Gør dig selv en (Guds)tjeneste!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gør dig selv en (Guds)tjeneste!"

Transkript

1 FIRKLØVERET - et samarbejde mellem Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne Gør dig selv en (Guds)tjeneste! ADVARSEL!!!! Dette er en reklame for noget, der er (næsten) gratis, uforpligtende, vedholdende, afstressende, åndedrætsberoligende, meditativt, afspændende, socialt, opløftende, befriende og hjerteligt! Så gør dig selv en (guds)tjeneste og kom ind i det underlige hus, der står helt uberørt af byens travlhed og mærk roen og nærværet sænke sig over dig. Du er velkommen! SEPTEMBER - NOVEMBER 2015 Nr. 4 Dette er en reklame for din kirke! For din kirke er mere end bare et gammelt hus, der står der og ser dekorativ og romantisk ud og fuldender ethvert billede af en idyllisk dansk landsby. Din kirke er nemlig også din kirke, og den står altid klar til at give dig ro og nærvær i en dagligdag og i en verden, der virkelig kræver sit af os alle sammen, og hvor det, mange af os trænger til, nemlig fred og ro og eftertanke, er en helt naturlig og uundværlig del af en gudstjeneste. Så gør dig selv en tjeneste og en (guds)tjeneste og gå i kirke! Lad dig glide ind på en kirkebænk, og mærk hvordan roen øjeblikkelig indfinder sig. For i kirken kræves der intet af dig det er et præstationsfrit rum, hvor du kan få lov at være som du er, uden at der stilles krav og forventninger til dig. Rundt omkring i kirkerne er der medi - tationsgudstjenester, stillegudstjene - ster, musikgudstjenester og helt al - min delige genkendelige højmesser, hvor man kan få lov til at være og være i ro med sig selv og nyde pausen fra en travl hverdag. Når jeg kommer ind i kirken, sænker der sig en ro over mig og hele ugens stress og jag forsvinder siger en kirkegænger. Uberørt af byens travlhed og trafikkens tunge brus, som en helle midt i larmen står det underligste hus. Stilhed, der er livets egen, overdøver dagens krav, her hvor Helligånden holder åbent hus for høj og lav. Her har dagen evighed, her har kærlighed sit sted, hvor Guds Søn er sammen med os under Helligåndens fred, og da føler vi en stund, at vi står på hellig grund, og at livets mening lyder fra vor skabers egen mund. Lars Busk Sørensen. Line Krogsgaard.

2 2 FIRKLØVERET Udgives af Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne. Ansvarshavende redaktør: Sognepræst Samuel Leth-Larsen Næste nummer af Firkøveret omdeles uge Meddelelser til kirkebladet for december februar 2016, indgives til sog nepræ - sten senest den 16. oktober Lay-out/tryk: Japi-Form Nr. Jernløse/Kvanløse sogne: Sognepræst Samuel Leth-Larsen Hovedgaden 7, Nr. Jernløse, 4420 Regstrup Tlf eller slla@km.dk Mandag fridag. Kirkernes hjemmeside: Sekretær Marianne Herss træffes i torsdag mellem kl. 10 og 16. Tlf Sdr. Jernløse/Søstrup sogne: Sognepræst Line Krogsgaard Sdr. Jernløsevej 35, Sdr. Jernløse, 4420 Regstrup Tlf , træffes bedst kl , mandag er fridag lkp@km.dk Har 25% bistandsforpligtigelse i Nr. Jernløse og Kvanløse sogne. NR. JERNLØSE/KVANLØSE SOGNE Høstgudstjenester 2015 Men i vor lade, på vor lo, der har vi nu Guds gaver høsten er atter i hus og dette fejrer vi traditionen tro med or - gelbrus og salmesang Ham takker alle vi med sang for alt, hvad han har givet. Skulle nogle være i tvivl om naturens rigdom og vel signelse, så kan vore smukt høstpyntede kirker med garanti gør tvivlen til skamme, for hvor har vi det godt Alle gode gaver de kommer ovenned, så tak da Gud, ja, pris dog Gud for al hans kær - lighed! Kom og vær med til høstgudstjeneste, et af kirkeårets absolutte højdepunkter. Kvanløse Kirke søndag den 6. september kl med efterfølgende kirkefrokost i Præstegården. Ingen tilmelding til frokost gratis adgang. Nr. Jernløse Kirke søndag den 13. september kl Efter gudstjenesten bydes på en kop kirkekaffe. Alle Helgens dag - den 1. november Gudstjenester i Kvanløse Kirke kl. 14 og i Nr. Jernløse Kirke kl , hvor vi særligt mindes de af vore kære, som ikke er iblandt os længere. Trøsterige ord og andagtsfuld musik vil fylde kirkens rum og vore hjerter med håb. Under gudstjenesten er der lystænding og navneoplæsning af årets døde fra vore sogne. Endvidere er der efter gudstjenesten mulighed for at tænde et lys, som kan sættes på et gravsted for én, man holdt af. Velkommen til alle. Kirke og Kødsovs Høstgudstjeneste for børn! Fredag den 18. september kl i Nr. Jernløse Kirke. Hvor kommer maden fra? Fra køledisken eller stalden. Fra marken eller havet? Høst er mange ting kom og hør. Kirken er pyntet med blomster og afgrøder et fantastisk skue igen i år. Vi glæder os til at se mange børn i alle aldre med eller uden voksne. Af praktiske grun de er tilmelding til aftensmaden nødvendig på tlf el. mail slla@km.dk senest da gen før kl pris 10,-kr. per person, dog max. 30,-kr. pr. familie. Aftenen slutter ca. kl Sang og Rytmik for babyer klar, parat start Nyt hold begynder onsdag den 9. september kl Hvorfor gå hjemme og kede sig, når man kan hygge sig i præstegården? Nej vel!! Musik, sang, og sanseindtryk I får hele pakken. Tilmelding til underviser Marianne Ljungberg- Jensen på mail marianne@ljungbergjensen.dk eller tlf Det er gratis at deltage, dog betales 10,-kr. for kaffe, the, frugt etc.

3 NR. JERNLØSE/KVANLØSE SOGNE Filmklubben byder velkommen til to gode film i 9. september kl. 19: Chokolat 18. november kl. 19: Citronlunden Uddybende information om denne aktivitet kan læses på Bibelstudiegruppe i Har du lyst til at læse i Bibelen sammen med andre, er du velkommen i sognenes Bibelkreds. Et månedligt fællesskab med bibellæsning, diskussion, bøn og ikke mindst socialt samvær. Mere info om denne aktivitet kan fås hos Samuel på mobil el. mail slla@km.dk Børnekoret Salmecyklen Alle fra kl. er velkomne i. Begynder onsdag d. 2 sept. kl (el. efter endt skoledag) Hey, hey vi begynder igen! Hej, hej vil du være min ven? Syng med Panna i Nr. Jernløse Kirke! Formålet med koret er: Børnene oplever glæden og fællesskabet ved at synge i kor. Børnene lærer gudstjenesten og den danske salmeskat at kende Det enkelte barns sangevner udvikles og fremmes. Udover de ugentlige korprøve medvirker koret på skift ved for - skellige gudstjenester for børn og voksne i Nr. Jernløse og Kvan løse kirker. Det er gratis at deltage. Som medlem af koret er der mødepligt til såvel prøver som optræden. Koret øver om onsdagen kl. 14:10-15:00 i Nr. Jernløse Præstegård. Tilmelding hos: Panna Ildikó Friis-Grigoncza, korleder og organist. Tlf , organist@panna.dk Jernløsekoret byder hjertelig velkommen til efterårssæsonen Første gang torsdag d. 3. september kl. 19 i Et kor med fokus på glæden ved at synge. Jernløsekoret er et voksenkor, som holder til i Nr. Jernløse Præstegård, og de over 20 medlemmer kommer primært fra nærområdet. Koret virker under aftenskoleloven med støtte fra vore fire kirker med organist Panna Ildikó Friis-Grigoncza som korleder i spidsen for det trestemmige, blandede kor. Koret har et sjældent godt humør og en smittende glæde over at synge sammen, hvilket er meget inspirerende. Læs mere om tilmelding og efterårets aktiviteter på 3

4 Formiddagscaféen hyggeligt fredagssamvær for alle i 18. september kl Hvad gør musikken ved os? v. Hans Christian Dahl, Kvanløse musiklærer og SOSU-assistent At musik påvirker os alle, kommer nok ikke bag på nogen, men hvorfor? Musik er noget vi alle har holdninger til smag og behag og kulturelle forskelle spiller ind. Hvad kan musikken? Hvorfor påvirker den os? Kan vi bruge musik som medicin? Kan musik lindre? Gør sang humøret godt? 6. november kl Mellem himmelveje og det store dyb om livet som præst i to danske menigheder i Toronto og Hull v. Dorte Pedersen, sognepræst i Rye og Kirke Sonnerup (opvokset i Kvanløse) oktober kl Løvfaldstur (NB lørdag eftermiddag & forhåndstilmelding) Løvfaldet er taget til, men de gyldne efterårsfarver på træernes tilbageværende blade, kan endnu opleves på vores traditionsrige udflugt i det maleriske sjællandske efterårslandskab. Vi tager denne eftermiddag på bustur m. afgang fra Åvang kl , mulighed for påstigning ved Nr. Jernløse kirke kl og Kvanløse Kirke kl Turen vil foregå ad naturskønne veje i et roligt tempo, og undervejs vil vi synge sammen fra Højskolesangbogen. Midt på eftermiddagen vil vi gøre holdt og nyde en kop kaffe med brød. Turen forventes afsluttet kl. ca. 17 og er tilrettelagt så alle også ældre og gangbesværede kan være med. Tilmelding til Samuel på tlf eller mail: slla@km.dk senest den 7. oktober. Der findes et udmærket ord for bro på engelsk, bridge. Men ordet bridge kan åbenbart ikke dækkende beskrive de enorme konstruktioner, som man undertiden skal forcere i verdens næststørste land, Canada. Således er Skyway ( himmelvej ) en bro, der forbinder Niagara halvøen med resten af Ontario. Jeg havde tit ærinde på Niagarahalvøen, der både rummer wine country, en dansk menighed og naturligvis Niagara vandfaldet, og kørte over himmelvejen utallige gange. Denne formiddag vil jeg fortælle lidt om livet i de to danske menigheder i udlandet, i særdeleshed om den danske kirke i Toronto, og om at arbejde i et sogn på størrelse med Fyn. Det gælder her som alle andre steder: Hvis man blot befinder sig et sted midt i mellem himmelvej og det dybe, ja så går det nok! MENIGHEDSRÅDSMØDER NR. JERNLØSE SOGN: Tirsdag den 6. oktober kl er der menigheds råds - møde i. Tirsdag den 24. november kl er der menigheds - råds møde i. KVANLØSE SOGN: Onsdag den 28. oktober kl er der menigheds - rådsmøde hos Finn Bertelsen, Risbjergvej 17, Kvanløse. PRÆSTEGÅRDSUDVALGET: Tirsdag den 3. november kl er der præstegårdsudvalgsmøde i.

5 Søndag d. 13. september kl. 15 i Kvanløse kirke Koncert med Vilmos og Dániel Gryllus fra Budapest, Ungarn Jernløsekoret, Vindingekoret og børnekoret Salmecyklen medvirker under ledelse af Panna. Arrangeret i samarbejde med Ungarns ambassade i Danmark. Onsdag d. 14. oktober kl. 19 i Nr. Jernløse Kirke Jakob Brønnum Sange ved Himlens port Bob Dylan fortolket Bob Dylan er i dag rockmusikkens grand old man, en af de største, nulevende kunstnere overhovedet. Flere af Dylans sangtekster indeholder bibelske og eksistentielle temaer. Jakob Brønnum vil denne aften med sang akkompagneret af guitar og mundharmonika fortolke Dylans fantastiske og indholds - rige univers. Koncerten er et stemningsfuldt arrangement, som henvender sig til alle aldre. Gratis adgang og efter koncerten bydes der på lidt mund godt i kirkens våbenhus. Bjergprædikenen er Jesus første store tale og sammenfatningen af hans lære (Matt 5-7). Inspireret heraf vil Dániel og Vilmos Gryllus synge akkompagneret af guitar, citer og folkemusikinstrumenter. Indimellem vil der være oplæsning fra Bjergprædikenen på dansk. De ungarske brødre Vilmos og Dániel er både komponister, musikere og performere. De startede deres karriere i Budapest i De synger digte og spiller folkemusik i egen fortolkning. Deres musik og sang er meget varieret og har en helt særlig klang. De har udgivet 30 plader, medvirket i adskillige TV-udsendelser og optrådt i flere børneteaterstykker. De har optrådt i det meste af verden og har opnået stor anerkendelse. Denne weekend kommer de til København for at give en koncert til ungarske børn, hvorefter de besøger os i Kvanløse. Jernløsekoret, Vindingekoret og ikke mindst Salmecyklen vil medvirke ved koncerten. Koncerten bliver muliggjort med støtte fra den Ungarske Ambassade, samt hjælp af flere frivillige. Snyd ikke dig selv for en koncertoplevelse af de helt store! Gratis adgang og efter koncerten bydes der på et lettere traktement i kirkens våbenhus. 5

6 Gudstjenester og aktiviteter HUSK NR. JERNLØSE - KVANLØSE - SDR. JERNLØSE - SØSTRUP SOGNE SEPTEMBER - NOVEMBER 2015 SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER Søndag d. 6. september 14. s. e. trinitatis Kvanløse kl SLL* Søstrup kl SLL Onsdag d. 9. september Filmklub kl * Torsdag d. 10. september Sdr Jernløse kl LK* Søndag d. 13. september 15. s. e. trinitatis Nr. Jernløse kl SLL* Kvanløse koncert kl * Søstrup kl LK* Fredag d. 18. september Formiddagscafé kl * Fredag d. 18. september Nr. Jernløse kl SLL* Kirke og Kødsovs Søndag d. 20. september 16. s. e. trinitatis Nr. Jernløse kl SLL Kvanløse kl SLL Søstrup kl LK Sdr. Jernløse kl LK* Onsdag d. 23. september Foredrag kl * Torsdag d. 24. september Søstrup kl LK* Fredag d. 25. september Åvang kl LK Søndag d. 4. oktober 18. s. e. trinitatis Søstrup kl SLL Kvanløse kl SLL Torsdag d. 8. oktober Foredrag kl * Sdr. Jernløse menighedssal. Søndag d. 11. oktober 19. s. e. trinitatis Kvanløse kl LK Sdr. Jernløse kl LK Onsdag d. 14. oktober Nr. Jernløse kl * Kirkekoncert Lørdag d. 17. oktober Løvfaldstur for Nr. Jernløse og Kvanløse sogne kl * Søndag d. 18. oktober 20. s. e. trinitatis Nr. Jernløse kl SLL Søstrup kl SLL Søndag d. 25. oktober 21. s. e. trinitatis Nr. Jernløse kl LK Søstrup kl LK Tirsdag d. 27. oktober Bibelkreds, Apg.5, kl * Fredag d. 30. oktober Åvang kl SLL Søndag d. 1. november Alle helgens dag Nr. Jernløse kl SLL* Kvanløse kl SLL* Søstrup kl LK* Sdr. Jernløse kl LK* Torsdag d. 5. november Sdr. Jernløse kl : Efterårskoncert* Fredag d. 6. november Formiddagscafé kl * Søndag d. 8. november 23. s. e. trinitatis Nr. Jernløse Kl SLL Kvanløse kl SLL Søstrup kl LK Søndag d. 15. november 24. s. e. trinitatis Kvanløse kl LK Sdr. Jernløse kl LK Tirsdag d. 17. november Bibelkreds, Apg.6, kl * Onsdag d. 18. november Filmklub kl * Søndag d. 22. november Sidste s. i kirkeåret Nr. Jernløse kl SLL Søstrup kl SLL Tirsdag d. 24. november Foredrag kl * Fredag d. 27. november Åvang kl LK Søndag den 29. november 1. søndag i advent Nr. Jernløse kl Kvanløse kl Søstrup kl LK Sdr. Jernløse kl LK SLL: Samuel Leth-Larsen LK: Line Krogsgaard * Læs omtale i kirkebladet Kirkekaffe BØRNEKORET SALMECYKLEN Øver onsdag kl i Se mere på el. info hos Panna på tlf JERNLØSEKORET Øver torsdag kl i Se mere på eller info hos Panna på tlf

7 Søndag d. 27. september 17. s. e. trinitatis Nr. Jernløse kl SLL Kvanløse kl SLL Sdr. Jernløse kl LK* Tirsdag d. 29. september Bibelkreds, Apg.4, kl * Gæster ved fernisering af træskærearbejder på Søstrup kirkegård. NR. JERNLØSE: Organist Panna Ildikó Friis-Grigoncza, tlf eller mail Kirkesanger Gitte K. Nielsen, tlf eller mail Graver Vibeke Rzenno Træffes bedst tirsdag til fredag kl på tlf eller mail Menighedsrådsformand Poul Christian Jensen Nørupvej 12, 4420 Regstrup, tlf Kasserer Henning Bang Hansen Slagelsevej 31, 4450 Jyderup, tlf Kirkeværge: Dorte Haahr Carlsen Dramstrup 4, 4420 Regstrup, tlf KVANLØSE: Organist Panna Ildikó Friis-Grigoncza, tlf eller mail Kirkesanger Gitte K. Nielsen, tlf eller mail Graver Svend Jensen Lysmosevej 6, Sdr. Jernløse, 4420 Regstrup, tlf Menighedsrådsformand Signe Jensen Ringstedvej 233, Kvanløse, 4300 Holbæk, tlf Kasserer Torben Rasmussen Ringstedvej 198, Kvanløse, 4300 Holbæk, tlf Kirkeværge Lejf Simonsen Havremarken 15, Kvanløse, 4300 Holbæk, tlf Kørsel til gudstjenester kan bestilles frem til lørdag kl hos sognepræsten på tlf Kirkebilen er gratis. Kirkebilen kører også til øvrige arrangementer i kirkerne og præstegården. NAVNE I SOGNENE: SDR. JERNLØSE: Organist: Birgitte Bøge Søstrupvej 70, 4420 Regstrup, tlf Kirkesanger: John Wiberg, tlf Graver: Søren Christiansen Kirkebakken 10, Sdr. Jernløse, 4420 Regstrup Træffes i arbejdstiden på graverkontorets tlf Menighedsrådsformand: Linda Nielsen Sdr. Jernløsevej 10, Sdr. Jernløse, 4420 Regstrup, tlf Kasserer: Steffen Pedersen Søstrupvej 70, 4420 Regstrup tlf Kirkeværge: Hanne Steinicke Engvejen 10, 4420 Regstrup, tlf SØSTRUP SOGN Organist: Birgitte Bøge Søstrupvej 70, 4420 Regstrup, tlf Kirkesanger: John Wiberg, tlf Graver: Mandrup Knudsen Sasserupvej 7, 4300 Holbæk, tlf Menighedsrådsformand: Jan Mogensen Sasserupvej 11, 4300 Holbæk, tlf Kasserer: Jan Eberholst Søstrupvej 41, 4300 Holbæk, tlf Kirkeværge: Ruth Bahn Søstrupvej 25, 4300 Holbæk, tlf Kørsel til gudstjenester kan bestilles dagen før, mellem kl hos Bo s Taxi på tlf Kirkebilen er gratis.

8 SDR. JERNLØSE/SØSTRUP SOGNE Konfirmandindskrivning Indskrivning til konfirmandundervisning foregår søndag den 27/9 med start kl i Sdr. Jernløse kirke. Efter gudstjenesten går vi i konfirmandstuen, hvor jeg vil orientere om forløbet, og I kan stille evt. spørgsmål over en kop kaffe m.m. Undervisningen kommer til at foregå tirsdage fra kl Jeg glæder mig til at se jer! L.K. Kirkekaffe Indimellem vil der bliver serveret kirkekaffe efter højmessen i vore kirker og dette markeres med et i gudstjenestelisten. Menighedsrådene. Høstgudstjenester Årets høstgudstjenester fejres hhv. den 13. september kl i Søstrup og den 20. september kl i Sdr. Jernløse. Begge steder er der frokost efter gudstjenesten, hvor alle er velkomne! På glædeligt gensyn, Menighedsrådene. Aftengudstjenester Da konceptet med aftengudstjenester på hverdage har vist sig at være sådan en stor succes i Sdr. Jernløse, udvider vi nu dette til Søstrup kirke også. Se gudstjenestelisten for tidspunkter og prøv en anden og mere meditativ form for gudstjeneste. Guds - tjenesterne begynder kl og varer ca. 30 min. L.K. Allehelgen Allehelgensdag er dagen, hvor vi mindes vores døde, og i kirken sker det ved at vi læser navnene op på de mennesker, vi har mistet i årets løb og tænder et lys for dem. Gudstjenesterne er naturligvis for alle, for sorgen har ingen alder! I Søstrup er der gudstjeneste kl og i Sdr. Jernløse kl I Sdr. Jernløse byder vi på varm suppe efter gudstjenesten. Bibelmarathon light I gennemgangen af det Gamle Testamente er vi midt i de histo - riske bøger, og næste gang kommer til at handle om 1. og 2. Kongebog. Vi mødes i Sdr. Jernløse menighedssal første mandag i måneden, kl. 19. Nærmere oplysninger: Ring til Hanne på HS Menighedsrådsmøder: Datoer for menighedsrådsmøder i Sdr. Jernløse: 8/9 1/10 17/11. Møderne starter kl og afholdes i konfirmandstuen. 8 sogn.dk/soestrup sogn.dk soenderjernloese

9 SDR. JERNLØSE/SØSTRUP SOGNE Siden sidst fra Sdr. Jernløse Menighedsråd Menighedsrådet har holdt sommerferie og afholder det første møde i august. Som noget nyt er det besluttet, at menighedsrådet afholder et par visionsmøder hen over efterår og vinter. Efterårskoncert i Sdr. Jernløse kirke Carl Nielsen i øjenhøjde Da vi i år fejrer 150-året for komponisten og forfatteren Carl Nielsens fødsel, inviterer vi torsdag den 5/11 kl til efterårskoncert med koncertsangerinde Ulla Munch og organist Charlotte Dagnæs-Hansen, der gennem musik og fortælling vil føre os ind i Carl Nielsens liv og musik. Carl Nielsen i øjenhøjde, er et musikalsk foredrag, fyldt med anekdoter om Carl Nielsen, fortalt af Charlotte Dagnæs-Hansen. Foredraget krydres med de skønneste Carl Nielsen sange, og der vil blive rig mulighed for, selv at synge med på nogle af hans mest kendte sange - hvem kender ikke 'Jeg ved en lærkerede' Som noget helt unikt, bevarede Carl Nielsen hele sit liv evnen til at skrive både storslåede symfonier og helt enkle sange, der har vist sig at være meget langtidsholdbare. Musik, der på en gang er både universel og ægte dansk. Ulla Munch vil synge nogle af hans smukke sange, akkompagneret af Charlotte Dagnæs-Hansen, der også fortæller om, hvordan Carl Nielsen lod sig inspirere af tekstforfattere som J. P. Jacobsen og Jeppe Aakjær. Ulla Munch er mezzosopran - og dertil en særdeles alsidig sanger, der bevæger sig fra intime kammermusikalske koncerter til samarbejde med anerkendte barokensembler, som fx Enghave Barok og Gentofte Barok. Charlotte Dagnæs-Hansen er organist i Præstø og Skibinge Kirker. Hun har de senere år desuden været en flittig fortæller og foredragsholder over musikalske og litterære emner. Vel mødt, Menighedsrådet. Igennem de sidste par år har der været vældig mange opgaver vedr. mursten og økonomi, det har fyldt meget. Da det er ganske almindelige borgere, der sidder i rådet, har der været utroligt meget at sætte sig ind i, både hvad angår økonomi, bygningsvedligeholdelse, love og paragraffer o.s.v. Nu er tiden kommet, hvor der skal tænkes visioner omkring sognelivet, hvordan får vi inddraget eksempelvis nogle frivillige, hvad skal eller kan kirken tilbyde, ud over de almindelige gudstjenester o.s.v. Forhåbentlig vil der komme nye ideer frem, der kan føres ud i livet. Som omtalt i forrige Firkløver, har Holbæk provsti sammensat samtalegrupper i provstiet. Der igennem vil vi bl.a. også få input til vores egne visionsmøder. Skulle man ligge inde med en god ide, er man altid mere end velkommen, til at kontakte menighedsrådet. Helhedsplanen for kirkegården er nu godkendt af Holbæk provsti. Det betyder, at vi nu kan gå i gang. Det første bliver rampen (trappen ned mod kirkegården) der bliver taget fat på. Vi har desuden fået bevilliget ekstra ,- de vil være til rådighed i Foruden dette er der også bevilliget ,- til istandsættelse af kirkens materielplads, som virkelig trænger til et løft. Det vil blive sat i gang i Inden længe begynder håndværkerne på den nye hovedtrappe i præstegården. Der har været en arkitekt ind over, det bliver spændende at se det færdige resultat. Der er blevet ryddet op i arkivet i menighedssalen. I den forbindelse dukkede der gamle, sjove og interessante sager frem. Der var bl.a. en protokol fra 1924, billeder i sort/hvid fra kirken, gamle avisudklip, brev skrevet i sirligt skråskrift fra 1918 og meget mere. Det vil nu blive sorteret og atter gemt til eftertiden. Måske fremvist i salen på et senere tidspunkt, blot en strø tanke. Sommeren er ved at gå på hæld, senere på året er der foredrag og koncert foruden høstgudstjeneste. Alt det er omtalt andet sted i Firkløveret. Vi håber, at så mange som muligt vil deltage ved diverse arrangementer samt tage en lille pause fra hverdagen, ved en stille aftensgudstjeneste eller en højmesse søndag formiddag. På gensyn. Linda Nielsen, formand. 9

10 Musisk uge i Søstrup Da Søstrup og omegn er et sted, hvor der normalt ikke er så mange aktiviteter, vil vi gerne prøve at lave en hel uge med koncert i kirken hver aften, så der bliver mulighed for at høre forskellige musikgenrer. Det sker i uge 44, som er Spil-dansk-uge og derfor vil det blive enten dansk musik eller danske kunstnere, der høres. Målet er at åbne kirken for de lidt mere utraditionelle musikere, så oplevelsen bliver mere alsidig og sjov. Det er håbet, at der vil være interesse for dette, så vi kan vurdere, om det er noget der skal tages op igen i de kommende år. 10 Mandag den 26. oktober kl i Søstrup Kirke Den snart 80-årige Poul Hansen fra Holbæk starter ballet med en festlig aften på harmonika og sav. Repertoi - ret bliver kendte danske san - ge og spænder bredt fra Høj - skolesangbogen og til Bak - kens hvile! Kom og syng med og genhør barndommens og ungdommens sla gere. Tirsdag den 27. oktober kl i Søstrup Kirke Denne aften bliver mere rytmisk og klassisk, når den unge marimbaspiller Mads Bjørn kommer og introducerer os for slagtøjets dronning, marimbaen. Marimbaen er en form for xylofon og altså en del af percussionfamilien og den kommende konservatoriestuderende Mads Bjørn mestrer denne tilfulde. Onsdag den 28. oktober kl i Søstrup Kirke ØRESTAD KOR Vi kan denne aften byde velkommen til et kor, som ikke har været på disse breddegrader før. Ørestad Kor blev startet for tre år siden og er allerede blevet en kulturinstitution i den nye bydel. Korets medlemmer er sprængfyldt med energi og synger et blandet repertoire af rytmisk, klassisk og viser. Koret ledes af dirigent Torben Eskildsen, der med stor iver arbejder med korets ambition om hele tiden at blive bedre og prøve noget nyt. I august indgår koret i Opera Nords spændende operaprojekt Looking for Courage, der er et tværfagligt performanceprojekt med artister fra Kina, Danmark og resten af Europa. Torsdag den 29. oktober kl i Søstrup Kirke SYNG-MED-AFTEN På fjerdedagen bliver det igen lokalt, når vores organist Birgitte Bøge sammen med Line Krogsgaard vil stå i spidsen for en syng-med-aften, hvor danske viser og sange kan nydes og synges. Højskolesangbogen bliver fundet frem og alle kan være med! Der vil være indlagt en pause, hvor stemmerne lige kan slappe af.

11 Foredragsrække i Søstrup Vi forsøger at gentage sidste års succes og laver derfor tre foredrag henover efteråret og vinteren. Fredag den 30. oktober kl i Søstrup Kirke TIGERS Ugen afsluttes med Tigers fra Musikskolen Holbæk, et samspilsband bestående af unge og entusiastiske musikere fra lokalområdet, der vil få taget i Søstrup kirke til at løfte sig, når de kommer og giver et brag af en rockkoncert med blandede numre fra deres alsidige repertoire. Kunstnerne er i alderen år og ledes af musikskolelærer Christian Bluhme. Efter koncerten fredag aften vil der blive budt på en forfriskning i våbenhuset, og vi kan evaluere ugens arrangementer. Håber at se flere gengangere til vore aftener. Line Krogsgaard og menighedsrådet Første foredrag bliver med to lokale - Nina Hammertoft og Henrik Sørensen - der vil fortælle og vise billeder fra deres tur til CAMBODIA Foredraget bliver holdt i graverhuset ved Søstrup Kirke onsdag den 18. november kl Det vil ikke kun blive en rejsebeskrivelse, men lige så meget en opsummering af de grusomheder folk var udsat for under De Røde Khmerer, der med Pol Pot i spidsen styrede Cambodja fra 1975 til Under De Røde Khmerer fandt et af verdens - historiens mest omfattende folkemord sted. De Røde Khmerer var et cambodjansk kommunistparti og guerillabevægelse. Der er gratis adgang og der vil blive serveret kaffe/tebord. Alle er velkomne. Menighedsrådet. 11

12 FOREDRAG: Efterårsmøder Fælles for Nr. Jernløse / Kvanløse sogne og Sdr. Jernløse / Søstrup sogne Onsdag d. 23. september kl i Fra reservatet for frugtbare galninge. Intet originalt uden originaler. v. kulturjournalist, forfatter og foredragsholder Erik Lindsø Erik Lindsø holder muntre og tankevækkende foredrag, og han besidder en fantastisk formidlingsevne. Kom og bliv klogere på livet, både det der var engang, og det som vi lever i dag. Foredrag torsdag den 8. oktober kl i Sdr. Jernløse menighedssal Bibelens forunderlige planterverden v. Dr. Agro Hans Arne Jensen På denne aften gæstes vi af Dr. Agro Hans Arne Jensen, der har forsket i Bi belens planteverden og kommer og for - tæller os om sine opdagelser og sit arbejde med dette. Bibelens botanik er et overset, men spændende emne og derfor glæder det os at kunne invitere til foredraget Foredragsholderen skriver: I foredraget fortælles om mange års arbejde med indsamling af oplysninger om planterne i Bibelen. Disse er samlet i bogen Bibelens Planteverden, som udkom på forlaget Rhodos i I Bibelen er omtalt ca. 100 forskellige planter. Nogle af disse er velkendte kulturplanter, andre er sjældne og mere eller mindre ukendte eksotiske vækster. Der gives eksempler på anvendelse af planterne, og i hvilken sammenhæng de er omtalt i Bibelen. Endvidere fortælles om nogle af de mange arkæologiske udgravninger i Mellemøsten, hvor der er fundet rester af Bibelske planter. Bogen er illustreret med 20 farveplancher af bibelske planter, der stammer fra et 2000 år gammelt græsk lægehåndskrift, samt med en række sort-hvide illustrationer fra Egypten, Assyrien og Palæstina, der ligeledes stammer fra den bibelske periode. Foredraget ledsages af lysbilleder. Tirsdag d. 24. november kl i Tør de alle være ét v. tidl. skoleinspektør og amtsborgmester Erling Tiedemann Født og opvokset som katolik i Danmark har Erling Tiedemann livet igennem både gjort observationer og reflekteret over økumeniske spørgsmål. Dette foredrag om forholdet mellem de kristne kirker er både et vidnesbyrd herom og et oplæg til en dialog Kommentar / tilføjelse v. sognepræst Samuel Leth-Larsen: I 2017 fejres 500-året for den lutherske reformation. Set fra min vinkel er der meget at fejre og glæde sig over i den anledning, men jubilæet overskygger ikke det sørgelige faktum, at kirken i Danmark blev delt. Mange år er gået siden adskillelsen, og særligt de seneste 50 år er der pågået en gradvis tilnærmelse vore kirker imellem med dialog som virkemiddel og katalysator. Men tænk hvis kirkernes dialog ikke stoppede med samtale og gensidig anerkendelse. Tænk hvis dialog også kunne føre til forbrødring, ja måske endda genforening? Kan den drøm blive til virkelighed?

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Hold fri! FIRKLØVERET - et samarbejde mellem Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne. SEPTEMBER - NOVEMBER 2011 Nr.

Hold fri! FIRKLØVERET - et samarbejde mellem Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne. SEPTEMBER - NOVEMBER 2011 Nr. FIRKLØVERET - et samarbejde mellem Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne Hold fri! SEPTEMBER - NOVEMBER 2011 Nr. 4 Sommerferien er forbi. Forhåbentlig fik du gearet ned og kørt ind til

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 K I R K E N Y T PADESØ SOGN 13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 Høst i Padesø Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Padesø Kirkes gamle orgel, der er ca. 125 år, er slidt op. Det har også været flittigt brugt i

Læs mere

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015 Kirkenyt GUDSTJENESTER September - december 2015 Jungshoved Allerslev 14. s. e. trin. 6. sep. Ingen 10.30 Høstgudstjeneste 15. s. e. trin. 13. sep. 10.30 Høstgudstjeneste Ingen 16. s. e. trin. 20. sep.

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2 Jeg vil fortælle lidt om væksthuset. Væksthuset lever og har det godt. Vi mødes mindst en gang om måneden. Vi beder sammen, og taler om åndens gaver og tjenester. Vi øver os i at tjene sammen, fordi vi

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2016 Kære konfirmander, kære faddere, familie, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner og fla get er hejst. Her ved kirken og rundt omkring

Læs mere

En uge af en landsbypræsts dagbog

En uge af en landsbypræsts dagbog En uge af en landsbypræsts dagbog Jég har verdens bedste arbejde. Men det er også et krævende job de fleste af døgnets vågne timer beskæftiger jeg mig med min præstegerning. Jeg har virket i disse to prægtige

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Kirkekontor: Højmosevej 3-5, Tlf. 30 63 17 77 tlf.tid: Mandag-torsdag 9-13 mail: lyngkirke@lyngkirke.dk Fælleskontoret Kirkernes Hus: Christiansvej

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Carsten Christensen

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

Påskemandag (Anden Påskedag) 2013

Påskemandag (Anden Påskedag) 2013 Påskemandag (Anden Påskedag) 2013 Det er i dag den 1. april. Som det nok vil være bekendt, har jeg siden den 1. april 1988 været fast ansat som sognepræst i Galtrup, Øster Jølby og Erslev i de sidste par

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

FIRKLØVERET - et samarbejde mellem Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne Det er sommer, det er sol, og det er godt!

FIRKLØVERET - et samarbejde mellem Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne Det er sommer, det er sol, og det er godt! FIRKLØVERET - et samarbejde mellem Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne Det er sommer, det er sol, og det er godt! JUNI - AUGUST 2013 Nr. 3 I disse dage, ved den redaktionelle afslutning

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45.

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Lindvig Osmundsen Bruger Side 1 05-10-2014 Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Der er en vej som vi alle går alene. Teksterne vi har fået til 16. søndag efter trinitatis

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Stiftskursusdag Kunst, Klang og Kirkerum Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Kunst, Klang og Kirkerum Velkommen til årets stiftskursusdag, arrangeret af Udvalget for Kirkemusik og Gudstjeneste. Kirkerum

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 Padesø Kirke PRÆSTEN Sommerens gudstjenester Som det fremgår af gudstjenestelisten, så er der gudstjeneste hver søndag i sommermånederne, og

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Hjerm Vestre kirke Graver og kirketjener: Morten Gert Hansen Kirkevej 18, 7560 Hjerm tlf. 21 20 27 43 mail: hjermvkirkegaard@gmail.com Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Prædiken

fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Prædiken Prædiken Høstgudstj. søndag den 28. september 2014 i Skibet kirke fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12 Fra det gamle testamente: Luk retfærdighedens porte op, jeg vil gå ind og takke Herren! Her er Herrens port, her går de retfærdige ind! Jeg takker dig, for du svarede mig og blev min frelse. Den sten,

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk Dyk ned i din tid - og dit liv En uge i livsfortællingens tegn Mandag 30. maj - fredag 3. juni 2016 1 1960 1940 1950 2 1930 Dyk

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Når udviklingshæmmede sørger

Når udviklingshæmmede sørger Når udviklingshæmmede sørger Af Susanne Hollund, konsulent og Line Rudbeck, præst begge Landsbyen Sølund Det kan for mange medarbejdere være svært at vide, hvordan de skal hjælpe deres udviklingshæmmede

Læs mere

Ord på vej Af Dean Andersen

Ord på vej Af Dean Andersen Menighedsblad for Februar/ Marts 2013 KONTAKT Præst Dean Andersen Kyndegårdsvej 13, Nyker Telefon: 56 95 05 30 56 96 16 76 Mobil: 4092 4169 dean.andersen@metodistkirken.dk www.zionskirken.dk Kasserer Bettina

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Advent. 3. søndag i advent Mel.: I blev skabt som mand og kvinde (DDS 706)

Advent. 3. søndag i advent Mel.: I blev skabt som mand og kvinde (DDS 706) Advent I advent tager flere af teksterne fra Det Gamle Testamente udgangspunkt i det golde ørkenlandskab og forjættelsen af ny frugtbarhed. Hos Esajas hører vi til 3. søndag i advent om dette tørre land

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Interessant historisk og teologisk fund i Holløse

Interessant historisk og teologisk fund i Holløse JUNI - AUGUST 2014 Nr. 3 FIRKLØVERET - et samarbejde mellem Nr. Jernløse, Kvanløse, Sdr. Jernløse og Søstrup sogne Interessant historisk og teologisk fund i Holløse En mandag eftermiddag i det tidlige

Læs mere

Dette hellige evangelium skriver evangelisten. Menighedssvar

Dette hellige evangelium skriver evangelisten. Menighedssvar Forklaringsgudstjeneste for konfirmander Søndag den 27. oktober i Skibet kirke Prædiken Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Menighedssvar Da kom Peter til Jesus og spurgte:»herre, hvor

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014

Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014 Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014 Stine Munch Kære konfirmander. Kære forældre, bedsteforældre, søskende, og alle I andre fra familie og venner! I dag er det Store Bededag, det

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Smut ind i vore smalle trappegange, Septembermilde kærlighed, og syng om Gud for dem, der sidder bange, og dem, hvis mod blev slået ned, så triste ler,

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere