Ikast den 28. november 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ikast den 28. november 2017"

Transkript

1 Ikast den 28. november 2017 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2017, afholdt i perioden november 2017 hos henholdsvis Frøstrup Hannæs IF, Måbjerg IF, Tim GIF, Studsgaard GIF og Sdr. Omme IF. Først og fremmest skal der fra FCM Klubsamarbejdets side lyde en stor TAK for det fine fremmøde til efterårets områdemøder. Det er intet mindre end fantastisk endnu engang at møde så mange engagerede ledere fra vore samarbejdsklubber Referat af møderne 1. Velkomst og præsentation Der blev givet en præsentation af aftenens program og herunder var der praktiske informationer fra værtsklubben. 2. DBU TopCenter og konsekvenserne for talentudviklingen i Ulveland Det nye setup fra 2018 blev gennemgået. Dette er vedhæftet referatet her som pdf-fil. Følgende klubber har tilbudt sig som værtsklub for FCM Fodboldskole i foråret 2018 (7/5 9/5 14/5 16/5 4/6 6/6) og kan blive kontaktet af den kommende FCMlicensansvarlige: Område 1: Thisted FC, Nors BK Område 2: Struer Boldklub Område 3: Ringkøbing IF Område 4: Snejbjerg SG&I, Sdr. Felding GIF, Hammerum IF Område 5: Billund IF Følgende klubber har tilbudt sig som værtsklub for FCM Fodboldskoleskolestævne i foråret 2018 (26/5 27/5 17/6) og kan blive kontaktet af den kommende FCMlicensansvarlige: Brande IF, Brædstrup IF, Ikast FS, Herning KFUM Følgende klubber har tilbudt sig som værtsklub for FCM-licenstræning i én eller flere perioder i sæson 2018/2019 og kan blive kontaktet af den kommende FCMlicensansvarlige (øvrige klubber kan evt. også komme i spil): Område 1: Thisted FC (kunstgræs), Hurup IF, Spøttrup Motion og Sport, Nors BK, Nordthy IF, Koldby-Hørdum IF (½ kunstgræs). Herudover undersøger Sydmors IF (kunstgræs) og så vil vi gerne have en melding fra MorsØ FC (kunstgræs) på om de evt. også kan byde ind. Område 2: Gudum-Nissum IF (kunstgræs), Ramme-Lomborg IF, Vinderup IK, Resen- Humlum IF, Holstebro Boldklub (kunstgræs) Område 3: Tim GIF, Ringkøbing IF (kunstgræs, gerne flere perioder), Spjald IF (kunstgræs inden jul), ØAB 86, Skjern GF (kunstgræs)

2 Område 4: Sunds IF (kunstgræs), Snejbjerg SG&I (kunstgræs), Hammerum IF (kunstgræs), Herning Fremad (kunstgræs) og så vil vi gerne have en melding fra Tjørring IF (kunstgræs) på om de evt. også kan byde ind. Område 5: Brædstrup IF (kunstgræs), Grindsted GIF, Brande IF (kunstgræs), Gauerslund IF (kunstgræs), Blåhøj IF/Filskov IF, Ikast FS (kunstgræs) Følgende klubber har tilbudt sig som værtsklub for FCM-licensstævner i sæson 2018/2019 (1/12 2/12 2/3 3/3) og kan blive kontaktet af den kommende FCMlicensansvarlige: Brædstrup IF, Brande IF, Ikast FS, Gauerslund IF 3. FCM Pigefodboldskole 186 piger er tilmeldt fordelt på 76 x U14/15 piger, 60 x U13 piger og 50 U12 piger. Fordelt på Center NORD hos Mejrup GU og Center SYD hos Brande IF, hvilket betyder, at der i år er tale om en reel udtagelse. Efter 1. udtagelsesaften, hvor FCM deltog med en skoleleder og en træner, har pigelicenstrænerne 4 x træninger med en bruttotrup inden de endelige hold udtages. Herefter træner de endelige hold hver fredag frem til sommerferien (ferier undtaget), hvor de sammen med drengeholdene deltager ved BIF-CUP i Brande. I perioden laves også en FCM Pigelicensdag med træning og kamp. 4. FCM Teknikmærkedage Spillerne kan tilmelde sig, hvor man kan komme at tage bronze/sølv/guldmærket. Deltagerbetaling på kr. 100,-, hvor man også modtager en billet til MCH Arena. I efteråret 2017 er vi/har vi været følgende steder: Mejrup GU Tarm IF Tjørring IF Gauerslund IF Følgende værtsklubber blev valgt til at afholde FCM Teknikmærkedage i foråret 2018 Thisted kommune: Koldby-Hørdum IF Morsø kommune: MorsØ FC Skive kommune: Spøttrup Motion og Sport Struer/Lemvig kommuner: Gudum-Nissum IF Holstebro kommune: Måbjerg IF Ringkøbing-Skjern kommune: Hover UIF Herning kommune: Skibbild IF Ikast-Brande kommune: Ejstrupholm IF Billund/Vejle kommune: Grindsted GIF

3 5. FCM Trænerakademi og RØDDERNES Trænerakademi FCM Trænerakademi Målgruppe: Henvender sig til mere øvede trænerne i FCM Klubsamarbejdet, som gerne vil udvikle sig og som primært arbejder med U8 U14 drengespillere. Følgende kapaciteter vil undervise på kurset: Jeppe Qvist Fysisk træner for FC Midtjylland Søren Bjerg Top A træner i FC Midtjylland Kristian Bak Bach Assistenttræner i FC Midtjylland Kent Tornøe Individuel teknisk træner i FC Midtjylland Jonas Bliksted Elitechef i FC Midtjylland Ret til ændringer af ovenstående forbeholdes Pris: kr. pr. træner. Sidste tilmeldingsfrist er den 1. december RØDDERNES Trænerakademi Målgruppe: Henvender sig til den unge træner, forældretrænere mm. i FCM Klubsamarbejdets områder, som primært arbejder med U7-U12 spillere. Kurset udbydes i henholdsvis Center NORD og Center SYD Det bliver FCMs talentholdstræner, Jesper Sigen, som bliver ansvarlig for afvikling af begge kursusforløb. Modulerne tager udgangspunkt i hvor de enkelte trænere er henne i deres udvikling, men fælles for alle modulerne er det at der tages fat i de mest relevante ting i forhold til aldersgruppen U7-U12. Prisen er kr. pr. træner. Sidste tilmeldingsfrist er den 1. december Pause Og igen i år var forplejningen helt i top. 6. Kommercielle muligheder i 2018 Vi siger det hvert år og vi gjorde det igen i år. Det er af afgørende vigtighed, at opbakningen til vores nuværende og traditionelle skrab- og julekalendertilbud fortsætter. Uden den er det ikke muligt at stable de sportslige aktiviteter og muligheder på benene. Vi beder ikke om, at alle klubber støtter lige meget, men hvis alle klubber byder ind med det, de kan så er det perfekt. Vælger den enkelte klub at støtte op omkring fællesskabet ved at udnytte de kommercielle muligheder, kan man som FCM samarbejdsklub optjene gratister på Store Trænerdag eller ved VIP-fest, endnu flere klubkortkoder til brug på MCH Arena, et gratis trænerkursus afholdt i klubben samt ansøge om besøg af Lupus. Husk at indsende Jeres bestillinger af skrab og julekalender senest den 1. december!!!

4 7. Tættere på Den gode FCM Klubrepræsentant Grundet reduceret personale pt. er vi ret pressede på tid/opgaver. Derfor har vi mere end nogensinde brug for, at FCM Klubrepræsentanterne er aktive. Er I aktive, så bliver Jeres klubber og medlemmer det også. Langt henad vejen står og falder succesen i FCM Klubsamarbejdet med Jeres indsats og engagement. Det betyder, at man: Brænder for sagen og meget gerne også for FC Midtjylland. Opdaterer fcmklubsamarbejdet.dk med klubbens reelle trænere og ledere, så det ikke er de samme mennesker, som var en del af vores klub for år tilbage, der er registreret. Rent faktisk sørger for at videreformidle tilbuddene fra FCM Klubsamarbejdet til de rette medlemmer (FCM Teknikmærkedage, FCM Fodboldskole, FCM Pigefodboldskole, kurser, FCM Ulvecup, etc.). Følger op med direkte kontakt til klubbens trænere på, at medlemmerne bliver meldt til m.m. Selv melder sig rettidigt til områdemøder og repræsentantskabsmøder. Facebookambassadører Facebookalgoritmen er blevet ændret, så det bliver sværere at nå bredt ud med sine opslag med mindre det er annoncer købt på Facebook. FCM Klubsamarbejdet har derfor brug for nogle mennesker i ALLE områder, som vil være en del af en interaktionsgruppe, så vi kan snyde algoritmen Opgaven går i bund og grund ud på, at man skal dele udvalgte opslag på Facebook indenfor det første kvarter, det lever på Facebook. Det hele kommer til at skulle foregå på en særlig måde, som jeg ikke vil trætte Jer med her, men det tager max. ét min. pr. opslag, men kan gøre en kæmpe forskel for FCM Klubsamarbejdet fremadrettet Når vi har fået data på alle, som ønsker at blive en del af interaktionsgruppen, skal vi nok sørge for at informere alle grundigt i, hvad det er vi konkret beder om. Klubudflugt Vi har til stor glæde for nogle klubber i efteråret afviklet klubudflugter, som i korte træk handler om, at inviterede klubber kommer på MCH Arena. I bliver budt velkommen foran Stadion, hilser på Lupus og en Superligaspiller og får taget et fællesbillede. Økonomi: 50,- (børn) / 100,- (voksen). Prisen er inkl. billet + værdikupon til boderne på stadion. Det vil vi gerne dyrke endnu mere og sikre, at I får besked i god tid, således flest mulige kan være sammen om oplevelsen.

5 App download FC Midtjylland har lanceret en fan-app for at give nuværende og fremtidige FCM-fans og fodboldelskere i regionen en nem og underholdende platform at følge klubben på. De bedste nyheder først + underholdning og indsigt. Jo flere downloads i hele regionen, jo bedre mulighed for at skabe fordele og lokal aktivitet. Der kom i det efterfølgende gruppearbejde rigtigt mange gode input, som nu viderebringes til de rette mennesker i FC Midtjylland, til spørgsmålene: Hvordan bliver FCM app en mere interessant i Jeres klub og lokalsamfund? Hvilket indhold kan være med til at gøre app en endnu mere lokal/regional relevant? Sæsonkort Vi kæmper ikke for fodboldklubben FC Midtjylland. Vi kæmper for hele regionen. Vi vil have et tophold i regionen, der hvert år spiller med i toppen af Superligaen, og som hvert år skaber minder og store oplevelser. En del af de oplevelser hjælpes på vej af et fyldt MCH Arena. Derfor har vi en ambition om, at få langt flere sæsonkortholdere. Der kom i det efterfølgende gruppearbejde rigtigt mange gode input, som nu viderebringes til de rette mennesker i FC Midtjylland, til spørgsmålene: Hvordan kan FCM Klubsamarbejdet/samarbejdsklubberne hjælpe salget af sæsonkort på vej? Hvad skal der til for, at der bl.a. via FCM Klubsamarbejdet kommer fx sæsonkortholdere på MCH Arena? Hvordan kan FC Midtjylland bedst anerkende dette? 8. Valg til områdeudvalg Område 1: Bo Nielsen (formand, Koldby-Hørdum IF), Henning Alstrup (Sundby Thy IK), Henrik Nørgaard (Balling VUIF), Thomas Juul Mikkelsen (MorsØ FC), Gert Søndergaard Petersen (Frøstrup Hannæs IF) Område 2: Flemming Ringgaard (formand, Feldborg/Haderup IF), Johnny Nielsen (Thyborøn IF), Jesper Pedersen (Herrup/Bjergby FF), Henrik Madsen (Ramme-Lomborg IF), Kristian Andersen (Borbjerg-Skave Fodbold) Område 3: Henrik Jensen (formand, Skjern GF), Finn Akselsen (Tarm IF), Allan Skovgaard (Hanning B.), Martin Johansen (Ringkøbing IF) Område 4: Preben Madsen (formand, Gullestrup IF), Allan Overgaard Nielsen (Hammerum IF), Jesper Egebæk (KLG) Område 5: Gert Hansen (formand, Ikast KFUM), Carsten Mehl (Ikast FS), Michel Blaschke (Brædstrup IF), Frank Buchmann (Gauerslund IF) 9. Konkurrencetid Områdemestre efterår 2017 og dermed områdets klogeste fodboldhoved Område 1: Bo Nielsen (Koldby-Hørdum IF Område 2: Christian Wraae (Naur-Sir-Krunderup) Område 3: Henning Ebbensgaard (Ølstrup GU) Område 4: Carsten Lund (Snejbjerg SG&I) Område 5: Elin Søbye (FC GOG)

6 10. Valg af værtsklub til næste områdemøde Følgende klubber blev valgt: Område 1: Sundby Thy IK Område 2: Holstebro Boldklub Område 3: SHN/Ulfborg Område 4: Sdr. Felding GIF Område 5: Brande IF Udarbejdet af: Tommy Jensen og formændene for områdeudvalgene

Ikast den 16. november 2016

Ikast den 16. november 2016 Ikast den 16. november 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2016, afholdt i perioden 7. 15. november 2016 hos henholdsvis

Læs mere

FCM VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR Vi kæmper for sejre og stolthed, for hele regionen KLUBSAMARBEJDET

FCM VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR Vi kæmper for sejre og stolthed, for hele regionen KLUBSAMARBEJDET VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR 2018 SIDEN SIDTE OMRÅDEMØDE 1. Velkomst, præsentation og praktiske ting fra værtsklubben 2. Oplæg oplevelse med SAMFUND i almindelighed og TAB & VINDforløb i særdeleshed

Læs mere

Ikast den 19. november 2015

Ikast den 19. november 2015 Ikast den 19. november 2015 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2015, afholdt i perioden 9. 16. november 2015 hos henholdsvis

Læs mere

efterfølgende beholder (præcis som det er tilfældet med licens- og talentholdsspillerne for drengene).

efterfølgende beholder (præcis som det er tilfældet med licens- og talentholdsspillerne for drengene). Ikast den 20. marts 2017 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2017, afholdt i perioden 6 15. marts 2017 hos henholdsvis Oddense-Otting

Læs mere

Ikast den 20. november 2014

Ikast den 20. november 2014 Ikast den 20. november 2014 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2014, afholdt i perioden 10. 18. november 2014 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 6. marts 2013

Ikast den 6. marts 2013 Ikast den 6. marts 2013 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2013, afholdt i perioden 28. februar 5. marts 2013 hos henholdsvis

Læs mere

Herning den 5. december 2011

Herning den 5. december 2011 Herning den 5. december 2011 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2011, afholdt i perioden 16. 30. november 2011 hos henholdsvis

Læs mere

2. Status i FCM Klubsamarbejdet Der blev vist en film om, hvad FCM Klubsamarbejdet har været i historisk og hvad det er i dag.

2. Status i FCM Klubsamarbejdet Der blev vist en film om, hvad FCM Klubsamarbejdet har været i historisk og hvad det er i dag. Ikast den 21. marts 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2016, afholdt i perioden 8. 16. april 2016 hos henholdsvis Thisted

Læs mere

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds IF,

Læs mere

Ikast den 21. november 2013

Ikast den 21. november 2013 Ikast den 21. november 2013 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2013, afholdt i perioden 11. 20. november 2013 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 26. november 2012

Ikast den 26. november 2012 Ikast den 26. november 2012 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2012, afholdt i perioden 13. 21. november 2012 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 19. marts 2014

Ikast den 19. marts 2014 Ikast den 19. marts 2014 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2014, afholdt i perioden 3. 11. marts 2014 hos henholdsvis

Læs mere

VILDBJERG CUP INDOOR 2014

VILDBJERG CUP INDOOR 2014 VILDBJERG CUP INDOOR 2014 U6 MIX (Stadionhallen, lørdag d. 13/12) PULJE 1 PULJE 2 PULJE 3 Vildbjerg SF 2 RHIF Struer Boldklub 2 Mikro Vildbjerg SF 1 Ringkøbing IF Struer Boldklub 1 Klitten Vildbjerg SF

Læs mere

Hermed udsendes det foreløbige program for Regionsfinalerne, der afvikles søndag 24. juni 2018 med forskellige puljevindere som arrangører.

Hermed udsendes det foreløbige program for Regionsfinalerne, der afvikles søndag 24. juni 2018 med forskellige puljevindere som arrangører. DBU Jylland Region 2 Regionsfinaler Søndag 24. juni 2018 PROGRAM 7-mands Senior 8-mands Ungdom Herre C, U15 Drenge C, U14 Drenge, U13 Drenge C Kvinder C1 & C2, U15+U16 Piger C, U14+U15 Piger C, U13 Piger

Læs mere

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK Veteraner Herresenior C Herresenior C Kvinder B Pulje 1 Nors B Sundby Mors IF 15/11-14 Snedsted Hallen 30/11-14 Hørdum Hallen 04/01-15 Nors Hallen 24/01-15 Hørdum Hallen Herresenior B Pulje 11 Frøstrup/Hannæs

Læs mere

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere. Derfor giver FCM Klubsamarbejdet

Læs mere

Følgende spillere har opnået sølvmærket i FCM Teknikmærke

Følgende spillere har opnået sølvmærket i FCM Teknikmærke Følgende spillere har opnået sølvmærket i FCM Teknikmærke Navn Født Klub Mærke bestået Rasmus Lauritsen 27.02.96 Brande IF 09.04.09 Frederik Lauritsen 27.02.96 Brande IF 16.04.09 Nicolaj T. Pedersen 29.05.97

Læs mere

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds

Læs mere

U10 Drenge, U11 Drenge, U12 Drenge U10 Piger, U11 Piger, U12 Piger

U10 Drenge, U11 Drenge, U12 Drenge U10 Piger, U11 Piger, U12 Piger DBU Jylland Region 2 Turneringshæfte forår 2017 5-mands U10 Drenge, U11 Drenge, U12 Drenge U10 Piger, U11 Piger, U12 Piger Se kampprogram på www.dbujylland.dk eller på DBU s Fodbold App Læs mere på vores

Læs mere

DBU Jylland Region 2 Indefodbold byder alle klubber, ledere, spillere og dommere velkommen til en ny og forhåbentlig spændende sæson i indefodbold.

DBU Jylland Region 2 Indefodbold byder alle klubber, ledere, spillere og dommere velkommen til en ny og forhåbentlig spændende sæson i indefodbold. DBU JYLLAND REGI ON 2 I N D EF O D B O L D VEJLEDNI NG 2 0 1 2 / 2 0 1 3 Velkommen til indefodboldsæsonen DBU Jylland Region 2 Indefodbold byder alle klubber, ledere, spillere og dommere velkommen til

Læs mere

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Forord s. 1 Klubkursus s. 2 Footwork med bold s. 3 Teknik og koordination s. 4 FCM Teknikmærke s. 5 Nu kan du lære det s. 6 Totaltræning s.

Læs mere

KAMPPROGRAM U11 DRENGE A LØRDAG BORDING HALLEN

KAMPPROGRAM U11 DRENGE A LØRDAG BORDING HALLEN KAMPPROGRAM U11 DRENGE A LØRDAG Hammerum 1 Tjørring IF 1 Erritsø GIF Skjern GF 1 FC Barselona Herning Fr. 1 Viborg FF 1 Silkeborg IF Horsens KFUM Sønderhald IF BORDING HALLEN 1 14:45 1 Hammerum 1 - Tjørring

Læs mere

Muligheder for trænere i ulveland

Muligheder for trænere i ulveland Muligheder for trænere i ulveland FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere.

Læs mere

Program Danske Bank Cup Hurup den og 27. november og 2016 i Hurup Hallerne.

Program Danske Bank Cup Hurup den og 27. november og 2016 i Hurup Hallerne. ½½ ½ Program Danske Bank Cup Hurup den 25. 26 og 27. november og 2016 i Hurup Hallerne. ØØv Opdateret 22.11.2016 Kl. 21.00 Øvrige sponsorer: Spillested: Hurup Hallerne, Idrætsvej 7, 7760 Hurup Thy tlf.:

Læs mere

målforskel - flest scorede mål - indbyrdes kamp lodtrækning

målforskel - flest scorede mål - indbyrdes kamp lodtrækning Spillested: Hurup Hallerne, Idrætsvej 7, 7760 Hurup Thy tlf.: 97951566 Ved afbud eller udeblivelse efter at program er udsendt, opkræves deltagergebyr. Stævnetelefon: Karsten Larsen 40 71 20 46 Torben

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere. Derfor giver FCM Klubsamarbejdet

Læs mere

RESULTATER I FØRSTEHOLDSKAMPE 1977 2013/2014

RESULTATER I FØRSTEHOLDSKAMPE 1977 2013/2014 1977 Serie 2 1978 Serie 2 Løgstrup u 1-2 h 3-2 Mønsted u 2-0 h 1-1 Herning KFUM h - - - u 2-6 Feldborg h 1-1 u 1-1 KKIK h - - - u 2-4 VFF u 0-3 h 2-0 Borup u 0-0 h 3-3 Bjerringbro h 2-1 u 3-0 Ravnsbjerg

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Herning den 27. november 2010

Herning den 27. november 2010 Herning den 27. november 2010 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2010, afholdt i perioden 15. 25. november 2010 hos henholdsvis

Læs mere

Herning den 21. november 2016

Herning den 21. november 2016 Herning den 21. november 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2009, afholdt i perioden 15. 23. marts 2010 hos henholdsvis

Læs mere

Velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup

Velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup Velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup Lørdag d. 16. november 2013 og Søndag den 17. november 2013. Som hovedsponsor for Skjern GF er det Landbobanken en glæde at byde velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Herning den 23. marts 2011

Herning den 23. marts 2011 Herning den 23. marts 2011 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2011, afholdt i perioden 14. 21. marts 2011 hos henholdsvis

Læs mere

U10 Drenge/Piger, U11 Drenge/Piger U12 Drenge/Piger

U10 Drenge/Piger, U11 Drenge/Piger U12 Drenge/Piger DBU Jylland Region 2 Turneringshæfte forår 2015 5-mands U10 Drenge/Piger, U11 Drenge/Piger U12 Drenge/Piger Se kampprogram og stillinger på www.dbujylland.dk eller på DBU s Fodbold App Læs mere på vores

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

PROGRAM Sportmaster Cup Indendørsfodbold stævne. Den 6. 7. & 8. januar 2012 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter

PROGRAM Sportmaster Cup Indendørsfodbold stævne. Den 6. 7. & 8. januar 2012 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter PROGRAM Sportmaster Cup Indendørsfodbold stævne Den 6. 7. & 8. januar 2012 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter Arrangeret af BRH Fodbold (Bremdal, Resen og Humlum) Sponsor: -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Turneringshæfte forår 2012 JYSKE 3-BOLD

Turneringshæfte forår 2012 JYSKE 3-BOLD DBU Jylland Region 2 Turneringshæfte forår 2012 JYSKE 3-BOLD U-6 Drenge (2006), U-7 Drenge (2005) & U-8 Drenge (2004) U-7 Piger (2005) Se kampprogram og stillinger på: www.dbujylland.dk Læs mere på vores

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Program Lørdag d 18. juni 2016 (ver. 1.2 af )

Program Lørdag d 18. juni 2016 (ver. 1.2 af ) Cup 2016 Fodboldklubben Herning Fremad byder velkommen til elitestævne for U10, U11 og U12. Lørdag den 18/6 spiller U10 og U11 i 8-mands rækker. Søndag den 19/6 spiller U12 i 11-mands og 8-mands rækker.

Læs mere

Program Danske Bank Cup Hurup den 1. 2 og 3. december og 2017 i Hurup Hallerne.

Program Danske Bank Cup Hurup den 1. 2 og 3. december og 2017 i Hurup Hallerne. ½½ ½ Program Danske Bank Cup Hurup den 1. 2 og 3. december og 2017 i Hurup Hallerne. ØØv Opdateret 29.11.2017 Kl. 21.20 Øvrige sponsorer: Spillested: Hurup Hallerne, Idrætsvej 7, 7760 Hurup Thy tlf.: 97951566

Læs mere

PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE

PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE Fredag d. 23. januar og fredag d. 30. januar samt lørdag d. 31. januar og søndag d. 1. februar 2015 I SEVEL HALLEN Arrangeret af Mogenstrup

Læs mere

FAMILIELANDBRUGET VEST-JYLLAND. Regionsbestyrelsen

FAMILIELANDBRUGET VEST-JYLLAND. Regionsbestyrelsen 17-03-14 FAMILIELANDBRUGET VEST-JYLLAND Regionsbestyrelsen Telefon Fax Mobil Lone Andersen, Østergårdevej 16, Lyne, 6880 Tarm * 75 25 01 20 75 25 01 29 21 48 00 77 Preben Kristensen, Lovsangsdal 4, 7441

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold

SAFARI FODBOLD CUP. Jyske 3-Bold SAFARI FODBOLD CUP Jyske 3-Bold Søndag den 20. september 2015 Givskud Stadion SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 JYSKE 3-BOLD (U5 Drenge, U6 Drenge, U7 Drenge/Piger ) Velkommen

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

PROGRAM Vestjysk Bank Cup- BRH 2015 Indendørsfodbold stævne. Den 2. & 3. januar 2015 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter

PROGRAM Vestjysk Bank Cup- BRH 2015 Indendørsfodbold stævne. Den 2. & 3. januar 2015 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter PROGRAM Vestjysk Bank Cup- BRH 2015 Indendørsfodbold stævne Den 2. & 3. januar 2015 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter Arrangeret af BRH Fodbold (Bremdal, Resen og Humlum) Sponsor: -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Fodboldklubben Herning Fremad byder velkommen til elitestævne for U10, U11 og U12.

Fodboldklubben Herning Fremad byder velkommen til elitestævne for U10, U11 og U12. cup 2015 Fodboldklubben Herning Fremad byder velkommen til elitestævne for U10, U11 og U12. Lørdag den 20/6 spiller U10 og U11 i 8-mands rækker. Søndag den 21/6 spiller U12 i 11-mands og 8-mands rækker.

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. 5-mands. Søndag den 26. september JBU Region 3 Safari Cup

SAFARI FODBOLD CUP. 5-mands. Søndag den 26. september JBU Region 3 Safari Cup SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 26. september 2010 JBU Region 3 Safari Cup 2010 1 JBU Region 3 Safari Cup 2010 2 SAFARI Fodbold CUP 5-mands bold Søndag d. 26. september 2010 JBU Region 3 Safari Cup

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands Søndag den 22. september 2013 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 22. september 2013 Banestørrelser: 5-mands bane 24 x 30 m: U8 Drenge/Piger, U9 Drenge/Piger 5-mands

Læs mere

FODBOLD FOR ALLE I THY aktivitets- og kursuskatalog foråret 2017

FODBOLD FOR ALLE I THY aktivitets- og kursuskatalog foråret 2017 FODBOLD FOR ALLE I THY aktivitets- og kursuskatalog foråret 2017 2 Produceret af Thisted Kommune Marts 2016 FORORD Kære leder i vores 23 fodboldklubber i Thy. Du sidder hermed med et katalog i hånden,

Læs mere

U10 Drenge - Pulje 1 K.nr. Tidspunkt Kamp Resultat Bane. U10 Drenge - Pulje 2. Skjern Håndbold Skjern Bank & FA Cup :48 Side 1

U10 Drenge - Pulje 1 K.nr. Tidspunkt Kamp Resultat Bane. U10 Drenge - Pulje 2. Skjern Håndbold Skjern Bank & FA Cup :48 Side 1 Skjern Håndbold Skjern Bank & FA Cup 2013 28-12-2013 15:48 Side 1 U10 Drenge - Pulje 1 28 Lør 09:30 Skjern Håndbold 1 - Tarm Foersum Håndbold 4-10 Tarm Hal A 29 Lør 09:30 KIF Kolding 2 - Skjern Håndbold

Læs mere

afholdes i samarbejde med Spjald IF

afholdes i samarbejde med Spjald IF PROGRAM Ramsing Cup i Spjald afholdes 1. - 3. AUGUST 2014 i samarbejde med Spjald IF www.ramsingcup.dk Praktiske oplysninger: Velkommen til Ramsing Cup 2014. Ved ankomsten bedes I henvende jer på stævnekontoret,

Læs mere

Analyse af drift og vedligehold af Herning Kommunes fodboldbaner.

Analyse af drift og vedligehold af Herning Kommunes fodboldbaner. Dato: 5. april 2016. Analyse af drift og vedligehold af Herning Kommunes fodboldbaner. - 1 - Herning Kommune behandler og gemmer alle dokumenter i alle sager elektronisk. Hvis du vil se de oplysninger,

Læs mere

Drenge U8/U9 Piger U9/U10

Drenge U8/U9 Piger U9/U10 MINI BIF-CUP BRANDE 5.- 6. JULI 2019 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER Drenge U8/U9 Piger U9/U10 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark

Læs mere

Herfølge Sommer Cup 2015

Herfølge Sommer Cup 2015 2015 15. & 16. AUGUST 2015 KAMPPROGRAM HERFØLGE BOLDKLUB indbyder til HERFØLGE SOMMER CUP d. 15.-16. august 2015. Stævnet afvikles som udendørsstævne i Herfølge Boldklub, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge.

Læs mere

Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016

Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016 XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX XX Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016 Tak til vores sponsorer Dagsorden Statusmøde 3. maj 2016 1. Præsentation af Styregruppens medlemmer 2. Vision & Værdier 3. Sportsligt

Læs mere

Program Trekantstævne 2013 15. til 16. juni 2013 i Billund

Program Trekantstævne 2013 15. til 16. juni 2013 i Billund Program Trekantstævne 2013 15. til 16. juni 2013 i Billund Vi siger tak for hjælpen. U10 Piger BI (U9) Billund IF U9 BI1 Billund IF U10 1 BI2 Billund IF U10 2 UIF Ubberud IF KAMPPROGRAM - U10 Piger. (2x7

Læs mere

TimeStamper. Plc. Start Nr. Navn Alder Klub/Sponsor Lap 1 Lap 2 Lap 3 Lap 4 Lap 5 Lap 6 Total Status Lap 7 Lap 8 Lap 9 Lap 10 Lap 11 Lap 12

TimeStamper. Plc. Start Nr. Navn Alder Klub/Sponsor Lap 1 Lap 2 Lap 3 Lap 4 Lap 5 Lap 6 Total Status Lap 7 Lap 8 Lap 9 Lap 10 Lap 11 Lap 12 Vestjysk MTB Cup 1. afd. - Klasse: Motion 1 203 Danni Martin Bay Jakobsen 21 Mou & Co. Skive 25:23,51 22:40,99 22:46,56 01:10:51,08 IIG 2 213 Jørgen Fuglsang 48 Hurup Cykelmotion 25:54,02 23:51,97 23:41,13

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestjylland Skive, den 1. oktober 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Sted: Restaurant

Læs mere

afholdes www.ramsingcup.dk

afholdes www.ramsingcup.dk PROGRAM Ramsing Cup i Spjald afholdes 5. - 7. AUGUST 2016 www.ramsingcup.dk Praktiske oplysninger: Velkommen til Ramsing Cup 2016. Ved ankomsten bedes I henvende jer på stævnekontoret, der er placeret

Læs mere

PULJEINDDELING - VILDBJERG CUP 2014 Opdateret d. 21/7 kl. 23:30

PULJEINDDELING - VILDBJERG CUP 2014 Opdateret d. 21/7 kl. 23:30 PULJEINDDELING - VILDBJERG CUP 2014 Opdateret d. 21/7 kl. 23:30 U-9 DRENGE 1 (2006) Pulje 1 Pulje 2 Måbjerg IF 2 Solrød FC Svogerslev BK Tjørring IF Tårnby FF Måbjerg IF 1 Vildbjerg SF RB 1906 2 RB 1906

Læs mere

Vi opfordrer til fairplay!

Vi opfordrer til fairplay! Velkommen til Rema 1000 Cup i Lemming Lørdag d. 8. juni 2019 Der spilles efter DGI s regler for 5 & 8 mands hold. Kampene varer 18 minutter. Kampene startes og sluttes fra speakervognen. Først nævnte hold

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 5. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stjernen Tennis, Odense Kirsten Habicht, TCO, Carstens Tornbjerg, TCO og FTU, Mikkel Schäfer,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

afholdes

afholdes PROGRAM Ramsing Cup i Spjald afholdes 5. - 7. AUGUST 2016 www.ramsingcup.dk Praktiske oplysninger: Velkommen til Ramsing Cup 2016. Ved ankomsten bedes I henvende jer på stævnekontoret, der er placeret

Læs mere

Følgende spillere har opnået bronzemærket i FCM Teknikmærke

Følgende spillere har opnået bronzemærket i FCM Teknikmærke Følgende spillere har opnået bronzemærket i FCM Teknikmærke Navn Født Klub Mærke bestået Kristian Koch Jensen 27.04.99 Brande IF 09.04.09 Søren Laugesen 31.12.95 Brande IF 16.04.09 Emil Grøn 03.06.97 Nr.

Læs mere

TEMA : Lokalopgør i seriefodbolden

TEMA : Lokalopgør i seriefodbolden TEMA : Lokalopgør i seriefodbolden Brag eller blød mellemvare? Er der fortsat ekstra følelser på spil, når de jyske fodboldklubber mødes i lokalopgør i serierækkerne? Eller har kampene mistet noget af

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 20. september 2015 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 20. september 2015 Banestørrelser: 5-mands bane 30 x 40 m: U8 Drenge/Piger, U9 Drenge/Piger, U10 Drenge/Piger

Læs mere

DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal

DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal DGI Bordtennis byder velkommen til Regionsmesterskaber i Midt Søndag d. 24. februar 2019 i Randers Bordtennishal Det er med stor glæde at vi indbyder til Regionsmesterskaber for senior, veteran og BAT60+.

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

PROGRAM TIL HARTE CUP i samarbejde med

PROGRAM TIL HARTE CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2017 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 19. august Søndag d. 20. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

06-01-2016. Randers Freja Fodbold Kampplan. Bane Omkl.

06-01-2016. Randers Freja Fodbold Kampplan. Bane Omkl. 2.205 Lør 16-01-2016 08:30 Randers Stadion, kunstgræs U19-1, Egen Randers Freja træning til kl. 9.45 4 8 2.204 Lør 16-01-2016 10:00 Randers Stadion, kunstgræs U19-1, Egen Randers Freja Randers Freja U17-1

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Thisted Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division vest,

Læs mere

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

PROGRAM FOR SMEDE CUP 2011 d FEB. I LEM HALLEN

PROGRAM FOR SMEDE CUP 2011 d FEB. I LEM HALLEN Stævnets hovedsponsor PROGRAM FOR SMEDE CUP 2011 d. 18.+19.+20. FEB. I LEM HALLEN Arrangør : Lem Boldklub i samarbejde med Spilleregler - Der spilles til store mål (7-mands mål) - Spilletid per kamp :

Læs mere

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus).

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus). KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2016

SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2016 SPARKRON/KLUBPARTNER CUP 2016 Hovedgård IF byder i samarbejde med Sparekassen Kronjylland og Klubpartner velkommen til det årlige indendørs julestævne i fodbold. Program: Spilledato Årgang Spillested Fredag

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

KAMPPROGRAM / MATCH SCHEDULE / SPIELPLAN - VILDBJERG CUP :15

KAMPPROGRAM / MATCH SCHEDULE / SPIELPLAN - VILDBJERG CUP :15 KAMPPROGRAM / MATCH SCHEDULE / SPIELPLAN - VILDBJERG CUP 2016 11.07.2016 10:15 RÆKKE PULJE DAG KL. BANE NR. HJEMME UDE U9 Drenge 1 (2008) 1 Torsdag 15.30 7C 1 Dalum IF Støvring IF U9 Drenge 1 (2008) 1

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Resultatliste - Blåhøj 15m 2017

Resultatliste - Blåhøj 15m 2017 Side 1 af 6 13:52:00 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Blåhøj 15m 2017 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 123669 Maja Pedersen 10-005 Ousted Tåning Skytteforening 200/09 196/11 396/20 2 111846 Sofie Østergaard

Læs mere

Læs mere på vores hjemmeside www.dbujylland.dk/region2

Læs mere på vores hjemmeside www.dbujylland.dk/region2 DBU Jylland Region 2 Turneringshæfte forår 2015 8-mands - U11-U19 7-mands - senior Se kampprogram og stillinger på www.dbujylland.dk eller på DBU s Fodbold App Læs mere på vores hjemmeside www.dbujylland.dk/region2

Læs mere

Stævneprogram. Greve d.19. 21. april 2013. Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013

Stævneprogram. Greve d.19. 21. april 2013. Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d.19. 21. april 2013 Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013 www.grevehaandbold.dk Kære deltager For 14. gang byder vi jer alle sammen

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands Søndag den 23. september 2012 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 23. september 2012. Banestørrelser: 5-mands bane 24 x 30 m: U-8 Drenge/Piger, U-9 Drenge/Piger

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 8-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 8-mands SAFARI FODBOLD CUP 5- & 8-mands Søndag den 25. september 2016 Ved ankomst til spillestedet skal en repræsentant fra holdet melde sig ved DBU Jylland Region 3 s repræsentant samt aflevere udfyldt billetbestillingsseddel.

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 7. juni 2015 5- og 8-mands 1 PROGRAM Ved ankomsten til spillestedet skal en repræsentant fra holdet melde sig ved DBU Jyllands repræsentant. Kl. 09.00- ca. 12.45

Læs mere

Velkommen til Vinding Cup 2015.

Velkommen til Vinding Cup 2015. Velkommen til Vinding Cup 2015. Vi er stolte af at kunne byde jer velkommen til Vinding SF indendørs fodboldstævne 2015. Vi glæder os til 2 dage fyldt med god ungdomsfodbold i Vinding Hallen. Vi har gjort

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Løgstrup Hallen. Vordevej Løgstrup. Alle hold skal ved ankomst henvende sig ved dommerbordet, senest 20 minutter før deres første kamp.

Løgstrup Hallen. Vordevej Løgstrup. Alle hold skal ved ankomst henvende sig ved dommerbordet, senest 20 minutter før deres første kamp. Kampprogram U8-U13 Find Løgstrup Pokal Cup Velkommen til Løgstrup Pokal Cup 2018 På Facebook Praktisk information: Løgstrup Hallen Vordevej 1 8831 Løgstrup Stævnekontor: Alle hold skal ved ankomst henvende

Læs mere

Fodbold - fællesskab - oplevelser

Fodbold - fællesskab - oplevelser Fodbold - fællesskab - oplevelser Ramsing Cup nr. 34 Som borgmester i Ringøbing-Skjern Kommune er jeg meget glad for at kunne byde velkommen til Ramsing Cup 2014 i Spjald, hvor afviklingsdagene er 1-3.

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

KAMPPROGRAM. Fredag den 18. august til søndag den 20. august 2017

KAMPPROGRAM. Fredag den 18. august til søndag den 20. august 2017 + 2017 + KAMPPROGRAM Fredag den 18. august til søndag den 20. august 2017 + Velkommen til Stensballe Talentstævne 2017 kan endelig begynde! Stensballe IK vil gerne byde alle Med den fantastiske opbakning

Læs mere

Inspirationsbrev udsendt den 30. november 2015 Af udviklingskonsulent Karina Sørensen

Inspirationsbrev udsendt den 30. november 2015 Af udviklingskonsulent Karina Sørensen Inspirationsbrev udsendt den 30. november 2015 Af udviklingskonsulent Karina Sørensen Kære klubber. Jeg håber, at det går godt i klubben. Den sidste tid har mediemæssigt været spændende. Ju-Jitsu har været

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere