fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel."

Transkript

1 >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel gennem byen nemmere og mere komfortabel.

2 smart >> FOR a new urban joy.

3 smart Vil du gerne have en digital oplevelse af den ny smart fortwo? Download smart fortwo katalog-appen til din ipad i App Store. Indhold 03 smart Gør bykørsel sjovere. 12 Design Helt nyt og toneangivende. 24 Køreglæde Gør det sjovere at køre, parkere og manøvrere din smart. 26 Funktionalitet Tusind ideer, 2,69 m. 32 Infotainment Multimedia-løsninger i smart. 36 Sikkerhed Aktiv, passiv, innovativ. 40 Udstyr Standardudstyr, passion, prime, proxy & edition #1. 50 Udstyrspakker Til ethvert formål og for enhver smag. 56 Ekstraudstyr Få mere ud af din smart. 62 Farver Kombinér dine yndlingsfarver. 66 Alt, der vedrører din smart Service, finansiering & smart Collection. 70 Udstyr & tekniske data >> FOR a new urban joy. Der er ingen som smart. smart er original. smart er ægte. smart spreder glæde. Og smart har altid været det oplagte valg til livet i byen. Den snoer sig rundt og tager trafikkens udfordringer med et smil. Den vender på en tallerken. Har nemmere ved at finde huller. Også til parkering. Så på mange måder er livet sjovere i smart. Og der er god plads. For det er kun udvendigt, at smart er lille.

4 >> FOR more smiles per hour. smart Den ny smart byder på en masse nye højdepunkter, der gør det endnu sjovere at bo og køre i byen. Velkommen til den ny smart fortwo. Hvor andre stadig tænker i kilometer i timen, tænker vi også i andre baner. Når alt kommer til alt, er det jo helt andre egenskaber, der har betydning for bykørsel sammenlignet med motorvejskørsel. Høj dynamik, en lille vendediameter, høj komfort og smarte funktioner og ikke mindst muligheden for ganske afslappet at kunne parkere overalt, for blot at nævne et par eksempler. Med hensyn til disse discipliner er også den ny smart fortwo garant for enestående højdepunkter. Og det på trods af en længde på blot 2,69 m.

5 smart fun per ride. >> FOR more Den ny smart fortwo er vokset i alle henseender ikke kun i længden. Med et helt nyt, toneangivende design og endnu flere smarte løsninger sætter den nye standarder i sin klasse. Innovative hjælpesystemer, en uovertruffen vendediameter, en forbløffende mængde plads og en udførelse af høj kvalitet er blot nogle af højdepunkterne i den ny smart fortwo. Kort sagt: De gamle styrker er blevet suppleret med en lang række nye. Og det gør det endnu sjovere at bo og køre i byen.

6 Design wow >> FOR more per view. Et nyt, frisk look, som virker mere markant og dynamisk: Den ny smart fortwo er ti centimeter bredere end sin forgænger, hvilket ikke kun indvirker positivt på pladsfornemmelsen, men også på bilens design. En imponerende fremtoning, som man ikke bliver træt af at se på.

7 Design love >> FOR more per detail. Typisk smart og ikke til at tage fejl af: Ikoniske og toneangivende designkendetegn, som f.eks. det tofarvede design i form af tridion sikkerhedscellen og bodypanels. Resultatet er et design, som træder tydeligt frem, og som gør byen lidt mere spændende og farverig. Baglygterne er organisk integreret i bagenden af tridion sikkerhedscellen. Som ekstraudstyr kan det avancerede design gøres endnu mere elegant med baglygter med LED-teknologi. bodypanels af plast bidrager til en lav vægt og til det tofarvede design, der kendetegner smart fortwo, og gør, at små ridser ikke ses. Meget korte overhæng: Hjulene er placeret yderst på bilen - et meget usædvanligt design. Og dermed ser bilen ikke kun godt ud. Sammen med konceptet med motoren bagi muliggør dette den bedst mulige pladsudnyttelse og en fornemmelse af større rummelighed. Designet af lygter og kølergitter i et vaffelmønster dominerer den flotte fronts udseende. Når du låser den ny smart fortwo op, lyser de elegant, kurvede kørelyslygter med LED- lyslederteknik og Welcomefunktion op (ekstraudstyr). Panoramatag (ekstraudstyr) af brudfast polycarbonat: Ser ikke kun godt ud indefra og udefra, men skaber også en endnu større pladsfornemmelse. Og sikrer også, at du ikke misser noget f.eks. lyskurver.

8 Design >> FOR more room per personality. Den ny smart fortwo er med sine døre, der kan åbnes næsten til en ret vinkel, og en meget rummelig kabine, en imponerende bil. Dertil kommer designet, som sætter nye standarder i denne klasse.

9 >> FOR more style per mile. Design Masser af plads til at sikre en ganske særlig stemning: I smart fortwos kabine føler man sig straks hjemme, og takket være den gode komfort, parat til at indtage byen. At du sidder i en lille bil, lægger du måske kun mærke til, når du uden problemer parkerer bilen i en lille parkeringsbås. Interiøret er i hvert fald i alle henseender usædvanligt rummeligt. Takket være materialernes look og berøringsflade såvel som designets konsekvente linjeføring er det en fornøjelse at køre hver kilometer. Mange flader er beklædt med stof, der findes i spændende farvekombinationer, der er lige så varierede som selve bylivet. Så er det næsten en skam, at du så hurtigt finder en parkeringsplads. For egentlig har man slet ikke lyst til at forlade bilen. smart fortwo har ikke kun fået et nyt design. Når man sidder i bilen, kan det absolut mærkes, at smart fortwo er blevet ti centimeter bredere.

10 Design fun >> FOR more per function. Stofbetrækket på instrumentbrættet 1 og på centerpanelet i dørene viser, at der er fokus på detaljen. Skuffen i midterkonsollen 1 er en smart idé: Den skaber plads på et sted, hvor der før ikke var nogen plads. Her kan du opbevare små genstande sikkert, så andre ikke kan se dem. Et interiør, der imponerer i dobbelt henseende. Den typiske høje funktionalitet, der kendetegner smart, har aldrig før skabt så stor begejstring som i den ny smart fortwo. Lige fra gennemtænkte opbevaringsløsninger til detaljer som f.eks. ventilationsdysernes udformning. Hver detalje forbinder funktion og følelse. Et funktionelt højdepunkt i interiøret er det nye Media-System (ekstraudstyr) med et 17,8 cm (7") multitouch-display ligesom ved en moderne smartphone. Materiale- og farvemixet i kabinen understreger den ny smart fortwos unikke karakter og giver hver udstyrslinje sin egen ganske særlige finish. Det nye kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay 1 viser alle vigtige data og oplysninger, som du har brug for under kørslen. Som ekstraudstyr kan du udvide kørecomputeren i din ny smart fortwo med et ekstra instrument, der viser omdrejningstal og klokkeslæt. Højttalerafdækningerne i dørene skaber en god stemning, også når der ikke afspilles musik: Også her er der anvendt et raffineret vaffelmønster. Det, der giver god lyd, kan i sidste ende også se godt ud. De store ventilationsdyser på instrumentbrættet sørger for masser af frisk luft. Og når de ikke skal bruges, viser de i lukket tilstand smart-logoet. 1 Standard i forbindelse med passion, prime og proxy.

11 >> FOR more punch per inch. Køreglæde Hækmotor og baghjulstræk: Lyder det mere som en sportsvogn end en bybil? Du finder begge dele i den ny smart fortwo, hvilket er helt unikt for denne klasse. Motor og gearkasse bagi: Det ikoniske udseende, der kendetegner smart fortwo, skyldes også bilens ganske særlige konstruktion motor og gearkasse er placeret i hækken, hvilket muliggør den bedst mulige pladsudnyttelse og en fornemmelse af større rummelighed. Den effektive 3-cylindrede benzinmotor med en ydelse på 45 kw (61 hk) eller 52 kw (71 hk) og en ny 5-trins manuel gearkasse sikrer stor køreglæde.

12 Du kan vende og dreje bilen, nemt og enkelt: I disciplinen «vendediameter» ligger smart fortwo på førstepladsen. Takket være længden på kun 2,69 m og det nye direkte styretøj med variabel udveksling kan du nærmest dreje rundt på stedet vendediameteren er på kun 6,95 m 1, hvilket næsten må være en rekord. Og det gør ofte livet betydeligt nemmere for dig. For eksempel, når du ser en ledig parkeringsplads på den anden side af vejen og kan vende bilen uden at skulle køre frem og bakke gentagne gange. Og du vil formodentligt nemmere kunne finde ledige parkeringspladser, når du kører i den ny smart fortwo, takket være den høje sædeposition og det gode udsyn til alle sider. Funktionalitet Målt fra kantsten til kantsten. >> FOR more agility per road.

13 Funktionalitet >> FOR more space per life. Der er plads til alt det, du har brug for i dagligdagen. Du vil blive overrasket over, hvor meget der kan være i en bil, som udefra virker så kompakt.

14 Funktionalitet Takket være den todelte bagklap er det særligt nemt at læsse bilen. Hvis der er tale om små genstande, åbner du blot den øverste del af bagklappen med hånden. Og hvis det drejer sig om større genstande, klapper du den nederste del af bagklappen ned og kan dermed nemt komme til bagagerummet. Ryglænet på passagersædet kan vippes fuldstændigt ned, hvorved du kan få plads til endnu flere ting: I smart fortwo kan du uden problemer få plads til genstande med en længde på op til 1,55 m. >> FOR more space per life. Bagagerummet i smart fortwo er med op til 350 liter lastvolumen overraskende stort. Når du skal ud og køre, er det altså dig selv og ikke så meget pladsforholdene, der er afgørende for, hvad du tager med på turen.

15 Infotainment >> FOR more connectivity per trip. smart Audio-System 2 giver dig omfattende funktioner til at sikre ubegrænset musikglæde. Afspil din yndlingsmusik via USBnøgle eller mp3-afspiller eller stream dine audiofiler uden problemer via Bluetooth fra din smartphone. Ved hjælp af denne forbindelse bliver smart Audio- System desuden et bekvemt, håndfrit betjeningssystem. smart cross connect er en innovativ Infotainment-løsning, som giver dig meget mere end almindelige radio- og navigationsfunktioner. Kombineret med smart Audio-System, den universelle smartphoneholder 1 og smart cross connect-appen bliver denne løsning til din multimedie-kommandocentral. Med den universelle smartphoneholder 1 forbinder du din mobiltelefon 3 med din smart fortwo. Takket være den direkte indbygning i Audio-System bliver din smartphone en central styreenhed for musik, Infotainment og navigation placeret på en gennemskuelig måde og let at betjene. smart cross connect-appen udgør forbindelsen mellem din smartphone og din smart fortwo. Den kan anvende dine bildata og udføre mange funktioner f.eks. vurdere din køredynamik. Appen med navigationsfunktion, der er intuitiv at betjene, finder desuden parkeringspladser til dig. Du kan desuden høre dit personaliserede radioprogram og under kørslen finde nye numre, der passer til din musiksmag. Og også uden for bilen har appen nyttige funktioner: Den viser dig f.eks. strækninger og forbrug. Herudover husker appen ikke kun din parkeringsplads, men også, hvor lang tid du har parkeret der. 1 Godkendt til smartphones med smart cross connect-app. 2 Kun i forbindelse med Cool & Audio-pakke. 3 Til ios og bestemte Android smartphones; for information vedr. kompatibilitet, se smart.com/connect.

16 Infotainment >> FOR more multi per media. smart Media-System 1 er nem at betjene og åbner for en hel række muligheder. Takket være den perfekte indbygning i interiørdesignet imponerer Media-System (ekstraudstyr) med et 17,8 cm (7") stort multitouch-display og høj funktionalitet. Ud over håndfri betjening og streaming af musik via Bluetooth er Media-system udstyret med tilslutninger til AUX, USB og SD-kort dermed kan du ud over din egen musik også se billeder og afspille film via systemet. Takket være LIVE tjenester 2 med HD Traffic er din rejseplanlægning altid helt aktuel du kan også få realtidsoplysninger om eventuelle køer og om vejret samt gøre brug af lokalitetssøgefunktioner med TomTom Places. Dermed er du med din smart fortwo ikke kun sikker på altid at kunne finde en parkeringsplads, du kan også altid finde eksempelvis en restaurant eller biograf. Endvidere kan du styre vigtige funktioner i smart Media-System via stemmekommando. JBL Soundsystem inkl. 6-kanals DSP-forstærker med en samlet effekt på 240 W omdanner din smart fortwo til en lille koncertsal. Du er omgivet af 8 højeffekthøjttalere med krystalklar lyd fra alle sider. Subwooferen, der er placeret i bagagerummet, og som om nødvendigt nemt kan afmonteres uden brug af værktøj, sørger dermed for kraftig bas og en fremragende lyd. 1 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakke og elsidespejle. 23 år inkl., kan herefter forlænges alt efter ønske.

17 Sikkerhed guard >> FOR more per body. tridion sikkerhedscelle Nøgleelementet i det innovative sikkerhedssystem i smart er ikke kun ansvarlig for det karakteristiske tofarvede smart design, men varetager også hovedansvaret for personbeskyttelse. Da smart er fremstillet af 75 % højstyrkestål, er bilen beskyttet ligesom en nød i den hårde skal. I forbindelse med yderligere komponenter som f.eks. kollisionszoner og deformationselementer sørger tridion sikkerhedscellen for sikkerhed på minimal plads.

18 Sikkerhed >> FOR more attention per situation. Forward collision warning Forward collision warning (standardudstyr) hjælper dig med at undgå påkørsler ved at registrere og advare mod uforudsete faremomenter, der kan føre til kollision. Ved kollisionsfare lyder der således et akustisk advarselssignal. Lane Keeping-assistent Lane Keeping-assistenten (ekstraudstyr) aktiveres ved en hastighed fra 70 km/t. Dette hjælpesystem er udstyret med et kamera, der overvåger vejen foran bilen. Skulle bilen utilsigtet forlade vejbanen, vil der lyde et akustisk advarselssignal og vises et optisk signal i kombiinstrumentet. Sidevindsassistent Navnlig ved høj fart kan pludselige vindstød udgøre en sikkerhedsmæssig risiko. Sidevindsassistenten, der er standardudstyr, registrerer fejl på lige strækninger og sørger med målrettet nedbremsning på enkelte hjul for, at du kan holde bilen i den rette vejbane. Airbags Ud over airbags til fører og forsædepassager er smart fortwo som standard udstyret med en knæairbag til føreren samt to hoved-/brystairbags i ryglænene ved fører og forsædepassager.

19 Udstyr >> FOR more life per style. Ud over standardudstyret fås den ny smart fortwo i tre individuelle udstyrslinjer, der på hver deres måde er med til at give bilen lidt ekstra kant. Ekstravagant, elegant, teknik uanset hvordan din livsstil er, findes der en smart fortwo, der passer dertil. Sådan finder du din ideelle smart fortwo? Vælg din foretrukne udstyrslinje og motorvariant og kombinér ekstraudstyrspakker og bestemt ekstraudstyr for at få endnu mere design, komfort eller funktion.

20 Udstyr ideas >> FOR more per standard. Selv standardudstyret i den ny smart fortwo er alt andet end ordinært. Med mange innovative sikkerhedsfunktioner som f.eks. en sidevindsassistent og en fartpilot med hastighedsbegrænser. Hertil kommer mange funktioner og features, som gør livet i byen nemmere og mere ubesværet: Der kan f.eks. nævnes de intelligente opbevaringsrumsløsninger eller kombiinstrumentet med LCD-teknologi og kørecomputer. Hvis man altså gerne vil have ukomplicerede løsninger, skal man blot stige ind i smart fortwo og opleve, hvor nem vejen gennem byen kan være. Oplev den ny smart fortwo i sin klareste form. Interiør > Instrumentbrættet og centerpanelet i dørene i narvet sort og hvide accentdele > Stofindtræk (sort) > Rat i 3-egers design > Gearstangsskaft i sort > Direkte styretøj > Kombiinstrument med monokromt display i LCD-teknologi og kørecomputer > Elruder med enkel åbning og lukning > Midterkonsol med dobbelt kopholder > Indvendig døråbner i sort > Handskerum, åbent > Kabinelys > Passagersæde med mulighed for udvidelse af bagagerumspladsen > Fastsurringsringe i bagagerum Eksteriør > bodypanels i standardlakering sort (black) eller hvid (white) > tridion sikkerhedscelle i sort (black) > 38,1 cm (15") stålfælge med hjulkapsel med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagpå 185/60 R 15 > H4-halogenforlygter med integreret kørelys i LED-teknik > Heltag i sort Billederne på denne dobbeltside viser delvist ekstraudstyr.

21 Udstyr prime. >> Stilfuld, gennemført og moderne. smart fortwo prime har udstyr i høj kvalitet og stramt og stilrent design. tridion sikkerhedscellen i sort og de 38,1 cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, præger eksteriørets gennemførte look. proxy. >> Progressiv, sporty, toneangivende. Den hvidlakerede tridion sikkerhedscelle (standard) og de 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, viser, hvor progressiv en udvikling der kendetegner kabinen. Sportspakken med lavere sportsundervogn og forkromet afgangsrørsforlænger sikrer ekstra meget dynamik og panoramataget sørger for optimalt udsyn. passion. >> Sikker, cool, dynamisk. smart fortwo passion er det rigtige valg for enhver, der er på udkig efter noget lidt specielt. tridion sikkerhedscellen er holdt i sort, og de 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sølvlakeret, hvilket fremhæver karakteren af denne udstyrslinje. >> FOR more character per car.

22 passion. Interiøret i smart fortwo passion fås i to farvekombinationer, som fremhæver denne variants dynamiske karakter. > Instrumentbræt og centerpanel i dørene i orange stof og sorte/grå accentdele > Sæder med indtræk i sort/orange stof eller: > Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof og hvide accentdele > Sæder med indtræk i sort/hvidt stof > Multifunktionsrat i 3-egers design i læder > Gearstangsskaft i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager > Midterkonsol med skuffe passion. 1 Das Interieur des smart fortwo passion ist in zwei Farbvarianten erhältlich, die den extravaganten Charakter dieser Variante betonen. > > Instrumententafel und Türmittelfelder in prime. Gennemført, moderne og høj kvalitet: Interiøret i smart fortwo prime byder ud over læderindtræk på følgende: > Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof og hvide accentdele > Læderindtræk i sort med hvide kontrastsyninger > Sædevarme til fører og forsædepassager > Multifunktionsrat i 3-egers design i læder > Gearstangsskaft i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager > Midterkonsol med skuffe > Lane Keeping assistent proxy. Udstyr Man lægger virkelig mærke til det blå-hvide look i kabinen i smart fortwo proxy. Så tag dig tid til at se nærmere på designet! > Panoramatag med solgardin > Instrumentbræt og centerpanel i dørene i blåt stof og hvide accentdele > Indtræk i læderlook/stof i hvidt/blåt > Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder > Gearstangsskaft i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager > Midterkonsol med skuffe > Aflukkeligt handskerum > Lane Keeping assistent Billederne på denne dobbeltside viser delvist ekstraudstyr.

23 Udstyr edition #1. Den ny smart fortwo præsenteres i en helt særlig edition: edition #1. Den eksklusive farvekombination af hvide bodypanels og tridion i lava orange giver edition #1 et ganske særligt look. Og har desuden et højt standardudstyrsniveau: Sportspakken og Cool & Audio-pakken er allerede standardudstyr. smart fortwo er dermed den perfekte bil til alle, som gerne vil køre i forreste række. > tridion i lava orange (eksklusivt for edition #1), sølv (cool silver) fås som ekstraudstyr > Hvide bodypanels > Hvid kølerafdækning > Panoramatag med solgardin > Interiør i sort/orange > Eksklusiv edition #1 mærkater og bundmåtter med edition #1-tekst Sportspakke > 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 > Sportsundervogn med 10 mm lavere undervogn > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder og med grå kontrastsyninger > Sportspedaler i børstet, rustfrit stål med gummidupper Cool & Audio-pakke > Klimaautomatik > smart Audio-System

24 Udstyrspakke >> For mere dynamik i byen. Sportspakke. Sportsligt look indvendigt og udvendigt: > 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 > Sportsundervogn med 10 mm lavere undervogn > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder og med grå kontrastsyninger > Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummidupper Ønsker du at gøre din tilværelse endnu mere dynamisk? No problem: 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, sørger sammen med den sænkede sportsundervogn for et komplet dynamisk indtryk, som konsekvent videreføres i kabinen i form af sportspedaler og multifunktionssportsrat.

25 Udstyrspakke >> For mere Design i detaljen. LED & Sensor-pakke. Sikrer et godt udsyn: Du vil blive imponeret over forlygterne med Welcomefunktion, så snart du sætter dig ind i din smart. LED-kørelyset i lysleder teknik og baglygterne, der ligeledes er udført i LED-teknik, hjælper til med at opretholde din opmærksomhed under kørslen. Når vejene bliver fugtige, og/eller det bliver mørkt, kan du altid få hjælp fra regn- og lyssensoren. > H4-halogenforlygter med Welcomefunktion, integreret kørelys i LED-lyslederteknik og baglygter i LED-teknik > Tågeforlygter > Regn- og lyssensor Komfortpakke. Sørg for, at komforten er i højsædet og det i flere henseender. I forbindelse med komfortpakken tilpasser det højdeindstillelige førersæde og det ligeledes højdeindstillelige rat sig efter dit behov. > Højdeindstilleligt førersæde > Højdeindstillelig ratstamme > Sidespejle med elindstilling og elvarme

26 Udstyrspakke >> For mere Underholdning undervejs. Cool & Audio-pakke 2 Må jeg bede om noget musik! Afspil din yndlingsmusik via USB-nøgle eller mp3- afspiller eller stream dine audiofiler uden problemer via Bluetooth. Og det kan du til enhver tid gøre samtidig med, at der er en behagelig temperatur. > smart Audio-System med AUX-/USBforbindelse, Bluetooth -forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel og til at oprette forbindelse med smart cross connect-appen (fås separat i App Store til ios og Android 3 ) > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter. 4 Cool & Media-pakke. En pakke med underholdningsværdi: 17,8 cm (7") multitouch-display, stemmestyring, navigationssystem og mange tilslutningsmuligheder til mobile enheder som f.eks. smartphone, SD-kort eller USB-nøgle. Der findes også en anden enhed, der er ret cool, nemlig klimaautomatikken. > smart Media-System med 17,8 cm (7") multitouch-display, AUX-/USB-/SDforbindelse (midterkonsol), stemmestyring, Bluetooth -forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel, navigationssystem med kortmateriale Full Europe inkl. 3 års LIVE-tjenester 1 > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter. 13 år inklusiv, kan herefter forlænges alt efter ønske. 2 Dansk standard. 3 Udvalgte Android smartphones; Ang. kompatibilitet, se smart.com/connect. 4 I forbindelse med 45-kW-motor med manuelt k limaanlæg.

27 >> For mere komfort i kabinen. Ekstraudstyr Ekstraudstyret til interiøret: Du har mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr til din smart fortwo, såfremt du vil have mere design, komfort og funktion i din smart fortwo. > Orienteringslys med indirekte belysning i dørene, fodrummene, handskerummet og midterkonsollen > Handskerum, aflåseligt > Ekstra instrument med cockpitur og omdrejningstæller > Bagagerumsafdækning (rullegardin) med netlomme > Sædevarme til fører og forsædepassager > Panoramatag med solgardin

28 Ekstraudstyr Ekstraudstyret for funktionalitet & teknik: Tekniske løsninger, der ruster dig til at håndtere dagligdagens udfordringer. > Sidespejle med elindstilling og elvarme > Klimaanlæg, manuelt, med støv- og pollenfilter 1 > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter 2 Ekstraudstyret for mere sikkerhed: Så du får en endnu mere afslappet kørsel. > Lane Keeping assistent med akustisk og optisk advarsel > Parkeringshjælp bagi > Bakkamera 3 > Tyverialarm med overvågning af døre og serviceklap > Skadessæt med luftkompressor og tætningsmiddel >> For mere underholdning & netforbindelse. Ekstraudstyr til Infotainment, navigation og kommunikation: Er du træt af at høre radio? Så kan du lytte til din egen musik, når du sidder i bilen f.eks. via syv højttalerbokse plus subwoofer. > JBL Soundsystem inkl. 6-kanals DSP-forstærker med en samlet effekt på 240 W, med 8 højeffekthøjttalere inkl. aftagelig subwoofer i bagagerummet > Digital radio (DAB) til standard DAB, DAB+ og DMB > Universel smartphoneholder til smart Audio-System 4 >> For mere sikkerhed & funktionalitet. Det er ikke kun navnet, der lyder godt: JBL Soundsystem til smart fortwo giver dig den bedste lyd. 1 Kun i forbindelse med 45-kW-motor. 2 Ikke i forbindelse med 45-kW-motor. 3 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakke og elsidespejle. 4 Godkendt til smartphones med cross connect-appen.

29 >> For mere personlig udstråling. Ekstraudstyr Letmetalfælge for enhver smag: Form- og farvesammensætningen leverer optiske highlights lige fra sportslig til elegant. Uanset om det er sølv, sort eller bicolor hjulenes usædvanlige look passer perfekt til smart fortwos design R86 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 2 R87 38,1 cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R R88 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sølvlakeret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 4 R91 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R R95 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R I forbindelse med sportspakke eller udstyrslinjen proxy.

30 Farver Titaniagrå (titania grey), mat Farvekombinationerne til den ny smart fortwo er lige så mangfoldige som livet i storbyen. Du kan vælge mellem cool bodypanel farver i kombination med tridion sikkerhedscellen i sort (black), hvid (white) eller sølv metallic (cool silver metallic). Hvis du vælger bodypanels eller tridion i en af disse tre farver, bør du også vælge den tilsvarende farve til kølerafdækningen, så din smart fortwo får et rigtig smart look. Du kan give din smart fortwo et særligt individuelt touch ved hjælp af et eksklusivt udvalg af letmetalfælge. Sølv (cool silver), metallic Midnatsblå (midnight blue), metallic Hvid (moon white), mat Lava orange, metallic >> For mere individuel stil. Hasselbrun (hazel brown), metallic Hvid (white), uni Sort (black), uni

31 Farver >> For mere farve i byen: Anbefalet farve. Interiør Standardudstyr passion prime proxy Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort, hvide accentdele, indtræk i sort stof Instrumentbræt og centerpanel i dørene i orange stof, sort/ grå accentdele, indtræk i sort/orange stof eller Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof, hvide accentdele, indtræk i sort/hvidt stof Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof, hvide accentdele, læderindtræk i sort med hvide kontrastsyninger Instrumentbræt og centerpanel i dørene i blåt stof, hvide accentdele, indtræk i læderlook/stof i hvidt/blåt tridion black (uni) white (uni) cool silver (metallic) bodypanel bodypanel black (uni) black (uni) white (uni) white (uni) cool silver (metallic) cool silver (metallic) hazel brown (metallic) hazel brown (metallic) lava orange (metallic) lava orange (metallic) midnight blue (metallic) midnight blue (metallic) moon white (mat) moon white (mat) titania grey (mat) titania grey (mat) Anbefales Kan evt. anbefales Anbefales ikke

32 >> For færre bekymringer: Service & road assistance. Hele vejen rundt om din smart For at sikre, at du efter købet af din smart får glæde af bilen så længe som muligt, har du brug for både en professionel og skræddersyet service hos dit smart serviceværksted. Stol på eksperterne, der kender din smart ud og ind. Vi anvender kun førsteklasses originaldele og en diagnoseteknik, der er særligt tilpasset din smart, som garant for din sikkerhed og optimal opretholdelse af bilens værdi. Kig forbi, og oplev vores fan tastiske service. smart road assistance Med smart road assistence er du garanteret mobilitet og hurtig hjælp, hvis din smart på grund af tekniske fejl ikke længere kan køre. smart road assistence kan forlænges efter hvert serviceeftersyn hos et autoriseret serviceværksted i op til 30 år. Du kan næsten overalt i Europa drage fordel af den professionelle og hurtige hjælp i tilfælde af en ulykke, en punktering, ved hærværk eller små hændelser. Hvis det er nødvendigt, bugseres din bil til det nærmeste autoriserede smart serviceværksted. For at sikre, at du forbliver mobil, stiller vi en erstatningsbil til rådighed for dig. Alternativt kan du fortsætte din rejse med taxi, tog eller fly inklusive eventuelle overnatningsudgifter. smart serviceaftaler Ingen bekymringer takket være sikkerhed: Hermed undgår du nemt og praktisk ekstra værkstedsudgifter, da uventede udgifter til reparationer, serviceeftersyn eller udskiftning af slidte dele alt efter serviceaftale allerede er dækket. Alt efter behov og økonomi kan du vælge mellem: > Forlængelse af garantien med Advance > Serviceaftalen Service Compact > Serviceaftalen Service ClassicPlus > Serviceaftalen Service Excellent Service 24h Hvis du skulle få brug for hjælp, kan du altid kontakte vores callcenter gratis på telefonnummer Pålagt gebyr hos enkelte mobiltelefonudbydere.

33 Hele vejen rundt om din smart >> For mere Fleksibilitet: Mercedes-Benz Finans. Solbriller smart passion i sort/orange. (B ) Med en smart er du altid mobil også i forbindelse med finansiering. Således kan du med vores leasing-, finansierings- og forsikringsløsninger hurtigt og nemt komme ud og køre i din smart. Og det til attraktive betingelser, som fuldstændigt kan tilpasses dine behov. Din smart forhandler er altid klar til at rådgive dig. Sweatshirt i turkis med hvide accenter. (B ) Leasing Det er en god idé at lease en smart så kører du altid i en ny bil og forbliver fleksibel hvad angår finansieringen. Du betaler kun for benyttelse af bilen og drager dermed fordel af gunstige månedlige rater. Vi informerer dig gerne om vores produkter, som ikke kun sikrer dig et økonomisk spillerum, men også giver dig en komplet sikkerhed i kraft af vores omfattende forsikringsløsninger. Finansiering Ønsker du at finansiere din smart gennem betaling af rater, der er individuelt tilpasset dine behov? Tal gerne med din smart forhandler om de muligheder, som smart tilbyder i samarbejde med Mercedes-Benz Finans. Også hvad angår finansieringen er du i øvrigt sikret stor fleksibilitet lige til spørgsmålet om, hvorvidt du vil beholde din smart ved afslutningen af kontraktens løbetid eller ønsker at udskifte den med en ny. Poloshirt med hvid meshdetalje på skuldrene. (B ) smart, også til fods: >> For mere smart Collection. Sweatshirt i sort med orange accenter, blød inderside. (B ) Meget attraktiv. smart Collection er et perfekt supplement til din smart fortwo. Lige som udstyrslinjerne passion, prime og proxy er alle produkter fra smart Collection tilpasset ægte entusiaster. Opdag smart, nyttigt og praktisk outfit til hver dag og enhver situation. Mærket smart står for en individuel, urban livsstil i enhver henseende. Du finder et lille udpluk her oplev hele kollektionen på Poloshirt med doublelayereffekt med orange mesh på ærmeog underkant. (B ) Nøglering med vognpolet i smart fortwo design. (B ) Sports- og rejsetaske i mat sort med orange finish. (B )

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr

W/C 453 Ekstraudstyr Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 024 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 024 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 9 754 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR S P E C I F I K A T I O N E R BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ MOTOR BRÆNDSTOFFORBRUG Blandet kørsel (km/l) 16,7 16,9 25,6 Bykørsel (km/l) 13,5 13,7 28,6 Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA UDSTYR SIKKERHED Reference Style Style 9 airbags (2 for, 4 side (foran og midt), 2 gardin og 1 knæairbag til føreren) x x x Deaktivering af

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk 9.600 9.600 9.600 9.600 9.600 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 4.000 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat med styring af

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

AVENSIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AVENSIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AVENSIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic Benzin Multidrive S 1.6 Diesel 2.0 Diesel Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. hit THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. HIT THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i 1.8 Hybrid Benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

01.01.2014 DK-03C-0495 NYE NISSAN NOTE. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

01.01.2014 DK-03C-0495 NYE NISSAN NOTE. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver NYE NISSAN NOTE Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- em ission g/km Blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse* Vejl. udsalgspris

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR Der er intet, der kan måle sig med Style Pack, hvis du ønsker en rendyrket grafisk effekt. Opnå kontrast med et komplet sæt af dørpanellister og sidespejlskapper i sort,

Læs mere

1,0TSI 115HK 6 Gear 85kW 19,2 Benzin ,6 TDI 115HK 6 Gear 85kW 23,3 Diesel

1,0TSI 115HK 6 Gear 85kW 19,2 Benzin ,6 TDI 115HK 6 Gear 85kW 23,3 Diesel MODELÅR: 2018 Side: 01 Reference KM/L Driv Grøn middel CO 2 ejerafgift moms incl. afgift Moms 25% 1,0TSI 115HK 6 Gear 85kW 19,2 Benzin 120 600 161.286 29.111 190.397 1,6 TDI 115HK 6 Gear 85kW 23,3 Diesel

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver UDSTYR Eksteriør NISMO Roadster Indfarvede frontspoiler og hækspoiler Ovale dobbelte udstødningsrør med forkromede rørhaler NISMO performance kit (frontspoilerkant,

Læs mere

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI Brændstoftype Diesel Diesel Diesel Diesel Blandet kørsel (km/l) 18,2 18,8 18,9 16,9 Bykørsel (km/l) 16,7 16,9 Landevej (km/l) 19,2

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere