Sensommer-efterårsudgaven af Rådsklippen News er her nu - better late than never! ;-)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sensommer-efterårsudgaven af Rådsklippen News er her nu - better late than never! ;-)"

Transkript

1 Sensommer-efterårsudgaven af Rådsklippen News er her nu - better late than never! ;-) Som den opmærksomme læser måske har bemærket, har Rådsklippen News ladet vente lidt ekstra på sig i denne omgang... og det sker jo, når så mange frivillige kræfter (som skal bidrage til dette blad) skal gå sammen og overholde en deadline. MEN alt godt kommer til den, der venter, og det er også tilfældet denne gang; for inde i bladet kan du læse om alle de fantastiske, udviklende og spændende aktiviteter, som Ejstrupholmspejderne har (haft) på programmet :-) God fornøjelse! Rådsklippen News 10/13

2 Rådsklippen News - Medlemsblad for Ejstrupholm Gruppe - Oktober 2013 Nyt fra Gruppelederen Så er vi godt i gang med det nye spejderår. Vi kan se tilbage på en rigtig god sommer med gode lejroplevelser i Æbleskoven og selvfølgelig Sverige. Vi har fået vores årsstjerner uddelt, og er godt i gang mede et væld af spændende aktiviteter. Ved hytten kan man se, at vores shelterprojekt skrider frem, og vi er sikre på, at de vil blive brugt flittigt af såvel vores egne spejdere som de lejere, der benytter hytten. I forbindelse med 2010-lejren startede vi et samarbejde med de øvrige spejderkorps og -grupper i Ikast- Brande Kommune. Vi mødes stadig med jævne mellemrum til møder, og vi har i fællesskab besluttet, at afvikle en minilejr i Kristi himmelfartsferien Allerede nu kan spejderne sætte kryds i kalenderen den 29. maj - 1. juni, for da kan man komme på fælles lejr. Husk! Hvis du har en ven, som har lyst til at komme med til ulv eller spejder, må man rigtig gerne tage vedkommende med for at vise hende eller ham, hvad det er vi laver, når vi er til spejder. Til slut vil jeg lige minde om at vi går den mørke tid i møde. Tjek lyset på jeres barns cykel, så de kan ses i mørket. Køb gerne en refleksvest til dit barn, til kr. 20. Vi kan ikke passe nok på! Med spejderhilsen Gruppeleder, Bjarne Pedersen. Uddeling af årsstjerner for spejderåret Igen i år er der uddelt årsstjerner til alle gruppens medlemmer. I år havde vi den store glæde at uddele to 10-årsstjerner. Jack S. Jensen og Laura Topp modtog en metalstjerne, som bevis på de ti spejderår. Vi siger tillykke, og håber i bliver i gruppen i årene fremover. Ud over de nævnte, har vi også familiespejderne. Dog modtager man ikke årsstjerner, før man når ulvealderen.

3 1 år Line G. Hansen Ayo Busted Johanne Emborg Ea Friis Gregersen Emma Stenholdt Lærke Larsen Karoline U. Adler Nicoline Christensen Maria G Hansen Mads Jonassen Louise Jensen Mikkel Jonassen Lærke M. Jensen Daniel D. S. Sørensen Deni Smith 2 år Emma M. Hansen Oliver Schou Hansen Nik Eicher Knudsen Michella Rasmussen Tobias Lauritsen Sjoered Minnema 3 år Johanne J. Hviid Nikolaj Lauritsen Mads Carlsen Tabita M. Lyngvad Nikolaj Andersen 4 år Tobias K Larsen Simone Larsen Markus Nielsen Thorbjørn M. Lyngvad Kasper K. Larsen 5 år Thea Ambrosia Lind Benjamin Andersen Emil Benjamin Lind 6 år Linea Top Maja Lind Malene Lauritsen 8 år Emma T. Jacobsen 9 år Bjarke Brandt Helms Michelle Høj Jensen 10 år Laura Topp Jack Strache Jensen 11 år Laura Bie Julie S. Jensen Glen O. Christensen 13 år Elin Østerbøg 14 år Rasmus A. Winther Henrik S. Jensen Richo Pold Henriksen Camilla S. Jensen 15 år Charnette A. Nielsen Anders S. Jakobsen Thomas B. Nielsen 17 år Andreas Kristoffersen 19 år Finn Jensen Yde Bjarke Madsen Niklas Brannang 20 år Christian M. Ibsen 21 år Mette Monrad Møller Dorthe Christensen Mette Andersen Vivian K Pedersen Lasse S. Jakobsen 22 år Helle R. Drongstrup 28 år Lene K. Yde 29 år Karl Åge Maj 33 år Jette Gubi Fogtmann 38 år Bjarne K. Pedersen

4 Rådsklippen News - Medlemsblad for Ejstrupholm Gruppe - Oktober 2013 SIGURD BARRETTkoncert & kæmpekor spejdere søges! Lige for tiden er der mange børn i Ejstrup, Nørre Snede og Gludsted, der øver til den store Sigurd Barrett-koncert. Skoleelever, minikonfirmander, børneklubber og spejdere deltager. GENERALPRØVE for alle Sigurd-korsangere d kl i Nørre Snede Sognehus, Rørbækvej 9C. Det er gratis at deltage i korgangene, og der skal heller ikke betales entre til koncerten. De børn/unge, der vil med på scenen med Sigurd Barrett og det store kor, skal komme til efterskolehallen i Ejstrup kl på koncertdagen Familien kan glæde sig til selve koncerten kl. 11 tag gerne alle generationer med! MVH. Lene Yde på vegne af Ejstrup, Gludsted, Nørre Snede & Hampen Sogne.

5 M ånedens Konkurrence HJÆLP! Julie har slået hovedet, så hun har glemt svarene på en hel masse spørgsmål, så hun har brug for din hjælp til at finde svarene. Jo flere du svarer rigtigt på, jo bedre er chancen for at det er dig, der vinder den skønne præmie. Spørgsmål nr. 1: Mange ting kan lave det, det kan være stort eller småt, og det findes i mange forskellige størrelser. Det kan krympe eller vokse med tiden. Hvad er det? Spørgsmål nr. 2: Glen deltager i et løb og overhaler personen på 2. pladsen. Hvilken position har du nu i løbet? Spørgsmål nr. 3: Bjarne har tabt sin kalender, så nu ligger alle dagene hulter-tilbulter. Han ved at nogen måneder har 30 dage og at andre har 31, men hvor mange har 28 dage? De rigtige svar skal afleveres til Jack eller din leder inden d. 30. november :-)

6 Rådsklippen News - Medlemsblad for Ejstrupholm Gruppe - Oktober 2013 Nyt fra ulvene Efter sommerferien og en vellykket sommerlejr i Æbleskoven er der glædeligt kommet flere nye ulve i flokken. Ulvelederen vil gerne byde de nye ulve velkommen til flokken. Der er ca. kommet 9 nye ulve til. Opstarten efter sommerferien stod på uddeling af årsstjerner, og efterfølgende har vi ulve lavet mange spændende ting. Vi har bl.a. afholdt Spejder i Bevægelse, hvor der blev spillet kæmpe ludo med ulve som brikker og gået på line. Inden afholdelsen af Spejderhjælpen 2013 lærte ulvene om U-lande og børns opvækst i et U-land. Under afholdelsen af spejderhjælpen kunne alle ulve og spejdere arbejde for at tjene penge til børnene i Burma. Vi er meget glade for at se så mange glade ulve møde op hver onsdag. Vi kan godt love at efteråret byder på mange spændende ting, i efteråret skal vi bl.a. holde fødselsdagsfest og have om Næbdyret Perry. Hilsen ulvelederne Finn, Helle, Rasmus, Emil, Laura og Michelle. Dyb koncentration i klanen! Det er ikke ofte, at klanens medlemmer sidder stille i dyb koncentration - men det skete skam til sidste klanmøde, hvor aftenens tema var hækling. Der blev hæklet luftmasker, fastmasker og enkelte magiske ringe kom også til verden. Målet var hæklede kajkager, med de lader vente lidt på sig endnu... Efter flere timers koncentration var der kaffe, kage, grillede pølser og is til de hårdthæklende klanmedlemmer, som VIRKELIG gjorde det godt! Hæklehilsen fra klanleder Mette!

7 Nyt om Troppens mange aktiviteter Hold da op en masse aktiviteter troppen og gruppen har! Der skulle gerne være noget for enhver smag: Nogle har været på KANT-kursus på Kulsø Spejdercenter sammen med blå spejdere, og det var spændende og til tider hårdt. Andre har været på Batteri-weekend, og i det hele taget har troppen lært om genbrug af batterier, sjove ting batterier kan bruges til mm. En del af patruljelederne og -assistenterne har været til TOP, hvor de lagde lidt planer for patruljemøder, lærte noget om godt spejderarbejde, lavede bålmad og var på løb i mørket samt på brunchløb om søen mm er der et spændende PL-PA-kursus for patruljeledere og assistenter på Trevældcentret nær Holstebro/Skive /12. er der julenatløb i Engesvang og julesalg i Ejstrupholm. Vi håber troppens medlemmer vil deltage talstærkt i begge dele. Se generelt mere om aktiviteter osv. på Det er et godt sted at få overblik over, hvad der skal ske om onsdagen og i spejderweekends. Vi sender meget info ud på hjemmesiden, og er man gået glip af en seddel om ét eller andet, kan man ofte finde den på hjemmesiden. Send i øvrigt gerne fotos til hjemmesiden, når I har nogle fra spejderbegivenheder, alle ledere og spejdere. MVSH. Lene Yde og alle troppens ledere.

8 Rådsklippen News - Medlemsblad for Ejstrupholm Gruppe - Oktober 2013 Ulvesommerlejr 2013 Ulvene tog denne sommer på en lille sommerlejr til Æbleskoven, som ligger lige ud til Vejle Fjord. Her klatrede vi i træer, var på GPS-løb, lavede buer og pile og alle de seje ulve badede da også i fjorden. Vi havde nogle hyggelige dage i lækre omgivelser, og vores ulveunger har fået mange oplevelser med hjem. Vi har, på de 4 dage vi var der, nået rigtig mange sjove og spændende ting. Vi var også så heldige at få besøg et par gange, det var vi glade for. Hver dag lavede vi selv mad over bål, her var ulvene rigtig gode til at hjælpe til, så vi alle fik noget at spise. Vi har oplevet en masse og alle ulve fik derfor prøvet deres grænser af, på den ene eller anden måde, og har derved også udviklet sig som ulveunge, så de er klar til alt hvad det nye år som ulv byder på. Alt i alt har ulvenes årlige sommerlejr været en succes og vi glæder os allerede til den næste tur med vores ulveunger. Ulvehilsen fra Ulvelederne.

9 Super stemning på dansk-svensk lejr I år afprøvede vi et lille eksperiment. Kan det fungere for svenske og danske spejdergrupper at tage på sommerlejr sammen? Det fandt vi ud af, da vi tog til Halland i skønne Sverige for at holde sommerlejr sammen med vores svenske venskabsgruppe. På Spejdernes Lejr i 2012 fik vi en svensk venskabsgruppe. Det viste sig at være en kæmpe succes! Alt i alt var venskabslejren en stor succes og helt sikkert noget, der skal følges op på! Emma T. Jacobsen. Lejrens tema var Freden i Knærød, hvor Danmark og Sverige sluttede fred efter Kalmarkrigen. Så der blev gjort meget ud af at skabe et venskabsbånd mellem danskere og svenskere, og at vi skulle lære hinanden at kende. Blandt andet var der skuespil hver aften, hvor der både var danskere og svenskere med, lejrbål hvor danskere og svenskere skiftedes til at arrangere det, og selvfølgelig også massevis af andre forskellige aktiviteter, deriblandt badning, kanosejlads, og de mere rolige aktiviteter som at lave smykker og perler. Kort sagt, der var noget for enhver smag! Der blev også god tid til at gå rundt og lære hinanden bedre at kende, og der blev tilsyneladende skabt mange spændende, nye venskaber på denne lejr.

10 Rådsklippen News - Medlemsblad for Ejstrupholm Gruppe - Oktober 2013 Bevægelses- & spilledag for ulve og trop blev ulve og spejdere levende brikker i forskellige kæmpespil rundt om Rådsklippen. Det var sjovt, og man fik fysisk og hjernemæssig motion, hvilket også var meningen, for vi var med i aktionen Ikast-Brande Kommune i bevægelse. Aktiviteterne var Slack-line (gå på en line), Kæmpe Ludo, Kæmpe Kryds & Bolle og kristendomsspillet Konfus, hvor man bruger kroppen, mens man bliver klogere på tro! Gruppen ejer om få dage spillet Konfus, så her kommer en anmeldelse, så man kan se, om man ønsker at låne det til aktiviteter på ungdomskurser, lederarrangementer, onsdagsmøder, ture e.a. Kontakt Lene, hvis du vil sættes ind i spillet. fra på den nævnte måde som game master. Vi spillede med ca. 12 børn ad gangen, hvilket var rigeligt/ok. Spillet er indimellem lærerigt, og indimellem bare sjovt :-) - Og sådan skal det være. Kropsopgaverne var meget populære, og man kommer godt rundt i intelligenser og læringsstile. Vi mildnede Start forfra-feltet til Vent 2 omgange :-) Med spejderhilsen Lene Yde. Anmeldelse fra spejderne, som har testet spillet: Børnene syntes, det var sjovt at skiftes til at være levende brikker på den smarte spilleplade, kaste med stor terning etc. Vi brugte den nemmeste halvdel af opgaverne, da der ikke var så mange store børn - slet ikke på ulveungeholdet, hvor de alle var kl. Blandt de store børn, som spillede senere, var aldersspredningen kl. Det virkede alt sammen fint, når man lige kunne censurere de svære spørgsmål

11 Tungen lige på batteriet! Man skulle ikke tro det, men genbrug kan faktisk være sjovt. Det fandt spejderne ud af i weekenden september. Efter at mange havde været til spaghetti-gudstjeneste, begyndte der så småt at komme liv omkring spejderhytten. Aftenens program stod på lidt forberedelse af næste dags event, og en masse hygge. Spejderne startede med at lege en masse lege og udfordre hinanden i forskellige konkurrencer. Senere på aftenen trak vi indenfor til popcorn, frugt og kage. Vi tegnede tegninger som skulle udsmykke vores stand i byen næste dag. Resten af aftenen gik med spil og hygge. Da spejderne endelig gik til ro, kunne de trætte, men glade ledere også finde vej til soveposerne. Lørdag morgen startede med en traditionel spejdermorgenmad bestående af både cornflakes, havregryn og div. brød med pålæg. Vi gik igen udenfor og dystede i forskellige konkurrencer. Op ad formiddagen pakkede vi traileren med alle vores ting. Inden vi gik op mod byen smurte vi os nogle gode madpakker. Oppe i byen pakkede vi forskellige remedier ud så vi kunne blive set. Vi lavede forskellige forsøg med strøm. Blandt andet lavede vi et batteri af citroner og ledninger, og vi smagte på strøm. Der blev lavet mange børsterobotter og der blev afholdt løb spejderne imellem. Selvom der ikke kom ret mange mennesker, fik vi samlet rigtig mange batterier ind til genbrug. Jack S. Jensen

12 ManglerDU et program? Så kig på Gruppeleder Bjarne Pedersen Smedevænget Ulveleder Finn Jensen Kirkegade Spejderleder Lene Yde Kirkegade Klanleder Mette M. Møller Enghavevej Gr.rådsformand Poul Erik Jensen Brandevej Ulveleder Helle Drongstrup Vestergade 12, Spejderleder Jack S. Jensen Isenbjergvej Udlejning Ingeborg Brandt Isenbjergvej Kasserer Elin Østerbøg Birkevej FamilieSpejd Koordinator Jette Fogtmann Seniorleder Glen O. Christensen St. Nørlundvej Hytteformand Jon Emborg Bakkedraget Hyttens adresse Rådsklippen Enghavevej (gruppens mobil er med på ture og lejre) Spejdershoppen Vivian Pedersen Smedevænget Avisindsamling Poul Erik Jensen

Julehilsen fra gruppelederen

Julehilsen fra gruppelederen News Rådsklippen Julehilsen fra gruppelederen Så er året 2011 ved at være gået. Dog er spejderåret kun 4 måneder gammelt. Vi kan snart begynde at glæde os til den helt store spejderoplevelse, nemlig den

Læs mere

Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter!

Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter! Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter! Så skynd dig at komme i gang med læsningen og bliv klogere på alt det, der sker i og omkring

Læs mere

Det kan godt være, at sommeren er slut - men det betyder heldigvis, at et nyt spejderår er skudt i gang.

Det kan godt være, at sommeren er slut - men det betyder heldigvis, at et nyt spejderår er skudt i gang. Det kan godt være, at sommeren er slut - men det betyder heldigvis, at et nyt spejderår er skudt i gang. August måned bød foruden en masse regn og opstart af de ugentlige møder også på avisindsamling og

Læs mere

I dette nummer af Rådsklippen News kan du bl.a. læse om årets gruppetur, verdens største spejderlejr i Ejstrupholm og nyt fra alle enhederne.

I dette nummer af Rådsklippen News kan du bl.a. læse om årets gruppetur, verdens største spejderlejr i Ejstrupholm og nyt fra alle enhederne. I dette nummer af Rådsklippen News kan du bl.a. læse om årets gruppetur, verdens største spejderlejr i Ejstrupholm og nyt fra alle enhederne. Gruppelederen har også sin faste klumme, og julen har så småt

Læs mere

BUSK-weekend og -gudstjeneste

BUSK-weekend og -gudstjeneste BUSK-weekend og -gudstjeneste Sidst i oktober var troppen på BUSK-weekend, der endte i en stor gudstjeneste søndag formiddag i Ejstrup Kirke. Tropspejder Thea Lind fortæller her om weekenden: Jeg synes,

Læs mere

Var du forbi gruppens bod til Duedag?

Var du forbi gruppens bod til Duedag? Stemningsbllede fra FamilieSpejds hyben-møde, hvor fantasien fik frit løb. Se flere billeder på gruppens hjemmeside - www.ejstrupholmspejderne.dk Var du forbi gruppens bod til Duedag? Igen i år solgte

Læs mere

Det sørme, det sandt, december!

Det sørme, det sandt, december! Det sørme, det sandt, december! - og det betyder, traditionen tro, både fælles juleafslutning for store og små i gruppen (læs mere om tid og sted inde i bladet) OG julesalg i Ejstrupholm d. 15. december,

Læs mere

Rådsklippen News. Foråret er godt i gang!

Rådsklippen News. Foråret er godt i gang! Gruppeturen i marts gik til Det Vilde Vesten - og der var alt lige fra farlige indianere og lovlydige sheriffer til cowboys, der lånte deres heste ud til en lille ridetur... Foto: Bjarke Madsen. Foråret

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Postkort fra dem der var i Skotland Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Der blev hængt i da vi lavede bålhytte. EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

News ådsklippe 02/15

News ådsklippe 02/15 Danmarks nok længste bananasplit blev fremstillet og fortæret til årets første spejderbegivenhed: Nytårsspejderfesten d. 9. januar 2015 i Missionshuset i Ejstrupholm. Var du med? Inde i bladet kan du læse

Læs mere

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe Maj 2013 Årgang. 03 NR. 08 www.spejdernet.dk/esb Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Ledere og grupperåd

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr

Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr Vi, der før har prøvet at være på lejr med flere tusinde spejdere, kan kun sige: GLÆD DIG!

Læs mere

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen KFUM-Spejderne i Kalvehave, Spejderhytten, Viemosegade 7b, ÅRGANG 6, OKTOBER 2013 Dekorationsfremstilling Til julemarkedet I forbindelse med julemarkedet skal vi have fremstillet vores varer og her er

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Fastelavn for hele gruppen... - og glem ikke forældremødet d. 27/2!

Fastelavn for hele gruppen... - og glem ikke forældremødet d. 27/2! Fastelavn for hele gruppen... - og glem ikke forældremødet d. 27/2! Året er i fuld sving, og alle enheder har allerede haft de første spændende møder i både januar og februar. Februarmåned betyder som

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 2-2011

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 2-2011 Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk Efterårslejr 19. - 22. oktober Julehygge 21. november Fredslys 23. november Juletur til Troldhøj 2. - 4. december 24.

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden. Fastelavn. Væbnermesterskabet 2008. Tirsdag den 1. januar 2008 kl. 01:01

Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden. Fastelavn. Væbnermesterskabet 2008. Tirsdag den 1. januar 2008 kl. 01:01 Januar/Februar 2008 Mai, Louise og Betina, fik pladsen på forsiden 3 på stribe Her ser I så vores 3 Seniorvæbner tøser, med hænderne fulde. Ud over dem var også Roberto og Mikkel med til at lave det største

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang

Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn. Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Du er altid velkommen til at tage en ven med! Marts 2012 44. årgang Sofie bliver døbt og får sit ulvenavn Arbejdsdag på Frydenborg Side 1 LINIEN UD Side 2 Endelig tilmelding til Spejderneslejr Side 3 Gruppelederne:

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Man skal forandre for at bevare

Man skal forandre for at bevare U D G I V E S AF : R O L A N D S G R U P P E S K A L B J E R G ROLANDSPOSTEN Årgang 54, nummer 1 28. Juni 2014 Man skal forandre for at bevare I bestyrelsen har vi i samarbejde med spejderlederne drøftet

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Du er fin fordi...du er en god kammerat

Du er fin fordi...du er en god kammerat Troppen skulle til spejdermødet d. 1. februar skrive en hilsen på mindst fem spejdervenners ryg og forklare, hvorfor lige netop han eller hun var fin... Du er fin fordi...du er en god kammerat Det nye

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

News ådsklippe 11/15

News ådsklippe 11/15 Rådsklippen News har ladet vente på sig - men det betyder ikke, at aktiviteterne i spejdergruppen har ligget stille. I dette nummer kan du læse om alt lige fra sommerens sommerlejr til Klubliv Danmark,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne. Moresco Logo Bruges som udgangspunkt altid Sekundært Logo Bruges kun hvis det andet slet ikke kan lade sig gøre Praktisk brug På sigt laver vi en hel stribe eks på brugen af vores logo. Det første element

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Familielejren i september Mange tak til alle der deltog i årets Familielejr!

Læs mere

Nyt fra AKT. Nyt barn. Benjamin starter i klassen efter efterårsferien. Benjamin går i 2. klasse. Velkommen til Benjamin og hans familie.

Nyt fra AKT. Nyt barn. Benjamin starter i klassen efter efterårsferien. Benjamin går i 2. klasse. Velkommen til Benjamin og hans familie. Nyt fra AKT Forældremøde Vi siger tak for et godt og konstruktivt forældremøde d. 15 september. Som noget nyt blev halvdelen af mødet holdt i de to grupper. Som ansatte oplevede vi det som noget positivt.

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe Universet Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe December 201 2 / Januar 201 3 1Fødselsdage spejder år 1 8/1 2 Kristoffer Brix Vartenberg 1 6 år 29/1 2 Astrid Ørbæk Seliger 1 0 år 6/1 Joakim Townsley

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Side 3 Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Hej alle sammen. Vinteren er over os og det er koldt udenfor. Men som rigtige

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Spejdere i 101 år. Marts 2009 17. Årgang

Spejdere i 101 år. Marts 2009 17. Årgang Spejdere i 101 år Marts 2009 17. Årgang Vigars Stemme Side 2 Hej alle ulveunger Som vi jo har gennemgået nede til spejder går vi nu i gang med tre nye mærker som vi regner med at få fuldført inden sommerferien.

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Varmt farvel til Jer alle.

Varmt farvel til Jer alle. Personale nyt: Jette kommer tilbage fra barsel til august, og Trine stopper samtidig som barselsvikar. I Regnbuen skal vi sige velkommen til vores nye studerende Sandie, der kommer ud i sin første praktikperiode

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Øster Åby friskoles børnehaveklasse holder for tiden til i Vejstrupdalen Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Bålhytten i Vejstrup Å-dal er et populært samlingssted, især når man

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 840 Næste uge: 10.november 11.november 12.november 12. november 12.november 13.november Lærermøde + P-møde Spireloppen Disco-fest Clark på kursus

Læs mere

It-inspirator afsluttende opgave. Betina og Helle Vejleder. Line Skov Hansen. Side 1 af 6

It-inspirator afsluttende opgave. Betina og Helle Vejleder. Line Skov Hansen. Side 1 af 6 It-inspirator afsluttende opgave Betina og Helle Vejleder. Line Skov Hansen Side 1 af 6 Indledning Den digitale medieverden er over os alle steder, om det er i dagtilbud, skoler eller fritidstilbud. Vi

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Figur 1 Volleyball konkurrencen

Figur 1 Volleyball konkurrencen Jätte bra Rix 12 Rix er Sveriges årlige landslejr, hvor der i år deltog ca. 200, deriblandt mig, fordelt på forskellige camps. Hver lejr svarede til Sveriges regioner, og så var der en international lejr,

Læs mere

Årgang 22 Oktober & November 2011 5 Nr. www.kragefolket.dk. Juleweekend

Årgang 22 Oktober & November 2011 5 Nr. www.kragefolket.dk. Juleweekend Årgang 22 Oktober & November 2011 5 Nr. Juleweekend Så er det ved at være ved den tid igen, at Kragefolket skal på juleweekend. Alle bævere, ulve og tropspejdere skal med på denne tur, hvor vi hygger os

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Gruppelederens side...

Gruppelederens side... 1 2 Gruppelederens side... Foråret er sprunget ud i fuld flor. Det er fantastisk at gå en tur og se vintergækker og krokus nikke til os når vi går forbi, mens påskelammene springer rundt på marken. Vi

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Nyhedssbrev Lynge Børnehus Februar 2014

Nyhedssbrev Lynge Børnehus Februar 2014 Nyhedssbrev Lynge Børnehus Februar 2014 I dette nummer: S. 1 Nyt fra kontoret S. 2 Nyt fra vuggestuen S. 2 Nyt fra Børnehaven S. 4 Nyt fra bestyrelsen S. 6 Artikel om robuste børn S. 10 praktiske oplysninger

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Sommerskole Fra viking til.

Sommerskole Fra viking til. 2015 Sommerskole Fra viking til. DAGBOG Kirkeladen - Stenum www.de4kirker.dk Årets Sommerskole blev en succes. 60 børn havde sammen med en flok frivillige en hyggelig uge med mange aktiviteter og gode

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Nyhedsbrevet Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Til forældre og voksne Alle mand er klar og pludselig var den der, den længe ventede pavillon, den kom som så meget andet, dalende ned fra himlen en tidlige fredag

Læs mere