Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår /08

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08"

Transkript

1 Kurser efterår /08

2 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d kl Hørning Bibliotek mandag d kl Ry Bibliotek onsdag d kl Skanderborg Bibliotek tirsdag d kl (samme kursus begge dage) tirsdag d kl Kurset er for dig, som har fået en iphone eller en ipad og endnu ikke er kommet i gang med at udforske alle de smarte funktioner. Bliv introduceret for de mest basale funktioner i din iphone eller ipad, f.eks. hvordan du henter apps. Du får tips om gode apps og lærer at bruge dem. Du skal have et AppleID inden kurset. Hvis du ikke har et AppleID, hjælper vi gerne med at oprette et. Spørg på dit lokale bibliotek for mere information. Du skal bruge et AppleID for at kunne hente apps. Målgruppe: Begyndere. Har du mod på mere, kan du også tilmelde dig kurset for let øvede. Forudsætninger: Du har en iphone eller en ipad med trådløst internet (Wifi) Du har et AppleID husk at medbringe login og kode. Galten Bibliotek Torvet Galten Tlf Hørning Bibliotek Rådhuspladsen Hørning Tlf Ry Bibliotek Gudrunsvej Ry Tlf Skanderborg Bibliotek Parkvej 10 B 8660 Skanderborg Tlf Følg på facebook og bliv opdateret om de nyeste bøger arrangementer, konkurrencer, udstillinger og meget mere HVER DAG!

3 Sådan tilmelder du dig kurserne Tilmelding kan ske på alle bibliotekerne i Skanderborg Kommune senest en uge før Er holdet fyldt op? Hvis det kursus, du ønsker at komme på, er fyldt op, kan du komme på venteliste. Hvis du bliver skrevet på venteliste, skal du angive på hvilket bibliotek, du gerne vil på kursus. Du må gerne angive flere steder. Vi opretter nye hold, når det er muligt. Du bliver kontaktet, når der er en plads. Husk, når du tilmelder dig: Når du tilmelder dig et kursus skal vi bruge følgende oplysninger: Navn, telefonnummer og -adresse. Hvis du skal på kursus i smartphones / tablets med Android: Du skal oplyse, om du har en Google-konto, og om du kender kodeordet. Hvis du ikke har en Google-konto, hjælper vi gerne med at få oprettet en konto. Hvis du skal på kursus i iphone / ipad: Du skal oplyse, om du har et AppleID (icloud- ), og om du kender kodeordet. Hvis du ikke har en et AppleID, hjælper vi gerne med at få oprettet en konto. Hvis du skal på kursus i Windows-telefoner / tablets: Du skal oplyse, om du har en Microsoft-konto, og om du kender kodeordet. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, hjælper vi gerne med at få oprettet en konto. For at oprette en Microsoft-konto skal du have en -adresse. Kom videre med ipad eller iphone - for let øvede Galten Bibliotek tirsdag d kl Hørning Bibliotek mandag d kl Ry Bibliotek fredag d kl Skanderborg Bibliotek tirsdag d kl (samme kursus begge dage) tirsdag d kl Kurset er for dig, som allerede er i gang med at bruge din iphone eller ipad og gerne vil lære mere. Kom og få tips til gode apps og del dine erfaringer med iphone og ipad med andre brugere. Vi fortæller om, hvordan du bruger nettet, bibliotekets app og låner gratis e-bøger og lydbøger. Der bliver mulighed for at arbejde med opsætningen af din iphone / ipad, så den passer bedre til dit behov. Hvis du ikke allerede har et AppleID, hjælper vi gerne med at oprette et. Du skal bruge et AppleID for at kunne hente apps. Målgruppe: Let øvede Forudsætninger: Du har en iphone eller en ipad med trådløst internet. (Wifi) Du har et AppleID husk at medbringe login og kode.

4 Kom i gang med din Android tablet eller smartphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d kl Hørning Bibliotek torsdag d kl Ry Bibliotek onsdag d kl Skanderborg Bibliotek onsdag d kl Kurset er for dig, som har en smartphone eller en tablet og endnu ikke er kommet i gang med at udforske alle de smarte funktioner. Bliv introduceret for de mest basale funktioner i din smartphone eller tablet, f.eks. hvordan du henter apps. Du får tips om gode apps og lærer at bruge dem. Du skal have en Google-konto (eller en Gmail) inden kurset. Vi hjælper dig gerne med at oprette en konto. Du skal bruge kontoen for at kunne hente apps. Målgruppe: Begyndere. Har du mod på mere, kan du også tilmelde dig kurset for let øvede. Forudsætninger: Du har en smartphone eller en tablet med styresystemet Android samt med trådløst internet. (Wifi) (NB Ikke iphone, ipad og Windowstelefoner og -tablets) Du har en Google-konto husk at medbringe login og kode. Netværkstedet få hjælp til det digitale Hjælp til f.eks. NemID og Digital Postkasse, selvbetjening på kommunens hjemmeside eller Borger.dk. Oprettelse af mail-konto og hjælp til at komme i gang med at bruge den. Hjælp til brug af bibliotekets tilbud om lån af musik, e-bøger, lydbøger og film på Internettet. Hvis du endnu ikke har adgang til Internettet hjemmefra, kan du i netværkstedet komme til at prøve den ældrevenlige dukapc samt en ipad og få en snak om, hvad forskellene er på en PC og en tablet. Alle er velkomne. Galten Bibliotek: Onsdag kl Hørning Bibliotek: Onsdag kl Ry: Mandag kl i Datastuen, Skanderborgvej 44 Skanderborg Bibliotek: Torsdag kl i undervisningslokalet

5 Introduktion til dukapc Ry Bibliotek Bliv skrevet op til en introdution. Der oprettes hold, når der er nok på listen dukapc er en brugervenlig computer, som hjælper seniorer med at komme online. Selvom man aldrig har brugt en computer før, kan man få glæde af de mange muligheder, som computer og internet åbner op for. Man skal ikke forholde sig til alt det tekniske, men blot tænde for computeren og begynde at bruge den. Kom videre med din Android tablet eller smartphone - for let øvede Galten Bibliotek tirsdag d kl Hørning Bibliotek fredag d kl Ry Bibliotek onsdag d kl Skanderborg Bibliotek onsdag d kl Kurset er for dig, som allerede er i gang med din smartphone eller tablet og gerne vil lære mere. Kom og få tips til gode apps i Playbutikken og del dine erfaringer med andre brugere. Vi fortæller om, hvordan du bruger nettet, bibliotekets app og låner gratis e-bøger og lydbøger. Der bliver mulighed for at arbejde med opsætningen af din smartphone / tablet, så den passer bedre til dit behov. Målgruppe: Let øvede Er du dus med din PC? Begynderkursus i it. Kurset holdes i Ry. Der er holdstart flere gange om året. Kurset er gratis og afholdes i Datastuen i Ry. Underviserne er frivillige it-vejledere. Ansøgningsskema fås på Ry Bibliotek. Forudsætninger: Du har en smartphone eller en tablet med styresystemet Android samt med trådløst internet. (Wifi) (NB Ikke iphone, ipad og Windowstelefoner og -tablets) Du har en Google-konto husk at medbringe login og kode.

6 Kom i gang med din Windows Phone eller Windows Tablet - for begyndere Skanderborg Bibliotek torsdag d kl Kurset er for dig, som har en smartphone eller en tablet med styresystemet Windows og endnu ikke er kommet i gang med at udforske alle de smarte funktioner. Bliv introduceret for de mest basale funktioner i din smartphone eller tablet, f.eks. hvordan du henter apps. Du får tips om gode apps og lærer at bruge dem. Du skal have en Microsoft-konto inden kurset. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, hjælper vi gerne med at få oprettet en konto. For at oprette en Microsoft-konto skal du have en adresse. Du skal bruge kontoen for at kunne hente apps. Målgruppe: Begyndere. Har du mod på mere, kan du også tilmelde dig kurset for let øvede. Seniorsurf-dag 2014 Galten Bibliotek Torsdag d kl Hørning Bibliotek Torsdag d kl Ry Bibliotek Torsdag d kl Skanderborg Bibliotek Torsdag d kl Torsdag den er det igen Seniorsurf-dag! På denne dag får alle ældre, der endnu ikke har lært internettet at kende, en oplagt lejlighed til at gå i gang. Der vil være hjælpere til stede, som hjælper med de mest basale ting i forhold til internettet. Via en digital quiz introduceres forskellige gode steder på nettet. Der er mulighed for at vinde flotte præmier. Forudsætninger: Du har en smartphone eller en tablet med styresystemet Windows samt med trådløst internet. (Wifi) (NB Ikke iphone, ipad og Androidtelefoner og -tablets) Du har en Microsoft-konto husk at medbringe login og kode.

7 Nem kontakt til det offentlige Galten Bibliotek onsdag d kl Hørning Bibliotek onsdag d kl Ry Bibliotek tirsdag d kl Skanderborg Bibliotek tirsdag d kl Har du brug for hjælp til at navigere rundt i (og bruge) de offentlige selvbetjeningsløsninger? Så har du nu muligheden for at få det. Vi viser dig, hvordan du finder rundt på Skanderborg Kommunes hjemmeside, Borger.dk og opretter og bruger en digital postkasse, ligesom vi fortæller om NemID. Hvis du har nøglekortet med, kan vi kigge på eventuelle problemstillinger, og har du endnu ikke fået et NemID, kan vi udstede et til dig du skal blot medbringe dit gyldige pas eller kørekort. Tilmelding på dit lokale bibliotek senest en uge før Kom videre med din Windows Phone eller Windows Tablet - for let øvede Skanderborg Bibliotek torsdag d kl Kurset er for dig, som allerede er i gang med din Windowssmartphone eller -tablet og gerne vil lære mere. Kom og få tips til gode apps i Windows Store og del dine erfaringer med smartphone / tablet med andre brugere. Der bliver mulighed for at arbejde med opsætningen af din smartphone / tablet, så den passer bedre til dit behov. Målgruppe: Let øvede Forudsætninger: Du har en smartphone eller en tablet med styresystemet Windows samt med trådløst internet. (Wifi) (NB Ikke iphone, ipad og Androidtelefoner og -tablets) Du har en Microsoft-konto husk at medbringe login og kode.

8 Få mere ud af din smartphone / tablet Ry Bibliotek onsdag d kl Brug apps til at finde vej, få vejrudsigten, læs nyheder og meget andet. Vi viser nogle af de bedste apps, vi er stødt på. På dette kursus fortæller vi om de små hverdagshjælpere. Forudsætninger: Du har en smartphone eller tablet, og vi forventer, at du har grundlæggende kendskab til den. Medbring din telefon eller tablet. Husk dit kodeord til App-store (iphone og ipad) eller Playbutikken (Google-konto eller Gmail), hvis du har en Androidbaseret enhed. Vi fortæller ikke om apps til Windows-telefoner og tablets. Biblioteket er meget mere end bøger Galten Bibliotek torsdag d kl Hørning Bibliotek tirsdag d kl Ry Bibliotek onsdag d kl Skanderborg Bibliotek onsdag d kl Ud over alle vore fysiske materialer tilbyder biblioteket digitale medier som bl.a. film, ebøger, netlydbøger og musik. Kom til en workshop, hvor du hører om de mange muligheder for at bruge biblioteket hjemme fra din egen sofa. Medbring din smartphone eller tablet, så du får mulighed for at prøve tingene i workshoppen. Målgruppe: Let øvede Forudsætninger: Du har en smartphone med trådløst internet. (Wifi) (NB Ikke Windowstelefoner og -tablets)

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne blive bedre til at bruge en computer, lære at bruge din digitale

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE

KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE FORÅRET 2015 INDHOLD Lær mere om it foråret 2015 Aarhus Kommune ITK Design Møllegade 1 8000 Aarhus C Layout: Jan Thomassen Tryk: Bording A/S Oplag: 3.000 ISBN: 978-87-89860-09-1

Læs mere

EFTERÅR/VINTER kurser

EFTERÅR/VINTER kurser EFTERÅR/VINTER kurser 2015 Nyheder: Digital post - avanceret brug og Sikkerhed Stevns Bibliotekerne Velkommen til endnu en sæson med Internemt! Stevns Kommune - og Stevns Bibliotekerne - byder i efteråret

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011 LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011 Bliv bedre til at søge på internettet, at behandle billeder fra dit digitale kamera, at sende e-mail, at bruge offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, at bruge sociale

Læs mere

Kursusprogram. Horsens kommunes biblioteker Forår 2015. Horsens Bibliotek Tobaksgården 12

Kursusprogram. Horsens kommunes biblioteker Forår 2015. Horsens Bibliotek Tobaksgården 12 Horsens Bibliotek Tobaksgården 12 8700 Horsens Telefon: 76 29 24 00 bibliotek@horsens.dk Åbningstid med betjening: Mandag torsdag kl. 10 19 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 13 Selvbetjent morgenbibliotek:

Læs mere

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS internemt TRIN FOR TRIN TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS forår 2012 internemt - sådan! IT-KURSER på dit bibliotek Velkommen... Kommunikationen mellem borgerne og det offentlige er under ombygning i disse år,

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

Onsdags-workshops foråret 2014

Onsdags-workshops foråret 2014 Onsdags-workshops foråret 2014 Hver onsdag kl.15-17 Alle workshops er gratis 15. Januar: Google konto til meget mere end g-mail 22. januar: Google Chrome browseren fra Google 29. januar: NemID, borger.dk

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

It-kurser Forår 2015. gladsaxe.dk/bibliotek

It-kurser Forår 2015. gladsaxe.dk/bibliotek It-kurser Forår 2015 gladsaxe.dk/bibliotek 1 It-kurser på Gladsaxe Bibliotekerne Det er gratis at deltage i bibliotekets kurser, men du skal tilmelde dig. Tilmelding til forårets kurser starter torsdag

Læs mere

E R DU KLAR...? IT-tilbud målrettet ældre borgere i Aarhus Kommune

E R DU KLAR...? IT-tilbud målrettet ældre borgere i Aarhus Kommune E R DU KLAR...? IT-tilbud målrettet ældre borgere i Aarhus Kommune Indhold 3 Indledning 4 Netcaféer og datastuer 15 Lån, mens du lærer 15 Selvejende institutioner 16 Frivillighuse 19 Borgerservice 19 www.aarhus.dk/seniorit

Læs mere

IKAST-BRANDE FOR ÆLDRE. Vi har TÅLMODIGHED til at lære dig at bruge computeren... Og det er HYGGELIGT! Kom tættere på det, du godt kan lide

IKAST-BRANDE FOR ÆLDRE. Vi har TÅLMODIGHED til at lære dig at bruge computeren... Og det er HYGGELIGT! Kom tættere på det, du godt kan lide IKAST-BRANDE IT KURSER FOR ÆLDRE Vi har TÅLMODIGHED til at lære dig at bruge computeren... Og det er HYGGELIGT! Kom tættere på det, du godt kan lide 1 Har du lyst til at læse mere om IT? Kig hæftet igennem

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

IT-kurser på Nørgaards Højskole i 2015

IT-kurser på Nørgaards Højskole i 2015 Computer og højskole 1 & 2 ipad / iphone for alle tablet /smartphone for alle computerteknik og højskole wordpress - lav din egen hjemmeside foto og photoshop It og højskole 2015 Nørgaards Højskole - nrgaard.dk

Læs mere

Bibliotekets netmedier. Med vejledning i download

Bibliotekets netmedier. Med vejledning i download Bibliotekets netmedier Med vejledning i download Netmedier dit e-bibliotek Med lånernummer og pinkode har du adgang til Varde Biblioteks tilbud på nettet. Her kan du læse aviser og e-bøger, høre lydbøger

Læs mere

Bibliotekets netmedier. Med vejledning i download

Bibliotekets netmedier. Med vejledning i download Bibliotekets netmedier Med vejledning i download Netmedier dit e-bibliotek Med lånernummer og pinkode har du adgang til Varde Biblioteks tilbud på nettet. Her kan du læse aviser og e-bøger, høre lydbøger

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

Sådan indstiller du din ipad første gang

Sådan indstiller du din ipad første gang Sådan indstiller du din ipad første gang Betjeningsvejledning - ver. 1.2, Side 1 Rudersdal Ny lærer-ipad Du får udleveret en ipad som lån fra kommunen. Denne vejledning gennemgår i en række skærmbilleder,

Læs mere

Kontor for borger.dk og digital kommunikation - Landgreven 4 - Postboks 2193-1017 København K. Tlf. 33 92 52 00 - digst@digst.dk - www.digst.

Kontor for borger.dk og digital kommunikation - Landgreven 4 - Postboks 2193-1017 København K. Tlf. 33 92 52 00 - digst@digst.dk - www.digst. Kontor for borger.dk og digital kommunikation - Landgreven 4 - Postboks 2193-1017 København K. Tlf. 33 92 52 00 - digst@digst.dk - www.digst.dk Det er nemmere, end du tror Her kan du læse, hvordan du kommer

Læs mere

Kom godt i gang Få hjælp 24/7 Styr på forbruget Regning + flytning Kom godt fra start Hurtigt overblik Side 2+3 Side 4 Side 5 Side 6+7 Bagsiden

Kom godt i gang Få hjælp 24/7 Styr på forbruget Regning + flytning Kom godt fra start Hurtigt overblik Side 2+3 Side 4 Side 5 Side 6+7 Bagsiden Kom godt i gang Kom godt fra start Side 2+3 Få hjælp 24/7 Side 4 Regning + flytning Side 5 Styr på forbruget Side 6+7 Hurtigt overblik Bagsiden Velkommen Indstilling af mobil Tak fordi du valgte os :-)

Læs mere

Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek

Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek Endelig rapport, Thisted Bibliotek. En række irrelevante rubrikker er fjernet. Er du? Hvis du er i beskæftigelse, hvilken sektor arbejder

Læs mere

Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK

Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK Efterårsprogram ARRANGEMENTER FOR VOKSNE OG BØRN SOLRØD BIBLIOTEK 2015 Kulturuge 2015 Bogcafé - på rejse i bøgernes verden Kom og bliv inspireret til en god læseoplevelse. Rebekka og Rikke fortæller om

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere