forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne."

Transkript

1 >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet, man forbinder med en kompakt firepersoners bil.

2 FOR smart forfour ideas, answers, fun & functions Når glæden kommer til byen. Der er ingen som smart. smart er original. smart er ægte. smart spreder glæde. Og smart har altid været det oplagte valg til livet i byen. Den snoer sig rundt og tager trafikkens udfordringer med et smil. Den vender på en tallerken. Har nemmere ved at finde huller. Også til parkering. Så på mange måder er livet sjovere i smart. Og der er god plads. For det er kun udvendigt, at smart er lille. At denne smart-følelse nu også kan fås i en bil til fire personer, er ikke det eneste, vi kan overraske med. smart forfour overrasker nemlig på mange måder takket være intelligente løsninger og innovationer, der umiskendeligt gør den til en ægte smart.

3 >> Indhold. 03 smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. 08 Design Typisk smart: Tiltrækker alle blikke. 16 Køreglæde Adræt, dynamisk og kæk. 20 Funktionalitet Nye idéer til kompaktklassen. 30 Infotainment De innovative multimedieløsninger i smart. 34 Sikkerhed Det innovative sikkerhedskoncept i smart. 40 Udstyr Standardudstyr, passion, prime, proxy & edition #1. FOR one, two, three, four smart forfour Udstyrspakker & ekstraudstyr Alt, hvad du har brug for. Og alt, hvad du drømmer om. 64 Farver Cool farver. 68 Rundt om din smart Service, finansiering & smart collection. Kunne du tænke dig at opleve den ny smart forfour digitalt? Så kan du downloade smart forfour brochure-appen til din ipad i App Store. 72 Udstyrslinjer og tekniske data >> Velkommen til den smarte blandt firepersoners bilerne den ny smart forfour.

4 >> Byen rummer utallige muligheder. Og det er dejligt, at det er muligt at nyde den sammen med andre. smart forfour forener et innovativt bilkoncept med fordelene ved en firepersoners bil. Og det er netop det, der gør den til den mest unikke repræsentant for sin klasse. Den kompakte konstruktion og bilens dynamik gør den til den perfekte firepersoners bil til byen. Og med en god lastvolumen og plads til fire voksne er smart forfour parat til at håndtere alle de overraskelser, som hverdagen byder på. smart forfour 06 07

5 FOR look Design at that, that & that that, >> Ikke til at tage fejl af: En smart. Men til fire. smart forfour viderefører de revolutionære gener, der kendetegner smart også udadtil. Det enestående design vækker begejstring over hele linjen og stikker ud i gadebilledet.

6 >> T i l udtryk og indtryk. smart forfour hilser dig velkommen med et smil: Kølergitteret i vaffelmønster og integreret smart logo understreger bilens markante front. Og halogenforlygterne med klart lygteglas giver smart forfour en karakterfuld fremtoning både dag og nat. Du kan vælge at blive ledsaget gennem dagen af elegant svunget, integreret kørelys med LED-lyslederteknik og welcome-funktion (ekstraudstyr). Design På hækpartiet dominerer de store, tofarvede lygter, som i LED & Sensor-pakken (ekstraudstyr) består af LED-segmenter. Baglygterne, som er integreret i tridion sikkerhedscellen, løfter designet ved også at give bilens hækområde en selvsikker fremtoning. Den dynamiske coupélinje og den tofarvede kontrast mellem tridion sikkerhedscellen og karrosseriet er et sandt blikfang i byens trafik. Og takket være den lange akselafstand og de ekstremt korte overhæng er smart forfour meget let og kompakt at have med at gøre i trafikken. En ægte smart, som tiltrækker opmærksomhed i storbyens gader.

7 FOR Design i see it, i touch it, i use it, i love it >> Designet i smart forfours kabine er gennemført, og kvaliteten er til at føle på takket være de store, tekstilbeklædte flader stilen er ikke til at tage fejl af: Moderne og gennemført.

8 Design Sæderne med integrerede nakkestøtter ser ikke kun godt ud, men sørger også for en højere siddeposition. De giver god støtte og stor siddekomfort, uanset om du bare lige smutter på arbejde, eller tager på en miniferie. Samtidig er sædeklimaet behageligt takket være materialer, der kan ånde. Rattet i 3-egers design med betjeningsknapper er behageligt at holde i og har funktioner til betjening af bilens computer, fartpiloten og radioens lydstyrke. Til højre for rattet sidder midterkonsollen, som udmærker sig ved det gennemtænkte koncept. Her sidder også styringen til klimaanlægget, som er ekstraudstyr, og en praktisk skuffe til alle de små dagligdags ting. >> Farver, former, idéer & løsninger. De markante to farver i forskellige kombinationer og legen med kontrasterne i instrumentpanelet, dørpanelerne og sædeindtrækkene giver en god stemning i hele kabinen. Og sørger for, at du straks føler dig lige så godt tilpas som i et nyt hjem. De indvendige dørbeklædninger vidner om kærligheden til detaljerne: De er udført i en smart kombination af tekstil og plast i flere farver og rummer et stort opbevaringsrum samt plads til højttalerne foran, som er forsynet med en afdækning i vaffelmønster. Bag i bilen kan du vælge mellem et gennemgående bænksæde eller readyspace sæderne (ekstraudstyr), som giver dig mulighed for at skabe mere opbevaringsplads i en håndevending.

9 FOR Køreglæde run, run, >> Glæden ved mobilitet i byen. Det er det, smart har stået for lige siden begyndelsen. Naturligvis gælder det også for smart forfour, som hele vejen igennem og ned til mindste detalje er udviklet til at matche bytrafikken. Takket være hækmotoren og baghjulstrækket er den ikke kun yderst kompakt, men byder også på en masse køreglæde med den nyudviklede, manuelle gearkasse. Og med de kraftfulde, men sparsomme motorer kan du køre forbi de fleste tankstationer uanset om bilen har 45 kw eller 52 kw. run, run

10 Køreglæde >> T i l den, som vil mere. Dynamisk gennem byen. På grønttorvet om morgenen, i byggemarkedet om eftermiddagen og om aftenen, når du skal ud med vennerne. Den ny smart forfour transporterer dig ikke kun hurtigt rundt i byen - du oplever også en enorm køreglæde undervejs. Takket være den kompakte størrelse og den direkte styring har den den mindste vendediameter i sin klasse (8,65 m målt fra kantsten til kantsten). Hvis du drejer i den forkerte retning: Vend bare bilen! Og med sin længde på kun 3,49 m er smart forfour stadig ubesejret, hvad angår parkering.

11 FOR in & out & in & out Funktionalitet >>Utallige intelligente løsninger sørger for, at smart forfour er den perfekte bil til alt det, du planlægger at gøre alene, som par eller i en gruppe på tre eller fire. Og alt det, du ikke har planlagt. Lad storbyen komme til dig, og tag det, som det kommer. Bagdørene, som kan åbnes 85, gør indstigning og udstigning samt læsning af bilen til en smal sag.

12 Funktionalitet >> T i l venner og familie. Fleksibiliteten i smart forfour gør meget muligt, lige fra udflugten til flytningen og det er forbløffende nemt: Intelligente løsninger såsom bagdørene med den ekstremt store åbningsvinkel, sædepolstringerne, der kan sænkes ned, eller cargo-positionen på de bageste ryglæn skaber nemt og lynhurtigt god plads. I smart forfour stopper fleksibiliteten nemlig ikke ved bagsæderne, som kan klappes ned enkeltvis. Tværtimod: Også i denne disciplin er smart forfour den smarte blandt firepersoners bilerne. Og den overrasker med ukonventionelle løsninger, som hjælper dig med ubesværet at klare de store og små udfordringer, som livet i byen byder på. 85 -bagdørene i smart forfour kan åbnes næsten i en ret vinkel, og sammenlignet med mange andre biler er det særdeles nemt at læsse større eller omfangsrige genstande. readyspace sæderne giver gode opbevaringsmuligheder. De fås som ekstraudstyr i stedet for bænksædet bagi. Med denne løsning kan sædepuderne svinges ned i fodrummet enkeltvis i en håndevending, og du kan nemt og hurtigt øge højden med henblik på at transportere større genstande. I forbindelse med cargo-box, det udtagelige opbevaringsrum, har du et hav af forskellige muligheder. Og hvis du har brug for et plant lastareal, kan du bare klappe ryglænene ned. 85

13 Funktionalitet >> Til små flytninger og store indkøb. Når forsædepassagerens og bagsædepassagerernes sæder er klappet ned, og du kører alene, kan du fuldt udnytte bagagepladsen i smart forfour. Takket være forsædepassagerens ryglæn, der kan klappes ned, er der plads til genstande med en længde på op til 2,22 m. Således kan du f.eks. pakke standerlampen ned i smart forfour uden problemer. >> Til den lille ny. På bagsædet i smart forfour kan der hurtigt, nemt og sikkert fastgøres barnesæder, da bilen som standard er udstyret med ISOFIX. Og med de 85 -bagdøre er det særdeles nemt at sætte små børn ind på bagsædet. Også mens de sover trygt. >> Til alt og alle. På bagsædet kan der bekvemt sidde to voksne. Pak dem, du har lyst til at være sammen med, ind i bilen, og begiv dig ud på storbyeventyret. Teater, biograf, koncert eller sport det er da sjovest at være fire om oplevelsen, ikke? >> Til spontane dage og nætter. Der er masser af opbevaringsplads i smart forfour, selv når du har en passager med på bagsædet. De forskellige udstyrslinjers ryglæn kan nemlig klappes ned indviduelt, så der stadig er plads nok til alt det, som gør dagen med vennerne rigtig spændende. Eller natten.

14 Funktionalitet >> T i l den, som vil fremad, tilbage, ind og ud. Parkering i storbyen er ikke altid den rene fornøjelse. Så meget desto bedre, at du kan udnytte den mindste plads med den ny smart forfour. En firepersoners bil, som takket være hækmotoren er så utroligt kompakt med sine 3,49 m i længden, at den også passer ind i de parkeringspladser, som mange andre må opgive på forhånd. Parkeringshjælpen (ekstraudstyr) udsender et lydsignal, når du under parkeringen kommer for tæt på bilen bag dig. Du kan roligt blive ved med at stole på din egen fornemmelse, men det er da dejligt med lidt ekstra sikkerhed, ikke? Bakkameraet (fås kun i kombination med smart Media-System) understøtter dig optimalt, når du bakker, f.eks. ved parkering, og er på elegant vis integreret i bagklappens mærkelogo. Så snart du sætter bilen i bakgear, vises bakkameraets billede på Media-Systemets store multitouch-display. Dynamiske pejlelinjer hjælper dig med at manøvrere bilen optimalt. Den hastighedsafhængige direkte styring (standardudstyr) øger ikke blot komforten, men også sikkerheden under kørslen. Den sørger for, at du ikke behøver at styre så meget under manøvrering. Ved højere hastigheder (f.eks. på landeveje) sørger den direkte styring for en mere præcis ligeudkørsel.

15 Infotainment >> T i l innovation, information, applikation og smartphone. smart cross connect er en innovativ infotainment-løsning, hvor information og underholdning går op i en højere enhed. Den byder på så meget mere end de traditionelle radio- og navigationsfunktioner. I sammenspillet med smart Audio-System, den universelle smartphoneholder 1 og appen smart cross connect bliver denne løsning til din egen multimedie-kommandocentral. Den universelle smartphoneholder 1 bruger du til at forbinde din mobiltelefon 3 med din smart forfour. Den er integreret direkte i Audio-System og gør din smartphone til en central styreenhed til musik, information/underholdning og navigation. Samtidig er den placeret et overskueligt sted, og betjeningen er enkel. Appen smart cross connect er grænsefladen mellem din smartphone og din smart forfour. Appen kan hente bildata under kørslen og give dig utallige oplysninger den kan endda analysere din køredynamik. Appen med navigationsfunktion, som udmærker sig ved den intuitive betjening, finder også parkeringspladser til dig. Derudover kan du høre dit personlige radioprogram og lære nye kunstnere inden for din foretrukne musikgenre at kende. Appen indeholder også flere nyttige funktioner, som du kan bruge uden for bilen: F.eks. viser den dig de strækninger, du har kørt, samt forbruget. Derudover kan appen ikke blot huske din parkeringsplads, men også, hvor længe du har parkeret der. smart Audio-System 2 indeholder omfattende funktioner til ubegrænset musiknydelse. Lyt til din yndlingsmusik via dit USB-stik eller din mp3-afspiller, eller stream dine audiofiler fra din smartphone bekvemt via Bluetooth. Ved hjælp af denne grænseflade bliver Audio-System derudover til et komfortabelt kommunikationssystem med håndfri betjening. 1 Godkendt til smartphones med appen smart cross connect. 2 Kun i forbindelse med Cool & Audio-pakken. 3 Til ios og udvalgte Android-smartphones, se smart.com/connect for kompatibilitet.

16 >> T i l innovation, integration, information og intonation. smart Media-System 1 gør meget muligt og brillerer med den nemme og intuitive betjening. Perfekt integreret i kabinedesignet imponerer Media-System med det 17,8 cm (7") store multitouch-display og de mange funktioner: Ud over den håndfri betjening og musik-streaming via Blue tooth har Media- System tilslutninger til AUX, USB og SD-kort så kan du ud over at høre din egen musik også afspille billeder og film via systemet. Takket være LIVE Services 2 med HD Traffic er din rejseplan til enhver tid opdateret du får informationer i realtid om mulige kødannelser og vejret og kan benytte søgefunktionerne fra TomTom Places. I din smart forfour finder du ikke kun en parkeringsplads overalt, men også vejen til den nærmeste restaurant eller biograf, eller hvad du ellers lige har lyst til. Og du kan styre vigtige funktioner i dit smart Media-System via stemmestyring. Infotainment JBL Soundsystem inkl. 8-kanal-DSP-forstærker med en samlet effekt på 320 W forvandler din smart forfour til en lille koncertsal. 11 højtydende højttalere svøber dig ind i en krystalklar lyd fra alle sider. I bagagerummet sidder subwooferen, der nemt kan tages ud uden at bruge værktøj og giver dig fuld baslyd og kilden i maven. 1 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakken. 2 3 år inklusive, kan herefter forlænges individuelt.

17 FOR Sikkerhed being safe, secure, steady & sure >> Stor sikkerhed koncentreret på et kompakt sted. tridion sikkerhedscellen og de mest moderne systemer til aktiv og passiv sikkerhed i bilen sikrer, at alle passagerer er beskyttet på bedste vis. På den måde kan du nyde køreglæden og samtidig føle dig sikker hele vejen rundt.

18 >> Sikker, stabil, kompakt og pålidelig. tridion sikkerhedscellen er kernen i sikkerhedskonceptet til smart. Ekstra forstærkninger med plader i højstyrkestål på strategisk vigtige steder betyder, at vi her har at gøre med maksimal stabilitet, hårdhed og modstandskraft. Længdevangerne og traversene fordeler kollisionsenergien ligeligt, som på den måde reduceres effektivt. Sikkerhed 36 37

19 >> U d s y n til sikkerhed. smart forfour er udstyret med et stort antal moderne sikkerhedssystemer: Disse omfatter blandt andet forward colision warning, fem airbags, selestrammere også på bagsæderne, antiblokeringssystem og elektronisk stabiliseringsprogram samt sidevindsassistent som standardudstyr. Herudover fås Lane Keeping-assistent som ekstraudstyr. Sikkerhed Sidevindsassistent Pludselige, kraftige vindstød kan udgøre en fare, især ved kørsel med høj hastighed. Sidevindsassistenten, der er standardudstyr, registrerer uregelmæssigheder ved ligeudkørsel og sørger gennem målrettede opbremsninger af enkelte hjul for, at du ikke behøver at styre lige så kraftigt imod. Forward collision warning Forward colision warning (standardudstyr) er et opmærksomt assistentsystem, som hjælper dig med at forhindre påkørselsulykker. Når afstanden til en genstand i bevægelse eller en stillestående genstand bliver for lille, ser du en advarsel i kombiinstrumentet, og du kan reagere hurtigt. Hvis der er risiko for kollision, lyder der også et akustisk advarselssignal. Lane Keeping-assistent Lane Keeping-assistent, som er ektraudstyr, aktiveres fra en hastighed på 70 km/t. Den iagttager vejen foran dig ved hjælp af et kamera og advarer dig akustisk og med et optisk signal i kombiinstrumentet, hvis bilen utilsigtet forlader vognbanen. Airbags Fem airbags beskytter personerne i smart forfour, hvis det bliver alvor: Fører- og passagerairbag, hoved/brystairbags til fører og forsædepassager samt en knæairbag til føreren.

20 Udstyr FOR e v e r y o n e >> Byen er fyldt med karakterer. Og til enhver af dem er der en passende smart forfour. smart forfour leveres med tre individuelle udstyrslinjer ud over standardudstyret. Udstyrslinjerne afspejler livet i byen: De er alsidige, moderne og innovative. Vælg din favorit, og tilføj ekstraudstyrspakker og yderligere ekstraudstyr for mere design, komfort og funktion - lige så meget, som du har lyst til.

21 Udstyr >> T i l den kvalitetsbevidste. Standardudstyret i den ny smart forfour indeholder talrige intelligente sikkerhedsfunktioner såsom sidevindsassistenten og fartpiloten med fartbegrænser, der gør den smarte firepersoners bil til noget ganske særligt. Hertil kommer komfortable løsninger for en endnu mere ubesværet hverdag. Hvis man er til det ukomplicerede liv, er det bare om at stige ind og opdage, hvor gennemtænkt og sjov en kompakt firepersoners bil kan være. Eksteriør > Karrosseri med standardlak i sort eller hvid > tridion sikkerhedscelle i sort > 38,1 cm (15") stålfælge med hjulkapsler og dækdimension 165/65 R 15 på forakslen og 185/60 R 15 på bagakslen > 85 -bagdøre > Heltag i samme farve som tridion sikkerhedscellen > Siderude kan stilles skråt manuelt > H4-halogenforlygter med integreret kørelys med LED-teknik Interiør > Instrumentpanel og dørbeklædning struktureret (sort) med detaljer i hvid > Stofindtræk, sort > Nedfældeligt ryglæn på bagsædet, udelt > Rat i 3-egers design > Gearknop, struktureret overflade (sort) > Direkte styring > Kombiinstrument med monokromt display i LCD-teknologi og bilcomputer > Elruder > Midterkonsol med dobbelt kopholder foran, kopholder bagi > Handskerum, åbent > Passagersæde med mulighed for udvidelse af bagagerumspladsen Billederne på denne dobbeltside viser til dels ekstraudstyr.

22 Udstyr >> passion. Selvsikker, cool, dynamisk. Udvendigt lægger man straks mærke til de sølvlakerede 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design. Og kaster man et blik gennem ruden og ind i kabinen, der fås i to farvevarianter, fornemmer man med det samme, at der oser af selvtillid i en smart forfour passion. >> prime. Tidløs og gennemført. De sortlakerede og højglanspolerede 38,1 cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design fremhæver det klassiske look, vi forbinder med smart forfour prime. Udstyret i kabinen er særdeles eksklusivt med sæderne med sort læderindtræk og hvide kontrastsyninger og sædevarme - det er klasse. >> proxy. Progressiv, sportslig, banebrydende. Sportsundervognen, som er sænket med 10 mm, og de sortlakerede og højglanspolerede 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design giver den et særligt dynamisk udseende. Panoramataget får kabinen til at virke endnu mere generøs. Og det er ikke kun farvevalget i hvid/blå, der er cool: smart forfour proxy har klimaautomatik og smart Audio-System som standardudstyr.

23 >> T i l individualisten. Interiøret ved udstyrslinjerne passion, prime og proxy giver de forskellige smart forfour varianter lidt ekstra kant. Behagelige materialer, stor funktionalitet, innovative løsninger og usædvanlige farver giver hver enkelt udstyrslinje sin helt egen personlighed. Udstyr passion > Instrumentpanel og dørbeklædninger i orange stof, detaljer i sort/grå samt sæder med stofindtræk i sort/orange > Instrumentpanel og dørbeklædninger i sort stof, detaljer i hvid samt sæder med stofindtræk i sort/hvid > Klapbare ryglæn på bagsædet, 50/50-inddeling, med cargo-position > Multifunktionsrat i 3-egers design, læder > Gearknop i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Elruder inkl. komfortåbning og -lukning > Midterkonsol med skuffe og dobbelt kopholder > Læselampe til fører og forsædepassager > Bagagerumsbelysning > 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, lakeret i sølv > Sidespejlsafdækninger i samme farve som tridion sikkerhedscellen og kølerafdækning i sort > Udvendige dørhåndtag lakeret i karrosserifarven Billederne på denne dobbeltside viser til dels ekstraudstyr.

24 Udstyr prime > Instrumentpanel og dørbeklædning i sort stof med detaljer i hvid > Læderindtræk i sort med kontrastsyninger i hvid > Sædevarme til fører og forsædepassager > Klapbare ryglæn på bagsædet, 50/50-inddeling, med cargo-position > Multifunktionsrat i 3-egers design, læder > Gearknop i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Elruder inkl. komfortåbning og -lukning > Midterkonsol med skuffe og dobbelt kopholder > Læselampe til fører og forsædepassager > Bagagerumsbelysning > Lane Keeping-assistent > 38,1 cm (15") letmetalfælge dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret > Sidespejlsafdækninger i samme farve som tridion sikkerhedscellen og kølerafdækning i sort > Udvendige dørhåndtag lakeret i karrosserifarven proxy > Instrumentpanel og dørbeklædning i blåt stof med detaljer i hvid > Indtræk i læderlook/stof i hvid/blå > Klapbare ryglæn på bagsædet, 50/50-inddeling, med cargo-position > Gearknop i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Elruder inkl. komfortåbning og -lukning > Læselamper til fører og forsædepassager > Aflåseligt handskerum > Lane Keeping-assistent > tridion sikkerhedscelle i sort (hvid eller sølv uden merpris) > Sidespejlsafdækninger i samme farve som tridion sikkerhedscellen og kølerafdækning i sort (hvid eller sølv uden merpris) > Panoramatag med solgardin > Udvendige dørhåndtag lakeret i karrosserifarven Sportspakke > 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret > Sportsundervogn med 10 mm sænkning > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design, læder > Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummidupper Billederne på denne dobbeltside viser til dels ekstraudstyr.

25 Udstyr >> T i l trendsætteren: smart forfour edition #1. Lige fra start findes der en helt særlig variant af den ny smart forfour: smart forfour edition #1. Lige nu: tridion sikkerhedscellen i lava orange, kombineret med farven grafitgrå, viser progressivt vejen for den ny smart forfour. edition #1 kan også vælges med tridion sikkerhedscelle i farven sort. Letmetalfælgene på 40,6 cm (16") i sort matcher designet perfekt. Og Sportspakken sørger for en dynamisk fremtoning hele vejen igennem. Det spændende look fortsætter i bilens kabine i kraft af farvekombinationen sort/orange, hvor det store panoramatag skaber et rum med udsigt. Udstyr > Eksklusiv tridion farve lava orange (valgfrit sort) > Sidespejlsafdækninger i samme farve som tridion sikkerhedscellen > Kølerafdækning i sort > edition #1 logo på B-stolpen > Panoramatag med solgardin > Instrumentpanel og dørbeklædninger i sort/orange med detaljer i sort/grå > Stofindtræk i sort/orange > Gearknop i læder > Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay > Elruder inkl. komfortåbning og -lukning > Læselampe til fører og forsædepassager > Midterkonsol med skuffe og dobbelt kopholder > Bundmåtter i velour med edition #1 tekstlogo Sportspakke > 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design i sort > Sportsundervogn med 10 mm sænkning > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design, læder > Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummidupper

26 Udstyrspakker Sportspakke > 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, lakeret i sort, med dækdimension 185/50 R 16 på forakslen og 205/45 R 16 på bagakslen > Sportsundervogn med 10 mm sænkning > Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger > Multifunktionssportsrat i 3-egers design, læder med kontrastsyninger i grå > Sportspedaler i børstet rustfrit stål med gummidupper >> T i l dem med temperament. Ønsker du at understrege din livlige personlighed? Intet er lettere end det: De sortlakerede 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design giver sammen med den sænkede sportsundervogn bilen et dynamisk ydre over hele linjen: Et udtryk, der fortsættes lige så konsekvent i kabinen med sportspedalerne og multifunktionssportsrattet.

27 Udstyrspakker >> Til eventyreren. Cool & Media-pakke En pakke med underholdningsværdi: 17,8 cm (7") multitouch-display, stemmestyring, navigationssystem og alsidige tilslutningsmuligheder til mobile enheder såsom smartphone, SD-kort eller USB-stik. Temmelig cool: Klimaautomatikken. > smart Media-System med 17,8 cm (7") multitouchdisplay, AUX-/USB-/SD-grænseflade, stemmestyring, Bluetooth -grænseflade med håndfri betjening, audio-streaming til musikoverførsel, kort til Full Europe inkl. 3 års LIVE Services 1 > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og kombifilter med et aktivt kulfilter Cool & Audio-pakke 2 Lad musikken spille! Spil din yndlingsmusik fra dit USB-stik eller din mp3-afspiller, eller stream dine lydfiler nemt og enkelt via Bluetooth. Altid omgivet af en behagelig temperatur. > smart Audio-System med AUX-/USB-grænseflade, Bluetooth -grænseflade med håndfri betjening, audio-streaming til musikoverførsel og forbindelse til appen smart cross connect (fås separat i App Store til ios og Android 3 ) > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og kombifilter med et aktivt kulfilter 4 13 år inklusive, kan herefter forlænges individuelt. 2 Dansk standard. 3 Udvalgte Android-smartphones; se smart.com/connect for kompatibilitet. 4 I forbindelse med 45-kW-motor med manuelt klimaanlæg.

28 >> T i l designelskere. Udstyrspakker LED & Sensor-pakke Forlygterne med welcome-funktion hilser dig velkommen, når du låser din smart op. LED-kørelyset med lysleder-teknik og baglygterne med LED-teknik ledsager dig gennem dagen. Og hvis det bliver fugtigt eller mørkt, reagerer regn- og lyssensoren på de ændrede forhold. > H4-halogenforlygter med welcome-funktion, integreret kørelys med LED-lyslederteknik og baglygter med LED-teknik > Tågeforlygter > Regn- og lyssensor Komfortpakke Her finder du dig godt til rette på alle måder. Førersædet og rattet, der begge kan indstilles i højden, tilpasser sig optimalt til din kropshøjde med komfortpakken. > Førersæde med højdeindstilling > Ratstamme med højdeindstilling > Sidespejle med elindstilling og elvarme

29 Ekstraudstyr ,1 cm (15") letmetalfælge (R86) i 8-Y-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret, med dækdimension 165/65 R 15 på forakslen og 185/60 R 15 på bagakslen 38,1 cm (15") letmetalfælge (R87) i dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret, med dækdimension 165/65 R 15 på forakslen og 185/60 R 15 på bagakslen 38,1 cm (15") letmetalfælge (R88) i 8-egers design, lakeret i sort, med dækdimension 165/65 R 15 på forakslen og 185/60 R 15 på bagakslen 40,6 cm (16") letmetalfælge (R91) i dobbelt 5-egers design, lakeret i sort og højglanspoleret, med dækdimension 185/50 R 16 på forakslen og 205/45 R 16 på bagakslen 1 >> F o r mere lethed. Letmetalfælge et let valg: Letmetalfælgenes formsprog og farver gør dem til et highlight på bilen, uanset om du ønsker en sportslig eller en elegant fremtoning. Sølv, sort eller tofarvet fælgenes usædvanlige look afrunder designet på smart forfour optimalt. 40,6 cm (16") letmetalfælge (R95) i 8-Y-egers design, lakeret i sort, med dækdimension 185/50 R 16 på forakslen og 205/45 R 16 på bagakslen 1 1 I forbindelse med Sportspakke eller udstyrslinjen proxy.

30 >> T i l mere solskin. Tagvarianterne til smart forfour åbner op for hver en solstråle. Uanset om du ønsker at nyde det gode vejr gennem det store panoramatag eller ude i det fri med foldetaget nede begge varianter giver en god, lys stemning i bilen. Ekstraudstyr Det store panoramatag i brudsikkert polycarbonat begrænser ikke dit syn. Det integrerede solrullegardin beskytter dig mod solen, hvis den bliver for kraftig. Selvom du kan lide at have fast tag over hovedet, kan du stadig have hovedet i skyerne. Med det elektriske foldetag kan du invitere sommeren med om bord, i store eller små doser. Med et tryk på knappen kan du åbne og lukke foldetaget i en glidende bevægelse på ca. 10 sekunder også når du kører op til 100 km/t.

31 >> F o r mere komfort og større funktionalitet. Hvorfor ikke gøre din hverdag mere behagelig? F.eks. med ambientebelysningen, der skaber en god atmosfære i kabinen. Eller, hvis det skal være ekstra komfortabelt: readyspace-sæderne bagi, som giver dig mulighed for i en håndevending at skabe mere plads til større genstande. 1 Ekstraudstyr Fås enkeltvis som ekstraudstyr: > Universal smartphoneholder til smart Audio-System 1 (billede 1) > Ekstra instrument med cockpitur og omdrejningstæller (billede 2) 3 > Ambientebelysning med indirekte belysning af fordørene, fodrummene, midterkonsollen og handskerummet (billede 3) > Klimaanlæg, manuelt, med støv- og pollenfilter 2 (billede 4) 1 3 > Sædevarme til fører og forsædepassager (billede 5) 4 5 Fås enkeltvis som ekstraudstyr: > readyspace-sæder bagi med udtagelig cargo-box (billede 1) > Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og kombifilter med aktivkul 3 (billede 6) > Bagagerumsafdækning (ikke vist) > Aflåseligt handskerum (billede 2) > JBL Soundsystem inkl. 8-kanal-DSPforstærker med en samlet ydelse på 320 W i forbindelse med 12 højtydende højttalere inklusive udtagelig subwoofer i bagagerummet (billede 3) 4 > Sidespejle med elindstilling og elvarme (ikke vist) > Digital radio (DAB) til standarderne DAB, DAB+ og DMB (ikke vist) 6 2 > Bakkamera 1 (billede 4) 1 I forbindelse med Cool & Media-pakken. 1 Godkendt til smartphones med appen smart cross connect. 2 Kun i forbindelse med 45-kW-motor. 3 Ikke i forbindelse med 45-kW-motor.

32 Farver Karrosseri i sølv (cool silver), tridion sikkerhedscelle i sort (black) og kølerafdækning i sort (black). Karrosseri i hasselbrun (hazel brown), tridion sikkerhedscelle i sort (black) og kølerafdækning i sort (black). Karrosseri i midnatsblå (midnight blue), tridion sikkerhedscelle i sølv (cool silver) og kølerafdækning i sølv (cool silver) Karrosseri i sort (black), tridion sikkerhedscelle i sølv (cool silver) og kølerafdækning i sølv (cool silver). Karrosseri i rød (cadmium red), tridion sikkerhedscelle i sort (black) og kølerafdækning i sort (black) Karrosseri i hvid (white), tridion sikkerhedscelle i sølv (cool silver) og kølerafdækning i hvid (white). Karrosseri i sort/gul (black-to-yellow), tridion sikkerhedscelle i sort (black) og kølerafdækning i sort (black) Karrosseri i lava orange, tridion sikkerhedscelle i hvid (white) og kølerafdækning i hvid (white). >> Alle dine yndlingsfarver. Farvekombinationerne til den ny smart forfour er lige så mangfoldige som livet i storbyen. Du kan vælge mellem frække karrosserifarver i kombination med tridion sikkerhedscellen i sort (black), hvid (white) eller sølv metallic (cool silver metallic). Hvis du vælger karrosseriet eller tridion sikkerhedscellen i en af disse tre farver, anbefaler vi, at du vælger samme farve til kølerafdækningen det vil klæde din smart forfour særligt godt. Du kan give din smart forfour et individuelt præg ved at vælge en af de eksklusive letmetalfælge. Karrosseri i grafitgrå (graphite grey), tridion sikkerhedscelle i sølv (cool silver) og kølerafdækning i sølv (cool silver)

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR Der er intet, der kan måle sig med Style Pack, hvis du ønsker en rendyrket grafisk effekt. Opnå kontrast med et komplet sæt af dørpanellister og sidespejlskapper i sort,

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Din nye mobil Problemfri.

Din nye mobil Problemfri. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem års garanti, uanset hvor langt du kører Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI. THE ULTIMATE URBAN EXPERIENCE. GØR DEN TIL DIN EGEN Giv din QASHQAI en skarp, individuel kant med Nissan Originalt Tilbehør. Vælg dine favoritter

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl.

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598 09.06.2014 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Vejl. udsalgspris Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. inkl. moms og reg. afg.

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms og

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil.

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.935 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud NISSAN MICRA NISSAN MICRA. Hvad nu hvis_du kunne følge din egen rytme og få tingene til at ske. Brug alle de fordele, du har fra den velformede kofanger foran og kølergrillen med bikubemønster. Vis din

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

Du er på udkig efter en ægte sportsvogn. En bil der fylder dig med begejstring og eventyrlyst og giver dig et sikkert smil på læben.

Du er på udkig efter en ægte sportsvogn. En bil der fylder dig med begejstring og eventyrlyst og giver dig et sikkert smil på læben. Du er på udkig efter en ægte sportsvogn. En bil der fylder dig med begejstring og eventyrlyst og giver dig et sikkert smil på læben. Hermed præsenteres den nye Mazda MX-5: Indbegrebet af Zoom-Zoom. 3 Du

Læs mere

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536 NISSAN JUKE VAN Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Tilgængelig s å længe lager hav es. Kontak t din Nis s an-forhandler for mere information MO TO R TRANSMISSIO N Model Træk CO 2- emis s ion g/k

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rum, 5-sædet 7N0061162 Pris kr. 1.995 Pris kr. 1.995 Bagagerumsbakke, blød 5-sædet 7N0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014 OPEL Movano, MOvanO combi/bus COMbi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser januar OktObEr 20142011 2 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 3000 kg Combi: L2H2 3500 kg Priser og motorer Diesel Motor /

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Vokswagen Holstebro Touran - 2015 Elektrisk udstyr CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B 1.835 3.985 1.950 1.950 1.249 1.249 1.500 1.500 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Køleboks

Læs mere

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C Pris kr. 595 Pris kr. 595 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Pris kr. 790 Pris kr. 790

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg!

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! NY DACIA DUSTER TILBEHØRSSORTIMENT TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! 2 INDHOLD I NY DACIA DUSTER DESIGN TRANSPORT

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. MER FRIHED MED PGO! BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil.

Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil. Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil. En Mercedes-Benz serviceaftale giver dig tryghed som bilejer, for du ved, hvad din service kommer til at koste i hele aftaleperioden.

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

The Beetle - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr

The Beetle - 2014 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød 5C5061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat ducato Motor 2.2 JTD Antal cylindre 4 på række, tværliggende Volumen (cm 3 ) 2198 Kompressionsforhold 17,5:1 Maks effekt

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed uanset om

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder

Sharan - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke m/rum, 5-sædet 7N0061162 Pris kr. 1.995 Pris kr. 1.995 Bagagerumsbakke, blød 5-sædet 7N0061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE.

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. SCUDO SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. Hvis man kigger på forskellen mellem at arbejde og at arbejde med stil, så er Fiat Scudo hele forskellen. Pålidelig, rap og kraftfuld Scudo er det perfekte visitkort,

Læs mere

NISSAN NissanConnect

NISSAN NissanConnect NISSAN NissanConnect Oplev verden online: din bil en integreret del af din online livsstil. Forvent at blive begejstret Det nye NissanConnect er spækket med smarte features og utroligt nemt at bruge takket

Læs mere

Passat Alltrack - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder

Passat Alltrack - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Tønder Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerums-vendemåtte, velour/gummi 3C9061210 VV2 Pris kr. 1.245 Pris kr. 1.245 Bagagerumsbakke, blød 3C9061160 Pris kr. 549 Pris kr. 549 Bagagerumsbakke, hård

Læs mere

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro

Caddy - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Holstebro Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke 5/7 sæders (Life car version) 2K5061161 Pris kr. 904 Pris kr. 1.066 Bagagerumsbakke 5/7 sæders (Maxi kombi) 2K3061161A Pris kr. 1.014 Pris kr.

Læs mere