Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen"

Transkript

1 HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen

2 Siden sidst Godt nytår. Så fik vi afsluttet klubbens 51. år, som jo begyndte med et brag af en jubilæumsudstilling på Gammelgaard, og som blev markeret med yderligere et par højdepunkter, ikke mindst klubbens (og Jespers) flotte resultater på SDF landsmødet. Vi har gennem efteråret haft rigtig mange spændende besøg i klubben, først af fotografparret Nina og Kurt Nissen, som viste resultaterne af deres kreative eksperimenter med de gamle foto-teknikker, så af Jørgen Bresson, som holdt et blændende show om digitale fotografiapparater og hvordan de skal bruges og hvad man skal kigge efter ved indkøb osv osv. Ole Andersen kom og viste makrobilleder fra sin have og andre vilde steder, og endelig fik vi besøg af Peter Randløv, som tog os med en tur under vandet. Vores besøg i Taastrup hos Inge Aasmul var et utrolig vellykket arrangement, hvor vi fik et fantastisk indblik i portrætfotograferingens håndværk og de mange psykologiske og tekniske udfordringer der ligger bag et godt portræt. Det lykkedes ikke helt at få luft under vingerne på vores planlagte sportsfotografering. Så vi har meddelt Herlev Medborgerhus, at det ikke lige bliver denne gang, vi kommer til at lave illustrationer til Årets sportsnavn. Der var heller ikke tilslutning nok til, at den planlagte tur til Hesede Skov kunne gennemføres, men i øvrigt var det et skrækkeligt vejr. De digitale billeder har efterhånden vundet indpas hos næsten alle. Selv i lyddias kan vi nu ikke længere være i fred for digitalerne. Vi har også i efterårssæsonen haft nogle tekniske aftener, hvor vi på lidt forskellige måder har beskæftiget os med digital billedbehandling, og det vil fortsætte i den kommende sæson. For at fremme interessen for digitale billeder har klubben nu selv anskaffet en projektor, så vi ikke er afhængige af at skulle låne os frem, og så vi kan vise billeder i høj kvalitet (1024x768 pixels; gnid øjnene og tæl efter!). Den satser vi på at få brugt en hel masse i den kommende sæson, både i forbindelse med teknikaftener, til almindelig visning af billeder, og også til digitale lyddias. Klubben har igennem hele jubilæumsåret haft god tilgang af nye medlemmer. I efteråret har vi taget imod en gammel kending fra Skåne, Niels Ringsmose, og desuden har Thomas Skaarup, Michael Rønsdorf (alias Dorf) og Martin Rosager-Hansen meldt sig ind. Vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen og håber, at I falder godt til i klubben. I den tilstundende forårssæsonen har vi planlagt nogle udflugter og en række spændende besøg. Vi skal også arbejde videre med de digitale billeder, idet vi har været så heldige at få Dorf til at stå for to Photoshop aftener. Desuden skal vi stifte bekendtskab med et af de programmer, der kan bruges til digitale lyddias. Så der bliver rig lejlighed til at få bearbejdet de problemer, man måske har med digitalteknikken, og til at få brugt den til at lave flotte, spændende og kreative billeder.

3 GENERALFORSAMLING tirsdag den 24. maj 2005 kl Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Herlev Fotoklub tirsdag den 24. maj 2005 kl i klublokalet. Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. Formanden aflægger beretning om årets begivenheder. Herefter aflægger billedsekretæren beretning og overrækker præmierne for årets billede og årets fotograf. 3. Fremlæggelse af regnskab og budget samt vedtagelse af kommende års kontingent. Bestyrelsen foreslår uændret kontingentet i yderligere et år indtil vi er kommet vel over jubilæet. 4. Behandling af indkomne forslag. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal ifølge vedtægternes 9 stk. 3 fremsættes skriftligt og skal være formanden i hænde senest den 7. april. 5. Valg af bestyrelse m.v. i henhold til 5 stk I år er formanden (Laurits A. Hansen) og to bestyrelsesmedlemmer på valg (Tage Christiansen og Uwe Hess). Desuden skal der vælges to suppleanter til bestyrelsen, to revisorer og én revisorsuppleant. 6. Eventuelt. Alle aktive medlemmer, som ikke er i restance, har stemmeret. Der skal mindst være betalt kontingent for maj måned Kassereren uddeler efter årelang tradition en øl eller vand til alle fremmødte medlemmer, som ikke er i restance. Der er ligesom de foregående år lodtrækning om to flasker vin blandt de medlemmer, som har betalt ét år forud, dvs. til maj 2006.

4 Glas 1,dommer Else Vienæs, Negativ Monochrome: 22 deltagende billeder 1. Tage Christiansen 2. Jørgen Jakobsen 3. Jesper Plambech 4. Susanne Sørensen 5. Jesper Plambech Farvepapir: 27 deltagende billeder 1. Susanne Sørensen 2. Joan Olsen 3. Jesper Plambech 4. Jesper Plambech 5. Joan Olsen Glas 2, dommer Erik V Jensen, Fredr. Monochrome: 25 deltagende billeder 1. Ole Stormholt 2. Laurits A Hansen 3. Jørgen Jakobsen 4. Ole Stormholt 5. Tage Christiansen Konkurrenceresultater Farvepapir: 38 deltagende billeder 1. Jørgen Jakobsen 2. Uwe Hess 3. Laurits A Hansen 4. Jesper Plambech 5. Jesper Plambech Årets Fotograf efter 2 runder. Monochrome: 84 points Ole Stormholt 83 points Jørgen Jakobsen 80 points Jesper Plambech 77 points Tage Christiansen 72 points Susanne Sørensenb 62 points Laurits A Hansen 35 points Ilse Lautsen Farvepapir: 88 points Jesper Plambech 69 Tage Christiansen Fortsætter næste side

5 Konkurrencer Tilbagelevering af billederne sker normalt samme dag som bedømmelsen, dog bliver ofte de 10 bedste i Region Nord udstillet ca. 1 måned efter bedømmelsen. Type Indlevering Bedømmelse Sted Region Nord. Dias 16. november 11. januar Nikon Herlev FK. Glas december 18. januar Herlev Region Nord. Papir 04. januar 15. februar Herlev Herlev FK. Glas februar 08. marts Herlev Region Nord Portfoli 22. februar 19. april Rebæk Søpark Fotoduel, papirbilled 10. marts 10. marts Frederikssund Herlev, årets billed 15. marts 26. april Herlev Herlev, natur/portr 15. marts 12. april Herlev SDF, alle kategorier 26. april Oktober Næstved Sommerferie Frederiks FK. Rally 04. september? Frederikssund Herlev FK. Glas september 04. oktober Herlev Fortsat 55 Ilse Lautsen 50 Uwe Hess 46 Susanne Sørensen 46 Ole Stormholt 43 Laurits A Hansen 43 Jørgen Jakobsen 34 Ove Bent Hansen 34 Niels Ringsmose 24 Lise Aagaard Region Nord Første konkurrence i den nye sæson var papirbilleder, det er den nye kategori hvor FP og S/H blandes og bedømmes i samme konkurrence. Halsnæs Fotoklub stod for dette arrangement den med Freddy Tornberg fra Venus Film som dommer. Der var indleveret 167 billeder, Herlev havde indleveret 14 stk. Der var ingen placeringer fra hos mellem de 10 bedste, men Uwe, Laurits og Jørgen fik hver et billede antaget. Husk at deltage i Region Nords konkurrencer, der er penge at vinde. Se afleverings datoer andet sted i bladet.

6 Program forår / sommer 2005: 4. januar 2005: Besøg af Jacob Lautrup I aften er der is og sne på programmet. Fotografen Jacob Lautrup har fotograferet i Grønland i mange år. Hans seneste opgave er det fotoprojekt, som bevirkede at Illulisat isfjord blev optaget i Verdens Naturarv. Han viser os et udvalg af sine bedste billeder gennem alle årene, dels som digitale billeder, dels som lyddias. HUSK: aftal fælles kørsel til næste tirsdag. Aflevering af Region Nord,2 papirbilleder. Aflevering af Mellem Sund og Bælt, 5 papirbilleder. 11. januar: Bedømmelse Region Nord dias (NB: ændret mødested) Bedømmelsen foregår i Vesterbro Kulturhus på 3. sal i den store sal. Kom og se flotte lysbilleder fra klubberne i hele regionen, og få en kammeratlig snak med dem fra de andre klubber. 18. januar: Bedømmelse af klubkonkurrence - glas nr. 3 Så er det tid til sæsonens tredje glaskonkurrence. Vi ser på de nye, flotte billeder, og hører hvad dommeren har fået ud af dem. Hvordan har dommeren oplevet vores billeder, hvilke elementer lægger hun vægt på, og hvem er de dygtige billedkreatører, der scorer de tre glas? Tegner der sig monstro et billede af, hvem der bliver årets fotograf? 25. januar: Billederne fra Den 23. Nationale I aften har vi fået fingre i billederne fra landsmødet og Den 23. Nationale, også kaldet DM i foto. Først nyder vi billederne på nært hold, og bagefter udvælger vi den samling, som vi vil hænge op i Herlev Bibliotek i næste måned. 1. februar: Lyddias Vi ser et udvalg af de lyddias-serier, som er blevet produceret gennem alle årene, og snakker om hvilke ideer vi monstro kan dyrke videre på, så vi også får serier til landsmødet i år. Der bliver gensyn med et par af de gode, gamle travere, og med de nye serier fra landsmødet, og måske også nogle af de midaldrende. Der er atter lyd, farver og bevægelige billeder på lærredet! HUSK: aftale hvem der hænger billeder op på biblioteket på torsdag. HUSK: aflevere billeder til glas februar: Ophængning i Herlev Bibliotek (NB: andet sted, andet tidspunkt) Vi hænger billederne fra Den Nationale op i bibliotekets udlån i det korte tidsrum imellem fyraften og udlånets lukning.

7 8. februar: Portrætaften Laurits har taget flashudstyr med i klubben, og vi prøver at lægge lys og tage portrætter af hinanden og af evt. medbragte modeller. Er der nogen der kan huske de tricks vi hørte om hos Inge Aasmul? Eller er der nogen som har endnu bedre ideer om hvordan det skal gøres? Det er i aften, der er mulighed for at tage vinderbilledet til sæsonens portræt-konkurrence. 15. februar: Bedømmelse af Region Nord papirbilleder (ændret mødested) Klubben står for at arrangere bedømmelse af Region Nord konkurrencen i papirbilleder. Det er en af de nye genistreger, hvor farvede og sort/hvide billeder er møllet sammen. Kom og hør hvad dommeren har fået ud af det. Vi skal se en masse billeder, gratulere de heldige vindere og hygge os med fotovennerne fra de andre klubber i regionen. Lørdag d. 19. februar: Åbning af udstillingen Mellem Sund & Bælt Negativ Roskilde har åbning af deres udstilling Mellem Sund & Bælt på Roskilde Bibliotek kl. 12. Resten af dagen er der et stort program, som omfatter kommentering af billederne, og billedforedrag med Viggo Rivad. 22. februar: Besøg af Svend Bessing I aften er det den kendte naturfotograf Svend Bessing, der kommer på besøg og viser os nogle af sine bedste billeder. Kom og få inspiration til at lave dine egne naturbilleder, og hør hvordan en af de virkelig skrappe drenge arbejder med naturfotografering. HUSK: aflevere billeder til Reg. Nord portfolio. HUSK: aftale fælles kørsel til Frederikssund næste gang. Lørdag søndag d februar: Arbejdsweekend i klublokalet Vi gør en indsats for at sætte lokalerne i pæn og appetitlig stand til foråret. Der skal ryddes op, males og gøres rent. Kassereren sørger for at der er vådt & tørt til de, der kommer og giver en eller to hjælpende hænder. 1. marts: Digitale lyddias, projicering af digitale billeder (NB: ændret sted) Frederikssund har lavet en aftale med JVC om at vise det ypperste i videokanoner. Det sker i Elværket i Frederikssund, og vi får bl.a. lov til at se et sortiment af digitale lyddias. Der er sandsynligvis entré; Nærmere oplysninger følger. Alle har en fotografisk hukommelse - Der er bare nogle som mangler film.

8 8. marts: Bedømmelse af glas 4 Så sker det. I aften kommer det for en dag, hvem der i år kan smykke sig med titlen Årets Fotograf, for nu er det årets sidste glaskonkurrence, der bliver afgjort. Ud over selve konkurrencen er der udsigt til flotte billeder på tavlen, og til dommerens gode og kreative kommentarer til vores billeder. 10. marts: Duel med Frederikssund Fotoklub (NB: ændret dag og sted) Frederikssund har inviteres til nok en duel, denne gang vil de igen have revanche. Duellen foregår hos dem, og emnet er papirbilleder med eller uden farver. Tag dine bedste billeder og landskampudstyr med, så skal det nok gå festligt til. 15. marts: Photoshop-aften I Dorf optræder i aften og fortæller om Photoshop og hvordan programmet kan bruges til at frembringe de flotteste billeder med PC en på utalrige måder. Vi har fået en specialaftale, som indebærer at han afslører omkring halvdelen af sine bedste fifs og fiduser. HUSK: aflevere til Årets Billede og til Natur og Portræt konkurrencerne marts: påskeferie ikke noget møde 29. marts: Besøg af Rune Hansen Fotografen Rune Hansen har rejst i det meste af verden. I aften kommer han og foredrager et udvalg af sine flotteste billeder fra Kina. 5. april: Fototur til Lyngbyfortet (NB: ændret mødested) Jørgen har fået fat i nøglerne til Lyngbyfortet, og inviterer os på en spændende tur gennem de mørke og fugtige gange, hvor der lurer spændende billeder bag hvert et hjørne. Er der nogen, der husker lyddias-serien om spøgelset i Lyngbyfortet? Mon spøgelserne stadig er her?? Kom og find ud af det husk varmt tøj, noget vandtæt på fødderne og friske batterier i kameraet. 12. april: Bedømmelse af Natur og Portræt En dommer fra en anden klub har nu set vores emne-billeder i henholdsvis natur og portræt, og i aften fremlægger han sin bedømmelse af værkerne. Kan et naturbillede bare være et flot billede, eller skal det være en virkelighedsefterlignende afbildning af en botanisk mærkværdighed? Kan portrætter laves uden direkte øjenkontakt, og hvor meget af kroppen skal med for at portrættet er godt? Find selv på flere spørgsmål, og få svarene i aften. HUSK: aftale kørsel næste tirsdag

9 19. april: Bedømmelse Region Nord portfolio (NB: ændret sted) Hvis du ikke ved hvad en portfolio er, så er der chancen for at finde ud af det i aften. Og hvis du ved det, men ikke kan forestille dig, hvordan en konkurrence udelukkende med portfolio er foregår, bedømmes og ser ud, så kan også du få noget med hjem. Og alle har muligheden for kammeratligt samvær med de andre fotovenner fra regionen. Det foregår nok i vestegnen et sted nærmere oplysning følger. 26. april: Kåring af årets billede; klargøring af billeder til SDF s landskonkurrence Sæsonens billeder er nu blevet bedømt af 3 forskellige dommere. Vi ser hvor forskelligt bedømmelserne kan falde ud, og kårer bagefter vinderne - årets billede i henholdsvis sort/hvid, farvepapir og dias. Det er sidste chance for at hilse på årets billeder. Bagefter mærker, registrerer og klargør vi de billeder, som skal sendes ind til SDF s landskonkurrence Den Nationale, også kaldet DM i fotografering. Husk at klubben betaler for din deltagelse, så du skal bare lave billederne og huske at tage dem med i aften. HUSK: at tage de billeder med, du vil indlevere til Den Nationale Søndag d. 1. maj: Ølstykke s fotorally Det er længe siden, at vi sidst har deltaget i Ølstykke Fotoklubs traditionsrige kapfotografering med bundet emne. Starten går i deres mødelokale kl maj: Fotoshop aften del II Vi har igen fået Dorf overtalt til at komme og fortælle om Fotoshop og alle de elegante måder, man kan bruge for at behandle sine billeder til det bedre. På grund af vores specialaftale vil han i aften afsløre atter en halvdel af sine fifs og fiduser. 10. maj: Bytur til bl.a. operaen Vi mødes ved indgangen til den flotte nye Opera på Holmen kl , og ser på bygningen, omgivelserne og hvad øjnene ellers falder på. Der går vandbus til døren, men man kan også tage bybus, cykel eller andre hjælpemidler. Som afslutning har vi arrangeret solnedgang over byens tage og tårne. Computere er hurtige, at man på få sekunder kan lave de samme fejl, som før tog timer!

10 17. maj: Fremmede billeder døm selv. Aftenens hovedemne er en af SDF s billedmapper. Vi skal se nye og spændende billeder måske fra en helt anden egn af Verden. Billederne vil bl.a. blive brugt til at øve os og hinanden i at bedømme og kommentere billeder spontanbedømmelse. Det er både en udfordring til dit billedsyn og en træning i at se og opfatte det væsentlige i et fremmed billede. Hvis du synes at dommeren plejer at være dom, så prøv selv at dømme. 24. maj: Ordinær generalforsamling 2005 Aftenen er afsat til generalforsamlingen, der er indkaldelse og dagsorden et eller andet sted i bladet her. Kassereren uddeler en drink til alle fremmødte medlemmer, som ikke er i restance. Der er desuden lodtrækning om en god vinpræmie blandt alle de, som har betalt et års kontingent forud. HUSK: at komme og stemme og gøre din indflydelse gældende! 31. maj: Digitale lyddias Vi ser på digitale lyddias frembragt med programmet Photodec Gold, som Dorff og Jesper demonstrerer. Hvor nemt kan det blive? Hvis tiden tillader det, vil vi også se (og høre) på, hvordan man kan mixe lyd med programmet Cubase. 7. juni: Billeder fra det helt gamle København Lise har scannet en samling billeder fra hendes oldefar, fotografen Julius Aagaard, som levede og fotograferede i København i årene Nu får vi andre en mulighed for at stifte bekendtskab med både motiverne og billedsynet fra lang tid inden Verden gik af Lave. 14. juni: Sommerafslutning på Søvej (NB: ændret mødested) Sæsonens sidste klubaften begynder hos Uwe og Lise. Herfra tager vi ud og fotograferer strand, sump, krat og hvad der i øvrigt kommer i vejen for vores objektiver sommerferie august: Vi mødes i Vestskoven Første klubaften i sæsonen foregår udendørs. Vi mødes på P-pladsen i Risby ved vikingelandsbyen kl går derefter ud og fotograferer okser, træer, buske og andre botaniske seværdigheder mens sommernatten sænker sine blå nuancer over motiverne. 30. august: Teknikaften montering af billeder, skæring af passepartout Et billede er jo ikke færdigt førend det er klippet til og klistret op med noget passende pap rundt omkring, det skal præsentere sig. Vi har gjort det før, og nu gør vi igen et nummer ud af at vise og øve os i at skære pæne og lige huller i karton, og snakke om hvilke slags og farver af karton der er bedst til formålet. HUSK: at tage et par billeder med, og plaster.

11 Søndag d. 4. september Frederikssund Fotoklubs Fotorally med start i Elværket kl. 10 og morgenkaffe (for de virkelig morgenfriske) allerede fra kl. 09. Fotorallyet udkæmpes på både sort/hvid, farver og digitalt, så alle kan være med til den spændende dyst kunstfoto på lånt tid. 6. september: Besøg af fotoklubben Graatonerne I aften får vi besøg af en lille flok medlemmer fra fotoklubben Gråtonerne. De kommer med nogle samlinger af de billeder, som de hver især arbejder med og fortæller om dem. Det bliver udgangspunktet for en rigtig billedaften, hvor vi både kan få god inspiration og give (og høre) gode kommentarer til billederne på tavlen. HUSK: aflevering til sæsonens første klubkonkurrence, glas september: Jørgen viser billeder fra Grønland Jørgen var på Grønland sidste sommer, og ved den lejlighed tog han nogle billeder. I aften vil han vise nogle os sine indtryk fra landets nordligste amt, hvor det er lyst hele døgnet, og hvor vandet er fuldt af is og luften af myg. 20. september: Aftentur til det Indre København (ændret mødested) Vi tager på bytur og fotograferer nattestemning i den indre by. Først mødes vi med hinanden på Shamrock, den irske pub i Scalabygningen, kl , og her aftaler vi slagets gang. 27. september: Premiere på de nye lyddias I aften skal vi se de nye lyddias, som vi hver for sig og i grupper har arbejdet med, og som skal stå deres prøve til SDF landsmødet til weekenden. Der bliver sikkert også lejlighed til et hyggeligt gensyn med et par af de gamle og prøvede serier. I aften er der både lyd og billeder i lokalet. HUSK: aftale transport til landsmødet i weekenden oktober: SDF Landsmøde i Næstved Landsmødet foregår denne gang i Næstved, så det er absolut overkommeligt at være med i det festlige samvær med fotovennerne fra de andre klubber i hele landet. Der er premiere på landsudstillingen og på lyddias, desuden er der en række arrangementer, festmiddag og kåring af de dygtige vindere. 4. oktober: Bedømmelse af klubkonkurrence nr. 1 I aften bliver sæsonens første glaskonkurrence bliver bedømt. Hvad synes dommeren om vores billeder, hvilke konstruktive kommentarer giver hun dem med på vejen, og hvem bliver aftenens heldige vindere?? Er der igen kommet nye talenter til fadet? Der er udsigt til flotte billeder på tavlen!

12 Formand: Laurits A. Hansen Skibbyvejen Skibby Kasserer: Jørgen Jakobsen Glaciset 43 B 2800 Lyngby Næstformand/referent: Joan Olsen Tycho Brahes Alle 52, 3. th 2300 København S Suppleant: Cai Nielsen Højbjergvej 47 st. th Herlev Billedsekretær: Uwe Hess Søvej Vallensbæk Str Externe konkurrencer: Tage Christiansen Vingeager Glostrup Suppleant: Jesper Plambech Høje Gladsaxe 72, 1. tv Søborg Postgiro: ALLE FOTOINTERESSEREDE ER VELKOMNE I FOTOKLUBBEN.. ØNSKER DU AT VIDE MERE OM HERLEV FOTOKLUB - så kontakt et medlem af bestyrelsen, eller mød op på en klubaften-tirsdage HERLEV FOTOKLUB: PERSILLEHAVEN PARTERRE Indlæg til bladet m.v. sendes til redaktøren Tage Christiansen Vingeager Glostrup

Foto: Tage Christiansen

Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 01-02 Foto: Tage Christiansen Siden sidst Nu er vi igennem efterårssæsonen og den mørke årstid, og det bliver lysere igen. Klubbladet du nu holder i hånden har fået ny redaktør,

Læs mere

Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard

Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 15-16 Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard Ohøj og godt nytår! Der er udsigt til en helt forrygende sæson fremme i sejlretningen, men først skal vi lige kigge bagud og se

Læs mere

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 07-08 Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard Siden sidst Så er det igen ved at være eftersommer, fotosæsonen starter og du står med et duftende frisk blad i hånden. Bagerst i bladet

Læs mere

G Foto: Tage Christiansen

G Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 05-06 G Foto: Tage Christiansen Siden sidst Godt nytår til alle. Vi er nu kommet over juleferien og halvvejs igennem sæsonen 2005/06. Vi har haft nogle gode arrangementer

Læs mere

Foto: Jesper Plambech

Foto: Jesper Plambech HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 02-03 Foto: Jesper Plambech Siden sidst Godt nytår. Vi er efterhånden kommet os ovenpå julens og nytårets udskejelser, og er kommet i gang med fotoarbejdet. Der var lige

Læs mere

Stonefaces Foto: Per Valentin

Stonefaces Foto: Per Valentin HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 06-07 Stonefaces Foto: Per Valentin Workshop om naturfoto Klubben afholder en naturworkshop for alle interesserede, herunder medlemmerne, på Vangegaard i weekenden 2. 3.

Læs mere

Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller

Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 11-12 Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller Udkigstønden Her midt i sommeren ligger fotoklubben stille, og der er frit syn til alle sider. Vi har haft en god

Læs mere

Foto: Laurits A. Hansen

Foto: Laurits A. Hansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 05-06 Tjeneren Foto: Laurits A. Hansen Siden sidst Nu er det slut med sommerferien (for flere af os) og i gang med en ny fotosæson. Her ved indgangen til et fantastisk spændende

Læs mere

Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen

Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 14-15 Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen Udkigstønden Efter et godt overstået årsskifte står vi nu midt i en af de mindst fotoegnede vintre i mange år. Men der er god

Læs mere

Foto: Susanne Sørensen

Foto: Susanne Sørensen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 09-10 Blade Foto: Susanne Sørensen Udkigstønden Hvad er der nu sket med Siden sidst som plejer at stå her på den første side? Ja, der står jo stadig væk noget det du læser,

Læs mere

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 06-07 Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf Siden sidst Glædelig sommer og vel mødt efter en forhåbentlig god ferie, hvor der er kommet mange gode billeder på chicp en (eller

Læs mere

Foto: Søren Andersen

Foto: Søren Andersen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 11-12 Sko børste holdet Foto: Søren Andersen Udkigstønden Lige nu, hvor vi har skiftet et brugt kalenderår ud med et nyt, og hvor vi er halvvejs igennem fotoklubbens sæson,

Læs mere

Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen

Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 03-04 Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen Siden sidst Så går starten på klubbens sæson nr. 50. Jubilæet, som løber af stabelen til januar, kommer efterhånden til at

Læs mere

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for Samlede mødeprogrammer for Fællesklubberne i Kongernes Nordsjælland Gældende for Foråret 2016 1 Allerød og Omegns Frimærkeklub Mødested: Aktivitetshuset, Frederiksborgvej 15, 1. sal, 3450 Allerød Mødetid:

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen Udkigstønden Godt nytår til alle og velkommen til det nye klubblad. Her fra mastetoppen er der udsigt til et rigtig spændende og afvekslende foto-forår.

Læs mere

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen december 2008 januar februar marts 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen Velkommen til vintersæsonen 2008-2009 Her er så Fotoklubben NEGATIVs program for denne vinters aktiviteter. Sæsonens

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Efterhånden begynder man at kunne se, at der er en modeljernbane om end endnu i store stykker i lokalet. Mange ting er lavet

Læs mere

Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank. Herlev Fotoklub. 60 år

Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank. Herlev Fotoklub. 60 år HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 13-14 Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank Herlev Fotoklub 1954 2014 60 år Udkigstønden Godt nytår. Lige nu er det umuligt at kigge nogen steder hen fra Herlev

Læs mere

Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen

Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 07-08 Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen Siden sidst Nu er det snart forår, og så træerne får grønne blade og himlen tunge skyer på gråblå baggrund. Så bliver det igen svært

Læs mere

Blad med dråber Foto: Tommy Martens

Blad med dråber Foto: Tommy Martens HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 03-04 Blad med dråber Foto: Tommy Martens Siden sidst Det blev et brag af en åbning af klubbens 50 års jubilæumsudstilling, der fandt sted på Gammel gaard den 10. januar.

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

Viften by night Foto: René Wedel

Viften by night Foto: René Wedel HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 12-13 Viften by night Foto: René Wedel Udkigstønden Så skal vi i gang igen efter julepausen, og her midtvejs igennem sæsonen er det tid til at se lidt bagud og en hel masse

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

2015 januar februar marts april maj juni

2015 januar februar marts april maj juni 2015 januar februar marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Henrik Nielsen Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag 7.januar Præsentation af resultaterne af besøget på Skoleslagteriet Nu har I været

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen Siden sidst Nu er vi kommet godt i gang med forårssæsonen, selv om der endnu ikke er ret meget forår over vejret. Men det plejer jo at komme, og

Læs mere

Blad i sol Foto: Carsten Langkjær

Blad i sol Foto: Carsten Langkjær HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 10-11 Blad i sol Foto: Carsten Langkjær Udkigstønden Så er der gået nok et kalenderår og en halv fotosæson, og her midt i snevinteren tager vi hul på forårssæsonen. Hvis

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub 0 En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Sommerklargøring af MC Bestyrelsen har måtte indkalde til nyt møde, da vi fandt ud af at vor generalforsamling og MCTC s generalforsamling var blevet fastsat til samme weekend.

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Foto: Tage Christiansen

Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 02-03 Foto: Tage Christiansen Siden sidst Glædelig sommer - eller sensommerer er det nok blevet inden bladet udkommer. Vi har lagt klubbens 48.ende sæson bag os og nærmer

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess

HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess Siden sidst... Der er løbet meget vand ud af ørerne siden sidste blad udkom, og lidt er der da også løbet ud siden sæsonen startede igen efter sommerferien

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDEHÆFTE 2012 Bilag til årsmøde og generalforsamling meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDE & GENERALFORSAMLING 2012 Velkommen 2 Er du jubilar, eller bliver du diakon i morgen?

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2016

Nyhedsbrev uge 14 2016 Nyhedsbrev uge 14 2016 Side 1 God weekend Side 7 Filur Side 2 Nyt fra Allan Side 8-11 Børnehaven Side 3 Generalforsamling Side 12-13 Vuggestue Side 4-5 Generalforsamling, Side 14 Kalender, rengøring &

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Medlemsblad for Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge. Nr. 52 Marts 2004

Medlemsblad for Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge. Nr. 52 Marts 2004 1 Medlemsblad for Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Nr. 52 Marts 2004 GENERALFORSAMLING Medlemmerne indkaldes hermed til den ordinære generalforsamling på Sydgården, Bygaden 109 Onsdag den 3. marts

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016 side 1 Foreningens bestyrelse: Formand: Kasserer: Søren Nielsen Indutrivej 1 9640 Farsø tlf.: 2340 3690 sn.farsoetaxi@gmail.com Jytte

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

2009 januar februar marts

2009 januar februar marts november december 2009 januar februar marts 2010 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til vintersæsonen 2009-2010 Her er så Fotoklubben Negativs aktiviteter. Sæsonens programudvalgsmøde var

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts Lidt fra formanden Foråret ligger og lurer Så ligger foråret og lurer lige rundt om hjørnet, ja ind imellem kigger Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62 Datoer for Bag scenen det frem og vi kan nyde det

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016. Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm.

Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016. Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm. Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016 Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm Dagsorden 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Ib Simonsen 2. Beretning 3.

Læs mere

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet side 4: Brugerundersøgelse side 5: Kalenderen side 6: Skøjtedag side 7: Billeder fra fødselsdagen side 8: Terminsprøver for 9. og 10. side 9: Billeder fra juledagene

Læs mere

KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE

KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE KRÆFTER TIL KRÆFT ADRESSELISTE Formand: Birthe Risgaard Mortensen Saralystparken 14, 1 tv 8270 Højbjerg Tlf. 86 15 88 08 Næstformand: Jonni de Linde Engdalsvej 105 8220 Brabrand Tlf. 86 15 35 21 Kasserer:

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen marts april maj juni 2010 www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen Velkommen til forårssæsonen 2010 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings Forbunds

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 05. februar 2015 Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Foreningens medlemmer 4. Ind- og udmeldelse af foreningen 5. Kontingent 6. Regnskabsåret 7.

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere