SABUDAWN HUNTING SAFARIS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SABUDAWN HUNTING SAFARIS"

Transkript

1 SABUDAWN HUNTING SAFARIS LIMPOPO PROVINCE - ANTILOPER OG STORVILDT Sabudawn Hunting Safaris drives og ejes af det unge ægtepar Jenet og Lucas Groenewald. Sabudawn har sit hovedsæde i Limpopo provinsen ved Baltimore kun få kilometer fra Limpopofloden og grænsen til Botswana centreret omkring på en 8000 ha stor hunting Lodge, som hedder Oryx. Cirka 380 km - eller godt 4½ timers kørsel fra Johannesburgs Lufthavn, ligger dette pragtfulde sted midt i den sydafrikanske bush. Her ligger en camp bestående af 5 luksuriøse chaletter samt en hyggelig smagfuld restaurant, som ligeledes rummer pæne indkvarteringer i ægte afrikansk atmosfære. Lucas har derudover en koncessionsaftale på revirer i Free State, Kalahari og i Botswana. Lucas er en ung, ambitiøs og fremadstræbende professionel jæger, som arbejder aktivt og målrettet med sit firma. Firmaet tæller adskillige andre professionelle jægere, trackere og skindere, der kan kunsten at gå på jagt i bushen. Her vil du få fuld valuta for dine penge. Listen af mulige trofæer er lang. Lucas har adgang til mere end hk alsidig bush med en rig vildtbestand. REJSEN Flyrejse Der flyves normalt fra enten København eller Billund via Frankfurt eller Paris til Johannesburg. Normalt flyves fra dansk lufthavn sidst på eftermiddagen, hvorefter man ankommer i Johannesburg næste morgen mellem kl. 08 og kl. 10. Flyveturen varer ca. 13 timer plus nogle få timers ventetid i lufthavnene i Centraleuropa. Vores guide eller outfitter henter dig/jer ved ankomsten i Johannesburg. Køretiden til jagtfarmen i Baltimore er 380 km eller ca. små 5 timer. Udførsel af jagtvåben fra Danmark - indførsel af jagtvåben til Sydafrika. For at rejse ud af Danmark med våben til et jagtland uden for EU, skal du udfylde en eksport tilladelse / deklarationsformular A, som Jelling Jagtrejser sender til dig, når du bestiller rejsen - den afleverer du til toldvæsnet i din afrejselufthavn i Danmark. Sammen med A-formularen får du også en B-formular. B-formularen skal du sørge for at få stemplet af toldvæsnet i afrejselufthavnen i Danmark, da denne er beviset på, at du lovligt har udført dit jagtvåben af Danmark - den kan ankomstlufthavnen i jagtlandet finde på at ville se - har du ikke fået den stemplet, har du et problem! B-formularen afleverer du igen i lufthavnen i Danmark, når du kommer retur fra Sydafrika. Ved indrejse til Sydafrika, skal du udfylde en såkaldt "Application for multiple import or export permit...".

2 Denne formular får du ligeledes tilsendt af Jelling Jagtrejser, når du bestiller rejsen. Ved ankomsten til Sydafrika afleverer du formularen til politi/toldvæsen. Herefter får du udleveret en tilladelse, som du skal bære under jagten, så du frit kan færdes med våben i Sydafrika. Ved udrejsen skal du aflevere denne tilladelse igen og dine våben vil en sidste gang blive tjekket før du forlader landet. Vær opmærksom på, at nogen flyselskaber opkræver en særlig våbenhandlingsafgift i lufthavnen, som du er forpligtet til at betale, og som Jelling Jagtrejser ikke har mulighed for at betale forud. Har du et EU-våbenpas, så kan du med fordel have det med, sammen med den danske våbentilladelse, dit jagttegn og dit personlige pas. Transport af våben og ammunition i fly til Sydafrika Du skal opbevare din riffel i en flysikker våbenkuffert med bundstykket fjernet fra riflen. Bundstykke, ammunition og evt. jagtkniv opbevares særskilt i din bagagekuffert eller i en solid rejsetaske. Ammunitionen skal opbevares i en flysikker metal- eller plastboks, hvor hver enkelt stk. ammunition ligger i et adskilt rum boksen skal kunne låses. Såvel riffel som ammunition skal på forlangende forevises til toldmyndighederne ved passage af alle landegrænser. Vær opmærksom på, at de fleste flyselskaber har en øvre bagagevægtsgrænse på 20 kg, hvorfor det vil være hensigtsmæssigt at medbringe en del af den tunge bagage som håndbagage. (Kikkert, fotoudstyr, jagtstøvler osv.) JAGTEN Jagten foregår fra det lysner ved solopgang til det mørkner efter solnedgang, eller så længe man har lyst til at blive ved. I gode jagtbiler - firehjulstrukne Toyota Landcruisere, køres der stille og roligt igennem bushen ad forholdsvis velanlagte veje. Fra firehjulstrækkeren forsøger man at spejde efter vildtet i bushen, hvorefter der indledes en intensiv pürsch med forhåbning om, at nå frem til en skudchance og et godt trofæ. Jagten er selektiv og Lucas og hans stab lader ikke dårlige trofæer afskyde. Ingen straffes med en merpris for medaljetrofæer hos Jelling Jagtrejser. Skudafstandene er sjældent over 100 meter, da man ganske enkelt ikke kan se længere. Bushen er tæt og jagten foregår på vildtets præmisser, så ofte må man op og ned af jagtbilen mange gange før det lykkes at nå til en skudchance. Det kan blive nødvendigt at afgive skud fra bilen, men sådan er jagten i Afrika. Har man noget imod det, skal man blot gøre indsigelse imod det. Det er en oplevelse både før, under og efter jagten at køre rundt på jagtbilen og få sine safaridrømme levet ud - hvilken rigdom af vildt og oplevelser!

3 INDKVARTERINGEN Indkvarteringen er som vist på ovenstående foto. Det store billede er fra restauranten på Oryx og det to øvrige indkvarteringen i de små huse / chaletter På Oryx bor man i særdeles pæne dobbeltværelser / huse, som er beliggende i tæt på restauranten, baren den dejlig swimmingpool, opholdsstuerne og bålpladsen. Udenfor findes en dejlig blomsterrig have med blandt andet en dejlig swimmingpool. Omgivelserne er smukke og indbydende. I de små chaletter bor man to og to. Et challet består af et stort sove og opholdsrum med privat toilet og bad. Her findes et par bløde møbler, et TV og god og rigelig plads til bagage og til opbevaring af våben. Uden for huset findes en lille terrasse, hvor der står et par hvilestole. På arealet omkring husene findes også bålpladsen, hvor man sidder om aftenen under det stråtækte safarihalvtag og får en sundowner før aftensmaden som regel sætter man sig her igen efter maden, for det er ganske enkelt så hyggeligt. Her er ægte safaristemning. VÅBEN OG UDSTYR Våben og kaliber De mest almindelige riffelkaliber er anvendelige til jagt i Sydafrika. Kravet til kaliberets sværhedsgrad er selvfølgelig ligefrem proportionel med størrelsen af det vildt, som du ønsker at nedlægge - selv om det gør ondt på mange, så har vi hos Jelling Jagtrejser kunnet konstatere, at et kaliber som 6,5 x 55 kan have svært ved at slå til på vildtarter større end råvildt, hvis ikke skuddet træffer 100 % korrekt.vi anbefaler kaliber fra 308, 270 Win., 30-06, 7 mm rem. og op til 300 Win. På drivjagterne på springbukke anbefaler vi kaliber fra 308 og opefter.til storvildt som elefant, bøffel, flodhest og næsehorn skal vi op i de helt svære kaliber som 375 Holland og Holland, 458éren osv. Kikkerter Sørg altid for at have en lysstærk kikkert monteret på din riffel, da jagten i Sydafrika - ofte foregår i skumringen morgen og aften. En indstillelig forstørrelse kan være en fordel. En stor del af dine jagtoplevelser på en jagtferie foregår igennem din håndkikkert, hvorfor du ikke må spare på kvaliteten på denne. Vi anbefaler en kikkert med et godt lysindtag og 7 til 8 gange forstørrelse, som du kan holde roligt. Beklædning - se under diverse hvor der findes en pakkeliste Tag en rygsæk med, så du har noget at putte dit tøj i, efterhånden som du tager det af, når solen står op og varmer dig. Hvis du lever efter følgende citat af Christian Sembach: "Afrika er et koldt land med en varm sol", så går det ikke helt galt. Det er koldt om morgenen, og så snart solen er væk, er fordampningen fra jordoverfladen stor, og det bliver hurtigt rigtig koldt. Rygsækken Tag aldrig på jagtrejse uden at medbringe en god og solid rygsæk - hellere for stor end for lille - den kan bruges til alt fra ekstra tøj, halstørklæder, handsker, fotoudstyr, ekstra patroner, til drikkevarer og lidt chokolade.

4 DIVERSE Krav til din fysiske form Jagt i Afrika stiller ikke specielle krav til din fysik. Du kan på riffeljagten blive udsat for lange pürsch og gåture i reviret, men terrænet er langt de fleste steder fremkommeligt og forholdsvist fladt. Er du i dårlig kondition, så fortæl os det forud for din rejse, så vi ikke byder dig noget, som gør det svært for dig selv og for din jagtfører. Sydafrika som ledsagerland - "kan jeg tage konen og børnene med"? Riffeljagten foregår fra morgen til aften, så længe det er lyst nok til at kunne afgive forsvarlige skud. Vil ledsagerne med på jagten, kan dette sagtens lade sig gøre. Der kan selvfølgelig planlægges en rejse, hvor man nogle dage er med på jagt, andre dage kører man på udflugter og lign. Man må ikke glemme, at når man taler om afstande i Sydafrika, så er de altså store. Sydafrika er ikke noget rart land at færdes i på egen hånd, hvorfor man skal kunne underholde sig selv hjemme i indkvarteringen med at læse en god bog, nyde solen, svømme en tur i poolen, med mindre man gør noget i fællesskab med de øvrige deltagere - se afsnittet om indkvartering. Jenet, Lucas` kone er villig til at lave diverse arrangementer for ledsagerne. Der kan køres nogle små safariture ud i bushen af cirka 3 timers varighed (euro 50,- pr. person). Mange tager på besøg i et løveopdræt og ser løverne blive fodret (euro 75,- pr. person) Der kan arrangeres elefantrideture (400 euro pr. person) Indkøbstur til byen Pretoria (euro 100,-) Besøg på en krokodillefarm (euro 50,-) Hestesafarier (euro 60,- pr. person). Drikkepenge Undervejs i forløbet er man på forskellig vis blevet vartet op af ansatte - det gælder under jagten, med rengøringen i huset osv. Har man været tilfreds med dette, når ferien nærmer sig sin afslutning, kan man i fællesskab med Lucas stikke disse arbejdsomme mennesker drikkeskilling - beløbets størrelse aftales med Lucas. Det vil ikke være noget stort beløb set med vores øjne. Skal vi blive helt konkrete vil vi forslå følgende beløb: Din jagtfører maksimum 50,- til 100,- / Din sorte tracker 10 / Køkkenpersonale til deling 30,- til 50,-. Trofæerne Når du er på safari i Sydafrika, så jager du det vildt, som du forud har betalt for hos Jelling Jagtrejser. Skyder du andet trofæbærende vildt, afregner du dette med Lucas i forhold til Jelling Jagtrejsers prisliste, som du finder her på sitet, eller du kan efter aftale afregne med Jelling Jagtrejser, når du kommer hjem. Du aftaler med Lucas, hvordan trofæerne skal se ud, og herefter afleverer han dem til en lokal konservator, som klargør dem til forsendelse til Danmark (dip and Pack). Efter en rum tid modtager du pr. mail en regning fra Sydafrika på konservatorens arbejde, hvorefter du overfører dette beløb til ham på det oplyste kontonr. Behøver du hjælp, så spørg Jelling Jagtrejser. Herefter vil du blive kontaktet af en speditør, når dine trofæer er klar til hjemsendelse til Danmark. Speditøren iværksætter processen, og derefter modtager du fra speditøren en regning på fragtomkostningerne. Samsending af flere gruppers trofæer giver ofte en fornuftig pris på dette. Udgifterne varierer meget og vil være afhængig af, hvad og hvor meget du ønsker at få afsendt. Spørg evt. Jelling Jagtrejser. Vi anbefaler at trofæerne færdiggøres hos en dansk konservator - se vores "Link" her på sitet. Drikkevarer Der vil være drikkevarer med i prisen på rejse og ophold hos Lucas - der nydes ikke alkoholiske drikke på jagterne, men alene om aftenen på farmen. Vaccine og husapoteket Det er vigtigt, at du forud for din rejse (cirka 2 mdr. før) kontakter din egen læge og fortæller, hvor du præcist skal opholde dig i jagtlandet, så vil din læge vide, hvilket behov du har for vacciner forud for rejsen. På vores hjemmeside under "Nyttige links", kan man gå ind og se hvad der anbefales, i det område, hvor du skal være i Afrika. Når du skal på jagtrejse skal du altid sørge for at din stivkrampevaccine er up to date - uanset rejsemålet. Du bør endvidere altid medbringe et lille husapotek i din toiletaske, hvor du har lidt

5 mod forstoppelse - lidt mod hovedpine og feber samt et stykke plaster og måske lidt forbindingsstoffer osv. Sådan pakker jeg min kuffert til rejsen På Jelling Jagtrejsers farme i Afrika, kan du fra dag til dag få vasket alt dit tøj, her er service på højt niveau. Dette betyder, at mængden af tøj, du skal medbringe er begrænset. Håndklæder er på farmen. Det sæt tøj du har på ved udrejsen, kan du også rejse hjem i. Uanset årstiden for rejsen, er det altid sommer i Sydafrika, vurderet med danske øjne - husk det er koldt morgen og aften, hvilket du skal gardere dig imod: Vi foreslår følgende indhold til din kuffert: * Et par solide pürschstøvler (dem kan du rejse i ud og hjem, så du holder vægten nede på din bagage) * Evt. sandaler / hjemmesko til fritidsbrug. * 3 T-shirts eller kortærmede skjorter. * 3 par korte sokker / jagtstrømper. * 2 par lange jagtbenklæder. * 2 par shorts til jagtbrug. * 4 par underbenklæder. * 1 sweatshirt eller fleece til brug om aftenen. * 1 evt. tynd vindjakke / vindstopper til morgen- og aftenbrug og til kørslen på åben bil, morgen og aften. * Solbriller, solcreme, læbepomade, myggebalsam, evt. vådservietter, samt et lille håndklæde. * Personlige toiletsager, samt dit husapotek * En fluesmækker - nogen har behov for at alle levende insekter er udryddet, før de skal sove! * En solid rygsæk, som du på vejen ud bruger som håndbagage - her har du dit fotoudstyr, din kikkert Valuta og kreditkort I Sydafrika hedder møntenheden Rand (forkortes ZAR) - 1 Zar svarer i skrivende stund til kr. 0,60 - kreditkort som VISA og MASTERCARD er almindeligt udbredt i Sydafrika. Film og litteratur Ønsker du inden afrejsen at forberede dig lidt på rejsen ved at se indtil flere gode og lærerige videofilm om jagt i Afrika, kan vi anbefale dig at leje, låne eller købe film af Poul Erik Madsen (Hunters Video), som har lavet flere film om jagt i Afrika. Disse forhandles af alle større jagtudstyrsforretninger. Vil du vide noget om landet du besøger, kan vi anbefale dig at gå i den nærmeste boghandel eller på biblioteket, hvor du kan købe eller låne bogen Turen går til Sydafrika" (Politikens Forlag). Bogen fortæller i korte træk om landets historie, forfatning, flora og fauna. Endvidere giver bogen svar på mange praktiske spørgsmål omkring valuta, åbningstider og evt. seværdigheder i nærheden af det sted, hvor du skal drive jagt. Der er udgivet flere bøger om vildtet i det sydlige Afrika - en af dem er en glimrende felthåndbog, som hedder MAMMALS of Africa - den er på engelsk. En velfotograferet bog som giver en kort og kontant indføring i de afrikanske dyrs biologi, adfærd og opholdssteder. Bogen er fotograferet og udgivet af Tilde og Chris Suwart under forlaget Struik Publishers.

6 Prisliste I Limpopo Province Sabudawn Safaris Trofæer i Sydafrika Bavian Jackal Blesbuck 2.850,- Hvid Blesbuck 4.200,- Bushbuck / Limpopo 6.500,- Blue Wildebeest 4.500,- Bushpig 1.000,- Duiker Common 2.000,- Eland Cape ,- Eland Livingston ,- Gemsbuck / oryx 6.500,- Giraf ,- Red Hartebeest 6.000,- Impala 2.500,- Kudu Greater less than 54" / more than 53" , ,- Klipspringer 6.000,- Monkey Vervet Nyala ,- Steenbuck 1.900,- Reedbuck Common 6.500,- Reedbuck Mountain 4.800,- Tessebe ,- Warthog (vortesvin) 1.800,- Waterbuck ,- Zebra Burchell 6.000,- Fri Fri Fri Følgende trofæer på forespørgsel: Roan Zable Hippo (flodhest) Crocodile Buffalo Jagtføring på Big five krokodille eller flodhest 1:1 pr.dag 2.500,-

7 Jagtrejse-kalkulation Antal: Tekst: Pris: Jagt- og/eller opholdsdage á kr. : Obligatorisk ansvarsforsikring og gebyrer : Evt. andre udgifter : Anslåede Transportomkostninger i jagt : Evt. afbestillingsforsikring 6 % af rejsens grundpris : (Faste omkostninger - ikke trofæafgifter) Evt. ferieforsikring (Undersøg om din egen familieforsikring dækker) : vær opmærksom på om rejsen er oversøisk og/eller udenfor Europa - vær opmærksom på, at der ikke er dækning for hjemtransport i Europa i det gule kort) Depositum for trofæ af : Depositum for trofæ af : Depositum for trofæ af : Depositum for trofæ af : Depositum for trofæ af : Evt. transportomkostninger / evt. billeje : Evt. flybillet / evt. færgebillet : Evt. nyanskaffelser (tøj og jagtudstyr, ammunition, malariapiller) : Evt. : Evt. : Rejsens totale anslåede pris

8 Vores forfædre i Jelling viste vejen. Med vikingeskibe drog de ud mod fjerne horisonter og udlevede drømmen om oplevelser i det fremmede! I dag gør vi det heldigvis lidt mere kultiveret end de gjorde det, men grundlæggende er det vel de samme drifter, som giver os udlængsel i dag? Har du et behov STORT eller lille, så er vi fire friske og dygtige rejseoperatører, der er klar til at tilbyde dig hjælp til de næste rejsearrangement, til at give dig inspiration og idéer til hvad du, dine medarbejdere eller din familie kunne trænge til at opleve i det store udland, hvad enten det drejer sig om en jagtrejse eller en almindelig rejseoplevelse! Sådan bor vi Jelling Rejser & Jelling Jagtrejser Kildeparken 32, 8722 Hedensted / Tel / Fax & info@jellingrejser.dk

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris ledes af indehaveren Renier Visser. Renier har været med fra starten af JELLING Jagtrejsers Afrika eventyr. Vi

Læs mere

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele   Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr. Jagtsafari til Kimberly, Sydafrika Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt i Sydafrika på jagtfarmen i Kimberly som er en familieejet jagtfarm. Her har du mulighed for, at jage plainsgame og enkelte storvildtsarter

Læs mere

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Jagten foregår i et område, der ligger ved Graaff Reinet i Eastern Cape, ca. 3 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen er beliggende sådan, at man bor midt ude i

Læs mere

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN PÅ JAGT I DE NÆRLIGGENDE BUSHOMRÅDER Blesbuck Blue Wildebeest Impala Kudu Nyala Red Hardebeest Warthog Zebra Jagtrejse - riffeljagt Prisen inkluderer

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Eastern Cape ved Quinstown

Eastern Cape ved Quinstown Eastern Cape ved Quinstown Jagten foregår i et område, der ligger ved Quinstown i Eastern Cape, ca. 2,5 timers kørsel fra Port Elisabeth og East London Lodgen er beliggende sådan, at man bor midt ude i

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Eastern Cape - her kan dine drømme blive virkelighed

Eastern Cape - her kan dine drømme blive virkelighed Eastern Cape - her kan dine drømme blive virkelighed Pakke 1: Inkl. 5 trofæer: 1 Blesbuck, 1 Impala, 1 Normal Springbuck, 1 Warthog, 1 Grey Duiker For 1 jæger og 1 ikke jæger 7 dages ophold med fuld forplejning,

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Pürschkursus i afrikansk sporjagt Pürschkursus i afrikansk sporjagt Læserrejse med Jagt, Vildt og Våben 17. 26. juli 2009 Mananga Safaris, Sydafrika Med African Adventure og jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben, har du ikke blot mulighed

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE 6.-16.April 2010 Indabushee - typisk terræn Campen i Indabushee I samarbejde med både den danske, norske og svenske buejægerforening kan vi nu tilbyde

Læs mere

Antilopejagt hos Limpopo Safaris

Antilopejagt hos Limpopo Safaris HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Antilopejagt hos Limpopo Safaris Overblik HØJDEPUNKTER Hos Limpopo Safaris oplever du antilopejagten i Afrika i sin reneste form. Åndeløs spænding,

Læs mere

ANTILOPEJAGT HOS EZULU

ANTILOPEJAGT HOS EZULU JSEN: Ant ALT OM JAGTRE u ilopejagt hos E-Zul ANTILOPEJAGT HOS EZULU Søger du en 5-stjernet jagtrejse? - Så er E-Zulu stedet!! Man skal lede længe efter jagt og indkvartering i så høj klasse som E-Zulu

Læs mere

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS gt JSEN: Antilopeja ALT OM JAGTRE is hos Limpopo Safar ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS Jagt på 45.000 ha i den nordlige del af Sydafrika (Limpopo-provinsen). Fantastiske forhold både for jægere, ledsagere

Læs mere

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO AUSTRALIEN Australien er mulighedernes land som turist - her er muligheder for fysiske udfoldelser af næsten enhver art. Det være sig til lands, til vands og i luften. Et kæmpe land med en ligeså stor

Læs mere

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Hej Tak for din henvendelse vedr. jagt i Afrika. Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt og ophold på en farm i det kuperede terræn i Southwell distriktet

Læs mere

GRATIS OPHOLD OG ANTILOPEJAGT HOS FRONTIER SAFARIS

GRATIS OPHOLD OG ANTILOPEJAGT HOS FRONTIER SAFARIS rs opejagt hos Frontie til an og ld ho op JSEN: Gratis ALT OM JAGTRE afaris GRATIS OPHOLD OG ANTILOPEJAGT HOS FRONTIER SAFARIS Det lyder næsten for godt til at være sandt, men hos Diana Jagtrejser/Limpopo

Læs mere

Våben gebyrer og tilladelser

Våben gebyrer og tilladelser Tag en pause fra hverdagen og få den ultimative jagtoplevelse i Afrika med Manga Hunting Safaris. Med Mangwa Hunting Safaris får du ikke kun spændingen ved at gå på jagt efter spændende og eksotiske dyr,

Læs mere

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS un agt hos Osonjiva H ej op til an på ld ho agerop JSEN: Gratis leds ALT OM JAGTRE GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS GRATIS ophold for din ledsager! det er da noget af

Læs mere

Jagt i Sydafrika(Kirkwood)

Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Det er os en fornøjelse at kunne sende vores kunder til vores partner i Sydafrika og vide at de er i gode hænder. Vores partner Umlilo Safaris, en Outfitter & Professional Hunters,

Læs mere

Sydafrika. Et eventyr, som bare skal opleves!

Sydafrika. Et eventyr, som bare skal opleves! Sydafrika Et eventyr, som bare skal opleves! Drømmer du om jagt i Afrika, til jordnære priser? Så er du kommet til det rette sted! Sammen med vores outfitter i Eastern Cape, Sydafrika: Two Waters Safaris,

Læs mere

SPECIALTILBUD ANTILOPEJAGT HOS

SPECIALTILBUD ANTILOPEJAGT HOS afaris gt hos Omujeve S ja pe ilo nt A d bu til JSEN: Special ALT OM JAGTRE SPECIALTILBUD ANTILOPEJAGT HOS OMUJEVE SAFARIS I 2017 Virkelig attraktive priser i Februar April og oktobernovember 2017! Bl.a.

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elizabeth. Lodgen er smukt beliggende

Læs mere

Sydafrika. - Verdens jagtdestination nummer

Sydafrika. - Verdens jagtdestination nummer Sydafrika - Verdens jagtdestination nummer 1 Drømmer du om om autentisk jagt, i vekslende terræn og spektakulær natur? Drømmer du om det afrikanske eventyr, i professionelle rammer og med høj personlig

Læs mere

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Namibia Dana Safaris - Hunting and photographic safaris since 1986 Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Nationaldyret i Namibia er oryxen eller gemsbukken, som er afbilledet ovenfor. Et meget smukt

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Vi kender vejen fra drøm til virkelighed

Vi kender vejen fra drøm til virkelighed Vi kender vejen fra drøm til virkelighed Drømmer du om jagt til fods på naturens præmisser, i vekslende terræn og spektakulær natur? Drømmer du om det afrikanske eventyr, i professionelle rammer og med

Læs mere

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika På de følgende sider gives en grundig information og gennemgang af, hvad der sker med dine trofæer, fra det øjeblik du forlader jagtområdet, og til de er klar til

Læs mere

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 Lad drømmen blive til virkelighed Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 De yderst attraktive tilbud på de omstående sider, hvor man virkelig kan spare

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte.

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte. BOSNIEN- HERZEGOVINA Jagt på gemse Vi har 2 spændende former for jagt på gemse i Bosnien, enten den fysisk udfordrende med pirschjagt i bjergene, eller som jagt fra båd eller yacht langs de stejle bjergsider

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

AMAKULU PAKKEREJSER 2019 Eksklusiv fly

AMAKULU PAKKEREJSER 2019 Eksklusiv fly AMAKULU PAKKEREJSER 2019 Eksklusiv fly Rejsepakker inkluderer Rejsepakker inkluderer ikke I ndkvartering m. delvis fuld forplejning (drikkevarer medfølger ikke Flybilletter, inkl. skatter og afgifter Fuld

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Sydafrika. - Verdens (måske) bedste jagt og ferie destination

Sydafrika. - Verdens (måske) bedste jagt og ferie destination Sydafrika - Verdens (måske) bedste jagt og ferie destination Drømmer du om om autentisk jagt, i vekslende terræn og spektakulær natur? Drømmer du om det afrikanske eventyr, i professionelle rammer og med

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

STORVILDTJAGT HOS ROGER WHITTALL SAFARIS

STORVILDTJAGT HOS ROGER WHITTALL SAFARIS ll Safaris gt hos Roger Whitta tja ild rv to S : N E JS ALT OM JAGTRE STORVILDTJAGT HOS ROGER WHITTALL SAFARIS Har du nogensinde stået face to face med en elefant, bøffel eller løve under en jagt i Afrikas

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb

Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb Jelling Jagtrejser & Hauges Bueskydning har i samarbejde lavet en rejse til Sydafrika med fokus på buejagt! Rejsen henvender sig til jægeren der

Læs mere

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame På jagttur til Mayogi-safaris i Sydafrika 100 For et år siden tog fire danske par på jagt efter bl.a. springbuk, bleesbuk, duiker, black wildebeest og kudu nær Port Elisabet, og den tur kom de ikke til

Læs mere

JAGT- & FOTOSAFARI. Sydafrika & Namibia

JAGT- & FOTOSAFARI. Sydafrika & Namibia JAGT- & FOTOSAFARI Sydafrika & Namibia WATERFALL LODGE kære gæst Velkommen til Jelling Jagtrejsers katalog om vores forskellige afrikanske destinationer Det er vigtigt for os, at du som gæst føler, at

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Går man med planer om at gæste Sydafrika og kombinere jagt og sigthseeing er dette stedet. Lodgen er dansk ejet af Per Grunnet og hans kone som købte stedet for nu flere

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

ATTRAKTIV JAGT-LODGE I SYDAFRIKA

ATTRAKTIV JAGT-LODGE I SYDAFRIKA ATTRAKTIV JAGT-LODGE I SYDAFRIKA WATERFALL LODGE SYDAFRIKA ATTRAKTIV JAGT-LODGE I SYDAFRIKA Beliggende i Waterberg Mountains Mulighed for god lejeindtægt Indkvartering til 14 pers. + pladser i teltlejr

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere

JAGT I SYDAFRIKA 2019 HOS MALPEPO SAFARIS

JAGT I SYDAFRIKA 2019 HOS MALPEPO SAFARIS JAGT I SYDAFRIKA 2019 HOS MALPEPO SAFARIS Jagtdistrikt: Det er med stor glæde, at vi nu kan meddele, at vi har indledt et samarbejde med den danskejede safarivirksomhed "MALPEPO SAFARIS", som ikke alene

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 Sag.nr. 750-86T89 Jagtdistrikt: Dorchester - Sydengland Vi tilbyder her et toprevir i det naturskønne og frodige Sydengland med et samlet jagtareal på ca. 4.000 ha. der varierer

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydafrika Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydafrika Hovedstad Sprog Indbyggere Pretoria Forskellige former for kristendom Afrikaans og engelsk Rand 54 mio. Religion Valuta Areal

Læs mere

16 dages jagt- og familietur til Sydafrika - 2015

16 dages jagt- og familietur til Sydafrika - 2015 2015-005-01 16 dages jagt- og familietur til Sydafrika - 2015 Amakulu Safari s jagt- og familietur er ideel for dem, der gerne vil have en fælles oplevelse - uanset om du er jæger eller ikke jæger - og

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0140 afsagt den 22. januar 2016 ****************************** KLAGER GNR (1 person) v/ LMBL SALGSBUREAU ARRANGØR Nyati Safari ApS Nyati Safari ApS

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Australien - jagt på vandbøffel

Australien - jagt på vandbøffel Australien - jagt på vandbøffel I Australien kan Aurora Jagtrejser tilbyde jagt i 3 forskellige områder. I Nothern Territory direkte ved Kakadu Nationalpark, ved Couburg Peninsula og ved Queensland. Den

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 2.del

Dagbog Tanzania 2009 2.del Dagbog Tanzania 2009 2.del Aften Ruaha National Park den 21-sep- 2009. Transport dag - i dag har vi kørt turen fra Mikumi som vi forlod kl. 8 15 og til Ruaha NP. hvortil vi ankom kl. 15 00. En stille og

Læs mere

10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP

10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP Dato: 08. 08 2019 10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP Storslået, vild natur, tropiske nætter med lyden af cikader og løvebrøl i det fjerne, eksotiske dufte i bushen spændende og bjergtagende dyreoplevelser

Læs mere

Antilopejagt i Kalahari hos African Echo S...

Antilopejagt i Kalahari hos African Echo S... HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Antilopejagt i Kalahari hos African Echo S... Overblik HØJDEPUNKTER Vore kunder bliver indkvarteret i en dejlig teltcamp, så man rigtig får Afrika

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER

SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER Dato: 18. 06 2019 IPA SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER Storslået, vild natur, tropiske nætter med lyden af cikader og løvebrøl i det fjerne, eksotiske dufte i bushen, spændende og bjergtagende dyreoplevelser

Læs mere

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele tlf , Rejsegarantifonden nr.

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele  tlf , Rejsegarantifonden nr. Riffeljagt og turistrejse til Limpopo, Sydafrika Hej Tak for din henvendelse vedr. jagt i Afrika. LB Jagtrejser samarbejder med The Hunter s Dream Safari og kan tilbyde jagt og ophold på en farm i Limpopo

Læs mere

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013 British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013 Vor nyeste partner i British Columbia er bosiddende i Prince George, kun 1 times flyvning fra Vancouver. BC Guide Outfitters råder over 2 jagtområder

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

TANZANIA. SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland

TANZANIA. SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland Lad drømmen blive til virkelighed TANZANIA SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland Tanzania, the land of Kilimanjaro og menneskehedens vugge tilbyder noget af det

Læs mere

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer Sydafrika Safari 8 dage fra kr. 13.795 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Jagt. Den 1. maj 1999 blev det tilladt at gå på jagt med bue og pil. i Danmark. I dag er der 700 mennesker, som har tilladelse til at

Jagt. Den 1. maj 1999 blev det tilladt at gå på jagt med bue og pil. i Danmark. I dag er der 700 mennesker, som har tilladelse til at Den 1. maj 1999 blev det tilladt at gå på jagt med bue og pil i Danmark. I dag er der 700 mennesker, som har tilladelse til at jage med bue og pil helt som vores forfædre gjorde. Næsten da. For der er

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Kruger parken & The Big Five Safari

Kruger parken & The Big Five Safari Kruger parken & The Big Five Safari 4 dages supersafari i Sydafrikas største nationalpark, Kruger National Park Tag med BENNS og Nomad på en oplevelsesrig 4 dages safaritur til Kruger National Park. Her

Læs mere

14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016

14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016 2016-004-01 14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s 14 dages Safaritur er en ideel rejse for dem, der gerne vil have en fælles oplevelse sammen med deres familie og venner - eller dem,

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Dato: 13. 08 2019 BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Safari i Kruger National Park og skøn badeferie i Mozambique ved Det Indiske Ocean Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk

Læs mere

Hermed følger vigtige oplysninger om vores spændende ekspedition, der nærmer sig med hastige skridt.

Hermed følger vigtige oplysninger om vores spændende ekspedition, der nærmer sig med hastige skridt. 03-12-2015 Nepal 1 info 2 Namasté kære elever og forældre på Nepal Venskabsskole. Allerførst vil vi gerne sige tak for besøget til de mange af jer, der kom til performanceforestillingen og infomødet d.

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Tanzania Wildlife Company Tanzania

Tanzania Wildlife Company Tanzania Side 1 af 11 Tanzania Wildlife Company Tanzania Det er vanskeligt at tale om Tanzania uden at genkalde sig entusiasmen, der bar tidligere tiders klassiske ekspeditioner på storvildtjagt. Tanzania er landet

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2016

Fra Kruger til Victoria Falls 2016 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2016 KRUGER NATIONAL PARK I SYDAFRIKA OG ZIMBABWE s VICTORIA FALLS 15 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 27.995,I det

Læs mere

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Dette er jagt i en fantastisk og uberørt vildmark Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde

Læs mere