NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING"

Transkript

1 NYHEDSBREV Februar 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING SpOrtsgruppen holder åbent i vinterferien BEMÆRK: Med undtagelse af vores sportsgruppe der holder åbent søndag den 16. februar. Holder vi lukket for vores ugentlige aktiviteter i uge 7. VIGTIGE DATOER 22. februar Store Spilledag i Græstedgård 25. februar Årsmøde (Generalforsamling) i hytten MUSIKTRÆF (børnetræf) den marts i Gadsbølle på Fyn LandsBørneUdvalget inviterer endnu engang til børnetræf i Gadsbølle på Fyn. Denne gang er det under temaet musik. Det betyder, at der vil være masser af sjove og spændende aktiviteter, hvor musik indgår. Der skal bl.a. laves stomp og egne musikinstrumenter. Tirsdag den 18. feb. via vores hjemmeside eller på sedlen i afdelingen. Medlemspris 200,- (normalpris 300,-) Helle tlf februar marts Ungdomstræf Medlemspris 200,- pr. deltager marts Børnetræf Medlemspris 200,- pr. barn marts LAN-party Medlemspris 100,- HUSK - tilmelding 06. april Familiebanko GRATIS entre - for medlemmer Så der er igen virkelig lagt op til en hyggelig weekend med gang i den. nyhedbrev HUSK: Alle, der er interesseret i vores aktiviteter, kan tilmelde sig dette nyhedesbrev på vores hjemmeside - man behøver ikke at være medlem.

2 DUIs LandsUngdomsUdvalg afholder denne gang sit uge 9 træf under temaet Masterchef og det kommer i den grad til at omhandle mad. Torsdag den 6. feb. via vores hjemmeside eller på sedlen i afdelingen. Medlemspris 200,(normalpris 300,-) Søndag den 6. april i Smørum Kulturhus kl Helle tlf Vores støtteforening Egedal Fællesledelse invitere igen til familiebanko. Bankospillet er gjort meget børnevenligt så både børn og voksne kan være med. Der er mange flotte præmier. Så tag hele familien med og få en rigtig god oplevelse sammen. Der vil være forskellige workshops, hvor man kan lære at lave forskellige former for mad. Udover at lære at lave mad skal der også ses nærmere på hvordan man laver en madplan på et S.U.-budget, hvordan man undgår for meget madspild og meget mere. Det bliver rigtigt hyggeligt forhåbentligt rigtig lækkert. familiebanko og OPSTART i SMØRUM DUI-Smørum er nu igang med faste aktivitet Det er nu endelig lykkes for DUI i Smørum, at få lokaler til deres aktiviteter. Så de blev skudt igang den 19. januar med et åbent hus i lokalerne ved FDF på Hinbærvangen. Det betyder, at DUI i Smørum nu hver anden søndag kan tilbyde rytmisk le- gestue for de mindste mellem 0-5 år og i løbet af kort tid vil der også komme en faste dag til andre aktiviteter. Vi har lavet en fast aftale med DUI-Smørum, som betyder at man som medlem i DUI-Ølstykke uden videre kan deltage i deres aktiviteter og omvendt. Så skulle der være nogle der ønsker at deltage i den rytmiske legestue i Smørum er man meget velkommen til det. Kontakt eventuelt Lone på tlf og hør nærmere Entre er GRATIS for medlemmer af DUI (normalentre 10,- pr. barn og 20,pr. voksen) Aktiviteten arrangeres af: Egedal Fællesledelse (Vores støtteforening)

3 det er bl.a. sket SIDEN SIDSTE NYHEDSBREV LAN party (computer weekend) den marts i DUI-hytten I samarbejde med DUIs internet afdeling DUI-Digital, afholder vi endnu et LAN party i DUI-hytten for børn fra 2. klasse og opefter. Vi mødes for at spille så meget computer som vi overhovedet kan nå. Vi har 12 computere, men man er meget velkommen til at tage sin egen med, hvis man ikke vil risikere at skulle deles om dem vi har. Hvis man tager sin egen computer med skal den have en opdateret antivirus og der må kun være lovlige spil og programmer. Desuden skal den kunne tilsluttes et kablet netværk (Ethernet 100Mbit) Deltagerprisen dækker udenlukkende mad og drikkelse til måltiderne. Snack og drikkelse i mellem måltiderne skal man derfor selv havde med. Vi starter fredag kl og slutter søndag kl Få yderligere oplysninger lan-party Mandag den 24. marts via vores hjemmeside eller på sedlen i afdelingen. Medlemspris 100,- Morten tlf julegufdag I december afholdte vi traditionen tro vores julegufdag. Den blev, som den plejer, rigtig hyggelig og de deltagende familier kunne tage mere end 15 forskellige slags konfekt og julebag med sig hjem. Vi kan kun opfordre flere familier til at deltage, da det uden tvivl er en rigtig hyggelig tradition vi har opbygget. spilledag i biblioteket I november afholdte vi for første gang vores spilledag i lokalerne ved Ølstykke bibliotek. Det blev som altid et hyggeligt arrangement og planen er at vi frem over vil forsøge at afholde det på Græstedgård eller ved bibliotektet. Næste gang er i øvrigt den 22. februar på Græstedgård. ombygningen Vi er så småt ved at være færdig med vores ombygning. Der er nu kommet styr på el-arbejdet og i køkkenet er der kommet en ny bordplade op og en fin metalskinne i gulvet. Med undtagelse af gulvet som stadig mangler at blive repareret er der stort set kun små fin justeringer tilbage. Nye flyers for afdelingen Det er endnu en gang lykkes os at få penge til en ny flyer om afdelingen. Den blev trykt og leveret i december og ligger klar i afdelingen. Så hjælp os endelig med at få den omdelt, flyeren er denne gang lavet tidsløst således at den stadig kan bruges selvom vi ændre i vores aktivitets tilbud.

4 Store spilledag den 22. februar på Græstedgård kl Hvis du er til brætspil, så er vores spilledag lige noget for dig. Der vil være mange slags brætspil for både børn og voksne i forskellige sværhedsgrader. Denne gang afholder vi vores spilledag på Græstedgård. Og arrangemenet er gratis og åbent for alle interesseret - det betyder at man ikke behøver at være medlem for at kunne deltage, så tag endelig vennerne med. Arrangementet er gratis og åbent for alle Marie tlf Der vil være kaffe, the og saft, men man selv sørge for snack, sodavand, aftensmad og hvad man ellers behøver i løbet af dagen. Der er ingen tilmelding - man møder bare op og man er meget velkomne til at tage egne spil med. Sponsoraftale med - Støt os når du tanker eller tænder lyset vores sponsornr. er Vi har lavet en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring deres benzinkort. Hvis du opretter et benzinkort via vores hjemmeside har vi allerede lagt vores sponsornummer ind i din kort bestilling. Vi får 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, hvis du når at tanke mindst 500 liter på dit kort inden for det først år. Sådan gør du: Har du allerede et kort til OK og ønsker du at støtte os, hver gang du tanker, skal du blot taste dig ind på min OK på deres hjemmeside og indtaste vores sponsornummer under skift sponsorklub i dine kundeoplysninger. Du kan også sende dit kortnavn og kort nr. til os så ændre vi det for dig. Hvis du vælger også at blive ELkunde hos OK, så fordobles din støtte til 12 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Hjælp os med at få støtte: Hvis du kender nogle der allerede har et OK Benzinkort eller endnu bedre, nogle der ikke har, så hjælp os med at sprede budskabet om at man kan støtte os. Jo flere der gør det jo større støtte er det til vores arbejder og jo mere kan vi fokusere på at lave nogle gode aktiviteter for børn og unge. Yderligere oplysninger om sponsoraftalen med OK: Joachim tlf Og husk det er ligegyldigt hvor i landet man bor og tanker, så snart man har valgt at støtte os, vil vi modtage støtten. I DUI-hytten kan man udfylde kortbestillingen i hånden, der ligger nemlig også bestillingsskemaer klar til udfyldelse.

5 FASTE GRUPPEAFTENER Med undtagelse af sportsgruppen afvikles alle vores faste ugentlige aktiviteter i vores hytte på Spejderengen, Udlejrevej 9b, 3. hytte fra stien. Samlet program for vores aktiviteter kan findes på LEKTIECAFE VI HAR BRUG FOR DIG! Bliv frivillig medarbejder i DUI den 1. time Børnene kan med god samvittighed tage sine lektier med til vores aktiviteter i DUI. For på alle vores faste ugentlige aktivieter i hytten, kan man benytte vores lektiecafé den første time. Det gælder også i forbindelse med computercafé om torsdagen. De frivillige medarbejdere vil naturligvis hjælpe så godt de kan. Familieaften Som frivillig i DUI-Ølstykke kan man nemlig både skabe nogle gode og trygge rammer for børn og unge samtidig med at man selv får en masse oplevelser. For yderligere oplysninger kontakt vores formand kontaktoplysningerne står nederst i højre hjørne. Hver tirsdag kl Udover kreative aktiviteter for børn, afholder vi fællesspisning omkring kl Det koster kun 20,- kr. pr. voksen og 10,- kr. pr. barn - hvis man vil spise med. Af hensyn til indkøb er det vigtigt, at man tilmelder sig. Følg os på facebook og youtube søg efter DUI-Ølstykke Tilmelding eller yderligere oplysninger: Marie tlf Computercafé Hver torsdag kl Denne gruppe er for børn fra 2. klasse og opefter. Vi har 10 computere der er forbundet med hinanden, så det er muligt for børnene at spille mod hinanden, lokalt eller over Internettet. Vi ligger løbende billeder, links og film op på vores facebook og youtube sider. Bo tlf Håndarbedje Hver anden torsdag kl Dette er gruppen hvor man kan lave alverdens håndarbejde. Om man vil strikke en trøje eller sy et par bukser, skal man bare medbringe alle sine materialer. Og under hele processen kan man få kyndig vejledning. Tjek - kalenderen Pga. arbejde afholdes aktiviteten uregelmæssigt Lise tlf Sportsleg Hvis du vil være opdateret med hvad vi går og laver, kan du klikke dig ind og synes godt om eller blive abonnent, så vil du automatisk få besked, når vi ligger nye ting op. Når vi ligger ting op på siderne, er du også meget velkommen til at dele indholdet, så det kommer så langt ud til folk som muligt. Lige som man meget gerne må opfordre alle man kender til at klikke sig ind og følge med. Siderne er nemlig åbne, de kan ses af alle også dem der ikke er medlem. Hver anden søndag kl Fra september og til og med maj, laver vi forskellige former for sjove sportsaktiviteter for hele familien. Alt afhængig af hvor mange vi er, laver vi forskellige lege, såsom jorden er giftig, stikbold og høvdingebold. DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE Jesper tlf BEMÆRK: Denne aktivitet afholdes i Gymnastiksalen på Toftehøjskole, Frederiksborgvej 4 LÆS MERE PÅ ELLER KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER v/ Formand Joachim Lærke Lyager Stjernevej 1, 3650 Ølstykke /

for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR

for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR AKTIVITETSPLAN for DUI-LEG og VIRKE LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER TILBUD OM LOKALE KURSER KALENDER MED DATOER FOR LANDSDÆKKENDE AKTIVITETER 2015 FORORD Kære medlem af DUI-LEG og VIRKE I aktivitetsplanen finder

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Program og aktiviteter 2015/2016 Andkær og skolen Andkær-Sellerup er et landsbysamfund på sydsiden af Vejle Fjord. Der bor omkring 1000 mennesker i området - størsteparten

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2014/2015

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2014/2015 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2014/2015 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk. Projektet er støttet af TRYG FONDEN

Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk. Projektet er støttet af TRYG FONDEN Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk Projektet er støttet af TRYG FONDEN Layout & illustration: venomyum.com Oline har fået en computer,

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati.

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati. Læs hvad der bl.a. sker i Sønder - og Korskærparken Nyhedsbrev nr. 13 Beskæftigelse Og Uddannelse Trivsel Og Sundhed Sport Og Motion Børn/Unge Og Familie Beboernetværk Inddragelse Og Demokrati Kultur Og

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Til ungdomsråd i NAU, Kommunalvalget står for døren, og det betyder en unik mulighed til et ungdomsråd for at sætte de unges dagsorden. Mangler I et sted at være, vil I gerne

Læs mere

Vi bringer længere nede en stribe mails fra medlemmer. Vi håber at det kan være med til at starte en debat om grunden til den manglende deltagelse.

Vi bringer længere nede en stribe mails fra medlemmer. Vi håber at det kan være med til at starte en debat om grunden til den manglende deltagelse. NOVEMBER 2014 Siden sidst: NYHEDSBREV Der har været en del aflyste arrangementer i år på grund af for få tilmeldte. Det er rigtig ærgerligt, ikke mindst for dem der har tilmeldt sig, og sat tid af til

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 1 Plant nu - Høst senere Af Mohammed & Hussein 2014 Mohammed & Hussein. Alle rettigheder forbeholdes. Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere

Læs mere

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16 Helt færdig! Regler Annexhallen Se midtersiderne! Infohæfte sæson 2015-16 Helt færdig! Ja, projektet med at renovere vores dejlige hal er lykkedes. Det har vi kæmpet for i mere end 10 år! Så glæd dig til

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET S E P T E R M B E R 2 0 1 3 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Bevægelsesbånd Nyt skoleår Hver dag er børnene ude og bevæge sig. Vi forventer at eleverne bliver mere modtagelige for læring, samt får det bedre

Læs mere