Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer"

Transkript

1 Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

2 Velkommen til Unicef Executive Challenge 2013 Team UNICEF Executive Challenge er et team for erhvervsledere og beslutningstagere, der ønsker at blive udfordret sportsligt, at forbedre sig selv som cykelryttere og samtidig at indgå i et interessant netværk. Holdet deltager i cykelløbet Gran Fondo i Verona i Italien i september Bag holdet står UNICEF Danmark i et samarbejde med Cycling Culture AS. Samtidig med at alle deltagere giver sig selv en udfordring af de større, giver de også udsatte børn en chance. En chance for at overleve, komme i skole og skabe sig en fremtid. Alle børn har ret til at overleve, udvikle sig, blive hørt og få et godt liv uanset hvem de er og hvor de bor. Derfor arbejder UNICEF med langsigtet udvikling i mere end 150 af verdens fattigste lande. Vi arbejder målrettet på at nedbringe børnedødeligheden og forbedre børns sundhed, og vi beskytter børn mod overgreb og sørger for, at de får en uddannelse. UNICEF i Danmark arbejder først og fremmest med at samle penge ind til UNICEFs arbejde for verdens fattige og nødlidende børn.unicef modtager ingen penge fra FNs budget. Vores arbejde er derfor helt afhængigt af bidrag fra private, virksomheder, fonde og regeringer. Vi samarbejder også med virksomheder i Danmark. Det giver fordele for begge parter. UNICEF får bidrag og øget opmærksomhed, og virksomhederne signalerer et stærkt socialt ansvar. Vi samarbejder også med kunstnere, designere, musikere og andre kreative mennesker, der laver produkter, auktioner og arrangementer, hvor overskuddet går til UNICEFs arbejde. Tøjet bliver udleveret i starten af september, til en af vores fællestræninger.

3 Kalender Hver onsdag - Fællestræning kl Fællestræning med afgang fra Cycling Culture (i gården) Vi kører i to til tre hold så du altid har nogen at køre sammen med. Der er instruktører og trænere med på alle turene. Hver søndag - Fællestræning kl Fællestræning med afgang fra Cycling Culture (i gården) Vi kører i to til tre hold så du altid har nogen at køre sammen med. Der er instruktører og trænere med på alle turene. Lørdag d. 10 August - Hallandsåsen Kl til ca Med afgang fra CC i Lyngby kører vi til Hallandsåsen og træner bjerge hele dagen. Vi spiser en frokost på Hallands rasta efter endt træning. Søndag d. 18 august. - Fyen Rundt 110 km eller 180 km Kl Med afgang fra CC i Lyngby kører vi til Odense hvor vi deltager i enten 180 eller 110 km motionscykelløb. Efter endt løn følger vi vores hold Team Netcompany - Cycling Culture og deres kamp for at vinde det proffesionelle løb. Vi arrangerer mad og lidt at drikke Søndag d. 8 september. - Copenhagen Cycling 128 km Kl Vi mødes på Christiansborg slotsplads og deltager i Copenhagen Cycling cykelløbet. Der vil være arrangeret lidt at drikke og spise efter løbet. Tirsdag d. 10 september. - Cykler til turen afleveres hos CC mellem 16 og 19 Lørdag d. 14 september. - Afrejse til Gran Fondo i Verona

4 Tidsplan Lørdag 14. September Lørdag d. 14 september. Kl Mødetid i lufthavnen TERMINAL2, vi flyver med Airaffairs og har chartret vores egen flyver til turen til verona.. Kl Turen til verona starter med ATR (jetprop) Kl Landing i Verona lufthavn og transport herfra med bus til hotellet. Kl Ankomst Hotel San Marco i Verona. Kl Udpakning af cykler fra lastbilen Kl Cykeltur for dem der har lyst, vi kører ud og kigger på startområdet samt tester en smule af ruterne. Kl Aftensmad og efterfølgende briefing.

5 Tidsplan Søndag 15. September Søndag d. 15 september. Kl Morgenmad Kl Fælles afgang til startområdet Kl Starten går på Grand Fondo Avensani Kl Let frokost og lidt snacks til dem der har lyst. Bliver stående frem til ca Kl Aflevering/nedpakning af cykel så lastbilen kan køre mod Danmark igen. Kl Gallamiddag (afslappet påklædning), her uddeles der diplomer og dagens cyklist samt andre kategorier kåres. Info Der er en stor SPA afdeling på hotellet som er med i prisen, så husk at benytte dig af denne til at få løsnet op i muskler og led. Det er hårdt at sidde i en flyver på andendagen med krampe i ben og ryg.

6 Tidsplan Mandag 16. September Mandag d. 16 september. Kl Morgenmad Kl Bussen kører fra hotellet til Verona lufthavn Kl Afgang fra Verona lufthavn med Air affairs Kl Landing i Københavns Lufthavn Info Cyklerne skal afhentes hos CC tirsdag 17. september mellem 16 og 19 Der er ikke mulighed for at have dem opbevaret derude så venligst planlæg afhentningen allerede nu.

7 Praktiske informationer Forplejning Vi har sørget for forplejning under hele turen dvs. frugt og let anretning når vi kommer til hotellet lørdag. 2 gange aftensmad incl. vand og 1/2 flaske vin. 2 gange Morgenmad og en let anretning på selve dagen.du skal selv sørge for ekstra drikkevarer og andet uden for måltiderne. Beklædning Det er vigtigt at du er opmærksom på at det kan være meget koldt på toppen (hvis du ikke allerede har opdaget det). Det betyder at du kan starte nede i Verona med 22 grader og ende på en bjergtop med 5-6 grader. Derfor er det utroligt vigtigt at du har tøj med der kan tages af og på i lag. Vi foreslår løse ærmer evt. løse ben og en vindvest/ vindjakke. Derudover vil du være godt tjent med en rigtig regnjakke. En svedundertrøje kan varmt anbefales. Vi holder en meget casual og afslappet beklædning når vi ikke er på cyklen så du behøves ikke at tage dit pæneste jakkesæt og smokingen med.der er både fitness/spa og svømmepøl så trænings og badetøj kan anbefales.vi kører ALLE med cykelhjelm Cyklen Du skal have tjekket din cykel for følgende inden afgang og nedpakning: Dæk og slanger skal være nye / nyere og uden skader. Bremseklodserne skal være nye / nyere og tænk på at de også skal fungerer hvis det regner eller er vådt. Vi VIL afvise cykler der ikke lever op til en minimum standard, da vi i sidste ende har ansvaret. Mekaniker Vi har taget en af vores mekanikere med på turen. Det betyder at han kan gå til hånde når vi skal samle og skille vores cykler. Det betyder ikke at vi ikke selv skal have værktøj, slanger og lappegrejer med til egne cykler! Vi tager en kasse med reservedele og værktøj med, men hvis du vil være sikker så skal du sørge for at have det mest nødvendige med selv. Hotel & værelser Vi skal bo på det dejlige Hotel San Marco Verona der ligger midt i Verona og her har vi en række enkelt og dobbelt værelser. Ugen inden afgang vil den endelige hotelliste komme ud her vil det fremgå hvem og hvilke værelser der er tildelt. Verona Er en større Italiensk by der har et aktivt sommerliv. Du finder en række restauranter, barer, hoteller og butikker i byen. Den har også mange forskellige hæveautomater og banker placeret rundt omkring. Hotellet har en stor SPA afdeling og da vores ophold er ganske kort vil det nok være smart at booke hjemmefra hvis du / I ønsker at bruge nogle af sundheds faciliteterne.

8 Praktiske informationer Hotel Hotel San Marco - Via Longhena 42, Verona - Italy Tel Fax Læger Vi har vores egen læge Lotte Ebdrup med på turen. Lotte cykler også selv men er derudover standby hvis der bliver brug for en læge. Nærmere oplysninger om dette setup gives under infomødet. Fysioterapeut/Massage Vi har vores egen fysioterapeut og massør med, og her vil der være mulighed for at få akkut behandlinger. Welness behandlinger kan I få på hotellet og de har et rigtigt godt setup. Rejseleder FDM Travel stille er erfaren rejseleder til rådighed på hele turen så vi er rigtigt glade for at Christina Morán, kan hjælpe med alt det praktiske. Turistinformation

9 Gran Fondo - Informationer Ruterne Gran Fondo som er på 183 km med rigtigt mange højdemeter. Fondo som er på 145 km og stadig har en del højdemeter MadioFondo som er på 97 km og har nogle højdemeter. Alle ruterne starter og har mål samme sted i Verona, det er blot selve ruten der er forskellig..

10 Gran Fondo Km Gran Fondo En meget udfordrende rute der starter med en meget lille opvarmning og derefter kaster dig direkte ud i et meget stejlt bjerg på 1600 højdemeter og en gennemsnitlig stigning på 9 %. Herefter er ruten meget krævende for såvel nedkørsel som opkørsler og det er kun en rute for absolut rutinerede ryttere..

11 Fondo Km Fondo En meget udfordrende rute der starter med en meget lille opvarmning og derefter kaster dig direkte ud i et meget stejlt bjerg på 1600 højdemeter og en gennemsnitlig stigning på 9 %. Herefter er ruten krævende men er en god kombination af op og nedkørsler. Ruten er egnet for dem der virkeligt har brug for en udfordring, og føler de har mulighed for at køre ca højdemeter fordelt på bare 145 km.

12 MadioFondo - 97 km MadioFondo Denne rute giver dig ca 1400 højdemeter fordelt på 97 km. Den starter rimeligt fladt med en lille stigning hvilket gør at du er godt varm inden du skal op over den store stigning der har 1100 højdemeter og en gennemsnitlig stigning på 9% (den ligner meget Alpe d`huez). Herefter går det nedad og slutter af med en mindre men stadig hår stigning..

Dini Tour de Paris 2013

Dini Tour de Paris 2013 Dini Tour de Paris 2013 Kære deltager! Tiden nærmer sig, hvor Dini Tour de Paris 2013 løber af stablen. Det er vores, samt vores serviceteams ønske, at det bliver en oplevelsesrig og uforglemmelig cykelferie

Læs mere

www.middelfartcykelclub.dk

www.middelfartcykelclub.dk Velkommen til Middelfart Cykel Club Vi har her samlet nogle af de mange spørgsmål, der vil dukke op før og i den første tid efter du er blevet medlem i Middelfart Cykel Club. Hvis der er ting, der ikke

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Team Rynkeby Deltagermanual

Team Rynkeby Deltagermanual Team Rynkeby Deltagermanual Team Rynkeby Deltagermanual Velkommen på Team Rynkeby 3 Om Team Rynkeby 4 Værdigrundlag 4 Organisationen 6 Tidslinje 7 Kampen mod børnekræft 9 Skaf sponsorer 10 Guldsponsorer

Læs mere

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ TOUR de TAXA Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015 Kære deltager. Her er vores rejse pris for deltagelse i Tour de Taxa's BIKE CAMP på Mallorca. 5.397,- kr. Det er

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Hvilket sprog foregår undervisningen på? På Zanzibar Højskolen taler vi nordisk. Det vil sige at vi taler en blanding af dansk, svensk og norsk, alt efter hvilke

Læs mere

Kontaktpersonvejledning

Kontaktpersonvejledning 2015 Kontaktpersonvejledning KONTAKTPERSONVEJLEDNING 2015 1 Indhold Sådan samarbejder du med din lokale SFO/fritidshjem: 3 Vejledning til hele forløbet 7 Vagtplan 8 Checkliste Fremsendes i marts: Kontaktpersonvejledning

Læs mere

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL REJS MED PÅ PRISER FRA FLY 3.875,- INCL. LEJLIGHED, FLY, TRANSFER, LIFTKORT & MOMS HVERDAGE SKIFERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNESKISKOLER FRA 3 ÅR MED DANSKE SKI TOTAL GUIDER GRATIS LEJE AF SKI, STØVLER OG

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Beboerhåndbog. Botilbuddet Lunden

Beboerhåndbog. Botilbuddet Lunden Lunden marts 2014 Til Beboerhåndbog Botilbuddet Lunden Lunden, Brøndby Brøndbyøstervej 156 A 2605 Brøndby Telefon 45 11 79 00 Direkte 23706414 Fax 45 11 79 09 Mail lunden@psv1.regionh.dk Web www.lunden-botilbud.dk

Læs mere

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde Egen Virksomhed - Knallert skjolde Belal Zalali & Andreas Vidø 1.1 HTX Roskilde 1 Indholdsfortegnelse: Indledning 3 Resume..3 1. Analyse..4 1.1 Problemanalyse 4 1.2 Problemformulering.5 1.3 Produktbeskrivelse.5

Læs mere

Gode råd fra Team Rigets servicehold 2011

Gode råd fra Team Rigets servicehold 2011 ! Gode råd fra Team Rigets servicehold 2011 Serviceteam TR 2011: Anne Marie Ottesen, Carsten Biisgaard, Erik Andersen, Jan Stage, Kirsten Lindvig, Lisbeth Skøt, Mads Lerche-Thomsen, Michael Lerche-Thomsen,

Læs mere

Positiv Ridning Systemet Hvor hurtigt kan vi gå frem Af Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Hvor hurtigt kan vi gå frem Af Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Hvor hurtigt kan vi gå frem Af Henrik Johansen At uddanne heste er som en lang, spændende rejse brolagt med lærerige oplevelser. For at komme fra et punkt til et andet må der findes

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Kirkens Korshær i Aarhus

Kirkens Korshær i Aarhus Billederne stammer fra fem kunstplakater, der kan købes hos Kirkens Korshær i Aarhus. Alt overskud fra salget går til Kirkens Korshærs arbejde i Aarhus. Fotos: Mette Thorsen. Layout: Pia Darfelt Tryk:

Læs mere

mød os klik ind tilmelding se skolen 26 rundvisning vil du vide mere Lige midt i... www.facebook.com/aalborgsph

mød os klik ind tilmelding se skolen 26 rundvisning vil du vide mere Lige midt i... www.facebook.com/aalborgsph AALBORG LUFTHAVN thistedvej S LINDHOLM forbindelsesvejen 22 21 MOD FREDERIKSHAVN hjørringvej AALBORG VESTBY skelagervej strandvejen S hasserisvej annebergvej Lige midt i......aalborg med byens puls. 28

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag

Grundbogen til Sidste Søndag Hvad er rollespil I dette kapitel vil vi forklare lidt omkring hvad rollespil er. Først vil vi forsøge at definere rollespil (en svær opgave), og derefter har vi et afsnit skrevet specielt til forældrene

Læs mere

Vi arbejder meget resultat af undersøgelse

Vi arbejder meget resultat af undersøgelse Vi arbejder meget resultat af undersøgelse Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. I august og september måned 2006 gennemførte Teglkamp & Co. en internetbaseret undersøgelse af, hvor meget vi

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Erfaringsrapport for udlandsophold i Sheffield 2006

Erfaringsrapport for udlandsophold i Sheffield 2006 Erfaringsrapport for udlandsophold i Sheffield 2006 University of Sheffield Department of Information Studies Sheffield, England Marie Melson Gregersen (årgang 2004) Kontakt: Mobil: 26 15 79 09, Mail:

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere