forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne."

Transkript

1 >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet, man forbinder med en kompakt firepersoners bil.

2 FOR smart forfour ideas, answers, fun & functions Når glæden kommer til byen. Der er ingen som smart. smart er original. smart er ægte. smart spreder glæde. Og smart har altid været det oplagte valg til livet i byen. Den snoer sig rundt og tager trafikkens udfordringer med et smil. Den vender på en tallerken. Har nemmere ved at finde huller. Også til parkering. Så på mange måder er livet sjovere i smart. Og der er god plads. For det er kun udvendigt, at smart er lille. At denne smart-følelse nu også kan fås i en bil til fire personer, er ikke det eneste, vi kan overraske med. smart forfour overrasker nemlig på mange måder takket være intelligente løsninger og innovationer, der umiskendeligt gør den til en ægte smart.

3 >> Indhold. 03 smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. 08 Design Typisk smart: Tiltrækker alle blikke. 16 Køreglæde Adræt, dynamisk og kæk. 20 Funktionalitet Nye idéer til kompaktklassen. 30 Infotainment De innovative multimedieløsninger i smart. 34 Sikkerhed Det innovative sikkerhedskoncept i smart. 40 Udstyr Standardudstyr, passion, prime, proxy & edition #1. FOR one, two, three, four smart forfour Udstyrspakker & ekstraudstyr Alt, hvad du har brug for. Og alt, hvad du drømmer om. 64 Farver Cool farver. 68 Rundt om din smart Service, finansiering & smart collection. Kunne du tænke dig at opleve den ny smart forfour digitalt? Så kan du downloade smart forfour brochure-appen til din ipad i App Store. 72 Udstyrslinjer og tekniske data >> Velkommen til den smarte blandt firepersoners bilerne den ny smart forfour.

4 >> Byen rummer utallige muligheder. Og det er dejligt, at det er muligt at nyde den sammen med andre. smart forfour forener et innovativt bilkoncept med fordelene ved en firepersoners bil. Og det er netop det, der gør den til den mest unikke repræsentant for sin klasse. Den kompakte konstruktion og bilens dynamik gør den til den perfekte firepersoners bil til byen. Og med en god lastvolumen og plads til fire voksne er smart forfour parat til at håndtere alle de overraskelser, som hverdagen byder på. smart forfour 06 07

5 FOR look Design at that, that & that that, >> Ikke til at tage fejl af: En smart. Men til fire. smart forfour viderefører de revolutionære gener, der kendetegner smart også udadtil. Det enestående design vækker begejstring over hele linjen og stikker ud i gadebilledet.

6 >> T i l udtryk og indtryk. smart forfour hilser dig velkommen med et smil: Kølergitteret i vaffelmønster og integreret smart logo understreger bilens markante front. Og halogenforlygterne med klart lygteglas giver smart forfour en karakterfuld fremtoning både dag og nat. Du kan vælge at blive ledsaget gennem dagen af elegant svunget, integreret kørelys med LED-lyslederteknik og welcome-funktion (ekstraudstyr). Design På hækpartiet dominerer de store, tofarvede lygter, som i LED & Sensor-pakken (ekstraudstyr) består af LED-segmenter. Baglygterne, som er integreret i tridion sikkerhedscellen, løfter designet ved også at give bilens hækområde en selvsikker fremtoning. Den dynamiske coupélinje og den tofarvede kontrast mellem tridion sikkerhedscellen og karrosseriet er et sandt blikfang i byens trafik. Og takket være den lange akselafstand og de ekstremt korte overhæng er smart forfour meget let og kompakt at have med at gøre i trafikken. En ægte smart, som tiltrækker opmærksomhed i storbyens gader.

7 FOR Design i see it, i touch it, i use it, i love it >> Designet i smart forfours kabine er gennemført, og kvaliteten er til at føle på takket være de store, tekstilbeklædte flader stilen er ikke til at tage fejl af: Moderne og gennemført.

8 Design Sæderne med integrerede nakkestøtter ser ikke kun godt ud, men sørger også for en højere siddeposition. De giver god støtte og stor siddekomfort, uanset om du bare lige smutter på arbejde, eller tager på en miniferie. Samtidig er sædeklimaet behageligt takket være materialer, der kan ånde. Rattet i 3-egers design med betjeningsknapper er behageligt at holde i og har funktioner til betjening af bilens computer, fartpiloten og radioens lydstyrke. Til højre for rattet sidder midterkonsollen, som udmærker sig ved det gennemtænkte koncept. Her sidder også styringen til klimaanlægget, som er ekstraudstyr, og en praktisk skuffe til alle de små dagligdags ting. >> Farver, former, idéer & løsninger. De markante to farver i forskellige kombinationer og legen med kontrasterne i instrumentpanelet, dørpanelerne og sædeindtrækkene giver en god stemning i hele kabinen. Og sørger for, at du straks føler dig lige så godt tilpas som i et nyt hjem. De indvendige dørbeklædninger vidner om kærligheden til detaljerne: De er udført i en smart kombination af tekstil og plast i flere farver og rummer et stort opbevaringsrum samt plads til højttalerne foran, som er forsynet med en afdækning i vaffelmønster. Bag i bilen kan du vælge mellem et gennemgående bænksæde eller readyspace sæderne (ekstraudstyr), som giver dig mulighed for at skabe mere opbevaringsplads i en håndevending.

9 FOR Køreglæde run, run, >> Glæden ved mobilitet i byen. Det er det, smart har stået for lige siden begyndelsen. Naturligvis gælder det også for smart forfour, som hele vejen igennem og ned til mindste detalje er udviklet til at matche bytrafikken. Takket være hækmotoren og baghjulstrækket er den ikke kun yderst kompakt, men byder også på en masse køreglæde med den nyudviklede, manuelle gearkasse. Og med de kraftfulde, men sparsomme motorer kan du køre forbi de fleste tankstationer uanset om bilen har 45 kw eller 52 kw. run, run

10 Køreglæde >> T i l den, som vil mere. Dynamisk gennem byen. På grønttorvet om morgenen, i byggemarkedet om eftermiddagen og om aftenen, når du skal ud med vennerne. Den ny smart forfour transporterer dig ikke kun hurtigt rundt i byen - du oplever også en enorm køreglæde undervejs. Takket være den kompakte størrelse og den direkte styring har den den mindste vendediameter i sin klasse (8,65 m målt fra kantsten til kantsten). Hvis du drejer i den forkerte retning: Vend bare bilen! Og med sin længde på kun 3,49 m er smart forfour stadig ubesejret, hvad angår parkering.

11 FOR in & out & in & out Funktionalitet >>Utallige intelligente løsninger sørger for, at smart forfour er den perfekte bil til alt det, du planlægger at gøre alene, som par eller i en gruppe på tre eller fire. Og alt det, du ikke har planlagt. Lad storbyen komme til dig, og tag det, som det kommer. Bagdørene, som kan åbnes 85, gør indstigning og udstigning samt læsning af bilen til en smal sag.

12 Funktionalitet >> T i l venner og familie. Fleksibiliteten i smart forfour gør meget muligt, lige fra udflugten til flytningen og det er forbløffende nemt: Intelligente løsninger såsom bagdørene med den ekstremt store åbningsvinkel, sædepolstringerne, der kan sænkes ned, eller cargo-positionen på de bageste ryglæn skaber nemt og lynhurtigt god plads. I smart forfour stopper fleksibiliteten nemlig ikke ved bagsæderne, som kan klappes ned enkeltvis. Tværtimod: Også i denne disciplin er smart forfour den smarte blandt firepersoners bilerne. Og den overrasker med ukonventionelle løsninger, som hjælper dig med ubesværet at klare de store og små udfordringer, som livet i byen byder på. 85 -bagdørene i smart forfour kan åbnes næsten i en ret vinkel, og sammenlignet med mange andre biler er det særdeles nemt at læsse større eller omfangsrige genstande. readyspace sæderne giver gode opbevaringsmuligheder. De fås som ekstraudstyr i stedet for bænksædet bagi. Med denne løsning kan sædepuderne svinges ned i fodrummet enkeltvis i en håndevending, og du kan nemt og hurtigt øge højden med henblik på at transportere større genstande. I forbindelse med cargo-box, det udtagelige opbevaringsrum, har du et hav af forskellige muligheder. Og hvis du har brug for et plant lastareal, kan du bare klappe ryglænene ned. 85

13 Funktionalitet >> Til små flytninger og store indkøb. Når forsædepassagerens og bagsædepassagerernes sæder er klappet ned, og du kører alene, kan du fuldt udnytte bagagepladsen i smart forfour. Takket være forsædepassagerens ryglæn, der kan klappes ned, er der plads til genstande med en længde på op til 2,22 m. Således kan du f.eks. pakke standerlampen ned i smart forfour uden problemer. >> Til den lille ny. På bagsædet i smart forfour kan der hurtigt, nemt og sikkert fastgøres barnesæder, da bilen som standard er udstyret med ISOFIX. Og med de 85 -bagdøre er det særdeles nemt at sætte små børn ind på bagsædet. Også mens de sover trygt. >> Til alt og alle. På bagsædet kan der bekvemt sidde to voksne. Pak dem, du har lyst til at være sammen med, ind i bilen, og begiv dig ud på storbyeventyret. Teater, biograf, koncert eller sport det er da sjovest at være fire om oplevelsen, ikke? >> Til spontane dage og nætter. Der er masser af opbevaringsplads i smart forfour, selv når du har en passager med på bagsædet. De forskellige udstyrslinjers ryglæn kan nemlig klappes ned indviduelt, så der stadig er plads nok til alt det, som gør dagen med vennerne rigtig spændende. Eller natten.

14 Funktionalitet >> T i l den, som vil fremad, tilbage, ind og ud. Parkering i storbyen er ikke altid den rene fornøjelse. Så meget desto bedre, at du kan udnytte den mindste plads med den ny smart forfour. En firepersoners bil, som takket være hækmotoren er så utroligt kompakt med sine 3,49 m i længden, at den også passer ind i de parkeringspladser, som mange andre må opgive på forhånd. Parkeringshjælpen (ekstraudstyr) udsender et lydsignal, når du under parkeringen kommer for tæt på bilen bag dig. Du kan roligt blive ved med at stole på din egen fornemmelse, men det er da dejligt med lidt ekstra sikkerhed, ikke? Bakkameraet (fås kun i kombination med smart Media-System) understøtter dig optimalt, når du bakker, f.eks. ved parkering, og er på elegant vis integreret i bagklappens mærkelogo. Så snart du sætter bilen i bakgear, vises bakkameraets billede på Media-Systemets store multitouch-display. Dynamiske pejlelinjer hjælper dig med at manøvrere bilen optimalt. Den hastighedsafhængige direkte styring (standardudstyr) øger ikke blot komforten, men også sikkerheden under kørslen. Den sørger for, at du ikke behøver at styre så meget under manøvrering. Ved højere hastigheder (f.eks. på landeveje) sørger den direkte styring for en mere præcis ligeudkørsel.

15 Infotainment >> T i l innovation, information, applikation og smartphone. smart cross connect er en innovativ infotainment-løsning, hvor information og underholdning går op i en højere enhed. Den byder på så meget mere end de traditionelle radio- og navigationsfunktioner. I sammenspillet med smart Audio-System, den universelle smartphoneholder 1 og appen smart cross connect bliver denne løsning til din egen multimedie-kommandocentral. Den universelle smartphoneholder 1 bruger du til at forbinde din mobiltelefon 3 med din smart forfour. Den er integreret direkte i Audio-System og gør din smartphone til en central styreenhed til musik, information/underholdning og navigation. Samtidig er den placeret et overskueligt sted, og betjeningen er enkel. Appen smart cross connect er grænsefladen mellem din smartphone og din smart forfour. Appen kan hente bildata under kørslen og give dig utallige oplysninger den kan endda analysere din køredynamik. Appen med navigationsfunktion, som udmærker sig ved den intuitive betjening, finder også parkeringspladser til dig. Derudover kan du høre dit personlige radioprogram og lære nye kunstnere inden for din foretrukne musikgenre at kende. Appen indeholder også flere nyttige funktioner, som du kan bruge uden for bilen: F.eks. viser den dig de strækninger, du har kørt, samt forbruget. Derudover kan appen ikke blot huske din parkeringsplads, men også, hvor længe du har parkeret der. smart Audio-System 2 indeholder omfattende funktioner til ubegrænset musiknydelse. Lyt til din yndlingsmusik via dit USB-stik eller din mp3-afspiller, eller stream dine audiofiler fra din smartphone bekvemt via Bluetooth. Ved hjælp af denne grænseflade bliver Audio-System derudover til et komfortabelt kommunikationssystem med håndfri betjening. 1 Godkendt til smartphones med appen smart cross connect. 2 Kun i forbindelse med Cool & Audio-pakken. 3 Til ios og udvalgte Android-smartphones, se smart.com/connect for kompatibilitet.

16 >> T i l innovation, integration, information og intonation. smart Media-System 1 gør meget muligt og brillerer med den nemme og intuitive betjening. Perfekt integreret i kabinedesignet imponerer Media-System med det 17,8 cm (7") store multitouch-display og de mange funktioner: Ud over den håndfri betjening og musik-streaming via Blue tooth har Media- System tilslutninger til AUX, USB og SD-kort så kan du ud over at høre din egen musik også afspille billeder og film via systemet. Takket være LIVE Services 2 med HD Traffic er din rejseplan til enhver tid opdateret du får informationer i realtid om mulige kødannelser og vejret og kan benytte søgefunktionerne fra TomTom Places. I din smart forfour finder du ikke kun en parkeringsplads overalt, men også vejen til den nærmeste restaurant eller biograf, eller hvad du ellers lige har lyst til. Og du kan styre vigtige funktioner i dit smart Media-System via stemmestyring. Infotainment JBL Soundsystem inkl. 8-kanal-DSP-forstærker med en samlet effekt på 320 W forvandler din smart forfour til en lille koncertsal. 11 højtydende højttalere svøber dig ind i en krystalklar lyd fra alle sider. I bagagerummet sidder subwooferen, der nemt kan tages ud uden at bruge værktøj og giver dig fuld baslyd og kilden i maven. 1 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakken. 2 3 år inklusive, kan herefter forlænges individuelt.

17 FOR Sikkerhed being safe, secure, steady & sure >> Stor sikkerhed koncentreret på et kompakt sted. tridion sikkerhedscellen og de mest moderne systemer til aktiv og passiv sikkerhed i bilen sikrer, at alle passagerer er beskyttet på bedste vis. På den måde kan du nyde køreglæden og samtidig føle dig sikker hele vejen rundt.

18 >> Sikker, stabil, kompakt og pålidelig. tridion sikkerhedscellen er kernen i sikkerhedskonceptet til smart. Ekstra forstærkninger med plader i højstyrkestål på strategisk vigtige steder betyder, at vi her har at gøre med maksimal stabilitet, hårdhed og modstandskraft. Længdevangerne og traversene fordeler kollisionsenergien ligeligt, som på den måde reduceres effektivt. Sikkerhed 36 37

19 >> U d s y n til sikkerhed. smart forfour er udstyret med et stort antal moderne sikkerhedssystemer: Disse omfatter blandt andet forward colision warning, fem airbags, selestrammere også på bagsæderne, antiblokeringssystem og elektronisk stabiliseringsprogram samt sidevindsassistent som standardudstyr. Herudover fås Lane Keeping-assistent som ekstraudstyr. Sikkerhed Sidevindsassistent Pludselige, kraftige vindstød kan udgøre en fare, især ved kørsel med høj hastighed. Sidevindsassistenten, der er standardudstyr, registrerer uregelmæssigheder ved ligeudkørsel og sørger gennem målrettede opbremsninger af enkelte hjul for, at du ikke behøver at styre lige så kraftigt imod. Forward collision warning Forward colision warning (standardudstyr) er et opmærksomt assistentsystem, som hjælper dig med at forhindre påkørselsulykker. Når afstanden til en genstand i bevægelse eller en stillestående genstand bliver for lille, ser du en advarsel i kombiinstrumentet, og du kan reagere hurtigt. Hvis der er risiko for kollision, lyder der også et akustisk advarselssignal. Lane Keeping-assistent Lane Keeping-assistent, som er ektraudstyr, aktiveres fra en hastighed på 70 km/t. Den iagttager vejen foran dig ved hjælp af et kamera og advarer dig akustisk og med et optisk signal i kombiinstrumentet, hvis bilen utilsigtet forlader vognbanen. Airbags Fem airbags beskytter personerne i smart forfour, hvis det bliver alvor: Fører- og passagerairbag, hoved/brystairbags til fører og forsædepassager samt en knæairbag til føreren.

20 Udstyr FOR e v e r y o n e >> Byen er fyldt med karakterer. Og til enhver af dem er der en passende smart forfour. smart forfour leveres med tre individuelle udstyrslinjer ud over standardudstyret. Udstyrslinjerne afspejler livet i byen: De er alsidige, moderne og innovative. Vælg din favorit, og tilføj ekstraudstyrspakker og yderligere ekstraudstyr for mere design, komfort og funktion - lige så meget, som du har lyst til.

21 Udstyr >> T i l den kvalitetsbevidste. Standardudstyret i den ny smart forfour indeholder talrige intelligente sikkerhedsfunktioner såsom sidevindsassistenten og fartpiloten med fartbegrænser, der gør den smarte firepersoners bil til noget ganske særligt. Hertil kommer komfortable løsninger for en endnu mere ubesværet hverdag. Hvis man er til det ukomplicerede liv, er det bare om at stige ind og opdage, hvor gennemtænkt og sjov en kompakt firepersoners bil kan være. Eksteriør > Karrosseri med standardlak i sort eller hvid > tridion sikkerhedscelle i sort > 38,1 cm (15") stålfælge med hjulkapsler og dækdimension 165/65 R 15 på forakslen og 185/60 R 15 på bagakslen > 85 -bagdøre > Heltag i samme farve som tridion sikkerhedscellen > Siderude kan stilles skråt manuelt > H4-halogenforlygter med integreret kørelys med LED-teknik Interiør > Instrumentpanel og dørbeklædning struktureret (sort) med detaljer i hvid > Stofindtræk, sort > Nedfældeligt ryglæn på bagsædet, udelt > Rat i 3-egers design > Gearknop, struktureret overflade (sort) > Direkte styring > Kombiinstrument med monokromt display i LCD-teknologi og bilcomputer > Elruder > Midterkonsol med dobbelt kopholder foran, kopholder bagi > Handskerum, åbent > Passagersæde med mulighed for udvidelse af bagagerumspladsen Billederne på denne dobbeltside viser til dels ekstraudstyr.

22 Udstyr >> passion. Selvsikker, cool, dynamisk. Udvendigt lægger man straks mærke til de sølvlakerede 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design. Og kaster man et blik gennem ruden og ind i kabinen, der fås i to farvevarianter, fornemmer man med det samme, at der oser af selvtillid i en smart forfour passion. >> prime. Tidløs og gennemført. De sortlakerede og højglanspolerede 38,1 cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design fremhæver det klassiske look, vi forbinder med smart forfour prime. Udstyret i kabinen er særdeles eksklusivt med sæderne med sort læderindtræk og hvide kontrastsyninger og sædevarme - det er klasse. >> proxy. Progressiv, sportslig, banebrydende. Sportsundervognen, som er sænket med 10 mm, og de sortlakerede og højglanspolerede 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design giver den et særligt dynamisk udseende. Panoramataget får kabinen til at virke endnu mere generøs. Og det er ikke kun farvevalget i hvid/blå, der er cool: smart forfour proxy har klimaautomatik og smart Audio-System som standardudstyr.

23 >> T i l individualisten. Interiøret ved udstyrslinjerne passion, prime og proxy giver de forskellige smart forfour varianter lidt ekstra kant. Behagelige materialer, stor funktionalitet, innovative løsninger og usædvanlige farver giver hver enkelt udstyrslinje sin helt egen personlighed. Udstyr passion > Instrumentpanel og dørbeklædninger i orange stof, detaljer i sort/grå samt sæder med stofindtræk i sort/orange > Instrumentpanel og dørbeklædninger i sort stof, detaljer i hvid samt sæder med stofindtræk i sort/hvid > Klapbare ryglæn på bagsædet, 50/50-inddeling, med cargo-position > Multifunktionsrat i 3-egers design, læder > Gearknop i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Elruder inkl. komfortåbning og -lukning > Midterkonsol med skuffe og dobbelt kopholder > Læselampe til fører og forsædepassager > Bagagerumsbelysning > 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, lakeret i sølv > Sidespejlsafdækninger i samme farve som tridion sikkerhedscellen og kølerafdækning i sort > Udvendige dørhåndtag lakeret i karrosserifarven Billederne på denne dobbeltside viser til dels ekstraudstyr.

24 Udstyr prime > Instrumentpanel og dørbeklædning i sort stof med detaljer i hvid > Læderindtræk i sort med kontrastsyninger i hvid > Sædevarme til fører og forsædepassager > Klapbare ryglæn på bagsædet, 50/50-inddeling, med cargo-position > Multifunktionsrat i 3-egers design, læder > Gearknop i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Elruder inkl. komfortåbning og -lukning > Midterkonsol med skuffe og dobbelt kopholder > Læselampe til fører og forsædepassager > Bagagerumsbelysning > Lane Keeping-assistent > 38,1 cm (15") letmetalfælge dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret > Sidespejlsafdækninger i samme farve som tridion sikkerhedscellen og kølerafdækning i sort > Udvendige dørhåndtag lakeret i karrosserifarven proxy > Instrumentpanel og dørbeklædning i blåt stof med detaljer i hvid > Indtræk i læderlook/stof i hvid/blå > Klapbare ryglæn på bagsædet, 50/50-inddeling, med cargo-position > Gearknop i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Elruder inkl. komfortåbning og -lukning > Læselamper til fører og forsædepassager > Aflåseligt handskerum > Lane Keeping-assistent > tridion sikkerhedscelle i sort (hvid eller sølv uden merpris) > Sidespejlsafdækninger i samme farve som tridion sikkerhedscellen og kølerafdækning i sort (hvid eller sølv uden merpris) > Panoramatag med solgardin > Udvendige dørhåndtag lakeret i karrosserifarven Sportspakke > 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret > Sportsundervogn med 10 mm sænkning > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design, læder > Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummidupper Billederne på denne dobbeltside viser til dels ekstraudstyr.

25 Udstyr >> T i l trendsætteren: smart forfour edition #1. Lige fra start findes der en helt særlig variant af den ny smart forfour: smart forfour edition #1. Lige nu: tridion sikkerhedscellen i lava orange, kombineret med farven grafitgrå, viser progressivt vejen for den ny smart forfour. edition #1 kan også vælges med tridion sikkerhedscelle i farven sort. Letmetalfælgene på 40,6 cm (16") i sort matcher designet perfekt. Og Sportspakken sørger for en dynamisk fremtoning hele vejen igennem. Det spændende look fortsætter i bilens kabine i kraft af farvekombinationen sort/orange, hvor det store panoramatag skaber et rum med udsigt. Udstyr > Eksklusiv tridion farve lava orange (valgfrit sort) > Sidespejlsafdækninger i samme farve som tridion sikkerhedscellen > Kølerafdækning i sort > edition #1 logo på B-stolpen > Panoramatag med solgardin > Instrumentpanel og dørbeklædninger i sort/orange med detaljer i sort/grå > Stofindtræk i sort/orange > Gearknop i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Elruder inkl. komfortåbning og -lukning > Læselampe til fører og forsædepassager > Midterkonsol med skuffe og dobbelt kopholder > Bundmåtter i velour med edition #1 tekstlogo Sportspakke > 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design i sort > Sportsundervogn med 10 mm sænkning > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design, læder > Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummidupper

26 Udstyrspakker Sportspakke > 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, lakeret i sort, med dækdimension 185/50 R 16 på forakslen og 205/45 R 16 på bagakslen > Sportsundervogn med 10 mm sænkning > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design, læder med kontrastsyninger i grå > Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummidupper >> T i l dem med temperament. Ønsker du at understrege din livlige personlighed? Intet er lettere end det: De sortlakerede 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design giver sammen med den sænkede sportsundervogn bilen et dynamisk ydre over hele linjen: Et udtryk, der fortsættes lige så konsekvent i kabinen med sportspedalerne og multifunktionssportsrattet.

27 Udstyrspakker >> Til eventyreren. Cool & Media-pakke En pakke med underholdningsværdi: 17,8 cm (7") multitouch-display, stemmestyring, navigationssystem og alsidige tilslutningsmuligheder til mobile enheder såsom smartphone, SD-kort eller USB-stik. Temmelig cool: Klimaautomatikken. > smart Media-System med 17,8 cm (7") multitouchdisplay, AUX-/USB-/SD-grænseflade, stemmestyring, Bluetooth -grænseflade med håndfri betjening, audio-streaming til musikoverførsel, kort til Full Europe inkl. 3 års LIVE Services 1 > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og kombifilter med et aktivt kulfilter Cool & Audio-pakke 2 Lad musikken spille! Spil din yndlingsmusik fra dit USB-stik eller din mp3-afspiller, eller stream dine lydfiler nemt og enkelt via Bluetooth. Altid omgivet af en behagelig temperatur. > smart Audio-System med AUX-/USB-grænseflade, Bluetooth -grænseflade med håndfri betjening, audio-streaming til musikoverførsel og forbindelse til appen smart cross connect (fås separat i App Store til ios og Android 3 ) > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og kombifilter med et aktivt kulfilter 4 13 år inklusive, kan herefter forlænges individuelt. 2 Dansk standard. 3 Udvalgte Android-smartphones; se smart.com/connect for kompatibilitet. 4 I forbindelse med 45-kW-motor med manuelt klimaanlæg.

28 >> T i l designelskere. Udstyrspakker LED & Sensor-pakke Forlygterne med welcome-funktion hilser dig velkommen, når du låser din smart op. LED-kørelyset med lysleder-teknik og baglygterne med LED-teknik ledsager dig gennem dagen. Og hvis det bliver fugtigt eller mørkt, reagerer regn- og lyssensoren på de ændrede forhold. > H4-halogenforlygter med welcome-funktion, integreret kørelys med LED-lyslederteknik og baglygter med LED-teknik > Tågeforlygter > Regn- og lyssensor Komfortpakke Her finder du dig godt til rette på alle måder. Førersædet og rattet, der begge kan indstilles i højden, tilpasser sig optimalt til din kropshøjde med komfortpakken. > Førersæde med højdeindstilling > Ratstamme med højdeindstilling > Sidespejle med elindstilling og elvarme

29 Ekstraudstyr ,1 cm (15") letmetalfælge (R86) i 8-Y-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret, med dækdimension 165/65 R 15 på forakslen og 185/60 R 15 på bagakslen 38,1 cm (15") letmetalfælge (R87) i dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret, med dækdimension 165/65 R 15 på forakslen og 185/60 R 15 på bagakslen 38,1 cm (15") letmetalfælge (R88) i 8-egers design, lakeret i sort, med dækdimension 165/65 R 15 på forakslen og 185/60 R 15 på bagakslen 40,6 cm (16") letmetalfælge (R91) i dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret, med dækdimension 185/50 R 16 på forakslen og 205/45 R 16 på bagakslen 1 >> F o r mere lethed. Letmetalfælge et let valg: Letmetalfælgenes formsprog og farver gør dem til et highlight på bilen, uanset om du ønsker en sportslig eller en elegant fremtoning. Sølv, sort eller tofarvet fælgenes usædvanlige look afrunder designet på smart forfour optimalt. 40,6 cm (16") letmetalfælge (R95) i 8-Y-egers design, lakeret i sort, med dækdimension 185/50 R 16 på forakslen og 205/45 R 16 på bagakslen 1 1 I forbindelse med Sportspakke eller udstyrslinjen proxy.

30 >> T i l mere solskin. Tagvarianterne til smart forfour åbner op for hver en solstråle. Uanset om du ønsker at nyde det gode vejr gennem det store panoramatag eller ude i det fri med foldetaget nede begge varianter giver en god, lys stemning i bilen. Ekstraudstyr Det store panoramatag i brudsikkert polycarbonat begrænser ikke dit syn. Det integrerede solrullegardin beskytter dig mod solen, hvis den bliver for kraftig. Selvom du kan lide at have fast tag over hovedet, kan du stadig have hovedet i skyerne. Med det elektriske foldetag kan du invitere sommeren med om bord, i store eller små doser. Med et tryk på knappen kan du åbne og lukke foldetaget i en glidende bevægelse på ca. 10 sekunder også når du kører op til 100 km/t.

31 >> F o r mere komfort og større funktionalitet. Hvorfor ikke gøre din hverdag mere behagelig? F.eks. med ambientebelysningen, der skaber en god atmosfære i kabinen. Eller, hvis det skal være ekstra komfortabelt: readyspace-sæderne bagi, som giver dig mulighed for i en håndevending at skabe mere plads til større genstande. 1 Ekstraudstyr Fås enkeltvis som ekstraudstyr: > Universal smartphoneholder til smart Audio-System 1 (billede 1) > Ekstra instrument med cockpitur og omdrejningstæller (billede 2) 3 > Ambientebelysning med indirekte belysning af fordørene, fodrummene, midterkonsollen og handskerummet (billede 3) > Klimaanlæg, manuelt, med støv- og pollenfilter 2 (billede 4) 1 3 > Sædevarme til fører og forsædepassager (billede 5) 4 5 Fås enkeltvis som ekstraudstyr: > readyspace-sæder bagi med udtagelig cargo-box (billede 1) > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og kombifilter med aktivkul 3 (billede 6) > Bagagerumsafdækning (ikke vist) > Aflåseligt handskerum (billede 2) > JBL Soundsystem inkl. 8-kanal-DSPforstærker med en samlet ydelse på 320 W i forbindelse med 12 højtydende højttalere inklusive udtagelig subwoofer i bagagerummet (billede 3) 4 > Sidespejle med elindstilling og elvarme (ikke vist) > Digital radio (DAB) til standarderne DAB, DAB+ og DMB (ikke vist) 6 2 > Bakkamera 1 (billede 4) 1 I forbindelse med Cool & Media-pakken. 1 Godkendt til smartphones med appen smart cross connect. 2 Kun i forbindelse med 45-kW-motor. 3 Ikke i forbindelse med 45-kW-motor.

32 Farver Karrosseri i sølv (cool silver), tridion sikkerhedscelle i sort (black) og kølerafdækning i sort (black). Karrosseri i hasselbrun (hazel brown), tridion sikkerhedscelle i sort (black) og kølerafdækning i sort (black). Karrosseri i midnatsblå (midnight blue), tridion sikkerhedscelle i sølv (cool silver) og kølerafdækning i sølv (cool silver) Karrosseri i sort (black), tridion sikkerhedscelle i sølv (cool silver) og kølerafdækning i sølv (cool silver). Karrosseri i rød (cadmium red), tridion sikkerhedscelle i sort (black) og kølerafdækning i sort (black) Karrosseri i hvid (white), tridion sikkerhedscelle i sølv (cool silver) og kølerafdækning i hvid (white). Karrosseri i sort/gul (black-to-yellow), tridion sikkerhedscelle i sort (black) og kølerafdækning i sort (black) Karrosseri i lava orange, tridion sikkerhedscelle i hvid (white) og kølerafdækning i hvid (white). >> Alle dine yndlingsfarver. Farvekombinationerne til den ny smart forfour er lige så mangfoldige som livet i storbyen. Du kan vælge mellem frække karrosserifarver i kombination med tridion sikkerhedscellen i sort (black), hvid (white) eller sølv metallic (cool silver metallic). Hvis du vælger karrosseriet eller tridion sikkerhedscellen i en af disse tre farver, anbefaler vi, at du vælger samme farve til kølerafdækningen det vil klæde din smart forfour særligt godt. Du kan give din smart forfour et individuelt præg ved at vælge en af de eksklusive letmetalfælge. Karrosseri i grafitgrå (graphite grey), tridion sikkerhedscelle i sølv (cool silver) og kølerafdækning i sølv (cool silver)

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr

W/C 453 Ekstraudstyr Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 024 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 024 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 9 754 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA UDSTYR SIKKERHED Reference Style Style 9 airbags (2 for, 4 side (foran og midt), 2 gardin og 1 knæairbag til føreren) x x x Deaktivering af

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR S P E C I F I K A T I O N E R BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ MOTOR BRÆNDSTOFFORBRUG Blandet kørsel (km/l) 16,7 16,9 25,6 Bykørsel (km/l) 13,5 13,7 28,6 Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR UDSTYRSLINJE OG DESIGN Pop Pop Star Lounge Cross Plus Chrome Line 5 5 a 5 Sortlakerede sidespejlkapper a 5 5 5 16 stålfælge med hjulkapsler a 5 5 5 16 alufælge 421 D D 5 5 17 alufælge 431 5 a D 5 17 alufælge,

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i 1.8 Hybrid Benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S -

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk 9.600 9.600 9.600 9.600 9.600 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 4.000 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat med styring af

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver UDSTYR Eksteriør NISMO Roadster Indfarvede frontspoiler og hækspoiler Ovale dobbelte udstødningsrør med forkromede rørhaler NISMO performance kit (frontspoilerkant,

Læs mere

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR PROACE SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER BRÆNDSTOFØKONOMI Brændstoftype Diesel Diesel Diesel Diesel Blandet kørsel (km/l) 18,2 18,8 18,9 16,9 Bykørsel (km/l) 16,7 16,9 Landevej (km/l) 19,2

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere