Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb"

Transkript

1 Rejse til Sydafrika med fokus på buejagt inkl. bueforløb Jelling Jagtrejser & Hauges Bueskydning har i samarbejde lavet en rejse til Sydafrika med fokus på buejagt! Rejsen henvender sig til jægeren der har en drøm om at få buejagttegn, og som vil prøve kræfter med buejagt under varmere himmelstrøg. Du får: 7 undervisningssektioner hos David Hauge hvor du kommer gennem alle facetter af bueskydning og buejagtens kunst både i ind- og udland, og både i teori og praksis Råd og vejledning i forhold til køb af din første bue og udstyr Rejsevejledning med henblik på buejagt i Sydafrika 9 dages rejse fra d marts 2017 til Sydafrika, Eastern Cape, i godt selskab og med jagt i topklasse Og meget mere! Træningsforløb for nye buejægere inden afrejse til Sydafrika Undervisningen kommer til at foregå hos Jelling Jagtrejser i Østjysk Huntingcenter, Kildeparken 32, 8722 Hedensted. Underviser: David Hauge fra Hauges Bueskydning. David er uddannet instruktør ved Dansk Bueskytteforbund, tidligere landsholdsskytte, flere gange dansk mester og ivrig buejæger. Samling 1: lørdag d. 10 september Samling 2: lørdag d. 15 oktober Samling 3: lørdag d. 5 november Samling 4: lørdag d. 26 november Samling 5: lørdag d. 10 december Samling 6: lørdag d. 14 januar Samling 7: lørdag d. 18 februar Samling 1 d. 10 september kl Vi starter med en introduktion til compoundbuer og udstyr til buejagten. Der skydes med udstyr fra Hauges Bueskydning. Herefter laves der en introduktion til regler for buejagt i Danmark, grundlæggende skydestil samt praktisk skydning. Efter det praktiske gennemgås der lidt intro samt forevisning af øvelser til styrketræning som er nødvendigt for at kunne skyde med bue. Til sidst fortælles der om rejsen til Sydafrika, kulturen i landet samt priser på trofæer. Der må naturligvis stilles spørgsmål gennem hele undervisningen. Samling 2 d. 15 oktober kl Vi fortsætter med den grundlæggende skydestil samt praktisk skydning. Der skydes stadig med udstyr fra Hauges Bueskydning. Denne gang er det muligt at prøve forskellige jagtbuer for at finde ud af hvilken bue der passer til hver jæger. Afslutningsvis laves der en lille test i styrketræningen som blev vist gangen før. Der må naturligvis stilles spørgsmål gennem hele undervisningen.

2 Samling 3 d. 5 november kl Der fortælles om valg af udstyr og der præsenteres 3 forskellige buesæt i 3 forskellige prislejer. Et til kr ,-, et til 6.000,-, et til kr ,- og et sæt til kr ,-. Efter præsentationen kan kursisterne vælge hvilken bue de gerne vil købe. Efterfølgende vil der være fremvisning af ekstra udstyr som jagtspidser, buekufferter til flyveturen, afstandsmålere, tøj til buejagt mv. Der må naturligvis stilles spørgsmål gennem hele undervisningen. Samling 4 d. 26 november kl Der skydes med egne buer og øves skydestil og teknik. Vi gennemgår den danske bueprøve og laver ligeledes test af styrkeøvelserne. Herefter laver vi lidt teori med henblik på jagtformerne i Sydafrika samt anatomien på de Sydafrikanske vildtarter, som er noget anderledes end hvad vi kender fra de danske. Der må naturligvis stilles spørgsmål gennem hele undervisningen. Samling 5 d. 10 december kl Der skydes med egne buer og øves skydestil og teknik. Pundstyrken øges efterhånden som vi bliver mere og mere komfortable med at skyde med buen. Der skydes ligeledes med jagtspidser, og trænes på 3D dyr. Vi laver en test i styrketræningen og afslutter med at fortælle lidt om fotoudstyr til at filme jagten. Der må naturligvis stilles spørgsmål gennem hele undervisningen. Samling 6 d. 14 januar kl Der skydes med egne buer og øves skydestil og teknik. Pundstyrken skal nu være oppe på maksimum. Der skydes til Afrika skiver. Der laves herefter en introduktion til mentaltræning og spændingsregulering. Til sidst gennemgås den nødvendige påklædning når man går på jagt i Sydafrika. Der må naturligvis stilles spørgsmål gennem hele undervisningen. Samling 7 d. 18 februar kl Der skydes med egne buer og øves skydestil og teknik. Her skydes på længere afstande og trænes på Afrika skiver. Finindstilling af bue med jagtspidser gennemgås og vi taler videre om mentaltræningen og spændingsregulering. Vi fortæller om klargøring til turen samt hvordan kufferten pakkes både bagage- og buekufferten. Der må naturligvis stilles spørgsmål gennem hele undervisningen. Forudsætninger Mange tror, at det er enormt hårdt at skyde med bue. Dette er ikke tilfældet når træningsforløbet planlægges og gennemføres på denne måde, som ovenstående ligger op til. Styrketræningen starter på et punkt, hvor alle kan være med, også bygger vi langsomt styrken op. Der er derfor ingen fysiske forudsætninger for programmet udover, at man skal have normalt syn på begge øjne og have normalt fungerende motorik i begge arme. Man skal påregne mindst 2 timers træning om ugen på egen hånd, for at få så meget ud af forløbet som muligt. Formålet med fællestræningen er, udover at lære at skyde med bue, at skabe sammenhold og en god og hyggelig atmosfære for den gruppe som skal afsted til Sydafrika.

3 Sydafrika - Greys Gift Lodge - Eastern cape - Your African Home - familiens afrikanske farm! Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elizabeth. Lodgen er smukt beliggende med en storslået udsigt til både bush, vandhuller, savanne, mindre bjerge og klippeformationer. Den oprindelige afrikanske familie, som grundlagde lodgen, er stadig medejere nu i anden generation - og udgør stedets daglige ledelse og PH stab, hvorfor farmens PHére og professionelle jagtstab har et unikt kendskab til vildtet, landskabet og jagtmetoderne. På Greys Gift Lodge går de afrikanske traditioner hånd i hånd med perfekt indkvartering, god forplejning, skøn natur og fantastiske jagtoplevelser. Jelling Jagtrejser er stolte over at have Greys Gift Lodge på programmet, da vi her udbyder noget unikt og enestående på et højt og luksuriøst niveau! Farmen ligger smukt placeret på toppen af en klippeformation med en fantastisk udsigt over området. Der er frodigt rundt om farmen, så der er et rigt dyreliv at betragte fra en af de mange terrasser, hvor man i aftensolen kan sidde og nyde solnedgangen med en "sundowner". Farmen er luksuriøs og veludstyret på alle områder. Personalet udøver stor service i meget komfortable omgivelser. Hovedbygningen er på 700 kvadratmeter med flotte stilfulde og charmerende fællesarealer, der bringer dig i den rigtige afrikanske stemning. Her falder en blanding af vesteuropæisk og afrikansk indretning fint sammen til en unik enhed. Inde finder du en indbydende bar, som er forbundet til et udendørs loungeområde.

4 Der er selvfølgelig aircondition overalt indendørs. Udenfor findes en fantastisk flot terrasse og et swimmingpoolareal bygget op på stolper, som giver dig en fremragende udsigt over den omgivende natur. Her findes behagelige siddegrupper / sofagrupper og solsenge, hvor du kan nyde livet mellem jagterne og aktiviteterne. Indendørsloungen har en stor pejs som er et naturligt samlingssted om aftenen. I tilknytning til baren findes også et spillerum med billard, dart og storskærm. Det indendørs spiseområde er rummelig og har en åben pejs, indendørs grill (braii) og er udstyret med skydedøre der kan åbnes, så du kan akkompagnere det gode måltid med magisk afrikansk aftenluft. Alle værelser er på 50 kvadratmeter. De har alle udgang til terrasse med udsigt over det flotte landskab, hvor du kan nyde din morgenkaffe. Værelserne er indrettet efter temaer og er således unikke hver for sig - ikke to rum er ens. Alle rum er udstyret med aircondition, dobbeltseng - to enkelte hvis det ønskes - sofagruppe og pejs. Derforuden findes køleskab, TV med DVD og musikanlæg. Der er flotte moderne badeværelser med kar, og dush. Ønsker du lidt mere eventyr, kan du gå ud på terrassen og tage dit bad i et udendørs badekar - her mangler intet! Jagten på Greys Gift Lodge Der findes ikke mange jagtfarme, som kan tilbyde et så varieret og spændende terræn og så forskelligartede jagtmuligheder som Greys Gift Lodge kan. Et stort udbud af jagtbare arter, stor variation i terræn og forskellige jagtformer, som kan tilfredsstille selv den dygtigste og mest erfarne jæger. Her findes åbne savanner, sletter, klippeformationer, og store områder med lettere og særdeles tæt bush alt sammen byder på forskellige udfordringer som tilpasses den enkelte jægers fysiske formåen og jagterfaring. Det specielle ved jagten er, at den tætte bestand af vildt gør, at der sker noget hele tiden - ingen dage er ens. Her jages på selve farmen på mere end ha og her foruden har vi tilgang til godt ha mål på naborevirerne. Den meget forskelligartede natur med et varieret planteliv og forskellige biotoper gør området til et eldorado for de flest antilopearter.det kuperede terræn gør reviret enormt. Jagten kan foregå ved, at man kører ud med bil, finder vildtet i kikkerten og indleder en pürsch til fods. En anden væsentlig del af jagten foregår som anstandsjagt, hvor man sidder og venter fx. nær et vandhul, hvor vildtet kommer for at drikke, eller man finder et godt udsigtspunkt, hvorfra man observerer vildtet og en efterfølgende pürsch indledes.

5 Priser Træningsforløb for nye buejægere inden afrejse til Sydafrika Prisen inkluderer: 3 timers undervisning på 7 lørdage fordelt ud over september/oktober/november/december januar/februar 2017 Vejledning og træning til rejse til Sydafrika med fokus på buejagt Råd og vejledning i forhold til køb af bue og udstyr Pris pr. deltager v. 8 deltagere kr ,- Forventet pris for køb af bue og udstyr inden afrejse kr ,- til ,- Sydafrika - Greys Gift Lodge - Eastern cape Fra d marts 2017 Prisen inkluderer: 9 dages rejse med 6 overnatninger på Greys Gift Lodge fra d marts hele jagtdage med jagtføring 2:1 Flybilletter tur/retur fra Danmark til Port Elizabeth Afhentning og aflevering i lufthavnen i Port Elizabeth Fuld forplejning fra ankomst til afrejse Fri drikkevarer Fri vaskeservice Feltpræparation af trofæer, samt ledsagelse af tracker og skinner på jagterne Guideservice bestående af David Hauge fra Hauges Bueskydning (instruktør i undervisningsforløbet) Pris pr. jæger kr ,- v. 8 jægere Prisen inkluderer ikke: drikkepenge, afskydning (se prisliste nedenfor), konservatorarbejde samt hjemtransport af trofæer.

6 Trofæafgifter Trofæ Trofæafgift i DKK Bavian 800,- Blesbuck 2.100,- Bushbuck 4.500,- Duiker, grey 1.800,- Eland 9.900,- Oryx / Gemsbuck 6.800,- Red Hartebeest 4.500,- Impala 2.100,- Jackal 450,- Kudu, cape 7.500,- Red Lechwe ,- Nyala ,- Reedbuck, common 5.300,- Reedbuck, mountain 2.500,- Springbuck, black 2.400,- Springbuck, common 2.100,- Springbuck, white 4.800,- Steenbuck 1.800,- Vortesvin 2.100,- Waterbuck ,- Black Wildebeest 4.800,- Blue Wildebeest 4.800,- Zebra 6.800,- Øvrige arter: Fx Blue duiker, oribi og bøffel På forespørgsel Kort over området

7 Praktisk information vedr. rejsen til Sydafrika med fokus på buejagt Generel rejseinformation OBS Gennemlæs altid vores rejsebestemmelser inden afrejse. Du kan hente disse på eller få dem tilsendt ved at ringe til Sørg for, at navnet på din flybillet (E-ticket) stemmer overens med navnet i dit pas Dit personlige pas skal have en gyldighed på min. 90 dage efter hjemrejse Forhør dig om vaccinationer og evt. malariapiller med din egen læge. Vi anbefaler som udgangspunkt hepatitis A og stivkrampe vaccinationen. Tjek evt. Valutaen i Sydafrika Rand også kaldt ZAR. Gennemsnitlig er 1 Rand = 0,6 DKK. Langt de fleste steder er det muligt at hæve penge og betale med kreditkort. Det er altid en god ide, at medbringe lidt kontanter til drikkepenge (se drikkepengevejledning længere nede) Det gule sygesikringskort dækker ikke rejser uden for Europa, vi anbefaler derfor, at der tegnes en rejseforsikring. Vi er agenter for Gouda Rejseforsikring, vil derfor gerne være behjælpelige med dette. Baggage på rejsen Baggagevægten afhænger af flyselskabets bestemmelser. Normalvis ligger det mellem kilo for den bagage der checkes ind og 8-10 kilo for håndbagagen. Et par solide pürschstøvler er din ven på en rejse til Sydafrika (rejs evt. med dem på for at holde vægten på bagagen nede). Se vores bud på en pakkeliste længere nede. Pak evt. håndkikkert, fotoudstyr, jagtstøvler og andre tunge ting i håndbagagen Medbringelse af bue og pakning af buen Klima Når du rejser med bue kræver flyselskaberne som sådan ikke udfyldelse af våbenpapirer eller lignende som ved medbringelse af haglgevær og riffel. Buen ses som sportsudstyr, og den skal derfor blot indskrives i din flybillet som stor bagage Buen og pile skal pakkes i en flysikker og låsbar buekuffert. Mød op et par timer før afrejse, for at være sikker på, at buen indskrives rigtigt. Nogle flyselskaber opkræver et ekstra gebyr for stor bagage. Ring og forhør hvad dit flyselskab opkræver for medbringelse af bue. Evt. jagtkniv: Opbevares i baggagekufferten ikke i håndbagagen! December til februar: Disse måneder betegnes som sommermånederne i Sydafrika. Her er det varmt og der falder mere nedbør. Der kan være tale om monsunregn. Temperaturen om dagen ligger på grader, mens nattetemperaturen er omkring grader. Marts til maj: I efteråret bliver det koldere om natten og sidst på perioden begynder bladene at falde af træerne. Her er dagtemperaturen fra grader, mens der om natten er mellem 5-15 grader. Juni til august: Denne periode er for sydafrikanerne vintermånederne. Her er tørt og køligt. Dagtemperaturen ligger på grader, mens der om natten er omkring 0-10 grader. Jagten er anderledes i denne periode, da dyrene er nemmere at spotte i bushen.

8 September til november: I foråret gror græsset igen, og der kommer blade på træerne. Dette er en af de smukkeste tider i Sydafrika. Dagtemperaturen er på omkring grader, mens nattetemperaturen er omkring grader. Slutafregning Eventuelle ekstra udgifter til fx trofæafgifter, udflugter osv. betales enten direkte på lodgen eller efter hjemrejse. Vejledning til drikkepenge Under opholdet bliver man på forskellig vis vartet op af ansatte. Dette gælder både under jagten, rengøring af værelser, madlavning osv. Har man været tilfreds med dette, kan man i fællesskab med PH`en aftale et passende beløb til personalet. PH`eren tildeles cirka EUR efter endt jagt. Tracker og skinner tildeles cirka EUR 20 efter endt jagt. Køkken og serveringspersonale tildeles cirka EUR 20 pr. deltager ved afslutning af opholdet. Forslag til pakkeliste Personligt pas, legitimation (pas eller kørekort), billetter, valuta og betalingskort Pürschstøvler + klipklapper/sandaler eller lignende 3 t-shirts eller kortærmede skjorter 3 par korte sokker / jagtsokker 2 par lange jagtbenklæder 2 par shorts til jagtbrug 6 par underbenklæder 1 sweatshirt eller fleece til brug om aftenen / evt. en tynd vindjakke til kørsel morgen og aften Hat med skygge Håndkikkert Solbriller, solcreme, læbepomade, myggebalsam og evt. vådservietter Personlige toiletsager samt dit husapotek En fluesmækker hvis du har behov for at få alle levende insekter udryddet før du skal sove En solid rygsæk, evt. til brug som håndbagage og på jagten til fotoudstyr, kikkert osv. Jelling Jagtrejser / Scotsport Kildeparken 32, 8722 Hedensted Tel / Fax /

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elizabeth. Lodgen er smukt beliggende

Læs mere

- ta med Camilla Ottesen på jagtsafari til Sydafrika

- ta med Camilla Ottesen på jagtsafari til Sydafrika Dametur - ta med Camilla Ottesen på jagtsafari til Sydafrika Kære piger, Jelling Jagtrejser tilrettelægger en ren pige-safari til Sydafrika i samarbejde med den kendte TV-vært og jæger Camilla Ottesen.

Læs mere

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Jagten foregår i et område, der ligger ved Graaff Reinet i Eastern Cape, ca. 3 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen er beliggende sådan, at man bor midt ude i

Læs mere

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN PÅ JAGT I DE NÆRLIGGENDE BUSHOMRÅDER Blesbuck Blue Wildebeest Impala Kudu Nyala Red Hardebeest Warthog Zebra Jagtrejse - riffeljagt Prisen inkluderer

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Pürschkursus i afrikansk sporjagt Pürschkursus i afrikansk sporjagt Læserrejse med Jagt, Vildt og Våben 17. 26. juli 2009 Mananga Safaris, Sydafrika Med African Adventure og jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben, har du ikke blot mulighed

Læs mere

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Hej Tak for din henvendelse vedr. jagt i Afrika. Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt og ophold på en farm i det kuperede terræn i Southwell distriktet

Læs mere

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE 6.-16.April 2010 Indabushee - typisk terræn Campen i Indabushee I samarbejde med både den danske, norske og svenske buejægerforening kan vi nu tilbyde

Læs mere

Jagt i Sydafrika(Kirkwood)

Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Det er os en fornøjelse at kunne sende vores kunder til vores partner i Sydafrika og vide at de er i gode hænder. Vores partner Umlilo Safaris, en Outfitter & Professional Hunters,

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

SABUDAWN HUNTING SAFARIS

SABUDAWN HUNTING SAFARIS SABUDAWN HUNTING SAFARIS LIMPOPO PROVINCE - ANTILOPER OG STORVILDT Sabudawn Hunting Safaris drives og ejes af det unge ægtepar Jenet og Lucas Groenewald. Sabudawn har sit hovedsæde i Limpopo provinsen

Læs mere

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Strathmore Estate/Glamis Castle 2015 Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Fra midten af April - August 1-4 jægere Scotsport tilbyder kvalitets bukkejagt i den

Læs mere

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris ledes af indehaveren Renier Visser. Renier har været med fra starten af JELLING Jagtrejsers Afrika eventyr. Vi

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

Sydafrika. Et eventyr, som bare skal opleves!

Sydafrika. Et eventyr, som bare skal opleves! Sydafrika Et eventyr, som bare skal opleves! Drømmer du om jagt i Afrika, til jordnære priser? Så er du kommet til det rette sted! Sammen med vores outfitter i Eastern Cape, Sydafrika: Two Waters Safaris,

Læs mere

Antilopejagt hos Limpopo Safaris

Antilopejagt hos Limpopo Safaris HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Antilopejagt hos Limpopo Safaris Overblik HØJDEPUNKTER Hos Limpopo Safaris oplever du antilopejagten i Afrika i sin reneste form. Åndeløs spænding,

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS un agt hos Osonjiva H ej op til an på ld ho agerop JSEN: Gratis leds ALT OM JAGTRE GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS GRATIS ophold for din ledsager! det er da noget af

Læs mere

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS gt JSEN: Antilopeja ALT OM JAGTRE is hos Limpopo Safar ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS Jagt på 45.000 ha i den nordlige del af Sydafrika (Limpopo-provinsen). Fantastiske forhold både for jægere, ledsagere

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt Royal Deeside Estates & Aberdeenshire Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må

Læs mere

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Namibia Dana Safaris - Hunting and photographic safaris since 1986 Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Nationaldyret i Namibia er oryxen eller gemsbukken, som er afbilledet ovenfor. Et meget smukt

Læs mere

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Kronhjortejagt Glencally & Glendamph Estates Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes

Læs mere

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hundyrjagt i Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hundyrsjagt fra 21. oktober til 15. februar Glenfiddich Estate, Aberdeenshire, 2-6 jægere pr. gruppe Glencally Estate, Angus,1-2

Læs mere

Scotsport Gl. Sellingvej 3 8370 Hadsten +45 87 610 610 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Scotsport Gl. Sellingvej 3 8370 Hadsten +45 87 610 610 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Kære Jæger.. Velkommen til nyhedsbrev, marts 2009. Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsmail, beder vi dig blot sende os en mail, og vi vil naturligvis slette dig fra vores liste. Bukkejagt i Skotland,

Læs mere

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 Lad drømmen blive til virkelighed Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 De yderst attraktive tilbud på de omstående sider, hvor man virkelig kan spare

Læs mere

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Royal Deeside Estates Aberdeenshire Fra slutningen af April til begyndelsen af August 1-6 jægere Dette

Læs mere

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rype) jagt Royal Deeside/Aberdeenshire Estates 4-6 jægere fra 12 August til midten af September

Læs mere

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika På de følgende sider gives en grundig information og gennemgang af, hvad der sker med dine trofæer, fra det øjeblik du forlader jagtområdet, og til de er klar til

Læs mere

Haglbøssejagt. Skotland

Haglbøssejagt. Skotland Haglbøssejagt evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Rough Shooting Fra slutningen af Oktober til 1. Februar Aberdeenshire/Angus Estates

Læs mere

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Vores samarbejdspartner har mere end 12 års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Jagten gennemføres i området

Læs mere

Tahr-, gemse- og kronhjortejagt i New Zealand

Tahr-, gemse- og kronhjortejagt i New Zealand HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Tahr-, gemse- og kronhjortejagt i New Zealand Overblik HØJDEPUNKTER Jagt i New Zealand på kronhjort og øvrige arter foregår på det ca. 2000 ha store

Læs mere

Kronhjortejagt. Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland. Scotsport

Kronhjortejagt. Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland. Scotsport Kronhjortejagt Royal Deeside & Aberdeenshire Estates Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes

Læs mere

Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798 Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798 Amakulu Safari Tilbyder dig spændende rejsemuligheder og oplevelser for livet. Amakulu Safari er et selskab ejet af det dansk/sydafrikanske ægtepar

Læs mere

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri), er den stærkeste elg i Eurasien. Den har et stort leveområde øst for Jenissej, i den østlige del af Rusland. Jagt

Læs mere

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO AUSTRALIEN Australien er mulighedernes land som turist - her er muligheder for fysiske udfoldelser af næsten enhver art. Det være sig til lands, til vands og i luften. Et kæmpe land med en ligeså stor

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Området, hvor bukkejagten kan finde sted er ud fra dette Wellness område. Totalt råder vi over en stor del af bukkejagten på ca. 50.000 ha i dette område.

Læs mere

JAGT- & FOTOSAFARI. Sydafrika & Namibia

JAGT- & FOTOSAFARI. Sydafrika & Namibia JAGT- & FOTOSAFARI Sydafrika & Namibia WATERFALL LODGE kære gæst Velkommen til Jelling Jagtrejsers katalog om vores forskellige afrikanske destinationer Det er vigtigt for os, at du som gæst føler, at

Læs mere

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Dette er jagt i en fantastisk og uberørt vildmark Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde

Læs mere

Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou

Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou I den nordligste del af Canada i regionen Nunavut er der mulighed for spændende jagt på isbjørn, hvalros, moskus og

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Går man med planer om at gæste Sydafrika og kombinere jagt og sigthseeing er dette stedet. Lodgen er dansk ejet af Per Grunnet og hans kone som købte stedet for nu flere

Læs mere

TANZANIA. SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland

TANZANIA. SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland Lad drømmen blive til virkelighed TANZANIA SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland Tanzania, the land of Kilimanjaro og menneskehedens vugge tilbyder noget af det

Læs mere

BUKKEJAGT I KROATIEN

BUKKEJAGT I KROATIEN ien : Bukkejagt i Kroat N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I KROATIEN Kroatien har meget jagt at tilbyde og gode bestande af råvildt. Vi kan nu tilbyde bukkejagt - på denne jagt vælger jægeren selv hvor

Læs mere

BUKKEJAGT I RUMÆNIEN

BUKKEJAGT I RUMÆNIEN ænien : Bukkejagt i Rum N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I RUMÆNIEN Selektiv afskydning på bukke i Rumænien, hvor du selv vælger, hvor meget du vil udfordres. En interessant og enestående afskydning.

Læs mere

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 Sag.nr. 750-86T89 Jagtdistrikt: Dorchester - Sydengland Vi tilbyder her et toprevir i det naturskønne og frodige Sydengland med et samlet jagtareal på ca. 4.000 ha. der varierer

Læs mere

STORVILDTJAGT HOS NYATI SAFARIS LTD.

STORVILDTJAGT HOS NYATI SAFARIS LTD. Nyati Saf : Storvildtjagt hos N E JS E TR G JA ALT OM aris Ltd. STORVILDTJAGT HOS NYATI SAFARIS LTD. Jægere der besøger Nyati Safaris Ltd. vil følge i fodsporene på berømte safari-jægere som Wally Johnson,

Læs mere

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Det her er jagt i vildmarken Rusland kaldes også bjørnelandet det har den største bjørne bestand i verden og den gode trofækvalitet sammen med den gode pris

Læs mere

Tanzania Wildlife Company Tanzania

Tanzania Wildlife Company Tanzania Side 1 af 11 Tanzania Wildlife Company Tanzania Det er vanskeligt at tale om Tanzania uden at genkalde sig entusiasmen, der bar tidligere tiders klassiske ekspeditioner på storvildtjagt. Tanzania er landet

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

KYRGYSTAN KIRGISISTAN - IBEX & MARCO POLO

KYRGYSTAN KIRGISISTAN - IBEX & MARCO POLO KYRGYSTAN KIRGISISTAN - IBEX & MARCO POLO Kirgisistan tilhører gruppen af mindre republikker, som er beliggende i det Centrale Asien. Landet grænser op til Kina mod syd og øst Tajikistan mod syd og vest,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin

JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin JAGT I BULGARIEN 2014 Kronhjort, Dåhjort, Gemse, Muflon, og Vildsvin Jagten: Efter at vi har fået testet både jagten på Kronhjort, Dåhjort, Vildsvin og Gemse, fortsætter vi med stor tilfredshed samarbejdet

Læs mere

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Haglejakt evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Skotland Scotsport +44 13398 89290 scotsportuk@btconnect.com www.scotsportuk.com Rough Shooting Fra slutningen af Oktober til 1. Februar Aberdeenshire/Angus

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND JSEN: Jag ALT OM JAGTRE t på White Tail i Fi nland JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND Jagt på White Tail i kombination med haglbøssejagt på agerhøns og snepper. Tlf.: (+45) 62 20 25 40 info@diana.dk Finland

Læs mere

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame På jagttur til Mayogi-safaris i Sydafrika 100 For et år siden tog fire danske par på jagt efter bl.a. springbuk, bleesbuk, duiker, black wildebeest og kudu nær Port Elisabet, og den tur kom de ikke til

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

EFTERÅRSJAGT PÅ RÅBUK I FRANKRIG

EFTERÅRSJAGT PÅ RÅBUK I FRANKRIG buk i Fran : Efterårsjagt på rå N E JS E TR G JA ALT OM krig EFTERÅRSJAGT PÅ RÅBUK I FRANKRIG Vore bukkejagter i Frankrig har gennem de sidste par år opnået stor succes. De besøgende jægere har været begejstrede

Læs mere

Australien - jagt på vandbøffel

Australien - jagt på vandbøffel Australien - jagt på vandbøffel I Australien kan Aurora Jagtrejser tilbyde jagt i 3 forskellige områder. I Nothern Territory direkte ved Kakadu Nationalpark, ved Couburg Peninsula og ved Queensland. Den

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013 British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013 Vor nyeste partner i British Columbia er bosiddende i Prince George, kun 1 times flyvning fra Vancouver. BC Guide Outfitters råder over 2 jagtområder

Læs mere

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort

Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort Polen Hjortejagt - Fastpris med 5 kg hjort De fleste jægere kan ikke få nok af jagten på den majestætiske kronhjort og når man har oplevet det en gang, ved man hvorfor. På dette revir, tæt ved Bydgoszcz,

Læs mere

Rumænien Brunbjørn 2015

Rumænien Brunbjørn 2015 Rumænien Brunbjørn 2015 I Rumænien har vi mulighed for at arrangere jagt på brunbjørn i flere forskellige revirer, hvor succesraten er meget høj. De forskellige revirer, som der jages på, er fra 10.000-24.000

Læs mere

lonjagt i Ungarn ALT OM JAGTRE MUFLONJAGT I UNGARN

lonjagt i Ungarn ALT OM JAGTRE MUFLONJAGT I UNGARN JSEN: Muf ALT OM JAGTRE lonjagt i Ungarn MUFLONJAGT I UNGARN Vil du have stærke mufloner - Prøv muflonjagt i Ungarn. Tag på Muflonjagt! Muflon, kronvildt og vildsvin trives på dette eksklusive statsrevir

Læs mere

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING Suffolk Sydøst England Walberswick 150 km nord for London Vi har et særdeles godt jagtrevir for kinesisk vandrådyr og muntjac, som er beliggende ved

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

16 dages jagt- & Safaritur til Sydafrika 2017 Cape Town - Pilanesberg og Amakulu Game Lodge. Turen kan gennemføres ved min.

16 dages jagt- & Safaritur til Sydafrika 2017 Cape Town - Pilanesberg og Amakulu Game Lodge. Turen kan gennemføres ved min. 16 dages jagt- & Safaritur til Sydafrika 2017 Cape Town - Pilanesberg og Amakulu Game Lodge Amakulu Safari 22.900,24.900,20.900,13.900,- kr. kr. kr. kr. pr. pr. pr. pr. jæger 2:1 jæger 1:1 ledsager barn

Læs mere

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana.

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana. Tjekkiet Vi har fornøjelsen at kunne tilbyde jagt på nogle af de gode og velorganiserede revirer i Tjekkiet. Tjekkiet er ofte undervurderet i jagtlig henseende, men er egentlig et fremragende jagtland

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Sortbjørn i Canada. British Columbia BC Trackers

Sortbjørn i Canada. British Columbia BC Trackers Sortbjørn i Canada Uanset om du henlægger din forårsjagt på sortbjørn til den ene eller den anden destination i Canada, så vil en fantastisk frodig og storslået natur komme dig i møde. Her er åbne vidder,

Læs mere

VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT

VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT hjort eventyr efter kron ks ar m ild V : N E JS ALT OM JAGTRE VILDMARKSEVENTYR EFTER KRONHJORT Vi har netop indgået et samarbejde med et meget spændende højlandsgods beliggende på vestkysten af Skotland

Læs mere

Gemse og muflon i Slovenien 2015

Gemse og muflon i Slovenien 2015 Gemse og muflon i Slovenien 2015 Slovenien har siden 1991 været selvstændig, og er siden da blevet et elsket sted at jage, og der er en god infrastruktur, stabile forhold, samt en meget venlig befolkning

Læs mere

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND

EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND JS ALT OM JAGTRE d EN: Sikajagt i Irlan SIKAJAGT I IRLAND I det sydvestlige Irland ligger grevskabet Kerry. Det er et utrolig smukt område med bjerge og dale, floder og bække, søer og fjorde, bl.a. finder

Læs mere

Frontier og Eastern Cape Academy for PH education. 15.08-2013

Frontier og Eastern Cape Academy for PH education. 15.08-2013 Frontier og Eastern Cape Academy for PH education. 15.08-2013 Billeder fra PH uddannelsen. Det var hårdt, men en fantastisk spændende oplevelse. Amerikansk jæger som jeg var sammen med hos Frontier inden

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

: Gemsejagt på B GEMSEJAGT PÅ BALKAN

: Gemsejagt på B GEMSEJAGT PÅ BALKAN alkan : Gemsejagt på B N E JS E TR G JA ALT OM GEMSEJAGT PÅ BALKAN Vi har den fornøjelse at tilbyde denne spændende jagt på Balkan gemse med betagende udsigt over Adriaterhavet og mulighed for at planlægge

Læs mere

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen Ungarn Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen Kombineret bade- og jagtferie for hele familien, ved en af Europas største ferskvandssøer midt i Ungarn. Søbredden er ideel for familier med børn, da der er

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

JAGTREJSER. Skotland. England & Irland

JAGTREJSER. Skotland. England & Irland JAGTREJSER Skotland England & Irland KÆRE JÆGER Det er en stor glæde at byde dig velkommen til Jelling Jagtrejser og Scotsport s korte præsentation af vores jagtrejseprogram. Vi er nu på plads i de nye

Læs mere

Polen Hjortejagt revir Slonka

Polen Hjortejagt revir Slonka Polen Hjortejagt revir Slonka De fleste jægere kan ikke få nok af jagten på den majestætiske kronhjort og når man har oplevet det en gang, ved man hvorfor. På vores revir Slonka, i det nordvestlige Polen,

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

DOMAINE BOIS DE LA GINESTE Domaine Bois de la Gineste tilbyder en hel unik riffel- eller buejagt på vildsvin i Sydfrankrig tæt på Middelhavet.

DOMAINE BOIS DE LA GINESTE Domaine Bois de la Gineste tilbyder en hel unik riffel- eller buejagt på vildsvin i Sydfrankrig tæt på Middelhavet. DOMAINE BOIS DE LA GINESTE Domaine Bois de la Gineste tilbyder en hel unik riffel- eller buejagt på vildsvin i Sydfrankrig tæt på Middelhavet. Domaine Bois de la Gineste s skov består af meget tæt stedsegrøn

Læs mere

Higt Caliber Ranch. Saskatchewan, Canada. Velkommen til Canadas største, ældste mest etablerede og forvaltet jagt Ranch.

Higt Caliber Ranch. Saskatchewan, Canada. Velkommen til Canadas største, ældste mest etablerede og forvaltet jagt Ranch. Higt Caliber Ranch Saskatchewan, Canada Velkommen til Canadas største, ældste mest etablerede og forvaltet jagt Ranch. : Bjarke Høgstrup, CEO, Hawk Hunting 06-06-2010 Rob Dunham At Dunham's we pride ourselves

Læs mere

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program,

Læs mere

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Italien 2015 Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 26. Juni kl. 10.30 Mødetid kl. 10.00 Bagageindlevering Torsdag d. 25. juni kl. 15.00

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

BJØRNEJAGT I KROATIEN

BJØRNEJAGT I KROATIEN rnejagt i Kroatien JSEN: Bjø ALT OM JAGTRE BJØRNEJAGT I KROATIEN Vi har nogle virkeligt gode revirer i Kroatien for jagt på brunbjørn, og succesraten er høj. Kroatien er medlem af CITES, så trofæet kan

Læs mere

empathia www.empathia.org

empathia www.empathia.org 1 E Empathia Rejser Yoga rejse til Goa, januar 2016 empathia er en lille virksomhed, som tilbyder Reiki healing, massage, coaching og yoga. Desuden udbyder vi rejser/retreats i udlandet med fokus på velvære,

Læs mere

ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg Grizzly (ursus aretos horribilis)

ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg Grizzly (ursus aretos horribilis) Alaska Alaska hører til blandt de mest interessante jagtlande i verden. Et storslået og uberørt naturlandskab byder på udfordrende jagtmuligheder på kapitale Grizzly bjørne, Elge, Dall Sheep og Caribou.

Læs mere

TYRKIET ET FANTASTISK JAGTLAND

TYRKIET ET FANTASTISK JAGTLAND TYRKIET ET FANTASTISK JAGTLAND Tyrkiet, broen mellem Asien og Europa, tilbyder nogle af de fineste jagtområder i verden, hvor der er blevet jaget i årtusinder. Fra Taurus bjergene ved middelhavet til Mercan

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Pakkeliste til sommerrejse i Island

Pakkeliste til sommerrejse i Island Pakkeliste til sommerrejse i Island Rigtig beklædning er forudsætningen for, at man får det bedste udbytte af en rejse, der foregår meget udendørs og i verdens smukkeste natur. Dette er vores forslag til

Læs mere