STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned."

Transkript

1

2 STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej Hvidovre. Klubben kan på klubaftener træfffes på Mobil Klubbens hjemmeside: Klubaftener: Hver Tirsdag og Torsdag, klokken 19,00-23,00. Bestyrelsen Ny Formand: Jan Bo Rasmussen. Mobil Næstformand: Sven Nielsen. Mobil Kasserer: Michael Palmquist, Mobil Sekretær: Tommy Gjøl. Mobil: Bestyrelsesmedlem: Preben Hansen Revisor: Erik Nurup. Mobil Bladudvalg Bladudvalgets medlemmer: Lasse Paulsen, Julius Nielsen, Jan Bo Rasmussen Erik Nurup. Webmaster. Julius Nielsen. Indlæg til bladet, kan afleveres til et af bladudvalgets medlemmer på en klubaften, eller sendes pr mail :

3 FORMANDSNYT!!! V/Lasse Paulsen. Jeg vil denne gang starte med at sige tak til klubbens medlemmer, for deltagelsen dels til vores jubilæumsløb, men også ved vores nyligt afholdte jubilæumsfest, og sidst men ikke mindst på vores stand i Avedøre Idrætscenter. Alle 3 arrangementer gik rigtig godt og jeg synes vi i fællesskab fik vist at vi er en flok glade og entusiastiske mennesker. Klubben havde en stand på stumpemarkedet i Holbæk, som også var velbesøgt og vi fik solgt ud både af klubbens reservedele, men også af nogle af medlemmernes knallerter. Jeg glæder mig også over den udvikling der sker i klubben, her tænker jeg mest på vores medlemsfremgang, vi har fået 20 nye medlemmer i år og det er rekord for vores klub, vi er nu 85 medlemmer i klubben. Med hensyn til vores julearrangement, kan jeg oplyse at det vil blive afholdt Tirsdag den 13 December 2011 fra klokken 19,00-23,00. Arrangementet afholdes som sædvanligt på lærerværelset på Engstrandskolen. Klubben vil være vært for servering af gløgg og æbleskiver og ren jule råhygge. Til nye medlemmer kan jeg oplyse at vi afholder auktion over medlemmernes medbragte knallerteffekter, overskuddet fra auktionen tilfalder klubben til fremtidige aktiviteter. Formanden.

4 DEN SIGER VROOM!! Færdselsmyndighederne i England fik nærmest et chock, da denne motor for nylig blev lanceret. Det er et apparat af plastic, udformet som en knallertmotor, men kun beregnet til at frembringe motorstøj. I stedet for tøjklemmen og papstykket, som drenge hidtil har brugt på cyklerne for at illudere en motors lyd, kan man nu få denne fine WROOM!, der er batteridrevet og kan lave infernisk larm. Med en knap kan støjen reguleres eftersom man ønsker start-lyd, tomgang eller fuld drøn.

5 Hvad blev der af de gamle knallertfabrikker. Hede Nielsen, Horsens. Som det vil være de fleste bekendt producerede Hede Nielsen i Horsens Wittler knallerter og senere Velo Vap på licens. Men hvordan startede det og hvad blev der af den siden hen. Firmaet blev grundlagt af Niels Hede Nielsen, der startede med at handle med cykler men senere selv begyndte at fabrikere dem og et par år efter begyndte han at fabrikere sadler. Til fabrikationen af cykler skulle der svejses, så det var naturligt at den handlekraftige person som Hede Nielsen var, at han selv begyndte at producere ilt og acetylen på egen fabrik så han var selvforsynende på dette område. Cyklerne hed Wittler og Anglo Dane, og sadlerne var Rugby, som blev solgt til mange af de andre cykelpro-ducenter; der blev også solgt cykeldele uden eget navn til producenter der selv samlede dem og solgte dem under navne som Brandenburg, Windsor og Lyn. Navnet Wittler havde Hede Nielsen fra sin samarbejdspartner i Bielefeld i Tyskland.

6 I 1949 til 1950 leverede Hede Nielsen cykelstel til andre knallertfabrikker bla. BFC og Diesella og i 1950erne kom knallerten for alvor ind i den danske hverdag, så naturligvis startede Hede Nielsen en produktion af knallerter som kom til at hedde Wittler Moped med forskellige type betegnelser og med forskellige motorer BFC, Teknik, Vap Derby Ferrari og SCO. Senere importeredes delene til den franske forhjulstrukne Velo Vap (konkurrent til Velo Solex) som blev samlet i Horsens; i slutningen af 1960erne importerede man den krankmonterede Velo Vap 675 der havde den samme motor som den forhjulstrukne Velo Vap. Egenproduktionen stoppede omkring midten af 1960erne, efter forlydende på grund af den stigende konkurrence fra de udenlandske knallerter og de stigende danske lønninger. En af de sidste knallerter der blev importeret var Wittler Europino med Malagutti motor. Men i den sidste ende vandt cykelproduktionen som fortsat var en af hjørnepillerne i fabrikationen, men med hård konkurrence udefra på grund af toldmurens fald, åbne grænser, forbedring af den kollektive transport og andre transportmidler blev billigere. Så i første omgang forsvandt produktionen af cykeldele som kædeskærme, styr og forgafler da det var billigere at købe dem udefra, senere blev man nødt til at sænke avancen og efter den store brand i 1979 hvor cykelfabrikken brændte, besluttede man at afvikle cykelproduktionen.

7 Ved siden af cykel og knallertproduktionen havde Hede Nielsen også en stor produktion af radioer og senere fjernsyn. Radioproduktionen startede allerede i 1928 og i 1939 var produktionen oppe på radioapparater om året, radioerne blev i starten solgt under navnet Herofon. Lige efter krigen, i 1946 blev hele fabrikskomplekset raseret af en kraftig brand, men blev genopbygget og i mellemtiden blev alle produktionerne holdt i gang forskellige steder. Samtidig med opbygningen kom der gang i eksporten af radioer. I 1958 gik man fra radiorør til den moderne transistor og det nye navn på radioerne blev Arena. Sideløbende med radioproduktionen, havde Hede Nielsen også en produktion af grammofoner og fik forhandling af det amerikanske pladeselskab RCAs plader i Danmark, senere i 1958 lavede Hede Nielsen eget pladestudie i København og indspillede plader med mange af datidens kendte kunstnere som Klaus & Servants, Birgit Lystager, Birgitte Grimstad med flere; på et tidspunkt var det det tredjestørste pladestudie i Danmark, men alting har en ende og ved årsskiftet 1974/75 stoppede radioproduktionen og i 1981 blev pladestudiet solgt. Hede Nielsen startede også en produktion af tv apparater i 1955 og i 1957 fik man en aftale med i stand med den RCA, således at Arena fik adgang til tv diagrammer og RCAs billedrør, og dermed var Arena godt rustet i konkurrencen med andre danske og europæiske producenter. Det var et godt eventyr indtil 1965 hvor markedet var mættet og man var nødt til at afskedige mange medarbejdere, men så kom farveskærmen og der kom igen gang i produktionen. Det hele sluttede i 1970, hvor fabrikken blev lagt i ruiner af en storbrand, det havde den engelske Rank koncern læst om og gik i samarbejde med at få en produktion op at køre, men af forskellige årsager sluttede det i En gruppe medarbejdere besluttede at videreføre fabrikken ved at sælge folkeaktier, og fabrikken blev kaldt 3-F (Folke Fjernsyns Fabrikken), men den måtte lukke i 1979 og dermed var det definitivt slut. Og så er vi tilbage ved begyndelsen med gasser til industrien og den produktion havde kørt med i hele vejen igennem, fra 1919 med bygning af fabrikker til fremstilling af gasserne rundt om i landet, til Hede Nielsen i 1991 associerede med det franske selskab Air Liquide; og det er det eneste af de mange Hede Nielsen selskaber der er tilbage. Skrevet af Erik Nurup

8 Carnielli Motograziella. Knallerten er en Carnielli MotoGraziella foldeknallert på 49 ccm og en vægt på 37 kg; produceret fra 1968 til Knallerten har ikke haft en særlig stor udbredelse i Danmark, men den blev importeret af vilh. Nellemann A/S og er typegodkendt med TU-M 171; nummeret er præget i cylinderens højre side med særlig typer. Firmaet Carnielli var italiensk og eksisterede fra 1931 til 1975; de producerede letvægts motorcykler med importerede motorer og i perioden 1968 til 1975 foldeknallerten MotoGraziella med Sachs motor. Firmaet Goldrad var tysk og eksisterede fra 1952 til 1981; de producerede knallerter med Sachs motorer og i den sidste periode var de hovedsaligt importør af Motograziella produkter.

9 Knallerten blev markedsført som kompakt, let at stille af vejen og nem at bære og den blev benævnt som en motorcykel i støvleformat. Knallerten blev fremstillet i to udgaver: MotoGraziella Mofa 25 med Sachs motor 502/1B på 1,4 hk ved 3750 omdr/time, tophastighed 25 km/time og et forbrug på 1,4 liter pr. 100 km. MotoGraziella Moped 40 med Sachs motor 502/1AX på 1,8 hk ved 4500 omdr/min, tophastighed 40 km/time og et forbrug 1,6 liter pr. 100 km. Motorerne var forsynet med automatkobling. Hjulene var 8 tommer, bremserne var ikke af de bedste. Stellet er specielt med flere små detaljer. Det var i metalramme og altid hvidt; de andre dele var fremstillet i plast i farverne azurblå, sedangrøn og alfarød. Fra 1968 til 1970 var der ikke baghjulsaffjedring på baghjulet. Tanken er med dobbeltkammer og dobbelt benzinhane til fælles føderør. Styret med forlygte er med et stangsystem placeret foran kronrøret så det flugtede med forkanten af forhjulet hvilket gør at knallerten ikke er mere end 1,1 m lang. Knallerten kan foldes sammen og stilles på højkant på enderne af de bageste stelrør, hvorved knallerten ikke optager megen plads. Der kunne fås forskelligt tilbehør til knallerten: bagagekurv til placering foran, bagagekurv til bagagebæreren, sidetaskekurve og et speedometer og til at bære det sammenfoldede køretøj var der fremstillet en stor transporttaske. Skrevet af Erik Nurup

10 10 års jubilæumsfest. Lille Kaj fik blomster og vin af formanden, fordi han fyldte 80 år i December sidste år, godt gået Kaj. Jubilæumsfestens meget flittige Madmor Christina i køkkenet.

11 Murer Per fik diplom og vin af formanden for at være en fornuftig garant for kammeratskabet i klubben. Vi fik også klubkage. Niels fik det største stykke SCO kage. Julius fik diplom og vin af formanden for sin entusiasme, og det fantastiske arbejde han lægger i klubben.

12 Hurtig NSU Dario Campeotto voksede op i en livlig italiensk familie med kubik, temperament og spaghetti. Hans første flamme bagte på ham med brød men Dario brændte for motorer. Her er hans første ingeniør-svendestykke: En NSU Quickly motor, som han modificerede ved at fjerne dækslet til svinghjulet og bore huller i køleribberne. Desuden fik den to kaburatorer og naftalin-kugler i indsugningen, og så var den planet og hakket. Den kørte 65 km/t.

13 Stumpemarked i Holbæk. Klubben havde en stand, og vi fik solgt en masse af vores medbragte reservedele, og sædvanen tro kom der rigtig mange af klubbens medlemmer for at besøge vores stand. Der var også et fornuftigt bevis på opfindsomheden blandt knallertfolk. Et eksemplar af en Nilfisk knallert, dette er nok det eneste eksisterende eksemplar. Monark var klart på bølgelængde med knallerter, men også på transistorradioer, hvilket dette billede er et klart bevis på.

14 Denne gang har vi valgt vores medlem Bent Petersens meget sjældne Herkules mini knallert. Grunden til at den er sjælden, er at Herkules knallerter aldrig er solgt her i Danmark, hvilket er lidt synd da de har lavet nogle rigtig gode og solide knallerter, den er iøvrigt tysk produceret. Det bliver spændende at se når den bliver restaureret.

15 SIDEN SIDST Siden sidste blad udkom, har vi fået 9 nye medlemmer. VELKOMMEN TIL!! Michael Holleufer. Brøndby. Yamaha, Puch. Ashley Youett. København V. Kreidler. Niels Jørgensen. Frederiksberg C. SCO. Kim Larsen. Hvidovre. Yamaha. Jacob Gjøl. København V. Velo Solex. Erik Andrasen. Valby. Puch. Per Michael Benzin. Hvidovre. Puch. Bo Munkholm. Hvidovre. Puch. Olivar Frederiksen. København Ø. Velo Vap. Jule arrangement D. 13 December afholdes på Engstrandskolen, skolen ligger lige før klubben... Tidspunktet er kl:

16 Stemplets 10. års jubilæumsløb. Som sædvane er det godt vejr når Stemplet skal på en vigtig tur. denne gang var vi ialt 18 knallerter som bestod af både medlemmer og gæster, som kørte mod første stop som ver en fin rundvisning af Dong Energy. derefter kørte vi videretil gadekæret i det gamle Avedøre, næste stop på turen var Hvidovre torv, her måtte vi krybe i læ for en regnbyge. Vores knallerter blev beundret, turen gik derefter til Kreidler Jens som bød på hjemmebagt kage. Ved hjemkomsten til klubben, var der tændt op i grillen, formanden var blevet hjemme og havde sørget for dette. Som sædvanlig var det en rigtig hyggelig dag med mange deltagere og besøgende.

17 Frivillighedsmesse i Hvidovre Vi var d. 29 okt endnu en gang på messe i Avedøre Idrætscenter. Vi havde en pæn udstilling med 15 knallerter. Messen var velbesøgt af 3000 personer, hvoraf flertallet af dem var forbi vores stand bl.a. nogle fra komunalbestyrelsen og Borgmesteren for at få en snak om de gode gamle dage, hvor de viste deres koner kærester og børn hvad de selv kørte på da de var unge. Vores stand var delt i tre afsnit, et med flotte danske knallerter, et med experimenter og et med de udlanske knallerter som kørte i Danmark.

18 Køb Salg Bytte! SÆLGES! Reservedele til Kreidler Florett og Kreidler Mofa sælges. 1 stk. tank til Suzuki K50, blå (1976) i rimelig pæn stand, med originale tankmærker. Sælges for 350,00 kr. 1 stk. bagagebærer til Suzuki k 50 3 gear sælges for 100,00 kr. 1 stk. SCO Standard 1956, sort i pæn original stand mange nye dele bl.a ny baglygte, nyt stempel, nye skærme og m.m. Med nymalet tank med nye transfers. sælges for 3000,00 kr. Henvendelse til Lasse Paulsen. Mobil stk. Kreidler Florett 1970, Vulcanrød med cremehvid tank, med totalrenoveret motor og 4,8 hk tunsæt. Sælges for 8500,00 kr. Henvendelse til Egon Hansen på mobil, stk SOLIO 1968 grå herremodel med læderbetrukket sadel, et ægte sjældent SCO 1 gears produkt, med pæne dæk m.m starter og kører som en drøm. Sælges for 2800,00 kr. Henvendelse til Julius Nielsen på mobil, KLUBBEN SÆLGER!! Diverse reservedele til Puch MS, VZ, og MAXI, hjul tanke lygter skærme og motordele. Henvendelse til Stemplet på en klubaften, Mobil DIVERSE. Hvis du står og mangler dæk til din knallert, har jeg de fleste størrelser liggende, ellers prøver jeg at skaffe dem. Henvendelse til. Kurt Brixius, Silkeborg. Tlf Mærker til tank, værktøjskassen, kædeskærm og skærm næsten til alle mærker kan du købe hos Kjeld Brauner Telefon:

