 2700 ZA-V 3200 ZA-V 4200 Arbejdsbredde (m) Beholdervolumen uden udvidelse (l) Nyttelast (kg) ZA-V Super Profis ZA-V Ultra Profis Indfyldningshøjde (m) 1,23 1,32 1,31 1,42 1,54 1,77 Indfyldningsbredde (m) 2,22 2,22 2,71 2,71 2,71 2,71 Totalbredde (m) 2,58 2,58 2,92 2,92 2,92 2,92 Totallængde (m) 1,68 1,68 1,68 1,68 1,68 1,68 Drev (o/min) Mekanisk spredeskivedrev med 720 Min. vægt (kg) (med kardanaksel, V-Set 2) Spredetabel az ZA-TS Centrifugalspreder Online-sensorer Via et serielt interface (RS 232) giver alle ZA-V-spredere med AMATRON 3, CCI 100 og andre kompatible ISOBUS-terminaler en optimeret forbindelse til på online-sensorer, der tilbydes på markedet. Gødningsservice Til optimal gødskning hører ikke kun gødning og spreder! Lige så vigtig er kompetent rådgivning ved kritiske gødningssorter. Internet: Telefon: +49 (0) Telefax: +49 (0) AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach 51 D Hasbergen-Gaste Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) BRØNS MASKINFORRETNING Aps Tingvej Skærbæk Tel: Fax: MI5159 (da_dk) Printed in Germany

AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm

AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm Liftspreder Sprederen til alle opgaver SPEED spreading»vores arbejde med var kort, men overbevisende.«(professionel kørselsberetning om gødningsspreder

Læs mere

AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm

AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm Liftspreder Sprederen til alle opgaver SPEED spreading»vores arbejde med var kort, men overbevisende.«(professionel kørselsberetning om gødningsspreder

Læs mere

ZA-V sprederen til alle opgaver

ZA-V sprederen til alle opgaver ZA-V ZA-V ZA-V sprederen til alle opgaver SPEED spreading 2 3 I overhalingsbanen med ZA-V Med ZA-V lancerer AMAZONE en effektiv gødningsspreder, der er konstrueret til høje arbejdshastigheder på op til

Læs mere

ZA-TS. AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm

ZA-TS. AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm AMAZONE-spredere lever op til den europæiske miljønorm Liftophængt spreder De effektive spredere fra AMAZONE SPEED spreading Hvis det hele er indstillet rigtigt, behøver man ikke at bekymre sig om noget.

Læs mere

ZA-M. Gødningsspreder ZA-M SPEED. spreading

ZA-M. Gødningsspreder ZA-M SPEED. spreading ZA-M ZA-M Gødningsspreder ZA-M SPEED spreading 2 3 Gødningssprederen ZA-M med to spredeskiver, med op til 3.000 l beholdervolumen og 36 m arbejdsbredde er en ideel maskine til landbrug og maskinstationer,

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

Top Speed med ZA-TS og ZG-TS

Top Speed med ZA-TS og ZG-TS 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS og ZG-TS Top Speed med ZA-TS og ZG-TS De nye effektive spredere fra AMAZONE SPEED spreading Til forskellige arbejdsbredder kan der monteres forskellige spedeskovlssegmenter en meget

Læs mere

ZA-M ZA-M. ZA-M Profis

ZA-M ZA-M. ZA-M Profis ZA-M ZA-M ZA-M Profis Det rigtige tidspunkt til fuldkommen sikkerhed. Fakta og argumenter i et samlet overblik: Indledning Det rigtige tidspunkt til fuldkommen sikkerhed s. 2/3 Sprederfamilien Mere sikkerhed

Læs mere

Top Speed med ZA-TS og ZG-TS

Top Speed med ZA-TS og ZG-TS 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS og ZG-TS Top Speed med ZA-TS og ZG-TS De nye effektive spredere fra AMAZONE SPEED spreading Til forskellige arbejdsbredder kan der monteres forskellige spedeskovlssegmenter en meget

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte

Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte ZG-B 1 Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte Markplanternes uforstyrrede vækst er den vigtigste forudsætning for et godt udbytte. Ikke to marker

Læs mere

AMATRON 3. AMATRON 3 En til alle Let at betjene Moderne og fremtidsorienteret

AMATRON 3. AMATRON 3 En til alle Let at betjene Moderne og fremtidsorienteret AMATRON 3 AMATRON 3 AMATRON 3 En til alle Let at betjene Moderne og fremtidsorienteret 2 3 AMATRON 3 Betjeningsterminalen til gødningsspredere, marksprøjter og såmaskiner muliggør en optimal maskinbetjening

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

E+S EK-S ZA-XS. AMAZONE sprederne E+S, EK-S og ZA-XS Perfekt spredeteknik

E+S EK-S ZA-XS. AMAZONE sprederne E+S, EK-S og ZA-XS Perfekt spredeteknik E+S EK-S ZA-XS E+S EK-S ZA-XS AMAZONE sprederne E+S, EK-S og ZA-XS Perfekt spredeteknik 2 3 Med de tre modeller E+S, EK-S og ZA-XS tilbyder AMAZONE spredere af høj kvalitet til udbringning af mange forskellige

Læs mere

Flot, hurtig og intelligent!

Flot, hurtig og intelligent! Flot, hurtig og intelligent! Flot Hurtig Intelligent az Den målbevidste løsning Flot Flot takket være design og kvalitet! kombinerer skønhed, dynamik og kraft til et overlegent totalkoncept. De skarpe

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning Betjeningsvejledning MULTI-Control Version: V1.20190731 3030248965a-02-DA Læs og følg denne vejledning. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Bemærk at der eventuel findes en mere aktuel version

Læs mere

Armklipper TIL KOMPAKTE KØRETØJER

Armklipper TIL KOMPAKTE KØRETØJER Armklipper TIL KOMPAKTE KØRETØJER KBM 350 DBM 400 UNA 200 Armklipper KBM 350 Armklipper KBM 350 leveres som kombineret maskine til bag- og frontmontering til små køretøjer fra 19 kw (25 hk). Ombygning

Læs mere

Cirrus Activ Cirrus Cirrus Ac A tiv cti

Cirrus Activ Cirrus Cirrus Ac A tiv cti Cirrus Activ 1 Den rigtige såteknik til enhver situation Grunlaget for et stabilt og højt udbytte allerede med udsåningen. Maskiner, der er tilpasset optimalt til hvert anvendelsesområde, er den vigtigste

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

HVILKEN GØDNINGSSPREDER ER BEDST? V/ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen

HVILKEN GØDNINGSSPREDER ER BEDST? V/ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen HVILKEN GØDNINGSSPREDER ER BEDST? V/ Maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen 2 UENS SPREDNING KOSTER UDBYTTE OG ER BESVÆRLIGT.. Hvad er vigtigt? Præcis spredning Nem indstilling Stor kapacitet Lavt vedligehold,

Læs mere

Båndlægger fra GB-serien

Båndlægger fra GB-serien KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK Båndlægger fra GB-serien Professionel læggeteknik af høj kvalitet Båndlæggeteknik fra Grimme: 2-, 3- og 4-rækket GB-serien (Grimme Beltplanter) står for er den

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? M-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? I 1934 startede BOGBALLEs grundlægger, Anders Peter Laursen, produktion af inventar til fjerkræavl i landsbyen Bøgballe. Tiderne skiftede og i starten af 1950 erne blev

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

Til den professionelle glatførebekæmpelse

Til den professionelle glatførebekæmpelse Til den professionelle glatførebekæmpelse RAUCH spredere til spredning af sand, salt og grus Vort krav er præcision RAUCH sprederne opfylder alle de krav, der stilles til moderne professionel glatførebekæmpelse:

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

Genial og enkel helt enkelt genialt! Arbejdsbredde 12 50 m

Genial og enkel helt enkelt genialt! Arbejdsbredde 12 50 m Genial og enkel helt enkelt genialt! Arbejdsbredde 12 50 m AXIS fremtidens gødningsspredere Med enestående kapacitet sætter AXIS gødningsspredere nye standarder for gødningsspredere til professionel anvendelse:

Læs mere

ZA-M ZA-M ZA-M ZA Z -M Profi A s -M Profi ZA Z -M Ultr A a -M Ultr

ZA-M ZA-M ZA-M ZA Z -M Profi A s -M Profi ZA Z -M Ultr A a -M Ultr ZA-M ZA-M ZA-M Profis ZA-M Ultra Det rigtige tidspunkt til fuldkommen sikkerhed. Fakta og argumenter i et samlet overblik: Indledning Det rigtige tidspunkt til fuldkommen sikkerhed s. 2/3 Sprederfamilien

Læs mere

K 51. Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse!

K 51. Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse! KOMBISTRØER K 51 Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse! Denne brugervejledning er en del af maskinen. Leverandører af nye eller brugte

Læs mere

Rabatklipper. Klippekombination

Rabatklipper. Klippekombination Rabatklipper DUA 700 DUA 800 Klippekombination MK 5 Rabatklipper DUA 700 har udliggerarme og en broarm. Rækkevidden er 6,80 m. Her ved indsats på John Deere traktor. DUA 800 har udliggerarme og en broarm.

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Centrifugalspreder. Spredetabel

Centrifugalspreder. Spredetabel Centrifugalspreder az ZA-M Spredetabel MH2 A.001 Printed in Germany da Læs denne brugsanvisning og vær opmærksom før maskinen tages i brug første gang! Betjeningsvejledningen bør gemmes til senere brug!

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

330 hektar om dagen. Lad de andre trække læsset

330 hektar om dagen. Lad de andre trække læsset 330 hektar om dagen Lad de andre trække læsset 3 Lad de andre trække læsset En kapacitet på op til 330 ha. dagligt På Adamshøj gods ved Ringsted faldt valget på en liftophængt spreder til udbringning af

Læs mere

>11/2016-DAN

>11/2016-DAN >11/2016-DAN 406178-06 1 2 Et udvalg, der kort og godt er imponerende XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H Den nye XT-generation udvider grænserne for ydeevne. Med arbejdsbredder på op til 50 m

Læs mere

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill: Perfekt placering af frøene ved høj hastig u-drill sætter nye standarder Med u-drill har Kverneland lanceret en pålidelig

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK. Det rigtige valg

Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK. Det rigtige valg Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK Det rigtige valg HDK 1300-2400 HDK med opsamler og sidebørste HDK børster helt til kanten Hydraulisk drevet sidebørste med en diameter på 700 mm, pendel ophængt. Fås med kunststof

Læs mere

Bugserede såmaskiner. Accord MSC+

Bugserede såmaskiner. Accord MSC+ Bugserede såmaskiner Accord MSC+ Salgsargumenter ACCORD MSC+ Besøg Kverneland.dk MSC & MSC PLUS er uden sammenligning markedets mest intelligente såmaskine (GPS ISOBUS) Optimal udjævning - og pakningseffekt

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK).

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). fc compactline. 2 Kompakte frontlæssere til kompak STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). 1 Vi har Stoll-frontlæssere i programmet, fordi vores kunder spørger efter

Læs mere

Kørecomputer ISOBUS til ZA-M / ZG-B

Kørecomputer ISOBUS til ZA-M / ZG-B Betjeningsvejledning az Kørecomputer ISOBUS til ZA-M / ZG-B MG4160 BAG0085.1 01.11 Printed in Germany da Læs betjeningsvejledningen grundigt, før maskinen tages i brug første gang! Betjeningsvejledningen

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Vejle 26. februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve

Vejle 26. februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve Vejle 26 februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve Demomaskine kørt ca 150 ha Udstyret med Packlinervalse, deflektor i højre side (venstre er std), efterharve mellem discs og valse, hydrauliske bremser

Læs mere

Vellykket glatførebekæmpelse

Vellykket glatførebekæmpelse Vellykket glatførebekæmpelse RAUCH-spredere til sand, salt og grus Vi kræver præcision Rauch sprederne opfylder alle krav til intensiv glatførebekæmpelse: Høj driftssikkerhed, pålidelighed og lang levetid.

Læs mere

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik Maestro Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik PHILIPP HORSCH: Adskillige års hårdt udviklingsarbejde ligger til grund for Maestro og dens innovative doserings- og separeringssystem. Tusindvis

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

ISOBUS-software til. Driftsvejledning. Læs betjeningsvejledningen grundigt, før maskinen tages i brug første gang! Skal opbevares til senere brug!

ISOBUS-software til. Driftsvejledning. Læs betjeningsvejledningen grundigt, før maskinen tages i brug første gang! Skal opbevares til senere brug! Driftsvejledning az ISOBUS-software til ZA-V MG5261 BAG0134.7 11.16 Printed in Germany da Læs betjeningsvejledningen grundigt, før maskinen tages i brug første gang! Skal opbevares til senere brug! Det

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

VS-spreder

VS-spreder Universalspreder VS-spreder 1604-2004 Universalspreder VS 1604 2004 Alsidig og stærk Maksimal stabilitet Stålkasse svejset komplet sammen Robust transportbund med rundståls- eller fladledskæde som specialudstyr

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW

Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW BERGMANN spreder-program Til effektiv brug Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW M 1080 En aksel 8 t Direkte træk på SW-spredeaggregat Den selvbærende konstruktion, gør det muligt at undgå en underamme,

Læs mere

BRUGSANVISNING E-MANAGER SÅTEKNIK VERSION 9.66 / 9.68 SKAL LÆSES OMHYGGELIGT INDEN IBRUGTAGNING! BRUGSANVISNINGEN SKAL GEMMES! ART.

BRUGSANVISNING E-MANAGER SÅTEKNIK VERSION 9.66 / 9.68 SKAL LÆSES OMHYGGELIGT INDEN IBRUGTAGNING! BRUGSANVISNINGEN SKAL GEMMES! ART. BRUGSANVISNING E-MANAGER SÅTEKNIK VERSION 9.66 / 9.68 SKAL LÆSES OMHYGGELIGT INDEN IBRUGTAGNING! BRUGSANVISNINGEN SKAL GEMMES! ART.: UDGAVE: 80660609 07/2015 - Oversættelse af original driftsvejledningen

Læs mere

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års D9 - AD3 Såteknik fra den førende på markedet Du skal ikke bekymre dig om høsten, men om den rigtige tilberedning af dine marker. (Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) az opfylder alle krav! Rationel, kvalitet

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

GPS Autostyring. Hans Henrik Pedersen, CTF Europe.dk 25. oktober 2012

GPS Autostyring. Hans Henrik Pedersen, CTF Europe.dk 25. oktober 2012 GPS Autostyring Hans Henrik Pedersen, CTF Europe.dk 25. oktober 2012 GNSS Global Navigation Satellite Systems GPS: Global Navigation System, USA Glonass, RUS Galileo, EU Beidou (Compass), Kina 20.000 km

Læs mere

Nøjagtig placering, til roer og andre frø

Nøjagtig placering, til roer og andre frø Mekanisk enkornssåmaskine Monopill Accord Nøjagtig placering, til roer og andre frø 2 Pionerånd og innovation til optimalt markudbytte Kverneland Accord - pioneren inden for enkornssåmaskiner med nulplacering.

Læs mere

im Farming (Tryk her) Når Jordnære løsninger godt må være intelligente

im Farming (Tryk her) Når Jordnære løsninger godt må være intelligente im Farming (Tryk her) Når Jordnære løsninger godt må være intelligente im Farming Smart, effektiv og enkel dyrkning im Farming gør mekanisk arbejde enklere, mere effektivt og mere simpelt. Brugen af ISOBUS

Læs mere

SLAGLEKLIPPER USM SMK. ??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung USM 13 USM 18 SMK 15 ?????? ??? ???? ?????

SLAGLEKLIPPER USM SMK. ??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung USM 13 USM 18 SMK 15 ?????? ??? ???? ????? SLAGLEKLIPPER USM??? Einblasdämmung: SMT Die wirtschaftliche Lösung?????? SMK???????????? USM 18 SMK 15 Slagleklipper / 13 / 15 / 18 / 21 / 26 Slagleklipperen USM bagmonteres på trepunksophæng og klipper

Læs mere

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret

Læs mere

Indbygget computer AMATRON + ZA-M

Indbygget computer AMATRON + ZA-M Betjeningsvejledning az Indbygget computer AMATRON + ZA-M MG 2384 BAG0063.0 03.08 Printed in Germany Læs betjeningsvejledningen grundigt, før maskinen tages i brug første gang! Betjeningsvejledningen bør

Læs mere

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen X X Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen 2 3 Fuld kontrol - med foden Lad mulighederne stå åbne - hver

Læs mere

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE DA.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE DA.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.DA.0915 TOP 1252 C S-LINE 4-rotorrive med midterplacering Korte høstperioder kræver slagkraftig landbrugsteknik. 4-rotorriven giver p.g.a sin store arbejdsbredde op

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

SAMSON FLEX II 20E Spreder

SAMSON FLEX II 20E Spreder » SAMSON FLEX II 20E Spreder Preview - growing together SAMSON AGRO A/S FLEX II 20E 1 SAMSON AGRO udvider sin velkendte FLEX sprederserie med en ekstra model, FLEX II 20E. Det er en enkeltakslet spreder

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

Väderstad Rapid Super XL

Väderstad Rapid Super XL Väderstad Rapid Super XL Universalsåmaskine Fleksibel og præcis - Markedets mest alsidige såsystem, med et ens fordelt skærtryk på over 100kg og en meget præcis dybdestyring af enkelte såskær, hvilket

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent

En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent UX 11200 UX 11200 1 En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent AMAZONE-fabrikken udvider sit brede sortiment af udstyr til plantebeskyttelse med en ny model i UX-serien.

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius den nye generation af liftophængte jordbearbejdningsredskaber! Cenius-grubberen til reduceret jordbearbejdning...

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning Betjeningsvejledning az AMADOS + Kørecomputer til gødningsspreder ZA-M MG 2203 BAG0058.1 03.08 Printed in Germany Læs betjeningsvejledningen grundigt, før maskinen tages i brug første gang! Betjeningsvejledningen

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision, og uafhængig

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Rengøringsteknik. Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine. Til rationel rengøring af hal- og industrigulve

Rengøringsteknik. Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine. Til rationel rengøring af hal- og industrigulve Rengøringsteknik Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine Til rationel rengøring af hal- og industrigulve Kompakt Ride-on gulvvaskemaskiner Scrubmaster B115 R Effektivt og bekvemt arbejde i

Læs mere

PS225, PS403, PS403VITI, PS04. SuperFlow Pendulspredere

PS225, PS403, PS403VITI, PS04. SuperFlow Pendulspredere PS225, PS403, PS403VITI, PS04 SuperFlow Pendulspredere Symmetrisk spredebillede sikrer optimalt overlap Mere end en million solgte enheder vidner om Vicon pendulsprederenes popurlaritet uanset hvor i Verden,

Læs mere

ICS den nye generations styresystem

ICS den nye generations styresystem DA ICS den nye generations styresystem For os er SecureLock TM vigtig, den hjælper os med at undgå ulykker. Vi ved, at vi har den sikreste redskabslås på "markedet. Morten Hoff, Guttorm Hoff AS NORGE Styresystemet,

Læs mere

Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL og TL GEOspread. Gødningsspredere

Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL og TL GEOspread. Gødningsspredere Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL og TL GEOspread Gødningsspredere Din afgrøde fortjener den bedste pleje Every Crop Deserves the Best Care Kverneland Crop Care tror på, at teknologi sikrer en bedre

Læs mere

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Jose Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Jose Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere