Hermed fremsendes oplysninger nogle som kommunen bude vide på forhånd, andre som kommunen ikke kan kræve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hermed fremsendes oplysninger nogle som kommunen bude vide på forhånd, andre som kommunen ikke kan kræve"

Transkript

1 Ø.hornum d Rebild Kommune Att. Planlægger/landinspektør INDGÅET 2 1 OKT. 201 Rebild Kommune Michael Jensen Hobrovej Støvring vdr. jn. 1020p ll Hermed fremsendes oplysninger nogle som kommunen bude vide på forhånd, andre som kommunen ikke kan kræve Vi nægter at tro på Rebild Kommune ansætter så dygtig mand som dig Michael og kommer med spørgsmål du burde vide Advokaten Bruno Mikkelsen lader du dig også styret af ham det har vi oplysninger på det uanstændig Vi henvender os til toppen af Rebild kommune her på mandag Du skal ikke stå alle med de fejltagelser fra P.Henneby samt adv. B.M. Alle disse dokumenter er kun til brug intern i Rebild Kommune Hvis de kommer videre så har vi en aftale med politiet i Hobro NB. Nu for syvende gang har 0:H. fjernvarme meddelt os vi skal betale for fejltilslutningen af fjernvarmestikledning til ekst. varmeanlæg i henhold til syns&skøns rapport d.d. 199 i 201 priser ca ,00 kr, til dagens dato har det kostet os ,00 kr. der kommer flere udgifter. Det vil vi ikke derfor er fjernvarmestikledningen afbrudt og der er tilsluttet solvarme til ekst. Pillefyr.

2 :45 '. <'VlJ

3 Nu skal Rebild Kommune kun tage stilling til om vi skal tvinges til at betale 12500,00 kr resten af livet for ingen ting????? Ella&Laurits Knudsen Ø.Hornum

4 Gmail Sagsnr: Tilslutningspligt fjernvarme. Side 1 af Gmm bycoqgle" Sagsnr: Tilslutningspligt fjernvarme. meddelelser laurits knudsen <knudsen.laurits@gmail.com> Tine Mikkelsen <tine@komplext.dk> Til. "knudsen.laurits@gmail.com" <knudsen.laurits@gmail.com> 8. okt Hej Laurits Jeg har et par forespørgsler fra kommunen, jf. nedenfor: Kan du skaffe en bedre kopi af blanketten for tilmeldingen af skorstenen til stokerfyret? Den har stået der siden 197 godkendt af skorstensfejer E.Sunds Nibe samt ved færdig melding 1974 V/kommuneingenør Thomas Thomassen Kan du fremskaffe dokumentation for, at solvarmeanlægget er monteret? kopi vedlagt/hvad har det med en ekst. ejendoms varmeanlæg at gøre Kan du fremskaffe dokumentation for, hvor meget varme solfangerne og stokerfyret kan levere? Der er evt et produktblad, som beskriver, hvor mange kwh anlæggene kan levere kopier vedlagt/men kommunen kan ække forlange disse oplysninger på Jeg ser frem til din tilbagemelding ekst varmeanlæg kun på nybyggeri Med venlig hilsen NB advokat Bruno Mikkelsen kender jo ikke byggerireglementet Tine Lundgaard Mikkelsen Advokatfuldmægtig Direkte: (+45) Mobil: (+45) tine@komplext.dk KOMPLEXT LBTH < PEOCBSi.M ADVOKftTeft KOMPLEXT, Løth Pedersen advokater P/S Indkildevej 6 E st Aalborg SØ Tlf. (+45) info@komplext.dk h+tncl/mnil nannlu onm /moil /OniszOjfcJLs:! o 1 'M^Q^QkjPri7i'on,=r»t:<, r K=; k,w *,«+,=! A 10Toorwviakoeok niriom?

5 XEW&a*. g 5 f B, må Besøg på EUa og Laurits Knudsens ejendom Søndervænget 8, Ø.Hornum, besøgets formålet var at bedømme ejendommens varme og vandanlæg.der blev stillet følgende skriftlige spørgsmåljder besvares ved visiuel betragtning samt oplysninger fra rekvirenterne, der er ikke foretaget destruktive indgreb for besvarelserne. Spørgsmål 1. Da ejendommen Søndervænget 8 blev tilsluttet ØH. Fjernvarme i dec og afbrudt i 199 fordi at værket ikke kunne opfylde kontrakten om at levere varme + varmt vand, samt at vi havde kontaktet en ingeniør fra Monberg og Thorsen, som oplyste at anlægget var forkert tilsluttet, vil vi derfor spørge dig Flemming Jensen. Da vi ønsker at sælge ejendommen Søndervænget 8 kan vi evnt.retsforfølges??? ja eller nej. Svar: Ved salg af ejendomme i dag skal der udarbejdets en TILSTANDS RAPPORT. Rapporten skal udarbejdets af en person der er aut. af boligministeriet ( alm.vis en ingeniør eller arkitekt) Til denne rapport har sælgeren loyal oplysningspligt, i det her tilfælde skal der oplyses om evnt.mangler ved varmeanlægget. Køber kan udfra rapporten så afgører om der bliver nogen handel, samtidig med rapporten skal der tilbydes køber en ejerskifteforsikring.med en grundig rapport og en ejerskifteforsikring, vil mulighederne for en retsforfølgelse pg. af salget være minimale, dette er af afgørende betydning at der er oplyst så meget som muligt til rapporten,derved bliver mulighederne for sagsanlæg vedr.handlen mindsket. Spørgsmål 2 Er fjernvarmen tilsluttet håndværksmæssigt korrekt. Hvis nej! hvad skal der gøres og hvad koster dette. Svar yameanlægget er oprindeligt opvarmet fra kedler dervar opstillet i udhus i X ^.forbindelsenrifedhuset, derfra.er ført 1" før til varmeanlægget inde i be \ 1 ~ bo*lsen,~rørinstauåtionen reduceresfremmod sidste^adiator^og slutter i /8^ / Da, fjernvarmen blev indført i 1991,førtesrørstikket ind i bryggeset og, blev tilkoblet de^/8!!jøxinstdlati6n.og.deryéd kommer iristallatidnéa til at vendeyo/tøn?,.hvilket~betyder at forsyningej bliy f dårug.man undlod samtidigt aletablérer cirkutation'på det varme vand j^f ~ "~ ^ Udbedring af manglen kan udføres enten ved at fører fjernvarmestikket til f den gl.kedelplacering og opbygge varmeinstallation der hvor alle de bestående rørender er tilgængelig, dette vil være den bedste løsrring,,da; anlægget her, efter vil fungerer somførtilslutningen af fjernvarmen. J besvarelse forsættes...2

6 besvarelseforsat...2 Omkostningerne er vanskelige at fastsætte, da det forudsættes at arbejdet udføres af fjernvarmeværkets entrepenører, men vil anslået koste kr.: ,00 excl.moms og omfatter : Demontering af fjernvarmeunits i bryg gers og genmontering i fyrrum, reetablering af rørinstallationerne, herunder genetablering af cirkulationen på varmtvandsforsyningen. Denne løsning er den mindst destruktive for huset. En anden løsning kan være at opbryde gulvet langs ydermuren i 2 rum, samt opbryde dele af gulvet i bruggeset, således at rørinstallationerne bliver frilagt Varmerørerne udskiftes fra indføringen fra fyrrum ogfremtil den nuværende stikindføring, rørerne udskiftes til 1". I samme opbrydning genetableres cirkulationen på varmtvandsforsyningen, cirkulationen foretages via pos 7 efter HSINSTRUKTION for FVU. Denne løsning er den mest destruktive, og vil anslået koste kr.: ,00 excl.moms. Spørgsmål Er der cirkulation på det varme vand til badeværelset som før? Hvis nej hvad koster dette? Svar Der er ikke cirkulation på det varme vand, etablering af cirkulation på det varme vand alene, kræver at dele af gulvet i bryggeset opbrydes til den bestående cirkulationsledningfindesog kobles til varmtvandsunitsen som beskrevet i svar på sp.2. Anslået pris kr.: 8.000,00 excl.moms Priserne i besvarelserne kan ikke sammenlægges men er anslået udgifter for hvert enkelt svar. Spørgsmål 4 Er selve tilslutningen udført efter dansk standardnormer for WS? Svar ' Da installationen er udført i et bestående hus, kan de 2 normer som man skal anvende DANSK INGENIØRFORENINGS NORM FOR varmeanlaeg med vand som varmebærende medium DS 469 samt vandinstallatoner DS 49 ikke umidelbart anvendes. I forbindelse med fjernvarmeindførsel er det,det lokale fjernvarmeværk der fastsætter reglerner herfor men anlægget må naturligvis ikke forringes, vedr. det varme vand skal DS 49 overholdes. Opmærksomheden henledes på at oplysningerne om varme ogfvandinstuationerne er indhentet hos rekvirenterne. : ^

7 fca *s / / Sparekassen Nordjylland Att./ Jens Ole Christensen Godthåbsvej Svenstrup J 4^ 5^ øster Hornum 1^1 gjonrtnmc Ifnntnr v. Henning Ditlev Pedersen ' Fyrrebakken 7, Øster Hornum, 950 Støvring Telf Øster Hornum den 2.ckt.l992 Vedr. Laurits Knudsen Ang. Søndervænget 8 Jeg har tidligere vuderet og prissat villaen Søndervænget 8^_0ster Hornum, med de fejl mangler og vedligeholdelses tilstand ejendommen p.t. har. Vuderingsprisen på normal vilkår, er scan det fremgår af salgsopstilling kr. med et 9 % obl.lån pver 0 år i 1. pr. og et sælgerpantebrev på l % i 2. pr. og medtø).000 kr. i udb. I uge 9 * var jeg til ny besigtigelse af ejendommen sammen med en køber. Det kunne da. konstateres«at der var sket en rør skade på gulvvarmen i badeværelsesgulvet. Hele gulvet var banket op, og man var igang med nedtagning af badekar m.v. ;Latæits_Itaudsen oplysté^atder varlsket stort vandtab fråvarmeanlægget^1 hvilket også_bekræftesrfra.varmeværket ljff> Villaen er i midlertid ikke længere rørskade forsikret. Forsikringen var tegnet i Codan Forsikring police nr. 12 Ol 6*»4670 t kopi af forsikringspolice vedlagt. Codan oplyser på forespørgsel, at da præmien ikke er betalt, er forsikringen trådt ud af kraft pr Der er således ingen forsikrings dækning for den opståede skade. Det er min erfaring fra tidligere lignende skader, at det meget vel kan koste op til ko kr. at udbedre denne rent direkte. Og da huset har trægulve i stueetagen, kan der hvis der son oplyst, er trukket meget, vand ud, også opstå problemer her ndover~foraa anførte. Det er nødv. at få denne skade udbedret af professionelle håndværkere, dels for at kunne få huset solgt til den tidligere ansatte pris på de kr.

8 side 2 t Det er nødvendigt at* få denne skade udbedret af professionelle håndværkere, Dels for at kunne få huset solgt til den tidligere ansatte pris kr. Men også for at der' fremover kan tegnes svamp insekt og udvidet rørskadefarsikringer på normal vilkår. Hvad der er en normal betingelse i en alm. handel. i Med venlig hilsen i Henning Ditlev Pedersen r Her daværende formand for Ø.H. Fjernvarme H.D.Pedersen skrev til vores bank ' De 6oo kcb. varme som adv. bruho Mikkelsen påstår at have leveret til søndervænget det er fjernvarmevand som er pumpet ud unnder alle væres trægulve og isolering,fra et anlæg som skulle være tryk prøvet med lo bar???? Disse udgifter har vi også betalt Huset har været usælgelig siden Hvornår stopper marrittet???

9 Vacuum solfangere Vacuum solfangere, fabrikat SunPower, er specielt velegnede ti dét Skandinaviske marked, idet fangeren er ufølsommer overfcfr indstrålingsvinklen. Det vil sige at man har høj ydelse så længe sol skinner på Vacuum rørene. En klar fordel frem for traditionelle panel solfangere. Tekniske data: 18 rørs solfanger 0 rørs solfanger Maks. ydelse Flow (anbefalet) Varmetab Mål (BxHxD) 1150 Watt/time 1,0 Vmin. 1, Watt/m2 1565x1900x200mm Watt/time. 1,6 l/min. 1, Watt/m2 2565xl900x200mm. Solfangerne er godkendt efter EN og SOLAR KEYMARK. DmicMim Solar Keymark CEMIFICÅIE 2118 CHANGSHOU PEQ?LE*6 REPUBUC OF CHfMA Ctmisfein C ^>aerskw2c SPAOHCCMJWS, 6?AG2IK»4>C, SpsÆtCCJ CEV^aCT ftc= ffc =>fcc Cs^r Tt^===I Pr=Ct=> cnjl b 5*^= ta tran; ICO C TC*l /CX, *i ^can«iiæittr>ftc.&^rak tes*,vt ' i

10 EllaGrethe Knudsen Søndervænget 8 Øster Hornum 950 Støvring Duus\ Fabriks 920 S Tlf.: 0 CVR.:: mail@c Vedrørende solvarme anlæg Vor reference: Deres reference' Betaling: Netto 8 dage \ FAKTURA Nr.: Dato: Antal Varebetegnelse / Tekst Pris 1,00 Montering af solvarme anlæg med følgende, oplægning laf fanger & montering af anlæg uden for tilbuddet er: i slovarme anlæg som leveres af kunden Forf.: ,00 ** * S ApS Fgfenlfeparken11 svenstrup J Momssats Momspligtigt Ej momspligtigt Netto ialt Moms ialt la

11 Rapportnr: 00ELAB186 Dato: Initialer: ABR/MART Fil: l Wdmwclustønm docs\12509m)5\i1927 0OELAB186doc TE IN 00EIAB186 C02f%) CO(ppm) E Q. O ELAB186 NOxIppm) OGC(ppm) : :24 20: :00

12 Rapportør: Dato: Initialer: Fil: 00ELAB ABR/MART \\drawclus\dimv docs\ )5\ ELAB186doc TE IN 00EUB Runi/Ambien t/raiiin 'C) Retm/ReUirn/Rucklauf (*C) Frem/Flow/Vorlatif CC) Røg/Flue gas/rauch [*C #*o^^fe^ 17:00 18:12 19:24 20: ELAB186 Træk/Draught/F6rderdrud<[Pa) Effekt/Output/Leistung (kw) :00 18:12 19:24 20:6 21:48 2:00

13 "JUUtLAB186 C02[%) CO[ppm] 125 1:47 14:59 16: :5 19:47 00ELAB NOx[ppm) OGC(ppm) [ :47 14: :5 19:47 Side 9 af 12

14 5.7 Testresultater ved laveste ydelse Måling Returtemperatur Fremløbstemperatur Vandflow Varmeydelse Måletid Brændselsforbrug Vandindhold Brændværdi Indfyret effekt Virkningsgrad Rumtemperatur Røgtemperatur Skorstenstræk Røggasvolumenstrøm Røggasmassestrøm co 2 CO målt CO ved 10% 0 2 CO ved 10% 0 2 CO ved 1% 0 2 CO ved 1% 0 2 COemission NO x (N0 2 )vedlo%0 2 NO x (N0 2 )vedlo%0 2 NO x emission (N0 2 ) OGC (C H 8 ) ved 10% 0 2 OGC (C) ved 10% 0 2 OGCemission (C) Resultat 59,99 C 76,9 C ' 0,22 m /h 4,06 kw 7,00 h 0,9 kg/h 6,0 % 1771 J/g 4,58 kw i 1 88,7 % 25 C 1 77 C 5 Pa 12,8 m /h 1,0 kg/h 8,8 A> VO I 0,010 %v 0, 0,078 % vo i 472 mg/m n 0,4 g/m n 4 mg/m n 219 mg/mj 0,007 % vo i 149 mg/m n 69 mg/mj 0,0007 % vo i 12 mg/m n 5 mg/mj Krav (Klasse ) (Danmark) 76 (Østrig) 12 (Maks.) 000 (Klasse ) (Tyskland) 4000 (Schweiz) 750 (Østrig) 150 (Østrig) 100 (Klasse ) 40 (Østrig) Alle emissionsværdierne er angivet på basis aftør røggas. Side 10 af 12

15 Måling Returtemperatur Fremløbstemperatur Vandflow Varmeydelse Måletid Brændselsforbrug Vandindhold Brændværdi Indfyret effekt Virkningsgrad Rumtemperatur Røgtemperatur Skorstenstræk Røggasvolumenstrøm Røggasmassestrøm COj Støv målt Støv ved 10% 0 2 Støv ved 1% 0 2 Støvemission CO målt CO ved 10% 0 2 CO ved 10% 0 2 CO ved 1% 0 2 CO ved 1% 0 2 COemission NO x (NO 2 )vedl0%o 2 NO x (NO 2 )vedl0%o 2 NO x emission (N0 2 ) OGC(C H 8 )vedlo%0 2 OGC (C) ved 10% 0 2 OGCemission (C) i Resultat 60,00 C f 75,92 C.1 0,8 m /h? 15,07 kw 7,42 h,44 kg/h 6,0 % J/g 16,85 kw 89,4 % 25 C 146 C 10 Pa 8,8 m /h 1,0 kg/h \ 1, %v 0l 1 mg/m n j 25 mg/m n i 0,02 g/m n 12 mg/mj 0,015 %v 0l 0,0109 %v 0, j 16 mg/m n ' 0,0987 g/m n 99 mg/m n J 64 mg/mj J 0,0077 % v0, ' 159 mg/m n t 74 mg/mj I 0,0007 %voi ] 12 mg/m n f 6 mg/mj Krav 74 (Klasse ) 74 (Danmark) 77 (Østrig) 24 (Maks.) 150 (Klasse ) 0,15 (Tyskland) 60 (Østrig) 000 (Klasse ) 4 (Tyskland) 4000 (Schweiz) 500 (Østrig) 150 (Østrig) 100 (Klasse ) 40 (Østrig) Alle emissionsværdierne er angivet på basis aftør røggas. Side 7 af 12

16 :45

17 { 00ELAB186 1 Riim/Ambient/Raum fc) J Retm/Retum/Rucklciiif "C) Frem/Flov./Vorlauf (*C) Røg/Fhie gas/raudi [*Cj : ELAB186 Træk/Draught/Fdrderdruck [Paj Etfekt/Output/Leistupig (kw) Side 8 af 12

18 Rapportnr: i 00ELAB186 Dato: Initialer: ] ABR/MART Fil: '' \\dm»clus\dm»_docs\125096^)5m1927_00elabi86<io(; TE IN 5 Testresultater i' 5.1 Vandmodstand Ækvivalent temperaturdififerens ved nominel ydelse!' 20 K i 10K. Vandflow 0,7 m'/h 1, m J /h Trykfak 5 mbar 1 mbar 5.2 Lækagetest Da kedleri kageflow opererer med undertryk i forbrændingskammeret, er der intet krav til læ 5. Overfladetemperaturer 1 1 Kedellåger mv., gennemsnit af 5 målinger Kedelens underside, gennemsnit af 5 målinger Håndtag som berøres under drift Metal og lignende materialer Porcelæn og lignende materialer Plastic og lignende materialer Kedlens gennemsnitlige overfladetemperatur Gennemsnit af 10 punktmålinger Rumtemperatur Målt temperatur 0 C 25 C 1 C 2 C 25 C Tilladt græns + 100K + 65K + 5K + 45K + 60K. 5.4 Funktionskontrol l Fyringssystemet er fuldt afbrydeligt, DS/EN05 afsnit a), og sikkerhedsudstyret omfatter derfor en driftstermostat samt en sikkerhedstermostat med manuel genindkobling Kedlens termostater er testet i henhold til DS/EN05 afsnit 5.1. [ 1 1 Driftstermostat Sikkerhedstermostat 5.5 Trykprøvning af kedelsvøb Målt temperatur 97" C 100 C Tilladt gn 100 ( 110 ( De nødvendige tests jf. DS/EN05 afsnit 5.4 gennemføres af fabrikanten.

19 Rapportør: Dato: Initialer: Fil: 00ELAB ABR/MART \\dmwclus\dmw docs\ \ ELABI86doc TE IN' 4 Krav til konstruktion mv. 4.1 Generelle krav Referenceafsnit i EN05 Opfylde forskrift«sikkerhed ved normal brug Krav til dokumentation Tegninger Kvalitetsmanual Mærkeplade Teknisk information Brugsanvisning 4. Krav til svejste stålpladekedler Svejsernes kvalifikationer Svejsesømme og materialer Trykbærende konstruktioner Mindste godstykkelse og tolerancer 4.4 Krav til sikkerhed og design Udluftning m.v. Rensning af hedeflader Inspektion af flamme Vandtæthed Løsdele Vandtilslutninger Termostatlommer Termisk isolering Lækager i røgsystem Krav til temperaturkontrol ved åben ekspansion Krav til temperaturkontrol ved lukket ekspansion Brændselsmagasin Askekammer Sikkerhed ved automatisk brændselstilførsel Tilbehør/fittings Elektrisk sikkerhed ' * * * * ' *

20 :45

21 Prøvningsudstyr Prøvestand og udstyr er opbygget i henhold til EN 05 og EN 04. Instrument Datalogger Pc COmåler C0 2 måler NOmåler FIDanalysator Trykmåler Varmeslange/sonde Varmeslange/sonde Røgtemperaturføler Rumtemperaturføler Rackl Type HP 4970A DellOptiplexGXllO Rosemount Binos 100 ABB AO2020 EPM NGA2000 M&C Autotran 01" M&C M&C TypeK TypeK Sporbarhed DANAK 200 ELAB ELAB ELAB Nr. 270A A A A A A A A A17 270A171 Instrument Vandflowmåler Vandtemperaturføler Vandtemperaturføler Gasmåler Prøvestand Type 02,6 m /h PtlOO (frem) PtlOO (retur) IGA AC5M Sporbarhed DANAK 200 DANAK 200 DANAK 200 DANAK 207 Nr. 270A A A A1474 Instrument Adiabatisk kalorimeter Spangas, C H 8 Spangas, CO/C0 2 Spangas, NO/S0 2 Nulgas, N 2 Dataopsamlingsprogram Støvmålingsudstyr Overfladetermometer Vandsøjlemåler Vægt (støv) Vægt (fugt) Vægt (brændsel) Vægt (kedel) Øvrigt udstyr Type AGA AGA AGA AGA N.I. Labview Strohlein Technoterm 5500 ELAB Mettler PL 0 Mettler PC 440 Sauter 60 kg Mettler IND 560 Sporbarhed IVC, Kemi Swedac Swedac Swedac Swedac DANAK 200 ELAB ELAB ELAB ELAB Nr. 270A A A A171 TIDOP ver. II 270A10 270A A A A A A0551 Side 4 af 12

22 Indstillinger på anlæg under prøvning: Kedeltermostat (nominel/lavlast): 87/76 C Opsætning/RøgTempMax: 50 C Opsætning/RøgTempMin: 45 C Opsætning/Brændsel: 4,05 Opsætning/StartBrændsel:.1 2 Opsætning/PauseBrændsel: 7 s Opsætning/PauseLuft: 5 % Opsætning/RenBlæsTid: 2 s Opsætning/RenBlæsInt: 15 m Montør Opsætning/RøgStartTemp: 2 C Montør Opsætning/BrændselMin: 5 % Montør Opsætning/SnegleMax: 18 % Montør Opsætning/LuftMinium: 2 % Montør Opsætning/LuftMaximum: 67 % Montør Opsætning/LuftReduce: 15 % Montør Opsætning/TændVarmTid: 15 m Montør Opsætning/TændVarmEff: 100 % Montør Opsætning/TændLuft:.' 7 % Hovedmål, samlet anlæg: Dybde: Højde: Bredde: Ca. 660 mm Ca.l080mm Ca. 660 mm Fødesystem: Type: Skråtstillet snegl og faldskakt Brændstofmotor: IY GUAN MOTOR, YN8025,25W, 0,5A Brænder: Type: Bredde: Dybde: Blæser: Kvadratisk, dyb brænderskål Ca. 160 mm Ca. 40 mm ECOFOT2GREA 108x52R Kedel: Type: Svejset stålpladekedel Højde: 1080 mm Bredde: 607 mm Dybde: 642 mm Vandindhold: Ca Kedellåge (renseåbning): Halvmåne, d=460 mm og h=180 mm Røgrør: *. ølmm Fremløbstilslutning: 1" Returtilslutning: 1" Brandslukningsudstyr: Faldskakt og termoswitch Side af 12

23 .,.\"l"/',, AV/ *. '''/lllll\» v DANAK TEST Reg.nr. 00 TEKNOLOGISK INSTITUT PRØVNINGSRAPPORT Teknologiparken Kongsvang Allé 29 DKSOOOÅrhusC Telefon Telefax lnfb@teknologisl(.dk www teknologhk.dk Dato: Init.: ABR/MART Rapportnr.: 00ELAB186 Ordrenummer: Side laf 12 Antal bilag: 4 Rekvirent: Kontaktperson: n Pihl Firma: Adresse: By: VVSEksperten A/S Svendborgvej 25 B 5260 Odense S Tlf.: jan@vvseksperten.dk Emne: Automatisk biobrændselskedel Fabrikat: VVSEksperten A/S Nominel effekt: 15 kw Type: BIOMAX 16 (stoker og kedel) Brændsel: træpiller Terminer: Emne modtaget: Emne^røvet: Procedure: Prøvning af fyringsanlæg efter DS/EN 05, april Resultat: Krav i henhold til DS/EN 05 Klasse er opfyldt. Bemærkninger: Se under bemærkninger side 2. Vilkår: Sted: Underskrift: Prøvningen er udført akkrediteret i henhold til gældende vilkår fastlagt af DANAK, jf. www danak dk. samt i henhold til Teknologisk Instituts almindelige vilkår, februar Prøveresultaterne gælder udelukkende for det prøvede emne. Prøvningsrapporten må kun gengives i uddrag, hvis laboratoriet skriftligt har godkendt uddraget. Teknologisk Institut, Energilaboratoriet //føu~ Anette S. Brønnum Civilingeniør Dette PDF dokument er kun gyldigt, hvis det er digitalt signeret med OCES digitalsignaturen for Anette S Brønnum, Teknologisk Institut This PDF document is only valid if digitally signed with the OCES digital signature for Anette S Brønnum, Danish Technological Institute

Dato: 2006.02.20 Rapportnr.: 300-ELAB-1078 Side 1 af 12. Init.: KWI/MART Projektnummer: 12500396-06 Antal bilag: 4

Dato: 2006.02.20 Rapportnr.: 300-ELAB-1078 Side 1 af 12. Init.: KWI/MART Projektnummer: 12500396-06 Antal bilag: 4 Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Rapportnr.: -ELAB-178 Side 1 af 12 Projektnummer: 12596-6 Antal bilag: 4 Rekvirent: Kontaktperson: Jannich Hansen Firma: Nordjysk Bioenergi www.nordjysk-bioenergi.dk Adresse: Hjabelundvej

Læs mere

Dato: 2004.10.22 Rapportnr.: 300-ELAB-0935 Side 1 af 10. Initialer: KWI/MRI Projektnummer: 1250396-05-02 Antal bilag: 4

Dato: 2004.10.22 Rapportnr.: 300-ELAB-0935 Side 1 af 10. Initialer: KWI/MRI Projektnummer: 1250396-05-02 Antal bilag: 4 Reg.nr. 3 PRØVNINGSRAPPORT Rapportnr.: 3-ELAB-935 Side 1 af 1 Initialer: Projektnummer: 125396-5-2 Antal bilag: 4 Rekvirent: Kontaktperson: Jan Lange Firma: REFO Energi Adresse: Svansbjergvej 15 By: 4681

Læs mere

Dato: 2001.10.09 Rapportnr.: 300-ELAB-0668 Side 1 af 9. Init.: KWI/MRI Sagsnummer: 270-1-0183 Antal bilag: 0

Dato: 2001.10.09 Rapportnr.: 300-ELAB-0668 Side 1 af 9. Init.: KWI/MRI Sagsnummer: 270-1-0183 Antal bilag: 0 Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Dato: 21.1.9 Rapportnr.: ELAB668 Side 1 af 9 Sagsnummer: 27118 Antal bilag: Rekvirent: Kontaktperson: Carsten Primdal Firma: Primdal & Haugesen A/S www.phstoker.dk Adresse: Bjørnevej

Læs mere

Dato: 2002.12.18 Rapportnr.: 300-ELAB-0770 Side 1 af 10. Init.: KWI/MRI Projektnummer: 1032453-15-08 Antal bilag: 4

Dato: 2002.12.18 Rapportnr.: 300-ELAB-0770 Side 1 af 10. Init.: KWI/MRI Projektnummer: 1032453-15-08 Antal bilag: 4 Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Rapportnr.: ELAB77 Side 1 af 1 Projektnummer: 1245158 Antal bilag: 4 Rekvirent: Kontaktperson: Carsten Primdal Firma: Primdal & Haugesen A/S www.phstoker.dk Adresse: Bjørnevej

Læs mere

Dato: 2002.09.16 Rapportnr.: 300-ELAB-0741 Side 1 af 10. Init.: KWI/MRI Projektnummer: 1032453-15-01 Antal bilag: 4. Tlf.

Dato: 2002.09.16 Rapportnr.: 300-ELAB-0741 Side 1 af 10. Init.: KWI/MRI Projektnummer: 1032453-15-01 Antal bilag: 4. Tlf. Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Rapportnr.: ELAB741 Side 1 af 1 Projektnummer: 1245151 Antal bilag: 4 Rekvirent: Kontaktperson: Jannich Hansen Firma: Nordjysk Bioenergi www.nordjyskbioenergi.dk Adresse: Vangen

Læs mere

Dato: 2005.04.04 Rapportnr.: 300-ELAB-0958 Side 1 af 14. Initialer: KWI/SFR/MRI Projektnummer: 1250396-05-05 Antal bilag: 4

Dato: 2005.04.04 Rapportnr.: 300-ELAB-0958 Side 1 af 14. Initialer: KWI/SFR/MRI Projektnummer: 1250396-05-05 Antal bilag: 4 Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Dato: 25.4.4 Rapportnr.: -ELAB-958 Side 1 af 14 Projektnummer: 12596-5-5 Antal bilag: 4 Rekvirent: Kontaktperson: Carsten Primdal Firma: P&H Energy www.ph-energy.dk Adresse: Bjørnevej

Læs mere

Dato: Rapportnr.: 300-ELAB Side 1 af 10. Init.: TNJ/MRI Sagsnummer: Antal bilag: 0

Dato: Rapportnr.: 300-ELAB Side 1 af 10. Init.: TNJ/MRI Sagsnummer: Antal bilag: 0 Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Rapportnr.: ELAB7271 Side 1 af 1 Sagsnummer: 16517 Antal bilag: Rekvirent: Kontaktperson: Carsten Primdal Firma: Primdal & Haugesen A/S www.phstoker.dk Adresse: Bjørnevej 8 By:

Læs mere

z~~ ~. DANAK TEST Reg.nr. 300 PRØVNINGSRAPPORT DEt.tnil Procedure: Prøvning affyringsanlæg efter DS/EN 303-5.

z~~ ~. DANAK TEST Reg.nr. 300 PRØVNINGSRAPPORT DEt.tnil Procedure: Prøvning affyringsanlæg efter DS/EN 303-5. ~. DANAK TEST Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Dato: 26.11.15 Rapportnr.: -ELAB-1169 Side 1 af18 Init.: ABRlKWI/MART Ordrenummer: 15 8 64 Antal bilag: 4 m TEKNOLOGISK INSTITUT Teknologiparken Kongsvang Alle 29

Læs mere

Dato: 2009.05.07 Rapportnr.: 300-ELAB-1310 Side 1 af 14. Init.: ABR/UCS Ordrenummer: 291742 Antal bilag: 4

Dato: 2009.05.07 Rapportnr.: 300-ELAB-1310 Side 1 af 14. Init.: ABR/UCS Ordrenummer: 291742 Antal bilag: 4 TEST Reg.nr. 00 PRØVNINGSRAPPORT Teknologiparken Kongsvang Allé 29 DK-8000 Aarhus C Phone +45 72 20 10 00 Fax +45 72 20 10 19 Info@teknologisk.dk Rapportnr.: 00-ELAB-110 Side 1 af 14 Ordrenummer: 291742

Læs mere

Dato: Rapportnr.: 300-ELAB-1225 Side 1 af 18. Init.: ABR/MART Ordrenummer: Antal bilag: 4

Dato: Rapportnr.: 300-ELAB-1225 Side 1 af 18. Init.: ABR/MART Ordrenummer: Antal bilag: 4 TEST Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Dato: 27.11.1 Rapportnr.: -ELAB-1225 Side 1 af 18 Init.: ABR/MART Ordrenummer: 184454 Antal bilag: 4 Rekvirent: Kontaktperson: Jens Mogensen Firma: Karby Smede og Maskinværksted

Læs mere

Dato: Rapportnr.: 300-ELAB-1215 rev. 1 Side 1 af 18. Init.: ABR/MART Ordrenummer: Antal bilag: 4

Dato: Rapportnr.: 300-ELAB-1215 rev. 1 Side 1 af 18. Init.: ABR/MART Ordrenummer: Antal bilag: 4 TEST Reg.nr. PRØVNINGSRAPPORT Dato: 27.9.1 Rapportnr.: -ELAB-1215 rev. 1 Side 1 af 18 Init.: ABR/MART Ordrenummer: 18 44 54 Antal bilag: 4 Rekvirent: Kontaktperson: Jens Mogensen Firma: Karby Smede og

Læs mere

&onnnx PROVNINGSRAPPORT. Dato: Lb/z TEKNOLOGIS INSTITUT. TEST Reg.nr Dato: Side 1 af 24. Rapportnr.: 300-ELAB-1264 rev.

&onnnx PROVNINGSRAPPORT. Dato: Lb/z TEKNOLOGIS INSTITUT. TEST Reg.nr Dato: Side 1 af 24. Rapportnr.: 300-ELAB-1264 rev. # &onnnx TEST Reg.nr. PROVNINGSRAPPORT Dato:28.5.16 Rapportnr.: -ELAB-1264 rev. 1 Side 1 af 24 EE TEKNOLOGIS INSTITUT Teknologiparken Kongsvang Al16 29 DK-8 Arhus C Telefon 72 2 1 Telefax 722 l 19 info@teknologisk.dk

Læs mere

Teknologisk Instituts almindelige vilkår for rekvirerede opgaver

Teknologisk Instituts almindelige vilkår for rekvirerede opgaver Teknologisk Instituts almindelige vilkår for rekvirerede opgaver Generelt Vilkårene er gældende mellem Teknologisk Institut (Instituttet) og en kontraktpartner (rekvirenten) for alle opgaver udført af

Læs mere

Bilag Til Røggasrensning I mindre biomasse kedler, med elektrostatisk filtreringsteknik

Bilag Til Røggasrensning I mindre biomasse kedler, med elektrostatisk filtreringsteknik Mark Holzmann Greisen Professionsbachelorprojekt 2. juni 214 Bilag Til Røggasrensning I mindre biomasse kedler, med elektrostatisk filtreringsteknik Bilag 1 Gantt kort... 2 Bilag 2 PI-diagram over prøvestand...

Læs mere

11 TEKNOLOGISK INSTITUT

11 TEKNOLOGISK INSTITUT .DANAK Reg.m. 300 11 PRØVNINGSRAPPORT Teknlgiparken Kngsvang Alle 29 DK-8000 Arhus c Telefn 72 1000 Telefax 72 10 19 Dat: 06.02.03 Init.: KWI/MART Rapprtm.: 300-ELAB-1O83 Side 1 af 12 Prjektnummer: 1250396-06

Læs mere

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk Træpillefyr M April 2012 www.biovarme.dk Træpillefyr M Gør en forskel for miljøet Nemt at installere og betjene Med en virkningsgrad helt i top er Automatisk optænding og modulerende drift DENVIRO træpillefyr

Læs mere

PRØVNINGSRAPPORT. Energi og Klima

PRØVNINGSRAPPORT. Energi og Klima PRØVNINGSRAPPORT Produkt: Brugg præisoleret fleksibelt fjernvarmerør 2 20/110 mm Isoplus præisoleret fleksibelt fjernvarmerør 2 20/110 mm Logstor præisoleret fleksibelt fjernvarmerør 2 20/110 mm Set Pipe

Læs mere

INSTALLATIONS OG BRUGERVEJLEDNING JAKA FD. Læs denne instruktion omhyggeligt før installation/brug.

INSTALLATIONS OG BRUGERVEJLEDNING JAKA FD. Læs denne instruktion omhyggeligt før installation/brug. INSTALLATIONS OG BRUGERVEJLEDNING JAKA FD Læs denne instruktion omhyggeligt før installation/brug. - 1 - INDEX Side 1.- BESKRIVELSE AF KEDEL...2 2.- INSTALLATIONS VEJLEDNING...3 2.1.- KEDLENS PLACERING...3

Læs mere

Konvertering til biobrændsel. Anbefaling. Varmtvandsbeholder. Føderør fra silo. Brændekedel. Cirkulationspumpe Forsilo til piller.

Konvertering til biobrændsel. Anbefaling. Varmtvandsbeholder. Føderør fra silo. Brændekedel. Cirkulationspumpe Forsilo til piller. Energiløsning UDGIVET JUNI 2012 - REVIDERET DECEMBER 2015 Konvertering til biobrændsel Oliekedler og elradiatorer kan med fordel udskiftes til en automatisk pillefyret kedel eller en manuelt brændefyret

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 5. Anvendelse. 6. Vedligeholdelse

Indholdsfortegnelse. 5. Anvendelse. 6. Vedligeholdelse Manual KA/KAI HC DK 1. Sikkerhedsregler 2. Beskrivelse 3. Tekniske data Indholdsfortegnelse 4. Opstilling 5. Anvendelse 6. Vedligeholdelse 7. Fejlfinding 1. Sikkerhedsregler LÆS DENNE BRUGSANVIS- NING

Læs mere

Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form. Klage over tilslutningspligt til Aars Fjernvarmeforsyning

Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form. Klage over tilslutningspligt til Aars Fjernvarmeforsyning Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over tilslutningspligt til Aars Fjernvarmeforsyning Energiklagenævnet modtog ved brev af 6. september 2002 fra Tilsynsrådet fra Nordjyllands Amt kopi

Læs mere

PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT

PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT PANNEX VANDVARMERE TIL CENTRALVARME MED SOLVARME UNIT 220 250 300 MANUAL VVS-EKSPERTEN A/S MIMERSVEJ 2 8722 HEDENSTED Tlf.: 7589 0303 Fax.: 7589 0709 e-mail: salg@vvs-eksperten.dk www.vvs-eksperten.dk

Læs mere

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine en intelligent kedelinstallation I 1981 introducerede Nefit den første kondenserende kedel

Læs mere

Ejerforening Vedelsgade 65 v/rené Michelsen Tlf. 31 61 99 53 www.gravingolf.dk/hp Mail: ejer@gravingolf.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 28. FEBRUAR 2008.

Ejerforening Vedelsgade 65 v/rené Michelsen Tlf. 31 61 99 53 www.gravingolf.dk/hp Mail: ejer@gravingolf.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 28. FEBRUAR 2008. Ejerforening Vedelsgade 65 v/rené Michelsen Tlf. 31 61 99 53 www.gravingolf.dk/hp Mail: ejer@gravingolf.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 28. FEBRUAR 2008. Dagsorden: 1. Skorsten. 2. Ændring af vedtægter vedr.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Mølleparken 446 Postnr./by: 7190 Billund BBR-nr.: 530-002467 Energikonsulent: Steen Paarup Hansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

(Kilde: The European Commission s Joint Research Centre, Institute for Environment and Sustainability)

(Kilde: The European Commission s Joint Research Centre, Institute for Environment and Sustainability) Er der virkelig sol nok i Danmark Selv om vi ikke synes det, så er der masser af solskin i Danmark. Faktisk så meget, at du skal langt ned i Sydtyskland for at få mere. Derfor er konklusionen, at når solceller

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Kløverprisvej 87 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-043631-001 Energikonsulent: Tom Kjørnæs Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Krav til virkningsgrad og forbrænding i mindre anlæg

Krav til virkningsgrad og forbrænding i mindre anlæg Krav til virkningsgrad og forbrænding i mindre anlæg Hvad er mindre anlæg? EN 303-5 = max 300 kw Krav efter EN 303-5 75 77% Krav ved Tilskud i Tyskland (op til 1.000 kw): 60 pr. kw. (virkningsgrad min.

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

Lamborghini. Oliebrænder ECO 3R 14-35 KW Monterings og brugsvejledning

Lamborghini. Oliebrænder ECO 3R 14-35 KW Monterings og brugsvejledning Lamborghini Oliebrænder ECO 3R 14-35 KW Monterings og brugsvejledning Installation på kedel: Monter flangen på kedlen med 4 stk M8 mm bolte, vend flangen det lille hul vender op. El-diagram: CO ekstern

Læs mere

FJERNVARMEVEKSLER. Manual. Veksler type 2720 og type R7 08:001-1305

FJERNVARMEVEKSLER. Manual. Veksler type 2720 og type R7 08:001-1305 FJERNVARMEVEKSLER 08:001-1305 Manual Veksler type 2720 og type R7 Type 2720 230-16 METRO nummer: 127201630 VVS nummer: 376554230 Type 2720 221-26 METRO nummer: 127201621 VVS nummer: 376556110 Type 2720

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

Produktark for KS 10x0 - Alcon PICO Stokerkedel. Ydelse. 12 kw kw

Produktark for KS 10x0 - Alcon PICO Stokerkedel. Ydelse. 12 kw kw MØD FAMILIEN ALCON Produktark for KS 10x0 - Alcon PICO Stokerkedel Alcon PICO er en unik stokerkedel, i et smart og tidsløst design, til dig der har brug for en lille og kompakt kedel. Kedlen er født med

Læs mere

Møbeltype: Bakke til høj barnestol Lab.nr.: 412419 Længde: 516 mm Bredde: 484 mm Højde: 40 mm Vægt: 1,45 kg Materialer: Sprøjtestøbt plast

Møbeltype: Bakke til høj barnestol Lab.nr.: 412419 Længde: 516 mm Bredde: 484 mm Højde: 40 mm Vægt: 1,45 kg Materialer: Sprøjtestøbt plast 4mykid ApS Att.: Anders Jørgensen Holmensvej 36 A 3600 Frederikssund Ordrenr. 412419 Bilag 2 Initialer laha/flg/hbs Prøvningsrapport Materiale: Model: PlayTray Møbeltype: Bakke til høj barnestol Lab.nr.:

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Gaabensevej 286 4800 Nykøbing F Bygningens energimærke: Gyldig fra 20. oktober 2012 Til den 20. oktober 2019. Energimærkningsnummer

Læs mere

Tekniske bestemmelser for Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Gældende fra 1. januar 2015

Tekniske bestemmelser for Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Gældende fra 1. januar 2015 TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. TILSLUTNINGSBESTEMMELSER 2. Etablering af stikledning INSTALLATIONSBESTEMMELSER 3. Udførelse af

Læs mere

INSTRUKTION OLIEBRÆNDER VVS3000

INSTRUKTION OLIEBRÆNDER VVS3000 INSTRUKTION danheat DYMA & DANHEAT A/S Niels Ebbesensvej 9, DK-7500 Holstebro Tlf.:+45 97 42 30 99 Fax:+45 97 40 27 70 Udgave 2000.06 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. TEKNISK BESKRIVELSE 1.1 Brænderdata 1.2 Komponentbestykning

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme varmepumper Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kildeagervej 14 Postnr./by: 2690 Karlslunde BBR-nr.: 253-051639 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg

www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg Om Alcon A/S I 1978 trængte ingeniør Svend Bisgaard Kristensen til at prøve noget nyt. Han købte et skrantende smedeværksted, og da energikrisen samtidig

Læs mere

Ændringen omfatter krav til målemetode og måleomfang ved præstationskontrol. Emissionsgrænser er uændrede.

Ændringen omfatter krav til målemetode og måleomfang ved præstationskontrol. Emissionsgrænser er uændrede. Chr. Hansen A/S Søndre Ringvej 22 4000 Roskilde Att. Lars Stern, dklrs@chr-hansen.com Virksomheder J.nr. MST-1272-01420 Ref. SOJEN/JEPPJ Den 27. marts 2015 Påbud om ændring af påbud om emissionsvilkår

Læs mere

Skuldelev Energiselskab

Skuldelev Energiselskab Skuldelev Energiselskab TEST: Regnr 310 Hollensen-kedel med naturgasfyret Dunphybrænder Prøvningsrapport 74511 - DU06 December 2017 74511 - DU06-12122017 1/7 1 Opgavebeskrivelse Dansk Gasteknisk Center

Læs mere

HAPERO ENERGIETECHNIK GMBH PLUG FOR MECHANISM & SOFTWARE DESIGN INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK. Fyrrums version Stueversion BALANCE

HAPERO ENERGIETECHNIK GMBH PLUG FOR MECHANISM & SOFTWARE DESIGN INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK. Fyrrums version Stueversion BALANCE HAERO ENERGIETECHNIK GMBH LUG CERTIFIC ATE FOR MECHANISM & SOFTWARE DESIGN & F I R E L U G A N D F I R E. E U INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK BALANCE Fyrrums version Stueversion Moderne Design- Mægtig

Læs mere

SCAN DSA 6 & DSA 7-5 EN 13240. Til denne Brugsanvisning hører også en generel monteringsvejledning. Udgave 17.09.2010 - DK MONTERINGSVEJLEDNING

SCAN DSA 6 & DSA 7-5 EN 13240. Til denne Brugsanvisning hører også en generel monteringsvejledning. Udgave 17.09.2010 - DK MONTERINGSVEJLEDNING Genere le råd og anvisninger.2-3 Monteringsvejledning.4-7 Brugs- og fyringsanvisning.8-10 Fejlsøgning. 1 med brugs- og fyringsanvisning Indhold: Reklamationsret Type- og miljøgodkendelse Udpakning Tilbehør

Læs mere

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg 14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1 Gulvvarmekabel 10W/m 150W (15m) Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irrregulær rummet er. To leder teflon isoleret varmekabel. 10W/m 863351 Æske 150W

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Østerdalen 3 6520 Toftlund Side 2 16. maj 2006 Indholdsfortegnelse TEKNISKE BESTEMMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING 4 ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Tekniske specifikationer for projektering og udførelse af varmeinstallationer i Gentofte.

Tekniske specifikationer for projektering og udførelse af varmeinstallationer i Gentofte. Tekniske specifikationer for projektering og udførelse af varmeinstallationer i Gentofte. Gentofte Fjernvarme (GFj) Ørnegårdsvej 17 2820 Gentofte Tlf.: 39 98 81 00 E-mail: fjernvarme@gentofte.dk CVR nr:

Læs mere

RAPPORT. Manual for miljøsyn. Foretaget for: HUR. Dato: 5. december 2001. Sagsbehandler: Michael Grouleff Jensen Civilingeniør. Sagsnr.

RAPPORT. Manual for miljøsyn. Foretaget for: HUR. Dato: 5. december 2001. Sagsbehandler: Michael Grouleff Jensen Civilingeniør. Sagsnr. RAPPORT Manual for miljøsyn Foretaget for: HUR Dato: 5. december 2001 Sagsbehandler: Michael Grouleff Jensen Civilingeniør Sagsnr.: 270-0-0449 Resultat af undersøgelsen må kun gengives i sin helhed. I

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lysbroparken 63 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-022583 Energikonsulent: Jens Kierstein Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

BR15 høringsudkast. Tekniske installationer. Niels Hørby, EnergiTjenesten

BR15 høringsudkast. Tekniske installationer. Niels Hørby, EnergiTjenesten BR15 høringsudkast Tekniske installationer Niels Hørby, EnergiTjenesten Komponentkrav Kapitel 8 Ventilationsanlæg Olie-, gas- og biobrændselskedler Varmepumper (luft-luft varmepumper, luft-vand varmepumper

Læs mere

CS120i CS150i CS250i

CS120i CS150i CS250i DK INSTALLATIONSVEJLEDNING CS120i CS150i CS250i Udgave 2.4 af august 2013 Vejledningen skal gennemgås før installationen påbegyndes Fyrrum og placering af anlæg... side 2 Samling af anlæg... side 3 Tilslutning

Læs mere

OLIEBRÆNDER VVS 2000

OLIEBRÆNDER VVS 2000 1 INSTRUKTION OLIEBRÆNDER VVS 2000 Udgave 2008.09 DYMA & DANHEAT A/S Tlf. +45 97 42 30 99 Fax +45 97 40 27 70 Niels Ebbesens Vej 9, DK 7500 Holstebro Internet www.danheat.dk E-mail danheat@danheat.dk 2

Læs mere

Rebild Kommune Hobrovej 88 9530 Støvring. Øster Hornum Varmeværk A.M.B.A. mod Ella Knudsen.

Rebild Kommune Hobrovej 88 9530 Støvring. Øster Hornum Varmeværk A.M.B.A. mod Ella Knudsen. Rebild Kommune Hobrovej 88 9530 Støvring Aalborg d. 07.10.2013 J.nr. 13-10170 Sekretær Jane Toft/tine jane@komplext.dk Øster Hornum Varmeværk A.M.B.A. mod Ella Knudsen. Undertegnede skal hermed efter Energiklagenævnets

Læs mere

Laddomat 21. Lagringsenhed til fastbrændselskedler med akkumuleringstank og varmelegeme.

Laddomat 21. Lagringsenhed til fastbrændselskedler med akkumuleringstank og varmelegeme. Art. nr 11 23 78 Laddomat 21 Lagringsenhed til fastbrændselskedler med akkumuleringstank og varmelegeme. Lagdeling* i akkumuleringstanken er en forudsætning for et nemt og velfungerende fyringsanlæg. Det

Læs mere

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 The Smarthome Company, Lergravsvej 53, DK-2300 København S. www.greenpowerdeal.com Til dig der står og tænker på at købe et solvarmeanlæg I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 8 Adresse: Multebærvænget 12 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-104347-001 Energikonsulent: Bjarne Jensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP

ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Brejning Strand 103 Postnr./by: 7080 Børkop BBR-nr.: 630-005450 Energikonsulent: Jørn Olsen Programversion:

Læs mere

TERANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

TERANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme THC5850 TKC5850 TSC5850 THC7950 TKC7950 TSC7950 THC7960 TKC7960 TSC7960 THC1250 TKC1250 TSC1250 THC1260 TKC1260 TSC1260 331224.050 331224.054 331224.056

Læs mere

NORDBY FJERNVARME A. m. b. A. FJERNVARME TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Marts 2016. Tekniske bestemmelser Side 1

NORDBY FJERNVARME A. m. b. A. FJERNVARME TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING. Marts 2016. Tekniske bestemmelser Side 1 NORDBY FJERNVARME A. m. b. A. FJERNVARME TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING Marts 2016 Side 1 Indhold side Gyldighedsområde og definitioner m.v. 3 Etablering af fjernvarmetilslutning 4 Udførelse

Læs mere

Energimærke. Adresse: Hobrovej 44 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Hobrovej 44 Postnr./by: SIDE 1 AF 10 Adresse: Hobrovej 44 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-122044-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Holger Drachmanns Vej 19 9900 Frederikshavn Bygningens energimærke: Gyldig fra 3. december 2015 Til den 3. december 2025.

Læs mere

HAGEN P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme. Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-tykke)

HAGEN P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme. Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-tykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HKC0840 331257144 780x400 368 118 HKC0850 HBC0850 331257154 331257151 780x500 468 131 HKC10 331256444

Læs mere

Monteringsvejledning C 510. www.contura.eu

Monteringsvejledning C 510. www.contura.eu Monteringsvejledning C 510 www.contura.eu 62 CERTIFIKAT PRÆSTATIONSERKLÆRING Nr. C510-CPR-130601-SE-1 PRODUKT Produkttype Brændeovn fyret med fast biobrændsel Typebetegnelse Contura 510 Serienummer Se

Læs mere

Installationsvejledning for TIGRIS Maxishunt 6560898 / 010409 1/12

Installationsvejledning for TIGRIS Maxishunt 6560898 / 010409 1/12 6560898 / 010409 1/12 Installationsvejledning for TIGRIS Maxishunt Klik dig ind på www.wavin.dk eller kontakt Wavins vvs-afdeling på tlf. 8696 2000, hvis du har brug for råd og vejledning omkring gulvvarmesystemer.

Læs mere

Akvaheat AH26P-MC. Installations- og betjeningsvejledning INSTALLATION- OG BETJENINGSVEJLEDNING

Akvaheat AH26P-MC. Installations- og betjeningsvejledning INSTALLATION- OG BETJENINGSVEJLEDNING Akvaheat AH26P-MC Installations- og betjeningsvejledning 2 Sikkerhedsforskrifter For at undgå personskader eller skader på anlægget er det strengt nødvendigt at gennemlæse og overholde instruktionerne

Læs mere

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse.

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse. From: Anders Kjærved Sent: 11 Jun 2015 11:49:38 +0000 To: Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget Cc: Marianne Wedderkopp;Torben Præstegaard Jørgensen;Morten Refskou Subject: VS: VIGTIGT - vedr. udvalgsmøde

Læs mere

Nets nr. 00882887 Debitorgruppe 0001. Pengeinstitutter: Hals Sparekasse, Torvet 1, 9370 Hals Reg.nr. 9212 Konto nr. 0640000546

Nets nr. 00882887 Debitorgruppe 0001. Pengeinstitutter: Hals Sparekasse, Torvet 1, 9370 Hals Reg.nr. 9212 Konto nr. 0640000546 Hals Fjernvarme AmbA, Bygmestervej 9-11, 9370 Hals CVR-nr. 22 66 29 10 Telefon 98 25 24 11. Telefax 98 25 05 12 Vagttelefon 40 40 22 66 e-mail : halsfjernvarme@halsfjernvarme.dk Hjemmeside www.halsfjernvarme.dk

Læs mere

AkvaHeat AH26P-MCI26H

AkvaHeat AH26P-MCI26H AkvaHeat AH26P-MCI26H AKVAHEAT AH26P-MCI26H/INSTALLATIONSVEJLEDNING/NEOTHERM / 04 206 2 Sikkerhedsforskrifter For at undgå personskader eller skader på anlægget er det strengt nødvendigt at gennemlæse

Læs mere

Solpaneler til svømmebassin og spa.

Solpaneler til svømmebassin og spa. Solpaneler til svømmebassin og spa. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. Welldana A/S Udgave 1,0 01-2008. Dansk. Teknisk data. Materiale. Farve. Tilslutning. Størrelser. Vandgennemstrømning.

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Postnr./by: Birkhøjen 10D 8382 Hinnerup BBR-nr.: 710-013477-001 Energikonsulent: Bjarne Bilskov Jespersen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager

SALGSOPSTILLING. Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager SALGSOPSTILLING Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager Kontantpris: 4.450.000 Løgstørvej 144, Boldrup, 9610 Nørager Planteavlsbrug / agerbrug Planteavlsejendom i nærheden af Nørager, med et samlet areal

Læs mere

KALIBRERINGSCERTIFIKAT

KALIBRERINGSCERTIFIKAT Side 1 af 5 KALIBRERINGSCERTIFIKAT Udarbejdet i henhold til Dansk Akkrediterings ovennævnte registringsnummer 1. For: Henrik Tofteng A/S Nyager 6 265 Brøndby 2. er i overensstemmelse med DANAK's retningslinier

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 293 kwh el 16.010 kwh fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 293 kwh el 16.010 kwh fjernvarme SIDE 1 AF 9 Adresse: Bangsboparken 11 Postnr./by: 8541 Skødstrup BBR-nr.: 751-964013-002 Energikonsulent: André Enemærke Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Velkommen til fyraftensseminar om miljø- og energioptimering

Velkommen til fyraftensseminar om miljø- og energioptimering Velkommen til fyraftensseminar om miljø- og energioptimering AGENDA Præsentation af Gemina Termix Fremtidens krav til fjernvarmen - og hvordan vi opfylder dem Casestory Præsentation af seneste nyheder

Læs mere

Bent Ove Pedersen [bop@bentove.dk] Roar Haack Jørgensen [roar@eslimfjorden.dk];morten Merrild [morten@eslimfjorden.dk] Kopi:

Bent Ove Pedersen [bop@bentove.dk] Roar Haack Jørgensen [roar@eslimfjorden.dk];morten Merrild [morten@eslimfjorden.dk] Kopi: 1. BOP svarer på notat fra mødet den 18.12 VS: Sønder Fra: Bent Ove Pedersen [bop@bentove.dk] Til: Roar Haack Jørgensen [roar@eslimfjorden.dk];morten Merrild [morten@eslimfjorden.dk] Kopi: Henning Uth

Læs mere

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016 Ansøgning til: Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016 Det anbefales, at diverse godkendelser søges inden projektpuljen til byzonebyer søges, da beløbet bevilges under forudsætning af, at gældende

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering

Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering St. Merløse Varmeværk Jyderup Varmeværk Holbæk Forsyning, Kalvemosevej 1, 4300 Holbæk Tekniske bestemmelser for fjernvarmelevering, Jyderup og St Merløse Varmeværker

Læs mere

Rensning af røg fra brændeovne

Rensning af røg fra brændeovne Rensning af røg fra brændeovne Sodpartikler og klimaeffekter Den 15. november 2011 Ole Schleicher osc@force.dk FORCE Technology Baggrund Projekt for Miljøstyrelsen: Afprøvning af teknologier til røggasrensning

Læs mere

Bekendtgørelse om regulering af luftforurening fra brændeovne og brændekedler samt visse andre faste anlæg til energiproduktion1)

Bekendtgørelse om regulering af luftforurening fra brændeovne og brændekedler samt visse andre faste anlæg til energiproduktion1) Bekendtgørelse om regulering af luftforurening fra brændeovne og brændekedler samt visse andre faste anlæg til energiproduktion1) I medfør af 7, stk. 1, nr. 1 og 5, 7 a, stk. 1 og 2, 16, stk. 1 og 2, 18,

Læs mere

CTC 960 Villaunit Teknisk instruktion Installation - drift og vedligeholdelse

CTC 960 Villaunit Teknisk instruktion Installation - drift og vedligeholdelse Part no 580325007/2 Dk. Jan -06 Fra serie nr. 7065-0211-41 CTC 960 Villaunit Teknisk instruktion Installation - drift og vedligeholdelse 161 103 07 06-01 161 503 03 06-01 01. Generelt...5 02. Teknisk beskrivelse

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 7 Adresse: Bakkedraget 17 Postnr./by: 6040 Egtved BBR-nr.: 621-262482-001 Energikonsulent: Jesper Berens Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Fladehøj 17 4534 Hørve Bygningens energimærke: Gyldig fra 13. juni 2013 Til den 13. juni 2023. Energimærkningsnummer 311003689

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 28 kwh el 0,71 Ton træpiller, i pose

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 28 kwh el 0,71 Ton træpiller, i pose SIDE 1 AF 8 Adresse: Ballevej 8 Postnr./by: 8560 Kolind BBR-nr.: 706-017577-001 Energikonsulent: Aage Hjortshøj Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen af den

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Kastaniealle 001B 3300 Frederiksværk BBR-nr.: 260-004835 Energikonsulent: Henrik Møgelgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING

TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING TEKNISKE BESTEMMELSER FOR FJERNVARMELEVERING December 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendelsesområde Side 2 1. Gyldighedsområde og definitioner m.v. - 2 Tilslutningsbestemmelser - 2 2. Etablering af fjernvarmetilslutning

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Brannersvej 1A 2920 Charlottenlund BBR-nr.: 157-016962-001 Energikonsulent: Ejvind Endrup Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Fornyelse i Forsamlingshuset

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Fornyelse i Forsamlingshuset VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 34 - JUNI 2013 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Fornyelse i Forsamlingshuset Som fortalt

Læs mere

Fjernvarmeunit. Frem- og returløb KRAV TIL ANBEFALEDE FJERNVARMEUNITS

Fjernvarmeunit. Frem- og returløb KRAV TIL ANBEFALEDE FJERNVARMEUNITS Fjernvarmeunit Frem- og returløb KRAV TIL ANBEFALEDE FJERNVARMEUNITS KRAV TIL FJERNVARMEUNITS AffaldVarme Aarhus vurdere fjernvarmeunits til enfamilie-installationer med målerstørrelse Qp 1,5 og Qp 2,5

Læs mere

ALSTER P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER DESIGN-SERIEN FARVER/FINISH VENDBAR. Ydelse W (dt60) (watt) C/C mål (mm)

ALSTER P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER DESIGN-SERIEN FARVER/FINISH VENDBAR. Ydelse W (dt60) (watt) C/C mål (mm) TEKNISKE DETALJER ALSTER Farve Type Vvs-nr. Mål (H&B) (mm) C/C mål (mm) Vægt (kg) Ydelse W (dt60) (watt) DESIGN-SERIEN Central/fjernvarme AL-10-W AL-10-WS AL-10-C AL-10-CS 3325.3 3325.352 3325.354 3325.356

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Mikkels Banke 17 Postnr./by: 4736 Karrebæksminde BBR-nr.: 370-028162-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen

Læs mere

Energimærke. Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energimærkning nr.: 100201288 Gyldigt 5 år fra: 11-01-2011 Energikonsulent:

Energimærke. Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energimærkning nr.: 100201288 Gyldigt 5 år fra: 11-01-2011 Energikonsulent: SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energikonsulent: Annette Hallgård Christensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder

Læs mere

EKSPERTER I VARMT VAND. Installatørprisliste. Netto installatørpriser ex. moms

EKSPERTER I VARMT VAND. Installatørprisliste. Netto installatørpriser ex. moms EKSPERTER I VARMT VAND Installatørprisliste 2015 Netto installatørpriser ex. moms EKSPERTER I VARMT VAND METRO THERM er Danmarks mest anerkendte leverandør af varme og varmt vand En del af danskernes hverdag

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 5. april Klokken: 10.00 13.00 Hvem: Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter Christiansen Dagsorden

Læs mere

Convena BV vandvarmer

Convena BV vandvarmer Nr. 6560917 / 050609 Convena BV vandvarmer Installationsvejledning for Convena BV VANDvarmeR Providing Essentials Indholdsfortegnelse Produktets anvendelse... 3 Oversigtstegning... 4 Driftsvejledning...

Læs mere

Kontrol- og typegodkendelsesbestemmelser for mindre biobrændselskedler

Kontrol- og typegodkendelsesbestemmelser for mindre biobrændselskedler Udarbejdet af: KWI/ABR Side 1 af 6 for mindre biobrændselskedler 1. Forudsætninger... 1 2. Ansøgning og opsigelse... 2 3. Kvalitetskontrol... 3 3.1. Typekontrol... 3 3.2. Intern kontrol... 4 3.3. Ekstern

Læs mere

Beslutning 5. Træpillekedler - dokumentation for standardværdier. Udskiftning af kedel fra 1978 eller nyere til automatisk fyret træpillekedel

Beslutning 5. Træpillekedler - dokumentation for standardværdier. Udskiftning af kedel fra 1978 eller nyere til automatisk fyret træpillekedel Beslutning 5 Træpillekedler - dokumentation for er Ref.: Bio 1 Træpillekedler / Konvertering fra olie til træpillekedel olieopvarmede huse ved konvertering fra olie til træpillekedel oliekedler og træpillekedler

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus.

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. SALGSOPSTILLING Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. Viborg Landevej 83, Sønder Onsild, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 395.000 Udbetaling: 25.000

Læs mere