BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf"

Transkript

1 Det ultimative krydstogt i Caribien 16 dage fra kr ,- pr. person Inkl. fly, transfers, kryd stogt med help ension 16 dages tropisk odyssé blandt 10 ø-perler i Caribien Tag med BENNS og Costa Magica på et drømmekrydstogt i Caribien. Et unikt krydstogt, der tager jer fra den ene ø-perle efter den anden i det østlige og sydlige Caribien. I løbet af 16 dage besøger I 10 forskellige caribiske øer, hver med egen charme og kultur, men dog alligevel så ens. På alle øer frister kridhvide sandstrande med vajende palmer, omgivet af grøn regnskov og et tilpas afslappende tempo.

2 St. George's, Grenada Rejseplan Dag Bes krivels e Ankom s t Afgang Afrejse fra København via Frankfurt Ankomst til Pointe-à-Pitre, Guadeloupe Bustransfer til cruiseterminalen og check-in på Costa Magica Afgang krydstogt kl På havet Oranjestad, Aruba kl Oranjestad, Aruba kl Kralendijk, Bonaire kl kl St George's, Grenada kl kl Fort-de-France, Martinique kl kl Pointe-à-Pitre, Guadeloupe kl kl Basseterre, St. Kitts & Nevis kl. 09:00 kl. 19: Tortola, British Virgin Islands kl kl. 19: Philipsburg, St. Maarten kl kl St. John's, Antigua & Barbuda kl kl Kingstown, St. Vincent & the Grenadines kl kl Fort-de-France, Martinique kl kl Ankomst til Pointe-à-Pitre, Guadeloupe Bustransfer fra skibet til lufthavnen Afrejse fra Pointe-à-Pitre via Frankfurt Ankomst København kl

3 Rejsen dag for dag: Dag 1 København - Pointe-à-Pitre, afgang for kryds togtet Der er afgang fra Københavns lufthavn mod Frankfurt. Efter et ophold her fortsættes mod Point-á-Pitre på den franske ø, Guadeloupe, i Caribien. Når I har modtaget bagagen, er der bustransfer direkte til skibet Costa Magica, der ligger ved kaj i havnen og venter på jeres ombordstigning. Ved ankomst til skibet er der check-in i jeres valgte kahyt, og der er nu tid til at vænne sig til skibet og dets faciliteter inden afgangen kl Dag 2 På havet I har en hel dag på havet til at slappe af og stifte nærmere bekendskab med skibets mange faciliteter. Her er udendørs pool, fitness center, Spa med et stort udvalg af behandlinger, flere restauranter, afslappende lounges og meget andet. I februar er gennemsnitstemperaturen i Caribien et godt stykke over 20 grader, så der er helt sikkert mulighed for at nyde det gode vejr på soldækket. Costa Magica Dag 3-4 Oranjes tad, Aruba Jeres første stop på rundrejsen er ved den smukke ø, Aruba, hvor skibet lægger til i hovedstaden Oranjestad. Der lægges til kl og forude venter hele to dage til at udforske denne fantastiske ø, med blot indbyggere. Aruba blev i 1986 et af fire selvstændige lande indenfor kongeriget Nederlandene, og selve byen Oranjestad er opkaldt efter kongehuset Oranien-Nassau. De lokale indbyggere kalder selv byen for Playa. Oranjestad har en unik blanding af gammel og ny arkitektur, og et utal af butikker, hyggelige barer og lækre restauranter. Den hollandske indflydelse fra kolonitiden ses tydeligst i centrum eksemplificeret ved det smukt farvede rådhus. En af Oranjestads største attraktioner er byens ældste bygning, Fort Zoutman, som er fra 1789 og som blev bygget som forsvar mod sørøvere. I dag huser fortet Arubas historiske museum og kan stærkt anbefales. Ikke langt fra fortet ligger byens idylliske havn, som det også er værd at slå vejen omkring. Ifølge sagnet blev Aruba i gamle dage kaldt 'Oro Ruba', som betyder 'rødt guld'. I 1824 blev der fundet guld på øen. Guldgravere kom til øen og har været medvirkende til at forme øens historie. Kombineret med en fantastisk udsigt over havet, kan man se spor fra guldgravertiden, hvis I tager til reminiscenserne af guldminen Bushiribana. Et spændende sted at udforske. Af andre attraktioner kan anbefales:

4 Byens sommerfuglefarm De smukke sandstrande Check rederiets udflugtsprogram på Aruba. I overnatter på Costa Magica, der ligger ved kaj natten over. I sejler videre imorgen aften kl Oranjestad Aruba Dag 5 Kralendijk, Bonaire Der er ankomst til en af de smukkeste øer i Caribien, Bonaire, kl om morgenen. Der lægges til i hovedstaden Kralendijk, og I har indtil kl til at gå på opdagelse i byen. Navnet Kralendijk er afledt af det hollandske ord for koralrev, Koralendijk, og hentyder således til de smukke korelrev, der befinder sig lige udenfor kysten. Kralendijk er en særdeles intim og charmerende by med en smuk gammel arkitektur fra den hollandske kolonitid. I centrum af byen finder I hovedgaden Kaya Crane, handelsgaden Kaya Grandhi og ikke mindst den hyggelige plads, Plasa Vilhelmina, der byder på det ypperste indenfor farverige, historiske, hollandske kolonibygninger. I sær kan nævnes den gamle regeringsbygning, Bestuurskantoor, og den ældste stenbygning på øen, Fort Oransj, som blev bygget af hollænderne i 1639 for at beskytte øen. Hollænderne var dog ikke de første europæere på øen, da spanierne allerede var her i Bonaire byder naturligvis på smukke strande, hvor man passende kan dase og slappe lidt af efter at have gået rundt i byen. Eden Beach kan anbefales, og her finder I også en hyggelig restaurant. Af andre attraktioner kan nævnes: Rincon, den ældste landsby på øen og tidl. beboet af slaver Flamingo reservatet. Flamingoen er beskyttet på Bonaire og ses derfor overalt. Check rederiets udflugtsprogram på Bonaire.

5 Kralendijk Bonaire Dag 6 St George's, Grenada Der er ankomst til St. George's på Grenada kl St. George's er hovedstaden på Grenada, paradisøen, som i dag er selvstændig efter først at have været fransk koloni og dernæst engelsk indtil Mange kender måske mest til Grenada i relation til den amerikanske invasion af landet i 1983, som havde til formål at afsætte det kommunistiske styre i landet. I dag er øen demokratisk og lever hovedsagelig af turisme. I har det meste af dagen til at udforske Grenada. Man kan jo altid begynde i St. George's, der er en farverig og smuk by med tydelige reminiscenser fra såvel den franske som den britiske tid på øen. Det var faktisk franskmændene, der grundlagde St. George's. De kaldte den blot Fort Royal dengang, St. George's ligger i den sydlige del af øen og ved foden af den store bjergkæde, der løber fra nord til syd på øen. Generelt er øen af vulkansk oprindelse, og derfor også særdeles frodig og grøn. Øens største attraktioner er: Fort George bygget af franskmændene i 1705 Belmont Estate, en 300-år gammel cacaoplantage Pingouin Beach, en af øens smukkeste strande St. George's anglikanske kirke St. Andrew's presbyterianske kirke Fort Frederik, bygget af franskmændene i 1779 og den bedst bevarede fæstning på øen. Fantastisk panorama view herfra. Check rederiets udflugtsprogram på Grenada. Costa Magica sejler fra Grenada igen kl

6 St. George's Grenada Dag 7 Fort-de-France, Martinique Martinique er en virkelig smuk ø, og I lægger til i Fort-de-France om morgenen kl Martinique er i dag en del af det franske oversøiske territorium, men var indtil 1815 britisk. Sproget er fransk, og der betales med euro. Det var egentlig Columbus, der opdagede øen i 1493, men spanierne fandt ikke interesse for øen, som i stedet blev ombejlet af både briterne og franskmændene. Martinique er en vulkanø, hvilket stærkt understreges af Mount Pelée, øens store vulkan, som er synlig alle steder fra. Øens vulkanske oprindelse gør så også, at jorden her er ganske frugtbar, hvilket ses på de frodige vegetation, de mange smukke blomster - bourgainvilla, hibiscus mv - som ses overalt. I tillæg har øen en frodig regnskov og smukke palmeomkransede sandstrande. Med sit franske ophav kan øen ligeledes prale af et rigtigt godt køkken, tydeligt inspireret af det franske. Det er oplagt at dase ved de dejlige strande, her kan Grande Anse des Salines anbefales, men vil man prøve noget andet kan vi foreslå: Byrundtur i Fort-de-France med bl.a. Fort St. Louis, Cathédrale St- Louis, markederne og Palais de Justice Øens tidligere hovedstad med gamle ruiner og Distilleri Depaz som laver rom Dase ved andre strande som Grande Anse, Plage de Diamant, La Breche, Anse Noire med sort sand eller Anse Michel Musee Vulcanologique Check rederiets udflugtsprogram på Martinique. Der er afgang fra Martinique kl , og der sejles mod endnu en fransk ø, Guadelope.

7 Martinique Dag 8 Pointe-à-Pitre, Guadeloupe Der er ankomst til Guadeloupe kl Costa Magica lægger til i Point-á-Pitre, som er den største by på Guadeloupe. Guadeloupe består hovedsagelig af 2 øer, Basse Terre and Grande Terre, men der ligger flere småøer i nærheden. Point-á-Pitre ligger ligger midt imellem de to store øer, og her er - i lighed med Martinique - fransk kultur og stemning til overflod. Her er ganske livligt i de charmerende gader. Set ovenfra ligner øerne en sommerfugl. Guadeloupe er ligeledes fransk territorium og valutaen er euro som på Martinique. Guadeloupe er som Martinique af vulkansk oprindelse og også her troner en stor vulkan, La Grande Souffrière, midt på øen. Vulkanen er hele 1467 moh. Attraktionerne her ligner på mange måde dem på Martinique, men vi kan nævne: Fort Napoléon i Bourg des Saintes Cathédrale de St. Pierre et St. Paul Musée du Rhum samt besøg på et rom-distilleri Le Chameau Tower Lookout Strandene Grande Anse, Bois Jolan Beach, Datcha Beach, Vieux Fort Beach på Marie Galante, Pain de Sucre Beach Udflugt til charmerende Terre-des-Hauts Her er masser af tid til at opleve Guadeloupe, da I først forlader øen igen kl Check rederiets udflugtsprogram på Guadeloupe.

8 Terre des Hauts Dag 9 Bas s eterre, St. Kitts & Nevis I ankommer til hovedbyen på St. Kitts, Basseterre, kl Øens indfødte, The Carib Indians, kaldte øen Liamuiga, der betyder frodigt land. Men Columbus syntes nu ikke helt om dette, da han kom til øen i Han opkaldte således øen efter sin egen skytshelgen, Christopher. Dette varede dog kun indtil briterne kom og kaldte øen St. Kitts, som dog, skal det siges, er et øgenavn for Christopher. St. Kitts blev englændernes første bosættelse i dette område i Franskmændende var dog lige i hælene på briterne og etablerede 2 år fransk koloni her. Øen og byen har gennemgået masser af prøvelser gennem årene med krige, naturkatastrofer og økonomisk nedtur, men har altid rejst sig og idag er det en driftig, levende by med masser af liv, restauranter, caféer og butikker. Her finder I også noget af den bedst bevarede arkitektur fra kolonitiden. St. Kitts fik sin selvstændighed i Byen har flere attraktioner: Port Zante St. Kitts National Museum The Circus, et af byens primære butiksområder Independance Square, fra sidst i 1700-tallet The Georgian House fra 1700-tallet Church of the Immaculate Conception fra 1928 St. Gerorge s Anglican Church fra 1869 Udenfor byen er The Bromstone Hill Fortress, bygget af slaver i 1600-tallet, særlig interessant. Så interessant at det er på UNESCOs verdensarvsliste. Det går for at være et af de mest velbevarede Citadeller i hele den caribiske verden. I sejler fra St. Kitts igen kl på vej mod den næste tropeø, Tortola, som hører under de britiske jomfruøer.

9 Katedralen i Basseterre Dag 10 Tortola, Britis ke Jom fruøer I ankommer til Tortola kl 08.00, og skibet lægger til kaj i hovedbyen Road Town, der ligger i en smukt U-formet bugt. Tortola ligger nær de tidl. dansk vestindiske øer og er hovedøen i British Virgin Islands (B.V.I). Navnet kommer af Turtle Dove (turteldue), som øen har fået grundet sin form og skønhed. Med et indbyggertal på kun 9000 og et areal på 59 km2 er Tortola samtidig relativ let at overskue og komme rundt på. I 1666 overtog britiske kolonister ø-gruppen fra hollandske nybyggere, og senere fik den status som britisk koloni. I dag er den stadig underlagt britisk kontrol. Kom tættere på Tortolas historie med et besøg ved: 1780 Lower Estate Sugar Works Museum Fort Burt Mount Healthy Windmill Callwood s Rum Distillery J.R. O Neal Botanic Gardens Old Government House Museum VI Folk Museum De britiske jomfruøer er kendt som Caribiens snorkle- og sejlerparadis nr. 1 pga. det klare, azurblå vand, hvilket nu mærkes ved et støt stigende antal turister, der alle er på evig søgen efter det uspolerede paradis. Kl forlader I disse skønne øer igen på vej mod nye oplevelser på St. Maarten.

10 Tortolas gudesmukke strande Dag 11 Philips burg, St. Maarten I ankommer til Philipsburg, hovedstaden på St. Maarten, kl Den europæiske kolonitid begyndte i 1648, da både englændere og hollændere slog sig ned på øen. De delte den - på den tid - pænt imellem sig, men senere har der været flere væbnede konflikter mellem de to lande om herredømmet her. Heldigvis ikke mere efter våbenhvilen i På samme tid ophørte slaveriet på øen. Men øen er stadig delt mellem Holland og Frankrig, hvilket også sætter sit præg øen. Den hollandske del er den mere turistede og livlige del af øen, mens den franske del er afslappet, stille og rolig og emmer af fransk stil og stemning Det er især de smukke strande som tiltrækker mange, og vidnesbyrd på den gamle kolonikultur er ikke så udpræget her som på andre caribiske øer. Men i Philipsburg er det dog værd at se St. Martin Museum og Fort Amsterdam fra 1600-tallet. På den franske side er hovedbyen Marigot så absolut et besøg værd. De mange fine strande er trækplasteret her: Maho Beach, hvor de store flymaskiner lander lige hen over hovedet på de badende. Mullet Bay Simpson Bay Orient Beach Little Bay Check rederiets udflugtsprogram her på St. Maarten. Der er afgang igen fra St. Maarten kl

11 Maho Beach St. Maarten Dag 12 St. John's, Antigua & Barbuda Der er ankomst til St. John's på Antigua kl St. John's er hovedbyen på Antigua, som iøvrigt er en del af ø-riget Antigua & Barbuda. Briterne havde kontrollen over øerne indtil 1981, hvor øerne blev en selvstændig nation. Der bor knap mennesker på de to smukke øer, der er begunstiget med en særdeles frodig natur og farverige blomster over det hele. Her finder I som på mange andre øer flotte sandstrande, charmerende små landsbyer og en afslappet livstil. Da man er på en ø, er vandbaserede aktiviteter som badning, snorkling, dykning mv. naturligt i højsædet, men en helt særlig oplevelse kan prøves ved Stingray City, hvor man udover at kunne bade i skønt vand, kan komme helt tæt på rokker, der svømmer rundt her. Check rederiets udflugtsprogram på Antigua. Kl sejler Costa Magica videre og sætter kursen mod Martinique. English Harbour Antigua Dag 13 Kings town, St. Vincent & the Grandines St. Vincent and the Grenadines er et ø-rige nord for Trinidad og Tobago. Englænderne var de første europæere til at komme til øerne i

12 1627, men det var franskmændene, der etablerede den første koloni ved Barrouallie i slutningen af 1600-tallet. Som mange andre af de caribiske øer har St. Vincent and Grenadines set kampe mellem de indfødte Carib indianere og de europæiske bosættere samt modtaget afrikanske slaver. Herredømmet over øerne har vekslet mellem briterne og franskmændene indtil øerne fik deres selvstændighed i Øerne er af vulkansk oprindelse og man har set flere udbrud af den store Soufriére vulkan, senest i Udover vulkanudbrud er øerne ind i mellem udsat for tropiske storme. Øen byder på flere højdepunkter: Nyd udsigten fra Fort Charlotte og/eller Fort Duventte Besøg Montreal Gardens Nyd en vandretur ad Vermont Nature Trail De botaniske have Vulkanen Soufriére og den fantastiske udsigt derfra Bade i Tobago Cays Besøg Arawak klippemalerier Der er afgang fra St. Vincent & the Grenadines igen kl I sejler nu retur mod Martinique. Dag 14 Fort-de-France, Martinique Der er ankomst til Fort de France kl Nyd den sidste dag i Caribien med endnu en dag på franske Martinique. Så var der ting I ikke nåede på jeres første besøg, så er der tid til det nu. Der er afgang fra Martinique kl , og skibets sætter nu kursen mod endemålet for dette utrolige krydstogt, den franske ø, Guadeloupe, hvor alle herlighederne begyndte for et par uger siden. Skønne strande på Martinique Dag 15 Pointe-à-Pitre, Guadeloupe - hjem rejs e Kl ankommer I til Point-á-Pitre, på Guadeloupe. I forlader skibet i henhold til de givne indtrukser, og på kajen venter bussen, der skal køre jer til lufthavnen i Point-á-Pitre. Der er afgang mod Europa senere på dagen, hvor I mellemlander i Frankfurt, inden der er videre afgang mod Danmark. Dag 16 Ankom s t København Ankomst til København.

13 Kontakt os i dag på tlf for yderligere information og rådgivning.

14 Rejserute

15 Priser Afrejse Kahyts type Pris pr. pers on Dobbelt indvendig kahyt - Classic Kr ,- Dobbelt indvendig kahyt - Premium Kr ,- UDSOLGT Dobbelt udvendig kahyt - Classic Kr ,- UDSOLGT Dobbelt udvendig kahyt - Premium Kr ,- UDSOLGT Dobbelt balkonkahyt - Classic Kr ,- UDSOLGT Dobbelt balkonkahyt - Premium Kr ,- Prisen inkluderer: Flyrejse København Pointe a Pitre t/r Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato Bustransfer lufthavn skib - lufthavn 14 nætters krydstogt med Costa Magica Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter Alle måltider i hoved- eller buffetrestauranten ombord Prisen inkluderer ikke: Rejseforsikring Drikkevarer Udflugter Drikkepenge til cabin attendants og tjenere i hoved- og buffetrestaurant (EUR 10,- pr. person pr. dag) Ekstra inkluderet i Premium kahytter: Gratis servering af continental morgenmad i kahytten Dobbelt optjening af Costa Club points Valg mellem første og anden servering ombord Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina

Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina Krydstogt til det østlige Caribien med MSC Divina Tag på et lækkert krydstogt i det østlige Caribien Jeres 13-dages krydstogt i Caribien med MSC Divina starter med en enkelt overnatning i Miami. Det caribiske

Læs mere

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Ankomst og indkvartering på skibet. Fort de France er Martiniques hovedstad, der breder sig rundt om "Place de la Savane", der er byens centrale park,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Luksus krydstogt til det sydlige Caribien Fra kr. 15.248,- pr. person 13 dage Inkl. fly, transfers, hotel, kryd stogt med help ension Besøg de hollandske Antillers tropiske ø- perler samt Key West i F

Læs mere

Det ultimative krydstogt i det sydlige Caribien med Costa Magica

Det ultimative krydstogt i det sydlige Caribien med Costa Magica Det ultimative krydstogt i det sydlige Caribien med Costa Magica Dette fantastiske krydstogt tager jer med til hele 10 destinationer i det østlige og sydlige Caribien. Her venter vidunderlige naturoplevelser,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Transatlantisk krydstogt til Cuba 23 dage fra kr. 19.348,- pr. person Inkl. fly, hotel, kryd stogt med help ension og transfers T ag på et spændende transatlantisk krydstogt fra Genova til Cuba På denne

Læs mere

Sydlige Caribien inkl. St. Croix Celebrity Silhouette 2019

Sydlige Caribien inkl. St. Croix Celebrity Silhouette 2019 Sydlige Caribien inkl. St. Croix Celebrity Silhouette 2019 Tag på en fantastisk odyssé i det sydlige Caribien med BENNS og Celebrity Silhouette. Hele 7 vidunderlige trope-øer besøges på den15 dage lange

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Det østlige Caribien inkl. St. Thomas med Serenade of the Seas

Det østlige Caribien inkl. St. Thomas med Serenade of the Seas Det østlige Caribien inkl. St. Thomas med Serenade of the Seas Nyd påskeferien i Caribien med dette klassiske krydstogt i det østlige Caribien, hvor 6 skønne tropeøer med vidt forskellige baggrunde og

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess.

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. 10 dages rejse til Caribien, med hotelophold og morgenmad! 7. november til 16. november 2015. Med Stiften fordele og Strobel Travel

Læs mere

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

Dette er en caribisk krydstogtrejse med alle højdepunkterne inkluderet.

Dette er en caribisk krydstogtrejse med alle højdepunkterne inkluderet. Krydstogt til Vest- & Øst-Caribien 17 dage fra 13.548,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt med help ension, hotel og transfers Tag på et spændende krydstogt i det vestlige og østlige Caribien På dette 17-dages

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

På dette krydstogt går kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker op i en højere enhed.

På dette krydstogt går kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker op i en højere enhed. Miami og krydstogt til det østlige Caribien 13 dage fra kr. 12.898,- - Afr. 17/1 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension, hotel og transfers Skønt krydstogt til caribiske tropeøer med dage i Miami På

Læs mere

Caribien inkl Dansk Vestindien med Serenade of the Seas

Caribien inkl Dansk Vestindien med Serenade of the Seas Caribien inkl Dansk Vestindien med Serenade of the Seas Et fantastisk krydstogt i det østlige Caribien med masser af kultur, historie, sol, strand og vand. Her skal I opleve ikke mindst dansk kolonihistorie

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Et krydstogt, hvor kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker går op i en højere enhed.

Et krydstogt, hvor kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker går op i en højere enhed. Luksuskrydstogt til det østlige Caribien 13 dage fra kr. 17.248,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt med help ension, hotel og transfers Luksuskrydstogt til fire klassiske, caribiske tropeøer inkl. en nat

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Fortsat fra forsiden:

Fortsat fra forsiden: Fortsat fra forsiden: (Læs også allersidste nyt på www.bluedaneatlantic.blogspot.dk) Historisk set, har øen været beboet, ligesom de andre øer her i Caribien af Caribindianerne, og de kaldte øen Madinia

Læs mere

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN

Det kan du glæde dig til. Rejseplan HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN HØJTSTÅENDE SOL OG UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBIEN Tag på opdagelse i det smukke Caribiske Øhav, hvor du bl.a. besøger Miami, Bahamas og St. Thomas. Nyd hvide sandstrande, azurblåt

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Krydstogt i Middelhavet med Stig Rossen 8 dage fra kr. 8.998,- pr. person inkl. fly & krydstogt m. helpension Afrejse fra 3 byer: København, Billund & Aalborg 8 dages musikalsk krydstogt i Middelhavet

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Dejligt krydstogt i det østlige Caribien

Dejligt krydstogt i det østlige Caribien Dejligt krydstogt i det østlige Caribien Afrejse 14.2 Hjemkomst 26.2 2013-13 dage Tag med på dette fantastiske krydstogt, der afgår fra Fort Lauderdale i Florida. Der er en enkelt overnatning i Fort Lauderdale

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Det sydlige Caribien fra New York med MSC Meraviglia

Det sydlige Caribien fra New York med MSC Meraviglia Det sydlige Caribien fra New York med MSC Meraviglia En fantastisk kombinationsrejse, hvor storbyoplevelser i New Yorks verdensmetropol kombineres med et krydstogt og tropisk ø-hop til 6 af de østlige

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

New York og krydstogt i Caribien

New York og krydstogt i Caribien New York og krydstogt i Caribien Rejse, der kombinerer storby med caribisk ø-hop. En skøn krydstogtsrejse, der kombinerer oplevelser i verdensbyen New York med et caribisk ø-hop i det østlige Caribien,

Læs mere

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet.

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet. Krydstogt i Adriaterhavet med Kandis Johnny 8 dage fra kr. 6.598,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt m. help ension, transfers mm. Oplev Adriaterhavets forrygende byperler til festligt akkompagnement fra

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning.

Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning. Det vestlige Middelhav m/dario, Keld & Hilda 8 dage fra kr. 6.198,- pr. person Inkl. fly, transfer, kryd stogt m. help ension mv Oplev det vestlige Middelhavs forrygende byperler til festligt akkompagnement

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Tag med på en skøn sørejse fra København op langs den mageløse norske kyst ombord på det dejlige skib, Costa Favolosa. På rejsen venter der jer billedskønne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Oplevelsesrejse med 2 USA og Dansk Caribien 15 dage på egen hånd Danmark - New York - St. Thomas - St. Croix - Danmark Denne fantastiske

Læs mere

CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer.

CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer. VINTER 2016-2017 CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer. ALT DETTE FÅR DU: Indenrigsfly fra Aalborg. Direkte fly fra København

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Caribien inkl. St. Thomas & St. Croix med Celebrity Equinox

Caribien inkl. St. Thomas & St. Croix med Celebrity Equinox Caribien inkl. St. Thomas & St. Croix med Celebrity Equinox Tag på dette krydstogt i Caribien med BENNS og Celebrity Equinox. Her vil I kunne dykke ned i den danske historie, når I ankommer til både St.

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Nordkap & Midnatssol 12 dage fra kr. 13.948,- pr. person Inkl. kryd stogt med help ension Tag med Serenade of the Seas på et unikt krydstogt til midnatssolens rige. Krydstogtet er en fantastisk rundrejse

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,2 UD AF 10 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna

Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna Tag med på et skønt krydstogt i det vestlige Middelhav, hvor der er fokus på skønne gamle byer med historie og kultur, charmerende øer med lækre badestrande og

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015

S T U D I E R E J S E N. Den store rejse 2014. St. Vincent 2015 S T U D I E R E J S E N Den store rejse 2014 St. Vincent 2015 Fra Bogense til Saint Vincent, en rejse på 20.000 km. Saint Vincent er en lille ø i Det caribiske Øhav, 150 sømil fra Venezuela. Vi er en gruppe

Læs mere

Krydstogt til skønne Grækenland

Krydstogt til skønne Grækenland Krydstogt til skønne Grækenland Tag med på dette skønne krydstogt til Grækenland, hvor I bl.a. skal besøge de tre fortryllende øer, Kefalonia, Santorini og Mykonos. På rejsen vil I også gøre stop i den

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Dansk Vestindien & De Britiske Jomfruøer 15 dage fra kr. 17.148,- pr. person Inkl. fly, hotel, ud flugter, transfer og sejltur med forp lejning Tag med på en unik rundrejse i Caribien til St. Thomas og

Læs mere

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Velkommen om bord! Scandinavian Cruise Center A/S er et krydstogtrejsebureau med speciale i krydstogter over hele

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Canadisk sne & Hawaii-sol 16 dage fra kr. 23.598,- pr. person Inkl. fly, hotel, skileje, b illeje mm. Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja Med BENNS kan

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Fra kr. 8.698,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, b illeje m.m. Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør- selv- ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer.

CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer. VINTER 2016-2017 CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer. ALT DETTE FÅR DU: Indenrigsfly fra Aalborg. Direkte fly fra København

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna

Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna En fantastisk rundrejse i det vestlige Middelhav med mulighed for et hav af eventyrlige oplevelser på 3 klassiske ferieøer: Mallorca, Ibiza og Sardinien

Læs mere

CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer.

CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer. VINTER 2016-2017 CARIBISK KRYDSTOGT OG DANSK VESTINDIEN Tag med på en rejse gennem historien på nogle af Caribiens mest interessante øer. Afrejse fra København 10. marts 2017 Pris pr. person kr. ALT DETTE

Læs mere