NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 NY RENAULT MASTER NY RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

2

3

4 NY RENAULT MASTER Professionelle præstationer s. 06 Et utal af muligheder s. 10 Twin Turbo-motorer - turboladeren vist i røntgenperspektiv s. 16 Beskyttelse på alle niveauer s. 24 Et netværk, der er dedikeret til dig s. 26 Se al teknisk information og alle udstyrsvarianter s. 28 PÅ FORSIDEN Ny Renault Master Fotograf M. De Vries

5

6 06 / 07 PRÆSTATIONER TIL PROFESSIONELLE 1. NY RENAULT MASTER SÆTTER BARREN ENDNU HØJERE. STØRRE KRAFT, STØRRE BRÆNDSTOFBESPARELSE, MERE SIKKERHED - BILEN ER ENDNU MERE BEHAGELIG AT KØRE. DE NYE MOTORTYPER OG TALRIGE NYSKABELSER LETTER DIT ARBEJDE I DAGLIGDAGEN. DET STORE UDVALG AF MODELLER GIVER DIG UOVERTRUFNE VALGMULIGHEDER SAMT EN NY L4 KASSEVOGN MED BAGHJULSTRÆK OG ENKELTHJUL. DET NYE KØLERGITTER ER SELVE SYMBOLET PÅ DENNE FORNYELSE: BREDT, UDTRYKSFULDT, SOLIDT OG OPFYLDER ALLE LØFTER!

7 EN ALSIDIG MODEL ENERGY dci Et komplet program. Ny Renault Master giver dig en lang række muligheder: kassevognsversioner, chassis med almindelig kabine og dobbeltkabine, vognbund med kabine, eller eventuelt lad med sider... Renault Master-programmet indeholder såvel forhjulstrukne som baghjulstrukne versioner, med enkelthjul eller tvillingehjul, beregnet til dem, der er på udkig efter en bedre trækkraft i forhold til den last, der transporteres, eller det terræn, som bilerne skal køre i. 2. Nyt kølergitter. Med et totalt ændret look symboliserer kølergitteret i sig selv den nye idé bag Renaults varebiler : bedre, bredere, kraftigere og økonomisk. 3. Lastkapacitet. Med op til 17 m 3 nyttevolumen, op til kg nyttelast i kassevognsversion og kg i version chassis med kabine kan den nye Renault Master transportere det hele. 4. Twin Turbo-motor. De to nye Twin Turbo-motorer på 135 hk og 165 hk giver øget drejningsmoment ved lave motoromdrejninger og større motorydelse, samtidig med at de forbruger mindre. De er udstyret med Stop&Start og system til genvinding af bremseenergi (ESM). 5. Nyt ESC-system. For at give dig maksimal sikkerhed er Renault Master udstyret med ESC kombineret med Extended Grip, som giver bedre trækkraft på vanskeligt underlag.

8 08 / 09 ARBEJDSPLADS I KABINEN MED OPTIMALT UDSYN, ERGONOMISKE BETJENINGSKONTAKTER, JUSTERBAR KØRSELSPOSITION, TALRIGE OPBEVARINGSPLADSER LIGE VED HÅNDEN UDSTRÅLER KABINEN PROFESSIONALISME. I RUMMELIGE, LYSE OG KOMFORTABLE OMGIVELSER FØLER MAN SIG GODT TILPAS, MENS DET FORBEDREDE KLIMAANLÆG OG DEN OPTIMALE LYDISOLERING GØR KØRSLEN BEHAGELIG OG AFSLAPPENDE. NÅR BILEN HOLDER STILLE, OMDANNES KABINEN TIL ET KONTOR: PÅ ET DREJELIGT BORD KAN DU PLACERE DIN COMPUTER OG DINE PAPIRER, MED EN SKRIVEPLADE SOM UNDERLAG KAN DU UDFYLDE DINE BLANKETTER, OG TAKKET VÆRE DE MANGE OPBEVARINGSRUM I KABINEN HAR DU ALLE DINE ARBEJDSREDSKABER INDEN FOR RÆKKEVIDDE.

9 PRAKTISK OG ALSIDIG Blindvinkelspejl ("Wide view")*. Dette blindvinkelspejl, som gør god nytte i byen og i vejkryds, er placeret i solskærmen i passagersiden, så du kan undgå farlige situationer i trafikken. 2. Instrumentbord. Masters rummelige, indbydende og komfortable kabine ånder af professionalisme. Optimalt udsyn, ergonomisk betjening, justerbar sæde- og ratposition, så førerpladsen kan indstilles til alle kropsbygninger. Klimaanlæg* og lydisolering er forbedret, så din kørsel kan foregå i en afslappet og behagelig atmosfære. 3. Parkeringshjælp. Parkeringssensor bag* eller bakkamera* for at gøre det enklere at manøvrere bilen. 4. For aldrig at miste tid, når du er på farten, guider navigationssystemet Carminat TomTom dig ubesværet til din destination*. Ved at vælge live-tjenester får du trafikmeldinger i realtid og besked om farlige områder. *Ekstraudstyr.

10 10/ 11 VALG AF KONFIGURATION NY MASTER KASSEVOGN FINDES BÅDE MED FORHJULSTRÆK OG BAGHJULSTRÆK, ENKELTHJUL OG TVILLINGEHJUL, OG TILPASSER SIG ALLE DINE KRAV: 3 HØJDER, 4 LÆNGDER OG 3 KLASSER FOR MAKSIMALT TILLADT TOTALVÆGT MED LAST*. MED DENNE KASSEVOGN ER ALLE TRANSPORTER MULIGE, DU SKAL BLOT VÆLGE DEN NYTTEVOLUMEN, DER PASSER DIG, FRA 8 M 3 TIL 17 M 3. *T28, T33 og T35.

11 Kassevogn uden ruder, men ikke udelukkende Ny Master kassevogn fås med og uden ruder, med en eller to skydedøre, og med bagdøre med og uden ruder, der kan åbnes 180 eller 270 grader. Du kan i alt vælge mellem 7 forskellige karrosseristørrelser. Med forhjulstræk eller baghjulstræk Den forhjulstrukne kassevogn giver fremragende kørselskomfort og har et helt exceptionelt forbrugsniveau. Den baghjulstrukne kassevogn har en bedre trækkraft og hjælper dig med at køre igennem forhindringer på løst underlag. Den findes med enkelthjul og tvillingehjul: - med tvillingehjul* er den perfekt til træk af tung last - med enkelthjul får du den ideelle bil til transport af store genstande - den nye L4 med baghjulstræk kan transportere op til 5 europaller. Denne version er specielt egnet til ekspreslevering. * Leveres kun i 3,5 t versioner.

12 12 / 13 KLAR TIL OPBYGNING CHASSIS MED KABINE, VOGNBUND MED KABINE - MED DEN NYE MASTER FÅR DU EN SOLID, GENNEMTESTET OG DRIFTSSIKKER BASIS TIL AT OPBYGGE DEN BIL, SOM DU HAR BRUG FOR: TIPLAD MED ENKELT- ELLER DOBBELTKABINE, LAD MED SIDER, KARROSSERI MED STOR VOLUMEN, 20 M 3 OG 22 M 3, KØLEBOKS... DU KAN FRIT VÆLGE DIN BIL MED 100 % TILPASNINGSGARANTI!

13 Chassis med kabine Chassiser med kabine findes med forhjulstræk og med baghjulstræk og er designet til stor last. De kan udstyres med en lang række karrosserier. En Master skræddersyet til dig For at imødekomme netop dine behov er der flere mulige opbygningsniveauer: Erhvervsmæssige tilpasninger* som f.eks. specifikke anhængertræk eller sidespejle med lang arm. *Ekstraudstyr eller standard afhængig af version.

14 14 / 15 PERSONTRANSPORT FLEKSIBELT OG KOMFORTABELT NY MASTER KOMBI MED 9 PLADSER OG NY MASTER BUS MED 17 PLADSER ER "ALL INCLUSIVE" INDEN FOR TRANSPORT. DEN FØRSTE FORENER PÅ INTELLIGENT VIS PERSON- OG VARETRANSPORT. DEN ANDEN BRINGER KOMFORTABELT SINE PASSAGERER RUNDT I BYEN OG PÅ LANDEVEJEN. KABINERNE PÅ BEGGE BILER ER IKKE ALENE RUMMELIGE, INDBYDENDE OG VELINDRETTEDE, DE ER SAMTIDIG LYSE OG ERGONOMISKE. LAD OS KOMME HURTIGT AF STED.

15 Bus med 17 pladser: komfort med personlig indretning. Den kompakte og komfortable Master Bus er den ideelle løsning til transport af op til 17 personer under bekvemme forhold. Alle passagerer får den bedste komfort, uanset om du bevæger dig rundt i byen eller kører på landevejen. Med god benplads og opbevaringsplads under sæderne, bagagehylde i hele loftets længde, individuel ventilation og lys, klimaanlæg (ekstraudstyr) og ekstra varme på bagsædepladserne tilgodeses alle passagererne i Master Bus. Den ergonomiske førerkabine forener Masters fortrin med de særlige kendetegn for en rigtig bus: borde og gardiner, glatte og skridsikre måtter, som er nemme at holde rene. Som skolebus, lufthavns- eller hotel-shuttle kan du trygt og roligt planlægge din kørsel med Master Bus. Kombi med 9 pladser: fleksibilitet og ergonomi Leveres med 9/8 pladser eller 6/5 pladser, fra 2,8 m 3 til 4,7 m 3 nyttevolumen, og den nøglefærdige modulindretning med to bagsæderækker, som kan tages ud (uden brug af værktøj), giver den perfekte udnyttelse. Takket være arbejdspladsen i kabinen, indstillingen af betjeninger, sæder og rat udstråler Ny Master komfort og professionalisme. Derudover sikrer den forbedrede kabinefinish, det individuelt regulerbare klimaanlæg (ekstraudstyr), sæderyglæn, der kan nedfældes til 20, og en benplads på 65 cm, at dine passagerer kommer godt i havn.

16 16 / 17 RENAULT MASTER SCANNING TAKKET VÆRE SINE 4 MOTORTYPER ER RENAULT MASTER EN AF DE MEST NØJSOMME VAREBILER PÅ MARKEDET. DET ER OGSÅ EN AF DE MEST ALSIDIGE: FORHJULSTRÆK, BAGHJULSTRÆK, ENKELT- ELLER TVILLINGEHJUL - DEN TRANSPORTERER ENHVER FORM FOR LAST I ALT TERRÆN OG FULDSTÆNDIG SIKKERT.

17 MASTER FORHJULSTRÆK L1 2,58 m MASTER FORHJULSTRÆK L2 3,08 m MASTER FORHJULSTRÆK / BAGHJULSTRÆK L3 3,73 m MASTER BAGHJULSTRÆK L4 4,38 m

18 18 / 19 TWIN TURBO DOBBELT EFFEKTIVITET FRA FORMEL 1 TIL STANDARD Hos Renault finder den teknologiske kappestrid sit udspring i mænds passion. Rob White, teknisk direktør for Renault Sport F1, udvikler sammen med sit team de Renault Energy F1-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år! Verdensmester 12 gange. For seriefremstillede biler er det Alain Raposo, direktør for motorteknologi hos Renault, der sammen med sine medarbejdere udvikler de nye programmer med Energy-motorer.Ingen forbindelse? Tværtimod. Rob og Alain er i daglig kontakt, udveksler og udvikler nye ideer sammen, drager nytte af hinandens viden med den entusiasme, der kendetegner evige pionerer. Formål: at reducere brændstofforbrug og CO 2 -udledning med op til 25 %, teste motorernes styrke under ekstreme forhold og løfte den daglige glæde ved at køre en Renault op til det højeste niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres viden, opstår der en dobbelt dynamik, så der skabes motorer, som hører hjemme blandt de bedste i verden.

19 FIRE MOTORER EFTER EGET VALG Ny Renault Master tilbyder et bredt motorprogram, der er tilpasset den enkeltes behov. ved lave omdrejningstal og større motorydelse, samtidig med at brændstofforbruget mindskes. Stop & Start og ESM (Energy Smart Management / genvinding af energi ved deceleration). FORDELENE VED TWIN TURBO lave motoromdrejninger med høj motorydelse, hvilket smitter af på køreglæden. Den består af to standardmonterede turboladere. allerede ved lave motoromdrejninger og giver øget respons i igangsætnings- og accelerationsfaserne. Der opnås en høj motorydelse, uden at motoren bliver stakåndet, og en konstant, regelmæssig og lineær acceleration. Med dette system kører motoren altid i optimale ydelsesområder, hvilket konstateres på forbrug, CO 2 -udledning og din effektivitet. ENERGY dci 135 ENERGY dci 165 Moment (Nm) * Forbrug og udledning godkendt i henhold til gældende regler. udledning godkendt i henhold til gældende regler. Dieselmotor ENERGY 135 dci Forbrug: 14,5 km/l** CO 2 omdr./min Dieselmotor ENERGY 165 dci Forbrug: 14,5 km/l** CO 2 omdr./min

20 20 / 21 FORHJULSTRÆK VS BAGHJULSTRÆK KRÆVER DIT ARBEJDE TRANSPORT AF TUNG LAST, STORE ELLER SKRØBELIGE GENSTANDE? MASTER KAN DET HELE. MED FORHJULS- ELLER BAGHJULSTRÆK, MED ENKELT- ELLER TVILLINGEHJUL - MASTER OPFYLDER DINE SPECIFIKKE KRAV OG GIVER DIG ET UFORLIGNELIGT VEJGREB. LADVOGN, TIPLAD, KASSEVOGN - DET ER OP TIL DIG AT VÆLGE... DE FORSKELLIGE CHASSISTILPASNINGER OPFYLDER DE STRENGESTE KRAV, NEMLIG DINE. MASTER FORHJULSTRÆK Fremragende kørselskomfort med et behersket forbrug.

21 MASTER BAGHJULSTRÆK Kan klare tung last som følge af en bedre trækkraft. Forhjulstræk eller Baghjulstræk? Der er fordele ved begge løsninger. Med en læssekant, der er 13 mm lavere sammenlignet med versionen med baghjulstræk, prioriterer Master Forhjulstræk* og dens 3 forskellige længder nyttelast og vejtransport. Har du behov for trækkraft? Så skal du vælge Ny Master Baghjulstræk, der kan klare selv den tungeste last (især med tvillingehjul) og trække en anhænger på op til 3,5 t** i ethvert terræn. Når alt kommer alt, hvad er bedre end selv at kunne vælge... *Maks. tilladt totalvægt på op til 3,5 t. **Baghjulstrukne chassiser med kabine og tvillingehjul på udvalgte versioner.

22 22 / 23 LASTKAPACITET PÅ OPTIMALT NIVEAU L2H2 Forhjulstræk med enkelthjul (10,8 m 3 ). Illustrationerne er ikke bindende.

23 AT GØRE DIN DAGLIGDAG LETTERE ER UDGANGSPUNKTET FOR MASTER. DE FORSKELLIGE VERSIONER AF KASSEVOGNE OG VOGNE MED STOR VOLUMEN OPFYLDER DETTE KRAV: MASTER KAN LEVERES I 4 LÆNGDER OG 3 HØJDER, SOM GIVER MULIGHED FOR EN NYTTEVOLUMEN PÅ MELLEM 8 M 3 OG 22 M 3 OG EN NYTTELAST, DER KAN NÅ OP PÅ KG MED EKSTRA LAVE LÆSSEHØJDER OG - IKKE AT FORGLEMME - MANGE MULIGHEDER FOR SIKKER FASTGØRELSE AF DE TRANSPORTEREDE GENSTANDE. NÅR DET HANDLER OM TRANSPORT ER MASTER NUMMER ET. Master Kassevogn. Brede åbninger af bag- og sidedøre, optimalt lastområde, op til 12 fastgørelsesøjer, store opbevaringsrum - Ny Master kan rumme det hele. Tilpasset. Med en lastlængde på mellem 2,58 m og 3,73 m kan Master med forhjulstræk transportere mellem 8 m 3 og 14,8 m 3 afhængig af læssehøjden. Master med baghjulstræk har en maksimal læsselængde på 4,38 m og en nyttevolumen på op til 17 m 3. Valg af volumen, valg af indretning, der er mange lastmuligheder. Vores løsninger med stor volumen på chassis med kabine giver dig en nyttevolumen på 20 m 3-22 m 3. Velkommen til europallerne. Med de optimale adgangsmuligheder er det nemt at læsse og tømme bilen. Mellem de bageste hjulkasser opnår du en maksimal bredde på 1,38 m (enkelthjul) og sideåbningen er på 1,27 m. De brede selvlukkende bagdøre kan åbnes 270. Master med forhjulstræk kan rumme 4 europaller. Master med baghjulstræk rummer op til 5 europaller. Ny L4-version med baghjulstræk og enkelthjul*. Denne nye version med baghjulstræk og enkelthjul, som passer perfekt til vejtransport, budkørsel og ekspreslevering, er 30 cm bredere ved hjulkasserne end fætteren med tvillingehjul og kan rumme 5 europaller. Med sine to fjederblade bag forener bilen komfort og lastkapacitet og yder en kørselskomfort, der passer ideelt til motorvejen og de lange strækninger. * Bemærk, at forbruget er mindre end i version med baghjulstræk og tvillingehjul.

24 24 / 25 VORES ABSOLUTTE PRIORITET: AT SIKRE SIKKERHEDEN FOR ALLE INTET ER VIGTIGERE END AT ARBEJDE I FULD SIKKERHED. RENAULT MASTER HAR FORSTÅET DET: BILENS SYSTEMER, DER HJÆLPER FØREREN UNDER KØRSLEN, ER MERE INNOVATIVE END NOGENSINDE. ESC-SYSTEMET ER SÆRLIGT AVANCERET MED EXTENDED GRIP, SOM GIVER BILEN OPTIMAL TRÆKKRAFT, HILL HOLDER OG TRAILER SWAY CONTROL MOD ANHÆNGERSVINGNINGER. "WIDE VIEW"*-SPEJLET GIVER ET OPTIMALT UDSYN.

25 "Wide View"-spejl* (1) Med det statiske kurvelys* (3) Parkeringssensor bag* (2) der sikrer bilens stabilitet (4), Renault Master er som standard udstyret med airbag (5) RENAULTS SIKKERHED I TAL

26 26 / 27 MELLEM PROFESSIONNELLE TAKKET VÆRE DET STÆRKE PRO+-NETVÆRK, DER ER PLACERET OVER 400 FORSKELLIGE STEDER I EUROPA, TILBYDER RENAULT PERSONLIG MODTAGELSE OG SERVICE TIL ERHVERVSDRIVENDE. KØB, VEDLIGEHOLDELSE, REPARATION, SERVICE... EN 100 % PROFESSIONEL PARTNER, DER SPARER DYREBAR TID.

27 ET CENTER MED DEDIKERET EKSPERTISE Renault har skabt Renault Pro+-netværket for at opfylde erhvervskundernes forventninger. Der er et særligt salgs- og eftermarkedsområde, der med respekt for forpligtelserne i vores forskrifter er 100 % rettet med virksomhederne. Pro+-forpligtelser ALLE VORES SERVICEYDELSER SAM LET PÅ ÉT STED Din Renault Pro+-forhandler stiller alle serviceydelser til rådighed, som du har brug for. De personer, der betjener dig på stedet, er uddannet til og har indsigt i de krav, der stilles i dit fag. De rådgiver dig I dit valg af din kommende bil, heriblandt chassisversioner, og kan foreslå dig tilbehør, service- og finansieringsaftaler tilpasset dine behov. LØSNINGER TIL VIRKSOMHEDER Erhvervsafdelingen er de mellemstore og store virksomheders partner, når vi taler opbygning og forvaltning af deres vognpark. Renault, der er nr. 1 med hensyn til salg til virksomheder, tilbyder dig et bredt sortiment, fra personbiler over firmabiler og chassisversioner til varevogne, for at kunne opfylde alle dine behov. Et stort udvalg af udstillede biler, heriblandt chassisversioner Et tilbud om prøvekørsel uden forudgående aftale Et tilbud inden for 48 timer på en ny bil, der opfylder dine specifikke behov Udvidede værkstedsåbningstider, der er forbeholdt erhvervskunder Udførelse af service inden for 8 arbejdstimer uden forudgående aftale inden for værkstedets åbningstid Diagnose inden for en time og detaljeret tilbud inden for 4 timer i tilfælde af reparation, herunder angivelse af leveringsfrist Et tilbud om en erstatningsbil, hvis bilen skal på værksted.

28 28 / 29

29 CARLAB FOKUS PÅ STIL OG PERSONLIGHED VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU... GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT, FRIHEDEN LEVES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. FARVER / Masters farver KONFIGURATIONER / En skræddersyet bil til dine aktiviteter MÅL / Volumen KOMFORT & TEKNOLOGI / Vigtigste udstyr til en optimal kørsel TILBEHØR / Det uundværlige udstyr TEKNISKE DATA / Motorer STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste

30 FARVER HVID GLACIER (OV 389)* BLÅ SAVIEM (OV 423)* BLÅ MYOSOTIS (OV 489)* BLÅ VOLGA (OV)* ORANGE (OV 031)* RØD MAGMA (OV 719)* GUL CITRON (OV 396)* BLÅ GRÅ (TE J47)** GRÅ ÉTOILÉ (TE KNH)** SORT NACRÉ (NV 676)** * Standardlak ** Metallak (ekstraudstyr)

31 FÆLGE OG INDTRÆK VÆLG DET DESIGN, DU SYNES BEDST OM FÆLGE NAVHJULSKAPSEL HELDÆKKENDE Standard på versioner med forhjulstræk HJULKAPSEL og baghjulstræk med enkelthjul Standard på kombi, bus og ekstraudstyr på de øvrige versioner 16" ALUMINIUMSFÆLGE Ekstraudstyr på versioner med forhjulstræk DÆK SOMMERDÆK FORHJULSTRÆK BAGHJULSTRÆK MMAC 2,8T 3,3T 3,5T Almindelige hjul Tvillingehjul Hjul R16C R16C R16C Dækstørrelse 215/65 225/65 235/65 195/75 Mærke Continental Vancoeco Continental Continental Michelin Agilis Michelin Agilis Vancoeco Vancoeco Klasse for vejgreb på vådt underlag B B B B B B Forbrugsklasse B B B C C B Støjniveau HELÅRSDÆK FORHJULSTRÆK BAGHJULSTRÆK MMAC 3,3T og 3T5 Almindelige hjul Tvillingehjul Hjul R16C R16 C Dækstørrelse 225/65 235/65 235/65 195/75 Mærke Continental All Season Goodyear Continental All Goodyear Goodyear Cargo Vector Season Cargo Vector Cargo Vector Klasse for vejgreb på vådt underlag B C B C C Forbrugsklasse E E E E F Støjniveau INDTRÆK STOF, MØRKEGRÅT KALEIDO

32 KONFIGURATIONER FOR BILER, DER SKRÆDDERSYS TIL DIN VIRKSOMHED. LUKKEDE TRANSPORTER Dine behov varierer, de indvendige tilpasningsmuligheder på RENAULT MASTER er uendelige, med lastvolumener på op til 22 m 3! Ny RENAULT MASTER findes fremover i L4-version med baghjulstræk og enkelthjul og en lastvolumen på 17 m 3 med et udvekslingsforhold, der giver det rigtige kompromis mellem komfort og lastkapacitet! KASSEVOGN MED FORHJULSTRÆK KASSEVOGN MED BAGHJULSTRÆK ÅBNE TRANSPORTER På enkelt- eller dobbeltchassis er det bageste tiplad udstyret med automatisk åbning, der kan sænkes 45 for hurtigt at kunne tømme laddet for sand eller sten. CHASSIS MED KABINE PERSONTRANSPORT NY MASTER Kombi består af moduler, som gør det muligt at prioritere persontransport med op til 9 pladser eller transport af stort materiel, mens Bus-versionen kan transportere op til 17 personer. KOMBI BUS

33 MÅL HØJDE, BREDDE, LASTVOLUMEN... EN BIL, DER ER SKRÆDDERSYET TIL AT OPFYLDE ALLE DINE BEHOV. KASSEVOGN MED FORHJULSTRÆK H3 L2H L3H H2 L1H L2H L3H H1 L1H L L2 L / VÆGT- OG BELASTNINGANGIVELSER (kg) Nyttevolumen (m 3 ) L1H1 8 Nyttevolumen (m 3 ) L2H2 10,8 Maks. tilladt totalvægt med last 2,8 t Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maks. nyttelast (2) Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.500/750 Vendediameter mellem kantsten 12,0 m Vendediameter mellem mure 12,5 m Maks. tilladt totalvægt med last 3,3 t 3,5 t Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maks. nyttelast (2) Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.500/ /750 Vendediameter mellem kantsten 13,6 m 13,6 m Vendediameter mellem mure 14,1 m 14,1 m INDVENDIGE MÅL (mm) L1H1 L2H2 L3H2 L3H3 Lastområde Nyttelængde Nyttelængde ved 1,1 m Nyttebredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedør(e) i siden Bredde for skydedør(e) i siden Højde for skydedør(e) i siden Bagdør Indgangsbredde (ved 169 mm for vognbund) Indgangshøjde Læssehøjde Min: 546/ Min: 545/ Min: 543/ Min: 542/ Max: 564 Max: 562 Max: 557 Max: 555 Min. frihøjde Nyttevolumen (m 3 ) L3H2 13 L3H3 14,8 L3H2 / L3H3 Maks. tilladt totalvægt med last 3,5 t Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maks. nyttelast (2) Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maks. nyttelast (2) Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.500/750 Vendediameter mellem kantsten 15,7 m Vendediameter mellem mure 16,2 m (1) Vægt med tom, køreklar bil svarer til bilens vægt uden fører og med tank 90 % fyldt. Denne værdi er for en basisversion og kan variere afhængig af udstyr og motortyper (op til 330 kg). (2) Nyttelasten er forskellen mellem maks. tilladt totalvægt (MMAC) og vægt med tom, køreklar bil (MVODM).

34 KASSEVOGN MED BAGHJULSTRÆK H3 H2 L3H L3H * L4H * L3H L3H * L4H * L3 L / 1 612* / *Tvillinghjul. VÆGT- OG BELASTNINGANGIVELSER (kg) Nyttevolumen (m 3 ) L3H2 12,4 L3H2 Tvillingehjul Maks. tilladt totalvægt med last 3,5 t Tvillingehjul Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maks. nyttelast (2) Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 3.000/750 Vendediameter mellem kantsten 14,1 m 13,6-15,7 Vendediameter mellem mure 13,6 m 14,1-16,2 INDVENDIGE MÅL (mm) L3H2 Tvillingehjul L4H2 Tvillingehjul L4H3 Tvillingehjul Lastområde Nyttelængde Nyttelængde ved 1,1 m Nyttebredde Bredde mellem hjulkasser Nyttehøjde Skydedøre i siden Bredde for skydedøre i siden Højde for skydedøre i siden Bagdør Indgangsbredde (ved 169 mm for vognbund) Indgangshøjde Læssehøjde Min: 706 Min: 701 Min: 700 Max: 724 Max: 717 Max: 715 Min. frihøjde Nyttevolumen (m 3 )** L4H2 Tvillingehjul 14,9 L4H3 Tvillingehjul 17 Maks. tilladt totalvægt med last 4,5 t Tvillingehjul Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maks. nyttelast (2) Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maks. nyttelast (2) Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel L4H2 / L4H3 Maks. tilladt anhængervægt (med/uden bremse) 2.000/750 Vendediameter mellem kantsten 15,7 m Vendediameter mellem mure 16,2 m (1) Vægt med tom, køreklar bil svarer til bilens vægt unde fører og med tank 90 % fyldt Denne værdi er for en basisversion og kan variere afhængig af udstyr og motortyper (op til 330 kg). (2) Nyttelasten er forskellen mellem maks. tilladt totalvægt (MMAC) og vægt med tom, køreklar bil (MVODM).

35 CHASSIS MED ENKELTKABINE FORHJULSTRÆK H L2H L3H L2 L / BAGHJULSTRÆK H L2RS L2RJ L3RS L3RJ L4RJ L2 L2* *Tvillinghjul L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/ VÆGT- OG BELASTNINGANGIVELSER (kg) (ENKELTKABINE) MÅL (mm) (ENKELTKABINE) Forhjulstræk L2 L3 L2 Almindelige hjul Baghjulstræk L3 Almindelige hjul L3 Tvillingehjul L4 Tvillingehjul Maks. tilladt totalvægt med last 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maks. nyttelast (2) Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt 2.000/ / / / / */750 Vendediameter mellem kantsten 13,6 m 15,7 m 13,6 m 13,6 m 13,6 m 15,7 m Vendediameter mellem mure 14,1 m 16,2 m 14,1 m 14,1 m 14,1 m 16,2 m *Ekstraudstyr: mulighed for anhængerveagt op till kg på 135 og 165 hk versioner. L2 Forhjulstræk L3 L2 Almindelige hjul Baghjulstræk L3 Almindelige hjul L3 Tvillingehjul L4 Tvillingehjul Maksimal opbygningslængde inkl. Kabine Nyttelængde ved opbygning (min/maks) / / / / / / Læssehøjde vange 735 / / / / / / 789 Bredde med sidespejl med lang arm Maks. nyttelængde ved opbygning (standard sideblink / med sideblink med lang arm) / / / / / / Min. frihøjde

36 CHASSIS MED DOBBELTKABINE FORHJULSTRÆK H L2H L3H L2 L / BAGHJULSTRÆK H L2H L3H L3H1* L4H1* L L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/ *Tvillinghjul. VÆGT- OG BELASTNINGANGIVELSER (kg) (DOBBELTKABINE) Forhjulstræk L3 Baghjulstræk L3 Tvillingehjul L4 Tvillingehjul Maks. tilladt totalvægt med last 3,5 t 3,5 t 3,5 t Egenvægt med tom, køreklar bil (1) Maksimal nyttelast (2) Maks. last på foraksel Maks. last på bagaksel Maks. tilladt anhængervægt med/uden bremse 2.500/ / /750 Vendediameter mellem kantsten 15,7 m 13,6 m 15,7 m Vendediameter mellem mure 16,2 m 14,1 m 16,2 m (1) Vægt med tom, køreklar bil svarer til bilens vægt uden fører og med tank 90 % fyldt. Denne værdi er for en basisversion og kan variere afhængig af udstyr og motortyper (op til 330 kg). (2) Nyttelasten er forskellen mellem maks. tilladt totalvægt (MMAC) og vægt med tom, køreklar bil. MÅL (mm) (DOBBELTKABINE) Forhjulstræk L3 Baghjulstræk L3 Tvillingehjul L4 Tvillingehjul Maksimal opbygningslængde inkl. Kabine Nyttelængde ved opbygning (min/maks) 3.084/ / / Læssehøjde vange (min/maks) 731/ / /781 Bredde med sidespejl med lang arm Maks. nyttelængde ved opbygning (standard sideblink / med sideblink med lang arm) / / / Min. frihøjde

37 KOMBI H2 H1 L1H L2H L L2 KOMBI 6 pladser inklusiv fører L1H1 L2H2 L2H2 3,0 t 3,3 t 3,5 t Maksimal nyttelast (kg) Lastvolumen (dm 3 ) 4,1 6 6 Indgangsbredde ved sidedør (mm) Indgangshøjde ved sidedør (mm) Indgangshøjde ved bagdør (mm) KOMBI 9 pladser inklusiv fører L1H1 L2H2 L2H2 3,0 t 3,3 t 3,5 t Maksimal nyttelast (kg) Lastvolumen (dm 3 ) 2,8 4,7 4,7 Indgangsbredde ved sidedør (mm) Indgangshøjde ved sidedør (mm) Indgangshøjde ved bagdør (mm) BUS H2 L3H BUS 17 pladser inklusiv fører L3H2 3,9 t (3,87 t) Maksimal nyttelast (kg) Indgangsbredde ved sidedør (mm) Indgangshøjde ved sidedør (mm) Indgangshøjde ved bagdør (mm) 1.820

38 KOMFORT & TEKNOLOGI VIGTIGSTE UDSTYR TIL EN OPTIMAL KØRSEL Extended Grip. Extended Grip, der er standard sammen med ESP-systemet, forbedrer bilens trækkraft, når vejgrebet er dårligt (sand, mudder, sne). 2. Manuel aircondition for (ekstraudstyr). 3. USB-port. Indbygget i instrumentbordet for at holde din mobiltelefon opladet i arbejdstiden. 4. Eco-mode* og Stop & Start**. Eco-mode kan aktiveresved at trykke på en knap og hjælper med at holde forbrug og CO 2 -udledning nede. Med Stop & Start slukker motoren automatisk ved standsning og genstarter, når koblingen trædes ned uden at hakke 5. Automatisk klimaanlæg (ekstraudstyr). Indstilling af ønsket temperatur og elektronisk visning, hurtig afdugning og solsensor (ekstraudstyr). 6. Radio CD Connect R&Go (ekstraudstyr). For at forene det nyttige med det behagelige opnår du med dette nye system en endnu mere ergonomisk radio med integreret visning, CD MP3-afspiller, Bluetooth og USB-port. * Kun muligt med Twin Turbo-motorer. ** Til 135 hk og 165 hk motorer.

39 Fartpilot-fartbegrænser (ekstraudstyr). Med den kan du vælge en konstant hastighed (regulerende funktion) eller fastsætte en maksimal hastighed (begrænsende funktion). 2. Tågelys (ekstraudstyr). Forbedrer dit udsyn i tåge og regn. 3. Nøgle med 3 knapper (ekstraudstyr). Med denne nøgle kan du åbne og lukke døre på afstand, uafhængigt af om du befinder dig foran eller bagved bilen. 4. Nøgle med håndfri adgang (ekstraudstyr). Du skal blot have dit håndfri nøglekort på dig. Dørene åbnes ved at trykke på dørgrebet uden at bruge nøglen.

40 TILBEHØR FOR AT OPFYLDE DINE ERHVERVSMÆSSIGE BEHOV I HVERDAGEN TILBYDER RENAULT ET STORT UDVALG AF ORIGINALT TILBEHØR, DER ER DESIGNET OG UDVIKLET SPECIELT TIL DIN MASTER Tagbøjler. Hver bøjle kan bære en last på 46 kg (sælges i sæt af 2). Maks. last på en bil: 200 kg inkl. tagbøjler. 2. Beskyttelsesgitter til bagruder / sideruder. Beskytter mod indbrud uden at mindske førerens udsyn Lastholder af aluminium, gangplade og stige. Lastholderen af aluminium, der er specielt designet til Master, er udstyret med en rulle, som gør det nemmere at placere lasten. Stigen og gangpladen er uundværlige, når man skal have adgang til og bevæge sig sikkert på lastholderen.

41 Sædebetræk "Super Aquila". Til beskyttelse af kabinen i din nye Master er sædebetrækket "Super Aquila" i imiteret læder perfekt tilpasset sædets udformning og fremstillet specielt til intensiv brug. 2. Tekstilmåtte i fører- og passagerside. Beskytter vognbunden mod slid og fugt. 3. Gummimåtte "Novestra". Måtten er vandtæt og kan vaskes med vand. 4. Holder til pulverslukker. Gør det muligt at fastgøre en pulverslukker på 1 eller 2 kg i bilens førerkabine, så den bliver siddende i tilfælde af sammenstød.

42 Smartphone-holder. Denne holder, som er designet specielt til din smartphone, fastgøres på din bils instrumentbord med et universelt ophængningssystem. Dette udstyr leveres med eget strømforsyningssæt (dobbeltlighter og 3 kabler, der dækker alle smartphones på markedet). 2. Navigationssystem TomTom GO 500. Ekstern navigation med Europa-kort. Inkluderer trafikmeldinger.

43 Træbund / sider / hjulkasser. Sættet, som består af en træbund, sider og hjulkasser, yder effektiv beskyttelse af lastrummet i den nye Master ved transport af varer. Produkterne findes til standardbrug eller til særligt belastende anvendelse (tykkere) for at kunne imødekomme alle behov. 2. Træbund. 3. Skridsikker træbund. Beskytter lastrummet i din Master ved transport af varer. 4./5./6. Forskellige muligheder for montering af trækkrog.

44 TEKNISKE DATA FORBRUG, YDELSER, DIMENSIONER... VI FORTÆLLER DIG DET HELE FORDI, DET ER VIGTIGT AT FORSTÅ SIN BIL. 2.3 dci Turbo Diesel Common Rail med direkte indsprøjtning Motorer 110 hk 125 hk 135 hk Energy 165 hk Energy 125 hk 150 hk Twin Turbo - - Ja Ja - - Gearkasse 6-trin manuel 6-trin manuel 6-trin manuel 6-trin manuel 6-trin Quickshift 6-trin Quickshift Brændstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Miljønorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Slagvolumen (cm 3 ) Antal cylindre/ventiler 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 Maksimumeffekt (kw CEE, hk DIN) 81 (110) 92 (125) 100 (135) 120 (165) 92 (125) 110 (150) Maksimummoment (Nm CEE) Forhjulstræk (FWD) / Baghjulstræk (RWD) FWD FWD FWD/RWD FWD/RWD FWD FWD/RWD Partikelfilter Stop & Start-system og udnyttelse af bremseenergi - - Ja Ja - - Brændstoftankens kapacitet (liter) 80 (105 som ekstraudstyr) 80 (105 som ekstraudstyr) 80 (105 som ekstraudstyr) 80 (105 som ekstraudstyr) 80 (105 som ekstraudstyr) 80 (105 som ekstraudstyr) KASSEVOGNE FORHJULSTRÆK L1H1 2,8 t L2H2 3,3 t L2H2 3,5 t L3H2 3,5 t L3H3 3,5 t KASSEVOGNE BAGHJULSTRÆK L3H2 3,5 t Tvillingehjul L4H2 3,5 t Tvillingehjul L4H3 3,5 t Tvillingehjul CHASSIS MED ENKELTKABINE L2 Forhjulstræk L3 Forhjulstræk L2 Baghjulstræk L3 Baghjulstræk L3 Baghjulstræk Tvillingehjul L4 Baghjulstræk Tvillingehjul CHASSIS MED DOBBELTKABINE L3 Forhjulstræk L3 Baghjulstræk Tvillingehjul L4 Baghjulstræk Tvillingehjul KOMBI L1H1 Forhjulstræk L2H2 Forhjulstræk BUS L3H2 Forhjulstræk

45 FORBRUG OG UDLEDNINGER* Kassevogn dci 110 hk hk Kassevogn 6-trin manuel - Euro 5 Kassevogn dci 125 hk Kassevogn dci 135 hk hk Energy (TwinTurbo) 6-trin Quickshift - Euro 5 Kassevogn dci 150 hk Kombi / Bus 6-trin manuel - Euro 5 6-trin Quickshift - Euro 5 Kombi dci 110 hk hk FORHJULSTRÆK Bykørsel (km/l) 11,2-10,9-14,1-13,2 11,8-11,4 11,8-11,5 10,1 12,7-12,5 11,9-11,6 Landevejskørsel (km/l) 14,3-13,2-15,4-14,3 13,0-12,5 15,4-14,9 14,3 15,9-15,6 14,7-14,3 Blandet kørsel (km/l) 13,0-12,2-14,9-13,9 12,5-12,0 13,9-13,5 12,3 14,5-14,3 13,5-13,2 CO 2 -udledning (g/km) BAGHJULSTRÆK Bykørsel (km/l) - 11,0-9,3 11,9-11,5 9,7-9, Landevejskørsel (km/l) - 11,5 12,7-12,0 11,5-11, Blandet kørsel (km/l) - 11,2-10,5 12,3-12,0 10,8-10, CO 2 -udledning (g/km) * Brændstofforbruget godkendes ligesom niveauet af CO 2 -emissioner efter en standardmetode. Metoden er ens for alle producenter og gør det muligt at sammenligne biler med hinanden. Det reelle brændstofforbrug under kørslen påvirkes naturligvis også af kørselsforhold, udstyr og førerens kørestil. Bus dci 125 hk Kombi 125 hk Kombi 150 hk PRØV VORES 3D-BILKONFIGURATOR PRØV VORES 3D-BILKONFIGURATOR HVOR KAN DU BYGGE DIN EGEN BIL OG FÅ DEN VIST I ALLE DETALJER. DU FINDER KONFIGURATOREN PÅ VORES HJEMMESIDE: RENAULT.DK

46 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR KOMPLET UDSTYRSLISTE OG EKSTRAUDSTYR TILGÆNGELIGT TIL DIN BIL. ALT DET VIGTIGSTE TIL EN SKRÆDDERSYET BIL. Kassevogn Forhjulstræk Kassevogn Baghjulstræk og tvillingehjul Chassis Enkelt kabine Forhjulstræk Chassis Dobbelt kabine Forhjulstræk Chassis Enkelt kabine Baghjulstræk Chassis Dobbelt kabine Baghjulstræk KOMBI BUS TRABUS L1H1 L2H2 L3H2 L3H3 L3H2 L4H2 L4H3 L2H1 L3H1 L3H1 L2H1 L3H1 L4H1 L3H1 L4H1 L1 L2 L3 L3 UDVENDIGT 16" aluminiumsfælge (kun til forhjulstræk)* Heldækkende hjulkapsler (kun til forhjulstræk) Navkapsler Stænklap bag Stænklap for Trinbræt bag DØRE/KLAPPER Bagdøre, der kan åbnes 180, med faste ruder Bagdøre, der kan åbnes 180, uden ruder Bagdøre, der kan åbnes 270, med faste ruder Bagdøre, der kan åbnes 270, uden ruder El-bagrude El-ruder med singletouch-funktion i førerside Skydedør i højre side med fast rude Skydedør i højre side med oplukkelig rude* Skydedør i højre side uden rude SKILLEVÆGGE Fuld skillevæg med stofbeklædning Gitter med rund åbning Skillevæg med 1/3 gitter Uden skillevæg SIKKERHED 3-punkt sikkerhedsseler med selestrammer ABS-bremser Adaptivt ESC-system med Hill Holder, Extended Grip og Trailor Swing Control mod anhængersvingninger Automatisk låsning af døre Dækreparationssæt (kun ved forhjulstræk) Fjernbetjent centrallås med separat lås af lastrum Frontairbag i førerside Frontairbag i passagerside Nøgle med håndfri adgang (med automatisk låsning) Reservehjul (under karrosseri) Sideairbag i førerside Sideairbag i passagerside (med individuelt passagersæde) UDSYN Blindvinkelspejl Ekstra lange sidespejle Elektriske sidespejle med varme Forlygter Statisk kurvelys Tågeforlygter KØRSEL Bakkamera Cruise control og fartbegrænser Differentialespærre (kun med baghjulstræk) Digital fartskriver (lovkrav ved 4,5 ton) Dæk Mud & Snow (M+S dæk) - - Fartbegrænser (90 km/t eller 100 km/t) afhængig af version (lovkrav ved 4,5 ton) Gearskifteindikator Højdejusterbart rat Kørecomputer Servostyring Tank på 80 liter Tank på 105 liter - KOMFORT Aircondition for - Automatisk klimaanlæg Ekstra varmeanlæg bag (kun til Kombi og Bus) Lys på tag Manuel forrudevisker Regn- og lyssensor

47 Kassevogn Forhjulstræk Kassevogn Baghjulstræk og tvillingehjul Chassis Enkelt kabine Forhjulstræk Chassis Dobbelt kabine Forhjulstræk Chassis Enkelt kabine Baghjulstræk Chassis Dobbelt kabine Baghjulstræk KOMBI BUS TRABUS L1H1 L2H2 L3H2 L3H3 L3H2 L4H2 L4H3 L2H1 L3H1 L3H1 L2H1 L3H1 L4H1 L3H1 L4H1 L1 L2 L3 L3 AUDIO / NAVIGATION Kort over Europa Media Nav (kræver Plug & Radio Bluetooth ) Radio Connect R&GO med Bluetooth -tilslutning, USB-stik, DAB-kompatibilitet og CD-MP3-afspiller Radio Plug & Radio med Bluetooth og USB-stik R-Link (kræver Plug & Radio Bluetooth ) OPBEVARING 12 volt-stik i midterkonsol Afkølet handskerum Opbevaringsrum LASTRUM Fastgørelsespunkter i karrosseriside Fastgørelsespunkter i vognbund Karrosseriside uden ruder Karrosserisider med ruder Skridsikker beskyttelse af vognbund SÆDER Bænksæde i passagerside med 2 pladser - Førersæde med varme, længdeindstilling og armlæn Individuelt passagersæde - Individuelt passagersæde med indstilling af lændestøtte - TILBEHØR, LASTHOLDERE Anhængertræk med 13-polet stik (til 2,5 ton på enkelthjul og 3,0 ton på tvillinghjul) - Gangplade (med lastholder på tag) Lastholder på tag af aluminium Stålstige (ikke med bagdøre med 270 åbning) Tværgående tagbøjler (4 bøjler) EKSTRA INSTALLATIONER Forstærket generator på 185 A Forøget tomgang - - Multiplex-adapterboks Adapterkabel - - Udtag for motorkraft (kun med baghjulstræk) * * * * * - -

48

49 RENAULT MEGET MERE END EN BIL En ny Renault belaster miljøet mindst muligt og er en sikker og komfortabel bil, hvor du og din familie kan tilbringe mange hyggelige timer de næste mange år. Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad vi kan gøre for dig hen ad vejen, hvis du skulle have brug for vores ekspertise. Vores målsætning er, at du altid skal have en oplevelse af kvalitet både når du kører, og når du har brug for vores assistance efter bilkøbet. GARANTI Fra leveringsdato er Renault Master dækket af 3 års fabriksgaranti. Renault Master har desuden 3 års Renault Assistance, 3 års lakgaranti og 12 års rustgaranti. RENAULT FINANCE Renault Finance finansieringsløsninger giver dig mulighed for finansiering af din nye Renault på fordelagtige vilkår, uanset om du er privat kunde eller virksomhed. Renault Finance kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter i markedet, uanset om du ønsker at eje eller du ønsker at lease din nye Renault. Se mere på eller hør mere om dine muligheder her i forretningen (hos din nærmeste forhandler). RENAULT TILBEHØR Du kan gøre din Renault mere personlig ved at vælge mellem vores mange praktiske, komfortable og sjove tilbehørsdele. Renaults tilbehørssortiment er specielt udviklet til at opfylde dine behov for komfort, sikkerhed og styling. RENAULT OG MILJØET Dit Renault værksted arbejder efter vores egne strenge miljøkrav, og vi bestræber os hele tiden på at belaste miljøet mindst muligt. RENAULT ASSISTANCE TIL RÅDIGHED DØGNET RUNDT Renault Assistance er en serviceydelse, der er inkluderet i bilens garantiperiode. Renault Assistance er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis), hvis du befinder dig i Danmark eller , hvis opkald uden for Danmark, så vil du blive betjent af en medarbejder hos Renault Assistance. De fleste reparationer kan blive udført på stedet. Hvis din bil ikke kan repareres samme dag, eller hvis den nødvendige tid til reparationen i henhold til Renaults tidsskema overstiger 3 timer, vil Renault tilbyde en alternativ løsning alt efter omstændighederne (f.eks. erstatningsbil, vidererejse, overnatning). For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark RENAULT SERVICE Når du følger producentens serviceintervaller, er det let at passe på din nye Renault. Og når du benytter dig af et autoriseret Renault værksted, som bruger originale Renault reservedele, får du både tryghed og garanti. Du ved, at din Renault mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, så de kan fungere optimalt. Det gælder både sliddele, olier og nye dæk. Alt er testet og godkendt, inden det anvendes på din bil. SECURITY+ er muligt) med Renault Assistance får du hjælp i forbindelse med produktrelaterede driftsstop, for eksempel mekaniske/elektriske fejl eller uheld som punktering, fladt batteri, brændstofmangel, forkert brændstof og tabt/knækket nøgle. Hvis køretøjet ikke kan repareres samme dag, eller hvis reparationen forventes at tage mere end fire timer, har du ret til hjemtransport, hotelovernatning eller en udlejningsbil. Gælder i alle europæiske lande (med undtagelse af Hviderusland). For priser og generelle betingelserne for Security+ se RENAULT CARE Med Renault Care henhold til producentens anbefalede serviceintervaller uden omkostninger. Du betaler ikke ekstra for udskiftning af olie, oliefilter, pærer, vinduesviskere værksted og får det ordnet. Gælder på alle værksteder i Danmark, som er Renault Care-partnere. For generelle betingelserne for Renault Care se For priser for Renault Care kontakt din nærmeste Renault-forhander.

50 RENAULT MASTER TILPASSER SIG ALLE DINE KRAV RENAULT.DK

51

52 RENAULT, NR. 1 PÅ VAREBILER I EUROPA SIDEN 1998 (renault.dk) CRÉDITS PHOTO : XX DK DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - En filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund. Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammet at forestage ændringer på modellerne uden varsel, her under egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig på nogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør kan være ændret efter nedenstående udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din Renaultforhandler før køb for at sikre, at egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør på det bestilte køretøj svarer til dine forventninger. Ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele ellerdele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra RENAULT.

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E.

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE KANGOO RENAULT EXPRESS & Z.E. Hele Kangoo på et øjeblik s. 04 Din nye kollega s. 08 Fleksibilitet,

Læs mere

MEGANE RENAULT HATCHBACK OG SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort

MEGANE RENAULT HATCHBACK OG SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort NY RENAULT MEGANE HATCHBACK & SPORT TOURER NY RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER FOCUS Design og Teknologi SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE ET SKRIDT

Læs mere

RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER FOCUS Design og Teknologi SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE ET SKRIDT FORAN De sande værdier er dem, der river

Læs mere

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR RENAULT CAPTUR RENAULT CAPTUR FOCUS En crossover til alle aspekter af livet CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves DRIVE THE CHANGE Captur og konceptbilen Captur. ÉDITORIAL RENAULT

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR RENAULT CAPTUR RENAULT CAPTUR FOCUS En crossover til alle aspekter af livet CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves DRIVE THE CHANGE Captur og konceptbilen Captur. ÉDITORIAL RENAULT

Læs mere

FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13 01 SEPTEMBER 2013

FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13 01 SEPTEMBER 2013 RENAULT Scenic XMOD renault SCENIC XMOD fokus Hele Scénic i en Crossover Scenic ATTITUDE Spot på Scénic Xmod (www.renault.dk) FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13

Læs mere

RENAULT TWINGO DRIVE THE CHANGE. TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads NY RENAULT TWINGO

RENAULT TWINGO DRIVE THE CHANGE. TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads NY RENAULT TWINGO NY RENAULT TWINGO NY RENAULT TWINGO TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads DRIVE THE CHANGE NY RENAULT GO EDITORIAL TWINGO! NÅR SKABEREN MØDER SIN SKABNING. TÆNKT SAMTALE. LVDA : Du har Twingo-ånden i

Læs mere

Sanserne vækkes med den nye crossover

Sanserne vækkes med den nye crossover Ny Renault ESPACE Sanserne vækkes med den nye crossover Alt ændrer sig med Ny Renault Espace. Det robuste og letflydende design har fået utraditionelle kurver. Crossover-særpræget er fremtrædende og

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen RENAULT ZOE RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen DRIVE THE CHANGE HVAD ER? Navnet og logoet Renault Z.E. henviser

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV400 SKAB DET PERFEKTE MATCH UFORLIGNELIGT POTENTIALE. NV400 byder på ét af markedets bredeste udvalg af varebiler. De mange kombinationer af akselafstand, længde, højde, lasteevne, motor, for-/baghjulstræk

Læs mere

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen RENAULT ZOE RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen DRIVE THE CHANGE HVAD ER? Navnet og logoet "Renault Z.E."

Læs mere

RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ

RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT laguna COUPÉ HVORFOR RENAULT? I mere end 100 år har Renault været en af de bilproducenter, der har været på forkant med udviklingen. Selv om det er lidenskaben

Læs mere

Peugeot // Ny Partner

Peugeot // Ny Partner www.peugeot.dk For at leve op til kundernes forventninger tilbyder Peugeot et bredt udvalg af varebiler, der passer til alle erhverv: Boxer, Expert, Ny Partner, og Bipper. Din forhandler står altid til

Læs mere

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger

OPEL MOVANO. Chassis versioner og ombygninger OPEL MOVANO Chassis versioner og ombygninger Opel Movano. Intet job er for stort. Når alting skal gå op i en højere enhed... I vores branche er der ikke plads til, at tingene ikke går op. Dette gælder

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

BYGGET TIL AT FÅ ARBEJDET GJORT.

BYGGET TIL AT FÅ ARBEJDET GJORT. NY OPEL VIVARO BYGGET TIL AT FÅ ARBEJDET GJORT. Opel Vivaro har alt det, der skal til, for at få arbejdet gjort. Et udseende som et stort flagskib, en komfortabel kabine og rummeligt lastområde. Pålidelighed,

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

Prøv en Boxer www.peugeot.dk. Peugeot // Boxer BILEN I DIT LIV

Prøv en Boxer www.peugeot.dk. Peugeot // Boxer BILEN I DIT LIV Prøv en Boxer www.peugeot.dk Du har netop set den nye Boxer. Kan du lide det nye design? Sætter du pris på de mange muligheder for valg af type, dimensioner, tilladte totalvægte til varetransport, eller

Læs mere

N Y D U C A T O V A R E B I L

N Y D U C A T O V A R E B I L NY DUCATO VAREBIL EN NY GENERATION AF EFFEKTIVITET EN NY GENERATION AF TEKNOLOGI EN NY GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET Arbejdslivet har ændret sig. Effektivitet, teknologi, driftssikkerhed og robusthed er

Læs mere

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK.

DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. OPEL Combo CARGO DEN PROFESSIONELLE VARIANT TIL PROFESSIONELLE FAGFOLK. INDHOLD Månedens medarbejder, hver måned. Der er ikke den opgave Opel Combo ikke kan løse. Combo har fået en række topkarakterer,

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer.

Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer. Opel Vivaro Kassevogn 4 Combi 6 Opels varevogne. Optimerer dine arbejdsressourcer. Ladvogn 8 Modeller, dimensioner & lastkapacitet 10 Motorer & sikkerhed 14 Opel Vivaro bliver bedre og bedre for hvert

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere