Årsrapport Ungdomsforeningen Fremtiden Nr.1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsrapport Ungdomsforeningen Fremtiden Nr.1"

Transkript

1 Årsrapport Ungdomsforeningen Fremtiden Nr

2 Formandens beretning 2011 var et stort år for Ungdomsforeningen Fremtiden nr. 1 København. Det var året hvor vores forening fyldte hele 100 år. Det gav anledning til at skrue tiden tilbage og se hvordan foreningen har udviklet sig gennem årene. Ungdomsforeningen Fremtiden blev stiftet den 18. august 1911 af søsterloge nr. 2, Thyre Danebod. Formålet med foreningen dengang var, at man som medlem af Odd Fellow ordenen i provinsen, med ro i sindet, kunne sende sine børn til den store hovedstad for at læse! Med Ungdomsforeningen vidste man, at andre Odd Fellows en gang om ugen, holdte øje med de unge og at man undgik, at de gik i fordærv med storbyens fristelser. Man mødtes en gang om ugen for at høre på lærerige foredrag. I vores arkiv er der et eksempel på et foredrag af en højesteretssagfører, der fortalte om, hvordan man bliver en god samfundsborger. Han havde oven i købet været så velforberedt, at lave en lille bog, hvori man kunne finde budskabet i tilfælde af, nogle mod forventning, skulle tage sig en lille lur under det to timer lange oplæg. Man kunne den gang også dygtiggøre sig i maskinskrivning eller modtage sprogundervisning. Efter foredraget, drak man the og spiste kringle og dansede til *ni en halv*. Selvom det, officielt i hvert fald, lyder meget som foreningens sidste julefrokost, så er der sket en stor udvikling i Fremtidens virke. Nu mødes vi mødes hver tredje uge for at arrangere humanitære projekter solskinsdage for værdigt trængende som vi kalder det. Vi i år haft Børns Voksenvenner med på tur til Legoland, vi har hjulpet hjemløse med soveposer og uldne sokker i juletiden og så har vi også brugt en masse energi på at få stablet vores 100 års jubilæumsfest på benene. Overskuddet fra festen går til vores kommende store projekt, der skal give unge på ungdomspensioner en god oplevelse. Vi har brugt en stor del af efteråret 2011 på at forberede dette projekt som bliver søsat i maj måned 2012.

3 Ungdomsforeningen Fremtiden nr. 1 København vil gerne benytte lejligheden til, at takke alle jer der bidrog til afholdelsen af vort jubilæum. Det var en stor aften for os og vi er glade for alle de flotte hilser og donationer til vores kommende projekt. Tak fordi I støtter op om vores virke og følger os med interesse. Det handler om venskab, skønhed og varme Det handler om fællesskab, tryghed og åbne arme Om at leve i fred og harmoni Det handler om at leve i den tid, vi lever i Det handler om frihed og kræfter der gror, Det handler om lighed og ærlige ord. /Camilla Spanggaard Stokholm Plejecenter Borrebakken UFF Fremtiden nr. 1 var i midten af december 2010, på besøg hos plejecenter Borrebakken. Med os havde vi bragt julemad. Borrebakken er et plejecenter for demente. Vi havde bestilt julefrokost udefra med and, æbleflæsk og ris a la mande, som blev leveret samtidig med vi kom. Vi startede ud med at få et lille foredrag om hvad dement er og hvorledes vi skulle forholde os til det. Derefter blev vi delt i to hold, med to på hver. Hvert hold skulle så ud på en etage og spise med. Det var rigtig hyggeligt, og de fleste var mere skarpe i hovedet end man lige havde regnet med. Camilla havde medbragt hendes barn Alba, som var en stor succes hos de gamle. Efter maden sang vi et par julesange hvorefter vi sagde farvel og tak for en hyggelig dag.

4 Ouuuuuaaahhhhh, spøgelseshistorier i København Sådan kan man vist bedst beskrive Ungdomsforeningen Nr. 1 Københavns tur ud i den Københavnske nat en lørdag i april. Vi tog nemlig en tur tilbage til fortiden. Vi tog et kig ind i Københavns dystre og dunkle hemmeligheder, og lod det risle sødt og koldt ned ad ryggen i et godt gys. Vi var nemlig på en ghosttour rundt i det indre København. Flere af os tog en god ven, veninde eller kæreste i hånden, ja, der var sågar to af medlemmerne der havde pakket deres sovende små børn ned i klapvognen, og så udforskede vi ellers København efter mørkets frembrud sammen med en kompetent guide fra Ghosttours.dk. Efter et solidt måltid mad på på Rizraz fortsatte vi til Rådhuspladsen for at mødes med vores ghost-guide. Derefter blev vi, ved flagermuselygtens skær, vist rundt til de af inde Københavns lokaliteter hvor det enten spøgte, der var set genfærd, eller hvor noget gruopvækkende var sket. Så når nogen nu fortæller, at fanden er løs i Laksegade - så ved vi hvad der rent faktisk skete, dengang i 1826 i Laksegade Turen sluttede ved Nyhavn klokken ca , hvor de af medlemmerne der stadig havde nerverne til det fortsatte ud i natten på egen hånd til en kop øl. En dejlig aften gå-tur, med alle os fra ungdomsforeningen.

5 Legoland med Børns Voksenvenner (og børnene selvfølgelig) Den 14. maj 2011 var Ungdomsforenigen Fremtiden Nr.1 i Legoland med Børns voksenvenner, børnene og deres ene forælder. Turen startede faktisk allerede fredag d. 13. maj, hvor en gruppe på fire kørte en lejet bil over til Jylland. Målet var at være klar til at handle og producere sandwich meget tidligt lørdag morgen. Da bussen kørte fra København lørdag morgen, havde et hold været ude for at hente vand og frugt til turen, mens fredagsholdet tog i den lokale Inco og handlede stort ind. Der var beregnet 3 trekantsandwich til hver, hvilket løb op i 200 sandwichs, som i al hast blev produceret, pakket i flamingokasser, toppet med frosne ærter og så kørt til Billund, hvor bussen efterhånden også var ankommet. Maden blev vel modtaget og Ungdomsforeningens medlemmer skiftes til at holde valgt ved basen, hvor der kunne hentes flere sandwich, frugt og vand hvis man blev sulten. Efter nogle hæsblæsende timer i ruchebaner og karruseller som alle var lavet i Lego, blev alle samlet og så gik turen tilbage til det Københavnske, hvor alle de omkring 70 deltagere kunne fortælle om hver deres solskinsdag.

6 100 års jubilæum, og en dejlig dag til unge på ungdomspensioner Ungdomsforeningen Fremtiden nr. 1, København fejrede d. 17. september 2011 vores 100 års jubilæum. Det foregik ved en stor fest i palæet i København. Fra hele kongeriget - og endda fra Holland og Sverige, mødte ordenssøskende og venner af ungdomsforeningen op, for at være med til den store dag. Vi startede med en festlig tid i logesalen, hvor der blev holdt taler, overleveret gaver, sunget og fortalt om vores virke mv. Derefter satte vi os til bords i den store koncertsal, hvor middagen blev serveret af søde søstre fra Thyra Danebod. Imellem retterne var der underholdning af henholdsvis operasanger og ikke mindst et stort ildshow af gøglere i haven. Efter hovedretten var der god live musik og dans for alle. Vi sluttede aftenen af med natmad og diskodans. I ungdomsforeningen havde vi en fantastisk aften og vi var glade for den store opbakning vi mødte ved vores jubilæum. Ungdomsforeningerne havde på forhånd besluttet at ønske sig penge til at afholde en solskinsdag for de unge som bor på ungdomspensioner. Det blev til mange fine gaver, og en fantastisk fest, som vi I ungdomsforeningen var meget tilfredse med. Herefter gik vi i gang med planlægningen af de unges solskinsdag. Til trods for at vi selv mener at være unge, var vores bedste intentioner ikke hvad der rør sig hos denne gruppe, så i samarbejde med en kontaktperson fra hver pension blev der planlagt et nyt arrangement. Arrangementet i stadig i planlægningsfasen, så det eneste vi kan afsløre er, at det med stor sandsynlighed kommer til at foregå d. 12/5-12. Hvis det er os muligt vil vi være i palæet, for de unge ønske sig en oplevelse man ellers ikke får. De glæder sig meget til det og vi glæder os til at fortælle om det.

7 projekt UDENFOR I December 2011 besluttede Ungdomsforeningen Fremtiden Nr.1 at årets julegave skulle gå til projekt UDENFOR. Det lykkes at finde penge til 31 soveposer, der blev sendt i slutningen af december. Det lykkes også en af foreningens medlemmer at lette DSB s hittegods for 4 sorte sække huer, handsker og halstørklæder, som ellers skulle have været destrueret. Dette blev leveret i midten af december. Projekt UDENFOR har siden 1997 arbejdet med at nå den gruppe som er udenfor det etablerede system. De ligger selv vægt på, at de ikke skelner mellem dem som har behov for hjælp. Der er flere projekter under projekt UDENFOR, bl.a. Den mobile cafe, som er det projekt der vil uddele soveposer, huer, handsker og halstørklæder. Den mobile cafe er en bil, der dagligt kører rundt i København og har faste steder den holder. Ifølge medarbejderne løber rygtet hurtigt og de medbragte varme måltider bliver uddelt til gryden er tom. Maden laves hver dag i køkkenet hos projekt UDENFOR, og alene mad projektet har 35 frivillige tilknyttet. Den mobile cafe medbringer også ofte en lægefaglig, eller en dyrlæge til at lave sundhedstjek af de hjemløse eller deres dyr. Mad, helse og dyrlæger er alle initiativer der er opstået under Den mobile cafe, som oprindeligt og stadig er, et opsøgende gadeplansarbejde. Omsorg er et centralt begreb, hvad end det betyder at man tager med på hospitalet, snakker over en kop kaffe, eller kommer med en varm og gratis portion mad. Det var en speciel oplevelse for Michael og jeg (Yvonne) at opleve hvordan et så lille sted, kan rumme så meget initiativ. Denne entusiasme omkring at yde omsorg for en så ramt gruppe i samfundet varmede, og det var dejligt at se hvordan hver en lille del af kontoret var udnyttet til opbevaring af alt fra gamle trøjer til engangsgafler. Vi var også nede og se bilen, som holdet har

8 ombygget så den er mest brugbar. I bilen var der plastikkasser med undertøj, sokker, huer og handsker. Medarbejderne havde også lavet guides på flere sprog omkring skadestuer og direkte nødhjælp. Læs evt. mere om projekt UDENFOR på deres hjemmeside:

9 Tak Vi takker for et dejligt år. Vi glæder os til 2012, og til alle de arrangementer dette år vil bringe. Vi takker for donationerne i årets løb og en særlig tak for de fine gaver i forbindelse med vores 100 års jubilæum. Vi ser frem til, at se dem gøre glæde for de unge på ungdomspensionerne. Vi vil også benytte lejligheden til at takke Johnny Svendsen, Broderloge Nr. 11 Columbus, for hans kæmpe arbejde som inspirator for ungdomsforeningen, vi er kede af at du ikke længere har tid os men vi ved du bruger tiden på andre ting, der er mindst lige så vigtige. Vi vil også gerne takke Kim Vangslev, Broderloge Nr. 11 Columbus, for han rolle som inspirator, vi glæder os til det fremtidige samarbejde. Sidst, vil vi gerne komme med en speciel tak til Ungdomslandsudvalget, hvor Carl Aage som repræsentant altid er klar med en hjælpende hånd. gt~

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret.

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret. 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 I: Ja okay. I2: Hvad kan du så huske altså første gang, da du finder ud af, at du er gravid, hvad du tænkte der? I: Bare så vi ikke kommer hjem og tænker, nåh nu glemte vi

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Navn: Susanne Alder: 51 By: Jylland Børn: Tre børn Job: Tandlæge Beskrivelse: Susanne har været gift i 20 år og har siden 2005 været kæreste med

Navn: Susanne Alder: 51 By: Jylland Børn: Tre børn Job: Tandlæge Beskrivelse: Susanne har været gift i 20 år og har siden 2005 været kæreste med Navn: Susanne Alder: 51 By: Jylland Børn: Tre børn Job: Tandlæge Beskrivelse: Susanne har været gift i 20 år og har siden 2005 været kæreste med Birgitte 1 For nogle år siden var jeg til en seance hos

Læs mere

Kendte ansigter på Granhøjen. Jeg har lært at acceptere mig selv. McDonalds og bålmad - så er der dømt ferie

Kendte ansigter på Granhøjen. Jeg har lært at acceptere mig selv. McDonalds og bålmad - så er der dømt ferie Granhøjens beboermagasin December/januar 2011/2012 Løssalg 10 kr. Kendte ansigter på Granhøjen Jeg har lært at acceptere mig selv McDonalds og bålmad - så er der dømt ferie Kursusrække for beskæftigelsesmedarbejdere

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

JCI YOUNG LEADERS. En tur til Kina. Næste afdelingsmøde NOVEMBER 2011

JCI YOUNG LEADERS. En tur til Kina. Næste afdelingsmøde NOVEMBER 2011 JCI YOUNG LEADERS NOVEMBER 2011 En tur til Kina Næste afdelingsmøde Arbejdsglæde JCI YOUNG LEADERS NOVEMBER 2011 Sydfyns dynamiske forum JCI Svendborg Næste afdelingsmøde d. 16. november 2011 KINA Indholdsfortegnelse

Læs mere

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Fleksibel barselsorlov. Til forældre Fleksibel barselsorlov Til forældre ministrenes forord 3 Kære forældre Når et barn kommer til verden, er det på alle måder vigtigt, at barnet får en god start på livet. Og ligeså vigtigt er det, at I

Læs mere

strategi - Udlev dine værdier og elsk dit liv

strategi - Udlev dine værdier og elsk dit liv Daisy Løvendahl Personlig rådgiver strategi - Udlev dine værdier og elsk dit liv www.daisylovendahl.dk #1. Engager dig i dit liv Derfor skal du have en strategi Inspirationen til denne manual kom fra en

Læs mere

forside jakob kehlet indimellem taber jeg salatskalen Otte unge med sklerose fortæller om at leve med en kronisk sygdom Til indholdsfortegnelse

forside jakob kehlet indimellem taber jeg salatskalen Otte unge med sklerose fortæller om at leve med en kronisk sygdom Til indholdsfortegnelse jakob kehlet forside indimellem taber jeg salatskalen Otte unge med sklerose fortæller om at leve med en kronisk sygdom indimellem taber jeg salatskalen jakob kehlet Indimellem taber jeg salatskålen Jakob

Læs mere

Årsberetning 2013. KONTAKTCENTER KLIPPEN Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V.

Årsberetning 2013. KONTAKTCENTER KLIPPEN Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V. KONTAKTCENTER KLIPPEN Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V. Årsberetning 2013 Kontaktcenter Klippen er et værested for hjemløse, misbrugere og prostituerede på Vesterbro i København Klippens kørselsteam

Læs mere

Du skal adlyde din mor

Du skal adlyde din mor Du skal adlyde din mor af Sørine Steenholdt fra novellesamlingen: Ung i Grønland, ung i Verden Oversat til dansk af Aminnguaq Dahl Petrussen Kommentarer af psykolog Jonna Ketwa Novelle 2 En ung kvinde

Læs mere

MEDLEMSBLAD. April 2005 nummer 33 Årgang 13

MEDLEMSBLAD. April 2005 nummer 33 Årgang 13 MEDLEMSBLAD April 2005 nummer 33 Årgang 13 Nyt fra Redaktionen. Så blev Påsken overstået, og det ser ud til, at foråret er på vej. Hvor er det dejligt at se de tidlige blomster springe ud. Ligesom ny ædru

Læs mere

TEMA: UNGE HJEMLØSE EN SAMMENHÆNGENDE INDSATS MED MENNESKET I CENTRUM TILLID I TRYGGE RAMMER

TEMA: UNGE HJEMLØSE EN SAMMENHÆNGENDE INDSATS MED MENNESKET I CENTRUM TILLID I TRYGGE RAMMER Juni 2013 TEMA: UNGE HJEMLØSE EN SAMMENHÆNGENDE INDSATS MED MENNESKET I CENTRUM TILLID I TRYGGE RAMMER ROSKILDE FESTIVAL SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ TIL UNGE HJEMLØSE side 2 side 4 side 6 En sammenhængende

Læs mere

Årsberetning 2012. Kirkens Korshær Ørkildsgade 27 5700 Svendborg 62 22 91 28 svendborg@kirkenskorshaer.dk www.kirkenskorshaer-svendborg.

Årsberetning 2012. Kirkens Korshær Ørkildsgade 27 5700 Svendborg 62 22 91 28 svendborg@kirkenskorshaer.dk www.kirkenskorshaer-svendborg. Kirkens Korshær i Svendborg er ved at udvikle sig til en større arbejdsplads. Årsberetning 2012 Vi er en del af Kirkens Korshærs landsorganisation med 400 lønnede og ca. 8000 frivillige medarbejdere. Kontakten

Læs mere

Baunehøj Efterskole. Væksthuset. Nr. 61 Februar 2013. Udgivet af Skolekredsen

Baunehøj Efterskole. Væksthuset. Nr. 61 Februar 2013. Udgivet af Skolekredsen Baunehøj Efterskole Væksthuset Nr. 61 Februar 2013 Udgivet af Skolekredsen Væksthuset nr. 61. Indholdsfortegnelse: 2 Indholdsfortegnelse. 3 Nyt fra Væksthusets redaktion. 4... Matematik app og spor tilbage

Læs mere

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Facilitatorer (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager 1: Bente, en ældre dame der ikke har diabetes Deltager 2: Lene 52

Læs mere

NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord

NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord ALBERTSLUND NORD OS I NORD - AB BÆK & FOS - VA - ABC - Nu med hjemmeside s. 6 - Turen gik til Langeland s. 8 - Det grønne områdeudvalg s. 18 NR. 18 December

Læs mere

Bilag 2. Følgende bilag indeholder et interview af Hanne Pedersen, lederen af Kirkens Korshærs Natcafé på Stengade 40. Interview med Hanne Pedersen

Bilag 2. Følgende bilag indeholder et interview af Hanne Pedersen, lederen af Kirkens Korshærs Natcafé på Stengade 40. Interview med Hanne Pedersen Bilag 2 Følgende bilag indeholder et interview af Hanne Pedersen, lederen af Kirkens Korshærs Natcafé på Stengade 40 Interview med Hanne Pedersen Foretaget i Natcaféen, på Stengade. Onsdag d. 09.04.14

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Månedsskrift for Fontænehuset Frederikshavn

Månedsskrift for Fontænehuset Frederikshavn Nr. 2, oktober 2011 Årgang 1 Månedsskrift for Fontænehuset Frederikshavn 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Leder S. 3 Fonden og repræsentantskabet S. 4 Frokost og informationsmøder S. 5 Indsamling for red barnet S.

Læs mere

Tema Det nytter. Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner. i samarbejde med. Behandlingscenter STIEN

Tema Det nytter. Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner. i samarbejde med. Behandlingscenter STIEN Tema Det nytter Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner i samarbejde med Behandlingscenter STIEN 2 STIENs Venner byder velkommen Velkommen til Stifinderen nr. 9, der denne gang behandler temaet det nytter.

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Formandsberetning 2001

Formandsberetning 2001 Formandsberetning 2001 Året 2001 var et af de gode år. Vi blev ikke ramt af nogle store overraskelser (som ellers har ramt os de foregående år). Så enten er vi bare heldige, eller også er vi efterhånden

Læs mere