Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi"

Transkript

1 AW14 KOLLEKTION SKO

2 RUNNING GEL-KINSEI 5 Den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning Herre T3E4Y-0451 Dame T3E9Y-2804 Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi GEL-KINSEI 5 fører serien i en ny og spændende retning og præsenterer det ypperste inden for ASICS støddæmpningskategori, hvor tidlige tilhængere kan opleve det seneste inden for løbeteknologi. I denne udgave har man formået at reducere skoens vægt betydeligt. Skoen introducerer ligeledes en ny overdel bestående af FluidFit tovejs strækbart mesh, der kombineret med External Heel Counter og Discrete Eyestay Construction skaber en luksuriøs handskeagtig pasform. Guidance Line i fuld længde og en Propulsion Trusstic arbejder sammen og fremmer en mere effektiv løbebevægelse og skaber en blød overgang mellem fodisætning og afsæt og hjælper din fod med at drive dig fremad. Selvfølgelig inkluderer GEL-KINSEI 5 både GEL i hælen og forfoden for at give en fantastisk dæmpet løbetur.

3 NATURAL GEL-EXCEL33 3 Naturligt forbedrede bevægelser Herre T410N-0491 Dame T460N-2191 Natural Running bliver en nydelse med denne innovative sko Den nyeste udgave af GEL-EXCEL33 er udstyret med den innovative FLUID AXIS-teknologi, som gør foden i stand til at bevæge sig naturligt. FLUID RIDE-teknologien er integreret i en mellemsål med dobbeltdensitet og giver dig øget dæmpning og langt bedre komfort. Hele den nye 33-serie har en bredere skosnude, som giver dine tæer øget bevægelsesfrihed, så du får et mere naturligt afsæt.gel-teknologien i bagfoden giver dig ekstra dæmpning og reduceret stød ved fodisætning. Den sømløse overdel er fremstillet i specialdesignet mesh, som giver en komfortabel og handskeagtig pasform. GEL-ELECTRO33 Et stort skridt fremad for Natural Running Herre T411N-3251 Dame T461N-9093 Nyd en sko til Natural Running, som er designet til overpronerende løbere GEL-ELECTRO33 er udstyret med den innovative FLUID AXIS-teknologi, som gør foden i stand til at bevæge sig naturligt. Geometrien i FLUID AXIS er specialkonstrueret, så overpronerende løbere også kan løbe sikkert i sko til Natural Running. Derudover har mellemsålen i GEL-ELECTRO33 en asymmetrisk konstruktion med dobbeltdensitet. Der er et blødt lag EVA øverst og et hårdere underlag af Solyte, som giver ekstra stabilitet, hvor der er behov for det. Den bredere skosnude i 33-serien giver dine tæer øget bevægelsesfrihed, så du får et mere naturligt afsæt. GEL-teknologien i bagfoden giver dig desuden ekstra dæmpning og reduceret stød ved fodisætning.

4 GEL-SUPER J33 Fremragende Natural Running, når du har fart på Herre T3S0N-0442 Dame T3S5N-3689 Nyd en sko til Natural Running i højt tempo, som er designet til overpronerende løbere Den højtydende GEL-ELECTRO33 er udstyret med den innovative FLUID AXIS-teknologi, som gør foden i stand til at bevæge sig naturligt. Geometrien i FLUID AXIS er specialkonstrueret, så overpronerende løbere også kan løbe sikkert i sko til Natural Running. Den er ekstremt let og fleksibel skoen har et fald på 6 mm fra hæl til tå og en samlet vægt på kun 210 gram. Den asymmetriske dobbeltdensitet-mellemsål er fremstillet med et blødt SpEVA-lag øverst og et hårdere EVA-underlag, som giver ekstra stabilitet, når der er behov for det. Hele den nye 33-serie har en bredere skosnude, som giver dine tæer øget bevægelsesfrihed, så du får et mere naturligt afsæt. Du får ekstra komfort og beskyttelse med GEL-teknologi i bagfoden og en sømløs overdel, som eliminerer irritation på grund af syninger. GEL-LYTE33 3 Ultralet sko til Natural Running Herre T412N-3250 Dame T462N-0521 Få det hele til at føles naturligt i sko, som er designet til hurtige løbeture Den nye GEL-LYTE33 er designet til fart og er en konkurrencesko til løbere med en effektiv løbestil. Den er konstrueret med den innovative FLUID AXIS-teknologi, som gør din fod i stand til at bevæge sig naturligt.gel- LYTE33 er den letteste og mest fleksible sko i 33-kollektionen. Den vejer under 200 gram og har et fald på 6 mm fra hæl til tå. Skoen har en asymmetrisk dobbeltdensitets-konstruktion i forfoden med et blødt lag SpEVA øverst og et hårdere underlag bestående af EVA, som giver dig et mere effektivt afsæt. Hele den nye 33-serie har en bredere skosnude, som giver dine tæer øget bevægelsesfrihed, så du får et mere naturligt afsæt. GELteknologien i bagfoden giver dig ekstra dæmpning og reduceret stød ved fodisætning.

5 GEL-EVATION Herre T42RQ-0401 Dame T47RQ-2101 GEL-ZARACA 3 Herre T4D3N-2393 Dame T4D8N-3193

6 STRUCTURED CUSHIONING GEL-KAYANO 20 Behagelig pasform og fremragende løbekomfort Herre T3N2N-0199 T3N2N-3290 T3N2N-9005 LITE-SHOW T34SQ-0490 Dame T3N7N-9005 LITE-SHOW T39SQ-3590 Opnå maksimal komfort med den 20. udgave af denne ikoniske løbesko Den seneste udgave af GEL KAYANO er lettere og giver dig en bedre dæmpning end nogensinde. Den innovative FLUID RIDE-teknologi består af en sål i to lag, som giver dig øget dæmpning og et langt bedre tilbagespring. Desuden er den lette mesh-overdel udstyret med en ny Fluid Fit-teknologi, som giver dig både komfort og en uhindret løbestil. Dynamic DuoMax-teknologien giver ekstra støtte til overpronerende løbere. Derudover styrer Guidance Line-teknologien din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv løbestil. GT Støtte til løbere med sen overpronation Herre T400N-4201 Dame T450N-2101 Lette løbesko, som giver stabilitet og komfort Den nyeste GEL-3000 er konstrueret til løbere med overpronation sent i løbeskridtet ved hjælp af særlige teknologier og et ganske særligt design. Den giver ekstra støtte i forfoden, så du opnår bedre komfort og øget stabilitet. Desuden vil den innovative knyståbning give minimal irritation af din storetå. Sålen er 2 mm bredere end den almindelige ASICS-sål, hvilket giver dig en bredere fodplatform, som øger stabiliteten. Derudover sikrer Dynamic DuoMax en mere stabil mellemsål, som giver dig et mere effektivt afsæt.

7 GT Maksimal komfort og støtte Herre T3P3N-0148 T3P3N-3293 T3P3N-9005 T3P3N-9099 (B) T3Q1N-0142 LITE-SHOW T34TQ-9030 Dame T3P8N-0105 T3P8N-3693 T3P8N-9099 (2A) T3Q6N-0100 LITE-SHOW T39TQ-9036 Løb ubesværet i et par komfortable og lette løbesko De nye GT-2000 har en Fluid Ride-mellemsål fremstillet af to dæmpende lag, som giver dig langt mere komfort og bedre støtte. Guidance Line-teknologien styrer din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv og komfortabel løbestil.disse løbesko minimerer irritation takket være færre syninger i overdelen.

8 GT G-TX Beskyttelse på regnvejrsdage Herre T3Q3N-9091 Dame T3Q8N-9135 Løb komfortabelt i et par vandtætte løbesko Den nye GT-2000 G-TX har en Fluid Ride-mellemsål fremstillet af to dæmpende lag, som giver dig langt mere komfort og tilbagespring. Skoen er konstrueret af Gore-Tex-materialer, så de også holder dig tør og komfortabel i vådt vejr. Mellemsålen er lidt fastere end i GEL-KAYANO, hvilket giver dig en bedre fornemmelse af underlaget, når du løber. Guidance Line-teknologien styrer din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv og komfortabel løbestil. Disse løbesko minimerer irritation takket være færre syninger omkring den nye overdel. GT Behagelig og dæmpet løbekomfort Herre T3R0N-0190 Dame T3R5N-3601 Nyd godt af maksimal dæmpning på lange løbeture Den nye GT-1000 er designet til at hjælpe løbere med let overpronation ved at yde dæmpning og stabilitet, når du løber. Du får imponerende meget valuta for pengene du får GEL-dæmpning i bag- og forfoden for at sikre ekstra komfort og reducere stød ved fodisætning. Derudover er der Guidance Line-teknologi i hele skoens længde, som styrer din fod fra fodisætning til afsæt. Det giver dig en mere effektiv og komfortabel løbestil. GEL-DIVIDE Herre T445N-7901 Dame T495N-7901

9 CUSHIONING GEL-NIMBUS 16 Ultimativ komfort på længere løbeture Herre T435N-4201 T435N-9842 LITE-SHOW T4B4Q-9070 Dame T485N-0136 T485N-3697 LITE-SHOW T4B9Q-9020 Løb længere med en sko, som giver komfort og dæmpning GEL-NIMBUS 16 er den nyeste udgave af vores bedste dæmpede sko og giver dig exceptionel komfort og dæmpning. Den har en forbedret pasform omkring mellemfoden takket være en FluidFit-overdel med mesh, som kan strækkes i fire retninger. SpEVA 45-læsten i fuld længde og FluidRide-mellemsålen øger komforten og giver dig den ultimative og mest eksklusive løbefornemmelse med fremragende tilbagespring. GEL i forfod og bagfod giver dig dæmpning fra fodisætning til afsæt. Der er også fremragende fleksibilitet i forfoden takket være de nye flexriller på ydersålen. Og med en Full Length Guidance Line bliver din fod guidet gennem hele skridtafviklingen, så du kan løbe mere effektivt, selv når du bliver træt. Takket være den lidt højere mellemsål i hælen, som kun findes i dameskoen, vil GEL-NIMBUS 16 mindske belastningen af din akillessene.

10 GEL-PURSUE Den mest responsive dæmpede sko Herre T448N-9321 Dame T498N-9336 Løb i en sko, som kombinerer bekvemmelighed med en responsiv løbefornemmelse Den nye GEL-PURSUE er designet til neutrale løbere, som vil have en responsiv løbefornemmelse, samtidig med at de får støtte og komfort. Du får en mere direkte fornemmelse af underlaget, eftersom du er lidt tættere på jorden, og SpEVA 55-læsten giver dig en fast platform. Men GEL-PURSUE hjælper dig også med at opretholde en effektiv skridtafvikling, hvis du har en tendens til at overpronere ved træthed den er udstyret med Full Length Guidance Line og en stærkere Trusstic, som giver bedre stabilitet. Derudover får du en effektiv og mere behagelig løbefornemmelse takket være FluidRide-mellemsålen. Hver eneste fodisætning dæmpes af GEL i forfod og bagfod, så du kan løbe komfortabelt i længere tid. GEL-CUMULUS 16 Suveræn dæmpning på dine længere løbeture Herre T439N-0193 LITE-SHOW T4C0Q-9990 Dame T489N-2190 (2A) T492N-2190 LITE-SHOW T4C5Q-9336 Løb langt takket være forbedret dæmpning og en komfortabel løbefornemmelse Den nye og lettere GEL-CUMULUS 16 er konstrueret til at give dig suveræn dæmpning og komfort. FluidRideteknologien i mellemsålen giver dig en mere effektiv og komfortabel løbefornemmelse på længere løbeture. Derudover får du et forbedret afsæt takket være flexriller på ydersålen. I kombination med FluidRidemellemsålen giver SpEVA 45-læsten dig et bedre tilbagespring og endnu mere dæmpning. GEL-CUMULUS 16 hjælper dig også med at løbe mere effektivt, når du er træt takket være Full Length Guidance Line, som guider din fod gennem hele skridtafviklingen. Og hver eneste fodisætning dæmpes af synlig gel i forfod og bagfod, som dæmper stød og giver dig en behagelig løbefornemmelse. Dameudgaven af GEL-CUMULUS 16 har en mellemsål med lavere densitet i det øverste lag, hvilket giver en dæmpet løbefornemmelse, som er specialudviklet til kvinder.

11 GEL-CUMULUS 16 G-TX Maksimal dæmpning hele vinteren Herre T4B0N-7405 Dame T4B5N-7436 Opnå suveræn dæmpning i sko, der er skabt til kulde Den nye GEL-CUMULUS GTX er konstrueret til at give dig suveræn dæmpning og komfort i de hårde vintermåneder. Den vandtætte overdel i Gore-Tex holder dig tør. Og skoens Snow Rubber Outsole fungerer som et vinterdæk ved at give dig fremragende greb på glatte underlag. Ud over den slidstærke ydersål er der et særligt gummimateriale i forfoden, som giver forbedret greb i forfoden på isglatte veje. Den har en FluidRidemellemsål, som giver dig en mere effektiv og komfortabel løbefornemmelse på længere løbeture. GEL- CUMULUS GTX hjælper dig også med at løbe mere effektivt, når du er træt takket være Full Length Guidance Line, som guider din fod gennem hele skridtafviklingen. GEL-STRATUS Suveræn dæmpning med optimal støtte Herre T444N-2393 Dame T494N-3393 Løb i en dæmpet sko, som er designet til neutrale løbere Den nye GEL-STRATUS er en let og dæmpende sko, som er designet til neutrale løbere, der ønsker fremragende komfort. Du får en mere komfortabel løbefornemmelse med GEL i forfod og bagfod samt en lækker SpEVAmellemsål. Den giver desuden optimal støtte takket være en lidt lavere mellemsål og en Trusstic, som øger stabiliteten. Og så yder den støtte til neutrale løbere, som overpronerer, når de bliver trætte. Den hjælper dig med at opretholde en effektiv skridtafvikling ved hjælp af Guidance Line-teknologi.

12 GEL-PULSE 6 Suveræn komfort til en lav pris Herre T4A3N-4201 Dame T4A8N-4001 Suveræn komfort til en lav pris Løb komfortabelt i en sko med fremragende dæmpning Den seneste GEL-PULSE er en dæmpende sko til en fremragende pris, som giver dig masser af valuta for pengene. SpEVA 45-læsten og SpEVA-mellemsålen giver dig en dæmpet og komfortabel løbefornemmelse med fremragende tilbagespring. Og så bliver din fod dæmpet gennem hele skridtafviklingen takket være gel i forfod og bagfod. Den vil også øge din effektivitet med Guidance Line-teknologi og en Trusstic. GEL-PULSE 6 GTX Suveræn komfort Herre T4A4N-9305 Dame T4A9N-3605 Løb komfortabelt i en vintersko med fremragende dæmpning Den nye GEL-PULSE GTX er en dæmpende sko til en fremragende pris, som giver dig masser af valuta for pengene. Den er specialkonstrueret til vinterbrug med en vandtæt overdel i Gore-Tex, som holder dine fødder tørre og behagelige. Derudover giver Snow Rubber i forfoden dig optimalt greb i forfoden på isglatte veje. SpEVA-mellemsålen kombineret med California Slip-læsten giver dig en komfortabel løbefornemmelse på længere løbeture. Og så bliver din fod dæmpet fra fodisætning til afsæt takket være gel i forfod og bagfod.

13 SPEED GEL-DS TRAINER 19 Fremragende komfort og stabilitet Herre T405N-2101 Dame T455N-9001 Få bedre tider med løbesko, som er skabt til optimere din præstationsevne Den nye udgave af den ikoniske GEL-DS TRAINER er lettere og giver ekstra stabilitet til løbere med overpronation. Skoen er designet med en fuldt integreret mesh-overdel, som er elastisk og støttende. Den handskeagtige pasform gør, at skoen er mere stabil og komfortabel for din fod. Løbere med overpronation får takket være mellemsålen med Dynamic DuoMax en mere responsiv og stabil løbekomfort. Denne seneste udgave har desuden en Propulsion Plate i skoen, som gør dig i stand til at sætte af mere effektivt og accelerere hurtigere. GEL-DS TRAINER 19 Neutral Let, komfortabel og åndbar Herre T406N-7001 Dame T456N-3501 Få et par lette sko med øget komfort GEL-DS er designet til løbere med en neutral fodisætning, som ønsker en let og komfortabel sko. Skoen er designet med en fuldt integreret mesh-overdel, som er elastisk og støttende. Den handskeagtige pasform gør, at skoen er mere stabil og komfortabel for din fod. Denne seneste udgave har desuden en Propulsion Plate i skoen, som gør dig i stand til at sætte af mere effektivt og accelerere hurtigere. Derudover giver Guidance Lineteknologien dig en mere effektiv og komfortabel løbestil. Disse løbesko er velegnede til våde og glatte underlag takket være en ydersål, som giver effektivt og optimalt greb.

14 GEL-NOOSA TRI 9 Fremragende design til triatlon Herre T Dame T458N-0104 Optimer din ydeevne med en sko, der er skabt til triatleter Den nye GEL-NOOSA TRI er specialkonstrueret til triatlon og Ironman-løb. Den er designet med en åben meshoverdel, som øger åndbarheden, så dine fødder holder sig tørre og komfortable. Desuden gør den sømløse overdel, at du kan gå i dem i bare fødder, når løbet er overstået. Når du skal foretage hurtige skift, gør de elastiske snørebånd og den gribevenlige overdel det nemt at tage skoene på, når du hopper af cyklen. DuoMaxteknologien i mellemsålen optimerer støtten og giver dig ekstra stabilitet. GEL-DS RACER 10 Sprintegenskaber til løbere med overpronation Herre T407N-2191 Dame T457N-3504 En konkurrencesko med stabilitet og høj ydeevne Den nye lette DS-RACER er en konkurrencesko, som er velegnet til løb over lange afstande og til maratonløb. DuoMax-teknologien i mellemsålen gør dette til en højtydende sko, som er designet til løbere med overpronation. Den er lettere end tidligere udgaver takket være en Solyte-mellemsål, som reducerer skoens vægt. Den har også en lettere og mere åndbar overdel, som forbedrer din fleksibilitet og præstationsevne. Desuden vil skoens Propulsion Plate forbedre dit afsæt, så du kan løbe i et højt tempo.

15 GEL-HYPERSPEED 6 Yd dit bedste til konkurrencer og til træning Herre G401N-0490 Dame G451N-4093 Få bedre tider på vej eller bane Den nye udgave af GEL-HYPERSPEED er en let løbesko med høj ydeevne til konkurrencer eller træning i højt tempo. Det er en konkurrencesko, som er designet til løbere med neutral fodisætning, som ikke har behov for ekstra støtte og stabilitet. Den lette Solyte-sål reducerer skoens vægt, så du opnå en fleksibel og ubesværet løbekomfort. GEL-dæmpningsindlæg i bagfoden absorberer stød og mindsker belastningen af kroppen. GEL-NOOSAFAST 2 Herre T409N-5904 Dame T459N-0436

16 MAXIMUM SUPPORT GEL-FOUNDATION 11 Maksimal støtte på alle dine løbeture Herre (2E) T2A2N-9091 Dame T2A6N-9091 En sko til hyppig træning med den stabilitet, som løbere med kraftig overpronation har brug for GEL-FOUNDATION 11 er en træningssko til mængdetræning til løbere med kraftig overpronation, og den giver ekstra stabilitet uden at gå på kompromis med komfort og pasform. Denne udgave har en mellemsål i Solyte- Plus, som gør skoen betydeligt lettere end tidligere udgaver, samtidig med at den stadig giver fast støtte. Den nye Guidance Line langs sålen guider foden gennem skridtet og hjælper dig med at løbe mere effektivt. Skummaterialet Personal Heel Fit sikrer, at skoen tilpasser sig efter løberens hæl og sidder godt på foden. GEL- FOUNDATION 11 har en helt ny og lettere overdel. Forfoden er stadig ekstra rummelig, så foden får masser af plads. Ydersålen er forstærket med ASICS High Abrasion Rubber for at øge holdbarheden. Herremodellen har en ekstra bred læst (2E), mens damemodellen har normal læst.

17 TRAIL GEL-FUJISENSOR 3 G-TX Suveræn komfort på lange løbeture i terræn Herre T4E1N-9789 Dame T4E6N-9743 Nyd den dæmpede løbefornemmelse og fremragende føling med underlaget Den nye og lettere GEL-FujiSensor 3 er designet til at være komfortabel på længere løbeture i terræn. I hårdt terræn yder skoen maksimal komfort takket være GEL i bagfoden og en dobbeltdensitets-midtersål med et blødere lag øverst. Den nyeste udgave har også en SpEVA 45-læst, som giver endnu bedre komfort på dine terrænløbeture. Ydersålen med fuld kontakt giver dig et fast og sikkert greb ved hver eneste fodisætning. Og nu har ydersålen fået en lidt lavere densitet, hvilket giver et endnu bedre greb. Den giver desuden bedre greb ved løb op og ned ad bakke takket være store knopper på ydersålen, som er placeret, så de matcher din fods vinkling ved fodisætning og afsæt. Den lagdelte udformning af overdelen holder din mellemfod på plads og giver ekstra støtte, når du løber. Derudover har overdelen forbedret pasform takket være de adaptive materialer, den er fremstillet af. For at øge komforten er skoen udstyret med en tunge, der fungerer som en indbygget ankelmanchet og forhindrer mudder i at trænge ind i skoen. GEL-FujiSensor 3 G-TX har en åndbar overdel i GORE-TEX, som yder beskyttelse under ekstreme vejrforhold. GEL-FUJISETSU G-TX Herre T3K0N-9711 Dame T3K5N-9711 Den nye GEL-FUJI SETSU beriger FUJI-terrænserien med en let og dynamisk offroad-sko, som er specialdesignet til løb under alle vinterforhold. GEL-dæmpningsdelen i bagfoden absorberer stød og giver sammen med Solytemellemsålen en dæmpet løbefornemmelse, samtidig med at den er let at løbe med i sneen. De store knopper på ydersålen giver bedre greb ved løb op og ned ad bakker. Ydersålen har desuden strategisk placerede metalpigge, som giver dig optimalt greb i isglat og snedækket terræn. GEL-FUJI SETSU G-TX har en åndbar overdel i GORE-TEX, som beskytter under ekstreme vejrforhold.

18 GEL FUJITRABUCO 3 G-TX Støtte til overpronerende løbere i terræn Herre T4E3N-9097 Dame T4E8N-9097 Gennemfør længere løbeture i terræn i sko, som er skabt til stabilitet og støtte. GEL-FujiTrabuco 3 er designet til at yde støtte og stabilitet til terrænløbere med overpronation. Mellemsålen med DuoMax-teknologi er placeret, så den giver din fod bedre støtte gennem hele skridtafviklingen. Den seneste udgave af GEL-FujiTrabuco giver dig desuden en mere komfortabel landing takket være den mere lateralt placerede GEL. Desuden får du et mere effektivt afsæt ved hjælp af den twist GEL, som er placeret i forfoden. Og så hjælper den dig ved løb op og ned ad bakker i terræn med store knopper, der er placeret på ydersålen, som har fuld kontakt for at øge vejgrebet. Ud over at yde stabilitet og beskyttelse vil den også give dig masser af komfort ved hjælp af Solyte-mellemsålen og Ortholite-indersokken. GEL-FujiTrabuco 3 G-TX har en åndbar overdel i GORE-TEX, som yder beskyttelse under ekstreme vejrforhold. GEL-ARCTIC (T1J4N, T1J9N) En dæmpet terrænsko til vinterløb GEL-ARCTIC er en terrænsko, som er tilpasset til vinterløb. GEL i hæl og forfod dæmper stød i kombination med mellemsålen i SpEVA og gør skoen virkelig behagelig at løbe i. DuoMax-støtten i mellemsålen giver øget støtte og stabilitet. Ydersålen har 9 mm lange aftagelige pigge, som giver et sikkert greb på isglatte og snedækkede underlag. GEL-FUJIELITE Ekstra kraft i afsættet i terræn Herre T322N-5009 Dame T372N-4325 Den nye GEL-FUJI ELITE er en let terrænsko med en meget direkte løbefornemmelse, som er skabt til hurtigt løb i terræn og på naturstier. GEL-FUJI ELITE er inspireret af ASICS Speed-kollektionen og er udstyret med en Propulsion Plate, som giver en stivere forfod og et fantastisk afsæt, som hjælper dig med at holde farten oppe. Skoen kombinerer en meget direkte føling med underlaget og fremragende stabilitet, som skyldes både mellemfodens Propulsion Trusstic og de kraftige knopper på ydersålen. Skoen har et lavere fald fra hæl til forfod, hvilket hjælper din fod med at komme hurtigere gennem skridtafviklingen og gør det nemmere at holde farten ned ad bakke. Skoens Clutch Counter giver en dynamisk, støttende og tætsiddende pasform omkring hælen. Den lette Hotmelt-overdel indeholder færre sømme, hvilket mindsker risikoen for gnavsår. Den er fremstillet af vandskyende materialer for at forhindre, at skoen bliver tung i vådt terræn.

19 GEL-TRAIL LAHAR 6 GTX Hybridløbesko med komfort og dæmpning Herre T4F1N-4705 Dame T4F6N-2556 Hold dig tør i vandtætte løbesko, som er designet til blandet terræn GEL-TRAIL LAHAR GTX er en vandtæt løbesko, som er designet til lettere terræn. Den holder dig tør i vådt vejr takket være sin overdel i Gore-Tex, som er åndbar og holder regnen ude. Denne udgave er desuden lettere og giver dig en bedre løbefornemmelse. Din fod opnår dæmpning ved hver fodisætning takket være GEL i bagfoden, som absorberer stød og giver en mere komfortabel løbefornemmelse. Og så giver den dig det helt rigtige greb med en Trail Specific Outsole, som giver øget stabilitet, når du løber op og ned ad bakke. GEL-FUJIRACER 3 Trail-løbesko til toppræstationer Herre T415N-5089 Dame T465N-2556 Løb ubesværet i ethvert terræn i denne prisbelønnede trail-løbesko Den nye GEL-FUJIRACER er designet til eliteløbere, som deltager i hårde og lange trail-løb. Den er konstrueret til at have den lavest mulige vægt og vejer kun 235 gram. Letvægtsegenskaberne suppleres af effektiv vandudskillelse du kan løbe gennem floder og bække med en forfod, som leder vandet ud og bliver ved med at holde din sko let. Du kan holde farten ned ad bakke takket være en lidt mindre hældning fra hæl til tå, som gør det muligt at tage hurtige skridt. Den nye udgave giver endnu bedre greb i hårdt og vådt terræn, så du opnår ekstra stabilitet ned ad stejle bakker. GEL-FUJITRAINER 3 Gode præstationer i terræn og på vej Herre T416N-0913 Dame T466N-2513 Terræn og vej afvikles enkelt i et par hybridløbesko Den nye GEL FUJITRAINER er en hybridløbesko, som du kan bruge både på vejen og i terræn. Den er let og hurtig og har ekstra godt greb, hvilket giver fremragende off-road-egenskaber. Den er velegnet i vådt og hårdt terræn takket være sin Trail Specific Outsole, som giver dig det helt rigtige greb. Og så får du ekstra beskyttelse i overdelen, så du kan løbe sikkert og komfortabelt i hårdt terræn.

20 WALKING GEL-SOLACE Maksimal vandrekomfort Herre Q308L-9090 Dame Q358L-9090 Den luksuriøse vandresko, der yder maksimal komfort til følsomme fødder GEL-SOLACE er en ny og luksuriøs vandresko, der er specialudviklet til at yde maksimal komfort til følsomme fødder og minimere risikoen for irritation samt lindre fodrelaterede kredsløbsproblemer. Guidance Line, en flexrille langs med ydersålen, hjælper med at guide din fod til en problemfri og effektiv vandrestil. Denne model har GEL-støddæmpning både i hælen og i forfoden for at absorbere stød, hvilket i kombination med Solytemellemsålen giver en suveræn støddæmpning. GEL-SOLACE har en lynlås på siden af overdelen, som gør det nemt og hurtigt at tage skoen af og på. Ydersålen er forstærket med AHAR+ for at give bedre holdbarhed og reducere slitage, når du vandrer i bymiljøer. GEL-FUJIFREEZE 2 G-TX Komfortabelt vandrefodtøj Herre T4H0N-9097 Dame T4H5N-3342 Komfortable og vandtætte sko til gåture og vandring i terræn Den nye GEL-FujiFreeze 2 G-TX er designet til vandring i terræn og giver dig komfort, greb og beskyttelse. Takket være ydersålen med fremragende greb får du maksimal stabilitet i alle typer terræn. Skoen er desuden konstrueret med en overdel i mesh og syntetlæder, som giver en komfortabel og tætsiddende pasform. Gore- Tex Extended Comfort giver dig en vandtæt og åndbar sko, som holder dig tør og komfortabel. Og så er der ekstra beskyttelse i forfoden, som har en forstærket og slidstærk skosnude, der holder skarpe og hårde genstande ude.

21 GEL-ODYSSEY WR En komfortabel og holdbar vandresko Herre (2E) Q413L-9090 Dame Q450L-9090 Konstrueret til at holde til lange vandreture GEL-ODYSSEY er en komfortabel og holdbar vandresko, som er skabt til at holde til lange vandreture. Den nye udgave har et spændende nyt look med en elegant profil. Denne model indeholder en Guidance Line i fuld længde en rille langs med sålen, der guider din fod og sikrer en mere effektiv skridtafvikling, selv (og især) når dine fødder bliver trætte. DuoMax-støtte i mellemsålen yder god støtte og stabilitet, mens Solyte 55-materialet skaber en blød platformsfølelse. For at sikre bedre holdbarhed er ydersålen forstærket med AHAR+. GEL-NEBRASKA Komfort og støtte på gåturen Herre Q401Y-8686 En bekvem og alsidig sko, som er perfekt til en behagelig gåtur Dame Q451Y-8686 GEL-NEBRASKA er en bekvem og alsidig sko, som passer perfekt til fritidsbrug både i byen og på landet. DuoMax-støtten giver optimal støtte og stabilitet. GEL i både hæl og forfod samt SpEVA i forfoden dæmper stød og bidrager til blødere overgange mellem de forskellige skridtfaser. Ydersålen er forstærket med AHAR+ for at forbedre holdbarheden. Denne udgave af GEL-NEBRASKA har en helt ny overdel. GEL-MISSION Herre Q107Y-9099 Dame Q157Y-9099

22 VOLLEYBALL GEL-VOLLEY ELITE 2 (MT) En let volleyballsko til adrætte spillere med stor springkraft. Herre B301N-0150 Dame B351N-0125 GEL-VOLLEY ELITE 2 er designet i samarbejde med det hollandske landshold og opfylder behovet for en let og lav volleyballsko til adrætte spillere med stor springkraft. Kombinationen af den nye dobbeltdensitetsmellemsål og en Propulsion Trusstic i denne nye model har vist sig at forbedre både den vertikale og den horisontale springkraft. Denne udgave er desuden gjort markant lettere, uden at det går ud over dæmpningen. GEL i forfoden og bagfoden giver stadig fremragende dæmpning på indendørsbaner. Overdelens nye udformning gør den ekstra slidstærk. Asymmetrical Lacing Design og Personal Heel Fit sikrer desuden en optimal individuel pasform. For at sikre optimalt greb på banen er ydersålen fremstillet af Wet Grip Rubber. Herre B300N-0150 Dame B350N-0125 GEL-VOLLEY ELITE 2 MT er mid cut-versionen, som giver ekstra støtte og en tætsiddende pasform. GEL-SENSEI 5 Maksimal stabilitet på banen Herre B402Y-4101 Dame B452Y-0125 Hop højere med volleyballsko, som er designet til stabilitet Takket være den innovative Dynamic Wrap-teknologi gør GEL-SENSEI 5 dig i stand til at sætte af og bevæge dig hurtigere. Den efterligner effekten af at have tape rundt om foden og fungerer ved at holde din mellemfod bedre fast. Du kan desuden justere pasformen, så den sidder perfekt. Den nyeste udgave giver dig desuden mere støtte på banen takket være en ny og mere sikkert konstrueret overdel. Du får også fremragende greb på indendørs underlag takket være den slidstærke Wet Grip Outsole, som virkelig gør dig i stand til at stå fast. Og så får du en dæmpet og komfortabel løbefornemmelse takket være SpEVA-mellemsålen og GEL i bagfod og forfod. Ud over at opnå glimrende stabilitet og komfort kan du også opretholde din adræthed og foretage hurtige bevægelser ved hjælp af en ny mellemsål og skoens A-truss-design. GEL-SENSEI 5 fås også i en mid cutudgave, som giver dig en støttende og tætsiddende pasform.

23 GEL-TACTIC En allround-volleyballsko, som tilbyder glimrende dæmpning og stabilitet Herre B302N-0141 Dame B352N-0136 Allround-skoen GEL-TACTIC 2 tilbyder glimrende dæmpning og stabilitet til både amatører og professionelle volleyballspillere. Denne udgave har en forbedret overdel, som giver bedre åndbarhed og komfort. Den nye mellemsål giver bedre tværgående stabilitet. GEL-dæmpningen i skoens forfod og bagfod absorberer stød fra fodisætningen, mens Solyte-mellemsålen tilføjer et godt tilbagespring, så du får en fantastisk føling med banen. Personal Heel Fit supplerer med hukommelsesskum i hælen, som giver en tætsiddende og individuel pasform. Ydersålen er lavet af Wet Grip-gummi, som giver optimalt greb på indendørs underlag, mens Magic Sole giver skoen åndbarhed. GEL-BEYOND 4 Forbedret føling med banen, som løfter dit spil Herre B404N-4130 Dame B454N-0193 Kom hele banen rundt i en sko, som er designet til hurtige spillere Den nye GEL-BEYOND 4 giver dig den samme komfort og løbefornemmelse som en løbesko samt masser af støtte på afgørende områder. Med en 1 mm tykkere mellemsål får du ekstra dæmpning og tilbagespring, så du har flere kræfter til hele kampen. Den seneste udgave giver dig mere støtte i hælen og mellemfoden, så du får en bedre pasform og føler dig mere sikker. Derudover giver det ekstra rundede tåløft dig større fleksibilitet i forfoden og gør dig mere adræt på banen. Takket være SpEVA-mellemsålen og GEL i forfod og bagfod får du desuden en mere komfortabel føling med banen. GEL-BEYOND 4 fås også i en mid cut-udgave, som giver dig en støttende og tætsiddende pasform.

24 GEL-ROCKET 7 Komfort og stabilitet på banen Nyd en prisgunstig volleyballsko til nye spillere Herre B405N-4101 Dame B455N-2501 GEL-ROCKET 7 er en volleyballsko, som giver dig masser af valuta for pengene. Med gel i forfoden kan du lande, dreje og stoppe mere komfortabelt og opretholde din adræthed på banen. Den er konstrueret til at give dig en bedre pasform og en mere komfortabel føling med banen ved hjælp af en ny udformning af mellemsål og overdel. Derudover holder den åndbare mesh-overdel dig afkølet og komfortabel.

25 HANDBALL GEL-FIREBLAST Maksimal fart på banen Herre E328N-9093 Dame E378N-9004 Den nye flagskibs-håndboldsko GEL-FIREBLAST blev udviklet i samarbejde med topspillere fra HSV og designet til hurtige og adrætte fløjspillere. Skoen er let og fleksibel uden at gå på kompromis med stabiliteten. DuoMaxmellemsålen giver støtte og stabilitet, og GEL i forfod og bagfod giver dig den usvigelige ASICS-dæmpning. Skoens Propulsion Trusstic fremmer hastighed og bevægelseseffektivitet, og det samme gør ydersålens nyudviklede flexrille-struktur, som er optimeret til aggressive bevægelser fremad og i sideled. Wet Grip Rubberydersålen giver optimalt greb på baner, mens Magic Sole giver skoen åndbarhed. Overdelens PU-konstruktion beskytter din fod og gør skoen mere slidstærk, mens Asymmetrical Lacing Design og Personal Heel Fit sikrer en tætsiddende og individuel pasform. GEL-DOMAIN 3 Individuel pasform og fremragende komfort Herre E415Y-5093 Dame E465Y-0141 Nyd en håndboldsko, som er både slidstærk og komfortabel Den seneste GEL-DOMAIN 3 er forbedret i forhold til tidligere udgaver for at give bedre komfort, støtte og pasform. Hver landing og afsæt dæmpes af GEL i forfod og bagfod, som absorberer stød fra fodisætningen. Derudover giver NC Rubber-ydersålen dig fremragende greb på indendørs baner. Denne nye udgave har en mere minimalistisk overdel, som giver en bedre og mere komfortabel pasform.

26 GEL-BLAST 6 Den næste generation stabilitetssko Herre E413Y-4270 E413Y-7001 Dame E463Y-3370 E463Y-4193 Bevæg dig rundt på banen i den mest stabile håndboldsko Takket være den innovative Dynamic Wrap-teknologi gør GEL-BLAST 6 dig i stand til at sætte af og bevæge dig hurtigere. Den efterligner effekten af at have tape rundt om foden og fungerer ved at holde din mellemfod bedre fast. Du kan desuden justere pasformen, så den sidder perfekt. GEL-BLAST 6 tilbyder fremragende stabilitet til kraftfulde spillere takket være en kombination af DuoMax og en fastere Solyte 55-læst. Ud over at opnå glimrende stabilitet og komfort kan du også opretholde din adræthed og foretage hurtige bevægelser ved hjælp af en ny mellemsål og skoens A-truss-design. Derudover gør den dynamiske udformning af overlæderet dig i stand til at bevæge dig aggressivt rundt på banen, samtidig med at din naturlige skridtafvikling understøttes. GEL-SQUAD Herre E330Y-5093 Dame E380Y-2501

27 SQUASH/BADMINTON GEL-BLADE 4 Maksimal fart på banen Herre R305N-0170 Dame R355N-0141 En højteknologisk sko med lav profil til adrætte squash- og badmintonspillere Den højteknologiske GEL-BLADE 4 er specialdesignet til hurtige indendørs sportsgrene såsom squash og badminton. Skoen er perfekt til hurtige og adrætte spillere og har en lav profil og hurtig respons. En professionel squashspiller, der testede GEL-BLADE 4, kaldte skoen "den hurtigste og mest komfortable squashsko, jeg nogensinde har haft på". Denne udgave har et nye omdrejningspunkter og flexriller i ydersålen, som deler den mediale og laterale forfod og fremmer mere effektive og aggressive vendinger og sidelæns bevægelser. Skoens Transition-mellemsål fremmer hurtige retningsskift, mens den mere centrerede og rundede hæl gør det lettere at lave udfaldsskridt. For at sikre optimalt greb på baneoverflader er ydersålen lavet af Wet Grip-gummi med et stort omdrejningspunkt i forfoden, så man kan dreje lettere og hurtigere. Magic Sole sikrer åndbarhed. På overdelen sikrer det TPU-beskyttede overlæder støtte og holdbarhed, mens Personal Heel Fit og et asymmetrisk snørebåndsdesign skaber en tætsluttende og individuel pasform.

28 FLOORBALL GEL-CYBER SHOT MT Herre P428Y-4293 Dame P478Y-3393 Flagskibet GEL-Cyber Shot MT (mid top) er en let og fleksibelt sko med god kontakt til underlaget og er skabt til hurtige spillere, som ønsker en god balance mellem dæmpning og stabilitet. Mellemsålens to forskellige densiteter giver øget komfort, mens den nye ydersål giver større fleksibilitet. Farverne på overdelen og mellemsålen tiltaler moderne spillere, som vil blive set på banen. GEL-CYBER SHOT Herre P429Y-4293 Dame P479Y-3393 Flagskibet GEL-Cyber Shot er en let og fleksibelt sko med god kontakt til underlaget til hurtige spillere, som ønsker en god balance mellem dæmpning og stabilitet. Mellemsålens to forskellige densiteter giver øget komfort, mens den nye ydersål giver større fleksibilitet. Farverne på overdelen og mellemsålen tiltaler moderne spillere, som vil blive set på banen. GEL-FASTBALL Optimal komfort og stabilitet Herre E414Y-4204 Dame E464Y-3305 Kom hurtigt rundt på banen i en floorballsko med støtte i sideled Den nye GEL-FASTBALL giver dig en komfort og en føling med banen, som er velegnet til hurtige og aggressive spillere. GEL-Fastball har masser af stabilitet i sideled, så du kan bevæge dig hurtigt over hele banen. Derudover får du en komfortabel og tætsiddende pasform omkring hæl og mellemfod. Du får også en fuldstændig dæmpet fornemmelse takket være GEL i forfod og bagfod og et fremragende tilbagespring ved hjælp af SpEVAmellemsålen. Når du skal foretage hurtige retningsskift, opnår du det nødvendige greb på banen med en Wet Grip Outsole.

29 TRAINING GEL-EXERT TR Træningssko til hurtige og adrætte udøvere Herre S410N-4293 Gør fremskridt inden for din sport med en sko, der er specialdesignet til træning GEL-EXERT TR er en let træningssko, som er designet til alle former for træning baseret på fart og adræthed. Den giver dig fremragende stabilitet i sideled, så du kan bevæge dig hurtigt fra side til side og klare behændighedsøvelser galant. Den meget lave profil og faldet på 6 mm fra hæl til tå giver dig en responsiv og direkte føling med underlaget, når du træner. Derudover giver den lette og åndbare PU-overdel i ét stykke dig fremragende komfort og gør skoen yderst robust. Med GEL i bagfoden får du desuden optimal komfort fra start til slut i din træning. Og hvis du træner på et hårdt baneunderlag, sørger den farvebestandige ydersål for, at du ikke laver mærker på gulvet. GEL-CRAZE TR Den perfekte træningssko Herre S333N-4250 Oplev træning på et helt nyt niveau med den nye løbebaserede træningssko, GEL-Craze TR. Skoen er baseret på vores innovative FluidAxis-platform og har unikt placerede flexriller i bagfoden, som optimerer fleksibiliteten og giver dig en jævn og effektiv vægtfordeling, som er velegnet ved løb. For at hjælpe dine bevægelser i sideled er forfoden udstyret med laterale støtteanordninger, mens den banetilpassede ydersål giver dig fremragende greb på en lang række underlag. GEL-dæmpningssystemet i bagfoden arbejder sammen med den asymmetriske mellemsål med dobbelt densitet. GEL-FIT NOVA GEL-FIT TEMPO Dame S466N-9093 Dame S464N-9001

30 WRESTLING SPLIT SECOND 9 Maksimal fleksibilitet på måtten Herre J203Y-9001 En populær allroundsko til brydere SPLIT SECOND 9 er den niende udgave af den populære allround-brydersko og har en helt ny og lettere overdel, som lader foden ånde. Skoen er baseret på ASICS' specielle bryderlæst, som i kombination med en Californialæst danner en stabil og bekvem platform. I overdelen følger den asymmetriske snøring fodens form for at mindske risikoen for gnavsår og give bedre pasform og komfort. Skoen har fået sit navn efter den karakteristiske delte sål, som består af to separate dele, der giver øget fleksibilitet ved at lade forfod og hæl bevæge sig uafhængigt af hinanden. MATFLEX 4 GS Brydning for juniorer C337N-9099 MATFLEX 4 GS er inspireret af den populære voksensko og giver juniorbrydere det greb og den direkte føling, som de har brug for på måtten. Skoen er baseret på ASICS' brydertilpassede læst for at skabe en stabil og komfortabel platform. Den åbne overdel i mesh sikrer bedre åndbarhed og fremragende komfort. MATFLEX 4 GS har en NC Rubber Outsole, som giver endnu bedre greb på baneunderlag.

31 TENNIS GEL-SOLUTION SPEED 2 Bedre greb, hurtigere reaktionsevne Herre E400Y-9023 Dame E450Y-3393 Den anden inkarnation af GEL-Solution Speed låner fra sin forgænger, idet den har den samme sål-geometri med en lav profil, men med en mere udadbuende forfod, som giver ekstra stabilitet. En Trusstic i mellemfoden giver bedre vridningsstabilitet, mens det særlige design i forfoden fremmer hurtigere bevægelser i sideled og giver god føling med underlag og kontakt, når det går hårdt for sig under kampen. GEL-dæmpningssystemet i forfod og bagfod kombineret med den lette Solyte-mellemsål giver fremragende dæmpning, mens Flexion Fitoverdelen i fuld længde sikrer ekstremt god komfort og støtte for selv de mest aggressive og adrætte spiller. GEL-RESOLUTION 5 Herre Maksimal stabilitet på tennisbanan E300Y-0123 En stabil og robust sko, som er populær blandt professionelle tennisspillere GEL-RESOLUTION 5 tilbyder stabilitet og god holdbarhed og er specialudviklet til baglinjespillere. Med GELdæmpning i både hæl og forfod absorberer skoen stød ved både landing og afsæt, samtidig med at den ubesværet tillader sidelæns og fremadgående bevægelser. T-Truss er en videreudvikling af Trusstic, som giver ekstra stabilitet i hælen, især i forbindelse med et hoppende forhåndsslag. Flexion Fit i forfoden kombinerer mesh og gummi for at opnå en meget luftig og fleksibel, men også slidstærk og robust overdel. Snøredesignet Discrete Eyeletstay giver en tætsiddende og behagelig pasform.

32 GEL-RESOLUTION 5 Dame Maksimal stabilitet på tennisbanan E350Y-1901 En stabil og robust sko, som er populær blandt professionelle tennisspillere GEL-RESOLUTION 5 tilbyder en stabilitet og holdbarhed, som er specialudviklet til baglinjespillere. GEL-RESOLUTION 5 er den første tennissko på markedet, der er designet udelukkende til damespillere. Gender Specific Forefoot Inlay skaber en blødere og mere stabil platform ved sidelæns bevægelser og giver et mere effektivt afsæt. Med GEL-dæmpning i både hæl og forfod absorberer skoen stød ved både landing og afsæt, samtidig med at den ubesværet tillader sidelæns og fremadgående bevægelser. T-Truss er en videreudvikling af Trusstic, som giver ekstra stabilitet i hælen, især i forbindelse med et hoppende forhåndsslag. Flexion Fit i forfoden kombinerer mesh og gummi for at opnå en meget luftig og fleksibel, men også slidstærk og robust overdel. GEL-CHALLENGER 9 Herre E303Y-0143 Dame E353Y-0119 GEL-GAME 4 Herre E306Y-0170 Dame E356Y-0119

33 TRACK & FIELD CYBER JUMP LONDON JAPAN LITENING 4 G204Y-0190 G201Y-0190 CYBER HIGH JUMP LONDON (L) G205Y-0190 (R) G210Y-0190 CYBER THROW LONDON CYBER JAVELIN LONDON G207Y-0190 G206Y-0190 HYPER LD 5 HYPER MD 5 HYPER ROCKET GIRL 5 G209N-0747 G304Y-4209 G154N-3512

34 KIDS, RUNNING GEL-NIMBUS 16 GS Ultimativ komfort til børn, der løber længere distancer C433N-4793 C433N-6197 Nyd dæmpning og komfort, som er specialdesignet til børn Den lette GEL-NIMBUS 16 GS er den nyeste udgave af vores mest dæmpende sko. For at sikre en endnu mere komfortabel løbefornemmelse er den udstyret med en Solyte-mellemsål, som giver bedre dæmpning. Den arbejder sammen med GEL i bagfoden, som beskytter din fod og absorberer stød ved fodisætning. Ud over at give suveræn komfort vil GEL-NIMBUS 16 GS også give øget stabilitet i mellemfoden ved hjælp af en Trusstic. Disse sko er desuden robuste og langtidsholdbare takket være AHAR+ gummi, som er placeret under hælen for at styrke ydersålen. GEL-NOOSA TRI 9 GS Løbeskoen med masser af stil C401N-0105 Skil dig ud fra mængden i en farverig sko med fremragende støtte GEL-NOOSA TRI 9 GS er en let sko, som er designet til at yde støtte til yngre løbere. Den giver bedre stabilitet i skridtafviklingens mellemfase ved hjælp af en Trusstic. Den dæmper også din fod i landingen ved hjælp af GEL i bagfoden, som absorberer stød ved fodisætning. Derudover får du en fremragende pasform i mellemfoden takket være den åndbare overdel i mesh.

35 GEL-LYTE33 3 GS (C403N) Natural Running til børn C403N-3242 Den nye GEL-LYTE33 er designet til at sikre en naturlig løbestil og er en fleksibel Natural Running-sko til børn. Den er inspireret af dine naturlige bevægelser og gør din fod i stand til at bevæge sig mere frit. Med GELteknologi i bagfoden får du mindre stød ved fodisætning og bedre komfort. Og den åndbare overdel i ét enkelt stykke mesh giver dig ekstra komfort og en tætsiddende pasform. Derudover fås GS-udgaven af GEL-LYTE 33 i en række sjove og sprudlende farver, som er udvalgt specielt til børn. GEL FUJITRABUCO 3 GS Støtte ved løb i terræn Løb i terræn i sko, som er skabt til stabilitet og støtte GEL-FUJITRABUCO 3 er designet til at yde støtte og stabilitet og god dæmpning. Mellemsålen med DuoMaxteknologi er placeret, så den giver din fod bedre støtte gennem hele skridtafviklingen. Den seneste udgave af GEL-FUJITRABUCO giver dig desuden en mere komfortabel landing takket være den mere lateralt placerede GEL. Den er konstrueret til at give godt greb i vådt og ujævnt terræn takket være sin Trail Specific-ydersål. Den er robust og langtidsholdbar takket være AHAR+ gummi, som er placeret under hælen for at styrke ydersålen.

36 GT GS/PS Fremragende dæmpning og støtte GS C349N-2493 GS C349N-4201 PS 350N-2493 PS C350N-4201 GT-1000 er designet til børn og er en komfortabel og dæmpet løbesko, som også støtter din fod. Den er konstrueret med GEL-teknologi i bagfoden for at give en mere komfortabel løbefornemmelse. Derudover giver Dynamic DuoMax-mellemsålen med dobbelt densitet bedre støtte og stabilitet, når du løber. Trussticsystemet hjælper dig med at accelerere hurtigere og giver dig et mere effektivt afsæt. GEL-LIGHTPLAY GS/PS GS C441N-4793 PS C442N-4793 GEL-XALION GS/PS GS C439N-2193 GS C439N-4390 PS C440N-2193 PS C440N-4390

37 GEL-GALAXY 7 GS C411N-0104 C411N-9032 C411N-9036 PRE-GALAXY PS C412N-9032 C412N-9036

38 KIDS, SQUASH & BADMINTON GEL-UPCOURT GS C413N-1990 C413N-4193 C413N-8401 Denne begyndermodel er udstyret med en Gum Rubber-ydersål i fuld længde, som giver fremragende komfort på banen. GEL-dæmpningssystemet i bagfoden giver øget dæmpning, mens kombinationen af syntetlæder og mesh i overdelen sikrer åndbarhed og komfort. En sko, der giver fuld valuta for pengene, hvis man spiller på flere banetyper. PRE-UPCOURT GS C414N-4193

39 KIDS, FLOORBALL GEL-CYBERSHOT GS Suveræn fleksibilitet til unge spillere C456Y-4293 Spil hurtigt i prisgunstige floorballsko Den lette GEL-CYBERSHOT GS er en slidstærk indendørssko til børn, der lige er begyndt at dyrke sport. Den er konstrueret med GEL i bagfoden, som dæmper foden ved fodisætning og absorberer stød. Desuden er den fleksibel, så du kan komme hurtigt rundt på banen og opretholde din adræthed. GEL-BLAST 6 GS KIDS, TENNIS GEL-RESOLUTION 5 GS C454Y-7001 C310Y-0123 KIDS, VOLLEYBALL GEL-BEYOND 4 GS C453N-4130

Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi

Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi SS14 KOLLEKTION SKO RUNNING GEL-KINSEI 5 Den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning Herre T3E4Y-2301 Dame T3E9Y-3501 Få den ypperste løbesko med suveræn støddæmpning og spækket med den nyeste teknologi

Læs mere

Husk Selv under sommersalg, tester vi også på løbebånd. Ved samlet køb over 1500,- på udsalgsvarer er der yderligere 10% rabat.

Husk Selv under sommersalg, tester vi også på løbebånd. Ved samlet køb over 1500,- på udsalgsvarer er der yderligere 10% rabat. Vi glæder os til at se dig. Husk Selv under sommersalg, tester vi også på løbebånd. Ved samlet køb over 1500,- på udsalgsvarer er der yderligere 10% uge 29 har vi vores normale åbningstider: Mandag til

Læs mere

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr.

januar udsalg kl. 7.00-19.00 d. 10. januar Starter mandag 9 0 0,- 7 0 0,- udsalg kr. udsalg kr. januar udsalg 2011 Starter mandag d. 10. januar kl. 7.00-19.00 GEL Nimbus 12 Til den neutrale løber, der ønsker en komfortabel træningssko til mange kilometer på asfalt. Store stødpuder af GEL i hæl og

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Ny sandal til aktive fødder Den nye 2-komponent sål giver en perfekt kombination af stabilitet, fleksibilitet og gribeevne. En perfekt sandal til travle hverdage og aktive

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

ASICS GEL-KAYANO. ADVANCED THE OTHER ONE IS NEXT TO ME. RUNNING SHOES ON THE MARKET. WATERPROOF WALKINGSHOES. WE JUST WANT TO WISH YOU A NICE DAY.

ASICS GEL-KAYANO. ADVANCED THE OTHER ONE IS NEXT TO ME. RUNNING SHOES ON THE MARKET. WATERPROOF WALKINGSHOES. WE JUST WANT TO WISH YOU A NICE DAY. WE ARE THE ASICS GEL-NORDIC GORE-TEX. WE ARE WATERPROOF WALKINGSHOES. WE JUST WANT TO WISH YOU A NICE DAY. A GREY, WET AND MUDDY ONE. Storødegård Konsulent AS - 2005 I AM THE ASICS GEL-KAYANO. I AM ONE

Læs mere

LEADER GUIDE NIKE- KATEGORIER

LEADER GUIDE NIKE- KATEGORIER NIKE- KATEGORIER Se efter dette symbol for at få tips om facilitering! Denne Go Guide gennemføres bedst i butikken (forsøg at undgå tidspunkter med spidsbelastning). Hvis Go Guiden ikke gennemføres i butikken,

Læs mere

Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006

Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006 Stadium Teamsales Atletik Efterår 2006 Vi er bedst! Det lyder måske en smule overlegent og udansk. At påstå, at man er bedst. Men vi mener det faktisk. Stadium giver din forening markedets bedste priser

Læs mere

Træningsmateriale sprint

Træningsmateriale sprint Træningsmateriale sprint Opnå målene for alsidig idrætsudøvelse i løb, spring og kast med dette materiale Indhold Generelt om sprint... 2 Lektion 1 løbeteknik... 4 Lektion 2 start og acceleration... 5

Læs mere

flyt fødderne og løb let!

flyt fødderne og løb let! Dansk Håndbold Forbund s Håndboldskoler for børn og unge 2002 flyt fødderne og løb let! - koordinations- og bevægelsestræning - DET TEKNISKE SATSNINGSOMRÅDE 2002: Koordinations- og bevægelsestræning Som

Læs mere

SS14 KOLLEKTION TILBEHØR

SS14 KOLLEKTION TILBEHØR SS14 KOLLEKTION TILBEHØR 321701/2 Kayano sock 321701-9001 321702-0273 Komfort og åndbarhed Løb komfortabelt i strømper, som er designet til at beskytte dine fødder Disse strømper eliminerer risikoen for

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

www.sportspharma.dk INDLÆG TIL BØRN Specielt udviklet til fodboldstøvler.

www.sportspharma.dk INDLÆG TIL BØRN Specielt udviklet til fodboldstøvler. Produktkatalog INDLÆG TIL BØRN Formthotics Youth Dual Helt indlæg til børn. Giver optimal og naturlig støtte. Afhjælper smerter i barnets fødder, knæ og ben. Forbedrer barnets gangart og giver en god kropsholdning.

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Bristet akillessene med operation (Øvelsesprogram)

Bristet akillessene med operation (Øvelsesprogram) Bristet akillessene med operation (Øvelsesprogram) DE FØRSTE 3 UGER Når din akillessene er syet sammen i lokalbedøvelse, får du en støvle (Rom Walker) på foden, så din fod sidder i spidsfods stilling.

Læs mere

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com

FOD-OG BENVÆRN. www.icm-arsima.com FOD-OG BENVÆRN 197 Fødder er lige så forskellige som fingeraftryk. Der findes der ingen universalmodel, der passer til alle. Producenterne sætter fokus på forskellige detaljer, men fælles er komfort, stødabsorbtion,

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix/Iris. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider FIND DE BEDSTE LØBESTRØMPER TEST AF LØBESTRØMPER

Guide. Foto: Scanpix/Iris. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider FIND DE BEDSTE LØBESTRØMPER TEST AF LØBESTRØMPER TEST AF LØBESTRØMPER Foto: Scanpix/Iris Guide September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 20 sider FIND DE BEDSTE LØBESTRØMPER FIND DE BEDSTE LØBESTRØMPER INDHOLD: Vælg løbestrømper med

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Øvelser til større børn

Øvelser til større børn som bedrer bevægelse, styrke, balance og stabilitet i fødderne. KONTAKT OG MERE VIDEN Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt Fysio- og Ergoterapi Tlf. 97 66 42 10 SÅDAN GØR DU ØVELSE

Læs mere

LYKKEN ER ET GODT VEJGREB.

LYKKEN ER ET GODT VEJGREB. BMW originale komplethjul Katalog 2010/11 www.bmw.dk Ren køreglæde LYKKEN ER ET GODT VEJGREB. Oplev Bmw s komplette sommer- og vinterhjulprogram. Behøver jeg at købe vinterdæk? - Jeg kører jo ikke så meget.

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

God Mod Brok. Perfekt pasform. Råd og tips til dig med stomi brok

God Mod Brok. Perfekt pasform. Råd og tips til dig med stomi brok God Mod Brok Perfekt pasform Råd og tips til dig med stomi brok Et liv med stomi brok Hvis du har et brok ved din stomi, har du sikkert mange spørgsmål og tanker. Hvad er et brok? Hvad er årsagen til det?

Læs mere

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug.

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug. 1 Introduktion Du har garanteret hørt denne sætning før Din serv skal være et våben og en fordel for dig Men er den nu også det? Eller er det mere et redskab som du bruger til at sætte bolden i gang med?

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Denne brochure viser kun et mindre udvalg af fodtøj fra New Feet. Se mere på www.new-feet.com Ny letvægtssål Den nye letvægtssål er lavet i EVA. Sålens volume og den indbyggede

Læs mere

BEDRE FUNKTIONALITET

BEDRE FUNKTIONALITET Anatomic formstøbt sæde BEDRE FUNKTIONALITET DYNAMIK LUFT/VARME REGULERENDE POSITIONERING AFLASTNING STABILITET 100% TILPASSET DEN ENKELTE BORGER FÅ BALANCE I KROPPEN Billedet viser Et individuelt udformet

Læs mere

Multibaner & underlag

Multibaner & underlag Multibaner & underlag WWW. BASKETBALL YOLLEYBALL Spilleren skal til en hver tid kunne have fuld fokus på spillet. Med vores gulvløsninger får spilleren et underlag der giver optimal fodfæste, reaktionsmulighed

Læs mere

Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle

Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle ! Sækko Industri er generalimportør af Steitz Secura i Danmark, og markedsfører Steitz Secura som et selvstændigt mærke under vores professionelle sikkerhedskoncept. Steitz Secura udvikler og producerer

Læs mere

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1-systemkameraer er fantastiske til at fange livets mest flygtige øjeblikke. Nikon 1-kameraer med udskifteligt objektiv giver en ekstraordinær ydelse, imponerende

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Kinesisk cirkeltræning - arm og ben. Styrkeøvelse ben og knæ 4 FYSISK TRÆNING

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Kinesisk cirkeltræning - arm og ben. Styrkeøvelse ben og knæ 4 FYSISK TRÆNING Nr.9753 Nr.9752 Alder: 15-40 år - Tid: 30 min. Styrkeøvelse ben og 4 Øvelsen udføres som vist i videoen. Det er vigtigt at begge fødder peger lige fremad, og at den bagerste fod kun sættes i på forfoden.

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser Perfekt til Små Steder & Store Oplevelser Lad dig inspirere PFAFF passport modellerne leveres med et kuffertlåg, der beskytter symaskinen. Det ergonomiske design sikrer behagelig transport og nem opbevaring.

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Fødder og sportsskader

Fødder og sportsskader IDRÆT & FØDDER Fødder og sportsskader Fødderne er ofte årsagen til skader Rigtig mange skader hænger sammen med den måde, du belaster din fødder på. Forskningen og erfaringen har vist, at mange af disse

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Produktsortiment Sport. Den ultimative fodkomfort

Produktsortiment Sport. Den ultimative fodkomfort Produktsortiment Sport Den ultimative fodkomfort Med mere end 35 års erfaring indenfor sportsmedicin og fodsundhed, har Foot Science hjulpet mange folk af med ømhed og smerter i både fod, knæ, akillessene,

Læs mere

Træning til klatring i klubben.

Træning til klatring i klubben. Træning til klatring i klubben. En måde at opnå nye resultater i din klatring. Af Thomas Palmkvist Jørgensen. 1. udgave 2009 INDHOLDSFORTEGNELSE. Junior program / for dig der gerne vil i gang med at klatre

Læs mere

SUPERJUMPER. Trampolin. Brugermanual PRO-LINE TEPL14

SUPERJUMPER. Trampolin. Brugermanual PRO-LINE TEPL14 SUPERJUMPER Trampolin PRO-LINE TEPL14 Brugermanual 2 Indhold Brugermanual: Dansk ----------------------------------------------------- Side 3~6 Samlevejledning TEPL14 -----------------------------------------------------

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

BRUG BOLDEN. 7 tips til hvordan du bruger bolden sammen med dit barn

BRUG BOLDEN. 7 tips til hvordan du bruger bolden sammen med dit barn BRUG BOLDEN 7 tips til hvordan du bruger bolden sammen med dit barn I denne e-bog har jeg samlet 7 supernemme tips til, hvordan du kan bruge den store træningsbold. Du skulle gerne blive inspireret til

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Thermo Function kvalitets undertøj

Thermo Function kvalitets undertøj Thermo Function kvalitets undertøj Thermo Function kvalitetsundertøj Bevar din normale kropstemperatur i kolde og fugtige vejrforhold med Thermo Function. Thermo Function er en serie isolerende termoundertøj

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Landbrug Entreprenør Byggeri. Bindegarn. Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke. Maskinkom.dk

Landbrug Entreprenør Byggeri. Bindegarn. Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke. Maskinkom.dk Landbrug Entreprenør Byggeri Bindegarn Høj kvalitet af bindegarn Markeds højeste styrke Maskinkom.dk um esi Platinum SHEET um Platinum si Søg efter vores produkter med Bales Calc App for App ipad for ipad

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan!

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Med Amigo FM bliver du i stand til at: > Overvinde støj > Koncentrere dig om tale > Håndtere dit lydmiljø > Være smart og alsidig > Og det eneste du behøver er,

Læs mere

Stafet eller bare lille leg. Gå med lukkede øjne og sådan man sætter foden ned umiddelbart foran den anden. (Hæl rører anden fods tå).

Stafet eller bare lille leg. Gå med lukkede øjne og sådan man sætter foden ned umiddelbart foran den anden. (Hæl rører anden fods tå). Motorik - aktiviteter Her er forskellige udfordrende og sjove øvelser/aktiviteter, som også kan bruges til at krydre andre aktitviteter med. f.eks. gøre dem sjovere eller sværere. De er gode og kan bruges

Læs mere

Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon. VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen.

Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon. VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen. Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen. Sikkerhed fremfor alt Vejrudsigten for stævnedagen er således, at Dansk Triatlon Forbund

Læs mere

Instruktion havkajak

Instruktion havkajak Instruktion havkajak Discipliner for havkajak 24-04-2009 Fredericia Roklub Per Jørgensen Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 12: Side 14: Side 15: Skadesforebyggende

Læs mere

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s FREMTIDENS MULTIBANE For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et

Læs mere

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016

VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 VELKOMMEN TIL BACKTEE S KOLLEKTION 2016 En mix og match golfkollektion i friske farver BACKTEE s kollektioner er bygget op omkring golf tøj til alle vejrforhold, så man kan yde sit bedste i al slags vejr.

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

25282 Hæve/Sænke skammel Design synsvinkel: Bruger synsvinkel: Produktion, konstruktion: Andre overvejelser:

25282 Hæve/Sænke skammel Design synsvinkel: Bruger synsvinkel: Produktion, konstruktion: Andre overvejelser: Hæve/Sænke skammel. Vi har valgt at tage fat i den problemstilling, som hedder Faldulykker i hjemmet. Langt de fleste ulykker sker i og omkring hjemmet. Stød og slagskader pga. fald, er på toppen af listen

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

SLAGELSE MTB KLUBTØJ 2014-15

SLAGELSE MTB KLUBTØJ 2014-15 SLAGELSE MTB KLUBTØJ 2014-15 Her følger en beskrivelse af klubbens nye kollektion fra og med 2014. Slagelse, april 2014 Leverandør Der er indgået et samarbejde med firmaet HumanSpeed ApS som leverandør.

Læs mere

FYSISK-MOTORISK BASISTRÆNING I BADMINTON

FYSISK-MOTORISK BASISTRÆNING I BADMINTON FYSISK-MOTORISK BASISTRÆNING I BADMINTON KOM I GANG KOM I GANG! Motorisk udvikling sker over et helt livsforløb. I børneårene op til puberteten er den motoriske udvikling essentiel, da indlæring af bevægelser

Læs mere

Bilag 6 Kvalitetsevalueringsskema

Bilag 6 Kvalitetsevalueringsskema Version: 8.0.05 Testparametre ved pos.nr. Bondegård, hvor lågen kan åbnes Hvordan er kanterne (afrundede, bløde kanter)? Inspirerer bondegården til leg (flere legemuligheder såsom at åbne, lukke, tage

Læs mere

Sunde og smukke fødder

Sunde og smukke fødder Sunde og smukke fødder med Franklin Balls af Lotte Paarup DEN INTELLIGENTE KROP Indledning til øvelser Alle bør træne fødderne Alle har stor gavn af at træne fodens muskler. Det fodtøj og underlag, vi

Læs mere

ARBEJDSTEKNIK. God instruktion og oplæring APV ARBEJDETSTEKNIK

ARBEJDSTEKNIK. God instruktion og oplæring APV ARBEJDETSTEKNIK APV ARBEJDETSTEKNIK ARBEJDSTEKNIK Medarbejdere skal have modtaget en god og fyldestgørende instruktion i, hvordan de løfter og håndtere varer ifm. deres arbejdsopgaver. Det er købmandens pligt at sørge

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning

BRUSEPLEJEBRIKSE. Den fleksible løsning BRUSEPLEJEBRIKSE Den fleksible løsning Bruseplejebrikse serie 3000-2000 - 1000 Pressalit Care tilbyder et bredt program af faste og fleksible bruseplejebrikse i høj kvalitet. De er designet til at yde

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

Udspring. - Inspiration til udspringsaktiviteter (svømmeskolen, tweens og teens)

Udspring. - Inspiration til udspringsaktiviteter (svømmeskolen, tweens og teens) Udspring - Inspiration til udspringsaktiviteter (svømmeskolen, tweens og teens) - Sikkerhed: Det første, man starter med at gøre, når man skal lave udspring med en gruppe, er at definere nogle færdselsregler,

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Lindab Construline. Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt!

Lindab Construline. Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt! Stålprofiler til indervægge Lindab Construline Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt! Stållægter til indervægge Lindab RdBX stållægter Tid er penge... Lindab har lanceret et patenteret produkt

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 0 1 Indholdsfortegnelse. Brugsanvisning side 2 Brugervejledning side 3 Tilpasning af cyklen side 4 Din første tur side 4 Justering af sæde side 5 Justering af sædehøjde side 6 Indstilling af ryglæn side

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter BOLDSPILBANER giv bolden op til nye aktiviteter kun n sæ f sie anta ser n græ r e t t 1 Få Ikadan og JE med på holdet Panna, street soccer, freestyle der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor

Læs mere

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport Gym & Fitness 04 Tænk på at: - vælge et gulv som passer til omgivelserne - have det rigtige gulv på det rette sted - dele gulvet op i forskellige zoner - gulvet skal være langtidsholdbart - vælge en stabil

Læs mere

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig Professional Products... produktiviteten er mere end synlig Produktivitet Professionel rengøring udføres af men -nesker, der har høje krav til produktivi- tet. Der er et konstant omkostnings-pres, som

Læs mere

EKSTREMT DÆMPENDE POLSTRINGS MATERIALE 1 RUBBER OUTSOLE MOTION 2 TORSION CONTROL ELEMENT 3 FIBERGLASS TOE CAP 4 ESD

EKSTREMT DÆMPENDE POLSTRINGS MATERIALE 1 RUBBER OUTSOLE MOTION 2 TORSION CONTROL ELEMENT 3 FIBERGLASS TOE CAP 4 ESD NEW STYLES EXT EKSTREMT DÆMPENDE 02 TRANEMO SIKKERHEDSSKO POLSTRINGS MATERIALE Den nye definition af den sports inspirerede 3 1 energien der trædes med og returnerer 55% sikkerhedssko serie MOTION PROTECT,

Læs mere

Wolf Camper herre Forår 2012

Wolf Camper herre Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

TRAMPOLINE. monteringsanvisninger for følgende trampoliner: NORTH EXPLORER 360, 460, 510

TRAMPOLINE. monteringsanvisninger for følgende trampoliner: NORTH EXPLORER 360, 460, 510 NORTH TRAMPOLINE monteringsanvisninger for følgende trampoliner: NORTH EXPLORER 360, 460, 50 NORTH EXPLORER 360, 460, 50 INDHOLD OM NORTH TRAMPOLINE............................... INDEN MONTERING.....................................

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

GrindLazer. Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE

GrindLazer. Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE Teknologien InstaCut System omfatter et til- eller frakoblingssystem af fræserne, mens anlægget bevæges. Det gør dig i stand til at hæve fræserne i forbindelse med

Læs mere

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart OPTIMAL YDLS TAKKT VÆR DOBBLT UDSKILLRFUNKTION Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart fantastisk nyskabelse Der findes altid luftbobler og smudspartikler i varme- og kølesystemer. Smudset

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG DORMI trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG Kategori 1-3 DORMI Dyna-Form TM Mercury DORMILET Dyna-Form TM Mercury er en kvalitets skummadras, med høj komfort og effektiv trykfordeling. DORMILET

Læs mere

SLAGELSE MTB KLUBTØJ 2014-15

SLAGELSE MTB KLUBTØJ 2014-15 SLAGELSE MTB KLUBTØJ 2014-15 Her følger en beskrivelse af klubbens nye kollektion fra og med 2014. Slagelse, juli 2014 version 1.2 Leverandør Der er indgået et samarbejde med firmaet HumanSpeed ApS som

Læs mere

Øvelser i Begynderklassen.

Øvelser i Begynderklassen. Øvelser i Begynderklassen. 1 Her starter banen! Tidtagningen begynder, når dommeren kommanderer "Fremad". 2 Banen er slut - Tidtagningen stoppes 3* Højre sving. 90 skarp drejning til højre. Som ved normal

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere