Se forsendelsesliste

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Se forsendelsesliste land.by.kultur@rksk.dk"

Transkript

1 Returadresse Land, By og Kultur - Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Se forsendelsesliste land.by.kultur@rksk.dk Sagsbehandler Per Søby Jensen Direkte telefon E-post per.jensen@rksk.dk Dato 26. februar 2016 Sagsnummer Endelig godkendelse af nedlæggelse af stemmeværket ved Voldbjerg Mølle og forlægning af kommunevandløbet Hover å over til Gammel Mølleå, i Ringkøbing-Skjern Kommune. Som tidligere meddelt i brev af 22. januar 2016 har Ringkøbing - Skjern kommune, vedtaget at fremme et restaurerings- og genslyngningsprojekt ved Hover Å og omkring Gammel Mølleåen op- og nedstrøms Voldbjerg Mølle Fiskeri. Projektet er udarbejdet primært for at forbedre vandrefiskenes opog nedgangsforhold i åen, samt for at forbedre den fysiske variation på vandløbsstrækningen op- og nedstrøms dambruget. Med nedlæggelsen af den nuværende stemme- og vandindvindingsret ved Voldbjerg Mølle Fiskeri er der skabt mulighed for, at vandløbet vil kunne blive lagt tilbage til sine gamle å-slyngninger ude i engen i og omkring Gammel Mølle Å. Gammel Mølle Å løber i dag lidt nordligere for det eksisterende å-løb af Hover Å. Formålet med projektet er, at Hover Å med tiden vil kunne opfylde Vandrammedirektivets målsætninger og statens vandplaner for de pågældende vandløbsstrækninger i Hover Å. I forbindelse med projektets fremme- og høringsperiode har kommunen modtaget et par enkelte bemærkninger, hørings- og ændringsforslag. Der er ikke modtaget nogen decideret indsigelse mod det fremlagte projektforslag. Høringssvar og bemærkninger: Ringkøbing-Skjern Kommune og Arkvest/ Arkæologi Vestjylland har indgået aftale om Arkæologisk Åbningstider Telefontider mandag onsdag mandag onsdag Hjemmeside torsdag torsdag fredag fredag Telefon Januar 2012

2 overvågning/undersøgelse i forbindelse med forlægning af Hover Å over til Gammel Mølle Å. Bygherre meddeler Arkvest igangsætningstidspunkt i god tid inden projektstart. Arkvest inviteres med til det første bygge-/opstartsmøde. I forbindelse med detailprojekteringen vil det blive undersøgt om en ca. 60 m lang strækning af det eksisterende Hover Å, vest for jernbanen, vil kunne undlades en hel eller delvis opfyldning. Bygherre og Ringkøbing-Skjern forsyning har aftalt at der i forbindelse med projektets gennemførelse etableres en mindre terrænregulering lige syd og vest for det eksisterende forsinkelsesbassin/pumpestation, der er placeret lige vest for banen. Terrænreguleringen rundt ved det eksisterende hegn vil blive ca. 2 m bred og ca m høj. Vejdirektorat har meddelt at Hover Å i dag udnyttes til udledningspunkt for en del af Holstebrovejs afvandingssystem. I den forbindelse skal Bygherren oplyse at det eksisterende område af Hover Å, før, under og lige efter broen ikke vil blive opfyldt og tildækket eller ændret. Byggeherre vil være garant for at der fremover sikres afløb fra vejvandet til Hover Å, som hidtil. Herfra med afløb via et mindre grøfteløb i det nuværende forløb mod vest som hidtil eller via en ny grøft-/rørledning fra vestsiden af Holstebrovej og nord/vest på til det nye forløb af Hover Å. De nærmere afledningsforhold af vejvandet fra vestsiden af Holstebrovej vil blive endeligt fastlagt og bestemt i forbindelse med detailprojekteringen. I den forbindelse vil Vejdirektoratet blive forelagt den endelig afvandingsløsning af vejvandet vest for Holstebrovej. De nuværende afløbs- og afledningsforhold af vejvandet fra Holstebrovej til Gammel Mølleåen vil være uændret i forhold til de hidtidige afledningsforhold i området. I forbindelse med projektets gennemførelse vil der blive etableret en ny spang/gangbro over det nye forløb af Hover Å, lige nedstrøms forlægningspunktet fra Hover Å og over til Gammel Mølleåen (Dvs. ca. i st m)

3 Ovennævnte fremlagte hørings- og ændringsforslag, vil blive indarbejdet i den endelige projektudformning af vandløbsprojektet. Der er ikke modtaget klager over de meddelte dispensationer fra Naturbeskyttelsesloven og meddelte zonetilladelse efter planloven. På baggrund af indarbejdelse af ovennævnte høringsforslag, betragtes projektet som endeligt godkendt i henhold til Vandløbsloven. Arbejdet vil blive gennemført efter nærmere aftale med de direkte berørte lodsejere i området, Voldbjerg Mølle Fiskeri, Arkvest/ Arkæologi Vestjylland, Vejdirektoratet, Ringkøbing Skjern Forsyning og Banedanmark. På baggrund af ovenstående forhold ønskes projektet gennemført i sommeren og efteråret Udnyttelse og klagefrist Afgørelsen må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet og eventuel klagesag afgjort, med mindre Natur- og Miljøklagenævnet giver lov til det. Klagefristen er 4 uger og regnes fra datoen for offentliggørelsen (den 29. februar 2016) og udløber den 29. marts Klagefristen udløber ved midnat på dagen for klagefristens udløb. Klagevejledning for Vandløbsafgørelsen Vandløbsloven Ifølge vandløbsloven kan der klages over afgørelsen af ejeren af den ejendom, som afgørelsen vedrører, og af den som har rådighed over den. Endvidere af organisationer og myndigheder i henhold til lovens bestemmelse. Efter forvaltningsloven kan andre eventuelt også være klageberettigede, hvis de kan siges at være part i sagen og have en individuel og væsentlig interesse i den.

4 Klagevejledning Digital klageportal Borgere, virksomheder og organisationer, som ønsker at klage til Natur- og Miljøklagenævnet, skal klage via Natur- og Miljøklagenævnets digitale klageportal. Adgang til klageportalen sker gennem Natur- & Miljøklagenævnet ( eller En klage skal være tilgængelig for Ringkøbing-Skjern Kommune i Klageportalen (det vil sige, at klager har indsendt klagen og betalt gebyr/bestilt en faktura i Klageportalen) senest kl på den dag, hvor klagefristen udløber. Klagefristen udløber den 29. marts Anmodning om fritagelse for indsendelse af klage via klageportalen Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der ikke er indsendt via Klageportalen. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du - sammen med din klage over afgørelsen - sende en begrundet anmodning om fritagelse til Ringkøbing-Skjern Kommune, Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing. Kommunen videresender herefter din anmodning om fritagelse til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt du kan undlade at anvende Klageportalen. Klagegebyr Det er en betingelse for behandling af klagen, at klageren indbetaler et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet på 500 kr. i klageportalen. Vejledning om gebyrordningen findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Gebyret tilbagebetales, hvis der gives helt eller delvist medhold i klagen, hvis den påklage afgørelse ændres eller ophæves eller klagen afvises af Nævnet som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse, eller hvis klagen ikke er omfattet af Nævnets kompetence.

5 Det er alene Nævnet, der kan beslutte at tilbagebetale et gebyr. Klagesagens videre forløb Kommunen skal, ikke senere end 3 uger efter modtagelse af klage indgive kopi af relevante sagsakter og eventuelle bemærkninger i Natur- og Miljøklagenævnets klageportal. Klageren og de, som klagen vedrører, får kopi af kommunens brev til Nævnet, og herefter har klageren og de, som klagen vedrører, 3 uger til at komme med bemærkninger i Natur- og Miljøklagenævnets klageportal. Kommunen skal underrette nævnet, hvis der igangsættes forhandlinger med adressaten for afgørelsen og klageren om tilpasninger af det ansøgte projekt, der kan have betydning for klagen. Kommunen skal ligeledes orientere om resultatet af de afsluttede forhandlinger. Domstol Vandløbsloven: Ønskes afgørelsen prøvet ved domstolene, skal søgsmål ifølge vandløbsloven være anlagt inden 6 måneder efter, at sagen er offentliggjort. Med venlig hilsen Ivan Thesbjerg (Fagleder) / Per Søby Jensen (Ingeniør) I forbindelse med behandlingen af en sag kan det være nødvendigt, at Kommunen indsamler, behandler og videregiver personoplysninger, der er nødvendige for sagens behandling. Ifølge persondataloven har du og andre, der er nævnt i sagen, blandt andet ret til at bede om indsigt i disse oplysninger, ret til at gøre indsigelser mod, at oplysningerne behandles, ret til at berigtige oplysningerne samt ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet. Forvaltningsloven og offentlighedsloven giver normalt også mulighed for at få indsigt i sagen, og du har altid ret til at udtale dig.

6 Forsendelsesliste: Erling Madsen Hovervej 54 Hee 6950 Ringkøbing Hans Ole Hansen Foldagervej 1 Hee 6950 Ringkøbing Hanne Stræde Holstebrovej 92 Hee 6950 Ringkøbing Hans Byskov Agerbækvej 22 Hee 6950 Ringkøbing Solveig Margrethe N Olsen Oksfeldvej 3 No 6950 Ringkøbing Ejvind Kristensen Holstebrovej 94 Hee 6950 Ringkøbing Per Amby Ølstrupvej 11 No 6950 Ringkøbing Hanne Jensen Skovvej 10 Hee 6950 Ringkøbing Kurt Ligård Nielsen Ølstrupvej 16 No 6950 Ringkøbing Carsten Munk Holstebrovej 69 Hee 6950 Ringkøbing Jens Gade Holm Hvingelvej 5 Hee 6950 Ringkøbing Erik Langballe Andersen Voldbjergvej 19 Hee 6950 Ringkøbing Dorthe Lundsgaard Voldbjergvej 21 Hee 6950 Ringkøbing Claus Fisker Voldbjergvej 14 Hee 6950 Ringkøbing Karsten Pedersen Agersbækvej 8 Hee 6950 Ringkøbing Søren Lomholt Husted Voldbjergvej 25 Hee 6950 Ringkøbing Banedanmark, Lumbyesvej 34, 7000 Fredericia Vejdirektoratet, Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11,8660 Skanderborg, dan@vd.dk Ringkøbing-Skjern Forsyning, hasc@rsforsyning.dk Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø, dn@dn.dk Danmarks Naturfredningsforening, lokalkomiteen, . ringkoebing-skjern@dn.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, post@sportfiskerforbundet.dk, lbt@sportsfiskerforbundet.dk Skjern Å-sammenslutningen, att. Henrik O. Jensen, Åparken 6, 7280 Sdr. Felding Dansk Center for Vildlaks, Ånumvej 163, 6900 Skjern, Att. Søren Larsen, sl@vildlaks.dk, ki@vildlaks.dk, kajsi@dlgmail.dk Dansk Ornitologisk Forening, natur@dof.dk

7 Dansk Ornitologisk Forening, lokalafdelingen, Lars Holm Hansen, Sandbækvej 26, Grønbjerg, 6971 Spjald, Dansk Botanisk Forening, Jyllandskredsen, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, NaturErhvervstyrelsen (Fiskeridirektoratet) Miljø- og Fødevareministeriet, Naturstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø, Naturstyrelsen, Sønderby, Gl. Landevej 35, Fabjerg, 7620 Lemvig, Friluftsraadet, Jagtforeningerne Kommunale Fællesråd, Bo Nielsen, Rudmosevej 5, 6971 Spjald, Ringkøbing-Skjern Museum, Bundsbækvej 25, 6900 Skjern, e- mail Att. Lene B. Frandsen: Dansk Kano og Kajak Forbund, IDRÆTTENS HUS, Brøndby Stadion, 2605 Brøndby, Dansk Forening for Rosport, Postboks 74, Skov Allèen 38 A, 2880 Bagsværd, Friluftsrådet, Ringkøbing Skjern Kommune, Finn Bækdal, Bregnevej 13, 6950 Ringkøbing. Bo Trelborg, Engdraget 3, 6880 Tarm. Dansk Forening for Rosport, Postboks 74, Skov allèen 38 A, 2880 Bagsværd. Dansk Kano og Kajak Forbund, IDRÆTTENS HUS, Brøndby Stadion, 2605 Brøndby,

Endelig godkendelse af et vandløbsrestaureringsprojekt ved Ny-mølle Gammelmølle Bæk, kommunevandløb i Ringkøbing-Skjern Kommune

Endelig godkendelse af et vandløbsrestaureringsprojekt ved Ny-mølle Gammelmølle Bæk, kommunevandløb i Ringkøbing-Skjern Kommune Returadresse Ringkøbing-Skjern Kommune, Land, By og Kultur Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Se forsendelsesliste Sagsbehandler Per Søby Jensen Direkte telefon 99741558 E-post per.jensen@rksk.dk Dato

Læs mere

GeoPartner Att. Mads Winther Hansen. Sendt på mail: mha@geopartner.dk

GeoPartner Att. Mads Winther Hansen. Sendt på mail: mha@geopartner.dk Returadresse Land, By, Kultur - Land og Vand Smed Sørensens Vej 1 6950 Ringkøbing GeoPartner Att. Mads Winther Hansen Sendt på mail: mha@geopartner.dk Dispensation fra 3 og fra å-beskyttelseslinjen til

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til udlægning af gydegrus og sten.

Tilladelse efter vandløbsloven til udlægning af gydegrus og sten. Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Ove Mortensen Direkte telefon 99741277 E-post ove.mortensen@rksk.dk Dato 12. januar 2016 Sagsnummer 15-028011

Læs mere

Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer i Harboøre Fjord.

Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer i Harboøre Fjord. Uffe Strandby Naturstyrelsen Vestjylland Forstfuldmægtig Gl. Landevej 35 7620 Lemvig 15. marts 2016 Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer

Læs mere

Tilladelse til anlæggelse af vandhul i beskyttet eng - Blæsbjergvej 12.

Tilladelse til anlæggelse af vandhul i beskyttet eng - Blæsbjergvej 12. Carsten Dahl Godballe Blæsbjergvej 12 Bøvling 7650 Bøvlingbjerg 7. november 2014 Tilladelse til anlæggelse af vandhul i beskyttet eng - Blæsbjergvej 12. Med ansøgning af den 10. oktober 2014, har du ansøgt

Læs mere

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning.

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning. TEKNIK OG MILJØ Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8159 ngosbl@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 06.02.10-P19-1-05 Tilladelse til vandløbsrestaurering, Udlægning

Læs mere

Dispensationen bortfalder, hvis de ikke er udnyttet inden 3 år efter meddelelsen.

Dispensationen bortfalder, hvis de ikke er udnyttet inden 3 år efter meddelelsen. Grete Thygesen Nellikevej 19 6705 Esbjerg Ø Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.05.02-P25-17-15 Dispensation fra skovbyggelinje til at inddrage eksisterende

Læs mere

Hans Kr. Larsen Nautrup Møllevej 30 Nautrup 7870 Roslev toustrup@toustruppost.dk. Den 14. oktober 2013

Hans Kr. Larsen Nautrup Møllevej 30 Nautrup 7870 Roslev toustrup@toustruppost.dk. Den 14. oktober 2013 Hans Kr. Larsen Nautrup Møllevej 30 Nautrup 7870 Roslev toustrup@toustruppost.dk Den 14. oktober 2013 Nautrup Møllevej 7 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldelse - Kornsilo 19 - ingen nabo høring Skive Kommune

Læs mere

Isboden må kun stå fremme om dagen i isbodens åbningstid, dvs. at den køres væk fra arealet udenfor åbningstid.

Isboden må kun stå fremme om dagen i isbodens åbningstid, dvs. at den køres væk fra arealet udenfor åbningstid. Fjordhotellet Augustenborg ApS Strandkroen Vemmingbund Langdel 2 6440 Augustenborg Att. Mie Søgaard Landzonetilladelse til midlertidigt at opsætte en mobil isbod på ejendommen matr.nr. 472 Vollerup under

Læs mere

Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov. Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse

Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov. Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse Kolding Kommune har den 12. januar 2013 modtaget din ansøgning om

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den grænser op til Esrum Å.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den grænser op til Esrum Å. Tegnestuen Møllehuset Att. Arkitekt Ejvind Gadmar Frederiksdalsvej 355 2800 Lyngby Sag: 2015/39147 010 Id: 031329 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 19. marts 2016 Personlig

Læs mere

Tilladelse til ny sø på ejendommen Rådbjergvej 17, Jyderup

Tilladelse til ny sø på ejendommen Rådbjergvej 17, Jyderup Lene og Morten Toft Kulle Rådbjergvej 17 Rådbjerg 4450 Jyderup HOLBÆK KOMMUNE Dato: 29. januar 2016 Sagsb.: Morten Holme Sagsnr.: 15 / 64229 Dir.tlf.: 72366291 E-mail: moho@holb.dk Tilladelse til ny sø

Læs mere

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg.

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg. Allerød Kommune Sweco Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Carsten Bach Pedersen LANDZONETILLADELSE Matr. nr. 41a Sandholm, Blovstrød, Høveltevej 117 landzonetilladelse til garage og omklædningsfaciliteter

Læs mere

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes.

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes. Svend Åge Hansen Gåskærgårdvej 1 6580 Vamdrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Lovliggørelse af diverse bygninger Kolding Kommune har den 19. november 2012 modtaget din ansøgning om lovliggørelse af

Læs mere

Landzonetilladelse. Costas Demetriou Gl. Kirkevej 17 6920 Videbæk

Landzonetilladelse. Costas Demetriou Gl. Kirkevej 17 6920 Videbæk Returadresse Land, By og Kultur - Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Costas Demetriou Gl. Kirkevej 17 6920 Videbæk Landzonetilladelse Du har søgt om tilladelse til at opføre nyt enfamiliehus

Læs mere

Markvejens beliggenhed er angivet med rød stiplet linje på kortet neden for.

Markvejens beliggenhed er angivet med rød stiplet linje på kortet neden for. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Lars Dinesen Krogh Vesterkærvej 16 7600 Struer Nedlæggelse af markvej Struer kommune har den 13.

Læs mere

Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej 27.

Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej 27. Gunnar Krarup Andersen Stausholmvej 27 7673 Harboøre 16. juni 2015 Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej

Læs mere

Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov

Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov + Returadresse: Køge Kommune, Plan Torvet 1, 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Plan Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov

Læs mere

Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg

Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at udstykke den tidligere forstanderbolig fra ejendommen matr.nr. 99 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på Gl. Kirkevej

Læs mere

Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees.

Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees. Tonny Brian Christensen Sandbækvej 9 Nees 7570 Vemb 2. oktober 2015 Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees. Lemvig Kommune har den 21. august 2015 modtaget en ansøgning om

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 65 stk. 3 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 65 stk. 3 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til Kurt Nissen Bertelsen Angelika Friedlinde Bertelsen Beredskabsvejen 2 6360 Tinglev!"# $ Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10. juni 2016 Sagsnr.: 16/13628 Ejendomsnr.: 15215 Kontakt: Lis

Læs mere

Det ansøgte sommerhus opføres i en afstand af ca. 70 meter fra begge fortidsminder.

Det ansøgte sommerhus opføres i en afstand af ca. 70 meter fra begge fortidsminder. Tegnestuen Møllehuset Att. Arkitekt Ejvind Gadmar Frederiksdalsvej 355 2800 Lyngby Sag: 2015/39132 004 Id: 031329 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 19. marts 2016 Personlig

Læs mere

Kompan Dica har på vegne af Bøgeskov Skolen søgt om tilladelse til at etablere en bro over et privat vandløb på mat. nr. 2eu, Gullev By, Bjerringbro.

Kompan Dica har på vegne af Bøgeskov Skolen søgt om tilladelse til at etablere en bro over et privat vandløb på mat. nr. 2eu, Gullev By, Bjerringbro. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Kompan Dica Att: Susanne Green Mail: SusGre@kompan-dica.dk naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse til at etablere en bro

Læs mere

Der er ved afgørelsen lagt vægt på, at vindmøllen opstille i umiddelbar nærhed af ejendommens bygninger og i rimelig afstand fra naboer.

Der er ved afgørelsen lagt vægt på, at vindmøllen opstille i umiddelbar nærhed af ejendommens bygninger og i rimelig afstand fra naboer. #BREVFLE Ringkøbing Maskinværksted A/S Frejasvej 4 6950 Ringkøbing 24. april 2015 Landzonetilladelse Bjerglundvej 31, 9240 Nibe Opstilling af husstandsvindmølle. Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse

Læs mere

Sendt pr. mail til: crn@hededanmark.dk

Sendt pr. mail til: crn@hededanmark.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Hede Danmark v/ Christian Nørgaard Rettrup Kærvej 23 7800 Skive Sendt pr. mail til: crn@hededanmark.dk

Læs mere

Godkendelse til at omklassificere det offentlige vandløb Lille Kobberbæk på en strækning

Godkendelse til at omklassificere det offentlige vandløb Lille Kobberbæk på en strækning Svendborg Andels-Boligforening Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at omklassificere

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation til udstykning af matrikel

Landzonetilladelse og dispensation til udstykning af matrikel Returadresse: Køge Kommune, Planafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Martin Joost Thorsvænge 36 4673 Rødvig Stevns Email: zorgran@gmail.com Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Planafdelingen Landzonetilladelse

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum Afgørelsesdato:

Læs mere

Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge. Att. Anton Holm Madsen

Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge. Att. Anton Holm Madsen Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge Att. Anton Holm Madsen Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge jette.raal.stockholm@svendborg.dk

Læs mere

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra Kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes.

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra Kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes. Ole Kristian Klüwer Havkrogen 8 6064 Jordrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse til opførelse af brændeskur Kolding Kommune har den 2. april 2014 modtaget din ansøgning om lovliggørende

Læs mere

Etablering af bundfældningstank til filterskyllevand på Skovby Vandværk

Etablering af bundfældningstank til filterskyllevand på Skovby Vandværk ANDELSSELSKABET SKOVBY VANDVÆRK Skanderborgvej 82 8763 Rask Mølle Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-4-15 13.4.2015

Læs mere

Tilladelse til etablering af bådebro i Møllestrømmen, Haderslev Dam ved ejendommen Ny Erlevvej 6, 6100 Haderslev

Tilladelse til etablering af bådebro i Møllestrømmen, Haderslev Dam ved ejendommen Ny Erlevvej 6, 6100 Haderslev Preben Krab Ny Erlevvej 6 6100 Haderslev Haderslev Kommune Natur Simmerstedvej 1A, 1. sal 6100 Haderslev Fax. 74 34 21 44 www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 21 47 kimh@haderslev.dk 25. januar 2016 Sagsident:

Læs mere

Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg. Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg

Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg. Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg Afgørelse Baggrund Danfoss A/S har den 08.06.2015 anmeldt opstilling

Læs mere

Dispensation fra 3 til gensslyngning af Flynder Å og anlæggelse af 2 søer ved Vilhelmsborg Dambrug

Dispensation fra 3 til gensslyngning af Flynder Å og anlæggelse af 2 søer ved Vilhelmsborg Dambrug Jane Grooss Teknik & Miljø Natur & Miljø 16. marts 2015 Teknik & Miljø Rådhusgade 2 7620 Lemvig Telefon: 9663 1200 Mail: teknik@lemvig.dk J.nr.: 01.05.08P25-0022 S.nr.: 73586 B.nr.: 982084 Ref.: INHE Dir.tlf.:

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt jf. Naturbeskyttelseslovens 66, stk. 2.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt jf. Naturbeskyttelseslovens 66, stk. 2. Naturstyrelsen Vestjylland Gammel Landevej 35 7620 Lemvig Att. Hans Henning Riber email: vjy@nst.dk Det åbne land J.nr. NST-4122-661-00028 Ref: mhe Den 8. juli 2014 Dispensation til udstykning inden for

Læs mere

03-10-2014 14/17737. CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg

03-10-2014 14/17737. CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg 03-10-2014 14/17737 CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opsætte tre nye legeredskaber på ejendommen matr.nr. 72 Pøl, Nordborg, der ligger på Købingsmarkvej

Læs mere

Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså

Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus på ejendommen matr.nr. 151 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på Nederbyvej 107, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus/værksted på Mejlbyvej 151, Skaarup, 9610 Nørager.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus/værksted på Mejlbyvej 151, Skaarup, 9610 Nørager. Center Natur og Miljø Brian Andersen Mejlbyvej 151, Skaarup 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.15-P19-8-16 Ref.: Lene Marie Hansen

Læs mere

www.ikast-brande.dk AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm

www.ikast-brande.dk AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr. nr. 4 Øster Terp, Bedsted, beliggende Overballevej 3, 6240 Løgumkloster

Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr. nr. 4 Øster Terp, Bedsted, beliggende Overballevej 3, 6240 Løgumkloster Helle og Thore T. Iversen Overballevej 3 Øster Terp 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-7-14 19-02-2014 Landzonetilladelse til

Læs mere

Askær, Brande. Askær, Brande. Lundfod By, Brande. Hygild Gde., Ejstrup. Hygild Gde., Ejstrup

Askær, Brande. Askær, Brande. Lundfod By, Brande. Hygild Gde., Ejstrup. Hygild Gde., Ejstrup Energinet.dk 21. januar 2013 Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 til opsætning af master og 400 kv el-ledninger mellem Bølling Sø og Sønder Askær (del af Kassø - Tjele forbindelsen) Energinet.dk

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering permanent

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering permanent Teknik & Sønderho Havn Støtteforening Landevejen 80 6720 Sønderho Att. Anders Bjerrum Mail: anders.bjerrum@fp7consult.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 12. september 2013 Sagsbehandler Carsten E. Callisen

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt jf. Naturbeskyttelseslovens 66, stk. 2.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt jf. Naturbeskyttelseslovens 66, stk. 2. Strandbjerggårdens Grundejerforening Kalundborg v/søren Birk Pedersen, soerenbirkpedersen@gmail.com Anette Mathiesen, abmathiesen@gmail.com Det åbne land J.nr. NST-4132-326-00172 Ref: pivha Den 21. januar

Læs mere

Landzonetilladelse til lovliggørelse af brændeskur og skur

Landzonetilladelse til lovliggørelse af brændeskur og skur Svend Nygaard Lurendalsvej 1A 6580 Vamdrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse til lovliggørelse af brændeskur og skur Kolding Kommune har den 01.12.2011 modtaget din ansøgning om tilladelse

Læs mere

Vedr. nedlæggelse af dele af skovveje og stier

Vedr. nedlæggelse af dele af skovveje og stier POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Poul Christian Tage Kjær Nørskovvej 12 7600 Struer att. Driftslederen Vedr. nedlæggelse af dele af

Læs mere

Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk

Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Venø Efterskole Nørskovvej 8, Venø 7600 Struer Att. Peter Petersen Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk

Læs mere

9. maj 2014 14/8380. Bjarne Paulsen Hansen Kegnæsvej 13, Skovby 6470 Sydals

9. maj 2014 14/8380. Bjarne Paulsen Hansen Kegnæsvej 13, Skovby 6470 Sydals 9. maj 2014 14/8380 Bjarne Paulsen Hansen Kegnæsvej 13, Skovby 6470 Sydals Landzonetilladelse til at etablere garage/lade på ejendommen matr.nr. 273 Skovby, Lysabild, der ligger på Kegnæsvej 13, 6470 Sydals

Læs mere

TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS

TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper Runge Madsen Direkte 7257 7364 jrm@jammerbugt.dk 29-06-2015

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af sø, matr. 15l, Stouby By, Stouby, Rosenvoldvej 16, 7140 Stouby

Landzonetilladelse til etablering af sø, matr. 15l, Stouby By, Stouby, Rosenvoldvej 16, 7140 Stouby Peter Bo Bohsen Rosenvoldvej 16 7140 Stouby Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Lene Kofoed Dir: +4579755628 Mob: +4551724602 e-mail: Lene.Kofoed @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-156-15 20.4.2016 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje til at om- og tilbygge sommerhuset på matr.nr. 660 Kirkeby, beliggende Langdalsvej 32, Rømø

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje til at om- og tilbygge sommerhuset på matr.nr. 660 Kirkeby, beliggende Langdalsvej 32, Rømø Team Byg og Landzone ARKKON arkitekter ApS Brorsonsvej 2A 6270 Tønder Sendt på e-mail til un@arkkon.dk Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-56-13 29. maj 2013 Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Ganer Å Kær 7, 6900 Skjern

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Ganer Å Kær 7, 6900 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Povl Erik Hansen Sdr. Østerbyvej 10 6880 Tarm Sagsbehandler Steen Stokholm Direkte telefon 99741779 E-post steen.stokholm@rksk.dk

Læs mere

Med dispensationen gives samtidig landzonetilladelse efter planlovens 35.

Med dispensationen gives samtidig landzonetilladelse efter planlovens 35. TEKNIK OG MILJØ Søren Kastbjerg Langbovej 5 7490 Aulum Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8154 ngors@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 01.05.00-P00-100-14

Læs mere

Zonetilladelse til opførelse af ny bolig i stedet for en nedrevet bolig

Zonetilladelse til opførelse af ny bolig i stedet for en nedrevet bolig Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Ole Simonsen Hyllerødvej 8 8783 Hornsyld Leni Petersen Dir: +4579755688 Mob: e-mail: Leni.Petersen @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-124-15 Zonetilladelse til opførelse

Læs mere

Anlæg Størrelse Matrikel Bemærkninger Sø nr. 1 1000 m² 64a, den Sydlige Del, Harboøre. Etablering af sø i. Søbeskyttelse.

Anlæg Størrelse Matrikel Bemærkninger Sø nr. 1 1000 m² 64a, den Sydlige Del, Harboøre. Etablering af sø i. Søbeskyttelse. ABILDTRUP AGRO ApS Strandvejen 177A 7673 11. februar 2016 Ændret dispensation fra 3, 16 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til etablering af søer og beplantning i Vejlby- Vrist

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje til at udvide toiletbygning ved Højer Bådklubs klubhus, Havnevej 8A, Højer

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinje til at udvide toiletbygning ved Højer Bådklubs klubhus, Havnevej 8A, Højer Nationalpark Vadehavet Havnebyvej 30 6792 Rømø Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-4-15 25. februar 2015 Landzonetilladelse og dispensation fra

Læs mere

Tilladelse og dispensation til sikring af Jernbanebro i Nivåen, st. 5.523 6.548 på matr. nr. 1aeæ, 1qt og 12 Nivågård, Karlebo

Tilladelse og dispensation til sikring af Jernbanebro i Nivåen, st. 5.523 6.548 på matr. nr. 1aeæ, 1qt og 12 Nivågård, Karlebo Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Vand og Natur Claus Matzen Telefon cmat@fredensborg.dk Sagsnr. 14/ 18829 23. september 2014 Tilladelse og dispensation til sikring af Jernbanebro i Nivåen,

Læs mere

Gældende bestemmelser Ejendommen er omfattet af Lokalplan 53, der er vedtaget af den daværende Fjerritslev

Gældende bestemmelser Ejendommen er omfattet af Lokalplan 53, der er vedtaget af den daværende Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Tina Samsø Udholm og Claus Samsø Pedersen Alfavej 13 9000 Aalborg Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores

Læs mere

14-05-2013 13/8679. Torben Flindt Dahl Sarup Kirkevej 1 Lysabild 6470 Sydals

14-05-2013 13/8679. Torben Flindt Dahl Sarup Kirkevej 1 Lysabild 6470 Sydals 14-05-2013 13/8679 Torben Flindt Dahl Sarup Kirkevej 1 Lysabild 6470 Sydals Landzonetilladelse til at loviligørelse af et etableret solcelleanlæg på terræn på ejendommen matr.nr. 139 Lysabild, Lysabild,

Læs mere

Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882 Fårvang

Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882 Fårvang Niels Vagn Vestergaard Trehøjevej 26 8882 Fårvang 26. februar 2015 Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882

Læs mere

Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster

Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-221-13 30-10-2013 Landzonetilladelse til etablering

Læs mere

DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V. Den 21. januar 2016

DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V. Den 21. januar 2016 DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V Den 21. januar 2016 V Hærup Strandvej 25 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune har den 13. januar 2016 modtaget

Læs mere

Tilladelse til flytning af rørbro (markoverkørsel) over vandløbet Kirstens Bæk

Tilladelse til flytning af rørbro (markoverkørsel) over vandløbet Kirstens Bæk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg DATO: 25-06-2015 JOURNALNUMMER 06.02.16-P19-6-15

Læs mere

Vandløbsrestaurering i Holme Bæk. Nordfyns Kommune har udarbejdet et projekt til forbedring af de fysiske forhold i Holme Bæk.

Vandløbsrestaurering i Holme Bæk. Nordfyns Kommune har udarbejdet et projekt til forbedring af de fysiske forhold i Holme Bæk. Nordfyns Kommune Natur og Miljø Rådhuspladsen 2 5450 Otterup TEKNIK OG MILJØ Dato: 05. november 2012 Sagsnr. 480-2012-104456 Dok.nr. 480-2012-202911 Vandløbsrestaurering i Holme Bæk Nordfyns Kommune har

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag. Biogen Manufacturing ApS Biogen Allé 1 3400 Hillerød Att.: Lone Carlsen Virksomheder J.nr. MST-1270-01717 Ref. Majli Den 24. juli 2015 Afgørelse om ikke VVM-pligt for nyt frysehus Miljøstyrelsen Virksomheder

Læs mere

Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør

Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Side1/6 Teknik og Miljø Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

René Sass Jepsen Skovvej 35 Havnbj Skov 6430 Nordborg

René Sass Jepsen Skovvej 35 Havnbj Skov 6430 Nordborg René Sass Jepsen Skovvej 35 Havnbj Skov 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 98 Havnbjerg Ejerlav, Havnbjerg, der ligger på Skovvej 35, 6430 Nordborg Sønderborg

Læs mere

Facaden skal pudses eller opføres i en lys, afdæmpet facadesten

Facaden skal pudses eller opføres i en lys, afdæmpet facadesten Jens Søndergaard Olesen Bojskovvej 58, Fiskbæk 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at erstatte en eksisterende aftægtsbolig med et nyt enfamiliehus på ejendommen matr.nr. 568 Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl,

Læs mere

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 Landzonetilladelse til etablering af et nyt stuehus på matr. nr. 2c, Borup By, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 23, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til delvis oprensning af sø

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til delvis oprensning af sø Jan Løhndorf Haderslevvej 80 6760 Ribe Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 08-02-2016 Sagsbehandler Mette Sejerup Rasmussen Telefon direkte 76 16 51 25 E-mail mesej@esbjergkommune.dk Sagsid 16/264 Dispensation

Læs mere

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Flinterenden

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Flinterenden Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb

Læs mere

Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com

Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Birgitte Vestergaard og Kent Harndahl Baggesensvej 18 8600 Silkeborg Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com

Læs mere

Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg

Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at nedrive eksisterende bolig og opføre en ny på ejendommen matr.nr. 10 Klinting, Ulkebøl, der ligger på Stenholt 10, Klinting,

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6.

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Regnar Boel Solhøjvej 6 Ramme 7620 Lemvig 13. marts 2019 Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Med ansøgning af den 31. januar 2019,

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, lbk. 1486 af 4/12-2009 for driftsarealer under:

Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, lbk. 1486 af 4/12-2009 for driftsarealer under: Dato: 16. juni 2014 Teknik & Miljøforvaltning Natur og Miljø Jorden Rundt 1 7200 Grindsted Tlf. 7972 7200 www.billund.dk Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug,

Læs mere

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse til Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a., Østager 8, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune modtog den 18. maj

Læs mere

Sten Nielsen Sparkærvej 33 6040 Egtved. Landzonetilladelse til ny bolig, carport og ombygning af eksisterende bolig til værksted

Sten Nielsen Sparkærvej 33 6040 Egtved. Landzonetilladelse til ny bolig, carport og ombygning af eksisterende bolig til værksted Sten Nielsen Sparkærvej 33 6040 Egtved By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 75 50 15 00 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af ca m² tapperibygning, Stauningvej 38, 6900 Skjern.

Landzonetilladelse til opførelse af ca m² tapperibygning, Stauningvej 38, 6900 Skjern. Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Stauning Whisky A/S Stauningvej 38, Stauning 6900 Skjern Sagsbehandler Jens Jakob Bloch Direkte telefon 99741753 E-post

Læs mere

Godkendelse af vandløbsreguleringsprojekt for Maglemoserenden

Godkendelse af vandløbsreguleringsprojekt for Maglemoserenden 27-06-2013 J. nr. 11/3975 Ref: Annjen Teknik, Erhverv, Beskæftigelse og Kultur Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Tlf. 63 51 60 42 direkte Fax 63 51 60 01 E-mail: annjen@langelandkommune.dk

Læs mere

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Fjernvarmeforsyning af Vibelundvej 7. januar 2016 1/10 Indholdsfortegnelse 1. STAMOPLYSNINGER... 3 2. LÆSEVEJLEDNING... 4 Anvendt lovgivning... 4 Godkendelsens

Læs mere

Etablering af vandhul

Etablering af vandhul POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Ove Nygaard Hardsysselvej 10 Resen 7600 Struer Etablering af vandhul Struer kommune har den 24. september

Læs mere

Brian Jessen Lyøvej 9 6440 Augustenborg

Brian Jessen Lyøvej 9 6440 Augustenborg Brian Jessen Lyøvej 9 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 25 Nørreskov, Notmark, der ligger på Stenkobbel 3, 6440 Augustenborg Sønderborg Kommune har den

Læs mere

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et nyt enfamiliehus og garage med redskabsrum på matr. nr. 6s, Brandlund

Læs mere

Lovliggørende dispensation til opfyldning af mose mod etablering af erstatningsnatur

Lovliggørende dispensation til opfyldning af mose mod etablering af erstatningsnatur HANS HELLE, SDR. OMME EJENDOMSSELSKAB ApS Hovedgaden 5 7260 Sønder Omme Att.: Søren Helle Lovliggørende dispensation til opfyldning af mose mod etablering af erstatningsnatur Billund Kommune har ved besigtigelse

Læs mere

Det åbne land J.nr. NST-4132-400-00102 Ref: lanth Den 17. december 2014. Naturstyrelsen Bornholm. Sendes pr. mail: bon@nst.dk

Det åbne land J.nr. NST-4132-400-00102 Ref: lanth Den 17. december 2014. Naturstyrelsen Bornholm. Sendes pr. mail: bon@nst.dk Naturstyrelsen Bornholm Sendes pr. mail: bon@nst.dk Det åbne land J.nr. NST-4132-400-00102 Ref: lanth Den 17. december 2014 Dispensation til opførelse af multihus inden for strandbeskyttelseslinjen på

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Strandvejen 191, 9370 Hals - Landzonetilladelse - Anvendelse af sommerhus (fritidshus) til helårsbolig (jf. sommerhusbestemmelserne 40-41)

Strandvejen 191, 9370 Hals - Landzonetilladelse - Anvendelse af sommerhus (fritidshus) til helårsbolig (jf. sommerhusbestemmelserne 40-41) #BREVFLE Strandvejen 191 Hou 9370 Hals 17. december 2015 Strandvejen 191, 9370 Hals - Landzonetilladelse - Anvendelse af sommerhus (fritidshus) til helårsbolig (jf. sommerhusbestemmelserne 40-41) Aalborg

Læs mere

Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå

Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå Louise Dyhr og Karsten Pedersen kspld@hotmail.com 18. marts 2015 Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå Silkeborg Kommune meddeler i medfør af vandløbsloven

Læs mere

Høring om evt. godkendelse af reguleringsprojekt 01/2015 - Tåruplunde Bæk

Høring om evt. godkendelse af reguleringsprojekt 01/2015 - Tåruplunde Bæk Høringsberettigede Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig: Annika Lykke Dalskov Risum Tlf. 63 33 71 55 E-mail: ald@nyborg.dk Sagsnr. 450-2015-15368

Læs mere

Knudsø. pontonbro. 1. Vilkår for tilladelsen 1) Broen skal udføres og anlægges som anført i ansøgningsmaterialet.

Knudsø. pontonbro. 1. Vilkår for tilladelsen 1) Broen skal udføres og anlægges som anført i ansøgningsmaterialet. Fiskeriforeningen Gudenaa Att: Peter Helt Hansen Sendt til: peterhelt@mail.dk Dato: 30. oktober 2014 Sagsnr.: 14/68966 Skanderborg Kommune Adelgade 44 8660 Skanderborg Tlf. 8794 7000 www.skanderborg.dk

Læs mere

VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt

VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt Miljø Dato: 02-08-2016 Sagsnr.: 16/24805 Sagsbehandler: Lene Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7044 E-mail: lha@aabenraa.dk VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt Projekt beskrivelse SportsCarEvent

Læs mere

Helle Lauenborg Nielsen Byvej 16 8370 Hadsten. Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus

Helle Lauenborg Nielsen Byvej 16 8370 Hadsten. Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus Helle Lauenborg Nielsen Byvej 16 8370 Hadsten Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til opførelse af enfamiliehus Afgørelse Favrskov

Læs mere

Anmeldelse af dyrehold (op til 15 dyreenheder) på adressen Bøgelyvej 14, 6920 Videbæk.

Anmeldelse af dyrehold (op til 15 dyreenheder) på adressen Bøgelyvej 14, 6920 Videbæk. Returadresse Land og Vand, Landbrug Smed Sørensens Vej 1 6950 Ringkøbing Ole Christensen Bøgelyvej 14 6920 Videbæk Sagsbehandler Frank Boddum Direkte telefon 9974 1849 E-post frank.boddum@rksk.dk Dato

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 161 vedr. opførelse af nyt sommerhus på ejendommen matr.nr. 69BÆ Hune By, Hune, beliggende Kr. Thomsensvej 17, 9492 Blokhus

Dispensation fra Lokalplan 161 vedr. opførelse af nyt sommerhus på ejendommen matr.nr. 69BÆ Hune By, Hune, beliggende Kr. Thomsensvej 17, 9492 Blokhus Til: Ejere af ejendommen Kr. Thomsensvej 17, 9492 Blokhus Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Minervavej 2F, 6960 Hvide Sande

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Minervavej 2F, 6960 Hvide Sande Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Bonnie Jensen og Christian Holm Nielsen Søndergade 21 6960 Hvide Sande Sagsbehandler Steen Stokholm Direkte telefon 99741779

Læs mere

NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade København V sendes elektronisk til 29. november 2016 Side 1 af 6

NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade København V sendes elektronisk til 29. november 2016 Side 1 af 6 Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V sendes elektronisk til (mail@naturerhverv.dk) Side 1 af 6 Anmeldelse af skovrejsning

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Bygningen skal opføres, som ansøgt, i tilknytning til ejendommens eksisterende bygningsmasse.

Bygningen skal opføres, som ansøgt, i tilknytning til ejendommens eksisterende bygningsmasse. Kjeld Mortensen Abterp 1 6261 Bredebro Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-610-13 22-01-2014 Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje

Læs mere

Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95.

Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95. Kristian Villensgård Bækmarksbrovej 95 7660 Bækmarksbro 10. februar 2015 Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95. Med ansøgning af den 30. januar 2015, har du ansøgt

Læs mere

Beliggenhed af vandløbene fremgår af vedlagte kortbilag.

Beliggenhed af vandløbene fremgår af vedlagte kortbilag. Afsender: Thisted Kommune Thisted Kommune Plan- og Miljøafdelingen 27. marts 2015 CPR / CVR: BrevID.: 1882597 Medarbejder: KKN Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 samt tilladelse efter Vandløbslovens

Læs mere

Inge Risager. 12. marts 2013. Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande

Inge Risager. 12. marts 2013. Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande Inge Risager Fredborgvej 36 Blåhøj, 7330 Brande 12. marts 2013 Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere