STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned."

Transkript

1

2 STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej Hvidovre. Klubben kan på klubaftener træfffes på Mobil Klubbens hjemmeside: Klubaftener: Hver Tirsdag og Torsdag, klokken 19,00-23,00. Bestyrelsen Ny Formand: Jan Bo Rasmussen. Mobil Næstformand: Sven Nielsen. Mobil Kasserer: Michael Palmquist, Mobil Sekretær: Tommy Gjøl. Mobil: Bestyrelsesmedlem: Preben Hansen Revisor: Erik Nurup. Mobil Bladudvalg Bladudvalgets medlemmer: Lasse Paulsen, Julius Nielsen, Jan Bo Rasmussen Erik Nurup. Webmaster. Julius Nielsen. Indlæg til bladet, kan afleveres til et af bladudvalgets medlemmer på en klubaften, eller sendes pr mail : stemplet@stemplet.dk

3 FORMANDSNYT!!! V/Lasse Paulsen. Jeg vil denne gang starte med at sige tak til klubbens medlemmer, for deltagelsen dels til vores jubilæumsløb, men også ved vores nyligt afholdte jubilæumsfest, og sidst men ikke mindst på vores stand i Avedøre Idrætscenter. Alle 3 arrangementer gik rigtig godt og jeg synes vi i fællesskab fik vist at vi er en flok glade og entusiastiske mennesker. Klubben havde en stand på stumpemarkedet i Holbæk, som også var velbesøgt og vi fik solgt ud både af klubbens reservedele, men også af nogle af medlemmernes knallerter. Jeg glæder mig også over den udvikling der sker i klubben, her tænker jeg mest på vores medlemsfremgang, vi har fået 20 nye medlemmer i år og det er rekord for vores klub, vi er nu 85 medlemmer i klubben. Med hensyn til vores julearrangement, kan jeg oplyse at det vil blive afholdt Tirsdag den 13 December 2011 fra klokken 19,00-23,00. Arrangementet afholdes som sædvanligt på lærerværelset på Engstrandskolen. Klubben vil være vært for servering af gløgg og æbleskiver og ren jule råhygge. Til nye medlemmer kan jeg oplyse at vi afholder auktion over medlemmernes medbragte knallerteffekter, overskuddet fra auktionen tilfalder klubben til fremtidige aktiviteter. Formanden.

4 DEN SIGER VROOM!! Færdselsmyndighederne i England fik nærmest et chock, da denne motor for nylig blev lanceret. Det er et apparat af plastic, udformet som en knallertmotor, men kun beregnet til at frembringe motorstøj. I stedet for tøjklemmen og papstykket, som drenge hidtil har brugt på cyklerne for at illudere en motors lyd, kan man nu få denne fine WROOM!, der er batteridrevet og kan lave infernisk larm. Med en knap kan støjen reguleres eftersom man ønsker start-lyd, tomgang eller fuld drøn.

5 Hvad blev der af de gamle knallertfabrikker. Hede Nielsen, Horsens. Som det vil være de fleste bekendt producerede Hede Nielsen i Horsens Wittler knallerter og senere Velo Vap på licens. Men hvordan startede det og hvad blev der af den siden hen. Firmaet blev grundlagt af Niels Hede Nielsen, der startede med at handle med cykler men senere selv begyndte at fabrikere dem og et par år efter begyndte han at fabrikere sadler. Til fabrikationen af cykler skulle der svejses, så det var naturligt at den handlekraftige person som Hede Nielsen var, at han selv begyndte at producere ilt og acetylen på egen fabrik så han var selvforsynende på dette område. Cyklerne hed Wittler og Anglo Dane, og sadlerne var Rugby, som blev solgt til mange af de andre cykelpro-ducenter; der blev også solgt cykeldele uden eget navn til producenter der selv samlede dem og solgte dem under navne som Brandenburg, Windsor og Lyn. Navnet Wittler havde Hede Nielsen fra sin samarbejdspartner i Bielefeld i Tyskland.

6 I 1949 til 1950 leverede Hede Nielsen cykelstel til andre knallertfabrikker bla. BFC og Diesella og i 1950erne kom knallerten for alvor ind i den danske hverdag, så naturligvis startede Hede Nielsen en produktion af knallerter som kom til at hedde Wittler Moped med forskellige type betegnelser og med forskellige motorer BFC, Teknik, Vap Derby Ferrari og SCO. Senere importeredes delene til den franske forhjulstrukne Velo Vap (konkurrent til Velo Solex) som blev samlet i Horsens; i slutningen af 1960erne importerede man den krankmonterede Velo Vap 675 der havde den samme motor som den forhjulstrukne Velo Vap. Egenproduktionen stoppede omkring midten af 1960erne, efter forlydende på grund af den stigende konkurrence fra de udenlandske knallerter og de stigende danske lønninger. En af de sidste knallerter der blev importeret var Wittler Europino med Malagutti motor. Men i den sidste ende vandt cykelproduktionen som fortsat var en af hjørnepillerne i fabrikationen, men med hård konkurrence udefra på grund af toldmurens fald, åbne grænser, forbedring af den kollektive transport og andre transportmidler blev billigere. Så i første omgang forsvandt produktionen af cykeldele som kædeskærme, styr og forgafler da det var billigere at købe dem udefra, senere blev man nødt til at sænke avancen og efter den store brand i 1979 hvor cykelfabrikken brændte, besluttede man at afvikle cykelproduktionen.

7 Ved siden af cykel og knallertproduktionen havde Hede Nielsen også en stor produktion af radioer og senere fjernsyn. Radioproduktionen startede allerede i 1928 og i 1939 var produktionen oppe på radioapparater om året, radioerne blev i starten solgt under navnet Herofon. Lige efter krigen, i 1946 blev hele fabrikskomplekset raseret af en kraftig brand, men blev genopbygget og i mellemtiden blev alle produktionerne holdt i gang forskellige steder. Samtidig med opbygningen kom der gang i eksporten af radioer. I 1958 gik man fra radiorør til den moderne transistor og det nye navn på radioerne blev Arena. Sideløbende med radioproduktionen, havde Hede Nielsen også en produktion af grammofoner og fik forhandling af det amerikanske pladeselskab RCAs plader i Danmark, senere i 1958 lavede Hede Nielsen eget pladestudie i København og indspillede plader med mange af datidens kendte kunstnere som Klaus & Servants, Birgit Lystager, Birgitte Grimstad med flere; på et tidspunkt var det det tredjestørste pladestudie i Danmark, men alting har en ende og ved årsskiftet 1974/75 stoppede radioproduktionen og i 1981 blev pladestudiet solgt. Hede Nielsen startede også en produktion af tv apparater i 1955 og i 1957 fik man en aftale med i stand med den RCA, således at Arena fik adgang til tv diagrammer og RCAs billedrør, og dermed var Arena godt rustet i konkurrencen med andre danske og europæiske producenter. Det var et godt eventyr indtil 1965 hvor markedet var mættet og man var nødt til at afskedige mange medarbejdere, men så kom farveskærmen og der kom igen gang i produktionen. Det hele sluttede i 1970, hvor fabrikken blev lagt i ruiner af en storbrand, det havde den engelske Rank koncern læst om og gik i samarbejde med at få en produktion op at køre, men af forskellige årsager sluttede det i En gruppe medarbejdere besluttede at videreføre fabrikken ved at sælge folkeaktier, og fabrikken blev kaldt 3-F (Folke Fjernsyns Fabrikken), men den måtte lukke i 1979 og dermed var det definitivt slut. Og så er vi tilbage ved begyndelsen med gasser til industrien og den produktion havde kørt med i hele vejen igennem, fra 1919 med bygning af fabrikker til fremstilling af gasserne rundt om i landet, til Hede Nielsen i 1991 associerede med det franske selskab Air Liquide; og det er det eneste af de mange Hede Nielsen selskaber der er tilbage. Skrevet af Erik Nurup

8 Carnielli Motograziella. Knallerten er en Carnielli MotoGraziella foldeknallert på 49 ccm og en vægt på 37 kg; produceret fra 1968 til Knallerten har ikke haft en særlig stor udbredelse i Danmark, men den blev importeret af vilh. Nellemann A/S og er typegodkendt med TU-M 171; nummeret er præget i cylinderens højre side med særlig typer. Firmaet Carnielli var italiensk og eksisterede fra 1931 til 1975; de producerede letvægts motorcykler med importerede motorer og i perioden 1968 til 1975 foldeknallerten MotoGraziella med Sachs motor. Firmaet Goldrad var tysk og eksisterede fra 1952 til 1981; de producerede knallerter med Sachs motorer og i den sidste periode var de hovedsaligt importør af Motograziella produkter.

9 Knallerten blev markedsført som kompakt, let at stille af vejen og nem at bære og den blev benævnt som en motorcykel i støvleformat. Knallerten blev fremstillet i to udgaver: MotoGraziella Mofa 25 med Sachs motor 502/1B på 1,4 hk ved 3750 omdr/time, tophastighed 25 km/time og et forbrug på 1,4 liter pr. 100 km. MotoGraziella Moped 40 med Sachs motor 502/1AX på 1,8 hk ved 4500 omdr/min, tophastighed 40 km/time og et forbrug 1,6 liter pr. 100 km. Motorerne var forsynet med automatkobling. Hjulene var 8 tommer, bremserne var ikke af de bedste. Stellet er specielt med flere små detaljer. Det var i metalramme og altid hvidt; de andre dele var fremstillet i plast i farverne azurblå, sedangrøn og alfarød. Fra 1968 til 1970 var der ikke baghjulsaffjedring på baghjulet. Tanken er med dobbeltkammer og dobbelt benzinhane til fælles føderør. Styret med forlygte er med et stangsystem placeret foran kronrøret så det flugtede med forkanten af forhjulet hvilket gør at knallerten ikke er mere end 1,1 m lang. Knallerten kan foldes sammen og stilles på højkant på enderne af de bageste stelrør, hvorved knallerten ikke optager megen plads. Der kunne fås forskelligt tilbehør til knallerten: bagagekurv til placering foran, bagagekurv til bagagebæreren, sidetaskekurve og et speedometer og til at bære det sammenfoldede køretøj var der fremstillet en stor transporttaske. Skrevet af Erik Nurup

10 10 års jubilæumsfest. Lille Kaj fik blomster og vin af formanden, fordi han fyldte 80 år i December sidste år, godt gået Kaj. Jubilæumsfestens meget flittige Madmor Christina i køkkenet.

11 Murer Per fik diplom og vin af formanden for at være en fornuftig garant for kammeratskabet i klubben. Vi fik også klubkage. Niels fik det største stykke SCO kage. Julius fik diplom og vin af formanden for sin entusiasme, og det fantastiske arbejde han lægger i klubben.

12 Hurtig NSU Dario Campeotto voksede op i en livlig italiensk familie med kubik, temperament og spaghetti. Hans første flamme bagte på ham med brød men Dario brændte for motorer. Her er hans første ingeniør-svendestykke: En NSU Quickly motor, som han modificerede ved at fjerne dækslet til svinghjulet og bore huller i køleribberne. Desuden fik den to kaburatorer og naftalin-kugler i indsugningen, og så var den planet og hakket. Den kørte 65 km/t.

13 Stumpemarked i Holbæk. Klubben havde en stand, og vi fik solgt en masse af vores medbragte reservedele, og sædvanen tro kom der rigtig mange af klubbens medlemmer for at besøge vores stand. Der var også et fornuftigt bevis på opfindsomheden blandt knallertfolk. Et eksemplar af en Nilfisk knallert, dette er nok det eneste eksisterende eksemplar. Monark var klart på bølgelængde med knallerter, men også på transistorradioer, hvilket dette billede er et klart bevis på.

14 Denne gang har vi valgt vores medlem Bent Petersens meget sjældne Herkules mini knallert. Grunden til at den er sjælden, er at Herkules knallerter aldrig er solgt her i Danmark, hvilket er lidt synd da de har lavet nogle rigtig gode og solide knallerter, den er iøvrigt tysk produceret. Det bliver spændende at se når den bliver restaureret.

15 SIDEN SIDST Siden sidste blad udkom, har vi fået 9 nye medlemmer. VELKOMMEN TIL!! Michael Holleufer. Brøndby. Yamaha, Puch. Ashley Youett. København V. Kreidler. Niels Jørgensen. Frederiksberg C. SCO. Kim Larsen. Hvidovre. Yamaha. Jacob Gjøl. København V. Velo Solex. Erik Andrasen. Valby. Puch. Per Michael Benzin. Hvidovre. Puch. Bo Munkholm. Hvidovre. Puch. Olivar Frederiksen. København Ø. Velo Vap. Jule arrangement D. 13 December afholdes på Engstrandskolen, skolen ligger lige før klubben... Tidspunktet er kl:

16 Stemplets 10. års jubilæumsløb. Som sædvane er det godt vejr når Stemplet skal på en vigtig tur. denne gang var vi ialt 18 knallerter som bestod af både medlemmer og gæster, som kørte mod første stop som ver en fin rundvisning af Dong Energy. derefter kørte vi videretil gadekæret i det gamle Avedøre, næste stop på turen var Hvidovre torv, her måtte vi krybe i læ for en regnbyge. Vores knallerter blev beundret, turen gik derefter til Kreidler Jens som bød på hjemmebagt kage. Ved hjemkomsten til klubben, var der tændt op i grillen, formanden var blevet hjemme og havde sørget for dette. Som sædvanlig var det en rigtig hyggelig dag med mange deltagere og besøgende.

17 Frivillighedsmesse i Hvidovre Vi var d. 29 okt endnu en gang på messe i Avedøre Idrætscenter. Vi havde en pæn udstilling med 15 knallerter. Messen var velbesøgt af 3000 personer, hvoraf flertallet af dem var forbi vores stand bl.a. nogle fra komunalbestyrelsen og Borgmesteren for at få en snak om de gode gamle dage, hvor de viste deres koner kærester og børn hvad de selv kørte på da de var unge. Vores stand var delt i tre afsnit, et med flotte danske knallerter, et med experimenter og et med de udlanske knallerter som kørte i Danmark.

18 Køb Salg Bytte! SÆLGES! Reservedele til Kreidler Florett og Kreidler Mofa sælges. 1 stk. tank til Suzuki K50, blå (1976) i rimelig pæn stand, med originale tankmærker. Sælges for 350,00 kr. 1 stk. bagagebærer til Suzuki k 50 3 gear sælges for 100,00 kr. 1 stk. SCO Standard 1956, sort i pæn original stand mange nye dele bl.a ny baglygte, nyt stempel, nye skærme og m.m. Med nymalet tank med nye transfers. sælges for 3000,00 kr. Henvendelse til Lasse Paulsen. Mobil stk. Kreidler Florett 1970, Vulcanrød med cremehvid tank, med totalrenoveret motor og 4,8 hk tunsæt. Sælges for 8500,00 kr. Henvendelse til Egon Hansen på mobil, stk SOLIO 1968 grå herremodel med læderbetrukket sadel, et ægte sjældent SCO 1 gears produkt, med pæne dæk m.m starter og kører som en drøm. Sælges for 2800,00 kr. Henvendelse til Julius Nielsen på mobil, KLUBBEN SÆLGER!! Diverse reservedele til Puch MS, VZ, og MAXI, hjul tanke lygter skærme og motordele. Henvendelse til Stemplet på en klubaften, Mobil DIVERSE. Hvis du står og mangler dæk til din knallert, har jeg de fleste størrelser liggende, ellers prøver jeg at skaffe dem. Henvendelse til. Kurt Brixius, Silkeborg. Tlf Mærker til tank, værktøjskassen, kædeskærm og skærm næsten til alle mærker kan du købe hos Kjeld Brauner Telefon:

19

20 Nysgerige med smartphone, prøv at skanne denne kode.

er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned.

er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. STEMPEL- NYT!! er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens idrætscenter, Hvidovrevej 446. 2650 Hvidovre. Klubbens hjemmeside:

Læs mere

STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned.

STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446. 2650 Hvidovre. Klubben kan

Læs mere

Jubilæums blad nr. 1.

Jubilæums blad nr. 1. Jubilæums blad nr. 1. STEMPEL- NYT!! er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650

Læs mere

STEMPEL- NYT!! Køb Salg Bytte! Bestyrelsen

STEMPEL- NYT!! Køb Salg Bytte! Bestyrelsen STEMPEL- NYT!! er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446 2650 Hvidovre Klubbens hjemmeside:

Læs mere

Læs inde i bladet om: Wittler / Malaguti Wooler Futura. Nr. 28 2013

Læs inde i bladet om: Wittler / Malaguti Wooler Futura. Nr. 28 2013 Læs inde i bladet om: Wittler / Malaguti Wooler Futura Nr. 28 2013 Redaktionen er: Bent Petersen, Jan Bo Rasmussen (ansv. h.). Stof til bladet afleveres til et redaktionsmedlem eller indsendes på e-mail

Læs mere

Læs inde i bladet om : Kontingent indbetaling 2014 Rabat-aftale med THansen Indkaldelse til generalforamling 2014. Nr. 30 2014

Læs inde i bladet om : Kontingent indbetaling 2014 Rabat-aftale med THansen Indkaldelse til generalforamling 2014. Nr. 30 2014 Læs inde i bladet om : Kontingent indbetaling 2014 Rabat-aftale med THansen Indkaldelse til generalforamling 2014 Nr. 30 2014 Redaktionen er: Julius Nielsen, Bent Petersen, Sven Nielsen (ansv. h.). Stof

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

1949 annonce. 1951 annonnce

1949 annonce. 1951 annonnce Bobbere,, choppere, e, originalitet og moderniseringer Dette lille indlæg kom jeg på, fordi jeg under oprydning, faldt over nogle gamle chopper-tegninger samt en ret dårlig kopi fra aprilnummeret af Skandinavisk

Læs mere

Bolig Eksklusiv. Tekst: Christian Friis Johansen Foto: Michael Tonsberg/Erik Bjørn & Kompagni A/S

Bolig Eksklusiv. Tekst: Christian Friis Johansen Foto: Michael Tonsberg/Erik Bjørn & Kompagni A/S Hvad får en 29-årig Københavnerpige til at købe en Austin Healey fra 1959 og ikke en sædvanlig mini-tøse-bil som fx VW Polo eller Peugeot 206? Det og en række andre spørgsmål stillede vi den kendte Radio/TV-vært

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Februar 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindevej

Læs mere

BOAS NYT December 2010 Årgang 34

BOAS NYT December 2010 Årgang 34 BOAS NYT December 2010 Årgang 34 WWW.team-boas.dk BOAS Formand Løbstilmelding Sekretær. Kasserer Næstformand Bestyrelses medlem Bestyrelses medlem Klublokale Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Hans Kurt

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Årgang 21. Nr. 7/2012

Årgang 21. Nr. 7/2012 Årgang 21 Nr. 7/2012 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 4. oktober 2012 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Påklædningsdukker Kære medlemmer!

Læs mere

2011 Mere motorcykel for pengene

2011 Mere motorcykel for pengene 2011 Mer ne e e mot g n orcykel for pe RT 125 D Her er en ATV er på to hjul? Har du adgang til en strand eller skov, så er RT 125 D en skæg knallert. En tur på stranden eller gennem Havnegade på en varm

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

[15] Cyklen i Kunst, Litteratur og Musik. [16] Cykelmuseer [17] Cyklister i Trafikken i 1890èrne [18] Cykelkuriositeter. [19] Cyklernes Oldtid.

[15] Cyklen i Kunst, Litteratur og Musik. [16] Cykelmuseer [17] Cyklister i Trafikken i 1890èrne [18] Cykelkuriositeter. [19] Cyklernes Oldtid. Cykelhistorisk Tidende December 1967 til Juli 2001 Nr 1-15 Alle hele numre samt alle hovedartikler fås i fotokopi Startgebyr kr 25,- derefter kr 10,- pr side A [1] Anglo Dane, En Dansk Fabrikation Af de

Læs mere

Side 12. Fint restaureret Bolinder Munktell

Side 12. Fint restaureret Bolinder Munktell Side 12 Juni kvartal 2014 12. Årgang Medlemsblad Fint restaureret Bolinder Munktell Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil: 4091 8264

Læs mere

Div. scooter og knallert dele

Div. scooter og knallert dele 3205 - Div. scooter og knallert dele 3205 - Div. scooter og knallert dele Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Filskovvej 19, 7330 Brande Fredag d. 16. marts 2018 11:00-14:00 Eftersyn På adressen:

Læs mere

Eftersyn. På adressen: 7330 Brande. Efter aftale. Auk: 3205 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: 7330 Brande. Efter aftale. Auk: 3205 Kat: 2. 3205 - Div. scooter og knallert dele Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Filskovvej 19, 7330 Brande Fredag d. 16. marts 2018 11:00-14:00 Eftersyn På adressen: 7330 Brande Efter

Læs mere

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang November Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

M e d l e m s b l a d

M e d l e m s b l a d Side 12 September kvartal 2014 12. Årgang M e d l e m s b l a d Traktorringridning i Bøjden 2014 Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil:

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Leder 3 Forsidebilledet 4 Ny bestyrelse 4 Campingvogn 5 Hjemmesiden 5 Fordrag

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Guide til Indregistrering af Knallert som MC

Guide til Indregistrering af Knallert som MC En guide til registrering af Yamaha FS1 knallert som motorcykel. Der er allerede mange der har registeret deres Yamaha FS1 ere som motorcykler. På de følgende sider beskrives hvordan man gør det, nemt

Læs mere

Nr. 27 2012 Læs i bladet om:

Nr. 27 2012 Læs i bladet om: Nr. 27 2012 Læs i bladet om: Ny redaction på bladet Med pedaler og motor i ørkenen Julehygge Magnettænding Den nye benzin E-10 Redaktionen er: Bent Petersen, Jan Bo Rasmussen (ansv. havende), Tommy Gjøl.

Læs mere

På klubauktionen var der kun 6 lots til salg. Sommerens fund blev vist af Niels Peter og Grethe.

På klubauktionen var der kun 6 lots til salg. Sommerens fund blev vist af Niels Peter og Grethe. Siden sidst Vi begyndte 2. halvår 2018 den 5. september, der mødte 13 medlemmer. Aftenen startede med, at Knud Greve fortalte om sin rejse til Prag til frimærkeudstilling, derefter fortalte Grethe om frimærkeudstilling

Læs mere

Månedens emne: Bondegårdsliv ( dyr og redskaber ) NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

Månedens emne: Bondegårdsliv ( dyr og redskaber ) NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.7/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 2. okt. 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Bondegårdsliv ( dyr og redskaber

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 29. Sep. 2016

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 29. Sep. 2016 Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 29. Sep. 2016 Nr.: 19 Indhold ARTIKLER - Turen til Knud og Ulla Guldgaer 7. September INFO - FIAP Clubs World Cup - De nye viser billeder Artikler

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Det er tilladt at forsyne en cykel med hjul af en mindre størrelse end den på typegodkendelsen angivne.

Det er tilladt at forsyne en cykel med hjul af en mindre størrelse end den på typegodkendelsen angivne. TU-M-numre Dette dokument indeholder beskrivelserne fra TU-M1 til TU-M154 udgivet maj 1968. Desværre er der ikke blevet plads til de bilag, som ligger som tegninger, da dette ville øge filstørrelsen betydeligt.

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

7. Hvorfor tror du, at McDonald s har købt designermøbler til deres restauranter?

7. Hvorfor tror du, at McDonald s har købt designermøbler til deres restauranter? Afsnit 1 Smukt og grimt 1. Hvem er Arne Jacobsen? 2. Hvornår levede han? 3. Nævn nogle af de store ting, han er kendt for. 4. Hvilke små ting er han kendt for? 5. Hvad synes du om stolen Ægget? 6. Hvad

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER

TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER BATEC ELEKTRISK BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER BATEC ELEKTRISK / ELEKTRISK TETRA BATEC Elektrisk er den ultimative aflastning til den

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009. Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009. Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 1 September 2009 Billedet er fra opvisningen på Solbjerg Plads - Foreningernes Dag 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Klubbladet, Veterantrailer.dk

Klubbladet, Veterantrailer.dk Klubbladet, Veterantrailer.dk Klubben har kunnet fejre 3 års fødselsdag. Blad 8. Forår - 2014 Og vi har igen afholdt generalforsamling og klubmøde hos Sussi og Carsten i Ulfborg. Veterantrailer.dk. Blad

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

En opfinder bliver til.

En opfinder bliver til. En opfinder bliver til. Hvad er en opfinder, hvem er opfindere, hvordan bliver man opfinder, hvordan ser en opfinder ud? Det er nogle af de spørgsmål mange går og tænker på igennem livet. Der er ikke et

Læs mere

Før du køber en VFR... Shopping Guide

Før du køber en VFR... Shopping Guide VFR Klub Danmark WWW.VFR.DK Før du køber en VFR Morten Lange 20-01-2010 19:54:00 Før du køber en VFR... Shopping Guide Revision 2.15 Indledning I et forsøg på at imødegå nogle af de problemer klubbens

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette.

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette. Formanden skriver Nu når bladene snart gulnes og falder af, blæsten kommer, altså den kolde blæst er det bedst at være inden dørs. Så er det godt vi har vores model tog og vores klub at mødes i. Der er

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Guide til samling og opspænding af hjul på Yamaha FS1

Guide til samling og opspænding af hjul på Yamaha FS1 Denne guide beskriver hvordan man samler et eger hjul til en Yamaha FS1. Samt hvordan man justere egerne så fælget er rettet op. Yamaha FS1 har været leveret med tromlebremse både for og bag. Samt med

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

M e d l e m s b l a d

M e d l e m s b l a d Side 12 September kvartal 2015 13. Årgang M e d l e m s b l a d Nyrenoveret Ferguson Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil: 4091 8264

Læs mere

Dodge Vans Skrevet af Larse - 2011/07/15 10:41

Dodge Vans Skrevet af Larse - 2011/07/15 10:41 Dodge Vans Skrevet af Larse - 2011/07/15 10:41 Jeg kan jo lige starte med at sige "hej". Mit navn er Lars og jeg er ny medlem af Mopar klubben, og ville lige dele min bil med jer og måske se lidt billeder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

Motoriserede køretøjer i Den Gamle By 99

Motoriserede køretøjer i Den Gamle By 99 Motoriserede køretøjer i Den Gamle By Erik Nellemann I august 2017 åbner Den Gamle By i 1927-bykvarteret en bilforhandler med tilhørende værksted. Til forhandlerens udstillingslokale er der indkøbt en

Læs mere

Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år.

Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år. Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år. Af Bernt Pedersen 573. På billedet ses min gamle 2000 MK 2 er som den så ud da jeg solgte den tilbage i 2007. Indkøbt i 1990 for 3500 solgt igen i 2007 for 3500 ---tak for

Læs mere

No. 4, 2007. Medlemsblad for Damptromleklubben. SWAPMEET sælgere på vej ind i morgentågen

No. 4, 2007. Medlemsblad for Damptromleklubben. SWAPMEET sælgere på vej ind i morgentågen No. 4, 2007 Medlemsblad for Damptromleklubben SWAPMEET sælgere på vej ind i morgentågen Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø 4300 Holbæk Tlf. 59 47 00 43 E-mail bde@damptromleklubben.dk

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe.

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe. SILKEBORG WWW.SILFI.dk En mand med en god ide. I år er det 150 siden at Ejnar Holdbøl blev født. Og vi har meget at takke ham for. For den ide han fil tilbage i 1903, har børn fortsat glæde af nemlig julemærket.

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

25. september Klubben har besøg

25. september Klubben har besøg KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 25. september 2017 Klubben har besøg Der var ferie og afbud fra medlemmernes side, så der var kun fremmødt 6 medlemmer. Men i stedet fik vi besøg af Torben Ziegler og 3

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012...

RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012... RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012... Ved en lille sammenkomst, i kassererens have, uddeltes de traditionelle havepræmier, til de dygtige havelejere, som har vundet året dyst i veldyrket have. Årgang 3 nummer

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Tjek din cykel Cykeltjek lærervejledning dansk/færdselslære CYKELTJEK

Tjek din cykel Cykeltjek lærervejledning dansk/færdselslære CYKELTJEK CYKELTJEK Fag: Dansk, færdselslære For at have det rart med at cykle og være sikker i trafikken er det vigtigt, at børnene fra starten af lærer om det udstyr, der er lovpligtigt på cyklen, og hvordan man

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Titel: Forfald Foto: Finn Olesen. Program 2. halvår 2015

Titel: Forfald Foto: Finn Olesen. Program 2. halvår 2015 Titel: Forfald Foto: Finn Olesen Program 2. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5 Løgumbjerge

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43 FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE 28.10.2011 Uge 43 8. kl. har været en tur i København. De besøgte Folketinget og Christiania. Der kommer mere fra deres tur i uge 45. England blev årets vinder på motionsdagen.

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116.

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. PROGRAM ETERÅR 2014 FROKOSTMØDE MED PROFESSOR JØRN LUND Vort modersmål Jørn Lund, der som sproglig rådgiver, debattør og essayist betoner samspillet mellem

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere