Ikast den 6. marts 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ikast den 6. marts 2013"

Transkript

1 Ikast den 6. marts 2013 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2013, afholdt i perioden 28. februar 5. marts 2013 hos henholdsvis Koldby-Hørdum IF, Lemvig GF, Faster BG, Kibæk IF og Ikast FS. Først og fremmest skal der fra FCM Klubsamarbejdets og FC Midtjyllands side lyde en stor TAK for det imponerende fremmøde til forårets områdemøder. Det er intet mindre end fantastisk endnu engang at møde så mange engagerede ledere fra vore samarbejdsklubber Referat af møderne 1. Velkomst og præsentation Der blev givet en præsentation af aftenens program og herunder var der praktiske informationer fra værtsklubben 2. Kursustilbud i FCM Klubsamarbejdet 2013 Store Trænerdag Træningen tog udgangspunkt i hvordan træningen vil komme til at foregå på FCM Minifodboldskole, FCM Minielitefodboldskole og FCM Minimålmandsskole. (Alle tre træningstilbud på FCM Miniakademi.) Medierne var i år fra både Brande IF og Ikast FS. Desværre var deltagerantallet ikke helt så stort som tidligere år, idet der denne dag mødte 80 deltagere fra 22 forskellige klubber op. Akademikurser TOTALTRÆNING der i sig selv er et dobbeltkursus og i det hele taget er en anderledes måde at strukturere træningen i klubben på nærmere information omkring kurset kan findes på Målmandstrænerkursus i Ikast Alle målmænd, der bliver udtaget til en lokal FCM Fodboldskole, vil blive inviteret til Ikast for at træne med FC Midtjyllands målmandstrænere. Samme aften er alle trænere m.m. desuden velkommen, da træningen ligeledes er et kursus i FCM Klubsamarbejdet. Indbydelse udsendes til klubrepræsentanter + trænere i april. Pigetrænerkursus Specialkurset for pigetrænere vil i år blive afviklet i maj nærmere besked omkring det senere.

2 FCM Trænerakademi 8 kursusdage af 5-7 timer pr. gang. Forløb over 1 år, der henvender sig til de trænere, der er lidt mere målrettede med sin trænergerning, men stadig har breddefodbold for øje. Indeholder moduler, hvor der arbejdes med tekniske og mentale færdigheder. En kæmpe succes vi er på dette hold 24 kursister fra 13 forskellige samarbejdsklubber. 3. FCM Fodboldskole Værtsklubberne er i 2013: Bedsted IF, Feldborg/Haderup IF, Hover UIF/Ølstrup IF, Studsgård GIF og Ikast FS. FCM Fodboldskolen er i 2013 for årgang 2000 og årgang Alle klubber har mulighed for at tilmelde op til fire spillere + evt. målmænd i henholdsvis årgang 2000 og årgang 2001, hvoraf den ene dog som min. skal være født i sidste halvdel af året. Hvis enkelte klubber mener at have et niveau, hvor flere spillere end fire bør tilmeldes, kan man aftale nærmere med den lokale områdetræner. Der afholdes fortsat en FCM Målmandsfodboldskole i hvert område. Årgang 2000 Spillere, der i foråret 2013 er en del af FCMs U13 turneringshold, kommer IKKE til at deltage på FCM Fodboldskole. Det betyder, at der bliver flere pladser til drengene i denne årgang, som stadig spiller i de lokale klubber, at spille om i forhold til udtagelse til både de lokale FCM Fodboldskoler, men også i forhold til Talentholdet. På trods af dette skal Talentholdet til Nørhalne Cup spille i eliterækken, da vi sidste år kunne se, at holdet, selv uden drengene fra FCM, stadigvæk var stærke nok til at spille blandt de bedste i Danmark. Vi udtager max. 16 spillere pr. FCM Fodboldskole i årgangen + 10 målmænd i alt på årgangen og efter FCM Fodboldskolestævnet vil vi udtage det endelige FCM Talenthold i årgang 2000, der kommer til at bestå af 16 spillere + 2 målmænd. Disse 18 spillere vil foruden Nørhalne Elite Cup komme til at træne en gang ugentligt indtil midten af maj, hvor deres forløb på FCM Fodboldskole/Talenthold så stopper. I midten af maj-måned udvælger vi de sidste spillere, som skal være en del af Herning Elite. Årgang 2001 Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på måden vi afviklede FCM Fodboldskole med den yngste årgang i 2012 og derfor bliver der ikke ændret på måden at gøre tingene på i 2013 Vi udtager max. 18 spillere pr. FCM Fodboldskole i årgangen + 10 målmænd i alt på årgangen. Efter FCM Fodboldskolestævnet udtager vi i 2013 op til 30 spillere inkl. målmænd til bruttotruppen til FCM Talenthold. Disse vil komme på en træningslejr og de 20 spillere som udtages til det endelige Talenthold vil også komme med til Herning Fremads Elitestævne, som FCM betaler for, samt skulle deltage i Brøndby Elite Cup. Derudover vil der i løbet af sidste del af foråret være én ugentlig træning og i efteråret være 9 træninger i FC Midtjylland.

3 FCM Minifodboldskole for piger I år laver vi en speciel FCM Minifodboldskole kun for piger. Denne gang er det ikke bare for en årgang, men for årgang 2001, 2002 og 2003, og dagen afvikles søndag den 9. juni i Ikast Denne dag er blevet til, da FC Midtjylland gerne vil give pigerne fra samarbejdsklubberne i den alder en oplevelse sammen med andre gode spillere i FCM-regi Dagen er udelukkende en oplevelsesdag for spillerne, og der finder således ikke nogen udtagelse sted denne dag Målet er ALENE at give spillerne en stor oplevelse. Trænerne på dagen bliver igen i år kursisterne fra FCM Trænerakademiet. Det er også disse, som laver årets træningsprogram ud fra øvelser i teknikmærketræningsbogen samt de temaer, som de har været igennem på Trænerakademiet. Indbydelse udsendes til klubrepræsentanter + trænere for årgangene medio april med tilmelding primo maj Der kom følgende bemærkninger: Område 2 Er FCM Minifodboldskolen for piger niveauinddelt? Svar: Ikke som sådan, men der har været tendens til at klubberne sender mange af deres bedre spillere. Man skal ikke være professionel, men man må gerne kunne lave en inderside. Område 5 Der burde kunne komme min. 200 piger denne dag, da der nu er mulighed for at tilmelde piger i tre årgange. 4. FCM Fairplaystævne FCM Fairplaystævne afholdes søndag d. 2. juni med Herning KFUM. som værtsklub FCM Fairplaystævne er i 2013 for U10 U11 og U12 drenge SAMT for U10 U11 og U12 piger. Alle klubber har mulighed for at tilmelde, så mange hold som man ønsker i de 6 rækker, der spilles i. Det er i den forbindelse vigtigt at pointere, at FCM Fairplaystævne er for hold på alle niveauer fra FCM Klubsamarbejdet, og altså IKKE er nogen eliteturnering, hvor kun de dygtigste hold kan deltage. Vi tilstræber at oprette A-, B- og C-rækker for at holdene bliver matchet på deres niveau, men kan også blive nødsaget til at slå rækker sammen. Det er alene antallet af tilmeldingen, som afgør dette. FCM Fairplaystævne er under alle omstændigheder tænkt først og fremmest tænkt som en FED oplevelse, som man som træner får muligheden for at give spillerne på sit hold. FC Midtjylland ønsker at glæden og legen med bolden skal være i centrum, hvorfor fairplay sættes i højsædet, når der bl.a. spilles om en fairplaypokal i alle rækker. Derudover får alle spillere, der deltager i FCM Fairplaystævne, samme præmie, uanset om man bliver nr. 1 eller sidst i rækken. Der er altså med FCM Fairplaystævne basis for en hyggedag for alle spillere i afdelingen. Tilmelding til FCM Fairplaystævne skal ske senest fredag den 2. maj.

4 5. FCM Miniakademi 2013 De nye træningstilbud på FCM Miniakademi blev præsenteret og gennemgået Læs mere om hvert enkelt tilbud på Der kom følgende bemærkninger: Område 1 Folk er måske bange for at sende deres spillere af sted, grundet at spillerne bliver stjålet til en nærliggende stor klub i området, der ikke er en del af FCM Klubsamarbejdet. Klublederne bekræftede dog hinanden i, at denne klub ikke skulle have lov at skræmme klubberne og drengene væk fra FCM Miniakademi. For at få mere omtale omkring FCM Minifodboldskolen i Hurup, skal der sendes information til de lokale aviser. Kresten H. Poulsen (Bedsted IF), der er skoleleder på FCM Minifodboldskole i Hurup, vil gøre dette. Område 5 Beskrivelsen af træningstilbuddene på FCM Miniakademi var dejlig overskuelig på områdemøderne, hvorfor der blev opfordret til at medsende disse dias sammen med referatet fra områdemøderne. Dette er hermed gjort. 6. Oplevelser med FCM Klubsamarbejdet Bolddrenge og indløb Velkommen til at søge ventelisten er ikke så lang lige pt. FCM Fodboldfest Vi håber fortsat at kunne afvikle arrangementet i september / primo oktober afhænger dog af kampprogrammet. FCM Julefest Vi håber at kunne afvikle dette nye arrangement for 2. gang i november/ primo december afhænger af kampprogrammet. Sæt GERNE kryds i kalenderen og støt op omkring dette arrangement. Dagens samarbejdsklub Dette er et nyt initiativ, hvor man vil belønne de klubber, der bidrager aktivt i FCM Klubsamarbejdet. Dagens samarbejdsklub er en FCM samarbejdsklub, som har gjort sig positiv bemærket inden for FCM Klubsamarbejdet i løbet af årerne, og der vil til hver enkelt af Superligaens hjemmekampe blive udvalgt to Dagens samarbejdsklub, som skal være en del af et helt nyt koncept. Det bliver områdeudvalgene, som indstiller nogle klubber fra hvert område, og disse bliver derefter taget i betragtning til denne mulighed. Som Dagens samarbejdsklub vil man til en superligakamp blive hyldet, være med til Lupus indløb samt deltage i et helt specielt halvleg show. I forbindelse med dette skal man stille med en klubleder, en træner, en spiller fra aldersgruppen U14-U17, et barn i aldersgruppen U8-U10 samt et barn i aldersgruppen U6-U8. Der vil herudover være gratis billetter til alle klubbens medlemmer (trænere, spillere og ledere).

5 7. De kommercielle tilbud Skrab julekalender boldspilsbaner Der er fortsat klubber, som støtter flot op omkring salget af skrab/julekalender, hvilket vi håber fortsætter, da det er til gavn for både FCM samarbejdsklubberne og FCM Klubsamarbejdet, der bl.a. pga. dette kan opretholde og måske udbygge aktivitetsniveauet Støt din klub kampagnen Der er stadigvæk mulighed for at tjene penge til klubben, hvis man kan finde en medspiller, der er fyldt 18 år. 8. Kaffe Og igen i år var forplejningen helt i top 9. Debatoplæg ved Fodboldudvalget Info fra Fodboldudvalget Klubberne får tildelt en masse sponsorbilletter og klubkort ud. Disse må MEGET GERNE blive benyttet i langt højere grad. Det er gratis billetter, som kan benyttes til alle kampe. På nuværende tidspunkt er opbakningen på stadion rigtig vigtigt, så en masse mennesker på stadion er et stort ønske. Klub til klub samarbejde Vi vil gerne arbejde for at FCM Klubsamarbejdet fremadrettet i højere grad end i dag kan udvikle sig til også at være et samarbejde imellem de enkelte klubber. Det kan fx være i forhold til holdsamarbejde imellem klubber, inspiration af hinanden på bestyrelsesniveau (hvordan fastholder vi vore spillere? hvordan skaffer vi frivillige? hvordan laver vi træneruddannelse? hvordan laver vi personalepolitik? Hvordan håndterer vi konflikter?), men det kan måske også være, hvordan de enkelte breddeklubbers sponsorer kan komme til at netværke med hinanden og dermed øge deres aktivitet (det kan så i sidste ende komme breddeklubberne til gode). Gennemgang af folder Nogle klubber får ikke altid meldt rettidigt tilbage. Dette kan bunde i, at det er de forkerte personer, som modtager diverse mails, fordi klubberne ikke får opdateret deres kontaktoplysninger. I Fodboldudvalget har man forsøgt at finde en løsning på dette ved at klæde de nuværende og nye klubrepræsentanter bedre på ved hjælp af en ny folder, der beskriver hvad man som klubrepræsentant siger ja til. Folder giver samtidig også et overblik over forskellen på at være passiv klub, sportslig klub og kommercielt klub er. Ligeledes kan man se hvad forpligtelserne til disse er. Folderen blev gennemgået, hvor der blev lagt vægt på, at klubberne i fremtiden skal være bedre til at melde rettidigt tilbage samt opdatere oplysningerne på hjemmesiden. Gruppearbejde Hvilke fordele skal kommercielle klubber have i forhold til de sportslige? Hvilket forum skal netværket klub-klub laves i?

6 Der kom følgende bemærkninger: Klubkort og sponsorbilletter Område 1 Er der forskel på om vi benytter klubkort og sponsorbilletter? Svar: Nej, I FCM Klubsamarbejdet bliver vi bedømt på, at begge dele bliver brugt Afstanden har noget at sige i henhold til, hvor ofte vi kan komme. Dog skal man støtte op omkring FCM ligegyldigt resultaterne. En klub har valgt at bruge sponsorbilletterne som gevinster, hvilket fungerer rigtig godt. Område 2 Fodboldspillet har stor betydning ang. hvorvidt man vil sætte sig i bilen og køre til Herning. Man skal lave en konkurrence omkring, hvem der får brugt flest klubkort og sponsorbilletter. Det kunne enten være en konkurrence blandt alle klubber eller områderne. Område 3 Man kunne evt. kombinere disse kort med et af VIP holdtilbudene. Kan man reservere klubkort? Det er ikke sjovt at køre turen, hvis der er udsolgt. Svar: Nej, det kan man ikke, men det er længe siden, at der har været udsolgt på MCH Arena. Område 4 Mange af kortene er ikke blevet brugt grundet kampprogrammet og afstanden. Et problem, der måske plager mange af klubberne er, hvem der har styr på disse? For en af klubberne i område 4 står en bestemt person for disse. Område 5 Bording IF sætter sponsorbilletterne på hjemmesiden, hvor der til hver kamp bliver trukket lod. Dette har en rigtig godt effekt og fungerer godt. Det har tidligere været for nemt at få billetter til kampene. Der var altid gratis billetter og værdien forsvandt. Dette kan have haft en negativ virkning. Svar: Der er skåret kraftigt ned på gratis billetter. Klub til klub samarbejde Område 3 Dette forum skal ikke være for struktureret, men der skal evt. sættes nogle mål op. Det er vigtigt, at det bliver hjulpet i gang. Skal man bruge Facebook? Mange bruger ikke dette. Alternativt skal man bruge hjemmesiden det er det vi kender. Skal man have en ny hjemmeside, nu hvor fcm.dk er blevet opdateret? Svar: Tankerne er i gang, men ting tager tid.

7 Gennemgang af folder Område 2 Gør FCM Klubsamarbejdet til et evt. mødepunkt på diverse møder i klubberne. Så bliver tingene vendt og diskuteret. Område 3 Man kan niveauinddele det kommercielle fx (A, B, C), så klubberne kan tilpasse sig det område, de kan byde ind med. Kan man undgå reminderen hvis man har svaret? Svar: Ja, det bliver der også forsøgt på. Bruger man databasen internt i klubberne? Svar: Nogle gør det, men vi ved som sagt ikke, hvad alle klubber gør. Har man undersøgt, hvorfor klubberne melder sig ud af det kommercielle? Svar: Nej, det har man ikke. Men derfor er det nye netværk klub-klub også en god mulighed for at kommunikationen kommer op at stå. Det har altid været vigtigt i FCM Klubsamarbejdet ikke at gøre de små klubber til Sorteper. Dette skal fortsætte. Derudover kom der masser af skriftlige input fra gruppearbejdet og disse tages nu med i henholdsvis Fodbold- og Områdeudvalg til videre bearbejdning. 10. Valg af værtsklub til næste områdemøde Følgende klubber blev valgt: Område 1: Hurup IF Område 2: Gudum Nissum IF Område 3: Vinding UIF Område 4: Tjørring IF Område 5: Sdr. Omme IF 11. Evt. Område 4 Mere tid til diskussion/debat på møderne Det kunne være dejligt, hvis der i overskriften på nyhedsbreve kunne stå den deadline, der er gældende for efterfølgende tilbud til klubben, således at man med det samme kan se, hvornår der senest skal tages stilling til mailen. Skal sponsorbilletter evt. hedde klubbilletter i fremtiden? Før i tiden blev disse brugt af ens sponsorer, men dette sker ikke i samme grad længere. Udarbejdet af: Anja Lauritsen, Eventkoordinatorelev for FCM Klubsamarbejdet FODBOLD

Herning den 5. december 2011

Herning den 5. december 2011 Herning den 5. december 2011 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2011, afholdt i perioden 16. 30. november 2011 hos henholdsvis

Læs mere

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Forord s. 1 Klubkursus s. 2 Footwork med bold s. 3 Teknik og koordination s. 4 FCM Teknikmærke s. 5 Nu kan du lære det s. 6 Totaltræning s.

Læs mere

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere. Derfor giver FCM Klubsamarbejdet

Læs mere

Ikast den 26. november 2012

Ikast den 26. november 2012 Ikast den 26. november 2012 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2012, afholdt i perioden 13. 21. november 2012 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 16. november 2016

Ikast den 16. november 2016 Ikast den 16. november 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2016, afholdt i perioden 7. 15. november 2016 hos henholdsvis

Læs mere

efterfølgende beholder (præcis som det er tilfældet med licens- og talentholdsspillerne for drengene).

efterfølgende beholder (præcis som det er tilfældet med licens- og talentholdsspillerne for drengene). Ikast den 20. marts 2017 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2017, afholdt i perioden 6 15. marts 2017 hos henholdsvis Oddense-Otting

Læs mere

Ikast den 20. november 2014

Ikast den 20. november 2014 Ikast den 20. november 2014 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2014, afholdt i perioden 10. 18. november 2014 hos henholdsvis

Læs mere

Herning den 23. marts 2011

Herning den 23. marts 2011 Herning den 23. marts 2011 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2011, afholdt i perioden 14. 21. marts 2011 hos henholdsvis

Læs mere

Muligheder for trænere i ulveland

Muligheder for trænere i ulveland Muligheder for trænere i ulveland FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere.

Læs mere

Herning den 21. november 2016

Herning den 21. november 2016 Herning den 21. november 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2009, afholdt i perioden 15. 23. marts 2010 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 21. november 2013

Ikast den 21. november 2013 Ikast den 21. november 2013 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2013, afholdt i perioden 11. 20. november 2013 hos henholdsvis

Læs mere

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere. Derfor giver FCM Klubsamarbejdet

Læs mere

Herning den 27. november 2010

Herning den 27. november 2010 Herning den 27. november 2010 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2010, afholdt i perioden 15. 25. november 2010 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 19. marts 2014

Ikast den 19. marts 2014 Ikast den 19. marts 2014 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2014, afholdt i perioden 3. 11. marts 2014 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 28. november 2017

Ikast den 28. november 2017 Ikast den 28. november 2017 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2017, afholdt i perioden 13.- 23. november 2017 hos henholdsvis

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds IF,

Læs mere

2. Status i FCM Klubsamarbejdet Der blev vist en film om, hvad FCM Klubsamarbejdet har været i historisk og hvad det er i dag.

2. Status i FCM Klubsamarbejdet Der blev vist en film om, hvad FCM Klubsamarbejdet har været i historisk og hvad det er i dag. Ikast den 21. marts 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2016, afholdt i perioden 8. 16. april 2016 hos henholdsvis Thisted

Læs mere

Ikast den 19. november 2015

Ikast den 19. november 2015 Ikast den 19. november 2015 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2015, afholdt i perioden 9. 16. november 2015 hos henholdsvis

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Drenge U8/U9 Piger U9/U10

Drenge U8/U9 Piger U9/U10 MINI BIF-CUP BRANDE 5.- 6. JULI 2019 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER Drenge U8/U9 Piger U9/U10 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

FCM VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR Vi kæmper for sejre og stolthed, for hele regionen KLUBSAMARBEJDET

FCM VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR Vi kæmper for sejre og stolthed, for hele regionen KLUBSAMARBEJDET VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR 2018 SIDEN SIDTE OMRÅDEMØDE 1. Velkomst, præsentation og praktiske ting fra værtsklubben 2. Oplæg oplevelse med SAMFUND i almindelighed og TAB & VINDforløb i særdeleshed

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 2017 - for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes kun lørdag og

Læs mere

BIF-CUP BRANDE JULI 2018

BIF-CUP BRANDE JULI 2018 BRANDE 5.- 8. JULI 2018 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER DRENGE U10 U17 PIGER U11 U18 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark 2006 og

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

DYRK GLÆDEN, VILJEN, MODET & RØDDERNE SAMMEN DYRKER VI DRØMMEN

DYRK GLÆDEN, VILJEN, MODET & RØDDERNE SAMMEN DYRKER VI DRØMMEN FCM Klubsamarbejdets klubkurser har over tid udviklet sig til en serie af kurser med forskellige temaer. Her kommer FCM Klubsamarbejdet på besøg i samarbejdsklubben og holder et kursus for alle klubbens

Læs mere

Skal IKKE deltage i alle arrangementer, blot koordinere disse.

Skal IKKE deltage i alle arrangementer, blot koordinere disse. Jobs i HIF Aktivitetskoordinator Overordnet koordinator for alle aktivitetstilbuddene fra HIF, dvs kursustilbuddene, sommerturene, Velkommen i klubben, fodboldskole, afslutningsfester, julekalendersalg

Læs mere

KURSUSKATALOG 2018/2019. amerikansk fodbold DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG 2018/2019. amerikansk fodbold DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG amerikansk fodbold 2018/2019 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U10 U17 / Piger U11 U15) 3. 6. juli 2014 NYT NYT NYT for U9 drenge samt U9- og U10 piger Fra den 5.- 6. juli 2014

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds

Læs mere

BLIV SPONSOR I SKAGEN IDRÆTS KLUB

BLIV SPONSOR I SKAGEN IDRÆTS KLUB BLIV SPONSOR I SKAGEN IDRÆTS KLUB VIL DU STØTTE ET AF BYENS FLAGSKIBE? Skagen Idræts Klub er en breddeklub, der har en god kontaktflade til alle generationer. I klubben har vi mange aktive medlemmer på

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Forældremøde 12 / 03 / 2013

Forældremøde 12 / 03 / 2013 Forældremøde 12 / 03 / 2013 U11 årgang 2002 Roskilde KFUM Christina Velkomst Velkommen Vi har en del punkter, som vi gerne vil gennemgå i dag, hvor vi slutter af med information om Holland Cup. Denne præsentation

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

PROGRAM TIL HARTE CUP i samarbejde med

PROGRAM TIL HARTE CUP i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2017 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 19. august Søndag d. 20. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk Velkommen i ØAB 86. Hermed nogle praktiske oplysninger om at have barn/børn der spiller fodbold i ØAB 86. Vi håber folderen kan være med til at besvarer nogle af alle de spørgsmål, man kan have som forældre

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF HJÆLP Information til spillere og forældre om ny kontingentstruktur i Hammerum IF Vi har brug for flere frivillige. Mange flere... Hammerum IF er en fodboldklub, der kun eksisterer fordi en række engagerede

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Herfølge Sommer Cup 2015

Herfølge Sommer Cup 2015 2015 15. & 16. AUGUST 2015 KAMPPROGRAM HERFØLGE BOLDKLUB indbyder til HERFØLGE SOMMER CUP d. 15.-16. august 2015. Stævnet afvikles som udendørsstævne i Herfølge Boldklub, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge.

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

SPONSORPROSPEKT BLIV SPONSOR I GRENAA IF

SPONSORPROSPEKT BLIV SPONSOR I GRENAA IF SPONSORPROSPEKT BLIV SPONSOR I GRENAA IF MERE END BARE FODBOLD HVORFOR SPONSOR? VORE SPONSORER GØR EN FORSKEL Når fodbold-ledere, piger, drenge, kvinder og mænd samles for at spille med en bold, er det

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Program Lørdag d 18. juni 2016 (ver. 1.2 af )

Program Lørdag d 18. juni 2016 (ver. 1.2 af ) Cup 2016 Fodboldklubben Herning Fremad byder velkommen til elitestævne for U10, U11 og U12. Lørdag den 18/6 spiller U10 og U11 i 8-mands rækker. Søndag den 19/6 spiller U12 i 11-mands og 8-mands rækker.

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne.

Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne. Her kan alle klubbens trænere få inspiration på samme kursus - og samtidig give hinanden sparring på hverdagens udfordringer. Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne. Håndboldens Store

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi opfordrer til fairplay!

Vi opfordrer til fairplay! Velkommen til Rema 1000 Cup i Lemming Lørdag d. 8. juni 2019 Der spilles efter DGI s regler for 5 & 8 mands hold. Kampene varer 18 minutter. Kampene startes og sluttes fra speakervognen. Først nævnte hold

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

FB s medlemsundersøgelse for 2015

FB s medlemsundersøgelse for 2015 FB s medlemsundersøgelse for 2015 I november og december 2015 gennemførte FB en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. En tilsvarende undersøgelse blev gennemført i februar 2014, og de steder det er muligt

Læs mere

For trænere fra U5 - U12. Kursustilbud fra SBU KURSUSOVERSIGT - U5 -U12

For trænere fra U5 - U12. Kursustilbud fra SBU KURSUSOVERSIGT - U5 -U12 Kursustilbud fra SBU For trænere fra U5 - U12 KURSUSOVERSIGT - U5 -U12 SBU Spotkurser SBU's Inspirationskurser Det skal være sjovt at spille fodbold... Lavet af : B&U Konsulent - Kenn Schmidt Træneruddannelser

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med

HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med og PROGRAM FOR WEEKENDEN Fredag d. 8. dec - Lørdag d. 9. dec - Søndag d. 10. dec I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR

Læs mere

NORDEA CUP IKAST September

NORDEA CUP IKAST September NYHED Nu med MAX TOTAL 2017 for U10 & U12www.nordeacup.dk 22. 24. September Præmiesum for mere end 100.000 kr. - et forrygende håndboldsstævne for ungdomshold U10, U12, U14 TILMELDING ER ÅBEN FØRST TIL

Læs mere

DBU Øvelsesgeneratoren DBU Stationstræning på tværs DBU Den rød-hvide fodboldtråd - spillerudviklingsmodel inklusiv niveaudeling i børnefodbold

DBU Øvelsesgeneratoren DBU Stationstræning på tværs DBU Den rød-hvide fodboldtråd - spillerudviklingsmodel inklusiv niveaudeling i børnefodbold Kender du DBU Sjællands inspirationskurser? Er du børne- og ungdomstræner, så har du i denne weekend mulighed for at få kendskab til vores kursusudbud, og du har også mulighed for at deltage aktivt i kurserne.

Læs mere

Byder. Velkommen til ENERGI MIDT CUP Lørdag D. 14/6 2014

Byder. Velkommen til ENERGI MIDT CUP Lørdag D. 14/6 2014 Byder Velkommen til ENERGI MIDT CUP 2014 Lørdag D. 14/6 2014 Der spilles efter DGI s regler for 5 & 7 mands hold. Kampene varer 18 minutter. Kampene startes og sluttes fra speakervognen. Først nævnte hold

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018 Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018 Vi er i Løsning IF meget stolte af at kunne byde 105 hold velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne d. 8. september

Læs mere