Tilslutningstilladelse til afledning af byggegrubevand ved renovering af vandledninger ved Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, 136 og 140 i

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilslutningstilladelse til afledning af byggegrubevand ved renovering af vandledninger ved Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, 136 og 140 i"

Transkript

1 Herlev Bygade Herlev HOFOR A/S, Vand Ørestads Boulevanrd København S Att.: Bibi Shabeer Sendt til miljøafdelingen miljoe@hofor.dk 10. august 2015 Journalnr CVR Tilslutningstilladelse til afledning af byggegrubevand ved renovering af vandledninger ved Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, 136 og 140 i I forbindelse med renovering af vandledninger ved Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, 136 og 140 har HOFOR vand ansøgt om at aflede 450 m 2 byggegrubevand. Herlev Kommune har behandlet sagen på baggrund af HOFOR s ansøgning af 23. juli Afgørelse og vilkår På baggrund af det foreliggende materiale meddeler Herlev Kommune tilladelse til afledning af vand fra udgravning i forbindelse med renovering af vandledninger ved Herlev Torv 1-7 og Herlev Hovedgade 104, Tilladelsen meddeles i henhold til 28 stk. 3 i Miljøbeskyttelsesloven 1, på følgende vilkår: Generelle vilkår 1. En kopi af denne tilladelse skal til enhver tid være tilgængelig hos de ansvarlige personer for renoveringsarbejdet. 2. Tilladelsen gælder udelukkende afledning af byggegrubevand fra renoveringsarbejder ved Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, Tilladelsen gælder for perioden Alt vand fra byggegruberne ved renoveringsarbejdet skal afledes til spildevandskloakken. 1 Lov om Miljøbeskyttelse (Miljøbeskyttelsesloven), Lovbek. Nr. 879 af 26. juni 2010.

2 5. Ved mindre uheld/spild, der kan have betydning for spildevandsafledningen skal afledningen stoppes, og Herlev Kommune straks underrettes. Ved væsentlige spild alarmeres 112. Vilkår for indretning og drift 6. Der skal etableres sedimentationscontainer eller anvendes fiberdug omkring pumpen. Renseforanstaltning skal tømmes/udskiftes efter behov. 7. Området omkring tilslutningsbrønden skal renholdes, så der ikke afledes partikulært materiale til kloakken. 8. Hvis der i forbindelse med gravearbejdet konstateres synlig/lugtbar olieforurening eller anden forurening, skal afledningen straks standses. Herlev Kommune skal kontaktes for at vurdere, hvordan afledningen kan fortsætte. 9. Der skal installeres en afregningsmåler fra HOFOR til registrering af den afledte vandmængde til kloak. Hvis der anvendes en anden vandmåler, skal dette ske efter aftale med HOFOR. Kontakt vedr. dette skal ske til HOFORs miljøsektion på miljoe@hofor.dk. 10. Bortskaffelse af affald fra sedimentationscontainer og olieudskiller skal ske i henhold til den til enhver tid gældende Affaldsbekendtgørelse og Herlev Kommunes Erhvervsaffaldsregulativ. 11. Senest 1 uge efter afledningen er påbegyndt, skal der udtages en vandprøve til analyse for indhold af chlorerede opløsningsmidler og nedbrydningsprodukter heraf. På baggrund af resultatet af denne prøve, vil Herlev Kommune vurdere om der er behov for yderligere foranstaltninger. Klagevejledning Denne afgørelse kan jævnfør 91 i Miljøbeskyttelsesloven påklages til Natur- og Miljøklagenævnet, inden 4 uger efter at afgørelsen er offentliggjort. Klageberettigede er afgørelsens adressat, Sundhedsstyrelsen, Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet og enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Klagen skal indgives til Natur- og Miljøklagenævnet via klagenævnets klageportal. Du finder link til klageportalen på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside, Natur- og Miljøklagenævnet opkræver et gebyr på 500 kr. for behandling af sagen. Gebyret tilbagebetales, hvis klagen gives medhold i klagenævnets afgørelse. Natur- og Miljøklagenævnet afviser som udgangspunkt klager, der ikke indgives via klageportalen. Hvis du ønsker at blive fritaget for at

3 bruge klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Herlev Kommune, Stab for Kultur, Ejendomme og Teknik, Herlev Bygade 90, 2730 Herlev eller Herlev Kommune videresender din anmodning til Natur- og Miljøklagenævnet, som afgør, om din anmodning kan imødekommes. For yderligere oplysninger se Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside på Hvis afgørelsen ønskes indbragt for domstolene, skal dette ske senest 6 måneder efter at afgørelsen er truffet jævnfør 101 i Miljøbeskyttelsesloven dvs. senest d. 10. februar Følgende har modtaget besked om afgørelsen: - Sundhedsstyrelsen, sst@sst.dk - Danmarks Naturfredningsforening, dnherlev-sager@dn.dk - Friluftsrådet, fr@friluftsraadet.dk - HOFOR, hofor@hofor.dk - Biofos, cb@biofos.dk Miljøteknisk beskrivelse HOFOR vand skal renovere vandledninger ved Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, Ledningstracéets gennemsnitsdybde er 1,8 meter. Det forventes, at der i perioden vil være behov for at aflede 450 m 3 byggegrubevand. Den faktiske afledte vandmængde vil dog være afhængig af nedbørsmængden i perioden. Vandet vil blive afledt via en pumpe i udgravningen. Pumpen etableres enten med fiberdug omkring eller også opstilles en sedimentationscontainer. Den afledte vandmængde vil blive registreret og afledningen vil ske til den nærmeste vejbrønd. Udgravningen sker i vejareal udfor Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade 104, Udgravningen på Herlev Torv 1-7 samt Herlev Hovedgade sker ved siden af en V2-kortlagt matrikel (matr. nr. 7nl, Herlev), som er kortlagt pga. forurening med olieprodukter og chlorerede opløsningsmidler i grundvandet samt chlorerede opløsningsmidler i poreluften. Udgravningen ved Herlev Hovedgade 104 sker ved siden af en matrikel som er halvt V2-kortlagt (matr. Nr. 7u, Herlev), pga. forurening med C10-C25 og C25- C35 kulbrintefraktioner i jorden samt tetrachlorethylen i grundvandet. Miljøteknisk vurdering Miljøfremmede stoffer Vejarealet hvor ledningsarbejdet udføres, er ikke kortlagt som forurenet. Derimod er 2 tilstødende matrikler V2-kortlagt. Der er udarbejdet forureningsundersøgelser i forbindelse med kortlægningen af de to matrikler og af forureningsundersøgelserne fremgår det, at der ved Herlev Torv 1 er påvist en moderat olieforurening i det terrænnære grundvand, med indhold af total kulbrinter på 86 µg/l, samt en kraftig PCE-forurening (tetrachlorethylen) med et indhold på 51 µg/l.

4 Ved Herlev Hovedgade er der påvist en kraftig olieforurening i det terrænnære grundvand med indhold af total kulbrinter på 470 µg/l. Ved Herlev Hovedgade 104 er der fundet forhøjet indhold af PCE på op til 23 µg/l samt totalkulbrinter på op til 52 µg/l. Ifølge Bekendtgørelse om miljøkvalitetskrav for vandområder og krav til udledning af forurenende stoffer til vandløb, søer eller havet, er miljøkvalitetskravet til PCE (tetrachlorethylen) 10 µg/l. De fundne koncentrationer af PCE ligger væsentligt over denne værdi. Prøverne er udtaget i en dybde på hhv. 5,73 og 7,12 meters dybde, hvorimod byggegruben vil have en gennemsnitsdybde på 1,8 meter. Grundvandsdybden ved prøvetagningsstedet på den kortlagte matrikel er 6-8 meter og grundvandsdybden i vejarealet hvor udgravningen vil være er på 3-5 meter. Dermed vil grundvandet sandsynligvis løbe fra udgravningen mod forureningen, og dermed væk fra udgravningen. Yderligere vil det overvejende være regnvand som pumpes væk fra udgravningen og kun i begrænset omfang grundvand. Herlev Kommune vurderer, at risikoen for at pumpningen af byggegrubevand fra udgravningen vil trække i den kendte forurening er lille. Dog kan det ikke udelukkes, at der vil løbe forurenet grundvand til udgravningen. Herlev Kommune vil derfor stille vilkår om, at det pumpede vand afledes til spildevandskloakken samt at der indenfor den første uge af pumpningen udtages en prøve til analyse for chlorerede opløsningsmidler og nedbrydningsprodukter. På baggrund af resultatet af denne prøve, vil Herlev Kommune vurdere, om der er behov for yderligere foranstaltninger. Miljøkvalitetskravet til mineralsk olie/totalkulbrinter er 20 mg/l. De fundne koncentrationer i vandprøverne er langt fra miljøkvalitetskravet for afledning af totalkulbrinter og Herlev Kommune vurdere på baggrund heraf, at afledningen ikke vil være problematisk. Hvis der i forbindelse med gravearbejdet opdages misfarvet eller lugtende jord skal gravearbejdet og afledningen af byggegrubevand straks indstilles og Herlev Kommune kontaktes. Suspenderet stof Det oppumpede vand fra byggegruben vil indeholde suspenderet stof i form af partikulært materiale. Større mængder suspenderet stof er uønsket i kloaksystemet, da det giver aflejringer og risiko for tilstopning. Herlev Kommune stiller derfor vilkår om, at der anvendes fiberdug på pumpen eller opstilles sedimentationscontainer inden afledningen til spildevandskloakken, samt at området omkring tilslutningsbrønden renholdes.

5 Vandafledningsafgift Den registrerede vandmængde skal indberettes til HOFORs miljøsektion på med angivelse af HOFOR projekt nr. i Konklusion Herlev Kommune vurderer på baggrund af ovenstående, at der kan meddeles tilslutningstilladelse til den ansøgte afledning, på de i tilladelsen angivne vilkår. Du er velkommen til at kontakte mig på tlf eller sende en mail til mette.henningsen@herlev.dk. Venlig hilsen Mette Henningsen Miljømedarbejder i Dette brev er udarbejdet efter procedure S-01 i Herlev Kommunes kvalitetsstyringssystem, og kvalitetssikret af lrb.

Tilladelse til udledning af skyllevand og byggegrubevand i forbindelse med renovering af vandledninger

Tilladelse til udledning af skyllevand og byggegrubevand i forbindelse med renovering af vandledninger Herlev Bygade 90 2730 Herlev HOFOR Vand, Ørestads Boulevard 35, 2300 København S Att: Bibi Iqbal Shabeer, e-mail: bish@hofor.dk Tina Baastrup Damgaard, e-mail: tiba@hofor.dk 16. september 2013 Journalnr.

Læs mere

Tilslutningstilladelse til byggegrubevand ved mindre ledningsarbejder HOFOR A/S

Tilslutningstilladelse til byggegrubevand ved mindre ledningsarbejder HOFOR A/S til byggegrubevand ved mindre ledningsarbejder HOFOR A/S Stamdata for HOFOR A/S Virksomhedens navn og adresse HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S CVR nr. og p nr. CVR nr. 10073022 Kontaktperson

Læs mere

Tilslutningstilladelse til afledning af dræn- og overfladevand ved anlæggelse af kunstgræsbane på Herlev Stadion, Tvedvangen 198 i

Tilslutningstilladelse til afledning af dræn- og overfladevand ved anlæggelse af kunstgræsbane på Herlev Stadion, Tvedvangen 198 i Herlev Bygade 90 2730 Herlev Herlev Kommune Center for Ejendomme og Intern Service Herlev Bygade 90 2730 Herlev 26. februar 2016 Journalnr. 163-2016-3513 CVR 63640719 Att.: Maiken Z. L. Andersen Tilslutningstilladelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Bilag 1 Placering af pumpeanlæg og tilslutningsbrønde Herlev Kommune Side 1 af 7

Indholdsfortegnelse. Bilag 1 Placering af pumpeanlæg og tilslutningsbrønde Herlev Kommune Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2 2. Afgørelse og vilkår. 2 2.1 Generelt.. 2 2.2 Krav til indretning og drift. 2 3. Generelle oplysninger og klagevejledning.. 4 4. Spildevandsteknisk redegørelse. 5 5.

Læs mere

Tilslutningstilladelse til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4

Tilslutningstilladelse til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4 til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4 1 Stamdata for HOFOR A/S Smedeholm 1 og 4 Virksomhedens navn og adresse HOFOR A/S Smedeholm 1+4 2730 Herlev Kommune CVR nr. og p nr. CVR nr. 10073022 P-nr.

Læs mere

Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grundvand ved Skovshoved Havns, Skovshoved pumpestation

Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grundvand ved Skovshoved Havns, Skovshoved pumpestation Novafos Blokken 9 3460 Birkerød CVR. nr. 31884993 15. januar 2018 Sagsnr. EMN-2017-05039 Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grundvand ved Skovshoved Havns, Skovshoved pumpestation Rambøll

Læs mere

Tilslutningstilladelse til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2

Tilslutningstilladelse til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2 til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2 1 Stamdata for TDC Virksomhedens navn og adresse TDC A/S Herlev Central Snehvidevej 2 2730 Herlev Kommune CVR nr. og p nr. CVR nr. 14773908 P-nr. 1013874960

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse til tilslutning af oppumpet olieforurenet grundvand fra matr. nr. 595a Skjern Bygrunde, Bækkevangen, 6900 Skjern

Midlertidig tilslutningstilladelse til tilslutning af oppumpet olieforurenet grundvand fra matr. nr. 595a Skjern Bygrunde, Bækkevangen, 6900 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing TH. LYNGE PETERSEN A/S Engtoften 18 6900 Skjern Sagsbehandler Yvonne Grandahl Direkte telefon 99741513 E-post yvonne.grandahl@rksk.dk

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse for spildevand fra 5 ekstra boringer langs tracé til Svanemøllen Skybrudstunnel, forundersøgelser

Midlertidig tilslutningstilladelse for spildevand fra 5 ekstra boringer langs tracé til Svanemøllen Skybrudstunnel, forundersøgelser KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Midlertidig tilslutningstilladelse for spildevand fra 5 ekstra boringer langs tracé til

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse til offentlig spildevandsledning i forbindelse med afledning af oppumpet grundvand Hadsundvej 32, 9575 Terndrup

Midlertidig tilslutningstilladelse til offentlig spildevandsledning i forbindelse med afledning af oppumpet grundvand Hadsundvej 32, 9575 Terndrup Center Natur og Miljø IF Nedbrydning A/S Savannevej 2 9220 Aalborg Ø Mail: hri@ifgroup.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.00-P19-5-14 Ref.:

Læs mere

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G Bonnerup Consult Aps Fynsvej 56 5500 Middelfart Dato: 26-04-2016 Att: Jakob Vedel Ref.: J.nr.: METMO 13.02.01-G01-7-15 Tilladelse til midlertidig bortledning af grundvand i forbindelses med byggeri, Rustenborgvej

Læs mere

Pumpeydelse Samlet vandmængde

Pumpeydelse Samlet vandmængde Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 141.120 m³ grundvand 05. oktober 2015 Billund Kommune meddeler hermed Billund Vand tilladelse til

Læs mere

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV Att: Hasse K. Davidsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til reinfiltration

Læs mere

3. Der må maksimalt afledes 750 m 3 til Moserenden med et maksimalt flow på 10 m 3 /time (svarende til ca. 2,78 l/s).

3. Der må maksimalt afledes 750 m 3 til Moserenden med et maksimalt flow på 10 m 3 /time (svarende til ca. 2,78 l/s). ORBICON A/S Ringstedvej 20 4000 Roskilde Att: Sandra Roost 26. NOVEMBER 2018 JOURNALNUMMER 06.11.01-P19-1-18 KS SIAGUDMU MIDLTERTIDIG UDLEDNINGSTILLADELSE AF GRUNDVAND FRA PRØVE- PUMPNING PÅ TROMMESLAGERVEJ

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Sagsnr.: 219-2013-33737 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Nr. Herlev-Freerslev Vandværk til Havelse Å Sagsnr.: 219-2013-42519 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning

Læs mere

Tilladelse til midlertidig udledning af beluftet og sandfiltreret grundvand til Kagsåen

Tilladelse til midlertidig udledning af beluftet og sandfiltreret grundvand til Kagsåen Naturteam Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7, 2860 Søborg Telefon: 39 57 59 24 E-mail: natur@gladsaxe.dk Rambøll Danmark A/S Hannemanns Allé 53 2300 Københavns S Att. Judith Wood 13. juni 2016 Tilladelse til

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Den nye bane Kbh-Ringsted, BANEDANMARK Relevante underentreprenører Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Læs mere

Tillæg til midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Lerbæk og Grindsted Å

Tillæg til midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Lerbæk og Grindsted Å VARDE KLOAK OG SPILDEVAND A/S Gl Kærvej 15 6800 Varde Att.: Mette Skov Hansen, mesk@dinforsyning.dk og Claus A. Nielsen, clan@dinforsyning.dk. Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Tillæg til

Læs mere

Sendt pr. mail til: Anne Krag, Ole Mikkelsen,

Sendt pr. mail til: Anne Krag, Ole Mikkelsen, Teknik- og Miljøafdelingen COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sendt pr. mail til: Anne Krag, akra@cowi.com

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand fra pumpeforsøg ved Kysthus 1-3, Tuborg Syd

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand fra pumpeforsøg ved Kysthus 1-3, Tuborg Syd Danica Ejendomsselskab ApS. Holmens Kanal 2-12 1060 København K 9. januar 2019 Sagsnr. GEO-2019-00010 Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand fra pumpeforsøg ved Kysthus 1-3, Tuborg

Læs mere

HANSTHOLM CONTAINER TRANSPORT A/S Industrihøjen Hanstholm

HANSTHOLM CONTAINER TRANSPORT A/S Industrihøjen Hanstholm HANSTHOLM CONTAINER TRANSPORT A/S Industrihøjen 4 7730 Hanstholm Jens Pedersen, jens@hanstholmcontainertransport.dk Kopi til Sven Sandvad, ss@frandsen-sondergaard.dk Plan- og Miljøafdelingen 10. april

Læs mere

Tilslutningstilladelse

Tilslutningstilladelse VIRKSOMHED OG MILJØ Januar 2018 Tilslutningstilladelse AFLEDNING AF SANITÆRT SPILDEVAND og REGNVAND fra BEFÆSTET P- PLADS TIL OFFENTLIG KLOAK L.M. Huse A/S Ringstedvej 27A, 4440 Mørkøv matr.nr. 23a Syvendekøb

Læs mere

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej 21 5690 Tommerup 19. maj 2017 Sags id: 16/19474 Afslag på ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg Vestfyns Efterskole har den 26. september 2016 søgt

Læs mere

Revideret tilslutningstilladelse for spildevand. fra kunstgræsbane, Hovedgaden 96, 4050 Skibby. 4050 Skibby

Revideret tilslutningstilladelse for spildevand. fra kunstgræsbane, Hovedgaden 96, 4050 Skibby. 4050 Skibby Sagsnr. 06.11.00-K08-2-10 Revideret tilslutningstilladelse, for spildevand fra kunstgræsbane, Hovedgaden 96 Revideret tilslutningstilladelse for spildevand fra kunstgræsbane, Hovedgaden 96, Frederikssund

Læs mere

SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE

SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE . SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE I/S REFA - GEDSER LANDEVEJ 22T, 4800 NYKØBING F GULDBORGSUND KOMMUNE TEKNIK & MILJØ 31-03-2017 SAG NR. 17/10384 Udledningstilladelse meddelt i henhold til kapitel 4 i

Læs mere

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen

Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV. Att: Hasse K. Davidsen Archiland A/S Rentemestervej 23A 2400 København NV Att: Hasse K. Davidsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Revideret tilladelse til reinfiltration

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R.

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via rørbassin til

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Dato 28. 01. 2019 Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Sagsnr.: 13/33736 Sagsbehandler: Maj Brit Fisker Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Stenholt Vandværk til vandløb Sagsnr.: 219-2013-2741 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand

Læs mere

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å.

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Vindinge Å. Tilladelsen er et tillæg til udledningstilladelsen

Læs mere

Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grund- og overfladevand til Isefjorden i forbindelse med kloakeringsprojekt

Tilladelse til midlertidig udledning af oppumpet grund- og overfladevand til Isefjorden i forbindelse med kloakeringsprojekt COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Att. Jesper Lind HOLBÆK KOMMUNE Dato: 26-05-2016 Sagsb.: Anne Sofie Olsen Sagsnr.: 16/18984 Dir.tlf.: 72368059 E-mail: ASO@holb.dk Tilladelse til midlertidig

Læs mere

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler.

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler. #split# MANNA VANDVÆRK Kilden 7 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 29-03-2017 Sags. nr.: 06.11.01-P19-1-17 Sagsbeh.: Jes Rose Nielsen Lokaltlf.: +4599455519 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Øresund fra anlægsarbejde på Strandvejen 194 C, 2920 Charlottenlund, matr. nr.

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Øresund fra anlægsarbejde på Strandvejen 194 C, 2920 Charlottenlund, matr. nr. Simon Ladefoged Strandvejen 194 C 2920 Charlottenlund 2. marts 2017 Sagsnr. GEO-2017-00166 Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Øresund fra anlægsarbejde på Strandvejen 194 C, 2920 Charlottenlund,

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg I) til Mejerigrøften Sagsnr.: 219-2013-36832 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Tilladelse til udledning

Læs mere

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å DIN Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Att.: Camilla L. H. Jørgensen, clhj@dinforsyning.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å Varde Kommune

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Låstrupgård ApS Vievej 24 8832 Skals Sendt til: viegaard@viegaard.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning

Læs mere

Ikano Bolig A/S Stationsparken 24, Glostrup. Sendt digitalt til CVR

Ikano Bolig A/S Stationsparken 24, Glostrup. Sendt digitalt til CVR Ikano Bolig A/S Stationsparken 24,2 2600 Glostrup Sendt digitalt til CVR 39184745 Tilladelse til midlertidig udledning og nedsivning af oppumpet grundvand Hillerød Kommune har i maj 2019 modtaget de sidste

Læs mere

Baggrund Lyngby Taarbæk Forsyning har ansøgt Lyngby-Taarbæk Kommune om tilladelse til at udlede vand fra prøvetagning til Mølleå.

Baggrund Lyngby Taarbæk Forsyning har ansøgt Lyngby-Taarbæk Kommune om tilladelse til at udlede vand fra prøvetagning til Mølleå. Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S Att.: Marianne Jeppesen og Aksel Olsen Hjortekærbakken 12 2800 Kgs. Lyngby Sendt til forsyning@ltf.dk Dato: 21-10-2015 Ref: PERH J.nr.: 20150330179 Udledningstilladelse for

Læs mere

En garage-/udhusbygning på 109 m², placeret på østsiden af gårdspladsen 12 m fra vejen.

En garage-/udhusbygning på 109 m², placeret på østsiden af gårdspladsen 12 m fra vejen. Brian Møgelvang Bendsvej 3 8950 Ørsted Afdeling: Byggegruppen Dato: 24. juni 2015 Reference: Pia Hauge E-mail: phs@norddjurs.dk Tlf. Byggegruppen: 89 59 40 68 Journalnr.: 2015-0447 Landzonetilladelse Norddjurs

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Meløse Vandværk (behandlingsanlæg II) til Æbelholt Å Sagsnr.: 36832 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Tilladelse til udledning af renset

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. STENBJERG EJENDOMME A/S Søndergade 20! " Skelbækvej 2 Tlf.: 7376 7676 Dato: 13. juni 2017 Sagsnr.: 17/11397 Ejendomsnr.: 16927 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E7mail: pmu@aabenraa.dk I henhold

Læs mere

Center for Miljøbeskyttelse meddeler tilladelse til udførelse af 5 A- boringer efter 21 i vandforsyningsloven (LBK 118 af 22/ ).

Center for Miljøbeskyttelse meddeler tilladelse til udførelse af 5 A- boringer efter 21 i vandforsyningsloven (LBK 118 af 22/ ). KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Tilladelse til 5 boringer samt pumpetest langs tracé til Svanemøllen Skybrudstunnel, forundersøgelser

Læs mere

Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej Herning. Landzonetilladelse

Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej Herning. Landzonetilladelse TEKNIK OG MILJØ Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej 29 7400 Herning Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Landzonetilladelse Vedr.: Ejendommen Mindelundvej 18, 7400 Herning.

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via regnvandsbassin til Byrenden i Nr.

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning af en sø ved Gammelgårdsvej i

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning af en sø ved Gammelgårdsvej i Herlev Bygade 90 2730 Herlev HOFOR Spildevand Herlev A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S. 20. oktober 2016 Journalnr. 163-2015-50455 Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning af

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Tilløb til

Læs mere

3. Det midlertidige oplag må kun tilføres jord fra projektet for separatkloakering i Ryslinge.

3. Det midlertidige oplag må kun tilføres jord fra projektet for separatkloakering i Ryslinge. Arkil A/S - Anlæg Jernet 4E 6000 Kolding Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Jørgen Hygum Skads Byvej Esbjerg Ø

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Jørgen Hygum Skads Byvej Esbjerg Ø Jørgen Hygum Skads Byvej 94 6705 Esbjerg Ø Frodesgade 30, 6700 Esbjerg Postadresse Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 24. februar 2016 Sagsbehandler Anne Christine Bang Telefon direkte 76 16 15 62 E-mail

Læs mere

Boringsoplysninger Boringerne er ansøgt som A-boring. De i ansøgningen opgivne boringsdata og placering af boringerne fremgår af bilag 1.

Boringsoplysninger Boringerne er ansøgt som A-boring. De i ansøgningen opgivne boringsdata og placering af boringerne fremgår af bilag 1. Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund att. Affaldskontoret Tom Henrik Johansen Dato Sagsbehandler J.nr. 18. juni 2015 dmikk 09.08.26-P19-9-15 Tilladelse til etablering af 5 stk. moniteringsboringer

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning af Lidsø i

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning af Lidsø i Herlev Bygade 90 2730 Herlev HOFOR Spildevand Herlev A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S. 04. november 2015 Journalnr. 163-2015-50455 Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning af

Læs mere

LEGO System A/S Åstvej Billund. Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund

LEGO System A/S Åstvej Billund. Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund LEGO System A/S Åstvej 1 7190 Billund 18. maj 2016 Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund Billund Kommune har den 9. maj 2016 med henvendelse fra

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til opførelse af

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til opførelse af JHS Stenagervej 11 A 6230 Rødekro!" # Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. juli 2016 Sagsnr.: 16/16042 Ejendomsnr.: 26158 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E5mail: pmu@aabenraa.dk

Læs mere

2. Bredderne skal anlægges så flade som muligt, med en hældning, der ikke overstiger 1:5, og dybden på vandhullet må ikke være mere end 1,5 meter.

2. Bredderne skal anlægges så flade som muligt, med en hældning, der ikke overstiger 1:5, og dybden på vandhullet må ikke være mere end 1,5 meter. Rasmus Madsen Kongsted Engvej 4 7000 Fredericia 01-06-2015 Sags id.: 15/3826 Sagsbehandler: Dorthe Brix Folsted Aaboer Tilladelse til etablering af vandhul Fredericia Kommune giver hermed tilladelse efter

Læs mere

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag.

Udledningen til spildevandsforsyningsselskabets regnvandsledning skal ske som angivet på kortbilag. Koncern Miljø Region hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Aruwa Bendsen Sagsnr.: 08010414 Den 19-03-2012 1. Udledningstilladelse Region Hovedstaden har med brev af 5. maj 2011 ansøgt om fornyet

Læs mere

Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej Konges Lyngby

Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej Konges Lyngby Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Cowi A/S att. Karsten Hansen Parallelvej 2 2800 Konges Lyngby Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Begrænset kontrol 1 gang pr. år Alle stoffer i bilag 3 2. Normal kontrol 1 gang hvert 2. år Alle stoffer i bilag 4 2

Begrænset kontrol 1 gang pr. år Alle stoffer i bilag 3 2. Normal kontrol 1 gang hvert 2. år Alle stoffer i bilag 4 2 STÆRMOSE VANDVÆRK Grevegården 15 5690 Tommerup 9. februar 2016 Sags id: 16/1878 Kontrolprogram for Stærmose Vandværk (cvr. nr. 68795419) I henhold til vandforsyningslovens 1 65 og tilhørende bekendtgørelse

Læs mere

Sønderborg Forsyning att. Finn Christensen

Sønderborg Forsyning att. Finn Christensen Sønderborg Forsyning att. Finn Christensen Landzonetilladelse til at etablere et regnvandsbassin på ejendommen matr.nr. 54 Nybøl ejerlav, Nybøl, der ligger ved Stenderup Kirkebakke, Nybøl Sønderborg Kommune

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Stationsvej.

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Stationsvej. Tilladelse til udledning af overfladevand fra Stationsvej. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak i Stationsvej til Vindinge Å,

Læs mere

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg.

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg. Allerød Kommune De grønne pigespejdere Mose Anders Kvædevej 108 2830 Virum Att.: Annie Jensen LANDZONETILLADELSE Matr. nr. 2f Bastrup By, Uggeløse, Mose Anders Vej 4 Landzonetilladelse til helårsbolig

Læs mere

6,5 (min) 8,5 (maks) Minimum 60 % eller Minimum 8 mg/l

6,5 (min) 8,5 (maks) Minimum 60 % eller Minimum 8 mg/l Hillerød kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Afgørelse sendt til Casper Juul: casper@cc-contractor.dk Midlertidig tilslutningstilladelse til offentlig kloak for fra Milnersvej 39 A Hillerød Kommune

Læs mere

8. marts Sagsnr

8. marts Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse MetNord JV Sundkrogsgade 16 2150 Nordhavn Metronord, Nordhavn Station Transfertunnel TT2, Midlertidig tilslutningstilladelse for afledning

Læs mere

TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92

TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92 MJ Eriksson A/S Att.: Steen Holm Jørgensen 10-02-2017 TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92 MJ Eriksson A/S har den 6. februar 2017 søgt om tilladelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Jobi Værft A/S Værftskaj 2 9970 Strandby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: jfj@jobigroup.dk

Læs mere

1. Anlægget må først etableres når klagefristen på 4 uger efter meddelt tilladelse er udløbet, og der ikke er indkommet klager.

1. Anlægget må først etableres når klagefristen på 4 uger efter meddelt tilladelse er udløbet, og der ikke er indkommet klager. Hjørring Kommune Bente Pedersen Klarupvej 80 9870 Sindal TILLADELSE TIL JORDVARMEANLÆG Hjørring den 11-06-2019 Sagsnr.: 09.08.26-G01-74-19 Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72

Læs mere

Emtelle Scandinavia A/S har ved brev 10. april 2013 søgt om godkendelse til etablering af anlæg til rørtrækning.

Emtelle Scandinavia A/S har ved brev 10. april 2013 søgt om godkendelse til etablering af anlæg til rørtrækning. TEKNIK OG MILJØ Emtelle Scandinavia A/S Vardevej 140 7280 Sønder Felding Kenn Byllemos, kennb@emtelle.com Sofie Hestbæk sofieh@emtelle.com CVR-nr.: 26 15 69 55 P-nr.: 10 08 57 81 64 Etablering og drift

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg - lovliggørelse

Tilladelse til jordvarmeanlæg - lovliggørelse POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK DATO: 07-01-2019 JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-7-18 Claus Henry Hansen Broholmvej 5 7600 Struer RÅDHUSET,

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Sagsnr.: 15/23622 ks: bscr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Indholdsfortegnelse

Læs mere

LandSyd landinspektører Ådalen 13A 6600 Vejen

LandSyd landinspektører Ådalen 13A 6600 Vejen LandSyd landinspektører Ådalen 13A 6600 Vejen Landzonetilladelse til at udstykke en byggegrund fra matr.nr. 160 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Højtoft 6, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har den 2.

Læs mere

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen.

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen. Entreprenørfirmaet Ollerup Assensvej 100 5771 Stenstrup Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Sagsnr K

Sagsnr K Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Att.: Katarina Hantzi Dato 26. oktober 2017 Sagsnr. 06.01.05-K08-15-17 BY OG LANDSKAB Tilladelse til midlertidig tilslutning af oppumpet grundvand fra Vestergade,

Læs mere

3. Der skal etableres sandfang på de 2 nye ledningsstrenge inden afledning til grøften. Udformning og placering skal godkendes af Herlev Kommune.

3. Der skal etableres sandfang på de 2 nye ledningsstrenge inden afledning til grøften. Udformning og placering skal godkendes af Herlev Kommune. Herlev Bygade 90 2730 Herlev H/F Syvendehus Gl. Klausdalsbrovej 587 2730 Herlev 27. november 2018 Journalnr. 163-2010-71887 CVR 35712305 Godkendelse af regulering af drænsystem i H/F Syvendehus i Herlev

Læs mere

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg.

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg. Allerød Kommune John Antony Samuelsen Hyltebjerg Allé 14, st, 1 2720 Vanløse Forvaltningen Plan og Byg Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 planogbyg@alleroed.dk www.alleroed.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

2. Bredderne skal anlægges så flade som muligt, med en hældning, der ikke overstiger 1:5. Dybden på vandhullet må ikke være mere end 1,5 meter.

2. Bredderne skal anlægges så flade som muligt, med en hældning, der ikke overstiger 1:5. Dybden på vandhullet må ikke være mere end 1,5 meter. FREDERICIA KOMMUNE Att. Carsten Pedersen Gothersgade 20 A 7000 Fredericia Tilladelse til etablering af vandhul 03-09-2015 Sags id.: 15/8065 Sagsbehandler: Dorthe Brix Folsted Aaboer Fredericia Kommune

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Bangsbo Å fra ejendommen Søndergade 206, 9900 Frederikshavn. Indholdsfortegnelse

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Bangsbo Å fra ejendommen Søndergade 206, 9900 Frederikshavn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Torstein Fjordbak Vestbanegade 5 9800 Hjørring Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: tf@bundgaard-ark.dk

Læs mere

Vi har den 1. september 2017 modtaget ansøgning om på ovennævnte ejendom. Det ansøgte kræver landzonetilladelse efter Planlovens 1 35 stk.1.

Vi har den 1. september 2017 modtaget ansøgning om på ovennævnte ejendom. Det ansøgte kræver landzonetilladelse efter Planlovens 1 35 stk.1. Allerød Kommune WTC advokaterne A/S Slotsgade 36 B, 1. sal 3400 Hillerød LANDZONETILLADELSE Matr. nr. 4n Børstingerød By, Lillerød, Kirkeltevej 55 Landzonetilladelse til genopførelse af bolig. Vi har den

Læs mere

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål.

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål. TEKNIK OG MILJØ Aqua System A/S Avnvej 14 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8085 mikht@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 01.16.04-P00-2-15 VVM-screening

Læs mere

Laila Vivian Andersen Markus Andersen Kirkepold Sønderborg

Laila Vivian Andersen Markus Andersen Kirkepold Sønderborg Laila Vivian Andersen Markus Andersen Kirkepold 18 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at arealoverføre ca. 65 m² fra ejendommen matr.nr. 7 Ullerup Ejerlav til ejendommen matr.nr. 411 og 493 Ullerup

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Haslev Fjernvarme Energivej 35 4690 Haslev Sendt på mail til Benn Erik Grav beg@ramboll.dk 0 19 tilladelse efter miljøbeskyttelsesloven til etablering af solfangeranlæg ved Haslev

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej

Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej Jesper Højberg Hoffmann Hestlundvej 1 Bøllund 7323 Give Sendt på mail: jesperhoffmann2@gmail.com 31-05-2017 Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej 1, 7323 Give Vejle Kommune

Læs mere

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet.

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet. Aabenraa Kommune Att. Drift & Vedligehold Tlf.: 7376 7676 Dato: 26. juni 2017 Sagsnr.: 17/19368 Ejendomsnr.: 3865 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E/mail: pmu@aabenraa.dk I henhold til Planlovens

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Kommune Center for Byens Anvendelse Att.: Jens Ole Madsen, jeom@aarhus.dk Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C Cvr.nr. 55133018 Side 1 af

Læs mere

Tilslutningstilladelse for tilslutning af vand fra grundvandssænkning i Karlstrup Kalkgrav til det eksisterende regnvandssystem

Tilslutningstilladelse for tilslutning af vand fra grundvandssænkning i Karlstrup Kalkgrav til det eksisterende regnvandssystem TEKNIK OG MILJØ Solrød Center 1 2680 Solrød Strand Telefon +4556182000 www.solrod.dk Naturstyrelsen Gjøddinggård, Førstballevej 2 7183 Randbøl Att.: Jens Peter Simonsen Tilslutningstilladelse for tilslutning

Læs mere

Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten

Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at etablere en dyrlægepraksis på ejendommen matr.nr. 23 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Buskmosevej 18, Kværs, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Bjarne Føgh Blansskovvej 23, Blans 6400 Sønderborg

Bjarne Føgh Blansskovvej 23, Blans 6400 Sønderborg Bjarne Føgh Blansskovvej 23, Blans 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at opføre et redskabsrum og en udestue på ejendommen matr.nr. 102 Blans, Ullerup, der ligger på Blanskovvej 23, 6400 Sønderborg

Læs mere

Birgitte Thomsen Per Madsen Melskovvej 19 Rinkenæs 6300 Gråsten

Birgitte Thomsen Per Madsen Melskovvej 19 Rinkenæs 6300 Gråsten Birgitte Thomsen Per Madsen Melskovvej 19 Rinkenæs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre en tilbygning på 74,2 m² til erhverv på ejendommen matr.nr. 326 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på

Læs mere

Baggrund. Banedanmark Carsten Niebuhrs Gade København V. Kopi til: COWI A/S, Parallelvej 2, 2800 Kgs. Lyngby, Jesper Albinus,

Baggrund. Banedanmark Carsten Niebuhrs Gade København V. Kopi til: COWI A/S, Parallelvej 2, 2800 Kgs. Lyngby, Jesper Albinus, Banedanmark Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Kopi til: COWI A/S, Parallelvej 2, 2800 Kgs. Lyngby, Jesper Albinus, jeal@cowi.dk. Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Midlertidig tilladelse

Læs mere

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune Center for Teknik og Miljø Team Natur og Vand Rådhusvej 3 3200 Helsinge Sag: 2017/06584 004 Id: 026241 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 15. marts 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Jørgen Bertram Kasmosevej 7 V Sottrup Sønderborg

Jørgen Bertram Kasmosevej 7 V Sottrup Sønderborg Jørgen Bertram Kasmosevej 7 V Sottrup Landzonetilladelse til at etablere en garage på ejendommen matr.nr. 113 Sottrup Ejerlav, Sottrup, der ligger på Kasmosevej 9, Sønderborg Kommune har den 4. oktober

Læs mere

Tilladelse til etablering af 2 prøveboringer og pumpeforsøg på Bohus Boulevard 7

Tilladelse til etablering af 2 prøveboringer og pumpeforsøg på Bohus Boulevard 7 TMC - Natur og Miljø Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup Tlf: 43591000 www.htk.dk GEO København Maglebjergvej 1 2800 Kgs. Lyngby Att.: Lars Hjortshøj Jacobsen Sendt pr. mail til: lja@geo.dk Dir.tlf.:

Læs mere

Grøndahlsvej 19-21, 7400 Herning. Revidering af vilkår i 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven

Grøndahlsvej 19-21, 7400 Herning. Revidering af vilkår i 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven TEKNIK OG MILJØ Herning Vand Holding A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Att.: Thomas Sørensen E-mail: ths@herningvand.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8029

Læs mere

Birgitte Lien Nielsen Søndre Landevej Sønderborg

Birgitte Lien Nielsen Søndre Landevej Sønderborg Birgitte Lien Nielsen Søndre Landevej 156 Landzonetilladelse til at etablere Bed & Breakfast på ejendommen matr.nr. 3 Klinting, Ulkebøl, der ligger på Søndre Landevej 156, Sønderborg Kommune har den 29.

Læs mere

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C.

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C. Odense Kommune, Odense Slot, Nørregade 36-38, Postboks 740, 5000 Odense C Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima Odense

Læs mere

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen.

1. Det midlertidige oplag skal placeres inden for det areal, som er angivet som oplagsplads i bilaget til ansøgningen. Entreprenørfirmaet Ollerup Assensvej 100 5771 Stenstrup Teknik Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk 19-tilladelse til midlertidigt oplag af jord Afgørelse Faaborg-Midtfyn

Læs mere

1. at der senest ved færdigmelding af byggeriet etableres en afskærmende be* plantning langs med sydsiden af oplagspladsen som vist på kortbilaget.

1. at der senest ved færdigmelding af byggeriet etableres en afskærmende be* plantning langs med sydsiden af oplagspladsen som vist på kortbilaget. Nick Tygesen Stoltelundvej 9 6360 Tinglev! " Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 28*01*2015 Sagsnr.: 14/34365 Dokumentnr.: 11 Ejendom: 14713 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73768214 E*mail:

Læs mere

Sønderborg Kommune har den 21. april 2015 modtaget din landzone ansøgning om at ændre eksisterende erhvervsareal på 130 m² til beboelse.

Sønderborg Kommune har den 21. april 2015 modtaget din landzone ansøgning om at ændre eksisterende erhvervsareal på 130 m² til beboelse. Kathy Jakobsen Petersen Bavnevej 14 6580 Vamdrup Landzonetilladelse til at ændret anvendelse af erhvervsareal til beboelse på ejendommen matr.nr. 123 Kværs, Gråsten der ligger på Kværsgade 21, Kværs, 6300

Læs mere

Sønderborg Kommune. Plan. Sønderborg Kommune har den 10. september 2015 modtaget en ansøgning om etablering af et midlertidigt mulddepot.

Sønderborg Kommune. Plan. Sønderborg Kommune har den 10. september 2015 modtaget en ansøgning om etablering af et midlertidigt mulddepot. Sønderborg Kommune Landzonetilladelse til at etablere et midlertidigt mulddepot på ejendommen matr.nr. 992 og 700 Sottrup Ejerlav, Sottrup, der ligger ved Nydamvej, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune har

Læs mere

Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen Køge

Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen Køge Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Klar Forsyning A/S Att. Bettina Simonsen Revlen 2 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse efter 19 i miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

2. at gyllebeholderen fjernes, når den ikke længere er nødvendig for driften

2. at gyllebeholderen fjernes, når den ikke længere er nødvendig for driften Bo Kaczmarek Nr Hostrup Bygade 7 6230 Rødekro! " Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 4. maj 2016 Sagsnr.: 15/23616 Ejendomsnr.: 9103 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35

Læs mere