OVNE BRUGSVEJLEDNING. CANDY ELETTRODOMESTICI - Via Privata Eden Fumagalli Brugherio Milano Italy

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVNE BRUGSVEJLEDNING. CANDY ELETTRODOMESTICI - Via Privata Eden Fumagalli - 20047 Brugherio Milano Italy"

Transkript

1 OVNE BRUGSVEJLEDNING CANDY ELETTRODOMESTICI - Via Privata Eden Fumagalli Brugherio Milano Italy

2 1. GENERELLE ADVARSEL OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING SIKKERHED ANBEFALINGER INSTALLATION ELEKTRISK TILSLUTNING OVNENS UDSTYR (afhænger af model) DREJESPYD (afhænger af model) RENGØRING OG VEDLIGEHOLD OVNBELYSNING RENGØRING MED PYROLYSE SERVICECENTER BRUG AF DEN ELEKTRONISKE PROGRAMVÆLGER INSTRUKTIONER I BRUG TILBEREDNINGSTIPS FISK GRØNTSAGER ANDRE KØD BAGNING INSTALLATION (mål i mm)... 13

3 1. GENERELLE ADVARSEL Læs alle instruktioner grundigt, for at få det bedste ud af din ovn. Vi anbefaler, at du gemmer brugsvejledningen i forhold til installation og til senere brug, og før du installerer ovnen, noter venligst serienummeret nedenfor, i tilfælde af, at du får brug for service efter købet. Identifikationsplade lokaliseret på siden af ovnen) Når du har pakket ovnen ud, tjek da at den ikke er ødelagt eller beskadiget på nogen måde. Hvis du er i tvivl, benyt ikke ovnen: Kontakt en professionel installatør. Hold emballage som plastikposer, polystyren eller søm uden for børns rækkevidde, da disse kan være til skade for barnet. Producenten kan ikke holdes ansvarlig, hvis ikke instrukltionerne i denne vejledning overholdes. 1.2 OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING De dele af dette produkt, der kommer i kontakt med fødevarer er i overensstemmelse med bestemmelserne i EEC Direktiv 89/109. Apparatet er i overensstemmelse med de europæiske direktiver 73/23/EEC og 89/336/EEC, erstattet af 2006/95/EC og 2004/108/EC, Og efterfølgende ændringer. 1.3 SIKKERHED Ovnen Må kun anvendes til det tiltænkte formål: Udelukkende tilberedning af fødevarer. Enhver anden anvendelse, f.eks. som varmekilde er utilsigtet anvendelse og er farligt. Forhandleren kan ikke holdes ansvarlig for enhver form for skade påført som følge af forkert anvendelse. - alle ovnens dele bliver varme under anvendelse, sørg for ikke at berøre disse dele. Når først øvnen er tændt, kan den afgive kemiske lugte. Dette er fordibindemidlet på isolationen opvarmes for første gang. Dette er helt normalt, hvis det sker, skal du vente med at sætte mad i ovnen. En ovn bliver i sagens natur varm, Især glasset i lågen. Sørg for, at børn ikke er nær ovnen, især når grillen er tændt. Når du anvender et elektrisk apparat, skal de følgende basale foranstaltninger overholdes. - TRæk aldrig hårdt i stikket, når du tager det ud af stikkontakten - Rør ikke ved ovnen, når du har våde hænder eller fødder. - Benyt aldrig ovnen, hvis du har bare fødder. - Det er generelt ikke en god idé, at benytte adaptorer, forlængerledninger eller kabelforlængere. - Hvis ovnen går i stykker eller melder en fejl, sluk da for strømtilførslen og rør ikke ved ovnen. Hvis kablet er i stykker, skal det udskiftes med det samme. Når det skal udskiftes, benyt da følgende fremgangsmåde: Fjern strømstikket og udskift det med et af typen HO5RR-F, H05VV-F, H05V2V2-F. Kablet skal kunne klare den elektriske strøm påkrævet for ovnen. Kablet skal udskiftes af en professionel tekniker/elektriker. Tilslutningen til jord (gul-grøn) skal være 10mm længere end strømkablet.

4 Benyt kun et autoriseret servicecenter og sørg for, at der kun anvendes proginale reservedele. Hvis ikke instruktionerne følges, kan det føre til, at producenten ikke kan garantere for ovnens sikkerhed. Den ovn, du lige har købt har de beskrevne specifikationer og Du må derfor ikke ændre på den. Benyt aldrig en damp- eller højtryksspray til at rense ovnen. Opbevar ikke brandfarlige væsker i ovnen; de kan antændes, hvis ovnen tændes ved et tilfælde. Læg ikke vægt på, og lad ikke børn sidde på lågen. Benyt grydelapper eller grillhandsker, når du sætter i ovnen eller tager ting ud. Dette apparat må ikke benyttes af personer (inkl. børn) med nedsatte fysiske, følemæssige eller mentale evner, eller som mangler viden og erfaring om brug, med mindre de overvåges og instrueres af en person, der er ansvarlig for deres sikerhed. Børn bør være under opsyn, så de ikke leger nær ovnen. 1.4 ANBEFALINGER Efter hver anvendelse vil aftørring og basal rengøring For at undgå unødig svær tilsmudsning af ovnen og som følge heraf røgudvikling, anbefaler vi, at du ikke benytter ovnen med for høje temperaturer. Det er bedre at forlænge tilberedningstiden og sænke temperaturen lidt. Som supplement til det tilbehør, der følger med ovnen, anbefaler vi, at du kun benytter fade og forme, der kan modstå høje temperaturer. Dæk ikke ovnens vægge med aluminiumsfolie eller engangsbeskyttelse, der forhandles i butikkerne. Alufolie eller en hver anden form for beskyttelse, der kommer i direkte kontakt med varm emalje, risikerer at smelte og dermed ødelægge emaljen på indersiden. 1.5 INSTALLATION Installation er kundens ansvar. Producenten er ikke forpligtet til at udføre dette. Hvis der er behov for assistance fra producenten for at udbedre skader eller fejl fra ikke-korrekt udført installation, er assistancen ikke dækket af garantien. Instruktionerne for installation til udførelse af professionelt kvalificerede personer skal følges. Forkert udført installation kan påføre skade på personer, dyr og ejendele. Producenten kan ikke stilles til ansvar for disse som følge af forkert installation. Det køkkenelement, som ovnen installeres i, skal kunne tåle varmegrader på mindst 70 C. Ovnen kan placeres som indbygningsovn eller under en bordplade. Før du fastmonterer ovnen, skal du sikre dig, at der er tilstrækkeligt med ventilation til at tillade nødvendig luft til afkøling og beskyttelse af ovnens indre dele. Lav de åbninger, der vises på sidste side alt efter hvilken type montering, du ønsker at udføre.

5 1.6 ELEKTRISK TILSLUTNING LT ELARBEJDE OG TILSLUTNING SKAL UDFØRES AF EN ELEKTRIKER ELLER EN TEKNIKER MED TILSVARENDE KVALIFIKATIONER. Installationen skal leve op til gældende regler og bestemmelser i det land, hvor ovnen monteres. Producenten tager ikke ansvar, hvis anvisningerne i denne manual ikke overholdes. Tilslutning til elnettet skal ske gennem et stik med jordforbindelse eller via en flerpolet kredsløbsafbryder. Installationen skal beskyttes med passende sikringer og ledninger, der med stort nok tværsnit, kan forsyne ovnen normalt. TILSLUTNING Ovnen er monteret med en ledning udelukkende til 230 V vekselstrøm med eller uden tilslutning til jord. Tilslutning må først udføres, når du har tjekket følgende: Spændingen på måleren Relæets indstilling Jordledningen (grøn/gul)skal tilsluttes ovnens jordstik og skal forbindes til den tilsvarende i stikkontakten. Forsigtig: Jordtilslutningen skal tjekkes efter af en elektriker, inden du udfører installationen. Producenten er ikke ansvarlig for enhver påført skade, der må opstå som følge af forkert jordtilslutning. NB: Glem ikke, at ovnen kan få brug for service efter salget. Placer stikkontakten, så ovnen kan tilsluttes strøm, selv om den flyttes ud af sin faste plads. Strømforsyningsledningen: Hvis ledningen skal udskiftes, få da dette udført af en elektriker eller en person med tilsvarende kvalifikationer. 2. OVNENS UDSTYR (afhænger af model) Det er nødvendigt at rengøre udstyret før første anvendelse. Vask med en svamp. Skyl og tør af. Risten kan holde forme og fade. Drypbakken er beregnet til at opsamle dryp og afkog fra grillede fødevarer. Benyt aldrig drypbakken som tilberedningsfad, da dette afgiver røg og fedt vil spredes i din ovn og gøre denne beskidt. Bagepladen skal placeres på risten. Denne er beregnet til tilberedning af mindre bagværker som vandbakkelser, kiks, maregns m.m. Sæt aldrig bagepladen direkte på ovnens bund. Bradepanden kan benyttes til alle former for grill og er også velegnet til at riste. Bradepanden der medfølger ovnen har et aftageligt håndtag inde i ovnen. Efterlad ikke håndtaget inde i ovnen. Når ovnen er i brug, bør alle tilbehørsdele, der ikke er i brug, fjernes fra ovnen.

6 2.1 DREJESPYD (afhænger af model) Det er ikke nødvendigt at forvarme, når du anvender Rotisserie-tilberedning. Rotisserietilberedning udføres med lågen lukket. 2.2 RENGØRING OG VEDLIGEHOLD Vent til ovnen er kølet af, før du udfører nogen form for rengøring med dine hænder. Rengør aldrig ovnen med slibemidler, skåluld eller skarpe genstande. Hvis dette ikke overholdes ødelægges ovnens emalje og skaden står ikke til at genoprette. Benyt kun sæbevand eller ammoniak-rengøringsmidler. OVNEN det er vigtigt at rengøre ovnen efter hver brug. Smeltet fedt ophober sig i ovnen under tilberedning. Næste gang ovnen anvendes, kan det skabe dårlige lugte og evt. ødelægge den tilberedning, du er i gang med. Brug vand og sæbe til at rengøre og tør grundigt efter. GLASDELE Tør og rengør glasset med køkkenrulle, hver gang du har benyttet ovnen. Hvis disse er meget tilsmudsede, kan du dyppe en svamp i sæbevand, vride den og tørre glasset af. Benyt aldrig slibemidler eller skarpe genstande. TILBEHØR Rengør dem med en svamp og sæbevand. Rens med rent vand og tør af. Undgå slibende eller ætsende midler. DRYPBAKKE Efter grill, tag bakken ud af ovnen. Hæld varmt fedt i en beholder. Vask og rengør drypbakken i vand og sæbe. Hvis der stadig er pletter, rengør med vand og rengøringsmiddel. Denne kan også gå i opvaskemaskinen eller rengøres med kommercielle ovnrenseprodukter. Placer aldrig en beskidt drypbakke i ovnen igen. 2.3 OVNBELYSNING Tag strømmen fra ovnen, før du udskifter eller rengør lampen. Pæren og dennes dæksel er fremstillet af materialer, der kan tåle høje temperaturer. Pærens karakteristika: 230 v AC 25 W E 14 base temperatur 300 C. For at udskifte pæren, skal du blot: Skru glasset af Udskift med en pære af samme type, se karakteristika ovenfor Når pæren er udskiftet, skru da glasset fast igen.

7 2.4 RENGØRING MED PYROLYSE Pyrolyse er en rengøringsmetode, der benytter høje temperaturer til at tilintetgøre skidt og snavs. Røgen, som følge heraf, renses ud via en katalysator. Ovnlågen er udstyret med en lås, der sørger for, at man ikke kan åbne ovnen under pyrolyserens på grund af de meget høje temperaturer. Pyrolyserens kan medføre en let lugt i køkkenet, afhængig af ventilation/udluftning i køkkenet. VIGTIGT: Før du gennemfører pyrolyse: Tag alle dele ud, da de vil blive ødelagt af de høje varmegrader; Rens al spild og større rester af madvarer, som kan tage lang tid at destruere væk. Store mængder fedt kan forårsage brand inder den intense varme, der afgives under pyrolyse. Luk ovnlågen Hvis du har en kogeplade installeret direkte over ovnen, benyt da aldrig gasbrændere eller elektriske plader under pyrolyserens for at undgå øvrig ophedning af ovnens kontrolpanel- Det tilrådes på det kraftigste ikke at benytte rengøringsmidler eller nogen form for ovnrens. Åbn lågen. Pyrolyse efterlader hvidt støv på ovnens sider. Vent til ovnen er helt afkølet, før du rengør ovnens inderside med en fugtig svamp for at fjerne støvet. Bemærkninger: Du sparer energi ved at rense ovnen direkte efter tilberedning og derved sørger for at der ikke ophobes skidt og snavs i ovnen. Pyrolyseovnen er udstyret med en afkølingsvifte, der beskytter kontrolpanelerne og elektriske dele fra skader som følge af varme. Denne starter, når pyrolysecyklussen starter og fortsætter med at rotere, efter ovnen er slukket, med mindre temperaturen i ovnen er høj. 1. Roter funktionsvælgeren til positionen P. På displayet viser indikatoren «ECO» eller «SUP». 2. Den forudindstillede tid er 1.30 time og denne kan varieres fra 1.3 time (ECO) til 2 timer (SUP) via programmeringsfunktionen (knapperne «+» or «-»). Hvis ovnen er meget beskidt, anbefales det at øge tiden til 2 timer, hvis ovnen er moderat beskidt, kan tiden reduceres til 1.30 time. 3. Det er muligt at udskyde starttiden for pyrolyse ved at ændre sluttidspunktet (END) på programmeringsfunktionen. 4. Efter få minutter, når ovnen når høje temperaturer, låses lågen automatisk. 5. Pyrolyserens kan stoppes ved at dreje funktionsvælgeren til 0 (ordet OFF vises i displayet i 3 sekunder). 6. Når pyrolysen er afsluttet, slukkes funktionen automatisk. Ordet END vises i indikatoren, til lågen låses, herefter «0- - n». 7. Du kan dreje funktionsvælgeren tilbage til 0, men hvis temperaturen er for høj, vises «0- - n» i indikatoren, hvilket viser, at lågen er låst.

8 2.5 SERVICECENTER Før du ringer til servicecentret Hvis ovnen ikke virker, anbefaler vi, at du: Tjekker, at ovnen er tilsluttet korrekt til strømforsyningen Hvis du ikke kan lokalisere fejlen: Frakobl ovnen fra strømforsyningen, rør ikke ovnen og ring efter service. Før du ringer til servicecentret, noter venligst ovnens serienummer på specifikationspladen. Ovnen sælges med et garantibevis, der sikrer, at reparationer under garantien udføres uden beregning, hvis alle forbehold er overholdt. Dette apparat lever op til det europæiske direktiv 2002/96/EC om elektronisk og elektrisk affald (WEEE). Ved at sikre, at dette produkt bortskaffes korrekt, er du med til at undgå negative konsekvenser for både miljøet og menneskers sundhed, hvilket ellers kan være konsekvensen af forkert bortskaffelse. Symbolet på produktet indikerer, at dette produkt ikke må håndteres som husholdningsaffald, men skal afleveres på din lokale genbrugsstation i sektionen for elektrisk og elektronisk udstyr. Bortskaffelse skal leve op til lokale og nationale regler og bestemmelser. For yderligere information om korrekt håndtering, kontakt din kommune, genbrugsstationen eller den forhandler, hvor du har købt produktet.

9 3. BRUG AF DEN ELEKTRONISKE PROGRAMVÆLGER ADVARSEL! Det første du skal gøre, når ovnen er installeret eller i tilfælde af strømafbrydelse (dette ses ved at displayet blinker og viser 12:00), er at indstille uret til det rette klokkeslæt.

10 3.1 INSTRUKTIONER I BRUG *Testet i overensstemmelse med CENELEC EN **Testet i overensstemmelse med CENELEC EN benyttet til definition af energiglas.

11 4. TILBEREDNINGSTIPS Temperaturer og tilberedningstider er vejledende. Personlig erfaring kan benyttes til at justere og tilrette tilberedningstiden alt efter din smag og dine vaner. Husk, at når du tilbereder ved højere grader, opstår der mere tilsmudsning og ovnen kan blive beskidt og udvikle røg. Det er bedre at reducere varmegraderne lidt, også selv om det betyder lidt længere tilberedningstider. Ovnens sider er er udstyret med forskellige positionsmuligheder, her nummereret fra bunden og op. 4.1 FISK OPSKRIFT METODE ANTAL TILBEREDNING C TID HYLDENIVEAU Teglfisk og brasen Almindelig 1kg hel 220 C 30 min 1 Havtaske Almindelig 1kg braiseret 220 C 30 min 1 Filet af tunge Ventilation 6 stk. 160 C min 1 Grillet fisk Grill 6 fileter 275 C 2x5 min GRØNTSAGER ANDRE OPSKRIFT METODE ANTAL TILBEREDNING C TID TIPS Braiseret kål Almindelig til C 1 time Pâté en croûte Almindelig C 1 time/kg Cikorie med Ventilation til C min gruyere Kartofler med Ventilation til C ca. 1 time skræl Soufflé Ventilation til C min Ø22 Fyldte tomater Ventilation 6-8 stk C min Porretærte Vent+nedre til C min Quiche Lorraine Vent+nedre til C min Toast med crottin* Turbogrill 6 stk 210 C 3 min pr. side + 4 min/crottin Flad steakpande All tilberedning blev udført apposition 1 med undtagelse af det mærket *, som blev tilberedt ved midterste position.

12 4.3 KØD Det er bedre ikke at salte kødet før efter tilberedningen, da salt forårsager at fedt spredes i ovnen. Dette vil forårsage en del røg. Stykker af okse-, svine- og lammekød samt fisk kan koldt sættes direkte i ovnen. Tilberedningstiden vil være længere end i en forvarmet ovn, men kødet gennemsteges bedre, da varmen har længere tid til at gennemtrænge kødet. GRILL Korrekt forvarmning er basis for succes med rødt kød. Før du griller: Tag kød ud af køleskabet nogle timer før grill. Læg det på flere lag køkkenrulle, så væske kan løbe af, dette forbedrer resultatet, gør kødet saftigere og forhindrer, at kødet er koldt i midten. Tilsæt peber og krydderier til kødet, før du griller det, men først salt efter tilberedning. Så forbliver kødet saftigt. Fordel olie over kødet og evt. tilbehør. Dette gøres bedst med en pensel. Drys herefter lidt ekstra peber og urter på. Under tilberedning: Stik ikke hul i kødet, heller ikke når du vender det. Så forbliver saften i kødet og det bliver ikke tørt. OPSKRIFT METODE ANTAL TILBEREDNING C TID TIPS Oksekød og Almindelig til C ca. 1 time gulerødder And Almindelig 1,5 kg C 1½ time Kalkun Almindelig 5/6 kg C 2½-3 timer Gås Almindelig 3 /4 kg C 2-2½ timer Lammekølle Almindelig C 15 min/pund Grillkylling Almindelig 1/1,5 kg 220 C ca. 1 time Roast beef Almindelig 240 C 15 min/pund Grillet kanin Ventilation 800g-1kg C min Oksekød Rotisserie 1 kg 275 C min Ingen forvarme Lam/Fårekød Rotisserie 1 kg 275 C min Ingen forvarme Kebab Grill 6 stk 275 C 2x8 min Vend halvvejs Koteletter Grill 6 stk 275 C 2x8 min Vend halvvejs *Al tilberedning i niveau BAGNING Undgå at benytte skinnende forme, de reflekterer varmen og kan ødelægge dine kager. Hvis dine kager hurtigt bliver brune, dæk dem med fedtafvisende papir eller aluminiumsfolie. Forsigtig: Den korrekte måde at anvende folie er, med den skinnende side ind imod din kage. Hvis ikke, reflekteres varmen af den skinnende overflade og gennemtrænger ikke fødevarerne. Undgå at åbne ovnen i løbet af de første min af tilberedningen: Souffle, briocher, summerbrødskager m.m. vil falde sammen. Du kan tjekke dine kager ved at prikke i midten med en strikkepind af metal. Hvis denne kommer ud ren, er kagen klar og du kan stoppe tilberedningen. Hvis den har kagerester på, skal du fortsætte med at bage, men med lavere temperatur, så du ikke brænder kagen på. OPSKRIFT METODE ANTAL TILBEREDNING TID HYLDE TIPS Brioche Ventilation 800 g 200 C min 1 Vandbakkelser Ventilation 40 stk 190 C 35 min 1/3 2 plader Wienerbrød Ventilation til C min 1 Ø27 bund Butterdej ventilation 6 stk 200 C min 1 f.eks. bouchée Marengs Vent+nedre* 1 plade C 4½ timer 1 Ø lagkagesnitter Frugttærte Vent+nedre* til C min 1 St Honoré Vent+nedre* 6 stk 190 C min *med ventilation og nedre element, vi anbefaler forvarme med ventilation for at spare tid.

13 INSTALLATION (mål i mm) DK

14

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 HN 10063 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før ovnen tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. SIKKERHEDSADVARSLER OG -ANVISNINGER

Læs mere

M A B C I L F BESKRIVELSE AF APPARATET

M A B C I L F BESKRIVELSE AF APPARATET BESKRIVELSE AF APPARATET A Termostatknap B Timer C Kontrollampe D Funktionsvælger E Glasdør F Nederste modstand G Rist H Bradepande I Spid (kun på visse modeller) L Krummeopsamler M Øverste modstand N

Læs mere

Bemærkninger. QR-kode. 1 Bemærkninger

Bemærkninger. QR-kode. 1 Bemærkninger Bemærkninger Sådan modtager du den komplette manual I denne manual angives udelukkende den nødvendige viden for anvendelsen af For at modtage den komplette manual med beskrivelser af alle funktionaliteterne

Læs mere

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE BRUGSANVISNING Version 1.0 FRITUREGRYDE Tak fordi du valgte at købe dette Nordic Cooking kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

Din brugermanual DELONGHI EO 1831.A http://da.yourpdfguides.com/dref/3384026

Din brugermanual DELONGHI EO 1831.A http://da.yourpdfguides.com/dref/3384026 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Betjeningsvejledning - ovn med grill Handleiding bakoven met grill. Gebrauchsanweisung Backofen mit Grill. Mode d'emploi four avec grill

Betjeningsvejledning - ovn med grill Handleiding bakoven met grill. Gebrauchsanweisung Backofen mit Grill. Mode d'emploi four avec grill AGL35 Nederlands Deutsch Français English Italiano Español Betjeningsvejledning - ovn med grill Handleiding bakoven met grill Gebrauchsanweisung Backofen mit Grill Mode d'emploi four avec grill Instruction

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD DANISH Dette apparat må udelukkende anvendes til at opbevare fødevarer, enhver anden anvendelse regnes for at være farlig og fabrikanten kan ikke drages til ansvar for eventuelle

Læs mere

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel beskrivelse ------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Transport og håndtering ------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning Vaffeljern LIFETEC MD 13411 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sikkerhedsanvisninger... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 2 Sikker opstilling af apparatet... 2 Lysnettilslutning...

Læs mere

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING SAFTPRESSER Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS SIKKERHEDSANVISNINGERNE OMHYGGELIGT, OG GEM DEM TIL FREMTIDIG BRUG 1 Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du bruger

Læs mere

TUCKER. Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING

TUCKER. Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING TUCKER Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING GENNEMLÆS DEN MEDFØLGENDE BRUGSANVISNING OMHYGGELIGT, OGSÅ SELV OM DU MENER, AT DU KENDER DEN ELEKTRISKE GRILL OG VED, HVORDAN DEN SKAL BRUGES.

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN

OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN BRUGERVEJLEDNING OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN VIGTIGE RÅD FØR VARMESKUFFEN TAGES I BRUG INDBYGNING AF APPARATET (AFHÆNGIGT AF MODEL) ELTILSLUTNING RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE FEJLFINDINGSOVERSIGT SERVICE

Læs mere

KK 302 HL. Betjeningsvejledning... DK

KK 302 HL. Betjeningsvejledning... DK KK 302 HL Betjeningsvejledning... DK 1 Tillykke med din nye glaskeramiske kogeplade Læs hele vejledningen omhyggeligt, før du tager den glaskeramiske kogeplade i brug. Gør dig fortrolig med din nye glaskeramiske

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

SK 803. Brugermanual. Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T + 45 7242 5571 F + 45 8622 5571 scandomestic.dk

SK 803. Brugermanual. Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T + 45 7242 5571 F + 45 8622 5571 scandomestic.dk SK 803 Brugermanual Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T + 45 7242 5571 F + 45 8622 5571 scandomestic.dk Læs denne brugsanvisning omhyggeligt! Kære kunde! Læs denne brugsanvisning før du tager

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet DK Indholdsfortegnelse Vi passer på miljøet Beskrivelse af varmeskuffen Sikkerhedsanvisninger Montering Indbygning Brug af varmeskuffen Rengøring og vedligehold Vi passer på miljøet De anvendte emballagematerialer

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING

41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING 41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING INDEN DEN GLASKERAMISKE KOGESEKTION TAGES I BRUG MONTERING ELTILSLUTNING ENERGISPARERÅD OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning

Emhætte Brugsvejledning Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1200 - Centraludsugning www.jgnordic.com Kontaktoplysninger Jilmas Group Nordic ApS Hi Park 399 7400 Herning Denmark Tel.: +45 70104014 - Fax: +45 70131389 H610.1200.30.01

Læs mere

Emhætte P602WH/P602SS

Emhætte P602WH/P602SS Emhætte P602WH/P602SS HN 10166/10167 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

k g c h d i e j f b l a m

k g c h d i e j f b l a m DA k g c h d i e j f b l a m 2 3 2 a b/c 2 2 d e 2 3 MAX,5l 2 2a 2b/c 2 2d 3a 2 2 3b 3c 4 DET TILBEHØR, DER FØLGER MED DET APPARAT, DU LIGE HAR KØBT, ER VIST PÅ ETIKETTEN OVEN PÅ EMBALLAGEN. Du kan udbygge

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER Instruktioner til brug og vedligeholdelse af SousVide Supreme -vakuumforsegler LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER For yderligere oplysninger bedes du besøge vores hjemmeside på SousVideSupreme.com Dette apparat

Læs mere

Brugsanvisning EMHÆTTE. Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller.

Brugsanvisning EMHÆTTE. Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller. Brugsanvisning EMHÆTTE Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller. AH SF 1 IX/HA Montering 2 Montering 3 Montering 4 Installation

Læs mere

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 DK INDHOLD BESKRIELSE AF APPARATET Side 39 FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39 FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 BRUG AF APPARATET Side 40 VEDLIGEHOLDELSE AF KØLESKABET Side 41 VEJLEDNING, HVIS

Læs mere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere Manual Frithiof Sopra 150 Sopra 250 Centralstøvsugere Må ikke anvendes til fi nstøv. Kun til husholdningsstøv. (Garantien bortfalder ved misbrug) Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen

Læs mere

Gasgrill - Model Midi Brugermanual

Gasgrill - Model Midi Brugermanual 1. udgave: 12. marts 2010 2010 Gasgrill - Model Midi Brugermanual Vigtigt: Læs disse instruktioner nøje for at få kendskab til gasgrillen inden brug. Gem denne manual til fremtidig brug. 1 Stykliste Tjek

Læs mere

Blender. Royal Pro 850 BRUGSANVISNING

Blender. Royal Pro 850 BRUGSANVISNING Blender Royal Pro 850 BRUGSANVISNING Tak fordi du valgte at købe dette Chefon kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning være problemer

Læs mere

Chokoladesmelter. Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING

Chokoladesmelter. Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING Chokoladesmelter Vare nr 1910 BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS SIKKERHEDSANVISNINGERNE OMHYGGELIGT, OG GEM DEM TIL FREMTIDIG BRUG Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du bruger

Læs mere

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W Art nr. 60.528 DK Brugsanvisning Rystepudser 170W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne vejledning nøje gennemlæses.

Læs mere

Curvex emhætte C600SS

Curvex emhætte C600SS Curvex emhætte C600SS HN 9263 Brugervejledning Læs denne brugervejledning grundigt inden installation og brug af emhætten. Før installering Før emhætten installeres og tages i brug, sørg da for, at elnettets

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning Betjeningsvejledning Kære kunde Læs denne vejledning grundigt, før du tager din nye fryser i brug. Vejledningen indeholder vigtige oplysninger om installation, sikker brug og vedligeholdelse af fryseren.

Læs mere

Betjeningsvejledning. Prestige. Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse

Betjeningsvejledning. Prestige. Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Prestige Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Indholdsfortegnelse: Emballering...3 Udpakning...3 Opbevaring ubrugt...3 Opstillingsstedet...4 Installation...4 Håndtering...5

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

CAVALO 60CV. Emhætte. Bruger- og monteringsvejledning

CAVALO 60CV. Emhætte. Bruger- og monteringsvejledning CAVALO 60CV Emhætte Bruger- og monteringsvejledning DA - Bruger- og monteringsvejledning Overhold venligst alle instruktioner i denne vejledning. Fabrikanten frasiger sig ethvert ansvar for eventuelle

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE

INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE BRUGSANVISNING INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE MONTERING ELTILSLUTNING ENERGISPARERÅD MILJØBESKYTTELSE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER OG GENERELLE RÅD TILBEHØR TIL KOGESEKTIONEN PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Bancada Plus Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse

Bancada Plus Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Bancada Plus Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Indholdsfortegnelse: Emballering...3 Udpakning...3 Opbevaring ubrugt...3 Opstillingsstedet...4 Håndtering...4 Elektriske anvisninger...5

Læs mere

MANUAL TIL IS MASKINE

MANUAL TIL IS MASKINE MANUAL TIL IS MASKINE VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Læs hele vejledningen grundigt før brug. Tag stikket ud af stikkontankten før montering, adskillelse, eller rengørelse af dele. Børn bør ikke bruge denne

Læs mere

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31 Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400 Version: 2014-01-31 Tak fordi du valgte et nyt vinskab fra Amphora. Bemærk at brugsanvisningen gælder for flere Amphora vinskabe. Illustrationer

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i ZANUSSI ZV230MR i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1 Brugermanual Terapi- / Dagslys ELE018896A Version 1.0 1 Indholdsfortegnelse: Introduktion: 3 Hvordan virker Terapi- / Dagslys lampen? 3 Tegn og symboler 4 Sikkerhed og ydeevne 4 Bemærkninger 5 Beskrivelse

Læs mere

Instalationsanvisning

Instalationsanvisning Instalationsanvisning DK UWT1682 1 Fabrikanten arbejder hele tiden på at videreudvikle alle typer og modeller. Vi beder derfor om forståelse for, at vi forbeholder os retten til ændringer af form, udstyr

Læs mere

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN FARE ADVARSEL

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN FARE ADVARSEL VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN DIN OG ANDRES SIKKERHED ER YDERST VIGTIG Denne brugervejledning og selve apparatet er forsynet med vigtige oplysninger om sikkerhed, der altid skal læses og overholdes.

Læs mere

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten.

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten. LÆS DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Denne støvsuger må kun anvendes til almindelig husholdningsrengøring, som beskrevet i brugsanvisningen. Du bør sikre dig, at du har forstået indholdet af denne brugervejledning

Læs mere

KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896

KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896 KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896 Tillykke med deres nye køleboks husk at læse brugsanvisningen grundigt igennem inden brug, og gem den til evt. senere brug. Køleboksen må kun tilsluttes et

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX 6310DK-M http://da.yourpdfguides.com/dref/618605

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX 6310DK-M http://da.yourpdfguides.com/dref/618605 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX 6310DK-M i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

PROGRAMMABLE TOASTER TA 7280 TA 7280 W

PROGRAMMABLE TOASTER TA 7280 TA 7280 W PROGRAMMABLE TOASTER TA 7280 TA 7280 W DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU I A B H D G E F C 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min 550 mm B X2 A C X2 SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger før apparatet tages i brug. Opbevar dem

Læs mere

11/2010. Mod: N600. Production code: UF600

11/2010. Mod: N600. Production code: UF600 11/2010 Mod: N600 Production code: UF600 Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Brugsvejledning DK DK Vigtige informationer 1. For at få det fulde udbytte af skabet, bør De læse hele denne brugsvejledning

Læs mere

Indhold. Vejledning til stavblender. Dansk

Indhold. Vejledning til stavblender. Dansk Vejledning til stavblender Indhold Sikker brug af stavblenderen Vigtige sikkerhedsanvisninger 6 Elektriske krav 8 Bortskaffelse af elektriske apparater 8 GUIDE TIL DELE OG FUNKTIONER Dele og funktioner

Læs mere

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Manual Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Vigtige sikkerhedsforskrifter Må ikke skilles ad, repareres eller ændres ved. Service skal udføres af uddannede serviceteknikere.

Læs mere

EBM Emhætte Brugsvejledning

EBM Emhætte Brugsvejledning EBM Emhætte Brugsvejledning VÆGMODELLER 3158-3123 INTRODUKTION TIL PRODUKTET 1 2 3 6 1 2 3 6 3158 5 4 3123 5 4 262 262 250 80 20 250 Min (90) 600 (60) 535 Max (90) 980 (60) 915 400 20 80 25 400 500 412

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

Indhold. 1. Generelle sikkerhedsanvisninger

Indhold. 1. Generelle sikkerhedsanvisninger I nst al l at i onsanvi sni ng I KB( P)2750,I K( B)2710,I KB( P)2350,I K( B)2310,I K3510,I K3514 Indhold 1. Generelle sikkerhedsanvisninger... 1 2. Transport af apparatet... 2 3. Opstilling af apparatet...

Læs mere

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 3 FØRSTE GANGS BRUG Tilslut skabet til elforsyningen. På modeller med elektronik kan

Læs mere

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C Indhold Tag dig tid til at læse denne manual grundigt før brug og gem den til senere brug. Specifikation Hvordan den virker Hvor skal den opstilles Før brug Dele Montering

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Multi-funktionsovn. Model: KO608X

Multi-funktionsovn. Model: KO608X Multi-funktionsovn Model: KO608X Instruktioner til installation og anvendelse Vi anbefaler, at du læser instruktionerne i denne brugervejledning grundigt, inden du tager ovnen i brug. Dette er for at sikre

Læs mere

Brugsanvisning K2365W. Køleskab

Brugsanvisning K2365W. Køleskab Brugsanvisning K2365W Køleskab General beskrivelse af køleskabet 1. Top-panel 2. Køleskabshylde 3. Grøntsags-skuffe 4. Justerbare fødder 5. Termostatenhed 6. Øvre flaskeholder 7. Mellemste flaskeholder

Læs mere

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S)

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S) BRUGERMANUAL Isterningmaskine (IM-006S) Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsinstruktioner 1 Forbered din isterningmaskine til brug Vigtige sikkerhedstips 2 Lær din maskine at kende 3 Brugervejledning

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen 1 4 2 3 *Denne emhætte er produceret for almindelig brug i privat husholdning. *Dette produkt skal installeres af en autoriseret montør. *Produktet skal bruges med en jordet stikkontakt. * Installation

Læs mere

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03

Babymadsmaskine. Brugsanvisning. Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 Babymadsmaskine Brugsanvisning Art.nr K1500186-030 www.mydiluo.se Rev. P02, 2015-06-03 INDHOLD VIGTIG INFORMATION 2 HÅNDTERING 4 OVERSIGT OVER MASKINEN 5 FØR BRUG 8 ANVÄNDANDE 8 - Påfyldning af vand 8

Læs mere

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark TA-10 Manual DK Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark Kære fru, hr. Hjertelig tillykke med købet af din affugter. Du har købt et kvalitetsprodukt, som du vil have glæde af i mange

Læs mere

Brugsanvisning. TL-5209 Keramisk Toaster

Brugsanvisning. TL-5209 Keramisk Toaster Brugsanvisning TL-5209 Keramisk Toaster Version 1.0 APR 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Indledning...3 2. Generelt...3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinskilt... 3 3. Oversigt og anvendelse...4

Læs mere

Multifunktionel ovn. Model: AO70KTM. Instruktioner for installation og brug. Brug af manual

Multifunktionel ovn. Model: AO70KTM. Instruktioner for installation og brug. Brug af manual Multifunktionel ovn Model: AO70KTM Instruktioner for installation og brug Brug af manual Denne ejer-manual indeholder vigtig information om sikkerhed og instruktioner til at hjælpe dig med at operere og

Læs mere

ikke er mad indeni. Det kan blive beskadiget.

ikke er mad indeni. Det kan blive beskadiget. SIKKERHEDSADVARSLER Læs brugsanvisningen nøje, før du tager enheden i brug. Brugsanvisningen bør gemmes. Hvis strømforsyningskablet er beskadiget, skal det udskiftes af producenten eller den tekniske kundeservice,

Læs mere

Model Nr.: 1917 Betjeningsvejledning Produktet er kun til husholdningsbrug Læs hele vejledningen inden brug

Model Nr.: 1917 Betjeningsvejledning Produktet er kun til husholdningsbrug Læs hele vejledningen inden brug FRITUREKOGER Model Nr.: 1917 Betjeningsvejledning Produktet er kun til husholdningsbrug Læs hele vejledningen inden brug DO NOT DRAPE CORD! WARNING SERIOUS HOT-OIL BURNS MAY RESULT FROM THE DEEP FRYER

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

STARLYF CYCLONIC VAC

STARLYF CYCLONIC VAC STARLYF CYCLONIC VAC Tak for købet af en Starlyf Cyclonic Vac. Læs disse sikkerhedsvejledninger omhyggeligt før brug af støvsugeren, da de er udarbejdet for at gøre det lettere for dig at bruge din Starlyf

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

Sikkerhedsanvisninger

Sikkerhedsanvisninger Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 2 Symboler og advarsler, der anvendes i denne vejledning... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 3 Sikker opstilling af apparatet... 3 Sørg for, at lysnettilslutningen

Læs mere

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950

CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 CYLINDER VACUUM CLEANER BODYGUARD VCC 4950 DA F C S D J T B G U A R Q P O N M H I E K L 3 DANISH 04-11 4 SIKKERHED Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

Miniovn MD 16313. Betjeningsvejledning

Miniovn MD 16313. Betjeningsvejledning Miniovn MD 16313 Betjeningsvejledning Indholdsfortegnelse 1. Om denne brugsanvisning... 4 1.1. Advarselssymboler og signalord, der anvendes i denne brugsanvisning... 4 2. Pakkens indhold... 5 3. Korrekt

Læs mere

KETTLE WK 7280 NO SV PT NL HU CS SL EL BG RU

KETTLE WK 7280 NO SV PT NL HU CS SL EL BG RU KETTLE WK 7280 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU B C A D E F G L H K J I 3 DANSK 05-10 SUOMI 11-16 NORSK 17-22 SVENSKA 23-28 ITALIANO 29-34 PORTUGUÊS 35-40 NEDERLANDS 41-45 MAGYAR 46-50 ČESKY 51-55

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64303501 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

BETJENINGS- OG MONTAGEVEJLEDNING

BETJENINGS- OG MONTAGEVEJLEDNING IO 00343 EMHÆTTE EFU 601-00, EFU 601-00 X BETJENINGS- OG MONTAGEVEJLEDNING DK Kære Kunde! Den emhætte, som du har modtaget, er et moderne produkt, der er nemt at betjene. Ved hjælp af denne betjeningsvejledning

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Din brugermanual VOSS DEG2820 http://da.yourpdfguides.com/dref/949512

Din brugermanual VOSS DEG2820 http://da.yourpdfguides.com/dref/949512 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i VOSS DEG2820 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

ALASKA slim. Brugervejledning

ALASKA slim. Brugervejledning ALASKA slim Brugervejledning Kort introduktion Dette produkt er lavet af førsteklasses materiale. Brug af antirust-materiale og speciel spraymaling til at forbedre kvaliteten. Brug af metalfiltrene Dette

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

Einbau-Lavasteingrill EGS 4710.0. Grillplatte Zub.-Nr. 4710. Als Sonderzubehör erhältlich: GEBRAUCHSANWEISUNG DIRECTION FOR USE MODO DE EMPLEO

Einbau-Lavasteingrill EGS 4710.0. Grillplatte Zub.-Nr. 4710. Als Sonderzubehör erhältlich: GEBRAUCHSANWEISUNG DIRECTION FOR USE MODO DE EMPLEO DE GB ES FR IT DK PT PL NL GEBRAUCHSANWEISUNG DIRECTION FOR USE MODO DE EMPLEO GUIDE D INSTALLATION ET D UTILISATION ISTRUZIONI PER L USO BRUGSANVISNING MODO DE UTILIZACÃO INSTRUKCJI GEBRUIKSAANWIJZING

Læs mere

Emhætte Brugsanvisning

Emhætte Brugsanvisning Emhætte Brugsanvisning INDHOLD 1.Introduktion 2.Beskrivelse 3..Montering 4..Bemærkninger vedr. montering 5..Sikkerhedsregler 6 Brug 7 Vedligeholdelse 8..Garantibevis 1 INTRODUKTION 1. Tak, fordi du valgte

Læs mere

INDBYGNINGSOVNE EIC 01 EIC 02 EIC 06 EIC 07 EIC 08 UNDERBYGNINGSOVNE EIC 03 EIC 04 EIC 05 EIC 09. Brugs- og vedligeholdelsesanvisning

INDBYGNINGSOVNE EIC 01 EIC 02 EIC 06 EIC 07 EIC 08 UNDERBYGNINGSOVNE EIC 03 EIC 04 EIC 05 EIC 09. Brugs- og vedligeholdelsesanvisning DK INDBYGNINGSOVNE EIC 01 EIC 02 EIC 06 EIC 07 EIC 08 UNDERBYGNINGSOVNE EIC 03 EIC 04 EIC 05 EIC 09 Brugs- og vedligeholdelsesanvisning KÆRE KUNDE Vi takker Dem og gratulerer Dem for Deres valg. Dette

Læs mere

Indhold. Vejledning til mixer. Dansk

Indhold. Vejledning til mixer. Dansk Vejledning til mixer Indhold Dansk Sikker brug af mixeren Vigtige sikkerhedsforskrifter... 6 Elektriske krav... 7 Bortskaffelse af elektriske apparater... 7 Dele og funktioner Dele og funktioner... 8 Tilbehørsguide...

Læs mere

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution

Installationsvejledning. TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TECNO Activa/ Evolution Installationsvejledning TA/TE Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen... 2 Kontroller at alle delene er i kassen... 3 Brug af centralstøvsugeren...4

Læs mere

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 DA 2 8 + AUX IN DC IN 9 V A 3 5 OPSÆTNING OG SIKKERHED 5 RF eksponeringsadvarsel 5 Vigtige oplysninger og advarsler om batteri 6 OVERSIGT 6 Kompabilitet af Bluetooth-enhed 6 Knapper

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

ELEKTRISK MALERSPRØJTE 650 W 1 L

ELEKTRISK MALERSPRØJTE 650 W 1 L ELEKTRISK MALERSPRØJTE 650 W 1 L ART NR 83002010 EAN NR 5709133800819 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSFORSKRIFTER ARBEJDSOMRÅDE: Rengør regelmæssigt. Støv, affald og skrammel på en arbejdsplads øger

Læs mere

OLIERADIATOR 2000 W. med termostat, timer og blæser (400W) 9 ribber ART NR 330118 EAN NR 5709133311186 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG.

OLIERADIATOR 2000 W. med termostat, timer og blæser (400W) 9 ribber ART NR 330118 EAN NR 5709133311186 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. VEND ALDRIG OLIERADIATOREN PÅ HOVEDET NÅR DEN ER I DRIFT! OLIERADIATOR 2000 W med termostat, timer og blæser (400W) 9 ribber ART NR 330118 EAN NR 5709133311186 1 SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere