Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer"

Transkript

1 Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

2 Velkommen til Unicef Executive Challenge 2013 Team UNICEF Executive Challenge er et team for erhvervsledere og beslutningstagere, der ønsker at blive udfordret sportsligt, at forbedre sig selv som cykelryttere og samtidig at indgå i et interessant netværk. Holdet deltager i cykelløbet Gran Fondo i Verona i Italien i september Bag holdet står UNICEF Danmark i et samarbejde med Cycling Culture AS. Samtidig med at alle deltagere giver sig selv en udfordring af de større, giver de også udsatte børn en chance. En chance for at overleve, komme i skole og skabe sig en fremtid. Alle børn har ret til at overleve, udvikle sig, blive hørt og få et godt liv uanset hvem de er og hvor de bor. Derfor arbejder UNICEF med langsigtet udvikling i mere end 150 af verdens fattigste lande. Vi arbejder målrettet på at nedbringe børnedødeligheden og forbedre børns sundhed, og vi beskytter børn mod overgreb og sørger for, at de får en uddannelse. UNICEF i Danmark arbejder først og fremmest med at samle penge ind til UNICEFs arbejde for verdens fattige og nødlidende børn.unicef modtager ingen penge fra FNs budget. Vores arbejde er derfor helt afhængigt af bidrag fra private, virksomheder, fonde og regeringer. Vi samarbejder også med virksomheder i Danmark. Det giver fordele for begge parter. UNICEF får bidrag og øget opmærksomhed, og virksomhederne signalerer et stærkt socialt ansvar. Vi samarbejder også med kunstnere, designere, musikere og andre kreative mennesker, der laver produkter, auktioner og arrangementer, hvor overskuddet går til UNICEFs arbejde. Tøjet bliver udleveret i starten af september, til en af vores fællestræninger.

3 Kalender Hver onsdag - Fællestræning kl Fællestræning med afgang fra Cycling Culture (i gården) Vi kører i to til tre hold så du altid har nogen at køre sammen med. Der er instruktører og trænere med på alle turene. Hver søndag - Fællestræning kl Fællestræning med afgang fra Cycling Culture (i gården) Vi kører i to til tre hold så du altid har nogen at køre sammen med. Der er instruktører og trænere med på alle turene. Lørdag d. 10 August - Hallandsåsen Kl til ca Med afgang fra CC i Lyngby kører vi til Hallandsåsen og træner bjerge hele dagen. Vi spiser en frokost på Hallands rasta efter endt træning. Søndag d. 18 august. - Fyen Rundt 110 km eller 180 km Kl Med afgang fra CC i Lyngby kører vi til Odense hvor vi deltager i enten 180 eller 110 km motionscykelløb. Efter endt løn følger vi vores hold Team Netcompany - Cycling Culture og deres kamp for at vinde det proffesionelle løb. Vi arrangerer mad og lidt at drikke Søndag d. 8 september. - Copenhagen Cycling 128 km Kl Vi mødes på Christiansborg slotsplads og deltager i Copenhagen Cycling cykelløbet. Der vil være arrangeret lidt at drikke og spise efter løbet. Tirsdag d. 10 september. - Cykler til turen afleveres hos CC mellem 16 og 19 Lørdag d. 14 september. - Afrejse til Gran Fondo i Verona

4 Tidsplan Lørdag 14. September Lørdag d. 14 september. Kl Mødetid i lufthavnen TERMINAL2, vi flyver med Airaffairs og har chartret vores egen flyver til turen til verona.. Kl Turen til verona starter med ATR (jetprop) Kl Landing i Verona lufthavn og transport herfra med bus til hotellet. Kl Ankomst Hotel San Marco i Verona. Kl Udpakning af cykler fra lastbilen Kl Cykeltur for dem der har lyst, vi kører ud og kigger på startområdet samt tester en smule af ruterne. Kl Aftensmad og efterfølgende briefing.

5 Tidsplan Søndag 15. September Søndag d. 15 september. Kl Morgenmad Kl Fælles afgang til startområdet Kl Starten går på Grand Fondo Avensani Kl Let frokost og lidt snacks til dem der har lyst. Bliver stående frem til ca Kl Aflevering/nedpakning af cykel så lastbilen kan køre mod Danmark igen. Kl Gallamiddag (afslappet påklædning), her uddeles der diplomer og dagens cyklist samt andre kategorier kåres. Info Der er en stor SPA afdeling på hotellet som er med i prisen, så husk at benytte dig af denne til at få løsnet op i muskler og led. Det er hårdt at sidde i en flyver på andendagen med krampe i ben og ryg.

6 Tidsplan Mandag 16. September Mandag d. 16 september. Kl Morgenmad Kl Bussen kører fra hotellet til Verona lufthavn Kl Afgang fra Verona lufthavn med Air affairs Kl Landing i Københavns Lufthavn Info Cyklerne skal afhentes hos CC tirsdag 17. september mellem 16 og 19 Der er ikke mulighed for at have dem opbevaret derude så venligst planlæg afhentningen allerede nu.

7 Praktiske informationer Forplejning Vi har sørget for forplejning under hele turen dvs. frugt og let anretning når vi kommer til hotellet lørdag. 2 gange aftensmad incl. vand og 1/2 flaske vin. 2 gange Morgenmad og en let anretning på selve dagen.du skal selv sørge for ekstra drikkevarer og andet uden for måltiderne. Beklædning Det er vigtigt at du er opmærksom på at det kan være meget koldt på toppen (hvis du ikke allerede har opdaget det). Det betyder at du kan starte nede i Verona med 22 grader og ende på en bjergtop med 5-6 grader. Derfor er det utroligt vigtigt at du har tøj med der kan tages af og på i lag. Vi foreslår løse ærmer evt. løse ben og en vindvest/ vindjakke. Derudover vil du være godt tjent med en rigtig regnjakke. En svedundertrøje kan varmt anbefales. Vi holder en meget casual og afslappet beklædning når vi ikke er på cyklen så du behøves ikke at tage dit pæneste jakkesæt og smokingen med.der er både fitness/spa og svømmepøl så trænings og badetøj kan anbefales.vi kører ALLE med cykelhjelm Cyklen Du skal have tjekket din cykel for følgende inden afgang og nedpakning: Dæk og slanger skal være nye / nyere og uden skader. Bremseklodserne skal være nye / nyere og tænk på at de også skal fungerer hvis det regner eller er vådt. Vi VIL afvise cykler der ikke lever op til en minimum standard, da vi i sidste ende har ansvaret. Mekaniker Vi har taget en af vores mekanikere med på turen. Det betyder at han kan gå til hånde når vi skal samle og skille vores cykler. Det betyder ikke at vi ikke selv skal have værktøj, slanger og lappegrejer med til egne cykler! Vi tager en kasse med reservedele og værktøj med, men hvis du vil være sikker så skal du sørge for at have det mest nødvendige med selv. Hotel & værelser Vi skal bo på det dejlige Hotel San Marco Verona der ligger midt i Verona og her har vi en række enkelt og dobbelt værelser. Ugen inden afgang vil den endelige hotelliste komme ud her vil det fremgå hvem og hvilke værelser der er tildelt. Verona Er en større Italiensk by der har et aktivt sommerliv. Du finder en række restauranter, barer, hoteller og butikker i byen. Den har også mange forskellige hæveautomater og banker placeret rundt omkring. Hotellet har en stor SPA afdeling og da vores ophold er ganske kort vil det nok være smart at booke hjemmefra hvis du / I ønsker at bruge nogle af sundheds faciliteterne.

8 Praktiske informationer Hotel Hotel San Marco - Via Longhena 42, Verona - Italy Tel Fax sanmarco@sanmarco.vr.it Læger Vi har vores egen læge Lotte Ebdrup med på turen. Lotte cykler også selv men er derudover standby hvis der bliver brug for en læge. Nærmere oplysninger om dette setup gives under infomødet. Fysioterapeut/Massage Vi har vores egen fysioterapeut og massør med, og her vil der være mulighed for at få akkut behandlinger. Welness behandlinger kan I få på hotellet og de har et rigtigt godt setup. Rejseleder FDM Travel stille er erfaren rejseleder til rådighed på hele turen så vi er rigtigt glade for at Christina Morán, kan hjælpe med alt det praktiske. Turistinformation

9 Gran Fondo - Informationer Ruterne Gran Fondo som er på 183 km med rigtigt mange højdemeter. Fondo som er på 145 km og stadig har en del højdemeter MadioFondo som er på 97 km og har nogle højdemeter. Alle ruterne starter og har mål samme sted i Verona, det er blot selve ruten der er forskellig..

10 Gran Fondo Km Gran Fondo En meget udfordrende rute der starter med en meget lille opvarmning og derefter kaster dig direkte ud i et meget stejlt bjerg på 1600 højdemeter og en gennemsnitlig stigning på 9 %. Herefter er ruten meget krævende for såvel nedkørsel som opkørsler og det er kun en rute for absolut rutinerede ryttere..

11 Fondo Km Fondo En meget udfordrende rute der starter med en meget lille opvarmning og derefter kaster dig direkte ud i et meget stejlt bjerg på 1600 højdemeter og en gennemsnitlig stigning på 9 %. Herefter er ruten krævende men er en god kombination af op og nedkørsler. Ruten er egnet for dem der virkeligt har brug for en udfordring, og føler de har mulighed for at køre ca højdemeter fordelt på bare 145 km.

12 MadioFondo - 97 km MadioFondo Denne rute giver dig ca 1400 højdemeter fordelt på 97 km. Den starter rimeligt fladt med en lille stigning hvilket gør at du er godt varm inden du skal op over den store stigning der har 1100 højdemeter og en gennemsnitlig stigning på 9% (den ligner meget Alpe d`huez). Herefter går det nedad og slutter af med en mindre men stadig hår stigning..

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018.

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018. Vi har som aftalt valgt PP Cycling Tours. Pakken vi blev enige om er ankomst fredag og hjemrejse mandag. Vi bor 3 mand i en 4-personers lejlighed med et lille køkken. Jeg har bedt PP om at gøre hotellet

Læs mere

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Race og træningscamp på Mallorca Vi har været så heldige at få 50 startpladser på Ironman 70.3 på Mallorca. Det er præmiereåret, og der er lagt op til et af de bedste

Læs mere

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i 2019 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien.

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i 2019 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. GRANFONDO STELVIO SANTINI 2019 GRANFONDO STELVIO Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i 2019 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. Løbsdato: 2. juni 2019. Det

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben

HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben 2015-2016 Velkommen til RMDB sæson 2015 2016 Hvorfor træne Jeg får en øget sexlyst. Hvis jeg føler mig lækker og veltilpas, smitter det af på lysten til at give andre lidt

Læs mere

Grønland lige om lidt

Grønland lige om lidt Grønland lige om lidt Program Flyveturen Mødetid Bagage / pakning Hvor skal vi bo Forplejning I Sdr. Strømfjord I Nuuk På vandreturen Vandretur Niveaudeling Fortræning Kontakt Økonomi Lejrbank/lommepenge

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Toscana 2020 Coast to coast. Uge 25

Toscana 2020 Coast to coast. Uge 25 Toscana 2020 Coast to coast Uge 25 i samarbejde med Det store overblik De hurtige fakta: Fra Rimini til Pisa 6 cykeldage Ca. 550 km. Ca. 10.000 hm. Mulighed for 1 hviledag Toscana 2020 Coast to coast

Læs mere

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts CC Hillerød træningslejr Mallorca Michael Bornak +45 2022 3817 webmaster@cchillerod.dk Pris for årets udgave er 6500 kr. i delt dobbeltværelse. Meld dig til med

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. ATLETGUIDE 2013 Velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. I denne deltagerguide vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben

HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben HFTC Cykelklub: Rundt Med De Ben 2016-2017 Hvorfor Team HFTC Rundt med de ben Vi tilbyder først og fremmest et fællesskab omkring din cykling både inde og ude. Fællesskabet er for tyk & tynd, høj & lav,

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2014 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar

Læs mere

Program Tyrkiet træningslejr

Program Tyrkiet træningslejr Program Tyrkiet træningslejr Periode: Mandag 14.04.2014 Fredag 18.04.2014 Rejsearrangør: Dogru Rejser - www.dogrurejser.dk Medlem af rejsegarantifonden medlems nr. 2205 Kontaktperson: Serkan Öztürk Tel.

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 Odense Gymnastik Forening Oplevelse Glæde Fællesskab OGF-klubhus. Deltagerne mødes i klubhuset lørdag, den 23. maj 2015 kl. 7.30. Her pakkes følgebilerne med bagagen,

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017 Team Hjørring 2017 Infomøde 24 januar 2017 Velkomst Program Præsentation af nye rytter og servicehold Præsentation af nye sponsorer Hvad laver de på THY Gennemgang af turen og hoteller til Paris Kaffe

Læs mere

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2014. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2014. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland Informationsfolder om for A-holdet Swim Team Vestsjælland Deltager: Vi er 24 personer, der skal med på træningslejren, heraf er der 18 svømmere. Vi tager af sted i tre forskellige grupper i perioderne

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011

FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011 FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011 Alle ved hvor vigtigt det er at holde formen ved lige og evt. forbedre den i løbet af sommerferien. Mange af jer er kommet i en rigtig fin form især i den sidste tid

Læs mere

Kom godt i mål. Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub

Kom godt i mål. Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub Kom godt i mål Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub Indhold: Træning Den sidste træning før raceday Fokuspunkter Nedtrapning Hvad er nedtrapning Eksempel på 10 dages nedtrapning (hen

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

60 min let cykling 10 min opvarmning cykling. Indhold 60 min let cykling 60 min træning af mave, ryg og ben

60 min let cykling 10 min opvarmning cykling. Indhold 60 min let cykling 60 min træning af mave, ryg og ben Uge 1 Intensitet let (snakke) moderat let moderat Varighed 60 min 60 min 60 min 50 min Indhold 60 min let 60 min træning af mave, ryg og ben 60 min let 10 min opvarmning 4 x (1 min moderat /1 min let imellem)

Læs mere

Træningsplan for Team Richard, Sparta

Træningsplan for Team Richard, Sparta Træningsplan for Team Richard, Sparta Træning er rettet mod DM 10 km den 1. april 2017. Maksimal træningsmængde pr. uge 100-130 km. Træningsplanen er et udgangspunkt, som den enkelte er selv tilpasser,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Den gode triathlon-oplevelse

Den gode triathlon-oplevelse Den gode triathlon-oplevelse Du har nu besluttet dig for at du vil køre et triathlonstævne, og du har sikkert allerede gjort dig en del tanker om det. Uanset om man kører kort eller langt. Er ung eller

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

La Marmotte LA MARMOTTE ER ET AF VERDENS HÅRDESTE ÉNDAGS MOTIONSCYKELLØB. LA MARMOTTE

La Marmotte LA MARMOTTE ER ET AF VERDENS HÅRDESTE ÉNDAGS MOTIONSCYKELLØB. LA MARMOTTE LA MARMOTTE ER ET AF VERDENS HÅRDESTE ÉNDAGS MOTIONSCYKELLØB. LA MARMOTTE Løbet køres i Sydfrankrig, normalt den første weekend i juli måned For 2019 har vi endnu ikke fået bekræftet datoen for løbet af

Læs mere

Tidsplan. for. weekenden. Program Mølleåsejladsen 2011

Tidsplan. for. weekenden. Program Mølleåsejladsen 2011 Program Mølleåsejladsen 2011 Tidsplan for weekenden Program Mølleåsejladsen 2011 01 Fredag Vi holder jubilæumskomsammen på Colleruphus fra 18.00-22.00, hvor man kan grille sin medbragte mad. Lørdag Bådbygning

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE KORSIKA NORDØEN RUNDT Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle". En af vores guider på turen er super seje Christina Rindom - tidligere OL roer Nordøen Rundet

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere

Det er med stor fornøjelse, at jeg gerne vil invitere dig med på vores tur til

Det er med stor fornøjelse, at jeg gerne vil invitere dig med på vores tur til Ni Hao! Det er med stor fornøjelse, at jeg gerne vil invitere dig med på vores tur til Lenovo s hovedsæde og fabrik i Beijing den 11-16. september 2013 På turen vil du også få mulighed for at få opdateret

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

man kører Guide CYKELLØB - er noget Træningsprogram Guide: Det skal du spise sider April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

man kører Guide CYKELLØB - er noget Træningsprogram Guide: Det skal du spise sider April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider CYKELLØB - er noget man kører Træningsprogram Guide: Det skal du spise Cykelløb - er noget man kører INDHOLD: Cykelløb

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 april 2018

Team Hjørring Infomøde 24 april 2018 Team Hjørring 2019 Infomøde 24 april 2018 Velkomst Program Præsentation af alle rytter og servicehold Team Hjørring og Foreningen Rytter kontrakt Servicehold Sponsor arbejde status ny tiltag Pause vand

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Blandet børne- og ungdomskor vi møder i Buenos Aires. Rejsen i Dronningens Fodspor Rejsen, som den er beskrevet i denne rejseplan, følger i fodsporene

Læs mere

Der er forsat stor fokus på uddannelser, workshop, sessioner, indkøb og vidensdeling og vi glæder os meget til fremtiden.

Der er forsat stor fokus på uddannelser, workshop, sessioner, indkøb og vidensdeling og vi glæder os meget til fremtiden. CONNECTSPORT DET KRÆVER BENHÅRDT ARBEJDE Velkommen til ConnectSport News August 2015. Vi er i en branche, hvor tingene ikke kommer af sig selv. Vi er nødt til at arbejde benhårdt og stå sammen om at skabe

Læs mere

LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA. d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016.

LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA. d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016. LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA "En kombination af FCBESCOLA's træning og kampe mod lokale hold" d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016. Kære fodboldvenner Så gentager vi succesen fra 2015! Er du

Læs mere

Den Sjældne Danmarkstur. Danmarksturen.org

Den Sjældne Danmarkstur. Danmarksturen.org Den Sjældne Danmarkstur 2017 Danmarksturen.org FORORD Idéen om at køre Danmark rundt for at skabe opmærksomhed for en god sag, er ikke en unik ide, men det er en god idé, fordi et cykelløb igennem Danmark

Læs mere

Måneds-nyt oktober 2014

Måneds-nyt oktober 2014 Måneds-nyt oktober 2014 Børnehuset Rævehøj, Søbanke Naturbørnehave og Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Det er stadig forholdsvist nyt og vi øver os mht at benytte de til indskolingens

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 38-2013. AktivRundtiDanmark. Side 1 af 7. Roadtrip til heden HØSTFEST.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 38-2013. AktivRundtiDanmark. Side 1 af 7. Roadtrip til heden HØSTFEST. Nyhedsbrev uge 38-2013 Side 1 AktivRundtiDanmark Side 2 HØSTFEST Side 3 Diverse INFO Side 4 Roadtrip til heden Side 5 Børnehaven Cykelhjelm! Side 7 Kalender, kontakt mm AktivRundtiDanmark Fredag i uge

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet 2 18 5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet PROFIL REJSER SPORTCONCEPT I samarbejde med de fantastiske Titanic hoteller i Lara og Belek i Antalya, Tyrkiet, har vi fornøjelsen af

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Bike & Run 22. maj Fredericia C

Bike & Run 22. maj Fredericia C Hold / Deltager Info Bike & Run 22. maj Fredericia C Firmaidrætten er glade for at I har valgt at deltage i vores første Bike & Run i Fredericia. Vi har i det sidst år brugt mange ressourcer for at sikre

Læs mere

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON XTERRA SLETTESTRAND 18-19. AUGUST 2018 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Slettestrand 2018! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre

Læs mere

Med super skiferiehilsen... Team SeniorTravel A/S SPARK2 Bad HummelPfütze

Med super skiferiehilsen... Team SeniorTravel A/S SPARK2 Bad HummelPfütze REJSEINFORMATION / TRAVEL DOCUMENT - Page 1 of 5 Kære skigæst... Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til SPARK 2 Bad HummelPfütze. Hos Team SeniorTravel A/S har vi i år rigtig lagt os i

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Beachvolley Studierejser Familierejser Aktiv ferie for alle. Studietureog grupperejser

Beachvolley Studierejser Familierejser Aktiv ferie for alle. Studietureog grupperejser Studietureog grupperejser Lyø Beach Camp - 2014 En studierejse til Alanya, Tyrkiet Indholdsfortegnelse Fag der kan indgå i studierejsen: Historie 3 Samfundsfag 4 Biologi 5 Religion 6 Idræt 7 Engelsk 8

Læs mere

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Patientinformation PATIENTHOTELLET. - et alternativ til sygehusindlæggelse. Velkommen til Vejle Sygehus

Patientinformation PATIENTHOTELLET. - et alternativ til sygehusindlæggelse. Velkommen til Vejle Sygehus Patientinformation PATIENTHOTELLET - et alternativ til sygehusindlæggelse Velkommen til Vejle Sygehus 1 Patienthotellet Patienthotellet ved Vejle Sygehus tilbyder overnatning til selvhjulpne patienter

Læs mere

CYKEL-, MAD- OG VINTOUR TIL PIEMONTE. Skal du med på bjergetapen?

CYKEL-, MAD- OG VINTOUR TIL PIEMONTE. Skal du med på bjergetapen? CYKEL-, MAD- OG VINTOUR TIL PIEMONTE Skal du med på bjergetapen? Kom til Piemonte i september med food n motion og oplev naturen, maden, vinen, lokalbefolkningen og de bølgende bakker på MTB-cykel. Vi

Læs mere

Deltag på en af Manchester United s

Deltag på en af Manchester United s LÆR AT SPILLE THE UNITED WAY ENGELSKE SPROG OG FODBOLDSKOLER 2015 Deltag på en af Manchester United s sprog- og fodboldskoler i England i 2015 Er du vild med fodbold - og ikke mindst med Man. United og

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux DEL 3 Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux I dag skulle Qashqai en vise, hvad den duede til. Der havde ikke været megen bjergkørsel indtil nu, så i dag skulle vi besejre Mont Ventoux. Toppen

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere