NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING. Sidste tilmelding: Tirsdag den 9. sep. via vores hjemmeside.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING. Sidste tilmelding: Tirsdag den 9. sep. via vores hjemmeside."

Transkript

1 NYHEDSBREV August 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING VIGTIGE DATOER september Smølfetræf (børnetræf) i Taastrup den 19. august september Kanotur Medlemspris ca. 800,- den 20. august Aktivitetsfestival den oktober i Skovlunde DUIs årlige Aktivitetsfestival er uden tvivl en weekendtur man SKAL prøve, hvis man ikke allerede har været afsted - bare spørg dem der har. Aktivitetsfestivalen er for hele familien. Det er her DUIere fra hele landet mødes over en weekend på en folkeskole for at hygge og have det sjov sammen. Da alle de deltagende afdelinger hver især skal medbringe en aktivitet, plejer der at være mange sjove og spændende aktiviteter. Denne gang er det i Skovlunde så der ikke så langt. Vi håber derfor at vi i år kan blive ekstra mange deltagere. Tirsdag den 9. sep. (normalpris 300,-) Jeanette tlf oktober Aktivitetsfestival i Skovlunde den 09. september oktober LAN-party Medlemspris 100,- den 20. oktober november Survivaltræf den 21. oktober nyhedbrev HUSK: Alle, der er interesseret i vores aktiviteter, kan tilmelde sig dette nyhedesbrev på vores hjemmeside - man behøver ikke at være medlem.

2 Smølfetræf (Børnetræf) den september i xxxx Så er det igen tid til et af de årlige børnetræf. Denne gang bliver træffet afholdt under temaet Smølfer. Det bliver dog ikke rent sjov og ballade. Træffet sætter nemlig også fokus på en mere alvorlig sag, nemlig mobning. En ny smølf kommer til byen, og byens smølfer skal gøre sig umage, for at tage godt imod den nye og få den til at føle sig velkommen. r børn Kun fo 13 år. 6mellem Tirsdag den 19. aug. Medlemspris 150,(normalpris 300,-) Helle tlf Det plejer at været en rigtig hyggelig weekend og vi har som regel mange deltagere med. Survivaltræf (ungdomstræf) den november på Bisnapgård i Hals Kanotur i Sverige den september I samarbejde med Skovlunde afdeling arrangerer vi denne Voksen kanotur til Sverige. Overnatning vil ske i vores medbragte telte og vi vil naturligvis lave mad over bål hvis vejret ellers tillader det. Transport vil så vidt det er muligt ske i private biler, der koordineres når antallet af deltagere er på plads. Vokse ntur minim um 15 år Onsdag den 20. aug. Den står på ren overlevelse, de unge deltagerne skal nemlig ud i det vilde på orienterings- og natteløb, plukke en høne, spise ting de finder i naturen, sove i shelter og i det hele taget lære hvordan det er at være ude i det fri uden hverdagens luksus og bekvemmeligheder, som rindende vand, varme og tag over hovedet. Husk tøj til udendørs aktiviteter, hvis du vil med. r unge Kun fo -22 år. 14 mellem Tirsdag den 21. okt. Medlemspris 150,(normalpris 300,-) Helle tlf Medlemspris ca. 800,- (Voksentur - minimum 15 år) Bo tlf

3 det er bl.a. sket SIDEN SIDSTE NYHEDSBREV LAN party (computer weekend) den oktober i DUI-hytten I samarbejde med DUIs internet afdeling DUI-Digital, afholder vi endnu et LAN party i DUI-hytten for børn fra 2. klasse og opefter. Vi mødes for at spille så meget computer som vi overhovedet kan nå. Vi har 12 computere, men man er meget velkommen til at tage sin egen med, hvis man ikke vil risikere at skulle deles om dem vi har. Hvis man tager sin egen computer med skal den have en opdateret antivirus og der må kun være lovlige spil og programmer. Desuden skal den kunne tilsluttes et kablet netværk (Ethernet 100Mbit) Deltagerprisen dækker udenlukkende mad og drikkelse til måltiderne. Snack og drikkelse i mellem måltiderne skal man derfor selv havde med. Vi starter fredag kl og slutter søndag kl Få yderligere oplysninger lan-party Mandag den 20. oktober Medlemspris 100,- Morten tlf Diverse Weekendture Siden sidste nyhedsbrev har vi afholdt og deltaget i 3 weekendture. Udover en rigtig hyggelig computerweekend, deltog vi i både det landsdækkede børnetræf og ungdomstræf. Børnetræffet blev afholdt under et musik-tema og de unge afholdt weekend med temaet Masterchef. Aktiviteter og arrangementer Vi har også haft gang i mange forskellige aktiviteter og arrangementer. F.eks. Store Cykeldag med omkring 200 deltagere, Store Spilledag på Græstedgård og Skt. Hans i Søparken. Desuden har vi afholdt sommerdisko med mere en 70 børn i starten af sommerferien og Store Legedag med omkring 20 børn i slutningen af sommerferien. OK tilskud Vi har som bekendt en sponsoraftale med OK, hvor vi får penge hver gang der bliver tanker hos OK hvis kortholderen støtter os. Se mere om ordningen andet sted i dette nyhedsbrev. Men i forbindelse med vores sponser aftale har vi nu fået udbetalt vores første tilskud. Og selv om der endnu ikke er mere end omkring 10 kort på ordningen fik vi udbetalt over 1200,- og det er vi rigtig glade for. I takt med at vi forhåbentligt får flere til at støtter os stiger beløbet - så spred endelig budskabet. Nye border og stole FRA Tuborgfondet Vi har fået bevilget ,- af Tuborgfondet til nye borde og stole. Så snart gulvet er lavet vil der derfor komme nye border og stole i vores hytte.

4 nemt og enkelt tilmeldingsystem - hjælp til kasseren og de aktivitetsansvarlige For at lette arbejdet betydeligt for både vores kasserer og de aktivitetsansvarlige på de aktiviteter der kræver tilmelding, har vi nu oprettet os hos nemtilmelding. Det betyder at vi i fremtiden vil bruge deres system når vi har aktiv- iteter man skal tilmelde sig til. Man skal derfor fra nu af, betale for aktiviteten sammen med sin tilmelding - det kan f.eks. ske via Dankort eller VISA. Vi henstiller derfor til at I vil bruge systemet når I tilmelder jer vores aktiviteter, så kasseren ikke længere skal bruge masser af tid på at eftersende og opkræve for allerede afholdte aktiviteter. Desuden har systemet mange andre fordele som vi meget gerne vil benytte os af. Vi håber derfor, at I tager godt imod det nye system. Der vil naturligvis fortsat være links fra vores hjemmeside til de enkelte tilmeldingsmoduler, men vi har også fået en samlet aktivitesside hos nemtilmelding - duiolstykke.nemtilmelding.dk For feedback eller yderligere oplysninger kontakt vores formand Joachim Lærke Lyager telefon joachim@dui.dk Sponsoraftale med - Støt os når du tanker eller tænder lyset vores sponsornr. er Vi har lavet en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring deres benzinkort. Hvis du opretter et benzinkort har vi allerede lagt vores sponsornummer ind i din kort bestilling. Vi får 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, hvis du når at tanke mindst 500 liter på dit kort inden for det først år. Sådan gør du: Har du allerede et kort til OK og ønsker du at støtte os, hver gang du tanker, skal du blot taste dig ind på min OK på deres hjemmeside og indtaste vores sponsornummer under skift sponsorklub i dine kundeoplysninger. Du kan også sende dit kortnavn og kort nr. til os så ændre vi det for dig. Hvis du vælger også at blive ELkunde hos OK, så fordobles din støtte til 12 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Hjælp os med at få støtte: Hvis du kender nogle der allerede har et OK Benzinkort eller endnu bedre, nogle der ikke har, så hjælp os med at sprede budskabet om at man kan støtte os. Jo flere der gør det jo større støtte er det til vores arbejder og jo mere kan vi fokusere på at lave nogle gode aktiviteter for børn og unge. Yderligere oplysninger om sponsoraftalen med OK: Joachim tlf Og husk det er ligegyldigt hvor i landet man bor og tanker, så snart man har valgt at støtte os, vil vi modtage støtten. I DUI-hytten kan man udfylde kortbestillingen i hånden, der ligger nemlig også bestillingsskemaer klar til udfyldelse.

5 FASTE GRUPPEAFTENER Som udgangspunkt afvikles vores faste ugentlige aktiviteter i vores hytte på Spejderengen, Udlejrevej 9b, 3. hytte fra stien. Men vores sportsgruppe og Mysikalsk Legestue i Smørum er undtagelser - se nærmere på aktiviteten. LEKTIECAFE den 1. time Børnene kan med god samvittighed tage sine lektier med til vores aktiviteter i DUI. For på alle vores faste ugentlige aktivieter i hytten, kan man benytte vores lektiecafé den første time. Det gælder også i forbindelse med computercafé om torsdagen. De frivillige medarbejdere vil naturligvis hjælpe så godt de kan. Bliv frivillig medarbejder i DUI Som frivillig i DUI-Ølstykke kan man nemlig både skabe nogle gode og trygge rammer for børn og unge samtidig med at man selv får en masse oplevelser. For yderligere oplysninger kontakt vores formand kontaktoplysningerne står nederst i højre hjørne. Familieaften Hver tirsdag kl Udover kreative aktiviteter for børn, afholder vi fællesspisning omkring kl Det koster kun 20,- kr. pr. voksen og 10,- kr. pr. barn - hvis man vil spise med. Af hensyn til indkøb er det vigtigt, at man tilmelder sig. VI HAR BRUG FOR DIG! Følg os på facebook og youtube Tilmelding eller yderligere oplysninger: søg efter DUI-Ølstykke Marie tlf Computercafé Hver torsdag kl Denne gruppe er for børn fra 2. klasse og opefter. Vi har 10 computere der er forbundet med hinanden, så det er muligt for børnene at spille mod hinanden, lokalt eller over Internettet. Vi ligger løbende billeder, links og film op på vores facebook og youtube sider. Bo tlf Sportsleg Hver anden søndag kl Fra september og til og med maj, laver vi forskellige former for sjove sportsaktiviteter for hele familien. Alt afhængig af hvor mange vi er, laver vi forskellige lege, såsom jorden er giftig, stikbold og høvdingebold. Jesper tlf BEMÆRK: Denne aktivitet afholdes i Gymnastiksalen på Toftehøjskole, Frederiksborgvej 4 musikalsk Legestue Hvis du vil være opdateret med hvad vi går og laver, kan du klikke dig ind og synes godt om eller blive abonnent, så vil du automatisk få besked, når vi ligger nye ting op. Når vi ligger ting op på siderne, er du også meget velkommen til at dele indholdet, så det kommer så langt ud til folk som muligt. Lige som man meget gerne må opfordre alle man kender til at klikke sig ind og følge med. Siderne er nemlig åbne, de kan ses af alle også dem der ikke er medlem. Hver anden søndag kl Som medlem af DUI-Ølstykke har man også adgang til de faste aktiviteter i DUI-Smørum. De afholder i øjeblikket Musikalsk Legestue for de mindste mellem 0-5 år. Ring eventuelt og hør nærmere. DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE Lone (Smørum) tlf BEMÆRK: Denne aktivitet afholdes af DUI-Smørum på Hindbærvangen 220, i Smørum LÆS MERE PÅ ELLER KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER v/ Formand Joachim Lærke Lyager Stjernevej 1, 3650 Ølstykke / joachim@dui.dk

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHEDSBREV Februar 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING SpOrtsgruppen holder åbent i vinterferien BEMÆRK: Med undtagelse af vores sportsgruppe der holder åbent søndag den

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse SBREV April 2013 SBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING Sommerlukket Vi holder lukket for vores ugentlige aktiviteter fra og med mandag den 24. juni. Efter sommerferien starter vi

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Velkommen / Værd at vide...

Velkommen / Værd at vide... Sæson 27 - nummer 1 Så er Cirkus Oølaiski starte på sin 27. sæson - og den er skudt rigtig godt igang. 19 'gamle' cirkusbørn holder stadig vil - og er meget aktive i cirkus, og dertil er der indtil nu

Læs mere

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Ved overgang til vuggestuen, er I velkommen til at være sammen med jeres barn i en indkøringsperiode.

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR

for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR AKTIVITETSPLAN for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER 2016 FORORD Kære medlem af DUI-LEG og VIRKE I aktivitetsplanen finder

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien

Aktiviteter i Efterårsferien Aktiviteter i Efterårsferien 2015 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din efterårsferie. Du

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Velkommen I Dagplejen

Velkommen I Dagplejen Velkommen I Dagplejen Dorrith Glibstrup Skovvejen 23 6064 Jordrup Mobil nr. 4016 9267 Åbningstider: Man-tors 6.45-16.30 Fredag 6.45-15.45 Jeg hedder Dorrith Glibstrup og er født i 1962. Jeg har været dagplejer

Læs mere

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Interview med seks af de unge der skal flytte på Sedenhuse i november. Af Ole Dan Jensen og Stig Sørensen, fagkonsulenter i H&P, juni 2009. Gitte Nø., David, Nynne,

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Postkort fra dem der var i Skotland Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Der blev hængt i da vi lavede bålhytte. EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27

Læs mere

Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården

Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården De største børn på vej på koloni Børnegården er en daginstitution med børn i alderen 2 6 år. Børnene er opdelt i 3 grupper, Filurerne som er de mindste

Læs mere

VELKOMMEN I MIT HJEM

VELKOMMEN I MIT HJEM VELKOMMEN I MIT HJEM Jeg hedder Mari-Louise og har arbejdet som dagplejer siden 2001. Var lige væk 8 måneder i 2008. Hvor jeg arbejdede i køkkenet hos Frømandskorpset i Kongsøre. Mit hjem, som udover mig

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

< < < Christines dagpleje > > >

< < < Christines dagpleje > > > < < < Christines dagpleje > > > Hej, og velkommen til min dagpleje. Jeg bor i Frørup i udkanten af Christiansfeld sammen med min mand Anders og mine 3 børn, Frederikke fra 07', Alberte fra 10' og Storm

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com Velkommen til Erik den Rødes projektuge 2011 Velkommen til Erik den Røde's projektuge 2011, som igen i år ligger i forbindelse med "Spejder for dag", som er

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014!

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! SLETTELEJREN 2014 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! Den store fælles lejrtur for hele skolen nærmer sig. Om kort tid drager elever og ansatte til Sletten, hvor vi vil fokusere på Natur/Bevægelse/Fællesskab.

Læs mere

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011 2011 Efterårsferie- aktiviteter Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011 Som noget nyt tilbyder Lyngby-Taarbæk Kommune efterårsferieaktiviteter for alle børn i skolealderen,

Læs mere

MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016

MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016 MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016 Aalestrup skoles Mini-SFO er et tilbud til børn, som er indmeldt i skolen og forventes at påbegynde undervisningen i børnehaveklassen i august 2016. Vesthimmerlands Kommunes

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3.

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. Velkommen! Troldehuset modtager gennemsnitlig 90 børn fordelt på Mini-DUS & DUS. Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. klassebørn 1. Marts starter de nye

Læs mere

Velkommen i vuggestuen Manegen

Velkommen i vuggestuen Manegen Velkommen i vuggestuen Manegen Byvej 248 A+B - 2650 Hvidovre Tlf.: 72 20 66 40 E-mail: manegen@hvidovre.dk Hjemmeside: www.manegen.hvidovre.dk Velkommen i vuggestuen Manegen. Byvej 248 A+B 2650 Hvidovre

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Nyhedsbrev vinter 2016

Nyhedsbrev vinter 2016 Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Vi ser tilbage på et 2015, der bød på mange gode oplevelser sammen med jer, herunder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Nyhedsbrev. September og oktober 2017

Nyhedsbrev. September og oktober 2017 Nyhedsbrev September og oktober 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Formand:

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Sommerferie-sjov med Tønder Ungdomsskole / SSP

Sommerferie-sjov med Tønder Ungdomsskole / SSP Sommerferie-sjov med Tønder Ungdomsskole / SSP Som et nyt tiltag arrangeres der i år en række forskellige aktiviteter til børn og unge i uge 32 den sidste uge af skolernes sommerferie. Der er sammensat

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Velkommen til Birgits Dagpleje

Velkommen til Birgits Dagpleje Velkommen til Birgits Dagpleje Velkomst og fakta om dagplejeren: Jeg er født i 1961 og har en datter og en søn Henriette og Tommy, som er født i 1988 og 1991. Min mand har 2 sønner Jimmi og Tommi fra 1978

Læs mere

Bar(e)nyt. Fra Susan,

Bar(e)nyt. Fra Susan, Bar(e)nyt. Fra Susan, Niels Jakob & Pia. februar 2016 Søndagsåben i Klubben Søndag 6.marts fra kl. 11- til kl.17 Nu med musik cafe & lidt frokost. Du har mulighed for at inviterer din familie med herned.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Rigtig hjerteligt velkommen til vores Børnehus! Her har vi samlet en folder med de vigtigste praktiske informationer om vores Børnehus, så I kan få et indblik i Spirrevippens

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper.

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper. Velkomst og Fakta om dagplejeren Jeg hedder Anni Schneider Mørup, jeg er født i 1970, er gift med Benny, og sammen har vi Karina fra 1996, Malene fra 1998 og Matias fra 2004. Vi bor på Mørkholtvej 12 i

Læs mere

Fredag den 29. januar 2016

Fredag den 29. januar 2016 den 29. januar 2016 Selvom alt sneen nu er smeltet, har det alligevel siden sidste månedsbrev, været en måned med mange sjove timer på vores lille kælkebakke. Godt vi bor i et land hvor årstiderne byder

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Ansatte: Leder: Souschef: Pædagog: Pædagog: Pædagog: Kirsten Poulsen Lotte Lambertsen Jonna Kvist Jeanett Holm Due Hanne Tilde Jensen Åbningstider:

Læs mere

Velkommen til. Kløverløkken!

Velkommen til. Kløverløkken! Velkommen til Kløverløkken! Kære Nu skal du til at gå i Du skal være hos De voksne på din stue hedder Vi glæder os til at se dig! Varme hilsner Velkommen i Kløverløkken. At starte i institution kan være

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn

SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn SKOLESTART 2016 Klar, parat... start! www.albertslund.dk/børn Skolestart 1 Kære børn og forældre At begynde i skolen er en stor begivenhed i et barns og en families liv. De fleste børn ser frem til dagen

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

Deltagerbrev - Gymnastikskole

Deltagerbrev - Gymnastikskole Deltagerbrev - Gymnastikskole Kære deltager på Gymnastikskole i Højby i uge 31 Så er der ikke længe til, at du skal af sted på Gymnastikskole! Vi glæder os rigtig meget til at have fem super gode dage

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. januar 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 849 Næste uge: Mærkedag: 23. januar 26. januar 29. januar Baunen udlej. 3.kl. Lærermøde Sundheds-undersøg.bh.kl. 23. januar 24. januar 28. januar

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere