fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel."

Transkript

1 >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel gennem byen nemmere og mere komfortabel.

2 smart >> FOR a new urban joy.

3 smart Vil du gerne have en digital oplevelse af den ny smart fortwo? Download smart fortwo katalog-appen til din ipad i App Store. Indhold 03 smart Gør bykørsel sjovere. 12 Design Helt nyt og toneangivende. 24 Køreglæde Gør det sjovere at køre, parkere og manøvrere din smart. 26 Funktionalitet Tusind ideer, 2,69 m. 32 Infotainment Multimedia-løsninger i smart. 36 Sikkerhed Aktiv, passiv, innovativ. 40 Udstyr Standardudstyr, passion, prime, proxy & edition #1. 50 Udstyrspakker Til ethvert formål og for enhver smag. 56 Ekstraudstyr Få mere ud af din smart. 62 Farver Kombinér dine yndlingsfarver. 66 Alt, der vedrører din smart Service, finansiering & smart Collection. 70 Udstyr & tekniske data >> FOR a new urban joy. Der er ingen som smart. smart er original. smart er ægte. smart spreder glæde. Og smart har altid været det oplagte valg til livet i byen. Den snoer sig rundt og tager trafikkens udfordringer med et smil. Den vender på en tallerken. Har nemmere ved at finde huller. Også til parkering. Så på mange måder er livet sjovere i smart. Og der er god plads. For det er kun udvendigt, at smart er lille.

4 >> FOR more smiles per hour. smart Den ny smart byder på en masse nye højdepunkter, der gør det endnu sjovere at bo og køre i byen. Velkommen til den ny smart fortwo. Hvor andre stadig tænker i kilometer i timen, tænker vi også i andre baner. Når alt kommer til alt, er det jo helt andre egenskaber, der har betydning for bykørsel sammenlignet med motorvejskørsel. Høj dynamik, en lille vendediameter, høj komfort og smarte funktioner og ikke mindst muligheden for ganske afslappet at kunne parkere overalt, for blot at nævne et par eksempler. Med hensyn til disse discipliner er også den ny smart fortwo garant for enestående højdepunkter. Og det på trods af en længde på blot 2,69 m.

5 smart fun per ride. >> FOR more Den ny smart fortwo er vokset i alle henseender ikke kun i længden. Med et helt nyt, toneangivende design og endnu flere smarte løsninger sætter den nye standarder i sin klasse. Innovative hjælpesystemer, en uovertruffen vendediameter, en forbløffende mængde plads og en udførelse af høj kvalitet er blot nogle af højdepunkterne i den ny smart fortwo. Kort sagt: De gamle styrker er blevet suppleret med en lang række nye. Og det gør det endnu sjovere at bo og køre i byen.

6 Design wow >> FOR more per view. Et nyt, frisk look, som virker mere markant og dynamisk: Den ny smart fortwo er ti centimeter bredere end sin forgænger, hvilket ikke kun indvirker positivt på pladsfornemmelsen, men også på bilens design. En imponerende fremtoning, som man ikke bliver træt af at se på.

7 Design love >> FOR more per detail. Typisk smart og ikke til at tage fejl af: Ikoniske og toneangivende designkendetegn, som f.eks. det tofarvede design i form af tridion sikkerhedscellen og bodypanels. Resultatet er et design, som træder tydeligt frem, og som gør byen lidt mere spændende og farverig. Baglygterne er organisk integreret i bagenden af tridion sikkerhedscellen. Som ekstraudstyr kan det avancerede design gøres endnu mere elegant med baglygter med LED-teknologi. bodypanels af plast bidrager til en lav vægt og til det tofarvede design, der kendetegner smart fortwo, og gør, at små ridser ikke ses. Meget korte overhæng: Hjulene er placeret yderst på bilen - et meget usædvanligt design. Og dermed ser bilen ikke kun godt ud. Sammen med konceptet med motoren bagi muliggør dette den bedst mulige pladsudnyttelse og en fornemmelse af større rummelighed. Designet af lygter og kølergitter i et vaffelmønster dominerer den flotte fronts udseende. Når du låser den ny smart fortwo op, lyser de elegant, kurvede kørelyslygter med LED- lyslederteknik og Welcomefunktion op (ekstraudstyr). Panoramatag (ekstraudstyr) af brudfast polycarbonat: Ser ikke kun godt ud indefra og udefra, men skaber også en endnu større pladsfornemmelse. Og sikrer også, at du ikke misser noget f.eks. lyskurver.

8 Design >> FOR more room per personality. Den ny smart fortwo er med sine døre, der kan åbnes næsten til en ret vinkel, og en meget rummelig kabine, en imponerende bil. Dertil kommer designet, som sætter nye standarder i denne klasse.

9 >> FOR more style per mile. Design Masser af plads til at sikre en ganske særlig stemning: I smart fortwos kabine føler man sig straks hjemme, og takket være den gode komfort, parat til at indtage byen. At du sidder i en lille bil, lægger du måske kun mærke til, når du uden problemer parkerer bilen i en lille parkeringsbås. Interiøret er i hvert fald i alle henseender usædvanligt rummeligt. Takket være materialernes look og berøringsflade såvel som designets konsekvente linjeføring er det en fornøjelse at køre hver kilometer. Mange flader er beklædt med stof, der findes i spændende farvekombinationer, der er lige så varierede som selve bylivet. Så er det næsten en skam, at du så hurtigt finder en parkeringsplads. For egentlig har man slet ikke lyst til at forlade bilen. smart fortwo har ikke kun fået et nyt design. Når man sidder i bilen, kan det absolut mærkes, at smart fortwo er blevet ti centimeter bredere.

10 Design fun >> FOR more per function. Stofbetrækket på instrumentbrættet 1 og på centerpanelet i dørene viser, at der er fokus på detaljen. Skuffen i midterkonsollen 1 er en smart idé: Den skaber plads på et sted, hvor der før ikke var nogen plads. Her kan du opbevare små genstande sikkert, så andre ikke kan se dem. Et interiør, der imponerer i dobbelt henseende. Den typiske høje funktionalitet, der kendetegner smart, har aldrig før skabt så stor begejstring som i den ny smart fortwo. Lige fra gennemtænkte opbevaringsløsninger til detaljer som f.eks. ventilationsdysernes udformning. Hver detalje forbinder funktion og følelse. Et funktionelt højdepunkt i interiøret er det nye Media-System (ekstraudstyr) med et 17,8 cm (7") multitouch-display ligesom ved en moderne smartphone. Materiale- og farvemixet i kabinen understreger den ny smart fortwos unikke karakter og giver hver udstyrslinje sin egen ganske særlige finish. Det nye kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay 1 viser alle vigtige data og oplysninger, som du har brug for under kørslen. Som ekstraudstyr kan du udvide kørecomputeren i din ny smart fortwo med et ekstra instrument, der viser omdrejningstal og klokkeslæt. Højttalerafdækningerne i dørene skaber en god stemning, også når der ikke afspilles musik: Også her er der anvendt et raffineret vaffelmønster. Det, der giver god lyd, kan i sidste ende også se godt ud. De store ventilationsdyser på instrumentbrættet sørger for masser af frisk luft. Og når de ikke skal bruges, viser de i lukket tilstand smart-logoet. 1 Standard i forbindelse med passion, prime og proxy.

11 >> FOR more punch per inch. Køreglæde Hækmotor og baghjulstræk: Lyder det mere som en sportsvogn end en bybil? Du finder begge dele i den ny smart fortwo, hvilket er helt unikt for denne klasse. Motor og gearkasse bagi: Det ikoniske udseende, der kendetegner smart fortwo, skyldes også bilens ganske særlige konstruktion motor og gearkasse er placeret i hækken, hvilket muliggør den bedst mulige pladsudnyttelse og en fornemmelse af større rummelighed. Den effektive 3-cylindrede benzinmotor med en ydelse på 45 kw (61 hk) eller 52 kw (71 hk) og en ny 5-trins manuel gearkasse sikrer stor køreglæde.

12 Du kan vende og dreje bilen, nemt og enkelt: I disciplinen «vendediameter» ligger smart fortwo på førstepladsen. Takket være længden på kun 2,69 m og det nye direkte styretøj med variabel udveksling kan du nærmest dreje rundt på stedet vendediameteren er på kun 6,95 m 1, hvilket næsten må være en rekord. Og det gør ofte livet betydeligt nemmere for dig. For eksempel, når du ser en ledig parkeringsplads på den anden side af vejen og kan vende bilen uden at skulle køre frem og bakke gentagne gange. Og du vil formodentligt nemmere kunne finde ledige parkeringspladser, når du kører i den ny smart fortwo, takket være den høje sædeposition og det gode udsyn til alle sider. Funktionalitet Målt fra kantsten til kantsten. >> FOR more agility per road.

13 Funktionalitet >> FOR more space per life. Der er plads til alt det, du har brug for i dagligdagen. Du vil blive overrasket over, hvor meget der kan være i en bil, som udefra virker så kompakt.

14 Funktionalitet Takket være den todelte bagklap er det særligt nemt at læsse bilen. Hvis der er tale om små genstande, åbner du blot den øverste del af bagklappen med hånden. Og hvis det drejer sig om større genstande, klapper du den nederste del af bagklappen ned og kan dermed nemt komme til bagagerummet. Ryglænet på passagersædet kan vippes fuldstændigt ned, hvorved du kan få plads til endnu flere ting: I smart fortwo kan du uden problemer få plads til genstande med en længde på op til 1,55 m. >> FOR more space per life. Bagagerummet i smart fortwo er med op til 350 liter lastvolumen overraskende stort. Når du skal ud og køre, er det altså dig selv og ikke så meget pladsforholdene, der er afgørende for, hvad du tager med på turen.

15 Infotainment >> FOR more connectivity per trip. smart Audio-System 2 giver dig omfattende funktioner til at sikre ubegrænset musikglæde. Afspil din yndlingsmusik via USBnøgle eller mp3-afspiller eller stream dine audiofiler uden problemer via Bluetooth fra din smartphone. Ved hjælp af denne forbindelse bliver smart Audio- System desuden et bekvemt, håndfrit betjeningssystem. smart cross connect er en innovativ Infotainment-løsning, som giver dig meget mere end almindelige radio- og navigationsfunktioner. Kombineret med smart Audio-System, den universelle smartphoneholder 1 og smart cross connect-appen bliver denne løsning til din multimedie-kommandocentral. Med den universelle smartphoneholder 1 forbinder du din mobiltelefon 3 med din smart fortwo. Takket være den direkte indbygning i Audio-System bliver din smartphone en central styreenhed for musik, Infotainment og navigation placeret på en gennemskuelig måde og let at betjene. smart cross connect-appen udgør forbindelsen mellem din smartphone og din smart fortwo. Den kan anvende dine bildata og udføre mange funktioner f.eks. vurdere din køredynamik. Appen med navigationsfunktion, der er intuitiv at betjene, finder desuden parkeringspladser til dig. Du kan desuden høre dit personaliserede radioprogram og under kørslen finde nye numre, der passer til din musiksmag. Og også uden for bilen har appen nyttige funktioner: Den viser dig f.eks. strækninger og forbrug. Herudover husker appen ikke kun din parkeringsplads, men også, hvor lang tid du har parkeret der. 1 Godkendt til smartphones med smart cross connect-app. 2 Kun i forbindelse med Cool & Audio-pakke. 3 Til ios og bestemte Android smartphones; for information vedr. kompatibilitet, se smart.com/connect.

16 Infotainment >> FOR more multi per media. smart Media-System 1 er nem at betjene og åbner for en hel række muligheder. Takket være den perfekte indbygning i interiørdesignet imponerer Media-System (ekstraudstyr) med et 17,8 cm (7") stort multitouch-display og høj funktionalitet. Ud over håndfri betjening og streaming af musik via Bluetooth er Media-system udstyret med tilslutninger til AUX, USB og SD-kort dermed kan du ud over din egen musik også se billeder og afspille film via systemet. Takket være LIVE tjenester 2 med HD Traffic er din rejseplanlægning altid helt aktuel du kan også få realtidsoplysninger om eventuelle køer og om vejret samt gøre brug af lokalitetssøgefunktioner med TomTom Places. Dermed er du med din smart fortwo ikke kun sikker på altid at kunne finde en parkeringsplads, du kan også altid finde eksempelvis en restaurant eller biograf. Endvidere kan du styre vigtige funktioner i smart Media-System via stemmekommando. JBL Soundsystem inkl. 6-kanals DSP-forstærker med en samlet effekt på 240 W omdanner din smart fortwo til en lille koncertsal. Du er omgivet af 8 højeffekthøjttalere med krystalklar lyd fra alle sider. Subwooferen, der er placeret i bagagerummet, og som om nødvendigt nemt kan afmonteres uden brug af værktøj, sørger dermed for kraftig bas og en fremragende lyd. 1 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakke og elsidespejle. 23 år inkl., kan herefter forlænges alt efter ønske.

17 Sikkerhed guard >> FOR more per body. tridion sikkerhedscelle Nøgleelementet i det innovative sikkerhedssystem i smart er ikke kun ansvarlig for det karakteristiske tofarvede smart design, men varetager også hovedansvaret for personbeskyttelse. Da smart er fremstillet af 75 % højstyrkestål, er bilen beskyttet ligesom en nød i den hårde skal. I forbindelse med yderligere komponenter som f.eks. kollisionszoner og deformationselementer sørger tridion sikkerhedscellen for sikkerhed på minimal plads.

18 Sikkerhed >> FOR more attention per situation. Forward collision warning Forward collision warning (standardudstyr) hjælper dig med at undgå påkørsler ved at registrere og advare mod uforudsete faremomenter, der kan føre til kollision. Ved kollisionsfare lyder der således et akustisk advarselssignal. Lane Keeping-assistent Lane Keeping-assistenten (ekstraudstyr) aktiveres ved en hastighed fra 70 km/t. Dette hjælpesystem er udstyret med et kamera, der overvåger vejen foran bilen. Skulle bilen utilsigtet forlade vejbanen, vil der lyde et akustisk advarselssignal og vises et optisk signal i kombiinstrumentet. Sidevindsassistent Navnlig ved høj fart kan pludselige vindstød udgøre en sikkerhedsmæssig risiko. Sidevindsassistenten, der er standardudstyr, registrerer fejl på lige strækninger og sørger med målrettet nedbremsning på enkelte hjul for, at du kan holde bilen i den rette vejbane. Airbags Ud over airbags til fører og forsædepassager er smart fortwo som standard udstyret med en knæairbag til føreren samt to hoved-/brystairbags i ryglænene ved fører og forsædepassager.

19 Udstyr >> FOR more life per style. Ud over standardudstyret fås den ny smart fortwo i tre individuelle udstyrslinjer, der på hver deres måde er med til at give bilen lidt ekstra kant. Ekstravagant, elegant, teknik uanset hvordan din livsstil er, findes der en smart fortwo, der passer dertil. Sådan finder du din ideelle smart fortwo? Vælg din foretrukne udstyrslinje og motorvariant og kombinér ekstraudstyrspakker og bestemt ekstraudstyr for at få endnu mere design, komfort eller funktion.

20 Udstyr ideas >> FOR more per standard. Selv standardudstyret i den ny smart fortwo er alt andet end ordinært. Med mange innovative sikkerhedsfunktioner som f.eks. en sidevindsassistent og en fartpilot med hastighedsbegrænser. Hertil kommer mange funktioner og features, som gør livet i byen nemmere og mere ubesværet: Der kan f.eks. nævnes de intelligente opbevaringsrumsløsninger eller kombiinstrumentet med LCD-teknologi og kørecomputer. Hvis man altså gerne vil have ukomplicerede løsninger, skal man blot stige ind i smart fortwo og opleve, hvor nem vejen gennem byen kan være. Oplev den ny smart fortwo i sin klareste form. Interiør > Instrumentbrættet og centerpanelet i dørene i narvet sort og hvide accentdele > Stofindtræk (sort) > Rat i 3-egers design > Gearstangsskaft i sort > Direkte styretøj > Kombiinstrument med monokromt display i LCD-teknologi og kørecomputer > Elruder med enkel åbning og lukning > Midterkonsol med dobbelt kopholder > Indvendig døråbner i sort > Handskerum, åbent > Kabinelys > Passagersæde med mulighed for udvidelse af bagagerumspladsen > Fastsurringsringe i bagagerum Eksteriør > bodypanels i standardlakering sort (black) eller hvid (white) > tridion sikkerhedscelle i sort (black) > 38,1 cm (15") stålfælge med hjulkapsel med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagpå 185/60 R 15 > H4-halogenforlygter med integreret kørelys i LED-teknik > Heltag i sort Billederne på denne dobbeltside viser delvist ekstraudstyr.

21 Udstyr prime. >> Stilfuld, gennemført og moderne. smart fortwo prime har udstyr i høj kvalitet og stramt og stilrent design. tridion sikkerhedscellen i sort og de 38,1 cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, præger eksteriørets gennemførte look. proxy. >> Progressiv, sporty, toneangivende. Den hvidlakerede tridion sikkerhedscelle (standard) og de 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, viser, hvor progressiv en udvikling der kendetegner kabinen. Sportspakken med lavere sportsundervogn og forkromet afgangsrørsforlænger sikrer ekstra meget dynamik og panoramataget sørger for optimalt udsyn. passion. >> Sikker, cool, dynamisk. smart fortwo passion er det rigtige valg for enhver, der er på udkig efter noget lidt specielt. tridion sikkerhedscellen er holdt i sort, og de 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sølvlakeret, hvilket fremhæver karakteren af denne udstyrslinje. >> FOR more character per car.

22 passion. Interiøret i smart fortwo passion fås i to farvekombinationer, som fremhæver denne variants dynamiske karakter. > Instrumentbræt og centerpanel i dørene i orange stof og sorte/grå accentdele > Sæder med indtræk i sort/orange stof eller: > Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof og hvide accentdele > Sæder med indtræk i sort/hvidt stof > Multifunktionsrat i 3-egers design i læder > Gearstangsskaft i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager > Midterkonsol med skuffe passion. 1 Das Interieur des smart fortwo passion ist in zwei Farbvarianten erhältlich, die den extravaganten Charakter dieser Variante betonen. > > Instrumententafel und Türmittelfelder in prime. Gennemført, moderne og høj kvalitet: Interiøret i smart fortwo prime byder ud over læderindtræk på følgende: > Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof og hvide accentdele > Læderindtræk i sort med hvide kontrastsyninger > Sædevarme til fører og forsædepassager > Multifunktionsrat i 3-egers design i læder > Gearstangsskaft i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager > Midterkonsol med skuffe > Lane Keeping assistent proxy. Udstyr Man lægger virkelig mærke til det blå-hvide look i kabinen i smart fortwo proxy. Så tag dig tid til at se nærmere på designet! > Panoramatag med solgardin > Instrumentbræt og centerpanel i dørene i blåt stof og hvide accentdele > Indtræk i læderlook/stof i hvidt/blåt > Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder > Gearstangsskaft i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager > Midterkonsol med skuffe > Aflukkeligt handskerum > Lane Keeping assistent Billederne på denne dobbeltside viser delvist ekstraudstyr.

23 Udstyr edition #1. Den ny smart fortwo præsenteres i en helt særlig edition: edition #1. Den eksklusive farvekombination af hvide bodypanels og tridion i lava orange giver edition #1 et ganske særligt look. Og har desuden et højt standardudstyrsniveau: Sportspakken og Cool & Audio-pakken er allerede standardudstyr. smart fortwo er dermed den perfekte bil til alle, som gerne vil køre i forreste række. > tridion i lava orange (eksklusivt for edition #1), sølv (cool silver) fås som ekstraudstyr > Hvide bodypanels > Hvid kølerafdækning > Panoramatag med solgardin > Interiør i sort/orange > Eksklusiv edition #1 mærkater og bundmåtter med edition #1-tekst Sportspakke > 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 > Sportsundervogn med 10 mm lavere undervogn > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder og med grå kontrastsyninger > Sportspedaler i børstet, rustfrit stål med gummidupper Cool & Audio-pakke > Klimaautomatik > smart Audio-System

24 Udstyrspakke >> For mere dynamik i byen. Sportspakke. Sportsligt look indvendigt og udvendigt: > 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 > Sportsundervogn med 10 mm lavere undervogn > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder og med grå kontrastsyninger > Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummidupper Ønsker du at gøre din tilværelse endnu mere dynamisk? No problem: 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, sørger sammen med den sænkede sportsundervogn for et komplet dynamisk indtryk, som konsekvent videreføres i kabinen i form af sportspedaler og multifunktionssportsrat.

25 Udstyrspakke >> For mere Design i detaljen. LED & Sensor-pakke. Sikrer et godt udsyn: Du vil blive imponeret over forlygterne med Welcomefunktion, så snart du sætter dig ind i din smart. LED-kørelyset i lysleder teknik og baglygterne, der ligeledes er udført i LED-teknik, hjælper til med at opretholde din opmærksomhed under kørslen. Når vejene bliver fugtige, og/eller det bliver mørkt, kan du altid få hjælp fra regn- og lyssensoren. > H4-halogenforlygter med Welcomefunktion, integreret kørelys i LED-lyslederteknik og baglygter i LED-teknik > Tågeforlygter > Regn- og lyssensor Komfortpakke. Sørg for, at komforten er i højsædet og det i flere henseender. I forbindelse med komfortpakken tilpasser det højdeindstillelige førersæde og det ligeledes højdeindstillelige rat sig efter dit behov. > Højdeindstilleligt førersæde > Højdeindstillelig ratstamme > Sidespejle med elindstilling og elvarme

26 Udstyrspakke >> For mere Underholdning undervejs. Cool & Audio-pakke 2 Må jeg bede om noget musik! Afspil din yndlingsmusik via USB-nøgle eller mp3- afspiller eller stream dine audiofiler uden problemer via Bluetooth. Og det kan du til enhver tid gøre samtidig med, at der er en behagelig temperatur. > smart Audio-System med AUX-/USBforbindelse, Bluetooth -forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel og til at oprette forbindelse med smart cross connect-appen (fås separat i App Store til ios og Android 3 ) > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter. 4 Cool & Media-pakke. En pakke med underholdningsværdi: 17,8 cm (7") multitouch-display, stemmestyring, navigationssystem og mange tilslutningsmuligheder til mobile enheder som f.eks. smartphone, SD-kort eller USB-nøgle. Der findes også en anden enhed, der er ret cool, nemlig klimaautomatikken. > smart Media-System med 17,8 cm (7") multitouch-display, AUX-/USB-/SDforbindelse (midterkonsol), stemmestyring, Bluetooth -forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel, navigationssystem med kortmateriale Full Europe inkl. 3 års LIVE-tjenester 1 > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter. 13 år inklusiv, kan herefter forlænges alt efter ønske. 2 Dansk standard. 3 Udvalgte Android smartphones; Ang. kompatibilitet, se smart.com/connect. 4 I forbindelse med 45-kW-motor med manuelt k limaanlæg.

27 >> For mere komfort i kabinen. Ekstraudstyr Ekstraudstyret til interiøret: Du har mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr til din smart fortwo, såfremt du vil have mere design, komfort og funktion i din smart fortwo. > Orienteringslys med indirekte belysning i dørene, fodrummene, handskerummet og midterkonsollen > Handskerum, aflåseligt > Ekstra instrument med cockpitur og omdrejningstæller > Bagagerumsafdækning (rullegardin) med netlomme > Sædevarme til fører og forsædepassager > Panoramatag med solgardin

28 Ekstraudstyr Ekstraudstyret for funktionalitet & teknik: Tekniske løsninger, der ruster dig til at håndtere dagligdagens udfordringer. > Sidespejle med elindstilling og elvarme > Klimaanlæg, manuelt, med støv- og pollenfilter 1 > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter 2 Ekstraudstyret for mere sikkerhed: Så du får en endnu mere afslappet kørsel. > Lane Keeping assistent med akustisk og optisk advarsel > Parkeringshjælp bagi > Bakkamera 3 > Tyverialarm med overvågning af døre og serviceklap > Skadessæt med luftkompressor og tætningsmiddel >> For mere underholdning & netforbindelse. Ekstraudstyr til Infotainment, navigation og kommunikation: Er du træt af at høre radio? Så kan du lytte til din egen musik, når du sidder i bilen f.eks. via syv højttalerbokse plus subwoofer. > JBL Soundsystem inkl. 6-kanals DSP-forstærker med en samlet effekt på 240 W, med 8 højeffekthøjttalere inkl. aftagelig subwoofer i bagagerummet > Digital radio (DAB) til standard DAB, DAB+ og DMB > Universel smartphoneholder til smart Audio-System 4 >> For mere sikkerhed & funktionalitet. Det er ikke kun navnet, der lyder godt: JBL Soundsystem til smart fortwo giver dig den bedste lyd. 1 Kun i forbindelse med 45-kW-motor. 2 Ikke i forbindelse med 45-kW-motor. 3 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakke og elsidespejle. 4 Godkendt til smartphones med cross connect-appen.

29 >> For mere personlig udstråling. Ekstraudstyr Letmetalfælge for enhver smag: Form- og farvesammensætningen leverer optiske highlights lige fra sportslig til elegant. Uanset om det er sølv, sort eller bicolor hjulenes usædvanlige look passer perfekt til smart fortwos design R86 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 2 R87 38,1 cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R R88 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sølvlakeret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 4 R91 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R R95 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R I forbindelse med sportspakke eller udstyrslinjen proxy.

30 Farver Titaniagrå (titania grey), mat Farvekombinationerne til den ny smart fortwo er lige så mangfoldige som livet i storbyen. Du kan vælge mellem cool bodypanel farver i kombination med tridion sikkerhedscellen i sort (black), hvid (white) eller sølv metallic (cool silver metallic). Hvis du vælger bodypanels eller tridion i en af disse tre farver, bør du også vælge den tilsvarende farve til kølerafdækningen, så din smart fortwo får et rigtig smart look. Du kan give din smart fortwo et særligt individuelt touch ved hjælp af et eksklusivt udvalg af letmetalfælge. Sølv (cool silver), metallic Midnatsblå (midnight blue), metallic Hvid (moon white), mat Lava orange, metallic >> For mere individuel stil. Hasselbrun (hazel brown), metallic Hvid (white), uni Sort (black), uni

31 Farver >> For mere farve i byen: Anbefalet farve. Interiør Standardudstyr passion prime proxy Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort, hvide accentdele, indtræk i sort stof Instrumentbræt og centerpanel i dørene i orange stof, sort/ grå accentdele, indtræk i sort/orange stof eller Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof, hvide accentdele, indtræk i sort/hvidt stof Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof, hvide accentdele, læderindtræk i sort med hvide kontrastsyninger Instrumentbræt og centerpanel i dørene i blåt stof, hvide accentdele, indtræk i læderlook/stof i hvidt/blåt tridion black (uni) white (uni) cool silver (metallic) bodypanel bodypanel black (uni) black (uni) white (uni) white (uni) cool silver (metallic) cool silver (metallic) hazel brown (metallic) hazel brown (metallic) lava orange (metallic) lava orange (metallic) midnight blue (metallic) midnight blue (metallic) moon white (mat) moon white (mat) titania grey (mat) titania grey (mat) Anbefales Kan evt. anbefales Anbefales ikke

32 >> For færre bekymringer: Service & road assistance. Hele vejen rundt om din smart For at sikre, at du efter købet af din smart får glæde af bilen så længe som muligt, har du brug for både en professionel og skræddersyet service hos dit smart serviceværksted. Stol på eksperterne, der kender din smart ud og ind. Vi anvender kun førsteklasses originaldele og en diagnoseteknik, der er særligt tilpasset din smart, som garant for din sikkerhed og optimal opretholdelse af bilens værdi. Kig forbi, og oplev vores fan tastiske service. smart road assistance Med smart road assistence er du garanteret mobilitet og hurtig hjælp, hvis din smart på grund af tekniske fejl ikke længere kan køre. smart road assistence kan forlænges efter hvert serviceeftersyn hos et autoriseret serviceværksted i op til 30 år. Du kan næsten overalt i Europa drage fordel af den professionelle og hurtige hjælp i tilfælde af en ulykke, en punktering, ved hærværk eller små hændelser. Hvis det er nødvendigt, bugseres din bil til det nærmeste autoriserede smart serviceværksted. For at sikre, at du forbliver mobil, stiller vi en erstatningsbil til rådighed for dig. Alternativt kan du fortsætte din rejse med taxi, tog eller fly inklusive eventuelle overnatningsudgifter. smart serviceaftaler Ingen bekymringer takket være sikkerhed: Hermed undgår du nemt og praktisk ekstra værkstedsudgifter, da uventede udgifter til reparationer, serviceeftersyn eller udskiftning af slidte dele alt efter serviceaftale allerede er dækket. Alt efter behov og økonomi kan du vælge mellem: > Forlængelse af garantien med Advance > Serviceaftalen Service Compact > Serviceaftalen Service ClassicPlus > Serviceaftalen Service Excellent Service 24h Hvis du skulle få brug for hjælp, kan du altid kontakte vores callcenter gratis på telefonnummer Pålagt gebyr hos enkelte mobiltelefonudbydere.

33 Hele vejen rundt om din smart >> For mere Fleksibilitet: Mercedes-Benz Finans. Solbriller smart passion i sort/orange. (B ) Med en smart er du altid mobil også i forbindelse med finansiering. Således kan du med vores leasing-, finansierings- og forsikringsløsninger hurtigt og nemt komme ud og køre i din smart. Og det til attraktive betingelser, som fuldstændigt kan tilpasses dine behov. Din smart forhandler er altid klar til at rådgive dig. Sweatshirt i turkis med hvide accenter. (B ) Leasing Det er en god idé at lease en smart så kører du altid i en ny bil og forbliver fleksibel hvad angår finansieringen. Du betaler kun for benyttelse af bilen og drager dermed fordel af gunstige månedlige rater. Vi informerer dig gerne om vores produkter, som ikke kun sikrer dig et økonomisk spillerum, men også giver dig en komplet sikkerhed i kraft af vores omfattende forsikringsløsninger. Finansiering Ønsker du at finansiere din smart gennem betaling af rater, der er individuelt tilpasset dine behov? Tal gerne med din smart forhandler om de muligheder, som smart tilbyder i samarbejde med Mercedes-Benz Finans. Også hvad angår finansieringen er du i øvrigt sikret stor fleksibilitet lige til spørgsmålet om, hvorvidt du vil beholde din smart ved afslutningen af kontraktens løbetid eller ønsker at udskifte den med en ny. Poloshirt med hvid meshdetalje på skuldrene. (B ) smart, også til fods: >> For mere smart Collection. Sweatshirt i sort med orange accenter, blød inderside. (B ) Meget attraktiv. smart Collection er et perfekt supplement til din smart fortwo. Lige som udstyrslinjerne passion, prime og proxy er alle produkter fra smart Collection tilpasset ægte entusiaster. Opdag smart, nyttigt og praktisk outfit til hver dag og enhver situation. Mærket smart står for en individuel, urban livsstil i enhver henseende. Du finder et lille udpluk her oplev hele kollektionen på Poloshirt med doublelayereffekt med orange mesh på ærmeog underkant. (B ) Nøglering med vognpolet i smart fortwo design. (B ) Sports- og rejsetaske i mat sort med orange finish. (B )

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR Der er intet, der kan måle sig med Style Pack, hvis du ønsker en rendyrket grafisk effekt. Opnå kontrast med et komplet sæt af dørpanellister og sidespejlskapper i sort,

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl.

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

Din nye mobil Problemfri.

Din nye mobil Problemfri. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem års garanti, uanset hvor langt du kører Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms og

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598 09.06.2014 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Vejl. udsalgspris Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. inkl. moms og reg. afg.

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI. THE ULTIMATE URBAN EXPERIENCE. GØR DEN TIL DIN EGEN Giv din QASHQAI en skarp, individuel kant med Nissan Originalt Tilbehør. Vælg dine favoritter

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader UDVENDIG På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil.

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.935 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

up! - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr

up! - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 399 399 399 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Elektrisk udstyr Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 1.950 1.950

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536 NISSAN JUKE VAN Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Tilgængelig s å længe lager hav es. Kontak t din Nis s an-forhandler for mere information MO TO R TRANSMISSIO N Model Træk CO 2- emis s ion g/k

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro Touran - 2015 Elektrisk udstyr CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B 1.835 3.985 1.950 1.950 1.249 1.249 1.500 1.500 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Køleboks

Læs mere

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE.

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. SCUDO SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. Hvis man kigger på forskellen mellem at arbejde og at arbejde med stil, så er Fiat Scudo hele forskellen. Pålidelig, rap og kraftfuld Scudo er det perfekte visitkort,

Læs mere

The Beetle - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr

The Beetle - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød 5C5061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

up! - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg

up! - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg Alternativ Excl. montering Incl. montering Cykelholder - Clik on Tourgear - Til 2 cykler. sammenklaplig. Monteres på trækkrog. også velegnet til barnevognsstel. Galvaniseret. TIL370625 Pris kr. 499 Pris

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Du er på udkig efter en ægte sportsvogn. En bil der fylder dig med begejstring og eventyrlyst og giver dig et sikkert smil på læben.

Du er på udkig efter en ægte sportsvogn. En bil der fylder dig med begejstring og eventyrlyst og giver dig et sikkert smil på læben. Du er på udkig efter en ægte sportsvogn. En bil der fylder dig med begejstring og eventyrlyst og giver dig et sikkert smil på læben. Hermed præsenteres den nye Mazda MX-5: Indbegrebet af Zoom-Zoom. 3 Du

Læs mere

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014 OPEL Movano, MOvanO combi/bus COMbi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser januar OktObEr 20142011 2 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 3000 kg Combi: L2H2 3500 kg Priser og motorer Diesel Motor /

Læs mere

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud NISSAN MICRA NISSAN MICRA. Hvad nu hvis_du kunne følge din egen rytme og få tingene til at ske. Brug alle de fordele, du har fra den velformede kofanger foran og kølergrillen med bikubemønster. Vis din

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rum, 5-sædet 7N0061162 Pris kr. 1.995 Pris kr. 1.995 Bagagerumsbakke, blød 5-sædet 7N0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Helsingør

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Helsingør Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

ERA BILER Hillerød, Helsinge og Frederikssund www.erabiler.dk Se billeder her

ERA BILER Hillerød, Helsinge og Frederikssund www.erabiler.dk Se billeder her 22-04-2015 Side 1 af 6 Kundeprisliste Ekstraudstyr med montering Dæk og lakering er ikke med i prisen med mindre det fremgår af beskrivelse Toyota Aygo 1,0 Benzin (KGB40) Beskrivelse Menu/Kit nr. Pris

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

Golf Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Svendborg

Golf Variant - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Svendborg Bagagerum Bagagerums-vendemåtte, velour/gummi 5G9061210 71N 1.070 1.070 549 549 895 895 1.895 1.895 1.925 2.738 575 575 Bagagerumsbakke, blød 5G9061160 Bagagerumsbakke, hård med Golf logo 5G9061161 Bagagerumsbalje

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rum, 5-sædet 7N0061162 Pris kr. 1.995 Pris kr. 1.995 Bagagerumsbakke, blød 5-sædet 7N0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

NISSAN NissanConnect

NISSAN NissanConnect NISSAN NissanConnect Oplev verden online: din bil en integreret del af din online livsstil. Forvent at blive begejstret Det nye NissanConnect er spækket med smarte features og utroligt nemt at bruge takket

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

03.2012 AVENSIS TILBEHØR

03.2012 AVENSIS TILBEHØR AVENSIS TILBEHØR 03.2012 Anhængertræk m fast kugle sedan/stw 9.323,- ----Fast træk m. 13-Polet 10.085,- Anhængertræk m/aftagelig kugle, Horisontal 11.528,- ----m/aftagelig kugle, vertikal 11.733,- Anhængertræk

Læs mere

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke 5/7 sæders (Life car version) 2K5061161 Pris kr. 904 Pris kr. 1.066 Bagagerumsbakke 5/7 sæders (Maxi kombi) 2K3061161A Pris kr. 1.014 Pris kr.

Læs mere

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015 ekstraudstyr 01.01.2015 Metallak / alm. Farve Standardfarve O O 0 040U sort, eller 590U Ildopal Metallakering 25 745 183U magnetit sort, 775U iridium sølv, 896U brilliant blå eller 992U selenit grå 278U

Læs mere