Obligatorisk undervisning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Obligatorisk undervisning"

Transkript

1 Obligatorisk undervisning Revisors rolle/revision 1 Modulet har til formål at give deltagerne en overordnet forståelse for revisors rolle generelt og over for den enkelte kunde. Faget klæder deltagerne på til at blive bekendt med den regulering, der gælder for hvervet som godkendt revisor. Dette gælder både lovgivningen samt god skik og brug. Desuden vil de grundlæggende krav for udførelse af en revisoropgave blive gennemgået med hovedvægt på planlægningsprocessen. Generelt om revision og revisorer Herunder revisors ydelser og hvem der benytter sig af disse. Der vil være en grundlæggende gennemgang af den lovgivning, der regulerer revisors hverv samt de faglige færdigheder og personlige egenskaber, der forventes af revisor. Revisoransvar Den godkendte revisors ansvar og de sanktionsmuligheder, der findes ved manglende opfyldelse af ansvaret. I forlængelse heraf bliver ansvaret for revisormedarbejdere gennemgået. Going concern Begrebet Going concern og revisors arbejde i relation hertil. Begrebet Going concern knyttes senere sammen med revisorpåtegningen. Revisionsprocessen De enkelte elementer i revisionsprocessen og de relevante begreber i relation hertil bliver gennemgået i faget, herunder: Planlægning og revisionsplaner Væsentlighed Revisionsrisiko, iboende-, kontrol- og opdagelsesrisiko Revisionsmål Transaktionstyper, rutine- og ikke-rutine transaktioner samt regnskabsmæssige skøn Revionsstrategi, system og substansrevision

2 Revisionspåtegninger Gennemgang af de forskellige påtegninger en revisor afgiver på officielle årsrapporter og eksempler på typiske forhold, der giver anledning til forbehold og/eller supplerende oplysninger. Revisors arbejdspapirer Gennemgang af de lovkrav der findes i forbindelse med revisors arbejdspapirer og motiverne herfor. Endvidere gennemgås de detailkrav, der forventes at blive stillet til den dokumentation/de arbejdspapirer, revisorassistenten udarbejder. Bogføring og relateret lovgivning et med modulet er at give deltagerne et overordnet kendskab til de forskellige virksomhedsformer, et mere detaljeret kendskab til kravene omkring indretning af bogholderi og et overordnet kendskab til momsforhold. Herunder revisors rolle i forbindelse med valg af virksomhed, overholdelse af bogføringsloven, opgørelse og indberetning af moms. Deltagerne vil efter endt forløb have arbejdet med udarbejdelse af konteringsinstrukser, forretningsgangsbeskrivelser, momsopgørelser og momsafstemninger. Virksomhedsformer Gennemgang af virksomhedsformerne - personlig eget virksomhed I/S, A/S, Aps. og fonde/foreninger, herunder: kapitalkrav, ejerforhold og stiftelse, bogføring og regnskab. Grundlæggende moms Faget indeholder en gennemgang af grundlæggende momsforhold, som momsregistrering, krav til materiale og regnskab, opgørelse af salgs og købsmoms, momsafregning og momsafstemning. Bogføringsloven Faget indeholder en gennemgang af krav til indretning af bogføring foretaget med udgangspunkt i bogføringsloven. Der inddrages praktiske eksempler i gennemgangen, krav til bogføring, krav til registreringer og dokumentation, krav til beskyttelse af systemer og opbevaring af regnskabsmateriale samt offentlig myndigheders adgang. Revisors rolle Faget giver gennemgang af revisors rolle med fokus på generelle krav til en revisor samt krav til revisor ved udførelse af revision af selskaber. Endvidere gennemgås revisors rolle i forbindelse med momsforhold og i forbindelse med overholdelse af bogføringsloven.

3 Skat, moms og afgifter Eleven får overblik over de regler der afgør, hvilke offentlige skatter og afgifter, der pålægges personer og virksomheder og de krav, der stilles til virksomheder i relation hertil. Hensigten er at deltagerne får indblik i de regler, der gør en revisor i stand til at rådgive, udarbejde selvangivelse og yde skatterådgivning om personalegoder. Eleverne bliver endvidere i stand til at deltage i revision af virksomheder på de skatte og momsrelevante områder. Personskat Undervisningen i personskat omfatter opgørelse af den skattemæssige indkomst for personer, gennemgang af skatteberegningen og udarbejdelse af selvangivelse. Endvidere gennemgås de mest almindelige regler for indkomst og fradrag for lønmodtagere. Skatteberegningen foretages manuelt, så det er muligt at opnå indblik i skatteberegningen i enkelte dele. Processuelle forhold i relation til frister og formkrav med videre indgår ligeledes i undervisningen. Selskabsskat Undervisningen har som formål at give eleven en grundlæggende forståelse af beskatningsreglerne for aktie og anpartsselskaber, herunder tilknyttede skattemæssige regler. Sidstnævnte er aktuelle i forbindelse med opgørelse af den skattemæssige indkomst, skatteberegning med videre. Eleven får indblik i de generelle skatteregler for aktie og anpartsselskaber, til brug ved opgørelse af den skattepligtige indkomst. Eleven opnår endvidere en viden om det skattemæssige driftsomkostningsbegreb, der er nødvendigt, for at kunne skelne mellem fradragsberettigede omkostninger, de skattemæssige afskrivningsregler og de potentielle konverteringskonflikter (de såkaldte skattefølsomme områder/konti) samt kendskab til grundlæggende skatteberegning i selskabet. Moms et er, at eleven opnår et grundlæggende kendskab til momssystemet og bliver i stand til at udarbejde momsafregning samt yde assistance til klienter. Der er fokus på de danske momsforhold. Eleven lærer momspligtens omfang og hvornår der udføres momspligtig virksomhed, hvilke ydelser der er momspligtige, den momsmæssige behandling af udtagning af varer og tjenesteydelser til privat brug mv. Undervisningen har endvidere fokus på afregningsfrister, krav til regnskab, salgsfakturerer, købsbilag, lønsumsafgift og godtgørelse af energiafgifter.

4 Årsregnskab og regnskabsregulering Modulet har til formål at give deltagerne et overordnet kendskab til de grundlæggende principper i årsregnskabsloven og de øvrige reguleringer inden for regnskabsområdet. Målet er endvidere at gøre deltagerne bekendt med dansk regnskabspraksis for de mest forekommende regnskabsposter, herunder krav til indregning og måling samt krav til præsentation i årsrapporten. Deltagerne får i forløbet kendskab til de grundlæggende principper i årsregnskabsloven, de generelle krav til de fire regnskabsklasser og reguleringen af de mest almindelige regnskabsposter. Deltagerne får endvidere erfaring med at opstille et regnskab, der opfylder lovgivningens krav til en klasse B- virksomhed. Årsregnskabsregulering Teorien og formålet med regnskabsaflæggelsen og dansk regnskabsregulering gennemgås, herunder: Regnskabsbrugernes informationsbehov og kvalitetskrav Årsregnskabsloven - og gennemgang af opbygningen af de fire regnskabsklasser. Grundlæggende krav til udarbejdelse af årsrapporten. Årsrapportens bestanddele og gennemgang af informationskrav hertil. Dansk regnskabspraksis Gennemgang af de grundlæggende regler for opgørelse af de enkelte poster i den officielle årsrapport. Udgangspunkt herfor er den allerede præsenterede årsregnskabsteori og regulering. Læsning af regnskab Årsrapportens bestanddele gennemgås. Forståelse for hvordan en regnskabsbruger anvender information i følgende bestanddele i årsrapporten: resultatopgørelsen/dækningsbidrag, anlægsaktiver/omsætningsaktiver, egenkapital/fremmed kapital, pengestrømsopgørelse/likviditet, typisk anvendte nøgletal, ledelsens beretning og eventuelt supplerende beretninger.

5 Praktisk revision/revision 2 Undervisningens formål er, at revisoreleven opnår forståelse for revision af udvalgte områder med henblik på efterfølgende at kunne udføre revision i praksis under et minimum af overvågning. Undervisningen er rettet mod de revisionsområder, revisorelever normalt stifter bekendtskab med under de første to års ansættelse. Modulet består af følgende områder: Grundlæggende revisionsterminologi Faget indeholder en repetition af grundlæggende revisionsterminologi, som gennemgået på modulet Revisors rolle. Herunder væsentlighed og risiko, revisionsmål og valg af revisionsstrategi. Revision af likvide beholdninger Den praktiske gennemgang af revision af likvide beholdninger omfatter: formålet med revision af likvide beholdninger, revisonsmål og risikovurdering, revisionshandlinger, gennemgang af forretningsgange, bankafstemninger, udsendelse af engagementsforespørgsler, uanmeldt kasseeftersyn og kursreguleringer af likvide beholdninger i udenlandsk valuta. Revision af materielle anlægsaktiver Den praktiske gennemgang af revision af likvide beholdninger omfatter: formålet med revision af materielle anlægsaktiver, revisionsmål og risikovurdering, revisionshandlinger, gennemgang af forretningsgange, afstemning af anlægskartotek til finansbogføring, test af kontroller, analytiske revisionsbehandlinger og detailrevision. Revision af tilgodehavender fra salg Den praktiske gennemgang af revision af tilgodehavender fra salg omfatter: formålet med revision af tilgodehavender fra salg, revisionsmål og risikovurdering, revisionshandlinger, gennemgang af forretningsgange, afstemning af debitormodul til finansbogføring, gennemgang af aldersopdelt saldoliste, udsendelse af saldomeddelelser, vurdering af hensættelse til tab på debitorer, kursregulering af udenlandske debitorer, koncerndebitorer og analytiske revisionshandlinger. Revision af varebeholdninger Den praktiske gennemgang af revision af varebeholdninger omfatter: formålet med revision af varebeholdninger, revisionsmål og risikovurdering, revisionshandlinger, lageroptælling (tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol), gennemgang af forretningsgange, afstemning af lagermodul til finansbogføring, test af kontroller, analytiske revisionshandlinger og detailrevision. Revision af løn og gager personaleomkostninger Den praktiske gennemgang af revision af løn og gager omfatter: formålet med revision af

6 personaleomkostninger, revisonsmål og risikovurdering, gennemgang af forretningsgange, test af kontroller, analytiske revisionshandlinger og detailrevision. Revisors rapportering og erklæringer Den overordnede gennemgang af revisors rapportering og erklæringer omfatter: revisors rapportering som management letter og revisionsprotokol, revisors erklæringer som revisionspåtegningen med forbehold og supplerende oplysninger, andre erklæringer med og uden sikkerhed.

ANDERSEN CONSULT ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ANDERSEN CONSULT ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ANDERSEN CONSULT ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/06/2013 Lars Siggaard Andersen Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

Rute Danmark ApS. Europaplads Aarhus C. Årsrapport 1. juli juni 2018

Rute Danmark ApS. Europaplads Aarhus C. Årsrapport 1. juli juni 2018 Rute Danmark ApS Europaplads 6 8000 Aarhus C Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/12/2018 Thomas Hintze Dirigent Side

Læs mere

Foreningen Andelsgaarde. Sofievej Hellerup CVR Rapportering til selskabets øverste ledelse

Foreningen Andelsgaarde. Sofievej Hellerup CVR Rapportering til selskabets øverste ledelse Henningsens Alle 8 DK - 2900 Hellerup CVR.nr. 36 44 53 86 Tel. +45 60 80 60 90 Foreningen Andelsgaarde Sofievej 33 2900 Hellerup CVR 39432943 Rapportering til selskabets øverste ledelse 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Voetmann ApS Årsrapport for 2012

Voetmann ApS Årsrapport for 2012 Voetmann ApS Årsrapport for 2012 CVR-nr. 27 01 37 67 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/6 2013 Morten Voetmann Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS

STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2015 Hans Chr. Schmidt Dirigent (Urevideret)

Læs mere

RACELL POWER SYSTEMS A/S

RACELL POWER SYSTEMS A/S RACELL POWER SYSTEMS A/S Roskildevej 22 2620 Albertslund Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Yakov Safir

Læs mere

ERHVERVS TRANSPORTEN A/S

ERHVERVS TRANSPORTEN A/S ERHVERVS TRANSPORTEN A/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/03/2014 Bjarne Hald-Sørensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

HUA DENMARK ApS. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HUA DENMARK ApS. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HUA DENMARK ApS Årsrapport 1. oktober 2013-30. september 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/05/2015 De Hua Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016 KØBENHAVNS YOGA ApS Østerbrogade 56 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/07/2016 Jørn Troelsen Nørtoft

Læs mere

BLUEPHONE ApS. Trekronergade 126, Valby. Årsrapport 1. januar december 2016

BLUEPHONE ApS. Trekronergade 126, Valby. Årsrapport 1. januar december 2016 BLUEPHONE ApS Trekronergade 126, 3 2500 Valby Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/03/2017 Mads Kreutzer Bergmann

Læs mere

Burholt. Burholt Revision Gasværksvej Sæby Tel CVR nr

Burholt. Burholt Revision Gasværksvej Sæby Tel CVR nr Burholt. Burholt Revision Gasværksvej 3 9300 Sæby Tel. 98 46 49 88 CVR nr. 20833696 ejvind@ejvindburholt.dk Hr. & Fru B. Hjørring ApS Søndergade 1 9900 Frederikshavn Årsrapport 2015 CVR-nr. 35139524 Årsrapporten

Læs mere

Speciallæge Aarslev Holding ApS

Speciallæge Aarslev Holding ApS Speciallæge Aarslev Holding ApS Børglumvej 68, 7400 Herning CVR-nr. 34 90 19 96 Årsrapport for 2012 1. regnskabsår Opstillet uden revision eller review Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt

Læs mere

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2018

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2018 OLSENS FACILITY ApS Avedøreholmen 82 2650 Hvidovre Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13/05/2019 Hayder Abdulamir

Læs mere

AUTOMESTER HØRSHOLM ApS

AUTOMESTER HØRSHOLM ApS AUTOMESTER HØRSHOLM ApS Christianshusvej 1 2970 Hørsholm Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2017 Lars Cronström

Læs mere

Guardians ApS. Stormosevej Hasselager. Årsrapport 6. september december 2017

Guardians ApS. Stormosevej Hasselager. Årsrapport 6. september december 2017 Guardians ApS Stormosevej 31 8361 Hasselager Årsrapport 6. september 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2018 Michael Lange Dirigent

Læs mere

LMC Holding, Aabenraa ApS

LMC Holding, Aabenraa ApS LMC Holding, Aabenraa ApS CVR-nr. 31 07 62 77 Årsrapport for 2014 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 27. maj 2015 Som dirigent:... Lars Martens Clausen Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

TKJ TRADING ApS. Bøgildsmindevej Nørresundby. Årsrapport 1. januar december 2017

TKJ TRADING ApS. Bøgildsmindevej Nørresundby. Årsrapport 1. januar december 2017 TKJ TRADING ApS Bøgildsmindevej 11 9400 Nørresundby Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2018 Thomas Johansen

Læs mere

ØSTERGAARD ARKITEKTER AALBORG APS ÅRSRAPPORT FOR 2012

ØSTERGAARD ARKITEKTER AALBORG APS ÅRSRAPPORT FOR 2012 ØSTERGAARD ARKITEKTER AALBORG APS CVR-nr. 27 09 33 02 ÅRSRAPPORT FOR 2012 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05 2013 Dirigent: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Margurit Copenhagen ApS

Margurit Copenhagen ApS Margurit Copenhagen ApS Hedeparken 9 2750 Ballerup Årsrapport 4. april 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/12/2017 Huseyin Erciyas Dirigent

Læs mere

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS Absalonsgade 31 8000 Aarhus C Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/12/2015 Henrik Aaen

Læs mere

DANICA REVISION ApS. Rødegårdsvej Odense M. Årsrapport 1. januar december 2016

DANICA REVISION ApS. Rødegårdsvej Odense M. Årsrapport 1. januar december 2016 DANICA REVISION ApS Rødegårdsvej 182 5230 Odense M Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/05/2017 Özgür Basoda

Læs mere

S.E. HOVEDGAARD CONSTRUCTION A/S

S.E. HOVEDGAARD CONSTRUCTION A/S S.E. HOVEDGAARD CONSTRUCTION A/S Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/06/2013 Steen Jørgensen Dirigent Side 2

Læs mere

Dansk Varme & Energiteknik IVS

Dansk Varme & Energiteknik IVS Dansk Varme & Energiteknik IVS Kærvangen 23 9490 Pandrup Årsrapport 12. marts 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2016 Katja Madicken

Læs mere

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2017

OLSENS FACILITY ApS. Avedøreholmen Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2017 OLSENS FACILITY ApS Avedøreholmen 82 2650 Hvidovre Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/01/2018 Hayder Abdulamir

Læs mere

FODER & FRITID ApS. Årsrapport 18. september december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

FODER & FRITID ApS. Årsrapport 18. september december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den FODER & FRITID ApS Årsrapport 18. september 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2013 Dennis Jørgensen Dirigent (Urevideret) Side

Læs mere

BJ Service Nord ApS. Årsrapport for Hirtshalsvej Ålbæk. CVR-nr

BJ Service Nord ApS. Årsrapport for Hirtshalsvej Ålbæk. CVR-nr BJ Service Nord ApS Hirtshalsvej 351 9982 Ålbæk CVR-nr. 36 46 53 28 Årsrapport for 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. marts 2017 Bente Kirstine Jensen

Læs mere

Nordic Mentor ApS Gistrupparken Gistrup CVR-nr Årsrapport 2016

Nordic Mentor ApS Gistrupparken Gistrup CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Nordic Mentor ApS Gistrupparken 38 9260 Gistrup

Læs mere

DANSKE SHARE INVEST III ApS

DANSKE SHARE INVEST III ApS DANSKE SHARE INVEST III ApS Værkmestergade 25, 14 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/05/2016

Læs mere

Advokatkontoret Bruuns Gade Århus ApS Søndergade 44, 4. sal, 8000 Århus C

Advokatkontoret Bruuns Gade Århus ApS Søndergade 44, 4. sal, 8000 Århus C Advokatkontoret Bruuns Gade Århus ApS Søndergade 44, 4. sal, 8000 Århus C CVR-nr. 35 03 63 93 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Made by Mama ApS. Ulrikkenborg Alle Kgs. Lyngby. Årsrapport 31. marts december 2017

Made by Mama ApS. Ulrikkenborg Alle Kgs. Lyngby. Årsrapport 31. marts december 2017 Made by Mama ApS Ulrikkenborg Alle 38-40 2800 Kgs. Lyngby Årsrapport 31. marts 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 Anna Hassing-Kjær

Læs mere

Kene El-Teknik ApS. CVR-nr Årsrapport 2012/13

Kene El-Teknik ApS. CVR-nr Årsrapport 2012/13 CVR-nr. 34 88 08 67 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/01 2014 Søren Pristed Dirigent Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 2

Læs mere

SOLBAKKEN 503 ApS. Bycentret Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2016

SOLBAKKEN 503 ApS. Bycentret Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2016 SOLBAKKEN 503 ApS Bycentret 203 5330 Munkebo Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/02/2017 Claus Thomsen Dirigent

Læs mere

ANDI EJENDOMME A/S. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ANDI EJENDOMME A/S. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ANDI EJENDOMME A/S Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/10/2013 Anne-Helene Bagenkop Nielsen Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

Financial Outsourcing ApS

Financial Outsourcing ApS Financial Outsourcing ApS Bernhard Bangs Alle 25 2000 Frederiksberg Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/05/2019

Læs mere

DG Rådgivning A/S CVR-nr Årsrapport 2012

DG Rådgivning A/S CVR-nr Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk DG Rådgivning A/S CVR-nr. 20176393

Læs mere

A-NET ApS. Pilekæret Holte. Årsrapport 1. januar december 2017

A-NET ApS. Pilekæret Holte. Årsrapport 1. januar december 2017 A-NET ApS Pilekæret 14 2840 Holte Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2018 Annette Heick Dirigent Side 2

Læs mere

Hallum Hougs Holding ApS Springbanen Gentofte CVR-nr.:

Hallum Hougs Holding ApS Springbanen Gentofte CVR-nr.: Springbanen 111 2820 Gentofte CVR-nr.: 10 15 71 29 ÅRSRAPPORT 1. januar 2014 til 31. december 2014 (11. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2015 Erik Hougs Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Beregnerservice Nord ApS. Årsrapport for. 1. juli juni CVR-nr

Beregnerservice Nord ApS. Årsrapport for. 1. juli juni CVR-nr Årsrapport for 1. juli 2012-30. juni 2013 CVR-nr. 33592868 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. november 2013 Bjarke Kjær Dirigent Indholdsfortegnelse Virksomhedsoplysninger

Læs mere

CykleAkademiet IVS. Næstvedvej Sorø. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 31/05/2017

CykleAkademiet IVS. Næstvedvej Sorø. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 31/05/2017 CykleAkademiet IVS Næstvedvej 50 4180 Sorø Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er godkendt den 31/05/2017 Mads W Jensen Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Schier Håndværker Service ApS

Schier Håndværker Service ApS Statsautoriseret revisor Aksel Christensen Schier Håndværker Service ApS Vanløse Allé 1, st. tv. 2720 Vanløse CVR-nr. 31 86 45 42 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

R J Service ApS. Nødagervej Kolind. Årsrapport 1. januar december 2016

R J Service ApS. Nødagervej Kolind. Årsrapport 1. januar december 2016 R J Service ApS Nødagervej 47 8560 Kolind Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/07/2017 Jonne Rasmussen Dirigent

Læs mere

EXTENDED BY M ApS. Jyllandsgade Esbjerg. Årsrapport 1. januar december 2015

EXTENDED BY M ApS. Jyllandsgade Esbjerg. Årsrapport 1. januar december 2015 EXTENDED BY M ApS Jyllandsgade 14 6700 Esbjerg Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/06/2016 Kenneth Falbe Andersen

Læs mere

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den NORDSJÆLLAND BYG ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2013 Peter Tyrrestrup Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

SKÅRUP VVS AF 2004 ApS

SKÅRUP VVS AF 2004 ApS SKÅRUP VVS AF 2004 ApS Ryttermarken 31 5700 Svendborg Årsrapport 1. oktober 2015-30. september 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/01/2017 Kurt Bjarne

Læs mere

BoligOne Lars Eriksen ApS Centervej Køge. Årsrapport for 2018

BoligOne Lars Eriksen ApS Centervej Køge. Årsrapport for 2018 BoligOne Lars Eriksen ApS Centervej 7 4600 Køge CVR-nr. 35 82 53 39 Årsrapport for 2018 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 3. april 2019

Læs mere

Revision i praksis Eksempelsamling

Revision i praksis Eksempelsamling Revision i praksis Eksempelsamling Sumit Sudan Martin Samuelsen Henrik Parker Christina Maria Davidsen Indholdsfortegnelse Forord... 5 Introduktion... 11 Bilag 3.1 Notat vedrørende valg som revisor for

Læs mere

Foss Jensen Byg ApS. Lilleskoven Hedensted. Årsrapport 1. januar december 2017

Foss Jensen Byg ApS. Lilleskoven Hedensted. Årsrapport 1. januar december 2017 Foss Jensen Byg ApS Lilleskoven 54 8722 Hedensted Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/06/2018 Morten Foss Jensen

Læs mere

O2 Rådgivning ApS. Rasmus Østergaards Have 2, 1 tv 8700 Horsens. Årsrapport 1. oktober september 2017

O2 Rådgivning ApS. Rasmus Østergaards Have 2, 1 tv 8700 Horsens. Årsrapport 1. oktober september 2017 O2 Rådgivning ApS Rasmus Østergaards Have 2, 1 tv 8700 Horsens Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/12/2017

Læs mere

BO'S BILER ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BO'S BILER ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BO'S BILER ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/07/2014 Stine Kiel Wolff Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

ABC Bolig ApS. Nøddevang Kastrup. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 29/05/2018

ABC Bolig ApS. Nøddevang Kastrup. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 29/05/2018 ABC Bolig ApS Nøddevang 9 2770 Kastrup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 29/05/2018 Flemming Nielsen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

OPEKA ApS. Stålmosevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2017

OPEKA ApS. Stålmosevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2017 OPEKA ApS Stålmosevej 19 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/04/2018 Peter Klausen Dirigent Side

Læs mere

DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN

DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/11/2014 Martin Engbjerg Dirigent (Urevideret)

Læs mere

Møller og Wulff Logistik ApS

Møller og Wulff Logistik ApS Møller og Wulff Logistik ApS Teglvænget 89 7400 Herning Årsrapport 28. oktober 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/03/2018 Daniel

Læs mere

International Handel & Service ApS

International Handel & Service ApS International Handel & Service ApS Boven 11 6700 Esbjerg CVR-nr. 36 97 30 99 Årsrapport for 2017 Opstillet uden revision eller review Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Helhedsløsningen ApS Fruebjergvej København Ø

Helhedsløsningen ApS Fruebjergvej København Ø Værdifuld rådgivning ÅRSRAPPORT 2018 1. januar 2018-31. december 2018 Fruebjergvej 3 2100 København Ø CVR nr.: 38208969 Indsender: PROFIL REVISION A-S Registrerede revisorer Korskildeeng 1 2670 Greve Fremlagt

Læs mere

REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB

REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB REVISIONSFIRMAET CARSTEN ØHAUGE. STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB Årsrapport 1. oktober 2013-30. september 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/04/2015

Læs mere

Dagens ApS. Årsrapport for 2016/17. Haslegårdsvej Aarhus V. CVR-nr Opstillet uden revision eller review

Dagens ApS. Årsrapport for 2016/17. Haslegårdsvej Aarhus V. CVR-nr Opstillet uden revision eller review Dagens ApS Haslegårdsvej 8-10 8210 Aarhus V CVR-nr. 38 24 29 70 Årsrapport for 2016/17 Opstillet uden revision eller review Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

OMEGA BYG ApS. Årsrapport 1. august juli Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015

OMEGA BYG ApS. Årsrapport 1. august juli Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015 OMEGA BYG ApS Årsrapport 1. august 2013-31. juli 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/02/2015 Carsten Thomsen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

INTERDENTRADING ApS. Alhambravej Frederiksberg C. Årsrapport 1. januar december 2016

INTERDENTRADING ApS. Alhambravej Frederiksberg C. Årsrapport 1. januar december 2016 INTERDENTRADING ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2017 Lars Phillip

Læs mere

CAMPING OG FERIECENTER SAMSØ ApS

CAMPING OG FERIECENTER SAMSØ ApS CAMPING OG FERIECENTER SAMSØ ApS Stensbjergvej 6 8305 Samsø Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2018 Carsten

Læs mere

PROJEKT NØRRE VILSTRUP APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2012/13 (6. regnskabsår)

PROJEKT NØRRE VILSTRUP APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2012/13 (6. regnskabsår) PROJEKT NØRRE VILSTRUP APS CVR-NR 30 54 65 20 ÅRSRAPPORT FOR 2012/13 (6. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18 / 12 2013. Henning Nørgaard Dirigent

Læs mere

BRAND DIRECT APS ESPLANADEN 8A, 4., 1263 KØBENHAVN K 1. JANUAR JUNI 2016

BRAND DIRECT APS ESPLANADEN 8A, 4., 1263 KØBENHAVN K 1. JANUAR JUNI 2016 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 BRAND DIRECT APS ESPLANADEN 8A, 4., 1263 KØBENHAVN

Læs mere

BLB ApS. Frederikskaj 2, st tv 2450 København SV. Årsrapport 1. januar december 2018

BLB ApS. Frederikskaj 2, st tv 2450 København SV. Årsrapport 1. januar december 2018 BLB ApS Frederikskaj 2, st tv 2450 København SV Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/03/2019 Lotfi Boussnina

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2011/12. Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

ÅRSRAPPORT 2011/12. Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg ÅRSRAPPORT 2011/12 Øjenlægerne Nørregade ApS Nørregade 22, 2. 6700 Esbjerg CVR nr. 31501385 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt

Læs mere

CØP A/S. Klosteralleen Ringsted. Årsrapport 1. maj april 2018

CØP A/S. Klosteralleen Ringsted. Årsrapport 1. maj april 2018 CØP A/S Klosteralleen 6 4100 Ringsted Årsrapport 1. maj 2017-30. april 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/10/2018 Carsten Øhauge Pedersen Dirigent

Læs mere

DM AALBORG ApS. Jomfru Ane Gade Aalborg. Årsrapport 1. januar december 2017

DM AALBORG ApS. Jomfru Ane Gade Aalborg. Årsrapport 1. januar december 2017 DM AALBORG ApS Jomfru Ane Gade 23 9000 Aalborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Dennis Nicolaj Madsen

Læs mere

CASLAN ApS. Fjellebrovej Næstved. Årsrapport 1. juli juni 2015

CASLAN ApS. Fjellebrovej Næstved. Årsrapport 1. juli juni 2015 CASLAN ApS Fjellebrovej 16 4700 Næstved Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2015 Lars Rohbrandt Dirigent Side 2

Læs mere

Swedan ApS. Årsrapport for 2012

Swedan ApS. Årsrapport for 2012 Swedan ApS Saturnvej 5, 7430 Ikast CVR-nr. 34 48 90 76 Årsrapport for 2012 1. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

NORDIC KOSTTILSKUD ApS

NORDIC KOSTTILSKUD ApS NORDIC KOSTTILSKUD ApS Eliasgade 10 2300 København S Årsrapport 15. juni 2016-14. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2017 Xing Cheng Dirigent

Læs mere

Lyngvej 5 A-B ApS. Bredgade Vissenbjerg. Årsrapport 1. januar december 2017

Lyngvej 5 A-B ApS. Bredgade Vissenbjerg. Årsrapport 1. januar december 2017 Lyngvej 5 A-B ApS Bredgade 14 5492 Vissenbjerg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/05/2018 Ulrik Nielsen Dirigent

Læs mere

SEE AND PAY APS ELVERHØJEN 21, 3600 FREDERIKSSUND CVR.NR ÅRSRAPPORT 2015/16 1. OKTOBER SEPTEMBER

SEE AND PAY APS ELVERHØJEN 21, 3600 FREDERIKSSUND CVR.NR ÅRSRAPPORT 2015/16 1. OKTOBER SEPTEMBER GBH Registreret Revisionsaktieselskab M.D. Madsensvej 13 Postboks 99 3450 Allerød Telefon 48 14 38 00 Telefax 48 14 38 30 Mail gbh@gbh.dk Web www.gbh.dk CVR. nr. 17 61 04 30 REVISION & RÅDGIVNING A/S SEE

Læs mere

Classique ApS Hostrupsgade Silkeborg. CVR-nummer: ÅRSRAPPORT 1. juli 2016 til 31. december 2017

Classique ApS Hostrupsgade Silkeborg. CVR-nummer: ÅRSRAPPORT 1. juli 2016 til 31. december 2017 Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26267439 Hostrupsgade 35 8600 Silkeborg CVR-nummer: 35025901 ÅRSRAPPORT 1. juli 2016 til 31. december 2017 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 19/06 2018

Læs mere

Næstved Erhverv A/S CVR-nr

Næstved Erhverv A/S CVR-nr CVR-nr. 32 34 87 42 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 27.05.15 Kim Ulrik Larsen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB

Læs mere

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Håbets Allé 18 2700 Brønshøj CVR-nr.: 73 29 25 14 Årsrapport for året 2011/2012 (28. regnskabsår) 1 Årsrapport Indholdsfortegnelse: Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

Brio Baby Denmark A/S Årsrapport for 2012

Brio Baby Denmark A/S Årsrapport for 2012 Brio Baby Denmark A/S Årsrapport for 2012 CVR-nr. 16 22 73 82 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/5 2013 Lennart Svedman Dirigent Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Our knowledge. Your benefit.

Our knowledge. Your benefit. Agenda Formål Præsentation af Athos Statsautoriseret revisionsaktieselskab Gennemgang af regelsæt Administration og ledelse Regnskab Moms og lønsumsafgift Skat Revision Spørgsmål Formål At give et indblik

Læs mere

ONEHAPPYFAMILY ApS. Nydamsvej Hørning. Årsrapport 1. januar december 2017

ONEHAPPYFAMILY ApS. Nydamsvej Hørning. Årsrapport 1. januar december 2017 ONEHAPPYFAMILY ApS Nydamsvej 19 8362 Hørning Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Marianne From Laursen

Læs mere

Aage og Johanne Louis- Hansen ApS. Årsrapport for 2015

Aage og Johanne Louis- Hansen ApS. Årsrapport for 2015 Aage og Johanne Louis- Hansen ApS GL. Strandvej 22A, 2990 Nivå Årsrapport for 2015 (regnskabsår 17/4-30/9) CVR-nr. 36 71 78 82 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

PC APPS ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/12/2014

PC APPS ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/12/2014 PC APPS ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/12/2014 Peter Carlslund Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

INGENIØRFIRMAET CARSTEN WISMER-PEDERSEN ApS

INGENIØRFIRMAET CARSTEN WISMER-PEDERSEN ApS INGENIØRFIRMAET CARSTEN WISMER-PEDERSEN ApS Frederiksborgvej 88 4000 Roskilde Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018 BUSINESS 88 ApS Center Boulevard 5 2300 København S Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2018 thorbjørn henriksen

Læs mere

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3 Danica Godkendt Revisionsfirma ApS CVR-nr.: 37 60 36 86 Svendborgvej 226, 2. s 5260 Odense S Telefon 60 88 63 34 www.danicarevision.dk Danica Godkendt Revisionsfirma ApS Svendborgvej 226, 2. 5260 Odense

Læs mere

Hans Øder Byg ApS Frederiksværksgade 54 A 3400 Hillerød. Årsrapport. 3. oktober 2011 til 31. december CVR-nr

Hans Øder Byg ApS Frederiksværksgade 54 A 3400 Hillerød. Årsrapport. 3. oktober 2011 til 31. december CVR-nr Hans Øder Byg ApS Frederiksværksgade 54 A 3400 Hillerød Årsrapport 3. oktober 2011 til 31. december 2012 CVR-nr. 33957106 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2013 Hans Henning Øder Dirigent

Læs mere

City Sikring ApS. Årsrapport for 2015

City Sikring ApS. Årsrapport for 2015 City Sikring ApS Vesterlundvej 20, 2730 Herlev Årsrapport for 2015 CVR-nr. 32 30 50 08 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/5 2016 Henrik Anning Falshøj

Læs mere

AMN TRADING ApS. Årsrapport 17. september december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

AMN TRADING ApS. Årsrapport 17. september december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den AMN TRADING ApS Årsrapport 17. september 2013-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/06/2015 Mukhalad Raad Mohammad Al-Magad Dirigent Side

Læs mere

Komplementar Vejle Hotel ApS

Komplementar Vejle Hotel ApS Komplementar Vejle Hotel ApS Frederiksborggade 1, 1360 København K CVR-nr. 30 56 84 86 Årsrapport for 2013 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 15. maj 2014 Som dirigent:... Jens Winther

Læs mere

Årsrapport for (4. regnskabsår)

Årsrapport for (4. regnskabsår) Årsrapport for 2017 01.01.17-31.12.17 (4. regnskabsår) Sulsted Murerfirma ApS Milbakvej 30 9381 Sulsted CVR-nr. 36200758 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

PRIVAT PLANTEAVLS RÅDGIVNING ApS

PRIVAT PLANTEAVLS RÅDGIVNING ApS PRIVAT PLANTEAVLS RÅDGIVNING ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/04/2014 Poul Christensen Dirigent Side

Læs mere

Sort til Hvidt Rengøring Off. ApS

Sort til Hvidt Rengøring Off. ApS Sort til Hvidt Rengøring Off. ApS Transformervej 9B, 2730 Herlev CVR-nr. 29 17 01 34 Årsrapport for 2012 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 23. maj 2013 Som dirigent:... Per Wildbork-Hansen

Læs mere

Lindberg Økonomi ApS. Årsrapport 10. august oktober Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Lindberg Økonomi ApS. Årsrapport 10. august oktober Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den Lindberg Økonomi ApS Årsrapport 10. august 2014-31. oktober 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/12/2014 Kristina Lindberg Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

S.E. Isolering ApS Jyllingevej Rødovre. Årsrapport. 1. januar 2012 til 31. december CVR-nr

S.E. Isolering ApS Jyllingevej Rødovre. Årsrapport. 1. januar 2012 til 31. december CVR-nr S.E. Isolering ApS Jyllingevej 173 2610 Rødovre Årsrapport 1. januar 2012 til 31. december 2012 CVR-nr. 27526977 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2013 Søren Edelhart Grubbe Dirigent TimeVision

Læs mere

VI ELSKER ApS Rødovre Parkvej 130, 2610 Rødovre CVR-nr

VI ELSKER ApS Rødovre Parkvej 130, 2610 Rødovre CVR-nr Rødovre Parkvej 130, 2610 Rødovre CVR-nr. 38 32 49 26 Årsrapport for regnskabsåret 30.12.16-31.12.17 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 02.07.18 John Kurt Frobøse Dirigent STATSAUTORISERET

Læs mere

Lægeklinikken Budolfi Plads Kim Mølenberg Alment Praktiserende Læge ApS Budolfi Plads 1, 2.th 9000 Aalborg. CVR-nummer:

Lægeklinikken Budolfi Plads Kim Mølenberg Alment Praktiserende Læge ApS Budolfi Plads 1, 2.th 9000 Aalborg. CVR-nummer: Lægeklinikken Budolfi Plads Kim Mølenberg Alment Praktiserende Læge ApS Budolfi Plads 1, 2.th 9000 Aalborg CVR-nummer: 10 13 96 27 ÅRSRAPPORT 1. januar 2013 til 31. december 2013 (11. regnskabsår) Godkendt

Læs mere

Danbyggeri ApS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni CVR-nr:

Danbyggeri ApS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni CVR-nr: Danbyggeri ApS Langebrogade 5 1411 København K ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 CVR-nr: 33585594 4. Regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets generalforsamling, den 29/12

Læs mere

Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C. Dansk Skaksalg ApS. Årsrapport 2003

Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C. Dansk Skaksalg ApS. Årsrapport 2003 Audit Kontoradresse Bruuns Galleri Århus Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 86 76 46 01 www.kpmg.dk Årsrapporten indeholder 13 sider Indhold Påtegninger

Læs mere

CPJ INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

CPJ INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den CPJ INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2013 Carsten Peter Jochumsen Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21.

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21. Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab v.m.b.a. Rygårds Allé 104 DK-2900 Hellerup Telefon +45 39 29 25 00 www.crowe.dk JA Holding 5 ApS c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, 1 202 2610 Rødovre

Læs mere

AL Skat ApS. Årsrapport for 2017

AL Skat ApS. Årsrapport for 2017 Flæsketorvet 68, 1. 1711 København V CVR-nr. 37748897 Årsrapport for 2017 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. juni 2018 Nikolas Hecht Rigas

Læs mere

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr Kapital 31/8 ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 37 77 72 85 Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 28/4 2016 31/8 2017) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

ANDERSEN CPH TRADING ApS

ANDERSEN CPH TRADING ApS ANDERSEN CPH TRADING ApS Vesterfælledvej 44 1750 København V Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2016 Michael

Læs mere