19

20 Nysgerige med smartphone, prøv at skanne denne kode.

STEMPEL- NYT!! Køb Salg Bytte! Bestyrelsen

STEMPEL- NYT!! Køb Salg Bytte! Bestyrelsen STEMPEL- NYT!! er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446 2650 Hvidovre Klubbens hjemmeside:

Læs mere

Nyhedsblad Nr. 3/2012

Nyhedsblad Nr. 3/2012 Nyhedsblad Nr. 3/2012 Kontingent for 2012 Slettede medlemmer: Der er desværre en del, som der har undladt at betale deres kon - tingent for 2012, og de er nu blevet slettet efter udsendelsen af blad 2,

Læs mere

Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk

Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk Tændrøret Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk Aalestrup Classic Bil & MC Klub Klubbens idé og formål er at samle de klassiske- og veterankøretøjer, der er i området. Kravet for at man kan optages

Læs mere

Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang. Danmarks Veteran Motorcykleklub

Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang. Danmarks Veteran Motorcykleklub VETER ANEN Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang Danmarks Veteran Motorcykleklub 3-2010 1 Officielt organ for Danmarks Veteran Motorcykleklub (medlem af Danmarks Motor Union) 45. årgang - 3. nummer - ISSN 0105-9025

Læs mere

Nyhedsbrev fra DMJU.

Nyhedsbrev fra DMJU. Nyhedsbrev fra DMJU. DMJU 5. årgang nr. 18 nove november 2014 Detaljer drøftes og erfaringer udveksles. Fra spor 1 messen i Rolfhallen på Fyn Side 1 af 34 Om DMJU: Unionen er en landsorganisation med 93

Læs mere

Nr. 96-2014. Klubblad for Lolland-Falsters Veteran Klub

Nr. 96-2014. Klubblad for Lolland-Falsters Veteran Klub VeteranNyt Nr. 96-2014 Klubblad for Lolland-Falsters Veteran Klub Henrik Eg, Errindlev. Mens vi venter på foråret 2 Hurtigt i gang af: Carsten Andersen Vi skal have fundet arbejdstøjet frem allesammen.

Læs mere

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde Egen Virksomhed - Knallert skjolde Belal Zalali & Andreas Vidø 1.1 HTX Roskilde 1 Indholdsfortegnelse: Indledning 3 Resume..3 1. Analyse..4 1.1 Problemanalyse 4 1.2 Problemformulering.5 1.3 Produktbeskrivelse.5

Læs mere

News nr. 6. Virago MC Club Danmarks medlemsblad. 2007-14. årgang. Drømmer du om... - lang forgaffel? Kassereren har ordet - om timers søgen på nettet

News nr. 6. Virago MC Club Danmarks medlemsblad. 2007-14. årgang. Drømmer du om... - lang forgaffel? Kassereren har ordet - om timers søgen på nettet 2007-14. årgang News nr. 6 Drømmer du om... - lang forgaffel? Kassereren har ordet - om timers søgen på nettet Køreteknisk kursus - og lidt stof til eftertanke... Virago Syd i Sverige - en hyggelig sensommerferie

Læs mere

KLANG OG KVALITET. Nr. 2. Juni 2010

KLANG OG KVALITET. Nr. 2. Juni 2010 KLANG OG KVALITET Nr. 2. Juni 2010 Albions bestyrelse: Formand: Elmegårdsvej 57, Bellinge, 5250 Odense SV Tlf. 65 96 16 11 E-mail: formanden@mc-albion.dk Kasserer og næstformand Knarreborg Møllevej 12,

Læs mere

FORANTIK. Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab. Foråret 2015

FORANTIK. Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab. Foråret 2015 FORANTIK Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab 16 Foråret 2015 FORANTIK 16 Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab Lindevej 41, 7600 Struer Tlf 2479 7519 E-mail: hammitz@gmail.com Hjemmeside: www.antikhistorie.dk

Læs mere

Nr. 20. Feb 2012-6. årgang. journalen

Nr. 20. Feb 2012-6. årgang. journalen Nr. 20. Feb 2012-6. årgang VESPA KLUB DANMARK journalen VESPA KLUB DANMARK 1954 www.vespa-klub-danmark.dk Præsident/Webmaster Peer Fløjstrup Tanggaard Willemoesgade 52, 6700 Esbjerg tlf. 7512 3371 / 2064

Læs mere

DECEMBER. Ruslands tur Foto: Aksel Koplev. www.turcyklisterne.dk

DECEMBER. Ruslands tur Foto: Aksel Koplev. www.turcyklisterne.dk 4 2008 DECEMBER Ruslands tur Foto: Aksel Koplev www.turcyklisterne.dk Turcyklisten 4 / 2008 Side 2 TURCYKLISTEN er medlemsblad for foreningen TURCYKLISTERNE, der har til formål at udbrede og formidle viden

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 4 AKTIVITETSPLAN 4. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Efterår 3 Forsidebilledet 4 QRP Foredrag 4 Fyrweekend 2004 4 Fieldday 2004

Læs mere

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 2 (35) Maj-Juni 2009

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 2 (35) Maj-Juni 2009 R O A D S T A R Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 2 (35) Maj-Juni 2009 Velkommen til ROADSTAR et nyhedsbrev primært beregnet på udsendelse via e-mail til medlemmerne af MX-5 Club Denmark. Indhold: I

Læs mere

Køb & salg Sælges: BSA m22 1937. Som ny, total renoveret og indreg på sorte plader. Se foto. Kr. 34.000,- Kontakt 98 54 60 42

Køb & salg Sælges: BSA m22 1937. Som ny, total renoveret og indreg på sorte plader. Se foto. Kr. 34.000,- Kontakt 98 54 60 42 Aalestrup Klassisk Bil & MC Klub Klubbens idé og formål er at samle de klassiske- og veterankøretøjer der er i området. Kravet for at man kan optages i klubben er at man har, eller har interesse i, køretøjer

Læs mere

KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 =============================================================

KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 ============================================================= KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 ============================================================= Albions bestyrelse: Formand: Elmegårdsvej 57, Bellinge, 5250 Odense SV Tlf. 65 96 16 11 E-mail: formanden@mc-albion.dk

Læs mere

Dansk Rally Forening. Nr. 8 December 2010. Information & resultater fra ind- og udland

Dansk Rally Forening. Nr. 8 December 2010. Information & resultater fra ind- og udland Dansk Rally Forening Nr. 8 December 2010 Information & resultater fra ind- og udland RallyNyt Nr. 8 December 2010 Rally Nyt udgives af Dansk Rally Forening (DRF), der har indsamlet oplysningerne blandt

Læs mere

Gæt en dims! Billedet til venstre. Ford Focus WRC billedet er taget ved åbent hus hos Martin Iversen i Sønderborg, der er en artikel

Gæt en dims! Billedet til venstre. Ford Focus WRC billedet er taget ved åbent hus hos Martin Iversen i Sønderborg, der er en artikel Gæt en dims! Forsiden: Billedet er taget på årets Ringe træf. På billedet ser vi Helle fra Ford Motor Company. Hun overrækker gaven til bil nr. 100. Det var Jesper Jakobsen. Han kører i en Escort Cabriolet

Læs mere

Aarhuus. Klub. 15 årgang nr. 61. December 2010

Aarhuus. Klub. 15 årgang nr. 61. December 2010 Aarhuus December 2010 Klub 15 årgang nr. 61 Side 2 Blad 61 December 2010 Aarhuus Nimbus Klub Klublokaler: True Byvej 7 - True - 8381 Tilst Klubaftener: Onsdage fra kl. 19:00 Hjemmeside: http://aarhuusnimbusklub.dk

Læs mere

H. Rasmussen Biler i Brovst gennem 100 år Grundlagt 1. april 1907

H. Rasmussen Biler i Brovst gennem 100 år Grundlagt 1. april 1907 H. Rasmussen Biler i Brovst gennem 100 år Grundlagt 1. april 1907 Forord Som 3. generation i et familiefirma med 100 års jubilæum syntes jeg, at det var en milepæl, der skulle og måtte fejres. Men hvordan

Læs mere

Juli Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang

Juli Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang Juli Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang 2011 Formand: Leif Ravn Nielsen Email: smv@hongnet.dk Tlf.: 58852301 Næstformand: Bent Riff Email: bent@riffskilte.dk Tlf.: 46351992 Kasserer: Mette Pedersen

Læs mere

DYBDEMÅLEREN. Klubblad for Frømandsklubben NIKON. Artikler i dette nummer: 26. Årgang nr. 81 Marts 2004

DYBDEMÅLEREN. Klubblad for Frømandsklubben NIKON. Artikler i dette nummer: 26. Årgang nr. 81 Marts 2004 DYBDEMÅLEREN Ishøj Klubblad for Frømandsklubben NIKON 26. Årgang nr. 81 Marts 2004 Artikler i dette nummer: Isdyk omkring Hove-senderen (billedet ovenfor) Årsberetning og regnskab 2003. Minos i februar.

Læs mere

FEBRUAR 2012 38. ÅRG. NR. 165

FEBRUAR 2012 38. ÅRG. NR. 165 FEBRUAR 2012 38. ÅRG. NR. 165 Side 1 / nr. 165 Nimbus Tidende (oplag ca. 2000) udgives af Danmarks NIMBUS Touring Gl. Novrupvej 7 6705 Esbjerg Ø Telefon 52 19 11 92 Telefonen er åben tirsdag 19.00-21.00.

Læs mere

Billeder fra 60 års jubilæet i 1995

Billeder fra 60 års jubilæet i 1995 Billeder fra 60 års jubilæet i 1995 Redaktionelt Jubilæum tidsskriftet er udgivet af EDR Odense Afdeling, det meste af teksten er skrevet af siddende formand OZ1LQH, billeder og andet er fundet og udvalgt

Læs mere

Hvidovre. BEBOERBLAD FOR HVIDOVREBO oktober/nov. 2009 NR. 25

Hvidovre. BEBOERBLAD FOR HVIDOVREBO oktober/nov. 2009 NR. 25 Hvidovre BEBOERBLAD FOR HVIDOVREBO oktober/nov. 2009 NR. 25 Leder Der er i denne tid fra Historiens Hus i Hvidovre sat fokus på Danmarks første industrialiserede boligbyggeri. Det er kommet til udtryk

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR MC HØJBJERG

MEDLEMSBLAD FOR MC HØJBJERG MEDLEMSBLAD FOR MC HØJBJERG SÆRNUMMER UDGIVET I ANLEDNING AF KLUBBENS 25 ÅRS JUBILÆUM MC Højbjerg Jegstrupvej 67 8361 Hasselager Tlf. 8629 5139 mchojbj@worldonline.dk Er bilen træt af livet - er du bare

Læs mere

København Hvidovre Sidste nyt.

København Hvidovre Sidste nyt. September Oktober Maj 2012 September København Hvidovre Sidste nyt. Efterår Den 18. september det herrens år 2012, vilde det således være, at to af vores tro gildebrødre skulde optages i riddernes kreds.

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere