+ENERGI +DESIGN +UDSIGT XFRAME DET SLANKE VINDUE MED DEN SUVERÆNE ENERGIBALANCE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "+ENERGI +DESIGN +UDSIGT XFRAME DET SLANKE VINDUE MED DEN SUVERÆNE ENERGIBALANCE"

Transkript

1 +ENERGI +DESIGN +UDSIGT XFRAME DET SLANKE VINDUE MED DEN SUVERÆNE ENERGIBALANCE

2 SLANKT VINDUES DESIGN MED SUVERÆN ENERGI BALANCE OG MARKEDETS BEDSTE VARMEISOLERING

3

4 XFRAME FLYTTER RAMMERNE FOR DET MULIGE

5 SE BEDRE UD 3 SE BEDRE UD Nutidens energikrav behøver ikke at resultere i klodsede og små vinduespartier med alt for brede rammer og alt for lidt dagslys til beboerne. Udsigterne for fremtidig CO ² udledning og udsigten sådan helt bogstaveligt bliver bedre, når du bruger de nye vinduer fra Xframe. Xframe-vinduets minimale profiler ser elegante ud og leverer samtidig maksimal varmeisolering og energibalance. Det patenterede profilsystem i glasfiberkomposit er markedets slankeste med en bredde på blot 47 mm. I tilgift har Xframe-vinduerne samme bredde for både faste og oplukkelige vinduer for både udadgående og indadgående oplukning. Det ser bedre ud og brugeren af Xframe-vinduet ser bare bedre, fordi de smalle profiler lukker meget mere dagslys ind i stuerne. Xframe kan bruges til både renoveringer og nybyggerier og passer naturligvis særdeles godt til energi- og passivhusbyggeri.

6 4 DESIGN ULTRASLANKT DESIGN MED MARKEDETS BEDSTE VARMEISOLERING

7 5 01 / DESIGN SYNLIGE KVALITETER I moderne arkitektur taler man ofte om lethed, enkelhed og funktionalitet som tre sider af samme sag. Imidlertid er det også noget af det sværeste at opnå, når der samtidig er meget store praktiske og energimæssige krav til hver enkelt bygningsdel. Med vinduer fra Xframe kan du skabe store glasfacader med både faste, indadgående og udadgående vinduer med samme visuelle udtryk. De tider hvor rammernes bredde varierede alt efter om der var tale om et fast glaselement, et vindue der åbnede indad eller et der åbnede udad er endegyldigt forbi med det nye Xframe-vindue. De ensartede profiler giver en langt mere sammenhængende og æstetisk facade end det, man normalt kan opnå med traditionelle profiler. Montagen kræver ikke specialværktøj, men foregår lige så enkelt som ved traditionelle vinduer.

8 6 DESIGN VINDUER Xframe sætter nye rammer for hvad der er muligt. Med de spinkle profiler og den fremragende isoleringsevne er det nu muligt at lave byggerier, der i deres fysiske virkelighed fremstår lige så elegante som da de var streger på papiret. I et moderne formsprog hvor lethed og transparens er efterspurgte kvaliteter gør Xframe-vinduet det muligt for bygherrer og arkitekter at nå det optimale. Udadgående/fast karm Indadgående/dreje-kip 42,5 mm 42,5 mm 125 mm 125 mm

9 7 DØRE Både døre og vinduer har samme udtryk, samme profilbredde og samme energibalance. Det giver større frihed i facadeudformningen. Man kan friere arbejde med glaspartier og murpartier i kombination, og behøver ikke at tage hensyn til om vinduet skal være fast eller oplukkeligt når man designer facaden. Xframe-vinduer er stort set vedligeholdelsesfrie og har en styrke der er større end trævinduer eller træ/aluminium-kombinationer. Terrasse-/facadedør Skydedør 42,5 mm 72 mm 125 mm 125 mm

10 8 DESIGN SPECIALUDVIKLEDE MINIMALE SAMLINGER GIVER FACADEN ET SLANKT UDTRYK

11 9 Indadgående Lufttæt samleprofil Udadgående/ fast karm Indadgående Lufttæt samleprofil Indadgående Udadgående/ fast karm Lufttæt samleprofil Udadgående/ fast karm KOBLINGER Xframe-vinduet leveres med et unikt og patenteret koblingssystem der gør det lige så let at samle flere vinduer som at bygge med klodser. Vinduerne klikker sig let og tæt på koblingslisten der kan have en højde på op til 3 meter. Koblingen er monteret med en fast gummifuge og er således helt tæt fra begyndelsen. Koblingssystemet passer lige godt til indadgående, udadgående og faste vinduer. Man kan således meget nemt montere hele tætte glasfacader eller lange forløb, hvor døre, vinduer og faste glasfelter veksler frit mellem hinanden afhængigt af bygningens krav. Xframe-vinduerne leveres lakeret i nøjagtig den far ve der ønskes og med alle typer glas. Som udgangspunkt leveres Xframe med energiglas. De viste energiberegninger baserer sig alle på Xframe-vinduer med energiglas.

12 10 DESIGN DERFOR VÆLGER ARKITEKTERNE XFRAME Arkitekt Jens Rodevad fra firmaet Seier + Sølvsten i Århus er begejstret for de muligheder, han som arkitekt får med de nye vinduer fra Xframe. Det er et af de ganske få vinduer, der allerede i dag kan opfylde kravene til BR 2020, siger han og fortsætter: Det slanke design passer rigtig godt til dansk arkitektur. Samtidig er der en smuk finish både udvendigt og indvendigt, og endda mulighed for at supplere med en træ karm indvendigt, hvis det er noget vi ønsker det er simpelthen hvad jeg kalder godt design.

13 HELT ENKELT SLANKT OG ENERGI- EFFEKTIVT DESIGN 11

14 12 ENERGI 02 / ENERGI XFRAME GIVER VÆRDI Vi har sammenlignet værdier for Xframe med en standard isoleret hulmur, en højisoleret hulmur til passiv huse, og et vinduesprodukt certificeret af Passivhaus Institut i Tyskland. Alle værdier viser samme billede Xframe har den bedste energibalance. Bygningskomponent U-værdi (W/m²K) Eref (kwh/m²) Eref mod nord (kwh/m²) Eref mod syd (kwh/m²) Eref mod øst/vest (kwh/m²) Isoleret hulmur (190 mm iso.) 0, Isoleret hulmur (passivhus) 0, ,2 2,7 5,2 7,6 10,1 12,6 15,0 17,5 20,0 Med Xframe er den laveste temperatur indvendig ca. 15 C ved en udvendig temperatur på 0 C og indvendig temperatur på 20 C. Til sammenligning er lovkravet iflg. bygningsreglementet for 2010 blot 9,3 C. Tysk vindue til passivhus 0,77 12,1-26,2 109,9 26,9 Xframe (3-lags glas) 0,79 30,4-17,3 152,3 48,9 Vinduesbranchen foreskriver en positiv Eref for at kunne klassificeres som et A-vindue (PlusEnergi vindue). Xframe produceres kun som A-vinduer! XFRAME MED GRØN ENERGI Xframe har den bedste energibalance du kan ønske dig i din bolig, fordi det tilfører mere energi hen over året, end det taber. I boligbyggeri er det målet at få den gratis solvarme ind og holde på den. Xframe sætter ny standard for moderne vinduer med en indvendig temperatur på ca. 15 C, hvor temperaturen målt udenfor og indenfor er hhv. 0 C og 20 C. Væsentligt bedre end de 9,3 C, der er foreskrevet i det gældende bygningsreglement. Der vil ikke forekomme indvendig kondens og kuldenedfald, hvilket muliggør, at vinduer kan føres helt til gulv uden behov for radiatorer. Beregnet på den europæiske standardstørrelse for et vindue har Xframe markedets bedste energibalance. Det giver masser af sollys ind i huset med sine slanke profiler, og det holder på varmen med det isolerende kompositmateriale. Xframe produceres kun som A-vinduer (PlusEnergi-vindue).

15 DEN BEDSTE ENERGI- BALANCE DU KAN ØNSKE DIG I DIN BOLIG

16 14 ENERGI XFRAME ER A-VINDUER, DER TILFØRER ENERGI

17

18 XFRAME ER GRØN ENERGI I MODERNE RAMMER

19

20 18 MATERIALER 03 / MATERIALER Udadgående vindue / vindue med fast karm Indadgående vindue Skydedør KOMPOSIT Xframe er designet i et kompositmateriale med en meget lav varmetransmission og høj styrke. Dermed kan vi holde varmen inde i bygningen, og samtidig skabe de smalleste profiler, der tillader maksimal dagslys ind gennem vinduet. Både karm og rammeprofil er fremstillet af kompositmaterialet GRP (Glass Reinforced Polyester). Samtidig er gummitætninger placeret således, at der aldrig opstår kuldebroer, når beslåning som greb og hængsler monteres.

21 19 MATERIALER MED FORBLØFFENDE EGENSKABER GLAS I boligbyggeri er det målet at få den gratis solvarme ind og holde på den. Xframe sætter med en indvendig temperatur på ca. 15 C med 3-lags ruder ny standard for moderne vinduer. Der vil ikke forekomme indvendig kondens og kuldenedfald, hvilket muliggør, at vinduer kan føres helt til gulv uden behov for radiatorer. Xframe leveres som standard med superlavenergi 3-lags rude. PlusEnergi-vinduer, klassificeret som A-vinduer. Vi leverer gerne andre glas- og rudetyper, såsom støjdæmpende og indbrudssikkert glas samt ruder med solafskærmning m.v.

22 20 VALG OG TILVALG 04 / VALG OG TILVALG ÅBNINGSMULIGHEDER Faste eller oplukkelige udadgående eller indadgående alt er muligt. Vores unikke profilsystem har alle mulighederne samtidig med at man kan kombinere fast / udadgående / indadgående vinduer og døre uden at der er synlig forskel på designet. Sidste skud på stammen af spændende produkter er vores nye skydedør. Udført i ren komposit / GRP og med en rammebredde på kun 72 mm. Dette sammenholdt med et bundstykke på kun 15 mm gør denne skydedør helt enestående og uden sammenligning med andre produkter på markedet. Der er nu mulighed for at anvende skydedøre og samtidig overholde lovens krav om niveaufri adgang til boligen. Skydedøren kan selvfølgelig, ved brug af vores koblingsprofil, sammenstilles med de øvrige partier, således at den kan indgå i en større facade. BESLÅNING Alle vores profiler er forsynet med Euronot for beslagdele, standardbeslagsystem og dreje-/kipbeslag. Hermed sikres at der kan monteres alle gængse beslagserier fra anerkendte beslagleverandører. Vi bruger kun beslagdele fra disse firmaer, hvilket sikrer forbrugeren at det også vil være muligt at få reservedele til partierne mange år frem i tiden, såfremt der måtte opstå behov for dette. Kontakt vores salgsafdeling for yderligere oplysninger omkring muligheder for specialbeslag. TILBEHØRS PROGRAM Xframe har et bredt program af standardløsninger og derudover tilbyder vi mange former for forskelligt tilbehør. Vores unikke profilsystem giver mulighed for montage af de fleste former beslag, glas, fyldninger m.m. På vores hjemmeside protecvinduer.dk findes inspiration til mange forskellige løsningsmuligheder. Kontakt vores salgsafdeling og sammen finder vi en løsning, som passer lige netop til dit projekt og ønske.

23 Greb er udført i rustfrit stål 21

24 22 OM XFRAME OM XFRAME Udgangspunktet er en minimalistisk og skandinavisk arkitektur, der tilgodeser brugerens største ønske om energi, design og udsigt. Med Xframe som samarbejdspartner har du mulighed for hjælp i alle byggeriets faser. Helt fra projektets første idé, med råd og vejledning, og gennem hele projekteringsfasen i et samarbejde med arkitekt og ingeniør. Her sikrer vi i et tæt samarbejde at alt optimeres med hensyn til design, energi, lyd, sikkerhed og funktion. Når byggeriet er færdigt er vi der selvfølgelig også. Skulle der mod forventning være noget som ikke er i orden, er vores servicemontører klar til at hjælpe. De sikrer en hurtig reklamationsbehandling således at du som kunde kan være sikker på at få et helt fejlfrit produkt. Der tilbydes også forskellige former for servicepakker med smøring, rensning og justering således at der sikres en optimal vedligeholdelse af partierne. Ved ordreafklaringen arbejder vi tæt sammen med entreprenøren omkring udarbejdelse at leverings- og pakkeplaner således at leverancerne kommer i rigtig rækkefølge og til aftalt tid. Vi tilbyder også starthjælp til montagen helt gratis selvfølgelig således at der sikres en fejlfri installation i bygningen.

25 ÅBNINGSMULIGHEDER ÅBNINGSRETNINGER Udadgående, indadgående og med faste glas. Døre leveres med standard låsekasse. FAST KARM Karmbredde Karmhøjde Max. vægt mm mm 250 kg Det er vigtigt, at der opgives rigtig åbningsretning på vinduer og døre. Vinduer og døre kan åbnes som højre eller venstre, udadgående eller indadgående. Det samme gælder for dobbeltdøre hvor begge fløje er oplukkelige, skal det opgives hvilken dør der skal åbne først. DREJE-/KIPVINDUE (indadgående) Venstre ind Højre ind Karmbredde Karmhøjde Max. vægt mm mm 100 kg Venstre ud Højre ud SIDEHÆNGT VINDUE (udadgående) Karmbredde Karmhøjde Max. vægt SIDESTYRET VINDUE (udadgående) mm mm 125 kg Ved angivelse af slagretning ses elementet altid fra hængselside. MATERIALE Glass-reinforced Polyester GRP. Karmbredde Karmhøjde Max. vægt TOPSTYRET VINDUE (udadgående) Karmbredde Karmhøjde Max. vægt FACADE-/TERRASSEDØR (udadgående) Karmbredde Karmhøjde Max. vægt DØR MED DØRPLADE (udadgående) Karmbredde Karmhøjde Max. vægt mm mm 40 kg mm mm 100 kg mm mm 125 kg mm mm 125 kg GRP er et avanceret konstruktionsmateriale som er et fantastisk alternativ til traditionelle materialer som aluminium, stål, plast og træ. GRP har en række fordele: Høj termisk isolering Stor styrke og fleksibilitet Korrosions- og vejrbestandighed Lav vægt kombineret med stor styrke Minimal vedligeholdelse og lang levetid Miljøvenligt Energibesparelse ved produktion Kan genanvendes 100% RUDETYPER Xframe leveres som standard med en 3-lags rude hvor U-værdien på glasset er 0,6 W/m²K og G-værdien er 0,50. U-værdien fortæller hvor godt vinduet er isoleret og hvor godt det holder varmen inde i huset. G-værdien fortæller hvor meget solvarme et vindue lukker ind i huset. SKYDEDØR Karmbredde Karmhøjde Max. vægt, gående fløj mm mm 250 kg Sammen giver U- og G-værdien et svar på hvor god energibalancen er i et givent vindue. Og det er netop hvad Eref forsøger at samle i en værdi, der fortæller hvor stor energi tilskuddet er gennem vinduet. Xframe kan selvfølgelig leveres med alle mulige glaskombinationer helt afhængig af ønsker og krav til byggeriet.

26 VARM KANT Xframe ruder leveres som standard med varm kant, der sikrer højest mulig temperatur på den indvendige karm. FARVER Xframe kan leveres i alle farver på RAL-skalaen. Samtidig kan de også leveres i flere effekt- og granitfarver. TEST Xframe er testet iht. EU-normer for vinduer og døre, og lever op til de strengeste kvalitetskrav: EN (2006) EN 1026 (2000) EN 1027 (2000) EN (2000) Elementerne leveres selvfølgelig mærket i helhold til DVV og med det lovpligtige CE-mærke. Bemærk at der kan være pristillæg for effekt- og granitfarver samt enkelte RAL-farver. GREB GARANTI Xframe s specialdesignede rustfri stålgreb er standard på alle udadgående vinduer og terrassedøre. Der ydes 10 års garanti i henhold til gældende garantierklæring. TILBEHØRSPROGRAM YDERLIGERE OPLYSNINGER Tilbehørsprogrammet er bredt. Vi plejer at sige at stort set alt er muligt. Inden for glas kan nævnes: Energi Solafskærmning Lyd Personsikkerhed Indbrudssikkerhed Dekorative Facadeglas Silketryk / sandblæst Isolerede glasfyldninger Af øvrigt tilbehør kan nævnes: Integreret kabelføring Greb Motorlås Sparkeplader Magnetkontakter Sikringsbeslag Motoroplukke Besøg os på vores hjemmeside hvor du bl.a. finder: Profiltegninger DWG / PDF / Revit Brochurebestilling Montagevejledninger Vedligeholdesesvejledninger Garantierklæring Salgs- og leveringsbetingelser Nyhedsarkiv Fotogalleri Kontaktpersoner Da vi altid udfører partierne efter dit ønske er er der heller ingen standardprislister. Men vores sælgere er altid klar til hurtigt og præcist at lave et tilbud som passer lige netop dine ønsker og krav. Udover ovenstående vil mange andre løsninger også være muligt, så kontakt vores salgsafdeling for råd og vejledning.

27 XFRAME ER CERTIFICERET EFTER ALLE KUNSTENS REGLER

28 PRO TEC VINDUER A/S Nybovej Holstebro T: F:

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

BR10 kap. 7. Energikrav til vinduer og yderdøre

BR10 kap. 7. Energikrav til vinduer og yderdøre BR10 kap. 7 Energikrav til vinduer og yderdøre Energikrav til vinduer iht. BR10 Indholdsfortegnelse: Side 2 Generel information Side 3 Oversigt energikrav iht. BR10 kap. 7 Side 4 Nåletræsvinduer - Forenklet

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO Nordic Design Plus

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

Energiberegning på VM plast udadgående Energi

Energiberegning på VM plast udadgående Energi www.vmplast.dk Energiberegning på VM plast udadgående Energi VM plast udadgående Energi A VM plast udadgående Energi B VM plast udadgående Energi C Vinduer & døre i plast VM Plastvinduer & Døre Energimærkningsordningen

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT Idealcombi Klassisk, moderne, enkelt eller tidløst. Idealcombi s forretningsidé har altid været at kombinere solidt dansk håndværk og tradition med den nyeste teknologi.

Læs mere

Vinduer og Døre i I Træ Alu I Plast I Træ

Vinduer og Døre i I Træ Alu I Plast I Træ I Vi producerer kvalitets Vinduer og Døre DU bliver glad for... LAV ENERGI der opfylder alle moderne energikrav Vinduer og Døre i I Træ Alu I Plast I Træ www.jj-vinduer.dk JJ-vinduer er kendt for sin gode

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO - Vinduessystemet

Læs mere

VELFAC 200 Helo - udadgående vinduer

VELFAC 200 Helo - udadgående vinduer Udvikling af VELFAC fra 1985 til i dag VELFAC, 2-lags rude (udgået 8) Konstruktion: træ/aluminium Rude: 4-16-4 Uw-værdi: 1,6 (2,9 i 1985) Energiklasse D, Eref: -40 Randzonetemperatur: 7,2º Markedsført

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

FOLDEDØRE DN -- AFD DU NORD DN -- AFD DU NORD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM

FOLDEDØRE DN -- AFD DU NORD DN -- AFD DU NORD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM FOLDEDØRE DN -- AFD S FOLDEDØRE I ALUMINIUM har flere forskellige foldedøre i aluminium. Programmet rummer alt fra den lette uisolerede med 1 lags glas til den højisolerede med lavenergiglas. Rammernes

Læs mere

Når kvalitet bliver til stil

Når kvalitet bliver til stil Når kvalitet bliver til stil 21 Når vores kvalitet bliver din stil Svendborg Vinduer [Erfaring, kvalitet og individuel rådgivning] Svendborg Vinduers mange års erfaring sikrer dig høj kvalitet. Vi er kompromisløse,

Læs mere

Historie og nutid mødes

Historie og nutid mødes Ny lancering Endnu et A-vindue Historie og nutid mødes - i moderne og energivenlige rammer! En gennemprøvet energikonstruktion Med Nation Energy tilbyder Idealcombi nu et smukt vindue i en velkendt og

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

TRÆ/ALU VINDUER MODERNE ENERGIRIGTIGE VINDUER

TRÆ/ALU VINDUER MODERNE ENERGIRIGTIGE VINDUER TRÆ/ALU VINDUER MODERNE ENERGIRIGTIGE VINDUER NATUR NATUR Kastrups træ/alu Natur-serie kombinerer det slanke, danske design med de nyeste teknologier i vinduesbranchen. 100% Made in Skive NATUR MILJØ VENDEFALS

Læs mere

Prisliste. april 2010. Ekskl. moms

Prisliste. april 2010. Ekskl. moms Prisliste april 2010 Ekskl. moms Kort og godt! Med KPK Døre og vinduer får du et produkt i en ensartet høj kvalitet. Træmaterialet er deklareret nordlandsk fyrretræ med et stort kerneindhold Produkterne

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

allarhelst besta vindeygað til føroyska veðurlagið NAKRANTÍÐ

allarhelst besta vindeygað til føroyska veðurlagið NAKRANTÍÐ bjóðar við stoltleika: STORM allarhelst besta vindeygað til føroyska veðurlagið NAKRANTÍÐ PAKNINGUR BESLØGINI eru goymd innanfyri uttasta pakningin. Tvs at veður og vindur sleppur ikki framat. PLAST VINDEYGU

Læs mere

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X

VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006. SfB (31)X VELFAC vinduer og døre Vejledende salgspriser pr. 1. marts 2006 SfB (31)X Indholdsfortegnelse Idéen bag et VELFAC vindue 3 Systemoversigt 4 Priser på vinduer - VELFAC 100 5 Priser på vinduer - 6 Priser

Læs mere

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, CVP med ISD 1093

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, CVP med ISD 1093 Udgave 1.2 2019 Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, med ISD 1093 Produktbeskrivelse Elektrisk fladtagsvindue med buet glas til flade tage med tagpap eller tagmembran Et oplagt produkt

Læs mere

Rationel express. vinduer og døre, på 2 uger. januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu. rationel express enkelt og hurtigt

Rationel express. vinduer og døre, på 2 uger. januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu. rationel express enkelt og hurtigt Rationel express vinduer og døre januar 2014 vinduer og døre i træ og træ/alu rationel express enkelt og hurtigt vinduer og døre, på 2 uger standardvinduer og døre leveret på kun 2 uger Rationel Express

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre!

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! Eller send en mail til salg@esvinduet.dk Dansk produceret efter dit behov - Hvad er den rigtige løsning til bygningen? Det er ikke altid let at vælge den

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

Prisliste. April 2009. Ekskl. moms

Prisliste. April 2009. Ekskl. moms Prisliste April 2009 Ekskl. moms CombiVinduet kombinerer alle fordelene CombiVinduet s 3-lags konstruktion med aluminium udvendigt, komposit i midten og træ inderst er et af markedets mest gennemtænkte

Læs mere

HSHansens a/s Bredgade 4 DK-6940 Lem

HSHansens a/s Bredgade 4 DK-6940 Lem Group 24 Skjult opluk Eksempler på Eref/E W værdier, begge med Ug = 1,28, Argon, Gg = 73 % og varm kant: Opluk (U f efter TI) iht. BR10: Eref -22,2 kwh/m² C - Nord -79,7 kwh/m² - Syd 124,7 kwh/m² - Øst/vest

Læs mere

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med buet glas, CFP med ISD 1093

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med buet glas, CFP med ISD 1093 Udgave 1.1 2017 Produktdatablad Fast fladtagsvindue med buet glas, med ISD 1093 Produktbeskrivelse Fladtagsvindue uden opluk med buet glas til flade tage med tagpap eller tagmembran. Kan ikke opgraderes

Læs mere

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI RATIONEL AURA & RATIONEL AURAPLUS SKAL JEG VÆLGE TRÆ ELLER TRÆ/ALU RATIONEL AURA ER TRÆ Hvis du vil have et elegant og energibidragende

Læs mere

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT FUNKTIONELLE OG CERTIFICEREDE LØSNINGER JELD-WEN er Europas største leverandør af dørløsninger. Vores projektafdeling markedsfører et bredt udvalg af såvel standard

Læs mere

TRÆVINDUER FOKUS PÅ DETALJERNE

TRÆVINDUER FOKUS PÅ DETALJERNE TRÆVINDUER FOKUS PÅ DETALJERNE FYRRETRÆ FYRRETRÆ Kastrups fyrretræsvinduer er et klassisk trævindue i et dansk design af kvalitetsmaterialer og med en eksklusiv finish. 100% Made in Holstebro NATUR MILJØ

Læs mere

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer VINDUER med STIL Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer 2 mejan - fremtidens VINDUER Fremtidens bolig skabes i dag. Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere,

Læs mere

Hæve-skydedøren. Vores komposit vinduer og døre. Energieffektivitet i perfektion. www.svendborgvinduer.dk

Hæve-skydedøren. Vores komposit vinduer og døre. Energieffektivitet i perfektion. www.svendborgvinduer.dk Vores komposit vinduer og døre Gulner og krakelere ikke Er UV-bestandige Har en længere levetid Er 100% fri for svamp og råd Hæve-skydedøren Energieffektivitet i perfektion www.svendborgvinduer.dk 1 1

Læs mere

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med plant glas, CVP med ISD 2093

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med plant glas, CVP med ISD 2093 Udgave 2.0 2016 Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med plant glas, CVP med ISD 2093 Produktbeskrivelse Elektrisk fladtagsvinduet med plant glas til flade tage med tagpap eller tagmembran Et oplagt

Læs mere

PLASTVINDUER VEDLIGEHOLDELSESFRIT I DANSK DESIGN

PLASTVINDUER VEDLIGEHOLDELSESFRIT I DANSK DESIGN PLASTVINDUER VEDLIGEHOLDELSESFRIT I DANSK DESIGN NATUR NATUR Den udadgående Natur-serie i plast fra Kastrup har et lignende design og samme udtryk som klassiske trævinduer, men med fordelene fra det lette

Læs mere

Vinder af Byggeriets Energipris 2010. AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE

Vinder af Byggeriets Energipris 2010. AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE Vinder af Byggeriets Energipris 2010 AURAPLUS tm Vinduet der tager fremtiden på forskud VIND UER & D ØRE 2 Rationel AURAPLUS TM er et nyt og banebrydende vindues- og dørkoncept, hvor energi, lysindfald

Læs mere

Udvikling af nye typer energivinduer af kompositmaterialer Designforslag til profilsystemer

Udvikling af nye typer energivinduer af kompositmaterialer Designforslag til profilsystemer Udvikling af nye typer energivinduer af kompositmaterialer Designforslag til profilsystemer Institut for Byggeri og Anlæg Rapport 2009 Jesper Kragh og Svend Svendsen DTU Byg-Rapport R-203 (DK) ISBN=9788778772817

Læs mere

Unikke skræddersyede facadeløsninger

Unikke skræddersyede facadeløsninger PROFIL Unikke skræddersyede facadeløsninger Vinduer, døre og hele glasfacader i træ / aluminium eller træ / GRP Kundetilpassede facadeløsninger Frihed til at designe Opnå unikke individuelle facadeudtryk

Læs mere

Aluminium in Architecture. Grænseløs åbenhed. WICSLIDE S82/S86 Skydedøre

Aluminium in Architecture. Grænseløs åbenhed. WICSLIDE S82/S86 Skydedøre R Aluminium in Architecture Grænseløs åbenhed WICSLIDE S82/S86 Skydedøre Døre, der åbner grænser Skydedøre, der i lukket tilstand fungerer som en transparant væg, slipper lys ind, udvider rummets grænser,

Læs mere

Prisliste 2014. Typeoversigt 03

Prisliste 2014. Typeoversigt 03 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Dreje/kip vinduer 10 Topstyrede vinduer 12 Topvende vinduer 14 Sidehængte vinduer 16 Sidestyrede vinduer 17 ondehus- & Dannebrogsvinduer 18 Terrassedøre 20

Læs mere

Når kvalitet bliver til stil

Når kvalitet bliver til stil Vores komposit vinduer og døre Gulner og krakelere ikke Er UV bestandige Har en længere levetid Er 100% fri for svamp og råd Når kvalitet bliver til stil www.svendborgvinduer.dk 1 SyV gode grunde til at

Læs mere

30027 Aktivitetscentret Hamlet

30027 Aktivitetscentret Hamlet 00-00-00 Tegningsliste Dato: 07.06.2017 22.09.2017 jourført tegningsliste Udg Dato Udarb Godk Revision Tegningsliste - Tegn.nr. (udg) Mål Plotformat Dato Design Godk. Rev. Rev. dato 01 OVERIGTPLNER -01-01

Læs mere

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge CASE Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge Arkitekt/ designer: Østergaard Arkitekter ApS Bygherre: Region Nordjylland Nordjyllands første sikrede institution

Læs mere

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge Sapa Glasparti 3074 3074 Glaspartier består af isolerede, 74-138 mm dybe aluminiumprofiler. Glassene monteres fra indersiden med glaslister. Det ydre

Læs mere

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Alux gennemtænkt design til mindste detalje Alux fremstilles på egen fabrik i Danmark af én af landets

Læs mere

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt dansk håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i Træ/Alu DANSK PRODUCEREde træ/alu vinduer og døre lever op til

Læs mere

DOORS. Vejledende udsalgspriser inkl. moms. Yderdøre. Specialmål & Farver 2015-1 - DK

DOORS. Vejledende udsalgspriser inkl. moms. Yderdøre. Specialmål & Farver 2015-1 - DK DOORS Vejledende udsalgspriser inkl. moms Yderdøre Specialmål & Farver 2015-1 - DK Indhold: Basic...4 Classic...6 Funkis...8 udførelse...10 Sidelys og overlys...10...11 2 Yderdøren er husets vigtigste

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle

VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle VELFAC Ribo alu og VELFAC Ribo træ Produktinformation til professionelle Pr. august 2012 VELFAC Ribo Et energivindue udviklet specielt til vinduesudskiftning VELFAC Ribo er specielt udviklet til vinduesudskiftninger

Læs mere

HSHansens a/s Bredgade 4 DK-6940 Lem

HSHansens a/s Bredgade 4 DK-6940 Lem Group 24 Skjult opluk Eksempler på Eref/E W værdier, begge med Ug = 1,28, Argon, Gg = 73 % og varm kant: Opluk (U f beregning af TI) iht. BR15: Eref -25 kwh/m² C Glasandel 85% Indv. overfladetemp. 13,3

Læs mere

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093 Edition 1.1 2017 Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, med ISD 2093 Produktbeskrivelse Fladtagsvindue uden opluk med plant glas til flade tage med tagpap eller tagmembran. Kan ikke opgraderes

Læs mere

<Identifikationskode;CCS-kode;Sfb-kode> Vinduer/Vinduespartier

<Identifikationskode;CCS-kode;Sfb-kode> Vinduer/Vinduespartier Udbudsbeskrivelse: Vinduer og vinduespartier med VELFAC 200 Energy Producent: VELFAC A/S - Bygholm Søpark 23-8700 Horsens Anvendelse: Nærværende tekst stilles til rådighed for arkitekter til inspiration

Læs mere

Energikrav i 2020: Nulenergihuse. Svend Svendsen Professor i Bygningsenergi DTU BYG ss@byg.dtu.dk www.byg.dtu.dk

Energikrav i 2020: Nulenergihuse. Svend Svendsen Professor i Bygningsenergi DTU BYG ss@byg.dtu.dk www.byg.dtu.dk Energikrav i 2020: Nulenergihuse Svend Svendsen Professor i Bygningsenergi DTU BYG ss@byg.dtu.dk www.byg.dtu.dk Energi Problem Fossil energi Miljø trussel Forsyning usikker Økonomi dyrere Løsning Besparelser

Læs mere

VELFAC 100 Indadgående vinduer

VELFAC 100 Indadgående vinduer VELFAC 100 Indadgående vinduer Titel Side VELFAC 104 Side/bundhængt vindue 82 VELFAC 106 Bundhængt vindue 84 VELFAC 110 Fast vindue 86 VELFAC 134 Side/bundhængt altandør 88 VELFAC 110F Fast parti til VELFAC

Læs mere

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 2

Siderne findes i pdf en VELFAC 200, del 2 VELFAC Moderne vinduer Titel Side VELFAC 201 Sidehængt vindue 22 VELFAC 207 Sidestyret vindue 24 VELFAC 210 Fast vindue 26 VELFAC 212 Topstyret vindue 28 VELFAC 220 jørnevindue 30 VELFAC 229 Vendevindue

Læs mere

Denne guide er lavet til at skabe et simpelt overblik over hvad man skal tage i betragtning og hvordan man får dækket det ønskede behov.

Denne guide er lavet til at skabe et simpelt overblik over hvad man skal tage i betragtning og hvordan man får dækket det ønskede behov. Det Lette Valg -En guide til nye vinduer og døre Det kan for mange, virke som et uoverskueligt projekt, at skulle udskifte de gamle vinduer og døre, dette skyldes ofte at udskiftning af vinduer og døre

Læs mere

Siloetten Siloen i det grønne

Siloetten Siloen i det grønne CASE Siloetten LOKATION: Siloetten, Aarhus, Danmark. Arkitekt/ designer: C. F. Møller og Christian Carlsen Arkitektfirma. Aarhus, Danmark En gammel kornsilo, der skulle ombygges til moderne lejligheder.

Læs mere

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, CVP ISD 1093

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, CVP ISD 1093 Udgave 1.0 2017 Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, ISD 1093 Produktbeskrivelse Elektrisk tophængt fladtagsvindue med buet glas til flade tage med tagpap eller tagmembran. Innovativ

Læs mere

Sapa Vinduer og Døre i letvægge. Rationel montage i sandwichkonstruktioner

Sapa Vinduer og Døre i letvægge. Rationel montage i sandwichkonstruktioner Sapa Vinduer og Døre i letvægge Rationel montage i sandwichkonstruktioner Sapa Vindue 1074 og 1086 i letvæg Vores isolerede vinduessystem 1074 med en profildybde på 74 mm giver en lav U-værdi samt høj

Læs mere

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093 Udgave 2.0 2016 Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093 Produktbeskrivelse Fladtagsvindue uden opluk med plant glas til flade tage med tagpap eller tagmembran. Kan ikke efterfølgende

Læs mere

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre

Prisliste 2013. Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre INDHOLD 02 Typeoversigt 03 Prisliste 07 Faste karme 07 Dreje/kip vinduer 10 Topstyrede vinduer 12 Topvende vinduer 14 Sidehængte vinduer 16 Sidestyrede vinduer 17 Bondehus-

Læs mere

VELFAC 200i - udadgående vinduer

VELFAC 200i - udadgående vinduer VELFAC i - udadgående vinduer Titel Side VELFAC 201i Sidehængt vindue 32 VELFAC 207i Sidestyret vindue 33 VELFAC 210i Fast vindue 34 VELFAC 212i Topstyret vindue 35 VELFAC 220i jørnevindue 36 VELFAC 229i

Læs mere

VINDUER OG DØRE I LETVÆGGE. Rationel montage i sandwichkonstruktioner

VINDUER OG DØRE I LETVÆGGE. Rationel montage i sandwichkonstruktioner VINDUER OG DØRE I LETVÆGGE Rationel montage i sandwichkonstruktioner Sapa Vindue 1074 og 1086 i lettvegg Vores isolerede vinduessystem 1074 med en profildybde på 74 mm giver en lav U-værdi samt høj luftog

Læs mere

- Lavenergi. Godt indeklima. Uanede muligheder.

- Lavenergi. Godt indeklima. Uanede muligheder. PRO TEC Vinduessystemer - Lavenergi. Godt indeklima. Uanede muligheder. privat En innovativ familievirksomhed PRO TEC Vinduer A/S er en familievirksomhed grundlagt af Bjarne og Jonna Haulrik i 1993. I

Læs mere

CASE. Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark

CASE. Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark CASE Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark Arkitekt/ designer: STUDIOBAKI LAVENERGIHUS MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED Villaen i København er opbygget af færdige, præfabrikerede skræddersyede

Læs mere

Bygningsreglementerne - Krav (BR10, BR15 og BR20) - Energirammer. Energi - U-værdier - Eref - Valg af glas - Energimærkningsordningen - Solbelastning

Bygningsreglementerne - Krav (BR10, BR15 og BR20) - Energirammer. Energi - U-værdier - Eref - Valg af glas - Energimærkningsordningen - Solbelastning Energi - U-værdier - Eref - Valg af glas - Energimærkningsordningen - Solbelastning Bygningsreglementerne - Krav (BR10, BR15 og BR20) - Energirammer Valg af vinduer Vinduesvalg på stille villavej i Århus

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

PRISLISTE Døre og vinduer

PRISLISTE Døre og vinduer KPK PRISliste træ/alu oktober 2012 1. udgave PRISLISTE Døre og vinduer træ/alu Priser ekskl. moms website www.kpk-vinduer.dk Online prøverum Inspirationskatalog Galleri og fakta K O R T O G G O D T! Med

Læs mere

Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre

Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre Vrøgum Træ / Aluminiums Vinduer & Døre Udviklet for naturen fra naturen Vi vil alle helst leve sundt og behageligt, men desværre kan vi ikke forvente, at jordens ressourcer varer evigt. Derfor er det i

Læs mere

Energiforbedring af vinduer med forsatsrammer. Fordele. Kitfals. Kitfals. Kitfals. Ramme. Karm. Lufttæt fuge Bagstop. Mørtelfuge

Energiforbedring af vinduer med forsatsrammer. Fordele. Kitfals. Kitfals. Kitfals. Ramme. Karm. Lufttæt fuge Bagstop. Mørtelfuge Energiløsning UDGIVET APRIL 2011 - REVIDERET DECEMBER 2014 Energiforbedring af vinduer med r Oprindelige bevaringsværdige vinduer fra før 1950-60 med ét lag glas bør energiforbedres med en med en energirude

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

Woodlands Country Club

Woodlands Country Club CASE LOCATION:, Örkelljunga, Sverige. Arkitekt/ designer: Henning Larsen Architects. Örkelljunga, Sverige I svenske var Henning Larsen Architects udfordring at forene to modstridende udtryk: Skandinavisk

Læs mere

Produktdatablad Fladtagsvindue polyuretan CFP/CVP INTEGRA

Produktdatablad Fladtagsvindue polyuretan CFP/CVP INTEGRA Udgave 2.0 2016 Produktdatablad Fladtagsvindue polyuretan INTEGRA Produktbeskrivelse Fladtagsvinduet til flade tage med tagpap eller tagmembran fås som fast eller som elektrisk med touch screen fjernbetjening

Læs mere

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR GLASVÆGGE og døre INDOOR OVERSIGT ID31 HELGLAS GLAS *** LYD * MAX GLASBREDDE MAX GLASHØJDE DØRBREDDE DØRHØJDE 8 mm 34 db 1500 mm 2400 mm M9 M22+ 10 mm 35 db 1500 mm 2800 mm M10 M22+ 12 mm 37 db 1500 mm

Læs mere

Energivinduer. Strategi-drøftelser: Henrik Tommerup BYG DTU -

Energivinduer. Strategi-drøftelser: Henrik Tommerup BYG DTU  - Strategi- og erfaringskonference om lavenergi-nybyggeri 30. November 2006 Strategi-drøftelser: Energivinduer Henrik Tommerup BYG DTU hmt@byg.dtu.dk www.byg.dtu.dk - www.lavebyg.dk 1 Disposition Beskrivelse

Læs mere

Sapa Vindue Minimalt vedligehold og god komfort

Sapa Vindue Minimalt vedligehold og god komfort Sapa Vindue 10 Minimalt vedligehold og god komfort Sapa Vindue 10 Vores isolerede vinduessystem 10 med en profildybde på mm giver en lav U-værdi samt høj luft- og vandtæthed. Den effektive tætning bidrager

Læs mere

FROVIN Vinduer & Døre A/S

FROVIN Vinduer & Døre A/S Tilbud på vinduer & døre til E/F Tønderhus Borups Alle 233-249 2400 København NV FROVIN Vinduer & Døre A/S Tilbud Iht. dialog med bestyrelsen fremsendes hermed FROVINs oplæg til en aftale om køb af vinduer

Læs mere

VELFAC Ribo - vinduer og døre

VELFAC Ribo - vinduer og døre VELFAC Ribo - vinduer og døre Titel Side VELFAC Ribo 01 Sidehængt vindue 66 VELFAC Ribo 07 Sidestyret vindue 67 VELFAC Ribo 10 Fast vindue 68 VELFAC Ribo 12 Topstyret vindue 69 VELFAC Ribo 29 Vendevindue

Læs mere

Klimaskærm konstruktioner og komponenter

Klimaskærm konstruktioner og komponenter Klimaskærm konstruktioner og komponenter Indholdsfortegnelse Klimaskærm...2 Bygningsreglementet...2 Varmetab gennem klimaskærmen...2 Transmissionstab...3 Isolering (tag, væg, gulv)...3 Isolering af nybyggeri...3

Læs mere

Sapa Systemoversigt. Vælg det rigtige system

Sapa Systemoversigt. Vælg det rigtige system Sapa Systemoversigt Vælg det rigtige system Sapa Døre systemoversigt 2086 SX højisoleret 2086 isoleret 2060 ekstra stærk 2050 uisoleret Sapa Dørsystem 2086 / 2086 SX 2050 2060 Systemudførelse Std Plus

Læs mere

Fokus på den bedste løsning

Fokus på den bedste løsning Fokus på den bedste løsning 2 03 Luk dig ind i en verden af vinduer og døre Fokus på den bedste løsning Hos PT VINDUER har vi konstant fokus på at levere dig den bedst mulige løsning, når det gælder vinduer

Læs mere

Everluxx Classic e KLASSISKE VINDUER. designet til fremtiden EVERLUXX CLASSIC E / HVIDBJERG VINDUET 1

Everluxx Classic e KLASSISKE VINDUER. designet til fremtiden EVERLUXX CLASSIC E / HVIDBJERG VINDUET 1 Everluxx Classic e KLASSISKE VINDUER designet til fremtiden EVERLUXX CLASSIC E / HVIDBJERG VINDUET 1 SUPER ISOLERENDE, MILJØVENLIG OG VEDLIGE HOLDELSESFRI Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem

Læs mere

Information om grundlag og terminologier i forbindelse med Energimærkning af vinduer og ruder

Information om grundlag og terminologier i forbindelse med Energimærkning af vinduer og ruder Sekretariat Teknologiparken 8000 Århus C. Tlf. 7220 1122 Fax 7220 1111 Information om grundlag og terminologier i forbindelse med Energimærkning af vinduer og ruder 2001 v/diplomingeniør Peter Vestergaard

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader rbejdsvenligt Lys fskærmning af solindfald spiller en vigtig rolle i

Læs mere

Yderdøre Specialmål & Farver

Yderdøre Specialmål & Farver DOORS Vejledende udsalgspriser inkl. mål & Farver 2018-1 DEN RETTE YDERDØR VISER HUSETS KARAKTER Med det rette valg af døre, kan den personlige stil underbygges og være et vigtigt element i at skabe husets

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader Frihed til Design MicroShade båndet har standardhøjde på 140 mm med

Læs mere

Vinduer. Opsummering og Anbefalinger

Vinduer. Opsummering og Anbefalinger Vinduer Indhold: Opsummering og anbefalinger... s. 1 Snydesprosser/energisprosser... s. 2 Termoruder med gennemgående sprosser... s. 4 Energiruder... s. 5 Varme og kolde kanter i energiruder/termoruder...

Læs mere

Hvorfor vælge Briiso?

Hvorfor vælge Briiso? Fakta om Briiso Skal fastgøres op ad K 1 10 godkendt flade Kan fastgøres på beton flader Kan fastgøres på murstens flader Kan fastgøres på pudset overflader, hvis pudset er fastsiddende Brandgodkendt i

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

Jysk Trykprøvning A/S

Jysk Trykprøvning A/S Jysk Trykprøvning A/S Henrik Bojsen Hybenhaven 24 8520 Lystrup Møllevej 4A 8420 Knebel Telefon: 86356811 Mobil: 40172342 jysk@trykproevning.dk www.trykproevning.dk Bank: Tved Sparekasse 9361 0000072265

Læs mere

Sapa Facade 4150/SX/PH. Fleksibelt system til alle typer facader

Sapa Facade 4150/SX/PH. Fleksibelt system til alle typer facader Sapa Facade 41/SX/PH Fleksibelt system til alle typer facader Sapa Facade 41/41 SX/41 PH Sapa 41 SX/41 gør montagen enkel, og giver stor frihed omkring design og funktion. Facaden kan udføres som udenpåliggende

Læs mere

Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014. Marts

Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014. Marts Lav et prisoverslag ved hjælp af prislisten, eller ring til os og få oplyst den nøjagtige pris. PRISLISTE 2014 Marts VINDUER TIL ALLE PROJEKTER Designvinduer til nybyggeri og renovering VELFAC sortimentet

Læs mere

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke April 2010 www.jetrae.dk DEN SIKRE FACADEDØR Teak 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 19.650,00 KVADRAT Malet 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090

Læs mere

PRISLISTE Døre og vinduer

PRISLISTE Døre og vinduer KPK PRISliste april 2011 2. udgave PRISLISTE Døre og vinduer Kernefyr Ekskl. moms website www.kpk-vinduer.dk Online prøverum Inspirationskatalog Galleri og fakta KORT OG GODT! Med KPK Døre og vinduer får

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Råvandsstationer. Installationskabinetter, -brønde og -bygninger

Råvandsstationer. Installationskabinetter, -brønde og -bygninger Råvandsstationer Installationskabinetter, -brønde og -bygninger Type A Overjordisk råvandsstation og installationskabinet Et kabinet, med afrundede kanter og hjørner, der står diskret og harmonisk specielt

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

Sapa Systemoversigt. Vælg det rigtige system

Sapa Systemoversigt. Vælg det rigtige system Sapa Systemoversigt Vælg det rigtige system Sapa Døre systemoversigt 2086 SX højisoleret 2086 isoleret 2074 isoleret 2060 ekstra stærk 2050 uisoleret Sapa Dørsystem 2086 / 2086 SX 2074 2050 2060 Systemudførelse

Læs mere