Forældre: Husk, der er altid kaffe på kanden, og vi synes, det er pivhyggeligt, når I har tid til en kop kaffe!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forældre: Husk, der er altid kaffe på kanden, og vi synes, det er pivhyggeligt, når I har tid til en kop kaffe!"

Transkript

1 Nyhedsbrev 22. august 2016 Til alle medlemmer og forældre. Link: Klubviadukten.dk Vi holder ikke sommerfest i år, men dage med sjov i gaden. Der er sommerhurlumhej onsdag, torsdag og fredag i denne uge. Sjove konkurrencer og mulighed for at vinde gavekort til Café Mums. Fredag er der pølsevogn på besøg i klubben. Kom og få en franskmand i sovepose eller en indianer i kano. Nyt fra Cafe`MUMS. Jubiii så er sommerferien slut og vi er i gang igen! Dejligt at se vores skønne børn, de har været savnet! Der er dog stadig nogle, vi ikke har set efter ferien endnu, så hjælp jeres børn med at finde tilbage til klubben Tak for alle de postkort I har sendt fra jeres feriesteder! Husk at tjekke om jeres barn har penge på cafe kontoen, de er sultne, de små pus Vi har lagt alt glemmetøjet frem i stuen, så det er nok en god ide at komme ned og kigge, inden vi afleverer det til Røde Kors!! Jeres børn er ikke så gode til selv at kigge, om der er noget, som er deres. Forældre: Husk, der er altid kaffe på kanden, og vi synes, det er pivhyggeligt, når I har tid til en kop kaffe! Hyttetur for 7. -klasser. I uge 39, fredag d. 30/9 til søndag d. 2/10 har vi lejet en hytte, og inviterer alle 7.-klasserne med på tur. Der er 20 pladser, og vi har solgt 12, så kom og meld dig til. Hytten ligger lidt nord for Roskilde. Turen koster 180 kr. alt inkl.

2 Leas samtaler med grupper eller enkelte. Går du rundt med ondt i maven? Føler du dig alene? Er der ingen der forstår dig? Er dine forældre skilt? Har du mistet en du holdt af? Er der svær sygdom i din familie? Der er så mange ting vi alle kan gå at tumle med. Har du lyst til at snakke med en voksen, der ikke lige er din mor og far? Har du lyst til at snakke med og høre om andre børn, der måske har det lidt som dig? Selvfølgelig vil det være 100 % fortroligt. Så kom til Lea i klubben, så får vi en snak. Er du forældre til et barn, som oplever noget af dette? Oplever I indgribende forandring i jeres familie? Har jeres barn det svært? Mener I, der kan være behov for nogen at snakke med? Så skal I også være velkomne til at kontakte mig, enten i klubben eller på mail. Leaambirk@roskilde.dk Kærlig hilsen Lea Ny medhjælper hos dyreholdet. Det er med stor glæde, at vi kan byde Estrid velkommen som medhjælper hos dyrene. Estrid kommer et par gange om ugen i eftermiddagstimerne og hjælper med de forskellige aktiviteter, vi har i dyreholdet. Estrid er tidligere klubmedlem og har gennem årene hjulpet til med både ponyer og kaniner efter skole, i weekender og til stævner, hvor hun sammen med Grace gjorde debut i eksteriør og agility. Estrid går på gymnasiet, er aktiv rytter og assisterer også dyrlæge og hestetandlæge Mette Aarup, når tiden tillader det. Det er Estrids gamle kanin Ninka der er stamfar til vores fire ungkaniner Gola, Altan, Belta og Tabel, så kom op til dyrene og lær en masse om kaninpleje, adfærd og kaninspring.

3 Efter en dejlig sommerferie på landet er vores ponyer tilbage i klubben og vi er begyndt på optræning af ponyerne ( og hestepigerne), nogle er stoppet til hest og nye er kommet til fra ventelisten, så vi er fuldt booket på hesteaktiviteten. Vi ser frem til mange hyggelige og lærerige timer i sidste halvår af Estrid til stævne med Klub Viadukten. :o) På programmet har vi Store Hestedag d. 3 og 4/9-2016, hvor vi deltager i bedømmelse og agility samt et par rideklasser til M&M. (kan ikke spises :-) Klatring: Efter en god lang sommerferie (nogle vil nok mene den var for kort) er vi nu vendt tilbage til dagligdagen igen. Dejligt at se Jer alle igen friske og fyldt af ny energi! Tarzanland er åbent igen og vi er klar til og sende dem til tops, som skulle ha lyst til at se det hele lidt fra oven måske gi sig selv en lille udfordring - KOM ENDELIG, HVER EN METER TÆLLER Kom ud og få en sele på, så klokken eller pladen kan få et dask som bevis på, at toppen er nået!!!! Juniorklubben: Juniorklubben er også startet op igen efter sommerferien Mandage fra til 20.30, og der kommer rigtigt mange medlemmer. Det er sjovt. Pokemon Go: I løbet af sommeren er der kommet en ny dille til DK, spillet Pokemon Go og i Viadukten er der et såkaldt Pokemonstop, det er Drakenflyveren på gokartværkstedet. Selv som voksen (nævner ingen navne) kan man godt blive lidt grebet af det så godt vi har nogle energiske unge mennesker, som kan hjælpe og guide, thi hi.

4

5 KREA Jeg har mange ting/gaver på afsætningshylderne i Krea, der venter på at blive hentet eller at blive lavet færdige. Kom og kig, om der er noget du mangler. Jeg flytter alle uafhentede ting væk efter den 1. sep. De sidste tre uger har der været stor interesse i krympeplast. Hele 100 ark er blevet lavet om til magneter, armbånd, halskæder, nøgleringe og meget andet. Der har været gang i fantasien samt masser af hygge og snak omkring bordene. Jeg har lige bestilt mere krympeplast hjem i forskellige farver. Nye varer er bestilt eller kommet, da mange af jer allerede taler om at lave julegaver. DRAMA Gennem teaterlege og dramaøvelser kommer I selv til at skabe sjove og skæve figurer. I lærer at improvisere og får skuespilteknikker samt ideer til kropslige udtryk, som I selv kan arbejde videre med. Drama for begynder starter tirsdag d. 30. august fra kl, Se Seddel Drama for øvede starter onsdag den 31. august fra Se Seddel Teatercamp fra den 17. sept. til den 18. sep. er for alle, man behøver ikke at gå til drama for at tilmelde sig, se seddel ovenfor. Jeg vil bestille 30 billetter til en forestilling i november måned. Det vil være musicalen Hodja fra Pjort på folketeatret i København. Hold øje med seddel. Der vil være kort frist til at tilmelde sig, og I betaler et depositum. Sæt kryds i kalenderen. Børnenes Rekordbog udgivelsesfest afholdes i Nykøbing Falster i weekenden 7. oktober til 9. oktober. Hold øje med seddel. Vi besøger Sofia-skolen, hvor vi også skal overnatte. Vilde Vulkaner 2017 fra den 27. juni til 30. juni Vilde vulkaner er en børnemusik og lege festival, der bliver afholdt i Vordingborg. Festivalen afholdes på et lukket område og vi bor i en kæmpe teltlejr. Der er en masse musik og optræden af forskellige klubber samt optræden af professionelle kunstnere. Der er et kæmpe legeland med diverse hoppeborge + Tivoli med masser af gratis forlystelser.. Tilmelding er på trapperne. Hold øje med seddel. Vi rykker snart. Hvis der er stemning for det, vil Janne gerne lave en ekstra pokejagt tur til København. Når bare der er en busfuld, 6-8 stk, der vil af sted. Henvend jer til Janne

6 Glemmetøj. Der er masser af glemmetøj i Klub Viadukten. Der må da være nogen, der mangler disse skønne stykker konfektion. De ligger måneden ud, og så ryger de til Røde Kors. Fototilladelser i institutioner. Der er fokus på hvilke billeder der bruges på sociale medier og hjemmesider. Man skelner mellem billeder, der viser børn der laver aktiviteter, og billeder der har til formål at skildre et bestemt navngivet menneske, f. eks. lister over medlemmer eller klassebilleder, skolebilleder mm. Billeder af børn der laver aktiviteter kræver ikke underskrifter. Portrætter af børn, med henblik på genkendelse, kræver underskrifter. I Klub Viadukten tager vi billeder af de aktiviteter vi laver med børnene. Vi laver ikke portrætter og offentliggør ikke medlemsbilleder eller lister over medlemmer. Vi går derfor ikke ud til alle forældre lige nu, og beder om underskrifter og tilladelser, da vi ikke offentliggør portrætter af vores medlemmer. Vi tagger heller ikke billeder med børnenes navne på sociale medier. Hvis situationen skulle opstå, at der ligger et billede man ikke ønsker, er vi naturligvis altid villige til at fjerne det. Vi bruger hjemmeside, facebook og Instagram i Klub Viadukten. Fra Roskilde Kommunes hjemmeside: Hvad må skolen og daginstitutionen uden dit samtykke: Offentliggøre situationsbilleder af dit barn på intranettet og internettet. Situationsbilleder er billeder, hvor det er en aktivitet, der er det egentlige formål med billedet, f.eks. børn der leger i skolegården eller på legepladsen. Hvornår er dit samtykke nødvendigt? Hvis skolen eller institutionen vil bruge portrætbilleder af dit barn i en pjece eller på en plakat. Portrætbilleder er billeder, hvor formålet er at vise en eller flere bestemte personer, f.eks. et klassebillede. Hvis skolen eller institutionen vil lægge et portrætbillede af dit barn på skolens intranet og hjemmeside. Hvis skolen eller institutionen vil lægge et portrætbillede af dit barn på sociale medier såsom Facebook, Twitter og Instagram.

7 Siden sidst: Pokemon fylder meget for mange af vores medlemmer. Mandag lavede vi tur til København, hvor der er mange på spillet, og derfor mange Pokemons inde i spillet. Alle kom hjem med store smil, fordi de havde fået mange nye Pokemons i stalden. Vi har været på Bornholm. Alle ved færgen. Adventurehold på vej på det store stjerneløb.

8 Rundkirken i Olsker, en af de 5 poster på årets adventureræs. De stolte vindere af det store adventureløb om onsdagen. Der er altid travle og glade ansigter i spisesalen..

9 og vi spiser godt, når Jesper har lavet dejlig mad til os. Vi har da i den grad fået kørt noget markræs. :o) Og ATV erne har nærmest været rødglødende. Efter et kraftigt regnvejr, fik vi også lært lidt svingteknik med skridende hjul. Det var fedt.

10 Også de små baby-knallerter var populære, og blev brugt på den gamle markvej. Helikopterholdet er klar til afgang. Modige hjælpepiloter :o)

11 Flot helikoptertur over Nordbornholm. Falke, ørne og grippe ved falkonershowet på Bornholms Rovfugleshow.

12 Falkene er den helt store attraktion ved showet, når de kommer dykkende med 120 km i timen, efter den falkelokke, som falkoneren svinger, for at lokke fuglen til.

13 Her kommer den strygende ned forbi publikum og svinger væk, inden man næsten når at se hvad der sker. Hele kolonien kulminerer med et natløb torsdag nat. Hér sidder deltagerne strippet sammen to og to på gårdspladsen, klar til nattens strabadser. Ca. halvdelen af de 44 deltagere på kolonien, valgte at deltage i Natløbet. Efter en 12 minutters løbetur i mørke til stenbruddet 3 km væk, bliver de sluppet løs i to hold til nattens ruteløb efter kort, der varer ca. 3 timer. Undervejs bliver de jaget af nattevagterne, som helst ikke skal fange dem. Det plejer at være rigtigt sjovt. Det var det også i år.

14 Vi har også været til Vilde Vulkaner, Vordingborg, musikfestival for årige Sfo- og klubmedlemmer fra hele landet børn og 1000 voksne. Vores flotte teltlejr, som indimellem også blev lidt våd. Vores bod med pixels var meget populær. Om aftenen kom de store navne på, inden aftenlyset meldte om at det var sengetid. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ================================================================= FORÆLDREMØDE I KLUBBEN ONSDAG D. 26. OKTOBER 2016, KL =================================================================

15 Mad- og Materialekort: Alle er supergode til og skrive tydelig navn og nr. på div. indbetalinger HUSK, at tjekke op på om der penge på de respektive kort! Indbetalingskonti: Cafékort: Materialekort : Husk tydeligt navn og nr. - skriv også gerne, hvis det er til en speciel aktivitet! Vi har nu fået en startdato i forhold til det købekort som skoler og klubber i Roskilde har købet hos firmaet UNItec! Vi regner nu med at være kørende 1. oktober. For klostermarksskolens børns vedkommende, betyder det, at de så kan bruge det samme kort i skolens kantine og i klubben. For privatskolernes børn bliver det sådan, at kortet fås i klubben, når vi opretter børnene i systemet. Det første kort bliver, som på skolerne, gratis, og koster 25 kr. i genanskaffelse, hvis det bortkommer. Kortet vil kunne bruges til café Mums, kreativt værksted, betaling af ridning, ture og aktiviteter. Vi er ikke endeligt afklaret med, om det også skal bruges i gokartværkstedet, men det vender vi lige tilbage med oplysning om. Der er en fin vejledning til kortet, og alt hvad det kan, på Roskilde Kommunes hjemmeside: Stor klubhilsen. På gensyn fra hele personalet. Klatring

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

Link: Til alle medlemmer og forældre.

Link: Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev juni 2016 Til alle medlemmer og forældre. Link: Klubviadukten.dk Medlemmer i 3. klasse Den første måned er nu gået med alle de skønne nye tredjeklasser. Vi er glade for at I er her, og vi håber,

Læs mere

Det er altid muligt at sætte sig i cafeen og hygge sig med et spil og en kop the.

Det er altid muligt at sætte sig i cafeen og hygge sig med et spil og en kop the. Nyhedsbrev september/okt. 2016 Til alle medlemmer og forældre. Link: Klubviadukten.dk NYT FRA CAFE MUMS! Så er efteråret ved at vise sit smukke ansigt Vi er gået i gang med at arrangere biograf ture sammen

Læs mere

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på:

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på: Nyhedsbrev Klub Viadukten, maj 2017. Læs det sammen med din Far/Mor/Datter/Søn. :o) Velkommen 3. klasse. Velkommen til alle de nye 3.-klasser, som vi har taget imod og lavet introduktion for, den seneste

Læs mere

Året går på hæld, og vi ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Året går på hæld, og vi ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår. Nyhedsbrev nov./dec. 2016 Til alle medlemmer og forældre. Link: Klubviadukten.dk Året går på hæld, og vi ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår. Oversigt til køleskabsdøren: HUSK teaterøvedage, se

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev marts 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev marts 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Vi skal snart sige velkommen til alle de 87 nye tredjeklasser. De starter mandag d. 2. maj, og derfor inviterer

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste. Nyhedsbrev Klub Viadukten, oktober 2017. Den korte udgave, denne gang. Efteråret er over os med kølige og lune dage på skift. Præcis som vi kender det fra sommeren. :o) Efterårsferien står for døren. Gokart-teamet

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Kolonien er nu overtegnet.

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Nyhedsbrev FK Januar 2010

Nyhedsbrev FK Januar 2010 Nyhedsbrev FK Januar 2010 Godt nytår og velkommen 2010! Så fik vi sagt farvel til nullerne og goddag til et nyt årti. Jeg håber at I alle kom godt igennem nytåret og nu er friske, sammen med os, på at

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015 Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015 Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Fredag d. 30. januar har vi holdt Nytårskur. Alle medlemmer samlet i stuen til Godt

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Først og fremmest et Godt Nytår til alle. Vi er nu et par uger inde i det nye år, og vil gerne fortælle lidt om, hvad der sker den

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Se også skolens hjemmeside på

Se også skolens hjemmeside på Maj 2013 fra Katrinedalskolen Kundby Se også skolens hjemmeside på www.katrinedalskolen.dk Kundby d. 7. maj 2013 Kære børn og forældre. Efter en 4 ugers lockout, hvor nogle af klasserne har fået lidt undervisning,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2019 HUSK: generalforsamlingen

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyhedsbrev, Klub Viadukten, maj 2018

Nyhedsbrev, Klub Viadukten, maj 2018 Nyhedsbrev, Klub Viadukten, maj 2018 Så er det sommer, og vi siger igen stort og varmt velkommen til 105 nye spændende skønne medlemmer. Vi ønsker for jer, at I får mange gode oplevelser og venskaber i

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 Ferie Ferie Ferie!!! slap nu af, du har fri, og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi, den vil skinne, til ferien er forbi. 1. august 2015 ny distriktsskole i Frederikssund

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2015 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Måske har du nu gået i Sfo i fire år, og du glæder dig til forandring, og du glæder dig til at kunne bestemme

Måske har du nu gået i Sfo i fire år, og du glæder dig til forandring, og du glæder dig til at kunne bestemme Med dette introduktionshæfte vil vi gerne byde dig velkommen som medlem i Fritidsklubben Viadukten. På de kommende sider vil vi gerne fortælle både dig og dine forældre, lidt om de muligheder det giver

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked.

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående arrangementer, som I bedes

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Kære forældre Efterårsferien er veloverstået og bladene signalerer, at efteråret og de mørke tider er over os. Heldigvis er der godt gang i aktiviteterne i både Fritten

Læs mere

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efter en uhyyyyyggelig Halloween i, er vi i stedet begyndt at forberede os på en rigtig hyggelig jul. I november måned

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

SFOasen. - et frirum for børn

SFOasen. - et frirum for børn SFOasen - et frirum for børn Velkommen til SFOasen på RpR Vi er en lille SFO med plads til 88 børn og rummer børn fra 0. til og med 3. klasse. Der er fem pædagoger, en medhjælper og en SFO-leder. I maj

Læs mere

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 Forår, forår, kom nu snart Forår, forår, kom nu snart Vi har ventet længe, vi vil ud og tumle os i de grønne enge i de grønne enge Plukke, plukke blomster små røde, blå og gule

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere