De bedste gulve i klassen. Gummigulve til skoler og institutioner.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De bedste gulve i klassen. Gummigulve til skoler og institutioner."

Transkript

1 De bedste gulve i klassen Gummigulve til skoler og institutioner.

2 2 nora systems

3 Uddannelsesomr 3 Rummenes udformning begynder med gulvbelægningen Udannelse er af stor betydning, for et samfunds udvikling og fremtid. Enhver som direkte eller indirekte bidrager til unge menneskers uddannelse, bærer et stort ansvar, Det gælder også ved udformningen af uddannelsesinstitutionerne. Disse danner de prægende rammer for indlæringen og er igennem mange år livsrummet for børn, unge og unge voksne. Disse rammer har væsentlig indfl ydelse for elevernes velbefi ndende og indlæringsevne. Valget af gulvbelægning er en afgørende faktor ved institutionens indretning. Gulvbelægninger indtager en stor del af rummets areal, og de er en bestemmende faktor for et positivt indemiljø, luftens kvalitet, komforten og driftsøkonomien. nora gummigulve egner sig fremragende til brug på uddannelsesinstitutioner som børnehaver, skoler og universiteter. Vi opfylder de højeste miljø- og kvalitetskrav. Dette giver sikkerhed i planlægningen og høj økonomisk eff ektivitet, samtidigt med at udviklingen af bæredygtige byggerier understøttes. Indhold 6 11 Egenskaber Design og komfort Økonomi Systemløsninger Virksomheden Kontakt

4 4 nora systems

5 Uddannelsesomr 5 Gulvbelægninger der skaber atmosfære nora gummigulve udmærker sig ved deres særlige egenskaber, talrige designmuligheder, den høje brugerkomfort og deres bidrag til driftsøkonomien. Der skabes et positivt indlæringsmiljø både for elever, studerende og undervisere.

6 6 nora systems

7 Forenelighed 7 Egenskaber skrives med stort Ved planlægning og byggeri af uddannelsesinstitutioner står de ansvarlige over for forskellige udfordringer. Én ting er dog fælles for alle projekter: Den næsten lufttætte byggemåde for at spare på varmeenergi. Herved minimeres luftudskiftningen i bygningerne, og brugen af emissionsfattige materialer bliver meget vigtig. Ren luft er livsvigtig, for elever og lærere opholder sig ofte hele dagen på uddannelsesinstitutionerne. Netop hos børn er organismen endnu i udviklingsfasen og reagerer følsomt overfor påvirkningen af skadelige stoff er. Derfor har de yngste elever behov for særlig beskyttelse og omsorg. Deres helbred og velbefi ndende danner grundlaget for den fremtidige indlæringssucces.

8 8 nora systems ENVIRONMENTAL PROFILES Certificeret:: DIN EN ISO Certificeret henhold til ISO 9001 * Information sur le niveau d émission de substances volatiles dans l air intérieur, présentant un risque de toxicité par inhalation, sur une échelle de classe allant de A+ (très faibles émissions) à C (fortes émissions) Certificeret Udmærket med de på verdensplan vigtigste kvalitetsmærker Tilpassede egenskaber. Gummi er et eff ektivt og optimalt råstof. Det indeholder ingen former for skadelige stoff er som blødgøringsmidler (phtalater), halogener (klor) eller PVC. nora gummigulve er kontrolleret for emissioner, og de bidrager til en sund og ren indeluft. Dette bekræftes gennem de på verdensplan vigtigste miljømærkater. For eksempel Den Blå Engel, den første miljørelaterede certifi cering i verden. Også Greenguard Environmental Institute, certifi cerer nora gummigulve for deres lave emissioner. Desuden kræver nora gummigulve ingen coating, fordi gummioverfl a- dens tæthed i sig selv er meget modstandsdygtig. Således bortfalder også kravet til en regelmæssige, miljøbelastende fornyelse af overfl a- den (coatingen). som det kræves ved andre elastiske gulvbelægninger. nora gummigulves indbyggede sikkerhed for miljø og helbred kan sikres yderligere gennem et afstemt og afprøvet undergulvssystem, nora system blue, verdens første miljøcertifi cerede. Produkter fra nora systems kan desuden bidrage positivt til bygningscertifi ceringer i henhold til LEED, DGNB, BREEAM og andre systemer.

9 Forenelighed 9

10 10 nora systems nora system blue Helhedsbetragtning: nora gummigulve og undergulvsmaterialer, samlet godkendte med hensyn til lave emissioner Systemets opbygning: 1 Primer 2 Spartelmasse 3 Lim 4 Gulvbelægning Fordi et gulv først bliver til en god løsning med en 360 -kvalitetsstyring. Kravene til moderne byggeri vokser støt. Miljø- og sundhedsspørgsmål får hele tiden større betydning. Byggeri med helbreds- og miljøvenlige materialer rykker mere og mere i forgrunden. På grund af den i dag meget tætte og energibesparende byggemåde, kan skadestoff er i indeluften, fra f.eks byggematerialer, ikke længere slippe ud. For at udelukke sundhedsfarer bør der i forbindelse med nybyggeri eller renovering, anvendes emissionsfattige byggematerialer. nora systems har derfor udviklet nora system blue, den første på verdensplan certifi cerede 360 -kvalitetsstyring til gulve. Ideen bag: Afgørende for en sund indeluft er ikke kun gulvbelægningen, men også de materialer, der benyttes i forbindelse med udlægningen: primer, spartelmasse og lim. Hvis man ser gulvbelægningen, hjælpematerialerne og monteringen som et samlet system, yder nora system blue et afgørende bidrag til den generelle velbefi ndende og helbred. nora system blue forbinder emissionsfattige nora gummigulve med emissionsfattige hjælpematerialer. Alle systemkomponenterne er hver for sig blevet testet og certifi ceret med Den Blå Engel, og de er optimalt tilpasset hinanden De er også certifi ceret af TÜV Rheinland, for at udelukke skadelige vekselvirkninger imellem de enkelte komponenter. Med konceptet i nora system blue tages der hensyn til miljøet og helbredet for alle bygningens brugere.

11 Forenelighed 11

12 12 nora systems

13 Design og komfort 13 Undervisningsmiljøet skaber læringssuccesen Hvor godt unge mennesker lærer, afhænger blandt andet af deres undervisningsmiljø. Ved udformningen af uddannelsesinstitutioner bør alle implicerede parter derfor være sig deres særlige ansvar bevidst, og allerede i planlægningsfasen arbejde for positive og udviklende undervisningsmiljøer. Det drejer sig om at skabe et miljø, hvor både elever, og lærer føler sig godt tilpas, og er motiveret til at præstere. Rummets hele atmosfære med dets farver, former, funktioner og materialer skal invitere til at lære. For jo mere tilpas brugerne føler sig, des større er læringssuccesen.

14 14 nora systems

15 Design og komfort 15 Farve- og rumkoncepter Gennem præcis tilskæring med ultralyds-skæreteknik skæres alt med største præcision: billeder, mønstre, logoer, spillefelter eller guidesystemer, og de kan lægges ned i gulvet uden at samlingerne skal svejses. nora systems taler også NCS, farvekommunikationens internationale sprog. Det er særlig brugervenligt fordi farver betegnes sådan som man ser dem. Dermed kan arkitekter og designere nemt placere gulvbelægningerne i helhedskoncepter for farve og rum, og kombinere dem med andre indretningselementer. nora er levende design. Om det gælder børnehaver, skoler eller universiteter med mere end 300 farve-, design- og overfl adevarianter i standardsortimentet, byder nora gummigulve på et bredt spektrum af muligheder for at udforme lokaler på en virkningsfuld, fantasirig og individuel måde. Forskellige farvespil, overfl ader og strukturer giver frirum for kreativitet og til at skabe en behagelig atmosfære i inspirerende undervisningsmiljøer. Desuden kan nora system opfylder individuelle specialdesign og ønsker fra planlæggernes og brugernes side. Med inlays kan enhvert mønster og billede integreres i gulvbelægningen, Lege- og spil designs, farver eller orienteringssystemer, kan lægges ind i gulvet uden synlige svejsninger, så ethvert projekt kan få sit specielle og enestående særpræg, kun begrænset af fantasien. Desuden giver nora gummi-gulves forskellige overfl adedesign, mulighed for en afveksling i rummenes udformning. Ved siden af den karakteristiske ensfarvede og runde noppe, kan der vælges fl ere design som for eksempel hammerslag-, relief- eller carving-struktur. Et tilpasset tilbehørprogram sørger for en ensartet fremtoning ned til sidste detalje.

16 16 nora systems Komfort nora gummi-gulvbelægninger giver den største komfort både for børnehaver, skoler og universiteter. Ægte komfort kan man ikke se. Den føler man. På grund af den vedvarende elasticitet, er støjudviklingen på nora gummigulve generelt meget lav; der opstår en rolig og behagelig atmosfære i lokalet det bliver lettere at lære noget. Selv når der fl yttes på stole, ting falder på gulvet eller der hoppes rundt, opstår der betydeligt mindre larm end ved hårde gulvmaterialer. En fremragende trinlydsdæmpning sørger desuden for ro i tilstødende lokaler, fordi der overføres mindre støj. Især noraplan acoustic gummigulvene med deres forøgede elastiske giver endnu større trinlydsdæmpning og en endnu mere behagelig fornemmelse når man bevæger sig rundt på gulvet. De anbefales især til lokaler hvor der laves gymnastik eller leges. For underviserne er gulvbelægningernes elasticitet meget vigtigt i ergonomisk henseende, fordi kroppen her bliver afl astet og skånet, når man både står og går meget omkring. Man bliver ikke så hurtigt træt og er derfor produktiv i længere tid. nora gummigulve giver den største komfort for børnehaver, skoler og universiteter. De føles varme og behagelige at opholde sig på, selv for de små barfodede. Gummigulvene giver også stor skridsikkerhed når der leges og tumles. Således skabes undervisningsmiljøer, hvor alle kan bevæge sig behageligt og sikkert. Et sted du gerne vil være, og føler dig motiveret til indlæring.

17 Design og komfort 17

18 18 nora systems

19 Økonomi 19 Tiden viser det nora gummigulve er den mest økonomiske løsning nora gummigulve giver den højeste økonomiske sikkerhed i hele bygningens levetid. Driftsøkonomien er fremragende. Gulvbelægningerne består helt igennem af gummi, et meget eff ektivt råstof, som spiller sine fordele ud igennem produktets hele levetid. nora gummigulve har således ikke brug for nogen coating, hvilket udelukker behovet for en dyr fornyelse af coatingen. Deres tætte og lukkede gummioverfl ade er særdeles robust og modstandsdygtig, og den er nem at vedligeholde. nora gulvbelægninger fremhæver sig igennem hele deres levetid med en førsteklasses fremtoning, og lave driftsomkostninger.

20 20 nora systems

21 Økonomi 21 LCC-sammenligning Antaget rengøringsscenarie for et areal på 1000 m 2 igennem 15 år. LCC-sammenligning: noraplan LCC-sammenligning: norament Økonomisk fordel ved noraplan Økonomisk fordel ved norament noraplan Lino PU Lino Acrylat u. PVC PU Lino uden coating Acrylat/PU Lino 0 norament Lino PU Lino Acrylat u. PVC PU Lino uden coating Acrylat/PU Lino Investering Drifts- og vedligeholdelses omkostninger Omkostninger for overfl adesanering noraplan : typisk scenarie for områder med gennemsnitlig belastning, for eksempel i børnehaven. norament : typisk scenarie for områder med øget tilførsel af snavs og med høj mekanisk belastning, for eksempel i skolens foye Detaljer og kilde: nora systems GmbH Kvalitet betaler sig. Inden for deres brugstid har nora gummigulve en betydelig fordel: De har ikke brug for nogen coating hverken i opstarten eller på noget andet tidspunkt inden for deres produktliv. Det er ensbetydende med en enorm besparelse i vedligeholdelsesomkostninger, idet en regelmæssig og dyr ny coating, som er almindelig ved andre elastiske gulvbelægninger, bortfalder. På grund af deres tætte, lukkede overfl ade er nora gummigulve overordentligt modstandsdygtige og robuste. Især på uddannelsesinstitutioner bliver de særlige og ekstra kvalitetsegenskaber synlige. Mange stole, møbler og fødder belaster hver dag gulvbelægningen nora gummigulve har i hele deres produktliv et førsteklasses udseende, og de er økonomiske at vedligeholde. Sammenlignet med andre elastiske gulvbelægninger ser LCC-analysen positiv ud Her opsummeres alle de omkostninger der er i løbet af produktets brugstid. nora gulvbelægninger viser de laveste driftsomkostninger. Med den rigtige planlægning kan der spares mange penge, især i forbindelse med vedligeholdelse af bygninger i uddannelsessektoren. Her er det typisk sådan at 20 til 30 procent af alle omkostningerne inden for en bygnings levetid er er anlægs omkostninger, 70 til 80 procent går til vedligehold. Der er også store fordele ved rengøringen af gulvbelægningerne. nora gummigulve kan gøres rene med kun rent vand og en nora pad. Der skal i de fl este tilfælde ikke bruges kemiske rengøringsmidler.

22 22 nora systems

23 Systemløsninger 23 Designet opstår ud fra summen af detaljerne Omfattende systemløsninger kompletterer nora sortimentet. Specialbelægninger som er udstyret med ekstra funktionelle egenskaber, opfylder særlige krav på forskellige anvendelsesområder. Det specielt til gulvbelægningen udviklede tilbehørprogram, omfatter farvemæssigt tilpassende fodpaneler, vinkler og profi ler, såvel som svejsetråd og fugemasser, og leverer sammen med nora formtrapper et harmonisk design ned til mindste detalje. Vedligeholdelse/vask med nora pads og kun rent vand, sørger for en eff ektiv hygiejne og et altid fremragende udseende.

24 24 nora systems Løb ingen risiko med nora specialbelægninger. Lige så forskellig som læringsprocessen er, lige så mangfoldig er også de individuelle fagspecifi kke krav til undervisningslokalerne. nora specialbelægningerne er perfekt tilpassede hertil og giver størst mulig beskyttelse for både mennesker og udstyr. Computerlokaler og naturvidenskabelige lokaler har ligesom laboratorieområder brug for eff ektive gulvbelægninger, med for eksempel ledende eller afl edende egenskaber. Flugtveje og trappeopgange skal opfylde særlige krav til brandbeskyttelse. Belægninger som er bestandige over for olie, fedt og kemikalier, eller belægninger som kan reducerer trinlyde med op til 20 db, hører selvfølgelig også til nora produktsortimentet.

25 Systemløsninger 25 Sikkerhed for alle. Første prioritet og absolutte fokus på uddannelsesinstitutioner er elevernes sikkerhed. Om de leger eller tumler i omklædningsrummenes barfodsområder, i sløjdlokaler eller skolekøkkener gulvbelægningerne skal være sikre at gå på. Også brandbeskyttelsen spiller en stor rolle. nora gummigulve er vanskeligt antændelige og udvikler selv i værste fald kun meget lidt og brandtoxologisk uskadelig røg. Disse egenskaber mindsker i tilfælde af brand risikoen for forgiftninger gennem røggasser og forbedrer fl ugtsituationen ved bedre orienteringmuligheder.

26 26 nora systems Hver detalje tæller. Også ved tilbehøret. En behagelig atmosfære i rummene opstår ud fra summen af alle detaljer. Derfor blev tilbehøret udviklet som del af systemet, hvor alle komponenter er perfekt tilpassede til hinanden for højeste funktionalitet og harmonisk udformning. Matchende fodpaneler giver pæne og ordentlige kanter og overgange. Hulkelprofi ler sørger for belægningernes optimale overgang fra gulv til væg, især med hensyn til hygiejnen og for en bedre rengøring. Der fås svejsetråd og fugemasser i tilpassede farver, hvis særlige krav i rummet forudsætter en svejsning/fugning. Til trappeopgange er der skræddersyede løsninger: præfabrikerede formtrapper med trappeforkant, trappetrin og stødtrin i et stykke, eller som enkelte elementer på denne måde kan trapper integreres harmonisk og funktionelt i arkitekturen.

27 Systemløsninger 27 Hemmeligheden bag et altid smukt udseende. Vand og nora pads. Til nora gummigulve fi ndes der et afstemt rengøringssystem, som muliggør en skånsom vask uden rengøringskemikalier. I kombination med en almindelig gulvvaskemaskine efterlader nora pads, kun ved brug af rent vand, en skinnende ren og hygiejnisk overfl ade. Systemet består af fi re forskellige pads. Pad 1 anvendes til den første og til den almindelige rengøring, pad 2 til rengøring ved byggeriets afslutning og til intensiv rensning, mens pad 3 fjerner selv det mest hårdnakkede snavs og ridser. Pad 0 bruges til R10-gulve og vores nuppe- og hammerslåede overfl a- der. Som regel er rengøring med rent vand absolut tilstrækkeligt ved brug af gulvvaskemaskine, rengøringsmidler er der kun brug for i særlige tilfælde. Det er let at bevare nora gummigulves fremragende udseende i lang tid, på en måde som er miljøvenlig og samtidig økonomisk.

28 28 nora systems Ansvaret der følger som global markedsleder: nora systems GmbH Vi er markedsledende på verdensplan indenfor området gummi-gulve og gulvbelægningssystemer. I hele verden stoler arkitekter, bygherrer, montører og brugere på os, når det drejer sig om gulve med høj æstetisk kvalitet, der samtidigt er sunde at leve på. Alle nora gummigulve produceres på vores fabrik i Weinheim, i den enestående topkvalitet Made in Germany. Det verdensomspændende salg sker gennem 16 egne salgsorganisationer og i mere end 80 lande via agenter. Vi følger konsekvent visionen om at fremstille produkter med enestående og bæredygtige fordele til vores kunders bedste. Derfor satser vi på at koncentrere alle innovative kræfter i produktudviklingen. Desuden følger vi vore kunder i planlægnings- og montagefasen og efterfølgende når det gælder om at bevare gulvbelægningens værdi i hele levetiden. For vores vedkommende betyder innovation også hele tiden at lære af vore kunder, markederne og den økologiske udvikling. Vi vedkender os ansvaret for at tænke og handle helheds- og fremtidsorienteret. Måske nyder vi derfor vore kunders tillid igennem nu mere end 70 år.

29 Virksomheden 29

30 30 nora systems Løsninger opstår ved dialog. Tal med os. Din personlige kontakt hos nora systems. Kravene til uddannelsesinstitutioner er mangeartede, og de afhænger af hvad bygningerne skal bruges til. Men om det er en børnehave, en skole, et universitet eller en anden form for institution nora systems har en gulvbelægning til ethvert anvendelsesområde. Bestil detaljerede produktoplysninger, prøver eller sortimentbrochuren eller henvend dig straks til din personlige kontakt i salgsafdelingen. Det gør du nemmest ved at ringe til følgende nummer: Eller send os direkte en meddelelse med online-kontaktformularen via fanebladet kontakt på vores hjemmeside. Kontakt salgsafdelingen i Danmark Tlf.: info-dk@nora.com

31 Kontakt 31 Formgiv interaktivt: nora rumdesign Studio Afprøv meget nemt online, hvordan din gulvbelægning virker i samspil med rummet. Med få museklik vælger du farve, kvalitet og dit areal, og så kan du lægge din gulvbelægning ind virtuelt i en håndevending. Nye objektperspektiver og muligheden for at zoome alle Billeder, giver mulighed for ekstra og individuelle muligheder i udformningen. Med vores CAD online-service er nora rumdesign Studio endda endnu mere komfortabelt: De valgte gulvbelægninger kan overføres direkte til dit CAD-program eller 3D-modellerings-programmer. Overbevis dig selv om rumdesign Studio på Oplysninger lige ved hånden: nora appen Som et supplement til brochurer og prøver kan du hente vores gratis nora app det perfekte redskab til en kreativ udformning af rum. Appen til iphone og ipad er meget brugervenlig, og den giver omfattende produktoplysninger og referencer, overskueligt grupperet efter anvendelsesområder, farver, markedsområder og produkter. Desuden kan der søges direkte efter specielle egenskaber som for eksempel elektrostatisk afl edningsevne eller skridsikkerhed. Prøv selv de mange muligheder. nora appen kan hentes gratis i app-store, og fi ndes på elleve forskellige sprog. nora App Prøv selv de mange muligheder. nora appen fås gratis i app-store.

32 nora systems Filial af nora systems GmbH Postbox Køge, Danmark Tel.: nora systems GmbH Höhnerweg Weinheim, Tyskland Tel.: +49 (0) info@nora.com

norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL.

norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL. norament 926 grano MODERNE MULIGHEDER. LANGTIDSHOLDBAR STIL. Pålidelig egenskaber opfrisket med en moderne palette Skab et fundament af langtidsholdbar egenskaber med norament 926 grano, det eneste premium

Læs mere

DISSE GULVBELÆGNINGER ER I DEN BEDSTE KLASSE

DISSE GULVBELÆGNINGER ER I DEN BEDSTE KLASSE DISSE GULVBELÆGNINGER ER I DEN BEDSTE KLASSE Gulvbelægninger af gummi til uddannelsesinstitutioner 2 nora systems Lucas Cranach Gymnasium Wittenberg, Tyskland Uddannelsesområdet 3 Udformningen af lokaler

Læs mere

Din sundhedsspecialist. Gulvbelægninger til krævende opgaver

Din sundhedsspecialist. Gulvbelægninger til krævende opgaver Din sundhedsspecialist Gulvbelægninger til krævende opgaver 2 nora systems Udfordringer i sundhedssektoren nora systems 3 Med årtiers erfaring i bagagen, focuserer vi på de funktionelle og æstetiske krav

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

Gulvløsninger til hospitaler

Gulvløsninger til hospitaler Gulvløsninger til hospitaler Hvorfor ikke vælge det bedste gulv, når det også er det billigste!? AF PALLE SUNDDAL, nora systems At vælge den rigtige gulvbelægning er svært, og ofte bliver det et traditionelt

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION - dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION Fakta om BRØNDBY STADION, gymnasiebygning Projekt: Multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og administration mv. Bebygget

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN - dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN Fakta om Logistikparken Projekt: Lagerbygninger, terminaler og administrationsbyggeri Bebygget areal: Total: 106.000 m 2,, heraf 5000 m 2 kontorer 101.000 m 2 lager

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer.

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve leveres i standardmønstrene Line 6, Quatrro 41,

Læs mere

Sigma Farvekollektioner

Sigma Farvekollektioner Sigma Farvekollektioner SÅDAN. SIGMA. Alt hvad du har brug for til at skabe førsteklasses farveresultater. Sigma Coatings er en del af verdens næststørste malingsproducent, PPG Industries. Det Pitsburgh

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

Den gode kemi Koncept Innovation Service

Den gode kemi Koncept Innovation Service Den gode kemi Koncept Innovation Service Det skal være let for dig at holde styr på rengøringen! Vi sørger for, at du kan samle det hele et sted. Der skal nemlig være ren kemi mellem os, når vi laver en

Læs mere

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger Elements of Vision PAROC -elementløsninger Panel System 2.00 DK August 2012 Erstatter: Januar 2008 PAROC-ELEMENTLØSNINGER GIVER MULIGHED FOR STOR ARKITEKTONISK FRIHED OG INDIVIDUALITET. DE PRAKTISKE, SPECIALDESIGNEDE

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

HELBRED OG INDEKLIMA. Du kan reducere sygefraværet og forbedre indeklimaet hos dine medarbejdere med den rette luftfugtighed

HELBRED OG INDEKLIMA. Du kan reducere sygefraværet og forbedre indeklimaet hos dine medarbejdere med den rette luftfugtighed HELBRED OG INDEKLIMA Du kan reducere sygefraværet og forbedre indeklimaet hos dine medarbejdere med den rette luftfugtighed Helbred, indeklima og luftkvalitet Godt indeklima betaler sig Produktiviteten

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post

Pakkepostkasser til dig der handler på nettet. Vi passer godt på din post Pakkepostkasser til dig der handler på nettet Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Pakkepostkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Med sin

Læs mere

- dit unikke byggekoncept JUNGET

- dit unikke byggekoncept JUNGET - dit unikke byggekoncept JUNGET Fakta om JUNGET i Hinnerup Projekt: Lager/udstilling, værkstedsbygning, højlager samt administrationsbygning i 3 etager med delvis kælder, Sigma 1-3, 8382 Hinnerup. Bebygget

Læs mere

COMFORTANA PRO luksus. Vision. Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og

COMFORTANA PRO luksus. Vision. Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og COMFORTANA PRO luksus Det er en fantastisk oplevelse at sidde udenfor på en blæsende efterårsdag og høre havets brusen, alt imens du nyder det varme vands afslappende effekt. Ikke engang vinterens strenge

Læs mere

Artikel vedr. Ipad og computer som pædagogisk redskab til arbejdet med ressourcebørn. Pædagogisk tidsskrift 0-14 nr. 3/2012 Dansk Pædagogisk Forum:

Artikel vedr. Ipad og computer som pædagogisk redskab til arbejdet med ressourcebørn. Pædagogisk tidsskrift 0-14 nr. 3/2012 Dansk Pædagogisk Forum: Artikel vedr. Ipad og computer som pædagogisk redskab til arbejdet med ressourcebørn. Artiklen er publiceret i: Pædagogisk tidsskrift 0-14 nr. 3/2012 Dansk Pædagogisk Forum: Oliver spiller et af sine ynglings

Læs mere

Focus Vinter 2010/2011

Focus Vinter 2010/2011 Focus Vinter 2010/2011 Din løsning hver dag www.delaval.dk Gummigulv - komfortabelt og skridsikkert Når dine køer kan gå trygt og behageligt, bevæger de sig mere. Et sikkert fodfæste er med til at fremme

Læs mere

Professionelle tagrendeløsninger

Professionelle tagrendeløsninger Professionelle tagrendeløsninger FAKTA Dansk produceret NG PRO RAIN OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

Tænk grønt det betaler sig

Tænk grønt det betaler sig Tænk grønt det betaler sig I årtier er bygninger blevet opvarmet og ventileret uden hensyntagen til energiforbrug og CO2-udledning. I dag står verden over for klimaudfordringer, som gør, at måden, hvorpå

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND INNOVATION MED PROFIL 6.3 Schlüter -DITRA-SOUND G U L V U N D E L A G TRINLYDSISOLERING Anvendelse og funktion Schlüter -DITRA-SOUND er en trinlydsisolering til flisebelægninger fremstillet af kraftig

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

En mission om freedom at work. En mission om freedom at work

En mission om freedom at work. En mission om freedom at work Miljø & Kvalitet Indhold 2 En mission om freedom at work 3 Materialer 4 Valg af leverandører 4 Bæredygtig træ 4 Overfl adebehandling af træ 4 Overfaldebehandling af metal 5 Kunststof 5 Elkomponenter 5

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x 15 mm... 4 Fejeliste 21 x 15 mm... 4

Indholdsfortegnelse. Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x 15 mm... 4 Fejeliste 21 x 15 mm... 4 Primo Lister Indholdsfortegnelse Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x... 4 Fejeliste 21 x... 4 Fodliste - Classic 60 x 14 mm... 6 Fodliste - Classic, Montagesæt - Multikasser... 6 Fodliste - Glat... 9

Læs mere

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG DORMI trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG Kategori 1-3 DORMI Dyna-Form TM Mercury DORMILET Dyna-Form TM Mercury er en kvalitets skummadras, med høj komfort og effektiv trykfordeling. DORMILET

Læs mere

AKUSTIK. Membran. Enkel lyddæmpning. hurtig og enkelt direkte på gipspladen

AKUSTIK. Membran. Enkel lyddæmpning. hurtig og enkelt direkte på gipspladen AKUSTIK Membran Enkel lyddæmpning hurtig og enkelt direkte på gipspladen Akustik- Membran Forbedrer akustikken Minimal konstruktionstykkelse (inkl. gipsplade) < 15 mm Enkel montage Gyproc AkustikMembran

Læs mere

POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED TEKNOLOGI

POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED TEKNOLOGI POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED funtec TEKNOLOGI lyddæmpende 3-lags-teknologi i den nyeste generation funtec teknologi til montering af ALLE dimensioner uden glidemiddel

Læs mere

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Ruko dørgreb Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Detaljen, der skaber merværdi Designede dørgreb fra Ruko er med til at skabe et sammenhængende udtryk, der kombinerer høj sikkerhed

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine en intelligent kedelinstallation I 1981 introducerede Nefit den første kondenserende kedel

Læs mere

3M VHB Tape VHB. THE Acrylic Foam Tape. P ålidelig, S tærk og H oldbar. VHB Akrylskumtape

3M VHB Tape VHB. THE Acrylic Foam Tape. P ålidelig, S tærk og H oldbar. VHB Akrylskumtape 3M VHB Tape VHB THE Acrylic Foam Tape P ålidelig, S tærk og H oldbar VHB Akrylskumtape U overtruffen sammenføjning. Prøv det selv! V HB Tape, som er dokumenteret over tid, sætter stadig industri normen.

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

ETFE-folie. Fremtidens fleksible byggemateriale

ETFE-folie. Fremtidens fleksible byggemateriale ETFE-folie Fremtidens fleksible byggemateriale 2 Inspireret af naturen ETFE - Fremtidens byggemateriale ETFE er fremtidens byggemateriale med et stort potentiale for kreativitet og nytænkning. På rekordtid

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

VARIERET INDRETNING. l Skolens erfaringer: Eleverne bliver bevidste omkring egen optimal arbejdsposition.

VARIERET INDRETNING. l Skolens erfaringer: Eleverne bliver bevidste omkring egen optimal arbejdsposition. VARIERET INDRETNING DCUM anbefaler varieret indretning, som understøtter individuelle læringsstile og forskellige arbejdsformer. Maglegårdsskolen i Gentofte er en 3-sporet skole, som byder på varieret

Læs mere

En god start til årene fremover

En god start til årene fremover BRIO nyheder til de mindste 2015 Til børn fra 0-3 år En god start til årene fremover Siden 1884 har vi fremstillet legetøj til at inspirere og få børn til at opdage verden på en sjov og sikker måde. Vores

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding www.aduro.dk Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

FLEKSIBILITET SKIPPER FURNITURE INDHOLDSFORTEGNELSE KVALITET. PASSIONER Kvalitet Fleksibilitet Ultimativ kombination af komfort og design Miljø

FLEKSIBILITET SKIPPER FURNITURE INDHOLDSFORTEGNELSE KVALITET. PASSIONER Kvalitet Fleksibilitet Ultimativ kombination af komfort og design Miljø SKIPPER FURNITURE blev grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har således produceret siddemøbler i to generationer til såvel private som offentlige kunder. Ved Limfjorden i det nordlige Danmark

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

Læreplaner. Vores mål :

Læreplaner. Vores mål : Læreplaner Trivsel, læring og udvikling er tre centrale begreber for os i Børnehuset Trinbrættet. I den forbindelse ser vi læreplaner som et vigtigt redskab.vores grundsyn er, at hvis børn skal lære noget

Læs mere

nora tilbehør monterings anbefalinger

nora tilbehør monterings anbefalinger nora tilbehør monterings anbefalinger Generelt nora profiler er lavet af gummi. Fastgørelse Kontakt-/eller dispersionslim eller nora Profix kan bruges til fastgørelse af nora profiler. (efter samråd med

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

nora gummigulve - når du ser helheden

nora gummigulve - når du ser helheden nora gummigulve - når du ser helheden Opførelsen af Frankfurt lufthavn (1969-1972) blev gennembruddet for nora gummigulve med pastiller. En klassiker var født, og pastillen blev berømt også uden for Tyskland.

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Et naturprodukt. Jute Cork Træmel Harpiks

Et naturprodukt. Jute Cork Træmel Harpiks Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum et naturprodukt 02. DLW gulvbelægning en stolt tradition 03. Lino Art Linea kollektionen 04. Tekniske egenskaber 05. LPX nem rengøring 06. Anvendelsesområder

Læs mere

norament formtrapper monteringsvejledning

norament formtrapper monteringsvejledning norament formtrapper monteringsvejledning norament formtrapper er egnet til ligeløbstrapper norament formtrapper er en færdig profil, hvor forkant, trin og stødtrin er i ét stykke. De er egnet til indendørs

Læs mere

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring 1 Sika ComfortFloor Systems Pleje & Rengøring Care 2 Hold dit Sika Comfortfloor i god form Dit Sika Comfortfloor består af fugefri, slidstærk polyuretan med lavt vedligehold. For at holde dette i topform

Læs mere

SKOLER PÅ NYE MÅDER LÆRINGSMILJØER FIRE BUD PÅ FREMTIDENS

SKOLER PÅ NYE MÅDER LÆRINGSMILJØER FIRE BUD PÅ FREMTIDENS SKOLER PÅ NYE MÅDER FIRE BUD PÅ FREMTIDENS LÆRINGSMILJØER FIRE BUD PÅ FREMTIDENS LÆRINGSMILJØER Man lærer bedst, når man er inspireret. Men kan man blive inspireret i en nedslidt skole med ensformige

Læs mere

ACO VVS. ACO ShowerDrain. Design & funktion. ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure. www.aco.dk. Gældende for Januar 2016

ACO VVS. ACO ShowerDrain. Design & funktion. ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure. www.aco.dk. Gældende for Januar 2016 ACO VVS ACO ShowerDrain Gældende for Januar 06 Design & funktion ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure www.aco.dk ACO ShowerDrain Design & funktion... I vores enkle design har vi fokus

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

Politikområde 4. Politik for kommunale ejendomme

Politikområde 4. Politik for kommunale ejendomme Politikområde 4 Politik for kommunale ejendomme 1 Forord Det er med glæde, at jeg på udvalgets vegne nu kan præsentere den første politik for de kommunale bygninger. Med denne politik er det vores håb,

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning Videomatic VEO Din personligt tilpassede synsløsning Indhold Firmaet Produkter Introduktion VEOlution Videomatic VEO Nøglefordele 10 moduler 24 læsesystemer VEO udvalg af skærme VEO udvalg af kameraer

Læs mere

TD 5.7.1.1-DK ver. 01 (28.03.2013)

TD 5.7.1.1-DK ver. 01 (28.03.2013) Indholdsfortegnelsen. 1. Introduktion.... 2. Generelle forsigtigheds regler:... 3. Anvendelsesområde.... 4. Levetid for produktet.... 5. Udpakning.... 6. Gode råd ved gang og anvendelse. (vejledning til

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Dansk kvalitet. Designradiatorer. www.tvs.dk. TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05

Dansk kvalitet. Designradiatorer. www.tvs.dk. TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05 Dansk kvalitet Designradiatorer www.tvs.dk TVS Totale Varmesystemer A/S Jyllandsvej 4-6 DK-5400 Bogense Tlf. +45 64 81 37 05 DANO 9 HVID DANO 12 BLANKCHROM DANO 15 HVID Vi henviser til TVS prisliste for

Læs mere

FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE

FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE UDARBEJDET AF TT+ LANDSKABSARKITEKTER ApS JUNI 2015 1 INTRODUKTION FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE Børn og unge anvender mere og mere tid i institution og skole,

Læs mere

Børnehuset Hjortholm. Virksomhedsplan

Børnehuset Hjortholm. Virksomhedsplan Børnehuset Hjortholm Virksomhedsplan INDHOLD Virksomhedsberetning for 2013... 2 1. Pædagogik og indretning.... 2 2. Fællesskab.... 2 3. Systemisk analyse af læringsmiljøet ( SAL )... 2 4. Børnelynet....

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD 02 Fremtidens facadeplade 06 En skole, som skiller sig ud fra mængden 08 Vores produktfordele 14 Find inspiration 2 FREMTIDENS FACADEPLADE Vandbestandig Miljøvenlig

Læs mere

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres!

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres! Det intelligente rørsystem til boligbyggeriet roomair friskere kan det ikke gøres! Fleksibiliteten i højsædet Systemet er nemt at installere uden brug af større værktøj, rørene kan skæres med en hobbykniv,

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

Pædagogiske Læreplaner

Pædagogiske Læreplaner Pædagogiske Læreplaner Krop og Bevægelse At børnene oplever glæden ved, accept af og forståelse for deres egen krop og oplever glæden ved at være i bevægelse. At der i dagtilbuddet er muligt at styrke

Læs mere

Det Rene Videnregnskab

Det Rene Videnregnskab Det Rene Videnregnskab Visualize your knowledge Det rene videnregnskab er et værktøj der gør det muligt at redegøre for virksomheders viden. Modellen gør det muligt at illustrere hvordan viden bliver skabt,

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED OM OS Dall Koncept består af 4 enheder hvor der henholdsvis kan købes tøj, sportsartikler, logovand og reklameartikler. Vi er et ungt firma, men som har stor erfaring med

Læs mere

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport Gym & Fitness 04 Tænk på at: - vælge et gulv som passer til omgivelserne - have det rigtige gulv på det rette sted - dele gulvet op i forskellige zoner - gulvet skal være langtidsholdbart - vælge en stabil

Læs mere

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI Glæden ved iskoldt drikkevand DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI HVILKE OVERVEJELSER SKAL MAN GØRE SIG... ØKONOMI - KVALITET - BÆREDYGTIGHED ØKONOMI: For KUVATEK er økonomi et spørgsmål

Læs mere

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI 40% lettere, 100% så holdbar Aerlox brochure latest 19.1.indd 1 En ny begyndelse for tagrenovering B&C fra Monier er den mest populære betontagsten på danske tage. I årtier

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg.

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg. Erfaring og viden Individualitet og præcision En stærk partner. Et sikkert valg. SUATEC Increased output: The SUATEC Service S U AT E C s F I L O S O F I Vi er et team med klare mål: Vi går fremtiden

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E SVANE SKYDEDØRE Livet er ikke så firkantet. Du skal ikke tilpasses skydedørene. Det er skydedørene, der skal tilpasses dig. SKYDEDØRE EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din

Læs mere

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl

Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Akku kapskinne sav KSS 40 18M bl Tre, to, én sav: Vores akku kapskinne sav KSS 40 18M bl. 40 MM SNITDYBDE REN MAFELL KVALITET Forskubhastighed i cm/s Med en snitdybde på op til 42 mm dækker den nye KSS

Læs mere

Energirenovering kan gøre dit hus 50 år yngre

Energirenovering kan gøre dit hus 50 år yngre Livsstil 20.02.2016 kl. 11:10 Energirenovering kan gøre dit hus 50 år yngre AF Anita Jensenius Hos familien Simonsen i Albertslund har en ambitiøs energirenovering ført til forbedret indeklima, æstetisk

Læs mere

Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet

Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet BLANCO XL-køkkenvaske www.blanco.dk Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet Scan og se en video fra a+n showroom andersen & nielsen as Meterbuen 2 4 DK-2740 Skovlunde Tlf.: 36 41 02 00 Besøg www.blanco.dk

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information AKTIV LÆRING Når læring, bevægelse og tekno Aktiv Læring er EXAKTs online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Tag børnene med på en stafet efter eget

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Rektorprofil for Det frie Gymnasium 2016

Rektorprofil for Det frie Gymnasium 2016 Rektorprofil for Det frie Gymnasium 2016 Vi forventer følgende af kommende rektor: Vi ønsker os en rektor, der respekterer skolens helt særlige karakter og er enig i skolens værdigrundlag. Rektor skal

Læs mere