Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk"

Transkript

1 Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Juli 2014 Alt i mens sommeren står for døren og mange nyder deres ferie, arbejder Seniorholdet.dk på højtryk for, at foreningens medlemmer skal forkæles med både Skagenturen, Banko og ikke mindst Fede Finn & Funny Boyz. Det hele selvfølgelig med den sædvanlige hygge, sjæl og omsorg. Først en stor TAK til jer alle der har bakket op om Seniorholdet de sidste 6 måneder. Det er gået rigtigt stærkt og vi er nu oppe på 340 medlemmer,- hvor er det dog fantastisk. Der er kommet nye efterårs/vinter arrangementer til, og som du kan se nedenfor tilbydes der mange muligheder for hyggeligt samvær. Så vi håber, at du vil tage godt imod de nye arrangementer og hvis der er spørgsmål eller ideer til andre turer, er du altid velkommen til at kontakte os. I juni måned havde vi 4 arrangementer! Sandskulpturfestivallen i Søndervig var en stor oplevelse, men dog lidt regnfuld, heldigvis var selskabet fyldt med godt humør. Både det Nye Moesgård Museum og Havnerundfarten var en fantastisk og spændende oplevelse at få indsigt i. Dejligt at se og følge med i hvad der sker i Smilets by Aarhus. Tak til alle jer der har været med til at gøre dagene vellykket. Som noget nyt bliver der ikke ringet til DIG hvis du er månedens heldig vinder, af vores månedlige præmieudtrækning. Derimod skal du kontakt mig hvis dit navn står skrevet nedenunder. Tillykke til medlem nr. 27 Bente Hansen. Ring til mig på mobil da du er denne måneds heldig vinder af et gavekort på 100,- kr. til den smukke blomster butik Hasle Blomster. Foreningen trækker hver måned lod om en flot gevinst, så er man medlem af foreningen deltager man automatisk i lodtrækningen hver måned. NB!! Vil gøre opmærksom på at vi IKKE er at træffe hverken i Viby eller Klostergade i juli måned. Du kan møde os igen fra august til en hyggesnak, tilmelding til arrangementerne mv. følgende steder: Den 1. fredag i hver måned: Klostergade Centret, Klostergade 35, 8000 Aarhus fra kl Den 2. fredag i hver måned: Cafe Charles i Viby Centret fra kl Vil også benytte lejligheden til at informere om: - Fremover udsendes nyhedsbrevet hver 2. måned dvs. næste nyhedsbrev udkommer i september. - Skagenturen den 2. juli afgang fra Viby Torv ved kirken kl og Musikhuset kl (Viby Torv har ikke tidligere været annonceret) - Den tidligere annoncerede juletur til Tønder er ændret til en juletur til Flensborg. Se mere i brochuren. - Arrangementet til DR Byen den 10. september har en ændret tidsplan, som også er udsendt på mail eller brev. Hvis du ikke allerede har givet en tilbagemelding om at du er indforstået med den nye tidsplan, må du meget gerne sende en mail eller ringe til mig. NY TIDSPLAN: (Datoen er fortsat den samme onsdag den 10. september 2014) Afgang fra Aarhus Musikhus kl og Viby ved kirken kl Forventet hjemkomst ca. kl Til slut vil jeg ønske dig en rigtig dejlig og varm sommer og glæder mig til at dele oplevelserne med DIG Kærlig hilsen Kathrine Bali Seniorholdet.dk

2 Rundvisning i fængslet i Horsens TORSDAG DEN 2. OKTOBER 2014 Nu kan du komme i Fængslet for en dag! Kom med på en udflugt til Fængslet i Horsens, hvor du får mulighed for at komme med på enten "Den Almindelige" eller "Den Trappeløse" rundvisning. Den almindelige rundvisning giver jer en spændende rundtur i det gamle statsfængsels historiske bygninger, hvor der gives indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra såvel den indsattes som den ansattes synsvinkel. Rundvisningen foregår på alle fire etager i Fængselsmuseet. Den Trappeløse Hvis man gerne vil undgå de mange og hårde trapper i Fængselsmuseet, eller hvis man gerne vil gå i dybden med nogen af de allermest spændende historier, anbefales Den trappeløse rundvisning. Turen går gennem Gammel Celle, Sygeafdeling, Sikringscelleafdeling, Strafafdeling, Besøgsafdeling, samt særudstillingen Fange nr. 75. Desuden kommer man ud i Vestre Indre gård, hvor henrettelsen af Jens Nielsen fandt sted i Denne gård er normalt lukket for publikum, men åbnes særligt for De trappeløse rundvisninger. I prisen er inkluderet: - Bus tur/retur - Kaffe/the og kage - Entre - Guidet rundvisning - På hjemturen bydes der på sandwich samt 1 øl eller vand Afgang: Aarhus Musikhus kl og Viby Torv ved kirken kl Forventet hjemkomst ca. kl Medlemspris KUN 275,- kr. - IKKE medlemspris 375,- kr. Det Nye Moesgård åbner op for et helt unikt Museum til oktober. Vi har derfor lavet en guidet rundvisning lige efter åbningen. Fredag den 24 oktober kl Efter rundvisningen har du naturligvis mulighed for at blive på museet, for selv at udforske bl.a særudstillingen "Visionen om bygningen", da entreen er betalt. I prisen er inkluderet: - Entre til museet - Guidet rundvisning Arrangementer forventes slut ca. kl Maximum 25 deltager. Medlemspris KUN 199,- kr. - IKKE medlemspris 299,- kr. ØL SMAGNING, RUNDVISNING OG FROKOST PÅ AARHUS BRYGHUS TORSDAG DEN 6. NOVEMBER KL Kom med på en hyggelig middags- tur med rundvisning hvor vi skal høre om bryggeriets historie, om øllerne, ingredienserne, brygning og om øllets historie til dansk kulturhistorie. Alt imens vi smager på øllet direkte fra tank, fad eller flaske. Derefter spiser vi smørrebrød hvor der naturligvis serveres øl til, og der er øl ad libitum under frokosten!

3 Det vil være mulighed for at købe bryggeriets produkter. Sted: Aarhus Bryghus, Gunnar Clausensvej 26, 8260 Viby Arrangementet forventes slut ca. kl I prisen er inkluderet: - Rundvisning - Øl smagning - Smørrebrød med øl ad libitum Medlemspris KUN 250,- kr. - IKKE medlemspris 350,- kr. Tag med på en julehygge tur til julemarked i Flensborg og bliv forkælet undervejs! ONSDAG DEN 3. DECEMBER 2014 Kom i julestemning på den anden side af grænsen. Det gamle Flensborg centrum er pyntet op efter alle kunstens regler med masser af boder, og de smukke gamle husfacader tilføjer en særlig julestemning. Overalt dufter der af brændte mandler, bagte æbler med kanel og Glühwein, den tyske variant af glögg. Julemarkedet i Flensburg har masser af dansk og nordisk islæt og du kan virkelig få masser af inspiration til årets julegaver. På vejen hjem får du endvidere mulighed for at handle ind til julen i Harrislee. I prisen er inkluderet: - Bus tur/retur - Kaffe/the morgenbrød og lidt til ganen- Frokost incl. 1 øl/vand eller 1 glas vin - På hjemturen bydes der på kaffe og lidt sødt Afgang: Aarhus Musikhus kl Viby Torv v/kirken kl Forventet hjemkomst ca. kl HUSK PAS! Medlemspris KUN 495,- kr. - IKKE medlemspris 595,- kr. Og ikke at forglemme de tidligere annoncerede arrangementer... Fede Finn & Funny Boys - Onsdag den 6. august 2014 kl på Hermans/Terrassen i Friheden Så får du mulighed for at nynne med på musikalske oplevelser når trio en Fede Finn og Funny Boys med Maud Kofoed i spidsen gæster Tivoli Friheden. I prisen er inkluderet: - Entre til Tivoli Friheden - Fornem frokost incl. 1 øl/vand eller 1 glas vin og kaffe med sødt - Koncert billet Arrangementet forventes slut ca. kl Medlemspris KUN 398,- kr. - IKKE medlemspris 498,- kr.

4 Anne Just Have Haven i Hune - Tirsdag den 12. august 2014 Oplev den blomstrende frodighed, som er et særkende for Haven I Hune. Du får samtidig mulighed for at se Anne Justs kunst, malerier og keramik i atelieret. I prisen er inkluderet: - Bus tur/retur - Kaffe/the med morgenbrød - Frokost i Blokhus - Entre til Haven med fortæller - På hjemturen bydes der på kaffe/the og sødt Afgang: Aarhus Musikhus kl og Viby ved kirken kl Forventet hjemkomst ca. kl Medlemspris KUN 498,- kr. - IKKE medlemspris 598,- kr. Fænometet Sort Sol er en fantastisk oplevelse, når stære danser ballet på aftenhimlen Mandag den 1. september 2014 Sort Sol er et naturfænomen der skal opleves, når stærene samles i store flokke for overnatning. Lige før stærene går ned på jorden for natten, danner de store flokke mønstre på himlen, der næsten formørker solen. Inden stærene går til ro, skal vi se smukke Ribe by hvor en guide vil være med undervejs. I prisen er inkluderet - Bus tur/retur - Kaffe/the med hjemmebag - Ribe by med guidet tur - Frokost - Sort Sol med egen naturvejleder der fører os gennem denne smukke oplevelse - På hjemturen bydes der på kaffe/the og sødt Afgang: Aarhus Musikhus kl Viby ved kirken Forventet hjemkomst ca HUSK: Varmt tøj eller tæpper. Vi står stille i lang tid, og det bliver køligt, når solen går ned. - Fornuftigt fodtøj. Vi kan risikere at skulle gå i fugtigt terræn. Vi går maksimalt 1 km. Medlemspris KUN 589,- kr. - IKKE medlemspris 689,- kr. Bliv efterårs forkælet som du aldrig vil glemme. Jeg kan kun anbefale det Wellness med sanseoplevelser og afslapning i De Termiske Bade på Vejlefjord Hotel Tirsdag den 7. oktober 2014 Syv bassiner er bygget af granit i brynet af bøgeskoven. Med sansebrus, saunaer og dampbade. Hver bad, hver hule og hvert rum byder på en sanseoplevelse for sig selv og kan varmet anbefales! I prisen er inkluderet: - Bus tur/retur - Morgenbrød med kaffe/the - Entre til de Termiske Bade - Frokost på restaurant Vejlefjord - På hjemturen bydes der på kaffe/the og sødt Afgang: Aarhus Musikhus kl Viby ved Kirken kl Forventet hjemkomst ca. kl Tilmelding SENEST den 22. september 2014 Medlemspris KUN 749,- kr. - IKKE medlemspris 849,- kr.

5 Vi har været så heldige at få nogle rigtige gode billetter til musicallen Dirty Dancing - "The time of your life". Søndag den 10. maj 2015 kl i Musikhuset Der er 11 billetter tilbage ud af 80 så skynd dig hvis du vil have fingrene i en! Medlemspris kr. 550,- ikke medlemspris kr. 650,- Har du også haft en god oplevelse med Seniorholdet.dk, vil vi blive rigtig glade, hvis du vil dele oplevelsen ved at skrive i gæstebogen på hjemmesiden. Glæder mig til at dele oplevelserne med Dig! Kærlig hilsen Kathrine Bali Seniorholdet.dk

6

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ TOUR de TAXA Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015 Kære deltager. Her er vores rejse pris for deltagelse i Tour de Taxa's BIKE CAMP på Mallorca. 5.397,- kr. Det er

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere EJER MAGASIN MAGASINET FOR SOMMERHUSEJERE Nr. 2 2008 Peter Gade: Nyder livet som sommerhusejer Foto: www.petergade.net Erik Peitersen: Giv dit sommerhus personlighed Bente og Egon: Renovering gav flere

Læs mere

SOGNEBLADET. Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL

SOGNEBLADET. Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL SOGNEBLADET Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL L E D E R Nyt fra Redaktionsudvalget FORSIDEN: Malerierne er lavet af Mette Enevolds konfirmander Af REDAKTIONSUDVALGET I denne udgave af sognebladet

Læs mere

Nøvlingen. oktober 2011

Nøvlingen. oktober 2011 Nøvlingen oktober 2011 Nøvlingen - Indhold Pigeraketten... 3 Nøvling festuge... 4 Kære Giro 413... 6 Small ship race... 8 Lille Nøvling klassikeren... 9 Bio/spise kombi... 10 Nøvling -hvor fanden er Nøvling?...

Læs mere

Rapport vedr. projekt Mere end nice - fra medproducent til medarbejder, Holbæk Museum, 2013.

Rapport vedr. projekt Mere end nice - fra medproducent til medarbejder, Holbæk Museum, 2013. Rapport vedr. projekt Mere end nice - fra medproducent til medarbejder, Holbæk Museum, 2013. Formål Formålet med projektet, som er en del af et større projekt om mangfoldighed og unges identitet, var i

Læs mere

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg EV Elev nyt er også denne gang på 12 sider. Der er sket meget, og vi har haft nogle spændende måneder siden sidst, og det vil vi rigtig gerne fortælle om. Som i de foregående numre af EV Elevnyt, har vi

Læs mere

VESTBYAVISEN. Vestergade renoveres - 1. etape er i gang. Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003

VESTBYAVISEN. Vestergade renoveres - 1. etape er i gang. Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003 VESTBYAVISEN Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003 Vestergade renoveres - 1. etape er i gang KVARTERLØFT 2001-2007 Bliv gaderepræsentant Hvis I vil gøre noget for jeres kvarter, så bliv gaderepræsentant

Læs mere

Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER. Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening

Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER. Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER NR. 1 2015 Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening Indhold 3 Forord: Kultur og Kulturforum 4 Udstillinger og aktiviteter 8 Foredrag fra Historisk

Læs mere

Hvis man vil have folk til at opføre sig ordentligt, skal man også behandle dem ordentligt

Hvis man vil have folk til at opføre sig ordentligt, skal man også behandle dem ordentligt KIRKENS KORSHÆRS NYHEDSBREV ODENSE EFTERÅRET 2014 Hvis man vil have folk til at opføre sig ordentligt, skal man også behandle dem ordentligt Denne overskrift så jeg i Kristeligt Dagblad, og den fik mig

Læs mere

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven!

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven! AKTIV FERIE Tlf. 21490357-23650457 Email: info@jsrejser.dk/ js@jsrejser.dk www.jsrejser.dk J.S.Rejser, Vesterbo 23, 8970 Havndal Tlf. i Rumænien 0040722300792 Email: carmen@jsrejser.dk 2015 BUS FLY Vil

Læs mere

30. årgang September 2013 Nr. 3

30. årgang September 2013 Nr. 3 ISSN 2245-5957 huntingtons.dk 30. årgang September 2013 Nr. 3 Landsforeningen Huntingtons Sygdom huntingtons.dk nr. 3/13 1 Indhold Formanden har ordet... 3 Positivdagen... 3 Landsindsamlingen 2013... 4-5

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE

og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE D E M E N S og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE Rådgivnings- og kontaktcentret for demensramte og pårørende Kallerupvej Odense Forord I 2002 etablerede Alzheimerforeningen

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Sports- og Sponsor Nyt

Sports- og Sponsor Nyt www.themgf.dk For første gang fik Petanque 2 klubmestre: Helene Knudsen og Bodil Bryndum med fuldstændigt ens resultat. Kai Lund Jensen blev nr. 3 Sports- og Sponsor Nyt November 2013 Sports- og Sponsor

Læs mere

Sønderriset. Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang

Sønderriset. Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang SØNDERRISET Nummer 5, oktober 2013, 25. årgang Ansvarshavende Redaktør: Peter Hundebøll peter.hundeboell@skolekom.dk Redaktion: P. Hundebøll, B. Eskildsen Abonnement: 50

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S 19.05.2012. Beretning:

Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S 19.05.2012. Beretning: Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S 19.05.2012. Beretning: Også i år må jeg indlede med at sige, at det er en kæmpe fornøjelse at få lov til at aflægge beretning for Halsnæs Bryghus A/S. Året

Læs mere

Fredagsbrevet uge 10. Kære forældre på Norddjurs Friskole. Nyt fra Ledelsen Om skolens netværk..

Fredagsbrevet uge 10. Kære forældre på Norddjurs Friskole. Nyt fra Ledelsen Om skolens netværk.. 1 Fredagsbrevet uge 10 Kære forældre på Norddjurs Friskole. Sæt et stort X i kalenderen torsdag d. 9. april kl. 17.00, for da er det tid til den årlige ordinære generalforsamling på NDF. Sammen med denne

Læs mere

Program 2014. Til medlem: Sponsorer for Ældre Sagen i Gråsten

Program 2014. Til medlem: Sponsorer for Ældre Sagen i Gråsten Sponsorer for Ældre Sagen i Gråsten APOS, Andr. Petersen & Søn, Planetvej 2, 6300 Gråsten BHJ, Ulsnæs 33, 6300 Gråsten Det Nye Hebru, Sundsnæs 4, 6300 Gråsten Euro Spar, Nygade 10, 6300 Gråsten Gråsten

Læs mere

Du skal adlyde din mor

Du skal adlyde din mor Du skal adlyde din mor af Sørine Steenholdt fra novellesamlingen: Ung i Grønland, ung i Verden Oversat til dansk af Aminnguaq Dahl Petrussen Kommentarer af psykolog Jonna Ketwa Novelle 2 En ung kvinde

Læs mere

Udlejnings magasinet. Sådan gør du sommerhusgrunden mere attraktiv. Fornyelse og forbedringer i Fåborg. Sommerhusudlejning og fremtiden. #2.

Udlejnings magasinet. Sådan gør du sommerhusgrunden mere attraktiv. Fornyelse og forbedringer i Fåborg. Sommerhusudlejning og fremtiden. #2. Udlejnings magasinet #2. Juni 2008 Fornyelse og forbedringer i Fåborg Sommerhusudlejning og fremtiden Sådan gør du sommerhusgrunden mere attraktiv Leder af Kim Holmsted, Produktdirektør og Hans Jørgen

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Billede af en mand, som sidder på hug foran et fodboldmål med en bold foran sig.

Billede af en mand, som sidder på hug foran et fodboldmål med en bold foran sig. Dit Blad nr. 2 2015 Aalborg Kommune Tema: Foreningsliv Læs også: Information fra kommunen Ny have lokker demente udenfor Billede af en mand, som sidder på hug foran et fodboldmål med en bold foran sig.

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

UD PÅ TUR. i 6 kommuner

UD PÅ TUR. i 6 kommuner UD PÅ TUR i 6 kommuner Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Struer, Lemvig Kommuner 2. halvdel 2010 juli december VELKOMMEN JULI I denne kalender kan I finde forslag til ture med vejleder.

Læs mere

Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015

Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015 Onsdag d. 1. april Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015 Kl. 13.00-13.30: Månedens historie på Kystmuseet Skagen. Den tilsandede Kirke/Sct. Laurentii kirke - Den 5. juni 1795 var det slut; den store og

Læs mere